Lunar kalender barbering

Folkeskilt siger, at man skifter et hårklipp, en person ændrer sit liv, derfor vil månekalenderen for haircuts hjælpe med at vælge hvilken retning ændringerne vil tage. Indflydelsen af ​​det nye hårklipp på sundhedstilstanden og energifeltet for en person er generelt bemærket af de gamle i Det Gamle Øst. Den mest gunstige tid for en ny frisure er den voksende månes periode. Haircut i den nye måne påvirker den høje hastighed af hårvækst, og i fuldmåne styling holder sin form i lang tid. Den aftagende måne tager hårets kraft med den, og den bliver skør og mattet.

 • 1 Styrke i hår
 • 2 Hvilken dag i ugen at besøge en frisør
 • 3 Horoskop haircut: er det værd at have tillid til?
 • 4. fødselsdag påvirker hårklipp
 • 5 anbefalinger til at besøge frisøren på vedaer
 • 6 Måne kalender hårklipp

Styrke i hår

Hvorfor er det så vigtigt at vælge den rigtige dag til et hårklipp? Betyr hår virkelig så meget for en persons livsvigtige energi?

 • Gennem håret modtager en person kosmosens energi, som gennem særlige antenner.
 • Energiakkumulering og batterifunktion er hårets opgaver. Selv den mytologiske Samson vidste om det.
 • Længden afhænger af hukommelsens kvalitet. Jo længere håret er, desto bedre er det.

Hvilken dag i ugen at besøge en frisør

Folk tænker generelt ikke på hvilken dag i ugen, det er bedre at gå til frisøren, i betragtning af folkemængder som almindelig overtro. Imidlertid kunne mange problemer undgås netop på grund af samspillet mellem menneskelig energi og kosmosens energi. Hvad anbefaler stjernerne på forskellige dage i ugen?

Begyndelsen af ​​ugen er markeret med dagen for at løse vigtige problemer og slippe af med stress. Negative følelser og negative er ikke ejendommelige til mandag, så et besøg på skønhedssalonen vil være passende på denne dag. For dem, der ønsker at ændre hårfarve, er det den bedste dag. Malingen vil se lang mættet ud.

Hvis en person har brug for kardinallivsændringer, skal du afskære alt overskud på tirsdag. Kedelige kedelige dage bliver til en lys, eventyrlig weekend. Den mest velegnede dag til løsning af vigtige spørgsmål.

Informationsfeltet opdateres umiddelbart efter afbrydelsen onsdag. Nye møder, ture, nyheder vil overraske med deres mangfoldighed. Opdatering af frisure bringer med sig rensningen af ​​sjæl og krop fra negative påvirkninger.

For at forbedre den sociale status er det bedre at få et hårklipp på torsdag. Dagen vil bringe popularitet og nye forbindelser.

Helt ændre stilen, astrologer anbefales på fredag. Hvis kardinal eksterne ændringer ikke er nødvendige, er det bedre at blive hjemme den dag.

Rensning af tanker fra det negative og at slippe af med synder, ifølge gamle overbevisninger, er mulig på den sjette dag i ugen. Skære hår på lørdag hjælper med at forbedre og rense karma.

Haircut kan helt ændre skæbnen. Hvis livet er en sort stripe, er søndag den perfekte dag til at stoppe det. Klippe håret på denne dag, kan du straks afbryde alle problemer. Men du skal være forsigtig, hvis du i livet en hvid stribe, kan det let blive malet i en mørk farve.

Tip! Forsink ikke haircut. Vælg en passende dag i ugen og skynde dig at slippe af med negativ energi.

Horoskop skåret: skal jeg have tillid til?

Hårets tilstand kan variere afhængigt af hvordan månen er placeret og dens harmoni med stjernetegnets tegn. Konstellationerne af tegn på vand, ild, luft og jord reagerer forskelligt på eksterne energifaktorer:

 • Når månen er i vandskilte, er det bedre at afholde sig fra at skære, især hvis tegnene på denne dag er kræft eller fisk. Selv en simpel shampoo kan forårsage hårtab og deres lidenskab i styling. På sådanne dage anbefales det at slippe af med hår på uønskede dele af kroppen, det vil sige at gøre depilation.
 • Hårets blødhed og resistente form vil give et tegn på Scorpio.
 • Ildsymbolet for stjernetegn har en anden effekt på hårets tilstand. For eksempel bidrager tegn på Leo godt til hårklippende krøller. Frisyren ligner en mane, den samme storslåede og storslåede. Enhver ændring vil kun være til det bedre. Vædderen har en negativ indvirkning på frisure. Tørt og skørt hår er svært at forhindre. Neutral effekt på hovedet af skiltet Skytten. Det eneste der kan være ubehageligt for hende er udseende af skæl.
 • Når Månen er i Vandmanden, fremkalder det hårtab og endda skaldethed, så det er absolut bedre at afholde sig fra et hårklipp på denne dag. Men andre luftskilt beskylder frisører og hjælper med at skabe frodige og luftige frisurer.
 • Du kan nemt få et hårklipp i de dage, hvor månen er i jomfruen. Dette er et positivt tegn på enhver manipulation af hår. De vil være velplejede, smukke og holde deres form i lang tid.
 • I Steenbjørnens dage er det bedre at forlade håret som det er. Et hårklipp på denne dag kan føre til en langsommere vækst af tråde og endda til deres tab.
 • Det sidste jordskilt er Taurus. Under månens indflydelse påvirker det ikke hårklippet. Det er dog meget gunstigt for væksten i materialetilstanden.

Fødselsdag påvirker hårklipp

For at de gunstige faktorer under Månens opstigning skal tages bedre af menneskekroppen, bør der tages hensyn til ugedagen, da den blev født. Denne viden i kombination med månekalenderen er mest effektiv til at skabe et energifelt af høj kvalitet.

Folk født mandag er mest velegnede til energien på den fjerde, femte og sjette dag i ugen. Søndag er den mest ugunstige dag for et hårklipp: åbningsugen kan ikke drives af energien i slutningen.

Tirsdag og onsdag har lille effekt på sundheden. Energien fra torsdag og lørdag er også gunstig for folk, der blev født tirsdag. Dog er styrken fredag ​​og mandag negativ for dem. Saks vil medføre hårdeste hår på fredag, så det er bedst at vente til søndag for at opsuge de bedste kosmiske bølger.

På onsdag blev mennesker født, som er i harmoni med kraften på den syvende dag, hviletiden. Absolut forbud mod torsdag energi. Hendes magter er særligt destruktiv.

Den positive energi mandag, tirsdag, fredag ​​og søndag er relateret til folk født den fjerde dag. Ufordelagtig dag til hårklipp - onsdag.

På tirsdag anbefales det at afholde sig fra at besøge frisørsaloner til personer født på fredag. Men på mandag, torsdag, lørdag og søndag forhindrer intet ingen skabelse af en ny stil.

Til de mennesker, der blev født på lørdag, er fredagens energi kraftig, men det modsatte er søndag.

Tyrkerne og tirternes kræfter bidrager harmonisk til energien hos de mennesker, der blev født på den sidste dag i ugen. Mandagens energi til disse mennesker kan have en skadelig virkning ikke kun på frisure, men også på vigtige spørgsmål.

Tip! Hvis du ikke tager højde for hans fødselsdag, kan du finde dig selv i en akavet stilling ikke kun hos frisøren, men også for at forkæle hele dagen's opgaver. Det er nødvendigt at fremme med kosmos for at være heldig.

Anbefalinger til at besøge en frisør på Vedas

Ved vedisk astrologi skal du følge muhurta hårklipp. Dette er kalenderen, hvor de mest gunstige dage for vigtige begivenheder beregnes.

I Indien tror de, at en gang i hovedet er der alle vigtige kontrolcentre for kroppen og menneskekroppen, det skal gives særlig opmærksomhed. Da et hårklipp indebærer fjernelse af energi, er det nødvendigt at finde den bedste tid til rensning for at få en gavnlig effekt ikke kun på udseendet, men også spiritualitet. Dårlig valgt tid til at manipulere hår kan føre til sygdom, irritabilitet og endda stor ulykke.

En astrolog kan oprette en individuel kalender med hårklipp, idet der tages hensyn til fødselsdato, tid og sted, men der er generelle indiske anbefalinger, der passer til hver person:

 • Du kan ikke skære eller barbere et skæg efter at have spist. I Vedaerne står det, at en person i dette tilfælde gør en stor fejl og trækker besvær med ham. Denne tro er forbundet med tro på ayurveda, ifølge hvilken fordøjelsen er en vigtig proces i kroppen og behøver ikke at blive forstyrret.
 • Vedaerne tillader ikke hår at blive skåret tirsdag og lørdag, i betragtning af disse dage som ugunstige for rensning fra negativ energi. Tirsdag, ifølge astrologi, er Mars dag, hvilket betyder aggression og ild. I betragtning af at planeten påvirker kredsløbssystemet, kan klipning fremkalde blodsygdomme og indre irritation. Lørdag er dagen for planeten Saturn. Det betyder, at efter at have besøgt frisørsalongen, vil tristhed, asketik og åndelige begrænsninger fremstå. Der er også en overbevisning om, at skæring på lørdag fører til en forkortelse af livet.
 • Om natten er det bedre ikke at have et hårklipp, da dette er perioden for den største koncentration af energi af uvidenhed og lidenskab. De vil kun bringe mand til lidelse.
 • Det er nødvendigt at undgå manipulationer med hår i sol- eller måneformørkelse. En negativ påvirkning kan påvirke hårets og menneskekroppens tilstand som helhed, fordi der på sådanne dage er en forvrængning af planets velsignede energi.
 • Du kan ikke få et hårklipp under en vigtig vedisk ceremoni - yajna. Positiv energi skal gå i den rigtige retning.

Lunar kalender hårklippninger

For at undgå mange problemer på arbejdspladsen, personlige liv og rejser, bør du omhyggeligt overveje hårklipp på månedage. Hver af dem bærer sine egne værdier, som kan bruges til det tilsigtede formål.

På den første måndag med et hårklipp kan du forkorte dit liv i nogle år. Den næste dag bidrager manipulationer med hår til ødelæggelse af venskaber, skænderier og skandaler. På 3. dag kan udskiftning af frisure forårsage uoprettelig skade på kroppen og tiltrække uforudsete udgifter.

I 4. og 6. måndage er det bedre at vente lidt med et hårklipp. I løbet af denne tid vil barberens kunde opleve ubehag, længsel og frygt for at være alene. Øger også risikoen for sygdomme i halsen og munden. Sygdom og tiltrækker den 9. dag.

Bliv rigere og øge ejendommen kan være efter et hårklipp på den femte måndag. Forbedring af den finansielle situation vil ske efter hårklippet på den 14. dag. Garantien for myndighederne garanteres.

Forbedre udseendet og skabe en personlig stil er muligt den 13., 21., 28., 28. månedage. En smuk tøj og samlet attraktivitet for udenforstående og medlemmer af det modsatte køn vil blive givet. Mulige kærlighed eventyr.

Få overskydende vægt og fremkalde cellulitis udseende den 22. dag.

At udskyde frisættet bør være på den 9., 10., 12., 24., 25. månedage. I denne periode er den mest akutte sygdom og øger risikoen for skade. Øger sandsynligheden for øjenlidelser: betændelse, byg og nedsat syn. Der er en trussel mod livet.

Skændsler og konflikter vil blive provokeret efter skære på den 7. månedag. Den 15., 17. månedag er præget af psykiske lidelser, nervøse sammenbrud, tryk, stress og en følelse af frygt.

For at udvide livet og forbedre sundhed, bør frisøren besøges den 8. og 19. månedage. Gunstige betragtes også som 26. og 27. år. I disse dage tiltrækker en person glæde og lykke.

Indsigt i sindet, syn og forøgelse af følelsens skarphed er muligt efter at have besøgt stylisten på den 11. månedag.

Helt afstå manipulationen af ​​hår, anbefales i den 16., 18., 20. og 30. månens dage. De er karakteriseret ved tab af ejendom, tyveri, ulykker, forræderi og endda modvilje mod livet.

Lunar kalender for epilation for 2018

Kvinder bemærkede, at bevarelsen af ​​effekten efter kosmetiske procedurer afhænger af månens fase, så epilering ifølge månekalenderen er meget populær. Månedsmåneden varer 28-30 dage, hvor satellitten laver en fuld cirkel rundt om jorden, går gennem forskellige faser og har en vis effekt på menneskekroppen.

 • 1. Faser af månen og hårfjerning
 • 2. Interessante tips
 • 3. Regler for brug af månekalenderen til hårfjerning i 2018
 • 4. Den bedste tid til hårfjerning, shugaring, barbering, epilator ifølge månekalenderen i 2018

Månens faser og hårfjerning

Astrologer har længe opdaget et mønster: På en aftagende måne søger kroppen at slippe af med overskud, herunder hår, så der kommer en god tid til epilering. Den voksende måne har den modsatte virkning i form af aktiv vækst og fortykkelse af follikelen.

New Moon - tidspunktet for forberedelse af huden til procedurerne, kroppen er modtagelig for skrubber og masker, men med hensyn til hårfjerning er månen i vækststadiet. Med udbruddet af fuldmånen begynder en langsom reduktion af den satellit, selvfølgelig, fjernet, og i disse dage af overskydende vegetation, men eksperter advarer om, at i disse dage med øget smertetærskel, og de sædvanlige procedurer levere mere ubehag, så det er bedst at gøre hårfjerning i de lovende dage.

Interessante tip

Ved fastsættelse af gunstige dage i 2018 er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til månens position, men også tegnet af stjernetegnet, hvori det er placeret. Det er bedre at gøre epilation på en aftagende måne, når hun er patroniseret af Stenbukken.

Procedurer bør opgives, hvis måneden er påvirket af tegn på jomfru eller leo. Men Vædderen og Taurus betragtes som helt neutrale konstellationer.

18. juni fortjener særlig opmærksomhed - på denne gode dag er alle metoder til depilering, det vil sige fuldstændig fjernelse af hår fra roden, et langtidsresultat, men den klassiske barbering falder ikke under den "magiske" virkning af denne dato.

Regler for brug af månekalenderen til hårfjerning i 2018

Der er ikke behov for at beregne gunstige dage, eksperter har allerede taget sig af dem og har samlet månens epileringskalender for januar og de følgende måneder af 2018. Det er nok at åbne den nødvendige periode og finde den rigtige tid til proceduren.

Der er 3 kategorier af dage i diagrammet:

 1. Meget effektiv.
 2. Med gennemsnitlig effektivitet.
 3. Ineffektiv.

Det er tilrådeligt at lave hårfjerning på månekalenderen på dage med høj effektivitet, ellers vil proceduren være smertefuld, og hårene vokser hurtigt.

Barbering, hår og negle skæring

Det kan virke sjovt for en person, der betyder noget som barbering og skæring af hår og negle er hævet til rangen af ​​vigtige. De fleste af os overhovedet ikke tænker over dem, mens de gamle vismænd vidste at menneskekroppen er en knude af elektriske strømme, og hår og negle er de kanaler, hvorigennem denne elektricitet frigives.

Ifølge Maharishi Vatsyayana, akshi (øjne), vaksha (bryst), kuksh (mave), sira (hoved), hrdi (hjerte), hastam (hænder), upatsu (kvindelig sexorgan), nabhi (navle), medhra seksuel organ), adhobhag nalaiah (tyndtarm), buddhisthana (sted for hjernen intelligens) og brahmadand (sted for Brahma ray) - alle disse er steder af elektricitet. Derfor betyder skærehår fra hovedet eller skæremagene et betydeligt tab af legemsenergi, og der skal udvises forsigtighed for at sikre, at virkningen på menneskekroppen ikke er skadelig. På visse måndage skyldes naturen af ​​de elektriske energier, der stammer fra månen, et sådant energitab fra kroppen, at de kan neutraliseres. For at koncentrere og bevare alle de gode energier i en person og for at fjerne eller slippe af med alle de dårlige påvirkninger i menneskekroppen, lavede maharishi visse regler.

Hvis en person barberer (nedskæringer) efter at have spist, gør han en alvorlig fejl, fordi de elektriske strømme fra hans krop, der skal fordøje mad, forstyrrer dette negativt, og som en naturlig konsekvens heraf kan sundhed påvirkes over tid. Barbering (skæring) håret på ansigt og hoved betyder et tab af energi, hvilket er så nødvendigt for den rette opretholdelse af individets fysiske og mentale evner.

Folk, der er tilbøjelige til åndelig praksis, dyrker normalt et skæg for at undgå energitab. Visuelle defekter, tab af hukommelse, synstab, døvhed og andre skadelige virkninger kan spores direkte på grund af uagtsom barbering uanset dag eller tid, og meget fysisk skade for en person kan minimeres ved at justere barbering (hårklippning) i lyset af astrologiske principper.

Barbering eller skæring af hår kan udføres under Pushya, Punarvasu, Revati, Hasta, Shravana, Dhanishtha, Mrigashira, Ashvini, Chitra, Jyoshtha, Satabhisha og Swati nakshatras. Den 4., 6. og 14. månedage samt nymåne og fuldmåne bør undgås. Negle trimning - Undgå fredage og lørdage, den 8., 9., 14. månedage samt nymåne og fuldmåne.

Artiklen brugte materialer fra bøger:

1. Indubala. "Vedisk astrologi af ægteskab", M., 2002.

månekalender hårklipp
den 7. september 2018 23:33, tidszone: 3
Koordinater for et sted: 55 ° 45 N - 37 ° 35 E

Haircut og andre aktiviteter, ifølge månekalenderen, på datoen, den tid og det sted, der er angivet i overskriften (pladsindstillingerne kan ændres på hovedsiden og tiden - se nedenfor). Farve mærkning: grøn er en lovende dag (faktor), gul er acceptabel, rødt skal ikke begynde.

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

(!) Hvis du får et hårklipp, når Månen er i Ashleshs nakshatra (månekonstellation), vil resultatet være: fysisk ulykke (ifølge Kalaprakashiks tekst, forfatter: Narasimhan. Det er ikke nødvendigt at absolutte denne kommentar, det er bare en af ​​faktorerne).

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Skær negle på hænder

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Skær tånegle

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Vask, vask hår

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Brug nyt tøj eller sy

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

(!) Hvis du bærer nye tøj, når Månen er i Ashleshs nakshatra (månekonstellation), vil resultatet være: udviklingen af ​​sygdommen (ifølge Kalaprakashiks tekst, forfatter: Narasimhan. Det er ikke nødvendigt at absolutte denne kommentar, det er bare en af ​​faktorerne).

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Brug nye smykker

Følgende faktorer overvejes for denne type aktivitet:

Månedag (tithi eller fase af månen): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win).

Månen i Nakshetra, månens konstellation: 9. Ashlesha.

Ugedag (starter ved solopgang, ikke ved midnat): Fredag. Dag styres af planeten: Venus.

Nuværende lagna (stigende siderisk stjernetegn): Tvilling

Haircut og barbering (B.V. Raman)

Der er mennesker, der fejler på de ældres viden, som tror på, at de vise mænds observationer ikke er den moderne menneskes opmærksomhed.

I artiklen "Månen og livet på jorden", april 1943, viste "Den Astrologiske Journal", Mr. M. Ramakrishnan, den cykliske natur af ændringer i månens indflydelse på begivenhederne i vores liv. Han skriver: "De, der vil have deres hår til at blive tykkere og længere, skal skære det i første halvdel af månens cyklus. Negle skal skæres på den voksende Månen, hvilket vil give dem en god mulighed for at vokse."

Sammenlign dette med Muhurta-principperne, især forbud mod barbering.

Den menneskelige krop består af energi strømme, og hår og negle er dele af dette åbne energisystem. At koncentrere og bevare god energi, beskyttelse mod ondskabet og at slippe af med kroppens affald, sætter Maharishi regler, som virker fuldstændig usystemiske og meningsløse for mange. Men med hensyn til bevarelse og vedligeholdelse af menneskets energibalance bekræfter disse institutioner viden om naturvidenskaben af ​​de gamle vismænd.

Ifølge Maharishi Vatsyayana, akshi (øjne), vaksha (bryst), kuksh (mave), shira (hoved), hrdi (hjerte), hastam (hænder), apatsu (kvindelig sexorgan), nabhi (navle), medhra organ), adhobhaga (tyndtarm), nalayuha (tyktarmen), buddhistana (centrum for intellektet) og brahmadand ("Brahma's sted") - det er alle energicentre (chakraer).

Derfor barberer håret på hovedet (og hårklippning) en overtrædelse af det naturlige bevægelsesmønster og tab af vital energi. På nogle måndage kan det på grund af den terrestriske elektromagnetisms specifikke natur (hvilke ændringer og cyklusen af ​​dens forandringer være forbundet med månens faser) neutraliseres tabet af vitalitet.

Hvis en person barberer (nedskæringer) efter at have spist, gør han en alvorlig fejl, fordi den forstyrrer de normale fordøjelsesprocesser, som over tid vil medføre dårlig sundhed.

Folk, der er involveret i træning af sadhana (rensende åndelige riter) vokser generelt skæg. Hensigten er at undgå at spilde energi. Øjesygdomme, hukommelsestab, døvhed og andre sygdomme er en direkte følge af dårlig livsstil og især barbering (hårklipp) uanset tid. Sygdomme kan i nogen grad minimeres ved at skære (barbering) hår i overensstemmelse med principperne for muhurta.

Citeret fra bogen "Mukhurta" B.V. Raman, oversat af Yuri Vitaliev.

Panchang for denne dag
(Indisk traditionel månekalender)

Helligdage, festivaler og særlige dage i månekalenderen
Pradosha - tilhængere af Shiva observere faste på denne dag for at rense kroppen og sjælen og også udføre puja til hans ære.

Samvatsara er det syvårige år i det syttiårige cyklus, kaldet: Vilamba, hvilket betyder: Langsomt. Angiver den totale mundanne (verdens) indflydelse på dette tidspunkt.

Nakshatra (konstellation af månen): 9. Ashlesha (MC) (akut). Månen i denne stjerne fra 09/07/2018 10:26 til 08/09/2018 07:59, 61% bestået.

Sharp (også kendt som: hård, hård eller skræmmende) Nakshatras påvirkes af at bidrage til: målbevidst volitionel aktivitet, manifestationer af aggression, raseri eller vold, militære og angrebende handlinger, besejre fjender, overvinde forhindringer, bryde foreningen eller tvinge den, hærværk, hekseri, magi og hypnose, samleje med den anden verden og åndene, straf, fængsling, bryde forhold eller sociale bånd, adskillelse fra venner og familie, afskedigelse fra arbejde. Denne gang er desværre ikke befordrende for forhold, der kræver en pacificeret tilstand, det anbefales ikke at foretage ture, større indkøb og andre vigtige daglige virksomheder. Diskretion og årvågenhed vil bidrage til at undgå mange problemer.

Solopgang på denne dag: 5h 46m, solnedgang: 19h 9m (lokal tid, dagtid), daglængde: 13h 23m, natlængde: 10h 37m. Varighed af dagen kor: 1h 7m. Nattkørets varighed: 0h 53m

Vara (dag i ugen): fredag, (shukra vara), (dagen begynder med solens stigning). Afsluttet fra dagen: 74%. Sørg for, at mesteren på ugedagen (Venus) er stærk i rasi-chakraen.

Shukra vara - Venusens dag (fredag). Alle manifestationer af skønhed og harmoni finder deres støtte og udvikling på denne dag. Derfor er det meste af verdslige og åndelige anliggender, der ikke er afhængige af brutal kraft, det er godt at begynde at udføre eller implementere på dette tidspunkt. Dagen er især god til at gifte sig, ansætte medarbejdere, opbygge relationer, kreativitet, musik, sang, dans, poesi og fejre eller præsentere. En romantisk dato er bedst planlagt til denne tid - det vil give ekstra glans til dekorationerne og en speciel duft til blomsterne, og ejerne af alt dette vil få et strejf, charme og charme. Det er også godt at studere hemmelige og åndelige videnskaber, udføre bønnetjenester, begravelse, helligelse, udføre behandling, kosmetiske procedurer (herunder hårskæring), tilbered mad, sy tøj og brug smykker. Tilbud, kontrakter, møder, handel, rejse og flytning, havearbejde, konstruktion og dekoration, spil (herunder spil), opbevaring, bevaring eller bevaring, alle disse værker kan også planlægges til fredag. Du bør IKKE vise vrede, gøre skændsler, militære manøvrer, starte fjendskab eller sagsøge, stjæle eller fjerne noget, udføre tungt, monotont fysisk arbejde.

Nuværende kor (timer): 17, Koorens leder: Månen, gået fra koret: 99%. Korets vært er neutral i forhold til dagens vært.

Tithi (månedag): 28 (13). Krishna-Triiodasi, type: Jaya (Win). Månen passerer denne tithi fra 09/07/2018 06:42 til 08/09/2018 03:28, 81% passeret.

Den trettende dag i den aftagende måne styres af kærlighedens Gud, som er gunstig for etablering af venskaber, sensuelle fornøjelser såvel som festligheder.

Yoga (kombination af sol og måne): 20. Shiva (lovende). Månen danner yoga fra 7/09/2018 19:45 til 8/9/2018 15:57, 19% bestået.

Karana (halvmånedag) 6. Vanidzha (MC). Månen passerer denne karana fra 09/07/2018 17:06 til 08/09/2018 03:28, 62% bestået.

1) Indikatorer af panchangs er arrangeret i faldende rækkefølge af betydning. Nakshatra og ugedagen har en prioriteret indflydelse på tid og person.

2) Hvis værten på ugedagen er stærk i horoskopet, vil indflydelsen fra denne panchang faktor få en yderligere gunstig karakter. Og omvendt.

3) Det er godt, når tre eller flere af panchang-grene har en gavnlig effekt. Det er let at forstå ved at henlede opmærksomheden på den ledsagende indikator for panchang. Grøn farve og dens nuancer er gunstige for forskellige fredelige forhold. Gul angiver behovet for at være forsigtig, og rød (og dens nuancer) indikerer problematiske effekter. Andre farver kan være nær Nakshatra indikatoren, og de kræver separat undersøgelse, selvom de som regel angiver gunstige muligheder.

4) Indikatorer for panchang er sekundære i forhold til horoskopet og dets indvirkning.

5) Prashny-temaet (horary astrologi) er gunstigt, når korets styreenhed (time) falder sammen med dagens styreenhed, og når koret hersker er en ven af ​​dagens hersker. Dette er en chance for et positivt svar på det stillede spørgsmål. Det menes også, at korets hersker og hans stilling i horoskopet, samt de huse, han kontrollerer, karakteriserer klientens spørgsmål (som førte ham til en astrolog) såvel som hans umiddelbare udsigter. Således betragtes koringsherren sammen med linjalens hersker (ascendant).

Horoskopet for dagen for at bygge månekalenderen

Lunar dage gunstige for hårklipp og barbering

STIK OG SHAVING. Der er mennesker, der fejler på de ældres viden, som tror på, at de vise mænds observationer ikke er den moderne menneskes opmærksomhed. I artiklen "Månen og livet på jorden", april 1943 i det astrologiske tidsskrift, viste hr. MB Ramakrishnan den cykliske karakter af ændringer i månens indflydelse på begivenhederne i vores liv. Han skriver: "De, der ønsker at deres hår bliver tykkere og længere, skal skære det i første halvdel af månens cyklus. Fingernails skal skæres på den voksende Månen, hvilket vil give dem en god mulighed for at vokse. "Sammenlign dette med Muhurta-principperne, især forbud mod barbering.

Den menneskelige krop består af energi strømme, og hår og negle er dele af dette åbne energisystem. At koncentrere og bevare god energi, beskyttelse mod ondskabet og at slippe af med kroppens affald, sætter Maharishi regler, som virker fuldstændig usystemiske og meningsløse for mange. Men med hensyn til bevarelse og vedligeholdelse af menneskets energibalance bekræfter disse regler videnskaben om naturvidenskaben af ​​de gamle vismænd.

Ifølge Maharishi Batsyayana, akshi (øjne), vaksha (bryst), kuksh (mave), shira (hoved), hrdi (hjerte), hastam (hænder), apatsu (kvindelig sexorgan), nabhi (navle), medhra organ), adhobhag (tyndtarme), nalayuha (tyktarmen), buddhistana (intellektets centrum) og brahmadanda ("Brahmas sted") - alle disse er energicentre (chakraer).

Derfor barberer håret på hovedet (og hårklippning) en overtrædelse af det naturlige bevægelsesmønster og tab af vital energi. På nogle måndage kan det på grund af den terrestriske elektromagnetisms specifikke natur (hvilke ændringer og cyklusen af ​​dens forandringer være forbundet med månens faser) neutraliseres tabet af vitalitet.

Hvis en person barberer (nedskæringer) efter at have spist, gør han en alvorlig fejl, fordi den forstyrrer de normale fordøjelsesprocesser, som over tid vil medføre dårlig sundhed. Folk, der er involveret i træning af sadhana (rensende åndelige riter) vokser generelt skæg. Hensigten er at undgå energitab. Øjesygdomme, hukommelsestab, døvhed og andre sygdomme er en direkte følge af dårlig livsstil og især barbering (hårklipp) uanset tid. Sygdomme kan til en vis grad minimeres ved at skære (barbering) hår i overensstemmelse med principperne for muhurta.

Du kan barbere sig i Pushya, Punarvasu, Revati, Hasta, Shravana, Dhanishta, Mrigashira, Ashvini, Chitra, Jyeshta, Shatabhisha og Swati nakshatras. 4., 6. og 14. tithi, ny og fuldmåne uønsket.

FÅ NAILS. Undgå: fredage og lørdage; 8., 9., 14. Tithi, Nymåne og Fullmåne. Skæring negle betyder frigivelse energi fra menneskekroppen, så det skal sikres, at der ikke er nogen negativ reaktion på kroppen.

Fra bogen af ​​B.V. Raman "Muhurta. Astrologi af valg "

Lunar haircut for 2018

Lunar dage og hårklippning

Når det er den mest fordelagtige tid for hårfisk?

Østlig astrologi gør opmærksom på enhver handling af en person med sin krop - som en ændring i livskvaliteten. Selv den mest almindelige haircut kan ændre skæbnen radikalt. Tibetanerne deler månedage for gunstige og ugunstige for hårklippning (barbering), maling og hårbehandlinger, sømklipper, tandpleje, driftsdage.

Dagens omskæring (hårklipp) har en gavnlig indvirkning på en persons yderligere skæbne - de har en positiv effekt på lang levetid, succes, finansiel stabilitet og visuel appel samt negativ, fordi skæring i disse dage kan skade vitaliteten hos en person og bringe problemer.

Hår er kilden til vores kosmiske kraft, hvilket betyder, at alt der sker med dem ændrer den usynlige flods gang, som vasker os med egne bioenergibølger. Derfor kan enhver påvirkning på håret ændre sig i en eller anden retning, ikke kun vores udseende, men også hele vores liv. For at undgå at miste skaldethed før tiden og ikke miste din himmelske halvdel i form af en Forlovelsesengel, er det nødvendigt at følge visse sikkerhedsforanstaltninger ved skæring, ved hvornår med hvem hjælp og hvorfor du gør det.

REGEL FØRSTE

 • Du kan ikke stole på dit hår til nogen.
 • Det skal huskes, at den person, der skærer dig, ændrer dit biofelt.
 • Derfor, når du kommer til frisøren, vælg en energisk og munter mester, så vil dit liv efter hårklipp ændre sig til det bedre.
 • Jo ældre en frisør, jo større er hans indflydelse på dit liv.
 • Hvis du er en selvstændig person, er du vant til at løse dine egne problemer, og du kan ikke lide det, når noget forhindrer dig i at udføre det, vælge en mester i din alder eller yngre.
 • Når du er kronisk uheldig for nogle underlige grunde, er det fornuftigt at vælge en meget gammel og berømt herre, selvom den frisure, han har lavet, vil koste dig dyrt. Men efter at have besøgt en frisør vil dit liv ændre sig dramatisk.

Og hvis du stadig korrekt beregner tidspunktet for dit besøg, vil dit liv ikke bare ændre sig, men vil forbedre sig drastisk.

Månedens dag falder ikke sammen med jordens dag og kommer på et bestemt tidspunkt (timer, minutter) af jordens dag.

Kalenderen angiver også tidspunktet for Månens indtræden i en eller anden Zodiacal konstellation.

(Moskva tid)

For at bestemme tidspunktet for din by bør overveje tidszonen.

September 2018

Epileringskalenderen for 2018 - de mest gunstige dage for fjernelse af hår

Næsten alle mennesker står over for problemet med uønsket fjernelse af hår, uanset køn, alder eller social status. Og sådanne begreber som "depilation" og "epilation" er blevet almindelige ikke kun for kvinder, men også for mænd. En enkel, men lidt smertefuld procedure giver dig mulighed for at slippe af med overskydende hår på kroppen, så en person øger selvtillid og selvværd.

Kosmetologer anbefaler, at man starter hårfjerning fra en tidligere mulig alder, når hårets tykkelse er lille, og deres struktur er svag. I den efterfølgende procedure vil det være mindre smertefuldt.

Men selv erfarne kvinder ved ikke altid, at effektiviteten af ​​kosmetiske procedurer afhænger af månens fase, hvor de udføres. Derfor er epilering af månekalenderen en løbende tendens i 2018. Vi vil dvæle på det i nedenstående materiale.

Påvirker månen hårfjerning?

Alle processer, der forekommer på vores planet i varierende grad, afhænger af månen. En lille kosmisk krop påvirker ebben og strømmen, alt vand er underlagt det. Naturligvis påvirker jordens satellit biologiske organismer, og mennesket er ingen undtagelse, fordi de også består af væske.

Mest følsomme over for virkningerne af månekvinderne. Og sådan et vigtigt aspekt bør ikke efterlades uden særlig opmærksomhed og planlægger en anden tur til kosmetologen. For at opnå de bedste resultater inden for skønhed blev der lavet en kalender med epilering og depilering.

 1. De samme kosmetiske procedurer for fjernelse af vegetation på kroppen, under hensyntagen til tiden, giver forskellige resultater.
 2. Succes og smertefrihed ved epilering afhænger af månens fase.

Er det muligt at vælge en dato for hårfjerning på en sådan måde, at effekten varer i flere dage (uger) længere? Har Jorden satellitten noget forhold til håret? Faktisk er alt meget enklere end det ser ud til!

Hvordan man fjerner hårfjerning på månekalenderen: generelle regler

Ifølge observationer fra kosmetologer garanterer depilering i tilfælde af en aftagende måne et stabilt resultat i form af glat hud. Den mest ugunstige periode for fjernelse af uønsket hår og udseende pleje betragtes som den voksende månes fase. I denne periode holder hårsækkene sikkert håret, og derfor er det bedre at vente lidt med epilering.

Lunar skønhedskalenderen i 2018 er baseret på månens cyklus. Ifølge ham består en måned af 29 og en halv dag. Dette er præcis hvad Månen har brug for at overvinde alle faser af cyklen - New Moon - New Moon. På trods af jordens satellitvariation skelner astrologerne adskillige perioder i denne cyklus - den aftagende og voksende månen.

 1. Den første "tager" i fortiden resten af ​​alt unødvendigt, mens de biokemiske processer går langsommere. Naturligvis er hårvæksten minimal. Derfor udfører mange kvinder hårfjerning og andre kosmetiske procedurer i anden halvdel af cyklussen.
 2. Andet er præget af den aktive vækst og udvikling af alle biologiske organismer på planeten. Dette er en fase med aktiv vækst, dens handling strækker sig til personens hår.

Det er enkle regler, der overholder hvem du kan lave en liste over ugunstige dage for at fjerne uønsket hår. Ved hjælp af kalenderen er det nemt at beregne tidsperioden for udførelse af kosmetiske procedurer med maksimal effektivitet.

Faseernes indflydelse på effektiviteten af ​​kosmetiske procedurer

Menneskekroppen er 80% vand, og derfor er der ikke noget overraskende i, at dets funktion er indbyrdes forbundet med månens faser. Med væksten af ​​biokemiske processer involveret i reguleringen af ​​udvekslingsreaktioner aktiveres. Disse er ideelle dage til behandlinger, der har til formål at forbedre hårvækst.

I tilbagegangsfasen bremses biokemiske reaktioner, så kroppen bliver traditionelt fri for alt unødvendigt. Effektiviteten af ​​procedurer til fjernelse eller fjernelse af noget stiger mange gange, og resultaterne opbevares i lang tid. Der er ingen bedre periode for at korrigere udseendet.

Det er klart, at smertefulde procedurer, der også kaldes epilering, udføres bedst, når månen er i en tilbagegangsfase. Og den tilsvarende kalender er ikke bare en anden astrologisk "cykel", men en kompetent lignende tid.

Nymåne

Den periode, hvor den mørke side af månen vender mod jorden. I nattehimmelen er kun et tyndt filament af en himmellegeme kendetegnet. Dette er en voksende fase, der er egnet til forbehandling af huden til fremtidige procedurer. I løbet af denne periode anbefales kvinder at skrubbe, skrælle (alt det, der er forbundet med eksfoliering af epitelet).

I tilfælde af akut behov for at fjerne vegetation, men det er bedre at udskyde hårfjerningen.

unge

Den unge måne - den himmelske krops position i første halvdel af cyklen. Slutter kl. 14-15 dage. Denne periode passerer under tegn på bevarelse - kroppen akkumulerer styrke for heldigvis at komme ind i anden halvdel af cyklen.

Hairs bør ikke fjernes, da de intens mørkere bliver tykke og tætte. Kosmetiske procedurer i denne periode er kendetegnet ved en høj grad af smerte.

Astrologer anbefaler at afsætte de angivne dage til den komplekse forbedring af kroppen.

Fuldmåne

Perioden overstiger ikke 4 dage. Det er tilladt at fjerne uønskede hår fra kroppen, siden månen går væk, "tager væk" de uønskede rester, der er akkumuleret i menneskekroppen. Den eneste advarsel er hudens høje følsomhed, så proceduren kan være meget smertefuld.

aftagende

Den anden og sidste halvdel af månens cyklus, der bliver til en nymåne. Dette er den mest gunstige periode, når det er bedre at gøre hårfjerning på månekalenderen. Proceduren vil være smertefri og hurtig, som for effekten er den forlænget i den maksimale periode. Efter depilation kan du nyde den glatte og rene hud i løbet af de næste par uger.

Epileringskalenderen for 2018 efter måneder

Epileringskalenderen for januar 2018 (såvel som for hver efterfølgende måned) svarer ikke til tiden med den månedlige cyklus. Det tager hensyn til både det himmelske legemes faser og dets position i forhold til tegnene på stjernetegn. Disse punkter er allerede taget i betragtning i nedenstående anbefalinger. Hovedbetingelsen er streng overholdelse af reglerne.

Januar 2018

Denne måned fejringer, glædelig begivenheder og fantastiske helligdage reglen bolden. Det er indlysende, at enhver kvinde i sådanne efterlængte dage drømmer om at være uforlignelig. Det er at foretrække at slippe af med hår fra 12. december til 18. december. Denne uge er også velegnet til en kompleks rensning af kroppen, så du bør heller ikke afvise diætmad. Lad de akkumulerede fedtstoffer og slagger forblive i fortiden!

Ved planlægning af kosmetiske procedurer i januar 2018 anbefaler vi at være opmærksom på nedenstående anbefalinger:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 27, 26, 25, 24, 18, 17, 16 og 15
 • Tilgængelig: 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11, 10, 4 og 2
 • Den gunstigste periode er 31, 30, 29, 9, 8, 7, 6, 5, 3 og 1.

Der er et valg, og hver kvinde, der bekymrer sig om sin egen krop, vil kunne vælge de rigtige dage til at besøge kosmetologen uden problemer.

Februar 2018

Måned med ægte kærlighed og upåklagelige følelser. Og for at hver pige skal se ud som en rigtig dronning, skal du forberede ferien på forhånd. Depilation og hårfjerning - en slags ritualer af moderne skønheder. Det er bedst at gennemføre dem i overensstemmelse med de anbefalinger, der blev fremlagt i hårfjerningskalenderen i februar 2018:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 24, 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 19, 9, 8
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 27, 26, 25, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Marts 2018

Springtime er hurtigt nærmer sig, de første varme dage er ikke langt væk, og en rigtig ferie for hver kvinde. For ikke at forkæle indtryk og levende følelser, bør du forberede dig på forhånd til vigtige dage, besøge skønhedssalonen.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 24, 23, 22, 21, 20, 19, 14, 13, 12, 11
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 19, 9, 8
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 27, 26, 25, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

April 2018

Solen skinner helt og opvarmer luften til behagelige temperaturer. Forårstemningen læses ikke kun i kvindernes øjne, men også i deres åbne kjoler. Og for at demonstrere de slanke ben af ​​mænd i upåklagelig form, anbefaler vi at du overvejer følgende epileringskalender.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 19, 18, 17, 16, 15, 14, 9, 8, 7, 6.
 • Tilgængelig: 22, 21, 20, 13, 12, 11, 10.
 • Den gunstigste periode er 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 5, 4, 3, 2, 1.

Maj 2018

Grønt græs og lyse sol glæder sjælen sjæl, så hvorfor ikke venligst den omkringliggende slanke figur i en kort nederdel? Nå, uden glatte ben hvor som helst. For at fjerne hår, anbefaler vi at tage hensyn til dataene nedenfor:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 31, 16, 15, 14, 13, 12, 7, 6, 5, 4.
 • Tilgængelig: 22, 21, 20, 19, 18, 17, 11, 10, 9, 8.
 • Den gunstigste periode er 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 5, 3, 2, 1.

Juni 2018

Den efterlængte sommer kommer, og med den kommer ferien i sæsonen, svømning og solbadning. Dette er den perfekte tid til shugaring hår i bikiniområdet. Ved planlægning af kosmetiske procedurer anbefales det at overveje følgende anbefalinger:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 30, 29, 28, 27, 12, 11, 10, 9, 8, 3, 2, 1.
 • Tilgængelig: 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 7, 6, 5.
 • Den gunstigste periode er 26, 25, 24, 23, 22, 21, 4.

Juli 2018

Denne måned styres bolden af ​​stranden sæson og havbrun. Og for at støtte repræsentanter for det retfærdige køn i "alarmen" er det vigtigt at rettidig udføre hårfjerningen med fokus på månekalenderen.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 28, 27, 26, 25, 9, 8, 7, 6.
 • Tilgængelig: 24, 20, 15, 14, 13, 12, 5, 4, 3, 1.
 • Den mest gunstige periode er 30, 29, 23, 22, 21, 19, 18, 17, 16, 11, 10, 9, 8, 7, 2.

August 2018

En måned fuld af sommer og varme dage. De fleste vender tilbage fra ferie og kun et mindretal i forventning om den kommende ferie. Men kosmetiske procedurer vil være nyttige både for nogle og for den anden.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 31, 30, 29, 24, 23, 22, 21, 6, 5, 4, 3, 2.
 • Tilgængelig: 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 20, 19, 7, 1.

September 2018

Den bløde sol fortsætter med at glæde folk, og havet er lulled med varme bølger af feriegæster. De, der planlægger at nyde alle glæden i fløjlsæsonen, bør slippe af med uønsket vegetation på kroppen, fordelen ved fotoepilation vil hjælpe med denne vanskelige opgave. Nogle værdifulde anbefalinger på kalenderen:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 29, 28, 27, 26, 20, 19, 18, 17, 2, 1.
 • Tilgængelig: 25, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3.
 • Den gunstigste periode er 30, 24, 23, 22, 21.

Husk at en kvinde skal forblive uimodståelig, uanset vejret udenfor.

Oktober 2018

Sommeren fløj forbi, og varme dage blev erstattet af regnfulde efterårsdage. På dette tidspunkt er det vigtigt at bevare kroppen i god form, hvilket ikke giver nogen chance for blues. På trods af at der er meget få dage i denne måned, når det er muligt at fjerne håret effektivt, er det vigtigt ikke at stoppe den kamp, ​​der er begyndt.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 27, 26, 25, 24, 23, 18, 17, 16, 15.
 • Tilgængelig: 31, 30, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 29, 28, 22, 21, 20, 19.

November 2018

Uden for vinduet, koldt, vind. I sådanne perioder er der et overvældende ønske om at nyde socialt samarbejde med nære venner eller familiemedlemmer. Indpakket i et varmt tæppe og bevæbnet med en kop duftende te, kan du springe ind i en elskedes arme. Og for at forberede den kommende ferie på 1000% anbefaler vi at besøge den nærmeste skønhedssalon.

 • Fremgangsmåden er uønsket: 23, 22, 21, 19, 14, 13, 12, 11.
 • Acceptabelt: 30, 29, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 24, 18, 17, 16, 15.

December 2018

En af de mest festlige og lyse måneder i det forløbne år. Alle er i forventning om noget nyt, usædvanligt og fabelagtigt. Med særlige iver forbereder de dejlige damer på nytårsaften. Ved planlægning af hårfjerning i december anbefaler vi at være opmærksom på månekalenderen:

 • Fremgangsmåden er uønsket: 20, 18, 17, 12, 11, 10, 9, 8.
 • Tilgængelig: 16, 14, 13, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
 • Den gunstigste periode er 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 15.

I det 21. århundrede er det smukt, velplejet og sundt, ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Enhver kvinde har adgang ikke kun til moderne tekniske resultater, men også til den store erfaring, som vores forfædre har opnået.

Generelle anbefalinger

Lunar epilationskalenderen for 2018 er en vigtig komponent i kampen mod uønsket vegetation på kroppen. Men for det bedste resultat anbefaler kosologer at følge et par regler:

 1. Kosmetiske procedurer udføres i en absolut rolig og afslappet tilstand.
 2. Vigtigt at forberede problemområder i huden. I løbet af dagen anbefales det at lave en skrubbe eller pilling. For at gøre håret nemmere og smertefrit fjernet, bliver huden dampet før proceduren.
 3. Piger, der udfører epilering i hjemmet, bør lidt strække huden, før det behandles med en epilator.
 4. Hårets længde bør være tilstrækkelig (3-5 mm) til proceduren, dvs. pålidelig optagelsesenhed.

Det endelige resultat af hårfjerning afhænger i vid udstrækning af præparatets korrekthed, så du bør ikke forsømme det indledende stadium.

Skønhedstips

Epileringskalenderen er et af nøgleværktøjerne i kampen for glatheden af ​​kvindelige ben. Ikke desto mindre anbefaler professionelle kosmetologer at være opmærksomme på andre "komponenter" for succes:

 1. Smertigheden af ​​proceduren afhænger i vid udstrækning af den psyko-statiske tilstand, hvor pigen er placeret.
 2. Under en epilationssession skal du mentalt afstå fra problemer, bekymringer og andre distraherende tanker.
 3. Med en lav smerte tærskel, anbefales det stærkt at bruge lokale anæstetika (cremer, geler).
 4. For at udelukke muligheden for keratinisering af epitelet, er det vigtigt at regelmæssigt anvende fugtgivende lotioner og cremer.
 5. Går ud af huden behandles med solcreme. Dens sammensætning beskytter ikke kun delikat hud mod farlig ultraviolet stråling, men tillader heller ikke hår at vokse ind i epidermis.

På trods af at mange kvinder behandler epilationen ifølge månekalenderen med en vis grad af skepsis, bør forfædrenes visdom ikke forsømmes. Hver person er et lille korn i et stort ydre rum, og alle organer, der påvirker vores planet på en eller anden måde, påvirker mennesker.

Barber månekalenderen

REGLER OG ANBEFALINGER AF LUNAR KALENDER
TIL HÅREDE

Meget god: Leo og Jomfru både med den defekte og med den unge Månen.
- Hår, trimmet under tegn på Leo, bliver tykt og trimmet under jomfruens tegn, vokser hurtigt, holder deres form længere og bevarer deres skønhed.
- Hår, trimmet med en ung måne, forblive sund og vokse hurtigt. Hvis du er trimmet med en aftagende måne, vil dit hår også forblive sunde, men vil vokse langsomt.

Dårlig: med en aftagende måne i tegn på Stenbukken.

Dårligt: ​​Under tegn på Vædderen og Tvilling. Bald pletter kan dukke op i dit hår, hvis du skærer dit hår med den forfaldne måne under disse tegn flere gange i træk.

Meget dårligt: ​​i dagene kræft og fisk. Hvis det er muligt, så prøv ikke at vaske dit hår på sådanne dage.


REGLER OG ANBEFALINGER AF LUNAR KALENDER
TIL OPHÆVELSE AF HÅR

Meget god: når den aftagende måne i tegn på Stenbukken.
Lang nok hår vil vokse langsomt.

Håret i ørerne og næsen skal trimmes under Pisces tegn, så bliver de tynde og bliver ikke prikket. Du har brug for fine hår og i intet tilfælde kan de helt fjernes. Rive ikke eller brug kemikalier. Kemi har intet at gøre i din næse eller i dine ører.

Neutral: med en aftagende måne i tegn på Vædderen og Tyren.

Dårligt: ​​med en ung måne og med en fejlfuld i tegnene på Leo og Jomfruen.

Meget dårlig: med en ung måne i tegn på Leo og Jomfru.


ANBEFALINGER FRA MÅNEDSKALENDEN
TIL SHAVING HAIR

Med en ung måne vokser et skæg hurtigere end med en fejlfri.

Elektrisk barbermaskin Mikma 253 R - anmeldelse

Barbering et overskæg for første gang.