Philips RQ1175 / 16 SensoTouch

shaver head philips rq1175 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "shaver head philips rq1175".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "shaver head philips rq1175".

Shaver serie 7000 SensoTouch Elektrisk tør / barberbar barbermaskin

Tilmeld dig Philips og få 15% rabat *!

Mere blid og glat barbering

 • DualPrecision og GyroFlex 2D
 • 1 time. opladning - 50 min. batterilevetid
 • Beard styler og etui

Nedskæringer og barberingshuller til meget korte børstehår

DualPrecision-blade giver den mest behagelige barbering: 1. Klipper afskærer lange hår. 2. Huller giver dig mulighed for at barbere stubbe.

Blades Super Lift Skær hårløft for tæt barbering

Philips integreret elektrisk razor dobbeltblad system løfter hår, barberer dem så tæt som muligt på hudens overflade for en tættere barbering.

Fleksible hoveder, der bevæger sig i to retninger, følger let ansigtets konturer

GyroFlex 2D shaverens kontrastsystem reducerer tryk og hudirritation, hvilket sikrer en glat barbering.

Aquatec tætning: behagelig, tør og forfriskende våd barbering

Aquatec shaveren giver dig mulighed for at vælge den mest komfortable barberingsmetode: tør barbering eller en forfriskende våd barbering ved hjælp af et gel- eller barberskum.

Nem rengøring under rindende vand

Du skal blot åbne hovedet og skylle grundigt under rindende vand.

SkinGlide friktionsfri barberingsteknologi reducerer irritation

Den glidende hudglidende SkinGlide barberings barberingsflade glider glat over din hud og sikrer en særlig tæt barbering.

50 minutter i barberingstilstand opkræve 1 time

Energieffektivt og kraftigt lithium-ion batteri giver dig mulighed for at oplade razeren mindre ofte. Opladning i 1 time giver op til 50 minutter autonom drift af enheden. Og for en barbersession er kun 3 minutters opladning nok.

Beard styler vedhæftet fil med 5 længde indstillinger

Skift dit look med en sikker skæg styler vedhæftet fil. 5 længde indstillinger at vælge imellem: at skabe en tredobbelt stub eller modellering et pænt kort skæg. Afrundede spidser og højder forhindrer irritation.

2 års garanti, vedligeholder spænding af forskellige standarder, udskiftelige blade

Alle barbermaskiner i alle lande er dækket af en 2 års garanti. Enheder understøtter spænding af forskellige standarder. Varige blade må kun ændres en gang hvert andet år.

To-niveau batteri indikator, vej blokering

På et LED-display på flere niveauer vises oplysninger om lavt batteriniveau og inddragelse af vejspærring samt en advarsel om behovet for at udskifte barberhovedet. Vejblokering forhindrer utilsigtet tænding af enheden. Hvis du holder en tast nede i 3 sekunder, aktiveres låsen, hvilket forhindrer utilsigtet aktivering. Når du tænder låsen lyser det røde låsikon.

Din barbermaskine er altid fuldt opladet og klar til brug takket være opladeren.

Folding oplader optager meget lidt plads, så du kan oplade enheden, hvor du er komfortabel, eller tage den med dig på en tur.

Philips RQ 1175 Electric Shaver Review

Tekniske specifikationer

Anmeldelser af Philips RQ 1175 Electric Shaver

værdighed

 • Det barberer bedre end forventet. Efter første brug får jeg straks en følelse. Jeg har brug for, opladningen er meget stor, rengøringen er skyllet ud og alt er rent, jeg har følsom hud og bemærkede ikke irritation for hver brandmand efter barbering. Jeg bruger balsam. Model for i dag er ny, pengene værd.

mangler

kommentar
Jeg besluttede at utvetydigt skifte til elektriske barbermaskine og anledningen var 14. februar, valgte jeg og modtog som gave. Forud for dette blev ingen elektrisk maskine og nu efter en lang diskussion på fora og anmeldelser kastet mellem gitteret og rotoren og endelig besluttet på denne model. Jeg er tilfreds med alt 100. Mange skriver, at den elektriske barbermaskine ikke erstatter barbermaskinen med en maskine, jeg erklærer dig med fuldt ansvar - det vil erstatte det, det vigtigste er at lære at bruge det korrekt. Ved første brug blev det straks klart, at maskinen var på flugt! Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe dig med at vælge held og lykke!
mag99, 2013-02-21 Bedømmelse 5

værdighed

mangler

 • Philips barberhoved

kommentar
Selve barberen er ikke dårlig, men ikke meget ren barberet. Jeg søgte på fora og fandt en vej ud. Jeg købte et Philips RQ12 / 60 barberhoved (dette er fra s9000-serien barbermaskiner) og min glæde kendte ingen grænser. Dette er lederen af ​​en ny serie, barberer hurtigere og renere. Måske vil nogen komme til nytte.
legion legion, 2015-01-08 Rating 5

værdighed

 • Barberer jævnt. Dette er sandt. Med et værktøjsmaskiner kunne jeg ikke barbere min hage så glat! Jeg troede ikke engang, at du kan barbere så ren. Det vigtigste - ikke lægge pres på barberkniven overhovedet. bare cirkulere huden og alt vil være fint. Meget ren barbering, når du bruger skum. Og ingen irritation! undertiden glemmer jeg endda at anvende lotion :) Langt batteri. Jeg opkræver en gang hver anden uge. Barber hver anden dag. Ikke fordi irritationen, men bare børsterne fjernes meget bedre og vokser derfor længere.

mangler

 • Ikke bemærket endnu. Den eneste niggle er vanddræningskanalen, som ligger lige under barbermaden. og derfor strømmer vandet ned i albuen. men jeg løste dette problem - jeg barberer, når jeg tager et brusebad - der er stadig hvor vandet flyder. :)

kommentar
Dette er min første elektriske barbermaskin. Før dette barberede næsten 10 år barbermaskiner. Det sidste år er blevet helt uudholdeligt at barbere. Meget stærk irritation, som om generelt hele huden blev fjernet fra ansigtet. Jeg prøvede alle de berømte topmaskiner, men for tredje eller fjerde gang begyndte det hele igen. En overgroet og godt fremspringende stub vises i min aften, derfor er det nødvendigt at barbere enten om aftenen eller den næste morgen. Hvad jeg bare ikke kunne gøre, fordi oplevet forfærdelig smerte. Derfor forsøgte jeg at udsætte denne proces så vidt muligt, og det kom til det punkt, at jeg ikke barbere i en uge. Engang blev jeg opmærksom på elektriske barbermaskiner. tidligere betragtede de dem slet ikke på grund af, som det forekom mig, høje priser (i virkeligheden er de meget billigere). Han begyndte at studere forummet på et stort teknisk websted, hvor han delte sit indtryk af brugen af ​​elektriske barbermaskiner. Efter at have læst et par sider blev jeg overbevist om, at eletrobritter (herefter razorer, skriver i lang tid :)) mindre traumatiserer ansigtets hud. Men nogle mennesker har svært ved at barbere deres hals i Adams æble. For mig var dette problem ikke så vigtigt som irritation. derfor begyndte jeg at læse videre :) Razors er opdelt i roterende (som med sabzh) og net. Gitter anbefales til dem, der vil bruge barbermaskiner for første gang, fordi de synes at have næsten ingen virkning på huden overhovedet. Men for gitteret skal du hele tiden tage sig af (smøre, tørre, tørre osv.). Rotary har den fordel, at de er ligeglade med hvor længe håret er (grid er ligegyldigt). Du behøver heller ikke smøre, tørre, og du kan bare skylle. + Forbrugsvarer (barberknive) koster mindre end netværket og kan købes næsten ved hvert hjørne, i modsætning til nettet af en berømt japansk producent, der har en reel mangel (nogle ordre fra udlandet). Generelt besluttede jeg, at jeg ikke behøver sådanne problemer. Især da dette er min første barbermaskine, og jeg ville bare først forstå princippet om deres arbejde, og hvis alt er fint, så for ikke at skulle lide at søge efter forbrugsstoffer.
Anonim, 2012-12-18 Rating 5

værdighed

 • smukt design - giver soliditet til ethvert badeværelse, barberer rent og støjsvagt.

mangler

 • lidt irriterende hals, men det er ligegyldigt for hårde mænd))

kommentar
Den første elektriske barbermaskin, før det var engangsmaskiner. Han begyndte at dyrke et skæg, i forbindelse med dette tog han en barberkniv med en trimmer, først brugte han kun den. En underholdende lektion. Du kan indstille forskellige længder, det vigtigste er ikke at glemme at kontrollere, hvad indstillingen er, men du kan barbere overskydende :)
Så besluttede jeg at barbere, først klippede jeg trimmeren under nul, jeg så ud, tænkte: det er ret glat for mig selv, hvad kan jeg mere barbere? Jeg troede, at bladene ikke ville nå roden gennem nettet, og der ville være børstehuller alligevel, men nej det skærer roligt, som i barndommen.
Rakning nakken så glat, men du skal prøve, hvilket forårsager en lille irritation.
Men den fine halvdagsstubbe barberer næsten ikke. Perfekt glathed kan opnås ved at barbere stubben om et par dage (det optager sikkert bedre).
Lydstyrken er roligere end Panasonic RT81 og ikke så uhyggelig summende. Lidt højere end mursten af ​​vand.
Opladning varer i 2-4 uger, opkræver sjældent sjældent.
Jeg kan ikke sige noget om hastigheden af ​​barbering... Jeg bliver meget længere end en maskine, men snarere med vilje, en ny legetøj, trods alt))
Rusalovsky Denis, 2013-09-16 Rating 5

værdighed

 • Bekvemt ligger i hånden, er ikke bange for fugt og barbering meget godt, jeg troede ikke, at elektriske barbermaskiner er så gode, 5 +

mangler

kommentar
Min første elektriske barberkniv, ingen irritation, det er praktisk at rengøre, nu forstår jeg, at maskinen er det sidste århundrede.
Anonim, 2013-02-21 Bedømmelse 5

værdighed

 • designet
 • tør / våd barbering
 • batteriet holder det længe det er endda let at sige
 • på samme tid er det ikke kun en humming mekanisme der mærkes i hånden, men æstetik og elegance

mangler

 • Jeg fandt ærligt dem ikke for mig selv, men måske er der et problem med at barbere halsen lidt, og så på grund af hårets hår, der bliver fjernet for at blive barberet let, er det ikke noget.

kommentar
I dag bragte de et efterlengtet køb, åbnede kassen, alt blev pakket meget pænt, opladede dette mirakel af teknologi, og indtil sidste øjeblik var meget skeptisk over for elektriske barbermaskiner, men da dette øjeblik kom, forstår jeg nu, at jeg aldrig vil dele med det igen. Hvad angår irritation, kan jeg sige, at siden min hud er meget følsom, brugte jeg stadig lotion efter barbering, og dette er i sikkerhedsforanstaltninger, selv om jeg ikke havde nogen ubehag
wolfrap, 2013-02-20 Bedømmelse 5

Manuel PHILIPS SensoTouch RQ1175 - barbermaskin

Her er pdf-filen til PHILIPS SensoTouch RQ1175 instruktionsmanualen på russisk. Læs vejledningen for at gøre dig bekendt med funktionerne og driftsbetingelserne, egenskaber og metoder til at korrigere fejl. Brugermanualen hjælper med at bruge hele produktets funktionalitet og øge levetiden under overholdelse af alle reglerne i dokumentet.

Beskrivelse af filen:

Enhedstype: Barbermaskin

Firmaproducent: PHILIPS

Model: PHILIPS SensoTouch RQ1175

Instruktioner på russisk

Filformat: pdf, størrelse: 6,05 MB

For at se vejledningen skal du klikke på linket "DOWNLOAD" for at downloade pdf-filen. Hvis der er en "VIS" -knap, kan du blot se dokumentet online.

For nemheds skyld kan du gemme denne side med instruktionsfilen (manuel) til drift til din "favoritter" liste direkte på webstedet (tilgængelig for registrerede brugere).

Shaver Philips SensoTouch RQ1175 / 16

Fuld beskrivelse

Philips SensoTouch RQ1175 / 16 - 7000 Series Rotary Electric Shaver. Ideel til våd og tør barbering. Modellen er nem at rengøre og betjene.

Philips RQ1175 shaver giver en ren og blid barbering. Blades unike design med slidser og huller giver dig mulighed for at barbere både lange hår og korte børster. Fleksible hoveder følger ansigtets konturer, og det integrerede dobbeltbladssystem løfter hår, hvilket giver fremragende resultater.

Seal Aquatec giver dig mulighed for at vælge den mest passende metode til barbering. Tør barbering til øjeblikkelige resultater, våd barbering for følsom hud. Uanset hvilken metode barberingen vælger, giver overfladen af ​​blokken en lav friktionskoefficient, takket være, at du evigt vil glemme, hvad hudirritation er.

Et forudinstalleret, energieffektivt batteri sikrer lang batterilevetid. Fuld batteriopladning giver dig mulighed for at rette marafet med komfort i 50 minutter. I mangel af tid vil en 3-minutters opladning tillade en fuld barberingssession.

Ud over bladenheden indeholder leveringssættet også en stylervedhæftning med fem længdeindstillinger, hvor du kan oprette en model af et pænt kort skæg. Derudover indeholder kittet en rengøringsbørste, en beskyttelsesdæksel, en blød sag.

Philips RQ1175

Freak-rank

Fordele / ulemper

Gennemgå resultater

Ekspertanmeldelser

Brugeranmeldelser

Yandex

Vegetationen er ikke urolig. Der er en muldvarp på hagen, som ofte er skadet af maskinen, også når maskinen bruges, bliver kinden ofte skåret, når man forsøger at barbere hjørnerne af overlæben. Enten er kinderne skåret, eller lædernes hjørner er ikke helt barberede. Jeg brugte en ny elektrisk barbermaskine en gang (jeg købte den i dag), idet jeg specielt har vokset en testbørste på ca. 5 mm. Barbering var våd med en skumvest. Fødselsmærket er intakt, der er ingen skade på den nasolabiale sulcus. Barberet rent, ikke værre end en maskine. Læs mere

 • Design, barberer normalt
 • 1. Kontakt opladningssystem.. en skam til Phillips. Min Panas udgivelse i slutningen af ​​90'erne vidste allerede, hvordan man skulle oplade uden kontakt. ; 2.Support = opladning. Hvis jeg forstår rigtigt, kan moderne batterier ikke oplades hele tiden. Følgelig er det heller ikke at holde barbermaskinen på standen, hvilket er ubelejligt (det kan bryde, ridse osv.) Eller trække det ud af stikkontakten, hvilket også er ubelejligt. ; 3. Levering kan ikke søges fast til væggen. Derfor i badeværelset af en gennemsnitlig Moskva lejlighed.

Jeg råder ikke, du kan købe en god og billigere

Ikke dårligt, men ikke pengene værd. Barbering godt tør. Våd barbering forsøgte et par gange, kunne ikke lide. Trimmeren hopper stærkt. Den længde jeg har brug for er mellem 2 og 3 position. Smukt design og lyse pærer. Læs mere

 • Smukke barberinger
 • Pris trimmer

PHILIPS RQ 1175 barbermaskin (RQ 1175/16)

Den bedste barbermaskine jeg bruger, plejede jeg at tage en almindelig maskine, altid i udskæringer, lige nu er alt hurtigt, og der er ingen nedskæringer eller irritationer! Læs mere

 • Ren og god barbering.
 • Det er synd at bladene ikke er evige

PHILIPS RQ1175 barbermaskin

Jeg købte denne model efter sælgerens råd! Jeg kunne virkelig godt lide, at det klæber hår nemt og uden irritation! En bekvem dys Styler kan nemt vaskes under vand og der er en udskiftelig enhed i salget! Læs mere

God barbermaskine

Hele mit liv barberer jeg med elektriske barbermaskiner (siden jeg var 15 år). Håret er hårdt og tykt. Han havde altid behandlet barbermaskinen som en hård nødvendighed, og derfor forventede han aldrig noget behageligt af det. Læs helt I første omgang var der "Agidel", som jeg barberede i 17 år, skiftede kun knive, så præsenterede de mig med Philips - HQ 242 / A, en anden 13 års fremragende arbejde og nu dette lille mesterværk! Han barberer helt fint i enhver tilstand, og med skum i bruseren er han ikke værre end en maskine - ikke at karpe. Læs mere

Elektrisk barbermaskin philips rq 1175 i Zelenograd

Philips SensoTouch RQ 1155/16 shaver er designet specielt til en behagelig, tør og forfriskende våd barbering. Philips RQ-1155/16 består af tre roterende diske, der dækker skarpe knivblad. Elektrisk barbermaskine til en tilgang fjerner omhyggeligt hår.

Philips RQ 1155/16. Shaver serie 7000 SensoTouch tør / våd elektrisk barbermaskin barbering. Philips SHAVER Series 7000 barbermaskinen giver skånsom og ren barbering. GyroFlex 2D-systemet følger ansigtets konturer og barberer endda den korteste stub med DualPreci-knive.

Barberingsenhed Senso Touch 2D til barbermaskiner Philips RQ RQ1150, RQ1160, RQ1170, RQ1180. GyroFlex 2D-systemet gentager let alle facialkonturerne: GyroFlex 2D facial contour repeating system reducerer trykket og irritationen af ​​huden og sikrer en glat barbering. Razor SensoTouc.

Beskrivelse Barberer blidt, nøje følger konturerne af ansigtet Vælg en tør eller våd barbering Fremragende trim overskæg og bakkenbarter blidt barberer bittesmå hår Shaver Philips RQ1145 er udstyret med et system GyroFlex 2D, præcis følge konturerne af ansigtet. Den korteste.

Philips RQ 1155/16 barbermaskinen giver en perfekt glat barbering uden at irritere din hud.

Elektrisk barbermaskin: roterende barberingssystem, tør / våd barbering, batteridrevet, batterilevetid på op til 40 min., 3 barberhoveder, flydende hoveder, bevægelig barberingsenhed, vandtæt taske.

Razor giver skånsom og ren barbering. GyroFlex 2D-systemet følger ansigtets konturer og barberer selv den korteste stubbe med DualPrecision-blade. Kendetegn Strøm: 5.4 W Antal barberingshoveder: 3 Barbersystem: Flydende hoved Mulighed.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Philips RQ 1175/16 SensoTouch roterende elektriske razor sætter øjeblikkelig opmærksomheden på sig selv med sit stilfulde design. Ikke mindre imponerende, og dets evner. SkinGlide-teknologien, som giver særlig glat glidning, undgår hudirritation, og Super LiftCurl-blade, der løfter hår, er designet til tæt barbering. Udstyret med GyroFlex 2D følger den elektriske barbermaskine på konturerne i ansigtet: ikke et enkelt hår vil blive udeladt. Enheden er ikke bange for vand og klare lige så godt med våd og tør barbering. Enheden kan virke fra elnettet eller fra batteriet, som er fuldt opladet i løbet af en time og løber i 50 minutter. Razorpleje er let: knivene renses under rindende vand. For skæggede mænd indeholder kittet en stylervedhæftning med 5 længdeindstillinger.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Philips RQ11 / 50 Elektrisk barbermaskinskæringsenhed

+ 133 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Jeg elsker denne barberhøvel fra Phillips, det er den eneste, der ikke kun fjerner stubbe, men også irritation, fjernede det fra kinder og nakke, men det gik for evigt som en pimply teenager. Det flydende hoved er en kraft, min kæbe er ikke for glat, eller rettere sagt, huden er på den, selv en muldvarp er på min hage, så jeg var nødt til at barbere meget omhyggeligt og se hvor jeg har ført derhen, men her gentager jeg bare alle konturerne selv! Selvfølgelig skal blokkene ændres fra tid til anden, det er godt, selvom du skal gøre det ganske sjældent! Enheden selv kan installeres let, den hænger ikke ud, fidget ikke, den sidder straks stramt, det er ikke nødvendigt at konstant rette det. Jeg barberer både på tør hud og på våd hud - i begge tilfælde er resultatet perfekt - alt er glat, der er ingen koger overhovedet! Og det for mig, som ejeren af ​​for tykt ansigtshår, vises ikke sorte prikker fra de voksende hår efter en halv dag. Super ting kort sagt!

God dag! Vil denne enhed passe til RQ1151 barbermaskinen?

Gitter elektrisk barbermaskine Braun Series 7 760cc-4

Permanent ansigtshår fjerner