Kvinder Gillette shaver

gillette women razor 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "gillette womens razor".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "gillette womens razor".

Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

Razor Gillette Venus i Zelenograd

disponibel, til følsom hud, antal barberknive: 2 stk, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel, slid indikator

vej, antallet af barberknive: 5 stykker, skumplader, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel, slidindikator

vej, til følsom hud, antallet af barberblad: 5 stk, skumpuder, flydende hoved, fugtgivende strimmel, slidindikator

udskiftelige blade inkluderet (0 stk), til følsom hud, antal barberblad: 3 stk, skumpuder, flydende hoved, fugtgivende strimmel, slidindikator

engangsbrug, vej, antal knivblader: 5 stk. flydende hoved, fugtighedsstrimmel, slidindikator

disponible skumplader, flydende hoved, fugtighedsstrimmel, slidindikator

vej, antallet af barberblad: 3 stykker, skumplader, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel

Plast, metal Føles som en gudinde! Razor med flytbare kassetter til kvinder. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Den første barberkniv med 3 knive til kvinder er designet specielt til kvindens krops egenskaber. Glat br.

Plast, metal Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fuktgivende strimmel giver.

Smørebåndets sammensætning: PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrity-tetra-Di-T-butylhydroxyhydrocinnamat, Aloe Barbadensis Leavesaft, Tocopherylacetat, Tris (Di-T-Butyl) phosphit, BHT, Glycolmateriale : plastik, metal. Disposable barbermaskine "Venu.

Plast, metal Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fuktgivende strimmel giver.

Den første kvinders barbermaskine med 3 blader fra Venus har beskyttende puder til glat og behagelig barbering. 3 blade til en perfekt one-touch hudglatthed Beskyttende puder glatter huden, så den passer mere til barbermaskinen. Den blå indikator bliver blege, da den dårer.

GILLETTE

Gillette er en verdensberømt producent af barberingstilbehør. Selskabet er en del af Procter Gamble og betragtes som den ubestridte leder i sit segment. Sortimentet omfatter barbersystemer til mænd og kvinder.

VENUS Kassetter til maskinen

BLÅ II Disposable barbermaskiner til kvinder

VENUS DIVINE Maskinkassetter

VENUS BREEZE Maskinkassetter

VENUS EMBRACE Maskinkassetter

SATIN CARE Rakemaskiner til engangsbrug til kvinder med fugtighedscreme

Udskiftelige blade af Gillette Mach 3 Sensitive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris for udskiftelige gillette mach 3 følsomme knive i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge udskiftelige blade af gillette mach 3 følsomme efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe udskiftelige gillette mach 3 følsomme knive billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Kvinder gillette barbermaskiner

Køb Gillette Simply Venus Razor kvindelige 2 stk. Med hjemmelevering i online-butikken. Når du bestiller via hjemmesiden, kontaktcentret eller mobilapplikationen, kan du få privilegier fra medlemmer af klubben "Crossroads".

Ingen har efterladt en produktanmeldelse,
Du bliver den første!

Bred vifte af produkter

Garanti for produktkvalitet

Levering til lejligheden på den næste
dagen

Fordele for korsvejsledere

Gillette barbermaskiner

Gillette, det amerikanske firma for produktion af barbering og relaterede produkter til mænd og kvinder, har længe været bredt anerkendt og er i højeste efterspørgsel blandt sine forbrugere. Dette mærke anses med rette som førende inden for hygiejneprodukter og tilbehør til barbering.

Næsten enhver Gillette razor er en af ​​de mest eftertragtede barbermaskiner, og de fleste andre mærker kan ikke sammenlignes med den.

Dette skyldes den højeste kvalitet, maksimal komfort og samtidig pleje af huden under barberingen fra det pågældende selskabs værktøjsmaskiner. Men selv de bedste af de bedste har ikke kun plusser, men også minusser.

Fordele og ulemper

Blandt de ubestridelige fordele ved Gillette razorerne er følgende:

 • perfekt glat barbering;
 • forsigtig og omhyggelig virkning på huden
 • meget lavt, næsten nul, muligheden for nedskæringer;
 • omhyggelig behandling af lige så vanskelige steder
 • overflod af yderligere muligheder
 • anvendelighed (skridsikker håndtag);
 • moderne stilfuldt design mv

Disse fordele er for mange sammenlignet med den eneste ulempe ved værktøjsmaskiner - deres høje omkostninger. Udskiftningskassetter til barbermaskiner er ikke billige, men holdbarheden af ​​deres service begrunder denne ulempe.

Hvordan man vælger

Der er altid visse kriterier, som skal styres, når man vælger et produkt. Ingen undtagelse og nogen barbermaskine Gillette.

Pris. Dette er et betinget vartegn, fordi nogen er tilfredse med ekstremt dyre modeller med mange funktioner, og for nogle ret enklere muligheder, hvis bare barbering var ren og ikke medfører hudirritation. Glatheden af ​​barberingen og hudens tilstand afhænger dog direkte af antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme, og det hele koster mange penge. Derfor er det næsten ikke værd at stole på prisen ved valg af en maskine, og det ville være mere logisk at se på flere andre punkter.

Hudtype Razorer med en fugtighedsgivende strimmel indeholdende nyttige urteekstrakter (aloe, etc.) er mere velegnet til et blødt låg. Det er denne innovation, der omhyggeligt tager vare på din hud under barberingen og reducerer sandsynligheden for irritation.

Antallet af blade. Her skal du stole på din hårtype. Hvis børsterne er for hårde, er det svært at klare det, så bør barberen have ca. 5 knive. Med en almindelig hårtype er et mindre antal blade tilstrækkelige (op til 3).

Convenience. Rakemaskinen skal ligge i hånden, som en "indfødt", det skal være så bekvemt at bruge som muligt. Derfor skal du være opmærksom på maskiner med skridsikre håndtag. Også barbermaskinen med et flydende hoved vil give trøst ved barbering, da hvis hovedet "flyder" og bøjer, så med en sådan maskine vil det være bekvemt at håndtere alle dele af ansigtet lige så rent.

Yderligere funktioner. De er ikke for alle, der er et behov, men de gør barberingsprocessen endnu nemmere. Fremhævning, vibration under proceduren, kamme til at løfte hår, trimmer osv. - Alt dette påvirker prisen væsentligt, men morgenbarbering vil være en fornøjelse, og resultatet vil tilfredsstille enhver, selv den mest kritiske mand.

Populære modeller

Enhver række produkter fra hver producent har altid de mest populære modeller:

 1. GilletteFusionProglidePower. Denne barbermaskine har 5 af de skarpeste knive med en speciel belægning, en fugtighedsstrimmel, der forhindrer irritation og kanaler for udledning af overskydende vand. Gillette Fusion Proglide Power razor er udstyret med en mikrochip vibration for at reducere friktion af knivene på ansigtets hud. Vibrationer virker fra et simpelt finger-type batteri (men ikke fra en billig en). På bagsiden af ​​hovedet - trimmer. Der er en ladningsniveauindikator. Barbering af denne barbering er meget ren uden at irritere huden. Minus: Gillette razor af denne model er dyr (lidt mere end 800 rubler), samt udskiftelige blade til det.
 2. Gillette Fusion Proglide Power flexball. Fugtighedsstrimler af denne barberhane er forstørret, indeholder hudplejeolier. Der er særlige drænkanaler (de tjener også til udledning af overskydende gel). Antallet af Gillette Fusion barbermaskiner, der ikke crush huden med en flexball er 5, og der er en trimmer på bagsiden af ​​hovedet. Særlige mikrobørster styrer hår lige under de skarpe knive. Der er en knivstabilisator, der giver minimal friktion og glat glidning. Gillette Fusion Proglide barbermaskine med flexball teknologi gentager præcist alle konturer og uregelmæssigheder i ansigtet og barberer stort set alle hår. Minus - Gillette Fusion Proglide razor med flexball teknologi er endnu dyrere end den tidligere model (over 1000 rubler).
 3. GilletteFusionPower. Disse barbermaskiner omfatter flere serier (CoolWhite, Phantom, etc.). Blades - 5 + trimmer med sving af hovedet. Der er 1 aftagelig kassette, barberstativ. Reduceret tryk på huden er tilvejebragt af specielle mikroimpulser, hvilket gør friktionen af ​​blades usynlige (dette system er batteridrevet). Der er mikrospor, der udjævner uregelmæssigheder i ansigtets hud og gør glidning så glat og glat som muligt. Gillette Fusion Power shaver er relativt høj - omkring 700 rubler.
 4. Gillette Sensor Excel. Fremragende barbermaskine med 3 aftagelige kassetter at vælge imellem (2 af dem med 2 blade og 1 med 3). Flydende barberhovedhoved er smal, hvilket er særligt velegnet til behandling af små områder (under næsen osv.). Excel-sensorbladen er forkromede, der er en fugtighedscreme og 5 mikrokamme til at løfte børsterne og glatte huden. Pakken indeholder også et behageligt stativ. Blandt de resterende Gillett maskiner er denne en noget forenklet version, og derfor relativt billig, kun omkring 650 rubler.

Med hensyn til bladene er Gillette Fusion Proglide udskiftelige barberingskassetter af 4 stykker velegnet til Fusion Progled Power og til Gillett Fusion Proglide flexball. Kassetterne har en fugtighedscreme med olier indeholdende mineraler og blade stabilisering. Hver kassette har 5 ikke-gnidende knive, der sikrer glathed efter barbering.

Gillette Fusion eller Gillette Fusion Power shaving patroner er 8 stykker hver. Bladene i dem er placeret tæt, hvilket reducerer trykket på huden og minimerer risikoen for irritation. Behovet for at udskifte knivene er angivet med den ændrede farve på fugtighedsstrimlen.

Sådan bruges

Før barbermaskiner kræver huden træning. For at gøre dette skal du dampe dit ansigt, vaske med varmt vand, så sug et terryhåndklæde i det, klem det og læg det på dit ansigt i et stykke tid, så porerne åbner endnu stærkere. Nu hvor huden er klar, kan du begynde barbering:

 1. Påfør et barberingsprodukt (gel eller skum) på ansigtet i en cirkulær bevægelse, så laget er jævnt;
 2. Start proceduren med kinderne, styr maskinen fra top til bund i ekstreme tilfælde - diagonalt, trække lidt med hånden (hvis det er nødvendigt);
 3. Behandl halsen mod hagen yderligere;
 4. Hagen selv er overgroet med stivere hår end på kinderne eller halsen, så du skal barbere den efter at have behandlet nakken;
 5. overskægslinjen er den hårdeste, den er barberet for at give det ekstra tid til blødgøring (når du barberer overlæben under næsen, tryk så tæt på tænderne som muligt);
 6. forsigtigt barbere hårdt for at nå steder
 7. vask skummet (gelen) for at inspicere ansigtet på kvaliteten af ​​barberingen og modificere de manglende sektioner og tilsæt skum igen;
 8. skyl ansigtet med køligt (ikke koldt!) vand, således at porerne ikke øjeblikkeligt indsnævres, hvilket forhindrer deres behandling med efterskæringslotion (eller balsam);
 9. anvende lotion (balsam).

Hvad anbefales ikke ved barbering

For at få ansigtet til at se rigtig godt udplejet, kan det under ingen omstændigheder under barberingen være:

 • tryk maskinen på huden;
 • holde imod hårvækst
 • Kør en maskine flere gange på samme sted;
 • barbering tørt;
 • Brug dumme barbermaskiner (maskinen skal være ny eller skarp nok);
 • Ignorer vaskningen af ​​maskinen med vand efter hver 1-2 hudkørsler;
 • forstyrre rækkefølgen af ​​behandlingsområder i ansigtet;
 • gnid ansigtet med et håndklæde efter barbering (bare våd det);
 • Smør ansigtskrem umiddelbart efter proceduren (for ikke at blokere deres porer);
 • brug en andens barbermaskine.

Det er også uønsket at anvende alkoholholdige midler (colognes, lotioner på alkohol osv.) Efter barbering, for ikke at overdrive huden. Dette er især vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Det samme gælder for barberende geler: Nå, hvis de ikke indeholder sæbe. Sådanne geler giver ikke skum, som vil give en bedre barbering første gang og uden ændringer, og vil heller ikke tørre huden.

Razor Gillette - dyrt, men resultatet af deres brug, opnået hver morgen, vil begrunde alle omkostninger.

anmeldelser

Stanislav Verbinin, 40 år gammel. For mig er der ingen sådan indikator - den høje pris, når det kommer til barbering. Kære razors er altid mere holdbare, og det betyder at købe billige ting, jeg bruger stadig det samme beløb, kun i rater. Gillette razor varer så længe, ​​at det er yderst sjældent at bruge penge på det. Dette er et stort plus, men glæden og resultatet af barbering med maskinerne i dette firma kan ikke sammenlignes med andre.

Andrei Feklichev, 32 år gammel. Gillett er virkelig et værdifuldt mærke. Jeg forsøger at få alt til barbering kun fra dette mærke. Men ansigtet er altid garanteret i orden, ingen irritation, alt er hurtigt og bekvemt. Og lotioner, skum og geler fra Gillette supplerer hinanden harmonisk og påvirker kun huden positivt.

Ivan Smolyakov, 29 år gammel. Dette er virkelig et mærke for rigtige mænd, selvfølgelig. Kun ét typisk mandligt design er noget værd, for ikke at nævne kvalitet og bekvemmelighed. Ja, og hudpleje er ikke mindre vigtigt, fordi resultatet af barbering altid er på det mest synlige sted - på ansigtet. Jeg kan godt lide at bruge Gillet, og jeg er sikker på at de fleste mænd også.

Kvinder gillette barbermaskiner

SHAVERS OG REPLACEABLE CASSETTE TIL SHAVING WITH DELIVERY ACROSS RUSLAND

Advarsel! Butikken lukker!

Alle Gillette kassetter og barbermaskiner har rabatter på op til 50%!

Vi har kun originale produkter.
(produktion: Tyskland)

læg din bestilling nu

og få op til 50% rabat på Gillette bånd og barbermaskiner

Indtil slutningen af ​​handlingen er tilbage:

Hvorfor 237 kunder har allerede bestilt kassetter fra os:

Levering fra 1-14 dage over hele Rusland

Betaling for varer kun ved modtagelse

100% refusion inden for 14 dage, hvis varen ikke er behagelig.

Den laveste pris på grund af direkte leverancer fra producenten

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 ON 8 PCS" - 2 Sæt

MACH3 kassetter fra GILLETTE er patenterede DLC razors med tredobbelt blade, en smurt indikatorstribe og en micro ribbed pad.

Triple DLC-blade, der er installeret på forskellige niveauer i optimal vinkel, er kassens vigtigste træk. Den unikke teknologi til fremstilling af DLC giver en behagelig slip under barberingen.
Micro ribbed pad på kassetterne (15 microcrests) hjælper med at opnå glat hud uden ekstra indsats.
Smøremiddelindikator fugtiger huden, og når du skifter farve giver et signal til udskiftning af kassetten.

GILLETTE MACH3 KIT

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

MACH3 kassetter fra GILLETTE er patenterede DLC razors med tredobbelt blade, en smurt indikatorstribe og en micro ribbed pad.

Triple DLC-blade, der er installeret på forskellige niveauer i optimal vinkel, er kassens vigtigste træk. Den unikke teknologi til fremstilling af DLC giver en behagelig slip under barberingen.
Micro ribbed pad på kassetterne (15 microcrests) hjælper med at opnå glat hud uden ekstra indsats.
Smøremiddelindikator fugtiger huden, og når du skifter farve giver et signal til udskiftning af kassetten.

KIT GILLETTE MACH3

KIT GILLETTE MACH3

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 8 stk
Razor GILLETTE MACH3
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE MACH3 TURBO

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8ST" - 2 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8ST" - 2 Sæt

Gillette Mach3 Turbo kassetter er barberet med en enkelt bevægelse - de blev kaldt "turbo" af en grund. Hemmeligheden bag effekten ligger i belægningen af ​​bladene og den bløde mikro-højderyg.

Den diamantlignende tredobbelte blade-belægning giver dig mulighed for at barbere hår, selv med hurtige og skarpe bevægelser uden at beskadige huden.
Mikrokæden fra bløde og elastiske plader er placeret lige foran bladet - det er han, der forsigtigt trækker huden og "forbereder" hårene.
Indikatorfedtstrimlen er imprægneret med E-vitamin og aloe. Over tid vil indikatoren falme - det vil være et signal om behovet for at ændre kassetten.

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE MACH3 TURBO PÅ 8 PCS" - 3 Sæt

Gillette Mach3 Turbo kassetter er barberet med en enkelt bevægelse - de blev kaldt "turbo" af en grund. Hemmeligheden bag effekten ligger i belægningen af ​​bladene og den bløde mikro-højderyg.

Den diamantlignende tredobbelte blade-belægning giver dig mulighed for at barbere hår, selv med hurtige og skarpe bevægelser uden at beskadige huden.
Mikrokæden fra bløde og elastiske plader er placeret lige foran bladet - det er han, der forsigtigt trækker huden og "forbereder" hårene.
Indikatorfedtstrimlen er imprægneret med E-vitamin og aloe. Over tid vil indikatoren falme - det vil være et signal om behovet for at ændre kassetten.

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

GILLETTE MACH3 TURBO KIT

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 8 stk
Razor GILLETTE MACH3
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE MACH3 SENSITIV

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Erstatningskassetter til Gillette Mach3 Sensitive er designet til at barbere følsom og superfølsom hud.

Smørende geltebåndskassetter glider forsigtigt over huden og hjælper med til at forhindre irritation
SkinGuard microcrests giver yderligere beskyttelse til huden og bidrager til en blød og behagelig barbering.
Indikatoren ændrer farve, da knivene bliver stumpe - skift kassetterne, når indikatorstrimlen bliver hvid.

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCER" - 3 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE MACH3 SENSITIV PÅ 8 PCER" - 3 Sæt

Erstatningskassetter til Gillette Mach3 Sensitive er designet til at barbere følsom og superfølsom hud.

Smørende geltebåndskassetter glider forsigtigt over huden og hjælper med til at forhindre irritation
SkinGuard microcrests giver yderligere beskyttelse til huden og bidrager til en blød og behagelig barbering.
Indikatoren ændrer farve, da knivene bliver stumpe - skift kassetterne, når indikatorstrimlen bliver hvid.

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

GILLETTE MACH3 SENSITIV KIT

Udskiftelig patron GILLETTE MACH3 SENSITIV 8ShT
Razor GILLETTE MACH3 SENSITIV
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

Udskiftbar CASSETTE "GILLETTE VENUS" - 8 stk!

Udskiftbar CASSETTE "GILLETTE VENUS" - 8 stk!

Blød og skånsom barbering med VILLUS kassetter fra GILLETTE sikrer hver kvindes sikkerhed og komfort.

Safe Shave: Kvinders Venus 3-Blade Cassettes er forsynet med bløde beskyttelsespuder, der glatter og beskytter huden.
Komfortabel barbering: Venus gentager præcis kurverne i kroppen og håndterer let vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, gennemblødt med aloe og E-vitamin, da farveændringerne indikerer, at det er nødvendigt at udskifte kassetten.
Passer til alle Venus barbermaskiner undtagen Simply Venus.

SET GILLETTE VENUS

Udskiftbar cassette "GILLETTE VENUS PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar cassette "GILLETTE VENUS PÅ 8 PCS" - 2 Sæt

Blød og skånsom barbering med VILLUS kassetter fra GILLETTE sikrer hver kvindes sikkerhed og komfort.

Safe Shave: Kvinders Venus 3-Blade Cassettes er forsynet med bløde beskyttelsespuder, der glatter og beskytter huden.
Komfortabel barbering: Venus gentager præcis kurverne i kroppen og håndterer let vanskelige områder uden at savne hår. En speciel indikatorstrimmel, gennemblødt med aloe og E-vitamin, da farveændringerne indikerer, at det er nødvendigt at udskifte kassetten.
Passer til alle Venus barbermaskiner undtagen Simply Venus.

SET GILLETTE VENUS

SET GILLETTE VENUS

Udskiftelig patron GILLETTE VENUS 8SHT
Razor GILLETTE VENUS
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Negleklippere
Fodslibningsfil

Udskiftbar cassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftbar cassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 2 Sæt

Gillette Fusion udskiftelige barberkassetter har tynde skarpe kanter til større glathed med mindre indsats.

5-bladets overfladeteknologi, hvor knivene ligger tæt på hinanden, hjælper med at reducere trykket på huden for at opnå utrolig komfort.
Forbedret fugtgivende strimmel giver jævnere glidende glidning af patronen på hudoverfladen.
Blade-trimmer optimerer barbering i vanskelige områder: på sideburns, under næsen, rundt om halsen.
Soft pad glider langs ansigtets konturer, hvilket sikrer komfort og sikkerhed ved barbering.

SET GILLETTE FUSION

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 3 Sæt

Udskiftbar kassette "GILLETTE FUSION ON 8 PCS" - 3 Sæt

Gillette Fusion udskiftelige barberkassetter har tynde skarpe kanter til større glathed med mindre indsats.

5-bladets overfladeteknologi, hvor knivene ligger tæt på hinanden, hjælper med at reducere trykket på huden for at opnå utrolig komfort.
Forbedret fugtgivende strimmel giver jævnere glidende glidning af patronen på hudoverfladen.
Blade-trimmer optimerer barbering i vanskelige områder: på sideburns, under næsen, rundt om halsen.
Soft pad glider langs ansigtets konturer, hvilket sikrer komfort og sikkerhed ved barbering.

GILLETTE FUSION SET

GILLETTE FUSION SET

Udskiftelig kassette GILLETTE FUSION 8PCS
Razor GILLETTE FUSION
GILLETTE barberskum at vælge imellem
Aftershave at vælge imellem
Rejsetaske til sæbe og sæbeforsyninger

Gaver til sættet:
Naturlig børstehår barbering
Negleklippere
Fodslibningsfil

GILLETTE FUSION POWER

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION POWER ON 8 PCS" - 2 Sæt

Udskiftningskassette "GILLETTE FUSION POWER ON 8 PCS" - 2 Sæt

Gillette Fusion Power udskiftelige barberingskassetter har fem præcise blade, der giver en glat og behagelig barbering. Designet til brug i maskiner Strøm (med batteri).

Reduceret tryk på huden: Bladene er anbragt tæt mellem hinanden, hvilket reducerer trykket og reducerer sandsynligheden for nedskæringer, selv med en unøjagtig barbering.
På ansigtets konturer: Blød pude glider på huden, der følger ansigtets konturer - det giver en behagelig og sikker barbering.
Resultatet i de "vanskelige" områder: Bladet trimmer giver dig mulighed for at opnå det ønskede resultat på huden under næse og sideburns.

Kvinder gillette barbermaskiner

Gillette lavet i Europa.

Gillette maskiner, barbermaskiner, knive, barbering tilbehør engros

Udskiftelig kassette Gillette engros (kun original)

Kun originale Gillette bånd er ikke falske eller kopi fra Kina til de bedste priser.

Kosmetik til barbering Gillette engros

Gillette (Gillett, Gillett) - er den førende producent af barbermaskiner til barbering i øjeblikket. Gillette fremstiller barbermaskiner, klassiske maskiner og knive til dem, barbermaskiner til barbering.

Barbersystemer

Hvert system har sit eget navn, beskyttet af ophavsret. Virksomhedens anlæg er placeret i Brasilien, Mexico, Kina, Tyskland, Polen og Rusland. Den russiske fabrik er placeret på Pulkovo Highway i Skt. Petersborg.

Den nyeste udvikling af Gillette er Fusion Power, et fembladet barbersystem og en vibrationsmodus; og dens modifikation Fusion uden Power-funktionen.

Men de tidligere systemer, som også er i stor efterspørgsel, som Gillette Mach3, Gillette Mach3 Turbo og Gillette M3 Power, er 3-bladede barbersystemer ikke mindre populære i den.

Udover ovenstående er der også solgt andre barbersystemer: Gillette Sensor Excel-barbermaskinen, Gillette Slalom Plus-barbermaskinen - tobladede systemer. Til Gillette Sensor-serien af ​​barbermaskiner produceres der nu 3-bladede kassetter. Gillette Slalom Plus er det billigste Gilette-barbersystem, der i øjeblikket er tilgængeligt. Forresten er Slalom Plus det omdøbte Atra Plus-system. Virksomheden Gillette (Gillet, Gillet) producerer et stort antal engangs barbermaskiner (for eksempel Permatic for det tyrkiske marked), hvoraf mange fremstilles i St. Petersburg. Udover moderne barbermaskiner fortsætter virksomheden med at producere dobbeltsidede blade, der blev brugt i en klassisk barbermaskine.

Evolutionær vej Gillette

Efter de klassiske maskiner var det første Gillette-barbersystem (Gillette, Vest) Trac II med 2 knive om bord. Der var ingen andre overflader - hverken et flydende hoved eller en strimmel, og hvad mikro-ridges!

Endvidere blev Gillette Atra-systemet (1977) udviklet, som for første gang havde et flydende hoved...

Det næste system i virksomheden var modifikationen Atra - Atra Plus (1985), som fra udviklerne modtog en smørebånd over en række blade.

I Rusland sælges Atra Plus (Slalom plus) maskinerne og bladene til Atra (Slalom) med succes. Atra Plus-maskiner deltager endda i en reklamekampagne på russisk tv.

I 1990 blev modellen produceret, hvis arvinger er populære til denne dag. Hendes navn er Gillette Sensor. Systemet havde et ultra-trendigt stål design og erhvervet et 2-punkts flydende hoved.

I 1995 blev Gillette-systemet med 5 mikro-kamme produceret for første gang - Gillette Sensor Excel-barberingsmaskinen, ifølge reklamerne, bør mikroskrogene stramme huden for en jævnere barbering.

I 1998 kom razorsystemet ud med 3 knive i en kassette. Navnet er Gillette Mach3. Hendes klinger var DLC overtrukket. Antallet af mikroskiver Mach 3 arvet fra Gillette Sensor Excel-barbermaskinen - 5.

I 2003 blev en modifikation af Gillette Mach 3 - Gillette Mach 3 Turbo frigivet, nyheden havde 10 mikroskrog i stedet for fem samt nye antifriktionsklinger. Håndtaget design er også blevet opdateret.

I 2004 kom det første Gillette-vibrationsmodus batteridrevet system, Gillette M3 Power, ud. Resten af ​​det - hele samme Mach3 Turbo.

I 2007 kom systemet med 5 blade ud - Gillette Fusion og dens modifikation med vibro-mode Gillette Fusion Power. Også Gillette Fusion viste for første gang et trimmerblad på bagsiden af ​​en barberingskassette til komplekse ansigtsområder.

Kvindernes barbersystemer

I øjeblikket er der særegne kvindelige modifikationer af populære mandlige maskiner. Den nyeste Gillette Venus Embrace, er en analog af den mandlige 5-bladede Gillette Fusion maskine

Moderne kvinders maskiner og deres mandlige modstykker:

Gillette Sensor Excel til kvinder - forskellen fra Gillette Sensor Excel razor kun i design af maskinhåndtaget

Gillette Venus - Kvindelig ækvivalent af Gillette Mach3 (3 blade)

Gillette Venus Vibrance - kvinders barbermaskine (3 knive + vibro mode)

Gillette Venus Breeze, Gillette Venus Pro Skin MoistureRich - en kvindelig væv (3 blade) udstyret med en barberplade over og under bladene

Gillette Venus Embrace, Gillette Venus Pro Skin Sensitive - Kvinde Fusion Modpart (5 blade)

Engangsapparater / barbermaskiner

Efter udseendet af maskiner fremstillet af Bic Gillette begyndte at miste jorden. Folk var mere nødvendige maskiner, der kan smides ud umiddelbart efter brug. Som svar lancerer Gillette sine engangsmaskine modeller.

Tilgængelig er Gillette 2, Gillette Blue 2, Gillette Blue 2 Plus UltraGrip, Gillette Blue 2 Maximum, Gillette Blue 3 og Gillette Blue 2, Gillette Satin Care, Gillette Blue Venus 2, Gillette Venus Bikini.

Klassiske reversible knive

I dag producerer Gillette klassiske dobbeltsidede blade Gillette Rubie Platinum Plus, dobbeltsidede klassiske Sputnik-blade (Satellite), dobbeltsidede klassiske ASTRA Platinum Superior-blade og ASTRA Stainless Superior.

Gillette engros og små engros.

Razors verden er den bedste engros i Moskva og i hele Rusland.

Rotary elektrisk barbermaskin Philips S7510

Henna øjenbryn farvning - egenskaber ved proceduren