Philips SensoTouch 3D RQ1253 manual

philips 3d sensotouch 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "philips 3d sensotouch".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "philips 3d sensotouch".

Philips RQ1295 SensoTouch 3D shaver

Hvis du har brug for en topmoderne barbermaskine med funktioner, der gør barbering så enkel og mere effektiv som muligt, så er Philips SensoTouch 3D det, du har brug for! Takket være SensoTouch GyroFlex 3D-systemet følger barbermaskinen med utrolig nøjagtighed ansigtets konturer, UltraTrack-heads og SkinGlide-teknologien, som minimerer irritation, og Super LiftCut-systemet sikrer en perfekt barbering. I modellen RQ1295 / 23 er det muligt at vælge tør og våd barbering.

Strømforsyning: Fra batteri

Barberingsmetode: tør og våd

Indbygget trimmer: Højpræcisionsbeskyttelses trimmer

Hvis du har brug for en topmoderne barbermaskine med funktioner, der gør barbering så enkel og mere effektiv som muligt, så er Philips SensoTouch 3D det, du har brug for! Takket være SensoTouch GyroFlex 3D-systemet følger barbermaskinen med utrolig nøjagtighed ansigtets konturer, UltraTrack-heads og SkinGlide-teknologien, som minimerer irritation, og Super LiftCut-systemet sikrer en perfekt barbering. I modellen RQ1295 / 23 er det muligt at vælge tør og våd barbering.

oversigt

Philips er verdens første mærke inden for salg af elektriske barbermaskiner

Nøglefunktioner

Forsigtigt gentager konturerne i ansigtet

 • Philips SensoTouch GyroFlex 3D-system følger ufuldstændigt alle ansigtskoncepter.

Sensationelt glat barbering

 • UltraTrack-hoveder optager alle hårene i blot få bevægelser.
 • SensoTouch barbermaskiner har Super LiftCut

Elektrisk barbermaskin beskytter din hud

 • Aquatec's specielle barbertætning giver en behagelig, tør og forfriskende våd barbering.
 • SkinGlide friktionsfri barberingsteknologi reducerer irritation

Fuld kontrol og barberingskvalitet

 • Komfortabel krop med ergonomisk greb giver præcis razor kontrol
 • High Precision Skin Protection Trimmer
 • Nyt: aftageligt skæg styler vedhæftning med 5 længde indstillinger

Den nyeste barbermaskine hver dag

 • Jet Clean + -systemet renser og smører barbermaskinen, og oplader også batteriet

funktioner

Philips SensoTouch GyroFlex 3D-system følger ufuldstændigt alle ansigtskoncepter.

Hovederne til GyroFlex 3D razor følger jævnligt alle konturerne i ansigtet, hvilket minimerer tryk og hudirritation.

UltraTrack-hoveder optager alle hårene i blot få bevægelser.

Glat barbering for at reducere hudirritation. Hvert hoved er udstyret med 3 specielle razorringe: med slots til almindeligt hår, med kanaler for lang og med huller til korte børstehår.

SensoTouch barbermaskiner har Super LiftCut

Philips integreret elektrisk razor dobbeltblad system løfter hår, barberer dem så tæt som muligt på hudens overflade for en tættere barbering.

Aquatec's specielle barbertætning giver en behagelig, tør og forfriskende våd barbering.

Aquatec shaveren giver dig mulighed for at vælge den mest komfortable barberingsmetode: tør barbering eller en forfriskende våd barbering ved hjælp af et gel- eller barberskum.

SkinGlide friktionsfri barberingsteknologi reducerer irritation

Den glidende hudglidende SkinGlide barberings barberingsflade glider glat over din hud og sikrer en særlig tæt barbering.

Komfortabel krop med ergonomisk greb giver præcis razor kontrol

Komfortabel krop med glidende belægning giver ergonomisk greb, pålidelig kontrol og ekstremt tæt barbering.

High Precision Skin Protection Trimmer

Den unikke, præcise hudbeskyttende trimmer er designet til at undgå overskydende hudkontakt. Det er nemt at bruge til at trimme overskæg og sideburns.

Nyt: aftageligt skæg styler vedhæftning med 5 længde indstillinger

Den skarpe skæg styler vedhæftning giver dig mulighed for at skabe en bred vifte af stilarter: enhver trimning fra en tre-dages børstehår på 0,5 mm til et 5 mm skæg; afrundede kanter og justerbar kam for at forhindre hudirritation.

Jet Clean + -systemet renser og smører barbermaskinen, og oplader også batteriet

Jet Clean + -systemet renser og smører knivene samt oplader barberbatteriet efter hver brug. Jet Clean + -systemet har 3 rengøringsmåder: Automatisk til normal brug, økonomisk, der kræver 40% mindre energi og intensive til grundig og grundig rengøring af barbermaden.

karakteristika

Nøglefunktioner

tør og våd

High Precision Skin Protection Trimmer

fælles

International garanti i 2 år

Serie af

Barberingskvalitet

Shaving Heads UltraTrack, Shaving Heads Speed ​​XL, DualPrecision System, Super Lift System Cut

Gentagne facialkonturer:

GyroFlex 3D-system, gentagende facialkonturer

Brugervenlighed

Betjening via berøringsskærm, Batteri digital indikator, Indikator for lavt batteriniveau, Opladningsindikator, Automatisk vejblokering, Rengøringsindikation, Indikation af behovet for udskiftning af barberhovedene

3 rengøringsformer, Auto, Rengøring, Smøring og opladning, Intensiv, Lav strømforbrug

design

tilbehør

Inkluderet tilbehør:

Oplader, Luxury Case, Rengøringsbørste, Beskyttelseshætte, Jet Clean +, Trim Dyse

Relaterede

Philips S9711 shaver

Strømforsyning: Fra batteri

Barberingsmetode: tør og våd

Indbygget trimmer: SmartClick kompakt trimmer

Philips S9151 barbermaskin

Strømforsyning: Fra batteri

Barberingsmetode: tør og våd

Indbygget trimmer: SmartClick kompakt trimmer

Shaver Philips S9521

Strømforsyning: Fra batteri

Barberingsmetode: tør og våd

Indbygget trimmer: SmartClick kompakt trimmer

Produktanmeldelser, Philips RQ1295 SensoTouch 3D Razor

100% af købere anbefaler dette produkt.

Er enig med tilbagekaldelsen?

produktet er godt, men der er nogle punkter

Er enig med tilbagekaldelsen?

Modtaget en fødselsdagsgave. Derefter brugte han Panasonic og Braun elektriske barbermaskiner, men de overvejede aldrig andre systemer, fordi han var bange for irritation på huden. Og som det viste sig for ingenting. Raketøjet er meget behageligt, utrolig roligt, helt barberer alle områderne på ansigtet. Jeg bruger kun et par dage, der er en lille irritation i nakken, men som det er skrevet selv i instruktionerne, er dette et midlertidigt fænomen forbundet med afhængighed.
Jeg var meget tilfreds med det digitale display på barbermaden, jeg antager, at når turen kommer til at bruge rengøringsenheden, vil glæden ikke være mindre.

Er enig med tilbagekaldelsen?

Jeg læste anmeldelserne, tør ikke købe den dyre Philips RQ1295 SensoTouch 3D Razor i lang tid, men festet nærede den 23. februar, og efter at det var årsdagen for min fødselsdag, ramte min kone købet. Jeg bestilte den den 18. februar og blev meget overrasket da de kaldte 25. februar på dagen for min 45 års fødselsdag, de sagde, at ordren ville blive afleveret i første halvdel af dagen, og det var fra Moskva til Komsomolsk-on-Amur. Mange tak for den leverede gave. Generelt kunne jeg godt lide barbermaskinen, jeg lagde den lige i min hånd, men jeg følte mig ikke ved materialets komfort. Den gummerede del af kroppen ville være op til skærmen, det ville være meget bedre, og det ville være sikkert at holde det i hånden med en våd barbering.

Er enig med tilbagekaldelsen?

Jeg købte en barbermaskin PHILIPS RQ1295 SensoTouch 3D, indtrykene er fremragende. Online-butikstjenesten er imponerende, 3 dage efter købet var barbermassen i mit hus, og dette er Trans-Baikal Territory.
Tak

Er enig med tilbagekaldelsen?

Før jeg købte denne barbermaskine, havde jeg en Philips 5830 barbermaskine, jeg har brugt det i omkring 20 år, hvis ikke mere. Hun var på batteriet, og det var muligt at bruge hvor som helst uden at være opmærksom på stikkontakterne, men efter 10 år, og måske mere, døde batterierne og måtte holde ledningen og bruge stikkontakten, fordi batterierne ikke længere var i brug. Efter 20 år (og måske mere) begyndte hun at svigte langsomt, og jeg besluttede at købe en ny. Ifølge anmeldelser besluttede jeg at stoppe ved 1295 barbermaskinen og bestilte det på Philips online butik (jeg kunne godt lide denne butik meget - vi gjorde alt meget hurtigt og effektivt). Når du modtager en ny barbermaskine, bliver du sikkert vant til det i en uge (hvor praktisk det er at tage det, hvordan man kan barbere osv.). Afgiften holder på barbering i 7 gange, det vil sige i en uge at barbere hver dag. Jeg troede straks, at det var muligt at barbere med den gamle barbermaskine, da batterierne døde, og da batterierne døde, ville de skulle købe nye og sikkert de ikke var billige, hvilket ville øge priserne på barbermaskinerne. Hovederne i den nye barbermaskine skal også udskiftes hvert andet år, og i den gamle var de selvskærende, og jeg fik lov til at barbere i 20 år. Ved brug af Phillips 1295 var der ingen irritation, det kan ses af, at jeg tidligere brugte en elektrisk barbermaskine. Ikke meget praktisk at barbere overlæben, måske ikke brugt? Et sted skal barberes flere gange for at barbere alle hårene, men der er stadig nogle hår tilbage. Og så er jeg meget tilfreds.

Rempel Maxim: gennemgang af barbermaskinen Philips RQ 1250 SensoTouch 3d

Nøjagtig 3 år brugte jeg den tidligere serie af Philips RQ 1250 SensoTouch 3d. Under brugen gjorde han kun hovederens rengøring og opladning.

Dagen før min fødselsdag modtog jeg en Philips S9511 / 41 til et testdrev.

Udadtil og taktil er den ikke meget forskellig fra den tidligere version. Det er meget behageligt at holde i dine hænder, fordi hele bagsiden er dækket med et blødt tryk, hvilket giver et sikkert greb uden frygt for at slippe barbermaskinen i både tør og våd barbering.

På ydersiden af ​​barbermaskinen er rektangulært display, on / off-knappen - og + knapperne til at styre rotationshastigheden af ​​bladene (3 hastighed), rammerne i deres model S9511 / 41 rødbrun insert.

Skærmen, eller rettere visningen af ​​bladernes omdrejningshastighed og ladningsniveauet ser meget bedre og af højere kvalitet. Indikatorer vil signalere på displayet, når du skal oplade og rense barberbladene. Ændring af barberhovedet til styleren tager et par sekunder, samt rengøring af knivene.

Frisør uden hoveder er næsten tavs. Med de monterede barberhoveder mindede den tidligere model om en hårklippers støj, der ikke kan siges om nye barberhoveder, fordi de virker 2 gange roligere og udsender en svag buzz selv ved 3 hastigheder.

Raket er helt vandtæt, hvilket gør det muligt at bruge det i brusebadet og vaske det under rindende vand. Vådskæring med skum giver endnu mere glæde. Det nye V-Track barbersystem sammenlignet med SensoTouch 3d shavers barberer håret 30% tættere på huden, og derfor holder ansigtets hud rent og glat længere.

Jeg gennemførte en sammenlignende test af barbermaskiner nye og tidligere serier og konventionelle maskine. På personlig erfaring kan man se, hvor godt V-Track-teknologi fungerer. V-formede slidser på 3 razorhoveder og V-formede knive hjælper med at fjerne meget mere børster end den tidligere model. Efter barbering er ansigtets hud glat, uden irritation og rødme, hvilket man ikke kan sige om det, når man bruger maskinen.

Minus brugen af ​​maskinen sammenlignet med den nye 9000 serie barbermaskiner fra Philips: uden brug af barberskum, spejle og varmt vand - det er umuligt at barbere maskinen. Svag irritation og rødme i ansigtet er altid til stede, og uden balsam eller gel efter barbering i mit tilfælde er det forbudt at bruge maskinen. Bladene til maskinen varer maksimalt en uge, og hyppig udskiftning af finansielle konsekvenser på budgettet.

Mange tak til Philips for at give en barbermaskine til et testdrev.

Tør og våd barbering.

Jeg kunne ikke aflade batteriet, når jeg barberede hver dag i 2 uger.

Dyse-styler med 5 højdejusteringer.

Evne til at oplade barbermaskinen uden en kopholder, sammenlignet med den tidligere version.

Raket er ikke billigt, og udstyret er det enkleste.

Der er ingen kopholder, børster til rengøring af knive og et beskyttelsesdæksel til barberhoved.

Barbermaskinen ligger altid hvor som helst og står ikke i en lodret holder som min tidligere Philips RQ 1250-model.

Perfekt glathed efter barbering kan kun opnås med en maskine.

Philips Shaver Sensotouch 3D

En af de førende virksomheder inden for produktion af elektriske barbermaskiner i dag er Philips. Den første barbermaskine i verden blev udgivet under dette mærke. Selvfølgelig var det i design ikke det samme som Philips 3D razor, som i dag nyder stor popularitet hos kunderne, men denne producent fortjener seriøs opmærksomhed fra den stærke halvdel af menneskeheden.

Dette firma er et af verdens førende virksomheder inden for produktion af barbermaskiner, epilatorer og andet elektronisk udstyr. Hvis du husker den berømte James Bond-film, vil du bemærke, at denne helt udelukkende brugte produktet fra dette firma.

Tekniske egenskaber tiltrækker kunderne ved at disse enheder har et rotorsystem og kan betjene fra et batteri, hvilket er meget bekvemt ved brug af enheder på en betydelig afstand, for eksempel når en person forlader hvile i et andet land.

Moderne modeller af Philips 3D

Philips Sensotouch 3D rakemaskine, der har moderne teknologi, der forbedrer kvaliteten af ​​hårfjerningen betydeligt, har god funktionalitet. I dag producerer producenten mange lignende produkter. Alle er mærket med en særlig mærkning, som kombineres i en serie.

De er angivet med indeksnumre, som følger den særlige forkortelse HQ. Hver serie er udstyret med et sæt proprietære teknologier: Gentagelse af konturerne ved hjælp af SmartTouch-mekanismen, som gør det muligt for barberhovedet at sikre en tæt pasform til hals og hoved. Den er ideel til at fjerne børster på vanskelige steder.

Forøgelsen af ​​barberoverfladen sikres ved brug af Speed-XL-hoveder. De øger barberoverfladen med 50% ved at øge antallet af knive. Sådanne hoveder er udstyret med yderligere huller, hvorigennem håret falder på bladet. Systemet med dobbeltblade indebærer brugen af ​​et blad til løft og den anden til barbering. For at indstille et produkt til en hudtype, skal du bruge tasten til at vælge dens funktionsmåde.

Også en god funktionalitet i dag har en Philips 3D razor, som har evnen til at justere trykket af de flydende hoveder under overfladen af ​​huden, hvilket giver maksimal komfort og renhed i barberingen.

Nogle modeller indeholder også et ekstra sæt runde og langsgående huller for at fjerne barbering af forskellige længder. Hovederne til hver enkelt model har deres eget design og er designet til at udføre visse funktioner.

Således er Philips 3D-barbermaskin i dag et mesterværk af kvalitet og pålidelighed. For at bruge det er det nok at vælge et mærke til dine egne hudegenskaber eller en universel mulighed. For at gøre huden blød i nogle af dem bygget fugtighedscreme baseret på geler. Det reducerer ikke kun friktion, men giver også trofiske egenskaber.

Dele og tilbehør til Razors - Hoved RQ12 Philips SensoTouch 3D

Kundeanmeldelser

Store butik. Pakken kom i perfekt stand. Alt er passende.

8. august modtog en pakke CJ480163726US. Ordre gennemført via den amerikanske post. Resultat.

Jeg har arbejdet med dig i flere år! Service på højeste niveau! Jeg udtrykker oprigtigt ogro.

Tak, Shopozz. Alt blev hurtigt og nemt..

Jeg modtog den 25. pakke. Alt ankom til tiden! Og vigtigst af alt, Fr.

Modtaget ved hjælp af shopozz-pakke fra Removu. Alt er fint og hurtigt nok..

Tak! Overraskende kom alt uden skade! Pakken ankom i 25 dage fra dos.

Jeg modtog pakken. Forsendelse til søs fra USA tog tre måneder. Ingen skade. Red mig

Modtaget en anden pakke til tiden og uforskammet - alt vidunderligt, som før.

Pakken ankom meget hurtigt, alt er i orden. Det var muligt at spore på banen.

En anden pakke ankom - alt er fint som altid. Tak, Shopozz..

Generelt er der sådan en ting - det efterlængte møde af to brødre fandt sted! Blå var.

Pakken ankom i 16 dage. Team tak! Godt gjort!.

Jeg modtog pakken. Mange tak! Alt på højeste niveau!.

Pakke modtaget - pakket perfekt (dobbelt konvolut med indsats). Alt er fantastisk! Gr.

Vi accepterer:

+7 (495) 215-16-67

Levering af varer fra auktionen af ​​eBay, Taobao og onlinebutikker i USA, Storbritannien, Kina, Tyskland og Japan. Alle rettigheder forbeholdes.

Varer, der udsteder ordrer

Hvordan betaler man?

Bankkort - øjeblikkeligt

Yandex.Money - 1-3 dage

Aftale om levering af tjenesteydelser fra Shopozz.ru

SHOPOZZ CORP, der er hjemmehørende i USA (i det følgende benævnt "kontrahenten") og en kvalificeret voksen juridisk person, der registrerer på Shopozz.com (i det følgende benævnt "klienten"), indgår følgende aftale:

 1. accept
  1. Under Acceptance i dette Tilbud er registreringen af ​​kunden på entreprenørens hjemmeside.
  2. På dagen for accept af Kunden anses Kunden og Leverandøren for at have indgået Agenturaftalen.
  3. For at undgå enhver form for misforståelse anses Kunden for at have bekræftet, at:
   han er fuldt bekendt med vilkårene for dette tilbud;
   han indgår en agenturaftale udelukkende til personlig, familie eller andre ikke-forretningsmæssige behov, og sådanne behov er ikke i modstrid med gældende lovgivning.
  4. Kunden er enig i, at kontrahenten bruger og behandler kundens personoplysninger.
  5. Kunden er enig i, at kundens e-mail-adresse og det angivne mobilnummer efter at have været gennem registreringsproceduren på webstedet, vil blive sendt af Kontrahentens breve og meddelelser, herunder reklame. Kontrahenten overdrager dog ikke adressen og andre oplysninger om kunden til tredjemand.
  6. Klienten kan til enhver tid anmode om fjernelse af de leverede personoplysninger ved at kontakte entreprenørens supporttjeneste ved at sende et brev spørge [email protected]
 2. Almindelige bestemmelser
  1. Kontrahenten yder formidlingstjenester til køb af varer i onlinebutikker og på amerikanske auktioner, i det følgende benævnt "Services", i henhold til denne aftale.
  2. Leverandøren forbeholder sig ret til at ændre denne Aftale, i forbindelse med hvilken Kunden forpligter sig til regelmæssigt at følge ændringer i Aftalen, der findes på https://shopozz.ru/oferta.
  3. Kunden accepterer vilkårene i denne aftale ved at deponere midler til en personlig konto på hjemmesiden Shopozz.com og / eller ved at klikke på knappen "Tilføj til mine ordrer" på din konto.
  4. For sine ydelser trækker kontrahenten fra kunden den provision, der er angivet i afsnittet "Services".
 3. Proceduren for levering af tjenesteydelser
  1. Når varer tilføjes til det personlige kabinet, er kunden forpligtet til at angive varens fulde værdi, omkostningerne ved levering af varerne til entreprenørens lager i købslandet samt mængden af ​​moms eller andre afgifter, der gælder i købslandet. Hvis kunden ikke fremlagde de nødvendige data eller angav dem forkert, har kontrahenten ret til at tilbagebetale det beløb, der er nødvendigt for at dække de omkostninger, der opstår ved køb af de varer, der er angivet af kunden, på ikke mere end 30% af varens værdi (gruppe af varer) fra kundens kundekonto. For ordrer fra Japan kan dette beløb overstige 30%, fordi i dette land på tidspunktet for bestillingen er de nøjagtige omkostninger ved levering til vores lager ikke altid kendt. Hvis der mangler midler til fuld betaling af varerne på kundens kundes konto, kan varerne indløses for at danne en gæld på kontoen. Hvis kunden inden 12 dage tilbagebetales, returneres varerne til sælgeren, og kunden opkræver beløb for entreprenørens gebyr, omkostningerne ved levering til entreprenørens lager og returlevering fra entreprenørens lager til sælgeren.
  2. Ved angivelse af størrelser (for tøj, sko osv.) Er det nødvendigt at angive størrelsen fra sælgerens dimensionelle net. I mangel af et dimensioneret gitter fra sælgeren mener Leverandøren, at Kunden er underrettet om, hvilken størrelse sælgeren havde i tankerne.
  3. Kunden er ansvarlig for overholdelsen af ​​de købte varer med postvæsenets leveringsbetingelser og toldkodeksen i det land, hvor den er beliggende, herunder men ikke begrænset til varens størrelse, vægt og indhold, herunder størrelsen og vægten af ​​postemballage, der er nødvendig for at sende varer til kunden af ​​postvæsenet.
  4. Ved deltagelse i auktionen via en personlig konto skal kunden på forhånd indbetale det krævede beløb til din personlige konto. I tilfælde af mangel på midler på kundens personlige konto er det ikke muligt at øge satserne yderligere.
  5. I tilfælde af deltagelse i auktionen via en personlig konto på webstederne ebay.co.uk, ebay.de og yahoo.co.jp forstår klienten, at væddemålene er lavet i off-line-tilstand, da det kun er muligt at annullere eller ændre bud kun via tjenesten Shopozz Corp. Support Kunden forstår også, at bud på ebay.co.uk, ebay.de og yahoo.co.jp auktioner er lavet med en forsinkelse på op til 72 timer.
  6. Kontrahenten betaler for de varer, som Kunden angiver til sælgeren af ​​varerne, for egen regning, men på Kundens bekostning, forudsat at sælgeren leverer varerne til den valgte entreprenørens lager.
  7. I mangel af de bestilte Varer i Sælgerens lager har kontrahenten ret til at annullere de angivne varer fra kundens ordre og underrette kunden ved at sende en e-mail til den adresse, der er angivet under registreringen (eller en besked i afsnittet "Mine meddelelser").
  8. Entreprenøren forpligter sig til at påtage sig de varer, som posttjenesten leverer fra sælgeren på hans lager. Fristen for fri opbevaring af kundens varer i lageret er 45 dage fra det øjeblik, de ankommer til lageret. Fristen for fri opbevaring af kundens pakkede pakke er 7 dage. For opbevaring af varer og / eller kundes pakker over den gratis oplagringsperiode opkræver Kontrahenten et gebyr for opbevaring. Begyndelsen af ​​den frie opbevaringsperiode er varens fysiske ankomst på entreprenørens lager. Hvis kunden ikke kræver dette produkt inden for 90 dage fra datoen for modtagelse på lageret, har kontrahenten ret til at afhænde varerne.
  9. Hvis sælgeren ikke har sendt varerne (herunder hvis leverandørens aktuelle leveringsstatus og varens placering ikke kan specificeres på sælgerens hjemmeside eller når han kontakter sælgeren), forsøger kontrahenten at gøre alt for at få pengene tilbage, men garanterer ikke deres retur og i dette tilfælde kompenserer ikke for tabet af kunden. Kunden er valgt af sælgeren og kontrahenten er ikke ansvarlig for sine handlinger.
  10. Ventetiden for varer på lager er fastsat af sælgeren. Hvis ordren ikke erhverver status "På lager" inden for 14 dage fra købsdatoen, skal kunden kontakte support og anmode om status for ordren. Kontrahenten henvender sig på kundens anmodning til sælger for at præcisere årsagerne til forsinkelsen og aftale leveringstiden. * Om nødvendigt åbnes en klage over for sælgeren, hvis denne mulighed er fastsat af de tekniske evner på sælgerens hjemmeside. Krav på forsinkelse af varens varen på lageret accepteres senest 90 dage fra købsdatoen. Hvis 90 dage efter indløsning af anmodningen fra klienten er modtaget, betragtes ordren som uanmeldt og overføres til status "Modtaget".
  11. Ved afvisning af de varer, der betales til sælgeren (herunder fra de varer, der blev tilbagekøbt med gældsdannelse på kundens brugerkonto), opkræves kunden omkostningerne ved returnering af varen til sælgeren, og entreprenørens provision returneres ikke. Afslag på at købe fra en eBay-auktion er umuligt, hvis sælgerens beskrivelse af partiet ikke angiver reglerne for returvarer, hvis reglerne for returvarer er angivet, så er det muligt at returnere i henhold til disse regler.
  12. Leverandøren forpligter sig til at pakke Kundens varer modtaget på lageret i henhold til de data, som kunden har angivet i afsnittet "Mine ordrer - Pakker" på den personlige konto. I tilfælde af, at kundens pakke ikke kan afsendes af den leveringsmetode, der er angivet af kunden, har kontrahenten ret til at ændre pakkeleveringsmetoden.
  13. Entreprenøren forbeholder sig ret til at ændre tariffer og servicevilkår ensidigt og underrette kunder ved at sende ændringer på webstedet Shopozz.com
  14. Leverandøren forbeholder sig ret til at nægte Kunden til at købe noget produkt uden at begrunde.
  15. Entreprenøren køber og leverer kun fysiske varer. Indløsning af virtuelle varer som gavekort, elektroniske penge, ret til at downloade filer mv. ikke produceret.
 4. Genoplad kundekonto
  1. Genopfyldning af brugerkontoen er mulig på de måder, der er angivet i afsnittet "Betaling".
  2. I tilfælde af en fejlagtig angivelse af prisen på de af kunden bestilte varer skal kontrahenten hurtigst muligt informere Kunden herom for at bekræfte eller annullere de bestilte varer. Hvis det er umuligt at kontakte kunden, anses denne købsordre for at blive annulleret.
  3. Entreprenøren krediterer ikke kunder, køber ikke varer tilbage til gæld (undtagen som fastsat i denne Aftale), sender ikke Pakker til gæld.
  4. Ved betaling til vores virksomheds konto er provisionen af ​​formidlere af banker forpligtet til at betale kunden.
  5. Hvis leveringen i sælgerens land er gratis for en bestemt mængde af varer bestilt, men mindst et produkt vil blive slettet fra denne betalte produktgruppe (for eksempel på grund af fraværet), som vil reducere beløbet under tærskelværdien, bliver leveringen betalt og trukket fra kundens brugerkonto.
 5. Tilbagetrækning af midler
  1. Udbetalinger udføres kun på Webmoney e-wallets (rubel), RBK Money (rubel) eller Yandex Money.
  2. Tilbagebetaling af penge til en tegnebog i WebMoney-tjenesten på mere end $ 100 er kun mulig, hvis brugerkontoen genopfyldes på denne måde med det beløb, der skal tilbagebetales. I andre tilfælde er tilbagetrækning kun mulig på den identificerede tegnebog i RBK Money-tjenesten.
  3. Kontanter, der modtages som belønning for markedsføringskampagner og salgsfremmende koder, er ikke genstand for tilbagetrækning fra Shopozz-systemet. De kan kun bruges på serviceydelser.
 6. Pakkeforsendelse og levering
  1. Levering af varer udføres på de måder og i de priser, der er angivet i afsnittet "Levering" og "Tjenester" på webstedet "> Shopozz.com
  2. Betaling for levering af kundens varer sker separat fra betaling for varerne selv. Omkostningerne ved levering af varer til Kunden angives, efter at pakken er pakket og vejet. Efter pakning af pakken åbner kontrahenten ikke de pakket kolli og ændrer ikke varerne. I tilfælde af mangel på midler på kundens konto, vil overførslen af ​​pakken til leveringstjenesten blive forsinket, indtil kunden tilbagebetaler gælden på sin personlige konto.
  3. Kontrahenten forpligter sig til at overføre det pakkede pakke med kundens varer til posttjenesten, som kunden angiver i afsnittet "Pakker" på den personlige konto.
  4. Tjenesteydelser anses for at være fuldt ud leveret af kontrahenten fra det tidspunkt klientens varer overføres til postvæsenet.
  5. Kontrahenten giver kunden mulighed for selvstændigt at udfylde fakturaen, som vil blive vedlagt i pakken.
  6. Entreprenøren er ikke ansvarlig for handlinger fra post, kurertjenester og transportvirksomheder og kan ikke påvirke leveringshastigheden. Leveringstiderne angivet på webstedet "> Shopozz.ru er omtrentlige.
 7. Leverandørens ansvar
  1. Leverandøren forpligter sig til at levere Kunden til Tjenesterne samt opfylde Kundens krav i forbindelse med udførelsen af ​​disse tjenester, hvis disse krav ikke strider mod denne aftale, de oplysninger, der er angivet på hjemmesiden "> Shopozz.com, og Den Russiske Føderations nuværende lovgivning.
  2. Kontrahenten forpligter sig til at opretholde fortroligheden af ​​de data, som Kunden har fremlagt, og ikke at videregive dem til tredjemand, hvis dette ikke er nødvendigt at opfylde betingelserne i denne aftale.
  3. Giv kunden oplysninger om udførelsen af ​​ordrer, der er angivet i denne aftale.
 8. Kundeansvar
  1. Kunden forpligter sig til rettidigt og fuldt ud at levere pålidelige oplysninger, der er nødvendige for at levere ydelserne af kontrahenten. I tilfælde af manglende oplysninger eller tvivl om dens pålidelighed har kontrahenten ret til at suspendere leveringen af ​​Tjenesterne.
  2. Kunden forpligter sig til rettidigt og fuldt ud at betale omkostningerne ved de bestilte varer, omkostningerne ved deres levering til entreprenørens lager, skatter og andre omkostninger i forbindelse med leverandørens ydelser samt omkostningerne ved Kommissionens provisiongebyr, omkostningerne ved levering af varen til kunden. I tilfælde af mangel på midler har kontrahenten ret til at suspendere eller opsige kundeservice.
  3. Kunden forpligter sig til at beholde alle dokumenter, der bekræfter betaling af kontrahentens ydelser, indtil midlerne krediteres kundens personlige konto.
  4. Klienten forpligter sig til ikke at anvende de bestilte varer til erhvervsmæssige formål.
 9. Retur og udvekslingsvilkår
  1. Varerne kan returneres til sælgeren, hvis sælgeren sørger for retur af varerne under sine betingelser, eller hvis varerne ikke passer til sælgerens beskrivelse på salgsstedet.
  2. Hvis produktet fuldt ud overholder beskrivelsen, men du stadig vil returnere produktet, bestemmes muligheden og betingelserne for retur af produktet af sælgeren.
  3. Hvis produktet ikke passer til beskrivelsen, kan produktet returneres under betalingsbetingelserne PayPal eller banken.
  4. Omkostningerne ved at returnere produktet til sælgeren er $ 10.
  5. Når varen returneres til sælgeren Shopozz Corp. returnerer ikke provisionen til køb af varer og omkostningerne ved at returnere varerne til sælgeren.
  6. Entreprenøren træffer beslutning om muligheden for retur / udveksling af varer, der er fulgt af sælgerens beslutning om muligheden for retur / udveksling.
  7. Hvis Sælger træffer afgørelse om, at kunden nægter at returnere / bytte, kompenserer kontrahenten ikke omkostningerne for varerne til kunden, og beslutningen om muligheden for retur af varerne til kunden foretages af kontrahenten på individuel basis.
  8. Alle afkast / udvekslinger udføres i fuld overensstemmelse med Sælgerens betingelser, herunder, men ikke begrænset til, tidspunktet, proceduren og erstatningsbeløbet.
 10. ansvarsbegrænsning
  1. Kontrahenten er ikke ansvarlig for Kundens udgifter eller direkte eller indirekte skader, der måtte blive forvoldt Kunden som følge af brugen af ​​Kontrahenten til Kunden som følge af brugen eller manglende evne til at bruge Tjenesten og lidt som følge af fejl, udeladelser, afbrydelser, sletning af filer, ændringer i funktioner, defekter, forsinkelser i arbejdet under dataoverførsel mv.
  2. Leverandøren er ikke ansvarlig for handlinger af relaterede tjenester og tjenester, der bruges til at levere Tjenesten til Kunden, men ikke ejet af Kontrahenten, såsom banker, posttjenester, internetudbydere, e-mail-tjenester, betalingssystemer mv.
  3. Entreprenøren er ikke ansvarlig for levering af varer fra Sælgeren til Leverandøren.
  4. Entreprenøren er ikke ansvarlig for fristerne for modtagelse af svar fra sælgere og forbeholder sig ret til at kontakte sælgeren 14 dage efter køb af produktet.
  5. Leverandøren er ikke ansvarlig for kvaliteten og emballeringen af ​​de varer, der er modtaget på hans lager, og giver heller ikke garanti for de varer, som Kunden køber, som bruger Kontrahentens Service.
  6. Entreprenøren kontrollerer ikke de modtagne varer fra sælgeren for at overholde de egenskaber, som sælger har angivet, og i tilfælde af en fejl er sælgeren ikke ansvarlig for varens manglende overensstemmelse. Kontrol af varerne er mulig mod et gebyr, i henhold til de takster, der er anført på hjemmesiden "> Shopozz.com.
  7. Leverandøren er ikke ansvarlig for den onde tro hos de sælgere, som kunden har valgt i følgende tilfælde: varerne sendes med forsinkelse; varen er blevet sendt, men passer ikke til beskrivelsen varerne virker ikke (selvom de er angivet som arbejdstager) varerne sendes slet ikke (tilfælde af svig).
  8. Kunden accepterer ikke at gøre kontrahenten til respondenten eller respondenten for eventuelle forpligtelser og udgifter i forbindelse med den skade, der er forvoldt kunden som følge af handlinger fra tredjeparter, herunder men ikke begrænset til sælger, post og kurertjenester, betalingssystemer.
  9. Ved udfyldning af fakturaen af ​​Kunden eller autoriserede repræsentanter for Kontrahenten på Kundens vegne, udfærdiget på den personlige konto, bæres Kunden af ​​ansvaret for rigtigheden og fuldstændigheden af ​​de oplysninger, der er angivet i erklæringen og fakturaen.
  10. Leverandøren er ikke ansvarlig for opkrævning af told ved levering af pakken og kompenserer ikke dem.
  11. Entreprenøren er ikke medarbejder hos transportselskabet eller postvæsenet og er ikke ansvarlig for en af ​​metoderne til at sende varer.
  12. Kontrahenten skal kompensere kundens tab ved hans ansøgning, og kun hvis de påståede tab skyldes fejl foretaget af kontrahentens medarbejdere. I dette tilfælde kan erstatningsbeløbet ikke overstige entreprenørens provision.
  13. Entreprenøren kan kun acceptere et krav fra kunden, hvis alle kravene i kravene til indsendelse af krav er opfyldt. Du kan læse reglerne her: https://shopozz.ru/client/messages
 11. Vejviser
  1. Katalog - tilbud af varer fra udenlandske handelsplatforme præsenteret på entreprenørens hjemmeside, opstillet ved automatisk at modtage data fra de originale sider af sælgere og delvis automatisk oversættelse til russisk. Eventuelle forslag i kataloget er ikke et kommercielt tilbud (offentligt tilbud) og tjener udelukkende til at gøre brugerne bekendt med katalogerne på udenlandske handelsplatforme. Entreprenøren udarbejder ikke en beskrivelse af varerne i kataloget, kan ikke foretage ændringer i dem og er ikke ansvarlig for indholdet og nøjagtigheden af ​​de oplysninger, der er angivet i beskrivelsen af ​​produktet. For at afklare produktets egenskaber kan kunden kontakte sælger af varerne gennem entreprenørens medarbejdere.
  2. Prisen i kataloget indbefatter kontrahentens kommission med undtagelse af auktionsvarer.
 12. Forsendelsesforsikringsvilkår
  1. Forsikringssystem Shopozz Corp. dækker kun vareomkostningerne. For at modtage kompensation i tilfælde af en forsikret begivenhed er kunden forpligtet til at fremlægge dokumenter, der bekræfter køb af varerne (erklæring fra PayPal, eBay eller en anden online butik). Shopozz returnerer ikke omkostningerne ved levering af varer til lageret, omkostningerne ved international levering eller provision service.
  2. Shopozz Corp. vil returnere omkostningerne ved varerne, hvis din vare er gået tabt eller beskadiget under international fragt.
  3. For at modtage kompensation skal du følge reglerne for indsendelse af et krav, der er angivet her: https://shopozz.com/client/messages
  4. Shopozz garanterer ikke driften af ​​enheder, hvis der ikke er nogen åbenlyst ekstern skade under forsendelsen. I kontroversielle problemer, Shopozz Corp. vil være baseret på resultaterne af inspektion af varer på lager. Hvis kunden ikke har bestilt en produktcheck, vil alle implicitte skader blive betragtet som sælgerens ansvar.
  5. Shopozz Corp. accepterer ikke krav om manglende levering af varer, hvis kunden sendte pakken ved fremgangsmåden "Shopozz Corp. Økonomi ", da de fleste pakker, der blev sendt på denne måde, ikke spores.
  6. Shopozz Corp. accepterer påstand om manglende overensstemmelse med varen med beskrivelsen kun, hvis kunden bestilte tjenesten "produktverifikation".
 13. Force majeure
  1. Parterne er fritaget for ansvar for delvis eller fuldstændig manglende opfyldelse af forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis denne fejl skyldtes force majeure omstændigheder, der opstod efter aftalens indgåelse som følge af ekstraordinære begivenheder, som deltageren hverken kunne forudse eller forhindre ved rimelige foranstaltninger (force majeure). Sådanne ekstraordinære begivenheder omfatter: oversvømmelse, ild, jordskælv, eksplosion, storm, epidemi og andre naturlige fænomener samt krig eller militære handlinger mv.
 14. Tvistbilæggelse
  1. I tilfælde af uoverensstemmelser og tvister relateret til opfyldelsen af ​​vilkårene i denne aftale, parterne løser dem gennem forhandlinger.
  2. Hvis det er umuligt at løse tvister gennem forhandlinger, er tvister løst på den måde, der er fastlagt i USA's lovgivning.

Du er nu i Moskva

Vælg den by, du vil levere til

Oplev med Philips SensoTouch 3D-barbermaskinen

Hver morgen starter den samme måde - brusebad, morgenmad, gebyrer for arbejde. Pretty monotont. Det mest irriterende er, at du hver morgen også skal barbere, fordi du skal fjerne alt, der er vokset over dagen. Og det er en daglig og ret monotont procedure. Jeg har aldrig brugt en barberkniv, de virker ubehagelige for mig.

Derfor har min Braun razor helt fra starten arbejdet på to AA-batterier, men det har fungeret ganske godt. Så kom Panasonic barbermaskine (en af ​​toppen), som er ganske træt. Omkring et halvandet år siden blev Philips SensoTouch 3D shaver tilføjet, som straks erstattede Panasonic, og det var meget nemt og nemt at bruge. Og så i efteråret sendte Philips mig til at teste deres opdaterede version af Philips SensoTouch 3D (nøjagtig model RQ1295), som fik en ny dyse og et mere rummeligt batteri.

Boks helt enorme effekt komplet tilgængelighed af basestationen med mulighed for selvrensende en barbermaskine, samt halv-liters flaske med en speciel væske til rengøring af barbermaskine. Du kan ikke ringe til en anden boks end en gaveæske. Jeg vil give en lidt mere detaljeret beskrivelse af produktemballagen og straks gå videre til kapaciteten på denne barbermaskine.

Under det massive låg findes SensoTouch 3D razor selv med velkomsttekst til købere. Et fremragende skridt er at beskrive her alle nyheder om barbermaden, køber vil ikke savne disse oplysninger helt sikkert.

Selve barberen er i en slags stoflomme. Det er umiddelbart tydeligt, at den ansvarlige for kassen kom med kærlighed i pakken. En meget behagelig oplevelse, når du åbner kassen og udvider indholdet.

Vi får selve barbermaskinen. Det er ret massivt, men meget behageligt i hånden. Sensationer fra en barbermaskine er lidt kosmiske, dens form er som ingenting.

3D-hovedet består af tre kronblade, der bevæger sig uafhængigt af hinanden. I første omgang er dette design lidt alarmerende - vil disse "cirkler" klare den opgave, der er tildelt dem?

Sættet indeholder en masse nyttige oplysninger: den meget barbermaskine Philips SensoTouch 3D, Taske til opbevaring og transport af barbermaskine oplader utroystvo, desktop vugge til opladning, en massiv "basestation" selvrensende barbermaskiner, flydende selvrensende, et beskyttende dække for en barbermaskine hoved barbering ( allerede på barbermaden), skæg trimmer, brugsanvisning, forskellige materialer til barbermaskinen.

I den opdaterede razor trimmer blev tilsat, og det viste sig, at du kan løsne barberhovedet. På den gamle barbermaskine kan du også frakoble dette hoved, så hvis du kan købe en trimmer separat, så kan dette være en mulighed uden at købe en ny barbermaskine helt.

Dyserne fjernes ganske let og ændres, og de kan let vaskes i almindeligt vand. Selv om dockestationen og en særlig væske synes at minde om, at dette ikke er værd at gøre. Selvom instruktionerne ikke opfyldte nogen begrænsninger.

Selvrensende dockingstation med Jet Clean Solution. Det fungerer simpelthen - hæld væske ind i badet, indsæt det i stationen, og installer derefter barbermaskinen.

Efter at have trykket på knappen med pilene begynder rengøringsprocessen. Som det sker, viser jeg på video skuddet til den sidste barbermaskine, her er processen den samme. Når dette sker, oplades elektrisk barbermaskin.

Også inkluderet er en letvægts vugge til opladning af en barbermaskine. Her er opladeren forbundet til denne vugge, og den oplader allerede den elektriske barbermaskin med to kontakter (på kanterne). Opladning er meget hurtig, det tager ca. 15-20 minutter at lade en razor helt oplade. Efter denne opkald kræver næsten en måneds arbejde!

Udseende af barbermaden og dens tilbehør fortjener alt ros, i det indre ser det ud til at være meget moderne og teknologisk.

Men det bedste sted for en barbermaskine er selvfølgelig badeværelset. Desværre kom mine stik ikke så tæt på vasken, så barbermaskinen ligger bare i kabinettet, og jeg oplader det til et andet rum. Dette sker ganske sjældent, fordi barbermaskinens batteri virker rigtig lang.

En lang arbejdstid er stadig meget god til rejser og forretningsrejser. Desuden blev der lagt et stort dæk i sættet, hvor denne barbermaskine kan foldes, og du kan være sikker på, at der ikke sker noget.

Et par ord om trimmeren: Jeg brugte det ikke. Det ser godt ud, men da jeg ikke har skæg, var det ret problematisk at bruge det. Af en eller anden grund er der tillid til, at han også fungerer fint.

Razor tog et værdigt sted i badeværelset. Dens brug hver dag og et fremragende resultat fortæller mig, at dette er en god løsning. Jeg vil ikke råde de dårlige!

konklusioner:

Og nu lidt af en barbering, i forhold til den tidligere version barbermaskiner Philips SensoTouch 3D, da lidt har ændret - det er stadig en af ​​de mest succesfulde modeller på markedet, er det praktisk at bruge, er det simpelthen barberer stubbe og endda magi. I tilfælde af faste hoved på en meget gammel barberkniv havde jeg præcist nok til at drive en barbermaskine i ansigtet for at slippe af med den opbygning, med 3D hoved på Philips SensoTouch 3D ting fik endnu nemmere - bare køre et par minutter i ansigtet og få prekrany resultat. Nå, teknologisk avancerede mennesker vil helt sikkert lide udseendet af barbermaskine, high-tech!

Derudover anbefaler jeg at kigge på den officielle side af Philips SensoTouch 3D, hvor du kan finde træningsvideoer og en meget detaljeret beskrivelse af produktets funktioner. Det kan også sammenlignes med andre barbermaskiner i linjen.

Philips SensoTouch 3D Electric Shaver. Anmeldelser?

Jeg vil gerne høre feedback om hende, måske gav de hendes ægtemænd eller købte de dem?

Mobil applikation "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

Generelt siger manden, at alt er individuel.

Og efter min mening vil jeg sige dette.

Det er bedre ikke at lave en gave fra bugten.

Overraskelse er en god ting, men ikke her. Det ville være bedre, hvis din mand valgte barbermaskinen selv. Vi har sådanne gaver (barbermaskine, motorsav, græsplæneklipper, airbag !, Telefon osv.) Til en sådan gave, vi giver simpelthen penge til hinanden og gifter vælger en gave. Men den vigtigste betingelse er, at pengene vil blive brugt på gaven, og ikke på noget andet.

Alligevel har en barbermaskine til sin mand at bruge og ikke dig, pludselig har han længe drømt om en anden

Philips SensoTouch 3D RQ1295 Elektrisk barbermaskin

Anmeldelser 1

Jeg vil ikke have det til at virke som om jeg skriver en bevidst entusiastisk anmeldelse, men jeg kan godt lide barbermanden. Det koster sine penge, og de muligheder, der er angivet af producenten, er sande. Min mand er helt tilfreds med gaven. Når jeg valgte en barbermaskine, havde jeg en særlig opgave: at finde. Læs fuld

Stilfuldt design, selvrensende system, langt arbejde uden genopladning, fremragende resultat, bærbarhed.

Pris;) Men det svarer til kvaliteten. Andre mangler afsløres ikke.

Par Test: Philips SensoTouch 3D Electric Shaver vs Braun Series 7

Vi præsenterer en test af to elektriske razorer i premium prissegmentet: Philips SensoTouch 3D (roterende RQ1290CC, 11-12 tusind rubler *) og Braun Series 7 (grid 760cc - 4-8 tusind rubler).

Jeg må sige, at før disse to "fashionable things" kom til mig, barberede jeg maskinen uden problemer. Jeg ville barbere dem videre, men nysgerrighed blev det bedre - jeg ville virkelig prøve avanceret barberingsteknologi. Jeg bemærker med det samme, at jeg ikke havde forventet barbermaskiner at barbere bedre end en maskine. Dette er efter min mening teknisk umuligt: ​​ved maskinen er knivene i direkte kontakt med huden, og barbermaskinen har altid en "hindring" mellem dem (razorringene fra Philips SensoTouch 3D, barbermaskinen fra Braun Series 7).

pakning

I Philips var emballagen i min subjektive opfattelse lidt for smart med halvdelen. I den forstand, at æsken med RQ1290CC razor er ganske imponerende i størrelse, kan den sammenlignes med æsken fra juiceren. Sandt nok er kassen selv lavet "dyr rig" - ikke kun pap, men med en stoffinish. Når du åbner denne sorte "kiste" med en sølvindskrift Philips på låget, er der en fornemmelse af, at Marlene Dietrich kom til begravelsen: Skønheden ligger i en speciel hule, der er dækket med sort materie. Dens linjer er attraktive og elegante. Hvad der mangler er en krans af blomster fra fans. De ledsagende dokumenter er placeret til højre (jeg skrev næsten et "dødscertifikat"), og nedenunder er alt tilbehør, herunder Jet Clean + opladnings- og rengøringsanordningen med en flaske rengøringsvæske.

Braun emballage er mere beskeden. En lille sort papkasse indvendig i skumplastfange, der er en barbermaskine i rejsesagen, Rengør opladningsenhed. Forny, brugsanvisning, rensekassette. Paphos mindre bekvemmelighed mere.

Ledsagedokumenter

Før du bruger et husholdningsapparat, skal du gøre dig bekendt med brugervejledningen. Hos Philips er der udover de vigtigste "talmud", som indeholder instruktioner til hele sortimentet af barbermaskiner, også "sjove billeder". Dette er en kort instruktion til brugeren: uden tekst, men kun med smukke farveillustrationer, hvor forskellige "barberingssituationer" er angivet. I princippet er det selvfølgelig muligt at finde ud af disse billeder med barberpræparationsalgoritmen til arbejde, men nogle af billederne var ikke umiddelbart tilgængelige for min forståelse. Lad os skrive det ned på subjektive opfattelser af opfattelsen.

Brauns instruktionsmanual er meget tyndere, da den kun er skrevet på to sprog: engelsk og russisk. Desuden er manualen til modellen 760cc-4, og ikke for hele modelområdet. Enig - det er mere praktisk. Der er ingen "sjove billeder".

tilbehør

Et par ord om tilbehør. Både Philips razor og Braun barbermanden leveres med rejsesager. Philips kalder sit rejsesag "luksuriøst". Han er virkelig sådan: Jeg vil gerne bemærke, at lynet er vendt på hovedet (som omvendt) - det gør det muligt at undgå at materialet sidder fast mellem lynets tænder. Ud over sagen er der også en børste til rengøring, en stikkontakt til razorsystemet og en separat opladerstativ. Det er ikke særlig velegnet til transport på grund af dets form, men i tilfælde af en lang tur uden overalt - kan Philips barbermaskinen ikke oplade og arbejde direkte fra lysnettet, kun fra batteriet.

Braun 760cc-4 har ikke en ekstra oplader i salgspakken: shaveren oplader enten i opladnings- og rengøringsenheden eller fra stikkontakten. Og det kan blive opkrævet og arbejde på samme tid. Rakemaskinen kommer også i en sort sort kludetui, med lynlås og en rengøringsbørste.

Udseende og ergonomi

Jeg nærmer mig direkte til barberingsprocessen. Nu vil jeg bare beundre vores forsøgspersoner og komme i gang. Philips RQ1290CC med hensyn til design er den højeste opnåelse af moderne "razor-building". En typisk James Bond barbermaskine. Glatte linjer, en behagelig kombination af blanke sorte og sølvfarver, en barberblok som ligner en åben blomst. Razor, som de siger, "klamrer." Philips er klart klar over, at potentielle brugere for det meste normalt er meget modtagelige for forskellige designoplevelser. Det er meget bekvemt at holde barbermaden i hånden. Det glider ikke, fordi bagsiden af ​​sagen er gummeret. Ledelse - touch.

Braun 760cc-4 kan ikke kaldes grim, men i form af design er det mere beskedent. Dette skyldes dels konstruktive, teknologiske funktioner, som du ikke vil være i stand til at forklare for alle potentielle brugere. Rakemaskinen ligger imidlertid også bekvemt i hånden, og bagsiden af ​​sagen er også gummeret. Forvaltning - de sædvanlige knapper på sagen.

barbering

For at få et mere eller mindre objektivt billede, barberede jeg begge barbermaskiner flere gange. Inkluderet barbering af tre dages og ugentlige børster, der udføres barbering og vådt og ikke kun vådes med en Philips razor, hvor muligheden for dette er angivet i instruktionerne, men også med en Braun razor, som kun er beregnet til tør barbering.

Først og fremmest bemærker jeg, at jeg var på en god måde overrasket over kvaliteten af ​​barberingen og Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4. Jeg forventede, at det var væsentligt værre end ved barbering med en maskine. Selvfølgelig kan en sådan glat hud, som det sker efter barbering med en maskine, ikke nås, men næsten sådan - det viste sig! Jeg vil ikke "indlæse" dig med en liste over forskellige "super-hyper-teknologier" implementeret i barbermaskiner (der er selvfølgelig mange i hver), da i dette tilfælde kun resultatet er vigtigt.

Philips RQ1290CC shaver er mærkbart roligere end Braun 760cc-4. Alt på grund af designfunktionerne. Ved roterende barberkniv skæres børsterne af små roterende knive, der adskilles fra huden ved razorringe (en slags metalnet), og vibrerende knive installeres i maskerne under metalnet. Når vibrationsstøj er mere. Det er ikke hørbart fra badeværelset med døren lukket, men for eksempel i samme rum med sovende er det bedre ikke at barbere - sandsynligvis vågne op. Men med Philips RQ1290CC kan du barbere stille uden at gemme sig i badeværelset.

Barbering med begge barbermaskiner tager normalt længere tid end barbering med en maskine. For dem kan den gennemsnitlige (tre-dages) stubbe barberes om fem minutter. I tilfælde af Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4 tog det mindst 10 minutter at opnå det ønskede barberingsresultat. Forskellen er stort set ikke så stor, men for eksempel i morgenhastigheden kan det være uacceptabelt.

Tre-dages stubbe begge barbermaskiner "ødelagt" uden nogen "hændelser". Vådskæring (to-dages stubbe med skum) og Philips RQ1290CC og Braun 760cc-4 håndteres også uden problemer. I processen med at barbere en mere "kompleks" ugentlig stub, opførte Philips razor sig uden håndgribelige ændringer - hun barberede så meget som hun kunne. Hvad angår Braun, registrerede jeg her en ændring i motorens intensitet: tilsyneladende synes de lange hårde hår ikke rigtig godt som barbermaskinen. Som følge heraf klæbte barberharen med børstehår, men i barberingsprocessen trak hun flere gange smertefuldt håret - et behageligt nok. Philips gav mig ingen sådanne overraskelser.

Begge barbermaskiner har integrerede trimmere - til trimning af sideburns, skæg, overskæg. Ved Philips shaver skal du fjerne barberingssystemet for at kunne bruge trimmeren normalt. Med Braun 760cc-4 behøver du ikke skyde noget, trimmeren åbner på kroppen. Generelt kunne jeg ikke lide trimmere: dem der bruger det ofte, er det bedre at have en separat enhed.

I processen med at barbere barbermaskine Philipso vises på displayet, hvor mange minutter stadig nok batterilevetid - det er praktisk (selvom Hvis hårene er stive, kan det realtid arbejde være lidt mindre end den reflekterede på displayet). Med en maksimal ladning og ikke for stive børste varer barbermaskinen i 60 minutter. Braun 760cc-4 barberingstid vises ikke, men viser batteriets ladning. Af instruktion, lærte jeg, at den maksimale batteritid - 50 minutter (også her, alt afhænger af "kvaliteten" af børstehårene).

pleje

Hvis du efter barbering bare vasker barberhovedet under vandhanen, rengør den med en speciel børste og tør den, så er det ret nok. Men hver anden eller tre uger er det bedre at "behandle" barbermaskinen ved hjælp af en rengørings- og rengøringsenhed: Jet Clean + fra Philips og Clean Forny dig Braun.

Philips Jet Clean + -enheden renser barberingsenheden uden desinfektion, oplader batteriet og smører. Der er tre rengøringsmåder: automatisk, økonomisk og intensiv. Barbersystemet rengøres ved at nedsænke det i den væske, der er beregnet til det (varigheden af ​​direkte rengøring og smøring er fra 4 til 35 minutter afhængigt af tilstanden plus tørring - op til 2 timer). Det var her, at en meget ubehagelig overraskelse ventede på mig.

Nej, alt er meget imponerende - du installerer RQ1290CC rakeren "på hovedet" i Jet Clean + -enheden, vælg rengøringsfunktionen og se med glæde, hvordan holderens kniv langsomt afbøjes og nedsænker apparatets barbering i rengøringsopløsningen. Men i færd med at rense barbermaskinen, skal opstå flere gange fra "tarmene" af Jet Clean + - det er her problemet opstod. Barbermaskinen blev ikke holdt i den rigtige position, da den løftede, den faldt ud af holderen. Flere gange kontrollerede jeg installationen af ​​barbermanden, men alt blev gentaget. Rengøringsprocessen blev således blokeret og kunne ikke afsluttes normalt. Desværre var det ikke muligt at rense Philips RQ1290CC ved hjælp af Jet Clean + uden at få nogle af mine indgreb (vender tilbage til den korrekte position af den fortabte barbermaskine). Men denne enhed tilføjer et vist beløb til prisen for en barbermaskine (for eksempel vil en RQ 1250 uden Jet Clean + koste 6000 rubler).

Med klart system Fornyelse fra Braun havde ingen problemer, da dens enhed er enklere end Jet Clean +. Frisøren sættes i holderen "på hovedet", men afviger ikke hvor som helst og bevæger sig ikke overalt. ren Renew ladninger barbermaden, smører og desinficerer mekanismen, hvilket giver det en let citron duft. ren Fornyelse bestemmer automatisk graden af ​​forurening af barbermaskinen og vælger et rengøringsprogram (økonomisk, normalt eller intensivt). Jeg var nødt til at trykke på aktiveringsknappen og tage ud efter en tid en ren, citron-lugtende barbermaskine.

epilog

Og med hjælp fra Philips RQ1290CC og ved hjælp af Braun 760cc-4 var jeg ren barberet - dette er hovedresultatet af testen. Jeg har først og fremmest beskrevet de nuancer, behagelige og ubehagelige øjeblikke der opstod i barberingsprocessen. Dem, der ikke stoler på elektriske barbermaskiner overhovedet, er forvirret - der er ingen grund til mistillid. Jeg vil kun bemærke, at det vigtigste i "elektriske barbermaskiner" -virksomheden er at tilpasse. Det er nødvendigt at forstå og repræsentere logikken i processen, følg producentens anbefalinger. For eksempel skal du på nogle steder trække lidt af huden med din hånd, og det er tilrådeligt at barbere, før du vasker. Det vigtigste er mindre nerver, mere sund fornuft, og sikkert vil du opnå resultater, der passer til dig.

Hår efter laser hårfjerning: Hvad sker der?

Hvorfor smøre øjenbryn efter tatovering, og hvad betyder det for dette at vælge