Korrektion øjenbryn tatovering, når du skal komme til korrektion

Piger vil have en permanent øjenbryn makeup, for ikke at anvende det dagligt, for det gør de en tatovering. Men tanker om de negative konsekvenser efter proceduren opstår ikke, før de vises. Med det forkerte valg af salon eller mester er der risiko for, at du ikke kan lide effekten. Korrigerer denne korrektion øjenbryn tatovering. Men ikke alle ved, hvad korrektionen er for, og også hvor meget det er gjort.

Har jeg brug for en korrektion efter øjenbrynens tatovering

Ikke alle specialister gør deres job godt med det samme, så de skal rette dem efter en periode med opsving. Der kan være mange grunde til at korrigere øjenbrynens tatovering, men proceduren løser ikke altid problemet helt. I sådanne tilfælde skal du anvende tatoveringsfjernelse laser eller remuver.

Ved dette besøg korrigerer kosmetologen sin forstyrrelse, eller sørger for, at huden har helet ordentligt. I usædvanlige situationer, når rehabilitering ikke lykkes, vil specialisten ved dette besøg lære hende at kende og anbefale kunden de handlinger, han skal tage.

Tilmelding til korrektionen er ikke nødvendigvis den samme læge, for hvem du gjorde hovedtjenesten. Hvis du ikke kan lide hans arbejde, kan du ændre skønhedseksperten eller salonen.

Hvorfor har brug for en korrektion

Korrektion er kun navnet på genoptællingen. Mange mennesker tror, ​​hvorfor en korrektion er nødvendig i en måned. På den sørger kosmetologen for at alt er godt med virkningen af ​​din permanente tatovering, og han gjorde alt rigtigt. Som sidste udvej foretages der redaktioner, men det er ikke altid tilfældet.

Besøg mesteren er nødvendig, selvom du ikke kan se punktet. På den kan en specialist identificere nascent negative effekter, der skal stoppes hurtigst muligt. De kan ikke være synlige for pigen, men forekommer inde i hende.

Det er vigtigt for mesteren selv at være sikker på, at resultatet af tatoveringen helbreder sig ordentligt, som han er ansvarlig for det såvel som for dit helbred.

Ved udførelse af komplekse teknikker er det umuligt at tegne et billede helt i en session, så revisionen skal udføres under anden session. Det er bedre at have en tatovering i to faser end en, men læg pigmentet i de dybe lag af epidermis.

Hvornår skal du foretage en korrektion

Det første besøg foregår en måned efter hovedproceduren, da denne tid er tilstrækkelig til, at huden kan helbrede. Efter en periode med opsving skal du komme til receptionen, som ofte på grund af uhensigtsmæssig behandling, er resultatet ikke som forventet.

De resterende sessioner styres af kunden. Han har to måder:

 1. Tilmeld dig ikke for yderligere sessioner overhovedet. Dette sker, når en pige ønsker at sove helt tatoveringen helt, og så vil hun genoprette det. Dette er rimeligt, da det ikke altid er nødvendigt at bære lyse, klare nuancer på øjenbrynene, betyder naturlighed meget for mange.
 2. Besøg regelmæssigt kosmetologen for at opretholde resultatet efter tatoveringen. Således kan en kvinde holde sine øjenbryn i en velplejet form så meget som hun vil. Der er ingen begrænsninger i dette, da den periodiske korrektion efter tatovering ikke påvirker øjenbrynens sundhed. Det er ikke korrekt at gentage besøgene ofte, men en gang om året eller et halvt år. Denne gang er nok til at gøre skyggen lysere, men ikke helt i søvn. Så der vil ikke være meget forskel før og efter korrektion, men huden vil ikke blive udsat for introduktion af pigment ofte.

For spørgsmål om hvornår du skal opdatere tatoveringen, samt om der er en misforståelse, kan du til enhver tid besøge kosmetologen. Under dette besøg vil der blive diskuteret de problemer, du er interesseret i.

Ofte foreslår eksperter at rette op på et forkert job som dette: de maler over det med et beigefarvet pigment ovenpå, gemmer det arbejde, de ikke kunne lide. Dette gøres kun til gavn, da der ikke er noget godt resultat.

Efter lidt tid vises et lyst pigment, der var malet med en beigefarve, på toppen, og farverne blandes. Det ser værre ud end det var før korrigering af tatoveringen. Hvis din mester tilbyder dig denne procedure, er du ikke enig.

Desuden er skønhedernes argumenter ofte billeder af klienter med sådan en overlapning, men billeder tages straks efter tjenesten, så effekten sænker forværringen af ​​pigenes udseende.

Hvad korrigerer korrektionen

Når der er problemer med resultatet af tatoveringen, tænker kvinder straks på dens fjernelse, men det er den forkerte beslutning. Normalt når du vælger en god salon, korrigerer korrektionen alt:

 1. Ujævn farve. Piger står ofte over for et sådant problem, da en specialist med en lille mængde erfaring ikke altid distribuerer pigmentet korrekt over øjenbrynene. Hvis vi taler om fjerning, har de brug for en tilgang med glatte overgange, der ændrer skyggen til mørk. Sommetider er problemet et resultat af forkert pleje efter tatovering, så det er vigtigt at følge instruktionerne fra masteren. Hvis du skrælner skorpen på forhånd, bliver farven smurt, og en del af pigmentet går væk.
 2. Bleg farve. Nogle gange gør håndværkere specifikt farven et par nuancer lysere, så hele tiden varer længere. Men en for let skygge behøver kun at blive rettet, da den hurtigt vil forsvinde fra øjenbrynene. Hvis du oplever et problem med en unaturlig skygge, skal du ikke skynde dig for at reducere den eller male den med en beige farve. Dette er ofte en bivirkning af farvestof af dårlig kvalitet, sædvanligvis blå eller rødlig farve, den forsvinder efter en periode med genopretning.
 3. Arbejdets form eller stil. Sommetider anvender mesteren ikke den formular, som pigen ønsker. Dette kan ofte korrigeres ved at have erfaring og viden med hensyn til proceduren. Asymmetrien af ​​øjenbrynene opdages konstant i hverdagen, da de ikke er de samme fra fødslen: den ene er over det andet. Hvis kosmetologen ikke kender disse finesser, trækker han tatoverens kontur på den naturlige grænse, hvorfor det visuelle resultat ser asymmetrisk ud.

Du kan føje til listen i overensstemmelse med dine præferencer, hvis du har fundet et andet problem. Før du beslutter dig for en korrektion efter en tatovering, skal du kontakte en kosmetolog, da proceduren ikke altid vil gøre resultatet bedre.

Høring er bedre med en skønhedsekspert, der ikke har foretaget din procedure. For at gøre dette, lav en aftale til en anden kosmetologi, hvor en uafhængig mester vil give dig klare råd.

Øjenbrynspleje efter tatoveringskorrektion

Efter korrektion har øjenbryn brug for pleje, som efter tatovering. I begge procedurer anvendes pigment, hvilket delvis beskadiger ansigtets hud, så det har brug for tid til rehabilitering.

I de første tre dage behøver du ikke vaske dine øjenbryn, men kun for at tørre blodet eller dryppe med en bomuldsstynge dyppet i et antiseptisk middel. Make-up under restitutionsperioden er forbudt, da det forhindrer epidermis i at helbrede.

På den fjerde dag vil der være skorpe på øjenbrynene, som beskytter dem mod eksterne faktorer. Med et beskyttende lag skal du være forsigtig med ikke at rive den ud før tid for at forhindre infektion i at komme ind gennem den berørte hud.

Skorpen varer kun fire dage, på den tredje dag begynder kløe, som derefter intensiverer. Det forårsager begyndelsen af ​​det beskyttende lags afskalning på en naturlig måde. Lider denne følelse, at ridser dine øjenbryn er umuligt ikke ved et uheld at røre følsomme skræl.

Hvis du ved et uheld afskrækker det beskyttende lag, spred det med en antiseptisk helbredende salve for at forhindre forurening.

I den første uge slutter din omsorg, resten af ​​tiden, øjenbrynene helbreder sig selv. I løbet af hele genopretningsperioden er det umuligt at gå ud uden solcreme, samt at besøge badet, saunaen. Pludselige temperaturfald er skadelige for pigment, der er faldet under huden.

Generelt er opsvingstiden efter øjenbrynskorrigering den samme som efter tatovering, så mesterne giver nogle gange ikke instruktioner til klienten, da alle handlinger forbliver de samme.

En måned efter korrektionen skal du besøge mesteren igen, så han værdsætter det arbejde han har gjort. På dette besøg foreskriver han instruktioner til yderligere daglig pleje af øjenbrynene, fortæller om efterfølgende korrektioner.

Hvor ofte bliver øjenbryn rettelser foretaget

Den første korrektion foretages efter rehabiliteringsperioden efter tatoveringen. På den måde vurderer kosmetologen bare resultatet, og foretager små ændringer, hvis det er nødvendigt.

Derefter er valget dit - du kan slet ikke tildele korrektioner eller gøre dem hvert år eller gå til en anden kosmetologi, hvis du ikke kan lide arbejdet hos en specialist i din skønhedssalon.

Uden korrektioner falder den samlede efter to år. Med passende omhu og dyb indføring af pigmentet, stiger denne gang til 3-4 år. Ellers kan det falde.

fund

Der er ikke noget forfærdeligt om øjenbrynskorrigeringer, da de ikke nødvendigvis indfører en ny del af pigmentet. Fremgangsmåden gør det muligt for pigen at holde øjenbrynene velplejede når som helst.

Korrigeringsprisen er normalt to gange lavere end prisen på tatovering i kabinen. Gennemsnitsmærket er 2000 rubler. For ikke at bruge penge på korrektion af arbejde, skal du finde en god salon før øjenbrynens tatovering.

Det vil være nyttigt for dig!

For mange mennesker betragtes tatovering som et forsøg på kunstigt at pynte sig selv. Derudover er tatoveringen ofte...

På et tidspunkt, da øjenbrynens tatovering var på mode, ønskede mange kvinder at have det på...

Smukke øjenbryn - nøglen til succes for hver kvinde og pige. Men for at få denne succes...

Nu er der få, der ikke ved om øjenbrynens tatovering, da denne teknik er populær...

Øjenbryn tatovering er fashionabelt, smukt, praktisk og overkommelig. Ved første øjekast er proceduren ret simpel...

Hvornår, hvorfor og hvordan er øjenbrynens tatoveringskorrigering færdig (39 billeder)

For at øge deres tiltrækningskraft bruger kvinder kosmetik, men den daglige anvendelse tager meget tid, hvilket især om morgenen ofte ikke er nok. Derfor er den virkelige frelse permanent makeup, som f.eks. Øjenbryn. Det er dog ikke evigt, og efter en vis tid er der derfor brug for en korrektion af øjenbrynstatoveringen, som vil genopfriske en smuk dames udseende.

I foto-øjenbrynene før og efter tatovering

Denne artikel beskriver detaljeret, hvad øjenbrynskorrigering og øjenbrynens tatovering er, det vil sige dette er en slags instruktion, som du vil vide, hvornår det er nødvendigt at udføre en genoprettelsesprocedure.

Kort om tatoveringen

Til at begynde med, lad os tale om, hvad denne procedure er, hvilket næsten er umuligt at gøre med dine egne hænder.

Så hun betyder:

 • brugen af ​​en særlig farveblanding;
 • blandingen injiceres under huden til en dybde på 0,8 millimeter;
 • bestemmer dybden af ​​mesteren med fokus på tætheden af ​​en kvindes hud.

Af den måde ligner denne teknologi noget på en konventionel tatovering, men indebærer brugen af ​​en særlig en:

 • applikationsteknikker
 • udstyr;
 • farvestoffer.

Hertil kommer, at huden er skadet minimalt. Ja, og for fuldstændig fjernelse af maling har du brug for en relativt kort tid.

Den maksimale periode, der kræves for den komplette "pleje" af farvestoffet, er tre år og afhænger af:

 • på typen af ​​maling;
 • på hudens egenskaber.

Tattoo øger signifikant kvinders attraktivitet

Vær opmærksom. Efter proceduren er huden på behandlingsstedet redder, små hævelsesformer. Men hvis alt blev gjort korrekt, vender huden efter tre dage tilbage til normal.

Prisen på øjenbrynens mikroblading afhænger af salonen, hvor den holdes - jo mere "elite" er etableringen, jo højere koster. Selvfølgelig behøver du ikke stole på de saloner, hvis pris er for lav.

Kontraindikationer og forbud

Selve proceduren er næsten smertefri og sikker, men den har også visse kontraindikationer. Det kan især være farligt i mindst tre tilfælde.

Proceduren har en række kontraindikationer og forbud.

Korrektionsoplysninger

Nu vil vi fortælle om hvor meget tid der er brug for korrektion for tatovering øjenbryn. Alt er simpelt - hvis alt gik godt, kunne du lide resultatet, så genopfyldning af farvestofpigmentet skulle ske om et halvt år.

Korrektioner skal udføres med bestemte tidsintervaller.

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, behøver du ikke at skynde dig for at besøge mesteren igen:

 • For det første vil farven ses om cirka to til tre uger - så er det muligt at bestemme, hvor præcist det er nødvendigt at besøge.
 • For det andet tager en komplet helbredelse af huden mindst en måned - det er ikke nødvendigt at udføre en opdatering før.

Vær opmærksom. Hver persons hud har sine egne egenskaber. Derfor vil det samme farvepigment blive manifesteret forskelligt i forskellige kvinder. Naturligvis vil tidspunktet for korrektionen være anderledes.

Nogle tvivler på, om der skal foretages korrektion efter tatovering af øjenbryn - det er ikke bare nødvendigt, men nødvendigt:

 • for at forny farven
 • for at ændre intensiteten af ​​skyggen;
 • for at rette fejlen af ​​mesteren, hvis nogen.

Derfor bør du ikke tvivle på, om det er nødvendigt at gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion - før eller senere skal du søge professionel hjælp igen, selvom mesteren ikke oprindeligt informerede dig om behovet for en sådan procedure.

Specifikke datoer

Dette afsnit beskriver mere specifikt, hvor meget der skal gøre øjenbrynens tatoveringskorrektion.

Så du kan kontakte mesteren:

 • så snart huden er genoprettet
 • pigment fordelt jævnt under huden.

Det vil sige efter ca. 25-28 dage (i løbet af denne periode er huden fuldstændig restaureret) og op til tre eller fire måneder (når malingen begynder at lysne mærkbart).

Vær opmærksom. Det er vigtigt ikke at gå glip af den periode, hvor pigmentet lyser. Ellers skal du ikke længere foretage en korrektion, men en komplet anvendelse af maling. Som nævnt ovenfor, er det ofte, hvis korrektionen blev udført til tiden, fuldskala genanvendelse af maling, ikke nødvendigvis tidligere end et halvt år.

Den korrekte timing af korrektionen vil indikere master.

Korrektion er også nødvendig for at sikre ensartet pigment under huden.

Denne type tatovering restaurering / fornyelse udføres:

 • når huden er helt helbredt
 • beskyttende skorper falder af sig selv;
 • steder med ujævn anvendelse og distribution af farvestoffet vil være tydeligt synlige.

Korrektionsprocessen indebærer yderligere farvning af de områder, hvor pigmentet er fordelt ujævnt, med det resultat, at øjenbrynens nuance bliver ensartet.

Også gennem denne procedure kan du:

Du skal dog forstå, at din valgte farve, skygge, vil være anderledes, efter at mesteren kommer ind under huden.

Årsagerne til dette kan være flere:

 • hudegenskaber;
 • funktioner i kost og menu;
 • type sminke påført osv.

Tidlig korrektion vil give dig mulighed for altid at se charmerende ud

Husk at hvis du ikke vil have det til at blive lysere end før, så undgå ofte og langvarig:

 • forblive i direkte sollys;
 • Besøgende puljer, bade;
 • svømmer i åbent vand.

I slutningen

Nu ved du, hvad øjenbrynskorrektion er nødvendig for efter tatovering, når det skal gøres og til hvem der skal overlade denne procedure. Yderligere video i denne artikel giver dig mulighed for bedre at lære processens funktioner, og hvis du stadig har spørgsmål, tøv ikke med og spørg dem i kommentarerne.

Øjenbryn tatovering - anmeldelse

! Tilføjet af 11/24/15! Øjenbryn efter korrektion! tatovering 2 år siden og min nye brendi) eller som alt afhænger af mesteren! + pleje note

Jeg kunne aldrig lide mine øjenbryn. Lys, sjældne, grimme former.

Det var nødvendigt at tynde med skygger, blyanter, toner. Alt der kommer til hånden.

Det viste sig selvfølgelig ikke dårligt, men det generede) og hvem ville ikke have noget - vasket og allerede smukt)) og så er der noget at tegne. I mit tilfælde i et stykke tid (hænder fra det forkerte sted vokse)

Kunstresultater - På 1 billede i blyant, på 2 skygger.

Fejlen var, at hun ikke havde nogen eksempler på arbejde, og det forstyrrede mig ikke.

Føreren er en kvinde på 50 år, der gør hjemme og stolt af hendes 20 års erfaring.

Jeg bad om at lave en hårtatovering, jeg ønskede mindre mærkbar og mere naturlig. Så begyndte de at overbevise mig om, at denne metode ikke er for mig, at mine øjenbryn er forfærdelige / sjældne, og hår er lavet på tykke øjenbryn for at understrege dem lidt. I mit tilfælde besluttede hun sig for fuldstændig at tilstoppe panden ved at ændre formen. De begyndte at tegne med en blyant. Til mine øjne var der noget der glødede som strenge. Jeg var ikke tilfreds, begyndte at bede om at gøre øjenbrynene lidt bredere. Og igen fulgte overbevisningen - det viser sig, at med brede øjenbryn ser pigerne ud som hekse, det er ikke nødvendigt at gøre sådanne ting.

De begyndte at plukke deres øjenbryn. Jeg føler at noget ekstra er trukket) Det viste sig, at du skal helt trække dine øjenbryn ud før en tatovering! Det passede mig ikke, insisterede på, at hun skulle forlade. Begyndte at skræmme typen på grund af hårene vil ikke alle jævnt. Smørte mig bedøvet, sad i ca. 10 minutter, og vi startede. Det føles som om man med en nål skraber lidt på huden og derefter på det ridsede sted mere og mere ridser. ikke rart men tolerabelt.

Alt om alt tog lidt mere end en time.

Jeg ser i spejlet, jeg genkender mig ikke. Jeg kan ikke lide det, men jeg troede, jeg ville vænne mig til det. Tross alt vil en tante med erfaring ikke rådgive de dårlige.

foto umiddelbart efter tatovering

Øjenbryn anbefales at skylle med kogt vand 3-5 gange om dagen og anvende hydrokortison salve.

Jeg gjorde alt efter instruktionerne, efter 5 dage begyndte skorsterne at falde af og skaldede brynder kiggede igennem.

Efter 10 dage er alle skorpe væk. Efter 1,5 måneder foretaget en korrektion. Scored skaldede pletter, og intet andet er ændret)

Jeg var ikke vant til formularen. Og ud over alt var mine øjenbryn forskellige! (

1 billede - efter 3 måneder

2 billeder - om et halvt år

3 billeder - lidt over et år er gået

Et interessant øjeblik - efter en tid talte jeg med en anden 2 piger, der lavede øjenbryn med denne mester. Generelt var vi alle med de samme øjenbryn. Og begge piger sagde, at denne formular også var pålagt dem.

Og så, et eller andet sted i 1,5 år blev det bemærkelsesværdigt, at øjenbrynene falmede, og den ene er stærkere end den anden. Og farven er blevet rødlig.

Tålmodighed brød og jeg begyndte at tegne på toppen af ​​tatoveringen den form, der passede mig og med den farve, der passede mig.

Efter sommeren blæste øjenbrynene endnu mere. Jeg tog søgningen til mesteren op. Denne gang henvendte hun sig til ansvar. Rummaged via internettet undersøgte venner. For den pige, jeg ønskede at gå til, skriv for de kommende måneder

Denne dag kom efter 1,5 måneder. I dag redigerer jeg øjenbrynene!))))

Jeg kom derefter til hende, jeg begyndte at tale om hvad jeg vil og om den ubehagelige oplevelse med tatoveringen.

Spurgt om den fulde plukning af øjenbrynene. I stedet for at svare, fik hun en latter og et sympatisk udseende)

Startet tegning. Omkring to var mine øjenbryn trukket langs en linjal. Lyttet til mit ethvert ønske, redrawn. og vendte tilbage til tidligere versioner)))

Smurt med anæstesi sad med hende i ca. 15 minutter. Begyndte at score. Det føles som om det gør ondt mere end sidste gang. Og længere (lidt over en time).

Det er der sket

umiddelbart efter tatoveringen

Øjenbryn af mine drømme)

12 timer er gået siden udseendet af nye øjenbryn på mit ansigt. Der er heller ikke rødme, hævelse og ubehag. Kun hvis du aktivt bevæger dine øjenbryn gør du lidt trist.

Det har været næsten 2 måneder :) Jeg er klar til at opdatere anmeldelsen))

Øjenbryn helbredes uden problemer. Et eller andet sted efter 7 dage begyndte filmen at falde. Og efter 2 uger blev alt helt helbredt. Resultatet var ikke meget tilfreds. Pigment tog dårligt.

På billedet, mine øjenbryn før korrektion.

Jeg gik til korrektion i 1,5 måneder

Hun fortalte mesteren alle hendes ønsker og klager. Hun besluttede at hamre sine øjenbryn med en anden teknik og ændre plejen efter tatovering. Korrektionen var meget mere smertefuld, men tolerabel.

Her er hvad der skete:

Med hensyn til plejen: de sagde i de første 5 dage at kløfte chlorhexidin 5-6 gange om dagen, så 2-3 gange om dagen for at også bløde og panthenol indtil sengetid, indtil det er helt helet. Soak og damp kan ikke være en uge.

Jeg sagde også, at hvis noget ikke passer, så i en måned kan du komme ind og rette det helt gratis.

Denne gang, netop en uge senere, har mine øjenbryn allerede slået filmen)) nu ser de sådan ud:

Jeg kan tydeligt se små fejl, så om et par uger vil jeg besøge mesteren igen.

Korrektion øjenbryn tatovering: hvad er der brug for og hvordan man gør?

Hvad gør bare piger og kvinder, der forsøger at være smukke. Kosmetik og andre ansigts- og kropsplejeprodukter anvendes. Hver dag skal repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden tilbringe det meste af deres tid, der anvender makeup til deres ansigt. For at forkorte tiden begyndte de at gøre permanent øjenbryn makeup. Efter denne procedure ser øjenbrynene naturlige og smukke ud. Ikke mange ved at efter at have gennemført denne procedure er der brug for en korrektion, så det er værd at diskutere, hvorfor det er nødvendigt, og om det er muligt at undvære det.

Hvad er det?

Før de besøger salonen, har mange piger spørgsmål om proceduren for tatovering makeup, dets udholdenhed, smerte. For at besvare disse spørgsmål, find ud af, hvad der er tatoveringen af ​​øjenbrynene. Først og fremmest skal det bemærkes, at permanent makeup kun udføres i salonen, der er ingen mulighed for at gøre proceduren hjemme. I processen skal du bruge en særlig farveblanding. Jobbet er som følger:

 • Føreren introducerer blandingen grundigt under huden til en dybde på højst 0,8 mm;
 • dybden af ​​farveinjektion bestemmes af mesteren under hensyntagen til de individuelle egenskaber hos klientens hud.

Ved anvendelse af permanent makeup trænger blækblandingen grundigt ind i huden, så efter et stykke tid eroderer og misfarves det gradvist.

Malingen kan forblive på øjenbrynene fra 1,5 til 3 år. Vilkårene kan være forskellige, idet der tages hensyn til hudens individuelle egenskaber, typen af ​​farveblanding.

Derudover vil modstanden af ​​maling være lavere, hvis kunden ofte vil besøge poolen, svømme i saltvandet, solbade i solen, gå til solarium.

Før man udfører proceduren i salonen, skal masteren fortælle, hvordan man plejer øjenbrynene efter det, efter hvilken periode skorpen forsvinder end at behandle sårene. En erfaren mester bør også forklare, at omkring en måned efter proceduren er det nødvendigt at foretage en korrektion og for hvad det er nødvendigt.

Ved anvendelse af tatoveringen finder mesteren ud af, hvornår det er bekvemt for klienten at lave en aftale for korrektionen. Det anbefales at udføre proceduren for denne mester, hvem kender funktionerne i din hud, sammensætningen af ​​maling. Derudover giver salonen en rabat for at gennemføre en anden procedure i salonen.

Hvornår er det nødvendigt?

En måned senere skal klienten komme til en korrektion, hvor mesteren vurderer resultatet. På dette tidspunkt slutter helbredelsesstadiet, korstene forsvinder, og pigmentets farve kan allerede vurderes fuldt ud.

Det er tilrådeligt at lave en tatovering af øjenbryn i salonen, som har et godt omdømme. Måske koster det lidt mere, men kunden bliver ikke skuffet over resultatet af det udførte arbejde.

Ofte klienter, der forsøger at spare penge eller mangler tid og lyst, går ikke til mesteren for korrektionen, men uden dette kan ingen garantere, hvor længe tatoveringen varer, om dens disposition bliver jævn og klar.

Fejl under proceduren kan forekomme både i begyndelsen mester og hos den professionelle, fordi de er vanskelige at forudsige under den første procedure. Efter fuldstændig helbredelse af sår og fjernelse af skorpe er det nødvendigt at komme til salonen for konsultation og korrektion.

Et nyt besøg til mesteren er nødvendigt af flere årsager.

 • At ændre og justere billedet.
 • Efter at være faldet fra skorpe på nogle områder, kan malingen blive værre end nødvendigt, derfor er der huller. Guiden retter disse mangler, tilføjer farve og lysstyrke til øjenbrynene.
 • For at øge området eller for at rette formen, kurven eller konturen. En måned efter tatoveringen er kunderne ikke altid tilfredse med resultatet og beder om at rette deres øjenbryn lidt.
 • Et besøg hos mesteren er nødvendigt, hvis der i arbejdet blev en stærk hævelse, der førte til asymmetri. Føreren skal korrigere defekterne og gøre øjenbrynene symmetriske.

Mange kunder ønsker ikke at foretage justeringer på grund af, at de anser denne procedure for smertefuld. Selvfølgelig, når du anvender en tatovering for første gang, kan smerten være helt mærkbar, men når du anvender ændringerne, udføres proceduren under lokalbedøvelse, og fornemmelserne vil ikke være så ubehagelige.

Efter anmodning fra klienten under genoptagelsen kan mesteren:

 • ændre konturen og gøre den lidt lysere eller omvendt gøre den lysere
 • ændre formen på øjenbrynene
 • ændre farvefarven.

Nogle gange er der situationer, hvor kunderne forbliver utilfredse med resultatet, og efter en uge kommer de til salonen for at korrigere øjenbrynens tone eller form. Dette er ikke værd at gøre, da den endelige farve kan forekomme efter 2-3 uger. Hertil kommer, at huden ikke er helt levet, og det er stadig umuligt at udføre korrektionen.

Hver person har sine egne karakteristika, så tidspunktet for korrektionen kan være anderledes. Ofte hos kvinder kan farvepigmentet ændre farve og farvetone med unaturlige nuancer. Alle disse fejl vil kunne klare master tatoveringen under korrektionen.

ydeevne teknik

Før du udfører øjenbrynens tatovering, er det vigtigt at gøre dig bekendt med alle nuancer. Lær fra mesteren, hvor meget malen skal holde, hvordan man bryr sig om øjenbrynene efter proceduren, når de skal justeres.

Først og fremmest kan mesteren råde dig til at vælge en mere passende tid til at udføre denne procedure. Det er bedre at lave en tatovering af øjenbryn om efteråret, når der på gaden ikke længere er stærkt sollys. Samtidig er det ikke nødvendigt at stramme proceduren før frost, da den kølige vind kan irritere de betændte områder i huden.

Dem, der beslutter at holde en tatovering af øjenbryn, skal du vide, at mesteren vil arbejde sammen med en klient i lang tid, ofte kan sessionen vare op til tre timer.

Denne procedure kan opdeles i følgende trin:

 • bekendtskab med proceduren, hvor mesteren taler om, hvad der er en tatovering, diskuterer hvordan man plejer øjenbrynene i hjemmet, vælger en passende tid til korrektionen;
 • På dette stadium vælger guiden den mest passende mulighed for klienten, vælger formen på øjenbrynene, deres farve og tone.
 • derefter udføres lokalbedøvelse;
 • Efter anæstesien har trådt i kraft, starter masteren arbejdet direkte.

En måned efter den første procedure udfører mesteren en korrektion for at rette fejlene. Selvom der ikke er fejl, og der ikke er behov for at rette formen eller ændre konturerne på øjenbrynene, kan mesteren tilføje farver for at gøre øjenbrynene mere ekspressive for at gøre dem mere synlige.

Tidspunktet for korrektionen afhænger af, hvor godt den første procedure blev udført. I tilfælde af at mesteren behøver kun at rette nogle få detaljer, kan proceduren tage 30 minutter. Men hvis du har brug for at ændre tonen, så skal du bruge mere tid. Efter et år vil lysstyrken af ​​det injicerede pigment falde, så det er vigtigt at besøge guiden til tiden og lave en opdatering.

Proceduren for permanent makeup er for nylig blevet meget populær. Klienter i forskellige aldre kommer til salonen og sminke af øjenbryn, som gør det muligt for dem altid at se på det rette niveau både hjemme og på arbejde eller i ro.

Forskellige mennesker kan holde permanent makeup på forskellige måder, for nogle mennesker vil det vare i omkring et år, og for nogle mennesker kan det vare i 10 år. Fjern om nødvendigt permanent sminke, denne procedure udføres ved hjælp af en laser. For fuldstændig fjernelse af tatovering makeup, skal du bruge 5-6 procedurer.

Efter øjenbrynens tatovering er det vigtigt at vide, hvordan man skal passe på dem, så helingsprocessen er mindre traumatisk. I de første dage efter proceduren vises ichor på huden, som vaskes af ved hjælp af babysæbe. Påfør en tør klud på det vaskede ansigt og tryk forsigtigt det mod øjenbrynene, så vandet absorberes. Efter tørring af huden, øjenbryn creme anvendes til deres hurtige helbredelse.

Efter et par dage vil ichor stoppe med at udføre, og skorperne begynder at danne sig på øjenbrynene, der ikke kan afskales.

Hvis skorsterne afskales inden deadline, kan det føre til, at farvningen bliver ujævn. Desuden kan snavs komme ind i såret, når der strippes skorpe, og suppurationen begynder.

For at lindre betændelse og reducere puffiness, bør Bepantin, Solcoseryl eller Panthenol creme påføres de onde pletter. På grund af deres egenskaber er helbredelse hurtigere. For at blødgøre huden på betændte områder, applicer mandelolie, ferskenolie eller sesamolie. I de første dage efter en permanent tatovering ser øjenbrynene bløde ud, hvorfor deres form og størrelse kan forvrænges.

En måned senere helbrer øjenbrynene, og det kommer tid at besøge salonen for korrektion. Hede øjenbryn kræver også ekstra pleje.

Vedligeholdelse af øjenbryn er ikke kun nødvendig efter den permanente makeup, men også efter korrektionen, hvilket gør det muligt at rette fejlene ved den første procedure.

Efter at have besøgt salonen er det nødvendigt at smøre øjenbrynsområdet med en creme som "Rescuer" eller Boro Plus, du kan også anvende "Traumel C". Når udseende af skorper ikke kan berøre dem for ikke at inficere sårinfektionen, skal du vente, indtil de forsvinder uafhængigt. Det er tilrådeligt ikke at gnide øjenbrynene med dine hænder, for ikke at vådte dem unødigt.

Til resultatet efter at proceduren er tilfredsstillende, kræver det lang tid at passe på øjenbryn. Normalt helbrer øjenbrynene efter korrektion i 2 eller 3 uger.

Korrektion øjenbryn tatovering: hvad er gjort

Alle kvinder bruger kosmetik til at korrigere ufuldkommenheder og øge deres tiltrækningskraft. Men daglig anvendelse af kosmetik tager meget tid, hvilket mangler om morgenen før arbejde eller skole. Det tager meget tid at passe på øjenbrynene, da dette er en vigtig del af makeup. Derfor bruger nogle en tatovering. Men permanent makeup er kortvarig, det kræver justering over en periode. Besøger mesteren rettidigt til korrektion opdaterer du udseendet og forlænger livet af øjenbrynens tatovering.

Hvorfor skal jeg foretage korrektion øjenbryn tatovering

Korrigering af tatoveringen er en nødvendig procedure, som udføres en måned efter injektionen af ​​farvestofpigmentet med en nål, det er straks, så snart huden genoprettes, da øjenbrynfarven blev lidt lettere. Gå ikke glip af afklaringsperioden. Ellers er det nødvendigt at udføre proceduren for fuldstrenget tatovering igen, og ikke dens korrektion. Med hjælp af korrektion bringer mesteren arbejdet til den ideelle tilstand:

 • udfylder farvestoffernes huller, som syntes af en eller anden grund;
 • justerer farven som ikke kunne opnås efter den første session
 • ændrer kontur og størrelse af tatoveringen, for eksempel gør tipene af øjenbrynene klarere.

Fashion til tatovering dukkede op i slutningen af ​​det tyvende århundrede, og den første til at bruge permanent makeup var stjernerne. Hans hjemland er Taiwan. Det var her, der maler og apparater til deres ansøgning dukkede op.

Det skal bemærkes, at korrektionen af ​​øjenbrynens tatovering er påkrævet! Når huden har helet, vil skorsterne forsvinde, steder hvor farven har lagt sig ujævnt vil være synlig, og nogle områder er farvet anderledes. Og herren vil rette alle disse mangler.

Med hjælp af korrektionen bringer mesteren tatoveringen til perfektion

Klienten skal tage højde for, at den valgte tone vil være anderledes, når farvestoffet injiceres i huden. Dette forklares nemt af egenskaberne af hud, mad, kosmetik og sæbe, som du bruger. Selv livsstilen påvirker farven på øjenbrynene.

Øjenbryn tatovering korrektion metoder

Fix mislykkede permanente makeup øjenbryn kan være to metoder. Den første metode er at fjerne overskydende maling i nogle områder, og den anden er at farve nye dele af øjenbryn.

Øjenbryn farvekorrektion

En måned efter helbredelse er farven pigmentets farvestof oftest umættet og opfylder ikke dine forventninger. Nogle gange vises en helt anden farve - unaturligt, for eksempel lilla, grå, orange eller grøn. Farvestoffet kan ændre sin skygge gradvist, så sort kan blive grå og brun, bliver til pink.

Pigmentets opførsel afhænger af hudens farvetype, kroppens individuelle reaktion og farvestoffets kvalitet. Ofte forekommer sådanne transformationer med pigmenter, der er designet til tatoveringer, så for tatovering øjenbryn skal du kun bruge et specielt farvestof. Forresten anbefales det ikke at bruge sort farve, da den falder til blå efter helbredelse. Erfarne fagfolk vil aldrig bruge det, når de arbejder med øjenbryn.

Fjern unaturlige make-up nuancer med en laser. Afhængig af farvemætningen afhænger af antallet af procedurer. Pigmenter af kolde farver, der er placeret i det øvre hudvæv, slettes hurtigst muligt. Men de varme nuancer, der ligger dybere, korrigerer meget vanskeligere og længere. Det synlige resultat opnås efter de allerførste procedurer for anvendelse af en laser, når pigmentets farve stadig er lys og intensivt absorberer lysstrålens kvanta.

Unaturlige nuancer af tatovering fjernet med en laser

Der er en anden måde at fjerne unødvendigt pigment fra huden - det er at bruge en remuver (dette er et særligt stof, der aggressivt neutraliserer farvestoffet fra huden). Han har en stor ulempe. Når det interagerer med huden, beskadiger dette lægemiddel det, og ar kan forblive. Derfor er denne mulighed bedre ikke at bruge, på trods af at den giver en hurtig effekt.

Nogle eksperter korrigerer tatoveringen af ​​øjenbrynene ved at overlappe det svarte pigment med et lag af hvid eller beige farve, det vil sige på toppen af ​​en mørk skygge kører de i en lys. Denne metode til øjenbryn reparation er uønsket. Det giver en midlertidig virkning, da lysfarvestoffet meget hurtigt erhverver en gullig farvetone, og det er umuligt at fjerne en sådan farve selv ved hjælp af en lasermetode.

I sjældne tilfælde er kroppen ekstremt negativ reaktion på indførelsen af ​​maling under huden. På grund af dette kan hår falde ud. Derfor bør du tage forskellige særlige præparater for at stimulere væksten.

Restaurering af planhed

Det er kendt, at huden i forskellige dele af panden har en ulig tæthed, så efter at skormen forsvinder, kan uberørte dele danne sig. Øjenbrynene ser unøjagtige ud, da belægningen er ujævn. Og korrektionen hjælper med at jæle alle fejl. Fremgangsmåden til genoprettelse af en ensartet belægning er indførelsen af ​​farvestoffet på de ufarvede områder. Korrektion vil bidrage til at glatte alle fejl. Herudover ved mesteren allerede, hvordan huden vil reagere, og tænder malingen til den ønskede dybde.

Øjenbryn form forandring

Desværre kan formen på øjenbrynene kun korrigeres med en stigningsmetode. Da det er lettere at lave et smalt øjenbryn bredt og ikke omvendt. Derfor, hvis du har brug for at gøre øjenbryn længere og bredere, så vil mesteren ikke være svært. Under proceduren vil han anvende pigmentet til de manglende områder. Og også let asymmetri er let korrigeret. Men hvis du har brug for at reducere øjenbryn, skal du enten vente til fuld fading eller fjerne tatoveringen med en lasermetode. En klar kontur af øjenbrynene kan korrigeres ved hjælp af fjerning, hvilket vil resultere i en mere naturlig form, mens konturen forbliver uændret.

For at gøre øjenbrynene bredere anvender mesteren under korrektionen pigmentet til de manglende områder

En lasermetode bruges også til at fjerne delvis pigment. Normalt for små tilpasninger til øjenbrynens form er en procedure tilstrækkelig.

Sænkning af øjenbrynens tatovering med ansigtsvæv

Det kan lyde mærkeligt, men nogle gange permanent makeup varer i ti år. Derfor, med alder, hudvæv falder ned, vises rynker. Og sammen med huden bliver tatoveringen også sænket, hvorved opmærksomheden rettes mod aldersrelaterede ændringer. Dette problem kan også løses ved hjælp af en laser, der overdrager dette arbejde til en kvalificeret mester.

Video: Øjenbryn tatovering korrektion

Øjenbryn heling efter korrektion

Ofte helbringer øjenbryn efter korrektion i to uger, men det afhænger af hudens individuelle egenskaber og pleje. På den første dag kan det virke som om øjenbrynene ser akavet ud. Men vær ikke ked af det. Efter piercing med en nål svulmer huden. Du vil føle smerte, men det er normalt, da hudvævet har gennemgået mekanisk indgreb. Efter et par dage vil hævelse og smerte passere, og der kommer en let mærkbar skorpe. På den første dag skal du konstant fugte øjenbrynene med et serviet dyppet i chlorhexidin. På den fjerde eller femte dag vil skorpen blive udtalt.

To dage efter tatoveringen vises en skorpe på øjenbrynene

På den syvende dag begynder skorpen gradvist at falde. Det er under ingen omstændigheder vigtigt at rive dem af, fordi du kan forårsage endnu mere skade på huden.

Efter en uge forsvinder skorpen dannet i små partikler gradvist

Efter et par dage vil partiklerne selv forsvinde helt. Og udseendet af øjenbrynene vil blive bedre. For hurtig helbredelse skal du behandle dine øjenbryn med olie hver dag.

Hvis mesteren korrekt udførte korrektionen af ​​tatoveringen, så vil øjenbrynene efter helbredelsen se naturligt og pænt ud.

Efter fuldstændig heling kræver øjenbryn ikke særlig pleje. Det vil være nødvendigt at afstå fra:

 • Besøgende bade, saunaer og svømmebassiner;
 • langvarig ophold i solen;
 • hyppigt ansigtsskrubbe.

Yderligere opdatering af øjenbrynens tatovering skal ske om to eller tre år.

Kontraindikationer til tatoveringen

Før proceduren med permanent makeup skal du gå til en konsultation med en læge, da tatoveringen af ​​øjenbrynene har kontraindikationer for:

 • alvorlig form for diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​sygdomme, der fører til et fald i blodkoagulationen
 • modtagelighed for udviklingen af ​​keloid ar, der kan forekomme på beskadiget hud
 • onkologiske sygdomme;
 • Aids og hepatitis;
 • graviditet og amning.

Valget af en specialist i korrektion af tatovering

Tilgang til valget af en specialist i tatovering skal være omhyggeligt, efter at have læst kundeanmeldelser, spørgende erfaring. Da kun en erfaren mester vil gøre et kvalitetsjob, idet der tages hensyn til kendetegn og ønsker hos en kvinde.

Øjenbrynstatovering udføres bedst af en erfaren mester for at undgå negative konsekvenser.

De første minder om proceduren for tatovering findes i de gamle egyptiske referencebøger. Cleopatra selv blev permanent anvendt med specielle pinde og naturlige farvestoffer.

Procedurerne i den oprindelige tatovering og dens korrektion udføres bedst af samme mester, da han allerede er bekendt med hudens egenskaber og dens reaktioner på farvestoffet. Derudover opkræver mange eksperter ikke for korrektion.

Du behøver ikke at opgive korrektionen af ​​øjenbryn, selvom du er tilfreds med arbejdet, for det første vil det forbedre deres udseende, og for det andet sænke fading af malingen. En smuk og kompetent permanent makeup giver dig mulighed for til enhver tid at være attraktiv.

Øjenbrynens arkitektur i detaljer: tatovering, korrektion, farvning og makeup med billeder før og efter

Forfatter: Marina Zhgutova

Konceptet i konventionel forstand betyder konstruktionskonstruktionen eller konstruktionens stil. Som det gælder for øjenbrynene, er dette designet af de ønskede konturer og tegner øjenbrynene fra bunden, som kan læres mere detaljeret ved at registrere til øjenbrynarkursuskurser i Moskva.

Hvad er øjenbryn arkitektur

I denne artikel dækker vi kun hovedkomponenterne i denne proces og begynder med, at den udføres i etaper.

Øjenbrynformning udføres ved flere metoder: tatovering, korrektion, maling og brug af makeup.

Der er også skærning af øjenbryn: Den ønskede form skæres med speciel sakse, eller øjenbrynene bliver simpelthen trimmet.

For det første er øjenbrynene børstet med en børste, så er alle hårene kæmmet op, og de spidser, der går ud over den generelle linie, er pænt trimmet, så gentages proceduren, når den kædes ned.

Du kan bruge et hår eller en tråd, nogle gange på denne måde i skønhedsstudier gør korrektion og epilering. Men om dette mere detaljeret nedenfor.

Øjenbryn i form af ansigtet. Hvordan ikke at forveksle med valget

Der er en myte om fashionable øjenbryn form. Faktisk er det ikke og kan ikke være, fordi udseendet af hver pige er unikt, og linjen af ​​øjenbryn skal svare til ansigtets opbygning og ikke moderne skønhedstendenser.

Video. Elena Krygina råd om valg af formen af ​​øjenbryn

Individuelt indrettede øjenbryn vil give udseendet af harmoni, gøre ansigtet mere korrekt, distrahere opmærksomhed fra visuelle mangler.

Makeup kunstnere og kosmetologer i valg af form for øjenbryn anbefales at henvende sig til typen af ​​person:

 • enhver øjenbryn form er egnet til det ovale ansigt;
 • til rund - diagonal eller med hjørne
 • Triangulære ansigt passer til øjenbryn i form af en bue;
 • diamant form - af enhver form, men øjenbryn ser bedre ud, når de er lidt op
 • For et pæreformet ansigt er det ønskeligt at forlade mere afstand mellem øjenbrynene;
 • firkantede øjenbryn med stigning, sort farve anbefales ikke;
 • et rektangulært ansigt kan ødelægge oplagte bøjninger, det er bedre at vælge lige øjenbryn.

Ifølge den klassiske metode til bestemmelse af øjenbrynens størrelse begynder den på linjen fra næsens vinge til det indre hjørne af øjet, den øvre bøjning er ved liniepunktet fra næsen til midten af ​​pupillen og slutter på samme niveau, hvor den begyndte.

Øjenbryn form korrektion

Browskæring

For at få hele ansigtet til at se mere velplejede, kan tykke øjenbryn, især hvis nogle hår er længere end de andre og går ud over hovedkonturen, trimmes.

 • Først kammer dine øjenbryn med en børste, så vi kammer alle hårene op og trimmer de udlukkede ender.
 • Gentag derefter handlingen, kæmper hårene ned.

Vi får en smuk og glat linje med øjenbryn.

Med denne type design bruger øjenbryn master små strimler af varm voks over og under øjenbryn.

Efter proceduren bliver øjenbryn en klar geometrisk form. Voksen giver dig også mulighed for at fjerne hårene, der ikke kan fjernes med pincet.

Denne korrektionsmetode blev opfundet i Indien.

Det har sine fordele: processen er ret hurtig, varer ikke mere end 10 minutter, egnet til piger med hud, der er tilbøjelige til rødme og irritation, men brugen af ​​tråden kan ledsages af smerte.

pincet

Dette er den nemmeste version af korrektionen, der er tilgængelig bogstaveligt for alle, hvilket ikke kræver særlig træning.

Hovedtræk - tag ikke væk, fjern kun de hår, der er "slået ud" af den tilsigtede øjenbryn linje, og nøje overvåge at øjenbrynene forbliver de samme og ikke for tynde.

Farvematchning og maleri

Dette er et af hovedpunkterne i implementeringen af ​​øjenbrynernes arkitektur.

Valget af farve, under hensyntagen til skyggen af ​​hår

Blåhårede piger anbefales at farve farveskyggerne to nuancer, der er mørkere end deres naturlige hårfarve, rød, brunhårede og brunetter - for at gøre deres valg til fordel for nuancer lidt lettere end naturlige, også om en tone eller to.

Øjenbryn er normalt malet med enten speciel maling eller henna, eller de anvender permanent tatovering, hvilket skaber effekten af ​​yderligere hår.

Mal farvning

Farvning vil give de upræcise øjenbryn den manglende mængde og tykkelse. I 5-7 minutter vil en erfaren mester i en skønhedssalon forsigtigt og præcist udføre farve, hvis der ikke kræves yderligere korrektion.

Farve øjenbryn maling. Billeder af proceduren før og efter

Derfor er det bedre at ty til malingsproceduren med øjenbryn, der allerede er tegnet.

Henna farvning

Henna er et naturligt farvestof, det giver dig mulighed for tonet og mellemrummet mellem hårene, mens farvestoffet kun påvirker hårene selv.

Øjenbryn farvning med henna. Før og efter billeder

Henna kræver ikke brug af særlige færdigheder, maleri øjenbryn kan gøres selv, hvis du har tid til det. Effekten varer op til tre uger.

Permanent tatovering

Vi bemærkede alle, at tatoverende øjenbryn ikke ser ud til at være meget naturlige, endog fremmed i ansigtet, men det er sandsynligvis en konsekvens af mesterens dårlige kvalitet, der udførte proceduren.

En kvalificeret specialist vælger pigmentet i den rigtige farve til dit farveudseende. Øjenbryn vil være den perfekte form og den rigtige nuance og mætning.

Permanent makeup udføres af en speciel enhed, og det viser sig meget resistent - op til tre år.

Brow tint afhænger af øjenfarve.

 • Brune øjne vil gå til grønne øjne, det er nødvendigt at undgå grå, sorte blomster, metal nuancer.
 • Blåøje piger opfordres til at vælge deres øjenbryn farve fra en lys palette - grafit, grå, lysebrun; mørke nuancer, især sort, de er ikke egnede.
 • Det er vanskeligere for øjnene af grå nuancer at finde den passende farve til øjenbryn, men lysantracit eller lysebrunt spektrum anses for at være den mest fordelagtige.
 • Brun øjenfarve dikterer en præference for en mørk palette; under hensyntagen til hårets tone stopper vi med en mørk brun, chokolade eller sort farve.

Det er svært at straks vælge din perfekte øjenbrynfarve, fordi hvert udseende er specielt, og kombinationen af ​​øjenfarve og hår til alle piger er individuel. Prøv et par nuancer som et eksperiment.

Brug til valg af farver, blyanter eller skygger - de vaskes let af. Sammenlign, hvordan din yndlingsversion ser ud med dag og aften make-up med forskellige belysning. Hvis det passer dig, kan du gøre farven i denne nuance.

Så vi fortalte dig, hvilken brow art er, hvordan det udføres, hvad er metoderne til brow arkitektur.

Men det er ikke nok at korrigere formen på øjenbrynene og farve dem, det er nødvendigt at tage sig af øjenbrynene systematisk for at kunne præsentere dit udseende som helhed.

Øjenbryn Makeup: Perfekt Øjenbryn

Den sidste fase - øjenbryn makeup ved hjælp af en blyant, en speciel gel eller øjenskygge. Nedenfor afslører vi detaljerne i hver metode.

Øjenbryn blyant

Vi råder dig til at vælge en øjenbryn blyant med en børste, så du lettere kan vurdere intensiteten af ​​sminke efter at have kæmmet dine øjenbryn.

Trin-for-trin øjenbryn make-up teknik med blyant

Først børster vi vores øjenbryn langs vækstlinjen, og trækker derefter forsigtigt tynde linjer imiterer hårene og fylder "hullerne" op. Dette er den enkleste metode til at give tæthed og farve til sjældne og blegede brows.

Øjenbryn skygger

Skygger bruges ofte af makeup kunstnere. Øjenbryn er mere accent og naturlige.

Vi anbefaler at købe sæt skygger med flere farver, f.eks. Fra YSL Beauté. Hvis en mere varig effekt er nødvendig, skal du vælge cremefarver, for eksempel har Giorgio Armani sådan.

Øjenbryn gel

Øjenbryn gel kan vælges gennemsigtig eller farvetone, afhængigt af hvilken effekt du vil opnå.

Ved hjælp af en gel kan du gøre en vedvarende styling af øjenbryn for hele dagen, give dem den ønskede form. Og for eksempel toning Gel Maybelline Brow Præcis med mikrofibre og vil danne pæne velplejede øjenbryn og tonede "hullerne" mellem hårene.

Du vil se og blive glædeligt overrasket over, hvordan ansigtet vil blive forvandlet ved hjælp af velvalgte og høj kvalitet arkitektur af øjenbrynene.

Udseendet bliver mere livligt og ekspressivt, ansigtet - smukkere og friskere. Opretholde udseendet af øjenbryn regelmæssigt, så hver dag ser velplejede, harmoniske og unge.

Korrektion af øjenbryn efter tatovering: funktioner og omkostninger ved proceduren

Korrektion af øjenbrynens tatovering udføres en måned efter proceduren, når skorpen helbreder. På dette tidspunkt er farven på pigmentet fuldt manifesteret, hudcellerne fornyes. Det er ønskeligt at foretage en korrektion med samme mester, prisen vil være to gange billigere end omkostningerne ved permanent makeup.

Korrektion er nødvendig for at rette synlige defekter og ændre pigmentfarvemætningen efter helbredelse af skorstenen. Det udføres normalt af den samme mester, der lavede tegningen. Under den første session skal specialisten forklare, hvorfor en efterfølgende korrektion er nødvendig, hvornår man skal registrere den. Ved afslutningen af ​​korrektionen af ​​alle fejl bliver kanten endelig, og den resulterende farve opbevares i 3-4 år.

Indikationer for justering

Tatoveringskorrektion er en obligatorisk procedure, der udføres ca. en måned efter indførelsen af ​​pigmentpræparatet med nåle. Det gøres normalt i samme salon efter aftale med mesteren. Efter at have undersøgt hudtype, alder og valgt farve kan en specialist reducere eller øge det tidsinterval, der er nødvendigt for fuldstændig heling af punkteringer.

Nogle kunder spekulerer på, hvorfor denne procedure er nødvendig efter et par uger. Nogle stopper tillægsgebyret, andre ønsker ikke at udholde smerten, for at bruge fritid.

Uden yderligere pigmentering kan ingen garantere, hvor længe tatoveringen varer, uanset om det vil være lige og præcist.

Indikationer for genbesøg:

 • Gør korrektioner, når farven er for intens eller lys, ændrer den resulterende nuance ved at tilføje lysstyrke.
 • Forøgelse af området med maling hammering, bøjning, form eller kontur korrektion.
 • Juster mønsteret, hvor skyggen er blevet mere blege på grund af ukorrekt pleje af skorpen.
 • Korrektion af asymmetri, mindre guidenfejl forårsaget af hurtig udseende af puffiness.

Forandringer sker under lokalbedøvelse, smerten er ikke så stærk som den første gang. Hvis det ønskes, kan klientens kontur gøres klarere eller bleg, ændre en lille form, helt score en anden yndlingsfarve. Nedenstående billede viser, hvordan kanterne ser ud efter gentagen justering af en erfaren specialist.

Hjemmepleje

For at korrektionen af ​​tatoveringen skal lykkes, er det nødvendigt at pleje de behandlede områder af huden korrekt, for at opfylde alle krav til anvendelse af salver og hygiejne. Det anbefales normalt at bruge Boroplus, Redningsmand, Traumil-S til fjernelse af puffiness. En tørret skorpe kan ikke blive revet af, skåret af med negle, kæmmet, ellers vil en infektion komme under huden. Forkert pleje vil føre til svinning af pigmentet, dets delaminering, udseendet af farveløse skaldede pletter.

Alle disse anbefalinger bør overholdes selv efter korrektioner for ikke at krænke billedets integritet, for ikke at skade den klare kontur. Professionelle advarer dig normalt om, hvor meget tid der skal tages forholdsregler. Den gennemsnitlige helbredelsesperiode for korrigerede øjenbryn er 2-3 uger.

Disse dage er det forbudt:

 • Svømme, gå til badet, den varme sauna, swimmingpoolen eller motionsrummet.
 • For at vådte huden, gnid det med dine hænder.
 • Brug enhver makeup produkter, scrubs, cremer, peels.
 • Solbade i solen, gå til solarium umiddelbart efter pigmentering.

Det er nødvendigt at tage anti-herpes medicin, hvis der er en sandsynlighed for herpes på grund af lav immunitet. Indtil hævelsen sænker, anbring en desinfektionssalve, vask punkterne med en svag opløsning af chlorhexidin hver 3-4 timer. Det er nødvendigt at vaske meget omhyggeligt, det er tilrådeligt at bruge våde alkoholfrie klud i stedet for vand.

Den vigtigste betingelse - at gøre permanent makeup og dens efterfølgende justering er kun nødvendig fra en betroet professionel.

Hvis mesteren har de rette færdigheder, værdsætter hans ry, vil han udføre alle trin i overensstemmelse med reglerne. Den eneste ulempe er, at salonproceduren er meget dyrere end en ven derhjemme. Men kvaliteten af ​​arbejdsansøgninger sker normalt ikke, hvilket er vigtigt i et sådant tilfælde som opretholdelse af skønhed. Desuden foretages ompigmentering til halv pris, hvilket sparer penge. Et eksempel på en kvalitetstatuering er vist på billedet.

Omkostninger ved session

Mange piger drømmer om at lave øjenbryn tatoveringer, men de ved ikke, hvor meget denne procedure vil koste, hvorfor du skal rette teksten eller foretage ændringer. Nogle frygter, at korrigerende foranstaltninger vil koste dem for meget, de vil kræve hyppig behandling til salonen for at opretholde en smuk øjenbryn. Enhver medarbejder i salonen vil fortælle om omkostningerne ved tjenesten, forklare, hvorfor en sådan ændring er nødvendig, konsultere om priser.

Det er ikke nødvendigt at korrigere kontur eller farve for ofte, kun en gentaget session i 3-4 uger er nok.

Omkostningerne ved arbejde varierer afhængigt af kabinen, dens nærhed til centrum, metrostation, forstad. I store byer kan tatovering koste meget mere og koste 4000-6.000 rubler til piger. I periferien er det muligt at finde en mester, der er villig til at anvende konturen til 3000-3500 rubler. Korrektion udføres for et halvt gebyr, prisen varierer omkring mærket af 2000 rubler. Ifølge reglerne er proceduren udført for den samme medarbejder i salonen, der injicerede pigmentet, valgt den passende skygge. Efter sessionen skal browsere få et smukt udseende, ønsket skygge og form.

Opskriften på et naturligt middel, der vil spare dig for uønsket ansigtshår

Hvordan misfarve håret over læben