Hvorfor barer piger hele deres ansigt foran makeup, har vi brug for en speciel barbermaskine?

For hvilke piger barberer hele ansigtet før sminke, har du brug for en særlig barbermaskine

barbering ansigt kvinde anmeldelser

kan piger barbere et overskæg

barbermaskine til kvinder

kvinders ansigtslabber køb

dermaplaning før og efter

barbermaskine til kvinder at købe

Faktisk er der en sådan praksis - pas på at barbere pigernes hud. Sådan innovation kom til os fra Asiens lande, og der blev også opfundet en særlig barbermaskine til et sådant ritual. Den procedure, jeg vil sige for en amatør - en ideel glat hud kan opnås henholdsvis en ideel belægning i færd med at påføre sminke på ansigtet, skrælning udføres også parallelt, huden fornyes, på den anden side skal det gøres regelmæssigt, og hvis du stopper, bliver den genfylde fluff Det vil være ubehageligt at prikke, når du rører ved huden. Den samme barbermaskine er praktisk at justere formen på øjenbrynene eller konturet på hårets ansigt.

Listen over de bedste elektriske barbermaskiner til følsom hud (2018)

Hver dag får elektriske barbermaskiner en ledende position på markedet for husholdningsapparater, der giver daglig pleje af deres udseende. Apparater til pleje af følsom hud barberer de mindste hår uden irritation og rødme i ansigt og nakke.

Funktioner af udvalgte modeller

Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med specielle gummierede indlæg, der sikkert sætter enheden i håndfladen.

Elektriske barbermaskiner har funktionen af ​​både tør barbering og hårfjerning ved hjælp af specielle kosmetik.

Glat barbering opnås med skarpe knive, der er lavet af slidstærkt rustfrit stål.

Enhedens batteri oplades hurtigt og har flere barberingssessioner.

Bevægelige skæreelementer giver tættere kontakt med huden, hvorfor de mindste hår er barberet.

Fordele og ulemper

De ubestridelige fordele ved elektriske barbermaskiner til følsom hud er:

 • Den vandtætte kasse, der giver mulighed for at bruge enheden i en zone med den øgede fugtighed.
 • Knivblokke er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet.
 • Funktionen af ​​automatisk spændingsregulering beskytter desuden barbermaskinen.
 • Håndtaget på enheden har gummierede indlæg, takket være hvilken enheden ikke glider ud af håndfladen mens du barberer børsterne.
 • En kraftig motor giver større hastighed i betjeningen af ​​enheden og barbering af hårdt hår.

De største ulemper ved udstyr til pleje af følsom hud er:

 • Manglen på et specielt rum til at samle hår under barberingen.
 • Der er ingen apparat til rengøring og genopladning inkluderet i elektriske barbermaskine.
 • Ingen speciel stand til opladning af enheden.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

At købe en elektrisk barbermaskin er en vigtig proces, især hvis du har følsom hud, der er tilbøjelig til irritation:

 • Vælg en enhed med allergivenlige knive, der giver en ren og præcis barbering.
 • Husk at den sikre fjernelse af børstehår afhænger af, hvor nem håndtaget er i hånden.
 • Kompakte elektriske barbermaskiner kan let tages på vejen.
 • Apparaternes flydende barberhoveder gentager faconets konturer, og som det resultat, selv de mindste hår er afskåret.
 • Det specielle design af elektriske barbermaskiner eliminerer muligheden for udskæringer og hudskader under ansigtshårfjerning.

Braun 720s-4 Series 7


Braun 720 S-4 Series 7 falder ind under kategorien elektriske barbermaskiner. Skæreelementerne er ret mobile, og det gør det muligt for barbermaden at tilpasse sig hudens konturer og skære ikke kun lange hår, men også korte. Barberingsprocessen er næsten perfekt. Designet af barbermaskinen eliminerer muligheden for nedskæringer og reducerer irritation, hvilket er meget behageligt for ejere af følsom hud.

En af en slags unik elektrisk barbermaskin, som i den første "reagerer" til dit ansigt. Afhængigt af bustens tæthed justerer apparatet mikrovibratorkraften i området op til 10.000 for at opnå en større fangst af hår og som følge af en mere grundig og behagelig barbering. Afhængigt af ansigtets område tilbyder shaveren tre driftsformer: blid, normal og intensiv.

ActiveLift giver dig mulighed for at få yderst høje kvalitetsresultater. Trimmeren udfører op til 130 bevægelser pr. Sekund, løfter hår i nærheden af ​​huden og skærer dem af. Selv de mest frække hår vil blive skåret med filigree præcision. Fremragende resultater kan opnås på vanskelige steder. Den elektriske barbermaskin bruger et revolutionerende mesh design. Kernen i proprietær teknologi er fire huller i forskellige former, som er placeret i fem forskellige retninger. Således er brugeren garanteret en glat barbering for færre passager uanset hårvækstretningen.

Food 720 S-4 Series 7 udføres både fra batteriet og fra det elektriske netværk. Batteriets levetid er op til 50 minutter, og fuld opladningscyklus tager kun 1 time. Som et batteri bruges et lithiumionbatteri, takket være for en enkelt barberingssession, skal enheden kun bruge et par minutter til at oplade. Med et vandtæt tilfælde er barbermaden ikke bange for vand. Hun rengøres hurtigt og nemt under rindende vand.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre egnet til følsom hud

Mænds hud er signifikant anderledes end den kvindelige mere tætte struktur og bedre modstand mod virkningerne af aggressive faktorer. En sådan procedure som barbering er dog stressende for hende. Dermatologer hævder, at dens regelmæssige manipulation reducerer barrierefunktionen i huden, hvilket er årsagen til udseendet af høj følsomhed. Derudover er nogle produkter, der er designet til at lette barberingsprocessen, geler, skum, lotioner, som har en negativ effekt på pH-niveauet, hvilket fører til stærke inflammatoriske processer, udseende af rødme og tørhed.

Følsom hud: Hvordan gør man lettere?

Hjørnestenen i mænds morgenhygiejne er barbering. På den ene side er denne procedure nødvendig, og på den anden side - det bringer mange ubehagelige øjeblikke, især for personer med følsom hud. Hvad skal man gøre: at udholde konstant irritation eller nægte at barbere sig? Der er en udvej takket være moderne producenter - den elektriske barbermaskin, der er specielt designet til følsom hud!

På det moderne marked er der mange modeller af barbermaskiner, men ikke alle er velegnede til følsom hud. Konventionelt kan alle disse enheder opdeles i to typer:

 1. Rotary - dukkede op for længe siden. Hårfjerning udføres af roterende hoveder, hvor vibrerende knive er placeret. Sådanne modeller er egnede til enhver lidt lang børste. Men de forårsager irritation, da de virker meget aggressivt: de kan klamre sig til hår, trække dem ud. Også, når fjernelse af børsterne skal gøre en vis indsats.
 2. Mesh - Fjern børstehårene med knive, der er under et specielt maske. Ved at anvende en sådan barbermaskine på ansigtet, trænger hårene ind i masken, som derefter skæres af. Den elektriske gitters barbermands egenart er, at der ikke er nogen direkte kontakt mellem huden og knivene under barberingen.

Nu kan du købe en elektrisk barbermaskin til både tør og våd barbering. Den første er en hurtig måde at fjerne stubben på. Den anden - giver dig mulighed for at bruge hjælpemidler under barberingen. Det er værd at bemærke, at nogle producenter selv sørgede for dette øjeblik og udstyret deres modeller med specielle dispensere. De er nemme at vedligeholde, du kan bruge to driftsformer. Også når man vælger at være opmærksom på mobiliteten og antallet af knive. Gitterenheder kan have fra 1 til 3 hoveder. Kvaliteten og sikkerheden ved barbering opnås ved at "svømme" barberhovedene. Derudover kan sådanne modeller komme med et par ekstra vedhæftninger eller indtrækbar trimmer. Det er perfekt til dem, der foretrækker at passe på et overskæg eller skæg.

Elektriske barbermaskiner er enheder, hvor skarpe knive placeres under et specielt metalgitter med huller med forskellig diameter. Under barberingen er der ingen direkte kontakt mellem knivene og huden, som følge af, at delikatessen af ​​fjernelse af børstehår er opnået. Sådanne indretninger er mest egnede til følsom hud.

De bedste modeller af elektriske barbermaskiner til følsom hud

Vi har lavet en lille vurdering af de bedste modeller til følsom hud. Og vi vil starte det med den dyreste model.

Panasonic ES-LT8N til følsom hud

Premium model fra et af de mest kendte mærker. Operationsprincippet er et net barbersystem. Rakmaskinen gentager alle konturerne i ansigtet mere end nogensinde takket være et flertrækhoved. Suspensionens nye konstruktion giver bevægelse af hovedet i tre rumlige dimensioner. På grund af denne designfunktion reduceres belastningen på huden, men det sikrer også glat og høj kvalitet fjernelse af alle hår.

Hovedfunktionerne i modellen:

 • den indbyggede sensor scanning og selvstændigt bestemmer tykkelsen af ​​hår og tykkelse, og optimerer derefter skæreelementernes hastighed;
 • 3D-hoved gentager helt alle ansigtens konturer;
 • rengøringsfunktion hjælper med at holde skæreelementerne skarpe i lang tid;
 • kraftig motor giver høj hastighed;
 • Der er en trimmer i sættet.

Denne model har måske ingen fejl: et stilfuldt metalhus, et unikt og moderne design. Det er bare omkostningerne ved denne model når 15.000 rubler.

Philips S7720 - høj pris og kvalitet

Denne model fungerer på princippet om et roterende barbersystem. Nogle kan undre sig over, hvorfor denne model kom ind i denne bedømmelse, fordi det roterende princip i arbejdet ikke er egnet til følsom hud? Det er simpelt nok! Producenten skabte specielt denne model til komfortabel og sikker fjernelse af børster. På trods af de "flydende" hoveder udføres barberingen meget delikat, og efter denne procedure forbliver selv den mest følsomme hud uden rødme og irritation.

Hvad er dens egenskab:

 • barbermaskin designet til tør og våd barbering;
 • På kanterne af hovedet er der ringe med en speciel belægning. Takket være ringenes specielle materiale giver den et godt slip på huden, uanset mængden af ​​børster. Dette innovative design sikrer barbering uden irritation;
 • installeret det nyeste klippesystem. Bladene har en speciel form, der forhindrer fangsten af ​​huden;
 • Hovedene bevæger sig i fem retninger, der er ikke brug for noget for at fjerne børstehårene;
 • Aquatec giver dig mulighed for at vælge metoden til barbering: fjernelse af tør børste eller våd med geler eller skum
 • nuværende system til beskyttelse mod fugt. Det gør det muligt at bruge en elektrisk barbermaskine i bruseren og vaske knivene uden frygt;
 • der er en aftagelig trimmer til at trimme templerne og pleje overskæget;
 • SmartClean-systemet giver hurtig og høj kvalitet rengøring af knive og mesh.

Ulemperne ved denne barbermaskine til følsom hud er flere - det er den høje pris for modellen, som er 19.000 rubler. Derudover er behovet for regelmæssig udskiftning af patroner, hvis omkostninger også høj.

Braun 720s-7 - en populær model i efterspørgsel

Universal barbermaskine, som gør et fremragende arbejde med sit arbejde i våd og tør tilstand. Den passer godt i hånden, meget behagelig og kompakt. Et rummeligt batteri oplader hurtigt og kører autonomt. Navnet på mærket taler om kvalitet, fordi Braun, som det er velkendt, er et af de førende virksomheder i Europa.

De vigtigste fordele ved modellen:

 • Det skal bemærkes stilfuldt design: traditionelt sort med stål og blå accenter;
 • innovativ teknologi Sonic giver hurtig og høj kvalitet barbering uden at irritere ansigtets hud
 • Yderligere hastigheder gør det muligt at justere blades intensitet;
 • trimmeren løfter forsigtigt og skærer hårene og sikrer en tæt barbering;
 • Innovativt mesh Aktiv lift med huller i forskellige størrelser gør huden perfekt glat uden irritation;
 • hovedet "flyder" i fire fly;
 • 3 barberingselementer giver høj kvalitet børster fjernelse;
 • Razor kan vaskes under rindende vand.

Ulemperne omfatter den relativt høje pris på 17.000 rubler og den høje pris på forbrugsvarer. Ellers er denne elektriske barbermaskin til følsom hud meget god.

Det var en gennemgang af de mest innovative modeller af elektriske barbermaskiner til følsom hud, og hvilken er bedre at vælge kun fra dig. Dette kan gøres ved at analysere alle funktionerne i modellerne.

Desværre har ikke alle mennesker mulighed for at købe en dyr elektrisk barbermaskine, hvis omkostninger vil overstige 10.000 rubler. Derfor er nedenstående et overblik over produkter, der arbejder på princippet om et rakeskæringssystem.

Budgetmodeller

Vores liste åbner det tyske mærke Braun med sin model 3020s. Dette er en af ​​de mest populære og relativt billige modeller. Den elektriske barbermaskine klare let med jævne tre dage børster. For at opnå sådanne resultater tillader systemet:

 1. MicroComb-teknologien er et uafhængigt skæresystem med et specielt designet net, der nu er udstyret med en mikro-ryg. Under barberingen styrer mikrokuglen hår af forskellig længde nøjagtigt til skæreelementerne. På grund af dette skal du gøre mindre arbejde for en god barbering.
 2. Under barberingen aktiveres flere systemer på en gang, som interagerer med hinanden - SensoFoil dobbeltmaske og en bevægende uafhængig trimmer.
 3. Der er en uafhængig trimmer.
 4. Vandtæt taske giver dig mulighed for at bruge shaveren i bruseren.
 5. Kapacitetsbatteri giver lang batterilevetid.
 6. Du kan bruge de sædvanlige skum- eller barbergeler.

Denne model er tilgængelig for kun 5.000 rubler. Men det er ikke uden fejl - når man arbejder, skabes der en ret stærk lyd.

Panasonic ES-6003 - den mest budgetmæssige løsning

Denne model adskiller ikke kun lav pris, men fremragende kvalitet. Denne kompakte elektriske barbermaskin på grund af det fugtbestandige legeme kan bruges med en våd barbering. På trods af manglen på et "flydende" element, barberer det perfekt børsterne på vanskelige steder.

 • lav pris - 2500 rubler;
 • den bedste kombination af en sådan ting som pris og kvalitet;
 • der er en trimmer, men det er ikke universelt, så man skal øve det for at kunne udføre arbejdet ordentligt.
 • på trods af sit budget er kvaliteten fremragende;
 • barberer håret lige rundt om halsen uden stor indsats.

Ulemperne omfatter en ret stærk vibration under drift. Det kan heller ikke bruges fra netværket, lås er aktiveret.

Face shaver

barbermaskine til ansigt kvinder 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "barbermaskine til ansigt kvinder".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "barbermaskine til ansigt kvinder".

Mænds elektriske barbermaskiner til barbering - hvordan vælges den bedste model?

Der er forskellige elektriske mænds barbermaskiner, der er blevet meget populære i det seneste. Når du vælger en enhed, skal du tage højde for mange egenskaber og detaljer, så du ikke bliver skuffet over købet. Det er vigtigt at kende reglerne for brugen af ​​sådanne barbermaskiner.

Hvordan vælger man en elektrisk barbermaskine?

Det er ikke let at købe en passende barbermaskine, fordi der er mange nuancer, der er værd at være opmærksomme på. For at gøre tingene lettere for dig, overvej disse anbefalinger:

 1. Gennemse mændens elektriske barbermaskiner er det vigtigt at afgøre, hvilken type barbering der skal anvendes: våd, tør eller begge dele.
 2. Overvej typen af ​​hår, det vil sige, de er hårde eller tynde, og længden af ​​børsterne er også vigtig.
 3. Hvis huden er for følsom over for kirtlen, skal du vælge en enhed med titaniumcoating.

Fabrikanter forbedrer konstant design af barbermaskiner og fylder dem med forskellige nyttige funktioner. De mest almindelige er:

 1. Udskifteligt batteri vil være nyttigt, hvis du ikke hurtigt kan oplade enheden.
 2. Tilstedeværelsen af ​​induktion af batteriladningsniveauet hjælper i tide med at reagere på behovet for at oplade batteriet.
 3. Mange mænds elektriske barbermaskiner har beskyttelse mod overopladning af batteriet, hvilket forlænger levetiden.
 4. En glattere barbering vil give et flydende hoved, som er let at følge konturen af ​​ansigtet.
 5. En elektronisk advarsel om behovet for at rengøre enheden vil være nyttig.
 6. Cool Tech-systemet vil give speciel komfort, for i løbet af arbejdet vil shaveren afkøle huden, hvilket eliminerer ubehagelige fornemmelser.

Elektrisk roterende eller net barbermaskin

Gitteranordninger, der har et specielt gitter og bevægende knive, er meget populære. Jo flere gitter shaveren har, desto højere er barberingens kvalitet. I hjertet af den roterende enhed er barberhovedene placeret i en vis vinkel med hinanden. For at forstå, hvilken mænds elektriske barbermaskine fungerer bedre, bør man sammenligne:

 1. Convenience. Uafhængige dyser af rotations barberhuggeren følger konturen af ​​ansigtet og fjerner effektivt hår. Net barbermaskine kan ikke prale af et sådant resultat.
 2. Resultat. Roterende modeller kan have dobbeltklinger, så man vælger hår og den anden skærer dem af. For at få et godt resultat med en barbermaskine, skal du gå gennem hårene flere gange.
 3. Arbejdshastighed Dyserne bevæger sig med stor hastighed og fjerner alle børster i et pas. Mesh male razor svært at skære savnede hår.
 4. Holdbarhed. Udskiftning af de bevægelige dyser er kun nødvendig, når materialet er slidt, men skærmen er sårbar og udsættes for store belastninger.
 5. Sikkerhed. Takket være det specielle design af roterende barberkniv udelukker skader på huden, men nettet - ikke.
 6. Alsidighed. Ved hjælp af roterende mænds barbermaskiner vil det ikke være muligt at skabe et usædvanligt hårklipp, men med særlige net razor vedhæftede filer kan dette gøres.

Elektriske barbermaskiner til ansigt

Når du vælger en elektrisk barbermaskine til ansigtet, bør du overveje, om det er planlagt at forlade et smukt skæg og overskæg, da i dette tilfælde er en trimmer nyttig, hvilket også hjælper med at barbere halsen og trimme templerne. En elektrisk barbermaskine til barbering af skæg kan have et forskelligt antal hoveder, og jo mere der er, desto bedre bliver proceduren, men prisen bliver højere. Et andet punkt værd at opholde sig på er muligheden for en våd barbering. Det er let at se efter og vaske sådanne enheder.

Mænds intime barbermaskine

Butikkerne tilbyder en bred vifte af værktøjer, der kan bruges til intime hårklipp. Mange producenter har modeller til hårfjerning på intime steder. Den bedste elektriske barbermaskin til at udføre et sådant arbejde er en trimmer, takket være, at du kan udføre smertefrie procedurer og ikke bekymre dig om hudirritation i intime områder. En skrivemaskine kan have mange vedhæftede filer, takket være det er let at forlade den ønskede hårlængde.

Elektrisk barberbar barberingshoved

Processen med barbering af hovedet er individuel, så når du vælger en enhed, skal du tage højde for hudens type og tilstand og foretrækker også den slags barbering. Når man regner med, hvilken elektrisk barbermaskine der skal vælges, er det værd at huske på, at netversionen er sikrere. Derudover er det det bedste valg for ejere af delikat hud. Hovedopfattelsen "for" en roterende barberkniv er ubesmittet barberingsnøjagtighed.

Elektrisk barbermaskin med trimmer

Der er apparater i kroppen, hvor razeren er inkluderet, en glat barbering og en trimmer, som skaber en lille, stygge effekt og danner klare konturer. Sådanne barbermaskiner til mænds elektriske barbering kan både være roterende og mesh. Trimmeren kan leveres separat eller monteret. I de fleste tilfælde er de drevet af lithium-ion-batterier. Det skal forstås, at prisen på sådanne enheder er høj. For at finde ud af, hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre, skal du vurdere de eksisterende fordele ved trimmerindstillingerne:

 1. Enheden er universel, fordi en enhed erstatter to. Kombinationen hjælper med at vælge den mest passende løsning.
 2. Enheden er mobil, så du kan tage den med dig på vejen.
 3. En barbermaskine med trimmer hjælper med at reducere tiden til barbering, og det har også en lav risiko for irritation.

Elektrisk barbermaskine med dyser

Mange producenter tilbyder elektriske barbermaskiner med forskellige dyser, takket være, som mange problemer kan løses. For eksempel er der en dyse, der bruges til at danne en smuk børstehår, og i så fald ser barbermaskinen allerede mere ud som en klipper. De bedste elektriske mænds barbermaskiner har også en hårfjerning vedhæftning, for eksempel i ørerne og næsen. Det er tyndt, så det trænger nemt ind på de rigtige steder. Der er dyser brugt til at skære hår af forskellig længde, takket være, at du kan klare et langt skæg.

Elektrisk genopladeligt barbermaskine

Når du vælger en enhed, skal du overveje metoden til opladning. Praktisk at bruge er en genopladelig barbermaskin, der kører på batterier eller et batteri og ikke er bundet til et stikkontakt. Mænds elektriske barbermaskin på vejen kan arbejde fra 20 til 600 minutter. uden genopladning. Der er modeller med hurtig opladning, det vil sige, at batteriet kan oplades om 5 minutter, hvilket er nyttigt i nødstilfælde, men i alle tilfælde tager processen ca. 6-8 timer. Det er bedre at vælge barbermaskiner med et lithium-ion batteri. Der er modeller, der kun fungerer på batterier.

Elektrisk barbermaskin med skum

For at forstå, om man skal bruge barberskum eller ej, er det vigtigt at overveje modellen af ​​barbermaskine, hudtype og personlige præferencer. Moderne modeller kan bruges med forskellige midler, det vil sige med skum og med gelen. Mange mænd efter påføring af skum har en følelse af tørhed og ubehag, så det er bedre at vælge at bruge en elektrisk barber til barbering med en gel, der ligger lige og dækker alle hårene. Desuden er skum bedre til fedtet hud og gel for normal og følsom hud.

Elektrisk barbermaskin

Det blev allerede nævnt, at mange producenter producerer barbermaskiner, der kan vaskes under vand. For at den elektriske barbermaskine ikke forringes, er dens krop vandtæt. Derudover kan disse modeller nemt opbevares i badeværelset, da høj luftfugtighed ikke påvirker enheden. Der er biler, hvor hovedet nemt kan fjernes, og det kan vaskes separat under vand.

Elektrisk shaver rating

Du kan finde mange lignende enheder i butikker, så det er ikke så nemt at vælge det bedste. Der er forskellige vurderinger af elektriske barbermaskiner til mænd, for eksempel kan sådanne populære modeller skelnes:

 1. Philips PT 727. Dette er en fantastisk roterende barbermaskin med tre flydende hoveder. Den barberende bevægelsesenhed behandler alle dele af ansigtet, perfekt fjernelse af hår. Enheden indeholder en trimmer, og det kan arbejde op til 45 minutter. uden genopladning.
 2. Braun 790CC Series 7. Enheden har fremragende tekniske egenskaber, hvilket gør det muligt at opnå det perfekte resultat. Den har tre barberhoveder: to gitter og en trimmer. Razor bærer omkring 10 tusind vibrationer pr. Minut, så du kan fjerne maksimalt hår. Derudover anvendes et flydende hoved.
 3. Panasonic ES-LT2N. Fabrikanterne anvendte teknologien til slibning af knivene i en vinkel på 30 °. Takket være den høje hastighed elektriske drev, hår af enhver hårdhed kan fjernes. Hoveder kan samtidigt bevæge sig i tre dimensioner. Mænds elektriske barbermaskine kan bestemme børsternes stivhed og derved optimere processen. Kan bruges til tør og våd barbering.

Hvordan man bruger en elektrisk barbermaskine?

Valget af barberingsteknik påvirkes af mange faktorer, f.eks. Børstens længde, størrelsen på det område, der skal behandles, og de enkelte karakteristika, fx tæthed og hårdhedsgrad. Hvis du er interesseret i hvordan mænds elektriske barbermaskine barberer, så styres af en sådan instruktion:

 1. Først skal du behandle kinderne og udføre bevægelser fra top til bund, på vej til hagen. Efter dette skal du bevæge dig i den modsatte retning. Hvis du bruger en barberkniv, skal du udføre en cirkulær bevægelse.
 2. Fortsæt i behandlingen af ​​nakken, hvor du skal flytte fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste ende skal du barbere et overskæg. Med en tør proces udføres de langsommere bevægelser, og med en våd proces er det bedre at anvende lidt kosmetik.
 4. Når du bruger mænds elektriske barbermaskiner til barbering, skal du være opmærksom på, at du ikke kan skubbe hårdt på huden. Faktum er, at resultatet ved brug af et net barberkniv ikke vil være det bedste, men den roterende kan forårsage hudirritation.
 5. Når proceduren er afsluttet, anbefales det at skylle dit ansigt og gentage proceduren, hvis det er nødvendigt. Derefter anbringes en særlig kosmetik på huden, for eksempel en desinficerende lotion.

Kvinderens barbermaskine: hvordan man vælger og bruger

Perfekt glat hud i kroppen gør en kvinde attraktiv og velplejet. Moderne kosmetologi tilbyder en række teknikker til fjernelse af overskydende vegetation - fra regelmæssig barbering til forskellige former for hårfjerning og depilering. Barbering forbliver dog den mest smertefri procedure for huden: I løbet af dens gennemførelse bliver hårene ikke trukket ud af roten, som ved epilation, men skæres kun til den ønskede længde. Afhængigt af det ønskede resultat anvendes simple barberingsskrabere, elektriske barbermaskiner og trimmere. Hver enhed har fordele og ulemper. Derfor bestemmer du først for hvilket formål du har brug for det, når du vælger en barbermaskine. Og i overensstemmelse hermed skal du studere oplysningerne om de modeller, der præsenteres på markedet og deres egenskaber.

Rabeudstyr: funktioner til kvinder

Til barberingsproces bruger kvinder følgende typer barbermaskiner:

 • barbermaskine eller barbermaskine Enheden er blevet brugt i årtier, og det taber ikke popularitet. Rakkniven skærer hårene tættere på roten end den elektriske barbermaskin, hvilket giver en renere barbering. Fabrikanter forbedrer regelmæssigt disse enheder og tilføjer forskellige muligheder for hurtig og behagelig barbering. Den største ulempe ved barberskrabere er, at de kræver vand og specielle barberingsprodukter, som ikke altid er tilgængelige. Derudover kan barberingen forårsage irritation af følsom hud. Kvinderens barbermaskiner adskiller sig fra mænds barbermaskiner, ikke kun i lyse farver og elegant design, men også i nærværelse af en særlig fugtgivende strimmel, der forbedrer glidning, forhindrer hudens udtørring og gør proceduren mere behagelig og smertefri. Maskinen kan bruges til at fjerne overskydende hår på nogen del af den kvindelige krop; Kvindelige maskiner er designet specielt til delikat hud: de sikrer sikkerhed for barbering og manglende irritation efter proceduren
 • elektrisk barbermaskin I modsætning til værktøjsmaskiner er el-barberingsproceduren altid tilgængelig. Selv tilstedeværelsen af ​​strømforsyningen er ikke nødvendig, da de fleste moderne enheder har batterier med god kapacitet. Den største forskel mellem en elektrisk barbermaskin og en epilator er, at den forsigtigt skærer hårene ud ved bunden, mens epilatoren trækker dem ud fra roden. Den elektriske barbermaskine beskadiger huden mindre, så det anbefales til kvinder med høj følsomhed og tendens til irritation såvel som med lav smerte tærskel. Knivbladene er lukket med specielt metalnet gennem hullerne, hvor hårene trænger indad og skæres af knivene. Takket være dette er huden fuldstændig beskyttet mod mikroskæringer. Klippen af ​​håret roterer bladet lidt, hvilket giver mindre ubehag under genvækst. Den elektriske barbermaskine er alsidig og egnet til barbering af ben, hænder, armhuler og intime områder. Nogle modeller har specielle smalle dyser til at arbejde på svært tilgængelige steder; Et sæt dyser, der er inkluderet i det elektriske barbersæt, gør enheden alsidig og giver dig mulighed for at behandle overflade på ben, underarm og bikini område
 • Trimmer. Med det kan hårene forkortes til en vis længde (fra 0,5 mm eller mere). Trimmeren bruges normalt til at skabe frisurer og styling på intime steder, samt at forkorte hår i bikiniområdet. Ved hjælp af en trimmer skæres en lang række mønstre og billeder ud af håret. Det ser æstetisk glædeligt og attraktivt ud. Nogle gange er specielle vedhæftede filer til øjenbrynskorrektion knyttet til enheden. Trimmeren anbefales til kvinder, hvis hud er så delikat og tynd, at selv barbering med en elektrisk barbermaskine forårsager irritation;
 • Trimmer hjælper med at slippe af med overskydende hår og skabe et originalt hårklipp i det intime område
 • epilator. Det bedste valg ville være at købe en multifunktionsenhed, der kombinerer mange muligheder. For eksempel er det vigtigt at udføre en epilering, inden du går, for at fjerne overskydende hår i lang tid og ikke spilder tid på regelmæssig barbering. Og på højtidelige og specielle datoer kan du gøre dig selv et smukt billede i det intime område. Basen på den multifunktionelle enhed er en elektrisk barbermaskine, og en trimmer og en epilator i form af fastgørelser er fastgjort til den. Epilator vedhæftningen har et mindre antal små pincet end en komplet flot enhed, som gør det muligt at modellere hår i bikiniområdet. Der er også en omvendt situation: Epilatoren eller trimmeren fungerer som en grundlæggende enhed, og et knivhoved er fastgjort til det.
Epilatoren med et barberhoved og et trimmerhoved er et uundværligt produkt med hensyn til dets funktionalitet.

Video: hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

Funktioner af elektriske barbermaskiner

Blandt alle elektriske barbermaskiner er el-barbermaskinen den mest alsidige og sikreste. Når du bruger det, er huden skadet mindre end fra epilatoren, og en barbermaskine kan påføres hele kroppen, herunder bikiniområdet.

Ved driftsprincippet er alle elektriske barbermaskiner opdelt i to typer:

 • Rist: Rundformede knive er placeret bag et tyndt metalnet med mikrohuller, der gør vibrerende bevægelser og skærer hår, der falder ind i hullerne. Barbernettet elektrisk barbermaskine anses for at være den mest følsomme og er velegnet til følsom hud. Imidlertid er det ikke altid muligt at klare det hårde hår på nettet, derfor kan der være "stikkede" områder på huden; Hovedparten af ​​elektriske barbermaskiner til kvinder refererer til gittertypen
 • roterende: barberbladene roterer langs midteraksen i specielle cirkulære rister med afskårne huller og afskærer hårene, der trænger indad. Denne metode anses for mere effektiv til hårdt hår, da bladene arbejder tættere på huden og hårrotten. Rødhed og kløe efter barbering med en roterende barberkniv er en almindelig ting.
Den roterende type bladarbejde er mere almindelig blandt mandlige modeller af elektriske barbermaskiner, da mænds hår er meget hårdere end kvindes hår og er sværere at fjerne.

De fleste af kvinders barbermaskiner præsenteret på salg - netto. Dette skyldes det faktum, at netskrabere arbejder mere delikat og bedre klare det tynde hår såvel som ofte udstyret med forskellige dyser, der er efterspurgte blandt kvinder. Men nogle kvinder bruger manlige modeller af barbermaskiner, herunder roterende.

Antallet af begge roterende hoveder og gitter med knive i en elektrisk barbermaskine varierer. I mandlige modeller kan deres antal nå fem eller flere, og i kvindelige modeller er en eller to nok, fordi hårene hos kvinder er svagere og tyndere. Hoveder kan flyde, det vil sige placeret på de bevægelige monteringer. Dette gør det muligt for dig at gentage konturerne af kropsdele perfekt og dermed gøre barberingen mere behagelig og renere. Højkvalitets elektriske barbermaskiner til kvinder har et system af flydende hoveder, hvilket letter barberingsprocessen, især på intime steder.

For teenagepiger med deres sarte hud og tynde hår er razors af net typen mere velegnet til forsigtig barbering. Barbermaskinen skal have et flydende knivfastgørelsessystem - dette gør det muligt for alle overflader at blive behandlet korrekt.

Flydende barberhovedmonteringssystem gør det muligt at gentage kroppens konturer og håndtere vanskelige steder at nå

Nyttige funktioner til en elektrisk barbermaskine er vandtætte (så du kan bruge den i brusebadet), evnen til at våd barbere med skum eller gel, lys og flere højhastighedsfunktioner til effektiv barbering og epilering.

Vilkår for brug

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner har normalt funktionen af ​​både tør og våd barbering. Tør barbering udføres uden brug af vand, og for en våd har du ikke kun brug for vand, men også en barbergel. Den våde metode anses for mindre traumatisk for huden, foruden fugtgivende og desinficerende komponenter indgår ofte i barberingsprodukter.

Våd barbering irriterer huden mindre end tør

Efter de første procedurer ved brug af en elektrisk barbermaskin, kan rødme og irritation forekomme på huden. Dette er normalt for perioden af ​​tilpasning af huden til en ny enhed. Men hvis problemerne på huden ikke er gået, så er det for følsomt. Derfor er det nødvendigt at blødgøre barberingen med speciel kosmetik. Det ville være klogere at barbere inden sengetid, så får huden nok tid til at komme sig.

Reglerne for at bruge en elektrisk barbermaskin til både tør og våd metode er ret simple:

 • Før våde barbering skal overfladen af ​​huden behandles med en gel eller et skum udfør proceduren bedre i badeværelset;
 • tør barbering kan mildnes ved at støv huden med talkum eller babypulver før proceduren; Efter proceduren skal pulveret vaskes med varmt vand og rengøringsmiddel. For at blødgøre processen med tør barbering og desuden beskytte huden vil hjælpe baby pulver
 • barberingsgel anvendes bedst i stedet for skum, da det giver en glattere razor glide. Anvendelse af hår på håret et par minutter før barbering gør det blødere;
 • ved hjælp af en roterende type elektriske barbermaskine, fjern hår med glatte cirkulære bevægelser; for en razor skal bevægelserne være progressive - op og ned;
 • Rør din barberhud let, uden meget pres; prøv ikke at holde enheden flere gange på samme sted;
 • armhulen er bedre behandlet med en barberingsgel med en barberkniv med et flydende hoved, mens bevægelserne skal være rykkede, korte og rettede fra top til bund;
 • Til bikini-zonen er en våd barberingsmetode mere velegnet, da huden her er den mest delikate og tilbøjelige til irritation. For at undgå problemer skal du udelukke barbermaskinen udelukkende på hårets vækst og med din frie hånd trække lidt af huden - det hjælper med at klippe hårene i én bevægelse.

Alkoholkrem, der bruges til at desinficere huden efter barbering, kan forårsage yderligere irritation. Det er bedre at erstatte dem med følgende midler:

 • en blanding af pulver fra to tabletter af acetylsalicylsyre og to spiseskefulde glycerin;
 • hydrogenperoxid;
 • manganopløsning;
 • chlorhexidinopløsning;
 • en blanding af lige mængder oliven og te-træolie
 • kold komprimering med en infusion af medicinske urter - kamille, calendula eller succession.
Glem ikke om fugtgivende huden efter proceduren - brug særlige efterberberings cremer, som omfatter aloe, kamille eller kalendula ekstrakter

Efter barbering anbefales det ikke at klæde sig i 20 minutter for at lade huden trække vejret. Tøj i kontakt med barberhudede hudområder bør være løs og om muligt af naturlige stoffer.

Plejeapparat

Elektriske barbermaskiner og trimmere kræver regelmæssig rengøring, fordi der efter fjernelse af barberingsproceduren er fjernet hår, hudpartikler og rester af hjælpemidler, skal fjernes fra apparatet (ved vådskæring).

Vedligeholdelse af en elektrisk barberkniv involverer følgende elementer:

 • modeller af elektriske barbermaskiner med vandtæt kasse og våde barberingsfunktion, det er nok at skylle under rindende vand, fjerne alt snavs; Du kan også adskille shaveren, skæreenheden og vaske den separat;
  Vådskærende modeller med elektriske barbermaskiner kan skylles under rindende vand.
 • Efter rengøring med vand skal enheden tørres og smøres med speciel olie, som normalt kommer i kittet (det kan også findes i onlinebutikker). Smøring bør udføres efter hver vask af enheden, fordi vandet affedter skæreelementerne og fører til hurtig forringelse. Påfør et par dråber olie på knivene og tænd enheden for at distribuere produktet jævnt; Regelmæssig smøring forlænger instrumentets levetid.
 • Fra tid til anden skal du rense barbermaskinen med et særligt rengøringsmiddel. Til dette:
  • anbring detergent på apparatets barberoverflade;
  • tænd enheden og hold den i en lidt fungerende tilstand, så værktøjet kan komme til alle hjørner af enheden;
  • Derefter skal du slukke for apparatet, afbryde barberingsenheden og skylle den grundigt med vand.
  • tør dele og samle barbermaskinen;
 • Tørrensede modeller har ofte en skraldespand. I dette tilfælde skal du fjerne skæreenheden, skubbe skraldet ud af beholderen og rengøre apparatets mekanisme med en speciel børste med hårde børster. Det anbefales ikke at børste nettet af en barbermaskine med en børste, fordi den er så tynd at det er let at beskadige. Denne del skal bare børstes af håret grundigt;
  Den specielle børste, der følger med i sættet, er designet til at fjerne hår fra enheden
 • knivskæreelementer bør ændres en gang om året og et halvt.

Avancerede elektriske barbermaskin modeller har en selvrensende funktion. For at udnytte denne mulighed er det nødvendigt at placere enheden på stationen, anvende et særligt rengøringsmiddel i henhold til vejledningen, og tryk på knappen. Dernæst vil en smart enhed gøre alt alene.

Vurdering af elektriske barbermaskiner til kvinder

Når man køber en barbermaskine, er det klogere at foretrække en enhed af en kendt producent, som værdsætter sit ry og udelukker produkter af lav kvalitet. De mest populære mærker på dette marked er Braun, Philips og Remington. Hvad angår trimmere, er deres førende producenter Braun, Veet og Panasonic. Prisen på modellerne af disse mærker er ret høj. Under alle omstændigheder skal du være forberedt på, at den elektriske barbermaskin koster betydeligt mere end en barbermaskine. Men det vil vare meget længere, samtidig med at man sparer tid og kræfter.

Listen over de mest populære modeller af 2018 vil hjælpe med at bestemme mulighederne i forskellige modeller og gøre det rigtige valg.

Braun LS 5160 og 5560

Begge modeller har flydende hovedslag, våde og tørre barberingsfunktioner, indbygget trimmer og forskellige dyser, herunder en peeling dyse.

Model Braun LS 5160 har mange dyser, herunder en dyse til peeling.

Disse enheder adskiller sig kun i batteri og pris. Siden 5560 har et mere avanceret batteri, er omkostningerne højere.

Braun LS 5160-modellen adskiller sig fra det tidligere kraftige genopladelige batteri

Philips BRL 140

Den særlige egenskab ved denne model er et flydende hoved, der følger kroppens konturer. På begge sider af barbernettet er der en trimmer med afrundede spidser, der giver glat glidning og beskyttelse mod snit. En kvinde vil ikke opleve ubehag under proceduren. Pakken indeholder ekstra vedhæftede filer og en razorpose.

Philips BRL 140-modellen har en indbygget trimmer med afrundede spidser og et dejligt ergonomisk design.

Remington WDF4840 og WDF5030

To funktionelle modeller, der har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kvinder. De har to netskærmehoveder, en indbygget trimmer, tørre og våde barberingsfunktioner og et genopladeligt batteri, der tillader brug af enheden uden at være forbundet til det elektriske netværk.

Remington WDF4840 shaveren har to meshhoved og har en tør og våd barbering.

Den største forskel mellem WDF5030-modellen og WDF4840 er, at den har et specielt dobbeltnet med åbne snit og en stribe med mandelolie, der fugter huden under barberingen. Derfor er prisen på denne barberhøvel højere end den forrige.

Remington WDF5030 elektriske barbermaskine ligner WDF4840, men har en stribe mandelolie og et forbedret barberingsnet.

Braun SilkEpil FG 1100

Blandt trimmerne er to lavprismodeller en succes, hvis pris i intervallet 1-2 tusind rubler er en af ​​fordelene, som kunder gentagne gange siger, at en sådan nyttig enhed skal koste mere.

Kompakt, letvægts kvindetrimmer til styling i et bikiniområde og til udformning af øjenbrynene. Den har god strøm, holder en afgift i lang tid og ligner en pen.

Braun SilkEpil FG 1100 trimmeren har god batteristrøm og evnen til at vådberge

Denne model kan bruges med skum og skylles under vand. Brugere noterer sig nøjagtigheden af ​​barbering med denne enhed, smertefri hud og fravær af irritation på intime steder. Pakken indeholder også andre dyser og stenciler til intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision

Dette er en trimmer for følsomme områder af kroppen. Den er kun beregnet til tør barbering, har fire nyttige dyser i et sæt, fungerer effektivt fra ét batteri uden smerte og rødme klæder overhårede hår og giver dig mulighed for at mestre kunsten at skabe intime hårklipp.

Veet Sensitive Precision trimmer er kun beregnet til tør barbering og leveres med mange ekstra tips.

Ifølge anmeldelser på internettet kan du opdage, at selv mænd køber Veet trimmer: den er ideel til skæring af overskæg og skæg.

anmeldelser

Philips Satin Shave Advanced BRL 140 kvindernes barbermaskin er det du leder efter! Fordele: Langtidsbrug. Ren barbering. Ulemper: Nej)) Næsten en måned gik jeg for at finde mig en passende elektrisk barbermaskine. Jeg genlæste en flok anmeldelser, gik på indkøb, spurgte fra sælgere og købte denne til sidst. Ikke fortryde i et øjeblik! Barbering. Barbering meget rent og pænt, ingen allergier. Selvfølgelig, hvis du sammenligner med en barbermaskine, viser det sig meget lang tid, men det er det værd. Jeg bruger kun tør barbering. Bare så praktisk. Opladning. Købt omkring januar, og første gang debiteret i juli. Selvom jeg bruger det ofte nok. Rengøring. Leveres med en lille børste. Meget behagelig og meget god ren. Der var ingen problemer med dette. Indstillinger. Almindelig hvid opbevaringspose, trimfane og rengøringsbørste.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Jeg har brugt det i meget lang tid. Der er virkelig ingen irritation, og det er den største fordel ved elektrisk barbermaskine. Og køb bedre i online butikken nogen. I almindelige butikker er deres valg ikke meget stort, flere og flere epilatorer kommer på tværs. Det sker forresten og epilatorer sådan en dyse til bikiniområdet. Generelt køber jeg en anden elektrisk barbermaskine og er meget tilfreds. Kun der er et problem med dem, det er umuligt at købe et udskifteligt net, og da mit første maske var kedeligt (og det skete et år efter købet), købte jeg lige en ny barbermaskine. Selv om det kan være et sted sådan med udskifteligt mesh. Jeg ved det ikke, jeg kom ikke over. Og hvilken en at købe, tror jeg, at forskellen er lille. Nu har jeg Remington, jeg er meget tilfreds med det.

iri-Irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Jeg bruger en kvinders elektriske barbermaskine. Hun blev bundtet med epilatoren, så jeg vil ikke sige prisen: Phillips; maske Jeg barberer lige i brusebadet, det er ikke tørt. Ingen irritation, meget tilfreds.

Feeling

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Jeg har en epilator med en dyse, som en barberkniv. Med epilatoren blev der heller ikke venner - hår vokser ind. Men med en elektrisk barbermaskine, et godt forhold)) Af minuserne - det virker ikke helt glat, plus - hurtigt og uden irritation. Jeg bruger det i nødstilfælde, når der ikke er tid på badeværelset til at "dampe" hår og barberer, og det er presserende at slippe af med dem. Til berøring er selvfølgelig "hamp" følt lidt, men visuelt er intet bemærkelsesværdigt. Og håret vokser ikke.

baret

http://www.penzamama.ru/node/17195

Jeg har en elektrisk barbermaskin, jeg har brugt det i ca. 5 år. I dag var jeg bare sur på dette - jeg var lidt dum og jeg var nødt til at barbere med en normal barbermaskine. Ondskab er ikke nok... Som jeg boede uden hende. Den største ulempe er, at når hårene vokser, stikker de, og efter el-barbermaskinen stikker de i det mindste ikke, og der er ingen irritation.

nøgle

http://www.penzamama.ru/node/17195

Og jeg har længe lagt øjnene på denne barbermaskiner (med et net). Far havde kun disse)) Der er elektrolyseceller med en blok, der kan erstattes med et gitter. Men jeg købte mig selv en kvindelig Brown før jeg fødte, og der har ikke været nogen irritation i mere end 4 år))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

I flere år har jeg kun brugt det elektriske barbermaskine. Først var der en epilator brun, en slags simpel, med et barberhoved. Barbering vidunderligt alt, glat, godt, kunne ikke få nok af det. Derefter købte jeg på grund af omstændigheder en elektrisk barbermaskine, Philips dame, og hun barberer selvfølgelig meget værre. Jeg har forfærdelige irritationer på min hud fra alle andre former for hårfjerning, en elektrisk barbermaskine - min frelse plus mine hænder er ikke derfra, jeg skærer altid med en almindelig barbermaskine, og det kan ikke ske med en elektrisk barbermaskine.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Razors til kvinder er ikke en fabrikant af marketing, men enheder specielt designet til delikat kvindelig hud. De vigtigste krav til kvinders barbermaskiner - ren, høj kvalitet barbering og ingen irritation på huden efter proceduren. En behagelig tilføjelse til funktionaliteten er ergonomisk design, brugervenlighed og dyser til styling af de fleste modeller. At dømme efter anmeldelser, kan man sige, at en klar forståelse af, om enheden er egnet til en bestemt kvinde, kun fremkommer med brugsoplevelse. Nogle foretrækker barberskrabere på grund af deres barberings renhed, nogle foretrækker en elektrisk barbermaskine på grund af manglende irritation, mens andre vælger trimmere i håb om at undgå kløe og betændelse. Den universelle enhed kombinerer en barbermaskine og en indbygget trimmer, og indeholder også specielle tip og pincet til epilering. En sådan enhed kan betragtes som det bedste valg for dem, der endnu ikke har besluttet deres præferencer.

Skønhedstendens: Skummende ved munden, eller hvorfor piger barberer ansigterne

Rolig, ingen Marilyn Monroe led under oprettelsen af ​​en collage

I stigende grad tager piger rundt om i verden en maskine i deres hænder, ikke kun for at slippe af med uønsket kropshår, men også at barbere deres ansigter. Og det handler ikke kun om at fjerne fluffen over overlæben. Vi taler om en meget usædvanlig og kontroversiel skønhedstrend - kvinders ansigtsskærme.

Faktisk kan barberede ansigter blandt kvinder ikke kaldes sådan en ny tradition - japanske kvinder, for eksempel, slipper for eksempel af med kanonen på deres perfekt hvide ansigter i lang tid. Brilie ansigt for at gøre det ser helt glat ud i billederne, også Marilyn Monroe og Marlene Dietrich. Men nu har denne tendens tendens til at komme til almindelige beboere i Europa og Amerika for nylig.

Hvis du også beslutter dig for denne kontroversielle procedure, skal du bemærke, at det er bedre at afstå fra at bruge en konventionel barbermaskine. Ansigtets hud er tyndere og øm og kræver en speciel tilgang og en særlig barbermaskine. En enhed, der er egnet til at fjerne ansigtshår, er mere som en lille tynd kniv eller en skalpel med et blad omkring tre centimeter.


Face shaver

Hvorfor bevæger piger over hele verden sig med knive og barberer så uhyggelig fluff på deres ansigt? Svaret er enkelt - for perfekt glatthed, takket være hvilket kosmetisk produkt vil lyve bedre. Men barbering af ansigtet, som også kaldes dermaplaning, virker også som en skrælning, det vil sige, skrælmer stratum corneum. Hvor præcis det er at udføre proceduren derhjemme - du kan lære på YouTube, hvor mange video lektioner indsamles.

Kan jeg farve mit hår efter henna og hvordan man gør det korrekt?

Varmere til voks og paraffin voks