Philips barbermaskin

Philips, en hollandsk virksomhed, udvikler sin virksomhed på tre områder: sundhedspleje, belysningsteknologi og forbrugsvarer. Philips shaver er en position, hvor mærket indtager en ledende position på det russiske marked. Virksomheden er konstant på udkig efter innovative løsninger, der skaber nye enheder designet til at forbedre barbers komfort.

Philips elektriske barbermaskiner har et rotorsystem. Strøm fra netværket er kun i enhederne i den første serie, resten er indbyggede batterier. Drevet oplades i 1 time og kører autonomt i 50-60 minutter. Nogle trim niveauer har en foldning, eller SmartClick, trimmer, oplader, skæg styler, rengøringsbørste og etui. Sortimentet af Philips barbermaskiner er repræsenteret af enheder med et bredt udvalg af funktioner og prisniveauet for produkter - fra præmier til økonomiske muligheder.

Barbersystemer forbedres med udgivelsen af ​​hver ny linje, hvilket afspejles i prisen på en elektrisk barbermaskine. Embedded Philips teknologier:
- SmartTouch - tager højde for bøjningerne i ansigt og nakke, garanterer den upåklagelige kvalitet af barberingen;
- Speed-XL - hurtig og forsigtig barbering, fange selv de korteste hår;
- Super lift Cut - dobbelt blad system;
- Refleks handling - automatisk tilpasning til ansigtsegenskaber;
- Hurtig rengøring - hurtig rengøring efter hver brug.

Elektriske barbermaskiner fra Philips

Philips tilbyder mænd en række elektriske barbermaskiner:
- 3000. ComfortCut barbersystem. Linjalen er kun beregnet til tør barbering. Hovedets design afhænger af den særlige model af barbermaskinen - flydende eller CloseCut / Flex Float. Nogle enheder er drevet fra netværket, andre har et indbygget drev. 8 timers opladning af batterier er nok til 45 minutters batterilevetid.
- 5000. Philips positionerer PowerTouch som en behagelig barbering uden irritation. Anvend kun i tør tilstand. Elektriske barbermaskiner er udstyret med DualPrecesion eller Triple Track roterende hoveder.
- 7000. SensoTouch tilbyder en elektrisk barbermaskin til tør og våd barbering. Barbersystemer: DualPrecesion og Gyroflex 2D eller Comfort-ringe. Arbejdselementerne i en Philips mikrogranuleret elektrisk barbermaskin til mænd med følsom hud glider glat og irriterer ikke epidermis.
- 9000. V-track Precision barbersystem er det nyeste prissat Philips design. Begge typer barbering er tilgængelige. Fleksible hoveder med rotation i otte retninger. Selvrensende system SmartClean PRO.
- AquaTouch. Den specielle Aquatec-tætning gør det muligt for barbermaskinen at blive brugt i tørre og våde forhold med gel eller skum. Hvis du køber Philips barbermaskinen fra denne serie, kan du sikkert bruge den i bruseren. Teknologi QuickRinse beskytter pålideligt kroppen.
- ClickStyle. Philips placerer linjen som "2 in 1" - en glat barbering og perfekt flade børster. Med SmartClick-design ændres dyserne (5 stykker af forskellige længder) hurtigt og nemt. Elektriske barbermaskiner bruges til rent barbering og danner et skæg eller skæg.

Philips OneBlade - ny generation shaver

For at barberer, er der mange måder: bladskraber, barbermaskine, trimmer, elektrisk barbermaskine, hver er god på sin egen måde, og hver finder sin vinkler og beundrer. For nylig er et nyt produkt fra Philips optrådt på russisk fjernsyn - dette er en ny måde at barbere: sikkert, hurtigt og overkommeligt. Philips OneBlade QP2520 er noget mellem en barberkniv og en almindelig barberkniv - en rakhyvel fra det 21. århundrede.

Philips OneBlade er en højteknologisk maskine af en ny generation: en genopladelig barbermaskine med gummieret krop med høj styrke + specielle tip til styring af barberlængden. Philips Mobile Trimmer bliver din uundværlige assistent både hjemme og ude: Du kan tage barbermaskinen med dig overalt, og kun fraværet af en stikkontakt til genopladning vil være en grund til bekymring.

Philips OneBlade QP2520 Shaver Trimmer

Den største ulempe ved Philips er batteriet, som kræver en lang opladning (8 timer), med kort batterilevetid (45 minutter). I betragtning af prisen på selve barbermaskinen og prisen på OneBlade-udskiftningsblade er Philips det bedste produkt på priskvalitetsskalaen for alle segmenter af befolkningen.

Ud over det udskiftelige blad er trimmeren udstyret med specielle dysekamme, som giver dig mulighed for at opretholde den ønskede længde af børsterne.

Sådan barberes med en Philips razor

Philips giver dig ikke jævn hud, det vil barbere dig op til "morgen" børstet, razeren vil være egnet både til våd (ved hjælp af skum eller gel) og til tør barbering.

Hvordan barberer Philips

I tilfælde af en våd barbering skal du først gnide den rigtige mængde gel eller skum over ansigtet og derefter begynde at holde barbermaden i retning af hårvækst og holde den flade side af bladet parallelt med huden. Efter barbering skal du skylle enheden under rindende vand og sætte det til side i et aflukket sted, så det tørrer hurtigere.

Teknikken til tør barbering adskiller sig kun, idet der ikke påføres yderligere hudblødgøringsmidler (skum eller gel) under det.

OneBlade flydende hoved går ideelt ind i konturerne i ansigtet under barberingen og giver dig mulighed for at komme til selv de fjerneste områder, hvor urørlige hår vokser.

Video instruktion

Blades oneblade

Philips OneBlade linje af rakere indeholder dobbeltsidet knivteknologi, der gør det let at barbere i alle retninger.

OneBlade-skæreenheden er indrammet af et beskyttelsesnet, som forhindrer bladet i tæt kontakt med huden. Teknologerne i firmaet udviklede barbermaskinen, så dets kanter nøje fulgte konturerne i ansigtet, og skærevagterne rørte ikke selve huden, men gik kun så langt som muligt til hårets rødder.

OneBlade Blade

OneBlade blades er en ny type blad, der giver dig mulighed for at barbere uden nedskæringer. Arbejdscyklussen på OneBlade udskiftningsbladet er 4 måneder, udskiftelige blade sælges i et sæt på 1 eller 2 stykker.

OneBlade Blade

Philips Oneblade kan kaldes en ny måde at udtrykke barbering på hver dag.

Et par ord i konklusion

Philips shaver er ideel til barbering af stubben "under nul": Barber hver 2-3 dage, og du kan glemme den sædvanlige maskine. Opret med det de figurer du kan lide skæget: Dette vil hjælpe dig med dyser, tunger, der er inkluderet i boksen razor.

Philips OneBlade kan tages som vandretur eller tur, og til landet eller en venlig weekend, med det vil du glemme en sådan hovedpine som nedskæringer, vil behovet for at købe skum eller barbering gel forblive tidligere.

Philips Beard Trimmer

Skæget er længe blevet et symbol på en ægte mand - hans styrke, karisma, tillid. Hun er i stand til radikalt at ændre udseendet, skabe et nyt billede. Et pænt, velplejede skæg kan fortælle meget om sin ejer. Bag hende behøver en omhyggelig og konstant pleje. For konstant at gå til mesteren i salonen, tager det meget tid, kræfter og penge.

Derfor ville den rigtige beslutning være at købe en trimmer til skæget. Philips producerer forskellige typer modeller, der appellerer til selv den mest krævende kunde med tykt ansigtshår. For ikke at forveksle med valget ved køb, bør du i detaljer undersøge alle funktionerne i de forskellige modeller, som producenten har fremlagt.

Særlige egenskaber

Hårklippere på ansigtet kræver en vis færdighed, og brugen af ​​det kan ofte give en række ulemper. For at trimningen af ​​overskæg og skæg ikke bliver en reel test, frigiver Philips modellen BT7210 / 15. Denne nyhed har en række egenskaber og forskelle, som fordelagtigt adskiller den mod baggrunden for andre trimmere.

Den største ulempe ved brug af denne slags husholdningsapparater har altid været forbundet med fine børstehår, som flyver i alle retninger, når der skæres. Et særligt træk ved Philips Beard og Mustache Trimmer BT7210 / 15 er vakuumbeholderen til små hår. Sådan udstyr af enheden løser øjeblikkeligt hovedproblemet.

Philips top trimmere anmeldelse: laser peger, indbygget støvsuger og andre vidundere

En mand med skæg, der ikke købte en trimmer, som en kirurg i en operation, der har glemt en skalpel. Philips sendte straks tre nye trimmere til vores redaktionelle team, hver med en unik chip. Vi har testet enheden og forberedt dig til en anmeldelse.

Har jeg brug for en separat trimmer

Dette spørgsmål er snarere relevant for unge og mindre erfarne mænd, der bare vender sig til vegetationen på deres ansigt og forsøger at en eller anden måde klare det. Det første alternativ til en separat trimmer, der kommer til at tænke på, er en elektrisk barbermaskin med indbygget trimmer. Sagen er selvfølgelig god, men ikke perfekt.

For det første er der ingen vedhæftning på trimmeren indbygget i den elektriske barbermaskin. Det er svært at styre hårets længde, du gerne vil beholde.

For det andet er det vigtigste værktøj i en sådan elektrisk barbermaskin stadig en barbermaskine, og en trimmer er et supplement til at fuldføre billedet. Fuldt trim skæget med det bliver sværere.

Ved hjælp af maskinen er det bekvemt at slippe af med ansigtshår, men ikke at passe på det. Selvfølgelig kan du barbere din hals eller kinder, hvilket giver glatte afrundede former, men der er ingen tvivl om en tynd liner. Nej, selvfølgelig, nej nej. Eller en tæt barbering, eller ingenting.

Generelt viser enhver virksomhed sig bedre, hvis du bruger specialiserede værktøjer. Det virker overalt, der starter med renovering af hjemmet og slutter med ansigtsbehandling. En separat trimmer er bare sådan et specialiseret værktøj. Intet kan gøre det bedre end ham.

Philips BT5200

Vi starter med den enkleste og mest overkommelige trimmer, kaldet Philips BT5200.

Forresten, ved at sige "simpel trimmer" betyder vi ikke begrænsningen eller fraværet af nogen funktionalitet, som ville være nyttig, når du plejer ansigtshår. Philips BT5200 er nem at bruge, og alt hvad du behøver for at opretholde den perfekte rækkefølge af børster, skæg og whiskers i den. Hvis det ser ud til at være simpelt med hensyn til muligheder, er det kun mod baggrunden for sine endnu mere sofistikerede ældre brødre.

Så, Philips BT5200 er en letvægts ergonomisk trimmer med indbygget batteri. Derfor fungerer det både fra netværket og autonomt. En fuld opladning varer i 60 minutters arbejde. Find ud af, hvornår du skal genoplade batteriet, du kan på indikatorlyset ved siden af ​​tænd / sluk-knappen.

Den største fordel ved Philips BT5200 er Lift-systemet. Trim. Kamens specielle design løfter håret og styrer det nøjagtigt under bladet. Som et resultat er alle hårene barberet ensartet i et enkelt pas uden et ensomt udragende hul, som ødelægger hele udseendet og tvinger dig til at vende sig til saks for yderligere korrektion.

En anden vigtig ting, at uerfarenhed ikke er opmærksom på, når man vælger en trimmer, er tilstedeværelsen af ​​selvskærende knive. Over tid reduceres skærmens skarphed uundgåeligt. Du vil bemærke dette, når din trimmer pludselig begynder at trække og springe over håret, selvom det ikke var tilfældet før.

Når du har passet på at finde en løsning, vil du opdage, at det er næsten umuligt at skære sådanne knive alene, og der er heller ingen udskiftelige sæt, eller de koster så meget som en halv trimmer eller endnu mere. Og du køber dem, for der er ingen steder at gå. Sådan er gebyret for at spare på ting, der ikke kan gemmes.

Philips BT5200 selvskærende rustfri stålblade. I det mindste, så siger producenten. Vi brugte ikke trimmerne i så lang tid til at kaste dem, men på den sidste testdag arbejdede de så godt som på den første.

Se på denne store cirkulære længdeswitch.

I modsætning til typiske skydere, hopper den ikke over flere positioner på én gang. Administrer det mere bekvemt. Hver switch foregår tydeligt og ledsages af et klik med øjeblikkelig fiksering på den valgte position, hvoraf der i øvrigt er 17 stykker.

Den minimale hårlængde, som Philips BT5200 kan opretholde, er 0,4 mm, hvilket betyder, at det faktisk er en tæt barbering. Forøgelsen er 0,2 mm, indtil du når 1 mm. Næste trin går til 0,5 mm, og så videre til 5 mm. Fra 5 til 10 mm stigning er 1 mm. Har du brug for så mange stillinger trimmer? Ja selvfølgelig. Jo flere muligheder, jo højere nøjagtighed, mere plads til handling og jo bedre resultatet.

Sidst på listen, men langt fra den sidste vigtige fordel ved Philips BT5200 er 100% vandtæt.

Færdig trimning, skyl trimmerhovedet under rindende vand, rystet, læg på hylden. Alt.

Intet vil ruste, vil ikke låse noget og vil ikke bryde. Stor trimmer uden fejl for hver dag.

Philips BT7210 / 15

Den anden trimmer vi testede har en meget nyttig funktion. Philips BT7210 / 15 indsamler barberede hår alene.

Inde er det et miniature vakuumsystem, der strammer de barberede hår og forhindrer dem i at flyve rundt.

Hvem har brug for det overhovedet? Åh-åh-oh... Hvor mange familiekvoter kunne have været undgået, hvis en sådan trimmer dukkede op tidligere. Din kone eller kæreste er ikke sur på grund af disse små, ligesom mikroskopiske nålehår efter trimning? Så gemmer hun bare sin vrede. Og føler du ikke selv barberede hår på huden? Det er det samme som at gå til frisøren og ikke vaske dit hoved: kløende og kløende.

Længdekontakten her er lige så stor og rund, men trinene er noget anderledes. Min. Længden er 0,5 mm, maksimum - 10 mm. Pladsen er altid den samme og er 0,5 mm. I alt 20 stillinger.

Tilstedeværelsen af ​​en støvsuger forbyder ikke at skylle dysebeklædningen under vand og påvirker ikke arbejdsmængden. Generelt er alle tre Philips trimmere, der testes af os, kendetegnet ved et minimalt niveau af genereret støj og vibration, som det viser sig at være mere fokuseret på processen, og hovedet gør ikke ondt. Andre funktioner i Philips BT7210 / 15 er identiske med den yngre model:

 • system til at hæve og styre hår til løftens knive trim;
 • selvskærende knive af rustfrit stål;
 • indbygget batteri.

På Philips BT7210 / 15 mere kraftfuldt udstyr. Ud over kammen til skæg og børster til rengøring er der en kompakt dyse-trimmer til at skabe præcise linjer og en kam til at udarbejde detaljerne. Fremragende trimmer, hvorefter du ikke behøver at komme ud.

Philips BT9290 / 15

De, der er bekendt med våben, ved, hvor mange kollimator seværdigheder og laser designere forbedrer optagelsesnøjagtigheden. Det er hensigtsmæssigt at sigte mod et lyspunkt, men hvis vi taler om en trimmer, så behøver vi ikke et punkt, men en linje, der angiver den nuværende barberingsgrænsen.

Faktisk er Philips BT9290 / 15 den taktiske trimmer med laser målbetegnelse.

Laseren bruges til at skabe de mest præcise og symmetriske linjer.

Hjælper denne røde strimmel virkelig så meget? Åh ja, hvordan ellers! Selv en halvblind vil ikke gå glip af.

BT9290 / 15 er en ældre model, derfor er den lavet af mere avancerede materialer. I stedet for den sædvanlige skridsikre plast anvendes der en gummeret belægning her, og længdeomskifteren er lavet af metal.

Sidens dele af kroppen er dekoreret med kromindsatser, og generelt ser trimmeren selvfølgelig mere solid ud.

Afbryderen med 17 positioner starter fra 0,4 mm og giver dig mulighed for at øge længden til 2 mm i trin på 0,2 mm, derefter til 5 mm i trin på 0,5 mm og nå 10 mm i trin på 1 mm.

Andre funktioner ud over Philips BT7210 / 15 unikke vakuumsystem er identiske med andre trimmere:

 • system til at hæve og styre hår til løftens knive trim;
 • selvskærende knive af rustfrit stål;
 • indbygget batteri;
 • 100% vandbeskyttelse.

BT9290 / 15-kittet indeholder et skægkammer, en børstekamme, en rengøringsbørste og en taske til opbevaring af trimmeren.

i alt

I teorien skal du til sidst vælge en vinder, men i dette tilfælde er hver testet trimmer unik og god på sin egen måde.

Selvfølgelig går manglen på et indbygget vakuumsystem til indfangning af barberet hår og lasermålretning til minus yngre Philips BT5200, men det er mere tilgængeligt og ikke ringere end de midterste og ældre brødre i andre parametre.

Philips BT7210 / 15 er en gave til dem, der ofte skal trimme skæget og stubben i luften, men vil ikke lide efter det og spilde tid på rengøring.

BT9290 / 15 - den bedste måde at føle sig som et specialstyrke, hvis pistol er hængt med taktiske dikkedarer. Nå, det er faktisk bare en meget bekvem og præcis trimmer, hvilket i høj grad letter processen med at bringe skæg og børster i orden.

Philips Beard Trimmers (Philips): Brand review

Takket være mange værktøjer og instrumenter har mænd råd til at bære et stilfuldt skæg og overskæg, der sørger for det selv alene hjemme. Det mest populære værktøj er en trimmer, da den har alle de nødvendige funktioner til skæring, styling, barbering og trimning af ansigtshår. Desuden kan trimmere alene fjerne overskydende hår på svært tilgængelige steder som næse og ører.

Philips fremstiller elektroniske og husholdningsapparater, herunder overskæg og skægtrimmer. Dette mærke er stærkt forankret i placeringen af ​​de bedste producenter i det moderne marked, og Philips trimmere har stor efterspørgsel og tillid fra forbrugere og fagfolk. Producenten tilbyder en bred vifte af trimmere med forskellig konfiguration, funktionalitet og priser.

Funktioner og fordele ved Philips trimmere

Philips skæg trimmer adskiller sig fra andre producenter af elektriske apparater med hensyn til funktionalitet, design, kvalitet og omkostninger. Derudover udvider producenten løbende sit sortiment, leverer markedet med nye genstande og forbedrede modifikationer. Trimmere blev først produceret i 2011, og siden da er efterspørgslen efter denne gruppe produkter fra Philips kun steget.

Præparative træk ved trimmere fra Philips til skæg er som følger:

 • hver efterfølgende trimmermodel suppleres med nye funktioner, som er en forbedret version af tidligere modeller;
 • flere årtier af salg af trimmere er nøgle øjeblikke af stabilt ry og prestige af mærket;
 • Philips fleksible prispolitik gør det muligt for mænd i forskellige sociale grupper at købe trimmere med forskellige prisgraderinger;
 • Philips mærke er en innovator af mange innovationer og nye funktioner, såsom modeller med laserpeger og meget mere.

Ikke desto mindre er der ulemper for mærket, især man skal betale mere for popularitet og prestige af mærket, end hvis man køber trimmere fra fabrikanter, der er lidt kendte i dag. Men samtidig betaler prisen med serviceens holdbarhed og kvaliteten af ​​hver elektrisk enhed.

karakteristika

Enhver maskine til skæring af skæg og overskæg Philips produceret på firmaets fabrik i Holland. Sortimentet har forskellige versioner af enheder, som kan afvige lidt i tekniske egenskaber, muligheder, udstyr og priser. Men for at forstå, hvor hensigtsmæssigt valget er i retning af trimmeren fra Philips, skelner producenten de generelle egenskaber ved instrumenterne.

 • et bredt udvalg af modeller for forbrugere af forskellige klasser og præferencer;
 • hver trimmer har universelle muligheder, nogle har yderligere funktioner;
 • særprægede trimmere Philips - vakuumsystem, dyser med forskellige niveauer, laserpeger mv.
 • kombineret type strøm og lang batterilevetid
 • ergonomisk størrelse og udstyr, det vil sige lav vægt og overordnede dimensioner til komfortabel brug;
 • Muligheden for sikker haircuts og barbering, så en sådan enhed er næsten umulig at blive skadet;
 • Knivene er lavet af slidstærkt metal for den mest præcise og hurtige skæring af overskydende hår.

Således kan vi konkludere, at Philips trimmer-razor kombinerer flere funktioner - kvalitet, rimelig pris og innovative muligheder og evner hos enheden. Derfor foretrækkes elektriske barbermaskiner og trimmere af dette mærke af mænd til hjemmebrug og specialister til professionelle salonaktiviteter.

Anvendelsesmåde

Anvend trimmere af dette mærke skal være i overensstemmelse med de instruktioner, som producenten tilbyder for hver model separat. Mange trimmere kan bruges til tørre og våde hårklipp og barbering. Der er nogle modeller, der kan vaskes under rindende vand. Før brug af trimmeren skal skæg vaskes, tørres og koges grundigt med en kam.

Derefter installerer enheden den ønskede dyse, afskærer overskydende tykkelse og længde fra området af kinderne, hagen, halsen, whiskers og templerne. Yderligere uden en dyse, kun med en skærekniv skal du lave skægskærer, der fjerner overskydende arealer. Derefter rengøres enheden så hurtigt som krævet i brugsanvisningen - med en børste eller under rindende vand. Trimmeren skal opbevares i en kasse eller et låg, som også tilbydes af fabrikanten i kittet.

Populære modeller

Trimmeren er en ideel enhed til skæg og overskæg, mens Phillips tilbyder forskellige modifikationer og modeller til behagelig brug og maksimale resultater på barbering, skæring, kantning, modellering og trimning af ansigtshår. Til dato produceres og sælges et stort antal modeller og modifikationer, men de mest populære eksperter kalder 3 modeller:

 1. Norelco Beard Trimmer 9000 - en professionel ny model trimmer med en laserpeger til den mest præcise modellering af skæg og overskæg. Trimmeren fungerer som fra strømforsyningsnetværket og er autonom takket være akkumulatoren. Vedhæftet fil har 17 længder til at trimme og klippe håret. Der er også mulighed for at kontrollere opladning i form af et display.
 2. Philips BT7210 - i denne enhed tilbyder producenten tyve niveauer af hårlængdejustering. Enheden har også en kombineret type mad, og den har desuden et indbygget støvsugningssystem, der suger skærehårene i beholderen. Dette forenkler i høj grad processen med rengøring og vedligeholdelse af elektriske apparater.
 3. Philips BT5200 - denne enhed har blader af slidstærk metal, dysen har 17 niveauer af hårlængde justering. Ud over bladet har trimmeren en kam til at løfte hårene og let skære dem til den ønskede længde. Denne model kan kun arbejde med batteri, hvilket er vigtigt at overveje, når du køber.

Ved at vælge fra modellerne af trimmere, der præsenteres fra mærket, skal man tage hensyn til personlige behov og præferencer, så hver valgmulighed i enheden er relevant og nødvendig. I nogle tilfælde vil dyre trim modeller med en stor liste over funktioner ikke være så passende som en billig model med standard funktionalitet.

Omkostningerne ved enheden er også det vigtigste kriterium for udvælgelse af de viste modeller. Philips mærke er berømt ikke kun for pålidelige varer af høj kvalitet, men også til prisgradering og fleksible politikker, så du kan vælge mellem de billigste til de dyreste varer. For eksempel vil den nye model trimmer Norelco Beard Trimmer 9000 koste en mand 8.000 rubler, prisen på modellen BT7210 er 6.500 rubler og BT5200 - 4.500 rubler.

Du kan lære mere om andre trimmermærker fra individuelle materialer:

konklusion

Modet til skæget steg igen til højden, hvilket resulterede i, at efterspørgslen efter apparater til pleje steg. Trimmere er alsidige maskiner til trimning, barbering, modellering og kantning af overskæg og skæg, de kan niveauviske whiskers og øjenbryn, og også fjerne hår på vanskelige steder. Ifølge mange publikationer og specialister er trimmere fra Philips-mærket anerkendt som ledere blandt andre lige så populære mærker, da de har standard og ekstra muligheder, rimelige priser og god kvalitet.

Philips Beard Trimmers

Mange mænd, på trods af den udmattende daglige procedure for barbering, har ikke travlt med at nægte at bære skæg og overskæg, idet de betragter dem som en del af deres image, der understreger maskulinitet og undertiden endog brutalitet. "Kultiveret" ansigtshår kan virkelig blive et meget vigtigt og virkelig smukt stykke på billedet af en moderne mand, der giver en vis charme. Men det er kun i tilfælde, hvor skæg og overskæg ser pæne ud og ikke ligner skødesløs forsømmelse.

Brug af en barbermaskine til dette formål er ikke ideel. Med sin hjælp kan du kun fjerne overskæg og skæg helt eller kun de hår, der går ud over grænsen for skægslinjen, men denne enhed vil ikke helt klare længde og formkorrektion.

Ideelt jævnt simulere designet af ansigtshår på grund af trimmeren - en speciel enhed til skæring af overskæg og skæg, let og nemt at klare hår af enhver længde.

Brug af en trimmer er en uafhængig pleje af ansigtshår, der skaber din egen stil og velplejede image, og alt dette uden en frisørs deltagelse udelukkende med egne hænder og til din smag.

Fordeler og ulemper ved trimmeren

Når man engang har forstået, hvilken slags enhed det er, vil de fleste mænd tænke grundigt: er det værd at hele tiden barbere af overskæg og skæg, hvis man kan skabe et virkelig mesterværk af dem og selv uden stor indsats? Oprettelse og ændring af billede og stil - ved vilje, selve proceduren - hjemme, hvad mere kan du have, når denne enhed har så mange fordele:

 • evnen til at skære og trimme ansigtshår alene og ved dit eget design
 • modellering overskæg og skæg
 • der er ingen mulighed for hudskade, da daglig brug af en barbermaskine (trimmerbladene ikke passer godt til overfladen af ​​ansigtet, men kun skærer hårene i bunden);
 • behøver ikke tid og penge brugt på frisør
 • køb trimmer - en engangspris, og enheden vil vare meget lang tid;
 • tillid til enhedens renlighed og hygiejne, da rengøring sker personligt, og der er ingen grund til at stole på salonmedarbejdernes integritet og tænke på, hvor rent apparatet er efter den tidligere klient;
 • arbejde tager ikke meget tid;
 • lav dit eget unikke billede - en rigtig fornøjelse;
 • trimning er let (de fleste af dem er simpelthen skyllet under løbende vand og tørret);
 • Du kan købe en enhed med forskellige dyser og ekstra funktioner (til at klippe hår i ørerne og næse, øjenbrynskorrektion, osv.);
 • strømforsyning på enheden - fra elnettet eller fra batteriet (valgfrit);
 • der er specielle forbedrede modeller, der samler de klippede hår i rummet inde, så det er ikke nødvendigt at rengøre efter ansigtets behandling på badeværelset;
 • Knive bliver ikke stumme i lang tid (primært på grund af selvskærpning under drift).

Hvad angår trimmerfejlene eksisterer de også, men de er latterligt små:

 • en god enhed er dyrt;
 • skal hele tiden rengøres (efter hver brug) og smøres (før proceduren eller efter den - se vejledningen).

Populære modeller

Trimmer er en uundværlig assistent til de mænd, der ikke ser deres billede perfekt uden skæg, fordi denne enhed nemt kan gøre ethvert ansigtshår til at se attraktivt og endda stilfuldt ud.

Philips mærke skiller sig ud blandt andre som den mest populære og krævede, med konstant solid "top fem" med hensyn til kvaliteten af ​​sine produkter:

 1. Philips BT9290 / 15. En 2-sidet enhed med en laserstyret funktion, der giver dig mulighed for at skabe perfekt lige og skarpe skæglinjer. Laserstrålen "fører" til den ønskede bevægelsesretning af trimmeren, som om der bliver bedt om, hvorledes man skal styre enheden, så alting vil fungere optimalt. Høj kvalitet hår trimning sikres takket være 32 mm bredden på den ene side af enheden. Den anden side er smal, 15 mm, til fin "smykker" behandling af små dele og små sektioner, så du kan skabe et færdigt pænt udseende. Der er flere længdeindstillinger - fra 0,4 (3-dages børsteffekt) til 7 mm. Enhedens knive skæres uafhængigt i skæreprocessen ved kontakt med hinanden under rotation. Trimmeren tillader ikke vand inde: Du kan vaske det med vand direkte fra hanen. Der er en kam til at løfte håret, når man trimmer og skærer et skæg. Når den er fuldt opladet, virker den i 1 time kontinuerligt, den strøm fra netværket. Sættet omfatter et dæk til opbevaring og transport, en børste til rengøring af hovedet.
 2. Philips QT4000 / 15. Kompakt enhed med et bekvemt håndtag. Garanterer præcis frisure og perfekt trimning af konturer. Bladene er altid skarpe, med afrundede kanter, der beskytter mod nedskæringer og irritationer. Godt håndterer selv fine detaljer og svært tilgængelige steder. Vandtæt, let at rengøre: Hovedet er fjernet, alt er vasket i vand, tørret, hovedet er fastgjort tilbage. Enheden har 10 længder fra 1 til 10 mm (regulering sker på grund af omskifterens drejning). Den er drevet af et batteri, når den er fuldt opladet, kører den i 45 minutter.
 3. Philips QT. Handy trimmer. Knive - titanium, kræver ikke ekstra pleje (smøring). Våd rengøring af enheden i vand er mulig. Der er en ladningsniveauindikator. Tiden for fuld strømforsyning er 1 time, samtidig og arbejdstid er autonom. Der er en lille minus: Denne model har kun en vedhæftet fil (men det er en god mulighed for dem, der ikke behøver ekstra ekstrafunktioner). En rengøringsbørste og en taske er inkluderet i sættet.
 4. Philips QG3340 / 16. Temmelig dyr enhed, men også multifunktionel. Der er en kam med 12 længder for børstehårene og skæggene, selvom trimmeren har 18 længder fra 1 mm til 18 at vælge imellem. Knive er altid skarpe, ikke stumpe, skærpe sig selv. Knivets kanter er afrundede for at undgå nedskæringer og irritationer. En net barberkniv er fastgjort til efterbehandling og skaber det perfekte billede (til barbering af håret på kinderne, nakke osv.), Der er behagelige tip til at skære håret i ørerne og næsen. Enheden passerer ikke vand, den kan vaskes under rindende vand. Indbygget batteri, der arbejder uafhængigt i 35 minutter, er opladning udført fra netværket.
 5. Philips BT. Let, bekvemt, med en indbygget kam til løftning af hårene og sende dem direkte under knivene, hvilket sikrer perfekt ensartet skæring uden "trin". Sakskorrektion efter en sådan haircut er ikke påkrævet. Enheden har en bekvem skifte af længder med et klik og fiksering af den ønskede position (længdeindstillingerne glider ikke). Kun 17 længder, minimum - 0,4 mm. Bladene er skarpe, rustfri, selvskærende. Enheden kan vaskes i vand uden frygt. Det virker uafhængigt (1 time) og fra netværket er der en opladningsniveauindikator.
 6. Philips BT7210 / 15. Højdepunktet i denne model er et støvsugningssystem (sugning af de udskårne hår i et specielt rum inde i enheden). Det kræver ikke efterfølgende rengøring i badeværelset på grund af hår spredt i forskellige retninger. Antallet af længder er 20 (fra 0,5 til 10 mm, hvor hvert enkelt trin er 0,5 mm). Rustfrit klinger med selvskarphed, der er en funktion at løfte håret direkte under de roterende knive. Tilføjet dyse og kam til præcis behandling af linjer og små dele. Indbygget batteri. Modellen skaber ikke stærk støj under drift.

Philips er et verdensberømt mærke, og alle sine produkter fortjener højest ros. Ved at købe en trimmer fra Philips, kan du være sikker på, at hver morgen vil være rigtig god takket være det behagelige skabelse af dit eget billede ved hjælp af næsten enhver model af dette mærke.

Hvordan man vælger

Med en bred vifte af trimmere, selv inden for samme Philips mærke, er det nogle gange svært at beslutte, hvilken valgmulighed man skal vælge. Dette gælder især for dem, der endnu ikke har været "fortrolige" med en sådan enhed. Hvordan hjælper du dig med at finde den perfekte enhed, som opfylder alle krav og krav i hvert enkelt tilfælde, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber i første omgang:

Brugervenlighed

For at forstå, hvor behagelig det er at bruge den valgte trimmer, er det bedre at holde det i hånden med det samme og for at føle, om det er rigtig godt. Dette er et meget vigtigt punkt, fordi håndens ekstra spænding under sådan fint arbejde kun vil blande sig, og det endelige resultat kan vise sig at være helt anderledes end det, man forventede.

Komplet sæt

Jo flere dyser, jo højere pris. Hvis omkostningerne betyder det, skal du selv klart afgøre, om alle vedhæftede filer, der følger med sættet, er nødvendige. Måske er der ikke behov for at justere øjenbrynene, eller hvis nogen simpelthen ikke vokser hår i ørerne og næse, så vil vedhæftningerne til dette være inaktive. Du bør kun købe indstillingen, alt det udstyr, der er virkelig nødvendigt, ellers alt andet vil være en overbetaling.

klinger

Ideelt set knive, der ikke kræver smøring, som kan rengøres med almindeligt vand. Og sørg for at rustfrit. Bladets afrundede kanter er endnu et stort plus, der sikrer sikkerhed, mens du bruger trimmeren. Selvskæringsfunktionen hjælper med at undgå de ekstra omkostninger ved udskiftning af stumme knive.

mad

Dette øjeblik er vigtigt for dem, der planlægger at bruge enheden ikke kun hjemme, men også på ture. Der er situationer, hvor stikkontakten ikke er tilgængelig, i så fald hjælper den batteridrevne trimmer meget. Der er modeller, der kan bruges i "rejsevilkår" på grund af deres evne til at tænde fra batteriet, batteriet og endda fra cigaretænderen i bilen.

Yderligere funktioner

Når du vælger en trimmer, er dette øjeblik tæt på "Udstyr", men det handler ikke om vedhæftede vedhæftede filer, men om enhedens indbyggede egenskaber. Hvis du ønsker det, kan du købe en dyr model med funktionen af ​​sugende hår under hårklippet og samle det i et specielt rum inde i enheden (ikke alle trimmere er udstyret med dette). Eller nogen har brug for baggrundsbelysning under arbejdet, hvilket gør resultatet af at bruge enheden ideel, med klare konturer og præcist udarbejdede detaljer. Lad alle dømme efter eget valg, afhængigt af ønsker eller behov.

Denne enhed er ikke en billig fornøjelse, og jo mere fungerer og rigere det udstyr, den har, desto dyrere skal den betale. Hvis der ikke er behov for alle de ekstra funktioner i enheden, kan du altid finde en enklere, men ikke mindre kvalitativ mulighed.

anmeldelser

Hvis du kan spørge om slægtninge eller venner, der allerede ved, hvad en trimmer er - dette vil yde stor hjælp til udvælgelsen. Nære mennesker er usandsynligt at skjule deres utilfredshed og positive følelser efter at have brugt en bestemt model, tværtimod vil de fortælle i detaljer hvad og hvordan. Men sådan information er ikke ligefrem overflødig.

Sådan bruges

Når man køber en trimmer, tror mange, at det er nok at kende kun én regel: at styre enheden mod hårvækst. I betragtning af at dette nok angiveligt er nok, og ved hjælp af en enhed med krænkelser af instruktioner, bliver disse mennesker før eller senere blevet desillusionerede med købet og overvejer alle de positive anmeldelser, der er opdaget af hensyn til reklame og salgsfremmende foranstaltninger. Dette er dog ikke tilfældet.

Sådan bruger du trimmeren korrekt, så resultatet er rigtig imponerende efter hver procedure, og selve apparatet har arbejdet i lang tid og regelmæssigt:

 • Nogle trimmere kræver smøring med olie inden arbejdet påbegyndes: Påfør et par dråber på knivene, fjern overskud, tænd enheden i 20 sekunder, så olien spredes jævnt på knivene, sluk og tør overfladen tørt (så hårene ikke holder fast).
 • Indstil den ønskede længde, start med længere hår, hold enheden mod deres vækst (håret på ansigtet vokser ned, så du skal arbejde i modsat retning);
 • hvis kortere længde er nødvendig, skal du ændre indstillingen
 • fra bunden til toppen, fra caddy til hage (eller til skægets nederste kant), barber halsen
 • hvis længden af ​​håret på nakken er nødvendigt ret kort - fjern begrænseren og fortsæt barbering knivene;
 • på nul dysen for at fjerne alt overskud bag skægets kontur;
 • hvis du har brug for helt at fjerne håret bag skægets linje - du kan gå rundt i dette område med en barberkniv;
 • trim din overskæg ved at trække din overlæbe over dine tænder eller smil bredt i din lukkede mund;
 • fjern brugte vedhæftede filer fra trimmeren og skyll dem med vand for at fjerne skåret hår;
 • Smør knivene på samme måde som i begyndelsen af ​​arbejdet (smøring er vigtigt for at forlænge apparatets levetid).

Sådan plejer du enheden

Rengøring, samt smøring, er nødvendig for at sikre lang trimmer drift. En kontinuerligt kontamineret enhed varer ikke i lang tid, men vasken skal også udføres korrekt:

 • fjern alle dyser og hoved;
 • bomuldspindel for at rense alle riller og riller
 • Skyl godt med vand;
 • tørre dele;
 • Indsæt hovedet på plads;
 • Smør knivene (se ovenfor).

Vigtigt: Trimmer, der ikke er vandtætte, kan ikke rengøres som beskrevet ovenfor. Dette kan medføre rust eller beskadigelse af enheden.

Nogle tips til brug

Regler for brug er meget vigtige, de skal følges uden spørgsmål. Men der er også nogle tips, der kan være nyttige og gøre det nemmere at arbejde med trimmeren:

 • Hvis apparatet ikke er udstyret med en sugefunktion, vil en kapacitet til smuldrende hår, der er substitueret i bunden, hjælpe med at undgå unødvendig rengøring i badeværelset.
 • hvis skæget konstant vaskes med shampoo med balsam, bliver det blødt og smidigt, hvilket vil gøre det lettere for hver efterfølgende barbering;
 • Når du arbejder med en trimmer, skal du handle langsomt, for i denne proces er der mange subtile øjeblikke, hvor bevægelsens nøjagtighed er vigtig og ikke skynd dig;
 • Rushet er ikke nødvendigt også, fordi det nogle gange er nødvendigt at udføre det samme sted to gange, og uforsigtige travlt bevægelser uden fordeling af trykkraft kan forårsage hudirritation;
 • Det er nødvendigt at overvåge opladningsniveauet, ellers vil en trimmer, der pludselig slukker midt i arbejdsprocessen, blot rive hårene ud på det sted, hvor det stoppede (dermed smerten, rødmen, beskadiget udseende og ubehag).

Philips trimmere er primært pålidelighed, kvalitet og holdbarhed. Og at skabe dit eget unikke billede med sådanne enheder er en ren fornøjelse, som man næppe kan nægte.

anmeldelser

Egor Lesovoy, 40 år gammel. Jeg kan ikke forestille mig mit ansigt bezborodym. Først før der var vanskeligheder med at passe på skæg, måtte man konstant løbe til frisøren, mens mine venner ikke råde mig til at trimmer Philips. Dyrt er sjovt, selvfølgelig, men absolut det værd! Det virker roligt, skærer håret perfekt, nu støtter jeg min hårdhed på et ansigt, der er helt glat uden problemer. Og hvorfor har de ikke opfundet sådan en ting før?

Stanislav Shabanov, 37 år gammel. Jeg blev for nylig præsenteret med en trimmer (Philips BT7210 / 15), så til min lykke er der stadig ingen grænse! Jeg kan ikke barbere et skæg, for uden det ser jeg ud som en grøn ungdom, og snart 40. Men det var på en eller anden måde svært at tage sig af det, det tog meget tid at forsøge at niveauere det med barbermaskiner, maskiner og andre enheder. Nu er alt anderledes: hurtigt, nemt og med glæde, og skæget (min stolthed) har i det mindste et anstændigt udseende. Og takket være håret, der trimmes af trimmeren, er der mindre snavs i badeværelset, hustruen forbander ikke længere, at hun finder mit hår overalt. Jeg er sikker på, at når min Philips fejler, vil jeg erhverve det samme, jeg vil ikke lede efter noget andet.

Sergey Shevtsov, 45 år gammel. Aldrig bære et skæg, men altid ønsket. Min kone forstod mig og gik ind for at det ville gå til mig. Som følge heraf købte vi Philips trimmer, jeg voksede et skæg, og jeg bliver ikke spændt nu: takket være denne mirakel enhed er hun så glat, velplejet og jeg ville sige poleret, at barberingen simpelthen ophørte med at være en daglig rutine. Jeg vil vokse lidt mere og risikerer at ændre stilen. Det er nødvendigt at prøve alt, men har altid tid til at barbere, hvis du eksperimenterer med dit udseende, keder dig.

Philips OneBlade. Interessant beslutning

Det er ligegyldigt, om du dyrker et skæg eller foretrækker lette børster, men et godt værktøj til opretholdelse af form og længde er absolut nyttigt. Hvem har brug for en klar disposition, en person med en bizar form eller en længdeovergang - gadgeten passer dem alle sammen, som vi vil beskrive nedenfor!

Shaver trimmer Philips oneblade

Hun blinkede på vores hylder omkring seks måneder siden. Ingen særlig højt profileret PR-show var det ikke. Men gradvist markedsførere kom ned til erhvervslivet og begyndte at extol varerne. Øjeblikkeligt var der anmeldelser og udtalelser med forskellige vurderinger. For nylig gav mig denne underholdende maskine. Jeg prøvede og besluttede at jeg må dele med dig, kære, min mening.

Philips OneBlade Review. Nøglefordele

Helt ærligt var der flere overraskelser:

 • Vægt. Kun 200 gram. For ikke at sige, at fluffen, men efter alle de monsterlignende Panasonic har smagt alt, føler forskellen stor;
 • Form. Interessant, usædvanligt for et barberdesign. Gadget elskere vil sætte pris på :)

Nå, nu i orden. Raket er lysere end de fleste af analogerne i sine egne og tætte klasser. For dem, der ofte er på vej, som at tabe vægt bagage, og hvis du har det i din rygsæk - vil lysheden blive mærkbar endnu mere. Konturerne, der anvendes af virksomhedens designere, bliver tydelige, hvis du læser hvad Philips selv skriver. De placerer ikke produktet i klassen af ​​elektriske barbermaskiner i den klassiske opfattelse. Formen af ​​"hybrid", endnu mere som en klassisk barbermaskin.

Så nu holder jeg ikke en Philips elektrisk barbermaskine, men snarere en trimmer med haircutfunktioner. Eller en barberkniv med en frisørfunktion :) Jeg har endnu ikke bestemt mig selv! Resultatet når ikke annonceringsglatheden, maskinen går omkring en halv millimeter. Men for dem der elsker det mest uberørte lys, er det det. Plus, ingen irritation, som fra en normal maskine. Højden ændres hurtigt - dyserne giver mig mulighed for at ændre de ugentlige børster i et par minutter og en to-dags børstehår, hvis det ønskes)

Nu med hensyn til egenskaberne:

 • Ca. 40 minutter kører fra batteriet. Kontrolleret. Men lidt;
 • Afgifter i 7-8 timer. Selvfølgelig er det for langt, og det er mest ubehageligt, gadget virker ikke under opladning;
 • Inkluderet med Philips OneBlade 3 tip: 1, 3 og 5 millimeter;
 • Du kan barbere som normalt og mens du tager et bad. Fra vand er beskyttet normalt, uden problemer kan du skylle under vandhanen. Dette er et vigtigt plus!
 • Det vejer kun 96 gram. I hånden er næsten ikke følt.

Det er værd at bemærke skæreenhedens bevægelseshastighed - 200 bevægelser pr. Sekund. Ideen skal være nok til hårhårdhed. Barberdelen er glat, fremspringene er afrundede. Systemet er ret mobil til højkvalitets barbering. Enheden følger nøjagtigt konturen af ​​ansigtet. Ja, en anden pris. Det er helt acceptabelt - på internettet kan du finde inden for 1900-2500 rubler, selv på det officielle websted.

Sådan barberes en Philips OneBlade shaver

Den bedste test er at barbere som jeg plejede. Sove, i travlt, tilbringe 7-10 minutter, før du løber væk til arbejde. Vi vil niveauer stubben, overskæg, tweak whisky og kant. Så lad os komme i gang. Lad os starte med børstehårene - hår af mellemhårdhed, længde millimeter 5-6. Sæt dysen i 3 mm på en gang, tør ikke. Han startede med en fem, så sætte de tre. Helt ærligt forventede jeg det værste. Forberedt på at maskinen vil trække et par hår ud. Intet sådan. Rabe hurtigt nok. Brugt ca. 6 minutter med begge dyser - håret er ikke meget tykt. Enheden arbejdede "med et bang", tog ikke et enkelt hår ud. Bladet skifter hurtigt, men pas på her. Mens du ikke bruger det, kan du ved et uheld trykke på en knap, og hovedet flyver ud af holderen :)

Nu dub kontur. Vi har ikke brug for en dyse. Vi vender enheden på hovedet. Alt er hurtigt her. Cuts nul, konturen er klar, ingen indsats. Derfor var der ingen problemer med templerne. En ven hjalp med kantene. Der er heller ingen problemer her - hurtigt og jævnt. Det eneste hun havde et kig på og tankevækkende. Selvom hun måske har brug for dette legetøj, kan man ikke forestille sig...

Flere bekymringer forårsaget barbering. Nå, jeg kunne ikke tro, at en sådan baby ville være i stand til at udføre denne operation uden ulempe. Især siden anmeldelserne om Philips OneBlade læses tvetydigt. Der er nogle mindre problemer her:

 • Hvem har brug for en perfekt barbering, faldt han. Gadgeten efterlader omkring en millimeter hår. Det skal huske ordene fra repræsentanterne for Philips "light evening unshaven." Så her er det;
 • Når du barberer, skærer håret flyver overalt, falder i munden, næse og dækker alt rundt. Forresten, i trimmer-tilstanden er der ikke noget sådant problem.

Dem, der ikke barberer jævnt, vil ikke have problemer. Resten kan rådes til apparater som et supplement til barbermaskinen.

Resultat. Hvad jeg synes om Philips OneBlade razor

Før jeg skrev materialet brugte jeg gadget et dusin gange og i en tur. Hvad skal man sige? For sådanne penge er enheden meget god

Jeg vil sige dette: for 2000, at have en equalizer for børster og konturen med tilføjelsen af ​​en barbering, bare fantastisk. Philips er et godt selskab, og hun lykkedes for enheden. Desuden var anordningen ikke anbragt som en barbermaskine.

Spredning af hår ved barbering, pop-up blad, urealistisk lang opladningstid - betydelige ulemper, du skal vide, før du køber. Jeg glemte endnu en ting: plastik på dyserne er skrøbeligt, det kan bryde under stærkt tryk. Så det er værd at være forsigtig, fordi den ikke falder ind under garantisager. Tilføje det efter nogle tid bliver nødt til at ændre barberingselementet, hvilket vil koste omkring 1100-1200 rubler. Så herrer skæg, solid fire. At lade de fem samvittigheder ikke tillade :) men fortjener ikke en mindre maskine.

I denne artikel talte vi om barbering og om de hemmeligheder af vækst, som du kan læse i vores artikel "Grow a skæg. Teknikker til begyndere og erfarne."

En verdensklasse mærket apparat: en Philips skæg trimmer. Egenskaber og fordele

Mænd, der vokser et skæg, spekulerede sikkert på, hvilke tilbehør der skal passe hende til at foretrække.

Valget er fantastisk, du kan finde professionelle versioner af razors og skæg trimmere, samt enkle og billige modeller uden særlige arrangementer fra forskellige producenter.

For dem der endnu ikke har fundet deres ideal, er det fornuftigt at se på trimmere fra Philips - pålidelig, stilfuld, multifunktionel.

Historie, fordele og egenskaber ved mærket

Philips er en anerkendt leder inden for fremstilling af husholdningsapparater. Historien om mærket begyndte i 1819, hvor den oprindelige hovedstad af sine skabere modtog handel med tobaksvarer.

Senere blev der lavet et væddemål på produkter, der var eksotiske for den tid: radiomodtagere, elektriske barbermaskiner og andre apparater. Virksomheden introducerede dristigt innovationer, der først byder på de mest eksotiske innovationer, hvis ideer blev hurtigt hentet af andre producenter.

På trods af det stigende antal konkurrenter styrker mærket sin ledende rolle, idet den baserer sig på kombinationen af ​​upåklagelig kvalitet med perfekt design og rimelig pris. I midten af ​​det sidste århundrede blev virksomheden en af ​​lederne inden for salg af premium husholdningsapparater.

I dag betragtes Philips mærket som et sandt symbol på europæisk kvalitet. Under dette mærke produceres forskellige elektronik- og husholdningsapparater, der er et vigtigt sted for personlig plejeprodukter.

I sortimentet af mærket er bredt repræsenterede hårtørrere, curling eller straightening hår, en række stylister, elektriske ruller, elektriske barbermaskiner, hårklippere. Området omfatter også multifunktionelle trimmere til pasning af skæg og overskæg.

Philips trimmere

I sortimentet af mærket er der enheder af forskellige priskategorier, fra mere overkommelige til dyre og komplicerede. Fra konkurrenternes produkter skelner de fra dem:

 • perfekt match mellem kvalitet og pris;
 • tankevækkende design svarende til de nyeste modetrends;
 • en bred vifte af haircut modes, så du kan passe på både tre dage stubbe og kort skæg af enhver form (goatee, balbo, Hollywood);
 • optimalt udstyr, herunder plejeprodukter og aftagelige dyser;
 • brugervenlighed;
 • høj byggekvalitet
 • understøtter forskellige spændingsformer
 • to års producentens garanti.

Philips skæg trimmere er meget nemme at bruge, de har alle bekvemme opladningsindikatorlamper og en manuel tilstandskontakt placeret på kroppen. Omskifteren bevæger sig let under skæring og er sikkert fastgjort.

Aftagelige dyser fastgøres hurtigt og præcist, de vibrerer ikke under drift, og bladesvingningsvinklen er helt i overensstemmelse med ansigternes anatomiske egenskaber.

Apparater anbefales ikke at blive vådt, men aftagelige hoveder skylles let under rindende vand. Opladeren kan tilsluttes til forskellige spændinger, hvilket er særligt praktisk, når du rejser i udlandet.

Til fremstilling af modeller, der bruger moderne højstyrke materialer: mat plastik, gummierede indsatser, titan sprøjtning. Knivene er lavet af hærdet stål, knivens kanter er afrundede for ikke at skade huden.

Knive kræver ikke hyppig smøring, professionel slibning varer i flere år. Philips skæg trimmere er udstyret med praktiske tilfælde, en stiv børste og smøreolie kan medtages i sættet. De fleste modeller har 10-20 tilstande, komplet med 1-2 ekstra dyser.

På trods af fordelene ved mærket noterer brugerne nogle ulemper. De fleste modeller fungerer kun autonomt, og det tager 8 til 10 timer at lade batteriet helt op.

Philips skæg og overskæg trimmere er ikke egnede til hårskæring til hovedet, men i nogle tilfælde kan de trimme bagsiden af ​​hovedet og templerne. Afdelingerne på skalaen svarer ikke altid til hårets faktiske længde, men det er nødvendigt at øve på et ubetydeligt område før skæring. Sådan gør du det, se på videoen.

Hvad man skal vælge: de bedste modeller

Modelens sortiment opdateres løbende, trimmere til skæg og overskæg Philips vises på markedet med en udvidet liste over funktioner og forbedrede tekniske egenskaber. Men mange varianter, som allerede er troværdige brugere, forbliver også på salg.

Du bør ikke styres af prisen - de reelle muligheder for en bestemt enhed er meget vigtigere.

Philips BT 9290

Kompakt manuel trimmer med en 32 mm bred kniv og et valgfrit glidepanel med 15 mm blader.

Philips BT 9290 smal trimmer er velegnet til at trimme overskæg og skæg kontur, og store overflader kan hurtigt behandles med brede overflader.

Enheden gør ikke støj eller vibrationer, skærer pænt, klare hårde, krøllede, frække hår.

Der er en laserpeger, der begrænser hårklippets konturer og giver dig mulighed for hurtigt at model skæget, for at gøre forskellige frisurer med skæg.

Indeholder 2 kam tips til børster og et kort skæg. For et kortere hårklipp kan du fjerne vedhæftningerne, hårets længde vil kun være 0,4 mm, hvilket kan sammenlignes med barbering.

Efter opladning virker enheden i 60 minutter, det samme tager og fuld genopretning af batteristrøm. Pris fra 9900 rubler.

Se klart, hvordan enheden er indrettet i videoen.

Philips QT 4000 15

Meget nem at bruge enhed, fantastisk til begyndere. Indeholder 1 dyse, designet til 10 skæringsformer.

Philips QT 4000 15 trimmer har en bred kniv med afrundede knive, fremstillet af hærdet stål, mens du arbejder uden opladning, er 45 minutter. Det virker meget omhyggeligt, kan nemt klare store overflader, men er ikke egnet til krøllet frisure.

Trimmeren er især god til trimning af børstehår af forskellige længder og teksturer. Sådan trimmer du et skæg med en trimmer, lær ved at klikke på linket. Pakken indeholder et etui, oplader og tilbehør til rengøring. Pris i selskabets online butik fra 1990 rubler.

Alt om denne enhed vil lære ved at se videoen.

Philips QT 4015 15

Enkel og elegant enhed, der er karakteriseret ved lav vægt og kompakt størrelse. Meget behagelig på vejen. Velegnet til at skære korte skæg og udglatte børster.

Philips QT 4015 15 klæber perfekt med sparsomt og blødt hår. Ved arbejde med hård vegetation kræves en mere omhyggelig haircut. Inkluderer 1 universal dyse med en regulator fra 1 til 10 mm, for et kortere klippe kan du arbejde uden det.

Den brede kniv med stålblade giver dig mulighed for at trimme sideburns og hår på hovedet. Inkluderer opbevaringskasse og tilbehør. Pris fra 2 990 rubler.

En lille video anmeldelse om trimmeren af ​​denne model er præsenteret for din opmærksomhed.

Philips BT 1005 10 series1000

En meget simpel model, der ikke kræver specielle frisørfærdigheder. Enheden er kompakt og letvægts, dens vægt er kun 250 g.

Philips skægtrimmer serie 1000 skæg trimmer bt1005 10 kan tages på ture, det behøver ikke smøring, bladen vaskes under rindende vand.

Ideel til hurtig hverdagsklip uden dikkedarer. Bred kam, stærk stålkniv, 4 længdeformer.

Ikke egnet til skæring af lange skæg, men det danner perfekt børster, trimning af whiskers og overskæg.

Kører på batteri, opladning varer i 50 minutter. Udstyret med et etui og en børste til rengøring. Pris fra 1260 rubler.

Philips skægtrimmer serie 3000

Philips skægtrimmer serie 3000 skæg trimmer er en alsidig enhed, der giver dig mulighed for at arbejde med hår af forskellig længde. En hældning på 0,5 mm giver gode muligheder for at skabe krøllede skæg og overskæg.

Den 32 mm brede kniv giver dig mulighed for hurtigt at behandle selv en stor overflade, hvilket reducerer klippetiden. Batteriet varer i 45 minutter, hvilket gør det muligt at skære et ford 2-3 gange om ugen uden at oprette forbindelse til netværket. Den gennemsnitlige pris er 2 190 rubler.

Philips mærkevarer er et fremragende valg til mænd, der forstår meget om høje kvalitet, holdbare og brugervenlige ting. I sortimentets sortiment er der maskiner til at trimme et skæg af Philips i forskellige priskategorier, klienten kan hente enkle trimmere eller multifunktionelle enheder med flere dyser, der kan skabe en rigtig frisør hjemme.

Korrekt gøre valget af trimmer til skæg og overskæg vil hjælpe dig med vores video.

Sådan smelter voks uden voks

Hvornår er det bedre at lave en tatovering