Underarm barbermaskin

Fremgangsmåden til barbering af armhulerne er opfattet forskelligt. Hvis det retfærdige køn har længe medtaget dette element i proceduren for selvbehandling, så anser mænd ikke altid det nødvendigt at fjerne hårets vegetation i armhulerne.

Lad os se, om det er virkelig så vigtigt at slippe af med armhulen, eller der er ikke noget tungt behov.

Hvad er det for?

Hårfjerning under hænderne har begge fordele og ikke meget behagelige kvaliteter.

værdighed

Den første er at fokusere på hygiejne. Det er kendt at om sommeren, når det er varmt udenfor, sveden stiger markant. Og det er fra de uskadede armhule, at en mere ubehagelig og stærk lugt vil udstråle end fra den barberede. Dette skyldes, at sveden er opsamlet på hårene, hvorfor bakterier opdrætter der.

Dette forårsager dannelsen af ​​en ubehagelig lugt. Der vil ikke være så stærk lugt på glat barberede armhuler.

Æstetik. Det er allerede sket, at kroppen, hvor der ikke er overskydende hår, har et mere attraktivt og sexet udseende. Og forresten drejer det sig ikke kun om kvinder, men også om mænd. En ren krop ser altid mere behageligt ud.

mangler

Ulempen ved denne procedure kan kaldes spild af en vis tid til at gennemføre den. Faktisk tager det nogle minutter at rense huden. Men man kan ikke være enig i, at tiden er værd at slutresultatet.

Alt andet er et spørgsmål om vane.

Desværre, i processen eller efter barbering af armhulerne, kan du også få ubehagelige konsekvenser i form af irritation eller mindre nedskæringer. Men med dette kan du klare, for i dag er der mange kosmetiske midler, der hjælper med at berolige og beskytte følsom hud.

Mænd og kvinder

En attraktiv og sexet kvinde er en kvinde, der tager sig af sig selv. I dag er en ren krop uden ekstra hår en af ​​de vigtige indikatorer for en velplejede kvinde, der gerne vil lide af det modsatte køn. Selvfølgelig er der en række mænd, der kan lide uhærvede armhuler med deres skat, men sådan som vi ved, et mindretal.

Hvad angår mænd, afviger udtalelserne om behovet for hårfjerning under armene.

Nogen mener, at armhuler er et tegn på maskulinitet, og derfor ønsker ikke at slippe af med dem. Blandt andre mænd er der en opfattelse af, at fjernelse af overskydende hår under armene er en helt normal proces. Jeg vil gerne sige, at begge meninger har ret til at eksistere. Og på samme tid, når du beslutter dig for behovet for en sådan procedure, skal du huske på din hygiejne og renlighed.

Sådan barberes

Hvor effektivt barberingsproceduren går, er direkte afhængig af en sådan proces. Hvis du forbereder huden godt og vælger en kvalitets barbermaskine, så kan irritationer og nedskæringer undgås.

Se en video om, hvordan du barberer armhulerne med en barbermaskine.

Hudpræparation

Axillary barbering udføres bedst i brusebadet. Først skal du vaske din hud grundigt for at slippe af med snavs og bakterier, der kan være der. Også varmt vand vil hjælpe med at dampe ud huden.

Valget af maskine og kosmetik

At vælge en maskine til barbering bør være efter eget skøn. Du kan prøve flere muligheder for at gøre et valg til fordel for det mest egnede.

Razor (engangs og genanvendelig) Hårfjerning ved hjælp af en barbermaskine er mest populær blandt mænd og kvinder. Du bør købe en kvalitetsmaskine, der er designet til flere formål. Du kan købe en engangsmaskine, men knivene er ret skarpe, så risikoen for at skade den delikate underarmshud øges.

Engangsmaskiner bruges bedst til at fjerne hår på benene. Det er meget vigtigt, at forskellige områder af kroppen bruger forskellige barberingsmundstykker. Hvis dette ikke er muligt, er det yderst vigtigt at desinficere skærebladene med alkohol eller kogende vand efter hver brug. Epilator Fjernelse af hår ved epilator er en temmelig smertefuld proces, men ekstremt effektiv. Ved hjælp af denne enhed kan håret fjernes fra folliklerne, og derfor vil huden forblive glat i lang tid. Denne enhed giver dig også mulighed for at spare penge, fordi du har købt det en gang, kan du bruge det i temmelig lang tid. Håret vil gradvist vokse tyndere og mindre, og selve proceduren vil være mindre smertefuld hver gang.

Er det muligt at barbere med en elektrisk barberkniv? For at fjerne armhulen, kan du også bruge en elektrisk barbermaskine. Det er vigtigt at følge nogle regler. Først skal huden, der skal barberes, være ren og helt tør. For det andet skal de første bevægelser af barbermaskinen rettes fra toppen nedad. Så bør den elektriske barbermaskine rengøres af hår og holde den opad fra bunden. Det vil således være muligt at opnå maksimale resultater og glat hud.

Efter at håret er fjernet, er det tilrådeligt at bruge en nærende beroligende creme, der hjælper med at undgå hudirritation. Hvis armhulen er mørk efter barbering, kan du behandle huden med sandeltræolie eller almindelig kefir.

Hårfjerningsteknik

For et godt barberingsresultat skal du følge et par enkle regler.

 • Før proceduren skal du vaske huden med varmt vand. Varmt vand vil også opløse huden og blødgøre hår.
 • Efter det skal du sørge for at påføre huden under hænderne på en creme eller skum til barbering. Hvis der ikke er nogen, vil den sædvanlige shower gel eller hår balsam gøre, men du bør ikke bruge denne mulighed hele tiden.
 • Barbermaden skal fugtes i vand og uden tryk, med glatte bevægelser, begynder at fjerne håret. Det er bedre at flytte maskinen i retning af hårvækst, så det bliver muligt at forhindre udskæringer. For at opnå perfekt glathed kan du holde flere bevægelser i slutningen mod hårvækst.
 • Efter afslutning af barberingsprocessen skal huden skylles med vand, og fugt skal fjernes med håndvævets bevægelsesbevægelser.

Hudpleje efter proceduren

Hvordan huden vil opføre sig efter proceduren afhænger af hvad man skal gøre efter barbering i armhulerne. Skyl barberet hud skal være lidt varmt vand. Det er ikke nødvendigt at tørre det ud af fugt med et hårdt håndklæde og gøre en indsats. Det skal derimod lidt blottet med en blød klud eller et håndklæde, der fjerner overskydende.

Det anbefales også at bruge en beroligende lotion eller creme. Hvis huden er særligt følsom over for barbering, kan du lave afkogning af kamille eller kalendula og behandle dem allerede barberet område.

Mulige komplikationer efter barbering

Ved anvendelse af denne metode til armhule fjernelse er der risiko for nogle komplikationer. Lad os overveje, hvad de er, og hvordan deres udseende kan forhindres.

irritationer

Irritation af huden efter barbering af armhulerne er et problem, som næsten alle har oplevet fra tid til anden. Denne komplikation er forbundet med det faktum, at bladet i barberingsprocessen også kan fjerne et lille lag af epidermis. På grund af dette er der dannet mikroskæringer på stoffet, som følge af, at huden forsøger at komme sig.

Du kan undgå sådanne ubehagelige konsekvenser ved først at dampe huden i brusebad eller bad. Sørg også for at bruge skum eller barberkrem. Barbermaden skal være af høj kvalitet, og kniven skal være skarp.

Nedskæringer og infektioner

I barberingsprocessen kan du også inficere hårsækken. På grund af hudens mikrotraumas, som et resultat af hvilket det endda kan bløde, dannes der et gunstigt miljø for forskellige patogene mikrobakterier. På grund af sved og overfladeforurening begynder de at formere sig. Hvis mikroorganismer kommer ind i såret, forekommer den såkaldte infektion i hårsengen.

Udvendigt ser det ud som hævelse og rødme i barberingsområdet. For at undgå et sådant udfald skal du bruge skarpe knive, fordi det er mærkeligt nok, at en stump knivskæring er meget lettere end skarp. Rakemaskinen skal også være ren.

Indgroet hår

Problemet med hårintroduktion manifesterer sig oftest i bikiniområdet og på benene. Men desværre kan det i sjældne tilfælde også findes på armhulerne. Dette kan ske, hvis maskinen under barberingen ikke førte i retning af hårvækst, men imod det.

På grund af dette er et skarpt snit dannet på et hår, som efterhånden begynder at vokse ind i huddækslet. Som et resultat - rødme og betændelse. Virkningerne af indvækst kan elimineres ved at fjerne håret og behandle hudområdet med hydrogenperoxid (opløsning).

Sådan barberes uden irritation: tips og hyppige fejl

Mænd og kvinder, der barberer deres armhule, anbefales at følge disse tips:

 • Barbermassen skal være ren. Snavs er en direkte vej til betændelse i huden.
 • Umiddelbart inden du går til stranden eller besøger poolen, kan du ikke barbere armhulerne. Det er bedre at gøre det på forhånd om aftenen. Saltvand og klor kan forårsage hudirritation.
 • Underarm barbering anbefales ikke mere end en gang hver anden til tre dage. Daglig barbering vil gøre huden for følsom.
 • Du kan ikke forsømme kosmetik, som i dag er på markedet i store mængder. De hjælper virkelig med at gøre barberingsproceduren mere komfortabel og effektiv.

I dagens verden er der mange måder at fjerne overskydende hår på huden under armene. Hvis du vælger den der passer bedst til effektiviteten og følelserne efter proceduren, vil det være meget nemt at passe på dig selv og bevare et attraktivt look hele året rundt.

Underarm Barbering: Hvorfor skal du ikke gøre det

Uhårede armhuler synes at være mange af de værste tabuer. Det ser ud til, at en moderne pige kan gøre noget med sin krop - med undtagelse af retten til selvstændigt at afgøre spørgsmålet om hendes hår. Så et af de vigtigste spørgsmål i vores tid er "At barbere eller ikke at barbere?".

Svaret er ret simpelt.

- Hvis du barberer armhulerne bare fordi du kan lide følelsen af ​​glat hud - fortsæt, det er en stor undskyldning.

"Hvis du barberer under pres fra samfundet og på grund af frygten for, hvad andre mennesker måske tænker på dig, kan det være på tide at droppe barbermaden." I det mindste ikke for længe.

Undersøgelser viser, at flere og flere kvinder gør dette valg - hvilket betyder, at hudens ufuldkomne glathed gradvist bliver den nye norm. Forresten er det ikke så nyt (obsession med hårfjerning optrådte ikke så længe siden) og var ikke den mest levedygtige ide.

Tilbage i 2013 barberede 95% af kvinderne mellem 16 og 24 år deres armhuler. Men i 2016 faldt dette tal til 77%. Salget af hårfjerningsprodukter er også faldet - hvilket betyder at tiderne skifter (og efterhånden bliver hårede).

Nogle forskere ser årsagerne til sådanne ændringer i diversificeringen af ​​skønhedsstandarder. Enhver ser afhængighed af, at færre kvinder vil skade deres hud med barbering og depilering.

Hvorfor stop med at barbere armhulerne? (i det mindste for eksperimentets skyld)

1. Spar tid. Ja, barbering i armhulerne tager ikke så meget tid som at barbere benene, for eksempel. Men endda 5 minutter, som du bruger på det hvert par dage, for livet af op til et anstændigt antal dage. Og nu svar dig ærligt - har du virkelig ikke en mere interessant lektion, som du kunne bruge denne gang til?

2. Spare penge. Der er en "skat på pink", på grund af hvilken kvinders produkter med samme egenskaber som mænd er af en eller anden grund til at være dyrere. Men selvom man vælger mænds maskiner eller engangsbærere, kommer der i et år en temmelig behagelig mængde ind, som som tid kan bruges til noget mere nyttigt.

3. Omdanner dit billede. Tænk - barberede armhuler udgør virkelig en så stor del af din personlighed og dit billede, at du ikke kan nægte det? Hvis ja, bør barbering lige nu ophøre med at være din prioritet i livet - fordi lære at elske dig selv er meget vigtigere.

4. omtale deres forhold til andre mennesker Jeg vedder på, at du har en ven eller bekendtskab, om hvilken du synes "Nå vil han helt sikkert ikke lide det"? Men er denne persons mening virkelig vigtig for dig, så der er behov for at gøre noget ubehageligt og bruge tid og penge på det? Og hvis en person holder op med at elske dig bare på grund af håret på hans krop, har du virkelig brug for denne person?

5. Virkning på sundheden. Uanset hvor meget de taler om "skadelige" bakterier, der er betændt i uhårede armhuler (lyder som begyndelsen på en horrorfilm), barberer ondt snarere end fordele. Se for dig selv - bakterierne vises under alle omstændigheder og vil være mere end sikre. Men ved hjælp af en barbermaskine, hver gang du laver en meget grov peeling til en meget følsom og følsom hud i armhulerne. Det vil sige, fjern det lag af hud, der endnu ikke er klar til at exfoliere. Derfor irritation, grovdannelse, mørkning af huden og ubehagelige fornemmelser.

Favorit argument fortaler "glathed" - "dette er uhygiejnisk!". Men det er nemt at kæmpe med ham: det er nok at huske, at det ikke er håret der giver sved. Og hygiejneprodukter påvirker heller ikke håret, men på svedkirtlerne - så en god deodorant virker lige så godt på både barberede og uhårede armhuler.

De fleste moderne kvinder er næsten væmmede over den blotte tanke på håret på den kvindelige krop. Men hvis vi taler om selvkærlighed, hvorfor ikke starte med at acceptere en så naturlig og normal ting som kropshår? Derudover er det næppe muligt at finde en kvinde et sted, som barbering og depilering er en rigtig fornøjelse. Så hvorfor fortsætte med at bekymre dig om et detaljeringsbillede, der ikke engang gør os lykkelige?

Bare husk at ingen og intet skal fortælle dig hvad du skal gøre med din krop: I dette spørgsmål bør du kun styres af sund fornuft og dine egne følelser.

Hvordan man barberer armhulerne

Det ser ud til, at spørgsmålet om, hvordan man barberer armhulerne, er meget simpelt. Du tager maskinen, du bruger på kroppen, afskærer hår. Men kompleksiteten af ​​situationen er, at huden i armhulerne er øm, og der er ofte irritationer på den. Hvordan man forhindrer deres udseende efter barbering og hvordan man samtidig opnår perfekt glathed?

Rabe regler

Det vil være nyttigt at lære om den korrekte barbering af armhuler til piger og mænd. Ja, tendenserne er sådan, at nogle mænd også fjerner uønsket hår på deres krop. Dette gøres af hygiejnehensyn, i henhold til kravene i mode eller på anmodning fra den smukke halvdel. En eller anden måde, men i dag er der ikke noget mærkeligt i, at mænd udfører depilation. Hvad er reglerne for barbering?

Hvis håret i branchen er meget lang, skal de først skæres med saks. For kvinder er dette sjældent, men for mænd, der beslutter at barbere armhulerne for første gang, vil dette råd være nyttigt. Lange hår gør barbering svært, så de skal forkortes med små saks. Handle omhyggeligt foran spejlet for ikke at skade dig selv.

Hånden fra siden af ​​armhulen, som du barberer, skal du løfte op. Som følge heraf vil gennemgangen øge, og hudområdet bliver mere tilgængeligt. Anvend derefter cremen eller skummet til barbering og begynd barberingsprocessen.

Der er et par flere regler om, hvordan man korrekt barberer armhulerne:

 • Barber straks efter et bad eller varmt brusebad, når håret bliver blødere og porerne udvides.
 • Hvis du ikke har et barberingshjælp, kan du bruge en lille mængde brusergel, såpe deres krop. Sæbe er uønsket at anvende, fordi efter det bliver huden tør.
 • Barber håret uden pres, før maskinen først føres i retning af hårvækst og derefter mod vækst.
 • Når du barberer, prøv ikke at skade muld og papillomer, hvis de er til stede på kroppen.
 • Skyl maskinen fra tid til anden i rent vand.

Hvis bladet er skarpt ved maskinen, kan du nemt afslutte opgaven. Nogle gange skal det samme område bores flere gange for at fjerne alle de fine hår.

Hudpleje

Når du er færdig med barberingen, skyl huden med vand og blød tør med et håndklæde. Du kan anvende en lille mængde fugtighedscreme, hvis huden bliver rød og betændt. Aloe juice eller kropspleje produkter, som det kommer ind i hjælper godt. Deodorant kan påføres om 15-20 minutter. Rødheden vil passere hurtigt, og hvis maskinen er ny nok og skarp, så vil der ikke være nogen stærk irritation.

Underarm barbering piger kan udføres som hårgenvækst. Det anbefales at gøre dette ikke mere end en gang hver tredje dag. Mænd barberer deres hår til vilje, men for ofte er det ikke værd at gøre.

Barbering er en ret simpel procedure, så den er elsket og brugt over hele verden. Maskinen er et individuelt hygiejnemiddel, det kan ikke lånes eller dele det med nogen. Engangsmaskiner skal kun bruges én gang, fordi de derefter bliver stumpe og begynder at ridse huden. Før barberingen skal maskinen være ren. Hvis du følger alle disse tips, vil du aldrig få hudproblemer.

Dem, der ønsker at slippe af med armhuler i længere tid, kan foreslås at gøre sukker eller laser epilering. Der er andre måder at fjerne hår på, der kan anvendes hjemme eller i et kosmetisk center. Måske i fremtiden vil barbermanden til en kvinde blive glemt, men for nu er hun en god hjælper i kampen for skønhed.

Sådan barberes armhulen rakhår uden fragmentering

Tvister om behovet for at barbere armhulerne har ikke aftaget i lang tid. Nogle repræsentanter for den vestlige udstillingsvirksomhed fremmer aktivt bevarelsen af ​​vegetationen i dette område, styret af udtrykket "det er naturligt er ikke grimt".

 • 1. Skal jeg barbere min armhule
 • 2. Fordele og ulemper ved underarm barbering
 • 3. Hvilken barbermaskine er bedre at barbere armhulerne
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 5. Sådan barberes armhulerne perfekt med en barberkniv uden irritation
 • 6. Hvordan slippe af med irritation efter barbering armhuler
 • 7. Nyttige tips og forholdsregler
 • 8. Sådan redder du på barbering
 • 9. Alternative måder at fjerne armhulen hår
 • 10. Ofte stillede spørgsmål
 • 10.1. Hvornår begyndte kvinderne at barbere armhulerne?
 • 10.2. Hvordan barberes armhule for første gang?
 • 10.3. Hvor ofte skal man barbere armhulerne?
 • 10.4. Hvorfor er armhulen efter barbering?
 • 10.5. Hvad er bedre end en barbermaskine eller epilator?

Skal jeg barbere min armhule

Afvisning af armhulsbekæmpelse er en ekstrem form for europæiske kvinders kamp for naturlighed, foruden opgivelsen af ​​kosmetik og falsk hår opfordrer de til at forlade vegetationen på kroppen. Du skal dog stå over for det, hårede armhuler - det er ikke smukt, ikke attraktivt og absolut ikke hygiejnisk. I enhver handling frigiver menneskekroppen sved, som straks absorberes i hårene. Høj luftfugtighed er et ideelt miljø for bakterier, der skaber en ubehagelig lugt og andre problemer.

Proponenter af vegetation hævder, at for at beskytte mod den ubehagelige lugt skal du regelmæssigt tage et bad. Men i varmt vejr, når talgkirtlerne er mest aktive, er det usandsynligt, at de fleste mennesker får mulighed for at køre under badet hver time. Derfor er kvinder, der ønsker at se attraktive ud og ikke tortere andre med en ubehagelig lugt om behovet for at barbere armhulerne, ikke engang et spørgsmål.

Fordele og ulemper ved underarm barbering

Folk blev opdelt i to lejre, tilhængere af aksillær depilation giver argumenter til fordel for proceduren:

 • æstetisk udseende
 • ingen ubehagelig lugt
 • ingen begrænsning, når du bærer åbne tøj.

Og modstandere reagerer med følgende ulemper:

 • der er stor risiko for skade og infektion;
 • indgroet hårproblem;
 • nogle tror at sveden øges efter barberingen;
 • Resultatet er kortvarigt.

Generelt er minuserne af armhule fjernelse forbundet med en overtrædelse af procedurens teknologi, så det er vigtigt at lære at rette barberingen på dette område.

Hvilken barbermaskine er bedre at barbere armhulerne

Til depilation er det bedre at vælge en særlig kvindelig maskine med højkvalitets knive. Moderne barbermaskiner gentager silhuetten af ​​kroppen, så barbering bliver sikrere.

Dem, der er bange for at bringe infektionen, kan du bruge engangsmaskiner, de er lettere, men med deres funktion klare.

Den nye maskine giver dig mulighed for at barbere overskydende hår ad gangen og derved minimere kontakt med skarpe blade med hud.

Nogle modeller suppleres med specielle puder med gel eller fugtgivende strimler for at gøre epilering endnu mere praktisk.

Forberedelse af proceduren

Før du bliver ved med at hæmme armhulerne, skal huden dampes, for det er et varmt bad eller bad egnet. Efter sådanne handlinger vil huden genvinde hurtigere, og ubehag under barberingen vil synke markant.

For at undgå indgroet hår og yderligere rense huden fra døde celler, kan du behandle det ønskede område med en blød skrubbe.

Sådan barberer du armhulen razor uden irritation

Efter simpelt forberedende arbejde kan du fortsætte med selve proceduren. For at forbedre barberglidning påføres en speciel gel eller skum på huden. Det er bedre at opgive brugen af ​​sæbe, det tørrer og strammer huden.

For at barbere deres armhuler rigtigt, skal de først fugtige maskinens klinge med vand. Så holder du den epilerede arm op, hold forsigtigt på huden i retning af hårvækst. Men for en perfekt glat hud bliver det nødvendigt at lave et par bevægelser i modsat retning.

Tryk ikke kniven for hårdt, ellers øges risikoen for at beskadige huden. Hvis det er muligt, hold ikke et sted mange gange. Skyl shaveren regelmæssigt under rindende vand for at fjerne de udskårne hår fra knivene.

Efter proceduren skal huden tørres forsigtigt og give den en hvile fra deodoranter og andre irriterende faktorer.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering armhuler

Fremragende pleje af armhulenes følsomme hud er tilvejebragt ved hjælp af aloe-, azulen-, vitamin E- og mentolekstrakter. De lindrer irritation, giver yderligere hydrering og forbedrer hudregenerering.

Det anbefales også at bruge en creme med papain, hvilket nedsætter hårets vækst og ikke tillader dem at vokse ind i huden. Enzymet kommer inde i stangen og lyser håret og gør det tyndere.

Nogle gange, for at lindre irritation efter barbering af armhulerne, er det nok at bruge en baby creme med kamille eller calendula ekstrakt.

En almindelig årsag til ubehag og indgroet hår er et kedeligt blad, så det er vigtigt at konstant overvåge tilstanden og ændre det i tide.

Nyttige tips og forholdsregler

 1. For at skabe en glat hudoverflade skal du strække din arm så meget som muligt.
 2. Det er vigtigt at overvåge maskinens renlighed, da hårene hurtigt bliver tilstoppede mellem knivene.
 3. Razor - et emne for personlig hygiejne, så det skal individualiseres for hver person.
 4. Det er bedre ikke at barbere armhulerne på tærsklen til et besøg i poolen, chloreret vand kan forårsage irritation.
 5. Deodoranter indeholdende alkohol bør ikke påføres huden umiddelbart efter proceduren.

Sådan redder du på barberingen

En fejl, der ønsker at spare penge på depilation, er at købe billige maskiner. Men det er værd at pengene til en god barbermaskine, for så skal man enten ofte ændre produktet for at bevare knivens skarphed eller at epilere med en kedelig barbermaskine, og det er fyldt med skader og indgroede hår.

Måske kan du forsøge at spare på hjælpemidler, for eksempel ved at købe skum i stedet for gel, prisen er normalt lavere, og resultatet er det samme.

Alle effektive måder at spare på er baseret på forlængelsen af ​​bladets driftstilstand:

 • godt dampet hud og hår før proceduren;
 • fortryder ikke gel eller anden kosmetik;
 • Køb produkter af høj kvalitet med udskiftelige elementer.

Alternative måder at fjerne armhulen hår

Barberingsarmhuler med en barbermaskine er den nemmeste måde for selv begyndere at fjerne hår. Ofte søger kvinder efter alternative muligheder, der giver en længere effekt. Disse omfatter hjemme epilator og shugaring, men mange er bange for smerte. Du kan også besøge skønhedssalonen og lave en laser eller anden hårfjerning, men sådanne procedurer er dyre og har kontraindikationer.

Derfor er barbering den bedste mulighed, og overholdelse af reglerne vil spare dig for mulig skade og forenkle proceduren.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begyndte kvinderne at barbere armhulerne?

Moden til en glat hud i armhulerne kom kun til Europa i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, det var på det tidspunkt, at kjoler med åbne hænder dukkede op, og de klæbende hår så grimme ud. Desuden blev innovationen ikke umiddelbart populær, det tog omkring 15 år fra den første reklame for åbne kjoler, før den trådte ind i modeistas liv.

Hvordan barberes armhule for første gang?

Den første barbering af armhulerne varierer lidt fra teknologien i efterfølgende procedurer, bortset fra erfaring vil sandsynligheden for nedskæringer falde. Derfor er det nok at opbevare antibakterielle midler i tilfælde af skader og ofte skylle maskinen fra barberet hår, da de vil være ret lange og hurtigt udfylde det frie mellemrum mellem knivene.

Hvor ofte skal man barbere armhulerne?

Intensiteten af ​​hårvækst for hver person er individuel, men absolut bør du ikke bruge en barberkniv dagligt. På grund af den hyppige skade på huden ved hjælp af knivene, øges følsomheden og tendensen til irritation. Derfor barberer armhulen mindst en gang hver 3-4 dage.

Hvorfor er armhulen efter barbering?

En almindelig årsag til irritation i armhulerne er en allergisk reaktion, herunder barberingsprodukter. Desuden kan ubehag forårsages af indgroede hår. Endelig kan mekanisk skade på maskinen forårsage ubehag.

Hvad er bedre end en barbermaskine eller epilator?

Epilatoren øger den tid, hvor huden forbliver glat. Men mange kvinder kan ikke tolerere smerten under brugen og vende tilbage til den klassiske barbermaskine.

Ønsket om at se smukke og velplejede fremstår i piger som teenager, de begynder at drømme om glatte ben og bede om råd fra voksne.

Shaving the ass er kun i de mest ekstreme tilfælde, når der ikke er tid eller mulighed for en anden depileringsmetode.

Kvindernes hænder er altid i sikte, og først og fremmest bliver opmærksom på dem. Derfor forårsager tykt eller mørkt hår på hænderne komplekser hos kvinder og.

Med hvor mange år kan du barbere ben, armhuler og intim zone. Ønsket om at se smukke og velplejede fremstår i piger som teenager.

Lær hvordan du barberer dine ben med epilator korrekt og smertefrit.. Tvister om behovet for at barbere armhulerne har ikke aftaget i lang tid.

Hvordan barberer man armhulerne?

Det er ligegyldigt hvilken alder eller køn du er, men armhulen kan være et reelt problem for dig. Når alt kommer til alt, skal selv de mest brutale fyre og de mest bestialiske piger håndtere dem i varmt vejr. Og dem der tager sig af sig selv, fjerner hele tiden sådan vegetation. Bare hvordan man barberer armhulerne eller pigen, for ikke at blive irriteret? Hemmeligheden her ligger i den rette forberedelse af huden.

Sådan forbereder du dig på barberhule?

Hvis du har lang nok hår under dine hænder, der kan være tilsluttet med en saks, så trim den. Så det bliver lettere at barbere.

Så tag et bad eller vask din armhule. Så du slapper af i huden. Og det bliver lettere at barbere det. Husk at dette skal ske med varmt vand og helst ikke for hurtigt for at få effekten af ​​dampning.

Tag derefter en skarp, ubrugt barbermaskine med et par blade. Dette er den bedste mulighed for en sådan procedure.

Vi begynder at barbere armhulerne

Processen med hårfjerning selv er opdelt i flere faser:

 1. Anvendelse af barberskum til armhulen. Kan anvendes rigeligt. Det bliver bedre;
 2. Hæv armen over hovedet, så armhulen maksimeres;
 3. Barbering hår i alle retninger;
 4. Periodisk rengøring af barbermaskinen med vand.

Og husk at du skal være foran et spejl for ikke at skære dig selv.

Gør det ikke hurtigt. Se omhyggeligt. Når alt kommer til alt, hvis du savner hårene, vokser de i en enkelt rækkefølge. Og det bliver grimt.

Efter procedurerne kan du anvende en speciel fugtgivende gel på huden. Så irritation vil være mindre. Og brug ikke deodorant med det samme. Det øger hudirritation.

Hvordan barberer armhulen for første gang?

Ligesom den anden og tredje. Der er ingen første frygt eller ulejlighed. Dette er en simpel procedure.

Hvis du beslutter dig for at gøre det for første gang, så kig bare på, hvad der er skrevet ovenfor. Og det er alt sammen.

Det maksimale, som du måske støder på, er en lille (tolerabel) irritation. I sidste ende vil det være svært for dig at bøje dine hænder i et stykke tid. Huden vil "brænde".

Men dette er en typisk reaktion på stimulus. Snart vil alt dette passere. Og armhuler bliver vant til regelmæssig barbering.

Og lyt ikke til dem, der siger, at efter hårets barbering vokser deres hår hurtigere. Det er det ikke.
Vær ikke bange for en sådan procedure. Lad det være bedre, at du barberer alt der regelmæssigt, end at gå med "hairdo" ved hånden og være bange.

Nyttige anbefalinger

Barber jeres armhuler regelmæssigt. Så det bliver lettere. Ellers, hver gang du skal starte alt med et totalt hårklipp.

Vælg en barbermaskine med en fleksibel dyse, der er specielt designet til uregelmæssigheder i huden.

Skim ikke på barbermaskiner. Brug ikke gamle tilbehør. Det truer med at blive smittet.

Hvis du har følsom hud, skal du ikke barbere det mod hår. Ellers kan irritation og indvækst af hår vise sig.

Det er vigtigt at bemærke, at pæne armhuler er nødvendige selv for dem, der ikke bærer åbne T-shirts. Efter alt holder håret sved. Og det er ikke for godt, især i ekstrem varme.

Sådan barberer armhulerne og hvad der er bedst at bruge: en barbermaskine eller epilator

Den nemmeste måde at fjerne uønsket hår i armhulerne på er at barbere sig. Denne procedure er økonomisk, hurtig og let tilgængelig. Men at bruge en barbermaskine har både fordele og ulemper. Den ene er en usikker depileringsmetode, da det kan føre til et snit. Også under barberingen kan du lægge snavs i porerne og provokere inflammation.

Nogle gange efter sådan hårfjerning, rødme og irritation vises. Men den største ulempe er den korte varighed af effekten, fordi barberingen skal gentages om få dage. For at slippe af med mange mulige problemer, skal du vide, hvordan du barberer armhulerne korrekt.

I dag er mange unge damer i Europa blevet negativt relateret til modetrends og er begyndt at overholde kroppens naturlige skønhed. På mange måder er det meget korrekt. Efter alt er sunde og tykke naturlige hår meget bedre end kunstige, og den naturlige hud er mere smuk end et ton af anvendt fundament.

Men er denne tilgang gældende for alt? De er i tvivl om, at overgroede kvindelige underarme vil have et behageligt og æstetisk udseende. Desuden snakker vi ikke engang om hygiejne. Efter alt bliver sveden nødvendigvis absorberet af hårene, og dette vil føre til reproduktion af bakterier, hvilket igen vil medføre problemer.

Dem, der taler for ikke at barbere armhulerne, anbefaler hyppig brug af brusebadet, men om sommeren hjælper det ikke sikkert. Og for de kvinder, der endda tænker på det, tillader det ikke at overveje algoritmen til korrekt barbering.

Før proceduren skal du tage et varmt brusebad. Dette åbner porerne, gør huden blødere, hvilket i høj grad vil lette processen med at bruge en barberkniv. Hvis du bruger en skrubbe til armhulerne, vil det undgå forurening af porerne, fjerne overfladelaget af gamle og døde celler, vil være en god hindring for indfødning af hår.

Til proceduren bruger piger bedre at bruge en speciel barbermaskine til kvinder. Bladet er fugtet med vand og overføres jævnt over huden.

Særligt vigtigt er nøjagtigheden i barbering for dem, der bruger en barbermaskine for første gang. For ikke at beskadige huden må du ikke trykke kniven hårdt. Det er bedre at flytte barbermaden fra top til bund langs hårets vækst, hvilket vil hjælpe med at undgå nedskæringer og irritation. Du behøver ikke at holde barbermaskine på et sted flere gange, ellers er der mulighed for alvorlig skade på huden.

Efter barbering skal armhulenes hud befugtes og får lov til at hvile.

Kan jeg barbere min armhule med en epilator

Alle ejere af en sådan enhed vil bruge den på alle dele af deres kroppe. Armpit epilator kan være barberet, men det er en meget smertefuld procedure. Men over tid vil ubehaget blive reduceret til et minimum, og resultatet bliver meget bedre end en barbermaskine.

Hårfjerning med en epilator giver en varig effekt, huden bliver blødere og glattere, hårene bliver til sidst tyndere og mindre mærkbare.

Hvordan barberer armhulerne: tips og finesser

Razor depilation er en enkel måde at fjerne uønsket hår på enhver del af kroppen, herunder det følsomme område af armhulerne. Mange piger spekulerer på, hvordan man korrekt barberer armhulerne, især hvis de skal udføre denne procedure for første gang. Der er nuancer, da du kan undgå irritation af sart hud og gøre hårfjerningsprocessen behagelig.

Underarm barbering regler

En barbermaskine er et populært middel til at slippe af med uønsket vegetation. På trods af den kortsigtede effekt har denne metode til depilering betydelige fordele:

 • smertefri, i modsætning til voksning, shugaring og epilator;
 • tilgængelighed - hver pige kan købe en maskine, fordi den er billig;
 • sikkerhed - denne metode har ingen kontraindikationer i modsætning til moderne hardwareprocedurer.

Hvordan man barber armhuler piger maskine:

 1. Den første ting at gøre er at få en barbermaskin. Det er tilrådeligt at købe moderne genanvendelige modeller med 2-3 blade, et bevægeligt hoved og et behageligt håndtag.
 2. Maskinens klinge skal altid være skarp. Hvis det er sløvet, vil barbering forårsage irritation, fordi du er nødt til at lave flere bevægelser, der sårer i armhulenes tynde hud. Engangsmaskine skal ændres efter højst 3 procedurer, genanvendelig - vil vare længere. Hvis håret er blødt og tyndt, er det nok at købe en kassette med et nyt blad hver 2. måned, hvis det er hårdt og groft - en gang hver 3-4 uger.
 3. Før barbering er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad, så huden er lidt dampet. Let peeling af armhulerne vil ikke skade. Skruen fjerner de hornede skalaer rundt om håret, så bladet kan skære det så tæt som muligt på huden. Armhuleområdet er blidt og følsomt, så peeling skal kun indeholde bløde polymerpartikler.
 4. Razorens bevægelser skal være glatte, derfor er brugen af ​​maskinen på armhulenes tørre hud udelukket. Det er tilrådeligt at barbere armhulerne ved hjælp af specielle cremer, geler eller skum. De blødgør huden, reducerer risikoen for irritation og giver et perfekt bladglidning.

 • Efter at have taget et brusebad, påføres et depileringsmiddel på ren hud. Du skal barbere armhulerne i to retninger - først efter hårets vækst (fra top til bund), og så imod de er de så glatte som muligt. Du kan ikke holde en barberkniv i samme område af huden mange gange - dette vil forårsage irritation.
 • Fra tid til anden skal du skylle maskinen i rent, køligt vand.
 • Håret skal ikke være for langt, det er bedre at forkorte dem lidt med en lille sakse.
 • Du må ikke trykke hårdt på maskinen og foretage skarpe bevægelser - det kan medføre skære.
 • Efter proceduren er det nødvendigt at skylle huden med koldt vand, lidt dab armhulerne med et håndklæde, men under ingen omstændigheder bør gnides. Det anbefales ikke at bruge deodorant i 2-3 timer efter depilering.
 • Barber ikke dit hår på dette område hver dag for ikke at skade din hud.
 • Barberingsarmhulen uden irritation vil hjælpe sådanne tricks som at væde maskinbladet i isvand lige før proceduren. Et andet tip er at anvende en kold komprimering til armhulen lige efter depilation. Hvis der opstår skader eller skader på huden under barberingen, skal de behandles med et antiseptisk middel for at undgå betændelse. Efter proceduren kan du bruge specielle cremer, der nedsætter hårvæksten.

  Underarm barberingsalternativer

  Depilation med en barbermaskine er en metode, der er fantastisk til begyndere, men ofte efter flere procedurer begynder piger at søge efter en alternativ metode, der gør det muligt for dem at slippe af med irriterende hår i længere tid. En af disse muligheder er epilatoren til hjemmebrug. Moderne modeller af disse enheder er udstyret med specielle dyser, der letter fjernelse af hår i armhulenes følsomme område. Men smerte ved fjernelse af hår med en rod er uundgåelig, så mange piger vender tilbage til den sædvanlige barbering efter det første forsøg på at bruge epilatoren.

  Depilation med voks og sukkerpasta hjælper med at holde armhulene glatte i op til 4 uger, men smerten i denne procedure skræmmer mange piger.

  Hardware teknikker kan næppe kaldes en tilsvarende erstatning for en barbermaskine på grund af deres høje omkostninger og en stor liste over kontraindikationer.

  Med andre ord er barbering stadig den mest demokratiske måde at slippe af med overskydende vegetation. Ved at følge de enkle regler, kan du undgå skader på huden og gøre armhulen udtørring let og behageligt.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Sådan barber du armhulerne, så der ikke er nogen sorte prikker

  Kigger på billederne, ser på den næste film, fra tid til anden kommer vestlige berømtheder på tværs af uhærvede armhuler. Du spørger ufrivilligt et spørgsmål: "Måske behøver du virkelig ikke at slippe af med vegetationen? Måske er det kun vores nationale mentalitet, der får sig til at føle sig? Og vigtigst af alt, kan du barbere armhulerne til piger? "

  Er det muligt at fjerne armhulen?

  Nu er mange fremme naturlig skønhed, herunder vegetation i armhulen. Agitatorer foreslår kraftigt at forlade det ukrænkelige hår af kvindelige armhule, de hævder, at for at bevare kroppens renhed er det kun nødvendigt at gøre hyppigere brug af vandprocedurer. Om sommeren sveder hver eneste person uendeligt, og med al hans ønske kan han ikke tage et bad hver anden time. Følgelig vises en specifik "duft".

  Men selv dette er ikke det værste. Og det er ikke, at pigens armhuler, klædt i en åben kjole, ikke ser ret æstetisk glædeligt ud. Det er hygiejne! Og hvilken slags hygiejne kan vi tale om, hvis sveden, der absorberes af håret, bidrager til den hurtige spredning af bakterier? Besvarelsen af ​​spørgsmålet bliver det klart: det er ikke kun muligt at barbere armhulerne, men det er også nødvendigt!

  Hvordan man barberer armhulerne

  I den moderne verden er der udviklet en tilstrækkelig mængde værktøjer og metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Barbering er den mest almindelige metode som den hurtigste og ikke forårsager unødvendigt ubehag. Mange gør det forkert, der er nedskæringer, irritation. Hvordan barberer armhulerne piger og undgår ubehagelige øjeblikke? Det er simpelt.

  Før du bruger barbermaskinen, damp din hud forsigtigt med et varmt brusebad. Fjern det hornede lag af huden ved hjælp af en kropsskrubbe. Smør armhuleområdet med brusegel eller barberkrem. Brug ikke sæbe, du tørrer din hud! Brug kvindelige maskiner med flere knive og en beskyttelsesstrimmel, det gør barberingen mere blid.

  Barber hår over hårvækst for at undgå irritation. Hvis din hud ikke er meget følsom, anbefales det at barbere dit hår mod hårvækst. Huden bliver jævnere, og resultatet vil vare længere.

  Under barberingen skal maskinen vaskes med jævne mellemrum med rindende vand og rengøre bladet. Efter afslutning skylles de behandlede områder med lunkent vand og børster med lotion. Dine armhuler er næsten perfekte, undtagen de sorte prikker.

  Spørgsmålet opstår: hvordan man barberer armhulerne korrekt, så der ikke er sorte prikker? I denne situation vil kun epilatoren hjælpe. Øjeblikket er selvfølgelig ubehageligt og endog smertefuldt. Men hvad en effekt! Akutte smertefulde fornemmelser testes ved første brug. Hver følgende procedure vil ubehagelige fornemmelser være mindre og mindre af den simple grund, at håret efter epilatoren bliver tyndere og blødere, er vegetationens tæthed reduceret på grund af overtrædelsen af ​​hårsækkene.

  De ubehagelige øjeblikke, der skal gå igennem ved første brug af epilatoren, er værd at resultatet: huden er blød, blid, behagelig at røre ved og hundrede procent mangler sorte prikker!

  Hvor ofte skal armhulen behandles

  Det afhænger af kroppens individuelle kendetegn: Hårfrekvensens væksthastighed, dens tykkelse, hårets hårdhed. Glem ikke om følsomheden af ​​huden. Nogle kvinder har kun brug for en procedure om ugen. Og andre føler sig nødt til at barbere sig dagligt. Du bør kun fokusere på dig selv og din krop.

  Så hvilken metode til hårfjerning du vælger, og hvor ofte du vil udføre denne proces, afhænger kun af dig!

  Hemmeligheden om perfekt barberede armhuler

  Mænd, selvfølgelig, foretrækker naturlige kvinder, men ingen vil lide overgroede armhule, der ser i det mindste sjusket ud. For at matche det ideelle og føle sig mere behageligt, bliver pigerne af med deres overskydende hår på forskellige måder. I dag er der ingen tvivl om at barbere armhulerne. Selvom de franske kvinder har en anden mening om dette emne, og alligevel er disse kvinder for mange en skønhedskonstant.

  Spørgsmålet om hvordan man barberer piger i armhulerne for at undgå irritation så meget som muligt, fortsætter med at forstyrre repræsentanterne for det svagere køn. Heldigvis tilbyder kosmetologien hvert år flere og flere nye værktøjer, hvilket undertiden er svært at vælge. Du kan altid slippe af med overskydende hår i salonen, men denne procedure er ikke billig, så den passer ikke til alle. Den nemmeste og billigste måde at slippe af med armhulen er barbering. Det er nødvendigt at udføre dette med dygtighed og bruge hemmeligheder for at undgå ubehagelige følelser efter proceduren.

  Sådan barber du armhulerne korrekt

  Køb ikke en engangs barbermaskine, fordi den kan beskadige huden og ikke er skarp nok. Det er bekvemt at tage en sådan maskine med dig, så det er ikke en skam at smide det senere. Til brug i hjemmet, køb en skarp maskine og sørg for at bruge cremen. Hvorfor bruge en creme? Det vil skabe et beskyttende lag og absorberes perfekt i huden. Du skal også have yderligere vedhæftede filer til bikiniområdet og udskift dem om nødvendigt.

  Spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at barbere armhulerne af en mandemaskine, er ikke engang diskuteret. Du skal kun bruge kvindelige maskiner, der er udviklet, under hensyntagen til alle kropsegenskaber. Kvindelig maskine har et særligt håndtag, et flydende hoved og mange blade. Takket være det flydende hoved er barbering på steder som armhuler og ankler meget lettere, uden nedskæringer. For at bruge en andens maskin uhygiejnisk, skal du have din egen. Det er ønskeligt at behandle maskinen med alkohol eller kogende vand inden hver barbering.

  1. Først og fremmest er det værd at tage bad eller brusebad for at åbne porerne. Dette vil i høj grad lette processen, fordi håret blødgør.
  2. Nu anvender vi en speciel creme til området af armhulerne, barberskum eller bare en gel. Det anbefales ikke at bruge sæbe, fordi det tørrer huden stærkt.
  3. Vi vådde maskinen med vand og begyndte proceduren. Tryk ikke hårdt for at undgå nedskæringer. Barbermaskinen udføres i retning af hårvækst, men for at opnå et ideelt resultat skal du udføre flere bevægelser mod vækst.
  4. Periodisk er det nødvendigt at vaske maskinen i rindende vand.
  5. Efter proceduren skylles armhulerne med vand og tørres med et håndklæde. Anvend nu cremen efter hårfjerning.

  Hvordan slippe af med sorte prikker?

  Mange piger er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man barberer deres armhule ordentligt, så der ikke er sorte prikker, fordi det ser ud til at være attraktivt. Du kan opnå det ønskede resultat derhjemme. Det er nødvendigt at udføre daglige procedurer:

  1. Skrub efter at have taget et brusebad eller brug en vaskeklud fra loofah.
  2. Brug ikke hårfjerningsmaskiner, men brug en barbermaskine.
  3. Tilsæt et par dråber lavendelolie eller te-træ til fløden efter barberingen.

  Anbefalinger og nyttige tips

  • 1. Brug ikke en maskine med et stumt blad, da der er risiko for hudskade.
  • 2. Påfør barberingsproduktet rigeligt, ca. 4 mm. og mere.
  • 3. Du bør ikke udføre proceduren dagligt, men heller 1-3 gange om ugen.

  Dejlige piger, barberede armhule ser meget mere attraktivt og pænere ud end ikke barberet. Glem ikke at afsætte tid til denne zone!

  Sådan barberes armhulerne for mænd og kvinder: anbefalinger og regler

  Spørgsmålet om overdreven vegetation på kroppen er relevant for både mænd og kvinder. På trods af det brede udvalg af måder at fjerne hår på, foretrækker de fleste stadig den sædvanlige barbermaskine. Enkelhed, brugervenlighed, lave omkostninger - alt dette er de ubestridelige fordele ved denne metode til depilering. Men selv i sådan en tilsyneladende simpel procedure gør mange mange fejl. Hvordan barberes armhulerne korrekt, så effekten varer så længe som muligt, og mængden af ​​irritation er minimal? At observere elementære anbefalinger kan let opnå den perfekte hud, selv i et sådant område.

  Lidt historie

  Lidt senere blev dette spørgsmål betalt meget i Byzantium, mens både kvinder og mænd fandt det ufuldstændigt at gå med hår i armhulen og benene.

  På trods af dette er langt fra hver person stadig ikke, og ikke alle nationer glæder sig over barberkulten. Hvorfor skete det historisk, og hvad er årsagen?

  Interessant nok var Grækenland og den nuværende Istanbul på det tidspunkt en del af Byzantium, som er præget af varme klimatiske forhold. Derfor er processen med reproduktion af bakterier meget hurtigere end i kolde lande. På grund af dette blev en ubehagelig lugt dannet og spredt meget hurtigere, og det medførte ingen fornøjelse.

  Den anden grund var æstetik. Måske er det ikke nødvendigt at argumentere for, at glat barberet hud ser meget mere attraktiv ud end store hårstykker, som ofte stikker ud under korte ærmer.

  Denne kult har overlevet til denne dag. Derfor foretrækker de fleste moderne mennesker at fjerne håret i armhulerne, mens de vælger den nemmeste metode til depilering - barbering.

  Underarm Hårfjerningstips til mænd

  Illustrativ video med illustrative eksempler, forklaringer og tips om eliminering af overskydende vegetation ved hånden af ​​mænd.

  uddannelse

  Før du går videre til proceduren, er det nødvendigt at forberede visse midler og enheder.

  Nogle eksperter anbefaler, at du bruger en kvalitetsgenanvendelig maskine, hvor du kun skal ændre bladet i tide. Men de fleste foretrækker engangsbærere af en eller anden grund:

  • billigere og rentabel
  • mere hygiejnisk;
  • I modsætning til en genanvendelig maskine kan du straks smide den væk, mens bladene altid forbliver meget skarpe;
  • anvendelighed.

  Vælg den mest passende mulighed for en barbermaskine. I dag er der mange sorter, der er designet til både mænd og kvinder. Forskellige maskiner med gelfyldstoffer til bedre glidning på huden, med specielle knive, der forhindrer mulige nedskæringer og så videre. Antallet af knive i en barbermaskine varierer. Normalt er det mest praktiske og praktiske 3 blade, men maskiner fremstilles også med en eller endda fem blade.

  Hvis du stadig foretrækker en engangsmaskine, skal du ikke forlade det et par gange. Det er bedre at ændre sådanne barbermaskiner efter 1-3 procedurer.

  Ud over barbermaskinen skal du også købe højkvalitets barberkrem. Selvfølgelig kan du købe en gel eller skum, men fra mange anmeldelser på internettet er det den creme, der er mest velegnet til armhulerne, da den absorberer godt, skaber et beskyttende lag på epidermis og påvirker huden mere forsigtigt.

  Også for folk med følsom hud kan du forudkøb efter barbering. Dette er normalt en lysemulsion eller fløde, der indeholder Shea smør, kokosolie, panthenol og allantoin.

  Hvordan barberer man armhulernes hud til mænd og kvinder?

  Hele proceduren udføres i flere faser. Afhængigt af forsømmelsen af ​​situationen kan varigheden af ​​depilering og kompleksiteten af ​​dens gennemførelse variere.

  Skær overskydende hår

  Først og fremmest vedrører dette mænd, da det er deres situation, der normalt er mere forsømt end kvindernes. Før du begynder at barbere, skal du afskære armhulen. Til dette kan du bruge både almindelige saks og en speciel trimmer. Før aflejring bør hårlængden ikke overstige 0,5 cm. I dette tilfælde vil det være lettere at opnå en perfekt glat hudeffekt.

  Tag et bad

  Efter afskæring af håret, tag et varmt brusebad med brug af hygiejneprodukter (sæbe, gel). Eksponering for varmt eller varmt vand hjælper med at blødgøre håret før barberingen, og brugen af ​​kosmetik, såsom brusegel, vil gøre huden blødere.

  Ved at tage et bad, lav en lysmassage af armhulenes hud, dette vil lette åbningen af ​​porerne. Til proceduren er det bedre at bruge specialværktøj til barbering og en skarp barberkniv.

  Razor forberedelse

  Før hudkontakt anbefales det at skylle produktet med sæbe og skyll det med varmt vand. Hvis du bruger en genanvendelig maskine, anbefales det efter og før hver barbering at skylle det grundigt under rindende vand. Stærkt brug af engangsmaskiner anbefales ikke stærkt.

  Det er vigtigt at skifte blade i genanvendelig tid, da de ikke kun er sløvet, men også at samle et stort antal bakterier og svampe på sig selv. Efter hver depilering skal genanvendelig maskine forsigtigt tørres og anbringes på et tørt sted.

  Påføring på huden

  Massage dit valg i armhulerne med massagebevægelser. Jo mere skum der kommer på huden, jo bedre bliver resultatet. Gentag appliceringen af ​​gelen eller fløden på huden under udsmidningen.

  Hvordan barberer armhulen uden irritation?

  Nedenstående beskriver et par regler, der hjælper med at undgå irritation og opnå en perfekt glat hudeffekt.

  1. Obligatorisk brusebad inden depilering.
  2. Anvendelse af en speciel creme på dermis, hvis der ikke er nogen, kan du bruge et skum eller brusegel, flydende creme sæbe. Fast klumpet sæbe er bedre at bruge, da det kan fremkalde tør hud og forekomsten af ​​irritationer.
  3. Forbehandlet maskine fugter lidt med vand. Tryk ikke på huden for at begynde forarbejdningsprocessen. Bevægelsen bør kun ske langs hårets vækst, så du kan undgå nedskæringer, udseendet af betændelse og irritation. Men som praksis viser, er det ikke muligt at fjerne alle hårsækkene. Derfor er det ved afslutningen af ​​proceduren muligt at foretage flere omhyggelige bevægelser mod deres vækst. I processen er det nødvendigt at skylle maskinen regelmæssigt under rindende vand.
  4. Det er nødvendigt at afslutte proceduren med et let brusebad uden brug af kosmetik, skyll derma grundigt og blut det med et blødt håndklæde. Efter påfør en fugtighedscreme - fløde, mælk eller en særlig aftershave gel.

  Depilation af armhulen er nødvendig, da håret vokser, men det anbefales ikke at gøre det oftere end en gang hver anden dag. Dette skyldes det faktum, at huden har brug for flere dage til regenerering. Ved hyppigere anvendelse af barberskære kan udviklingen af ​​irritationer, udseende af rødme, betændt acne, abscesser forekomme.

  Underarm barbering med epilatoren

  Brugen af ​​epilatoren er en forholdsvis effektiv måde at bekæmpe overskydende vegetation i armhulerne på. Men det er værd at huske, at denne enhed forårsager få behagelige fornemmelser, og fjernelsen af ​​hår med løg er ret smertefuldt.

  Samtidig har underarmregionen en ret følsom dermis. Derfor er depilation i dette område ikke en mulighed for alle.

  Princippet om at bruge epilatoren er identisk med barbermaskinen, men resultatet varer ikke i 2-3 dage, men i mere end en uge.

  Det er værd at bemærke, at der er depilators i det sæt, som specielle dyser er til rådighed for at fjerne vegetation på dette sted. De reducerer ubehag under depilation, og resultatet forbliver i højden. Også inkluderet i nogle enheder er en dyse-trimmer, som du også kan håndtere uønsket hår.

  For at reducere smerte, kan du bruge en speciel kølegel eller affilator med en kølemundstykke.

  Andre måder at fjerne armhulen på

  Også kendt er andre muligheder for at håndtere overskydende vegetation i armhulerne.

  1. Epilation, ved hjælp af varme voks og voksstrimler.
  2. Shugaring.
  3. Brug hårfjerningskrem.

  Af alle tre muligheder er det enkleste at bruge en speciel creme. Til dato, på hylderne i butikken kan du se mange penge fra forskellige producenter, designet til hårfjerning. At bruge et sådant værktøj simpelthen og hurtigt, men glem ikke den mulige risiko for allergi og irritation for dets komponenter.

  Med hensyn til shugaring og voksning udføres disse procedurer bedst i en professionel salon, da de kræver visse færdigheder, hvis resultatet ikke kan være skuffende.

  anbefalinger

  For at undgå udseendet af unødvendig irritation, lyt til følgende tips.

  1. Fjern regelmæssigt overskydende vegetation med armhuler for at forhindre kørselssituationer.
  2. For nemheds skyld og bedre resultater, brug værktøjsmaskiner med glidehoveder.
  3. Følg reglerne for hygiejne og drift af barbermaskiner - efter hver procedure skylle og tørre det, og dermed bevarer levetiden.
  4. Giv ikke din barbermaskine til nogen, selv tætte mennesker.

  Selvfølgelig er spørgsmålet om barbering armhulerne rent individuelt, så alle vælger den mest bekvemme måde. Det vigtigste - at følge alle hygiejnereglerne og ikke være nidkær med overdreven barbering til skade for deres helbred.

  Video "Alt om barberingsarmhuler"

  Informationsvideo med tips bloggere om korrekt gennemførelse af proceduren for fjernelse af vegetation ved hånden.

  Hvordan slippe af med indgroet hår efter epilering?

  Auricle Hypertrichosis: Årsager til overdreven hårvækst på ørerne