Barbermaskin: Philips eller Braun?

I hver menneskes liv kommer der et øjeblik, når han begynder at barbere sig. Nogen gør det dagligt, nogen en gang om ugen, så alle har brug for en barbermaskine.

Barbermaskinen - husholdningsapparatet beregnet til fjernelse af hår. Britiske forskere fandt ud af under et 20-årigt eksperiment, at en mand, der barberer hver dag, er 70% mindre tilbøjelige til at berolige og får mere glæde af sex (2400 mænd fra Wales deltog i eksperimentet).

Razors på markedet er repræsenteret af snesevis af producenter, men blandt dem er der to største markedsaktører: Philips og Braun. Vi skal finde ud af, hvilken af ​​dem der producerer de bedste barbermaskiner.

Philips er den største producent af husholdningsapparater

Philips er en af ​​de største producenter af husholdningsapparater i verden og den største i Europa. I starten arbejdede et dusin mennesker for virksomheden, og i dag er der titusinder. Philips skånere anerkendes verden over af millioner af brugere.

Philips shaver funktioner

 • Unikt bladrotationssystem. Det er ikke overraskende, at denne særlige producent regelmæssigt præsenterer innovative udviklinger: Brandets aktiv er Institute for Advanced Technique Research.
 • Lavt energiforbrug.
 • Knive er udstyret med muligheden for selvskærpning.
 • Barbermaskinen har en tredimensionel overflade (nye modeller), hvor ansigtets konturer gentages med absolut præcision.
 • De fleste af de nyeste modeller er vandtætte, de kan bruges under brusebadet.

Institut for Personlig pleje er i færd med at studere en barbermands arbejde i forbindelse med forskellige hudtyper. Eksperter udfører test og fastsætter, hvordan håret skæres, hvor meget pres teknikken producerer på ansigtets hud, er der et forhold til hudens elasticitet og resultatet af barbermaskinen. Hovedopgaven for instituttet er at teste og forbedre ansigtshudpleje teknologi.

Virksomheden interagerer også med dermatologiske institutter, der identificerer brugernes behov og tilpasser teknologien til dem. Brug af et computerprogram bestemmes af antallet af hår pr. 1 kvadrat. cm, deres længde, stivhed og en speciel enhed bestemmer effekten af ​​barberhovedet.

Philips Razors konkurrerer med en innovativ design tilgang.

De fleste modeller bruger et miljømæssigt sikkert batteri og har et spændingsvalgsystem.

Braun - producent af udstyr til hjemmet, kontoret og underholdningen

Fabrikanten arbejder løbende på nye produktkategorier. I løbet af de sidste par år tegner nye produkter sig for ca. 60% af Braun-produkterne. De vigtigste produkter, som virksomheden leverer til næsten alle lande i verden, er elektriske barbermaskiner, epilatorer, elektriske tandbørster, blenders, hårtørrere.

Braun shaver funktioner

 • Køberen har et valg: modeller med 1, 2, 3 barberhoveder.
 • Der er indbyggede folde- eller indtrækbare trimmere.
 • Næsten alle modeller har en dobbelt strømtype: net og batteri. Men du kan altid få en model med en type mad, som vil være meget billigere.
 • Sortimentet har en kompakt (bærbar) model, bekvem at rejse.

Alle Braun barbermaskiner arbejder i en bestemt retning (lige). Udviklerne mener, at denne metode til barbering er mere bekvem og komfortabel. Test blev udført af et uafhængigt institut. Fabrikanten hævder, at hans barbermaskine giver dig mulighed for at fange det største antal hår.

Nogle Braun modeller bruger unik Sonic teknologi, som kontrollerer tykkelsen af ​​børsterne. Selektoren selv vælger programmet og arbejder mindre aktivt på de steder, hvor tætheden er lavere. Mindre kontakt kan reducere risikoen for irritation. Hvert net består af 1064 huller, der fanger børsterne i en sådan vinkel, at hårene fjernes fra første gang. Som følge heraf interagerer huden ikke med barberhovedet, og brugeren får en perfekt glat hud.

De fleste nye modeller kombinerer tør og våd barbering. Det er også vigtigt at nævne, at Braun barbermaskiner er vandafvisende. De kan sænkes til en dybde på 5 meter, hvorefter de vil fortsætte med at fungere ordentligt. Ved hjælp af en selvrensende barbermaskine, vil brugeren evigt glemme den udmattende rengøringsproces efter hver barbering.

Både producenter, Philips og Braun, kan betragtes som benchmarks for fremstilling af barbermaskiner. Men Braun bekymrer sig ikke kun om kvalitet, men også om produktets æstetiske appel. Der er en række designløsninger, der gør razors attraktive. Philips lægger vægt på bekvemmelighed og anvendelighed af produktet. Hver af de to mærker, der falder under sammenligningen, giver ikke op til sine garantibeskyttelser.

Elektriske Rakere: Brun og Philips

Hvem anvendt som rotoren (såsom Philips og gitter (Braun) Barbermaskine -. Venligst dele med os deres indtryk Hvilken slags mere som, og hvorfor?
Især interesseret i, om der er en forskel i renheden af ​​barbering (hvorefter der er mindre børstehår)?

Nød Brown. Ikke rigtig ønsket. Min mening er, at der ikke er noget bedre end en maskine.

Jeg bruger Panasonic ES8163.. Gitter. Jeg bar sjældent: en gang om ugen eller to. I tre år har jeg ikke ændret noget. Men det er tid. http://www.panasonic.ru/upload/iblock/cb3/ES8163_m.jpg
Efter min mening barberer alle elektriske barbermaskiner normalt, men LONG. Meget længere end blade. Det tager lang kørsel frem og tilbage. Pass hår, hvis det hurtigt ledes.
Plusser:
- Skær ikke, men hvis masken er gammel - hårene er revet
- ingen grund til at skumme
CONS:
- lang
- brug for reservedele (masker, knive, der kan være vanskelige at få
- klamrer sig til huden i nakken
Og en anden ting: en barbermaskine, der kan være helt drenket, er en meget god ting!

individuelt
afhænger af hvilken slags hår du har
Eksperimenter

Jeg er kun roterende.
For nylig købte Phillips Nepomnyu-hvad (med typen superknive).
Barberer rent nok, mens det ikke er meget lang tid (som jeg forstår nettet længere). Jeg bemærkede ikke nogen minusser (kun hvis meget langt hår fra hovedet falder).
Sandt, den gamle Agidel (en slags gammel) barberede sine følelser hurtigere, men ikke så forsigtigt.

Jeg bruger også Brown, og tværtimod kan jeg barbere mere end maskinen. Det eneste, som "men" efter min mening er en lille stub, er stadig tilbage. Derfor blev det interessant, om det giver mening at skifte til en rotor, eller der er ingen grundlæggende forskel på dem.

Når jeg vælger en barberkniv, læser jeg anmeldelser, Philips og andre kan lide at barbere sig mere rent, men hudirritation er mere. Jeg plejede at bruge den sovjetiske type Phillips, irritationen var stor. Jeg har også meget irritation fra maskinen, aftershave cremen hjælper ikke. Derfor valgte jeg Brown i fem år.

Hvor er punktet - brug ikke den elektriske barbermaskine?

For det første kræver jeg, at Panasonic tilføjes til overvejelse. Meget cool, at du kan arrangere en våd barbering med en elektrisk barbermaskine.
For det andet, hvorfor spørgsmål, hvis du barberer 1-2 gange om ugen. Det er da 7 gange, så er der virkelig spørgsmålet om optimering.

Jeg plejede at bruge den sovjetiske type Phillips, irritationen var stor. Izzy sang til mig (e)

Jeg barberer 2-3 gange om ugen, så spørgsmålet er virkelig ikke det meste værd. Men nogle gange er der tidspunkter, hvor jeg gerne vil være ren barberet. Og jeg kan ikke lide barbering med en maskine. Derfor blev det interessant, om der er en grundlæggende forskel i kvaliteten af ​​barbering mellem roterende barbermaskiner og barbermaskiner med maske.

Den bedste barbermaskine er en økse!

Elektriske Rakere: Brown vs Philips
"Buran" cool, barberer strømmen så. Vores.

Den bedste barbermaskine er en økse! barberer du deres æg?

barberer du deres æg? Vil du barbere dig under roden?

Jeg panasonikom med gel få renere alle.
Til sammenligning prøvede jeg kun maskinen.
Men lidt hurtigere maskine.
Og om ren, kan du barbere inden arbejde, og om aftenen når du forlader arbejde, bemærker du, at det er tid til at barbere igen. Så halv dag renlighed


barberer du deres æg?
Vil du barbere dig under roden? hvorfor interessant Hvorfor vil jeg have det her?

der er et tegn (eller helvede ved, hvordan man navngiver det mere præcist)
hvis en mand barberer om morgenen, elsker han at arbejde mere end sin kone, og hvis han om aftenen elsker sin kone mere end arbejde
Det viser dialogboksen og lader dig trykke på 'OK' først.
(Arno Schaefer's.sig)

Hare og oversvømmelse? hvis der slet ikke er humor, så var der intet at skrive dumme "råd". Og gav - være klar til sådanne tegn.

Mange tak for alle kommentarer

Om morgenen barberer du - for folk.
Glad for dig selv.
Om aftenen - for konen.
Sådan.

Goatlin's netto brune buzzes meget stærkt, den roterende i denne henseende er meget mere støjsvage. endnu en gang overbevist om, tror ikke på reklame. der vises ikke støjniveauet.

Goatlin netto brun buzzes meget meget ja. Phillips med et net summende for højt

Panasonic, mesh, 4 år gammel, lidt hår trækker, ingen reservedele ændret, våd barbering er mere behageligt end tørt. For det første bliver hele overfladen trimmet, så razeren selv viser sig hurtigere end værktøjet.

Emnet på forummet har allerede været
se i arkivet

Og hvordan gør Rapagopis bedre end en barbermaskine, undrer jeg mig? Er de ikke meget højt? Det faktum at tør + våd er allerede et plus.

Anvendes kun (og stadig brug) net brun
Jeg tror fra rotoren irritation vil være mere fordi princippet om at køre dem i ansigtet af en anden
selvom barbering kan være hurtigere

Tidligere brugte jeg en slags Panasonic, med tre hoved, lufttæt.
Barbering var meget behagelig og behagelig. Bril er meget ren. Irritation på huden lidt mere end fra maskinen, men meget mere behagelig + evnen til at barbere på tør vej er meget værd. Samlet, klædt, stående i korridoren: "Damn! Jeg har glemt at barbere!". I tilfælde af en elektrisk barbermaskine er det meget nemt at gøre. Du kan endda bære det med dig og barbere straks efter arbejde.
Panasonic glemte i nogle hvilehuse, de fandt hende ikke der. Så jeg købte Brown, som efterlader en lille stubbe. På det tidspunkt kom sår på min hud ud, hvilket var meget ubehageligt at barbere med en maskine og en barberkniv, når de blev rørt - fjernet det øverste lag af huden. Og Brown forlod stubben og irriterede slet ikke huden.
Nu er sårene væk, jeg barberer med en brun uden en dyse, men udelukkende af fornemmelser:
1. Barberer lidt værre end Panasonic, men trimmeren er meget bedre
2. Hvad angår kvalitet og prisforhold, ser det ud til, at Brown vinder mod Panasonic.

Jeg plejede at bruge Brown, nu Panas med skum, jeg kunne godt lide den anden mulighed mere. til barberingskvalitet - mmmm, jeg tror, ​​at mens en ny barbermaskine barberer testen. Irritation er ikke der er ikke der er ikke, men Panasonic barberer renere.

1. Barberer lidt værre end Panasonic, men trimmeren er meget bedre +1000

Test duell af de bedste elektriske barbermaskiner på planeten: Panasonic vs Braun

Jeg vil sige med det samme - faktisk barberer jeg min maskine. "Electric Shave" - ​​kun ved redaktionelle opgaver. Enhver elektriske barbermaskin kan stadig ikke barbere sig så præcist og rent som en maskine. Dette er stadig et aksiom. Bare fordi maskinbladene kontakter direkte med huden, med hårene. Mellem dem er der ingen barriere - barbermask - som i elektrisk barbermaskine. Men prøv at finde ud af - som af barbermaskiner (Braun 760cc-4 eller Panasonic ES-LA93) er nærmest "snige op" til den maskine til barbering.

Testprøver. Ristebjælker Braun 760cc-4 (bund) og Panasonic ES-LA93 (top)

Mød uanset hvad du siger på tøj. I dette tilfælde - på emballagen. Ofte købes barbermanden som gave, og i dette tilfælde er det særligt vigtigt, at alt er smukt. Både vores heltinde pakket i kartoner, temmelig kompakt, klassisk "maskulin" farver - sort (Braun) og sort-sølv (Panasonic). Med billeder, der fortæller om fordelene ved enheder, om forskellige tekniske løsninger implementeret i barbermaskiner. Kassen er ret kompakte (Braun er lidt mindre).

Men inde i det temmelig fattige små kasser - Shaver Panasonic ES-LA93, sammen med den medfølgende oplader-rengøring enhed og andet tilbehør (om dem nedenfor) ligger i den tilsyneladende meget billig plastemballage. Heldigvis kan du ikke skære dig selv om denne billige plast, jeg kontrollerede.

Hvad angår Braun 760cc-4 og den rene rengørings- og rengøringsenhed, der følger med den. Forny, barbermaskinen i kassen er i skum "tøj". Også generelt ikke meget imponerende. For nogle kan det virke carping, men barberkniv stående i den russiske internet-butikker omkring 9 tusind. Rubler (som Panasonic ES-LA93 i selskabets onlinebutik overhovedet Panasonic spørger 13 tusind) kunne pakkes mere kringlet. Et eksempel i denne forstand - en barbermaskine Philips RQ1290CC SensoTouch 3D-serien, der er pakket i en kasse med stof trim og sort er næsten på fløjl inde i boksen. Generelt kunne opmærksomheden på detaljer, efter min mening, have været tættere på Braun og Panasonic. Ikke desto mindre er dette premium prissegmentet - billig plast med skumplast er noget overraskende. Det er som at drikke god vin fra plastikkapper.

Begge barbermaskiner er pakket i kompakte og smukke papkasser. Inde - billig plast og skum

Betjeningsvejledning

Ethvert husholdningsapparat er vigtigt at have en god (brugervenlig) instruktionsmanual (vejledning). Der er ingen klager over Panasonic ES-LA93 shaver eller Braun 760cc-4. Både den barbermaskine og de andre instruktioner er lavet af høj kvalitet, alle aspekter ved at bruge barbermaskiner er tydeligt angivet. Nogle punkter er illustreret. Jeg er glad for, at både vejledning - ikke for hele modelprogrammet, som det undertiden sker, en bestemt, nemlig de modeller. Hos Braun - model 760cc-4, ved Panasonic - for ES-LA93 og ES-LA83, afviger kun farven på kroppen og tegnene på skærmen. Generelt for manualerne på begge konkurrenterne i top fem.

Som allerede nævnt leveres ladningsrengøringsudstyr med begge barbermaskiner. De er begge på patronen med rengøringsvæske. Ved Panasonic ES-LA93 og kittet omfatter en bæretaske til en barbermaskine (kunstlæder), rensebørste razor plastprop til barbering system en flaske olie til smøring af shaveren. Olie er nyttigt, hvis en eller anden grund ikke bruger til at rense shaveren oplades-rengøring enhed (i rensevæske smøremiddel er allerede inkluderet).

Leveringssæt shavere Panasonic ES-LA93 (med undtagelse af instruktioner)

Braun 760cc-4 barberhætte er lavet af klud, den har også en børste, men der er ingen stik eller olie. Oplader anordning til at rengøre (rensevæske patron er fastgjort til) og smører barbermaskine, men hvis en lang tid til at rense shaveren uden ham - bliver nødt til at købe mere olie.

Braun 760cc-4 Electric Shaver Kit

Ergonomi og udseende

En god elektrisk barbermaskin skal ligge komfortabelt i din hånd og ikke glide ud - så du kan barbere let og naturligt. Generelt opfylder begge emner og Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 igen disse kriterier. Men hvis vi taler om de subjektive følelser - kunne jeg lide mere at mærke i hånden af ​​Panasonic ES-LA93. Den krop, som brugeren holder på i barberingsprocessen, er mere subtil. Ved første øjekast er der diskret, men stadig håndgribelige ergonomiske bøjninger i kroppen - en ekstra fordel ved barbering. En barbermaskine er bedre placeret i din håndflade, der er en følelse af, at det er som en forlængelse af din hånd. Bagsiden af ​​sagen er gummeret. Foran sagen er der et skærmbillede, en tænd / sluk-knap, en låseknap (for ikke at slukke enheden ved et uheld ved skæring, så barbermaskinen ikke spontant tænder under transporten). Designet indtrækbar trimmer - på barberhovedet.

Med hensyn til Braun 760cc-4 barbermaskine er dens krop noget tykkere. I princippet er det også ret praktisk at holde det i din hånd og barbere. Men det samme føles mindre behageligt end modellen Panasonic. Braun razor syntes lidt tungere for mig. Bagsiden af ​​sagen er også gummibelagt - barbermaskinen glider ikke ud af hænderne. På forsiden er der også en tænd-knap, to knapper til justering af barberingsintensiteten ("+" og "-", Braun 760cc-4 har tre tilstande - til forskellige dele af ansigt og nakke). Også i denne del af kroppen er en indtrækbar trimmer.

Eksterne data (design). Et andet subjektivt punkt. Jeg kan godt lide designet af Panasonic ES-LA93 shaver. Som jeg allerede har bemærket, syntes mine linjer mig mere komplekse, udseendet er mere moderne. Men Braun 760cc-4 kan heller ikke kaldes grim, men det ser ikke desto mindre ud til at være lidt mere klumpet i udseende (måske for stærk en epithet). Hun er ikke så elegant, hvis du vil.

Panasonic ES-LA93 er efter min mening ergonomi mere gennemtænkt end Braun 760cc-4

Vi tænker måske på det vigtigste - at barbere. Jeg barberet Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 barbermaskiner forskelligt. I den forstand, at jeg barberede tre-dagers og ugentlige stubber, barberede jeg "tør" og med barberskum (faktisk sagde instruktionerne til Braun 760cc-4 ikke noget om muligheden for en "våd" barbering, men siden sjæl - motorrummet er vandtæt - hvorfor ikke barbere det med skum?).

Panasonic ES-LA93. Jeg kunne godt lide at barbere hende. Ærligt, forventede ikke engang. Razor klarte let at klare normale (to-, tre-dages) børster. Hvis der var nogle mindre vanskeligheder - kun med hårene på nakken. Jeg har dog få hår på min hals - så dette var ikke et bestemt problem. Dem med tykkere børster kan stå over for nogle store vanskeligheder. Men "nakkeproblemer" er sygdommen hos alle elektriske barbermaskiner. Der var ingen andre mærkbare vanskeligheder i barberingsprocessen. Jeg barberede let stubben under min næse - selv uden at blokere barberhovedet for nemheds skyld. For at opnå det perfekte barberingsresultat (næsten det samme som ved brug af maskinen), skal du naturligvis bruge lidt mere barbering med en elektrisk barbermaskin, herunder Panasonic ES-LA93, end med en barbermaskin. Jeg tilbragte i alt 4-5 minutter på at skære to- og tre-dages stubben som følge heraf (allerede da jeg tilpassede til Panasonic ES-LA93). Desuden bar jeg meget omhyggeligt, ikke en "hoop-boo".

Topfoto: Panasonic ES-LA93 elektrisk barberdesign giver 4 bueformede barberingsnet. Trimmer (nummer to fra bunden) skærer håret til en vis længde, to gitre giver spænding af huden og en tæt barbering uden beskadigelse, en kompliceret struktur ekstra gitter (ovenfor trimmer, tykkelse - 41 mikrometer) med alternerende dele af varierende tykkelse, det muliggør sikker uden at irritere huden, ren barbering de korteste, lige krøllede hår. Alle dele af barbermaskinen er bevægelige. På bundfotbladene (innovativ slibeteknologi Nano-Edge, bladkant - 0,5 mikron)

Jeg bemærker, at den tid, en bruger bruger til barbering, styres af Panasonic ES-LA93 razor selv. Når processen er afsluttet, og barbermaskinen er slukket, viser displayet oplysninger om, hvor mange minutter og sekunder den sidste barbering gik på. Sandt nok er betydningen af ​​disse data ikke helt klart - hvorfor ved jeg faktisk, hvor længe jeg barberede? Han lavede endda en lille undersøgelse om dette på Facebook - venner udtrykte heller ikke meget entusiasme om den obligatoriske viden om barberingstid. På den anden side, hvis din nabo eller ven også har en Panasonic razor, kan du arrangere rakhyvler. Joke. Efter klokken viser displayet oplysninger om opladningsniveauet for batteriet (i procent). Fuld opladning er nok til ca. 45 minutters barbering.

Panasonic ES-LA93 skærm viser batteriets ladestyrke og barberingstid.

Fra barberingen af ​​en tre-dages stubben, vender vi til barberingen ugentligt. Denne opgave er vanskeligere for enhver barbermaskine. Panasonic ES-LA93 er helt normalt med det. Hvis du barberer forsigtigt - håret trækker ikke (dette er et problem for mange elektriske barbermaskiner). Det var dog et par gange - trukket. Men det er stadig ikke et system i denne model. Motoren (den er lineær, forresten, kan arbejde ved barbering med en intensitet på op til 14.000 omdr./min.) Arbejdede og lød jævnt (jeg snakker ikke bare om det, se nedenfor). Den tid, der bruges til at barbere ugentlige stubber tager naturligvis mere. Jeg plejede at bruge ca. 7 minutter på forsigtig barbering. I princippet er det for mig en acceptabel tid. Maskinen, selvfølgelig, kan du barbere hurtigere.

Endelig en våd barbering. Skum også barberer ugentlige stubbe. Elskede det. Ja, ja, jeg kunne godt lide det - jeg var glad for at barbere. Skum hæver hår og det er lettere for en barbermaskine at klare dem - processen er temmelig let. Føler sig helt anderledes end når barbermaskine på tør hud i ansigtet.

Våd barbering razor Panasonic ES-LA93

Nu Braun 760cc-4. Generelt er kvaliteten af ​​barbering her også normal. Der er dog et par punkter, som jeg nok ville henlede opmærksomheden på. For det første trak Braun 760cc-4 håret flere gange. Følelsen er ret ubehagelig, det viste sig at være sværere at tilpasse sig til den i denne forstand end til Panasonic-modellen. I sidste ende gjorde jeg det sikkert, men Braun 760cc-4 har ikke nej og ja trækker hår under barberingen, mens Panasonic ES-LA93 efter to eller tre gange i brug stoppede disse "demarcher" helt. Især ikke lide Braun 760cc-4 ugentlige stubbe. I færd med at håndtere det på barbermaskinen ændres intensiteten af ​​motorens drift (dette er forståeligt ved den skiftende lyd). Barberneren, som det var noget "stammer", barberer de ugentlige børster. Til sidst behandler hun stadig det, men jeg kan ikke undlade at nævne tidspunktet for barbermands overraskelse fra en kollision med så rigelig vegetation. Den maksimale barberingstid efter fuldt opladning af batteriet ved Braun 760cc-4 er 50 minutter. Braun 760cc-4 har ikke et fuldt udført display, men der er en efterligning af det - en rund indikator for batteriets ladestatus, der er placeret i bunden af ​​sagen, kan siges ved enden.

Afbildet ovenfor: Våd barbering med en Braun 760cc-4 barbermaskine, lysindikator for batteriladning. Bund: Braun 760cc-4 triple barbersystem (floating heads) med ActivLift trimmer, der løfter og skærer hår ved siden af ​​huden og bruger et innovativt OptiFoil barberingsnet med huller i forskellige former og størrelser

Generelt, hvis du vurderer kvaliteten af ​​barbering med Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 barbermaskiner ved hjælp af et fempunktssystem, ville jeg sætte Panasonic-modellerne fem minus. Minus - hvad der hedder "for forebyggelse." I det store og hele må du ikke sige det. Er det for det faktum, at et par gange har trukket hendes hår. Med hensyn til Braun-modellen - en solid fire. Ikke desto mindre trak barbermaskinen og håret flere gange, og den ugentlige stub kunne ikke lide (og jeg har det ikke for tykt, håret er ikke så stramt).

Efter barbering skal enhver barbermaskin behøve omsorg. Det er ikke nødvendigt at vaske det efter hver barbering. Det er bedre at vente, indtil barbermaskinen selv "spørger" til dette. I Panasonic ES-LA93 vises oplysninger om behovet for at rense barbermaskinen på displayet - et symbol med vand, som strømmer fra hanen. For Braun 760cc-4 bestemmes forureningsgraden (lille, medium eller stærk) af den rene opladningsenhed. Forny, hver gang du lægger en barberkniv på den. Hver forureningsgrad har sit eget rengøringsprogram.

Rengøringsprocessen i opladnings- og rengøringsenheden på Panasonic ES-LA93 tager ca. 10 minutter. Plus 80 minutter - tørring. Opladning - op til 60 minutter. Der er tre tilstande, der vælges ved at trykke på en knap på laderen: Rengøring med tørring og opladning, kun tørring med opladning, kun opladning. En anden måde at rengøre en barbermaskine på er med Sonic Vibration Cleaning mode. For eksempel kan og burde de blive brugt på forretningsrejse, på ferie, for ikke at medbringe ladestyringsmodulet med dem. Tanken er, at motoren i denne tilstand begynder at arbejde med maksimal hastighed - op til 17 tusinde pr. Minut. Rengøring af børstehårene sker, når Sonic-tilstanden aktiveres ved akustisk vibration (efter det er det stadig tilrådeligt at skylle barbermaskinen under rindende vand - se vejledningen til barbermaskinen for detaljer).

Panasonic ES-LA93 barbermaskine kan rengøres ved hjælp af enten opladnings- og rengøringsenheden eller ved hjælp af Sonic-teknologien (dens aktivering er angivet med et specielt symbol på displayet til højre under indikatoren for driftstiden)

Braun 760cc-4 er stadig ret nemt. Barbermaskinen, som i tilfælde af Panasonic ES-LA93, kan rengøres, tørres og oplades i opladnings- og rengøringsenheden. Rengørings-tørring processen tager op til 43 minutter. Som nævnt ovenfor, den rene enhed Renew bestemmer automatisk graden af ​​forurening af barbermaden og tilbyder et særskilt program for hver af de tre grader. I sidste ende er barbermassen tør og ren, den lugter endda citron (rengøringsvæske med citronsmag). Der er også en alternativ måde at rengøre Braun 760cc-4 barbermaskinen på - under rindende vand, med flydende sæbe eller med en pensel.

Braun 760cc-4 barbermaskinen kan rengøres med ren rengørings oplader. Forny eller under rindende vand. På billedet: en barbermaskine efter brugen, en barbermaskine placeret i en rensningsanordning, en barbermaskine efter rengøring og tørring i et rengøringsmodul
Resumé af

I betragtning af, at udgifterne til barbermaskiner Panasonic ES-LA93 og Braun 760cc-4 i den russiske Internet-butikker er næsten den samme (forskellen er ikke signifikant, undtagen Panasonic butik), ville jeg vælge et produkt fra den japanske producent. Jeg kunne bare lide mere, hvordan hun barberer, hvordan hun ligger i hendes hånd. Nogen kan have en pænere Braun barbermaskine. Jeg gentager i det store og hele, at de begge ikke er meget dårlige til barbering, jeg er i princippet en tilhænger af barbering med en maskine, forventet de værste resultater. Det vigtigste er ikke at glemme, at "elektrisk barbering" er en proces, der ikke er blottet for visse logik. Her skal du være opmærksom på mange aspekter: på din egen kraniumstruktur, i retning af hårvækst, på razorfabrikantens anbefalinger vedrørende barberingsprocessen. For eksempel skal du på nogle steder trække lidt af huden med din hånd, og det er tilrådeligt at barbere, før du vasker. Det vigtigste - vær ikke nervøs, når noget ikke kommer ud (ikke barberer) første gang. Kvalitet kommer med erfaring. Normalt for at kunne tilpasse sig elektriske barbermaskiner har du brug for to eller tre barbering. Generelt barberer du dit helbred!

Ristebjælker Braun 760cc-4 og Panasonic ES-LA93. Kan barberes

Top 20 Electric Shavers

I de senere år er det blevet en rigtig udfordring at vælge en rigtig god barbermaskine. Hvert år smides flere og flere nye modeller på markedet. Det er vigtigt at lære at skelne alvorlige innovationer fra rent "marketing" dem. Vores anmeldelse vil forsøge at hjælpe dig med valget. Vurdering omfatter både billige barbermaskiner og premium elektriske barbermaskiner. Der er barbermaskiner til erfarne mænd med stive børster, samt modeller, der kan præsenteres for en teenager som den første barbermaskine.

De vigtigste kriterier for at vælge en god elektrisk barbermaskin

 • barberingskvalitet
 • hudirritation
 • pålidelighed
 • prisen
 • batterier eller batterier
 • ergonomi
 • yderligere funktioner

Typer af mænds elektriske barbermaskiner

roterende

Deres barbersystem er dannet af to eller tre hoveder, der består af eksterne skiver med skær og knive, der roterer under dem. Fordelen med roterende modeller er en renere og glattere barbering selv om ujævnt voksede børster som følge af hårlinjen skæring så tæt som muligt på huden. Blandt roterende barbermaskiner er der flere modeller egnet til stive børster. Ulempen er, at hvis huden er følsom, kan sådanne barbermaskiner forårsage irritation på det (selv om der er modeller, der let kan tilskrives undtagelser). En af de bedste virksomheder, der producerer roterende barbermaskiner, er Philips.

mesh

Operationsprincippet er ens, men i dette tilfælde roterer knivene ikke, men vibrerer fra side til side. Fra oven er de dækket af et tyndt metalnet med et stort antal huller, hvorigennem hårene flyder til knivene. Sådanne barbermaskiner gør det godt selv med en tre dages børstehår, og selv gridsystemerne opfattes bedre af følsom hud. Forresten bør den første barbermaskine til en teenager også vælges fra gode mesh-modeller. Typiske fejl - højt arbejde og problematisk barbering i nakken. Gode ​​elektriske barbermaskiner produceret af Braun og Panasonic.

Efter resultaterne af 2017 er de bedste populære modeller af gitter og roterende elektriske barbermaskiner præsenteret i vores rating, udarbejdet af anmeldelser fra kunder og eksperter.

Braun og Philips: hvis shaver er bedre?

At købe en ny elektrisk barbermaskin kan virkelig være en skræmmende opgave, og ikke kun fordi tilbuddet på markedet er virkelig imponerende. Man må også vælge mellem rotor barbermaskinen og nettet, hvilket betyder, at det vil være nødvendigt at beslutte også producenterne af barbermaskiner. De to firmaers barbermaskiner: Philips og Braun blev en af ​​de mest solgte barbermaskiner i Europa.

Da mange købere er forbløffet over, hvem der foretrækker, besluttede online-stormarkedet "RAVTA" at hjælpe med at løse problemet.

Philips er konge af roterende barbermaskiner; i almindelighed var det Philips, der opfandt disse barbermaskiner i trediverne til salget af disse enheder i Holland.

Braun, derimod, specialiseret sig i barbermaskiner netto. Braun kan prale med den første elektriske barbermaskine fra 1950'erne, mere end 60 års erfaring er også meget.

Hvilke razors er billigere: Philips eller Braun?

Da hver af disse to virksomheder har sin egen bred vifte af billige modeller, kan de være tilgængelige for ethvert budget. Philips tilbyder flere modeller, men Braun-producentens logik er lettere at forstå (Serie 1-7, kvaliteten forbedres henholdsvis fra 1 til 7). Således vil du finde barbermaskiner med næsten samme pris fra disse to udviklere.

Elektrisk barbermaskin roterende eller gitter?

Effekten af ​​nettet (oscillerende) systemet er, at børsterne afskæres af vibrerende knive adskilt fra hudoverfladen af ​​stålmasker. Garnet indfanger håret, samtidig med at det beskytter huden mod udskæringer, mens bladet skærer det af. Netting razors (Braun) menes at skade huden mindre og er derfor velegnet til personer med følsom hud. Desuden er det antaget, at net razors bedre klare de lange (løbende) børster.

Rotary (roterende) barberhøvler barberer børsterne ved hjælp af runde vibrerende knive, der er placeret i specielle barberhoveder (Philips). Fordelen med dette system er, at det klare selv med ujævnt voksne børster og giver en tættere barbering. Rotationsskrabere bør dog ikke vælges til personer med følsom hud.

Disse to udsagn vedrører ikke barbermaskinerne i det højeste prisklasse af disse to mærker, hvis udviklere arbejdede hårdt på irritationsproblemet for at minimere risikoen for forekomsten.

Batteriets levetid

I øjeblikket behøver de fleste moderne elektriske barbermaskiner konstant genopladning. Og der er ikke noget værre, når en barbermaskine holder op med at arbejde i løbet af en halv barberingssession. Medium og high-cost barbermaskiner oplader normalt fuldt ud inden for en time, mens billige enheder kan tage op til otte timer.

Braun og Philips er næsten sammenlignelige med hensyn til opladningstid, med de få undtagelser, at Philips har en lille fordel, en fuld opladning af hendes barbermaskiner varer 60 minutter til barbering, mens der for Braun-enheder er 50 minutter.

Let rengøring og vask

En af de mest interessante funktioner, du finder i de mest avancerede elektriske barbermaskiner, er rengøringsstationen. Hvis du har købt en barbermaskine med en rengøringsstation, vil hun gøre alt nødvendigt vedligeholdelsesarbejde for dig: rengøringsstationen vil vaske, tørre og genindlæs din barbermaskine automatisk.

Disse rengøringsstationer har normalt en særlig væske, der blandt andet dræber 99,9% af bakterierne. Philips og Braun barbermaskiner har rensestationer.

En af de væsentlige fordele ved internettet er muligheden for at evaluere produktet, før det er købt, ved at finde og læse interessante kommentarer for ikke at være i en situation, når du køber en kat i en taske.

Ifølge udenlandske kilder kan vi sige, at Philips fører på det europæiske marked med 92% af kunderne, der giver 3 stjerner, hvilket symboliserer kvalitetsniveauet eller mere (ud af 5) mod 86% givet til Braun. Vi anbefaler dog, at du vælger en razor alvorligt og søger kommentarer om en bestemt model.

Hvem er bedre - Braun eller Philips?

Som vi kan se, har begge mærker deres egne væsentlige fordele, derfor er det svært at give et bestemt svar, vane og smag bestemmer meget.

Faktisk er det mest af de vigtigste spørgsmål, du skal svare før du køber, hvilken slags barbermaskine du vil købe: mesh eller roterende.

Oversigt over de mest populære elektriske barbermaskiner

Elektrisk barbermaskin En af de mest kontroversielle husholdningsapparater (segment "skønhed og sundhed"), som vi bruger. Debatten om, hvordan det er bedre at barbere - med en klassisk sikkerheds barberkniv eller en elektrisk "maskine" - har ikke været i "mændens verden" i mange år. Siden da, måske, da i 1931 i USA begyndte at sælge de første elektriske barbermaskiner. Dette materiale indeholder de mest populære modeller af elektriske barbermaskiner. Oversigten omfattede produkter af tre mærker, hvorfra det russiske marked for elektriske barbermaskiner faktisk er delt i dag: Braun, Panasonic, Philips (der er andre mærker på markedet, men deres andel af det samlede salg er ubetydeligt). Vi har omhyggeligt studeret de teknologier, der er implementeret i de beskrevne modeller, deres bekvemmelighed og sikkerhed.


Hvad de er

Elektrisk barbermaskin - en elektromekanisk enhed til barbering af hår. I dag er hår på ansigt og hals (stubbe) for det meste fjernet med en elektrisk barbermaskine. Til barbering andre dele af kroppen er der andre enheder (trimmere). I en kompakt elektrisk barberhætte, der passer i din hånd (normalt lavet af plastik af høj kvalitet, ofte med gummierede elementer - for at forhindre glidning), er en elektrisk motor lukket (drevet af et elektrisk netværk eller fra et indbygget batteri). Barberingsmekanisme - toppen af ​​barbermaskinen. I de fleste moderne modeller er det aftageligt, selv om det kan ses visuelt som en del af en elektrisk barbermaskes krop. Nogle elektriske barbermaskiner er også udstyret med en indtrækbar trimmer til at passe på overskæg, skæg, hår ved templerne.

Barberingsmekanismen for enhver moderne barbermaskin består af to knive. Fast perforeret kniv støder op til huden. Flytning, bevægelse (bevægelsesalgoritmen er forskellig afhængigt af typen af ​​barbermaskine - se nedenfor), skærer håret fast i hullerne i den faste kniv - barberingsprocessen opstår.

Moderne barbermaskiner er opdelt i to typer: nettet og roterende. I nettet barbermaskiner har en fast perforeret kniv (med et stort antal huller) - faktisk et metalnet - en buet form (ligner en halvcylinder). Under dette net er en bevægelig kniv - et vist antal halvcirkelformede skarpe stålplader monteret på en bevægelig base. Basen af ​​denne i barberingsprocessen gør en gengældende bevægelse (sammen med pladerne selvfølgelig) - vibrerer. På grund af dette er hårene, der har passeret gennem hullerne i den faste kniv, afskåret. Moderne netskrabere kan have et barberingsnet, eller to eller endog tre (og så mange bevægelige knive) for en bedre og hurtigere barbering.

Rotary barbermaskine. Her er den metalfaste kniv formet som en disk. Snarere er formen af ​​en tallerken, en plade, for udover den flade del, det har også indadvendte bøjninger (en inverteret tallerken). På den flade del er der en perforering for at få hår. Under denne kniv er en bevægelig roterende kniv. Normalt har den flere selvskærende knivblad. Håret passerer gennem perforeringen af ​​en fast kniv støder op til huden, så skæres den af ​​med roterende rullende knive. I øjeblikket sælges razorer med to eller tre roterende (skive) knive sædvanligvis i butikker.

Moderne net og roterende barbermaskiner er velegnede til tør barbering eller til tør og våd (med skum, gel, der tillader hud og børster at blive behandlet med varmt vand under barberingen) - afhænger af den pågældende enhedsmodel, hvilken type barbering normalt ikke er tilgængelig for en barbermaskine påvirket.

Kort historisk baggrund

1926 kan også betragtes som året for begyndelsen af ​​salget af elektriske barbermaskiner. Faktisk begyndte salget nøjagtigt da. Men den elektriske barbermaskine, patenteret og købt af den tidligere militærmand, en amerikansk, Jacob Schick, var ubelejligt i drift, ganske stor, motoraggregatet blev skilt fra barbermaskinen. Sådan en elektrisk barbermaskin blev ikke hævet af købere. Men i 1931 var designen af ​​barbermaskinen blevet ændret - takket være den elektriske motor, der var kommet til den tid, kompakt nok til at blive anbragt i håndtaget på en elektrisk barbermaskine (det vil sige enheden var en lille monoblok). Den første elektriske barbermaskine, der vækkede kundernes interesse, kostede 25 dollar, for året omkring 3000 enheder blev solgt. I 1937 har selskabet, der er oprettet af et pensioneret militærfirma, Schick Dry Shaver allerede solgt en halv million barbermaskiner. Konkurrenter optrådte efterhånden: Remington Model E, Sunbeam Shavemaster, Arvin Consort, Braun Standard 50, Rolls Razor Viceroy.

Alt dette (både Schick-modeller og konkurrenter) var netskrabere. Den første roterende elektriske barbermaskine optrådte i slutningen af ​​det sidste århundredes sidste århundrede i Europa. Hendes "far" anses for at være Alexandre Horowitz, en ingeniør, der arbejdede for det hollandske firma Philips. Først var hans roterende barbermaskine med et barberhoved (Philishave Shaver). Senere blev barbermaskinen forbedret - et nyt barberhoved blev tilsat. Philips, forresten, til denne dag er fortsat verdensledende inden for produktion af roterende barbermaskiner (har mange patenter). Nu i modelområdet er der barbermaskiner med tre barberhoveder.

For at lette læsningen og forståelig logik med at opbygge en anmeldelse, distribuerer vi barbermaskiner efter typer af barbering og inden for typer - efter mærker og omkostninger (fra mere overkommelige modeller til dyrere). Separat udenfor den udpegede division, lad os tale om design af barbermaskiner, vi trækker konklusioner om anvendeligheden af ​​de undersøgte modeller. Bemærk, at de fleste konklusioner om en bestemt model er den subjektive opfattelse af browseren Hi-Tech.Mail.Ru.

Net barbermaskiner

Generelt er der flere nethøvler i butikkerne i dag end roterende. Først og fremmest fordi i denne kategori konkurrerer to af verdens største producenter: Braun og Panasonic. Derudover er der også såkaldte "små" producenter: Remington, SUPRA, Rolsen, Mikma (ja den indenlandske producent, Moskva-fabrikken Mikromashina, lever stadig, undtagen elektriske barbermaskiner, der producerer andre små husholdningsapparater, selvom komponenter genkendes På de specialiserede udstillinger, repræsentanter for anlægget, på mange måder ikke vores fra landene i Sydøstasien). Disse "små" producenter i "big game", ledet af Braun og Panasonic, klatrer naturligvis ikke deres parti - for at være repræsenteret i budgettet prissegmentet.

Følgende modeller af barbermaskiner blev medtaget i anmeldelsen: Panasonic ES-ST25, Panasonic ES-LV61-K820, Braun 390cc Series 3 BOSS, Braun 5020s Serie 5, Braun CT4s. I denne del af gennemgangen gør vi opmærksom på de vigtigste tekniske løsninger, der er implementeret i de nævnte razors, teknologier til højkvalitets og hurtig barbering.

Mød Panasonic ES-ST25. Denne razor japanske producent introduceret i Rusland i 2013, salget begyndte om sommeren. Nu er modellen i spidsen i salgsstatistikker. Den er placeret af producenten som en relativt billig løsning for et ungt publikum (18-25 år). En slags ungdomsteknik. Hovedegenskaben ved denne barbermaskine er muligheden for at ændre intensiteten af ​​motordriften (det vil sige hastigheden for bevægelige knive frem og tilbage) afhængigt af børsternes tæthed. Og det sker i den automatiske tilstand: takket være barbersensorteknologien implementeret her. Brugeren trykker på en enkelt knap på betjeningspanelet - barbermaskinen tændes og virker kun i "berøring" -tilstand - justering til børsternes tæthed. Næste tryk på den samme knap tager barbermaskinen ud af "berøring" -tilstanden, den virker så i "normal" tilstand - strømmen opretholdes på et konstant niveau. Med en anden knap slukker barbermaskinen. En ny lineær motor er installeret her, der kan "accelerere" til 13 tusind omdrejninger pr. Minut. Fabrikanten rapporterer, at en sådan differentieret tilgang (kontrol af bustens tæthed og en ændring i motorens intensitet) gør det muligt at "reducere risikoen for irritation under barberingen, hvilket gør proceduren mere behagelig". Barbermaskinen er forresten velegnet til både tør og våd barbering, er ikke bange for fugt, du kan endda tage et brusebad med dig.

I Panasonic ES-ST25 er der to klassiske barberingsnet med knive, og mellem dem er der monteret en barberingsenhed af typen "trimmer" - den skærer for lange hår af en bestemt længde, så de let falder ind i hullerne i de klassiske barberingsnet. Barberingsmekanismen (gitter, knive) er mobil - gentager så vidt muligt konturerne af brugerens ansigt for at opnå en mere behagelig barbering. Dette bidrager også til de såkaldte "nanozatko" -bladene vibrerende knive i en vinkel på 30 °. Men selve barberingshovedet, hvor barberingsmekanismen er installeret - ikke bevæger sig, er integreret med kroppen (i modsætning til de dyrere modeller af samme fabrikant - se nedenfor). Den allerede nævnte barberingsenhed af typen "trimmer" interfererer ikke med tilstedeværelsen af ​​en separat indtrækbar trimmer - til pleje af overskæg, skæg, hår ved templerne.

Panasonic barbermaskiner er mere populære hos købere (fra ungdomsplacering af den foregående model - voksen barbermaskiner). For eksempel Panasonic ES-LV61-K820. Denne model har flere store forskelle fra ES-ST25, der påvirker kvaliteten af ​​barbering, brugervenlighed og selvfølgelig omkostninger. Den "stærkere" barberingsmekanisme fanger øjet - der er fem barbernettet (herunder den indbyggede trimmer). Dette giver et stort dækningsområde ved barbering, hvilket reducerer den tid, der bruges på processen. Knivene på de bevægelige knive er her "back-conical", hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen - barbermaskinen er i stand til at klare selv med hår presset til huden under hagen (hvis du barberer korrekt, trækker huden af ​​og hjælper barbermaden, vil de fange dem og sextiet først "det vil vise sig hurtigere, mindre tilbøjelige til at tjene irritation). Motoren er mere fleksibel - den kan "accelerere" til 14.000 omdrejninger pr. Minut (for at være ærlig, brugeren ikke mærker forskellen, men teoretisk set bør det bidrage til at reducere barberingstiden og forbedre kvaliteten).

I Panasonic ES-LV61-K820, igen for at forbedre kvaliteten af ​​barbering og reducere tidsbesparende indsats, er ikke kun elementerne i shaver mekanismen mobile, men også selve barberhovedet, hvor barbermekanismen er installeret (men for at barbere nogle områder af ansigtet er det bedre at være fast og det tages i betragtning - der er en lås). Tilsæt i denne fantastiske selv Sonic vibration turbo-rengøring teknologi - motoren arbejder med maksimal intensitet, rengøring af barberingsmekanismen fra børsterne opstår i virkeligheden under lydvibrationen (rengøringsalgoritmen beskrives detaljeret i betjeningsvejledningen). Panasonic ES-LV61-K820 razor har, i modsætning til sin "ungdomskollega", en skærm, der giver brugeren alle vigtige oplysninger i forbindelse med betjeningen af ​​enheden, kan barbermaskinen blokeres for at blive slukket ved et uheld (dette sker undertiden under transport) - Drej den specielle lås på tænd / sluk-knappen. Barbermaskinen er velegnet til tør og våd barbering.

Den næste populære barbermaskine i vores land er Braun 390cc Series 3. I vores tilfælde er barbermaskinen fra den specielle serie, som er resultatet af samarbejdet mellem barberfabrikanten og modehuset HUGO BOSS. Faktisk var resultatet af samarbejdet design af barbermaskiner. Vi vil tale om det separat nedenfor. Hvad angår teknologierne i Braun 390cc Series 3, er alt her ganske interessant her, men samtidig er det ikke så forskelligt fra andre netskærere (samme Panasonic-barbermaskiner). Ikke fordi den tyske producent låne noget fra nogen - det er bare, at barberingsteknologien er den samme, hvilket betyder, at det er logisk, at de løsninger, der forbedrer kvaliteten, ligner generelt. Selvom hver producent altid har sine egne "rosiner" eller hvad det forsøger at give ud for dem.

Til at begynde med er 390cc Braun's tredje linjers razor-overskriftsmodel. Der er fire samlede antal serier til denne producent: Serie 1, Serie 3, Serie 5, Serie 7. "Sevens" - Serie 7 razors er de mest højteknologiske og dyre. Braun 390cc - barber til tør barbering. Her er to barberingsnet og en trimmer indbygget i mellem. Den aftagelige barberingsmekanisme er mobil, tilpasser konturerne af ansigten til en "personlig barbering", tre segmenter af mekanismen er i stand til at bevæge sig uafhængigt af hinanden. Bemærk at barberingsnetværket her er specielt - med huller i forskellige konfigurationer (til hår af forskellig tykkelse) - SensoFoil. For bedre barbering af visse områder af ansigtet (for eksempel under næsen) tilvejebringes blokering af barberingsmekanismens mobilitet (dens nærmeste segmentets blokering). Der er en indtrækbar trimmer til at passe på skæg, overskæg, hår på templerne. På barberhættet er der en fire-segment LED-skærm med indikator for lav opladning, batteristatus og renhed af barbermekanismen.

Razor Braun 390cc, på trods af at den kun er beregnet til tør barbering, kan du skylle under rindende vand (barbering og hele kroppen). Men generelt for brugerens bekvemmelighed såvel som for at indføre ham til yderligere omkostninger, der er gavnlige for producenten (bekvemmelighed kræver udgifter, er det altid tilfældet), BOSS og ikke-BOSS versionerne er inkluderet i leveringssættet Cleaner Clean Forny, som smører og renser barbermaskinen - du skal bare trykke på en knap på enheden. Raketbatteriet oplades også her (det virker kun fra batteriet, det tændes ikke i stikket).

Hovedforskellen mellem den dyreste Braun 5020s Serie 5 razor fra Braun 390cc Series 3 BOSS er, at den er "ikke BOSS" - et flydende barberhoved, hvor der er monteret en bevægende barberingsmekanisme (alt sammen - FlexMotionTec teknologi, hovedet svinger 40 °) Dette gør barberingen mere behagelig. Det er forudsat, at brugeren i forbindelse med barbering kan være mere hensigtsmæssigt at rette barberhovedet klart i en bestemt position. Hertil kommer MultiHeadLock-systemet - det gør det muligt at fastgøre barberhovedet manuelt for at vælge en af ​​de fem ledige stillinger for at lette barberingen på vanskelige steder, som f.eks. Området under næsen (fastgørelsen udføres ved hjælp af en speciel glidebroder på kroppen). Der er også en mere kraftfuld motor - til en højere skærehastighed endog tykkere børster. Tyndere end modellerne i den tredje serie, skæringsnet (her er de også to plus en indbygget trimmer). Der er en tilstand "Hurtig opladning" - i fem minutter oplades barbermaskinen i en cyklus med barbering. Forresten fungerer modellen både fra batteriet og fra netværket. Forladelse - manuelt er det muligt at vaske ud under vandet (olie til smøring og en børste til rengøring i et forsyningssæt er til stede). På barbermaskinens krop er en to-trins skærm med indikator for lav opladning og batteristatus.

I slutningen af ​​"gittersegmentet" af anmeldelsen er Braun CT4s barbermaskine fra ° CoolTec serien. Vi tog det med i denne anmeldelse ikke for godt salg (som andre modeller) og ikke engang for nyhed (serien er præsenteret i Rusland midt om sommeren, men hvor mange nye produkter er til salg - hvorfor skal vi gennemgå alt i detaljer?). Hun kom ind i anmeldelsen for det usædvanlige, for "chip", hvis du vil, for innovation. Faktum er, at denne barbermaskine er den første i verden med teknologien til aktiv afkøling af huden i barberingsprocessen. Desuden sker kølingen uden brug af kølegeler. Køling reducerer følsomheden af ​​huden, minimerer ubehag under barberingen, reducerer sandsynligheden for irritation efter barbering.

I Braun-shavers af ° CoolTec-serien anvendes termoelektriske kølearbejder (Peltier-effekt, der også anvendes i f.eks. Termoelektriske køleskabe). I barberingsmekanismen ved siden af ​​trimmeren er en aluminiums køleplade indlejret (selve køleelementet er keramisk). Temperaturen på denne plade i barberingsprocessen er ikke højere end 4 ° C. Varmen, som i overensstemmelse med fysikens lovgivninger frigives ved termoelektrisk afkøling, skal mærkbart opvarme barberens krop. Men det sker ikke. Den opbevares af et specielt batteri i instrumentet. Selve sagen opvarmes ikke. Nogen tid efter afslutningen af ​​barberingen frigives varmen fra batteriet til ydersiden.

Automatisk afkøling af huden under barberingen er det vigtigste "trick" af alle nye Braun ° CoolTec barbermaskiner (der leveres fire modeller til Rusland, to af dem med opladnings- og rengøringsudstyr). Men hvis brugeren er "for kold" - kan afkøling slukkes med et klik på den tilsvarende knap. Ellers er Braun CT4'erne en normal, højhastighedstråd barberkniv. To bevægelige barbermaskiner moduler (stakke og knive), indbygget trimmer, som gør det nemt at barbere vanskelige at nå frem til. Fjernbar barbering er fast. Retractable trimmer at passe på skæg, overskæg, hår på templerne. Udover knappen "med snefnug", funktionen til kølefunktionen på kontrolpanelet, er hovedknappen til aktivering af barbermaskinen (med baggrundsbelysning) displayet indikator for opladningsniveauet for batteriet, behovet for at rense barbermaskinen (du kan vaske det med en vandstråle, ), aktiv strømlås tilstand. Barbermaskinen er beregnet til tør eller barbering. Drives med batteri. Der er en fem minutters hurtig opladning - for en barberingscyklus.

Rotary barbermaskiner

Gå til roterende barbermaskiner. Her fokuserer vores historie kun på Philips razors - modellerne af dette mærke er blandt de bedste sælgere i Rusland og ikke kun i Rusland. Til højre for den første barbermaskine, tilsyneladende. Lad os starte med en meget interessant, efter vores mening, model. Overkommelig for masserne af brugere, multifunktionelle. Dette er Philips YS534 / 17 fra ClickStyle selvpleje gadget serien. Som en barbermaskine er dette en klassisk rotormodel. Her er to barbersegmenter, de er bevægelige uafhængigt af hinanden og tilpasser sig ansigtets konturer, hvilket bidrager til en mere behagelig barbering. Selve barberhovedet, hvor barberingsmekanismen er placeret, er aftageligt, men bevægelsesløst. Barbermaskinen er velegnet til tør og våd barbering. Displayet på sagen afspejler batteriets opladning (shaveren oplades direkte fra lysnettet, men den fungerer kun fra batteriet).

Det primære "trick" af Philips ClickStyle barbermaskiner, især YS534 / 17, er multifunktionalitet. I leveringssættet af denne model er der foruden et aftageligt barberhoved to yderligere dyser. Raket leveres med en kvalitets trimmer (styler) til pleje af skæg, overskæg, hår ved templerne. Der er fem mulige længdeindstillinger at vælge imellem: fra 1 mm for at oprette f.eks. "Tre dage børster", op til 5 mm for at simulere et kort skæg. Inkluderet i pakken er en dyse til trimning og barbering af kropshår - producenten lover, at "afrundede kamme og patenterede afrundede spidser af dysen forhindrer hudirritation, sørg for omhyggelig pasning på alle dele af kroppen." Det vigtige er, at installationsprocessen her er lavet så let og forståeligt som muligt (SmartClick system), er det usandsynligt, at brugeren vil bryde noget, når der skiftes tilbehør. En meget interessant barbermaskine, som efter vores mening ikke er forgæves på toppen af ​​salget - det gør det muligt for en mand at "rydde op" derhjemme.

Den næste roterende barbermaskin, som russerne kan lide, er Philips RQ1151 / 16. Dette er en dyrere barbermaskine fra SensoTouch serien. Her er naturligvis for høj kvalitet og kortvarig barbering GyroFlex 2D-teknologien implementeret. Enkelt sagt - de er mobile, de forsøger at gentage konturerne af brugerens ansigt og barbermekanismen bestående af tre razorsegmenter og selve barberhovedet, hvor denne mekanisme er placeret. Både mekanismen og hovedet selv er aftagelige. Men det er ikke alt. Barberingsmekanismen er udstyret med DualPrecision stabler (faste knive) med specielle slots til barbering af lange hår og mikrohuller til fjernelse af let mærkbare børster. Undervejs sænkes friktionsfrekvensen på barberingsfladen, hvilket naturligvis hjælper med til at minimere ubehagelige fornemmelser i barberingsprocessen. Der er dobbelt roterende Super LiftCut knive, der hjælper med at løfte hårene og barbere dem så tæt som muligt på hudoverfladen. Tør og våd barbering er tilgængelig med denne barbermaskine. Det er vandtæt - du kan tage det i bruseren, uden problemer at vaske under vand. Arbejde - fra batteriet (på sagen er der en lysindikation for graden af ​​opladning). Der er en vej blok. Philips RQ1151 / 16 shaver er designet til at erstatte barberingsmekanismen med en trimmer (den er inkluderet i pakken). Det betyder, at trimmeren her ikke er en del af designet, for at bruge det, skal du afbryde barberingsprocessen, ændre dysen. Bemærk at med alle "klokker og fløjter" - teknologier implementeret til højkvalitets barbering - synes prisen på en barbermaskine nu at være helt passende.

Endelig er Philips RQ1250 / 16 rotations barbermaskinen også fra det omfattende SensoTouch-sortiment. Producentfirmaet klassificerer det ikke længere som en supertop-model. Men i sin "emballage" med forskellige barberingsteknologier passer den ind i dette segment, men samtidig er det ikke så dyrt som "Filipsovskie" supertopeter. Det er derfor, det sælger godt. Så her er en tre-segment barberingsmekanisme. Han og barberhovedet, så snart de ikke bevæger sig i barberingsprocessen - tilpasser sig brugerens ansigt (GyroFlex 3D-teknologi). Rakningsnet (faste knive) er også specielle her - UltraTrack: med slidser til almindeligt hår, med kanaler for lang og med huller til korte børster. Der er ovennævnte Super LiftCut system, SkinGlide teknologi - en reduceret friktionskoefficient for barberoverflader. En tør og våd barbering er tilgængelig med en barbermaskine. Barbermaskinen er vandtæt, barberingsmekanismen kan vaskes med vand. Der er en indtrækbar trimmer. Modellen opererer fra et batteri (opladning sker via en særlig dockingstation, som også er egnet til praktisk opbevaring), og en lysindikation af dens ladetilstand er tilvejebragt på sagen. Displayet viser også oplysninger om behovet for at rense barberingsmekanismen, behovet for at udskifte det.

Der er en vej blok. For ikke så længe siden lavede fabrikanten denne model en genopretning - han tilføjede sølvmetalliske metalliserede indlæg til kroppen og barberingshovedet (batterilevetiden blev forøget med 5 minutter, barbermaskinen leveres med en anden kuffert). Modellen viste sig at være Philips RQ1253 / 16, som koster 2,5-3 tusind rubler mere end RQ1250 / 16

Yderligere omkostninger

Det er værd at bemærke, at ejer en elektrisk barberkniv, dets drift, medfører yderligere omkostninger for brugeren. Først og fremmest er det omkostningerne ved udskiftning af barbermekanismen - uanset hvor skarpe knivene, uanset vinklen, de skærpes, uanset hvor højteknologisk barbermekanismen som helhed - det skal stadig ændres systematisk (knivene bliver dårlige med tiden). Ændring af barberingsmekanismen er normalt nødvendig hvert 1-2 år afhængigt af den specifikke model af barbermaskinen - disse er dataproducenterne. Men selvfølgelig skal brugeren selv under arbejdet føle behovet for at udskifte barbermekanismen, hvis det sker tidligere (alt afhænger af brugintensiteten, typen af ​​børstehår). For alle producenter er omkostningerne ved en ny barberingsmekanisme til de modeller, der er angivet i anmeldelsen, omtrent det samme - omkring 2000 rubler (plus eller minus 200-300 rubler). Du skal også købe smøremiddel til barbersmøring - da det medfølgende lager anvendes.

Ejere af elektriske barbermaskiner med opladnings- og rengøringsudstyr (i oversigten er dette Braun 390cc Series 3 BOSS) også behov for at købe rengøringsvæske (normalt leveres kun en patron med den). Omkostningerne er ca. 600 rubler pr. Pakke med 2 patroner.

Hvorfor solingen razor er den bedste i verden?

kocakpaca.ru