De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

En klassisk barbering er en nem og hurtig måde at få glat hud i 1-2 dage, men for at barbere piger korrekt og uden irritation - skal du tage højde for alle nuancer.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 1.1. Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine
 • 1.2. Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering
 • 1.3. Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre
 • 2. Sådan barberes uden irritation
 • 3. Hudpleje efter barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 4.1. Hvordan barberes under graviditet?
 • 4.2. Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?
 • 4.3. Hvad er bedre skum eller barbergel?

Fordele og ulemper

Brug af barberkniv taber ikke popularitet på grund af visse fordele.

 • Læger forbyder ikke barbering under graviditet;
 • øjeblikkelig resultat;
 • lidt tid til proceduren
 • Velegnet til enhver del af kroppen.

Men barbering har også ulemper, der tvinger kvinder til at søge efter et alternativ:

 • glatheden af ​​huden opretholdes i 2-3 dage, hvorefter proceduren skal gentages;
 • efter brug af en barbermaskine, dannes spiky og mørk "hamp";
 • blader let traumatisere huden;
 • mulige indgroede hår og irritation.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine

Kvindelig maskine adskiller sig fra den ene i sit udseende; producenterne forsøgte at gøre det behageligt, smukt og moderigtigt. Alle barbermaskiner kan opdeles i engangs og genbruges, sidstnævnte mulighed er dyrere, men det er værd. Så høj kvalitet kvinders barbermaskine har følgende muligheder:

 1. Gummihåndtag, der ikke tillader barbermaskinen at falde ud af våde hænder.
 2. Flydende hoved med knive, der fjerner hår selv i svære at nå steder, efter kurverne i kroppen.
 3. En aftagelig kassette skal have mindst 2-3 skarpe og jævne knive. I dette tilfælde vil folliklerne blive afskåret på en gang, og du behøver ikke at holde det samme sted flere gange.
 4. Speciel indbygget strimmel med en beroligende gel, det påvirker øjeblikkeligt den behandlede hud og reducerer ubehag, ofte viser sådanne striber desuden graden af ​​bladslitage.

På hylderne i kosmetiske butikker kan du se forskellige muligheder. De bedste barbermaskiner til kvinder er fra Gillette, Schick, Veet og BIC. Producenter tilbyder klassiske maskiner af forskellige farver samt modeller udstyret med pads med barbergel.

Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering

Forkert valgt produkt kan tørre ud eller forårsage irritation på huden. Derfor bør du være opmærksom på barberskum til kvinder, de indeholder mere omsorgsfulde ingredienser - æteriske olier og et minimum af parfume.

 1. Før køb er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud, fordi helt forskellige kosmetiske produkter er egnede til følsom og olieagtig hud.
 2. Konsistensen af ​​et godt skum bør være ensartet og jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.
 3. Du behøver ikke at spare penge på barberskum, fordi kvaliteten af ​​depilation og den tid, der bruges på proceduren afhænger af det.

Ofte producerer producenter, udover barbermaskiner, yderligere midler før og efter barbering, så du kan straks købe et kit. Velbevist skum Veet, Gillette.

Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre

Sammen med barberskum bruger kvinder specielle geler, men det antages, at de bliver brugt mere økonomisk og giver bedre kontakt mellem knivene og huden.

 1. Alle depilationshjælpemidler er skræddersyet til hudtype, og barberingsgel er ingen undtagelse.
 2. Gelen indeholder specielle stoffer, der skaber skum og blødgør folliklerne. Det er værd at overveje, at de i forskellige grader tørrer huden, så sammensætningen skal omfatte fugtighedsgivende, omsorgsfulde og antibakterielle komponenter.
 3. For ejere af særlig følsom hud er hypoallergeniske muligheder blevet oprettet.

Gillette og Veet har gode produkter til forskellige hudtyper, de lugter godt og tager sig af kroppen under depilering. Ifølge vurderinger fra kvinder gør Avon og Oriflame produkter ganske godt med opgaverne.

Sådan barberes uden irritation

Irritation efter barbering hos kvinder er et ret almindeligt problem, der tvinger dig til at lede efter alternative måder at fjerne hår på. For at nyde en glat krop efter depilation, snarere end at fjerne acne og indgroede hår, er det nok at handle efter et bestemt mønster.

 1. Først skal du kontrollere tilstanden af ​​bladet. Skift kassetten, når det gælder EU
 2. og dumme og gamle barbermaskiner ridse huden og dem, der tvinger dem til at holde på ét sted flere gange.
 3. Før starten af ​​depilation skal du tage et bad eller en brusebad, vandet vil blødgøre folliklerne og gøre dem nemme at skære.
 4. Det er nødvendigt at anvende skum eller andre barberingsprodukter på huden, som ikke fordeles for tykt over overfladen.
 5. En pæn barberbevægelse udføres over hårvæksten, nogle gange må man handle i den modsatte retning for at opnå en perfekt glat hud.
 6. Skum sammen med skåret hår vaskes ud under rindende vand.
 7. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres efterskæringen på huden, og maskinen vaskes og tørres.

Aftershave pleje

Efter epilering skal huden blive fugtet og genoprettet fra mikroskopiske skader; en særlig efterberøringscreme eller traditionelle metoder vil være egnet til dette formål. Alo-, mynte- og kamilleafkok har en gavnlig effekt på epidermis.

Hvis pimples, rødme eller indgroede hår forbliver efter proceduren, skal du bruge en gel efter irritation efter barbering, hvilket hurtigt eliminerer symptomerne og regenererer huden. Store producenter tilbyder lignende produkter.

Du bør være opmærksom på nogle forbud:

 1. Brugen af ​​alkoholholdige lotioner og geler efter barbering er udelukket, alkohol tørrer huden og forårsager udslæt. Der er mange harmløse antibakterielle midler, for eksempel hydrogenperoxid.
 2. Det er ikke nødvendigt at beskadige de pro-epilerede zoner med skrubber eller hårde vaskeklude. En dag er bedre at opgive syntetiske tøj.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvordan barberes under graviditet?

Barbering forbliver den mest beviste og sikre måde at slippe af med uønsket hår til kvinder, der venter på fødslen af ​​en baby. Fremgangsmåden følger standardmønsteret, men det er værd at passe på komfort og bekvemmelighed. Det er vigtigt at omhyggeligt vælge hjælpemidler - de skal indeholde et minimum af parfume og have en neutral lugt.

Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?

Selve barbermærket selv påvirker ikke tiden for hårvækst, meget vigtigere er bladenes tilstand og kvalitet. Dumme maskiner virker uforsigtigt, efterlad grimme hampe, som hurtigt bliver til en stikkende børstehår. Vælg blot en genanvendelig barbermaskin med flere blade, så folliklerne ikke vokser for hurtigt.

Hvad er bedre skum eller barbergel?

Hver kvinde bestemmer individuelt hvilket værktøj der er mere foretrukket og mere praktisk at bruge. Ud fra forbrugsmæssigt synspunkt er det mere praktisk at bruge gelen, normalt er en lille mængde nok til at få masser af skum. For prisen vinder skum, er det billigere, men ender hurtigere, så fordelene er tvivlsomme.

Elektrisk barbermaskin til kvinder

Ved brug af en konventionel barbering begynder hårene at vokse den allerførste dag, så kvinder skal ofte gentage proceduren. Så at barbering ikke var smertefuld, og huden forblev glat længere, det er værd at bruge en elektrisk barbermaskine.

Hvad er en kvinders elektriske barbermaskin

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner til kvinder har form af indretninger, hvorved man ikke kun effektivt kan fjerne vegetation fra kroppen, men også forsigtigt forkorte den og give den ønskede længde. Denne funktion er især relevant for pleje af et bikiniområde. Fabrikanter udstyre elektriske barbermaskiner med forskellige dyser, så du ikke kun kan skære eller forkorte hår, men også fjerne dem sammen med folliklerne. Sådanne instrumenter kommer med ekstra hoveder, der indeholder mange mini-pincet.

Hvordan går kvinders barbermaskine

Handlingsmekanismen for elektriske barbermaskiner er mere som saks arbejde end bladet. Hvis en almindelig barberkniv skærer hår på overfladen af ​​huden, virker den elektriske barbermaskine noget anderledes: det fjerner håret, skærer det af, men uden at skade huden. Der er to typer elektriske enheder: roterende og gitter. Deres forskel ligger i den type gitter, der barberer vegetationen:

 • Kvinders maskeret har afrundede blade, der skærer hårene, der falder ind i metalnetværket;
 • I rotationsindretningen roterer bladene langs midteraksen med hvert af hovedene og fjerner håret, som falder ind gennem de skrånende riller.

Elektrisk barbermaskin til kvinder fra de bedste producenter

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre? Nedenfor er en liste over de mest populære modeller af enheder til kvinder:

 1. Panasonic ES2216PC. Arbejder med våd og tør hud, forårsager ikke irritation, giver den mest glatte overflade. Kompakt elektrisk barbermaskin af dette mærke er velegnet til meget følsom hud. Omtrentlig pris - 7000 p.
 2. Brown FG 1100. Inkluderer 10 forskellige vedhæftede filer, giver en perfekt glat barbering. Ved hjælp af enheden kan du fjerne hår helt, ved hjælp af en dyse med pincet (som en epilator) eller bruge en trimmer til at skabe et intimt hårklipp. Omkostninger - omkring 2000 s.
 3. Panasonic ES246AC. Denne elektriske barbermaskin til kvinder har et 1 tommers bredt hoved - dette sikrer fjernelse af selv de hårdeste at nå. I dette tilfælde afbryder enheden ikke bare vegetationen, men runder enderne af hårene, så kvinden ikke føler sig ubehag under deres vækst. Omtrentlig pris - 2000 s.
 4. Remington WDF 7000. Udstyret med to barberhoveder giver mulighed for tør og våd barbering. Inkluderet med elektrisk barbermaskine er en trimmer til at skabe et intimt hårklipp. Anslået pris - 4000 s.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Når man køber en elektrisk barbermaskine, bør en kvinde være forberedt på ubehag efter de første procedurer. Nogle piger bemærker udseendet af irritation på huden, men det skyldes normalt brugen af ​​enheden ukorrekt. Når du bliver vant til en elektrisk barbermaskin, vil barberingsprocessen ikke længere forårsage sådanne problemer. Du kan købe en god elektrisk barbermaskin både i hardwarebutikken og ved at bestille online. I dette tilfælde er det bedre at placere en ordre på dokumenterede onlinetjenester. Omkostningerne ved udstyr varierer meget, du kan købe en barbermaskine til en pris på 1.500 til 20.000 p.

Vælge en elektrisk barbermaskin

Det er ikke meget svært at gå vild i det valg, der tilbydes i butikker: modeller med forskellige funktioner og til en god pris er på hylderne i overflod. Den første ting du skal bestemme, før du køber en enhed, er dens formål. Hvis en kvinde har brug for en barbermaskine til en aksillær, intim zone eller ben, så er det værd at opholde sig på en model udstyret med flydende hoveder. Piger, der ofte rejser, er det bedre at vælge en elektrisk barbermaskine blandt de trådløse. Hvilke vigtige egenskaber skal man stadig overveje, når man vælger en enhed:

 1. Bladtype og hårtykkelse. Forskellige virksomheder tilbyder modeller til kvinder til at arbejde med tykt, tyndt, kort og langt hår. Ideelt set har barbermaskinen en dyse med pincet og arbejder i to tilstande, så du kan fjerne vegetation af forskellige længder og tykkelser.
 2. Antallet af hoveder. Jo mere jo bedre. Imidlertid er modellerne udstyret med det maksimale antal hoveder og er flere gange dyrere, så det er bedre at holde på enheder med 2 hoveder - de giver et godt barberingsresultat og en rimelig pris.
 3. Den elektriske barbermaskinens hastighed. I praksis er det blevet bevist, at visse metoder til enhedsoperation skal bruges til at fjerne forskellige typer hår. Så tynde hår kræver en høj rotationshastighed af hovedet, og tykke er bedre afskåret i moderat tilstand. Det bedste valg ville være en elektrisk barbermaskine til kvinder med mindst to hastigheder.
 4. Anvendelsesmåde. Muligheden for tør og våd barbering er et stort plus for enheden. Nogle områder (bikini og armhuler) er meget følsomme, derfor kræver de forudgående dampning af huden. Våd barbering ved hjælp af skum / gel forhindrer irritation.
 5. Type mad. Billigere modeller arbejder som regel udelukkende fra netværket, så du kan ikke bruge dem i brusebadet. Hvis du har mulighed for det, er det bedre at købe en enhed, der virker på batteri eller batterier. Det bør være opmærksom på det tidspunkt, hvor barbermaden holder en afgift.
 6. Yderligere funktioner. En massager, en kølemundstykke, en pulsering og andre muligheder og anordninger reducerer hudens følsomhed under fjernelse af håret, men det er kun nødvendigt for razors-epilatorer. Hvis modellen ikke giver hoveder med pincet, er de oplistede funktioner ubrugelige, og du bør ikke betale for dem.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

For at beskytte dig mod ubehagelige fornemmelser under eller efter proceduren er det nødvendigt at følge vigtige regler. Sådan barberes en elektrisk barberkniv uden irritation:

 • vask kroppen med varmt vand og gnid med et håndklæde (hvis du bruger en tør metode til fjernelse af håret);
 • fugt huden med et skum eller barberingsgel (hvis du laver vådt hårfjerning);
 • forsigtigt og langsomt tilbringe på huden med enheden, bevæger sig langs hårets vækst, undgår rystelser og pludselige bevægelser;
 • Efter afslutning af proceduren skal du behandle huden med et nærende lotion og rengøre instrumentet med den børste, der følger med den.

Sådan barberes en kvindelig barbermaskin

Brugen af ​​kvinders elektriske barbermaskiner bliver mere og mere populær. Dette skyldes brugervenlighed af enheden, i mangel af behovet for enhver anstrengelse, forberedelse og spild af meget tid. Denne mulighed er mest velegnet til dem, der har kontraindikationer til andre metoder til fjernelse af hår og dem, der har en lav smerte tærskel.

Hvad er kvinders elektriske barbermaskiner

Ifølge mekanismen for deres arbejde er en elektrisk barbermaskine mere som en saks end en kniv. Bladet skærer normalt hår på overfladen af ​​huden; i en elektrisk barbermaskin sker afskæring af uønsket vegetation uden direkte at påvirke overfladen af ​​huden. Kontakt med huden sker ikke takket være et specielt mesh.

Den bedste barbermaskine til kvinder anerkendte enheder af følgende producenter: Braun, Panasonic, Remington.

Forskellige elektriske barbermaskiner er:

I rotationsbevægelsen af ​​bladene er roterende i naturen langs den centrale akse, og hårene fjernes, idet de kommer ind gennem de skrånende riller. Maskervingerne har en afrundet form og skærer hår, der falder ind i metalnetværket.

Kvinderens barbermaskine er egnet til at fjerne uønsket vegetation på alle hudområder, herunder dem i bikini-zonen, som kendetegnes ved øget følsomhed.

Den elektriske barbermaskin er bedst egnet til at fjerne hår i bikiniområdet. Under depilationen forårsager ikke skade på huden, foruden mange modeller kan bruges i brusebadet. På dette område er det bedre at foretrække enheden med et smalt hoved, som fjerner uønskede hår selv på de mest utilgængelige steder.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv

For at barberingsprocessen skal være komfortabel og det ønskede resultat opnås anbefales det at følge nogle regler for brugen af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder. Så er det nødvendigt:

 1. Forstuder huden.
 2. Ved brug af barbermaskiner til tør barbering skal overfladen, der skal behandles, tørres forsigtigt med et håndklæde.
 3. Ved våde barbering skal der påføres et specielt skum eller barberingsgel på det behandlede område.
 4. Hårfjerningsprocessen skal udføres omhyggeligt og smidigt uden pludselige bevægelser. Det er nødvendigt at bevæge sig i retning af hårvækst.
 5. Du kan strække din hud lidt på barberingen - dette vil medvirke til at reducere det ubehag, der kan opstå.
 6. Efter proceduren anbefales det at behandle hudoverfladen med en speciel lotion.
 7. Efter brug skal enheden rengøres af hår. Du kan gøre dette med en speciel børste, som normalt følger med en barbermaskine. Apparater designet til våde barbering kan rengøres under rindende vand.

Det er vigtigt! Tryk ikke barbermaskinen for meget under barberingen. På trods af den pålidelige beskyttelse mod hudskader, der er til stede i enheden, er der i dette tilfælde stadig risiko for skade.

Sammenligning af effektiviteten og resultatet af elektriske barbermaskiner og konventionelle barbermaskiner

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet: Hvad er bedre at vælge en barberkniv eller elektrisk barbermaskine?

Producenter tilbyder en række barbermaskiner, specielt designet til kvinder. De kan have et forskelligt antal blader, et flydende hoved, gelpuder og andre komponenter, der øger komforten ved afhugning.

Razors er engangsbrug og genanvendelig. Stadig genanvendelige maskiner anerkendes som den bedste kvinders barbermaskine. De har en god barbering, mere holdbar, men dyrere end engangsbrug.

Ulemperne ved barbermaskiner til kvinder omfatter:

 • sandsynligheden for irritation efter barbering;
 • behovet for hyppig udskiftning af maskiner eller udskiftelige kassetter;
 • risiko for hudskade
 • behovet for at udføre proceduren i vandet med brug af ekstra kosmetik, som også kræver visse kontantudgifter.

Elektriske barbermaskiner til kvinder er dyrere end maskiner, men de vil vare længere. Ved brug af dem er sandsynligheden for nedskæringer meget lavere, da apparatet ikke kommer i direkte kontakt med huden.

Risikoen for irritation efter barbering er også lavere. Elektriske enheder kan bruges uden vand, de kan tages med dig overalt og bruges på et hvilket som helst passende sted. Men de kræver også en ændring af barberhovedet, som normalt er nok til omkring et og et halvt år.

Hjælp! Elektrisk barbermaskin er et godt alternativ til personer med meget følsom, irritabel hud, samt med tendens til allergiske reaktioner.

Når man sammenligner resultatet opnået efter barbering med en maskine og en elektrisk barberkniv, bemærkes det, at kvaliteten af ​​fjernelse af håret stadig er bedre, når du bruger maskinen.

Fjernelse af uønsket vegetation med en simpel barbermaskine er renere, huden bliver sundere, da processen med poreudrensning finder sted. I begge tilfælde, både ved brug af en elektrisk barbermaskin og en maskine, bliver resultatet holdt i kort tid, og proceduren gentages snart.

anmeldelser

Anmeldelser af kvinders elektriske barbermaskiner mest positive. Personer, der bruger disse enheder, bemærker deres brugervenlighed, muligheden for at bruge, både for våd og til tør barbering, fraværet af skadelig virkning på huden. Også i anmeldelserne skriver de, at når der anvendes sådanne barbermaskiner, forekommer irritation i ekstremt sjældne tilfælde.

Hvad synes du? Del dine erfaringer i kommentarerne under artiklen.

De kan bruges på forskellige dele af kroppen, herunder i bikiniområdet. For denne zone tilbyder producenterne endda enheder med et smalere hoved, som gør det muligt at fjerne uønsket vegetation på de mest utilgængelige steder. De højere omkostninger ved enheden betaler sig hurtigt på grund af manglen på behov for hyppige ændringer i dyserne. Du kan også tage denne razor overalt med dig, så du kan fjerne uønsket hår overalt.

Men foraene kan findes og negative anmeldelser om kvinders elektriske barbermaskiner. I nogle tilfælde observeres irritation nogle gange efter udførelsen. Det er også svært at finde et udskifteligt hoved til en bestemt enhedsmodel. Nogle gange siger kvinder, at en elektrisk barbermaskine efter brug kan være ret svært at fjerne eventuelle hår, der sidder fast i det.

konklusion

Populariteten af ​​kvinders elektriske barbermaskiner er drevet af enkelhed og brugervenlighed. Hårfjerning ved hjælp af en sådan barbermaskine kræver mindre tid, i modsætning til mange andre måder at håndtere uønsket vegetation på, hvilket er meget vigtigt for kvinder, der ikke ønsker at tilbringe ekstra minutter eller endda timer på depilation.

Elektriske barbermaskiner har flere fordele, en af ​​de vigtigste er manglen på muligheden for skade på huden. I sammenligning med barbermaskiner er resultatet dog noget værre. Ved hjælp af barbermaskiner udføres depilering mere rent, hvilket direkte påvirker kvaliteten af ​​proceduren.

Kvinder barbermaskin

Barbering i lang tid indtager en ledende stilling blandt de måder at håndtere uønsket hår på kroppen af ​​en kvinde. Denne metode er hurtig, effektiv, smertefri, kræver ikke finansielle investeringer. Hovedproblemet med kvaliteten af ​​proceduren er at finde en god barbermaskine. Der er hundredvis af virksomheder og sorter af denne nødvendige enhed på det moderne marked. I artiklen betragter vi 5 prøver fra forskellige producenter og bestemmer, hvilken razor der er bedre for kvinder ifølge forbrugerne.

Barbering razor Gillette Simply Venus 3 oversigt

Virksomheden Venus har frigivet en række engangsmaskiner. Pakken leveres i 4 stykker, hver udstyret med en individuel plasthætte til beskyttelse mod støv og snavs. Attraktive design i lyserøde nuancer tiltrækker altid kvindelige befolkning i forskellige aldre.

Udstyret med tre skarpe skæroverflader til en glat barbering og en heliumstrimmel til fugtning af huden.

 • Håndtag med gummi, skridsikre indlæg.
 • Det flydende hoved giver komfortabel brug og forhindrer udskæringer.
 • Let at bruge og glat resultat.
 • Acceptabel pris - en pakke på 4 stykker koster omkring 200-300 rubler.

Ifølge kunderne barberer han rent og hurtigt, forårsager ikke irritation af huden.

Barbershave Dorco Shai 3 + 3 anmeldelse

Koreanske skønhedsprodukter bliver større. En af repræsentanterne for skønhedsindustrien - Dorco Shai 3 + 3. Fra standardmodellerne skelnes det af antallet af knive - der er 6 af dem. Ud over selve produktet indeholder pakken en aftagelig kassette i individuelle plastemballager og et stativ med en sugekop, der er fastgjort til flisen.

Den største fordel er et dobbelt, blødt bøjningshoved med 6 stålskæreflader og en fugtighedsgivende strimmel. Ekstrakter af Aloe, lavendel og E-vitamin fugtiggør huden forsigtigt under barberingen, hvilket reducerer sandsynligheden for irritation.

 • Det brede, gummierede håndtag glider ikke selv i våde og sæbehænder.
 • 6 skarpe stålblade sikrer effektiviteten af ​​proceduren.
 • Bøjningshovedet hjælper med at undgå snit på bøjningerne.
 • Silikonemassageindsatser på hovedet giver en blid massage.
 • Stålskære dele i lang tid mister ikke deres skarphed.

Ulemper: prisen uden udskiftelige kassetter er omkring 500-600 rubler, standen er ikke udstyret med et rum til opbevaring af en ekstra patron.

Schick Quattro barbering anmeldelse

Den koreanske modstykke af populære firmaer har et ret lille design, et metalhåndtag. Leveres med en udskiftelig patron og kompakt sugekopholder.

At se en kvindelig barbermaskine i en metalversion er usædvanlig. Men i kombination med en lyserød gummibelægning ser den meget stilfuld ud.

 • 4 stålblade dækket med et beskyttelsesnet for at forhindre udskæringer til sart hud.
 • Det kompakte, flydende metalhoved kan nemt nå de mest utilgængelige steder.
 • Gummi greb, der ikke glider ud af våde hænder.
 • Fugtgivende strimmel med ekstrakter af jojoba og acai, der plejer huden under proceduren.
 • Beskyttende plastikhætte, der beskytter skæredele mod støv, beskadigelse under opbevaring og transport.
 • Miniature sugekop til nem opbevaring.
 • Acceptabel pris - 250-300 rubler.

Til mindre ulemper kan tilskrives stativet på sugekoppen - det er ikke godt monteret på flisen.

Shaving Razor Shine Razor Fødselsdag T-Shirt Razor Handle 2 stk. X5 USA Blade

Aliexpress hjælper os ofte med det billige produkt. Qshave Green Lady Shaving er tilfældet, når kvaliteten matcher eller endda overstiger prisen. Varerne kommer i hvid kartonemballage. Produkt fremstillet i USA. Håndtaget og to udskiftelige patroner er inkluderet i pakken. Designet er lavet i hvid og grøn farve, den adskiller den fra andre kvindelige tilbehør til depilation, som hovedsagelig er lavet i lyserød skygge.

 • 5 skarpe stålklinger. I den første applikation bør du barbere meget forsigtigt, fordi de skærende dele er meget skarpe.
 • Det bekvemme gummierede håndtag, der forhindrer at glide fra hænderne.
 • Rimelig pris. Et sæt med to kassetter koster 350-400 rubler.
 • Plastikasker på hver patron for at beskytte mod snavs.

Ulemperne omfatter kun tilstrækkelig lang levering fra Kina og for tætte skæreelementer, hvoraf de ofte bliver tilstoppede.

Shick Intuition razor review

Det usædvanlige design vil helt sikkert tiltrække kvinders opmærksomhed. Enheden er forskellig fra det sædvanlige, massive udseende og kanter, der er indrammet af sæbe. Inkluderet er en maskine, 2 udskiftelige patroner, etui og stativ på sugekoppen. Men glæde ved første øjekast er han ikke så god i praksis.

 • Usædvanligt design. Den massive konstruktion er mere som en epilator.
 • Brug af maskinen kræver ikke brug af barberingsprodukter. Skæredelen placeres i et stykke tørt sæbeformigt stof, der skummes ved kontakt med vand. Skummet er dannet i en lille mængde, men det glider godt og har en behagelig aroma. Bladene bevæger sig langs det glat, umærkeligt.
 • 4 knive er beskyttet med et specielt mesh for at forhindre udskæringer.
 • Plastikui, der beskytter patronen mod snavs.

Ulemper: prisen på et sæt med to kassetter i intervallet 800-1000 rubler.

Ifølge anmeldelser af piger, der har oplevet et usædvanligt design, er konklusionen, at maskinen har mere visuel fornøjelse end funktionel.

Del "5 bedste barbermaskiner til kvinder"

Kvinderens barbermaskine: hvordan man vælger og bruger

Perfekt glat hud i kroppen gør en kvinde attraktiv og velplejet. Moderne kosmetologi tilbyder en række teknikker til fjernelse af overskydende vegetation - fra regelmæssig barbering til forskellige former for hårfjerning og depilering. Barbering forbliver dog den mest smertefri procedure for huden: I løbet af dens gennemførelse bliver hårene ikke trukket ud af roten, som ved epilation, men skæres kun til den ønskede længde. Afhængigt af det ønskede resultat anvendes simple barberingsskrabere, elektriske barbermaskiner og trimmere. Hver enhed har fordele og ulemper. Derfor bestemmer du først for hvilket formål du har brug for det, når du vælger en barbermaskine. Og i overensstemmelse hermed skal du studere oplysningerne om de modeller, der præsenteres på markedet og deres egenskaber.

Rabeudstyr: funktioner til kvinder

Til barberingsproces bruger kvinder følgende typer barbermaskiner:

 • barbermaskine eller barbermaskine Enheden er blevet brugt i årtier, og det taber ikke popularitet. Rakkniven skærer hårene tættere på roten end den elektriske barbermaskin, hvilket giver en renere barbering. Fabrikanter forbedrer regelmæssigt disse enheder og tilføjer forskellige muligheder for hurtig og behagelig barbering. Den største ulempe ved barberskrabere er, at de kræver vand og specielle barberingsprodukter, som ikke altid er tilgængelige. Derudover kan barberingen forårsage irritation af følsom hud. Kvinderens barbermaskiner adskiller sig fra mænds barbermaskiner, ikke kun i lyse farver og elegant design, men også i nærværelse af en særlig fugtgivende strimmel, der forbedrer glidning, forhindrer hudens udtørring og gør proceduren mere behagelig og smertefri. Maskinen kan bruges til at fjerne overskydende hår på nogen del af den kvindelige krop; Kvindelige maskiner er designet specielt til delikat hud: de sikrer sikkerhed for barbering og manglende irritation efter proceduren
 • elektrisk barbermaskin I modsætning til værktøjsmaskiner er el-barberingsproceduren altid tilgængelig. Selv tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er ikke nødvendig, da de fleste moderne enheder har batterier med god kapacitet. Den største forskel mellem en elektrisk barbermaskin og en epilator er, at den forsigtigt skærer hårene ud ved bunden, mens epilatoren trækker dem ud fra roden. Den elektriske barbermaskine beskadiger huden mindre, så det anbefales til kvinder med høj følsomhed og tendens til irritation såvel som med lav smerte tærskel. Knivbladene er lukket med specielt metalnet gennem hullerne, hvor hårene trænger indad og skæres af knivene. Takket være dette er huden fuldstændig beskyttet mod mikroskæringer. Klippen af ​​håret roterer bladet lidt, hvilket giver mindre ubehag under genvækst. Den elektriske barbermaskine er alsidig og egnet til barbering af ben, hænder, armhuler og intime områder. Nogle modeller har specielle smalle dyser til at arbejde på svært tilgængelige steder; Et sæt dyser, der er inkluderet i det elektriske barbersæt, gør enheden alsidig og giver dig mulighed for at behandle overflade på ben, underarm og bikini område
 • Trimmer. Med det kan hårene forkortes til en vis længde (fra 0,5 mm eller mere). Trimmeren bruges normalt til at skabe frisurer og styling på intime steder, samt at forkorte hår i bikiniområdet. Ved hjælp af en trimmer skæres en lang række mønstre og billeder ud af håret. Det ser æstetisk glædeligt og attraktivt ud. Nogle gange er specielle vedhæftede filer til øjenbrynskorrektion knyttet til enheden. Trimmeren anbefales til kvinder, hvis hud er så delikat og tynd, at selv barbering med en elektrisk barbermaskine forårsager irritation;
 • Trimmer hjælper med at slippe af med overskydende hår og skabe et originalt hårklipp i det intime område
 • epilator. Det bedste valg ville være at købe en multifunktionsenhed, der kombinerer mange muligheder. For eksempel er det vigtigt at udføre en epilering, inden du går, for at fjerne overskydende hår i lang tid og ikke spilder tid på regelmæssig barbering. Og på højtidelige og specielle datoer kan du gøre dig selv et smukt billede i det intime område. Basen på den multifunktionelle enhed er en elektrisk barbermaskine, og en trimmer og en epilator i form af fastgørelser er fastgjort til den. Epilator vedhæftningen har et mindre antal små pincet end en komplet flot enhed, som gør det muligt at modellere hår i bikiniområdet. Der er også en omvendt situation: Epilatoren eller trimmeren fungerer som en grundlæggende enhed, og et knivhoved er fastgjort til det.
Epilatoren med et barberhoved og et trimmerhoved er et uundværligt produkt med hensyn til dets funktionalitet.

Video: hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

Funktioner af elektriske barbermaskiner

Blandt alle elektriske barbermaskiner er el-barbermaskinen den mest alsidige og sikreste. Når du bruger det, er huden skadet mindre end fra epilatoren, og en barbermaskine kan påføres hele kroppen, herunder bikiniområdet.

Ved driftsprincippet er alle elektriske barbermaskiner opdelt i to typer:

 • Rist: Rundformede knive er placeret bag et tyndt metalnet med mikrohuller, der gør vibrerende bevægelser og skærer hår, der falder ind i hullerne. Barbernettet elektrisk barbermaskine anses for at være den mest følsomme og er velegnet til følsom hud. Imidlertid er det ikke altid muligt at klare det hårde hår på nettet, derfor kan der være "stikkede" områder på huden; Hovedparten af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder refererer til gittertypen
 • roterende: barberbladene roterer langs midteraksen i specielle cirkulære rister med afskårne huller og afskærer hårene, der trænger indad. Denne metode anses for mere effektiv til hårdt hår, da bladene arbejder tættere på huden og hårrotten. Rødhed og kløe efter barbering med en roterende barberkniv er en almindelig ting.
Den roterende type bladarbejde er mere almindelig blandt mandlige modeller af elektriske barbermaskiner, da mænds hår er meget hårdere end kvindes hår og er sværere at fjerne.

De fleste af kvinders barbermaskiner præsenteret på salg - netto. Dette skyldes det faktum, at netskrabere arbejder mere delikat og bedre klare det tynde hår såvel som ofte udstyret med forskellige dyser, der er efterspurgte blandt kvinder. Men nogle kvinder bruger manlige modeller af barbermaskiner, herunder roterende.

Antallet af begge roterende hoveder og gitter med knive i en elektrisk barbermaskine varierer. I mandlige modeller kan deres antal nå fem eller flere, og i kvindelige modeller er en eller to nok, fordi hårene hos kvinder er svagere og tyndere. Hoveder kan flyde, det vil sige placeret på de bevægelige monteringer. Dette gør det muligt for dig at gentage konturerne af kropsdele perfekt og dermed gøre barberingen mere behagelig og renere. Højkvalitets elektriske barbermaskiner til kvinder har et system af flydende hoveder, hvilket letter barberingsprocessen, især på intime steder.

For teenagepiger med deres sarte hud og tynde hår er razors af net typen mere velegnet til forsigtig barbering. Barbermaskinen skal have et flydende knivfastgørelsessystem - dette gør det muligt for alle overflader at blive behandlet korrekt.

Flydende barberhovedmonteringssystem gør det muligt at gentage kroppens konturer og håndtere vanskelige steder at nå

Nyttige funktioner til en elektrisk barbermaskine er vandtætte (så du kan bruge den i brusebadet), evnen til at våd barbere med skum eller gel, lys og flere højhastighedsfunktioner til effektiv barbering og epilering.

Vilkår for brug

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner har normalt funktionen af ​​både tør og våd barbering. Tør barbering udføres uden brug af vand, og for en våd har du ikke kun brug for vand, men også en barbergel. Den våde metode anses for mindre traumatisk for huden, foruden fugtgivende og desinficerende komponenter indgår ofte i barberingsprodukter.

Våd barbering irriterer huden mindre end tør

Efter de første procedurer ved brug af en elektrisk barbermaskin, kan rødme og irritation forekomme på huden. Dette er normalt for perioden af ​​tilpasning af huden til en ny enhed. Men hvis problemerne på huden ikke er gået, så er det for følsomt. Derfor er det nødvendigt at blødgøre barberingen med speciel kosmetik. Det ville være klogere at barbere inden sengetid, så får huden nok tid til at komme sig.

Reglerne for at bruge en elektrisk barbermaskin til både tør og våd metode er ret simple:

 • Før våde barbering skal overfladen af ​​huden behandles med en gel eller et skum udfør proceduren bedre i badeværelset;
 • tør barbering kan mildnes ved at støv huden med talkum eller babypulver før proceduren; Efter proceduren skal pulveret vaskes med varmt vand og rengøringsmiddel. For at blødgøre processen med tør barbering og desuden beskytte huden vil hjælpe baby pulver
 • barberingsgel anvendes bedst i stedet for skum, da det giver en glattere razor glide. Anvendelse af hår på håret et par minutter før barbering gør det blødere;
 • ved hjælp af en roterende type elektriske barbermaskine, fjern hår med glatte cirkulære bevægelser; for en razor skal bevægelserne være progressive - op og ned;
 • Rør din barberhud let, uden meget pres; prøv ikke at holde enheden flere gange på samme sted;
 • armhulen er bedre behandlet med en barberingsgel med en barberkniv med et flydende hoved, mens bevægelserne skal være rykkede, korte og rettede fra top til bund;
 • Til bikini-zonen er en våd barberingsmetode mere velegnet, da huden her er den mest delikate og tilbøjelige til irritation. For at undgå problemer skal du udelukke barbermaskinen udelukkende på hårets vækst og med din frie hånd trække lidt af huden - det hjælper med at klippe hårene i én bevægelse.

Alkoholkrem, der bruges til at desinficere huden efter barbering, kan forårsage yderligere irritation. Det er bedre at erstatte dem med følgende midler:

 • en blanding af pulver fra to tabletter af acetylsalicylsyre og to spiseskefulde glycerin;
 • hydrogenperoxid;
 • manganopløsning;
 • chlorhexidinopløsning;
 • en blanding af lige mængder oliven og te-træolie
 • kold komprimering med en infusion af medicinske urter - kamille, calendula eller succession.
Glem ikke om fugtgivende huden efter proceduren - brug særlige efterberberings cremer, som omfatter aloe, kamille eller kalendula ekstrakter

Efter barbering anbefales det ikke at klæde sig i 20 minutter for at lade huden trække vejret. Tøj i kontakt med barberhudede hudområder bør være løs og om muligt af naturlige stoffer.

Plejeapparat

Elektriske barbermaskiner og trimmere kræver regelmæssig rengøring, fordi der efter fjernelse af barberingsproceduren er fjernet hår, hudpartikler og rester af hjælpemidler, skal fjernes fra apparatet (ved vådskæring).

Vedligeholdelse af en elektrisk barberkniv involverer følgende elementer:

 • modeller af elektriske barbermaskiner med vandtæt kasse og våde barberingsfunktion, det er nok at skylle under rindende vand, fjerne alt snavs; Du kan også adskille shaveren, skæreenheden og vaske den separat;
  Vådskærende modeller med elektriske barbermaskiner kan skylles under rindende vand.
 • Efter rengøring med vand skal enheden tørres og smøres med speciel olie, som normalt kommer i kittet (det kan også findes i onlinebutikker). Smøring bør udføres efter hver vask af enheden, fordi vandet affedter skæreelementerne og fører til hurtig forringelse. Påfør et par dråber olie på knivene og tænd enheden for at distribuere produktet jævnt; Regelmæssig smøring forlænger instrumentets levetid.
 • Fra tid til anden skal du rense barbermaskinen med et særligt rengøringsmiddel. Til dette:
  • anbring detergent på apparatets barberoverflade;
  • tænd enheden og hold den i en lidt fungerende tilstand, så værktøjet kan komme til alle hjørner af enheden;
  • Derefter skal du slukke for apparatet, afbryde barberingsenheden og skylle den grundigt med vand.
  • tør dele og samle barbermaskinen;
 • Tørrensede modeller har ofte en skraldespand. I dette tilfælde skal du fjerne skæreenheden, skubbe skraldet ud af beholderen og rengøre apparatets mekanisme med en speciel børste med hårde børster. Det anbefales ikke at børste nettet af en barbermaskine med en børste, fordi den er så tynd at det er let at beskadige. Denne del skal bare børstes af håret grundigt;
  Den specielle børste, der følger med i sættet, er designet til at fjerne hår fra enheden
 • knivskæreelementer bør ændres en gang om året og et halvt.

Avancerede elektriske barbermaskin modeller har en selvrensende funktion. For at udnytte denne mulighed er det nødvendigt at placere enheden på stationen, anvende et særligt rengøringsmiddel i henhold til vejledningen, og tryk på knappen. Dernæst vil en smart enhed gøre alt alene.

Vurdering af elektriske barbermaskiner til kvinder

Når man køber en barbermaskine, er det klogere at foretrække en enhed af en kendt producent, som værdsætter sit ry og udelukker produkter af lav kvalitet. De mest populære mærker på dette marked er Braun, Philips og Remington. Hvad angår trimmere, er deres førende producenter Braun, Veet og Panasonic. Prisen på modellerne af disse mærker er ret høj. Under alle omstændigheder skal du være forberedt på, at den elektriske barbermaskin koster betydeligt mere end en barbermaskine. Men det vil vare meget længere, samtidig med at man sparer tid og kræfter.

Listen over de mest populære modeller af 2018 vil hjælpe med at bestemme mulighederne i forskellige modeller og gøre det rigtige valg.

Braun LS 5160 og 5560

Begge modeller har flydende hovedslag, våde og tørre barberingsfunktioner, indbygget trimmer og forskellige dyser, herunder en peeling dyse.

Model Braun LS 5160 har mange dyser, herunder en dyse til peeling.

Disse enheder adskiller sig kun i batteri og pris. Siden 5560 har et mere avanceret batteri, er omkostningerne højere.

Braun LS 5160-modellen adskiller sig fra det tidligere kraftige genopladelige batteri

Philips BRL 140

Den særlige egenskab ved denne model er et flydende hoved, der følger kroppens konturer. På begge sider af barbernettet er der en trimmer med afrundede spidser, der giver glat glidning og beskyttelse mod snit. En kvinde vil ikke opleve ubehag under proceduren. Pakken indeholder ekstra vedhæftede filer og en razorpose.

Philips BRL 140-modellen har en indbygget trimmer med afrundede spidser og et dejligt ergonomisk design.

Remington WDF4840 og WDF5030

To funktionelle modeller, der har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kvinder. De har to netskærmehoveder, en indbygget trimmer, tørre og våde barberingsfunktioner og et genopladeligt batteri, der tillader brug af enheden uden at være forbundet til det elektriske netværk.

Remington WDF4840 shaveren har to meshhoved og har en tør og våd barbering.

Den største forskel mellem WDF5030-modellen og WDF4840 er, at den har et specielt dobbeltnet med åbne snit og en stribe med mandelolie, der fugter huden under barberingen. Derfor er prisen på denne barberhøvel højere end den forrige.

Remington WDF5030 elektriske barbermaskine ligner WDF4840, men har en stribe mandelolie og et forbedret barberingsnet.

Braun SilkEpil FG 1100

Blandt trimmerne er to lavprismodeller en succes, hvis pris i intervallet 1-2 tusind rubler er en af ​​fordelene, som kunder gentagne gange siger, at en sådan nyttig enhed skal koste mere.

Kompakt, letvægts kvindetrimmer til styling i et bikiniområde og til udformning af øjenbrynene. Den har god strøm, holder en afgift i lang tid og ligner en pen.

Braun SilkEpil FG 1100 trimmeren har god batteristrøm og evnen til at vådberge

Denne model kan bruges med skum og skylles under vand. Brugere noterer sig nøjagtigheden af ​​barbering med denne enhed, smertefri hud og fravær af irritation på intime steder. Pakken indeholder også andre dyser og stenciler til intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision

Dette er en trimmer for følsomme områder af kroppen. Den er kun beregnet til tør barbering, har fire nyttige dyser i et sæt, fungerer effektivt fra ét batteri uden smerte og rødme klæder overhårede hår og giver dig mulighed for at mestre kunsten at skabe intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision trimmer er kun beregnet til tør barbering og leveres med mange ekstra tips.

Ifølge anmeldelser på internettet kan du opdage, at selv mænd køber Veet trimmer: den er ideel til skæring af overskæg og skæg.

anmeldelser

Philips Satin Shave Advanced BRL 140 kvindernes barbermaskin er det du leder efter! Fordele: Langtidsbrug. Ren barbering. Ulemper: Nej)) Næsten en måned gik jeg for at finde mig en passende elektrisk barbermaskine. Jeg genlæste en flok anmeldelser, gik på indkøb, spurgte fra sælgere og købte denne til sidst. Ikke fortryde i et øjeblik! Barbering. Barbering meget rent og pænt, ingen allergier. Selvfølgelig, hvis du sammenligner med en barbermaskine, viser det sig meget lang tid, men det er det værd. Jeg bruger kun tør barbering. Bare så praktisk. Opladning. Købt omkring januar, og første gang debiteret i juli. Selvom jeg bruger det ofte nok. Rengøring. Leveres med en lille børste. Meget behagelig og meget god ren. Der var ingen problemer med dette. Indstillinger. Almindelig hvid opbevaringspose, trimfane og rengøringsbørste.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine. Og køb bedre i online butikken nogen. I almindelige butikker er deres valg ikke meget stort, flere og flere epilatorer kommer på tværs. Det sker forresten og epilatorer sådan en dyse til bikiniområdet. Generelt køber jeg en anden elektrisk barbermaskine og er meget tilfreds. Kun der er et problem med dem, det er umuligt at købe et udskifteligt net, og da mit første maske var kedeligt (og det skete et år efter købet), købte jeg lige en ny barbermaskine. Selv om det kan være et sted sådan med udskifteligt mesh. Jeg ved det ikke, jeg kom ikke over. Og hvilken en at købe, tror jeg, at forskellen er lille. Nu har jeg Remington, jeg er meget tilfreds med det.

iri-Irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Jeg bruger en kvinders elektriske barbermaskine. Hun blev bundtet med epilatoren, så jeg vil ikke sige prisen: Phillips; maske Jeg barberer lige i brusebadet, det er ikke tørt. Ingen irritation, meget tilfreds.

Feeling

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Jeg har en epilator med en dyse, som en barberkniv. Med epilatoren blev der heller ikke venner - hår vokser ind. Men med en elektrisk barbermaskine, et godt forhold)) Af minuserne - det virker ikke helt glat, plus - hurtigt og uden irritation. Jeg bruger det i nødstilfælde, når der ikke er tid på badeværelset til at "dampe" hår og barberer, og det er presserende at slippe af med dem. Til berøring er selvfølgelig "hamp" følt lidt, men visuelt er intet bemærkelsesværdigt. Og håret vokser ikke.

baret

http://www.penzamama.ru/node/17195

Jeg har en elektrisk barbermaskin, jeg har brugt det i ca. 5 år. I dag var jeg bare sur på dette - jeg var lidt dum og jeg var nødt til at barbere med en normal barbermaskine. Ondskab er ikke nok... Som jeg boede uden hende. Den største ulempe er, at når hårene vokser, stikker de, og efter el-barbermaskinen stikker de i det mindste ikke, og der er ingen irritation.

nøgle

http://www.penzamama.ru/node/17195

Og jeg har længe lagt øjnene på denne barbermaskiner (med et net). Far havde kun disse)) Der er elektrolyseceller med en blok, der kan erstattes med et gitter. Men jeg købte mig selv en kvindelig Brown før jeg fødte, og der har ikke været nogen irritation i mere end 4 år))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

I flere år har jeg kun brugt det elektriske barbermaskine. Først var der en epilator brun, en slags simpel, med et barberhoved. Barbering vidunderligt alt, glat, godt, kunne ikke få nok af det. Derefter købte jeg på grund af omstændigheder en elektrisk barbermaskine, Philips dame, og hun barberer selvfølgelig meget værre. Jeg har forfærdelige irritationer på min hud fra alle andre former for hårfjerning, en elektrisk barbermaskine - min frelse plus mine hænder er ikke derfra, jeg skærer altid med en almindelig barbermaskine, og det kan ikke ske med en elektrisk barbermaskine.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Razors til kvinder er ikke en fabrikant af marketing, men enheder specielt designet til delikat kvindelig hud. De vigtigste krav til kvinders barbermaskiner - ren, høj kvalitet barbering og ingen irritation på huden efter proceduren. En behagelig tilføjelse til funktionaliteten er ergonomisk design, brugervenlighed og dyser til styling af de fleste modeller. At dømme efter anmeldelser, kan man sige, at en klar forståelse af, om enheden er egnet til en bestemt kvinde, kun fremkommer med brugsoplevelse. Nogle foretrækker barberskrabere på grund af deres barberings renhed, nogle foretrækker en elektrisk barbermaskine på grund af manglende irritation, mens andre vælger trimmere i håb om at undgå kløe og betændelse. Den universelle enhed kombinerer en barbermaskine og en indbygget trimmer, og indeholder også specielle tip og pincet til epilering. En sådan enhed kan betragtes som det bedste valg for dem, der endnu ikke har besluttet deres præferencer.

TOP 8 bedste kvinders elektriske barbermaskiner i 2016

Hver moderne kvinde er bekendt med den nødvendige procedure til fjernelse af uønsket kropshår. For at opnå et kvalitetsresultat og den længste mulige effekt, bruger den retfærdige sex brug specialværktøjer - epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner. For at forstå karakteristika og grundlæggende funktioner hos modellerne, skal vi gennemgå 8 bedste kvinders elektriske barbermaskiner i 2016.

Kvinder elektriske barbermaskine Kemei EEBT10

Budgetalternativet fra produktkategorien til kropspleje - epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner - universel model Kemei EEBT10 værd $ 8.

Et genopladeligt indbygget batteri (opladning af enheden i op til 8 timer) sikrer en 30 minutters uafbrudt drift af enheden. Kropsmateriale - slidstærk plastik, knive - rustfrit stål.

Sættet indeholder en dyse-trimmer, som præcist og glat glider over din hud og skærer hår op til 0,2 mm for at få en silkeagtig, delikat effekt. Minimal indsats og et sæt grundlæggende simple funktioner - og du har glat hud i ansigtet, underarmene, underlivet, benene og bikiniområdet.

Ulemperne er manglen på LED-belysning, kan ikke bruges med barberskum og under brusebadet (du kan kun vaske ud aftagelige rustfrie knive), og må heller ikke bruge enheden under opladning. Producent - Kemei, Kina

Kvinder elektriske barbermaskine Remington BKT4000

Remington's trådløse bikini trimmer er ideel til at slippe af med uønsket bikini hår.

60 minutters uafbrudt arbejdstid giver dig friheden til at vælge det nøjagtige, intime hårklipp og styling i bikiniområdet uden risiko for hudskade og irritation.

Remington-kvinders elektriske barbermaskin leveres med to kamdyser med forskellige længdeniveauer (2 mm og 4 mm), en opbevaringsboks og en børste til rengøring af enheden (det er muligt at vaske epileringshovedet med rindende vand). Enheden kan bruges tør og våd (for eksempel i brusebadet).

Remington kvinders elektriske barbermaskine til bikinier er en fremragende kompakt, bekvem enhed til brug ikke kun hjemme, men også når du rejser og rejser. Innovativt, moderne design, overkommelig pris - $ 39 gør denne enhed til en favorit i sin kategori og overkommelig for alle købere. Producent - Remington, Kina.

Kvinder elektriske barbermaskin Braun 5-547 Silke-epil ben Krop

Omhyggelig og effektiv fjernelse af håret vil give et stilfuldt epilatormærke Braun. Højfrekvente massage teknologi i Braun 5-547 Silke-epil ben elektrodilator Body vil især appellere til kvinder, der gør hårfjerning for første gang hjemme. Denne teknologi til handling beroliger ikke kun irriteret hud, men giver også de mest behagelige følelser under epilering.

Kvinders elektrisk barbermaskine Brown har en primær flydende epilatorhovedet og dyse-prop, og to high-speed modes - 1) for en blødere, blid hårfjerning på grund af den langsomme rotation af pincet og 2) til hurtig epilering, når der ikke er tid til langvarig procedure.

Den ergonomiske, gummierede form af enheden gør det muligt at bruge det under vandprocedurer (ifølge anmeldelser af kvindernes elektriske barbermaskiner, reducerer brugen af ​​epilatoren ubehag under epileringsprocessen).

Trådløs offline drift - 60 minutter giver et pålideligt genopladeligt batteri (opladningstid 1 time). Nem, enkel rengøring og opbevaring af enheden ved hjælp af en speciel børste og en taske, budgetprisen ($ 64) gør denne enhed ganske populær. Producent - Braun, Tyskland.

Kvinder elektriske barbermaskine Rowenta EP9102

Rowenta EP9102 kvinders epilator af stilfuld sort og lyserød design er en glimrende hjemmebeskyttelse til at slippe af med uønsket kropshår (arme, ben, bikiniområde).

Modelens funktioner: 2 effektniveauer (24 roterende pincet), 2 hoveddyser (massage - til anæsteseprocedurer og en dysekam for at begrænse), autonom, kontinuerlig drift i op til 40 minutter (genopladeligt batteri).

Den buede, behagelige form af enheden, det flydende epileringshoved med LED-belysning, evnen til at bruge barberskum giver dig mulighed for effektivt, hurtigt og komfortabelt at udføre hårfjerningsproceduren.

Nem og enkel vedligeholdelse af apparatet (vask af rustfrit blader er muligt), praktisk opbevaring (i et sæt - en håndtaske). Prisen på enheden er $ 95. Producent - Rowenta, Frankrig.

Kvinderens barbermaskin Hee HR Mini

Den stilfulde serie af trådløse fotoepilatorer er blevet genopfyldt med en nyhed - en kompakt, bærbar gadget Hee HR Mini. IPL-teknologi (metode med intens lyspuls) er rettet mod hårsækkene, fordi håret hurtigt fjernes, og deres gentagne vækst stopper.

8 strømtilstande, LED-display, øjenbeskyttelse, indbygget hudfarvesensor giver en effektiv, blød og sikker handling, selv på følsom hud.

Arbejdet i det trådløse design giver et genopladeligt batteri. Resuméet af en svetolampa af høj kvalitet beregnes på 200 000 impulser. Regelmæssig fotoepilation garanterer langvarige resultater og silkeagtig, glat hud. Køb kvindernes barbermaskin Hee HR Mini kan være for $ 302. Producent - Hee, Sydkorea.

Kvinder elektriske barbermaskin Philips SC2008

Philips Philips SC2008 home photoepilator koster dig $ 442 for hurtigt og smertefrit at fjerne uønsket hår i længere tid.

De vigtigste egenskaber ved enheden: 5 driftsformer - IPL-hårfjerningsteknologi (brug af intens pulserende lys), batteriopladning (1,60 timer), stor arbejdsflade, patronernes levetid beregnes for 140.000 flashpulser, 3 basiske dyser (store til kroppen, små til ansigter og hoved til bikini område).

Anmeldelser af Philips kvindernes elektriske barbermaskiner er for det meste positive. Regelmæssig brug af denne enhed vil gøre din hud blød, delikat, silkeagtig og også reducere hårvæksten betydeligt og forhindre deres indvækst.

Ulemper ved modellen: Enheden kan ikke bruges med barberskum, ingen LED-baggrundsbelysning. Producent - Philips, Holland.

Kvinder elektrisk barbermaskin Panasonic ES-WH90

En interessant bærbar gadget fra Panasonic-producenten til 476 $ gør det muligt at fjerne unødvendige hår på kroppen uden smerter og tårer. Afhængigt af hudens følsomhed og hårets tykkelse vælger du fra 5 niveauer (intensitet af blink) af det optimale arbejde for dig selv.

Panasonic ES-WH90-epilatoren er ved hjælp af et elektronisk kontrol- og ultravioletstrålefilter (teknologi med intens pulserende lys) jævn og silkeagtig overalt: i ansigtet, armhuler, arme, ben og i bikiniområdet. Batteriautonomi, ca. 180 minutter og 100.000 blink.

Pakken indeholder en lille dyse trimmer til ansigtet. Bøjet, komfortabelt, ergonomisk, behageligt til berøringsmodellen passer perfekt i hånden.

Ulemperne omfatter manglen på lys, det er forbudt at bruge fotoepilatoren med skum. Producent - Panasonic, Japan.

Kvinders elektriske barbermaskin SmoothSkin Gold IPL 300K

Nyhed engelsk produktion - hurtig og kraftfuld fotoepilator SmoothSkin Gold IPL 300K. Med denne gadget vil du effektivt, nemt og sikkert slippe af med uønsket hår derhjemme.

Smuk, stilfuld enhed vil spare tid og passer til både kvinder og mænd. Den buede ergonomiske form, den forbedrede perfekte design - fashionable innovationer af denne elektriske barbermaskine.

Det indbyggede beskyttelsessystem - af huden, fra skader og mikrotraumas og øjne - fra blinker af stærkt lys (enheden tændes kun med tæt kontakt med huden) sikrer alle sikkerhedsindikatorer.

En unik scanner af farve og hudtype, tilstedeværelsen af ​​et optimalt sæt funktioner, en fotolampe ressource til 300.000 blink, høj effekt (drevet af netværket), to typer epilation (glide og stempel) - alt dette danner en ret høj pris for enheden ($ 600).

Små ulemper: Ingen baggrundsbelysning, umulig at bruge med barberskum. Producent: Boots, Cyden Ltd, UK.

Øjenbrynskorrektion i Zelenograd

Ansigtshår fjernelse voks