Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Fordele og ulemper

Fordele ved barbering:

 • Barbering lysken hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt i varmt vejr.
 • Sex organer vil se større ud.
 • Med oralsex vil barberede kønsorganer ikke forårsage ubehag for din partner.
 • Der er mindre chance for at få urinvejsinfektioner, da bakterierne kan gemme sig, bare på hårene.

Ulemper ved barbering:

 • Du skal vide præcis, hvordan du korrekt udfører denne procedure og ikke skære dig selv.
 • Håret vokser hurtigt tilbage og begynder at prikke, hvilket forårsager irritation og kløe i lyskeområdet, hvilket forårsager meget ubehag. I varmt vejr kan dette bidrage til udviklingen af ​​pustler inden for irritation.
 • De små regrownes hår kan vokse ind i huden, som et resultat af hvilken en subkutan abscess kan udvikle sig, som kun kan helbredes under operationen. En abscess er meget smertefuld og kan påvirke gangen. Det har udseende af en oppustet bold, som er smertefuld at røre ved, og der er mærkbar rødme og hævelse på skadestedet.

Skal jeg barbere lysken

Hår i lyskeområdet leveres af naturen som beskyttelse mod infektion i urinrøret. Men frodig genital vegetation kræver ærbødig pleje. Det er nødvendigt at observere hyppige hygiejneprocedurer. Hvis dette ikke sker i håret, starter bakterierne, som vil flytte glat fra håret til urinrøret, og infektionen vil begynde at udvikle sig. Faktisk for svampe og bakterier vil et sådant miljø være meget velegnet til levesteder og reproduktion.

Manden selv skal beslutte, hvad man skal gøre med håret i bikinizonen. Selvom ofte i denne sag spiller en vigtig rolleudtalelse for kvinden. Kvinden betragter barbering fra sit synspunkt. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at barbere, fordi når du har sex, vil håret ikke forstyrre og forårsage ubehag. Andre, tværtimod, tror at håret farvestoffer manden, giver ham maskulinitet.

Hvis en mand alligevel besluttede at barbere bikiniområdet, så skulle han kende et par punkter:

 1. Barbering bør ikke vælges meget skarpt, da dette kan medføre kønsgødning af kønsorganerne.
 2. Hvis håret er meget langt, skal du først klippe det med en saks. Sax skal bruges, ikke meget lille, for ikke at røre ved noget med dem. Også til dette formål, perfekt maskine.
 3. Barbermaskinen skal vaskes efter hver bevægelse.
 4. Til barbering kan du bruge både specielle geler, cremer og skum samt regelmæssig hygiejnisk sæbe.
 5. For at fjerne hår, kan du bruge specielle depilatory cremer. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik. Disse cremer blødgør håret i en vis periode, så håret nemt kan fjernes med en spatel.
 6. Hvis du ikke kan barbere dig godt, er der specielle saloner til dette, hvor de leverer denne service.
 7. Hvis du er irriteret med hyppig barbering, kan du bruge laser depilation, som vil hjælpe med at slippe af med hårvækst i mindst en måned.

Ud fra et medicinsk synspunkt er måske den bedste mulighed ufuldstændig barbering af håret, men kun en delvis trimning. Dette vil hjælpe med at give kønsorganerne et pænt udseende. Det eliminerer også risikoen for indfødning af håret under huden, med mulig udvikling af en abscess, irritation og kløe. Reducer antallet af avlssvampe og bakterier. Rid af ubehagelig lugt i varmt vejr. Trimming er ikke nødvendig for at udføre så ofte som en tæt barbering.

Under alle omstændigheder, hvordan man skal håndtere håret i lyskeområdet for at bestemme manden selv.

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand. det er op til ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvem hviler dem, der ikke er indstillet på en velplejet bikini zone til en mand. er skørhedens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Skal jeg barbere lysken hos en mand eller ej: fordele og ulemper

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din ven og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Du vil være interesseret i vores publikation. Hvorfor dyrker mænd hår på deres bryster?

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Mænds online magasin Mensweekly.ru

Skal jeg barbere lyst på en mand: for og imod

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. Barber det eller barber ikke # 8212; dette er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Huden i lysken har et stort antal talgkirtler, som udskiller en naturlig hemmelighed. Dette stof indeholder i sig selv en lille procentdel af patogen mikroflora;
 • Til alle de ovennævnte er små dråber urin tilsat, som ikke skelnes af sterilitet;
 • På grund af det forholdsvis lukkede rum i undertøjet skabes en drivhuseffekt, hvilket er det gunstigste miljø for udviklingen af ​​bakterier;
 • Resultatet er en kilde til ubehagelige lugte og mulige hududslæt, der vil være irriterende.

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Hvordan til altid at bringe en pige til orgasme?

Det er ingen hemmelighed, at næsten 50% af kvinderne ikke oplever orgasme under sex, og det er meget svært for både mandlig værdighed og forhold til det modsatte køn. Der er kun få måder som altid at bringe din partner til orgasme. Her er de mest effektive:

 1. Styrke din styrke. Det giver dig mulighed for at udvide samleje fra flere minutter til mindst en time, øger kvinders følsomhed for at kærtegne og giver hende mulighed for at opleve utroligt kraftfulde og langvarige orgasmer.
 2. Undersøgelsen og anvendelsen af ​​nye stillinger. Uforudsigelighed i sengen spænder altid kvinder.
 3. Glem også om andre følsomme punkter på den kvindelige krop. Og den første er dot-g.

Du kan lære resten af ​​hemmelighederne til uforglemmeligt sex på siderne på vores portal.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en slags bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon er ansvarlig for hårvækst # 8212; testosteron.
 1. Personlig komfort. Efter barbering forbliver der en følelse af irritation af lysken, normalt på den anden dag efter barberingen, når håret begynder at vokse. Og alt på grund af hudens ømhed. Sandt nok vil denne effekt falde ved hver gentagen barbering, huden begynder at tilpasse sig og efterfølgende vil der ikke opstå ubehag.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barberingen selv er # 8212; Denne irritation, og som reaktion på irritation, forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den generelle metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra et biologisk synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere på den æstetiske side # 8212; barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  ØNSKER din partner til at blive udmattet fra PLEASURE og EXCITING i højeste øjne af dig. Det er simpelt! Brug problemfri nyhed..

  På hvilke steder skal en mand have hår, og på hvilke steder er det bedre ikke at

  Vi fandt en kvinde i redaktionen og krævede at afklare dette kontroversielle punkt en gang for alle.

  De fleste af materialerne på vores hjemmeside er anonyme. Men ikke denne. Med dette materiale ønskede ingen at kommunikere selv under overskriften hemmeligholdelse. Så jeg vil være den til at anbefale barbering eller ikke barbering til dig, læseren, forskellige reserverede steder i din krop. På det simple grundlag, at jeg er kvinde. Og derfor har jeg i erfaringens arsenal mange timers samtaler med mine hoppy veninder og jeg er kompetent til at tale om, hvor vegetationen på den mandlige krop er relevant, og hvor fu-fu-fu er.

  Umiddelbart foretage en reservation, chefen mødte mine anbefalinger nervøst. "Landets vigtigste mænds magasin kan ikke råde læseren til at barbere w ** y!" - chefredaktøren råbte og løb ud af redaktionen. De leder efter ham. Jeg forudsiger også kommentarer fra mænd, som "Nå, du giver, en ægte mand skal være håret!". Fra kvinder: "Intet af den slags, en ægte mand skal være håret!" Fra din mor: "Og for det skyldte du færdig historieafdelingen, Masha?" Og alligevel ville jeg vove mig. Så lad os komme i gang.

  Steder hvor hår ikke bør være overhovedet

  Buttocks, og ryggen strømmer jævnt ind i dem

  Ikke en enkelt kærlighedsaffære indeholder sådanne linjer: "Før du skynder dig ind i dammen for at redde Adele, slog Julio for at ikke blive våd, sin T-shirt på sig selv. Adele følte, at benene svækkede, selv om hun var i vandet - håret på Julio's ryg så så silkeagtig og uretfærdigt ud. Så der er ingen sådanne linjer overalt. Og der er en bestemt grund til dette - håret på mandens ryg såvel som på mands balder er slet ikke sexet. Jeg udtrykker mig selv mere dristigt - intet. Håret bageste kofanger er ikke forbundet med piger med maskulinitet. Snarere med forsømmelse og lidt med programmer om den vilde natur - og i aseksuel forstand. Heldigvis er sådanne manifestationer af genetiske bounty ikke almindelige. Men du skal håndtere dem nådesløst og på den mest afgørende måde.

  Hårete ryg og balder er måske den eneste rigtige grund til en mand at besøge en nativity scene med det dæmoniske navn "Skønhedssalon". Regelmæssig barbering, der er øget shaggy i fjerntliggende provinser, kan ikke besejres. For det første vil du selv ikke nå. For det tredje, at spørge reglerne i Genève-konventionen om intersexrelationer for at forbyde din kæreste. For det femte (ja, jeg har en dårlig score), selvom du på en eller anden måde klarer at barbere dit hår, vil de vokse tilbage, og de bliver hurtigere, hårdere og stærkere. Desværre er dette hårets reaktion på barbermaskinen. Så held og lykke i kabinen. Lad dig være nødt til at gå der under nattedækket, vige væk fra skyggerne og slappe af, når du råber: "Vova, hvad er du?"

  Steder hvor hår skal være kort beskåret

  Armhule og lænder

  Jeg formoder, at du allerede har værdsat fordelene ved de beskårne underarms uden min skrivning. Det er hygiejnisk, det er behageligt, det lugter ikke. Ja, og deodoranten vil være taknemmelig for sin ejer - der kan lide at hacke til at arbejde gennem den uigennemtrængelige jungle. Og nu vil jeg være forsigtig, da jeg træder på det reserverede område. Når alt kommer til alt kommer vi tættere på, uden overdrivelse, det vigtigste. Mere præcist til sit miljø. Så uden undtagelse er mine venner enige om, at kortskåret hår i lyskeområdet er fint. Desværre anser mænd ikke alle mine venner på samme måde. Venner sørgeligt sørger. Du vil ikke forstyrre mine venner? (Ja, det er en trussel. En af mine venner kan trods alt være i din seng).

  "Men hvorfor?" Du spørger indigneret. Jeg vil stille dig et andet spørgsmål: Ville du blive overrasket, hvis du kom til Louvre, fandt du ud af, at statuen af ​​Venus de Milo er lavet over brystet ved stilladser? Selvfølgelig ved du, at Venus er inde, og du har en god ide om, hvordan det ser ud. Og alligevel stødende. Jeg ville endnu engang beundre denne skønhed. Helt. I fuld vækst. Desuden er oralt sex ikke blevet annulleret endnu heller (selvom Roskomnadzor, tror jeg, tænker på dette). Jo mindre sceneri med oralsex, jo mere praktisk.

  Steder hvor håret kan frolic for sjov

  Ben, arme, bryst, mave

  Og her giver vi dig en tom check, kære læser! Vokse hår - jeg vil ikke have det! Syng, fejr triumf af hårdhed! Jeg vil sige mere: pigerne er mere forstyrrede af den fuldstændige mangel på hår på ovennævnte steder. På en eller anden måde er det unødigt androgynt. Ikke så langt vi kravlede væk fra dyrene for at nyde de hårløse mænd. Vi kan lide tilstedeværelsen af ​​noget vildt og vildt i dig.

  Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

  Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

  Skal du virkelig barbere din lyske?

  Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

  Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

  • I mangel af hår er sveden reduceret.
  • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
  • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

  En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

  Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

  Hjem hårfjerning

  Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

  • Elektrisk barbermaskin
  • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
  • Lille saks.
  • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
  • Spejlet

  Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

  Trin 1 - Haircut

  Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

  Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

  Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

  En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

  Trin 2 - Hudpræparation

  Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

  Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

  Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

  Trin tre - barbering

  Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

  Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

  • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
  • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
  • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
  • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
  • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

  Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

  En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

  Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

  Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

  Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

  Korte instruktioner til barberhøns mænd

  Sådan forebygger du irritation?

  Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

  • Kun skarpe friske knive.
  • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
  • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
  • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

  Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

  Vi anbefaler at læse:

  Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

  Skønhedssaloner

  Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

  Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

  I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

  Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

  Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

  Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

  Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

  Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

  Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

  Irritation i lysken hos mænd efter barbering: årsager og forebyggelse

  Mange mænd frygter barbering af lyskeområdet på grund af kløe og irritation. Følelsen af ​​ubehag, der opstår efter hårfjerning i mændens lyske gør barberingsprocessen uønsket for dem.

  grunde

  Irritation i lysken efter barbering opstår på grund af hårgenvækst. I vækstprocessen skal de spire gennem beskadiget hud. Kroppen forsøger at reparere skaden. Blod rushes til den berørte hud. Efter lidt tid begynder huden at skrælle, der er røde pletter i lyskeområdet på bunden af ​​benene. De faktorer, der forårsager irritation efter barbering i ljummen kan være:

  1. Allergi til hudplejeprodukter før og efter proceduren.
  2. De komponenter, der udgør brusegelene.
  3. Beskidt barberkniv med stump kniv.
  4. Nogen andens håndklæde.

  Irritation i lysken efter barbering er let at skelne fra andre sygdomme, såsom veneral eller infektiøs. Det er vigtigt at spore tiden for hans udseende. Det fremgår kun i mænds lysken i de første dage, gradvist aftagende.

  Hvis der påføres hudblødgørende cremer, vil tegn på irritation hurtigt passere, og nogle gange kan kosmetik hjælpe med at forhindre deres forekomst.

  Den mest almindelige årsag er blokering af hudens talgkirtler på grund af uregelmæssig vask.

  Hvorfor barberer mænd

  På trods af risikoen for ubehag i lyskeområdet efter barbering, nægter man ikke proceduren.

  Fordele ved barbering:

  • delikate integrier uden grove hår ser sexet og attraktivt ud;
  • hygiejneprocedurer lettere at bære med barberet lyske;
  • duften ophobes ikke på hårene.

  Ulemper ved proceduren:

  • efter en tid vises en hård børste på det barberede område, hvilket kan forårsage ubehag;
  • øger risikoen for indvækst af hår i huden. Jo oftere det samme område er barberet, jo højere er sandsynligheden for at håret vokser. Denne proces kan ledsages af betændelse og smerte;
  • regelmæssig barberingsproces forårsager alvorlig irritation.
  Rødhed kan opstå på grund af selve fjernelse processen eller brugen af ​​aftershave produkter.

  Løs problemet

  Hvis du finder irritation efter barberhule, kan du bede om råd fra kvinder eller forsøge at klare problemet selv. Særlige værktøjer eliminerer følelsen af ​​ubehag. I nogle tilfælde vil creme creme hjælpe med at fjerne røde pletter og peeling.

  anbefalinger:

  1. Undertøj skal være lavet af naturmateriale. Syntetik fremkalder kløe i lyskeområdet.
  2. Saften af ​​aloe eller de midler, hvor den er medtaget, hjælper med at fjerne følelsen af ​​ubehag.
  3. Du kan bruge cremen "Rescuer" eller "Healer".
  4. Zinksalve effektivt fjerner ubehag.
  5. "Panthenol" hjælper med at genoprette huden.

  Hvis huden ikke stopper kløe, anbefales det at konsultere en hudlæge. Ubehagelige symptomer kan indikere forekomsten af ​​svampesygdomme. Lægen vil bestemme årsagen og ordinere et behandlingsforløb. Uafhængig brug af salver, der består af hormoner, kan forværre tilstanden. Hvis rødmen ikke går væk, og symptomerne spredes til kønsorganet, skal du straks kontakte en specialist.

  Forebyggende foranstaltninger

  Overholdelse af hygiejneprocedurer reducerer risikoen for betændelse i lyskeområdet efter barbering. Ubehagelige symptomer er lettere at forebygge end at starte behandling. Overholdelse af visse anbefalinger vil forhindre problemet:

  1. Inden proceduren startes, skal det påtænkte område vaskes.
  2. Udfør ikke proceduren på tør hud.
  3. Brug specielle blødgørende geler og cremer.
  4. Frisøren skal være ren og kniven skal være skarp.
  5. Efter efterbehandling må du ikke gnide det barberede område med en vaskeklud.
  6. Brug ikke alkoholholdige produkter.

  Sådan udføres proceduren

  Overholdelse af barberingsteknologi vil forhindre uønsket irritation:

  1. Skum- og barbergel skal være for følsom hud. Enkel sæbe udtørrer epidermis stærkt. Det er ønskeligt, at der er flere blade i barbermaskinen.
  2. Det foreslåede sted skal fugtes med vand ved stuetemperatur for at blødgøre håret. Lad det dampe i 5-10 minutter for at gøre håret blødere og lettere at fjerne.
  3. Påfør skum eller gel på hele området. Vent 5 minutter.
  4. Hår barberer i retning af vækst. Ellers kan du forårsage alvorlig irritation.
  5. Skyl det resterende skum eller gelen af ​​med varmt vand, blæk området med et håndklæde eller serviet, anbring en fugtighedscreme eller et middel til følsomme hudtyper.

  Skal en mand barbere sin lyske?

  Skal en mand barbere sin lyske?

  Det hele afhænger af hans personlige præferencer. Generelt med hensyn til glat hud i lyskeområdet er det meget behageligt, behageligt og mere æstetisk. Plus, piger kan ikke lide krøller på de steder, der har sig selv, de mænd. Nogle vil sige, at en bonde skal være der som en bonde. Men parallelt er tanken på ren og glat hud. Ingen af ​​sig selv skylder noget for nogen. Og det drejer sig ikke kun om mænd. Noget af vanen kan ikke være uden hår i lysken. Ulemper begynder på det tidspunkt, hvor der opstår en lille børstehår. På dette tidspunkt, alle med uvant at begynde at mærke kløen, men ikke stor. Det er overflødigt, når det gælder intima, at barbere sig. For en kvinde, som for en mand, tilføjer en skaldet lyske effekt. Desuden ser det lange æstetiske hår ikke meget æstetisk glædeligt, når de findes på gulvet i toilettet eller i badeværelset selv.

  Dette intime øjeblik må en mand identificere med sin kæreste, så begge var tilfredse.

  Det forekommer mig, at du stadig ikke skal barbere jævnt, men du kan klippe den med en saks eller en maskine - og det ser neiner ud og hygiejnen er lettere at vedligeholde.

  Selv om en mand ønsker det, kan han barbere enhver, der kan fordømme ham undtagen mænd i fabrikkens bad? :)

  For at slippe af med vegetationen i lysken på en mand eller ej er hans egen virksomhed, har han kun ret til at beslutte.

  Hvis vi snakker ud fra et æstetisk synspunkt, vil jeg gerne have mænd til at holde øje med sig selv i lyskeområdet (det samme, jeg tænker på armhulen og ansigtshår).

  Der er situationer, når du barberer håret i lyskeområdet - kan ikke lide en mand, så kan du ikke barbere håret, men skær det forsigtigt med en sakse.

  Skal ikke. Dette er hans forretning)) Han vil - han barberer, vil ikke - han barberer ikke. Jeg kan ikke lide ren barberet lyske. Alligevel er han en mand, ikke en dreng.

  Hvem kan lide barberede mænd fra mændene, de barberer, som ikke kan lide, de gør det ikke. Men jeg synes. at det her er mere på en måde. Og ofte skubber kvinder deres mænd hen imod dette. Pass sikkert denne hobby snart.

  Her efter mandens skøn og hans lidenskab. For mig, ikke fundamentalt, barberer en mand lysken eller ej. Det vigtigste er, at han opretholder hygiejne på et intimt sted. Og hår er den anden ting. Jeg tror, ​​at en mand ikke behøver at barbere sin lyske.

  Jeg tror, ​​at dette er forretningen for enhver mand - at barbere eller ikke at barbere. Hvis han føler sig utilpas af det faktum, at han f.eks. Skræber sin lyske, skal han ikke barbere sig. Hermed vil hans kone eller kæreste ikke elske mindre.

  Meget sart spørgsmål

  Hvis en mands hår kommer i vejen - så hvorfor ikke?

  Selvom mænd i de fleste tilfælde er stolte af deres hårdhed

  Og barber ikke lysken. Medmindre en elskede kone spørger

  Men generelt er det valg af enhver mand - at barbere eller ikke at barbere.

  Jeg tror, ​​at jeg ikke behøver at barbere, men hvis han vil have det eller en pige eller mor, så er det i princippet muligt.

  Men seriøst tror jeg, det er bedre ikke at, som de bliver grovere, måske kan irritation også gå.

  Min unge mand er barbering. Han siger at det er så hygiejnisk og mere behageligt, især i varmen, er der mindre sved. Han fortalte mig, at Bedouinerne i Steppes altid barberet deres hår i lysken. Og at han ikke holder sig til mode, er hans største bekvemmelighed hans egen. Så lad mændene selv bestemme, hvordan de foretrækker det.

  Selvfølgelig bør det ellers ikke accepteres på betjeningsbordet, hvis abdominal kirurgi skal være (den mest almindelige, sandsynligvis, blindtarmbetændelse såvel som inguinal brok osv.). En gammel mand må selvfølgelig ikke barbere sig, men fange buzz at han vil blive udført af en sygeplejerske. Tidligere barberede svømmere for at reducere kroppens modstand i vandet. Nu bruger de specielt udstyr - overalls. Der er sandsynligvis ingen andre alvorlige grunde til at barbere en manns lyske.

  Barberede mænd lyske

  En god massør - Julia

  Anmeldelser om massage i Moskva og Skt. Petersborg fra forfatterens websted

  Virkningerne af massage på huden. Anmeldt af Yuli, St. Petersburg Masha, Moskva. Massage fra cellulite Massage efter fødslen. Gennemgå Nadya, Petersborg Korrektion af kroppen. Udtalelse af Eleonora, MSC Massage Therapist Alexander om massage terapeut Valentin Denisov-Melnikov Særlig anti-cellulite massage. Julia, Moskva Nastya, Skt. Petersborg. Reducere mængden af ​​Julia, Moskva. Resultaterne af massage Ekaterina, Peter, om anti-cellulitemassage. Veronica, Moskva. Følelser fra massage Julia, MSC: Valentine er en meget god massage terapeut. Prøv det!
  Arkiveret version af forummet

  Intim epilation hos mænd. barbering lysken Har mænd brug for at barbere deres kønsorganer?

  motto:
  Du kan være en praktisk person
  Og tænk på skønheden. forskellige steder.
  Næsten Pushkin.

  Resultaterne var som følger:

  Så skal mænd barbere armhulerne?

  Som du kan se svarede kun 6 procent, at en mand ikke skulle barbere armhulerne og 14 svarede, at de ikke pleje. De resterende 80 procent, der besvarede spørgsmålet, er utvivlsomt sikre på, at en mand bør barbere armhulerne eller i det mindste nogle gange klippe dem.
  Desuden må "jeg til tider skære", som det forekommer mig, der tvivler på, at mænd er så højt udviklede væsner, at de kan barbere armhulerne og samtidig ikke skære sig selv, svarede.

  Selvom det er svært, er det mindst en gang hver tredje eller fire dage... okay, selvom mindst en gang om ugen, at barbere hår på dette sted.

  Men det handler nu om noget andet.
  Lad os tale om, om en mand ikke bør barbere armhulerne, men... Nå forstår du?

  Epilation hos mænd. Barbering af en mands kønsorganer.

  Ja, lad os tale om denne meget ting! Skal en mand som en rimelig person i et vist omfang også barbere sine kønsorganer? Skal en mand epilere eller barbere et bikiniområde?
  Til skønhed, hygiejne og generelt. Barberede mandlige kønsorganer er usædvanlige. Men mange tror det erotisk. Hvad synes du? Shave lysken hos mænd vil du gerne? Vil du have en glat barberet pubis i en mand? Eller med en lille børstehår.

  Selvfølgelig er denne idé, ikke kun for mange mænd, men også for piger, stadig for revolutionær. Hvad skal man gøre! Vi blev så opvokset, at en mand skulle være lidt mere attraktiv end en abe, skulle være modig, stærk, støttende, støttende osv. Og alt dette er nok korrekt. Men hvorfor maskulinitet kan ikke kombineres med skønhed og velplejede?! Og med den mest elementære pleje.

  Pubic barbering af kvinder og mænd

  Intim fjernelse af hår til mænd er det umuligt? Og hvis du husker eller spørger moms for 30-40 år siden, og kvinder ikke gjorde intimt hårfjerning. Hårete kvindelige puber var normen. Men alt ændrer sig. Nu er mere end halvdelen af ​​kvinderne epilerende, barbering, skære hår i perineum.
  Gradvist begynder mænd at tage sig af sig selv. Barberet lyske hos mænd er ikke ualmindeligt. Hvorfor ikke? Der er ikke noget modigt til det. Ingen tvinger mænd til at farve deres hår og negle. Dette er overflødigt. Men barbering mænd, jeg tror, ​​proceduren er ikke overflødig.
  Når alt kommer til alt, vil en mand ikke blive mindre modig, hvis han tager et bad hver dag, barberer armhulerne og måske barberer selv lejlighedsvis hans lyske og testikler. Jeg er for! Mænd, barbering pubis, vækker jeg respekt og interesse.

  Forresten! Synes du, at det var mændene selv, der spredte rygter om, at en ægte mand ikke bør bekymre sig meget om hans udseende?
  Og hvad - helt sandsynligt. Dette sparer mænd fra at skulle omhyggeligt pleje deres krop. Ingen irritation og røde prikker fra barbering sarte steder. Praktisk.

  Er det praktisk for kvinder med dem?! Mænd som, ligesom når piger har alle eller næsten alle barberet på intime steder. Og de kan forstås. Nå, når en pige barberer hendes pubis er smuk.
  Faktisk, og mere smuk, og erotisk og hygiejnisk. Hvordan man barberer pubis og mænd vil forstå. Intet kompliceret!
  De er nu glade for at se, kysse, røre hans kone, kæreste, kæreste, barberede pubber. Og dig selv?

  Mange kvinder vil også gerne se glatte barberede eller i det mindste kort beskårede kønsorganer af deres partnere. Af mange grunde.
  Glat barberede mandlige kønsorganer ser også mere erotiske ud. Under alle omstændigheder mere interessant end når de ser ud af tætte tykkelser.

  Oral sex og barberet pubis

  Og oralsex! Mænd elsker oralsex. Og mange kvinder ville være mere behagelige at glæde deres elskede, uden at blive distraheret fra tid til anden med at spytte hår, ikke? Ja, og kys noget glat, blidt og behageligt at røre ved, mange flere glædeligt end det samme, men dækket af hår. Jeg tror, ​​at kysse barberet pubis er mere behageligt end håret.
  Så mænd kunne regne med mere entusiasme for kvinder i sager om oralsex, hvis der blev lagt større vægt på velplejede intime steder. I det mindste at gøre kvinder mere behagelige med dem, når de har sex.

  Ja, og om pleje! Enig, barberet eller kort beskåret skridt umiddelbart forbundet med velplejede. Ved første øjekast er det klart, at manden ser på, vasker, barberer. Og dette opstiller pigen mere positivt end i tilfældet, når hun ser tykkelsen uberørt af civilisationen, som er ukendt, når håndens hånd rørte ved.

  Ja, og for mænd i barbering intime steder er der utvivlsomme fordele.
  Har du nogensinde troet, at med glat barberede kønsorganer ser penis længere ud med 1,5-2 centimeter? Barberede puber giver dem yderligere visuelle fordele. Og hvis de fleste mænd er så bekymrede over, om deres parametre er tilfredsstillende eller ej, så er det ikke værd at barbere alt sammen og få et visuelt længere medlem? Guys, mænd! Barberet pubis gør et medlem visuelt større!

  Og generelt - ikke pubsk hår gør en mand modig.
  En mand er lavet af en mand ved sine handlinger og holdning til en kvinde.
  En mand er ikke nødvendigvis noget uskadet og ikke altid behageligt lugtende.
  En mand er en, der er intelligent, pålidelig, anstændig, attraktiv, sexet og uimodståelig.

  Hvis du ser på pornofilmer lavet i de senere år, vil du i øvrigt se, at de fleste af de smukke skuespillere, der spiller elskerhelt, ikke kun har attraktive kroppe, men også en glat barberet skridt. De barberer alt skindhår.
  I modsætning til piger ville en mand med en slags stribet hår tilbage på puben se lidt underligt ud. Men rene, glat barberede kønsorganer, ifølge de fleste kvinder, ser meget sexet og erotisk ud. Vi er enige om, at ellers ville pornacters ikke barbere af, men vokse deres hår på disse steder.

  Læs i alt: 141888

  Anmeldelser om massage i Moskva og Skt. Petersborg fra forfatterens websted

  Feedback om massage. Julia, St. Petersburg anmeldelse om massage "brasilianske balder" i Moskva Reducere lydstyrken. Anmeldelse om massage, Natasha, Moskva Massage "Brazilian Buttocks", anmeldelse. Alyona, St. Petersborgs anmeldelse om anti-cellulitemassage, Marina, Moskva Historie om en massage i Skt. Petersborg, Polina Video gennemgang af massagen "Brazilian Buttocks". Anya, Moskva Catherine, Moskva. Gennemgang af massage og massør Julia, Skt. Petersborg, Gennemgang af massage "Brazilian Ass" Studio Correction Figures og Beauty Massage. Recall Lymphatic drainage massage resultater. Slankende ben Massage til slankende underlivet. Videoanmeldelse

Skal jeg barbere håret på køns kønsorganer

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring