Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Barbering i det intime område

Kvindernes reproduktive sundhed er i høj grad afhængig af kønsorganernes korrekte hygiejne. I teenagere har piger ofte et spørgsmål: Hvorfor barberer voksne deres hår i det intime område? En pige, der tager sig af sin egen krop og sundhed, bør regelmæssigt være hygiejnisk og kosmetisk. At barbere hår i det intime område betyder at følge kønsorganets hovedregel for hygiejne. For at kunne gennemføre denne procedure i hjemmet, skal du kende reglerne for at forhindre hudirritation og infektion i kønsorganerne.

Hvilke former for barbering er der?

Mange kvinder foretrækker at barbere den intime zone i skønhedssaloner, men ikke alle kvinder har råd til det på grund af de økonomiske omkostninger.

Intime barberingsregler

For at barbere et intimt sted fra håret rigtigt hjemme, skal du kende de følgende regler og nuancer, der hjælper med at fjerne irritation af hud og slimhinder, lindre kløe:

 • maskinvalg - det er bedst at bruge en mandemaskine til dette formål, da det har et skarpere blad, kan det nemt fjerne håret i lysken, hvor det normalt er svært at barbere;
 • At vælge det rigtige barberingsprodukt betyder at tage ansvarligt hen til epilationen. Det er ikke nødvendigt at bruge brusegel eller sæbe til delikat hud på bikiniområdet, da deres anvendelse kan forårsage irritationsvirkning. Det er bedre at købe et specialskum, der er egnet til følsom hud og ikke vil medføre kløe og en allergisk reaktion;
 • efter proceduren for hårfjerning derhjemme, skal du bruge en lotion, der vil blødgøre huden, fugt den.

En kvinde, der regelmæssigt bryr sig om et intimt sted, kan undre sig: Hvorfor gør det kløe, rødme huden? Svaret ligger i det forkerte valg af barbermaskiner, lotion og barberskum.

Billeder af virkningerne af barbering

Efter at have valgt de rigtige barberingsprodukter til et intimt sted, herunder lysken, opstår der spørgsmålet: hvordan man barberer bikiniområdet? For at kunne barbere håret behøver du at blive styret af følgende metode:

 • hvis vegetationen er lang, så skal du afskære overskuddet med søm saks;
 • i nærværelse af hår, der er vokset i huden efter en tidligere barbering, inden barbering et intimt sted, er det nødvendigt at anvende en speciel skrubbe, hvilket vil lette udvindingen af ​​disse hår;
 • Det er bedre at bøje bikiniområdet med varmt vand, anvende barberskum, lad det stå i et par minutter (skumets komponenter skal begynde sin handling);
Foto anbefales barberskum
 • På dette tidspunkt kan du begynde at barbere intime steder, herunder lysken. For at gøre dette, fugt barbermaskinen med vand, barber hårene i retning af deres vækst. Det vil således være muligt at fjerne virkningerne af irritation, kløe og allergiske reaktioner på huden;
 • i tilfælde af en barberkniv med et skarpt blad, er det muligt at modtage snit gennem uagtsomhed. I dette tilfælde er det bedre at behandle med hydrogenperoxid eller en svag manganopløsning;
 • Når barberingsprocessen er færdig hjemme, er det nødvendigt at vaske det resterende skum op og våd bikiniområdet med et håndklæde.

Årsager til rødme, kløe og allergier

 • Brug ikke en barberskrab, der har et stumt blad.
 • På intime steder er huden mere følsom over for ydre påvirkninger;
 • det er umuligt at fjerne hår meget omhyggeligt og ofte (hver dag);
 • Det anbefales ikke at bruge produkter, der indeholder talkum;
 • epileringsprocessen opstod imod den naturlige vækst af håret, så irritationer opstod
 • huden udsættes ikke for damp og renser;
 • omsorg for et intimt sted, herunder lysken, blev ikke ordentligt udført efter barbering.

Hvorfor vises hudirritationer efter barbering intime steder? Efter at have fået sådanne effekter efter epilering hjemme bikini område, herunder lysken.

Intime steder kræver mere grundig pleje, da deres hud er følsom overfor yderlige påvirkninger. Korrekt udførelse af barberingsproces betyder, at du holder din hud ren og plejer det.

Sådan fjerner du irritation efter barbering

Muligheden for at barbere dig selv betyder ikke altid et vellykket forsøg, forekomsten af ​​rødme, allergi og kløe er ikke udelukket, hvis alle regler følges. Hvis sådanne manifestationer har vist sig, kan traditionelle medicinmetoder hjælpe:

 • Kamilleblomster og mynteblade, kogte i 10 minutter i følgende proportioner - 1 spsk af begge ingredienser pr. Halv liter kogende vand;
 • 1 tsk birkeblade tegner sig for 80 ml kogende vand, koges i 10 minutter, afkøles derefter og anvendes;
 • brugen af ​​kamille blomster komprimerer giver en beroligende virkning på huden - du har brug for 1 tsk for at hælde 200 ml kogende vand over det, insisterer, vent til afkøling.

Brug af infusioner af urter og blomster for at beskytte mod rødme og kløe er en effektiv måde, da de har en helbredende og profylaktisk virkning.

Andre metoder til hårfjerning

Den intime zone, herunder lysken, kan behandles ikke kun med en barberkniv, men også ved andre epileringsmetoder. Hvorfor foretrækker en kvinde barbering ved hjælp af alternative metoder? Her afhænger valget af de ønsker og bekvemmeligheder, der skabes ved at anvende forskellige metoder og sammenligne dem.

Metoder svarende til barbermaskinen kan overvejes:

 • brug af en elektrisk epilator. Hvorfor kan mange kvinder lide denne metode? Dens fordel kan betragtes som manglen på hårvækst i 2 uger efter barberingen. Denne enhed indeholder dyser med en køleeffekt på grund af den handling, som reducerer smerten i barbermaskineprocessen;
Billede af elektrisk barbering epilator
 • elektrolyse - hår er fjernet i lang tid under påvirkning af elektrisk strøm, i dette tilfælde kan du stoppe dem fra at vokse overhovedet;
 • laser epilation (for at forhindre hårvækst, skal du fuldføre et fuldt kursus, hvorefter det anbefales at undgå sollys på huden);
 • ved hjælp af voksstrimler - voksen skal opvarmes, påføres derefter på huden, så lægges en strimmel på den og presses tæt mod huden med en skarp rykke, strimlen kommer væk sammen med hårene. Proceduren er smertefuld, men kræver en langsigtet effekt;
Voksstrimler til hårfjerning er udbredt
 • ved hjælp af hårfjerning creme - det påføres huden med hår, du skal vente en vis tid, så det fjernes sammen med vegetationen. Det er ikke egnet til alle, da de elementer, der er indeholdt i cremen, kan forårsage en allergisk reaktion.

Video: Sådan barberes hår i det intime område

Korrekt barbering er et nøgleelement i kønshygiejnen. Den kan anvendes på flere måder, og hvilken man vælger, bestemmer kvinden sig selv, baseret på hendes præferencer og bekvemmeligheder.

Skal jeg barbere mit hår i det intime område og hvordan man gør det uden irritation: vigtige nuancer af proceduren

For "kærlighedens livmoder" omsorgsfuldt plejet for mange århundreder siden, da en ren krop er en indikator for sjælens og tankernes renhed. Nu er der mange måder at fjerne uønsket hår i det intime område, den enkleste og mest tilgængelige for dem er barbering. Korrekt procedure vil gøre huden glat og beskytte mod irritation.

Den nemmeste og billigste måde at fjerne hår på intime steder er at barbere. Selv om kvinder i forskellige generationer stadig er uenige om, hvorvidt de skal forlade bikiniområdet i sin oprindelige form.

Kan jeg barbere mit hår i det intime område?

Den kendsgerning, at intim barbering stadig er farlig, begyndte ikke at tale med franske læger. Forklaringen er enkel. Med den rette og regelmæssige hygiejne af kønsorganerne er hår den første barriere mod forskellige patogener. Hvis du gør depilation - denne beskyttelse vil forsvinde.

Derudover fører mekanisk hårfjerning til mange mikrokasser.
Det viser sig, at huden ikke blot er ubeskyttet, men også traumatiseret, og disse er de ideelle betingelser for udvikling af patogene mikroorganismer. Af den måde manifesterer den humane papillomavirus sig netop på grund af de skadede dele af epidermis.

Men mange piger betaler ikke nogen opmærksomhed på dette forbud. De mærker ikke nogen problemer med kvinders sundhed efter at have barberet håret i det intime område og handler derfor i overensstemmelse med princippet "at det ikke umiddelbart manifesterer sig - det er muligt."
Derudover er intime haircuts stadig mere populære, hvilket gør det muligt for os at løse både et medicinsk og æstetisk problem i et fald.

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område?

Hår i det intime område er nødvendigt for at udføre en beskyttende og seksuel funktion.
De aksillære og inguinale områder indeholder store svedkirtler, der udskiller feromoner. Takket være håret forøges fordampningsfladen af ​​disse feromoner, og et medlem af det modsatte køn føler intuitivt den rigtige partner.

Interessant nok er kvinders følsomhed over for lugt påvirket af menstruationscyklusfasen: med ægløsning er den højeste.

Men selv sådanne videnskabelige forklaringer kan ikke overbevise flertallet af moderne piger og kvinder for at miste følelsen af ​​renhed og komfort i bikiniområdet. Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på. Den mest tilgængelige og forståelige af dem er den sædvanlige barbering.

 • Den korrekte og smertefri metode til epilering af bikinizonen derhjemme i vores artikel.
 • Hvad er en shugaring læst her

Hvad er nødvendigt for barberingsproceduren?

Således at den hygiejniske procedure ikke bringer smertefulde fornemmelser og ikke efterlader ubehagelige konsekvenser i form af irritation, er det først og fremmest nødvendigt at vælge den rigtige maskine og midler til og efter barbering.

Hvordan vælger man en barbermaskine?

Når du vælger en maskine, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • genbrugelighed
  Engangsapparater betragtes som mere hygiejniske, billige, men bliver hurtigt kedelige. På genanvendelige barbermaskiner udskiftes kassetter efter behov.
 • Skærens antal og skarphed
  Jo mere af dem, og jo skarpere er de, desto bedre razor barberer.
 • Yderligere funktioner
  Den mest populære af dem er tilstedeværelsen af ​​en kam, der løfter hår under proceduren og gelpadser, der fugter huden samtidig med barberingen.
 • bekvemmelighed
  Håndtaget bør ikke glide ud af det våde, og endda sæbehænder. Det er ønskeligt, at der forsynes med et flydende hoved - for at lette depilering på vanskelige steder.
 • mark
  Denne vare er den sidste, da det ikke er værd at blinke med det. Vælg en maskine baseret på dens enhed og funktionalitet. Måske er den mest bekvemme personlige hygiejneartikel af et kendte mærke det mest hensigtsmæssige for dig.

Engangsapparater

Når man bruger engangsmaskiner til udsmykning af intime områder, bør man huske på enkle anbefalinger:

 • Maskinen skal være ny
  Hvis han allerede har været vant til at barbere benene, skal han ikke fjerne håret fra bikiniområdet - enheden bliver kedelig hurtigt og kan forårsage irritation.
 • Køb ikke meget billige lavkvalitetsmaskiner.
  De fjerner håret dårligt, og udskæringer og slid forbliver på huden efter barbering.

Populære god kvalitet engangs barbermaskiner er tilgængelige under varemærkerne Gillette, Venus og BIC.

I supermarkeder er der specielle maskiner til barbering af intime områder.
Sådanne indretninger har et optimalt sæt funktioner til behandling af følsom, delikat hud - en mindre størrelse, en speciel gelstrimmel med antibakterielle komponenter og en lille gitter på bladet, der beskytter mod irritation og giver længere virkning fra udtørring.

Foruden konventionelle barbermaskiner bruger kvinder elektriske barbermaskiner og trimmere.

Elektriske barbermaskiner

Komplet med moderne kvinders elektriske barbermaskiner er et sæt dyser af forskellig bredde og formål. Med deres hjælp kan du helt barbere håret, skære det til en vis længde eller fjerne den sammen med follikelet.

Den elektriske barbermaskin har meget skarpe knive beskyttet af et specielt mesh. Takket være dette er det næsten umuligt at beskadige huden under depilering. Gelstrimler blødgør håret og fugter huden under proceduren, og det flydende hoved gør det nemt at håndtere vanskelige steder at nå.

De mest populære mærker er Braun, Panasonic og Remington.
Ulempen ved sådanne anordninger er den høje pris og følelsen af ​​mildt ubehag efter den første procedure.

trimmere

Hvis din hud er meget følsom for enhver mekanisk effekt, skal du være opmærksom på trimmere. Disse enheder skærer omhyggeligt hårene helt eller til ønsket længde og må ikke beskadige huden. Ofte bruges til at skabe intime frisurer.

De mest kendte højkvalitetsmærker er Phillips, Veet og Panasonic.
Før du køber en enhed, skal du læse anmeldelserne til den. Billige enheder kan tage fat på huden sammen med hårene, og det er både smertefuldt og traumatisk.

Forbereder det intime område til barbering

Sådan undgår du irritation og indgroede hår

Irritation efter barbering intime steder er ledsaget af alvorlig kløe, brændende og udseendet af acne. Det fremgår som et resultat af en ukorrekt valgt enhed og midler til depilering eller som følge af behandlingen af ​​uoptrækket hud.

 • Huden skal dampes
  For at gøre dette skal du tage et varmt bad eller en brusebad. Hvis du mærker indgroede hår, skal du bruge en kropsskrubbe - det vil rense epithelets stratum, og proceduren bliver meget nemmere og mere smertefri.
 • Hvis håret er langt
  Så til en begyndelse bør de forkortes med almindelig saks.

Barbering produkter

Blandt midler til og efter barbering intime områder er der cremer, skum og geler.

Cremerne er forskellige i den lave pris, samtidig med at de udfører hovedfunktionen - blødgøring og fugtning af huden.

Skum er lidt dyrere end fløde, men meget billigere end gel. Hovedstoffet i et godt skum bør være hydreret naturlig olie (oliven, majs eller mandel). Yderligere komponenter - kamille, aloe eller calendula ekstrakter, naturlige smagsstoffer.

Pass af mineralmassen i basen - dette er et produkt af raffinering, som efterlader en mikroskopisk film på huden.
Som et resultat forstyrres processen med luftudveksling og irritation opstår.

Gelen er jævnt fordelt på huden og, i modsætning til skum, er økonomisk at bruge. Værktøjet giver en blød knivskarphed, resultatet er en fejlfri, glat overflade af huden.

Gelsammensætningen er næsten den samme som for skummet. Derfor er kravene til det samme.

Der er ikke noget generelt svar på spørgsmålet om hvilket middel der er bedre. Dette er et individuelt valg af hver, og sund sund hud uden irritation bliver den bedste indikator for en passende mulighed.

 • Før starten af ​​sukker hårfjerning, undersøge fordele og ulemper ved shugaring.
 • Laser qool epilation, en ny teknik til glat hud, dets fordele og ulemper her.

Korrekt barbering intime områder derhjemme

Korrekt fjernelse af den delikate kvindesone hjemme med en barberkniv involverer følgende trin:

 • Fugt den tidligere forberedte hud med varmt vand.
 • Påfør barberingshjælpen jævnt på den.
 • Vent 1-1,5 minutter for de aktive ingredienser til at virke og blødgøre hårene.
 • Fugt barbermaskinen med vand.
 • Behandl huden forsigtigt i retning af hårvækst. Dette vil undgå irritation og indgroede hår.

Aftershave pleje

 • Ved afslutningen af ​​proceduren skylles huden og maskinen med varmt vand.
 • Blot bikiniområdet med et blødt håndklæde og anvend efter barbering.

Inden for 20-30 minutter efter proceduren anbefales det ikke at bære undertøj. I løbet af denne tid vil huden helt roen ned, og problemet med irritation med den maksimale sandsynlighed vil ikke forstyrre dig.

Efter barbering produkter

Med deres hjælp kan du forhindre eller lindre irritation efter barbering, shugaring eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation.

 • Cream "Triderm"
  Værktøjet er ikke billigt, men det håndterer rødme, kløe og indgroede hår. Den anvendes straks efter depilering eller påføres irriterede områder, hvis der er nogen. Indeholder hormoner, derfor er kontraindiceret hos gravide kvinder. Før brug skal du kontakte en hudlæge eller en kosmetolog.
 • Creme eller skum "Panthenol"
  Det har ingen kontraindikationer.
 • Creme "Boro Plus"
  Billig og effektiv. Velegnet til smøring af intime områder efter barbering og til behandling af anden irriteret hud. Den består udelukkende af naturlige ingredienser, har ingen kontraindikationer.
 • Enhver baby creme
  Blødgør, beroliger, forårsager ikke allergier.

Nogle gange opstår irritation på huden og andre sarte problemer på grund af en overset vigtig faktor.

Hvis du følger ovennævnte anbefalinger, vil hjemmetablering af det intime område ikke forårsage ubehag, men bliver en normal daglig hygiejneprocedure.

Intim barbering: video

I de videoer, der er udarbejdet af os, kan du se hemmelighederne for den rigtige barbering i bikinizonen.

Barbering i intime steder til en mand

Selv for 10-20 år siden ville moderne skønhedskrav give en hel bølge af skam, vrede og kontroverser, men verden ændrer sig, og mange ting bliver normen. Dette gælder også for det gamle ordsprog, at en ægte mand burde være "stærk, ildelugtende og håret". At barbere et stærkere sex har ikke kun ansigtet, men også mere intime dele. Sådan gør du det korrekt og uden sundhedsskader, undgå uønsket irritation - læs videre.

Ifølge instruktionerne

De fleste (ca. 80%) af mænd foretrækker at udføre sådanne procedurer derhjemme. For at gøre alt korrekt og så smertefrit som muligt, skal du følge nogle enkle regler:

 1. Hvis vegetationen kan kaldes frodig, så kommer først en mand trimmer (eller almindelig saks) til din hjælp. Prøv at "klippe græsplænen" så meget som muligt, så barbermaskinen ikke tilstoppes med overskydende hår.
 2. Når lyskeområdet er ryddet, skal du dække hele arbejdsfladen med barberskum eller bruge en speciel depilatory gel. Hvis du er bekendt med handlingsprincippet, ved du, at et rig skum hjælper med at blødgøre huden og håret, hvilket giver et bedre gnidning af barbermaden på overfladen. Jo blødere maskinen, jo bedre barberingsprocessen. Efter påføring af værktøjet, lad det stå i et par minutter, lad det fungere. Bølg aldrig barbermaskinen umiddelbart efter påføring.
 3. Da huden i dette følsomme område er rynket, skal du hjælpe dig med dine hænder. Stret de ønskede områder for ikke at skade den delikate dermis.
 4. Efter barberingen skal rester af hår og skum fjernes med vand. Derefter skal du dække det berørte område med lotion. Det hjælper med at forhindre irritation.

Regler for at undgå problemer

Du ved allerede en anbefaling om ventetiden, der kræves for at skummet fungerer, men der er mere!

Eksperter anbefaler, at når det er muligt ikke at bruge engangs barbermaskiner. Årsagen er enkel - deres knive er forfærdelige. Håndværk efterlader meget at ønske, og manglen på et bevægeligt hoved begrænser manøvredygtigheden. I dette tilfælde kan en sådan fejl være dyr.

Hvis du har mulighed for at vælge en barberkrem, skal du være opmærksom på virksomheden, pakkenes farve og lugten, men at produktet er allergivenligt. Området er virkelig sart. Selvom du brugte en elektrisk barbermaskine, er der en chance for at få en mikrorank og forårsage irritation. En god fløde hjælper med at forhindre sådanne ubehagelige situationer.

Hvis du ikke bor alene, skal du ikke bruge partnermaskinen, selvom det virker meget bekvemt for dig. Det er simpelthen uhygiejnisk.

Få flere forskellige barbermaskiner til forskellige dele af kroppen. Den barberhane, du bruger i lænden, bør ikke røre ved noget andet - underarm, hænder, fødder eller ansigt. Denne regel skal igen henføres til de grundlæggende standarder for personlig hygiejne.

Hvis du overholder alle ovenstående anbefalinger, er proceduren stadig vanskelig for dig, prøv at slappe af i varmt vand før barberingen. Dampet hud vil være bedre at manipulere.

Det sidste bud på den perfekte barbering - Maskinens bevægelse skal udføres langs en bestemt bane. Strenkt i retning af hårlinje vækst. Hvis du handler tværtimod, vil spidserne af de skårne hår blive spidse. De vil klamre sig til undertøj, hvilket giver ubehag. Mest sandsynligt vil du gerne ridse, og dette vil medføre endnu større irritation og kløe.

Ikke alle ved, hvad de skal gøre, hvis et skarpt blad tæt på intime steder forårsager panik.

Bare rolig, din frygt er forståelig. Hvis du ikke kan overvinde dig selv, er der andre måder at slippe af med uønsket hår:

 • Prøv en speciel gel. Det er let påført og vaskes af med hår. Ja, resultatet er ikke et hundrede procent. Sandsynligvis skal nogle hår forsigtigt rystes, men det meste af arbejdet vil passere ubemærket af dig.
 • Maskine til at hjælpe. Takket være det store antal dyser kan en elektrisk enhed i høj grad forenkle processen og minimere alle risici. Det er vigtigt at vaske dysen efter hvert barberet område.

Svære at nå steder

Nede med forlegenhed må du se frygt i ansigtet og bruge et spejl. Hvis du ikke vil have nogen til at hjælpe dig i denne intime proces, skal du bruge glas.

Ofte er mænd ubehagelige til at udføre proceduren, mens de står, og mange foretrækker at gøre dette, mens de ligger på en flad overflade. Det kan virkelig være mere praktisk. Prøv det.

Er vigtigt. Når du går i brusebadet efter afslutningen af ​​proceduren, må du ikke bruge geler eller sæber med aggressive ingredienser. Ikke meget egnet betyder eller har en skarp (omend behagelig) lugt eller har en for syntetisk farve, næsten med benzinoverløb.

Ideelt set bør gelen eller sæbe være hvid, uden særlig lugt. De skal ligne en cremet tekstur eller kropsmælk.

Få mænd og kvinder kan lide at barbere intime steder, men du bør ikke være bange og bekymrede før denne procedure. Hvis du ikke har forsøgt at fjerne hår, skal du starte. Alt er ikke så slemt, men æstetisk og med hensyn til hygiejne overstiger lysken uden hårdække den frodige vegetation.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

"Lidocaine" til fjernelse af hår

Barbering et overskæg for første gang.