Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Jo tættere fødselstiden er, jo flere tvister er der om at barbere skridtet til fremtidige moms. Nogen protesterer selve proceduren, nogen føler skam og forlegenhed ved tanken om, at en intim person vil blive barberet af en fremmed, og nogen, på trods af den udbulende mave, barberer regelmæssigt sin bikinizone gennem graviditeten. Men er det nødvendigt at barbere perineum, hvis det på nogle hospitaler tillader det ikke at barbere sig? Og hvordan kan du selv gøre det?

Hvorfor er det ønskeligt at barbere skridtet før fødslen

Tidligere blev denne procedure udført obligatorisk, men nu er barbering af hår i det intime område, bortset fra nogle tilfælde, blevet et frivilligt spørgsmål.

Hårfjerning fra lyskeområdet før fødslen kan:

 • Det er meget lettere for jordemor at kontrollere fødselsprocessen, at reagere på afvigelser i arbejdsmiljøaktiviteten rettidigt. Efter at have bemærket ændringer i hudens perineum i tide (det bliver hvidt - dette sker i øjeblikket ved udbruddet af hovedet), er det muligt at forhindre fødselspauser eller skære om nødvendigt trange væv, hvilket reducerer traume efter fødsel.
 • Øg niveauet for desinfektion, hvis det efter fødslen bliver nødvendigt at sutere huller eller medicinske snit. Foreløbig fjernelse af hår vil gøre denne operation bekvem for lægen, og fraværet af hår i såret vil reducere risikoen for postoperative komplikationer og hurtighelbredelse.
 • Når der er et presserende behov for en kejsersnit, fremskynde forberedelsen af ​​det kirurgiske felt (der er ikke behov for at barbere pubisk hår) for at reducere sandsynligheden for infektion i såret. Dette forhindrer udviklingen af ​​mulige komplikationer.
 • Tilrettelægge postpartumhygiejne. I flere måneder efter fødslen vil udskrivningen ske fra skeden - lochia. Barbering af hår i lænestillingen vil lette hygiejnen, mindske risikoen for at udvikle en stigende infektion i urinvejen og kønsorganerne.

Barbering af det intime område er obligatorisk, når der udføres en planlagt kejsersnit.

Sådan barberer du dig selv

Hvis kvinden stadig besluttede at barbering er nødvendig før fødslen, men ikke kan eller ikke har tid (arbejdet begyndte tidligere) for at udføre det, kan du overlade denne procedure til jordemoder. Du skal bare tage med til dig på barselshospitalet en ny maskine, de nødvendige barberingsprodukter og en beroligende creme. Men rushen og det faktum, at en helt outsider vil barbere, forårsager ubehagelige følelser hos de fleste mødre, bringer ubehag og gør det svært at koncentrere sig om den generiske proces.

Hvis selv tanken om, at en fremmed vil barbere håret i lysken, forårsager forlegenhed og et angreb af bashfulness, så er det bedre at spørge en nærtstående (mor, mand), eller du kan barbere dig selv før fødslen. Helt på forhånd i hjemmet i overensstemmelse med alle hygiejnereglerne, er denne vanskelige proces mere behagelig for den fremtidige mor.

For at fjerne hår fra perineum, kan du anvende:

barbermaskine

Før du begynder at barbere, skal du vaske dine hænder godt med sæbe, vask omhyggeligt med en intim hygiejnegel, helst med en yderligere øget antiseptisk effekt. Brug aldrig tonics eller alkohol lotioner til at desinficere perineum: de vil forårsage tørhed og irritation af den delikate hud og kan provokere inflammatoriske processer.

Før brug er det nødvendigt at rengøre maskinens klinge med alkoholholdige midler.

Efter at have forberedt huden og maskinen, kan du begynde barbering. "På tør" er denne proces ikke anbefalet, du kan forårsage irritation af huden i lysken eller blive skadet. Sæbe til dette formål kan kun bruges som en sidste udvej, når du er nødt til at barbere, og der er ingen andre barberingsprodukter. Det anbefales at bruge specielle allergivenlige cremer, geler eller skum.

Barberingsprocessen vil være ubelejligt, på grund af den udragende store mave er det svært at visuelt overvåge dine handlinger.

For at hjælpe dig selv under denne procedure skal du tage et spejl og handle som følger:

 • Spejlet er placeret foran dig eller placeret på bunden af ​​badeværelset.
 • Et skum eller en gel påføres jævnt på huden.
 • Barbering hår udføres mod retningen af ​​deres vækst. For at lette processen af ​​huden anbefales det at strække lidt. Vi skal handle uden hast, fordi processen sker næsten blindt og der er stor risiko for skade.
 • Efter fjernelse af alle hårene skal du fjerne det resterende skum med hygiejniske vådservietter og smøre huden med kosmetisk olie eller enhver passende blødgørende creme.

Det er alt sammen. Man må kun huske, at maskinberetet hår kommer igen hurtigt, og sådanne handlinger bør udføres umiddelbart før fødslen eller ca. en dag før den.

epilator

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at brug af en depilator til gravide, især før fødslen, er meget skadelig. Men hvis en kvinde er vant til at bruge epilatoren og er klar til at lide lidt smerte, så er der ingen kontraindikationer, du kan bruge din sædvanlige enhed.

Til fordel for epilering, det faktum, at håret efter denne procedure ikke vokser i lang tid, og fjernelse fra det intime område kan gøres 1-2 dage før besøget på hospitalet.

Før epilering vaskes og fremstilles huden på samme måde som for fjernelse af vegetation fra perineum ved hjælp af en maskine. Herefter fjerner epilatoren alle hårene under kontrol af spejlet.

Afslutningen af ​​proceduren bør være anvendelsen af ​​en blødgørende, beroligende irritationskrem eller olie.

Depilatory cream

For mange gravide kvinder er dette stof blevet et yndlingsmiddel til at hjælpe med at fjerne vegetation fra intime steder før fødslen uden smerte og let. Gravid kan gøre alt på egen hånd uden at risikere skade og næsten at røre ved.

Du skal bare vaske skridtet, anvende cremen, og efter den tid, der er fastsat i henhold til vejledningen, skal du fjerne den med en speciel spatel sammen med hårene. Virkningen af ​​værktøjet varer 10-12 dage, hvilket gør det muligt at forberede sig på forhånd til besøget på hospitalet.

Derefter er det nødvendigt at fjerne resterne ved hjælp af en vådservietter til intim hygiejne, og påfør derefter blødgørende creme.

De fleste fremtidige mødre med glæde anvender depilatory cream til den intime zone, der altid får et positivt resultat.

Voksning af vegetationen fra lyskeområdet før arbejde er en smertefuld proces, men meget effektiv. Nyt hår efter en sådan procedure vil kun ses om en måned, hvilket gør det muligt at forberede intime arbejdspladser på forhånd og ikke forvente en nærliggende leveringsdato.

Ved hjælp af voksplader kan du fjerne vegetationen derhjemme.

Uafhængigt vil det være svært, fordi en udbulende mave vil blande sig med at se dine handlinger, hjælper spejlet også dårligt. Det er bedre at spørge en elsket til at opvarme voksen, placere vokspladerne på kroppen og derefter rive dem af.

Hvis en assistent ikke kunne findes, og der ikke er nogen stærke fordomme imod det faktum, at en fremmed vil udføre en lignende procedure, kan du ty til en skønhedssalon, hvor du hurtigt og professionelt kan fjerne overskydende vegetation med voks. Blandt gravide kvinder bliver der gradvist mere og mere populært at besøge skønhedssaloner for at forberede sig på fødslen. Den langsigtede effekt efter påføring af voksen giver dig mulighed for roligt at forberede sig på fødslen, samt lette vedligeholdelsen af ​​postpartumhygiejne.

Barbering af hår fra skridtet eller skal føde, holde et naturligt udseende - enhver gravid kvinde bestemmer for sig selv.

Hvis hun nægter at barbere sig, så vil hun kun være i stand til at barbere sig mod sin vilje, hvis der er behov for en nødsituationskirke. Efter at have afvejet fordele og ulemper ved at bevare den naturlige vegetation i lysken, vil sandsynligvis mange forventende mødre komme til den konklusion, at det er ret muligt at miste håret i en kort tid for at sikre fødselsprocessen og bevare barnets helbred. Og eksistensen af ​​mange metoder til fjernelse gør det lettere at vælge den mest praktiske for hver kvinde.

Bulgakova Olga Viktorovna

Lægeplejerske-gynækolog, Stavropol, Uddannet fra Stavropol Medical Academy med æresbevisning. Bopæl i obstetrik og gynækologi. Avanceret træning til behandling af infertilitet.

Hvorfor er det bedre at barbere, inden du får fødsel, og hvordan man gør det selv

Intim barbering

For mange kvinder er barbering af et intimt område før fødslen en ubehagelig og sommetider skræmmende procedure. En person er normalt bange for det ukendte, så man ved, hvorfor hygiejneprocedurer er nødvendige før fødslen, og hvordan de udføres, kan du roligt, uden frygt og stress, møde et vigtigt fødselsfødt.

Shaving intimate zone - "for" og "against"

Argumenter for

Indtil for nylig blev det hævdet, at lange pubic og perineal hår er en samling af patogene mikrober, der fører til infektion af den nyfødte under fødslen. På grund af muligheden for at bruge en bred vifte af sikre antiseptika til behandling af hud og hår minimeres denne risiko, men barbering er stadig en obligatorisk procedure inden fødslen.

Argumenter "imod"

På nogle klinikker, især i udlandet, er perineal barbering ikke praktiseret, erstatter med gentagen behandling af skridtområdet med antiseptika, som reducerer risikoen for infektion. I dette tilfælde skærer lægerne håret med en saks eller siver den til siden, mens man syr perineum.

Barbering intimt område på hospitalet

Proceduren for barbering af perineum i barselshospitalet udføres i hygiejnerummet efter en rensende emalje og brusebad. Det er bedre at tage en barbermaskine med nye blade, barberskum og efterskæringscreme til hospitalet.

Barberer det intime område derhjemme

Naturligvis kan skridtet behandles hjemme, inden de sendes til barselshospitalet. Dette er et spørgsmål, som de fleste kvinder selv bestemmer: nogen spørger om en mand, en person ved hjælp af et spejl barberer sig selv, og nogle går på fødselsdagen til en skønhedssalon. De fleste specialister hos hudlæger og obstetrikere og gynækologer mener, at under graviditeten er det bedre at bruge kun mekaniske metoder til hårfjerning (med kold eller varm voks, barbering, trimmer). Nogle eksperter tillader brugen af ​​laser hårfjerning hos gravide kvinder (hår ødelæggelse under virkningen af ​​en koncentreret lysstråle) og fotoepilation (kort flash blinker på håret). Ultralydsepilation (underernæring af pærerotten under ultralydsvirkning) og elektroepilation (ved at indsætte en elektrode i en hårfollikel) er forbudt til brug under graviditet.

Enig eller nægte?

Når du træffer beslutninger om rensende enemas og barbering i det intime område, skal du huske at disse ubehagelige procedurer udføres i kvinders og barnets interesse. Tøv ikke med og prøv at diskutere dette "følsomme" spørgsmål på forhånd med personalet på det valgte barselssygehus. I øjeblikket lægges stadig større vægt på kvinders ønske. Og selvom du pludselig ikke mødes - ikke dvæle på det, er det bare "procedurer", de er slet ikke "ydmygende" og ikke "mareridt", de er bare ubehagelige og ikke de brugte nerver værd. Skam og bange for dem er ikke det værd, tag dem som et lille ubehageligt øjeblik på vejen til fødslen af ​​dit barn.

Barber inden fødslen. Hvordan barberes og hvorfor?

Ni måneder med at vente er forbi, og det længe ventede og spændende øjeblik for fødslen af ​​en baby nærmer sig endelig. Forberedelse til levering er en ansvarlig og følsom proces. Og hvis der ikke er nogen problemer med de nødvendige lægemidler, er tøj til den fremtidige mor og baby, ernæring, intime hygiejneproblemer, nemlig barbering inden fødslen, meget spændende og giver tvivl til de gravide kvinder.

Indhold:

 1. Moderne syn på prænatal hygiejne.
 2. Medicinsk begrundelse for behovet for barbering.
 3. Sådan fjerner du intim vegetation.
 4. Tips og råd.
 5. Anmeldelser af gravide kvinder om barbering.

Moderne syn på prænatal hygiejne

For nogle få år siden blev spørgsmålet om at skære kvinder i arbejde ikke engang diskuteret. Og hvis den fremtidige mor ikke havde tid til at tage sig af dette på forhånd, kæmpede sygeplejersken nådesløst med hår, ikke interesseret i patientens mening. En barbermaskine eller kniv til det var en nødvendighed på listen over nødvendige ting.

I dag trænger tendenser fra vest til kulten af ​​hårløse kroppe, det har også påvirket intime steder. Denne tilgang til personlig hygiejne afspejles i prænatal forberedelse. Skal jeg barberes inden fødslen, bør kvinden i arbejdskraft bestemme for sig selv. Læger på ingen måde vil ikke insistere på dette utvetydigt. Og hvis det er besluttet, at fødsel ikke er en grund til at dele med hårene, vil du ikke se den overraskede jordemoder, og du vil ikke høre gynækologens kategoriske mening.

Men sådanne synspunkter om problemet med barbering kan ikke understøtte personalet på dit hospital. Og selvom læger ikke har ret til at insistere på at fjerne hår på intime steder, er det bedre at kende på forhånd lægeudtalelsen og høre på hans råd.

Medicinsk begrundelse for behovet for barbering

Mange damer betaler nok opmærksomhed til deres intime hårklipp. Men sådan vokser ikke gennem årene. At dele med hår i en kort periode er helt sikkert muligt. Og hvis denne proces giver anledning til tvivl, er det nødvendigt at finde ud af hvorfor at barbere sig før fødslen.

Mange eksperter, der udtrykker deres holdning til dette spørgsmål, anbefaler at barbere håret i perineum ikke af hensyn til veletablerede krav, men for at sikre bekvemmeligheden og sikkerheden ved forskellige manipulationer under og efter fødslen. Vægten af ​​skønhedens intime zone og generisk hygiejne opvejer klart sundhed og sikkerhed.

Faktorer, der berettiger behovet for barbering:

 1. Hår i intime steder - et godt sted for udseendet af bakterier. Det er umuligt at gøre håret helt sterilt. Forskellige infektioner og infektioner i fødslen kan provokere disse mikroorganismer.
 1. Fødselsprocessen overvåges nøje af det medicinske personale. Hovedets udgang ledsages af ændringer i hudens farve og spænding. Overdreven spænding og muligheden for uønskede tårer er indikeret af en mærkbar hvidblegning af huden. Tæt vegetation tillader ikke at se disse ændringer og i tide til jordemor at gøre et pænt snit.
 1. Syning i tilfælde af pauser er ønskeligt at udføre på en hårløs overflade. Behandling af søm efter fødslen er også svært på grund af de ekstra hår.
 1. Postpartumperioden ledsages af livmoder sekret. Og overskydende vegetation i perineum vil bidrage til ophobning af infektioner og udvikling af inflammatoriske processer.

Beslutningen om at gøre en enestående kvinde i arbejde, men sikkerheden og bekvemmeligheden af ​​en så vigtig proces som fødsel afhænger også af sådanne baggrunde som at barbere intime områder.

Sådan fjerner du intim vegetation

Du kan selvfølgelig ikke undre sig over dette spørgsmål og overlade proceduren til en erfaren jordemoder på hospitalet. Men nogle kvinder oplever skam eller forlegenhed foran en fremmed. Ja, forbigående fødsel må ikke give tid til at udføre depilationen på hospitalet. Forbered også huden og lad det roe sig ned efter en sådan intim proces i en hospitalsindstilling er meget vanskelig.

Derfor er det ønskeligt at udføre prænatal pubic og perineal forberedelse derhjemme. Hvordan barberes før fødslen, når en ret afrundet mave lukker den nødvendige gennemgang? Ved hjælp af det sædvanlige spejl kan du lette processen. For at gøre dette, sæt spejlet på stolen, som sætter et ben. Åben anmeldelse giver dig mulighed for at barbere med lethed.

Hvis denne valgmulighed er uacceptabel, kan du kontakte din mor, ven eller endda din fremtidige far til hjælp. Her afhænger alt af personlige forhold, skamhed eller afsky for partnere.

Ud over mulighederne for barbering bruger nogle mødre specielle depilatory cremer til hårfjerning, voksstrimler eller epilatorer. Også tilbyder salon procedurer med service af intime hårklipp. Men under graviditeten er det ikke sikkert at ty til denne type tjeneste.

Fremtidige mumier bekymrer sig også om timingen af ​​intim træning. At kende den omtrentlige fødselsdato, kan du navigere sikkert. Forlad ikke denne træning i sidste øjeblik. Når sammentrækningerne begynder, kan du få tid til at barbere, men i de fleste tilfælde har patienterne ikke tid til det. Selvom en smule fejlberegnes og hårene lidt vokser tilbage, er det stadig bedre end tyk vegetation. Manglede muligheden for at forberede sig hjemme - på hospitalet vil hjælpe. Bare glem ikke at tage med dig en ny barbermaskine, en frisk kniv og barberkrem.

Tips og tricks

Ud over timing og metoder til hårfjerning i perineum, skal du vide, hvordan man barberer korrekt før fødslen. For at gøre dette skal du følge disse retningslinjer:

 1. Tag et varmt bad for at blødgøre hårene. Hvis vand er begyndt at flyde væk, er det strengt forbudt at gøre dette.
 1. Sørg for at vaske dine hænder og behandle intime steder med personlig pleje. Egnet til desinfektion miramistin, oktinisept.
 1. Irritationer kan undgås ved brug af en barbergel. Det er meget bedre end skum giver glidning. Gelen påføres et par minutter før barberingen.
 1. Du kan forsøge at barbere tørre ved hjælp af talkumpulver.
 1. Kør kun en barbermaskine på hårets vækst, uden at strække huden og ikke tillade stærkt tryk.
 1. Efter udførelsen skylles stedet med varmt vand. Ansøg om denne intime gel. Derefter behandles huden med lotion.
 1. Komprimerer med kamille eller en snor hjælper med at berolige huden.
 1. Vælg lotioner og geler med lavt alkoholindhold for at undgå unødig irritation.

Brug den rigtige teknik og passende plejeprodukter, og barbering bliver ikke til tortur for dig.

Kvinde anmeldelser om barbering

Meninger af kvinder i arbejdskraft og fremtidige mumier er radikalt forskellige. Nogle kvinder i deres anmeldelser på forummet udtrykker forvirring over behovet for sådan uddannelse og kategorisk nægter at slippe af med hår i perineum.

Andre udfører en sådan procedure konstant, uanset den afrundede mave. Derfor er spørgsmålet om barbering for dem ikke relevant, det er en normal hygiejnisk proces.

Den tredje kategori er neutral og ser frem til chancen. Jeg vil have tid - godt, jeg har ikke tid - de vil hjælpe dig på hospitalet hvis det er nødvendigt.

Meningerne konvergerer kun i en. Hvis vi allerede slipper af håret, så er det bedre at gøre det på forhånd, hjemme, ved at vælge egnede metoder og midler.

Vælg en kvinde i arbejde, hvad hendes skridt vil dukke op for lægerne. Men husk at barbering før fødslen har ikke kun den æstetiske side, men også hygiejnisk.

Barber før fødslen - alle nuancer af en intim procedure

For nogle år siden i barselssyge i Rusland blev kvinder tvunget til at barbere intime steder før fødslen. Det blev antaget, at skindhår "reduceret synlighed". Men i de senere år er denne regel forsvundet, og i dag forbliver barberingen af ​​det intime område efter kvindeens skøn. "Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet. " Lad os finde ud af det.

Skal jeg barberes inden fødslen

Skal jeg barbere min lyske før fødslen? I dag har russiske obstetrikere og gynækologer ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, og derfor har hvert hospital sine egne regler. Hvis du ved, hvem der lige skal tage fødslen, tøv ikke med, spørg ham om det direkte. Ofte afhænger præferencer i at vælge et intimt hårklipp afhængigt af den pågældende læge.

Imidlertid tror de fleste eksperter stadig på, at tæt voksende pubhår er en "yngleplads" for alle slags bakterier, som under fødslen giver mulighed for at observere processen med fødslen af ​​babyen i verden "fra de første rækker". Mikrober kan trænge ind i det intime område, mens barnet bevæger sig ind i vagina og derved truer den nyfødte. Også mikroorganismer risikerer at komme ind i såret i tilfælde af revner eller brud, hvilket kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af lokale betændelser. Desuden aktiverer en kvinde i flere uger efter fødslen frigivelsen af ​​lochia, som forbliver i håret og skaber et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier. Ja, og det er nemmere at behandle et godt barberet skridt inden levering med specielle løsninger - præparaterne absorberes hurtigere i vævene, hvorfor effekten af ​​effekten øges.

Ifølge læger kan uhårede pubier udløse væksten af ​​bakterier, der kan skade en baby under fødslen.

I denne sag er der en anden udtalelse. Nogle læger tror: barbering før fødslen kan forårsage mikroskopiske revner, hvor infektionen trænger ind. Det er derfor, at kun en lille, intim hårklipp er "foreskrevet" til en kvinde i arbejde.

Ifølge nogle eksperter, hvis du aldrig har gjort "intime hårklipp" før - bør du ikke begynde at praktisere før du fødes. Ellers kan du fremkalde en sammentrækning af livmoderen og forårsage ubehagelige konsekvenser.

Hvor og hvornår at gøre en intim procedure

Barbering intime områder rådes umiddelbart før fødslen. Det er bedre for en dag, at i tilfælde af irritation har huden tid til at roe sig ned. Dette vil lindre ubehaget i leveringsrummet. For eksempel, hvis du kommer fremkaldt arbejdskraft (det vil sige kunstig, forårsaget af obstetrikere), kan du barbere din lyske om aftenen både uafhængigt og ved at kontakte salonen (ja! - nogle saloner er involveret i intime hårklipp til gravide kvinder). På den måde kan du undgå at skynde sig og sandsynligvis vil alt undvære unødvendige nedskæringer. Men hvis vandet allerede er flyttet, og du, som de siger, ikke behøver at barbere - ikke rolig. I dag, i barselssygehus, kan denne procedure udføres af læger direkte i arbejdshallen (mod et gebyr). For at gøre dette skal du tage en barbermaskine med dig hjemmefra, samt nogle beroligende olie.

Nogle kvinder foretrækker at barbere det intime område på hospitalet, og stoler på proceduren for obstetrikere og gynækologer.

Kvindernes mening

Generelt, hvordan og hvor man barberer før fødslen, bestemmer kvinden for sig selv. Her er et par udtalelser om dette:

Jeg havde sammentrækninger på barselshospitalet og tog et bad og barberede grundigt, pænt der. Og da, da de sænkede ind i venteværelset, sagde sygeplejersken: "Åh, hvor vidunderligt er alt sammen med dig!". Enema, og fremad... Jeg har ingen anden måde. Jeg skammer mig, du ved...

aleks11

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4196193#4196193

Min favorit løst dette problem for mig! Og hvorfor var jeg så otbrykalas? Jeg gjorde alt meget omhyggeligt, jeg ville ikke have kunnet i det øjeblik! Og at barbere i barselshospitalet - nej, meget, de har travlt med at tage den gravide kvinde ind i prænatalet...

Enigma 26

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4204508#4204508

Da jeg fødte for første gang, blev jeg barbert på hospitalet; føler sig som en skraber med en kniv og en anden sygeplejerske mumlede, at hun ikke havde noget mere at gøre, hvordan man barberer alle gravide kvinder... Horror. Så for den anden fødsel overvandt jeg mig selv og bad om min mand. Han gjorde alt meget omhyggeligt, selv om jeg var flov.

Hrizantema:

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4254703#4254703

Sådan fjerner du håret sikkert af dig selv

Du kan gøre depilation hjemme selv før fødslen, men pas på. Du skal være meget forsigtig med ikke at blive såret. Og selvfølgelig skal du følge alle hygiejnereglerne ved at bruge desinficerende lotioner.

Barbermanden

Den første regel om selvstændig barbering er "gør ingen skade". Brug kun nye barbermaskiner. Ældre maskiner er som brugt tandbørster: Det ser ud til at virke, men på grund af hyppig brug efterlader den hygiejniske tilstand meget at ønske. Hold din knivskarpe skarpe. Kedelige blade vil forårsage ikke kun alvorlig irritation, men også nedskæringer.

Før du barberer, skal du vaske dine hænder med antibakteriel sæbe eller desinficere dem med alkohol. Det er også værd at behandle maskinen selv, selvom den netop er pakket ud. Ved fødselsprocessen er renhed og sterilitet nøglen til ikke kun dit helbred, men også dit barns helbred.

Dernæst desinficer det intime område. Alkohol er ikke det værd - der vil være irritation. Det er bedre at bruge specielle lægemidler, såsom Miramistin eller Octinesept.

Til barbering skal du bruge et særligt skum. Det vil blødgøre din hud og gøre processen mere komfortabel og sikrere.

Det er klart, at på grund af den fremragende i enhver form for maven, vil barbering ikke være meget praktisk. Du skal bruge et spejl, som du skal sætte foran dig, så skæringsområdet er tydeligt synligt. Du kan forresten overlade "frisøren" arbejde til sin mand.

Hvis pubic håret er for langt, skal du først klippe det. Pas på med saks! En akavet bevægelse og blodtab kan ikke undgås. Træk derefter huden og start vikbistrowa: 01/25/2018, 14:24
Sikkert. Irritationer og nedskæringer vil være, hvis barbering mod hårvækst, selvom det er mere effektivt.
Hvis du barberer hårene, virker den første gang ikke, smør dette sted med skum igen og vent to minutter for at huden skal roe ned. Fortsæt derefter med at fortsætte procedure.

Efter barberingen skal huden i det intime område behandles igen, men denne gang med en barberingskrem. Du kan også bruge en blødgørende creme. Sørg dog for, at det ikke på grund af dets anvendelse forårsager allergier. Det er bedre at tage et dokumenteret produkt.

Video: Sikker barberingsregler

epilator

Hvis du aldrig har brugt en barberkniv eller er bange for at blive såret, kan du bruge epilatoren. Effekten af ​​denne depileringsmetode varer længere, hårene efter proceduren forbliver så bløde og ikke kedelige, og epilatoren kan bruges nogle dage før fødslen. For at gøre proceduren lettere, brug et spejl. Glem ikke at desinficere huden.

Hvis du ikke har brugt denne slags intime haircut før, starter lige nu ikke den bedste idé. En epilator kan provokere livmoderkontraktioner, hvilket vil medføre meget ubehagelige konsekvenser.

Du kan "barbere" ved hjælp af voks både i salonen og hjemme. I sidstnævnte tilfælde skal du også have et spejl og meget tålmodighed, fordi denne procedure ikke er behagelig. Først skal du opvarme voksen, så brug det straks til det intime område i retning af hårvækst. Det er værd at forberede på forhånd, fordi den varme voks ikke venter. Efter påføring og hærdning af teksturet, med en skarp bevægelse rive stripen i retning mod hårvæksten. Hvis det ikke virker - kan du bede om hjælp fra din mand. Efter alt, på grund af underlivet for at kunne gennemføre proceduren er det selv meget vanskeligt.

Effekten af ​​voksdannelse kan ikke men glæde sig over. Han vil holde omkring 3-4 uger.

Depilatory cream

Metoden til fjernelse af hårfjerning før fødselskræmmende creme i dag er fortsat en af ​​de mest populære. Mindste smerte, langvarig effekt og resultatet er bare et eventyr. Fremgangsmåden er meget enkel:

 1. Påfør cremen til lyskeområdet.
 2. Vent nogle få minutter (eksponeringstiden er angivet på pakken).
 3. Brug en speciel spatel til at fjerne eventuelle hårrester.

Denne metode er ikke egnet til hårfjerning i området af en dyb bikini, da den kan komme på slimhinderne og forårsage forbrændinger.

Usikker udtørring

Hvad du ikke bør bruge, når du fjerner skamhår er pincet. Denne metode til depilation kan forårsage alvorlig betændelse, samt fremkalde smerte. Både den ene og den anden inden fødslen er uønsket. Ellers kan du ikke kun forårsage betændelse i inguinalområdet, men også provosere livmoderkontraktion.

Det er ikke nødvendigt at fjerne håret med pincet - dette kan forårsage alvorlig langvarig irritation og smerte.

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, husk: det vigtigste er, at det er sikkert. Du må aldrig tage din tid, hvis du våger at barbere sig selv og aldrig haste til "frisøren", hvis du har valgt at stole på specialisten. En anden mulighed er slet ikke at barbere. I sidste ende er intim hygiejne en personlig sag.

Barberer det intime område inden fødslen

Piger, jeg er ked af det, hvis spørgsmålet virker dumt! Men jeg vil have afklaring. Spørgsmålet om barbering af det intime område før fødslen. Er det gjort hjemme eller på hospitalet? Selvfølgelig forstår jeg, at det er mere logisk hjemme og mere behageligt, men hvornår begyndte kampene, er det virkelig det hele gjort hjemme? Nogle mennesker siger, at en enema skal gøres hjemme! Generelt spørgsmålet om, hvordan du forberedte dig på fødsel i forbindelse med hårfjerning.

Mange tak for alle svarene!

Jeg forberedte mig hjemme og lavede en flod på hospitalet

Jeg gør voks, så jeg var klar til fødslen til enhver tid.
Af mig selv ville jeg sige, at jeg ville have været i stand til at barbere uden problemer, hvis jeg skulle - kontrakterne er ikke så mærkbare, især i begyndelsen. Men jeg fik en flod allerede på hospitalet))

Barber hjemme, lav enema i rd.

hvis du ikke barberer hjemme, så vil sygeplejersken barbere på barselshospitalet. bare tag en god barbermaskine.

Jeg og den ældste barberer dagen før i brusebadet i graviditetspatologien, men der var en stimulering af fødslen. så jeg vidste sikkert. Nå, som en barbering til berøring. på en eller anden måde kunne jeg se. med den anden liggende også før fødslen. der barberes lige hver anden dag.

men nu er maven ikke synlig. meget lavt. I går bar min mand barbering. Jeg troede at gå på hospitalet. men gik ikke i sidste ende.

Klipper på hospitalet er nødvendige, medmindre levering ikke er hurtig. men du kan også gøre denne procedure hjemme, men i hospitalet alligevel vil de proklizmyat alligevel. bedre at gøre denne procedure bedre. fordi så alle kæbe ud på forsøg. det vil være ubehageligt. og dig og personalet. og så lettere. efter fødslen gør alt ondt. og efter enema er det virkelig en dag at gå på toilettet.

Barber inden fødslen

Efter 9 måneders venter på kvinder kommer det mest efterlængte og spændende øjeblik - den kommende levering. Gynækologer advarer fremtidige mødre om, at denne proces også skal udarbejdes omhyggeligt. En kvinde skal ikke kun tage forskellige medikamenter, tøj til sig selv og barnet i barselshospitalet, men også fjerne hår i det intime område.

Hvis dette ikke sker hjemme, vil barberingen blive afholdt på barselshospitalet. De fleste unge damer føler sig generet og flov, så de foretrækker selv at udføre proceduren. Mange piger tvivler på at barbere sig før fødslen, fordi de ikke forstår, hvad proceduren er for.

Udtalelser fra læger om behovet for prænatal barbering

For nogle få år siden blev spørgsmålet om barbering af en intim zone før fødslen ikke engang diskuteret.

Hvis den forventede mor af en eller anden grund kom til barselshospitalet, der ikke var skåret i bikiniområdet, blev depilationen under alle omstændigheder udført af sygeplejersken.

Selv om kvinden i arbejde ikke ønskede at barbere, var ingen interesseret i hendes mening. En barbermaskine, ligesom en skalpel, var en obligatorisk attribut på medicinskabellen i fødestedet.

I dag er barbering inden fødslen også ønskeligt at gøre, men hvis en kvinde ikke ønsker at fjerne håret, vil ingen gøre det med magt. Ingen læge vil insistere på behovet for depilation.

Hvis en kvinde ønsker at lette fødselsprocessen så meget som muligt, ville den optimale løsning være at lytte til gynækologens mening. Lægen vil fortælle dig, hvorfor du skal fjerne overskydende dør, og hvordan det kan påvirke selve fødselsprocessen.

Medicinske grunde til barbering

Skal jeg barbere inden fødslen, skal hver kvinde bestemme sig selv. Men selvom den unge dame lægger særlig vægt på en intim frisyre og konstant støtter hende, er det ikke en grund til at nægte at barbere, da nye hår vil vokse om et par måneder.

Hvis en kvinde er i tvivl, er det første, du skal forstå, hvorfor gynækologer insisterer på hårfjerning.

Læger forsikre kvinder om, at det er nødvendigt at barbere håret ikke på grund af veletablerede krav, men for at sikre maksimal komfort og sikkerhed for moderen og barnet selv. Under fødslen og under rehabiliteringsprocessen kan lægen udføre nogle manipulationer, der vil være vanskelige i nærvær af vegetation.

Hovedårsagerne til at begrunde behovet for prænatal depilation:

 1. Hår i bikiniområdet er en gunstig betingelse for udviklingen af ​​patogene bakterier. Eksperter advarer om, at ingen behandling og hyppig personlig hygiejne ikke vil gøre hårene helt sterile. Som praksis viser, er forskellige infektioner og infektioner ofte resultatet af vitaliteten af ​​mikrober, der lever på håret.
 2. Hele fødselsprocessen overvåges af sygeplejersker. Når babyens hoved kommer tæt på udgangen, ændres skygge og spænding i huden, det vil være synligt for det blotte øje. Hvis huden bliver hvid for meget, indikerer dette overdreven stress og angiver sandsynligheden for at rive. Hvis der er tyk vegetation i den intime zone, kan jordemoderne måske ikke mærke en ændring i hudens hud og ikke have tid til at lave et snit.
 3. I tilfælde af indsnit skal sømmes. Det gøres bedst på en glat hud. Det skal også tages i betragtning, at vegetationen helt sikkert vil blande sig i behandlingen og desinfektionen under helbredelsen.
 4. Efter fødslen er der altid observeret rigelige uterussekretioner, da bortskaffelsen af ​​barnets affaldsprodukter finder sted. Ekstra vegetation i perineum i denne periode er yderst uønsket, da det vil bidrage til akkumulering af mikrober, hvilket øger sandsynligheden for en inflammatorisk proces.

Selvfølgelig forbliver den endelige beslutning for kvinden i arbejde, men sikkerhed og komfort under en så vigtig proces er meget vigtigere end æstetisk skønhed.

Hvad er de bedste måder at fjerne hår på?

På trods af det faktum, at depilation kan udføres på hospitalet, er det meget mere fornuftigt og mere behageligt at udføre proceduren derhjemme. Hvis du fjerner håret på forhånd, vil huden have tid til at berolige sig til selve fødselsprocessen, hvilket vil reducere sandsynligheden for irritation og betændelse.

Ofte er kvinder interesseret i hvilken måde der er bedst at fjerne hår i det intime område? De fleste eksperter anbefaler at bruge en konventionel maskine, fordi barbering er den sikreste mulighed for en baby.

På trods af den tilsyneladende kompleksitet kan du selv udføre denne procedure ved hjælp af det sædvanlige spejl.

Under barberingen skal et ben sættes på en stol, og sæt et spejl på det. Dette vil bidrage til fuldt ud at se arbejdsområdet og fjerne alle hår. Hvis en kvinde ikke kan udføre proceduren alene, kan du spørge din søster eller kæreste om hjælp.

Ud over barbermaskinen er det også tilladt at anvende depilatory cream. Sådanne værktøjer er også sikre og vil hjælpe med at klare opgaven så hurtigt som muligt.

Moderens vigtigste opgave er at vælge et middel, der er egnet til brug under graviditeten, hvilket kendetegnes af en allergivenlig sammensætning.

Tips og tricks

Mange fremtidige mødre er bekymrede over hvornår de skal udføre en intim træning. Du skal navigere, fra den forventede fødselsdato. Træk barbering indtil sidste øjeblik ikke er det værd.

På trods af det faktum, at det er muligt at udføre depilation selv i kampene, vil det være meget mere rimeligt at gøre det på forhånd. Selvom håret har tid til at vokse lidt tilbage, vil det være meget mere bekvemt end tyk vegetation i bikiniområdet. Hvis en kvinde af en eller anden grund ikke havde tid til at barbere, skal maskinen og skummet tages med dig til hospitalet.

Ud over de betingelser og metoder til depilation, en kvinde har brug for at vide, hvordan man barberer før fødslen. Du skal overholde følgende tips:

 • Før depilation er det tilrådeligt at tage et varmt brusebad, hvilket vil hjælpe med at blødgøre hårene og gøre dem mere bøjelige;
 • efter det er det nødvendigt at behandle hænder og epidermier i det intime område med et antiseptisk middel. Det er bedst at bruge Miramistin, da effekten varer mere end 5 timer;
 • Derefter skal du anvende en speciel barbergel på huden og lade den virke i nogle få minutter. Dette sikrer maksimal glidning
 • Så fortsæt til selve behandlingen. En barbermaskine er ønskelig at køre i retning af hårvækst og undgår stærkt pres på epidermis. Det skal forstås, at nedskæringer i det intime område på dette stadium er yderst uønskede;
 • Efter proceduren skal rester af gelen vaskes af med varmt vand.

Efter barbering anbefales en beroligende lotion til huden. Som et alternativ kan du også bruge et afkog baseret på kamille eller kalendula.

Anmeldelser af gravide kvinder

Meninger om fremtidige mumier om behovet for prænatal barbering er radikalt forskellige. På trods af at gynækologer hævder at proceduren vil hjælpe med at lette fødselsprocessen og reducere sandsynligheden for komplikationer, nægter nogle unge damer kategorisk at slippe af med intime hårklipp.

Andre kvinder gør hele tiden det depilering af det intime område, så barbering er en standard hygiejnisk proces for dem. Absolut alle de piger, der lytter til lægenes mening, udfører depilationen i forvejen hjemme. Ingen ønsker at stole på en så intim procedure til det medicinske personale.

Du kan dele dine tanker om dette i kommentarerne under artiklen.

konklusion

At udføre depilation før fødslen eller ej - den private affære for enhver kvinde. Men det skal huskes, at under fødslen bør fordelen ikke være på siden af ​​skønhed og æstetik, men på siden af ​​sikkerhed og komfort.

Som praksis viser bliver overdreven vegetation ofte årsagen til infektion og yderligere betændelse, hvilket er yderst uønsket for en kvindelig krop svækket ved fødslen.

Barbering eller ikke barbering før fødslen er spørgsmålet!

Udviklingen af ​​nyt liv som isbjerge. Fra begyndelsen af ​​graviditeten og praktisk talt til slutningen af ​​termen er kun dens tip ofte synlig. Dette er korrekt ernæring, gåture, vitaminer, rettidig undersøgelser og så videre. Og så, når det ser ud til, lidt tilbage, den sidste spurt, er undervandsdelen af ​​dette isbjerg skjult. Det viser sig, at så meget ikke er blevet gjort, ikke spurgt og ikke gennemtænkt korrekt. Hvordan man ånder, hvad man skal drikke og spise, om det er nødvendigt og hvordan man barberer inden fødslen og så videre... Mit hoved spinner!

Prænatal forberedelse

Meget ofte i litteraturen og på fora kan du finde sådanne kombinationer: Prænatal forberedelse, prænatal forberedelse, forberedelse til fødsel. Disse sætninger bruges ofte som synonyme, og meningen er noget anderledes.

 • lang forberedelse fra graviditetens begyndelse og fortsætter til dets logiske konklusion. Dette omfatter forberedelse af en kost til den fremtidige mor, anbefalinger fra den behandlende læge til fysisk aktivitet, et besøg hos en psykolog osv.
 • Kortsigtet forberedelse direkte til fødslen, hvilket indebærer livets tilrettelæggelse i den sidste måned af graviditeten.

Begge disse typer af prænatal forberedelse har noget i fælles med hinanden i nogle øjeblikke og på ingen måde modsiger hinanden. Men i det andet tilfælde er der to meget vigtige og kontroversielle punkter - enema og barbering inden fødslen.

Udtalelse fra værtslandet

I den seneste tid var barbering af håret i det intime område før fødslen en nødvendig betingelse. Hvis hun, da hun kom til hospitalet, var uhåret, afhjalp lægerne straks denne "irriterende misforståelse" på egen hånd. Denne betingelse og procedure til denne dag er fortsat obligatorisk i tilfælde af planlagt eller akut kejsersnit.

I andre varianter af fødselsprocessen viser nogle modersygehospitaler loyalitet i denne sag og giver et valg til parturienten.

Imidlertid mener mange eksperter, at denne procedure ikke bør overses, og spørgsmålet "Hvorfor barberer før fødslen?" Tilbyder meget vægtige argumenter:

 • For det første er hårets voksende i pubic-området et vidunderligt miljø for livets og reproduktion af bakterier. Som et resultat kan sådan en lille smule som uhæmmet pubis blive en mærkbar patogen faktor i fødselsprocessen, som kan skade både mor og baby. Afskaffelsen af ​​vegetation i den intime zone vil være en fremragende forebyggende foranstaltning og en yderligere faktor i forbedring af sterilitet og sikkerhed;
 • For det andet, skindhår - en hindring i fødselsprocessen. Med en naturlig fødselsproces bliver perineum spotlight for fødselslægen. Det er netop i tilstanden og farven på huden, at en specialist kan se behovet for et snit for at forhindre en uafhængig brud under overdreven spænding. Hvis en kvinde har vokset hår der, selv den bedste jordemoder i verden ikke vil kunne se noget, som følge heraf vil der være en skade, der kunne have været undgået;
 • For det tredje er fødselsprocessen meget traumatisk og huller i det er ikke ualmindelige. Derfor kan lægen når som helst have brug for at syge på beskadiget væv. Hår i dette tilfælde vil kun være en hindring;
 • For det fjerde må man ikke glemme, at ikke alt slutter med barnets fødsel, men der er stadig en proces efter fødslen. Her er det værd at henvise til det første argument på denne liste - kønshår er et glimrende miljø for udviklingen af ​​infektion. Svækket af graviditet og nylige fødsel er kvinden absolut ikke nødvendig.

På baggrund af ovenstående årsager er det svært at argumentere for, at specialister finder fejl med fremtidige moms, og anbefaler dem stærkt til barbering inden fødslen. Men i det faglige samfund er der forskel. Der er eksperter, der insisterer på, at hårfjerning før fødslen er valgfri og endda uønsket. Hovedargumentet for modstandere af prænatal barbering er, at mikroskader opstår ved barbering på huden. De kan igen være en kanal for infektion i kvindens moder. Meget få mennesker deler denne opfattelse, men det eksisterer ikke desto mindre.

Lettere sagt end gjort

Alt dette er godt, men hvordan man barberer inden fødslen, når maven er stor og længe ikke længere er synlig, ikke den pubis, men endda benene. Mulighed to: depilering eller barbering.

Når du vælger den første metode til at håndtere vegetation på intime steder, kan du kontakte salonen. Nu tilbyder skønhedsbranchen kvinder at slippe af med uønsket hår på forskellige måder af depilation: sukker, voks, foto og laser. At vælge den type tjeneste, det er vigtigt at huske, jo mere smertefuldt proceduren er, jo mere uønsket er det. Smerter kan forårsage bækken muskler at tone og provokere for tidligt arbejde eller abort. Hvis en kvinde udfører sådanne procedurer regelmæssigt, bliver hendes krop vant til de smertefulde fornemmelser og ophører gradvist med at opfatte dem. I dette tilfælde kan du sikkert gå på depilation på den allerede velkendte måde uden frygt. Hvis denne metode til at slippe af med håret ikke er tidligere forsøgt, så i en tilstand af dyb graviditet, bør du nægte det.

Salontjenester er ikke den eneste måde at slippe af med håret i en mere eller mindre lang periode. På hylderne i butikkerne har længe været repræsenteret af en lang række hårfjerningsprodukter, herunder i det følsomme intime område. Forskellige cremer, skrubber, strimler, geler. Det vigtigste er at følge instruktionerne og ikke overdrive det unødigt. Efter anvendelse af midler er ventetiden sjældent mere end 15 minutter, og det er usandsynligt, at de vil skade den forventede mor eller barn.

Måske er den mest traditionelle måde at barbere. For en gravid kvinde, måske ikke den nemmeste på grund af hendes stilling. Men at beslutte at gå ind i kampen med skamhår alene skal du følge følgende regler:

 • Ansvarligt håndter spørgsmålet om hygiejne og vask grundigt dine hænder med sæbe og vand;
 • Forbered en svag opløsning af mangan og vask, for en yderligere desinfektionsvirkning;
 • Sørg for at tage en ny barbermaskine og brug skum eller barbergel (du kan tage fra din mand). Barbering af hår bør være imod vækst;
 • Efter barbering skal du behandle overfladen med et antiseptisk middel (sælges i apotek). Under ingen omstændigheder bør der ikke anvendes noget alkoholholdigt middel. Det vil forårsage irritation og betændelse;

Hvis maven er for stor, kan du bruge et spejl og sætte det på bunden af ​​badet. Det vil i høj grad lette anvendelsen af ​​depilationskrem eller barberskum på huden, hvor det er nødvendigt, men ingen steder.

Men det er bedst at ringe til hjælp fra hendes mand, mor eller kæreste. Situationen er naturligvis genert og ubehageligt, men tætte mennesker vil forsøge at forårsage så lidt ubehag som muligt.

Hvis "transporten" til en tur til barselshospitalet allerede er indgivet, og pubis har forblevet langt fra perfekt glatthed, skal du medbringe barberingstilbehør.

På trods af den tilsyneladende tolerance af barselshospitaler for tilstedeværelse af skindhår, bør force majeure ikke udelukkes. I tilfælde af medarbejderens grundlæggende stilling vedrørende barbering inden fødslen kan du altid sætte dig selv i orden, tage dine ejendele ud af posen og bruge hjælp fra medicinsk personale.

Hvorvidt at barbere sig før fødslen eller ej, bør hver fremtidige mor bestemme sig selv. Selvfølgelig tager en barbert kvinde og fødsel glædeligere og alt kan ses bedre, og det er mere bekvemt at sy i hvilket tilfælde. Men det vigtigste er, før du vælger, at tænke på, at fødsel er at føre en baby i livet. Hver mor ønsker at barnets livsstil skal starte så bedst og sikrere som muligt. Barbering før levering kan bidrage til opfyldelsen af ​​dette ønske og beskytte barnet fra et tidligt møde med en mulig infektion.

Vi anbefaler også at læse:

Epilation bikini område før fødslen

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Praktisk set i alle klinikker er det en almindelig praksis at barberer skindhår i de afgrøde kvinder. Denne procedure er obligatorisk, da Det kan være nødvendigt at lave udskæringer og søm. Imidlertid føles mange fremtidige mødre ikke meget komfortable, når lægen barberer deres intime zone i det øjeblik, hvor sammentrækningerne begynder. I denne henseende tager mange gravide kvinder sig til tjeneste for voksning eller hårfjerning før fødslen. De fleste kvinder på lang sigt af graviditeten deltager i skønhedssaloner til dette formål, fordi på grund af den store mave til at udføre epilering selv fysisk ubehageligt og næsten umuligt (gør hårfjerning i salonen er ikke kun anbefales til gravide kvinder. Læs mere i vores artikel 5 grunde til at gøre voksning i salonen)

Mange læger insisterer på hårfjerning i bikiniområdet, ikke kun før fødslen, men også under hele graviditeten.

Hvorfor fjerne hår i bikiniområdet under graviditeten?

 • Hårfjerning i bikiniområdet hjælper med at opretholde renheden af ​​intime steder og reducere antallet af bakterier, der kan komme ind i kroppen gennem intime huller. Kropshår er en fremragende yngleplads for bakterier, der kan forårsage betydelig skade på kroppen. fordi Under graviditeten svækkes en kvindes immunsystem, og indkomsten af ​​bakterier kan påvirke hendes helbred og barnets helbred negativt.
 • Fjernelse af intimt hår med voks eller sukker under graviditeten hjælper med at undgå irritation og andre ubehagelige fornemmelser i form af kløe eller sved. fordi mens gravide huden bliver mere følsom, og svedkirtlerne arbejde hårdere (især for en længere periode), i bikini-området hår kan forårsage konstant kløe og irritation, især hvis håret tætte, tykke og hårde. Barbering af håret i bikiniområdet anbefales ikke, fordi barbering er mere irriterende for huden end voks eller sukker fjernelse. Desuden varer effekten af ​​barbering under graviditeten kun nogle få timer, fordi På grund af ændringer i hormonniveauer vokser håret på kroppen af ​​en kvinde mere intens. Det anbefales heller ikke at fjerne hår med depilation cremer. I betragtning af det faktum, at under graviditet, er det hudens følsomhed forbedres, en høj risiko for allergiske reaktioner (For mere information om mulige negative virkninger af hårfjerning cremer i vores artikel rigtige spørgsmål cremer: De farer og bivirkninger).
 • Effekten af ​​voks- eller sukkerepilation varer fra 2 til 4 uger, så du vil være fuldt forberedt på fødslen længe før de begynder. Dette vil meget hjælpe dig, når du befinder dig i leveringsrummet.

Under graviditeten har du brug for en meget ansvarlig tilgang til valget af salonepilation. Giv kun præference til de saloner, hvor herrene har lægeuddannelse. Især på lang sigt. Graviditet - tilstanden af ​​den uforudsigelige, så det er bedre at have tillid til dig selv i hænderne på en professionel, der vil tage sig af dit helbred og dit velbefindende, hvis du pludselig bliver dårlig under proceduren. En medicinsk professionel ved bedst hvad man skal gøre for ikke at skade dig eller barnet.

Vær opmærksom på hudpleje efter epilering. Regelmæssig intensiv hydrering er nøglen til skønhed og sundhed i huden. Hvis der er langvarige bivirkninger på din hud, såsom rødme, irritation, bumser, kløe eller allergiske reaktioner, bør du konsultere en læge.

Barber før fødslen - alle nuancer af en intim procedure

For nogle år siden i barselssyge i Rusland blev kvinder tvunget til at barbere intime steder før fødslen. Det blev antaget, at skindhår "reduceret synlighed". Men i de senere år er denne regel forsvundet, og i dag forbliver barberingen af ​​det intime område efter kvindeens skøn. "Barber eller ikke barbere? Det er spørgsmålet. " Lad os finde ud af det.

Skal jeg barberes inden fødslen

Skal jeg barbere min lyske før fødslen? I dag har russiske obstetrikere og gynækologer ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, og derfor har hvert hospital sine egne regler. Hvis du ved, hvem der lige skal tage fødslen, tøv ikke med, spørg ham om det direkte. Ofte afhænger præferencer i at vælge et intimt hårklipp afhængigt af den pågældende læge.

Imidlertid tror de fleste eksperter stadig på, at tæt voksende pubhår er en "yngleplads" for alle slags bakterier, som under fødslen giver mulighed for at observere processen med fødslen af ​​babyen i verden "fra de første rækker". Mikrober kan trænge ind i det intime område, mens barnet bevæger sig ind i vagina og derved truer den nyfødte. Også mikroorganismer risikerer at komme ind i såret i tilfælde af revner eller brud, hvilket kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af lokale betændelser. Desuden aktiverer en kvinde i flere uger efter fødslen frigivelsen af ​​lochia, som forbliver i håret og skaber et gunstigt miljø for reproduktion af bakterier. Ja, og det er nemmere at behandle et godt barberet skridt inden levering med specielle løsninger - præparaterne absorberes hurtigere i vævene, hvorfor effekten af ​​effekten øges.

Ifølge læger kan uhårede pubier udløse væksten af ​​bakterier, der kan skade en baby under fødslen.

I denne sag er der en anden udtalelse. Nogle læger tror: barbering før fødslen kan forårsage mikroskopiske revner, hvor infektionen trænger ind. Det er derfor, at kun en lille, intim hårklipp er "foreskrevet" til en kvinde i arbejde.

Ifølge nogle eksperter, hvis du aldrig har gjort "intime hårklipp" før - bør du ikke begynde at praktisere før du fødes. Ellers kan du fremkalde en sammentrækning af livmoderen og forårsage ubehagelige konsekvenser.

Hvor og hvornår at gøre en intim procedure

Barbering intime områder rådes umiddelbart før fødslen. Det er bedre for en dag, at i tilfælde af irritation har huden tid til at roe sig ned. Dette vil lindre ubehaget i leveringsrummet. For eksempel, hvis du kommer fremkaldt arbejdskraft (det vil sige kunstig, forårsaget af obstetrikere), kan du barbere din lyske om aftenen både uafhængigt og ved at kontakte salonen (ja! - nogle saloner er involveret i intime hårklipp til gravide kvinder). På den måde kan du undgå at skynde sig og sandsynligvis vil alt undvære unødvendige nedskæringer. Men hvis vandet allerede er flyttet, og du, som de siger, ikke behøver at barbere - ikke rolig. I dag, i barselssygehus, kan denne procedure udføres af læger direkte i arbejdshallen (mod et gebyr). For at gøre dette skal du tage en barbermaskine med dig hjemmefra, samt nogle beroligende olie.

Nogle kvinder foretrækker at barbere det intime område på hospitalet, og stoler på proceduren for obstetrikere og gynækologer.

Kvindernes mening

Generelt, hvordan og hvor man barberer før fødslen, bestemmer kvinden for sig selv. Her er et par udtalelser om dette:

Jeg havde sammentrækninger på barselshospitalet og tog et bad og barberede grundigt, pænt der. Og da, da de sænkede ind i venteværelset, sagde sygeplejersken: "Åh, hvor vidunderligt er alt sammen med dig!". Enema, og fremad... Jeg har ingen anden måde. Jeg skammer mig, du ved...

aleks11

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4196193#4196193

Min favorit løst dette problem for mig! Og hvorfor var jeg så otbrykalas? Jeg gjorde alt meget omhyggeligt, jeg ville ikke have kunnet i det øjeblik! Og at barbere i barselshospitalet - nej, meget, de har travlt med at tage den gravide kvinde ind i prænatalet...

Enigma 26

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4204508#4204508

Da jeg fødte for første gang, blev jeg barbert på hospitalet; føler sig som en skraber med en kniv og en anden sygeplejerske mumlede, at hun ikke havde noget mere at gøre, hvordan man barberer alle gravide kvinder... Horror. Så for den anden fødsel overvandt jeg mig selv og bad om min mand. Han gjorde alt meget omhyggeligt, selv om jeg var flov.

Hrizantema:

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=4254703#4254703

Sådan fjerner du håret sikkert af dig selv

Du kan gøre depilation hjemme selv før fødslen, men pas på. Du skal være meget forsigtig med ikke at blive såret. Og selvfølgelig skal du følge alle hygiejnereglerne ved at bruge desinficerende lotioner.

Barbermanden

Den første regel om selvstændig barbering er "gør ingen skade". Brug kun nye barbermaskiner. Ældre maskiner er som brugt tandbørster: Det ser ud til at virke, men på grund af hyppig brug efterlader den hygiejniske tilstand meget at ønske. Hold din knivskarpe skarpe. Kedelige blade vil forårsage ikke kun alvorlig irritation, men også nedskæringer.

Før du barberer, skal du vaske dine hænder med antibakteriel sæbe eller desinficere dem med alkohol. Det er også værd at behandle maskinen selv, selvom den netop er pakket ud. Ved fødselsprocessen er renhed og sterilitet nøglen til ikke kun dit helbred, men også dit barns helbred.

Dernæst desinficer det intime område. Alkohol er ikke det værd - der vil være irritation. Det er bedre at bruge specielle lægemidler, såsom Miramistin eller Octinesept.

Til barbering skal du bruge et særligt skum. Det vil blødgøre din hud og gøre processen mere komfortabel og sikrere.

Det er klart, at på grund af den fremragende i enhver form for maven, vil barbering ikke være meget praktisk. Du skal bruge et spejl, som du skal sætte foran dig, så skæringsområdet er tydeligt synligt. Du kan forresten overlade "frisøren" arbejde til sin mand.

Hvis pubic håret er for langt, skal du først klippe det. Pas på med saks! En akavet bevægelse og blodtab kan ikke undgås. Træk derefter huden og start vikbistrowa: 01/25/2018, 14:24
Sikkert. Irritationer og nedskæringer vil være, hvis barbering mod hårvækst, selvom det er mere effektivt.
Hvis du barberer hårene, virker den første gang ikke, smør dette sted med skum igen og vent to minutter for at huden skal roe ned. Fortsæt derefter med at fortsætte procedure.

Efter barberingen skal huden i det intime område behandles igen, men denne gang med en barberingskrem. Du kan også bruge en blødgørende creme. Sørg dog for, at det ikke på grund af dets anvendelse forårsager allergier. Det er bedre at tage et dokumenteret produkt.

Video: Sikker barberingsregler

epilator

Hvis du aldrig har brugt en barberkniv eller er bange for at blive såret, kan du bruge epilatoren. Effekten af ​​denne depileringsmetode varer længere, hårene efter proceduren forbliver så bløde og ikke kedelige, og epilatoren kan bruges nogle dage før fødslen. For at gøre proceduren lettere, brug et spejl. Glem ikke at desinficere huden.

Hvis du ikke har brugt denne slags intime haircut før, starter lige nu ikke den bedste idé. En epilator kan provokere livmoderkontraktioner, hvilket vil medføre meget ubehagelige konsekvenser.

Du kan "barbere" ved hjælp af voks både i salonen og hjemme. I sidstnævnte tilfælde skal du også have et spejl og meget tålmodighed, fordi denne procedure ikke er behagelig. Først skal du opvarme voksen, så brug det straks til det intime område i retning af hårvækst. Det er værd at forberede på forhånd, fordi den varme voks ikke venter. Efter påføring og hærdning af teksturet, med en skarp bevægelse rive stripen i retning mod hårvæksten. Hvis det ikke virker - kan du bede om hjælp fra din mand. Efter alt, på grund af underlivet for at kunne gennemføre proceduren er det selv meget vanskeligt.

Effekten af ​​voksdannelse kan ikke men glæde sig over. Han vil holde omkring 3-4 uger.

Depilatory cream

Metoden til fjernelse af hårfjerning før fødselskræmmende creme i dag er fortsat en af ​​de mest populære. Mindste smerte, langvarig effekt og resultatet er bare et eventyr. Fremgangsmåden er meget enkel:

 1. Påfør cremen til lyskeområdet.
 2. Vent nogle få minutter (eksponeringstiden er angivet på pakken).
 3. Brug en speciel spatel til at fjerne eventuelle hårrester.

Denne metode er ikke egnet til hårfjerning i området af en dyb bikini, da den kan komme på slimhinderne og forårsage forbrændinger.

Usikker udtørring

Hvad du ikke bør bruge, når du fjerner skamhår er pincet. Denne metode til depilation kan forårsage alvorlig betændelse, samt fremkalde smerte. Både den ene og den anden inden fødslen er uønsket. Ellers kan du ikke kun forårsage betændelse i inguinalområdet, men også provosere livmoderkontraktion.

Det er ikke nødvendigt at fjerne håret med pincet - dette kan forårsage alvorlig langvarig irritation og smerte.

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, husk: det vigtigste er, at det er sikkert. Du må aldrig tage din tid, hvis du våger at barbere sig selv og aldrig haste til "frisøren", hvis du har valgt at stole på specialisten. En anden mulighed er slet ikke at barbere. I sidste ende er intim hygiejne en personlig sag.

Beauty Studio BASIS

Metoder til anæstesi med shugaring