Kvinders bikini barbermaskiner

Det har længe været fashionabelt at fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Det ser også ud til at være attraktivt og gør det muligt at bære gennemsigtige eller meget åbne undertøj og badetøj uden at det ubehagelige hår stikker ud under dem. Denne hyldest til mode giver et stigende antal kvinder ved hjælp af forskellige metoder til depilation.

Barbering med maskiner er en af ​​de enkleste måder at fjerne hår på, men når du anvender det, skal du "få en hånd" for at undgå rød hævelse og irritation i bikinizonen i stedet for den forventede skønhed. Men da brugen af ​​værktøjsmaskiner ikke er svært i sig selv, er det ikke overraskende, at mange kvinder vælger denne metode, fordi ikke alle kan modstå epilatorens udførelse, voksning og endog shugaring på et så følsomt sted, men cremen er ikke egnet for mange på grund af det kemiske indhold i sammensætningen. For sådanne kærester af glat hud er der kun en løsning - en kvinders barbermaskine.

Maskine fordele

Kvinder, der bruger barbermaskiner, bemærker mange fordele ved sådan depilation:

 • hovedsagelig ikke dyrt;
 • behøver ikke en specialistartiker
 • hurtigt;
 • det gør det slet ikke ondt
 • sikkert (hvis beskyttelsesstrimler er indlejret);
 • Hvis du følger de antiirriterende foranstaltninger, kan du bruge det dagligt (ikke for overfølsomhed).

For at undgå mange negative konsekvenser er det vigtigt at overholde en grundlæggende betingelse: barbering skal være våd (under brusebad eller ved anvendelse af specielle skum eller barberende geler).

Nu er et stort udvalg af barbermaskiner skabt specielt til kvinder, der giver høj kvalitet afhærdning og glat hud efter det, og alt dette i lyset af mere følsom hud end mænd.

Hvordan man vælger

For at nærme sig spørgsmålet om valg af maskine skal du være meget forsigtig, især hvis du planlægger at behandle det intime område. Med et bredt udvalg af forskellige barberingsenheder kan det være svært at forstå, så hovedvægten skal lægges til følgende kriterier:

 • Disponibel eller genanvendelig. I det første tilfælde går maskinerne i flere (3-5) stykker pr. Pakke, hver kan kun bruges et lille antal gange, da engangs razors bliver kedelige hurtigt, men de er også billige. Derfor vil bortskaffelse og udskiftning af engangsmaskiner efter brug på andre ikke være vanskeligt. Det er umuligt at ændre knivene i dem, da sådanne maskiner er "monolitiske" (faste). Genanvendelige er dyrere, men når de er sløvede, kan du købe separate kassetter med udskiftelige knive og ændre dem efter behov.
 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo hurtigere og bedre aflejring vil finde sted, og jo færre gange skal du holde maskinen på samme sted, hvilket i sig selv er uønsket. Men barbermaskiner med flere knive er dyrere, og med skødesløs brug kan du skære dig selv.
 • Yderligere funktioner. Disse omfatter maskiner med en kam, der løfter hår under barbering og gelpuder for at fugte huden under barberingen. En god løsning til følsom hud. Men der er også en minus: gelen slutter ofte hurtigere end bladet bliver kedeligt.
 • Convenience. Da maskinerne ikke er helt sikre, bør det være praktisk at bruge dem. Håndtaget bør ikke glide i en våd hånd (og endda i sæbevand). Det er ønskeligt, at hovedet var bevægeligt for nem indtrængning på vanskelige steder.
 • Mark. Berømte mærker er ikke altid den ultimative drøm, og ikke alle kvinder kan komme op. Derfor er blindt fokus på dem næppe det værd. Det er bedre at bare studere maskinens "enhed" og bestemme, hvilken en vil fungere bedst. Måske vil for nogen ideel være en billig løsning.

Mest populære mærker

Det er på tide at vænne sig til det faktum, at maskinerne nu ikke kun er en mandlige egenskab. For nylig er mange ægte feminine versioner blevet skabt, mere gunstige, idet der tages højde for kendetegnene ved kvindernes følsomme hud og med et behageligt udseende. Her er blot nogle få, de mest solgte mærker og deres modeller, og hvilken af ​​maskinerne er bedre - alle beslutter på baggrund af hans erfaring:

Nogle modeller af dette mærke leveres med platinbelagte rustfri knive. Holdbar, selvom engangsbrug. Alle barbermaskiner af denne linje er meget skarpe og billige. Til intim depilation blev der oprettet en BIC Miss Soleil version med 3 blade og en indbygget gelstrimmel. Håret er afskåret ved bunden, huden forbliver glat. Men med uforsigtig brug og for skarpe bevægelser kan du skære dig selv.

Dorco

Særlige barbermaskiner af denne serie til depilering af det intime område af Dorco Shai Sweetie er designet specielt til kvinder. De er bygget 6 skarpe knive. Hovedet (patronen) er bøjeligt, hvilket gør det muligt for maskinen at gentage kroppens bøjninger. Håndtaget er gummeret. Indbygget stribe med aloe vera ekstrakt, vitamin E og lavendel til ekstra fugt. Genanvendelige, der er separate udskiftelige barberingskassetter. Men dyrt.

Schick

Blandt maskinerne i dette mærke er der en speciel kvinde til bikinilinjen - Schick / Wilkinson Sword Quatro til Woman Bicini. Disse maskiner til bikiniområdet leveres med en 4-graders trimmer til trimning af for langt hår. Genanvendelig med udskiftelige patroner. Dette mærke har også barbermaskiner med 3-vejs hoved og et diamantbelagt blad til holdbarhed og skarphed (se Protector 3D Diamond).

Gillette

De originale mænds mærke af barberingstilbehør specielt til kvinder lancerede Gillette Venus. Med et behageligt håndtag, lav grad af fare, flydende hoved. En økonomisk mulighed, fordi en maskine ikke bliver stump i lang tid. Forskellige Venus-dyser passer til det, men razorpatroner er dyre. De kan leveres med 3 eller 5 blade, kræver ikke skum (der er en sæbestrimmel), de barberer helt glat, de er bekvemme for vanskelige steder.

Disse mærker fortjener retmæssigt anerkendelse af forbrugerne ved at give den ønskede virkning, brugervenlighed og holdbarhed.

Hvordan kan man ikke barbere maskiner (karakteristiske fejl)

De vigtigste klager over konsekvenserne efter brugen af ​​barberskærme skyldes ukorrekt håndtering. For at undgå at være blandt de utilfredse, må man ikke gentage deres fejl:

 • Skynd dig ikke under barberingen (du kan få ondt, hårfjerning er dårlig kvalitet);
 • klippe håret for lang med en saks eller en trimmer uden en roterende dyse op til 1-2 cm;
 • Barber ikke tørt (effekten vil blive værre, plus en høj sandsynlighed for skade og irritation);
 • Kør ikke på et sted mange gange (nogle gange er det en nødvendig foranstaltning, men en sådan barbering vil medføre irritation, hævelse og kløe);
 • ikke at bruge kedelig engangsbrug (og også genanvendelig) barbermaskiner (fyldt med hårindvækst, nedskæringer, irritationer og et dårligt resultat generelt);
 • barber ikke mod vækst (dette er mere effektivt, men næsten altid fører til irritation), og hvis arbejdet langs væksten ikke gav korrekte resultater, er det bedre at bruge den bedste løsning - højre til venstre eller omvendt.

Disse fejl forklarer de negative anmeldelser, men dette er ikke maskinens skyld, men af ​​de analfabeter selv.

Sådan barberes med en maskine

Før barbering skal du gøre dig klar: barbermaden skal være ny (eller bare tilstrækkelig skarp) og ren. Det er bedre at afskære overskydende hårlængde (lange blade af en kniv bliver kedelig hurtigere, og resultatet af barbering kan være værre), og før afskalning skylles der med en skrubbe. Næste skal du gøre det:

 • tage et bad eller bad (som en sidste udvej - våd håret i bikiniområdet i et par minutter);
 • påfør skum eller barbergel
 • Træk huden (ellers kan du klippe dig selv eller beskære dit hår hårdt);
 • Smidigt og omhyggeligt udføre barbermaskinen til hårvækst (efter hver bedrift skal håret afvaskes fra maskinens hoved under rindende vand);
 • skyl det udsmykket område med vand.

Ved denne barbering anses for at være fuldstændig, forbliver det kun for korrekt at fuldføre proceduren og lære at pleje huden efter hårfjerning med en maskine.

Sidste trin og pleje efter barbering

Efter arbejdet med maskinen er færdig, forbliver det kun at udføre den obligatoriske (og meget enkle) hudpleje:

 • lav peeling (det er ikke nødvendigt at købe skrubber, du kan bruge almindelig sukker eller sodavand);
 • rengør området med sæbe eller gel;
 • pluk de resterende hår med pincet (efter maskinen kan sparsomme hår stadig forblive);
 • Anvend en balsam eller fløde efter barbering;
 • fugter det behandlede område periodisk med babyolie eller fløde til følsom hud uden duftstoffer og farvestoffer.

Advarsel! Brug aldrig barberingsprodukter, der er designet til mænd! Deres hud er mindre følsom, så når den påføres den kvindelige hud, kan man mærke en stærk brændende fornemmelse.

Hvis der opstår røde prikker under de første forsøg på at fjerne hår med en barberkniv, behøver du ikke at kæme dem, det vil føre til betændelse. Huden er stadig "i chok" fra arbejdet på det, hvis en sådan procedure er ny for den, men efter ca. 4-5 procedurer bliver den brugt, og sådanne effekter ses normalt ikke længere. Det vigtigste - ikke misbruge i den første fase af en sådan barbering hver dag. Efter en dag eller to, vil det nok være nok, og huden vil have tid til at slappe af.

Din bikini-område maskine skal opbevares tørret og adskilt fra andre hygiejneprodukter, herunder barbermaskiner til andre områder.

Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem

Fjernelse af hår i det intime område med en regelmæssig barbermaskine kan irritere følsom hud, så mange kvinder bruger en bikini trimmer til at gøre hår af en vis længde.

 • 1. Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den anvendes
 • 2. Fordele
 • 3. Hvad er deres forskelle?
 • 4. Udvælgelseskriterier
 • 5. Bedøm de bedste modeller for kvinder
 • 6. Sådan bruges
 • 7. Sådan plejer du en trimmer
 • 8. Kontraindikationer
 • 9. Forskelle mellem trimmer og epilator

Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den bruges

En trimmer er en speciel enhed, der forkorter hår på de rigtige steder ved hjælp af tips.

Der er en trimmer til ansigtet (groomer), som bruges til øjenbryn, whiskers over overlæben, herunder til at skære det intime område. I sjældne tilfælde bruges enheden til at forkorte armhulen.

fordele

Trimmer til hårfjerning undgår mange problemer med epilering i bikiniområdet. I modsætning til epilatoren slår apparatet ikke ud af folliklerne ved roden, derfor er proceduren smertefri. Selvfølgelig kan brugen af ​​enheden selv med en speciel dyse ikke opnå en glat hud som ved en klassisk barbering, men eliminerer muligheden for indgroet hår og udskæringer. Fordelene ved enheden bør også omfatte:

 • evnen til at gøre intimt hårklipp hjemme
 • forskellige dyser i sæt
 • rimelig pris med lang levetid
 • nem vedligeholdelse og pleje af enheden.

Hvad er deres forskelle?

Trimmere til det intime område ser ud som en epilator. Hovedforskellen mellem modellerne er omkostninger og vedhæftede filer, men der er andre funktioner.

 1. Nogle enheder med brede hoveder er designet til at arbejde på store områder, mens andre er smalle - for at skabe smukke mønstre.
 2. Intim hår trimmer drevet af batterier eller batteri.
 3. Nogle modeller til intime steder er fuldt beskyttet mod indtrængen af ​​vand inde, andre kun i hovedområdet.
 4. Enkle muligheder gør 1 type hårklipp og kompleks - 6-7

Face trimmer ligner et tykt håndtag med en kniv på enden. Enheden er også udstyret med ekstra foringer for at forbedre resultatet og beskytte huden mod skade.

Udvælgelseskriterier

For at vælge en højkvalitets trimmer til hårfjerning, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​visse funktioner og enhedsparametre.

 1. Apparatet til hårfjerning skal være fugtfast, så det kan bruges selv i badeværelset.
 2. En god model fungerer autonomt fra batterier, og det er vigtigt at få en ladningsindikator til at styre processen, for eksempel Browns biler.
 3. Apparatets tilfælde skal være af høj kvalitet og skridsikker materiale.
 4. Jo mere maskinen er til intime hårdstykker, så det er mere alsidigt og praktisk.

Velprøvet: trimmer Micro Touch Max, trimmer Veet. De opfylder alle kriterierne og har også et smukt design og behagelig form.

Top modeller til kvinder

På nuværende tidspunkt tilbydes dusinvis af modeller af hårklippemaskiner fra forskellige producenter på butikshylder, herunder en vurdering af top 5 trimmere, der er optimale i pris og kvalitet.

Bikini barbermaskin: Vælg den bedste

Moderne piger foretrækker at slippe af med vegetationen i de intime dele af kroppen ved hjælp af en barbermaskine til bikiniområdet. Og dette forklares ikke kun af mode, men også af råd fra gynækologer, der hævder, at hår skaber et glimrende miljø for udviklingen af ​​patogene bakterier. At barbere et bikiniområde er svært: Der er stor risiko for at beskadige huden, og desuden er regelmæssig hårfjerning fyldt med betændelser, der kan forårsage ubehag. Det er vigtigt at vælge den rigtige barbermaskine til hårfjerning i et så fint område. Sådan gør du dette, vil du lære af denne artikel.

Fordele og ulemper ved barbering

Barbering er nok den mest populære metode til hårfjerning i bikiniområdet. Dette forklares af de mange fordele ved denne metode:

 • overkommelighed;
 • evnen til at udføre hjemme
 • ingen kontraindikationer.

Men det har en barbering intim zone og ulemper. For det første varer effekten kun et par dage, så du skal bare barbere. For det andet kan en ukorrekt udvalgt barberkniv skade huden, som et resultat af hvilke sår og pustler danner på den.

For at hårene skal vokse ikke så hurtigt, kan du bruge specialværktøjer, som for eksempel indeholder valnød-ekstrakt. Og for at undgå skader på huden, bør du nøje overveje valg af maskine til intime områder. Trods alt afgør dens kvalitet, hvordan delikat barbering vil være.

Kvinders elektriske barbermaskin

Moderne kvinders elektriske barbermaskiner er multifunktionelle enheder udstyret med et komplet sæt dyser. Ved hjælp af vedhæftede filer kan du ikke kun klippe håret i en bestemt længde eller under roden, men også fjerne den med follikelen, det vil sige barbermaskinen kan udføre de samme funktioner som epilatoren. Raket fungerer som følger: Det skærer hår med specielle knive, der ikke rører ved huden takket være et specielt maske. Skæring et hår, barbermaskiner lidt afrundes spidsen, som følge af, at der er mindre ubehag under genvækst.

For at fjerne håret i bikiniområdet passer den elektriske barbermaskin perfekt: det skader næsten ikke huden, og derudover kan mange modeller bruges i brusebadet. Elektriske barbermaskiner fremstillet af Braun, Panasonic og Remington er meget populære hos kunderne. For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge smalle dyser, der gør det muligt at "arbejde" selv på de mest utilgængelige steder.

Har elektriske barbermaskiner og ulemper:

 • efter de første procedurer er ubehag muligt. Det forsvinder sædvanligvis efter at huden tilpasser sig enheden;
 • high cost elektriske barbermaskin. Enheden vil koste meget mere end en traditionel barbermaskine, men den kan bruges meget længere.

Kvinders maskiner

For at barbere håret i det intime område, er de bedst tilpassede barbermaskiner designet til kvinder. Sådanne barbermaskiner har følgende fordele:

 • skarpe knive, der skærer hårene meget tæt på huden. På grund af dette er det muligt at opnå en glat barbering og øge tiden mellem hårfjerningsprocedurer;
 • et flydende hoved, der følger kroppens konturer og undgår skader og nedskæringer;
 • gelpude, der fugter huden og blødgør hårene.

Det er værd at huske på, at en kvinders barbermaskine til fjernelse af hår fra intime områder bør være meget skarp. Ellers kan du beskadige huden eller forårsage irritation på den, der fører flere gange på samme område. Fabrikanter anbefaler at udskifte kassetten efter seks brug af maskinen, ellers bliver barbering af de dumme blade ikke kun vanskelige, men også farlige.

Mange virksomheder producerer specielle maskiner til intim barbering. Disse maskiner har en mindre størrelse, så de er nemmere at håndtere komplekse "relief" af bikiniområdet. Desuden gør det specielle design det muligt at selvstændigt skabe et simpelt design af bikiniområdet. For eksempel har Kai razor bikini linie barbermaskinen ikke kun en speciel form og en gelstrimmel, der indeholder antibakterielle ingredienser, men har også en grill på kanten af ​​bladet, der løfter lidt lange hår, hvilket sikrer en jævn barbering og langvarig effekt ved udtørring.

Engangsapparater

For at fjerne overskydende hår fra bikiniområdet er det muligt at bruge en engangsmaskine. Det er dog vigtigt at huske enkle anbefalinger:

 • Brug til depilation ny maskine. Hvis du allerede har brugt en barbermaskine til at fjerne hår fra dine ben, skal du ikke barbere dit bikiniområde. En bikini shaver hurtigt mister sin skarphed, så du kan skade din hud;
 • Køb ikke for billige maskiner: De er af dårlig kvalitet og ikke kun fjerner hår hårdt, men kan også forårsage udskæringer og slid.

Kvalitets engangsmaskiner fremstillet af Gillette og BIC. Særligt populære produkter Gillette til kvinder, fremstillet under varemærket Venus. Specielt designet til fjernelse af hår fra sarte kvindelige hud disponible maskiner giver dig mulighed for sikkert og hurtigt at opnå en delikat, glat hud i det intime område. Ejerne af følsom hud passer razor Wit til intim depilation, som har tre blade og en gel pad til at blødgøre hår.

Kan jeg bruge mandlige maskiner?

Mænds barbermaskine er meget velegnet til forarbejdning af bikiniområdet. Du skal vælge højkvalitetsmaskiner, der har et flydende hoved og en gelplade til at blødgøre huden.

For at barbere det intime område skal du naturligvis have en separat barberkniv og ikke låne den fra din mand.

trimmere

Kvinder med følsom hud bør stoppe barbering i det intime område og være opmærksom på trimmere. Trimmeren er en enhed, der forsigtigt skærer hår, mens den ikke beskadiger huden. Trimmeren kan håndtere ikke kun bikinizonen, men også bruge dem til øjenbryn. For begge procedurer skal der selvfølgelig anvendes separate dyser.

De mest populære modeller af trimmere til kvinder fremstilles af Phillips, Veet og Panasonic. Det er tilrådeligt at foretrække produkter af dokumenterede mærker, hvis du leder efter en enhed til behandling af et bikiniområde. Dårlige trimmere fjerner ikke kun håret hårdt, men kan også "gribe" huden, hvilket er yderst smertefuldt og traumatisk.

Forresten, ved hjælp af en trimmer kan du ikke kun helt fjerne håret, men også skære det til den ønskede længde. Derfor vil enheden give dig mulighed for at skabe en pæn, intim "frisure".

Hvordan laver man barbering så behageligt som muligt?

Uanset hvilken hårfjerningsmetode du vælger, bør du følge nedenstående tips for at barbere dig i det intime område med det mindste ubehag:

 • For bikini-zonen er det vigtigt at vælge en separat maskine, der skal ændres umiddelbart efter, at knivene begynder at miste deres skarphed;
 • Før barbering skal du tage et bad eller en brusebad for at blødgøre hårene. Det er tilrådeligt at behandle huden lidt med en skrubbe;
 • det er umuligt at barbere bikiniområdet på tør hud i hvert fald - det fører altid til alvorlig irritation og udseende af pustler;
 • bladet skal bevæge sig i retning af hårvækst;
 • barbering håret dagligt er ikke det værd. Huden skal hvile og genvinde;
 • Hvis der forekommer røde prikker på huden, bør du smøre dem med baby creme til blæseudslæt.

Raket til bikiniområdet skal være af høj kvalitet, perfekt skarp og udstyret med en gelstrimmel for at beskytte og blødgøre huden. Kun i dette tilfælde vil barberingen være sikker, glat og behagelig.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Kvinderens barbermaskine: hvordan man vælger og bruger

Perfekt glat hud i kroppen gør en kvinde attraktiv og velplejet. Moderne kosmetologi tilbyder en række teknikker til fjernelse af overskydende vegetation - fra regelmæssig barbering til forskellige former for hårfjerning og depilering. Barbering forbliver dog den mest smertefri procedure for huden: I løbet af dens gennemførelse bliver hårene ikke trukket ud af roten, som ved epilation, men skæres kun til den ønskede længde. Afhængigt af det ønskede resultat anvendes simple barberingsskrabere, elektriske barbermaskiner og trimmere. Hver enhed har fordele og ulemper. Derfor bestemmer du først for hvilket formål du har brug for det, når du vælger en barbermaskine. Og i overensstemmelse hermed skal du studere oplysningerne om de modeller, der præsenteres på markedet og deres egenskaber.

Rabeudstyr: funktioner til kvinder

Til barberingsproces bruger kvinder følgende typer barbermaskiner:

 • barbermaskine eller barbermaskine Enheden er blevet brugt i årtier, og det taber ikke popularitet. Rakkniven skærer hårene tættere på roten end den elektriske barbermaskin, hvilket giver en renere barbering. Fabrikanter forbedrer regelmæssigt disse enheder og tilføjer forskellige muligheder for hurtig og behagelig barbering. Den største ulempe ved barberskrabere er, at de kræver vand og specielle barberingsprodukter, som ikke altid er tilgængelige. Derudover kan barberingen forårsage irritation af følsom hud. Kvinderens barbermaskiner adskiller sig fra mænds barbermaskiner, ikke kun i lyse farver og elegant design, men også i nærværelse af en særlig fugtgivende strimmel, der forbedrer glidning, forhindrer hudens udtørring og gør proceduren mere behagelig og smertefri. Maskinen kan bruges til at fjerne overskydende hår på nogen del af den kvindelige krop; Kvindelige maskiner er designet specielt til delikat hud: de sikrer sikkerhed for barbering og manglende irritation efter proceduren
 • elektrisk barbermaskin I modsætning til værktøjsmaskiner er el-barberingsproceduren altid tilgængelig. Selv tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er ikke nødvendig, da de fleste moderne enheder har batterier med god kapacitet. Den største forskel mellem en elektrisk barbermaskin og en epilator er, at den forsigtigt skærer hårene ud ved bunden, mens epilatoren trækker dem ud fra roden. Den elektriske barbermaskine beskadiger huden mindre, så det anbefales til kvinder med høj følsomhed og tendens til irritation såvel som med lav smerte tærskel. Knivbladene er lukket med specielt metalnet gennem hullerne, hvor hårene trænger indad og skæres af knivene. Takket være dette er huden fuldstændig beskyttet mod mikroskæringer. Klippen af ​​håret roterer bladet lidt, hvilket giver mindre ubehag under genvækst. Den elektriske barbermaskine er alsidig og egnet til barbering af ben, hænder, armhuler og intime områder. Nogle modeller har specielle smalle dyser til at arbejde på svært tilgængelige steder; Et sæt dyser, der er inkluderet i det elektriske barbersæt, gør enheden alsidig og giver dig mulighed for at behandle overflade på ben, underarm og bikini område
 • Trimmer. Med det kan hårene forkortes til en vis længde (fra 0,5 mm eller mere). Trimmeren bruges normalt til at skabe frisurer og styling på intime steder, samt at forkorte hår i bikiniområdet. Ved hjælp af en trimmer skæres en lang række mønstre og billeder ud af håret. Det ser æstetisk glædeligt og attraktivt ud. Nogle gange er specielle vedhæftede filer til øjenbrynskorrektion knyttet til enheden. Trimmeren anbefales til kvinder, hvis hud er så delikat og tynd, at selv barbering med en elektrisk barbermaskine forårsager irritation;
 • Trimmer hjælper med at slippe af med overskydende hår og skabe et originalt hårklipp i det intime område
 • epilator. Det bedste valg ville være at købe en multifunktionsenhed, der kombinerer mange muligheder. For eksempel er det vigtigt at udføre en epilering, inden du går, for at fjerne overskydende hår i lang tid og ikke spilder tid på regelmæssig barbering. Og på højtidelige og specielle datoer kan du gøre dig selv et smukt billede i det intime område. Basen på den multifunktionelle enhed er en elektrisk barbermaskine, og en trimmer og en epilator i form af fastgørelser er fastgjort til den. Epilator vedhæftningen har et mindre antal små pincet end en komplet flot enhed, som gør det muligt at modellere hår i bikiniområdet. Der er også en omvendt situation: Epilatoren eller trimmeren fungerer som en grundlæggende enhed, og et knivhoved er fastgjort til det.
Epilatoren med et barberhoved og et trimmerhoved er et uundværligt produkt med hensyn til dets funktionalitet.

Video: hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

Funktioner af elektriske barbermaskiner

Blandt alle elektriske barbermaskiner er el-barbermaskinen den mest alsidige og sikreste. Når du bruger det, er huden skadet mindre end fra epilatoren, og en barbermaskine kan påføres hele kroppen, herunder bikiniområdet.

Ved driftsprincippet er alle elektriske barbermaskiner opdelt i to typer:

 • Rist: Rundformede knive er placeret bag et tyndt metalnet med mikrohuller, der gør vibrerende bevægelser og skærer hår, der falder ind i hullerne. Barbernettet elektrisk barbermaskine anses for at være den mest følsomme og er velegnet til følsom hud. Imidlertid er det ikke altid muligt at klare det hårde hår på nettet, derfor kan der være "stikkede" områder på huden; Hovedparten af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder refererer til gittertypen
 • roterende: barberbladene roterer langs midteraksen i specielle cirkulære rister med afskårne huller og afskærer hårene, der trænger indad. Denne metode anses for mere effektiv til hårdt hår, da bladene arbejder tættere på huden og hårrotten. Rødhed og kløe efter barbering med en roterende barberkniv er en almindelig ting.
Den roterende type bladarbejde er mere almindelig blandt mandlige modeller af elektriske barbermaskiner, da mænds hår er meget hårdere end kvindes hår og er sværere at fjerne.

De fleste af kvinders barbermaskiner præsenteret på salg - netto. Dette skyldes det faktum, at netskrabere arbejder mere delikat og bedre klare det tynde hår såvel som ofte udstyret med forskellige dyser, der er efterspurgte blandt kvinder. Men nogle kvinder bruger manlige modeller af barbermaskiner, herunder roterende.

Antallet af begge roterende hoveder og gitter med knive i en elektrisk barbermaskine varierer. I mandlige modeller kan deres antal nå fem eller flere, og i kvindelige modeller er en eller to nok, fordi hårene hos kvinder er svagere og tyndere. Hoveder kan flyde, det vil sige placeret på de bevægelige monteringer. Dette gør det muligt for dig at gentage konturerne af kropsdele perfekt og dermed gøre barberingen mere behagelig og renere. Højkvalitets elektriske barbermaskiner til kvinder har et system af flydende hoveder, hvilket letter barberingsprocessen, især på intime steder.

For teenagepiger med deres sarte hud og tynde hår er razors af net typen mere velegnet til forsigtig barbering. Barbermaskinen skal have et flydende knivfastgørelsessystem - dette gør det muligt for alle overflader at blive behandlet korrekt.

Flydende barberhovedmonteringssystem gør det muligt at gentage kroppens konturer og håndtere vanskelige steder at nå

Nyttige funktioner til en elektrisk barbermaskine er vandtætte (så du kan bruge den i brusebadet), evnen til at våd barbere med skum eller gel, lys og flere højhastighedsfunktioner til effektiv barbering og epilering.

Vilkår for brug

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner har normalt funktionen af ​​både tør og våd barbering. Tør barbering udføres uden brug af vand, og for en våd har du ikke kun brug for vand, men også en barbergel. Den våde metode anses for mindre traumatisk for huden, foruden fugtgivende og desinficerende komponenter indgår ofte i barberingsprodukter.

Våd barbering irriterer huden mindre end tør

Efter de første procedurer ved brug af en elektrisk barbermaskin, kan rødme og irritation forekomme på huden. Dette er normalt for perioden af ​​tilpasning af huden til en ny enhed. Men hvis problemerne på huden ikke er gået, så er det for følsomt. Derfor er det nødvendigt at blødgøre barberingen med speciel kosmetik. Det ville være klogere at barbere inden sengetid, så får huden nok tid til at komme sig.

Reglerne for at bruge en elektrisk barbermaskin til både tør og våd metode er ret simple:

 • Før våde barbering skal overfladen af ​​huden behandles med en gel eller et skum udfør proceduren bedre i badeværelset;
 • tør barbering kan mildnes ved at støv huden med talkum eller babypulver før proceduren; Efter proceduren skal pulveret vaskes med varmt vand og rengøringsmiddel. For at blødgøre processen med tør barbering og desuden beskytte huden vil hjælpe baby pulver
 • barberingsgel anvendes bedst i stedet for skum, da det giver en glattere razor glide. Anvendelse af hår på håret et par minutter før barbering gør det blødere;
 • ved hjælp af en roterende type elektriske barbermaskine, fjern hår med glatte cirkulære bevægelser; for en razor skal bevægelserne være progressive - op og ned;
 • Rør din barberhud let, uden meget pres; prøv ikke at holde enheden flere gange på samme sted;
 • armhulen er bedre behandlet med en barberingsgel med en barberkniv med et flydende hoved, mens bevægelserne skal være rykkede, korte og rettede fra top til bund;
 • Til bikini-zonen er en våd barberingsmetode mere velegnet, da huden her er den mest delikate og tilbøjelige til irritation. For at undgå problemer skal du udelukke barbermaskinen udelukkende på hårets vækst og med din frie hånd trække lidt af huden - det hjælper med at klippe hårene i én bevægelse.

Alkoholkrem, der bruges til at desinficere huden efter barbering, kan forårsage yderligere irritation. Det er bedre at erstatte dem med følgende midler:

 • en blanding af pulver fra to tabletter af acetylsalicylsyre og to spiseskefulde glycerin;
 • hydrogenperoxid;
 • manganopløsning;
 • chlorhexidinopløsning;
 • en blanding af lige mængder oliven og te-træolie
 • kold komprimering med en infusion af medicinske urter - kamille, calendula eller succession.
Glem ikke om fugtgivende huden efter proceduren - brug særlige efterberberings cremer, som omfatter aloe, kamille eller kalendula ekstrakter

Efter barbering anbefales det ikke at klæde sig i 20 minutter for at lade huden trække vejret. Tøj i kontakt med barberhudede hudområder bør være løs og om muligt af naturlige stoffer.

Plejeapparat

Elektriske barbermaskiner og trimmere kræver regelmæssig rengøring, fordi der efter fjernelse af barberingsproceduren er fjernet hår, hudpartikler og rester af hjælpemidler, skal fjernes fra apparatet (ved vådskæring).

Vedligeholdelse af en elektrisk barberkniv involverer følgende elementer:

 • modeller af elektriske barbermaskiner med vandtæt kasse og våde barberingsfunktion, det er nok at skylle under rindende vand, fjerne alt snavs; Du kan også adskille shaveren, skæreenheden og vaske den separat;
  Vådskærende modeller med elektriske barbermaskiner kan skylles under rindende vand.
 • Efter rengøring med vand skal enheden tørres og smøres med speciel olie, som normalt kommer i kittet (det kan også findes i onlinebutikker). Smøring bør udføres efter hver vask af enheden, fordi vandet affedter skæreelementerne og fører til hurtig forringelse. Påfør et par dråber olie på knivene og tænd enheden for at distribuere produktet jævnt; Regelmæssig smøring forlænger instrumentets levetid.
 • Fra tid til anden skal du rense barbermaskinen med et særligt rengøringsmiddel. Til dette:
  • anbring detergent på apparatets barberoverflade;
  • tænd enheden og hold den i en lidt fungerende tilstand, så værktøjet kan komme til alle hjørner af enheden;
  • Derefter skal du slukke for apparatet, afbryde barberingsenheden og skylle den grundigt med vand.
  • tør dele og samle barbermaskinen;
 • Tørrensede modeller har ofte en skraldespand. I dette tilfælde skal du fjerne skæreenheden, skubbe skraldet ud af beholderen og rengøre apparatets mekanisme med en speciel børste med hårde børster. Det anbefales ikke at børste nettet af en barbermaskine med en børste, fordi den er så tynd at det er let at beskadige. Denne del skal bare børstes af håret grundigt;
  Den specielle børste, der følger med i sættet, er designet til at fjerne hår fra enheden
 • knivskæreelementer bør ændres en gang om året og et halvt.

Avancerede elektriske barbermaskin modeller har en selvrensende funktion. For at udnytte denne mulighed er det nødvendigt at placere enheden på stationen, anvende et særligt rengøringsmiddel i henhold til vejledningen, og tryk på knappen. Dernæst vil en smart enhed gøre alt alene.

Vurdering af elektriske barbermaskiner til kvinder

Når man køber en barbermaskine, er det klogere at foretrække en enhed af en kendt producent, som værdsætter sit ry og udelukker produkter af lav kvalitet. De mest populære mærker på dette marked er Braun, Philips og Remington. Hvad angår trimmere, er deres førende producenter Braun, Veet og Panasonic. Prisen på modellerne af disse mærker er ret høj. Under alle omstændigheder skal du være forberedt på, at den elektriske barbermaskin koster betydeligt mere end en barbermaskine. Men det vil vare meget længere, samtidig med at man sparer tid og kræfter.

Listen over de mest populære modeller af 2018 vil hjælpe med at bestemme mulighederne i forskellige modeller og gøre det rigtige valg.

Braun LS 5160 og 5560

Begge modeller har flydende hovedslag, våde og tørre barberingsfunktioner, indbygget trimmer og forskellige dyser, herunder en peeling dyse.

Model Braun LS 5160 har mange dyser, herunder en dyse til peeling.

Disse enheder adskiller sig kun i batteri og pris. Siden 5560 har et mere avanceret batteri, er omkostningerne højere.

Braun LS 5160-modellen adskiller sig fra det tidligere kraftige genopladelige batteri

Philips BRL 140

Den særlige egenskab ved denne model er et flydende hoved, der følger kroppens konturer. På begge sider af barbernettet er der en trimmer med afrundede spidser, der giver glat glidning og beskyttelse mod snit. En kvinde vil ikke opleve ubehag under proceduren. Pakken indeholder ekstra vedhæftede filer og en razorpose.

Philips BRL 140-modellen har en indbygget trimmer med afrundede spidser og et dejligt ergonomisk design.

Remington WDF4840 og WDF5030

To funktionelle modeller, der har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kvinder. De har to netskærmehoveder, en indbygget trimmer, tørre og våde barberingsfunktioner og et genopladeligt batteri, der tillader brug af enheden uden at være forbundet til det elektriske netværk.

Remington WDF4840 shaveren har to meshhoved og har en tør og våd barbering.

Den største forskel mellem WDF5030-modellen og WDF4840 er, at den har et specielt dobbeltnet med åbne snit og en stribe med mandelolie, der fugter huden under barberingen. Derfor er prisen på denne barberhøvel højere end den forrige.

Remington WDF5030 elektriske barbermaskine ligner WDF4840, men har en stribe mandelolie og et forbedret barberingsnet.

Braun SilkEpil FG 1100

Blandt trimmerne er to lavprismodeller en succes, hvis pris i intervallet 1-2 tusind rubler er en af ​​fordelene, som kunder gentagne gange siger, at en sådan nyttig enhed skal koste mere.

Kompakt, letvægts kvindetrimmer til styling i et bikiniområde og til udformning af øjenbrynene. Den har god strøm, holder en afgift i lang tid og ligner en pen.

Braun SilkEpil FG 1100 trimmeren har god batteristrøm og evnen til at vådberge

Denne model kan bruges med skum og skylles under vand. Brugere noterer sig nøjagtigheden af ​​barbering med denne enhed, smertefri hud og fravær af irritation på intime steder. Pakken indeholder også andre dyser og stenciler til intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision

Dette er en trimmer for følsomme områder af kroppen. Den er kun beregnet til tør barbering, har fire nyttige dyser i et sæt, fungerer effektivt fra ét batteri uden smerte og rødme klæder overhårede hår og giver dig mulighed for at mestre kunsten at skabe intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision trimmer er kun beregnet til tør barbering og leveres med mange ekstra tips.

Ifølge anmeldelser på internettet kan du opdage, at selv mænd køber Veet trimmer: den er ideel til skæring af overskæg og skæg.

anmeldelser

Philips Satin Shave Advanced BRL 140 kvindernes barbermaskin er det du leder efter! Fordele: Langtidsbrug. Ren barbering. Ulemper: Nej)) Næsten en måned gik jeg for at finde mig en passende elektrisk barbermaskine. Jeg genlæste en flok anmeldelser, gik på indkøb, spurgte fra sælgere og købte denne til sidst. Ikke fortryde i et øjeblik! Barbering. Barbering meget rent og pænt, ingen allergier. Selvfølgelig, hvis du sammenligner med en barbermaskine, viser det sig meget lang tid, men det er det værd. Jeg bruger kun tør barbering. Bare så praktisk. Opladning. Købt omkring januar, og første gang debiteret i juli. Selvom jeg bruger det ofte nok. Rengøring. Leveres med en lille børste. Meget behagelig og meget god ren. Der var ingen problemer med dette. Indstillinger. Almindelig hvid opbevaringspose, trimfane og rengøringsbørste.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine. Og køb bedre i online butikken nogen. I almindelige butikker er deres valg ikke meget stort, flere og flere epilatorer kommer på tværs. Det sker forresten og epilatorer sådan en dyse til bikiniområdet. Generelt køber jeg en anden elektrisk barbermaskine og er meget tilfreds. Kun der er et problem med dem, det er umuligt at købe et udskifteligt net, og da mit første maske var kedeligt (og det skete et år efter købet), købte jeg lige en ny barbermaskine. Selv om det kan være et sted sådan med udskifteligt mesh. Jeg ved det ikke, jeg kom ikke over. Og hvilken en at købe, tror jeg, at forskellen er lille. Nu har jeg Remington, jeg er meget tilfreds med det.

iri-Irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Jeg bruger en kvinders elektriske barbermaskine. Hun blev bundtet med epilatoren, så jeg vil ikke sige prisen: Phillips; maske Jeg barberer lige i brusebadet, det er ikke tørt. Ingen irritation, meget tilfreds.

Feeling

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Jeg har en epilator med en dyse, som en barberkniv. Med epilatoren blev der heller ikke venner - hår vokser ind. Men med en elektrisk barbermaskine, et godt forhold)) Af minuserne - det virker ikke helt glat, plus - hurtigt og uden irritation. Jeg bruger det i nødstilfælde, når der ikke er tid på badeværelset til at "dampe" hår og barberer, og det er presserende at slippe af med dem. Til berøring er selvfølgelig "hamp" følt lidt, men visuelt er intet bemærkelsesværdigt. Og håret vokser ikke.

baret

http://www.penzamama.ru/node/17195

Jeg har en elektrisk barbermaskin, jeg har brugt det i ca. 5 år. I dag var jeg bare sur på dette - jeg var lidt dum og jeg var nødt til at barbere med en normal barbermaskine. Ondskab er ikke nok... Som jeg boede uden hende. Den største ulempe er, at når hårene vokser, stikker de, og efter el-barbermaskinen stikker de i det mindste ikke, og der er ingen irritation.

nøgle

http://www.penzamama.ru/node/17195

Og jeg har længe lagt øjnene på denne barbermaskiner (med et net). Far havde kun disse)) Der er elektrolyseceller med en blok, der kan erstattes med et gitter. Men jeg købte mig selv en kvindelig Brown før jeg fødte, og der har ikke været nogen irritation i mere end 4 år))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

I flere år har jeg kun brugt det elektriske barbermaskine. Først var der en epilator brun, en slags simpel, med et barberhoved. Barbering vidunderligt alt, glat, godt, kunne ikke få nok af det. Derefter købte jeg på grund af omstændigheder en elektrisk barbermaskine, Philips dame, og hun barberer selvfølgelig meget værre. Jeg har forfærdelige irritationer på min hud fra alle andre former for hårfjerning, en elektrisk barbermaskine - min frelse plus mine hænder er ikke derfra, jeg skærer altid med en almindelig barbermaskine, og det kan ikke ske med en elektrisk barbermaskine.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Razors til kvinder er ikke en fabrikant af marketing, men enheder specielt designet til delikat kvindelig hud. De vigtigste krav til kvinders barbermaskiner - ren, høj kvalitet barbering og ingen irritation på huden efter proceduren. En behagelig tilføjelse til funktionaliteten er ergonomisk design, brugervenlighed og dyser til styling af de fleste modeller. At dømme efter anmeldelser, kan man sige, at en klar forståelse af, om enheden er egnet til en bestemt kvinde, kun fremkommer med brugsoplevelse. Nogle foretrækker barberskrabere på grund af deres barberings renhed, nogle foretrækker en elektrisk barbermaskine på grund af manglende irritation, mens andre vælger trimmere i håb om at undgå kløe og betændelse. Den universelle enhed kombinerer en barbermaskine og en indbygget trimmer, og indeholder også specielle tip og pincet til epilering. En sådan enhed kan betragtes som det bedste valg for dem, der endnu ikke har besluttet deres præferencer.

TOP-5 bedste maskiner til intimt hårklipp (2018)

Hårklippere er fast etableret i vores liv. Med deres hjælp kan du lave en fashionabel frisure, skære hår på ansigtet og også lave et stilfuldt intimt hårklipp.

Funktioner af udvalgte modeller

Funktionerne omfatter:

 • Det kombinerede strømforsyningssystem gør det muligt at bruge maskinen selv i mangel af stikkontakt.
 • Små dimensioner, letvægts og ergonomisk form giver en bekvem proces til trimning og skæring af hår.
 • Maskinerne arbejder praktisk taget uden støj og vibrationer.
 • Den skarpt skarpe knivblok er lavet af slidstærkt stål af høj kvalitet, som ikke er korrosionsbestemt.

Fordele og ulemper

Hårklippere på intime steder har flere fordele:

 • Det lange strømkabel giver en bekvem frisyre, begrænser ikke bevægelser under driften af ​​enheden.
 • Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med gummierede indlæg, som sikrer en pålidelig fiksering af maskinen i din hånd.
 • Det rummelige batteri sikrer en lang drift af enheden uden tilslutning til det elektriske netværk.
 • Inkluderet med maskinen får du tilbehør til pleje af knivene.
 • Kontrolfunktionen af ​​længden af ​​det skårne hår giver dig mulighed for at lave en række haircuts.

Blandt maskinens mangler kan identificeres sådanne øjeblikke:

 • Bladene kan ikke selvskærpe.
 • Der er ikke noget system til støvsugning af det resterende afskårne hår.
 • Pakken giver ingen sag til transport af maskinen og dens daglige opbevaring.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at købe en slidstærkt enhed, der vil give højkvalitets haircut, skal du nøje overveje valg af model:

 • Tilstedeværelsen af ​​opladningsindikatoren giver tid til at genoplade batteriet.
 • Med en lille størrelse og let vægt er det praktisk at tage en bil med dig til hvile og rejse.
 • Køb kun skæreværktøjer i specialforretninger.

JAGUAR J-Cut Pico


Jaguar J-Cut Pico 02570 er en kompakt hårklippemaskine, som du nu kan klippe dit hår hjemme og spare tid og penge på et besøg hos en frisør. Apparatets knive er lavet af materialer af høj kvalitet, der giver et blidt hår af høj kvalitet. Indbygget ladestyringsfunktion beskytter batteriet mod overbelastning.

Den ergonomiske krop sikrer, at J-Cut Pico 02570 holdes fast i hånden under brug. Den overvejede model har en lav vægt, er velafbalanceret og er nem at bruge, selv under forholdene med intensivt arbejde. Derudover kan udstyret have reduceret vibration og støj for endnu mere behageligt arbejde. Clipper er lavet i et moderne, stilfuldt tilfælde og er lille i størrelse, hvilket gør det muligt at tage det med dig. Jaguar J-Cut Pico 02570 vil i høj grad lette din hårpleje proces.

fordele:

 • Professionel trimmer.
 • Det er kompakt i størrelse 107 mm.
 • Meget komfortabel i hånden giver bevægelsesfrihed under skæring og sætter ingen begrænsninger på kreativitet.
 • Netværk / Batteri.
 • Intelligent ladningskontrol med overbelastningsbeskyttelse.
 • Præcisionsskæring af skivehovedet med et hurtigt skift system.
 • Udstyr: står til opladning, 4 dyser, børste, olie.
 • Kraftig motor med høj hastighed.

ulemper:

 • Inkluderet er ingen saks og et tilfælde til opbevaring.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Braun HC 5050


Enheden til haircuts Braun HC 5050 er et meget bekvemt værktøj til at skabe enhver moderne frisure. Den har meget skarpe og sikre knive, der garanterer perfekte resultater, hvilket sikrer dig fuldstændig sikkerhed. Desuden er foringsrøret fuldstændigt forseglet, takket være hvilket apparatet kan skylles under vandstrålen. Det unikke Memory Safetylock barbersystem er i stand til at huske de sidste indstillinger, der blev brugt, og for din komfort husker den den valgte længde.

Takket være den fuldstændigt lukkede indkapsling af enheden kan den hurtigt og sikkert skylles under rindende vand, det kan også gøres med de indre dele af enheden for maksimal hygiejne. Memorering og fastsættelse selv efter fjernelse af dysen af ​​de sidst anvendte længdeindstillinger er meget bekvemt. Det fine værktøj til den mest behagelige frisure og et dejligt udseende.

Helt sikre og meget skarpe knive hjælper dig med at få et godt resultat.

For at sikre uafbrudt strøm til at oprette den rigtige frisyre, er dobbeltbatteri funktionen til rådighed. Enheden har også 16 længdeindstillinger, og alt dette kræver kun 2 tips. Så du kan glemme en række ekstra værktøjer, de er ikke nødvendige her.

Udstyret med et flydende krystal display, der viser batteriladningsniveauet. Takket være batteriet kan den brune enhed arbejde autonomt i op til 40 minutter. Bare oplad enheden og tag den med dig på en tur eller forretningsrejse. Batteriladningstid 8 timer. Du kan ikke være bange for strømforstyrrelser: en speciel stikkontakt styrer automatisk spændingen.

fordele:

 • Fuldt forseglet krop af maskinen giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at skylle det under rindende vand.
 • Utroligt skarpe, men sikre blade for maksimale resultater.
 • 2 skæretip giver dig mulighed for at ændre stilen i en række 16 længdeindstillinger. Glem tusind tips!
 • Oplad bilen i hjemmet og tag den med dig på vejen.
 • Automatisk spænding regulering gør enhver tur behageligt. SmartPlug-stikket justerer automatisk spændingen (100V-240V). Alt til din bekvemmelighed - hjemme og på vejen.
 • Fanger og husker de sidst anvendte længdeindstillinger, selv efter at dysen er taget ud.
 • Det dobbelte batterisystem giver konstant strøm til en perfekt jævn frisure.
 • På grund af effektiviteten af ​​Ni-MH-batteriet løber maskinen op til 40 minutter.
 • Displayindikator: Indikator med lav ladning.
 • 16 muligheder for hårets længde.
 • Pensel til rengøring.
 • Olie og taske inkluderet.

ulemper:

 • Den anden vedhæftning til langt hår er næsten ubrugeligt. Haircut langt hår kun med en kam og en maskine uden dyse.
 • Højfrekvent squeak oplader.
 • Ingen vakuumsugning.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en gennemgang af denne model fra eksperter:

Braun cruZer6 high definition


BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) har et meget lille hoved til at fjerne hår på vanskelige steder og former. Det lille skæreelement gør det muligt at arbejde specielt tæt på huden og giver skarpe ender og præcise konturer.

Takket være de to kamme - 5 mm og 8 mm - giver cruZer6-præcisionen dig mulighed for nemt at overvåge længden af ​​ansigtshår. Vælg blot en af ​​de to trimmer indstillinger, og du kan styre længden af ​​dine sideburns, whiskers eller øjenbryn.

BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) er meget behagelig at holde og nem at rengøre. Takket være sin lille størrelse passer denne håndholdte overskægs trimmer ind i enhver kosmetikpose og er fantastisk til brug både hjemme og på farten. For at rengøre trimmeren skal du bare fjerne blekhovedet og skylle det under rindende vand.

Enheden fungerer på et enkelt AAA batteri, som kan købes i enhver butik. Trimmeren er lidt tykkere end en almindelig kuglepen, hvilket er praktisk, når du bruger og arbejder. Det stilfulde tilfælde vil også være en ejer af enheden. Glideskiften er placeret på selve trimmerarmen.

Gennemgang af hårolier fra Avon. Sammensætning, virkning fra brug, kontraindikationer

Sukkerpasta til shugaring "MARU"