Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder

Den nemmeste måde at slippe af med uønsket vegetation er depilation med en barbermaskine. At vælge en god maskine til bikiniområdet og benene er måske ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Gillette-selskabet repræsenterer Venus-linjen, hvor hver kvinde kan vælge selv en passende mulighed.

arter

Venus linjen blev skabt med hensyn til kvindelige funktioner. Dette gør det muligt at gøre hårfjerningsprocessen så effektiv og komfortabel som muligt. Typer af Venus-maskiner fra Gillette:

SPA Breeze

Trebladet barbermaskine med udskiftelige kassetter og en indbygget fugtgivende strimmel, som giver komfort og omhu under proceduren. Det flydende hoved giver dig mulighed for at håndtere vanskelige at nå områder godt. Inkluderer 2 flytbare kassetter.

Snap omfavnelse

Kompakt 5-bladet razor i en plastik kasse. I et sæt er der en udskiftelig patron (1 stk.). Maskinen indeholder to fugtighedsgivende strimler (øverst og nederst på hovedet), hvilket gør det lettere at glide over huden.

Takket være den gummerede overflade glider håndtaget ikke ud af hænderne. Funktion: plastikhus med huller til ventilation. Snap Embrace er uundværlig på ture og forretningsrejser.

Embrace

Venus Embrace - en barbermaskine med et fembladet system. Der er en fugtighedsgivende gel strimmel og gummeret tape for bedre slip på overfladen. Gentager alle linjer i kroppen. Håndtaget har en silikoneoverflade. Fjerner alle hår fra første gang, det er ikke nødvendigt at genbehandling huden.

Satin pleje

Disposable barbermaskine med to blade. Håndtere prægede. Fugtighedsstrimler indeholder E-vitamin og aloe-ekstrakt. Til salg er der pakker på 2 stk. og 4 stk.

VenusOlay

Maskine med et fembladet system og med indbyggede fugtgivende puder Olay. De er placeret på siderne af bladet, ensartet i type til den sædvanlige pressede sæbe. Når fugtgivende udgør huden danner en delikat tekstur med duften af ​​honning og mælk.

Produktet giver en ideel og behagelig barbering og samtidig forsigtig behandling af det behandlede område uden brug af ekstra midler. Fremmer naturlig hydrering af epidermis. Der er en særlig sucker i sættet.

Sensitive Touch of Aloe

En anden barbermaskine fra Gillette. Den har et plastikgreb uden gummiindsatser. Udstyret med et fembladet system til en behagelig barbering, fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt.

Venus trimmer

Dette er en speciel barberkniv til at eliminere uønsket hår i bikiniområdet. Nøjagtigt saks, der giver lethed, sikkerhed og komfort under proceduren. Designet til tør og våd hårfjerning.

klassisk

Den klassiske version af en engangs maskine. Det har et flydende hoved, der giver hårfjerning på svært tilgængelige steder. Der er en fugtgivende strimmel.

Og her er et overblik over midlerne til at bremse hårvækst efter barbering.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Gillette Venus-maskinerne er:

 • Takket være den specielle teknologi til placering af knivene giver en sikker barbering uden nedskæringer;
 • egnet til følsom hud;
 • giver blid hårfjerning uden irritation
 • har et ergonomisk håndtag
 • gør depilationskvaliteten.

En relativ ulempe er den højere omkostning sammenlignet med andre mærker.

Tips til at vælge en maskine til bikiniområdet og benene

Før proceduren skal du beslutte dig for en passende model, der giver et bedre resultat. Hendes valg udføres under hensyntagen til aflejringszonerne, hudens følsomhed og egenskabens egenskaber. En fembladet maskine er velegnet til tykkere og længere hår, og en trebladet er til tynde og svage hår.

For følsomme områder er det bedst at købe et fembladet system. Med det kan du opnå hårfjerning fra den første. Genbehandling af bikiniområdet er ikke påkrævet, hvilket vil reducere hudens invasiveness. Til benene passer 3, 5 og 2 bladmaskiner.

Med normal hud, der ikke er tilbøjelig til irritation, kan du bruge næsten alle de viste modeller. Efter alt er alle maskiner udstyret med en fugtighedscreme. Hvis en kvinde har følsom hud, vil den mest egnede være 5-bladet razors, nemlig Snap Embrace, Sensitive Touch of Aloe, VenusOlay.

På trods af nogle forskelle i Venus-produkter er der et generelt karakteristisk - højstyrket skærpet bladstål. Det er denne kvalitet, der gør proceduren bedre og sikrere, og giver nem glidning.

OBS! Valget afhænger af personlige præferencer og brugervenlighed. På grund af de indbyggede gelpuder i VenusOlay-modeller er depilering på intime steder måske ikke helt behageligt.

anmeldelser

Om produkter brugerne udtrykkes hovedsageligt på en positiv måde. Kvinder i kommentarerne bemærker en blød fjernelse uden irritation, en lang levetid på et bånd, kvalitetsresultatet af depilationen - perfekt glat hud. I de negative anmeldelser af barbermaden Venus indikerede en høj pris. Nogle brugere sagde, at maskinerne ikke adskiller sig fra lignende analoger. Det er værd at bemærke, at alle kommentarer er subjektive.

Svetlana Tarasevich, 40 år gammel, Saratov: "Jeg har meget følsom hud, vi snakker ikke engang om elektriske epilatorer og voksfjerning af hår. Derfor skal du altid vælge en god maskine. Jeg prøvede forskellige barbermaskiner fra Venus, jeg kunne godt lide alt.

Men i dag vil jeg forlade en anmeldelse om VenusOlay - det erobret mig lige. Efter at jeg havde gennemført proceduren var der slet ingen irritation. Ja, og følelsen af ​​at jeg barber mine ben, var slet ikke. Gel puder lugter godt, fugtigt godt. Deres forbrug afhænger af hyppigheden af ​​proceduren. Den bevarer sine kvaliteter efter to måneders brug, selv efter at puderne er slidt af. Min score er fem ud af fem. "

Antonina Fedoseeva, 34, St. Petersborg: "Jeg har brugt Venus-produkter i flere år nu. Over tid har penen mistet sin præsentation. Jeg ønskede at opgradere, så jeg fik mig en Snap Embrace. Jeg kunne virkelig godt lide mini-versionen med en kompakt pen.

Maskinen er behagelig at holde hånden på trods af størrelsen. Barberer meget rent, lader ikke et enkelt hår igennem. Særlig opmærksomhed fortjener en plastikpose, som er meget bekvemt at opbevare Venus. Prisen er selvfølgelig for høj, ikke alle har råd til det. "

Polina Vasilenko, 24, Voronezh: "Jeg købte mig en Bikini Trimmer trimmer. Nu vil jeg fortælle mere detaljeret. Trims pænt og jævnt, forårsager ikke irritation på det mest delikate sted. Brugt både tørt og i bruseren. Resultatet er ikke anderledes. Blandt de fordele, jeg bemærkede for mig selv - sikkerhed, et godt resultat. Blandt manglerne er der ingen mulighed for at udskifte patronen. "

Elena Anatolyevna, 45, Moskva: "En ven roste Venus SPA Breeze så meget, at jeg besluttede at købe. Ærligt, ikke særlig imponeret. Ja, barberer godt. Men det samme resultat kan opnås fra andre maskiner. Og dulled med samme hastighed. Brugt til denne BIC, er forskellen ikke særlig følt mellem dem. Og de er billigere. "

Marina Vasiltsova, 34, Ekaterinburg: "Jeg forsøgte mange maskiner fra Venus-linjen. Fembladet, helt klart, barberer bedre og mere effektivt end trebladet. Jeg kunne godt lide alt, men jeg fremhæver stadig VenusOlay. Fugtgivende gel puder er meget tiltalende, og duften er bare super. Separat vil jeg bemærke bladernes lange levetid. Den høje pris på produkter forvirrer, og kun de bedste indtryk. "

konklusion

Venus-linjen er således repræsenteret af SPA Breeze, Snap Embrace, Embrace, Satin Care, VenusOlay, Sensitive Touch of Aloe, Classic, Bikini Trimmer. Alle er skabt under hensyntagen til kvindens hud. Brugere forlod for det meste positive tilbagemeldinger på de viste modeller. Hvilken slags kvinders barbermaskine Venus er bedre at købe, alle beslutter sig selv.

Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

Razor Gillette Venus i Zelenograd

vej, antallet af barberblad: 5 stykker, skumplader, flydende hoved, fugtgivende strimmel

udskiftelige blade inkluderet (0 stk), til følsom hud, antal barberblad: 3 stk, skumpuder, flydende hoved, fugtgivende strimmel, slidindikator

vej, til følsom hud, antallet af barberblad: 5 stk, skumpuder, flydende hoved, fugtgivende strimmel, slidindikator

engangsbrug, vej, antal knivblader: 5 stk. flydende hoved, fugtighedsstrimmel, slidindikator

disponible skumplader, flydende hoved, fugtighedsstrimmel, slidindikator

vej, antallet af barberblad: 3 stykker, skumplader, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel

til følsom hud, antal knivblader: 3 stk. skumplader, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel

disponibel, til følsom hud, antal barberknive: 2 stk, flydende hoved, fugtighedsgivende strimmel, slid indikator

Antal knivblader: 3 stk. skumplader, flydende hoved, fugtighedsstrimler, slidindikator

til følsom hud, antal barberknive: 5 stk. skumpuder, flydende hoved, fugtgivende strimmel

Plast, metal Føles som en gudinde! Razor med flytbare kassetter til kvinder. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Den første barberkniv med 3 knive til kvinder er designet specielt til kvindens krops egenskaber. Glat br.

Plast, metal Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fuktgivende strimmel giver.

Kvinders Venus Swirl barbermaskine fra Gillette firmaet er lavet i lilla farve og dekoreret med et smukt mønster. Denne barbermaskin leveres med 1 kassette, som eventuelt kan udskiftes. Razor med et bevægeligt hoved følger kroppens konturer, som giver et hoved.

Venus barbermaskine med 1 aftagelig kassette (7702018916504) giver dig en behagelig barbering. Håndtaget har specielle indsatser lavet af elastomer, takket være rakeren er let og behagelig at holde i hånden. Den specielle fremspring til fingerstøtten sikrer fuldstændig kontrol og manøvrering.

En engangs Gillette Satin Care maskine med en dobbeltbladet fastgørelse på krumme håndtag gør det muligt for barbermaskinen at glide jævnt over din hud. Den fugtighedsgivende strimmel i engangsmaskinen indeholder vitamin E og aloe vera, som er gavnlige for huden.

Kun en barbermaskine bevægelse til en utrolig ren barbering og silkeblød hud! Tre blade er omgivet af elastomer beskyttende puder. Padsene forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og glattere barbering. Takket være det flydende hoved af en rund form, en kat.

Smørebåndets sammensætning: PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrity-tetra-Di-T-butylhydroxyhydrocinnamat, Aloe Barbadensis Leavesaft, Tocopherylacetat, Tris (Di-T-Butyl) phosphit, BHT, Glycolmateriale : plastik, metal. Disposable barbermaskine "Venu.

Den første kvinders barbermaskine med 3 blader fra Venus har beskyttende puder til glat og behagelig barbering. 3 blade til en perfekt one-touch hudglatthed Beskyttende puder glatter huden, så den passer mere til barbermaskinen. Den blå indikator bliver blege, da den dårer.

Kvinder razor venus

Barbering i lang tid indtager en ledende stilling blandt de måder at håndtere uønsket hår på kroppen af ​​en kvinde. Denne metode er hurtig, effektiv, smertefri, kræver ikke finansielle investeringer. Hovedproblemet med kvaliteten af ​​proceduren er at finde en god barbermaskine. Der er hundredvis af virksomheder og sorter af denne nødvendige enhed på det moderne marked. I artiklen betragter vi 5 prøver fra forskellige producenter og bestemmer, hvilken razor der er bedre for kvinder ifølge forbrugerne.

Barbering razor Gillette Simply Venus 3 oversigt

Virksomheden Venus har frigivet en række engangsmaskiner. Pakken leveres i 4 stykker, hver udstyret med en individuel plasthætte til beskyttelse mod støv og snavs. Attraktive design i lyserøde nuancer tiltrækker altid kvindelige befolkning i forskellige aldre.

Udstyret med tre skarpe skæroverflader til en glat barbering og en heliumstrimmel til fugtning af huden.

 • Håndtag med gummi, skridsikre indlæg.
 • Det flydende hoved giver komfortabel brug og forhindrer udskæringer.
 • Let at bruge og glat resultat.
 • Acceptabel pris - en pakke på 4 stykker koster omkring 200-300 rubler.

Ifølge kunderne barberer han rent og hurtigt, forårsager ikke irritation af huden.

Barbershave Dorco Shai 3 + 3 anmeldelse

Koreanske skønhedsprodukter bliver større. En af repræsentanterne for skønhedsindustrien - Dorco Shai 3 + 3. Fra standardmodellerne skelnes det af antallet af knive - der er 6 af dem. Ud over selve produktet indeholder pakken en aftagelig kassette i individuelle plastemballager og et stativ med en sugekop, der er fastgjort til flisen.

Den største fordel er et dobbelt, blødt bøjningshoved med 6 stålskæreflader og en fugtighedsgivende strimmel. Ekstrakter af Aloe, lavendel og E-vitamin fugtiggør huden forsigtigt under barberingen, hvilket reducerer sandsynligheden for irritation.

 • Det brede, gummierede håndtag glider ikke selv i våde og sæbehænder.
 • 6 skarpe stålblade sikrer effektiviteten af ​​proceduren.
 • Bøjningshovedet hjælper med at undgå snit på bøjningerne.
 • Silikonemassageindsatser på hovedet giver en blid massage.
 • Stålskære dele i lang tid mister ikke deres skarphed.

Ulemper: prisen uden udskiftelige kassetter er omkring 500-600 rubler, standen er ikke udstyret med et rum til opbevaring af en ekstra patron.

Schick Quattro barbering anmeldelse

Den koreanske modstykke af populære firmaer har et ret lille design, et metalhåndtag. Leveres med en udskiftelig patron og kompakt sugekopholder.

At se en kvindelig barbermaskine i en metalversion er usædvanlig. Men i kombination med en lyserød gummibelægning ser den meget stilfuld ud.

 • 4 stålblade dækket med et beskyttelsesnet for at forhindre udskæringer til sart hud.
 • Det kompakte, flydende metalhoved kan nemt nå de mest utilgængelige steder.
 • Gummi greb, der ikke glider ud af våde hænder.
 • Fugtgivende strimmel med ekstrakter af jojoba og acai, der plejer huden under proceduren.
 • Beskyttende plastikhætte, der beskytter skæredele mod støv, beskadigelse under opbevaring og transport.
 • Miniature sugekop til nem opbevaring.
 • Acceptabel pris - 250-300 rubler.

Til mindre ulemper kan tilskrives stativet på sugekoppen - det er ikke godt monteret på flisen.

Shaving Razor Shine Razor Fødselsdag T-Shirt Razor Handle 2 stk. X5 USA Blade

Aliexpress hjælper os ofte med det billige produkt. Qshave Green Lady Shaving er tilfældet, når kvaliteten matcher eller endda overstiger prisen. Varerne kommer i hvid kartonemballage. Produkt fremstillet i USA. Håndtaget og to udskiftelige patroner er inkluderet i pakken. Designet er lavet i hvid og grøn farve, den adskiller den fra andre kvindelige tilbehør til depilation, som hovedsagelig er lavet i lyserød skygge.

 • 5 skarpe stålklinger. I den første applikation bør du barbere meget forsigtigt, fordi de skærende dele er meget skarpe.
 • Det bekvemme gummierede håndtag, der forhindrer at glide fra hænderne.
 • Rimelig pris. Et sæt med to kassetter koster 350-400 rubler.
 • Plastikasker på hver patron for at beskytte mod snavs.

Ulemperne omfatter kun tilstrækkelig lang levering fra Kina og for tætte skæreelementer, hvoraf de ofte bliver tilstoppede.

Shick Intuition razor review

Det usædvanlige design vil helt sikkert tiltrække kvinders opmærksomhed. Enheden er forskellig fra det sædvanlige, massive udseende og kanter, der er indrammet af sæbe. Inkluderet er en maskine, 2 udskiftelige patroner, etui og stativ på sugekoppen. Men glæde ved første øjekast er han ikke så god i praksis.

 • Usædvanligt design. Den massive konstruktion er mere som en epilator.
 • Brug af maskinen kræver ikke brug af barberingsprodukter. Skæredelen placeres i et stykke tørt sæbeformigt stof, der skummes ved kontakt med vand. Skummet er dannet i en lille mængde, men det glider godt og har en behagelig aroma. Bladene bevæger sig langs det glat, umærkeligt.
 • 4 knive er beskyttet med et specielt mesh for at forhindre udskæringer.
 • Plastikui, der beskytter patronen mod snavs.

Ulemper: prisen på et sæt med to kassetter i intervallet 800-1000 rubler.

Ifølge anmeldelser af piger, der har oplevet et usædvanligt design, er konklusionen, at maskinen har mere visuel fornøjelse end funktionel.

Del "5 bedste barbermaskiner til kvinder"

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.

God dag!

I min anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvad der egentlig ikke passede mig i denne barbermaskine og hvilken maskine, efter min mening (og min families mening), er den bedste.

Jeg begynder med baggrunden.

Jeg prøvede mange barbermaskiner (med forskelligt antal blade, både mandlige og kvindelige, og "disponible" og genanvendelige) og konkluderede at den bedste barbermaskine er Gillette Fusion (mænd). . Min mand kom til samme konklusion, så han tog det fra mig, eller handlede det snarere for en Gillette Mach3 turbo (3-ku razor), men hun fungerede ikke for mig. Der var et problem: enten brug en til to (Gillette Fusion), eller køb mig en ny maskine. Det var billigere at købe en ny og jeg stoppede ved Gillette Venus Embrace (et anstændigt udseende, prisen er to gange billigere end fusionen).

Nu om ulemperne ved Gillette Venus Embrace:

- Ægte barberingshår (en gang eller endog to og tre). Måske er det på grund af det store barberhoved (hvor forskellige nye genstande er udstoppet: gel, rezinochki; uden hvilken jeg personligt lider behageligt), så det er meget "klumpet", mere præcist, det er ikke egnet til alle kropsdele, nemlig til ben!

- frygtelig rive huden! Selv engang! Og det er ikke kun min mening, men også mandens mening, som også testede barbermaden. Efter at have brugt det hver dag havde jeg et stort problem i armhulerne (mange sår og rødme). Det kom til det punkt, at jeg måtte gå til epilatoren.

- Materialet og størrelsen af ​​barberhåndtaget.

Det er ekstremt ubelejligt at vende det over i hendes hånd, da hun forsøger at hoppe ud / glide ud. Gillette Fusion har ikke noget sådant problem.

Det eneste plus i Gillette Venus Embrace er prisen, men igen er dette i sammenligning med Gillette Fusion.

konklusion: I måneden med at bruge Gillette Venus Embrace modtog jeg ikke kun negative følelser, men også for første gang - hudirritation! Og jeg kom til den konklusion, at det er bedre at overbetale og købe en normal ting end dette.

Kvinder razor venus

Køb Gillette Simply Venus Razor kvindelige 2 stk. Med hjemmelevering i online-butikken. Når du bestiller via hjemmesiden, kontaktcentret eller mobilapplikationen, kan du få privilegier fra medlemmer af klubben "Crossroads".

Ingen har efterladt en produktanmeldelse,
Du bliver den første!

Bred vifte af produkter

Garanti for produktkvalitet

Levering til lejligheden på den næste
dagen

Fordele for korsvejsledere

COSMOPOLITAN

RYK OG TENDER UDEN IRRITATION: Venus Embrace Sensitive razor for følsom hud

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der oplever barbering sensationer i deres hud.

"Jeg har for følsom hud, jeg har ikke råd til det" - hvor ofte vi hører fra venner, eller vi siger noget lignende os selv, klager over irritation efter depilation. Den gode nyhed: i de fleste tilfælde er ubehaget ikke på grund af hudegenskaber, men til det forkerte valg eller brug af en barbermaskine. Brand nummer 1, som anbefales af kvindelige dermatologer1, repræsenterer Venus Embrace Sensitive razor til en renere barbering med mindre irritation2 selv med symptomer på følsom hud. Med Venus Embrace Sensitive, kan du og bør tillade dig selv daglig glathed. I stedet for at bekymre dig om irritation, kan du kun nyde glæden ved beundrende blik og blide berøringer af smukke strålende hud!

Venus forskningsresultater: et problem i huden eller i en barbermaskine?

En undersøgelse af 3 kvinder i forskellige lande viste, at 75% af dem oplever irritation af huden på deres ben, underarms eller bjerget efter barbering. Og mere end halvdelen af ​​deltagerne i undersøgelsen er overbeviste om, at årsagen til ubehag er følsomheden af ​​deres hud. Er dette virkelig tilfældet? Venus vendte sig til førende hudlæger i USA for et svar4. Og her er resultatet: 82% af specialisterne mener, at irritation efter barbering kan forveksles med symptomer på følsom hud. Og 91% af de undersøgte hudlæger siger, at barbermaskinens valg direkte påvirker graden af ​​hudirritation. Brugen af ​​dårlig kvalitet eller utilstrækkeligt skarpe barbermaskiner og manglende overholdelse af de grundlæggende regler for barbering fører til skade, rødme og tør hud. I de fleste tilfælde er det nok at vælge en passende barbermaskine for at slippe af med sådanne problemer.

Det rigtige valg til følsom hud: Venus Embrace Sensitive razor

Venus Embrace Sensitive razor er specielt designet til kvinder, der mærker tegn på hudfølsomhed ved barbering.

 • Fem tynde flydende knive ligger tæt på hinanden, hvilket gør det muligt at reducere trykket af hver af dem på huden.
 • Det bevægelige hoved passer godt til huden og gentager alle kroppens kurver nøjagtigt, så der ikke er behov for at køre rakeren igen i samme område.
 • Den unikke Lubrastrip teknologi med en otte gange stigning i antallet af komponenter for at lette glidning 2 danner et beskyttende lag mellem barbermaskine og hud.
 • Forbedret fugtighedsbånd med aloe-ekstrakt og smørende ingredienser øger blødheden på knivene på huden.

Resultatet er en perfekt ren daglig barbering uden ubehag og hudirritation.

Hemmeligheden om glathed: rådgivning fra hudlæger om brugen af ​​barbermaden

Venus ekspert Dr. Jody Levin og andre hudlæger anbefaler at følge nogle få enkle regler for god barbering uden hudirritation:

 • grundigt sæbe våd hud i et par minutter, og fortsæt derefter med barbering, efter proceduren, vask skummet af
 • juster temperaturen på vandet, så det er varmt, men ikke varmt;
 • Brug altid en barberkniv med skarpe knive;
 • undgå stærk barberkniv, der presser på huden, når du barberer;
 • brug barbergel - Satin Care Ultra Sensitive gel uden dufte og farvestoffer til følsom hud er perfekt til dette.

Gode ​​barbermaskiner til barbering

Piger, her har vi allerede diskuteret alt. Og epilatorer og geler og skum til barbering, og barbermaskinerne har omgået.) Jeg vil gerne huske barbermaden, så jeg appellerer til dig smukke indbyggere i damesprojektet.

Det er ønskeligt, at barbermassen havde en dyse med 4-5 knive og var bevægelig.

Venus - Venus Embrace razor med fem blade + endnu tidligere købte jeg deres maskine, den, hvor du skal indsætte et batteri, og det vibrerer derved formentlig at give mindre irritation og afskrælning (i et sæt blev 3 blader fastgjort til det, men da nogen finer kassetter er kompatible med venus maskiner med et vilkårligt antal blade, jeg erstattede dem med fem-blade dem. flydende hoved. dybest set normalt

Jeg også for Venus - brug i mange år! Elsker det!

Absolut Venus. Du kan håndtere dem forskelligt og med en budgetmulighed, hvis du køber en af ​​de 3 knive, fordi de som de sagde er kassetterne forskellige, og dysen er den samme. Jeg kan godt lide det meget, jeg har brugt det i 10 år.

Jeg har også Venus, 3 knive, generelt, jeg bemærkede ikke forskellen mellem den nye 5-blad og den sædvanlige. Dybest set bruger jeg epilatoren, barbermaskinen er lige i tilfælde))

men det forekommer mig stadig, at det fra en kassette med 5 blades stimulation blev meget mere udseende end fra treklammer.

Embrace er meget god. og Breeze..)) med gel puder

Jeg har følsom hud, jeg har ikke fundet noget bedre for mig selv)

I programmet om kosmetik talte de også om knive, at deres antal ikke påvirker kvaliteten af ​​barberingen, det er en solid reklame. Bare nødt til at skifte maskinerne i tide. Jeg har Venus tre-lane og tovejs Vest - der er praktisk talt ingen forskel. det ser ud til at barbere bedre.

Jeg skelner mellem 3 og 4-5 blade. Bare for hendes mand, efter tre knive, svarede hans nakke til mordstedet, og efter fem var der slet ingen irritation.

Det er tydeligt at nogen vil gøre for dette og komme med nye versioner af barbermaskiner))

Piger, fortæl mig, er det praktisk at bruge en barbermaskine med indbyggede gelpuder?

Det gør jeg ikke rigtig. Den øverste pude blev brugt op, og den nederste var kun halvdelen, det blev på en eller anden måde forkert. Og jeg brugte stadig barberskum uden det med pads, det var lidt tørt at barbere.

Det samme. Jeg har stadig sådan barbermaskine,

Jeg barberer kun benene under knæene, irritation er højere, fordi 3 knive, men sådanne myleter er meget komfortable, du kan virkelig bruge dem uden skummet, men den nederste puten forbruges dobbelt så hurtigt som den øverste.

Fejlfri, i princippet praktisk. Men denne mulighed er ikke for hårdt hår du ved hvor))

Her er jeg ved det samme sted)))

Selvfølgelig, med sådanne pads passerer smashingen på en eller anden måde, men jeg bruger stadig enten barberingsgel eller almindelig brusergel. Og ligesom Volka, falder den øverste pude ret ret hurtigt, og så føles huden ubehagelig -Denne øvre kant som om at ridse huden.

Efter min mening er disse pads i princippet uøkonomiske. Bladene er endnu ikke stumpet - barberer godt, og puderne er forbi. Vi skal ændre båndet. Forkæle dette.

Nej, jeg har på et tidspunkt det prokhodit.

Forkælelse, selvtilfredshed))) Slip løs pengene =)

Og hvordan dækker denne gel huden? Jeg kan ikke forestille mig selve processen.

Nå er der disse gelpuder på begge sider, øverst og nederst, våd dem, og når du kører en barbermaskine på huden, smider disse puder huden med gel. Bare sådan)

Disse gel puder passede mig ikke overhovedet! Nu køber jeg ikke engang sådanne kassetter) Jeg foretrækker at bruge gel separat.

Jeg har netop genstartet om disse puder og det er derfor: det anbefales normalt at påføre gelen og vent et øjeblik eller to, huden blødgør og forbereder sig og derefter barberer. Med puderne så ikke ride, så jeg frygter irritation.

Vika, rolig og køb almindelige kassetter)) Disse vil ikke gøre et mirakel med pads. Desuden bliver denne gel nogle gange helt gennemblødt og strækker sig så uæstetisk til en barbermaskine. )))

Er klart. Jeg vil have Venus Embrace kassetter at prøve.

Jeg har en Venus barberkniv med 3 knive. Med 5yu vil jeg aldrig tage det igen, for efter det begynder hår hurtigt at vokse og blive grovere. Så jeg anbefaler 3 knive

Og hvad er fangsten, 3 eller 5 blade? For eksempel kan jeg stadig gå to gange på samme sted, det viser sig som efter 10 blade.

Jeg har en vild irritation fra dem.

Volka, jeg tror, ​​jeg skrev, hvad forskellen er, for mange mennesker er irriteret, jeg begyndte personligt at vokse hår hurtigere og grovere. Hvem som selvfølgelig.

Jeg prøvede alle slags Venus-kassetter (Embrace, Divine, Breeze), bedre end den allerførste med tre blade NO for me. med 5 blade fra det af en eller anden grund det gør ondt, så jeg barberer kun deres fødder. og den med gelpuder er ubehagelig, for stor, de også, kun benene. nogle gange er den gamle stadig bedre end den nye)))

LadiesProject er en social kosmetik guide. Et sted hvor piger diskuterer kosmetik, evaluerer produkter og mærker, kender til nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer at vælge og købe kosmetik af høj kvalitet. Alle kan blive en del af vores venlige team.

Bliv medlem med os lige nu, læs, kommentér, del feedback og ideer, fortæl om nye indkøb!

Razors venus

Venedig · Venus Embrace SNAP Razor med 1 udskiftelig kassette

Føles som en gudinde! Razor Venus Embrace SNAP. Øjeblikkelig glathed, hvor du end er. - Alt kan ske når som helst! Føl øjeblikkelig glathed. - Kompakt emballage passer komfortabelt i en håndtaske, kuffert eller gympose. - Mini pen er nem at holde og nem at gemme. - 5 Venus Embrace blade, der følger kurverne i kroppen, for en tæt barbering og en strimmel, der aktiveres i vandet for en glat glide. - Fugtighedsstrimler. Giver glat glid, fugt og beskytter

VENUS · Udskifteligt omfavn sensitiv barberingssæt til følsom hud (4 stk.)

Føles som en gudinde! Razors godkendt af hudlæger til ren barbering! VENUS Proskin Moisturerich udskiftelige kassetter: gelpadser med næringsolier. - 5 knive til ren barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. - 3 gange mere næringsrige olier i gelpadser. Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering. - Microcrests. Hæv hår, beskyt huden mod nedskæringer

VENUS · Venus Proskin Razor, med 2 udskiftelige kassetter

Barberingssæt VENUS

VENUS · Venus Riviera engangsbærer til kvinder, 2 stk

Føles som en gudinde! Den bedste engangsbærer fra Venus. - 3 uafhængigt suspenderede blade. - Giv en renere barbering. - Fugtighedsstrimler med E-vitamin og aloe giver en glat glide og hjælper med at beskytte huden under barberingen. - Åben arkitektur. Giver dig mulighed for nemt at vaske knivene, forhindrer hårstik. - Bløde beskyttelsespuder lavet af elastomer. Gnid forsigtigt huden, hvilket giver en renere og mere jævn barbering. - Flydende hoved rundt form. Gentager konturer bedre

VENUS · Simply Venus 3 Plus, 3 stk, engangs barbermaskiner

Føles som en gudinde! Simpelthen Venus 3 Plus - en 3-bladet engangs barberhane hjælper med at gøre huden perfekt glat. Simpelthen Venus 3 Plus giver en mere behagelig, glat barbering i forhold til Simply Venus 2. - Premium disponibel barbermaskine. - 3 uafhængigt suspenderede blade giver en tættere barbering. - Fugtighedsstrimler med E-vitamin og aloe giver en glat glide og hjælper med at beskytte huden under barberingen. - Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, giver

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Efterår / Vinter 2016/17.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Efterår / Vinter 2016/17.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Efterår / Vinter 2016/17.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Efterår / Vinter 2016/17.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2016.

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

VENUS · Simply Venus engangs barbermaskiner til kvinder, 4 stk

Føles som en gudinde! Engangsskrabere for kvinder Simply Venus 3. - En ren, behagelig barbering * * sammenlignet med en engangsskraber Simply Venus 2. -. 3 uafhængigt ophængte blade giver en tættere barbering. - Smøreindikatorstrimlen sikrer glat glidning og hjælper med at beskytte huden under barberingen. - Håndtaget med indsatser af elastomer øger styringen af ​​bevægelser under barberingen. - Disposable shaver Simply Venus 3 fås i pakninger med 4 stk.

VENUS · Udskiftelig VenusOlay-shaving kassette med sød bered duft, 4 stk

Føles som en gudinde! Ny Venus Razor Olay med aromaen af ​​søde bær kombinerer 5 blade, der forsigtigt exfolierer huden, og Olay fugtgivende puder, der hjælper med at bevare hudens naturlige hydration *. * mindre tør følelse i forhold til Venus Breeze over tid. - Exfolierer, fremmer hudfornyelse, samt bevarer hudens naturlige fugt under barberingen (mindre tørhed i forhold til Venus Breeze over tid). Forskellige smag er tilgængelige. - Alle barbermaskiner

VENUS · Venus Classic Gave Set (Venus Classic Razor + Satin Care Shaving Gel)

Øjeblikkelig glathed, hvor du end er. Et ideelt valg for dem der altid er på farten. Sammensætning af gave sæt: Venus Snap barberkniv med Embrace tape + Satin Care Ren barbering gel Delikat (75 ml). Produktegenskaber - Venus Snap Compact Razor med omfavnelse Cassette: 5 blade til fantastisk glat hud for endnu længere (sammenlignet med Venus Classic). Fugtgivende tape smører og beskytter huden under barberingen. Det lille ergonomiske elastomerehåndtag giver fuld kontrol selv i

VENUS · Venus Gavesæt Olay Sugarberry (Razor + Spare Cassette + Stilfuld Kosmetisk Taske)

Razor 2 i 1 - ingen brug for barbering gel. Hjælper med at bevare det naturlige niveau af hudfugtighed. Gavesætets sammensætning: Venus Razor Olay Sugarberry + Venus Replacement Cassette Olay Sukkerbær + Stilfuld Kosmetikpose. Produktegenskaber - Venus Razor Olay Sugarberry: 5 blade til bedøvelse glat hud for endnu længere (sammenlignet med Venus Classic); Fugtgivende puder med duften af ​​søde bær erstatter barbergel og hjælper med at bevare den naturlige Ph-balance i huden; Egronomichesky håndtag fra el

Venus · Razor med 2 flytbare kassetter

VENUS Embrace razor med 5 blade: en glat følelse endnu længere i forhold til den klassiske VENUS razor med 3 blade

VENUS · Venus Swirl Razor med en udskiftelig kassette

Gentager alle bøjninger for perfekt glathed! Den nye Venus Swirl er vores bedste barbermaskine til kvinder! Hun gentager alle kurverne i kroppen for de feminine bens fejlfri glathed. Den revolutionerende FlexiBall teknologi og ergonomisk designer håndtag. 5 af de skarpeste knive fra Venus. Bladene har en mikro-børste og et befugtningsbånd aktiveret i vand.

VENUS · Udskiftelige hvirvelkassetter 2 stk.

De skarpeste blader fra Venus! De teknologisk avancerede CONTOUR-blade er 6 gange mere mobile end Venus Classic. De har en microbrush og et befugtningsbånd aktiveret i vand.

VENUS · Udskiftelige hvirvelkassetter 4 stk.

De skarpeste blader fra Venus! De teknologisk avancerede CONTOUR-blade er 6 gange mere mobile end Venus Classic. De har en microbrush og et befugtningsbånd aktiveret i vand.

Venus · Razor med 2 udskiftelige kassetter VNS-81535222

Reference: VNS-81535222Sostav: sammensætning smørende strimmel: peg-115m, peg-7m, peg-100, BHT, tocopherylacetat, aloebarbadensis, vitis vinifera, Persea grattisima sostavlenty: peg-115m, peg-7m, peg-100, BHT, tocopherylacetat, vitis vinifera, Persea gratissimaOpisanie: VENUS Embrace barberblade med 5 knive: glat føler sig endnu længere i forhold til den klassiske barberkniv VENUS 3 lezviyamiStrana design: PolshaStrana produktion: Polen

VENUS · Udskiftelige barberingskassetter SENSOR Excel (5 stk.)

Gillette Sensor Excel-barberpatronerne indeholder 2 på hinanden følgende forkromede blade, 5 mikroskiver til en glat barbering og en smørebånd af aloe vera. Aftagelige dobbeltbladede kassetter til ren og behagelig barbering til en overkommelig pris.

VENUS · Razor OLAY med 1 aftagelig kassette

Føles som en gudinde! Den guddommelige kombination af hudpleje hjælper med at bevare hudens naturlige hydrering. Det har en behagelig duft af vanillecreme. 3 gange mere fugt i Olay gel puder! Ingen brug for barbering gel længere! Olay gel puder indeholder et kompleks af fugtigheds- og barberingskomponenter, der smører huden for bedre glidning. Fem blade placeret tættere på hinanden mindsker trykket på huden under barberingen og gør denne proces så behagelig som muligt.

VENUS · Udskiftelig barberingsaske (4 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde beskyttelsespuder af elastomer forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og mere jævn barbering. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

VENUS · Udskiftelig barberingsaske (2 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde beskyttelsespuder af elastomer forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og mere jævn barbering. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

VENUS · Spa Breeze udskiftelige barberingskassetter (4 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus SPA Breeze-kassetter: barberingspadser, beriget med naturlige olier, med en frisk, tropisk duft indlejret i barbermaskinen. Med Venus Breeze behøver du ikke barbergel. Indbyggede gelpuder, der danner rigeligt skum ved barbering, giver en bekvem og hurtig barbering. 3 knive for tæt barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. De har mikrokæder, hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer og giver mere

VENUS · Udskiftelige Proskin Moisturerich barberingskassetter (4 stk.)

Føles som en gudinde! Razor 2 i 1 + gelpadser med næringsrige olier. Razors godkendt af hudlæger til ren barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. 3 gange mere nærende olier i gelpadser. Intet behov for barbering gel! Skab et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. SoftGrip håndtag til fuld kontrol selv i vand. indehaveren

VENUS · Udskiftelige Breeze shaving kassetter (med integrerede gel puder) (2 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelig Venus Breeze 2 i 1 kassetter: barberingsplader, beriget med naturlige olier, med en frisk tropisk duft indlejret i barbermaskine. Med Venus Breeze behøver du ikke barbergel. Indbyggede gelpuder, der danner rigeligt skum ved barbering, giver en bekvem og hurtig barbering. 3 knive for tæt barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. De har mikrokæder, hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer og giver mere

VENUS · Udskiftelige Breeze shaving kassetter (med integrerede gel puder) (4 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelig Venus Breeze 2 i 1 kassetter: barberingsplader, beriget med naturlige olier, med en frisk tropisk duft indlejret i barbermaskine. Med Venus Breeze behøver du ikke barbergel. Barbering har aldrig været så nemt! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering. Tre blade til en tæt barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Microcrests løfter hår, beskytter huden mod nedskæringer og giver mere

VENUS · Guddommelige udskiftnings barberpatroner (2 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus Devine kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde beskyttelsespuder af elastomer forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og mere jævn barbering. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

VENUS · Divine Sensitive Removable Shaving Cassettes (4 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus Divine kassetter. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. 3 blade og fugtighedsgivende strimler til guddommelig glat hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. 3 fugtighedsgivende strimler med tilsætning af naturlige olier og aloe-ekstrakt giver en glat glid, fugt og beskytter huden under barberingen. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

VENUS · Udskiftelige barberingskassetter OLAY (2 stk.)

Føles som en gudinde! Den guddommelige kombination af hudpleje hjælper med at bevare hudens naturlige hydrering. Det har en behagelig duft af vanillecreme. 3 gange mere fugt i Olay gel puder! Ingen brug for barbering gel længere! Olay gel puder indeholder et kompleks af fugtigheds- og barberingskomponenter, der smører huden for bedre glidning. Fem blade placeret tættere på hinanden mindsker trykket på huden under barberingen og gør denne proces så behagelig som muligt.

VENUS · Razor med 2 flytbare kassetter

Føles som en gudinde! Razor med flytbare kassetter til kvinder. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Designet specifikt med funktionerne i den kvindelige krop. Tre blade til en tæt barbering. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde beskyttelsespuder af elastomer forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og mere jævn barbering. P

VENUS · Embrace Razor med 2 udskiftelige kassetter

Føles som en gudinde! Den 5-bladede barbermaskine fjerner håret med hår, hvilket gør huden utrolig glat. 5 blade til fantastisk glathed! 5 blade til perfekt glat skæring. Gentag alle kurver i kroppen for en fantastisk glat hud. Tape til bedre glidning giver en utrolig let og glidende glidning. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver mere komfort

VENUS · Udskiftelig omfavnelse Rakebassette (4 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelig Venus Embrace kassetter med 5 blade: Fjern hårene med hår, hvilket gør huden utrolig glat. Fem blade til fantastisk glathed og perfekt glat barbering. Gentag alle kurver i kroppen for en fantastisk glat hud. Har et bånd til en bedre slip. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, der beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. Alle udskiftelige ka

VENUS · Embrace Shaver med 1 udskiftelig kassette

Føles som en gudinde! Den 5-bladede barbermaskine fjerner håret med hår, hvilket gør huden utrolig glat. 5 blade til fantastisk glathed! 5 blade til perfekt glat skæring. Gentag alle kurver i kroppen for en fantastisk glat hud. Tape til bedre glidning giver en utrolig let og glidende glidning. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver mere komfort

VENUS · SPA Breeze razor med 2 udskiftelige kassetter (med indbyggede striber med barbergel)

Føles som en gudinde! 2 i 1 barbermaskine: Indbyggede puder med barberingsgel med hvid tearoma, beriget med naturlige olier gør din hud glat og giver en behagelig aroma! De danner et rig skum, der giver en bekvem og hurtig barbering. Intet behov for barbering gel! Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. Alle Venus-aftagelige kassetter passer til alle Venus-barbermaskiner.

VENUS · Razor med 1 aftagelig kassette

Føles som en gudinde! Razor med flytbare kassetter til kvinder. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Den første barberkniv med 3 knive til kvinder er designet specielt til kvindens krops egenskaber. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde elastomer beskyttelsesklodser glatter huden forsigtigt og giver en renere og glattere hud.

VENUS · Proskin razor med 1 aftagelig kassette til følsom hud

Føles som en gudinde! Stor glathed og mindre følelse af irritation. Renere barbering med mindre hudirritation * * sammenlignet med Simply Venus 2, 5 barberblad, tættere på hinanden for mindre tryk på huden. Stor glathed og mindre følelse af irritation. Beskyttelsesbåndet til ernæringsformlen indeholder mere fugtighedsgivende midler og giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden. Fugtighedsstrimlen giver glat glidning

VENUS · Udskifteligt omfavnende barberkassette (2 stk.)

Føles som en gudinde! Udskiftelig Venus Embrace kassetter med 5 blade: Fjern hårene med hår, hvilket gør huden utrolig glat. 5 blade til fantastisk glathed og perfekt barbering gentag hver kurve i kroppen. Tape til bedre glidning giver en utrolig let og glidende glidning. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. Alle udskiftelige checkout

VENUS · Engangsbærer simpelt 2 (2 stk.)

Føles som en gudinde! Disposable barbermaskiner til kvinder Simpelthen Venus 2. Barbermaskinen, som selv tilpasser sig dig 2 knive giver en tæt barbering. Fugtighedsstrimler sikrer glat glidning og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Håndtaget i form af en dråbe giver dig mulighed for helt at styre dine barbers bevægelser.

VENUS · Engangsbærer simpelt 2 (4 stk.)

Føles som en gudinde! Disposable barbermaskiner til kvinder Simpelthen Venus 2. Barbermaskinen, som selv tilpasser sig dig 2 knive giver en tæt barbering. Fugtighedsstrimler sikrer glat glidning og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Håndtaget i form af en dråbe giver dig mulighed for helt at styre dine barbers bevægelser. Køb 4 pakker, du sparer 10%, sammenlignet med at købe 2 pakker Simply Venus 2 stk.

VENUS · Udskiftelige barberingskassetter OLAY (4 stk.)

Føles som en gudinde! Den guddommelige kombination af hudpleje hjælper med at bevare hudens naturlige hydrering. Det har en behagelig duft af vanillecreme. 3 gange mere fugt i Olay gel puder! Ingen brug for barbering gel længere! Olay gel puder indeholder et kompleks af fugtigheds- og barberingskomponenter, der smører huden for bedre glidning. Fem blade placeret tættere på hinanden mindsker trykket på huden under barberingen og gør denne proces så behagelig som muligt.

VENUS · Embrace Razor med 1 udskiftelig kassette (ungdomsdesign)

Føles som en gudinde! Razor VENUS Embrace med 5 blade: utroligt smukke ben med færre nedskæringer (sammenlignet med simpelthen Venus 2). Fem tæt adskilte blade reducerer trykket på huden, hvilket reducerer risikoen for skæring. Venus Embrace følger konturerne af din krop og giver en glattere barbering. Fugtgivende strimmel giver en glat glid, fugt og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig behandling.

VENUS · Breeze razor med 2 udskiftelige kassetter (med indbyggede striber med barbergel)

Føles som en gudinde! 2 i 1 barberkniv: de indbyggede puder af barberingsgel, der danner rigeligt skum, gør barbering så nemt! Intet behov for barbering gel! Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering. SoftGrip håndtag til fuld kontrol selv i vand. Holderen til praktisk opbevaring i bruseren er fastgjort til væggen, hvilket hjælper med at holde bladet ved hånden. Alle Venus Removable Cassettes

VENUS · Razor med 1 aftagelig kassette

Føles som en gudinde! Razor med flytbare kassetter til kvinder. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Den første barberkniv med 3 knive til kvinder er designet specielt til kvindens krops egenskaber. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver hydrering og hjælper med at beskytte huden under barberingen. Bløde elastomer beskyttelsespuder forsyner forsigtigt huden, hvilket giver en renere og glattere brie

Venus · Razor

Venus barbermaskine. Farve :. Sæson: Forår-Sommer 2017.

VENUS · Venus Razor Olay med sødbær aroma med 2 udskiftelige kassetter

Føles som en gudinde. Ny Venus Razor Olay med aromaen af ​​søde bær kombinerer 5 knive, der forsigtigt exfolierer huden, og de fugtgivende puder af Olay med aromaen af ​​søde bær, som hjælper med at bevare hudens naturlige fugt. Alle Venus barbermaskiner Olay 5 blade til blid peeling. Forskellige smag er tilgængelige. SoftGrip håndtag til fuld kontrol. Damp en razor til nem glidning og behagelig barbering. Pakken indeholder 1 barberkniv og 1 aftagelig kassette. Alle flytbare Venus-kassetter passer til alle brie

Venus · Razor, Removable Cassette 1 stk

Føles som en gudinde! Razor VENUS Embrace SNAP. Øjeblikkelig glathed, hvor du end er. Noget kan ske når som helst! Føl øjeblikkelig glathed. Kompakt emballage passer komfortabelt i en taske, kuffert eller gym taske. Mini pen

Venus · Udskiftelige kassetter, 4 stk

Føles som en gudinde! Udskiftelige Venus-kassetter med 3 blade. Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse. Fugtgivende strimmel giver

Sådan tørres voks af glasset?

Hvordan man bruger forskellige typer voksvoks