Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Hvordan barberer en pige en intim zone uden irritation derhjemme?

Hilsner! Mange piger diskuterer åbent deres personlige problemer. Jeg er ikke meget vant til at tale om pubisk hår på internettet.

Ikke desto mindre er det vigtigt for piger at vide, hvilke muligheder de har for at fjerne vegetation i området under navlen. I dag vil jeg fortælle dig, hvordan man barberer en intim zone for en pige, og hvilke andre sikre muligheder der findes ud over maskinen.

Hvorfor slippe af med hår i bikiniområdet?

I 90'erne havde kvinder lidt tætte vegetation i den indinale zone. Men disse dage er langt væk, og i dag er glat hud under maven betragtet som attraktiv for kvinder. Dette skete i forbindelse med fremkomsten af ​​erotiske blade og udviklingen af ​​pornoindustrien.

Oralsex er blevet meget populært, og det er hovedårsagen til, at mange mænd og kvinder forsøger at slippe af med vegetationen i det intime område.

I dag fjerner kvinder ikke kun skamhår, men også på benene og armhulerne. Det betragtes som uanstændigt og i øvrigt ulækkert, forekomsten af ​​tæt vegetation på disse steder.

Intim hårfjerning er blevet normen. Nogen gør på grund af religiøs overbevisning, nogle mennesker kan lide at nyde mangfoldigheden af ​​seksuelle liv, og for en person at manglende der hår giver en følelse af friskhed og komfort.

Hvor skal man starte?

Før du går i gang med en procedure, skal du overveje, hvilken mulighed der får dig til at føle dig bedst:

Absolut fjernelse af skindhår. Der er ingen sundhedsrisici, hvis du gør alt med hygiejniske og højkvalitetsværktøjer.

For nylig mødte jeg de oplysninger, som udrydde hår i lysken helt uønskede, fordi de beskytte kvinders private dele fra hypotermi ved lave temperaturer, sikre termoregulering i varm periode, og forhindre indtrængen af ​​udefra infektion. Også skindhår beskytter den sarte hud af de genitalske læber mod friktion, som opstår, når man bærer stramt tøj.

Imidlertid fjerner jeg mit hår i det intime område helt fra det øjeblik det først dukkede op og så ikke nogen negative konsekvenser.

Intimt hårklipp. Fremgangsmåden er enkel, sikker, med alle nødvendige tilbehør, du kan lave en smuk haircut derhjemme.

Metoder til fjernelse af skindhår

Depilation epilator. Det hjælper med at klare uønskede hår meget hurtigt, men bringer kvinderne meget lidelse. Jeg selv ville ikke turde gøre det, selvom jeg fra nogle anmeldelser giver denne metode, er ikke alle blevet såret.

Depilation creme. Meget blid metode og meget populær. Men depilatory creme består af stærke kemikalier. Brug aldrig det, pas på dit kvindelige sundhed, du kan kun anvende på huden, som du også kan spise!

Voksprocedure. Desværre er denne metode meget smertefuld, ikke alle beslutter at lide meget af skønhedens skyld, hvilket kan opnås på en mere behagelig måde.

Instruktioner til fjernelse af vegetation med barbermaskine

 • saks;
 • honning med kanel eller andet naturligt peelingmiddel (vaskeklud er også egnet);
 • Maskine med nyt blad (jeg bruger en genanvendelig kvindelig maskine med et tredobbelt blad);
 • kogende vand i en kop til skylning af maskinen;
 • Babysæbe på naturlig basis (den anden er ikke egnet til følsom hud!);
 • rent tør håndklæde.

Muligheden for hårfjerning ved hjælp af en maskine bruges oftest hjemme. Ulempen ved metoden er, at håret vokser meget hurtigt, og du skal fjerne det igen.

Så lad os komme i gang!

 1. For at udføre proceduren skal du håndtere saks og kort skære dit hår, inden du går ind i brusebadet.
 2. Sug i badet eller under et varmt brusebad, så huden er gennemblødt, og dit hår er blødgjort.
 3. Så gør en blød peeling for at slippe af med døde hudpartikler i området. Til dette formål er det godt at bruge kandiseret honning.
 4. Tag en lille babysæbe, det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer. Skum dem alle skridtzonen. Aldrig barber uden sæbe, ellers får du rød, irriteret hud og et fuldstændigt forbud mod sexlivet, indtil det bliver genoprettet.
 5. Ved barbering skal huden strækkes, så hjælp hænderne, barber i stående stilling. Skyl barbermaskinen med jævne mellemrum i kogende vand, så det ikke tåler håret.
 6. Hvis der ikke er nok sæbe, skal du tilføje mere, maskinen skal glide let.
 7. Med din højre hånd skal du barbere din pubis fra venstre mod højre vandret. Venstre hånd - højre til venstre. Bo i centrum. Og så går væksten af ​​håret ned. Hænder huden lidt opad, og i regionen af ​​labia også.
 8. For at barbere en rumpebane skal du tage maskinen i højre hånd og procesområdet bagved, til højre i en retning fra nedenunder. Gør det samme til venstre med venstre hånd.
 9. Ved afslutningen af ​​proceduren skylles skridtområdet med vand og vaskes med et håndklæde. Gnid ikke den sarte hud. Hvis det er nødvendigt, anvende naturlig kosmetisk olie, det vil berolige hende og hjælpe hende med at komme sig hurtigt.

Hvis det er lidt tid efter barbering i skridtområdet kløe, læs hvordan du forhindrer det her.

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Undgå hårdt køn med oral kærtegn umiddelbart efter barbering;
 • Sæt ikke noget på huden, der kan gøre det endnu mere irriteret, for eksempel parfume eller alkoholholdige lotioner;
 • Forsøg ikke at bruge pads på kritiske dage, og når der vises hvidtning, da manglen på vegetation fremmer tættere hudkontakt med hygiejneprodukter. Med dårlig luftudveksling og et fugtigt miljø vokser antallet af skadelige bakterier meget hurtigt. Se, hvad jeg anbefaler at bruge i løbet af din periode her.

Nu ved du hvordan man barberer en intim zone uden irritation derhjemme. Hvis fuldstændig hårfjerning ikke appellerer særligt til dig, så prøv et intimt hårklipp.

Hvad synes du?

Guys, du har mulighed for at forlade kommentarer anonymt, lad mig vide, hvordan du fjerner hår i bikiniområdet! Cream? Voks? Barbering? Eller måske en mere moderne metode under den interessante navnet shugaring, forresten, jeg skal bare studere oplysninger om dette emne, jeg deler det senere. Alt det bedste for dig, vi ses!

Sådan barberes i intime områder uden irritation og betændelse i huden

Velplejede kvinder ser altid mere attraktivt ud og føler sig trygge. Selvom vi taler om de dele af kroppen, der ikke er synlige for flertallet. Pleje af det intime område hos kvinder henviser kun til sådan.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Hvad kræves?
 • Barbering forberedelse
 • Den mest effektive barbering
 • Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • Nyttige tips
 • Andre måder at fjerne hår i bikiniområdet
 • anmeldelser

Barbering er den mest populære måde at slippe af med uønsket hår i lyskeområdet. Men for at proceduren skal lykkes, er det vigtigt at gøre alt korrekt.

Hvad kræves?

At barbere intime zoner var vellykket, en kvinde har brug for at forberede alt nødvendigt på forhånd:

 • barbering barbermaskine;
 • barberskum eller gel;
 • fløde efter barbering;
 • hudplejeprodukter (creme, pulver og lignende);
Frisør til bikiniområdet skal være adskilt
 • pincet;
 • et spejl;
 • saks.

Der skal lægges særlig vægt på det vigtigste værktøj - en barbermaskine. Til barbering i "bikini" -området anbefaler vi uden undtagelse at have et separat værktøj.

De fleste piger og kvinder foretrækker at offentliggøre maskiner. Imidlertid er de primært designet til at fjerne uønsket hår fra benene.

Til intim pleje er det bedre at vælge en mænds barbermaskine.

Og selvfølgelig skal bladet være skarpt, ideelt nyt.

Separat vil jeg sige om valget af plejeprodukter til det delikate område. For at undgå irritation skal de vælges omhyggeligt. Hvis det er muligt, bør du foretrække dem, der ikke indeholder dufte og smag.

Derudover skal du opgive din yndlingssæbe. Det tørrer huden og kan forstyrre PH-niveauet i bikinizonen. Alle disse anbefalinger gælder også for hudplejeprodukter efter barbering.

Barbering forberedelse

Ud over valg af midler er det meget vigtigt at forberede lysken korrekt til den kommende barbering. Du kan selvfølgelig gøre alt uden forberedelse, så at sige, i hast. Men så er der en risiko for at få irritation og rødme i bikiniområdet som en ubehagelig gave. Det er næppe det resultat, at de fleste kvinder og piger regner med.

Først og fremmest fjern alt for lange hår. Dette kan gøres med skarpe saks. Du skal arbejde omhyggeligt for ikke at skade dig selv.

For bikiniområdet er det praktisk at bruge sikker søm saks

Selvfølgelig kan en barbermaskine håndtere tyk vegetation. Men så skal du gøre flere bevægelser, hvilket bidrager til udseendet af irritation på huden. Desuden bliver barbermaskinen i dette tilfælde kedelig hurtigere, og bladet skal ændres ofte.

Dernæst bør kvinder, inden de barberer intime områder, tage et bad for at fjerne urenheder og dampe ud følsom hud. Dette vil lette yderligere barbering. "Tør" hårfjerning er meget smertefuld og traumatisk. Her er det værd at tage et eksempel fra mænd, der vil fjerne vegetation fra et ansigt, kun have det godt dampet.

Den mest effektive barbering

Når huden er forberedt og alt, hvad du har brug for i butikken, kan du begynde at barbere de intime områder. For at forhindre en kvinde i at få irritation på huden som et supplement, skal du følge nogle få enkle regler.

Så hvad er rækkefølgen af ​​korrekt fjernelse af uønsket hår?

 1. Den mest almindelige fejl er barbering mod hårvækst. På et så fint sted bør dette ske i modsat retning. I dette tilfælde er jo færre bevægelserne jo bedre.
 2. Under barberingen anbefaler eksperter at bruge et spejl for at undgå skade. Det behøver ikke at være stort, fuldvæg. Du kan tage en lille, der vil være let at holde i din hånd. Over tid kan du lære at udføre en delikat procedure at røre ved.
 3. De, der planlægger at lave en "dyb bikini", bør huske på, at uønskede hår ikke kun er foran, men også bagud i skovlsporet.

Det er ikke nødvendigt at fjerne alle hår.

Du kan efterlade et lille hår. Det vigtigste, som det så passende ud.

Derefter skal du afslutte proceduren korrekt og tage sig af huden.

 • Efter barberingen tør forsigtigt bikiniområdet med et håndklæde. Bare gnid ikke. Det er bedre at forsigtigt blive vådt, let at berøre huden, så der ikke er irritation.
Indpakket i et blødt terryhåndklæde, kan du gå et stykke tid for at lade din hud trække vejret.
 • Påfør en balsam eller efterskæringsfløde på tør hud, så labiaområdet undgås. Det er vigtigt ikke at forstyrre PH-balancen. Dette kan føre til udseendet af uslettet skvælst, kløe i dette område og andre mindre problemer.
 • Undgå om muligt straks undertøj. Lad den irriterede hud trække vejret og grøden blæse. Det er bedst at forlade i denne tilstand hele natten. Hvis dette ikke er muligt, skal mindst 15-20 minutter være uden trusser.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Den bedste forebyggelse er selvfølgelig korrekt forberedelse af huden til barbering og efterfølgende pleje. Men selvom alle anbefalinger følges, kan huden stadig være irriteret. Hvad andet kunne være årsagen?

For det første at barbere intime områder, bør en kvinde kun tage en skarp barbermaskine. Et kedeligt blad vil ikke kun forårsage irritation af huden. Dette kan forårsage nedskæringer, der er yderst uønskede på et så fint sted.

For det andet skal du være meget forsigtig med valget af barberings- og plejeprodukter. Før du bruger dem til deres tilsigtede formål, bør du prøve på andre områder af kroppen. Nye produkter kan forårsage allergier, hvilket kan være endnu mere udtalt på sart hud.

Glat og sund hud på bikiniområdet er en indikator for en velafprøvet barberingsprocedure.

For det tredje kan talcumpulver ikke anvendes til hudpleje i området "bikini". Det klumper porerne, hvilket kan føre til rødme og acne. At bringe delikat hud efter det i orden er ikke let.

Vær opmærksom! Efter selv den mest forsigtige barbering kan forblive fine hår. De er lettere at fjerne med pincet. Det er ikke så smertefuldt som det ser ud til. Men huden vil ikke blive for irriteret.

Nyttige tips

På den ene side er barbering intime områder af en kvinde nødvendigt fra et hygiejnisk synspunkt. På den anden side - denne procedure er ret traumatisk.

For at undgå nedskæringer bør du arbejde med en barbermaskine meget omhyggeligt. Derfor er den bedste tid til at fjerne uønsket hår i "bikini" om aftenen, når der ikke er plads til at skynde sig. Hvis der dog er opstået problemer, skal skærebehandlingen straks behandles med hydrogenperoxid.

Første gang, selv med den mest omhyggelige tilgang til proceduren, kan der forekomme irritation på huden. Faktum er, at hun ikke er vant til det endnu.

For at lindre irritation og reducere kløe, bør du bruge en speciel balsam eller efterskæringsfløde. Du kan også bruge baby creme til blæseudslæt med salicylsyre. Det vil have en beroligende og helbredende virkning på huden.

Specialister anbefaler, at kvinder barberer intime områder ikke mere end en gang hver 2-3 dage.

Huden har tid til at komme sig i løbet af denne periode, og irritationen fra proceduren vil være minimal.

Jeg vil gerne bemærke, at barbermaskinen skal holdes tør og adskilt fra andre plejeprodukter. Og selvfølgelig bør du ikke bruge en andens. Tværtimod taler vi om intim hygiejne. Når du bruger de samme plejeprodukter, kan du ved et uheld blive inficeret med forskellige smitsomme sygdomme.

Home scrub for bikini område

Hvis du har indgroede hår efter barbering, kan du fjerne dem med en skrubbe. Der er specielle til pleje af delikat hud i "bikini" zonen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du erstatte hjemmet. For ham blandes malet kaffe, honning og olivenolie, så massen lignede en mos. Påfør forsigtigt på huden og skyll med varmt vand.

Hvordan kan du ellers fjerne hår i bikiniområdet, bortset fra barbering

Selvfølgelig er barbering den mest populære metode til at slippe af med uønsket hår. Men i de senere år har der været mange andre måder. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Første ting først.

Alle metoder til hårfjerning fra kroppen er opdelt i 2 brede kategorier: epilering og depilation. I det første tilfælde taler vi om en fuldstændig bortskaffelse af hår med pæren. I den anden - kun fra dens synlige del.

De mest berømte metoder til fjernelse af hår omfatter:

 • photoepilation,
 • laser hårfjerning
 • shugaring,
 • voksning,
 • hårfjerning epilator.

Og også nogle andre. I de fleste tilfælde udføres epilering i skønhedssaloner.

En af de dyreste procedurer er laser- og fotoepilation. Princippet om deres drift er ens. I et tilfælde fjernes håret under påvirkning af en laser, i det andet lys.

Annoncen lover, at vegetationen fra kroppen efter disse procedurer forsvinder for evigt. Faktisk er alt individuelt. Desuden kan forkert eller for lang eksponering forårsage irritation og forbrænding på eksponeringsstedet.

Mere overkommelig voksning og shugaring.

I det første tilfælde anbringes varm voks på det ønskede område, og derefter fjernes ved hjælp af strimler af specielt stof sammen med uønsket vegetation. Det er værd at bemærke, at proceduren er ret smertefuld. Efter det opstår irritation ofte, især efter de første procedurer. Derfor er det nødvendigt at lagre på en beroligende creme.

Shugaring er en mere delikat procedure, hvor sukkerpasta anvendes i stedet for voks. Nyligt brugt ikke mindre ofte end barbering intime områder.

En kvinde, i tillæg til barbermaden, derhjemme, kan vi anbefale en epilator. Det fjerner håret delikat uden risiko for skæring. I dette tilfælde kræves proceduren mindre hyppigt end barbering. Over tid, ikke mere end en gang hver 3-4 uger.

Til hjemmepilation var vellykket, er det bedre at bruge en speciel dyse. Efter proceduren skal du sørge for at behandle lyskeområdet med en blødgørende creme.

Shugaring bikini område

Metoderne til depilation udover at barbere omfatter fjernelse af en speciel creme. Under påvirkning af kemikalier kan håret nemt fjernes med en skraber.

Sandt nok er deres indflydelse meget individuel. Nogle kvinder hævder, at denne metode til depilering for dem ikke er effektiv. Derudover kan ingen forudsige, hvordan cremen vil påvirke det intime område. Fra irritation og forekomsten af ​​allergier er ingen immune.

At fjerne eller ikke fjerne hår i "bikini" -zonen er en privat affære for hver kvinde. Man må dog ikke glemme, at begge ekstremer er lige så dårlige - og tæt vegetation og fuldstændig fravær.

Derfor er nyligt intime hårklippninger og endda hårfarvning i lyskeområdet blevet populære, hvilket utvivlsomt tilføjer piger og ekstraordinære seksualiteter hos enhver pige.

Hvordan barberes et bikiniområde uden irritation? Se video tips:

Lær, hvordan du korrekt gør aflejring af den intime zone fra følgende video:

Nogle enkle regler for en perfekt barbering. Lær af den nyttige video:

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

Skal jeg barbere mit hår i det intime område og hvordan man gør det uden irritation: vigtige nuancer af proceduren

For "kærlighedens livmoder" omsorgsfuldt plejet for mange århundreder siden, da en ren krop er en indikator for sjælens og tankernes renhed. Nu er der mange måder at fjerne uønsket hår i det intime område, den enkleste og mest tilgængelige for dem er barbering. Korrekt procedure vil gøre huden glat og beskytte mod irritation.

Den nemmeste og billigste måde at fjerne hår på intime steder er at barbere. Selv om kvinder i forskellige generationer stadig er uenige om, hvorvidt de skal forlade bikiniområdet i sin oprindelige form.

Kan jeg barbere mit hår i det intime område?

Den kendsgerning, at intim barbering stadig er farlig, begyndte ikke at tale med franske læger. Forklaringen er enkel. Med den rette og regelmæssige hygiejne af kønsorganerne er hår den første barriere mod forskellige patogener. Hvis du gør depilation - denne beskyttelse vil forsvinde.

Derudover fører mekanisk hårfjerning til mange mikrokasser.
Det viser sig, at huden ikke blot er ubeskyttet, men også traumatiseret, og disse er de ideelle betingelser for udvikling af patogene mikroorganismer. Af den måde manifesterer den humane papillomavirus sig netop på grund af de skadede dele af epidermis.

Men mange piger betaler ikke nogen opmærksomhed på dette forbud. De mærker ikke nogen problemer med kvinders sundhed efter at have barberet håret i det intime område og handler derfor i overensstemmelse med princippet "at det ikke umiddelbart manifesterer sig - det er muligt."
Derudover er intime haircuts stadig mere populære, hvilket gør det muligt for os at løse både et medicinsk og æstetisk problem i et fald.

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område?

Hår i det intime område er nødvendigt for at udføre en beskyttende og seksuel funktion.
De aksillære og inguinale områder indeholder store svedkirtler, der udskiller feromoner. Takket være håret forøges fordampningsfladen af ​​disse feromoner, og et medlem af det modsatte køn føler intuitivt den rigtige partner.

Interessant nok er kvinders følsomhed over for lugt påvirket af menstruationscyklusfasen: med ægløsning er den højeste.

Men selv sådanne videnskabelige forklaringer kan ikke overbevise flertallet af moderne piger og kvinder for at miste følelsen af ​​renhed og komfort i bikiniområdet. Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på. Den mest tilgængelige og forståelige af dem er den sædvanlige barbering.

 • Den korrekte og smertefri metode til epilering af bikinizonen derhjemme i vores artikel.
 • Hvad er en shugaring læst her

Hvad er nødvendigt for barberingsproceduren?

Således at den hygiejniske procedure ikke bringer smertefulde fornemmelser og ikke efterlader ubehagelige konsekvenser i form af irritation, er det først og fremmest nødvendigt at vælge den rigtige maskine og midler til og efter barbering.

Hvordan vælger man en barbermaskine?

Når du vælger en maskine, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • genbrugelighed
  Engangsapparater betragtes som mere hygiejniske, billige, men bliver hurtigt kedelige. På genanvendelige barbermaskiner udskiftes kassetter efter behov.
 • Skærens antal og skarphed
  Jo mere af dem, og jo skarpere er de, desto bedre razor barberer.
 • Yderligere funktioner
  Den mest populære af dem er tilstedeværelsen af ​​en kam, der løfter hår under proceduren og gelpadser, der fugter huden samtidig med barberingen.
 • bekvemmelighed
  Håndtaget bør ikke glide ud af det våde, og endda sæbehænder. Det er ønskeligt, at der forsynes med et flydende hoved - for at lette depilering på vanskelige steder.
 • mark
  Denne vare er den sidste, da det ikke er værd at blinke med det. Vælg en maskine baseret på dens enhed og funktionalitet. Måske er den mest bekvemme personlige hygiejneartikel af et kendte mærke det mest hensigtsmæssige for dig.

Engangsapparater

Når man bruger engangsmaskiner til udsmykning af intime områder, bør man huske på enkle anbefalinger:

 • Maskinen skal være ny
  Hvis han allerede har været vant til at barbere benene, skal han ikke fjerne håret fra bikiniområdet - enheden bliver kedelig hurtigt og kan forårsage irritation.
 • Køb ikke meget billige lavkvalitetsmaskiner.
  De fjerner håret dårligt, og udskæringer og slid forbliver på huden efter barbering.

Populære god kvalitet engangs barbermaskiner er tilgængelige under varemærkerne Gillette, Venus og BIC.

I supermarkeder er der specielle maskiner til barbering af intime områder.
Sådanne indretninger har et optimalt sæt funktioner til behandling af følsom, delikat hud - en mindre størrelse, en speciel gelstrimmel med antibakterielle komponenter og en lille gitter på bladet, der beskytter mod irritation og giver længere virkning fra udtørring.

Foruden konventionelle barbermaskiner bruger kvinder elektriske barbermaskiner og trimmere.

Elektriske barbermaskiner

Komplet med moderne kvinders elektriske barbermaskiner er et sæt dyser af forskellig bredde og formål. Med deres hjælp kan du helt barbere håret, skære det til en vis længde eller fjerne den sammen med follikelet.

Den elektriske barbermaskin har meget skarpe knive beskyttet af et specielt mesh. Takket være dette er det næsten umuligt at beskadige huden under depilering. Gelstrimler blødgør håret og fugter huden under proceduren, og det flydende hoved gør det nemt at håndtere vanskelige steder at nå.

De mest populære mærker er Braun, Panasonic og Remington.
Ulempen ved sådanne anordninger er den høje pris og følelsen af ​​mildt ubehag efter den første procedure.

trimmere

Hvis din hud er meget følsom for enhver mekanisk effekt, skal du være opmærksom på trimmere. Disse enheder skærer omhyggeligt hårene helt eller til ønsket længde og må ikke beskadige huden. Ofte bruges til at skabe intime frisurer.

De mest kendte højkvalitetsmærker er Phillips, Veet og Panasonic.
Før du køber en enhed, skal du læse anmeldelserne til den. Billige enheder kan tage fat på huden sammen med hårene, og det er både smertefuldt og traumatisk.

Forbereder det intime område til barbering

Sådan undgår du irritation og indgroede hår

Irritation efter barbering intime steder er ledsaget af alvorlig kløe, brændende og udseendet af acne. Det fremgår som et resultat af en ukorrekt valgt enhed og midler til depilering eller som følge af behandlingen af ​​uoptrækket hud.

 • Huden skal dampes
  For at gøre dette skal du tage et varmt bad eller en brusebad. Hvis du mærker indgroede hår, skal du bruge en kropsskrubbe - det vil rense epithelets stratum, og proceduren bliver meget nemmere og mere smertefri.
 • Hvis håret er langt
  Så til en begyndelse bør de forkortes med almindelig saks.

Barbering produkter

Blandt midler til og efter barbering intime områder er der cremer, skum og geler.

Cremerne er forskellige i den lave pris, samtidig med at de udfører hovedfunktionen - blødgøring og fugtning af huden.

Skum er lidt dyrere end fløde, men meget billigere end gel. Hovedstoffet i et godt skum bør være hydreret naturlig olie (oliven, majs eller mandel). Yderligere komponenter - kamille, aloe eller calendula ekstrakter, naturlige smagsstoffer.

Pass af mineralmassen i basen - dette er et produkt af raffinering, som efterlader en mikroskopisk film på huden.
Som et resultat forstyrres processen med luftudveksling og irritation opstår.

Gelen er jævnt fordelt på huden og, i modsætning til skum, er økonomisk at bruge. Værktøjet giver en blød knivskarphed, resultatet er en fejlfri, glat overflade af huden.

Gelsammensætningen er næsten den samme som for skummet. Derfor er kravene til det samme.

Der er ikke noget generelt svar på spørgsmålet om hvilket middel der er bedre. Dette er et individuelt valg af hver, og sund sund hud uden irritation bliver den bedste indikator for en passende mulighed.

 • Før starten af ​​sukker hårfjerning, undersøge fordele og ulemper ved shugaring.
 • Laser qool epilation, en ny teknik til glat hud, dets fordele og ulemper her.

Korrekt barbering intime områder derhjemme

Korrekt fjernelse af den delikate kvindesone hjemme med en barberkniv involverer følgende trin:

 • Fugt den tidligere forberedte hud med varmt vand.
 • Påfør barberingshjælpen jævnt på den.
 • Vent 1-1,5 minutter for de aktive ingredienser til at virke og blødgøre hårene.
 • Fugt barbermaskinen med vand.
 • Behandl huden forsigtigt i retning af hårvækst. Dette vil undgå irritation og indgroede hår.

Aftershave pleje

 • Ved afslutningen af ​​proceduren skylles huden og maskinen med varmt vand.
 • Blot bikiniområdet med et blødt håndklæde og anvend efter barbering.

Inden for 20-30 minutter efter proceduren anbefales det ikke at bære undertøj. I løbet af denne tid vil huden helt roen ned, og problemet med irritation med den maksimale sandsynlighed vil ikke forstyrre dig.

Efter barbering produkter

Med deres hjælp kan du forhindre eller lindre irritation efter barbering, shugaring eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation.

 • Cream "Triderm"
  Værktøjet er ikke billigt, men det håndterer rødme, kløe og indgroede hår. Den anvendes straks efter depilering eller påføres irriterede områder, hvis der er nogen. Indeholder hormoner, derfor er kontraindiceret hos gravide kvinder. Før brug skal du kontakte en hudlæge eller en kosmetolog.
 • Creme eller skum "Panthenol"
  Det har ingen kontraindikationer.
 • Creme "Boro Plus"
  Billig og effektiv. Velegnet til smøring af intime områder efter barbering og til behandling af anden irriteret hud. Den består udelukkende af naturlige ingredienser, har ingen kontraindikationer.
 • Enhver baby creme
  Blødgør, beroliger, forårsager ikke allergier.

Nogle gange opstår irritation på huden og andre sarte problemer på grund af en overset vigtig faktor.

Hvis du følger ovennævnte anbefalinger, vil hjemmetablering af det intime område ikke forårsage ubehag, men bliver en normal daglig hygiejneprocedure.

Intim barbering: video

I de videoer, der er udarbejdet af os, kan du se hemmelighederne for den rigtige barbering i bikinizonen.

Sådan barberes en intim zone pige: værktøjer, hårklipp, regler. Funktioner barbersone bikini og sammenligning med depilation

Det delikate bikiniområde kræver særlig pleje.

På trods af mangfoldigheden af ​​moderne former for depilation er det barbering, der forbliver den mest almindelige mulighed for at slippe af med uønskede hår.

Hvordan barberer man det intime område?

Intimt hårklipp: moderne trends

Naturlighed har længe været en ting fra fortiden: i dag er bikini design blevet næsten en kunst. Noget ekstra er ikke altid en kedelig bikini-klassiker eller en radikal brasiliansk depilation, hvor håret fjernes selv fra gluteal fossa.

Moderne trends intime haircuts foreslår intriger, piquancy, et oprør af fantasi. Hvordan barberer man en intim zone til en pige, der drømmer om at ramme verden?

• Detaljeret tegning. En kompleks version af hårklippet, som indebærer udarbejdelse af små elementer: en blomst med en dugedug, en sommerfugl i håndfladen. Kun en sand mester kan gøre denne slags arbejde.

• Grafisk ornament. Denne mulighed er enklere: klare linjer, logiske former. Du kan tegne en kinesisk karakter, ethvert bogstav, logo, symbol.

• Haircut med varig farvning eller lys toning i flere dage. Du har råd til en kombination af farver, usædvanlig eller naturlig skygge.

• Den pikante haircut er en kombination af design og ekstra indretning: rhinestones, glitter, fjer, glitter, perler mv. Alt dette skønhed klistres på en speciel klæbemiddelopløsning, der er sikker på huden. Forresten kan elskere af specielle relationer dekorere et hårklipp med spiselige drageer.

• En anden fashionabel mulighed er at bruge oversatte "tatoveringer" på et færdiggjort bikiniområde. Det viser sig meget smukt og usædvanligt, og pigen kan selvfølgelig klare opgaven. Applique i guld, sølv eller andre nuancer varer mindst tre dage.

Klassiske haircuts er ikke forsvundet overalt. Tværtimod foretrækker det overvældende flertal af piger en god klassiker, maksimalt en dyb bikini eller den brasilianske version.

Sådan barberer du det intime område: Et overblik over enheder til intimt hårklipp

For at intime haircut viste sig at være vellykket, skal du ordentligt forberede dig på det. Først og fremmest forberede de nødvendige enheder. Du skal bruge:

• clipper;

• sæbe, skum eller barbergel

• Aftershave gel (eller aloe, kamille, kalendula baseret beroligende);

Hovedværktøjet er en barbermaskine. Det skal være helt skarpt, ellers vil barbering være mislykket. Et kedeligt blad er ikke kun fraværet af perfekt glathed, men også irritation, indgroede hår. Det antages, at mænds barbermaskiner er mere bekvemme til brug i det intime område, da de er specielt designet til sart hud. Derudover har de ikke ubelejlige begrænsninger, som lukker udsigten og forhindrer adgang til de mest afsondrede steder på kroppen.

Under alle omstændigheder er det bedre at tage en barbermaskine med tre eller fire blade og en gelstrimmel: det er sikrere og renere barberinger, hvilket letter glidning.

Sakse eller barbering gør det lettere at forberede proceduren. De er nødvendige, hvis hårene er meget lange. Kemiske midler (skræl, geler, sæbe, skum) bør først kontrolleres for allergier. For at gøre dette anvendes produkter på håndled eller albue.

Brug mandlige midler til barbering er ikke det værd. De har en stærk parfume, der kan irritere slimhinderne. Det er bedst at barbere med specielle produkter til kvinder. Selvom egnet og beroligende creme-shower gel, som skummes godt og har en beroligende virkning på huden.

For at kunne barbere det intime område behøver du muligvis et spejl. Det hjælper med at fjerne hår i de mest afsondrede områder og ikke blive skadet.

Sådan barberes en intim zone pige: trin for trin instruktioner

Forkert procedure vil få de mest ubehagelige konsekvenser. Selvom der er en perfekt skarp barbermaskine, en blød gel før og efter barberingen, kan resultatet blive forstyrrende. Derfor skal du vide, hvordan du barberer det intime område, og udfør alle trin i proceduren.

• Først skal du tage et bad eller et bad for at dampe ud i huden i det intime område. Du bør ikke forsømme dette stadium: Våd, afslappet hud bryder let op med hår og forbliver glattere længere.

• Overfladen af ​​huden skal rengøres med gel eller testet sæbe, der ikke forårsager irritation. Den ideelle mulighed er at gøre en peeling for at fjerne kåt hudvægt. Desuden forhindrer skrubning hårets indvækst.

• Påfør på skæreområdet skum, gel, sæbe. Med en hånd stram huden i behandlingsområdet, den anden barbering. Hvis du kører bladet på den løse, bløde hudoverflade, er det let at få ondt. Desuden skærer en barberhår hår bedre, hvis den glider langs en perfekt glat og tæt linje.

• Start barberingen bedre fra området under navlen. Bevægelsen skal være blød og glat. Nedskæringer i det intime område heler i lang tid og forårsager mange ubehagelige fornemmelser. Hvis der forekommer et skår, skal det straks behandles med peroxid.

• Du skal barbere langs hårlinjen for at undgå indvækst og mod - for at gøre huden mere glat. Derfor er det korrekt at barbere et intimt område for piger med meget følsom hud kun i retning af hårvækst. I ekstreme tilfælde er det ikke mod, at køre en barberkniv, men vinkelret, det vil sige til venstre eller til højre.

• Hvis huden reagerer normalt på barberens omvendte bevægelse og efter den første procedure ikke er irritation eller indvækst, så kan du klippe håret en gang for sin vækst og den anden mod.

• Det er næppe bekvemt at overveje resultatet, så du skal kontrollere hudens glathed med fingrene. Hvordan barberes det intime område i skinkerne? Bare så, at røre ved.

• Hvis du kører bladet på samme sted i lang tid, vil der opstå irritation. To, højst tre bevægelser skal være nok.

• Efter afslutning af proceduren skal du forsigtigt, uden at gnide, blanke huden og påføre en beroligende gel eller creme efter depilering på en tør overflade.

Daglig barbering kan forårsage rødme og irritation. Hud, først og fremmest skal du give en eller to hviledage.

Hvor korrekt: At barbere en intim zone eller at gøre depilation?

Barbering er ikke den eneste måde at slippe af med hår derhjemme. Der er mange andre måder: voks eller sukker depilation, ved hjælp af en speciel creme eller en husstandsepilator. Hvordan korrekt: barberer den intime zone eller bruger andre midler? Det hele afhænger af typen af ​​hud, det vil sige dens reaktion på en bestemt procedure og individuelle præferencer.

1. barbermaskinen Den nemmeste måde at hjemmepleje på et intimt område. Dens fordele er enkelhed, lav invasivitet, et stort udvalg af barberskrabere, fraværet af smerte og hårindvækst, samtidig med at man respekterer den korrekte teknologi. Ulemper ved barbering - risikoen for skæring, den efterfølgende vækst af grovere hårdere hår samt den korte varighed af resultatet. På den anden eller tredje dag efter proceduren vises børstehår, der forårsager visse ulemper. De injicerer, kløe, kan provokere irritation og betændelse. Men for følsom hud tilbøjelig til indvækst, er denne metode til at slippe af med håret mest foretrukket.

2. voks Meget effektiv metode til depilering, hvis udført ved hjælp af opvarmede voks og vævede strimler. Huden forbliver glat i lang tid, op til to uger, hårvæksten mærkbart sænker, de bliver lysere og blødere. Men proceduren har betydelige ulemper: det er meget smertefuldt og fører ofte til indvækst, betændelse og hudirritation. Derudover skal du vente til håret vokser en halv centimeter. Metoden er kun egnet til piger med høj smerte tærskel og ufølsom hud.

3. Shugaring. Den nærmeste relative af voksaflejring, adskiller sig fra voks i en mere harmonisk sammensætning af pastaen. Fordelene og ulemperne ved fremgangsmåden er de samme som ved voksning af huden. Imidlertid er hårets indvækst efter sukkeraflejring stadig mindre. Hvis du gør alt rigtigt, skal du forberede huden og rive massen i løbet af hårvæksten, så pæren er skadet mindre. Metoden anses for at være blødere end voks, mindre smertefuld og kan være velegnet til piger med mere følsom hud.

4. Creme. En kemisk sammensætning påføres huden for at opløse hårets aksel, hvorefter de let fjernes med en spatelskraber. Enkeltheden og manglen på smerte gør denne måde elskede af mange piger. Desuden vil hårpolerne misfarve og blive tynde, hvis du bruger afskalningscreme regelmæssigt. Det virker imidlertid ikke på hårde og tykke hår.

5. Husholdnings epilator. Ganske let at bruge metode til at håndtere hår. Giver dig mulighed for hurtigt at behandle et ret stort område af hudoverfladen, men virker ikke på for korte og lange hår. Du skal vente på optimal vækst, forsigtigt forberede huden før proceduren og tage sig af det efter. Resultatet varer lang tid, hårene bliver tyndere. Ulemper: alvorlig smerte og indgroet hår. Velegnet til meget hårdføre piger med normal ufølsom hud.

Affiltreringsmetoden vælges individuelt. Hvis du forstår, hvordan man korrekt barberer det intime område og tilpasser sig denne metode, kan du perfekt komme sammen med en enkel, pålidelig og helt smertelig barberkniv.

Cream til hvidtekalk tender intime områder. Enkel og effektiv

Ingroet ansigtshår: årsager, symptomer og behandling