Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Hvordan skelne en falsk Gillette

Sandsynligvis alle, der beskæftiger sig med ekstra patroner til Gillette maskiner, før eller senere står over for dårlig (og måske endda meget godartet) forfalskning af disse produkter. Hvordan bestemmer vi hvad vi køber? Når alt kommer til alt, bruger vi os selv senere vores opkøb. Og hvis du også er sælger af denne gruppe af varer, så risikerer du at miste dine kunder for altid.


Originale produkter (originale) er produkter, der er lovligt fremstillet på fabrikken (ejet af et bestemt firma, der ejer retten til at frigive varer af visse mærker, varemærker mv.) I overensstemmelse med alle GOST standarder og som har branded elementer til beskyttelse mod falskmøntneri, samt bestået passende kontrol af kvalitet og anvendelsesegnethed.


Forfalskning er et ulovligt fremstillet produkt af "håndværksproduktion", som kopierer en allerede eksisterende og velgørende vare på markedet, som blev fremstillet uden at overholde de nødvendige normer og ikke blev testet for brugbarhed og kvalitet.


Af de oprindelige produkter på markedet dominerer følgende regionale distributører:


1. Rusland (Skt. Petersborg). Produkterne fra denne producent distribueres af Gillettes officielle distributører på CIS-landets område.
2. Asien (Singapore, Malaysia)
3. Australien og Oceanien (New Zealand, Filippinerne).
4.Europe (Polen, Tyskland, Østrig, Frankrig)
5.USA (ses sjældent)


Derudover øges kvaliteten af ​​produkter fra første til sidste.

Hvad angår den falske, så er dens oprindelse ret vanskeligt at bestemme og klassificere. Men det samme er det første nummer i denne industri, såvel som i mange andre, selvfølgelig KINA!

Indbyggerne i "himlen", velsignet af gode guder, er i stand til at skabe et mirakel, som den mest voldelige menneskelige fantasi kan forestille sig. For ikke at nævne sådan en lille smule som Gillette patroner. Det er kineserne, der skaber et virkelig konkurrencedygtigt produkt af ret anstændigt kvalitet. Produkter fremstillet i Kina er de højeste niveauforfalskninger, der er meget vanskelige at skelne fra originalen. Men der er stadig forskelle.

1. Tilstedeværelse af beholder og pakning


Fabrikanter af forfalskninger koncentrerer sig som regel direkte på selve produktet, det vil sige på patronen uden at være opmærksom på (på grund af billigere produkter) til f.eks. Emballering og emballering af varer. Og ofte mangler de simpelthen. For producenter af originale produkter er situationen helt anderledes. De er simpelthen tvunget til at overholde alle normer og standarder, som også omfatter emballage og emballage til korrekt transport og opbevaring af produkter. Derfor, hvis produkterne kommer til dig i pakker og kasser, så er det ca. 70%, der angiver, at du har at gøre med et originalt produkt.


2. Tegning af en relief påskriften på pakken


Vær opmærksom på klarheden i udførelsen af ​​prægede påskrifter på pakken. Det prægede tryk skal nøjagtigt matche de trykte bogstaver.

3. Alfanumeriske tegn

4. Mærkning i slutningen af ​​kassetten.

5. Stedet for teknologisk afbrydelse (ophugning).


En anden lille funktion, som du kan opdage en falsk. I hullet i den originale patron, hvor maskinen er indsat, er et par små fremspring (tænder) placeret symmetrisk på begge sider, hvilket kan mangle i falskerne.

7. Teknologisk udgravning


En af forskellene mellem det originale blad og forfalskningen er også tilstedeværelsen på bagsiden af ​​patronen, direkte på selve bladet af den halvcirkelformede hak. Det er ikke på fakes, der er på ORIGINAL knivene.
Hovedforskellen mellem den falske og den oprindelige er i kvaliteten af ​​det anvendte metal og dets behandlingsteknologi. Således er stålet, der anvendes i de originale blade, mere solid i dets struktur og er følgelig mindre modtageligt for slid under brug. Ved forfalskninger behandles stålet mindre forsigtigt med krænkelser af den teknologiske produktionsproces, så det er nok at barbere kun et par gange, og skarpheden af ​​knivene er betydeligt sløvet.

8. Montering af mikrobørsten til fjernelse af overskydende skum fra de originale blade er gjort pænt og på begge sider, hvis man ser på patronen fra bunden og bagsiden, med falskene, bjerget, normalt på den ene side og gjort meget grovere.

9. Formen og størrelsen på mikrokammen, den er større med de originale blade.

10. Overvej f.eks. Det velkendte barbersystem MACH 3


1. forskel:
Intern mærkning er anderledes.

2. forskel:
Nitterne, som gummikammen (trimmeren) holdes i den originale kassette er mindre end 1 mm i diameter,
I en falsk 1 mm eller mere, og på samme kassette kan være af forskellig diameter.

3. forskel:
Smørebåndet i den originale kassette har virkelig en smøreeffekt og vaskes gradvist under drift.

I en falsk er denne strimmel lavet af almindelig plast, malet til de originale produkter. Det vaskes næsten ikke, selvom du bruger produktet i lang tid. Desuden er det ret nemt at fjerne og lægge tilbage, hvilket aldrig kan ske med det originale bånd.

Måske har du allerede stødt på dette, når strimlen falder af under barberingen.

4. forskel:
En af de mest effektive måder at bestemme er ultraviolet lys. Placer blot kassetten under en ultraviolet lampe (for eksempel en enhed til kontrol af ægtheden af ​​regninger), og du vil se, hvordan den originale kassette lyser blå og kopien forbliver sort.

!Et stort antal Gillette patroner solgt i CIS

FAKE (eller "falske blade" engelsk)!

Ja, de har yderemballage (nogle er af høj kvalitet, at de næsten ikke adskiller sig fra de rigtige), men det sker, at de ikke kan barbere én gang.

Og de har en tendens til at have en urimeligt lav pris.

Hvad er forskellen kassett serien Gillette Fusion

Fusion er en af ​​de to hovedserier af Gillette udskiftelige kassetter. Den anden er Mach3. Og som i tilfældet med Mach3 har Fusion flere variationer, forskellene mellem hvilke vi forsøgte at finde ud af.

Fusion har fem barberblad og et trimmerblad. Der er fire typer kassetter i Rusland: Gillette Fusion basismodel og Gillette Fusion Power, Gillette Fusion Proglide og Gillette Fusion Proglide Power (UPD.) Om den nye Gillette Fusion ProShield med smørepude og på toppen og bunden af ​​knivene, som blev solgt efter Udgivet dette indlæg, læs her).

Alle fusioner har samme vedhæftede fil og er udskiftelige; Hvis du har en Fusion-maskine, vil enhver patron i denne serie gøre.

Gillette fusion

Den grundlæggende model af serien. Smørestrimler, 5 knive, et trimmerblad på toppen, 15 gummikroge (deres opgave er at glatte og beskytte huden) og et flydende hoved.

Det er billigere end alle kassetter i serien.

Gillette fusionskraft

Strøm i titlen betyder, at kassetten er designet til en maskine med mikroimpulser. Vi sammenlignede ærligt denne kassette med basen en på jagt efter grundlæggende forskelle (prisen er anderledes for dem), men vi fandt den ikke. Selv producenten viste sig at være ekstremt stingy med forklaringer: der er bogstaveligt talt et par almindelige sætninger og ingen detaljer på den officielle Fusion Power hjemmeside.

Efter en omhyggelig undersøgelse af kassetterne og emballagen blev der fundet en lille forskel. Gillette Fusion og Gillette Fusion Power varierer i sammensætningen af ​​smørebåndet. Strømstrimlen er blevet tilsat med en bonus af druemusolie-ekstrakt (vitis vinifera) og avocadoolie (persea gratissima). Men da ingredienserne i sammensætningen er nævnt sidst, er deres indhold ubetydelig.

Ovenpå er emballagen af ​​Fusion Power-kassetter, nedenunder konventionel Fusion. Al forskellen mellem kassetterne er en lille forskel i smørebåndets sammensætning.

Gillette fusion proglide

Kassetten ser lidt anderledes ut end basemodellen. Fabrikanten ændrede farven, reducerede delen med mikrokanten og gjorde dem blødere, øgede smørebåndet og lavede trimmerbladet åbent (det er lettere at skylle). Fire af fem blade fra Proglide er tyndere end basismodellen.

Har du fået bedre ud af dette bånd? Subjektivt, ja Ifølge vores følelser glider Proglide bedre, lettere og endda barberer bedre. Og det er nok det eneste tilfælde, hvor det virkelig er værd at betale lidt ekstra og vælge ikke en grundlæggende Fusion-model, men dens version.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse kassetter på Gillette Fusion-systemet, for eksempel produceret af Muehle, Bolin Webb, bliver sat regelmæssigt og ikke den sædvanlige Fusion. I fabrikker vælger de helt sikkert, hvad der er bedst. (I maskinens barbermaskiner står standardkassetter nominelt.)

Gillette Fusion Proglide Power

Der er flere forskelle mellem Proglide og Proglide Power (for en maskine med mikroimpulser) end mellem de to første kassetter. For det første har Proglide Power en del med mikrocrescents (der er færre), og for det andet er en minikam blevet tilføjet til bladets basis, hvilket ifølge legenden giver børstehårene den rigtige retning inden skæring. Smørebåndets sammensætning, selv om striberne er forskellige i farve fra Proglide og Proglide Power, var identiske i kassetterne.

Ved barbering med en almindelig maskine (uden mikropulser) viste alt dette for os ubetydelige, viste patronerne sig på samme måde.

***
At opsummere. Af de fire fusionskassetter var Gillette Fusion Proglide det bedste for os. Fabrikanten synes at have lagt meget på at gøre kassetten til en bedre base model. I bekræftelse af vores mening - mange relevante anmeldelser og på internettet. De brugere, der havde en chance for at prøve bare Fusion and Fusion Proglide, bemærkede, at sidstnævnte glider bedre og barberer bedre.
Hvad angår kraftvariationerne, var deres fordele, hvis der stadig eksisterede, ikke blevet bemærket af os.

SweetHome rating for barbermaskiner


Vælg en perfekt barbermaskine, som den perfekte kvinde, i det virkelige liv, er en mand ret svært. Fokus på reklame er dumt, råd fra venner kan have en betydelig pris og kvalitet variation, og kontrol med dig selv snesevis af modeller af barbermaskiner, der tilbydes i butikken, er upraktiske.
En af måderne er uafhængige ekspertvurderinger udgivet i førende publikationer. Nylige sådanne publikationer omfatter forskning af Dan Koppel, en amerikansk forfatter og journalist for The SweetHome.com.

I sidste sommer købte Dan efter udgiverens ordre mere end hundrede forskellige barbermaskiner: næsten alt, der var til rådighed blandt de moderne mænds modeller til salg. Fra den billigste disponible til prestigefyldte dyre. Med udskiftelig barbermaskine og faststof med et andet antal blade, herunder klassiske T-maskiner med flade blade. Raketerne fordelt i landet "ved abonnement" - modeller Dollar Shave Club og Harry blev ikke glemt.

Samtidig har Koppel interviewet snesevis af bartendere - professionelle, der professionelt leverer barberservice til frisører og skønhedssaloner. Og jeg fandt ud af deres præferencer.
Endelig samlede han en gruppe af ti mænd, som gik ind for at teste forskellige barbermaskiner på sig selv. Den "eksperimentelle" havde for det meste hård, undertiden snoede vegetation på ansigtet, der har brug for seriøse værktøjer til fjernelsen.


Undersøgelsen tog højde for anbefalingerne fra praktikere inden for barbering, resultaterne af test af en erfaren gruppe - og selvfølgelig Dan Koppels personlige opfattelse. Hvem har forsøgt at finde en løsning, der er optimal til prisen, bekvemmeligheden, hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.
Og hvis maskinen ifølge de fleste indikatorer kun fjernede stubben "lidt bedre", men koster dobbelt så meget som den nærmeste testkonkurrent, blev den fjernet fra konkurrencen. Men udelader de mange detaljer af forfatteren med hensyn til undersøgelsen, giver vi de resulterende resultater. således

Den bedste mænds barbermaskine i rangordningen af ​​The SweetHome

1. Gillette Mach3 Sensitive Power Razor. En Mach3-linje, der har været i produktion i et årti siden produktionsstart, barberer trebladsmaskinen samt de nyeste modeller af Gillette og andre konkurrerende mærker. Samtidig omgåes dem let i en kombination af omkostninger, hastighed og kvalitet af barbering.
Maskinen barberer endog følsom hud uden irritation, klæber godt med børstehår af enhver type. Et behageligt greb fastholdt selv i sæbevand. Vibrationstilstand, der leveres af et udskifteligt batteri i håndtaget på maskinen, bidrager også til barbers komfort. Hvis mikroimpulser synes overflødige - de er nemme at slukke.

Modellen er kompatibel med tre typer patroner: Standard, Turbo og Sensitive, som også udvider valget. Og placeringen af ​​knivene i dem gør det nemt at skylle, rengøring af overfladen under barberingen.
Prisen på Gillette Mach3 Sensitive Power shaving razor på Amazon og eBay varierer fra et gennemsnit på $ 9 til $ 14. Et sæt af 4 udskiftelige kassetter koster $ 10-11, ud af 8 - $ 20 - 23. Det er, normalt mindre end $ 3 pr. kopi.
I de indenlandske butikker kan Mach3 Sensitive Power shaving maskine i midten af ​​februar købes til en pris på 360-500 rubler. Et sæt 4 udskiftelige kassetter koster i gennemsnit 650 - 850 rubler, af 8 - i 1300 - 1500 rubler.

2. BiC Hybrid Advance 4. Konditioneret engangsmaskine, solgt i et sæt håndtag og fire udskiftelige patroner. Et godt valg til rejse - en relativt billig barbermaskine er ikke en skam at tabe. Samtidig er resultaterne af barbering med komplette firebladede patroner sammenlignelige i kvalitet til Mach3, håndtaget har en bekvem ergonomisk form, og prisen på et sæt på det udenlandske marked er i gennemsnit 7 dollar.

3. Merkur HD Slant Safety Razor 37C. Den bedste T-maskine til barbering blandt de testede modeller. Fremstillet af en tysk producent baseret i byen Zollinger. Det viste sig at være for det tredje i bedømmelsen, da det er betydeligt ringere end de to tidligere modeller med hensyn til barberingshastighed: proceduren med brugen tager mindst 15-20 minutter.
Under brug kræver visse færdigheder: Når man flytter fra maskiner med patroner til Merkur 37C, skal man vænne sig til det. Samtidig er prisen - og på Amazon.com, for eksempel den $ 40-45, hurtigt kompenseret af billedernes billedkvalitet som forbrugsstof.
Forresten var det klassiske T-maskiner i undersøgelsen af ​​The SweetHome, der blev valget af bartendere professionelt engageret i at fjerne stubbe fra mandlige ansigter.


4. Gillette Fusion Proglide Power. Maskinen med en god barbering var kun på fjerdepladsen på grund af den høje sammenligning af Mach3 Sensitive Power, prisen på forbrugsstoffer. Testresultat: Der er ingen mening at betale for dobbeltprispatroner.

Afslutningsvis bemærker vi, at barberingsprocessen som helhed er en ejendommelig og meget personlig ritual. Stærkt afhængig af hudtype og stivhed i ansigtshår, livsstil, indkomstniveau og selvfølgelig vaner. Derfor er det næppe værd at betragte resultaterne af bedømmelsen som den eneste rigtige beslutning.

Razor Gillette Fusion Power (Gillette Fusion Power) engros

Mænd behandler barbering anderledes. For nogle er denne procedure tvunget: at vises på arbejde med en hæk, der er overgroet, er en dårlig form. Og nogen relaterer sig til denne ceremoni mere grundigt og dagligt nyder forvandlingen af ​​hans ansigt. For nogle er den æstetiske opfattelse irrelevant, og de vælger højkvalitets teknologiske barbermaskiner uden unødvendige dikkedarer. Sidstnævnte giver vigtigheden af ​​maskinens udseende, hvis man ønsker at barbermaden skal være moderne, behagelig at røre ved og med et behageligt stativ. For dem og andre forbliver det vigtigste - behagelig brug af maskinen med maksimal beskyttelse af huden mod irritationer og andre problemer. Gillette-selskabet (Gillette) tilbyder det bredeste udvalg af barberingstilbehør, både klassiske maskiner og revolutionerende nyheder, til enhver smag. Gillette Fusion Power Razor (Gillette Fusion Power) er en af ​​de nyeste innovationer fra Gillette. Det har alle kvaliteterne i en moderne barbermaskine til et ideelt resultat - en fembladet barberoverflade, en indbygget mikrovibreringsmotor, en stribeindikator og fleksible plader, der spænder huden. Dette er en ny generation razor, suppleret med innovative løsninger, både fra forsiden og fra bagsiden af ​​kassetten, for den uforlignelige glathed i din hud.
Gillette Fusion Power Razor (Gillette Fusion Power) er den stil og upåklagelige valg af den moderne mand.
Før brug anbefales det at bruge Gillette Fusion Hydra Gel barberingsgel (Gillette Fusion Hydro Gel) eller Gillette barberskum.

Razor Gillette Fusion Power (Gillette Fusion Power) engros

Gillette Fusion Power Razor (Gillette Fusion Power) er den første barbermaskine, hvor den våde barberingsproces kombineres med elektronik. Gillette Fusion Power Shaving System (Gillette Fusion Power) er drevet af en indbygget mikrochip blødgøring af bladene med en blød mikrovibration. Et lavt batteri indikatorlys til tiden vil gøre dig opmærksom på behovet for at udskifte det. Maskinens barberingsflade er udstyret med fem blade med en unik Power Glide-belægning (Power Glide), som reducerer risikoen for hudskade, og trimmerbladet giver forsigtigt omhu for dit ansigt på de vanskeligste områder. Femten mikrospring glatter huden og løfter håret til en mere behagelig barbering. Og takket være den automatiske afbrydelse slukker maskinen ca. otte minutter efter den uheldige aktivering.
Gillette Fusion Power Razor (Gillette Fusion Power) er det perfekte valg.

Barbering Gafette Fusion Power Cool Hvid (Gillette Fusion Power Cool White) engros

Gillette Fusion Power Cool White barberhøvel (Gillette Fusion Power Cool White) er et nyt generations barbersystem fra Gillette (Gillette). Fem teknologisk avancerede, ekstra tynde blader af Power Glide (Power Glide) installeres så tæt som muligt for at eliminere irritation af selv den mest følsomme hud. Tilføjet blade trimmer til vanskelige steder og en strimmel, der fugter huden med vegetabilske olier, aloe og vitamin E - for den bedste komfort i din daglige barbering. Det stilfulde hvide håndtag er udstyret med en mikrochip, der virker på huden med bløde mikroimpulser for bladets sikreste handling.
Gillette Fusion Power Cool White razor (Gillette Fusion Power Cool White) er den perfekte glathed i din hud og ubetinget glæde fra barberingsprocessen.

Barbermaskiner Gillette Fusion Power Phenom (Gillette Fusion Power Fen) engros

Gillette Fusion Power Phenom razor (Gillette Fusion Power Fen) er et stilfuldt barbermaskiner til den mest krævende moderne mand. ProcterGamble (Procter & Gamble) introducerede et nyt, lyst udseende af Gillette Fusion Phenom (Gillette Fusion Power Fen) fra Gillette (Gillette), der giver den ekstra muligheder for din utrolige komfort og perfekte glathed i huden. Den mørkeblå, udelukkende hankønne maskine er udstyret med et batteri til mild mikrovibration, så maskinen nemt kan glide langs konturerne i dit ansigt og redder din hud mod irritationer og nedskæringer. Fem blade med en unik belægning suppleres af et trimmerblad for at holde din overskæg, templer og skæg i perfekt stand.
Gillette Fusion Power Phenom razor (Gillette Fusion Power Fen) er en prestige og uforlignelig kvalitet fra Gillette (Gillette).

Gillette Fusion Power Phantom Razor (Gillette Fusion Power Phantom) engros

Gillette Fusion Power Phantom razor (Gillette Fusion Power Phantom) er det nyeste fembladede razorsystem med en unik Power Glide-belægning, der er meget tættere end Gillette Mach3-kassetten (Gillet Mak3), hvilket skaber endnu mere komfort, når barbering, undgår hudirritation. Trimmeren på bagsiden af ​​kassetten er designet til barbering af komplekse hudområder, og indikatorstrimlen med aloe-næringsstoffer og E-vitamin fugter huden for nem maskinglide. Den indbyggede mikrochip justerer effekten af ​​vibrationer, og lysindikatoren advarer om lav batteristrøm, automatisk slukker for otte minutter efter at det er blevet aktiveret ved et uheld.
Start morgenen med Gillette Fusion Power Phantom razor og gør et skridt mod succes.

Køb barbermaskiner Gillette Fusion Power (Gillette Fusion Power) engros i Skt. Petersborg.

Vores firma beskæftiger sig med salg af Gillette Fusion Power mærkevarer (Gillette Fusion Power) såvel som husholdningskemikalier, kosmetik, parfume og husholdningsartikler fra andre virksomheder. I vores prisliste finder du en bred vifte af produkter af mærket Gillette Fusion Power (Gillette Fusion Power). Vores marketingafdeling overvåger dagligt markedet, utrætteligt søger at forbedre vores sortiment og gøre vores priser mere attraktive. Du kan ringe til os eller sende en besked fra feedback formularen. For nemheds skyld leverer vi * husholdningskemikalier, kosmetik, parfume, husholdningsartikler i Skt. Petersborg og regionen.
________________________________________________________________
* I forbindelse med stigningen i brændstofprisen er leveringen fra 15.000 rubler.
Men ved at vide, hvor svært det er for os alle, vil vi tage en ordre på 10.000 rubler til dig og tage en anden 1% for tjenesten.
Vi beklager ulejligheden og håbet på din forståelse.

Vi minder dig om at vi flyttede fra adressen Apraksin 44 og nu er vi placeret på adressen: St. Petersborg, Salov St., 52, lager nr. 6

6 alternativer til Gillette barberskrabere

Og selvom Gillette-barberskrabere allerede er blevet en slags standard inden for barbering af mænd, er der ikke desto mindre en række kendte, men lige så højkvalitets- og vigtigst billigere alternativer, der kan klare selv de hårdeste børster. Denne samling indeholder det bedste, efter vores mening, barbermaskiner, der ikke er underordnede og endog overgår Gillette i nogle aspekter.

Personna M5 Magnum Travel Razor

Hvilken barbermaskine at tage på forretningsrejse eller tur? Personna M5 Magnum er en stor kandidat til dette. Det bruger ikke kun et 5-bladssystem til ren barbering, en strimmel til at blødgøre huden samt en stor og bekvem knap til hurtig skift af knive, men har også en trimmer, der gør det muligt at trimme de mest utilgængelige steder, f.eks. Under næsen. Derudover indeholder kittet et specielt tilfælde til sikker transport. Personen M5 Magnum er således et kompakt og alsidigt barbersystem, der hjælper dig altid og overalt.

$ 8.99 | At købe

Dorco Pace7 7 Blade Razor

Koreanske barbermaskiner Dorco Pace7 - dette er en rigtig samling af alle de nyeste teknologier for ren og behagelig barbering. 7 knive barberer ikke bare helt rent, men kræver kun en let håndbevægelse. En særlig fugtighedscreme med calendula ekstrakt blødgør og beroliger følsom hud, og en gummibånd sikrer en glat glide, der tager højde for alle ujævnheder i ansigtet. Hertil kommer, at skårne hår ikke sidder fast mellem knivene, men vaskes let af under rindende vand. Praktisk greb med garanteret ergonomisk form af håndtaget.

$ 25,12 | At købe

Schick Hydro 5 trimmer barbermaskin

Og selvom sammenlignet med Dorco-tempoet 7, bruger Schick Hydro-barbermaskinen kun 5 knive, dette forstyrrer ikke glat daglig barbering. En særlig tank over knivene under hele proceduren frigiver et stof, der fugter huden og dermed næsten fuldstændig eliminerer irritation. Desuden kan lygtesvinklen i Shick i modsætning til mange andre barbermaskiner justeres, hvilket gør det til en praktisk trimmer. Raket håndtaget er til gengæld specielt designet til at passe komfortabelt i enhver palme.

$ 27.13 | At købe

Bic FlexEasy fleksibel og simpel barbermaskin

Navnet på denne billige maskine fra France FlexEasy afspejler perfekt sin essens. Barbermaskinen har et simpelt design og et fleksibelt flydende hoved med 3 knive, hvilket giver et anstændigt niveau til daglig barbering. Derudover passer det lange håndtag af maskinen godt i hånden, og hudens sikkerhed er garanteret ved tilstedeværelsen af ​​en blødgøringsstrimmel og et system, som forhindrer udskæringer.

$ 13,90 | At købe

Harry's Truman German Razor Blade

Alle 5 af de skarpeste knive af denne barbermaskine er lavet i Tyskland. På denne man kunne afslutte beskrivelsen, da den tyske grundighed for at sikre produkternes kvalitet har længe været kendt for alle. Denne razor har dog også alle andre egenskaber ved en vidunderlig maskine: den har en blødgøringsstrimmel, et skridsikker håndtag og en trimmer. Således er mottoet til Harry's Truman-maskine ikke unødvendig detalje, men kun et glimrende resultat af barbering.

$ 21,94 | At købe

Rasoir Performance - rimelige besparelser

Hvis du går tilbage til Gillette-barbermaskinerne, er hovedmotivet for at skifte denne maskine til noget andet bladenes høje pris. Rasoir Performance er en moderne barbermaskine fra Frankrig med 4 knive, der ifølge mange købere varer længere og er billigere end Gillettes. Glatheden af ​​barberingen og fraværet af hudirritation bør også skrives ind i "fordelene" af denne model. Den eneste ulempe er manglen på trimmer.

søgning

Gillette

Virksomheden, der holder sit ord

Jeg bladede gennem VC-båndet og kom på tværs af en annonce fra Gillette-firmaet efter type, skriv til os og få en gave GRATIS (jeg troede, at vi for en skilsmisse er i Rusland, og fra den frie luft er der kun luft). Jeg skrev, indtastede mine data og glemte sikkert)
På det tidspunkt var det den 18. april 2018

Efter næsten 3 måneder modtager jeg SMS 0-0

Nå, jeg synes det er sjovt, fordi deadlines blev fastsat i en måned, og det var allerede næsten 3. Jeg scorede på sms og jeg lever videre. Efter 2 uger ankom en meddelelse, og jeg løb hurtigere til posthuset))) 25. juli 2018.
Som et resultat er her et par billeder af det.

Jeg blev meget glædeligt overrasket, jeg forventede ikke, at selskabet skulle holde sit ord. Allerede samlerens udgave. Normalt lover de og håber, at folk vil glemme) Jeg er sikker på at kompilatoren ikke er billig. Jeg er selv ikke interesseret i dette i butikken, fordi skæget vokser svagt)
Følelser er kun positive, jeg er glad for en gave. Respekt for virksomheden er vokset i øjnene) Tak :)
P. S. Jeg prøvede en barbermaskine, ingen ord er bare følelser. Awesome.

Virksomheder, der tester deres produkter på dyr

Ingen muligheder)

Analyse af situationen med handlingen ved korsvejene

Jeg skriver i fortsættelsen af ​​mit indlæg om handlingen i krydset.

@obsurder i kommentarerne bemærkede, at der er forskellige versioner af razors, der er angivet i kampagnen. Jeg besluttede at undersøge dette emne.

Kort sagt: I den salgsfremmende brochure er navnet på den billige razor angivet, men giver dyre detaljer nedenfor.

Så: der er 4 barbermaskiner, i emballageversionen maskinen på stand + en udskiftelig kassette. 2 dyre og 2 billige.

Billig, pris pr. Post: Gillette Fusion Proshield og Gillette Fusion ProGlide Flexball.

Dyrt, omkostninger fra 900 til 1600: Gillette Fusion Proshield Chill og Gillette Fusion ProGlide Power.

Her er deres billeder med priser fra Yandex-markedet, bortset fra Proshield Chill, det er ikke på markedet, jeg tog billedet og prisen fra Rive Gosh-webstedet.

Forskellen mellem ProGlide-indstillingerne er, at strøm er drevet af et batteri, og det har en kløe, at den klør. Hvad er forskelligt fra Chill fra non-Chill, forstod jeg ikke.

Brochuren for handlingen angiver navnet på den billige razor - Gillette Fusion Proshield. Navnet på det andet er skrevet som Fusion ProGlide Power Flexball. Som følge heraf er det også nemt at forvirre med billige.

For at tjekke, hvad klistermærkerne giver ud, gik jeg til forkørslen om aftenen og indløste dem, modtog ProGlide Power (med kløe), der var ingen anden model til salg.

Min barbermaskine, mine katte, "min" taggen. =)

Attraktation af hidtil uset generøsitet ved et korsvej

Jeg gik til krydset, købte alle mulige ting og gav mig klistermærker til gengæld med en lille bog til deres klæbende og med en liste over varer, der kan købes med en rabat på 40-50%, hvis du lægger disse klistermærker ind og ud med den lille bog tilbage ved at stikke ind i de varer, du er interesseret i.

Det skete så, at jeg bare har brug for en ny barbermaskine, og der er så mange som 2 muligheder for klistermærker.

Og jeg rykkede for at tjekke det for prisen. Det er også en rabat for klistermærkerne, det skal være godt. Hvor meget vil jeg spare, tænkte jeg.

Hvis du ser på Yandex-markedet til prisen på denne maskine, vil du se et gennemsnit på 660 rubler, i tilbud fra butikker 720-760 p. På den officielle side af Gillette falder prisen på 720 rubler ud.

Det viser sig en form for ubalance: Når jeg købte ved et korsvej, reddede jeg disse klistermærker, jeg formodede det i et kunde-sælgerforhold. Jeg valgte en korsvej, og de lovede mig, at de ville belønne mig for min loyalitet.

Når jeg køber tager hensyn til rabatter til en pris, der er højere end på den officielle hjemmeside og i gennemsnit i butikker, viser det sig, at jeg også giver (i penge plus generer at samle og indsætte klistermærker).

Det viser sig, at jeg begge gange skal give. Enhver særlig belønning for loyalitet er det ikke?

Om den angivne detailpris. Til salg disse maskiner til 1361r. 82 cop. Jeg kunne ikke finde det, jeg fandt maksimum - 1033r.

Jeg kontrollerede ikke resten af ​​varerne på lageret, måske ikke så slemt, jeg ved det ikke. Det ramte kun 1 position, og ønsket om at se længere var væk. Det forekommer mig, at de bedrager mig, og det er ubehageligt.

Jeg snuble i butikken på et sådant sæt.

Min hånd er min tag.

Mislykket mandlig depilation

Ønsker at grine - denne anmeldelse er til dig. Hovedet ville gøre skaberen af ​​disse mirakelstrimler.

Det var bare en god vintermorgen. Intet foreshadowed problemer, og om eftermiddagen blev jeg mødt af en pige og sex. fordi skindhår og lysklædte område voksede allerede tilbage, det var nødvendigt at fjerne dem. Jeg har normalt barberet, men denne gang fik jeg mulighed for at gøre en hårfjerning, fordi købte voksstrimler.

P. S. gjorde armhulen i salonen, næsten gratis, jeg kunne godt lide det, jeg troede, at der ikke var noget svært i dette, hvis jeg gjorde det selv. Oprindeligt rådgivet pige, fordi barberet hår stikker stadig nogle gange.

Så jeg gjorde alt efter instruktionerne, idet jeg tidligere havde taget et bad og vaskede mig selv:

Jeg mistænkte straks, at det var en slags klæbrige ting, men for mig var det den første oplevelse, så jeg var ikke bange og fast på en gang på hele pubicområdet og hvad der var tilbage af den første batch på testiklerne. Han ventede omkring 2 minutter, udjævning.

Hvad der skete næste er et hån.

Jeg trak så skarpt som jeg kunne. Det var ret smertefuldt, så jeg brækkede kun halvdelen af ​​strimlen ad gangen. Hvad var min overraskelse, da det meste af håret var på plads. Men det er kun begyndelsen på problemer.

Her ringede jeg allerede pigen og antydede, at alt blev annulleret.

Håret var dækket af denne klæbende limvoks, hele håret. At indse, at det ikke lyder godt, jeg rev langsomt og jævnt ud af resten af ​​strimlerne. Kuk og bolde var i lim, pubis i lim. Hår fast i hinanden. Så begyndte jeg at indse, at jeg var "i problemer" fuldt ud.

Det var umuligt at gå med et medlem af æg fast på lårene, fra dette syntes smerte og ubehag.

For på en eller anden måde at redde situationen kom ideen til at barbere det hele med en god gammel maskine. Det er godt, at jeg allerede havde bladen på plads, 2 af dem. Ikke behøver at forkæle det gode, nye.

Han barberede sit hår gradvist sammen med voksen, efter hver passage med neglen fjernede han alt fra bladet og fortsatte.

Nederste linje, 2 fuldstændig forkælet Gillette knive

Alligevel var det ikke muligt at slippe af med lim og voks, fingre, lyske, alt, hvad jeg rørte ved - i lim.

Tommelfingeren blev poked, jeg har ikke engang følt noget, når jeg skar det med en barberkniv for at fjerne mit hår.

Barberingen arbejdede ud, voks / lim blev stadig delvis tilbage. Jeg håber en dag kan jeg helt slippe af med ham. I mellemtiden, hvis det kun viste sig fejder at rive af. Jeg vil overleve på en eller anden måde uden seksuelle forhold et par dage, med hvem det ikke sker.

Det hele flyver i skraldespanden.

Jeg er sikker på at jeg gjorde noget forkert, det var nødvendigt at bruge tilføjelsen. midler og så videre. Men ikke så meget jeg nakosyachil, så at lide.

P. S. : piger, hvis du spørger dine fyre om at gøre en hårfjerning, gør det selv eller tag dem til salonen.

Mit indlæg er nu modereret på irecommend under navnet: DEPIFLAX Wax Strips Mislykket mandlig depilation

Fordele: Kan bruges som lim, et par hår kan fjernes, proceduren tog kun ca. 3 timer

Ulemper: 2 forkølede blader gillete proglide, penge i tomt tog 3 timer, hvad der normalt tager ca. 15 minutter, klæbrig lim på alle steder af kontakt med ham, et par dage uden mulighed for og lyst til sex, fysisk og moralsk ubehag

Snyd fra Gillette.

Vi besluttede at fjerne wrapper og på dig, sådan lader vi os narre.

Et blad i den ene hånd!

En miser betaler seks gange, eller en lille hjælp til at undgå monstrøse barbermaskiner.

Hej min kære. Et nyt indlæg (https://pikabu.ru/story/byudzhetnoe_brite_ili_kak_byit_gladk.) Endelig gav mig det nødvendige push (xy, push) for at skrive dette indlæg.

Mange indlæg om barbering med klassiske T-formede maskiner har omtrent det samme indhold: Jeg er træt jeg tager afsted give mange penge til nogle stykker plastik med metal fra Gillette, besluttede jeg at prøve klassikerne, og her skriver jeg til dig, hvor cool det er.

Mit indlæg er stort set det samme. Men med lidt ekstra.

Efter at have set den første sådan post gik jeg, jeg købte en billig "Rapier" (tjek mine rene mændeskalaer, åh ja, baby):

Han begyndte at barbere, blev skåret i helvede, som selv døde. Han blev vanvittigt fornærmet af hele verden og fik til noget som et 5-livs monster fra G.

Han kastede denne ting, maskinen gik til dyarёvnyu. Efter nogen tid snuble jeg på en hel sky artikler om LJ fra nogle chela om en våd barbering (jeg vil ikke give dig et link, jeg vil sige, jeg siger ikke mere). Og engang, da jeg var der [i en dyarvna], barberede jeg igen, skar et stykke hud i mm 2,5 mm bredt og 6-7 m langt i finalen, igen blev jeg fornærmet og døde igen. Heldigvis var dybden lille, og der var ikke noget spor tilbage. Men allerede en vis forståelse er kommet, at vibratorer fra G og klassikere er to forskellige ting.

Og jeg indså, at "Rapier" er en slags figen. Købt en "Breeze"

Her hos ham var det allerede bedre, alligevel er sværhedsgraden god. Ja, og "aggressiviteten" er mindre, for begyndere og bare krivorukyh type af mig, denne maskine er bedre egnet "Rapier".

Men så er alt som en tåge, måske vil den kronologiske rækkefølge blive brudt.

Så fandt jeg et eller andet sted ganske gode anmeldelser om Weishi maskiner (det er en kinesisk kopi af maskiner, jeg kan ikke huske hvilket firma, eller de er alle fra en fabrik, det er bare Weishi er billigt, men det er brandyatin)

Dette er den såkaldte. sommerfugl maskine, dvs. hovedet åbner ved at rotere bunden. Praktisk ting, fordi Når jeg næsten knækkede min tommelfinger, da jeg spindte en standard maskine. SKAL IKKE MASKINEN AFSLUTES, HVIS DER ER HÅNDER I FOAM / SOAP. Med denne maskine, nu barberer jeg min Axillas (undskyld for de intime detaljer), for ansigtet er denne maskine smerteligt ondskabsfuld.

Derefter købte jeg det, Hehei, efter at have læst en flok (3-4 ting) ros om Herrens maskine.

Det ser ud til, at selv her kan du se, hvad han har et voldsomt hul, dvs. han er meget aggressiv, hans ansigt var rødt efter hver barbering. Jeg forstår ikke, om jeg har en falsk, eller han er, men jeg kunne slet ikke lide det.

Så ønskede jeg at deltage i de mere elite maskiner og købte til 60 med noget rubler af denne kinesiske:

Jeg kan ikke se her, undskyld døm ikke strengt her er kommentarerne til minuserne dette er mit første indlæg, I starten ønskede jeg generelt at gash gifs (men intet skete og endda figner med det), ud over "skruen" har denne maskine 2 flere guider til bladet. Shit maskine forventes.

Og før jeg vender mig til min charme, som jeg nu barberer, vil jeg sige, at alle maskinerne (bortset fra Weishi, det er rigtig godt gjort) var med et klumpet hoved, og på grund af dette var bladet bølget, det er karakteristika ved billige maskiner. Den mest klodsede var "Herren", og det er ikke overraskende, at jeg havde et rødt ansigt efter barbering med det.

I. her er det min skat: Maggard razors MR6 (navnet er baseret på hvilken model håndterer du valgte)

Alle med samme LiveJournal kom på tværs af en henvisning til et vildt fjernt, men samtidig ret billigt (sammenlignet med priserne fra brandy-made brands) Rockwell razors 6S, dets egenart i nærværelse af tre bilaterale hoveder med forskellige niveauer af aggressivitet. Jeg har slået lang tid (2-3 gange) fyr fra Rockwell, men disse kanadiere kan ikke sende en pakke til Rusland. "Fucking canadianer," tænkte jeg igen fornærmet og døde næsten igen.

Og igen, jeg scribble på webstedet Maggard barbermaskiner, de har et vældig stort udvalg af maskiner (der er endda en "Rapier", da de i starten af ​​stillingen kan gøre normal eksport, god feedback om det på stedet, et paradoks), så også maskinerne eget mærke (her læser læserne formentlig sådan: "Lal, azaz, jeg så dig, beskidt annoncør. 111", men lad mig bare vaskes i går, og reklame er under alle omstændigheder rettet mod at opnå fortjeneste, jeg er ikke Jeg får, hvis jeg husker, hvordan det føles, at skrive på tastaturet og ikke bare stampe på WASD, som dette).

Jeg tænkte i lang tid, da de har følgende billeder:

Jeg ønskede at være ægte (og hvem ville ikke), og et godt udseende. Til sidst valgte jeg MR6. Åh, ingenting. fordi MR6 klæber hovedet ved krydset, og der er overtrækket skrællet af og ser grimt ud, jeg vedhæfter billeder fra siden, du kan se forskellen, hvordan MR6 er vedhæftet:

Hovedet af deres egen produktion er en kopi (eller er det bare en formfaktor, og ikke ligefrem en persons ejendom, jeg ved ikke) af hovedet R89 (maskinen er vildt raspiarennoy, men på grund af deres dyre maskiner, firmaet Muhle).

Selvfølgelig er V3 nu til salg. Og forresten er dette ikke det eneste hoved, de har mere, men dette hoved selv. e. bløde; for begyndere og zhoporukov som mig lige rigtigt.

Hvad er det mest fantastiske er det bogstaveligt talt et par dage efter at jeg kom på tværs af dette websted, var der en "økonomibesendelse". Jeg tog maskinen til $ 17,95 + et sted $ 5 for levering, måske afhænger af, hvor de vil blive sendt. Enivey, tidligere den billigste levering koster $ 14. 1111. 1adynadyn

Det tog omkring en måned, jeg, som en maniacin, kom til posthuset med neglesaks. Men søde pige Marina (hvor du gik fra posthuset, kom tilbage, jeg vil modtage pakker fra dine hænder, uanset hvad skam jeg har bestilt fra Ali), giv min saks og forhindre mig på at kigge i pakken først og derefter underskrive med varsel.

Inde i, udover maskinen adskilt, var det her:

Dette er min første erfaring med at bestille i en sådan butik, men denne er en manuel recheck med underskrifter, sletninger, ohhhhhh, det er så sødt.

Endnu engang: Jeg er ikke bekendt med dem. Fuck Brad hjerner om "om prisen på maskinen på boksen vil blive angivet," men tilsyneladende gugil-oversæteren navud noget, og Brad fortalte mig: "Nej, der er ingen forsikring." Jeg besluttede mig ikke for at få en mand mere og lige lavet en ordre. Hvad så hvad

Prisen er for øvrigt indikeret, så hvis nogle postelefanter bryder pakken eller fløjter indholdet helt, kan du straffe dem for det.

Godt nytår, hæld nyt nyt humør, tak.

Tststs, et eksempel har allerede vist, at kortet vil vende og narre med hende.

Jeg har også glemt at sige, at vådskæring er derfor våd, men fordi der er brug for keramik (så skummet er varmt) kapacitet (jeg tog en 500 ml flaske i en butik med faste priser for 50 rubler) og en ren børste badger "selskab Spokar-det eneste, der fandt i byen en anstændig af swabs. Tag altid med et plastikhåndtag, og træet skal periodisk olieres (sic!).

Ltd, de første par anvendelser det lugtede. grævling. Jeg lugte dem ikke, men sandsynligvis lugter de sådan.

Cream. Jeg bruger cremen fra producenten, som gør runde blå dåser som normer, selvom billigere muligheder ikke er dårlige, men ikke for billige.

Besparelser i sidste ende awesome, her er en tidsplan, som jeg whistled på Rockwell razors:

dvs. Maskinen, kapaciteten, barberingsbørsten vil du være en pæn penny, men penny knivene vil give så håndgribelige besparelser.

De siger, at du kan vække opsamlingsånden, og du begynder at hælde penge på maskinerne. Jeg lækkede til deshmanschiny og ville ikke længere have det.

Men her er hvad jeg indsamlede:

Og for ansigtet stadig yuzayu fjer. De siger, at de er den skarpeste, du kan dræbe dig selv og dø, men hovedet på maskinen er virkelig ikke-aggressivt og skåret. Jeg formåede at skære mig med vibratorer fra G.

P. S. det er alle folk.

P.P.S. våd barbering er virkelig en proces uforlignelig med at strække et ansigt med en vibrator fra G, du kan dræbe dig selv og dø, så vær forsigtig.

P.P.P.S. upopulær anerkendelse, men. Jeg har et tv. og jeg selv. du vil ikke tro. se det!

(-Velg og skum dig!

zhopeg) [Jeg ønsker ikke at miste posten, som jeg såede i 3 timer på grund af tilfældigheden i dette billede, spis det i roden.]

Og selv gutterne selv fra G reklamerer ofte trekhlezviyku, hehe. De skabte et fembladet monster, for hvilket han selv skammer sig. Eller ej.

Om barbermaskiner

Nogle gange læste jeg Jeremy, da jeg huskede hans notat om hysteriet for ingeniører at skubbe så mange gear ind i transmissionen. Ud over dette indlæg.

Jeg tager normalt disse hvidgrønne engangs barbermaskiner. Jeg kan ikke huske hvad de kaldes, men du kan købe en hel taske til et par pund. Men jeg er nu på hotellet, og jeg har glemt at bringe barbermaden med mig, så administrationen sendte mig en. Jeg var virkelig chokeret. Jeg kan huske, da barbermaskinen med et dobbeltblad først dukkede op. Jeg kan ikke huske navnet igen, men jeg har stadig ikke glemt den idiotiske annonce, der sagde: "Det første blad barberer rent, det andet blad er stadig renere".

Hvorfor lagde de ikke bare det andet blad alene? Den første er tydeligt shirking arbejde.

Men den barbermaskine, der blev sendt til mig, havde fem knive. Hvorfor fanden er så mange af dem?

Denne barbermaskine er en komplet junk. Hovedet er som dækket af et USS Nimitz-luftfartsselskab, og det passer simpelthen ikke ind i det vanskelige sted under min næse. Det er også udstyret med et batteri i håndtaget, så barbermaskinen vibrerer. Hvorfor? Dette er et præcist klippeværktøj, og jeg vil ikke have det at køre over mit ansigt som en underbelastet centrifuge. Kabinetsproducenter arbejder ikke med vibrerende mejsler, og kirurger har ikke vibrerende skalpeller.

Jeg ved hvad der skete. Nogen udgav en barberkniv med tre knive, hvorefter nogen lavede en 4-blad. Så var der en 5-bladet, så det var nødvendigt at tilføje en vibrationsfunktion for yderligere tilfredshed fra barberingen. Denne proces stopper ikke, før barberhovedet er en gipsstørrelse.

Og det samme sker med gearkasser. Syv eller otte hastigheder er simpelthen ikke nødvendige. Seks er i de fleste tilfælde allerede for meget. Det er bare en stor gearkrig mellem producenter, og det kommer på mine nerver.

Og det samme problem med arbejdet i programmet kaldet "Top gear". Ingen ved virkelig hvad det skal være.

Fra mig selv vil jeg tilføje, at han er forkert. Hvorfor har du brug for 5 knive, hvis de andre fire ikke klare opgaven. Det siger jeg ikke bare, da jeg allerede har brugt kvalitetsklassikere for andet år. Jeg behøver ikke, selv efter to uger til at re-gøre en bevægelse på en hjemmeside som en klassisk håndtag til alle 5 knive på én gang, mens den populære jakke begynder at tabe terræn, og et nyt sæt omkostninger åh, da det er ikke billigt.

Jeg forsøgte engang og top muligheder, deres ressource er næsten identisk.

Men vesten har en fordel. Det er perfekt til teenagere, der bare lærer at barbere sig.

Creme til hårfjerning i det intime område

Hvordan hvidter huden mellem benene?