Barberede ben i mænd: Kvindernes mening om dette

Kvinder. Det var fra det svagere køn, vi spurgte om hans holdning til mænds barberede ben. Og det er hvad de sagde til os.

Yderligere historien fra den første person. Læn dig tilbage.

Mandlige barberede ben er dårlige

Han barberer sit ansigt, armhuler, arme, lyske. Barbere flere ben? Hvad slags tull? For tyve år siden blev den hårede mand opfattet normalt, men i dag har verden helt gled ind i glamourens cesspool. Okay, en kvinde skal være glat og blank, ligesom Maxims dækning, men hvorfor skal en mand?

Du spørger et meget forudsigeligt spørgsmål: hvorfor skal mænd se værre end kvinder? Svar: hår på benene betyder ikke værre. Og generelt er barberede mandben et solidt og sikkert skridt i retning af tredje sal: et gulv hvor alle - mænd og kvinder - ikke kun er på det ene ansigt, men også på de ene ben.

Barberede ben - at lide kvinder? Nonsens: Vi kan lide pumpede og stærke ben, men ikke skrøbelige-skinny blå, barberet til nul og smurt.

Mandlige barberede ben er gode

Det er ret behageligt for en mand at gå tungen gennem de ceremonielle kvinders steder. Kvinder er ikke mindre tilfredse, især hvis det er elsket og ønsket. Åbenbaring af en af ​​vores læsere:

"Min baldeat, når jeg bruger tungen på armhulen, bider du brystvorten, drypsirupen på lårets indre side nær kønsorganerne... Og så licker jeg. Snør ikke, det er en ganske behagelig følelse. Så jeg dråber, og så tager jeg en slik og der er en kapet... Sådanne tykkelser... Når jeg løb et slik over mit bryst og derefter langs den samme indre side af mine lår. Og så tog hun dette slik i munden. Lang spyt hår... "

Ofte er uhåret forbundet med brutalitet, testosteron. Falsk mening, fordi maskulinitet er bestemt af handlinger, og ikke af tilstedeværelse eller fravær af vegetation på mænds ben. Arnold Schwarzenegger, for eksempel. Den største bodybuilder i historien, og hans ben barberet. Og ikke kun ben. Og hvad er han, en mand med mangel på testosteron?

Barberende ben eller ikke barbering er ikke dikteret af mode, men af ​​en følelse af stil, udholdenhed, takt, opførsel, selvværd. For en mand og en mand er to fundamentalt forskellige ting.

"En mand med ulækkert lang hår på hans ben opfattes af mig som et dyr", er en anden åbenbaring af vores læser.

Resultatet

Vanskelig historie, hvorfra det ikke er let at lave en dom. Generelt er et spørgsmål om smag. Uanset om du har barberede ben eller ej, forblive en mand, ikke miste dit ansigt og altid være "i stil." Dette er det vigtigste.

Skal mænd barbere deres ben

Moderne modetrends dikterer, at kroppen skal forblive så lille hår som muligt. Derfor forsøger kvinder rundt om i verden på forskellige måder at permanent slippe af med uønsket vegetation. Mange repræsentanter for det stærkere køn spekulerer også nogle gange om det er værd at barbere en mands ben eller betragtes det som dårlig form?

Medicinske kontraindikationer til barbering af ben

Hvorfor mænd ikke barberer deres ben, selvfølgelig og uden yderligere forklaring. Men mange mennesker er interesserede i svaret på spørgsmålet om, hvorvidt mænd har brug for at barbere deres ben, og er en sådan procedure skadelig generelt? Talrige kliniske undersøgelser har bekræftet, at veludført depilering og hårfjerning ikke er sundhedsskadelig.

Kan mænd barbere deres ben? I mangel af absolutte kontraindikationer tillader dermatologer enhver form for depilering absolut overalt på kroppen.

Hvad angår barbering, er der ingen effekt på kroppen, så proceduren kan betragtes som helt sikker. Det vigtigste er at udføre fjernelse af vegetation så kompetent som muligt under hensyntagen til alle regler og anbefalinger.

Hjælp! Med særlig omhu bør barbering udføres med åreknuder samt i nærvær af dermatose.

Behovet for at barbere mænds ben

På trods af at depilation anses for langt fra den mest populære procedure for mænd, barberer nogle mænd stadig deres ben. I de fleste tilfælde skyldes dette den type faglige aktivitet, da nogle af dem simpelthen ikke tillader tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen. Hvorfor barber mændene deres ben, og hvem gør det ofte?

 • atleter. Professionelle cyklister, tennisspillere og svømmere fjerner ofte vegetation fra huden. Dette skyldes, at hår kan påvirke hastigheden og bevægelsen negativt, da de modstår luften. På trods af at mange mennesker anser en sådan mening for at være dum, er det absolut ikke tilfældet. Talrige forsøg har bekræftet, at en person med glat hud bevæger sig i vandet hurtigere end en svømmer med hårede ben;
 • bodybuildere. Repræsentanterne for dette professionelle barbering er også en nødvendig procedure. I dette tilfælde er det rent æstetisk;
 • strippere. Barbering af benene udføres også for at opnå maksimal æstetik.

Den absolutte indikation for barbering af benene er den kommende operation. Hvis en mand skal gennemgå kirurgi på underbenene, er det simpelthen uacceptabelt at lade hårene stå på benene. Hvis mindst et hår skæres af med en skalpel og falder ind i såret, er der mulighed for infektion og suppuration, som aldrig bør tillades. Også hår opsamler støv- og fedtpartikler, hvilket øger risikoen for kontaminering betydeligt efter antiseptisk behandling.

Sådan barberes manens ben

Hvis det blev besluttet at slippe af med vegetationen, før man påbegynder aktive handlinger, er det påkrævet at finde ud af, hvordan man barberer mænds ben. På trods af at handlingsalgoritmen ikke er forskellig fra behandlingen for kvinder, er det ikke alle, der ved, hvordan man udfører depilation for at minimere risikoen for komplikationer. Dermatologer advarer om, at proceduren skal udarbejdes omhyggeligt, kun i dette tilfælde kan du regne med et positivt resultat.

Forbereder sessionen

Skal jeg barbere håret på en mands ben og hvordan man skal forberede mig på sessionen? Det er en meget almindelig fejl for både mænd og kvinder at ignorere forberedelsesfasen, og det betragtes faktisk som det vigtigste. Hvis du ikke forbereder huden til barbering, øges risikoen for indgroede hår flere gange.

Også i dette tilfælde vil resultatet ikke være så længe de døde celler tilbage på huden vil forstyrre hårfjerning og sætte sig fast mellem knivene. Før du begynder depilation, skal du tage et varmt bad, det vil hjælpe med at åbne porerne og lette barberingsprocessen. Derudover er det vigtigt at skure huden før skrabning. Peeling kan både købes og personligt forberedt.

Ydelse og teknologi

Når skrubben er færdig, kan du fortsætte til selve behandlingen.

 1. Uanset zonen udføres barbering altid på våd hud ved hjælp af særlige fugtgivende geler og skum. Hvis det er muligt, er det bedre at købe et specielt værktøj, da de giver den bedste slip. Sammensætningen skal fordeles jævnt på benene (i en hvilken som helst retning) og lade det stå i 3 minutter.
 2. Derefter tages den nye sikkerheds barbermaskine. Det er meget vigtigt, at barbermaden er af høj kvalitet, udstyret med flere knive og en gelstrimmel. Det anbefales ikke kategorisk at anvende engangsmaskiner, da de i de fleste tilfælde ikke er skarpe nok og ofte forårsager skade. Maskinen fører i retning fra ankel til knæ, mod hårets vækst. Bevægelsen skal være glat og langsom, med lidt pres.
 3. Det er vigtigt at huske at du ikke bør behandle det samme sted flere gange, da dette kan forårsage skade på huden.
 4. Efter at benene er blevet fuldstændig behandlet, kan du fortsætte til området over knæene. Stoffer i dette sted behandles i henhold til samme algoritme for handlinger.

Efter afslutningen af ​​proceduren vaskes rester af gel eller mousse med varmt vand. For at forhindre komplikationer forekommer der en særlig beroligende aftershave lotion på dine fødder.

Hvor skal man være forsigtig

Skal en fyr barbere sine ben og hvordan er det gjort? Eksperter advarer om, at underkropperne, som enhver anden zone, skal barberes meget omhyggeligt. Skarpe og for hurtige bevægelser kan forårsage dybe nedskæringer, så skynd ikke er det værd alligevel. Der kræves stor forsigtighed for at gå gennem knæene og i området under dem, da bladet ikke dækker dette område helt.

efterbehandling

Hvis huden er normal, er der ikke behov for særlig pleje efter depilering. I dette tilfælde er en behandling med en beroligende eller fugtgivende creme tilstrækkelig i de næste 3 dage.

Men hvis en mand har en temmelig følsom epidermis, kan han efter fødning behandles med Bepanten, Panthenol eller enhver anden regenererende salve. Det er nødvendigt at anvende helbredende midler i 3 dage.

De hjælper ikke kun med at genoprette huden hurtigere, men forhindrer også risikoen for rødme. Hvad angår konventionelle fugtighedscreme, vil resultatet af anvendelsen af ​​sådanne midler i dette tilfælde være utilstrækkeligt.

Anbefalinger og feedback

Skærer mændene deres ben? Sociale undersøgelser bekræfter, at denne procedure udføres med højst 5% af repræsentanterne for det stærkere køn, og de udfører også hårfjerning i forbindelse med deres professionelle aktiviteter. De fleste af de adspurgte mener, at mænds glatte ben ser uæstetiske ud, og ødelægger billedet som helhed betydeligt.

Hvis en mand stadig skal fjerne vegetationen fra lemmerne, er det bedre at gøre det ved hjælp af barbering. Hvis du ofte udfører hårfjerning, som påvirker folliklerne, kan det i fremtiden sænke hårvæksten og få dem til at vokse kun i bestemte områder, hvilket er yderst uønsket for mænd.

konklusion

Skal jeg barbere mine ben, skal hver fyr selv bestemme selvstændigt, ud fra individuelle præferencer og behov. Hvad angår den feminine mening, opdeles de unge damer også i 2 lejre. Nogle piger vil gerne se ved siden af ​​hinanden en moderne ung mand, som på alle mulige måder holder øje med sig selv, andre foretrækker "rigtige mænd" og tror, ​​at vegetationen på torso og på benene simpelthen må være.

Har mænd brug for at barbere deres ben: resultaterne af undersøgelsen

For nylig bemærkede en af ​​redaktørerne for Men's Health en barberet fyr i en gyngestol. Og redaktørerne tænkte: Måske er det her modeen gik? Det er klart, at cyklister og svømmere har brug for dette på grund af deres specificitet: i det første bliver sår og ridser hurtigere, i det sidste forbedrer aerodynamikken. Men vi ønskede at forstå, om den gennemsnitlige fyr burde barbere sig der lige under.

Så vi interviewede vores gruppe på Facebook. Resultaterne ramte os bare. Det viste sig, at selvom de fleste fyre ikke rager deres ben rent, bruger 33% en trimmer til at forkorte håret på deres ben. Og endnu 15% stadig barberer helt. Således gør næsten halvdelen af ​​respondenterne noget med hår på underbenene.

Og hvad synes kvinder om dette? Vi bad kolleger fra Women's Health om at undersøge deres gruppes tilhængere på Facebook. Og her er resultaterne: næsten 30% af kvinderne sagde, at de kan lide, når en mand har kort hår på benene, og 22% elsker, hvis hans hår er barberet rent. Det betyder, at mere end halvdelen af ​​de undersøgte kvinder tror på, at der med noget hår på deres ben skal gøres noget.

Så hvis du ikke har gjort noget med dem hidtil, vil du nok blive overrasket over at du var i flertallet med en meget lille margin. Og hvis du vil eksperimentere, er det her alt du behøver at vide, før du anvender barbermaskinen til de steder, hvor den endnu ikke har været.

Hvorfor gør gutter det?

Sådan fortæller Aaron Marino, en mandlig billedkonsulent fra Atlanta, dette fænomen: "De fleste gutter vil ikke rage deres ben rent, men de skærer og tynder vegetationen på deres ben, så de ikke ser overgroede. Det vil sige, at de i det væsentlige bryr sig om håret på deres ben. Jeg anser mig selv mere æstetisk. Da jeg begyndte at svinge, skar jeg håret fra mine hænder, så muskelaflastningen kunne ses bedre. I en verden af ​​bodybuilding anses ikke et tabu for at slippe af med kropshår. Så jeg fortsatte jobbet og afskåret håret på mine ben. Så jeg kan godt lide, hvordan jeg ser og føler min krop. Jeg har bare ikke brug for hår. "

Hvordan slipper de af håret?

I dag i spa er ikke kun kvinder. Der kan de tilbyde dig hårfjerning ved hjælp af voks, hvilket giver et længere og renere resultat end barbering. Det gør ondt, ja, men det er det værd. Nå, hvis du har en lav smerte tærskel eller en tynd tegnebog, ingen bekymrer dig om at barbere dine ben selv. Køb en god barbering gel, engangs maskine og gå. For at undgå udskæringer skal bladene sidde parallelt med gulvet. Med andre ord, bevæg dig op fra dine ankler til dine hofter. Og hold dine knæ lige, fordi barbermaskiner ikke klare sig godt med buede hårde områder, som f.eks. Et bøjet knæ.

Hvad ser det så godt ud med rene barberede ben?

Nogle dele af din krop vil ikke skinne, hvor meget du ikke barberer dem. For eksempel dine testikler. Men dine ben... Hvis du kan barbere dem uden at skære dig selv, vil din hud skinne. For at øge effekten kan du bruge kropsolier og bruge fugtgivende lotioner.

Hvad med depilatory cremer?

Ifølge dem, der prøvede dem, bør denne mulighed tages i betragtning i den seneste sag. Disse produkter kan arbejde på tyndt hår, og på tykke kan de mislykkes, så dine ben kan ende op med at blive dækket af hår. Nå, tweaks fra disse cremer som sunde. For ikke at nævne det faktum, at mellem ansøgninger skal tage mindst 72 timer, så i tilfælde af et uventet møde kan der være problemer. Generelt er det bedre at barbere.

Og hvis jeg vil have en tatovering på min kæl, er barbering mine ben en god ide?

Ikke godt, men bare fantastisk. Alle de tatoveringsledere vi interviewede sagde, at det altid var mere behageligt for dem at arbejde på et rent lærred.

Hvad mere barberer mænd?

Hvorfor barbere spanske mænd deres ben og epilere deres bryster, mens brasilianere skærer deres hår kort i lysken? Intim vegetation: vokse, trimme eller barbere?

Secrets of male beauty

Tilbage i 1985 købte kun hver fjerde mand i Europa selv varer til barbering og selvpleje (for resten blev det gjort af veninder, hustruer og mødre), og i 1998 gjorde hver anden person det, og i 2004 tegnede sig 69% af mændene (1).

Den mest interessante tendens forbundet med andelen af ​​uafhængige køb var, at mænd begyndte at erhverve og bruge meget mere fugtighedscreme og andre hudplejemidler samt produkter til hårfjerning og forkortelse af kropshår.

Skærer mændene deres ben?

ProcterGamble Research Center har studeret holdninger fra mænd fra forskellige lande til tilstedeværelsen eller fraværet af "intim" vegetation på deres krop (2). Undersøgelsesdeltagere angav, hvilken hårlængde de foretrækker at forlade på deres ben, bryst, lyske og underarms.

Svarene blev kombineret, og derefter blev gennemsnittet for et bestemt land beregnet. Jo større figur, desto længere er den foretrukne hårlængde i hvert af de ovennævnte områder af kroppen. En enhed betyder næsten fuldstændig fravær af vegetation, de fem-tunge tykninger.

Tyskland

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 1/5
 • Bryst - 3/5

Tyske mænd er meget omhyggelige med hår på deres ansigt og krop - det er ikke for ingenting, at det tyske marked for barberingsprodukter er den største i Europa (ca. 22% af alt salg og ca. 130 millioner euro i 2010), der er tredje i verden efter USA og Brasilien (3 ).

Tyskerne foretrækker at forlade deres underkrop og hår på deres ben "som det er" (tilsyneladende forekomsten af ​​koldt klima ved europæiske standarder), skære hår i lænen og brystet. De foretrækker ikke kun at skære armhulerne, men at barbere dem helt.

Spanien

 • Fødder - 1/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 3/5
 • Bryst - 1/5

Spaniens varme klima med sin strandkultur har en betydelig indflydelse på lokalbefolkningen - i modsætning til mændene i andre lande tåler spanierne absolut ikke tilstedeværelsen af ​​vegetation på brystet og håret på deres ben uden at barbere armhulen og bære et skæg.

Produkter til mandlig hårfjerning (for eksempel hårfjerningsstrimler på Veet for Men legs) sælges i hvert supermarked, og med reklameplakater af laserpyntesaloner vil garvede machos med helt hårløse bryster smile over dig i hele Spanien.

Frankrig

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 3/5
 • Bryst - 2/5

Da den største tendens i mandlige skønhed i Frankrig er tre-dages stubben, og Phillips og Braun selskaber sælger trimmere til skægpleje på dette marked, påvirker dette også holdningen til intim vegetation.

De fleste franske folk foretrækker at forlade håret på kroppen "a la naturel", ikke barbering og ikke skæring og specielt ivrig efter at bevare uberørt hår i lysken og på benene. Bemærk, at selv franske piger ikke altid barberer armhulerne.

Brasilien

 • Fødder - 4/5
 • Groin område - 1/5
 • Armhuler - 1/5
 • Bryst - 1/5

Den ekstremt varme brasilianske sommer gør at du tager et brusebad mindst to gange om dagen, og brug af deodoranter og antiperspiranter er faktisk obligatorisk. Det er derfor, at det lokale marked for mænds personlige plejeprodukter nærmer sig amerikansk størrelse. (3).

Den brasilianske mand er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​et massivt skæg og massive muskler, der accentueres af manglen på vegetation. Og siden afslappet, ikke-bindende sex er en næsten dagligdags kendsgerning, er skærehår i ljummen almindelig.

Rusland

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 2/5
 • Bryst - 2/5

På trods af at russiske mænd er konservative med hensyn til selvpleje, er vores marked for barbering en af ​​de største i Europa. Interessante, men selv banale deodoranter bruger samtidig kun 5-7% af mændene i Rusland.

Barberben i Rusland er tilsyneladende et hårdt tabu - undtagelser er kun tilladt for professionelle svømmere og balletdansere. Trimming af hår i lysken følger reglen "bare sådan at ingen mærker", men at trimme armhulerne bliver mere og mere populær.

Holdningen til vegetationen på mænds krop fra forskellige lande er fundamentalt anderledes: hvis spanierne foretrækker skæg og barberede ben, mens brasilianer foretrækker shaggy ben og barberede bryster, så ryger og franskmænd normalt slet ikke noget.

 1. Mænds grooming industry showcase
 2. Body grooming og hårfjerning for mænd rundt om i verden, kilde
 3. Glødende vækst for europæisk humørpleje marked, kilde

Hvorfor og hvordan man barber mænds ben?

I dag er det blandt piger ikke overraskende at se epilering af forskellige dele af ansigt og krop. Det er en integreret del af det ideelle billede af en velplejede kvinde og er det ubestridte aspekt af skønhedsstandarden. Men blandt mænd er hårfjerning meget mindre almindeligt. Overvejet den traditionelle fjernelse af hår fra ansigtet. Depilation af armhuler, bryster og endda det intime område bliver almindelig blandt kvindelige mænd for kvindelig glæde.

Lidelse fra overdreven vegetation henvender sig til fagfolk i salonen eller klinikken for at slippe af med hårets ryg og skulderområder. Hvad er det, men barberede ben blandt det stærkere køn er yderst sjældne.

Hvis du tænker på, om man skal barbere mænds ben, vil sandsynligvis svaret være nej. I vores tid betragtes menneskehedens hårdhed, herunder deres ben, som en attribut af brutalitet. Men der er dem der stræber efter at gøre benene helt glatte. Det er en fantastisk kendsgerning, men i forskellige lande behandles epilering af kropsdele forskelligt.

Hvorfor har de brug for det?

Der er grunde til at opfordre mænd til at tage maskinen op og fjerne hår fra deres fødder. Blandt disse er:

 • professionelt behov: kunstner, atlet osv.
 • ønsket om pleje og hygiejne
 • Ønsker om at blive mere attraktivt i øjnene af din partner / partner og din egen.

Hvis dette kræves af erhvervet, skal selv de mest modige adlyde. Det antages, at en danser, en svømmer, en cyklist, en kunstner, en stripper, en bodybuilder og andre mænd i samme erhverv skal slippe af med håret på deres ben.

Øget hårhår i benene, ifølge nogle, ser forkert ud, forvrider det velplejede billede.

Moderne mænd, som f.eks. Metrosexuals, barberer for eksempel håret i skønhed, æstetik og billedvedligeholdelse.

Nå, hvordan man ikke nævner repræsentanter for ikke-traditionel seksuel orientering, for hvem hårfjerning betragtes som et uundværligt privilegium og understreger deres tilbøjeligheder. I retfærdighed bemærker vi, at barberede ben ikke altid betyder en mans holdning til homoseksualitet, ligesom ikke alle homoseksuelle barberer deres ben.

Hvordan barberes?

Det ser ud til, at hvem, hvis ikke mænd, så ofte står over for en barbermaskine for at fjerne vegetation fra ansigtet, ved hvordan man korrekt bruger dette værktøj. Men barbering skæg og ben er forskellige. Dem, der har denne procedure for første gang, bør kende sig til nuancerne i implementeringen.

Den optimale længde af hår bør ikke overstige 5 mm. Hvis hårene er længere - skal de forudskæres ved hjælp af trimmeren. Før du starter proceduren, er det bedre at dampe huden, tage et varmt bad og skrubbe. Det er dejligt at hjælpe med at slippe af med døde hudskalaer. Barbering i vand anbefales ikke, hvorved der øges risikoen for skæring. Det er nemt at skade huden og tørre. Sørg derfor for at smøre huden med skum eller gel.

Hovedregelen er et skarpt knivblad, og selv et kniv er bedst. Foretage en barbermaskine med flere blade og aloe-gennemblødt strimmel.

Husk at du skal flytte maskinen i retning af hårvækst. Ja, i modsat retning vil du få tættere barbering, men du vil få ubehagelige konsekvenser i form af rødme, irritation og indgroede hår.

Det er bedre at gå gennem maskinen på samme sted en gang. Gentagen kontakt vil allerede røre på det øverste lag af huden og forårsage skade. Efter depilering er det ønskeligt at fugtige fødderne med fløde eller olie.

Ikke overflødigt vil være den regelmæssige brug af specielle produkter, hvis virkning sigter mod at bremse hårvæksten.

Bivirkninger

I forfølgelsen af ​​glatte fødder må man ikke glemme de ledsagende fænomener: kløe, brænding, irritation, nedskæringer og indgroede hår. Snart vil dine ben begynde at kløe med misundelsesværdige regelmæssigheder - så hårene vil bryde igennem det øverste lag af huden.

En skarp maskine kan medvirke til at undgå nedskæringer, kedelige blade vil helt sikkert forårsage skade. Hvis dette sker, behandle såret for at eliminere risikoen for efterfølgende betændelse og infektion. For ikke at forstyrre væksten skal du regelmæssigt skrubbe dine ben ikke kun før du fjerner hår, men også med hvert bad.

Har mænd brug for at barbere deres ben?

Hvad angår armhulerne og hovedet, er det klart, at du skal passe på, barbere. Men hvad skal man gøre med benene? Ligesom hår der, men ikke så meget som på hovedet, men helt normalt. Spørgsmålet er, hvordan relaterer samfundet til dette?

På erfaring vil jeg sige det på meget forskellige måder. Nogle mennesker er jaloux, andre siger, at det er modbydeligt, andre at det er brutalt. Forstå ikke hvad du skal gøre. Shave? Skinneben?

Hvordan relaterer samfundet (dig) til dette? (gælder både mænd og kvinder)

Fortæl venner

Kommentarer

Kommentarer til dette indlæg er deaktiveret.

© 2018 Landsbyen. Nyheder fra Moskva, Skt. Petersborg. Mennesker, steder, begivenheder. Brug af The Village materialer er kun tilladt med forudgående samtykke fra indehavere af ophavsret. Alle rettigheder til billeder og tekster i sektionen Nyheder tilhører deres respektive forfattere.
Vejrudsigt fra OpenWeatherMap

Vi bruger cookies til at indsamle statistikker og gøre indhold mere interessant. Cookies bruges også til at vise mere relevante annoncer. Du kan læse mere om cookies og ændre dine browserindstillinger.

Barberede ben i mænd: Kvindernes mening om dette

Kvinder. Det var fra det svagere køn, vi spurgte om hans holdning til mænds barberede ben. Og det er hvad de sagde til os.

Yderligere historien fra den første person. Læn dig tilbage.

Mandlige barberede ben er dårlige

Han barberer sit ansigt, armhuler, arme, lyske. Barbere flere ben? Hvad slags tull? For tyve år siden blev den hårede mand opfattet normalt, men i dag har verden helt gled ind i glamourens cesspool. Okay, en kvinde skal være glat og blank, ligesom Maxims dækning, men hvorfor skal en mand?

Du spørger et meget forudsigeligt spørgsmål: hvorfor skal mænd se værre end kvinder? Svar: hår på benene betyder ikke værre. Og generelt er barberede mandben et solidt og sikkert skridt i retning af tredje sal: et gulv hvor alle - mænd og kvinder - ikke kun er på det ene ansigt, men også på de ene ben.

Barberede ben - at lide kvinder? Nonsens: Vi kan lide pumpede og stærke ben, men ikke skrøbelige-skinny blå, barberet til nul og smurt.

Mandlige barberede ben er gode

Det er ret behageligt for en mand at gå tungen gennem de ceremonielle kvinders steder. Kvinder er ikke mindre tilfredse, især hvis det er elsket og ønsket. Åbenbaring af en af ​​vores læsere:

"Min baldeat, når jeg bruger tungen på armhulen, bidder brystvorten, dryppende sirup på indersiden af ​​låret nær kønsorganerne. Og så slikke. Snør ikke, det er en ganske behagelig følelse. Så dripper, og så forpligter jeg mig til at slikke og der kapeter. Sådanne tykkelser. En gang løb hun en lollipop over hendes bryst og derefter langs den samme indre side af lårene. Og så tog hun dette slik i munden. Lang spyt hår. "

Ofte er uhåret forbundet med brutalitet, testosteron. Falsk mening, fordi maskulinitet er bestemt af handlinger, og ikke af tilstedeværelse eller fravær af vegetation på mænds ben. Arnold Schwarzenegger, for eksempel. Den største bodybuilder i historien, og hans ben barberet. Og ikke kun ben. Og hvad er han, en mand med mangel på testosteron?

Barberende ben eller ikke barbering er ikke dikteret af mode, men af ​​en følelse af stil, udholdenhed, takt, opførsel, selvværd. For en mand og en mand er to fundamentalt forskellige ting.

"En mand med ulækkert lang hår på hans ben opfattes af mig som et dyr", er en anden åbenbaring af vores læser.

Resultatet

Vanskelig historie, hvorfra det ikke er let at lave en dom. Generelt er et spørgsmål om smag. Uanset om du har barberede ben eller ej, forblive en mand, ikke miste dit ansigt og altid være "i stil." Dette er det vigtigste.

Hvorfor begynder mænd at barbere deres ben? Og er det værd at gøre?

For nylig har jeg bemærket, at der er en mand i shorts, og han har barberede ben. Min nabo er omkring 50 år gammel, og han er der også. Hvorfor mand barbere benene. Det ser latterligt ud som en lille dreng, men ikke som en mand.

Svarene på dit spørgsmål kan være følgende:

 1. Vi besluttede at tage et eksempel fra kvinder.
 2. Tidligere - tidligere strippere eller dansere. Håret på benene voksede ikke efter depilation.
 3. Svømmere eller cyklister.
 4. Homoseksuelle mænd
 5. Barber på argumentet.
 6. Håret faldt ud. Måske har de noget med sundhed (hormonal, for eksempel eller påvirket stråling).

Jeg kender svaret, mænd barberer deres ben for at bære strømpebukser, fordi det ikke er behageligt at bære strømpebukser på hårede ben. Jeg kender det til mig selv, fordi jeg selv bærer strømpebukser, jeg bærer kvinder først, så bestilte jeg mænds strømpebukser i online-butikken Loretta, jeg bar dem udenfor under jeans, under shorts, jeg synes at strømpebukser er unisex, og om du er mand eller kvinde. Jeg bar strømpebukser og ikke barberede mine ben, det var ikke meget behageligt, nogle gange kløe, og fornemmelserne var ikke behagelige, så besluttede jeg at barbere mine ben, jeg tænkte i lang tid at barbere eller ikke barberer, men så besluttede jeg selv for, at hvis det nye hår ville vokse ganske hurtigt. Og jeg fortryder ikke, glatte ben plus strømpebukser er en utrolig behagelig følelse. Selvfølgelig bærer jeg ikke strømpebukser om sommeren, kun i koldt vejr, men jeg barberer benene en gang om ugen, opretholder glathed, det er meget sværere at skære på ukrudt.

På hvilke steder skal en mand have hår, og på hvilke steder er det bedre ikke at

Vi fandt en kvinde i redaktionen og krævede at afklare dette kontroversielle punkt en gang for alle.

De fleste af materialerne på vores hjemmeside er anonyme. Men ikke denne. Med dette materiale ønskede ingen at kommunikere selv under overskriften hemmeligholdelse. Så jeg vil være den til at anbefale barbering eller ikke barbering til dig, læseren, forskellige reserverede steder i din krop. På det simple grundlag, at jeg er kvinde. Og derfor har jeg i erfaringens arsenal mange timers samtaler med mine hoppy veninder og jeg er kompetent til at tale om, hvor vegetationen på den mandlige krop er relevant, og hvor fu-fu-fu er.

Umiddelbart foretage en reservation, chefen mødte mine anbefalinger nervøst. "Landets vigtigste mænds magasin kan ikke råde læseren til at barbere w ** y!" - chefredaktøren råbte og løb ud af redaktionen. De leder efter ham. Jeg forudsiger også kommentarer fra mænd, som "Nå, du giver, en ægte mand skal være håret!". Fra kvinder: "Intet af den slags, en ægte mand skal være håret!" Fra din mor: "Og for det skyldte du færdig historieafdelingen, Masha?" Og alligevel ville jeg vove mig. Så lad os komme i gang.

Steder hvor hår ikke bør være overhovedet

Buttocks, og ryggen strømmer jævnt ind i dem

Ikke en enkelt kærlighedsaffære indeholder sådanne linjer: "Før du skynder dig ind i dammen for at redde Adele, slog Julio for at ikke blive våd, sin T-shirt på sig selv. Adele følte, at benene svækkede, selv om hun var i vandet - håret på Julio's ryg så så silkeagtig og uretfærdigt ud. Så der er ingen sådanne linjer overalt. Og der er en bestemt grund til dette - håret på mandens ryg såvel som på mands balder er slet ikke sexet. Jeg udtrykker mig selv mere dristigt - intet. Håret bageste kofanger er ikke forbundet med piger med maskulinitet. Snarere med forsømmelse og lidt med programmer om den vilde natur - og i aseksuel forstand. Heldigvis er sådanne manifestationer af genetiske bounty ikke almindelige. Men du skal håndtere dem nådesløst og på den mest afgørende måde.

Hårete ryg og balder er måske den eneste rigtige grund til en mand at besøge en nativity scene med det dæmoniske navn "Skønhedssalon". Regelmæssig barbering, der er øget shaggy i fjerntliggende provinser, kan ikke besejres. For det første vil du selv ikke nå. For det tredje, at spørge reglerne i Genève-konventionen om intersexrelationer for at forbyde din kæreste. For det femte (ja, jeg har en dårlig score), selvom du på en eller anden måde klarer at barbere dit hår, vil de vokse tilbage, og de bliver hurtigere, hårdere og stærkere. Desværre er dette hårets reaktion på barbermaskinen. Så held og lykke i kabinen. Lad dig være nødt til at gå der under nattedækket, vige væk fra skyggerne og slappe af, når du råber: "Vova, hvad er du?"

Steder hvor hår skal være kort beskåret

Armhule og lænder

Jeg formoder, at du allerede har værdsat fordelene ved de beskårne underarms uden min skrivning. Det er hygiejnisk, det er behageligt, det lugter ikke. Ja, og deodoranten vil være taknemmelig for sin ejer - der kan lide at hacke til at arbejde gennem den uigennemtrængelige jungle. Og nu vil jeg være forsigtig, da jeg træder på det reserverede område. Når alt kommer til alt kommer vi tættere på, uden overdrivelse, det vigtigste. Mere præcist til sit miljø. Så uden undtagelse er mine venner enige om, at kortskåret hår i lyskeområdet er fint. Desværre anser mænd ikke alle mine venner på samme måde. Venner sørgeligt sørger. Du vil ikke forstyrre mine venner? (Ja, det er en trussel. En af mine venner kan trods alt være i din seng).

"Men hvorfor?" Du spørger indigneret. Jeg vil stille dig et andet spørgsmål: Ville du blive overrasket, hvis du kom til Louvre, fandt du ud af, at statuen af ​​Venus de Milo er lavet over brystet ved stilladser? Selvfølgelig ved du, at Venus er inde, og du har en god ide om, hvordan det ser ud. Og alligevel stødende. Jeg ville endnu engang beundre denne skønhed. Helt. I fuld vækst. Desuden er oralt sex ikke blevet annulleret endnu heller (selvom Roskomnadzor, tror jeg, tænker på dette). Jo mindre sceneri med oralsex, jo mere praktisk.

Steder hvor håret kan frolic for sjov

Ben, arme, bryst, mave

Og her giver vi dig en tom check, kære læser! Vokse hår - jeg vil ikke have det! Syng, fejr triumf af hårdhed! Jeg vil sige mere: pigerne er mere forstyrrede af den fuldstændige mangel på hår på ovennævnte steder. På en eller anden måde er det unødigt androgynt. Ikke så langt vi kravlede væk fra dyrene for at nyde de hårløse mænd. Vi kan lide tilstedeværelsen af ​​noget vildt og vildt i dig.

Mænd barberer ben

Dette er nu populært hos vores asiatiske naboer. Alle hipsters i Korea og Japan går allerede med glatte ben.

 • Topbedømt
 • Først på toppen
 • Faktisk top

272 kommentarer

Dette er selvfølgelig godt. Men jeg skræber hele kroppen. Så snart jeg er færdig med sidste del, skal jeg starte på en ny.
Så åh og ah ny mode. At være mig uden piger hele mit liv (

Hvorfor skal jeg lave en trøje, når jeg altid har mit termiske undertøj med mig under mit tøj?

Jeg viper næsten smoothie ud af sådan uagtsomhed i termer!

For det første ønskede jeg at skrive en socialt aggressiv koment på homoseksuelle, og så viste min hjerne en "furry" pige. Hvordan kan jeg stoppe med at kigge efter en chubak på en pornohub?

star wars xxx parodi. der er en scene med chewbacca

Med hensyn til barbering ben.

Jeg forsøgte engang ("hvorfor ikke?"), Var i en vild glæde. Følelsen af ​​hvordan stoffet i bukserne rører ved huden er fantastisk.

Jeg troede det ville kløe, da håret begyndte at vokse, men det viste sig at alt ikke var så slemt.

Har du en hårklipper?
Den bedste mulighed er at skære dem regelmæssigt uden en dyse, "under 0".

Jeg personligt bare barberer hver 4 millimeter, som den bedste mulighed. Det handler om 2-3 uger i tide, selv om jeg ikke overvejede det med vilje. Jeg bruger ikke cremer.

Ved dumhed før en date med en pige besluttede jeg at barbere godt, jeg blev båret væk og barberet under testiklerne, alt var normalt, indtil det begyndte at vokse og fornemmelserne var som en kniv mellem mine ben

Efter den tredje barbering er allerede normen. Bare gør det mere end en gang om året.

For det faktum, at manden barberer benene, er min personlige mening på en eller anden måde ikke særlig: (Nogle piger synes selvfølgelig, men mit eget instinkt begynder ufrivilligt at genere mig "hvordan er det? Hvorfor? Læbestift læber og læber til at vokse, og det vil blive betragtet som normalt. "

Det forstås, at mens løget begynder at vokse, indtil håret vokser. Og ikke straks klatrer hårdt hår.

Om som Granny Dunya fra Ust-Muhosranska tænke over din Shugaring "ish by hore, ben smurt med sig selv honning, vil snart begynde at barbere mere Mandu!"

Jeg har aldrig barberet koneshs ben, men tidligere mans manikyr var også vildskab, og min bedstefar sagde altid "du skal stinke af en rigtig mand!".

Så dette er ikke barbering af benene - rester af fortiden men meninger af mennesker, der er bange for alt nyt. Hvis det næste år bliver en global trend, vil du glædeligt glemme, at det for dig er en eller anden måde "fe"

Faktum er, at alt er godt i moderation. Du hævder da, at alle dem, der ikke barberer deres ben nu, er nødvendigvis ildelugtende, beskidte og uskårne? Og generelt, alle pigerne, der kan lide mænd med almindelige ben - bare bedstemor fra Muhosranska? Og forresten tvivler jeg på, at alle mænd i fremtiden bliver feminine og ligner Conchita Wust. Jeg tror det ikke vil være populært, fordi naturen vil tage sin vej, og piger vil lide mænd, og ikke noget fra serien "farvet, håret er langt, alt i pink, FIG forstår denne fyr eller pige."

Jeg er enig, der er mænd, der barberer deres ben, laver manicure og endda gør det godt! Jeg siger ikke, at dette er dårligt. Nogen er, ligesom eller har brug for at arbejde. Men nu ryser nogen til at barbere deres ben, og så vil hård hamp vokse, han vil barbere dem igen - de vil vokse igen, større og hårdere. Generelt skal du kende emnet hårfjerning. Ja, og tænk over, om det overhovedet er? Jeg er sikker på, at de fleste piger som mænd bare er ryddelige, rene og ikke kører. Bare barber ikke dine ben - det betyder ikke at være snavset, ildelugtende og Gud forbyde, umoderne.

Du har længe set priserne ikke er barbermaskiner?)

en pose sukker og en pose citronsyre billigere til tider)

Kan du gøre det på din ryg og røv?

Jeg gik en gang til skønhedssalonen og gav et par titusindvis af rubler - og så kan du holde din krop op. + tan på anmodning.
Hvad vil du have?
Mange piger betyder, at de gør det for dig, men du kan ikke gøre det for dem?

Hvorfor bleges dem? Tips til negroider?

Mænds hår

Typer af pastaer til shugaring: Vurdering af de 5 bedste pastaer