Dobbeltsidet barbermaskine

Vi kunne tale om alle funktioner og funktioner i barbermaskiner og en million faktorer, der skal overvejes, når de vælger. Men vi besluttede at forenkle læsernes liv og identificere 10 hovedtræk, der angiver en god barbermaskine.

1. Brand mærker i tilfælde af en barbermaskine

Så historisk set er markedet for elektriske barbermaskiner i verden - og også i vores land - delt mellem tre mærker: Philips, Panasonic, Braun. Et andet godt mærke er lashing bag denne uovervindelige armada - Remington, men i vores land er det ikke så godt kendt som de første tre. Disse fire fabrikanter kan finde originale teknologier, ikke-standardiserede designløsninger, højkvalitets montering, materialer af sikker kvalitet og et stort udvalg af modeller - lige fra budget til luksus, og deres budgetarbejdere er et snit over økonomien.

2. Rotor i stedet for mesh

Rotoren - det vil sige to, og ofte tre roterende rækker blade på barberhovedet - er en løsning til hår, der vokser i forskellige retninger, krøllet og tykt hår, grå vegetation (gråt hår forandrer sin struktur, fortykker og kan begynde at krølle og ændre sin vækstretning ). Netto barbermaskiner er mere egnede til ejere af lige hår, selvom producenterne siger, at de "vil klare sig med børster". Bare hvorfor risikerer du at rotere og skabe for at løse problemet med barbering af kompleks vegetation på komplekse relieffer?

Og alligevel: Gitteret revet. Reparer dyrt, og konsekvenserne er blodige. Hvis du vælger barbermaskiner med et gitter, så er det bedre, hvis gittersystemet er dobbelt, tredobbelt (du kan endda have fire gitter, men det er markedsføring). Nogle gange er der en mellemliggende trimmer mellem netene - det er også fint.

Hvis du vælger en roterende barberkniv, så jo flere retninger af bevægelse af hver rotor, jo bedre: jo flere hår vil blive skåret ad gangen, jo mindre intim kontakt med huden. Mere specifikt: 3 er god, 5 er fremragende, 8 er markedsføring.

3. Den rigtige motor

Mange brugere klager over, at barbermanden trækker hår. Oftest tyder dette på, at barbermotor er inkonsekvent og ustabil. "Professionel motor", "Lineær motor", "Digital motor" - dette er hvad du skal være opmærksom på. Sådanne motorer reducerer ikke omdrejningshastigheden, når batteriet sidder "- de" bremser ikke "og trækker ikke håret ud.

4. Flydende barberhoved

Jo mere mobilt barberingshovedet er, desto mindre er det nødvendigt at trykke barbermaskinen på ansigtet - og jo mindre risiko for at få mikroskæringer. Nå, og jo jo mere mobilt barberhovedet, jo lettere razor glider, desto bedre barberer det vanskelige områder: hvem har en dunkel, hvem har den. krølle. Og næsten alle de komplekse reliefområder over og under læberne og på næsens vinger.

5. Kvalitetsklinger

Dette er præcis, hvad store virksomheder er opmærksomme på. Direkte skæreanlæg - blade, net - hver af dem er beskyttet af flere patenter. Når du skriver "japansk stål af samurai" - dette er selvfølgelig markedsføring, med samme succes kan det være Tolled Steel of Inquisitors, det vigtigste - effektivt. Men her er en laser skarphed, en vis vinkel (30-45 grader), høj kvalitet rustfri stål mærkning 18/10 eller 18/0 (uden nikkel, vigtigt for allergikere (nikkel er et almindeligt allergen), titanium belægning for holdbarhed, selvskærende knive - det er alt godt.

6. Vandtæt taske og komfortabelt greb

Vi forener disse punkter, fordi de vedrører én ting - muligheden for at barbere mens du tager et bad. Selv Braun-firmaet, som har forsvaret tørskæring i flere år som mere hygiejnisk, har overgivet og frigiver våddørskærere (til våde og tørre barbering). Og når du har våde eller sæbehænder, er det meget vigtigt, at barbermaskinen ikke glider. Derfor er det vigtigt at holde det i dine hænder og forstå, om det er glat eller ej. Nå, eller læs anmeldelser.

7. Fjernbar barbering hoved til vask under hanen

Selvom kroppen ikke er egnet til tør barbering, skal barberhovedet være aftageligt eller aftageligt, så vask under vandhanen er den nemmeste måde at rengøre. Børsten kan gå tabt, og i lang tid at rense den.

8. Lithium-ion batteri

De fleste razorer er batteridrevne (mange modeller er strømforsyning og batteridrevne). Som i elektriske tandbørster og robuste støvsugere er det optimalt, hvis batteriet ikke er nikkelmetalhydrid, men lithiumion, fordi sidstnævnte giver længere batterilevetid - op til to uger med daglig brug - og hurtigere opladning: 1 -2 timer, ikke 8-10 timer. Og det er vigtigt, at barbermaden har en ladningsniveauindikator: det er frygtelig ubelejligt uden det, men det gemmes i nogle billige modeller.

9. Hurtig opladningsfunktion

Det sker ikke for nogen - du har glemt at lægge barbermaskinen på opladning, og du skal shave hurtigt. En nyttig funktion ved hurtig opladning er meget nyttigt, så du kan oplade rakapparatet om nogle få minutter, så det er nok til en barbersession.

10. Tilstedeværelse af en dyse trimmer

Ikke alle har brug for, men du ved ikke hvordan du vil se ud om seks måneder. Dyser, trimmere kan gøre meget: Vedligehold effekten af ​​"tre-dages stubbe", pleje skæg, form for templerne, endda opdatere en kort hårklipp.

Alt er indrettet simpelt: barberhovedet fjernes, og den nødvendige beslag sættes i samme "rede".

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Herremaskiner og knive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på mænds barbermaskiner og knive i butikker Zelenograd

På stedet kan du vælge mænds barbermaskiner og knive efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er let at købe mænds barbermaskiner og barberblad (herunder på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Shavett - en barberkniv med udskiftelige knive

Alle mænd ved, hvad en razor med udskiftelige knive er. Ofte kan du finde dette værktøj i frisørsaloner eller frisør. Mange eksperter kan ikke forestille sig arbejdet uden denne mekanisme, da det perfekt barberer håret og giver en klar oversigt.

I dag vil vi tale om en så farlig barberkniv som Shavett. Denne barbermaskine har udskiftelige knive, der kan bruges til daglig barbering. Vi vil lære fordelene og ulemperne ved dette værktøj, se hvad dens typer er, og hvordan man bruger det.

Udskiftelige knive: alle fordele og ulemper

For at bruge knivblader skal du kende alle fordele og ulemper ved denne type barbering. Fordelene er:

 • Ved at købe Shavett bruger du sjældent penge til at købe et nyt blad, så du kan spare tid.
 • Bladet kan bruges op til 10 gange.
 • Et kniv tygger ikke stubbe og beskadiger ikke huden.
 • Shavett fjerner hurtigt uønsket hår.
 • Dette værktøj kan transporteres rundt og bruges, selvom der ikke er gode forhold.
 • Ved hjælp af væggen bidrager du ikke til miljøforurening.
 • Værktøjet kan bruges af flere personer, da bladene fjernes og ændres.

På trods af en række fordele har shaveren sine ulemper. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger Shavettom, så er der stor sandsynlighed for, at du vil barbere i lang tid og endda skade dig selv. Du skal også vælge, hvilket blad der passer dig personligt. Det kan tage meget tid, da huden kan reagere dårligt på visse typer metal, hvorfra bladet er lavet.

Sorter af sådanne barbermaskiner

Shavetki er af to hovedtyper:

 1. Bred profil. Barbermaskinen har et regelmæssigt blad. Når du bluntede bladet, kan du vende det over til den anden side.
 2. Smal profil. Barberingsklinger er halveret og dobbeltsidet.

Shavetta var beregnet til fagfolk og frisører, der professionelt skåret deres skæg. Selv på nuværende tidspunkt bruger mange frisører dette værktøj.

Hvad er Shavett, og hvorfor vælges de af flertallet?

Farlig razor shavetka har en klar forskel på konventionelle barbermaskiner. Selv om trinkets udseende er identisk med den klassiske lige barberkniv, kan du ændre knivene i den.

Nogle udskifter den lige barberkniv med en bolt. På grund af dette ser sådan en barbermaskine ud som en almindelig sikkerhedsmaskine.

De fleste foretrækker denne type barbermaskine, da den ikke er så skarp som en farlig barberkniv, men mere effektiv end en almindelig maskine. Shavetka behøver ikke at skærpe regelmæssigt som en farlig barberkniv. Det er meget bekvemt og nemt at bruge.

I modsætning til konventionelle maskiner er der kun et blad i shavetkaen, som ikke beskadiger huden så meget. Det behøver ikke at blive ændret regelmæssigt, ligesom værktøjsmaskiner. Således spares penge. Du behøver heller ikke bruge tid på at skærpe bladet, du kan bare ændre det til en ny. En sådan barbermaskine kan ikke ødelægge. Det er nok at holde en gang på ansigtet for at fjerne alt unødvendigt hår.

Hvordan virker det?

Brug denne type barbermaskine, dem der ved, hvordan man bruger en lige barberkniv, men vil lette deres arbejde. Det er vigtigt, at hånden i denne procedure ikke ryster, og der er klare bevægelser. At have en trinket er ikke så dyr som andre barbermaskiner. Det behøver ikke at passe og underminere hver gang.

For at barbermaskinen kan gavne, skal du kende reglerne for brugen af ​​værktøjet og hvordan du indsætter bladet i barbermaskinen. Razor dette værktøj består af følgende:

 • Først skal du dampe ansigtet for at gøre barbermaskinen bedre barbering.
 • Påfør skum eller andre barberingsprodukter på dit ansigt.
 • Barber først og fremmest flade områder, såsom kinder.
 • Barbermaskinen skal være 30 graders vinkel mod huden. Denne vinkel vil spare dig for nedskæringer.
 • Tag shavetka korrekt i hånden. Der er mange forskellige måder at gøre dette på.
 • Stræk huden, så bladet barberer håret hurtigere og med bedre kvalitet.
 • Barber håret efter deres højde.
 • Efter at have afsluttet proceduren, gå bladet over ansigtet mod hårvækst. Takket være dette vil din hud være meget glat.
 • Områderne under nakke og næse bør barberes langsomt og omhyggeligt, da det er her mænd skærer deres hud.

Når du er færdig med barbering, vask huden af ​​dit ansigt og anvend lotion til din hud for at fugtige det og helbrede sårene.

Hvor kan man købe og hvordan man skal bestemme?

Shavett eller lige barbermaskine sælges ikke i almindelige supermarkeder. Dette værktøj er placeret i specialforretninger til frisører. Du kan stadig finde sådanne butikker på internettet, som regel har de deres egen personlige hjemmeside.

Du bestemmer hvilket blad der er bedst til barbering, alt afhænger af hvilken type hud du er, og hvor godt du kan bruge dette værktøj.

Når du køber shavett og blade, skal du være opmærksom på det materiale, de er fremstillet af. Fra denne faktor vil afhænge af værktøjets vægt og brugervenlighed. Se på fastgørelseselementerne i Shavetta, da der er modeller, hvor du ikke kan indsætte forskellige blade. Bestem hvilken model du har brug for. Lad være med at få et godt værktøj, fordi det vil tjene dig i lang tid.

Shavet

Barberingsbolten indeholder et udvalg af knive. Gør dem af forskellige stål. Der er tre hovedstål, hvorfra det er muligt at lave en kniv:

Det er vigtigt at kende egenskaberne for hvert blad og vælge den der passer dig personligt, fordi hver af dem har sine egne forskelle. Bladet lavet af kulstofstål er meget skarpt og let at skærpe.

Bladet i rustfrit stål er ikke let at skærpe, men det forbliver skarpt i længere tid. Det skal bruges til følsom hud, da den ikke er så skarp. Undersøg karakteren af ​​hvert blad og lav dit valg.

Standardblade

Til shavetta kan du bruge de mest almindelige dobbeltsidede blade. De skal indsættes i et specielt hul, der holder bladet. Standardblade er de billigste, men de er nok til syv procedurer.

langstrakt

Shavett med lange blade hjælper med at barbere mere hår end et standardblad. Denne farlige maskine er bedre til at bruge til dygtige eksperter, da chancerne for et snit øges to gange.

andre

Som tidligere nævnt er bladene forskellige i størrelse, skarphed og fremstillingsmateriale. Tal med din frisør om, hvilket blad der passer til din hud. På grund af det store udvalg af denne enhed kan en mand vælge det kniv, der passer til ham personligt.

Skal jeg bruge Shavett?

Mange mænd ønsker ikke at begynde at lære at bruge en lige barberkniv, men du kan altid ændre vanen eller udvikle en ny. Du skal kun vælge en god maskine en gang, og du får meget glæde af både barberingsproceduren og resultatet. Shavett er i stor efterspørgsel og popularitet, så det er værd at prøve.

Razor blade

Tips til matchende barberblad

Når du har valgt barbermaskinen, skal du bestemme hvilke dobbeltsidede blade der skal købes. Deres valg er lige så vigtigt som valg af barbermaskine.

Til at begynde med, selvom du køber absolut nogen blade, er du garanteret en anstændig barbering. I det mindste vil det være en størrelsesorden bedre end hvis du brugte engangs barbermaskiner eller værktøjsmaskiner med patroner.

Sammenfattende er der ikke så mange forskelle mellem knive fra forskellige producenter. Disse er skarphed, aggressivitet, holdbarhed og selvfølgelig pris. Af denne grund afhænger valget af knive hovedsageligt på dine præferencer, og på hvilken af ​​disse faktorer er vigtigst for dig. Leder du efter de skarpeste knive på markedet? Vil du gemme? Eller hvis du er en nybegynder elsker klassisk barbering, kan det være at foretrække, at du finder noget blid og mindre aggressiv?

Omkostningerne ved knivene bestemmer ikke deres kvalitet. Det ville være forkert at tro, at siden knive koster 200 rubler, bliver de meget bedre end knive, for eksempel til 70 rubler. En meget vigtig rolle spilles i hvilket land disse blade produceres og hvor de sælges. Det er logisk at antage, at knivene fra Japan eller USA vil koste i Rusland til tider dyrere end knivene lavet i Tyrkiet eller Egypten. Plus, mærket spiller også en stor rolle. Bilaterale blade af Merkur eller Muhle, med ret middelmådige egenskaber, er meget dyrere end konkurrenter med tilsvarende kvalitet.

Og selvfølgelig, baseret på bladernes parametre, er det umuligt at sige, om det vil barbere dig godt eller ej. Dette er alt sammen fordi der er tredjepartsfaktorer, såsom vandhardhed, barberingshjælp, barbering og selv din oplevelse. Så det samme blad opfører sig forskelligt under forskellige forhold. For ikke at nævne det faktum, at nogle knive afslører deres potentiale ikke ved den første barbering, men ved den anden eller tredje.

Følsomheden af ​​din hud og stivheden af ​​børsterne spiller også en stor rolle. Mens en person vil barbere med et ikke-aggressivt blad, vil den anden trække bladet og ikke skære det forsigtigt.

Sammenfatning af mellemresultatet, jeg vil rådgive dig om, hvad jeg allerede har gennemgået. Hvis du beslutter dig for at følge stien til en klassisk barbering med en T-formet barberkniv eller en barbering, skal du ikke ligge på de samme knive. Prøv at prøve alle mulige muligheder, fordi sandheden er lært ved sammenligning.

Dernæst præsenterer jeg vurderingen af ​​bilaterale blade. Jeg dannede det, mens jeg ledte efter mine komfortable blade, efter at have studeret et stort antal udenlandske blogs og et forum om klassisk barbering.

# 1 Feather Hi-Stainless Platinum

Maksimal skarphed og holdbarhed! Så jeg tænker ikke kun mig, men mange mennesker fra hele verden. Det vigtigste at huske er, at du skal være forsigtig med dem, da de er skarpe nok til at forårsage alvorlig skade, hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed til barbering. Jeg vil bestemt ikke anbefale at bruge disse knive til begyndere, men hvis du er en erfaren klassisk barbering elsker, er dette uden tvivl det bedste valg. Jeg vil tilføje, at de er lavet i Japan på udstyr, hvor de laver instrumenter til øjenmikrokirurgi.

# 2 PolSilver Super Iridium

Disse blade blev lavet i Sovjetunionen og er derfor kendt primært for den ældre generation. I dag fremstilles disse blade på Gillettes fabrikker, og jeg synes, at disse er nogle af de bedste dobbeltsidede blade på det klassiske barberingsmarked. Selv om de er over gennemsnittet, passerer de gennem stive børster som en varm kniv gennem smør, og efter dem bliver deres ansigt som babyens hud. Personligt tror jeg, at de er mere holdbare end fjederen, men lidt ringere i deres skarphed. Og ærligt, det er mine yndlingsblade, og den eneste grund til, at jeg ikke satte dem i første omgang, er, at de er ret vanskelige at finde og købe. Med Featherblade opstår der ikke et sådant problem.

# 3 Astra Superior Platinum

Astra er det mest kontroversielle blad på denne liste. Det ser ud til, at folk er opdelt i to lejre - nogle hader disse blade, andre elsker og med rimelighed støtter. Personligt kan jeg virkelig godt lide deres skarphed, men samtidig er de ret aggressive, hvilket ikke har en meget god effekt på følelsen af ​​hud efter barbering. Dette er måske den vigtigste grund til at kritisere disse blade. Hvis du ikke er en af ​​dem, der klager over hudens særlige følsomhed, så skal du helt sikkert prøve Astra.

Derby har gennem årene fået et stort antal fans over hele verden. Disse blade er som regel betragtes som en af ​​de mindre aggressive og er fremragende til folk med følsom hud på deres ansigter. Og det gør dem til et glimrende udgangspunkt i verden af ​​klassisk barbering til nybegyndere mænd. Det eneste problem er, at personer med stive børster næppe vil passe, og de vil kalde dem dumme. Så hvis du er sådan, så skal du prøve noget skarpere.

# 5 Wilkinson Sword

Disse knive er lavet i Tyskland, og jeg må sige, at jeg var yderst glad for at jeg stødte på dem. Det første du bemærker, når du pakker ud bladet, er, at de er mærkbart tyndere end resten. Jeg kan ikke sige, at de er en slags superskarp, men efter barbering vil du ikke føle næsten nogen irritation. Dette skyldes deres tykkelse, og vigtigst af alt - på grund af polymerbelægningen, som tjener til at reducere friktionen og lade bladet glide frit på huden.

Valget af dobbeltsidede knive er lidt som valget af en kone. For at finde en kompis skal du kende og finde ud af et stort antal kvinder. Selvom der er nogle mænd, der er enige om den første tilgængelige mulighed. Overholder dating-analogien, hvis jeg skulle give dig råd ved valg af knive, vil jeg anbefale dig at prøve så mange muligheder som muligt før du stopper den, du vil bruge til resten af ​​dit liv.

Og også forsøge at barbere hver halvdel af ansigtet med forskellige knive for at få en visuel sammenligning. Du skal kun bruge et par uger til at bestemme hvilke knive, der giver det perfekte resultat for dig.

Razor knive

I dag er mænd meget heldige, på grund af det store udvalg af barbermaskiner, kan de vælge den mulighed der passer dem perfekt.

Gennem menneskehedens historie har barbermaskinen gennemgået mange ændringer: strukturen, fremstillingsmaterialer mv er ændret.

I denne artikel vil vi se på de typer barbermaskiner, reglerne for omsorg for dem, og vi vil nævne populære producenter, der producerer barberblad, herunder kvinder.

Klassisk, farlig eller med udskiftelige dyser

Typisk er barbermaskiner opdelt i to store grupper:

 1. farligt (blad);
 2. sikkerhed (mekaniske og elektriske barbermaskiner, barbermaskiner).

Overvej de ældste af moderne barbermaskiner - farligt. Det hedder det, fordi det er udstyret med et åbent blad, der let kan skæres, hvis det bliver misbrugt. På trods af den gammeldags har denne razor stadig en række klare fordele i forhold til elektriske muligheder.

 • For det første, et meget stort blad, som giver mulighed for at fange det meste af ansigtet på en gang. Med en sådan maskine er det ikke nødvendigt at gå flere gange på samme sted, hvilket vil beskytte ansigtet mod irritation og udseende af indgroede hår.
 • For det andet er bladet ekstremt skarpt, fordi det skærpes før hver barbering. På grund af dette er barbering af hår altid af høj kvalitet, håret bryder ikke af og ikke rives.

Se en video, når du vælger den rette vinkel, når du barberer.

Farlig barberkniv er overraskende holdbar og kan arves af dine efterkommere. Således bliver barbering med en barbermaskine til mange en slags ritual og en del af individualitet, såsom at ryge et rør. For eksempel sælges kunstneren Club DX premium razors til en pris på omkring 20 tusind rubler.

Den enkleste og mest overkommelige løsning til i dag er køb af en barbermaskine. De kan være engangsartikler eller genanvendelige. Meget billige engangsmaskiner bruges ikke mere end et par gange, da de hurtigt bliver kedelige og begynder at skære huden. Men med deres hyppige udskiftning kan de barbere tilstrækkelig høj kvalitet og beskytte ansigtet mod hårets indvækst.

I en genanvendelig maskine bliver du nødt til at skifte kassetter ofte, som er ret dyre og specielt fremstillet på en sådan måde, at de hurtigt taber deres skarphed. På trods af dette er de den billigste, nemmeste og nemmeste måde at barbere på.

Mekaniske barbermaskiner er også billige. De barberer endnu bedre end andre (undtagen barbermaskinen). Det er rigtigt, at du ofte skal skifte skæreblade, og du skal finde ud af, hvilke der passer bedst til din barbermaskine. Denne maskine kan let beskadige det øvre lag af epidermis og forårsage hudirritation. For højkvalitets barbering med denne maskine kræver en vis færdighed.

Elektriske barbermaskiner er den nyeste modetrends, de barberer meget hurtigt og smertefrit, det er svært at få ondt. Hvert år bliver de bedre og mere perfekte. På trods af dette barberer sådanne maskiner ikke rigtig godt, men det er nødvendigt at gå et sted flere gange. Derudover er en elektrisk maskine væsentligt dyrere end andre typer.

Valgregler: fabrikant, tykkelse, vinkler, mængde

At vælge en maskine til barbering er ret kompliceret, man bør tage højde for oplevelsen af ​​en mands behandling med en barbermaskine, den pris køberen forventer, prisforhold og mange andre parametre.

engangs

Hvis du går på forretningsrejse, ferie, vandretur eller bare i en fremmed by var uden barbermaskiner, engangsmaskiner - dette er dit valg. Efter et par dage kan du smide det væk uden at skylle det. Bladet på disse maskiner ændres ikke.

Fabrikanter af engangsmaskiner bryr sig ikke meget om bekvemmelighed og ergonomi, så det er ikke særlig praktisk at bruge sådanne maskiner, nogle gange farlige. Desuden overstyrer sådanne barbermaskiner ikke meget stive og tykke børster.

De mest kendte producenter af engangs barbermaskiner er Gillette, BIK, Shick. De producerer to-, tre- og firebladede engangsbrugsmaskiner.

Det er at foretrække at bruge produkter af kendte mærker, fordi kvaliteten af ​​stål de har, er bedre og mere pålidelige materialer anvendes. Det skal også huskes, at det er bedre at købe en kvalitetsmaskine med to knive end en billig falsk med fire.

genanvendelige

Lad os se på, hvad razors eksisterer med genanvendelige dyser.

Med aftagelige dyser

De fleste af verdens mandlige befolkning bruger barbermaskiner med Gillette udskiftelige knive, da dette er den mest publicerede virksomhed. Derudover er der andre populære producenter: Muehle, Bolin Webb, D.R. Harris, S. Quire.

I sådanne dyser er der aftagelige dyser med tre til fem blade. De er lavet af stål af højere kvalitet end engangsmuligheder. Forskelle - i antallet af knive, designfunktioner i dyser og design. Disse er de mest populære muligheder. Bladet på disse maskiner ændrer sig heller ikke, men de har udskiftelige blokke - kassetter.

Se en video om barberingstips og tricks.

T-

T-baren er en barberkniv med et barberblad skærpet på begge sider. Dens popularitet i de seneste år er steget betydeligt. Hvis du har visse færdigheder, så er en sådan maskine helt sikker.

På nuværende tidspunkt har kun nogle virksomheder, der stadig producerer klassiske barbermaskiner, været populære: Muehle, Merkur, Tradere, Edwin Jagger, Ikon, Parker, Feather.

Disse fabrikanter anses med rette for at være de bedste, for når de bliver brugt, vil der ikke være nogen kritik af at balancere hovedet, håndtaget, tyngdepunktet osv. Skærblade selv er også meget vigtige, når du bruger en T-formet maskine.

Meget vigtigt i en T-formet maskine er vinklen mellem bladet og tangens til hovedet. Det betragtes som tilladt vinkel på 30 grader, det er med en sådan vinkel, at barberingen vil være af højeste kvalitet.

farlig

I dag er det kun nogle producenter der laver barbermaskiner: dette er det tyske selskab Dovo, det franske firma Thiers-Issard, Hard Steel. Det er nødvendigt at vælge en maskine uden forgyldning uden unødvendige dekorationer, da alt dette vil slides af.

For at bruge en barberkniv med høj kvalitet skal du skærpe det ordentligt med det specielle udstyr, der kommer i sættet. Hovedmærket på en dårlig maskine er en lille pris. Det skal huskes, at en god lige barberkniv ikke kan være billig.

Vær opmærksom på barberbladets tykkelse, da dette kan påvirke barberingenes kvalitet. Det bør ikke have nogen tegninger, klistermærker, fordi de over tid vil blive slettet. Kun indgraverede indskrifter er tilladt.

Razor Care Rules

For at give en behagelig barbering og øge levetiden for en barberkniv, skal du følge disse regler:

 • barberer i tide;
 • vask maskinen efter hver barbering, da gel- eller barberskum kan forblive på knivene, hvilket bidrager til udseendet af rust. Også faste hår kan forårsage ridser under den næste barbering. For grundig vask af barbermaden, vil det være nok bare at holde det under en stærk vandstrøm, mens du drejer barbermøllen i forskellige vinkler. Rengør ikke barbermaskinen ved at trykke på en vask eller et glas. Hvis du gør det, kan kassetten beskadiges, da knivene kan være i forkerte vinkler. Det er ikke længere muligt at barbere en sådan kassette
 • Efter vask skal der anvendes et par dråber af alkoholholdig opløsning til bladet - til desinfektion;
 • Anvende olie til bladet flere gange om ugen - efter tørring og desinfektion;
 • barbermaskinen skal opbevares i en særlig beholder eller i et tørt rum - for at forhindre vand i at komme ind og ruste;
 • tid til at ændre båndet.

Blade slibning

Skærende engangsmaskiner eller udskiftelige kassetter anbefales ikke - de kan bortskaffes. Udskiftelige knivblader anbefales at udskiftes, så snart båndet bliver blegt. Men hvis du har spekuleret på, hvordan man skærper et barberblad i en Gillette-maskine, så har du flere muligheder.

Du kan købe specielle slibeværktøjer, såsom Razorpit - Sharpening razor cassettes alle systemer

Men forfatteren af ​​videoklipet tilbyder tre måder at skarpe en kassette fra en Gillette-maskine på med improviserede midler:

 • ved hjælp af folie
 • læder bælte;
 • jeans.

Hvordan skæres skærede knive. At skærpe en barberkniv er opdelt i følgende faser:

 • evaluere geometrien
 • fix geometri;
 • skarphed;
 • efterbehandling;
 • redigering;
 • skarphedskontrol.

Begynd arbejde på en barbermaskine med evaluering af geometri. Dette gøres for at vælge de rigtige sten til at dreje og forstå, hvordan man bedst kan male den.

Vurder geometrien på denne måde - barbermaskinen er anbragt på en plan-parallel plade eller simpelthen på en plan overflade, så pick-up og razorledningerne ligger på en plan overflade. I denne position er det let at bemærke, hvor tæt bladet ligger uden huller. Hvis det ligger nøjagtigt, kan du begynde at skærpe bladet på stenen, kun hvis der ikke er chips eller et "omvendt smil". Bladet skal inspiceres først på den ene side og derefter på den anden.

Det konstateres ofte, at foderet ikke passer godt til overfladen. Derefter skal denne mangel fjernes på et større slibemiddel.

Derefter fortsæt til skærpning. Skær bladet på stenene med en kornstørrelse på 800 til 1000 gryn. På dette stadium formes og styres vognene, så risikoen fra sliben kommer til kanten langs hele vognen på hver side. Dette er et obligatorisk krav til skarphed, ellers vil alt andet arbejde være ubrugeligt. Stenen til slibning skal være forberedt og udjævnet.

Se videoen, hvor forfatteren helt gendanner den lige barberkniv med 38 års udgivelse.

Skarphedsproces:

 • Butten ligger på en sten og er placeret i samme plan med skærekant;
 • skæreblade til barbering fremføres;
 • Bladet skal være i en vinkel på retningslinjen. Dette er nødvendigt, således at der under skarpheden ikke er rocking og ufrivillig vippning;
 • skærpningsbevægelser kontrolleret langs hele længden af ​​passagen. Kraften over hele slaglængden skal også være konstant og kun falde, når den er helt stoppet.

Ved skærning af bladet skal trykstyrken reduceres, når den flyttes fra et groft korn til et fint korn. Det reducerer også trykket i begyndelsen og slutningen af ​​skæringen på hver stang.

For at styre slibning anbefales det at anvende optiske betjeningselementer - et forstørrelsesglas eller kinesiske mikroskoper.

Næste kommer processen med finjustering. Lapping udføres på sten med kornstørrelse fra 3000 til 4000 gryn, så anvendes mindre slibemidler. Eksperter udfører efterbehandling på sten fra 3.000 til 8.000 gryn, og derefter videre til natursten.

Ved finjustering kan bevægelsen være cirkulær med en lille radius såvel som X-formet. Du kan skifte disse bevægelser. Lancering udføres med den ene hånd, da det er umuligt at kontrollere minimumtrykket med to hænder.

Efter afslutningen af ​​razorregel. Redigering udføres på et rent bælte (et specialbælte til redigering). Erfarne brugere bruger specielle pastaer til redigering. Under retting bevæger bladet sig fremad langs bæltet. Bæltet skal være godt spændt og ikke sag.

Det sidste trin er at kontrollere skarpheden. Ideelt er jorden betragtes som bladet, som kan skære håret på vægten af ​​kun et let tryk. Du kan også kontrollere skærmens skarphed på tyndt tissuepapir. Et ret skarpt blad skærer sådan papir let med et let tryk.

Populære producenter

Af de mange virksomheder, der producerer barbermaskiner, opregner vi de mest populære.

Enkelt brug

Gillette er et amerikansk firma, der har produceret barbermaskiner i over hundrede år. De producerer maskiner til både mænd og kvinder samt tilbehør til barbering. Schick er et brand grundlagt i 1929. Lav barbermaskiner, barbermaskiner og barberprodukter (skum, barberende geler). BIC er den førende producent af engangs barbermaskiner. Sådanne maskiner er tilgængelige og kvalitet. Manfort - gør de fleste budgetmaskiner. Dette firma er ikke så kendt som Gillette eller Schick, men har en bred vifte af forbrugere. Balea er et tysk mærke af engangsmaskiner til mænd og kvinder. Cien er et tysk mærke af engangsmaskiner med en temmelig lav pris.

Alle engangsmaskiner varierer i antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en strimmel med en balsam til barbering.

genopfyldelig

Der er ikke så mange producenter af genopfyldelige barbermaskiner. Den største producent, som erstattede alle andre virksomheder, er Gillette. Dette firma har en bred vifte af genanvendelige barbermaskiner til mænd; for kvinder med forskellige antal blade i kassetten; strip med balsam (som ikke kun forbedrer barberingsprocessen, men fungerer også som indikator for at ændre kassetten). Priserne varierer afhængigt af disse kvaliteter.

Så i betragtning af alle typer og parametre kan du optimalt vælge en bekvem barberkniv og de bedste barberblad. Overholdelse af reglerne for pleje af en barbermaskine, kan du ikke blot forlænge sin levetid, men også give en behagelig barbering.

Maskine til mandlige intime hårklipp

Shugaring spatel - grundlæggende regler