Schick razors (chic): typer og specifikationer

Mange af de stærkere køn var overbeviste om, at brugen af ​​barbermaskiner var spild af penge. De er kortvarige, og renheden af ​​barberingen på samme tidspunkt af meget tvivlsom kvalitet. Al den negative reaktion fra dem blev fjernet på samme tidspunkt, da Shik razor faldt i hænderne.

Maskiner fra andre producenter kan ikke prale af højkvalitets barbering, mens der sikres udskæringer og hudirritation efter brug. Hele linien af ​​razors Chic er præget af skarpe kanter og næsten perfekt barbering. Artiklen vil snakke detaljeret om fordele, ulemper og de mest populære modeller af Schick-linjen.

Barbering Rakere Chic

De første barberetanke af mærket Schick blev født så tidligt som 20'erne i det sidste århundrede. Lidt senere fusionerede virksomheden med et andet kendt varemærke Wilkinson Sword, som er en pioner inden for udvikling af barberingstilbehør, og deres fælles årsag er blevet benchmark for kvalitet og pålidelighed for mange kunder. Europæiske købere TM Schick (Schick) er mere velkendt, så lad os tale om maskinerne i dette særlige mærke.

Virksomheden producerer ikke kun mænds, men også kvinders barbermaskiner, der fuldt ud opfylder kundernes behov. Og hvert år er antallet af forbrugere stigende på grund af en række forbedringer, som er tusindvis af medarbejdere hos producenten.

værdighed

Modern Shaving Machine Shik har en række fordele, som omfatter:

 • Tilstedeværelsen af ​​flere batterier, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige tilstand til barbering;
 • Blades unikke bearbejdning gør det muligt for dem at være så skarpe som muligt, hvilket sikrer en tæt barbering på den allerførste pas;
 • øget beskyttelse mod nedskæringer
 • automatiske knivrensningsanlæg;
 • det let flydende hoved giver mulighed for at gentage ansigtskonturerne med nøjagtighed for den mest effektive barbering;
 • Tilstedeværelsen af ​​en smørebånd imprægneret med E-vitamin og aloe-ekstrakt giver dig mulighed for at berolige tør og irriteret hud;
 • Nogle modeller er udstyret med en trimmer.

mangler

Til dato skal du meget omhyggeligt henvende dig til købet, fordi salget er fyldt med falsk. Originale Schick barbermaskiner sælges ikke overalt, og det er bedre at shoppe hos betroede butikker eller direkte fra leverandører. Der er også mange falske flytbare kassetter, der bruger knive af lav kvalitet. Ofte klager kunderne, at knivene er helt nye og stærkt rive huden. Lad os sige lige nu, mens kampene med forfalskninger er meget vanskelige, og det er den eneste ulempe, så køberen skal passe på, at han ikke bliver bedraget.

Omkostninger til

Schick-linjens prispolitik afhænger direkte af modellen. Hver kunde ønsker at få en multifunktionel maskine, der vil tjene i lang tid og samtidig arbejde effektivt. Tilstedeværelsen af ​​alle disse funktioner tyder naturligvis på en høj pris på en barbermaskine, men hvis du tænker på resultatet, retfærdiggør beløbet et kvalitetsindkøb.

Linjaler Chic

På grund af det store udvalg af barbermaskiner er mange mænd tabt og kan ikke bestemme sig for en model, og derfor er det ikke bare nødvendigt at undersøge hver barbermaskins funktionalitet fra linjen, men også for at tage hensyn til deres behov. Den funktion, som er nødvendig for en person, er ubrugelig for en anden.

Derfor, før du beslutter dig for en model, skal du overveje følgende faktorer:

 • hudtype. Producenter af barbermaskiner Shik inkluderet i modellinjen, der er designet til at arbejde med delikat hud. Ud over en forsigtig barbering vil en barberskive give en blid hudpleje efter kontakt med en fugtgivende strimmel;
 • aldersgruppe. Hvis der købes en barbermaskine til en ung mand, der lige er begyndt at barbere, er det bare nødvendigt at købe en model med et flydende hoved, der gør barberingen så behagelig og ren som muligt, selvom den unge mand endnu ikke har skærpet sin barberingsteknik. Det er også værd at overveje at der ikke skal være mange blade i kassetten (ideelt set en eller to) for ikke at skade følsom hud. Det er også bedre at give præference til en model med indbygget trimmer for at korrigere mindre ufuldkommenheder og fjerne hår på vanskelige steder.

Den mest populære model i lineup

Mest af alle mænd kunne lide den nye model i Schick Quattro Titanium lineup, som er tilgængelig i to sorter. Schick Quattro Titanium Sensitive sælges komplet med en stativ og to bladkassetter. Hver kassette har fire titaniumblade med en diamantbelægning. Sådanne skæreblader giver en perfekt barbering, og et tyndt net forhindrer skader på huden og udskæringer. Modellen er udstyret med et trimmerblad for at skabe klare linjer, når der laves overskæg og skæg og en særlig strimmel gennemblødt i beroligende gel.

Schick Quattro Titanium Precision er udstyret med fire titaniumblade og et beskyttelsesnet. Denne model af Chic Quattro Titanium har kun en kassette med fire knive, som giver dig mulighed for at udføre proceduren for barbering sparsomt. Beroligende strimmel gennemblødt med jojobaolie og aloesaft. Der er en lille trimmer, der perfekt klare fint arbejde.

Pleje og vedligeholdelse

Pleje af razors af en lineal chic er simpel som alle geniale. Det vigtigste efter hver brug for at vaske knivene grundigt af rester af hår og skum. Hvis hovedet er fjernet, anbefales det at fjerne det, når der skylles. Når båndene er tørre, opsamles razeren og opbevares på et specielt stativ eller i et andet særligt tørt sted.

Hver mand er enig i, at barberingsprocessen er meget vigtig, og at den ikke bliver en rutineøvelse, men forårsager positive følelser, du skal bekymre dig om en kvalitetsskraber. Hver model af Chic-linjen er unik, holdbar og garanterer høj kvalitet og ren barbering i lang tid.

Alle disse positive kvaliteter giver helt ret til, at chic-maskiner ligger øverst på de bedste barbermaskiner, fordi ikke alle producenter kan prale med halvdelen af ​​dem. At købe eller ej er et personligt valg af alle, men man kan ikke argumentere for den velfortjente høje rating af barbermaskiner Shik!

Schick quattro titanium 8 stk i Zelenograd

type: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastik

type: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastik

type: barbermaskine, præcisions trimmer, antal barberblad 4, materiale: rustfrit stål, håndtag materiale: rustfrit stål

type: barbermaskine, præcisions trimmer, antal barberblad 4, materiale: rustfrit stål, håndtag materiale: rustfrit stål

type: barbermaskine, bevægeligt hoved, præcis trimmer, antal barberblad 4, materiale: plast, håndtag materiale: plast

type: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastik

type: barbermaskine, præcisions trimmer, antal knivblad 4, materiale: plast, håndtag materiale: plastik

type: udskiftelige blade, antal barberblad 4, materiale: plastik

type: udskiftelige blade, antal barberblad 2, materiale: plastik

type: barbermaskine, antal barberblad 4, materiale: plast, håndtag materiale: plastik

type: barbermaskine, præcisions trimmer, antal knivblad 4, materiale: plast, håndtag materiale: plastik

Udskiftelige patroner "Schick Quattro Titanium" med 4 blader af høj kvalitet stål, en smørstrimmel af aloe og jojoba, med en udvidet strimmel til at forberede din hud til barbering. Alle Quattro patroner passer til alle Quattro maskiner.

Shick Quattro Titanium Sensitive. Tyskland Med to kassetter

Schick Quattro udskiftelig barberingskassette 8 stk. Passer til alle Schick Quattro maskiner. Hvert bånd har 4 skarpe lezmias. I en pakke med 8 kassetter Barbering til de fleste mænd er en absolut daglig procedure. Mange producenter viger for udgivelse.

Schick Quattro fra det tyske firma Schick er verdens første firebladet razor. Maskinens krop er lavet af støbt aluminium og er udstyret med flere gummierede indsatser for at forhindre glidning og maksimal nøjagtighed af bevægelser i barberingsprocessen.

Shick razor Schick razor styler-trimmer Schick Quattro Titanium Precision, med 1 kassette - anmeldelse

Tilbagemelding fra mandens ord. Med en barbermaskine bruger han engangsmaskiner! Forfærdelig rædsel.

God dag til alle, der læser denne anmeldelse!

I dag skal vi tale om det mandlige værktøjsmaskiner Schick Quattro Titanium.

Det første køb var en kvindelig maskine fra Schick Quattro serien, jeg kunne godt lide det - en god maskine, og min mening er ikke ændret til i dag. Jeg overtalte min mand til at købe et mandligt værktøjsmaskiner. Men desværre ingenting. Han kunne ikke lide ham, og han ønskede ikke at bruge dem.

Og nu analyserer vi fordele og ulemper ved denne maskine:

+ Design og kvalitet af varer i en højde:

Gummielementer tillader ikke maskinen at glide i din hånd, den ergonomiske form gør det muligt at holde maskinen nemmere.

+ Solid udseende

+ Maskinen har en trimmer

Af den måde, cool ting! Både kvindelige og mandlige, trimmeren udfører sine funktioner meget godt, du kan trimme børsen)))).

Dysen er bevægelig, du kan justere længden.

+ På bagsiden af ​​bladet er der et ekstra blad til trimning. I princippet er indstillingen praktisk for mænd.

+ Sættet indeholder en holder til maskinen på sugekopperne. Men fra erfaring vil jeg sige at på begge maskiner holder holderen ikke fast til sugekopperne. De løste dette problem meget simpelt: De fjernede en sugekop og vedhæftede selvklæbende kroge i badet og hængte holderne med maskinerne på dem. Problemet er løst!

+ Inkluderet er også en beskyttelseshætte til bladet. Opbevaring er meget bekvemt og nødvendigt.

+ Når du køber en maskine, vil du også finde et Energizer mizinchikovuyu batteri til trimmer.

Som du kan se, er der mange fordele, så hvorfor nægtede manden at bruge det ??

Sagen er, at den vigtigste minus af maskinen er dens blad. Det ser ud til, at alt er som sædvanligt: ​​et flydende hoved, en balsamstrimmel og en gummieret strimmel til en mere behagelig barbering. Fire knive og en vandret wire til beskyttelse mod snit.

Men det er umuligt at bruge det!

Han barberer ikke normalt!

Og hele håret er tilstoppet i en sådan grad, at det er umuligt at barbere normalt! Og at rense det hver gang er meget svært! Men hvis du ikke renser det, så forsøger du at barbere er simpelthen ubrugelig. Af æstetiske grunde sender jeg ikke et foto af en maskinstop maskine.

Så fortalte manden mig. Og jeg ser selv, at han i maskinens tilstedeværelse bruger engangsbrug.

Så mister den mandlige version til kvinden.

Derfor anbefaler jeg ikke Schick Quattro Titanium til køb! Og endnu mere som en gave!

Shick Quattro Titanium Sensitive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i henhold til specifikationerne, se detaljerede billeder, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er nemt at købe schick quattro titanium følsom barbering razor billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

De bedste barbermaskiner til mænd. Hvilken barbermaskine er bedre for mænd.

I livet, måske har hver mand et sted for en barbermaskine. For nylig var det mest almindelige værktøj til fjernelse af overskydende ansigtshår en barberkniv. Men brugen krævede speciel forberedelse og førte ofte til skader og nedskæringer. I dag har en barbermaskine taget plads. Det opfylder alle kravene til barberingskvalitet: hurtigt, problemfrit og sikkert. Derudover er det ubehageligt i omhu, bryder sjældent, og prisen er ret demokratisk. Artiklen vil fortælle, hvordan man vælger den bedste barbermaskine til mænd.

Marcel Beek - opfinder af engangs barbermaskine

Alle barbermaskiner til mænd er opdelt i engangs og genbrug. Engangsharberens historie begynder for omkring 30 år siden, da franskmanden Marcel Beek konstruerede en engangs barbermaskine, hvor barberhovedet var irremovable. Dette gjorde det muligt at forbedre hygiejnen og renheden af ​​barbering, hvilket ændrede de fleste mænds negative holdning til barbermaskiner. Dette værktøj tilføjede yderligere popularitet til dets lave omkostninger, især da sæt af 3-5 razors begyndte at blive solgt. En engangs barberkniv er blevet den mest uundværlige ting for mænd på forretningsrejse, vandretur eller ferie, for under sådanne forhold er en elektrisk barbermaskine for tung, og en dyr genanvendelig maskine kan let brydes.

En initiativrig franskmand åbnede hurtigt sin egen virksomhed i produktionen af ​​engangs barbermaskiner under mærket BIC, som begyndte at være i stor efterspørgsel over hele verden. Snart havde han mange konkurrenter, hvis vigtigste er de tyske razors Schick. Til dato er et stort udvalg af tilbehør tilgængelige for mænd: med dobbelt og tredobbelt blade til forskellige typer hår, med en fugtighedscreme, med en rengøringsenhed og endda en kvindelig version af maskiner.

Ikke desto mindre er klassiske genanvendelige barbermaskiner efterspurgte. De anerkendte ledere i deres produktion er firmaerne Schick og Gillette. Opmærksomheden hos deres udviklere er primært rettet mod at forbedre knivens kvalitet og ergonomien i håndtaget på maskinen, hvilket fører til en mere bekvem anvendelse af barbermaskinen, forbedring af barberingen, forbedring af hygiejnen i denne proces og også forringer risikoen for irritation på huden.

For eksempel tilbyder Schick en Premium-maskine med tredobbelte skærpede blade og multi-coatede. Og BIC-selskabet har produceret højkvalitets rustfri stålklinger med platinbelagt. Gillette er igen kendt for sine Mach3-maskiner med bevægelige hoveder og tredobbelt blade. Desuden har producenter af barbermaskiner været opmærksomme på kvinder, der er meget alvorligt bekymrede over problemerne med højkvalitets barbering, hvilket ikke efterlader irritation på sart hud.

Og hvad er den bedste barbermaskine til mænd? Jeg vil fortælle dig på min egen erfaring. Der er ikke meget ansigtshår på mit ansigt. Først brugte jeg engangsmaskiner. Men jeg kunne ikke lide det, fordi de hurtigt blev stumme, de raabte ikke meget. På en tur kan du tage dem til at barbere et par gange og smide dem væk. Desuden var de engangsmaskiner, som jeg brugte, plastik og grimme. Og for mig personligt, udseendet - ikke det sidste. Efter at have besluttet at købe en genanvendelig barbermaskine, gik jeg til butikken. På det tidspunkt eksisterede for mig, undtagen Gillette, ikke andre firmaer. Derfor blev hele opgaven reduceret til valget mellem kun et værktøjsmaskiner og en maskine med en vibrator på et batteri. Jeg troede, at følelsen af ​​denne vibrator vil være lige så meget som geden fra accordeonet. Derfor købte jeg Gillette Mach 3 med tre blade. Inkluderet var yderligere to hoved. Og jeg har ingen beklagelse. Barber dem i flere år. Jeg købte flere hoveder et par gange.

Engang den 23. februar gav de mig en cool Shick-maskine. Det ser ud til at være med fire knive, en gelstrimmel og en trimmer på bagsiden. Til prisen er det to gange dyrere end Mach 3. Jeg forsøgte at barbere dem - jeg kunne ikke lide det. En slags voldsom håndtag er tyk. Jeg værdsatte kvaliteten af ​​barbering, ikke bedre og ikke værre end Gillette. Og trimmeren er helt dum. Jeg forsøgte at trimme min whisky, jeg led i omkring fem minutter. Og hvis nogen ønsker at lave et intimt hårklipp, er det bedre ikke med denne trimmer.

Meget godt, hvis du beslutter dig for et mærke og vælger en barbermaskine til mænd. Køb hudplejeprodukter før, under og efter barbering er også et vigtigt øjeblik. De skal fremstilles under samme mærke. Desuden tilbyder hver producent i dag sin egen serie kosmetik, der gør barberingen behagelig og huden blød, glat og sund. I dag er der blevet udviklet unikke midler, der sikrer let rakhyvelglidning og eliminerer risikoen for hudtrauma. Som regel tilføjer de æteriske olier af mentol, aloe og andre planter, som fugter og beskytter huden. Sortimentet af aftershave-produkter omfatter cremer og lotioner, som har en beroligende effekt på mænds hud, lindrer irritation og nedsætter hårvæksten.

Se på gennemgangen af ​​en af ​​de fedeste barbermaskiner Gillette Fusion Power Razor Phantom:

Fjernelse af uønsket vegetation på kroppen er et følsomt problem for kvinder. Hver dame har sin egen mening om dette. Nogle af dem ty til den fashionable metode til shugaring, andre deltager i fotoepilation sessioner. Razor hårfjerning har sine fordele. I denne artikel vil vi beskæftige os med hvad det er - den bedste barbermaskine til kvinder.

Kvinder barbermaskine - funktioner

Generelt bruger damer meget mere tid til deres udseende end mænd. For fuldstændig komfort skal en kvinde udføre et stort antal skønhedsrelaterede procedurer. Epilation er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Hvis mænd ikke er for "dampende" om tykt hår på deres ben, så er en kvinde i en sådan situation usandsynlig at nægte at bruge en barbermaskine.

Hvis en gentleman kun barberer håret på ansigtet, så skal kvinden fjerne dem fra benene, armhulerne og bikiniområderne. Samtidig skal det sikres, at vegetationen fjernes så fuldstændigt som muligt. Det vigtigste, der skelner en kvinders barberkniv fra en mand, er et større antal blade (dette er nødvendigt for ikke at lade håret komme igennem). En elektrisk barbermaskin designet til kvinder klare kun med bløde hår. Brutal hanstubbe er for hård for hende.

Kriterier for valg af kvinders elektriske barbermaskin

For at vælge den rigtige elektriske barberkniv, skal du kende de grundlæggende parametre:

 • Barbersystem Der er roterende og maskintype enheder. Net barbermaskine er en mulighed for piger med følsom hud. Hvis glat barbering er vigtigst for dig, så foretrækkes en roterende enhed.
 • Batteri eller strømforsyning. En batteridrevne barbermaskine er at foretrække for folk der kan lide at rejse.
 • Antallet af barberhoveder. De fleste moderne apparater har 3 hoveder.
 • Princippet om barberingshovedets funktion (fast eller flydende). Hvis hovedet flyder, er det lettere at komme til vanskelige steder.
 • Hvis du foretrækker at bruge specielle cremer, skal du være opmærksom på kvinders elektriske barbermaskiner, der er designet til våde barbering.
 • En nyttig mulighed er en trimmer, der effektivt fjerner hår fra bikiniområdet.

Kvinderens barbermaskine - hvilken er bedre?

Til salg er der en stor mængde barbermaskiner. Selvfølgelig er enheden enkel og uhøjtidelig, men at kende et par vigtige punkter gør ikke ondt:

 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo bedre er barberingen.
 • Smørebånd. Det beskytter huden mod irritation og gør barberingen glattere.
 • Mikrogreben. Denne enhed hæver håret lidt, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Den bedste barbermaskine til kvinder - genanvendelige eller engangsbrug?

Dette spørgsmål bekymrer mange kvinder, især da der ikke er noget konkret svar på dette spørgsmål:

 • Fordelen ved engangsprodukter er rimelig pris. Ulemperne er selvfølgelig skrøbelighed og risikoen for hudirritation.
 • Den genanvendelige maskine er kendetegnet ved holdbarhed og god barbering. Ulemperne er: forholdsvis høj pris og vanskeligheder med køb af erstatningsbånd.

Barbermaskiner - fabrikanter rating

Her er de mest populære fremstillingsvirksomheder.

Gillette

Gillette - en af ​​de ældste virksomheder, der producerer barbermaskiner og tilbehør til dem. Virksomhedens sortiment omfatter engangs- og genanvendelige maskiner til kvinder. En af de mest berømte maskiner - "Gillette Venus". Dette er en model med et håndtag af gummieret materiale, der gør det muligt at barbere hårene selv under et brusebad uden risiko for at falde. Og det ovale formede hoved giver dig mulighed for at nå de mest utilgængelige steder.

Schick

Dette firma er specialiseret i produktion af genanvendelige maskiner. Særligt interessant er Schick Intuition-modellen, der er udstyret med en beholder gelsåpe, hvilket gør barberingen meget mere behagelig.

Det er vigtigt! Schick modeller er velegnede til bikiniområdet - der er ingen risiko for, at håret indtrænges.

Det franske firma BIC er kendt for udgivelsen af ​​papirvarer. Derudover har hun produceret barberskrabere. Desværre forbløffer sortimentet af dette mærke ikke med en række. Virksomheden producerer engangsmaskiner, som ikke kan udskiftes hoved. Bladene barberer rent uden at forårsage hudirritation. De er meget skarpe, og det er nødvendigt at bruge maskinen med stor forsigtighed.

Kvinders elektriske barbermaskin

Elektrisk enhed fjerner hår hurtigt og effektivt. Elektriske barbermaskiner er velegnede til den mest følsomme hud uden at irritere det.

Braun

Af produkterne i dette mærke er den mest populære linje Silke Epil. De fleste af produkterne i denne serie er epilatorer, der fjerner hår fra roden. Men hvis du ændrer dysen, bliver epilatoren "med en lille bevægelse af hånden" til en barberkniv af net typen med en kam til at løfte håret. Enheden er velegnet selv til at fjerne hår på de mest følsomme steder.

Remington

Remington Cordless Ladyshaver shaveren er lige så velegnet til tør og våd barbering. Enheden er beskyttet mod vand, så den kan bruges i brusebadet. Enheden er udstyret med to hoveder, der kører på batteriet (30 minutter) og lysnettet.

Philips

Det hollandske firma Philips - en af ​​de mest berømte inden for forbrugsgoder. Ladyshave er en alsidig elektrisk barbermaskin til hårfjerning i hele kroppen.

Fordelene ved enheden omfatter:

 • Evne til at arbejde med batteri.
 • 2 typer barbering.
 • Meget behageligt greb.

Det er vigtigt! Sættet har også en hætte, der bruges til at beskytte barbermaskets net.

Nu hvor du har de grundlæggende oplysninger, vil det ikke længere være et problem at vælge den bedste barbermaskine til kvinder.

På trods af at mode nu skæg og overskæg, men mange mænd stadig foretrækker glat, barberet hud i ansigtet. For nogle er dette personlige præference, for andre - en arbejdsklærings kode. Men alle mænd er forenet af det faktum, at de ikke har særlig lyst til at barbere hver dag, især hvis der stadig er et kedeligt blad, der efterlader spor af udskæringer på deres ansigter. Forresten antages det, at den store kommander Alexander af Macedon, der aldrig trådte ind på slagmarken uden barbering, introducerede mode for shavenness.

En række mænds barbermaskiner

Store hylder er fulde af forskellige maskiner, hvor valget af behageligt overrasker. I en sådan situation er det vigtigt at afgøre spørgsmålet om, hvad der er vigtigere: mærke, tykkelse eller antal blade? Lad os sortere hvert emne separat.

For det første viser antallet af knive ikke altid høj kvalitet. En vigtig indikator for kvalitet er bladets tykkelse og skarphed. Den bedste mulighed er 3-4 knive, som med en god skarphed giver en behagelig barbering. Noget mere er bare et marketingspil og ekstra penge. Derfor er det ikke så vigtigt, eller er det en 3, 4 eller 5 bladmaskine, det vigtigste er, hvor skarpe bladene er.

Andet: bladtykkelse. Standard er bladtykkelsen på 0,1 mm. Der er modeller af maskiner og med en mindre tykkelse af knivene, men skarpere bladet, jo hurtigere bliver det kedeligt, og jo højere er risikoen for mulige nedskæringer. Skrupelløse producenter holder specifikt tilbage eller angiver den forkerte bladtykkelse for at tiltrække en køber. Hvis der ikke er et sådant mærke på pakken, er det bedre at afvise dette køb.

Tredje: Mærket på maskinen. I dag i de tre bedste på hjemmemarkedet - Gillette, Schick og Bic. Disse producenter har indført en lang række mænds maskiner: fra billige engangs til prestigefyldte dyrt, med udskiftelige barberblade patroner og fast, med forskelligt antal vinger, herunder selv den klassiske T-maskine med flade blade. Nyt er trimmerbjælker til justering af den ønskede børstehøjde. Valget er dit, da det hele er individuelt. I priskategorien er den billigste maskine Bic.

Engangs eller genanvendelig maskine

For at spare penge, foretrækker mange mænd at købe engangsmaskiner baseret på deres lave omkostninger, i modsætning til kassetter til en genanvendelig maskine. Generelt er dette ikke den rigtige tilgang, hvis du beregne, hvor meget den disponible værktøjer, du nødt til at købe i en måned, idet der tages hensyn til, at du barbere hver dag for at arbejde. Derfor, hvis du har mørkt tykt hår, og du er nødt til at barbere ofte, den bedste løsning - det er en genanvendelig værktøj med udskiftelig patron, der tjener som en måned i gennemsnit, og mere. Derudover er sådanne maskiner af bedre kvalitet, brugervenlighed, og barberingsprocessen er mere ren, høj kvalitet og sikker.

Under en forretningsrejse er det stadig at tage en engangs barbermaskine med at rejse med en rationel. Denne barbermaskin er også velegnet til mænd med lyse børster, som ikke er så hårde som sorte.

Hvis du har følsom hud, skal du vælge en model af maskinen med et flydende hoved. For en perfekt tæt barbering - kassetten, hvis knive er placeret i forskellige retninger. De dyreste er diamantbelagte blade: de er praktiske og mere holdbare.

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

Schick

Schick er et amerikansk mærke fokuseret på produktion af personlig pleje tilbehør - især barbermaskiner. Grundlagt i 1926. Siden 2015 ejes den af ​​Edgewell Personal Care (St. Louis, Mo.), hvis CEO er Alan Hoskins. De tidligere ejere er Energizer Holdings, Pfizer, Warner-Lambert.

Skaberen af ​​varemærket er oberst Jacob Schick, der er hjemmehørende i Iowa. Fra barndommen blev han skelnet af tankegang og tilbød konstant noget nyt. Det er ikke overraskende, at det var han, der ejede det første patent for en elektrisk barbermaskine, ideen om hvilken militæret havde plejet siden 1905.

Turen til Alaska for guld var impulsen til realiseringen af ​​vores planer. Med en kritisk lav temperatur og intet varmt vand var en konventionel barbermaskine upraktisk, så opfinderen var ivrig efter at frigøre sin egen forbedrede enhed. Han skabte endda flere prøver, som blev en tidlig prototype af den eksisterende elektriske barbermaskinmodel og distribueret til venner.

Schick forlod hæren i 1919 og dedikerede sig igen til sin drøm og begyndte at forbedre barbermaskinen til tør barbering. Inspireret af princippet om selvbelastningsgeværets handling, skabte og patenterede han i 1921 en halvautomatisk enhed med udskiftelige blade placeret i en "klip" kassette. Den tidligere oberst kaldte opfindelsen Magazine Repeating Razor, og i 1925 grundlagde han det eponymous brand.

I 1927 perficerede Mr. Jacob den elektriske barbermaskine og i 1929 introducerede den til markedet. 1930'erne markerede en ny runde i selskabets historie - selskabet blev registreret som Schick Dry Shaver, Inc., og dets ejer åbnede en fabrik i Stamford, Connecticut. Efter hans død blev mærket kendt som Rainbow, Inc. og flyttede til delstaten Delaware (1940).

I 1946 blev navnet skiftet til Schick, Inc., og i 1981 blev alle varemærkerettigheder overført til NORELCO (Philips DAP). I øjeblikket er mærket den mest efterspurgte producent af sikkerheds barbermaskiner i Japan, populær i Rusland, Asien, Australien, Nordamerika.

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

De bedste barbermaskiner til mænd. Hvilken barbermaskine er bedre for mænd.

I livet, måske har hver mand et sted for en barbermaskine. For nylig var det mest almindelige værktøj til fjernelse af overskydende ansigtshår en barberkniv. Men brugen krævede speciel forberedelse og førte ofte til skader og nedskæringer. I dag har en barbermaskine taget plads. Det opfylder alle kravene til barberingskvalitet: hurtigt, problemfrit og sikkert. Derudover er det ubehageligt i omhu, bryder sjældent, og prisen er ret demokratisk. Artiklen vil fortælle, hvordan man vælger den bedste barbermaskine til mænd.

Marcel Beek - opfinder af engangs barbermaskine

Alle barbermaskiner til mænd er opdelt i engangs og genbrug. Engangsharberens historie begynder for omkring 30 år siden, da franskmanden Marcel Beek konstruerede en engangs barbermaskine, hvor barberhovedet var irremovable. Dette gjorde det muligt at forbedre hygiejnen og renheden af ​​barbering, hvilket ændrede de fleste mænds negative holdning til barbermaskiner. Dette værktøj tilføjede yderligere popularitet til dets lave omkostninger, især da sæt af 3-5 razors begyndte at blive solgt. En engangs barberkniv er blevet den mest uundværlige ting for mænd på forretningsrejse, vandretur eller ferie, for under sådanne forhold er en elektrisk barbermaskine for tung, og en dyr genanvendelig maskine kan let brydes.

En initiativrig franskmand åbnede hurtigt sin egen virksomhed i produktionen af ​​engangs barbermaskiner under mærket BIC, som begyndte at være i stor efterspørgsel over hele verden. Snart havde han mange konkurrenter, hvis vigtigste er de tyske razors Schick. Til dato er et stort udvalg af tilbehør tilgængelige for mænd: med dobbelt og tredobbelt blade til forskellige typer hår, med en fugtighedscreme, med en rengøringsenhed og endda en kvindelig version af maskiner.

Ikke desto mindre er klassiske genanvendelige barbermaskiner efterspurgte. De anerkendte ledere i deres produktion er firmaerne Schick og Gillette. Opmærksomheden hos deres udviklere er primært rettet mod at forbedre knivens kvalitet og ergonomien i håndtaget på maskinen, hvilket fører til en mere bekvem anvendelse af barbermaskinen, forbedring af barberingen, forbedring af hygiejnen i denne proces og også forringer risikoen for irritation på huden.

For eksempel tilbyder Schick en Premium-maskine med tredobbelte skærpede blade og multi-coatede. Og BIC-selskabet har produceret højkvalitets rustfri stålklinger med platinbelagt. Gillette er igen kendt for sine Mach3-maskiner med bevægelige hoveder og tredobbelt blade. Desuden har producenter af barbermaskiner været opmærksomme på kvinder, der er meget alvorligt bekymrede over problemerne med højkvalitets barbering, hvilket ikke efterlader irritation på sart hud.

Og hvad er den bedste barbermaskine til mænd? Jeg vil fortælle dig på min egen erfaring. Der er ikke meget ansigtshår på mit ansigt. Først brugte jeg engangsmaskiner. Men jeg kunne ikke lide det, fordi de hurtigt blev stumme, de raabte ikke meget. På en tur kan du tage dem til at barbere et par gange og smide dem væk. Desuden var de engangsmaskiner, som jeg brugte, plastik og grimme. Og for mig personligt, udseendet - ikke det sidste. Efter at have besluttet at købe en genanvendelig barbermaskine, gik jeg til butikken. På det tidspunkt eksisterede for mig, undtagen Gillette, ikke andre firmaer. Derfor blev hele opgaven reduceret til valget mellem kun et værktøjsmaskiner og en maskine med en vibrator på et batteri. Jeg troede, at følelsen af ​​denne vibrator vil være lige så meget som geden fra accordeonet. Derfor købte jeg Gillette Mach 3 med tre blade. Inkluderet var yderligere to hoved. Og jeg har ingen beklagelse. Barber dem i flere år. Jeg købte flere hoveder et par gange.

Engang den 23. februar gav de mig en cool Shick-maskine. Det ser ud til at være med fire knive, en gelstrimmel og en trimmer på bagsiden. Til prisen er det to gange dyrere end Mach 3. Jeg forsøgte at barbere dem - jeg kunne ikke lide det. En slags voldsom håndtag er tyk. Jeg værdsatte kvaliteten af ​​barbering, ikke bedre og ikke værre end Gillette. Og trimmeren er helt dum. Jeg forsøgte at trimme min whisky, jeg led i omkring fem minutter. Og hvis nogen ønsker at lave et intimt hårklipp, er det bedre ikke med denne trimmer.

Meget godt, hvis du beslutter dig for et mærke og vælger en barbermaskine til mænd. Køb hudplejeprodukter før, under og efter barbering er også et vigtigt øjeblik. De skal fremstilles under samme mærke. Desuden tilbyder hver producent i dag sin egen serie kosmetik, der gør barberingen behagelig og huden blød, glat og sund. I dag er der blevet udviklet unikke midler, der sikrer let rakhyvelglidning og eliminerer risikoen for hudtrauma. Som regel tilføjer de æteriske olier af mentol, aloe og andre planter, som fugter og beskytter huden. Sortimentet af aftershave-produkter omfatter cremer og lotioner, som har en beroligende effekt på mænds hud, lindrer irritation og nedsætter hårvæksten.

Se på gennemgangen af ​​en af ​​de fedeste barbermaskiner Gillette Fusion Power Razor Phantom:

Fjernelse af uønsket vegetation på kroppen er et følsomt problem for kvinder. Hver dame har sin egen mening om dette. Nogle af dem ty til den fashionable metode til shugaring, andre deltager i fotoepilation sessioner. Razor hårfjerning har sine fordele. I denne artikel vil vi beskæftige os med hvad det er - den bedste barbermaskine til kvinder.

Kvinder barbermaskine - funktioner

Generelt bruger damer meget mere tid til deres udseende end mænd. For fuldstændig komfort skal en kvinde udføre et stort antal skønhedsrelaterede procedurer. Epilation er en af ​​de vigtigste øjeblikke. Hvis mænd ikke er for "dampende" om tykt hår på deres ben, så er en kvinde i en sådan situation usandsynlig at nægte at bruge en barbermaskine.

Hvis en gentleman kun barberer håret på ansigtet, så skal kvinden fjerne dem fra benene, armhulerne og bikiniområderne. Samtidig skal det sikres, at vegetationen fjernes så fuldstændigt som muligt. Det vigtigste, der skelner en kvinders barberkniv fra en mand, er et større antal blade (dette er nødvendigt for ikke at lade håret komme igennem). En elektrisk barbermaskin designet til kvinder klare kun med bløde hår. Brutal hanstubbe er for hård for hende.

Kriterier for valg af kvinders elektriske barbermaskin

For at vælge den rigtige elektriske barberkniv, skal du kende de grundlæggende parametre:

 • Barbersystem Der er roterende og maskintype enheder. Net barbermaskine er en mulighed for piger med følsom hud. Hvis glat barbering er vigtigst for dig, så foretrækkes en roterende enhed.
 • Batteri eller strømforsyning. En batteridrevne barbermaskine er at foretrække for folk der kan lide at rejse.
 • Antallet af barberhoveder. De fleste moderne apparater har 3 hoveder.
 • Princippet om barberingshovedets funktion (fast eller flydende). Hvis hovedet flyder, er det lettere at komme til vanskelige steder.
 • Hvis du foretrækker at bruge specielle cremer, skal du være opmærksom på kvinders elektriske barbermaskiner, der er designet til våde barbering.
 • En nyttig mulighed er en trimmer, der effektivt fjerner hår fra bikiniområdet.

Kvinderens barbermaskine - hvilken er bedre?

Til salg er der en stor mængde barbermaskiner. Selvfølgelig er enheden enkel og uhøjtidelig, men at kende et par vigtige punkter gør ikke ondt:

 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo bedre er barberingen.
 • Smørebånd. Det beskytter huden mod irritation og gør barberingen glattere.
 • Mikrogreben. Denne enhed hæver håret lidt, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Den bedste barbermaskine til kvinder - genanvendelige eller engangsbrug?

Dette spørgsmål bekymrer mange kvinder, især da der ikke er noget konkret svar på dette spørgsmål:

 • Fordelen ved engangsprodukter er rimelig pris. Ulemperne er selvfølgelig skrøbelighed og risikoen for hudirritation.
 • Den genanvendelige maskine er kendetegnet ved holdbarhed og god barbering. Ulemperne er: forholdsvis høj pris og vanskeligheder med køb af erstatningsbånd.

Barbermaskiner - fabrikanter rating

Her er de mest populære fremstillingsvirksomheder.

Gillette

Gillette - en af ​​de ældste virksomheder, der producerer barbermaskiner og tilbehør til dem. Virksomhedens sortiment omfatter engangs- og genanvendelige maskiner til kvinder. En af de mest berømte maskiner - "Gillette Venus". Dette er en model med et håndtag af gummieret materiale, der gør det muligt at barbere hårene selv under et brusebad uden risiko for at falde. Og det ovale formede hoved giver dig mulighed for at nå de mest utilgængelige steder.

Schick

Dette firma er specialiseret i produktion af genanvendelige maskiner. Særligt interessant er Schick Intuition-modellen, der er udstyret med en beholder gelsåpe, hvilket gør barberingen meget mere behagelig.

Det er vigtigt! Schick modeller er velegnede til bikiniområdet - der er ingen risiko for, at håret indtrænges.

Det franske firma BIC er kendt for udgivelsen af ​​papirvarer. Derudover har hun produceret barberskrabere. Desværre forbløffer sortimentet af dette mærke ikke med en række. Virksomheden producerer engangsmaskiner, som ikke kan udskiftes hoved. Bladene barberer rent uden at forårsage hudirritation. De er meget skarpe, og det er nødvendigt at bruge maskinen med stor forsigtighed.

Kvinders elektriske barbermaskin

Elektrisk enhed fjerner hår hurtigt og effektivt. Elektriske barbermaskiner er velegnede til den mest følsomme hud uden at irritere det.

Braun

Af produkterne i dette mærke er den mest populære linje Silke Epil. De fleste af produkterne i denne serie er epilatorer, der fjerner hår fra roden. Men hvis du ændrer dysen, bliver epilatoren "med en lille bevægelse af hånden" til en barberkniv af net typen med en kam til at løfte håret. Enheden er velegnet selv til at fjerne hår på de mest følsomme steder.

Remington

Remington Cordless Ladyshaver shaveren er lige så velegnet til tør og våd barbering. Enheden er beskyttet mod vand, så den kan bruges i brusebadet. Enheden er udstyret med to hoveder, der kører på batteriet (30 minutter) og lysnettet.

Philips

Det hollandske firma Philips - en af ​​de mest berømte inden for forbrugsgoder. Ladyshave er en alsidig elektrisk barbermaskin til hårfjerning i hele kroppen.

Fordelene ved enheden omfatter:

 • Evne til at arbejde med batteri.
 • 2 typer barbering.
 • Meget behageligt greb.

Det er vigtigt! Sættet har også en hætte, der bruges til at beskytte barbermaskets net.

Nu hvor du har de grundlæggende oplysninger, vil det ikke længere være et problem at vælge den bedste barbermaskine til kvinder.

På trods af at mode nu skæg og overskæg, men mange mænd stadig foretrækker glat, barberet hud i ansigtet. For nogle er dette personlige præference, for andre - en arbejdsklærings kode. Men alle mænd er forenet af det faktum, at de ikke har særlig lyst til at barbere hver dag, især hvis der stadig er et kedeligt blad, der efterlader spor af udskæringer på deres ansigter. Forresten antages det, at den store kommander Alexander af Macedon, der aldrig trådte ind på slagmarken uden barbering, introducerede mode for shavenness.

En række mænds barbermaskiner

Store hylder er fulde af forskellige maskiner, hvor valget af behageligt overrasker. I en sådan situation er det vigtigt at afgøre spørgsmålet om, hvad der er vigtigere: mærke, tykkelse eller antal blade? Lad os sortere hvert emne separat.

For det første viser antallet af knive ikke altid høj kvalitet. En vigtig indikator for kvalitet er bladets tykkelse og skarphed. Den bedste mulighed er 3-4 knive, som med en god skarphed giver en behagelig barbering. Noget mere er bare et marketingspil og ekstra penge. Derfor er det ikke så vigtigt, eller er det en 3, 4 eller 5 bladmaskine, det vigtigste er, hvor skarpe bladene er.

Andet: bladtykkelse. Standard er bladtykkelsen på 0,1 mm. Der er modeller af maskiner og med en mindre tykkelse af knivene, men skarpere bladet, jo hurtigere bliver det kedeligt, og jo højere er risikoen for mulige nedskæringer. Skrupelløse producenter holder specifikt tilbage eller angiver den forkerte bladtykkelse for at tiltrække en køber. Hvis der ikke er et sådant mærke på pakken, er det bedre at afvise dette køb.

Tredje: Mærket på maskinen. I dag i de tre bedste på hjemmemarkedet - Gillette, Schick og Bic. Disse producenter har indført en lang række mænds maskiner: fra billige engangs til prestigefyldte dyrt, med udskiftelige barberblade patroner og fast, med forskelligt antal vinger, herunder selv den klassiske T-maskine med flade blade. Nyt er trimmerbjælker til justering af den ønskede børstehøjde. Valget er dit, da det hele er individuelt. I priskategorien er den billigste maskine Bic.

Engangs eller genanvendelig maskine

For at spare penge, foretrækker mange mænd at købe engangsmaskiner baseret på deres lave omkostninger, i modsætning til kassetter til en genanvendelig maskine. Generelt er dette ikke den rigtige tilgang, hvis du beregne, hvor meget den disponible værktøjer, du nødt til at købe i en måned, idet der tages hensyn til, at du barbere hver dag for at arbejde. Derfor, hvis du har mørkt tykt hår, og du er nødt til at barbere ofte, den bedste løsning - det er en genanvendelig værktøj med udskiftelig patron, der tjener som en måned i gennemsnit, og mere. Derudover er sådanne maskiner af bedre kvalitet, brugervenlighed, og barberingsprocessen er mere ren, høj kvalitet og sikker.

Under en forretningsrejse er det stadig at tage en engangs barbermaskine med at rejse med en rationel. Denne barbermaskin er også velegnet til mænd med lyse børster, som ikke er så hårde som sorte.

Hvis du har følsom hud, skal du vælge en model af maskinen med et flydende hoved. For en perfekt tæt barbering - kassetten, hvis knive er placeret i forskellige retninger. De dyreste er diamantbelagte blade: de er praktiske og mere holdbare.

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

Farve og korrektion af øjenbryn hvor meget er der i kabinen?

Lightening hår med folkemæssige retsmidler hjemme: 8 effektive måder