Deltag i Gillette Club og få op til 20% rabat.

Et seriøst tilbud til dem, der sætter pris på kvalitetsbarbering og fordele.

Hvad er Gillette Club?

Gillette Club er dit abonnement for regelmæssige fordele:

SPAR OP TIL 20%
FØRSTE KLASSE BLADER

GRATIS SHIPPING
PÅ ALLE INDKØBSKURV

ÅRLIG TILMELDINGSPLAN
PÅ VÆLG

Hvordan bliver man medlem af Gillette Club?

Tag tre enkle trin for at blive medlem af Gillette Club.

Tjek mulige abonnementsplaner for regelmæssigt at modtage unikke kampagnekoder.

Plan nr. 1 gudmor

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Plan nummer 2 gudfar

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Vælg knive med en mængde på 2 stk. eller 4 stk. pakket i overensstemmelse med den ønskede abonnementsplan og fortsæt til kassen.

Udfyld dine detaljer i pop op-vinduet, efter at du har bestilt din ordre og bekræft din adgang til Gillette Club.

Vent til et brev, der bekræfter din medlemsstatus.
Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst [email protected]

Er du allerede i?

Ønsker du at spare penge lige nu?

Vælg store emballageblade med en maksimal fordel på op til 25%

Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

Razors Women's Vest

Gillette. Gillette Simply Venus barbermaskine er engang for kvinder, 4 stk. 1. Et dråbeformet håndtag passer komfortabelt i en hånd. Fugtighedsstrimler med tilsætning

Gillette. Udskiftelige kassetter Gillette Venus Breeze til kvinder, 4 stk. Udskiftelige kassetter med integrerede puder med barberingsgel. Kassette plus puder med barberingsgel. nyhed

beskrivelse tovarav pakke 2 stk. Machine venus simpli. En engangs venus simpelthen 2-blad razor hjælper med at gøre din hud perfekt glat. Venus giver simpelthen en behagelig og glat

Gillette Company. Gillette Venus Embrace barbermaskine til kvinder, med 2 kassetter. Fantastisk glat læder! Razor med 5 blade. 5 bevægelige knive gentages hver

Gillete Satin Care engangs barbermaskiner til kvinder med en fugtgivende strimmel glider glat over huden, gentager kurverne i kroppen og efterlader en perfekt glathed. Komfortabelt, langstrakt håndtag, udstyret med hak, giver absolut kontrol over processen br.

Procter og Gamble Føl dig som en gudinde! Razor 2 i 1: Indbyggede puder af barbergel. Gør barbering så nemt! - Indbyggede gelpuder, der danner en rig pen

GILLETTE kvindelige Venus SWIRL Machine (1 kasseapparat)

ProcterGamble.Replaceable patroner til Gillette Venus barbermaskine til kvinder, 4 stk. Tre strimler af Intensive Moisture beriget med naturlige aloe og vegetabilske olier.

Gillette venus-kassette til maskinbeskrivelsen af ​​den første barberkniv med 3 knive, designet specielt til kvinder. Den klassiske venus barbermaskine har beskyttende puder til glat og ren barbering. 3 blade til glatte barberingsbeskyttere gør huden ren og ren.

Gillette venus omfavner kassetter til venusen omfavner gillette-maskinfremstillede barberingskassetter fjerner hår i hår, hvilket gør huden utrolig glat. Udskiftelige barberingskassetter venus omfavner gillette vil give hver kvinde en behagelig barbering. Resultaterne.

Kassetter til maskinen Sensor Excel. I en pakke med 10 kassetter. Passer til alle maskiner i Gillett Sensor serien, også til kvinder. Hvem nogensinde barberet Gillett Sensor, vil han ikke handle med andre muligheder. Gillette Sensor Excel serien er en klassisk bestseller til en behagelig brie.

Gillette Mach3 mænds barbermaskine giver en glat barbering uden at rødme huden, og fornemmelsen selv med sin 10. anvendelse er bedre end barbering med en ny engangs barbermaskine. * Mach3-barbersættet indeholder 3 DuraComfort-blade til varig komfort. Gel strimmel.

Gillette venus 1-kassette maskine Den første 3-bladede razor fra Venus har beskyttende puder til glat og behagelig barbering. 3 blade til perfekt one-touch glathed i hudens beskyttende puder glatter huden for en strammere pasform af barberblå.

Udskiftelige barberingskassetter venus omfavner gillette fjern håret af hår, hvilket gør huden utrolig glat. Udskiftelige barberingskassetter venus omfavner gillette vil give hver kvinde en behagelig barbering. Resultatet er en udskiftelig barberingskassette venus embra.

Gillette Satin Care engangs barberhøvler til kvinder er et godt alternativ til depilation for delikat kvindeskind. Maskinen tilpasser sig kroppens kurver og giver den mest behagelige barbering. Dobbeltklinge, specielt monteret på den bueformede fastgjort.

Maskine til barbering Gillette Venus Embrace for kvinder, med 2 kassetter. Fantastisk blød hud! 5 blade til fantastisk glathed! Udskiftelig Venus Embrace kassetter med 5 blade: Fjern hårene med hår, hvilket gør huden utrolig glat. Gentag hver krop bøjning for.

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Udskiftelige blade af Gillette Mach 3 Sensitive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris for udskiftelige gillette mach 3 følsomme knive i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge udskiftelige blade af gillette mach 3 følsomme efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe udskiftelige gillette mach 3 følsomme knive billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Razor "Vest": variationer og deres beskrivelse

Hver repræsentant for det stærkere køn overvåger sit udseende og bruger midler til barbering. Denne artikel fokuserer på de mandlige maskiner. Razor "Vest" har mange sorter. Af disse kan hver person vælge selv hvad der passer til ham. Overvej hvad der kunne være barbermanden "Vest". Også vi vil fortælle, i hvilke maskinværktøjer der er forskellige og hvilke fordele har.

Razor "Vest": typer

Til at begynde med er det værd at sige, at producenten fremstiller produkter til mænd og kvinder. Alle produkter er forskellige fra hinanden og har fremragende kvalitet. Så på hylderne i forretninger kan du se følgende varer:

 • maskine "Vest Venus" (kvindemodell razor) -
 • barbermaskine "Vest valmue 3" -
 • maskine "Vest Siries" -
 • barbermaskine "Fusion".

Vi lærer forskellen mellem ovenstående modeller.

Maskin til barbering "Vest Mack 3"

Razors til mænd har et andet antal blade. Så er denne model kendetegnet ved et flydende hoved med tre knive. Det er på grund af deres nummer, at modellen fik sit navn.

Razor "Vest Mac 3" glider forsigtigt over ansigtets hud. Skarpe knive barberer fast hår af stivhed, hvilket giver huden blød og intakt. Der er to typer af denne model: den klassiske Mac 3 maskine og Mac 3 Sensitive razor.

Begge modeller har en fugtighedscreme, der blødgør huden, når du barberer. Maskinen "Poppy 3 Sensitive" adskiller sig fra den sædvanlige, fordi den har en imprægnering af aloea. Det smeder glat hud med et tyndt lag af hud, der fjerner irritation og rødme. Derfor er denne barbermaskine egnet til mænd, hvis ansigt er udsat for udslæt og brænding efter barbering.

Når knivene er kedelige, kan du ændre kassetten og fortsætte med at barbere komfortabelt. Udskiftelige blokke på 2, 4 og 8 stk. Pr. Pakning er fremstillet.

Razor "Fusion Vest"

En sådan mandemaskine har et flydende hoved med fem knive. Raket forsigtigt glider over huden og gentager alle bøjningerne. De tynnste skarpe knive barberer endda vanskelige at nå og hårde hår. På grund af det faktum, at barbermaskine har et stort antal blade, behøver du ikke længere gentage bevægelser og beskadige sart hud. Det er nok at holde maskinen en gang i ansigtet, da alle hårene bliver barberet af.

Denne model har to underarter: Den klassiske maskine "Fusion Vest" og "Fusion Power Vest". De adskiller sig ved, at den nyeste model har et indbygget batteri. På grund af vibrationen rager razeren hårdt og kort hår. Dette giver dig en behagelig barbering.

For forskellige barbermaskiner skal du købe separate udskiftningsmundstykker. Fabrikanten tilbyder dig at købe henholdsvis 2, 4 og 8 stk.

Maskine til mænd "Vest Siries"

Denne model syntes lidt tidligere end ovenstående. Den har to knive og en fugtighedsstrimmel.

Det skal bemærkes, at en sådan maskine ikke har et flydende hoved. Det er hos ham, at du vil være i stand til fuldt ud at styre dine bevægelser og lede barbermaskinen til det rigtige sted.

Denne model af maskinen har tre typer udskiftelige patroner. Nogle har slet ikke en fugtighedscreme og er designet til mænd, hvis hud er tilbøjelig til allergi. Andre har en klassisk fugtgivende strimmel til at blødgøre huden under barberingen. Stadig andre har en strimmel aloe. Hun bekæmper irritation og rødme i ansigtet.

Kvindelige maskiner "Vest Venus"

Fabrikanten tilbyder at købe en separat model til det rimelige køn. Barbermaskinen har et flydende hoved og et behageligt håndtag, der ikke glider selv i våde fingre. Der er flere typer kvindelige barbermaskiner.

Klassisk "Venus" blev frigivet den allerførste. Denne maskine har tre blade og en fugtgivende strimmel, der gør det muligt at glide let over huden og gentage kurverne.

Venus Embrace razor har fem blade, der sikrer den mest behagelige fjernelse af uønskede hår, selv i intime områder. Maskinen har også et flydende hoved, der jævnligt gentager kurven på den kvindelige krop og fjerner lige hårdt tilgængelige hår.

Maskinen "Venus Breeze" skabt af typen af ​​den klassiske barbermaskine. Det har også tre knive og et flydende hoved. Desuden har barbermaskine to gelpuder. De fugter huden inden barberingen og efter den. Takket være dette har kvinden glat hud uden irritation og brænding.

Alle dyser kan udskiftes. Det er værd at bemærke, at du kan købe en maskine og sætte en kassette på den med enhver anden barbermaskine fra Venus Vest. Udskiftelige blokke udstedes på 2, 4 og 8 stykker.

Engangsapparater

Razor "Vest" kan være engangsbrug. Sådanne modeller er tilgængelige for kvinder og mænd. Alle maskiner har en fugtighedsgivende strimmel, der lindrer irritation og rødme.

Tilgængelige produkter af 2, 4, 5, 8 og 10 stykker i pakker.

konklusion

Nu ved du, hvad er barbermaskinerne til mænd og kvinder. Vælg hvad du kan lide mere. Få "Vest" -maskinerne og slippe af med unødvendige hår med komfort for dig og din krop!

Gillette barbermaskiner

Gillette, det amerikanske firma for produktion af barbering og relaterede produkter til mænd og kvinder, har længe været bredt anerkendt og er i højeste efterspørgsel blandt sine forbrugere. Dette mærke anses med rette som førende inden for hygiejneprodukter og tilbehør til barbering.

Næsten enhver Gillette razor er en af ​​de mest eftertragtede barbermaskiner, og de fleste andre mærker kan ikke sammenlignes med den.

Dette skyldes den højeste kvalitet, maksimal komfort og samtidig pleje af huden under barberingen fra det pågældende selskabs værktøjsmaskiner. Men selv de bedste af de bedste har ikke kun plusser, men også minusser.

Fordele og ulemper

Blandt de ubestridelige fordele ved Gillette razorerne er følgende:

 • perfekt glat barbering;
 • forsigtig og omhyggelig virkning på huden
 • meget lavt, næsten nul, muligheden for nedskæringer;
 • omhyggelig behandling af lige så vanskelige steder
 • overflod af yderligere muligheder
 • anvendelighed (skridsikker håndtag);
 • moderne stilfuldt design mv

Disse fordele er for mange sammenlignet med den eneste ulempe ved værktøjsmaskiner - deres høje omkostninger. Udskiftningskassetter til barbermaskiner er ikke billige, men holdbarheden af ​​deres service begrunder denne ulempe.

Hvordan man vælger

Der er altid visse kriterier, som skal styres, når man vælger et produkt. Ingen undtagelse og nogen barbermaskine Gillette.

Pris. Dette er et betinget vartegn, fordi nogen er tilfredse med ekstremt dyre modeller med mange funktioner, og for nogle ret enklere muligheder, hvis bare barbering var ren og ikke medfører hudirritation. Glatheden af ​​barberingen og hudens tilstand afhænger dog direkte af antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme, og det hele koster mange penge. Derfor er det næsten ikke værd at stole på prisen ved valg af en maskine, og det ville være mere logisk at se på flere andre punkter.

Hudtype Razorer med en fugtighedsgivende strimmel indeholdende nyttige urteekstrakter (aloe, etc.) er mere velegnet til et blødt låg. Det er denne innovation, der omhyggeligt tager vare på din hud under barberingen og reducerer sandsynligheden for irritation.

Antallet af blade. Her skal du stole på din hårtype. Hvis børsterne er for hårde, er det svært at klare det, så bør barberen have ca. 5 knive. Med en almindelig hårtype er et mindre antal blade tilstrækkelige (op til 3).

Convenience. Rakemaskinen skal ligge i hånden, som en "indfødt", det skal være så bekvemt at bruge som muligt. Derfor skal du være opmærksom på maskiner med skridsikre håndtag. Også barbermaskinen med et flydende hoved vil give trøst ved barbering, da hvis hovedet "flyder" og bøjer, så med en sådan maskine vil det være bekvemt at håndtere alle dele af ansigtet lige så rent.

Yderligere funktioner. De er ikke for alle, der er et behov, men de gør barberingsprocessen endnu nemmere. Fremhævning, vibration under proceduren, kamme til at løfte hår, trimmer osv. - Alt dette påvirker prisen væsentligt, men morgenbarbering vil være en fornøjelse, og resultatet vil tilfredsstille enhver, selv den mest kritiske mand.

Populære modeller

Enhver række produkter fra hver producent har altid de mest populære modeller:

 1. GilletteFusionProglidePower. Denne barbermaskine har 5 af de skarpeste knive med en speciel belægning, en fugtighedsstrimmel, der forhindrer irritation og kanaler for udledning af overskydende vand. Gillette Fusion Proglide Power razor er udstyret med en mikrochip vibration for at reducere friktion af knivene på ansigtets hud. Vibrationer virker fra et simpelt finger-type batteri (men ikke fra en billig en). På bagsiden af ​​hovedet - trimmer. Der er en ladningsniveauindikator. Barbering af denne barbering er meget ren uden at irritere huden. Minus: Gillette razor af denne model er dyr (lidt mere end 800 rubler), samt udskiftelige blade til det.
 2. Gillette Fusion Proglide Power flexball. Fugtighedsstrimler af denne barberhane er forstørret, indeholder hudplejeolier. Der er særlige drænkanaler (de tjener også til udledning af overskydende gel). Antallet af Gillette Fusion barbermaskiner, der ikke crush huden med en flexball er 5, og der er en trimmer på bagsiden af ​​hovedet. Særlige mikrobørster styrer hår lige under de skarpe knive. Der er en knivstabilisator, der giver minimal friktion og glat glidning. Gillette Fusion Proglide barbermaskine med flexball teknologi gentager præcist alle konturer og uregelmæssigheder i ansigtet og barberer stort set alle hår. Minus - Gillette Fusion Proglide razor med flexball teknologi er endnu dyrere end den tidligere model (over 1000 rubler).
 3. GilletteFusionPower. Disse barbermaskiner omfatter flere serier (CoolWhite, Phantom, etc.). Blades - 5 + trimmer med sving af hovedet. Der er 1 aftagelig kassette, barberstativ. Reduceret tryk på huden er tilvejebragt af specielle mikroimpulser, hvilket gør friktionen af ​​blades usynlige (dette system er batteridrevet). Der er mikrospor, der udjævner uregelmæssigheder i ansigtets hud og gør glidning så glat og glat som muligt. Gillette Fusion Power shaver er relativt høj - omkring 700 rubler.
 4. Gillette Sensor Excel. Fremragende barbermaskine med 3 aftagelige kassetter at vælge imellem (2 af dem med 2 blade og 1 med 3). Flydende barberhovedhoved er smal, hvilket er særligt velegnet til behandling af små områder (under næsen osv.). Excel-sensorbladen er forkromede, der er en fugtighedscreme og 5 mikrokamme til at løfte børsterne og glatte huden. Pakken indeholder også et behageligt stativ. Blandt de resterende Gillett maskiner er denne en noget forenklet version, og derfor relativt billig, kun omkring 650 rubler.

Med hensyn til bladene er Gillette Fusion Proglide udskiftelige barberingskassetter af 4 stykker velegnet til Fusion Progled Power og til Gillett Fusion Proglide flexball. Kassetterne har en fugtighedscreme med olier indeholdende mineraler og blade stabilisering. Hver kassette har 5 ikke-gnidende knive, der sikrer glathed efter barbering.

Gillette Fusion eller Gillette Fusion Power shaving patroner er 8 stykker hver. Bladene i dem er placeret tæt, hvilket reducerer trykket på huden og minimerer risikoen for irritation. Behovet for at udskifte knivene er angivet med den ændrede farve på fugtighedsstrimlen.

Sådan bruges

Før barbermaskiner kræver huden træning. For at gøre dette skal du dampe dit ansigt, vaske med varmt vand, så sug et terryhåndklæde i det, klem det og læg det på dit ansigt i et stykke tid, så porerne åbner endnu stærkere. Nu hvor huden er klar, kan du begynde barbering:

 1. Påfør et barberingsprodukt (gel eller skum) på ansigtet i en cirkulær bevægelse, så laget er jævnt;
 2. Start proceduren med kinderne, styr maskinen fra top til bund i ekstreme tilfælde - diagonalt, trække lidt med hånden (hvis det er nødvendigt);
 3. Behandl halsen mod hagen yderligere;
 4. Hagen selv er overgroet med stivere hår end på kinderne eller halsen, så du skal barbere den efter at have behandlet nakken;
 5. overskægslinjen er den hårdeste, den er barberet for at give det ekstra tid til blødgøring (når du barberer overlæben under næsen, tryk så tæt på tænderne som muligt);
 6. forsigtigt barbere hårdt for at nå steder
 7. vask skummet (gelen) for at inspicere ansigtet på kvaliteten af ​​barberingen og modificere de manglende sektioner og tilsæt skum igen;
 8. skyl ansigtet med køligt (ikke koldt!) vand, således at porerne ikke øjeblikkeligt indsnævres, hvilket forhindrer deres behandling med efterskæringslotion (eller balsam);
 9. anvende lotion (balsam).

Hvad anbefales ikke ved barbering

For at få ansigtet til at se rigtig godt udplejet, kan det under ingen omstændigheder under barberingen være:

 • tryk maskinen på huden;
 • holde imod hårvækst
 • Kør en maskine flere gange på samme sted;
 • barbering tørt;
 • Brug dumme barbermaskiner (maskinen skal være ny eller skarp nok);
 • Ignorer vaskningen af ​​maskinen med vand efter hver 1-2 hudkørsler;
 • forstyrre rækkefølgen af ​​behandlingsområder i ansigtet;
 • gnid ansigtet med et håndklæde efter barbering (bare våd det);
 • Smør ansigtskrem umiddelbart efter proceduren (for ikke at blokere deres porer);
 • brug en andens barbermaskine.

Det er også uønsket at anvende alkoholholdige midler (colognes, lotioner på alkohol osv.) Efter barbering, for ikke at overdrive huden. Dette er især vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Det samme gælder for barberende geler: Nå, hvis de ikke indeholder sæbe. Sådanne geler giver ikke skum, som vil give en bedre barbering første gang og uden ændringer, og vil heller ikke tørre huden.

Razor Gillette - dyrt, men resultatet af deres brug, opnået hver morgen, vil begrunde alle omkostninger.

anmeldelser

Stanislav Verbinin, 40 år gammel. For mig er der ingen sådan indikator - den høje pris, når det kommer til barbering. Kære razors er altid mere holdbare, og det betyder at købe billige ting, jeg bruger stadig det samme beløb, kun i rater. Gillette razor varer så længe, ​​at det er yderst sjældent at bruge penge på det. Dette er et stort plus, men glæden og resultatet af barbering med maskinerne i dette firma kan ikke sammenlignes med andre.

Andrei Feklichev, 32 år gammel. Gillett er virkelig et værdifuldt mærke. Jeg forsøger at få alt til barbering kun fra dette mærke. Men ansigtet er altid garanteret i orden, ingen irritation, alt er hurtigt og bekvemt. Og lotioner, skum og geler fra Gillette supplerer hinanden harmonisk og påvirker kun huden positivt.

Ivan Smolyakov, 29 år gammel. Dette er virkelig et mærke for rigtige mænd, selvfølgelig. Kun ét typisk mandligt design er noget værd, for ikke at nævne kvalitet og bekvemmelighed. Ja, og hudpleje er ikke mindre vigtigt, fordi resultatet af barbering altid er på det mest synlige sted - på ansigtet. Jeg kan godt lide at bruge Gillet, og jeg er sikker på at de fleste mænd også.

Razor "Vest": variationer og deres beskrivelse

Hver repræsentant for det stærkere køn overvåger sit udseende og bruger midler til barbering. Denne artikel fokuserer på de mandlige maskiner. Razor "Vest" har mange sorter. Af disse kan hver person vælge selv hvad der passer til ham. Overvej hvad der kunne være barbermanden "Vest". Også vi vil fortælle, i hvilke maskinværktøjer der er forskellige og hvilke fordele har.

Razor "Vest": typer

Til at begynde med er det værd at sige, at producenten fremstiller produkter til mænd og kvinder. Alle produkter er forskellige fra hinanden og har fremragende kvalitet. Så på hylderne i forretninger kan du se følgende varer:

 • Maskinen "Vest Venus" (kvindelig model barbermaskine);
 • barbermaskine "Vest Mac 3";
 • maskine "Vest Siries";
 • barbermaskine "Fusion".

Vi lærer forskellen mellem ovenstående modeller.

Beslægtede videoer

Maskin til barbering "Vest Mack 3"

Razors til mænd har et andet antal blade. Så er denne model kendetegnet ved et flydende hoved med tre knive. Det er på grund af deres nummer, at modellen fik sit navn.

Razor "Vest Mac 3" glider forsigtigt over ansigtets hud. Skarpe knive barberer fast hår af stivhed, hvilket giver huden blød og intakt. Der er to typer af denne model: den klassiske Mac 3 maskine og Mac 3 Sensitive razor.

Begge modeller har en fugtighedscreme, der blødgør huden, når du barberer. Maskinen "Poppy 3 Sensitive" adskiller sig fra den sædvanlige, fordi den har en imprægnering af aloea. Det smeder glat hud med et tyndt lag af hud, der fjerner irritation og rødme. Derfor er denne barbermaskine egnet til mænd, hvis ansigt er udsat for udslæt og brænding efter barbering.

Når knivene er kedelige, kan du ændre kassetten og fortsætte med at barbere komfortabelt. Udskiftelige blokke på 2, 4 og 8 stk. Pr. Pakning er fremstillet.

Razor "Fusion Vest"

En sådan mandemaskine har et flydende hoved med fem knive. Raket forsigtigt glider over huden og gentager alle bøjningerne. De tynnste skarpe knive barberer endda vanskelige at nå og hårde hår. På grund af det faktum, at barbermaskine har et stort antal blade, behøver du ikke længere gentage bevægelser og beskadige sart hud. Det er nok at holde maskinen en gang i ansigtet, da alle hårene bliver barberet af.

Denne model har to underarter: Den klassiske maskine "Fusion Vest" og "Fusion Power Vest". De adskiller sig ved, at den nyeste model har et indbygget batteri. På grund af vibrationen rager razeren hårdt og kort hår. Dette giver dig en behagelig barbering.

For forskellige barbermaskiner skal du købe separate udskiftningsmundstykker. Fabrikanten tilbyder dig at købe henholdsvis 2, 4 og 8 stk.

Maskine til mænd "Vest Siries"

Denne model syntes lidt tidligere end ovenstående. Den har to knive og en fugtighedsstrimmel.

Det skal bemærkes, at en sådan maskine ikke har et flydende hoved. Det er hos ham, at du vil være i stand til fuldt ud at styre dine bevægelser og lede barbermaskinen til det rigtige sted.

Denne model af maskinen har tre typer udskiftelige patroner. Nogle har slet ikke en fugtighedscreme og er designet til mænd, hvis hud er tilbøjelig til allergi. Andre har en klassisk fugtgivende strimmel til at blødgøre huden under barberingen. Stadig andre har en strimmel aloe. Hun bekæmper irritation og rødme i ansigtet.

Kvindelige maskiner "Vest Venus"

Fabrikanten tilbyder at købe en separat model til det rimelige køn. Barbermaskinen har et flydende hoved og et behageligt håndtag, der ikke glider selv i våde fingre. Der er flere typer kvindelige barbermaskiner.

Klassisk "Venus" blev frigivet den allerførste. Denne maskine har tre blade og en fugtgivende strimmel, der gør det muligt at glide let over huden og gentage kurverne.

Venus Embrace razor har fem blade, der sikrer den mest behagelige fjernelse af uønskede hår, selv i intime områder. Maskinen har også et flydende hoved, der jævnligt gentager kurven på den kvindelige krop og fjerner lige hårdt tilgængelige hår.

Maskinen "Venus Breeze" skabt af typen af ​​den klassiske barbermaskine. Det har også tre knive og et flydende hoved. Desuden har barbermaskine to gelpuder. De fugter huden inden barberingen og efter den. Takket være dette har kvinden glat hud uden irritation og brænding.

Alle dyser kan udskiftes. Det er værd at bemærke, at du kan købe en maskine og sætte en kassette på den med enhver anden barbermaskine fra Venus Vest. Udskiftelige blokke udstedes på 2, 4 og 8 stykker.

Engangsapparater

Razor "Vest" kan være engangsbrug. Sådanne modeller er tilgængelige for kvinder og mænd. Alle maskiner har en fugtighedsgivende strimmel, der lindrer irritation og rødme.

Tilgængelige produkter af 2, 4, 5, 8 og 10 stykker i pakker.

konklusion

Nu ved du, hvad er barbermaskinerne til mænd og kvinder. Vælg hvad du kan lide mere. Få "Vest" -maskinerne og slippe af med unødvendige hår med komfort for dig og din krop!

Razor "vest": variationer og deres beskrivelse

Video: Åbning af barbermaskinen "Gillette Fusion ProGlide Power"

Hver repræsentant for det stærkere køn overvåger sit udseende og bruger midler til barbering. Denne artikel fokuserer på de mandlige maskiner. Razor "Vest" har mange sorter. Af disse kan hver person vælge selv hvad der passer til ham. Overvej hvad der kunne være barbermanden "Vest". Også vi vil fortælle, i hvilke maskinværktøjer der er forskellige og hvilke fordele har.

Video: 5. Classic T-formede maskiner og deres typer. Barber klassisk maskine. Hvordan man br

Razor "Vest": typer

Til at begynde med er det værd at sige, at producenten fremstiller produkter til mænd og kvinder. Alle produkter er forskellige fra hinanden og har fremragende kvalitet. Så på hylderne i forretninger kan du se følgende varer:

 • Maskinen "Vest Venus" (kvindelig model barbermaskine);
 • barbermaskine "Vest Mac 3";
 • maskine "Vest Siries";
 • barbermaskine "Fusion".

Vi lærer forskellen mellem ovenstående modeller.

Maskin til barbering "Vest Mack 3"

Razors til mænd har et andet antal blade. Så er denne model kendetegnet ved et flydende hoved med tre knive. Det er på grund af deres nummer, at modellen fik sit navn.

Razor "Vest Mac 3" glider forsigtigt over ansigtets hud. Skarpe knive barberer fast hår af stivhed, hvilket giver huden blød og intakt. Der er to typer af denne model: den klassiske Mac 3 maskine og Mac 3 Sensitive razor.

Begge modeller har en fugtighedscreme, der blødgør huden, når du barberer. Maskinen "Poppy 3 Sensitive" adskiller sig fra den sædvanlige, fordi den har en imprægnering af aloea. Det smeder glat hud med et tyndt lag af hud, der fjerner irritation og rødme. Derfor er denne barbermaskine egnet til mænd, hvis ansigt er udsat for udslæt og brænding efter barbering.

Når knivene er kedelige, kan du ændre kassetten og fortsætte med at barbere komfortabelt. Udskiftelige blokke på 2, 4 og 8 stk. Pr. Pakning er fremstillet.

Razor "Fusion Vest"

En sådan mandemaskine har et flydende hoved med fem knive. Raket forsigtigt glider over huden og gentager alle bøjningerne. De tynnste skarpe knive barberer endda vanskelige at nå og hårde hår. På grund af det faktum, at barbermaskine har et stort antal blade, behøver du ikke længere gentage bevægelser og beskadige sart hud. Det er nok at holde maskinen en gang i ansigtet, da alle hårene bliver barberet af.

Denne model har to underarter: Den klassiske maskine "Fusion Vest" og "Fusion Power Vest". De adskiller sig ved, at den nyeste model har et indbygget batteri. På grund af vibrationen rager razeren hårdt og kort hår. Dette giver dig en behagelig barbering.

For forskellige barbermaskiner skal du købe separate udskiftningsmundstykker. Fabrikanten tilbyder dig at købe henholdsvis 2, 4 og 8 stk.

Maskine til mænd "Vest Siries"

Denne model syntes lidt tidligere end ovenstående. Den har to knive og en fugtighedsstrimmel.

Det skal bemærkes, at en sådan maskine ikke har et flydende hoved. Det er hos ham, at du vil være i stand til fuldt ud at styre dine bevægelser og lede barbermaskinen til det rigtige sted.

Denne model af maskinen har tre typer udskiftelige patroner. Nogle har slet ikke en fugtighedscreme og er designet til mænd, hvis hud er tilbøjelig til allergi. Andre har en klassisk fugtgivende strimmel til at blødgøre huden under barberingen. Stadig andre har en strimmel aloe. Hun bekæmper irritation og rødme i ansigtet.

Kvindelige maskiner "Vest Venus"

Fabrikanten tilbyder at købe en separat model til det rimelige køn. Barbermaskinen har et flydende hoved og et behageligt håndtag, der ikke glider selv i våde fingre. Der er flere typer kvindelige barbermaskiner.

Video: Falske knive. Gillette Fusion Mach3. Forskellene. # 1

Klassisk "Venus" blev frigivet den allerførste. Denne maskine har tre blade og en fugtgivende strimmel, der gør det muligt at glide let over huden og gentage kurverne.

Video: Om T-Shaving Machines + MUEHLE + Safety Razor History

Venus Embrace razor har fem blade, der sikrer den mest behagelige fjernelse af uønskede hår, selv i intime områder. Maskinen har også et flydende hoved, der jævnligt gentager kurven på den kvindelige krop og fjerner lige hårdt tilgængelige hår.

Maskinen "Venus Breeze" skabt af typen af ​​den klassiske barbermaskine. Det har også tre knive og et flydende hoved. Desuden har barbermaskine to gelpuder. De fugter huden inden barberingen og efter den. Takket være dette har kvinden glat hud uden irritation og brænding.

Alle dyser kan udskiftes. Det er værd at bemærke, at du kan købe en maskine og sætte en kassette på den med enhver anden barbermaskine fra Venus Vest. Udskiftelige blokke udstedes på 2, 4 og 8 stykker.

Engangsapparater

Razor "Vest" kan være engangsbrug. Sådanne modeller er tilgængelige for kvinder og mænd. Alle maskiner har en fugtighedsgivende strimmel, der lindrer irritation og rødme.

Tilgængelige produkter af 2, 4, 5, 8 og 10 stykker i pakker.

konklusion

Nu ved du, hvad er barbermaskinerne til mænd og kvinder. Vælg hvad du kan lide mere. Få "Vest" -maskinerne og slippe af med unødvendige hår med komfort for dig og din krop!

Haircut skaldet: hvem vil gå?

Overlæbe shugaring