Sådan barberes i intime områder uden irritation og betændelse i huden

Velplejede kvinder ser altid mere attraktivt ud og føler sig trygge. Selvom vi taler om de dele af kroppen, der ikke er synlige for flertallet. Pleje af det intime område hos kvinder henviser kun til sådan.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Hvad kræves?
 • Barbering forberedelse
 • Den mest effektive barbering
 • Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • Nyttige tips
 • Andre måder at fjerne hår i bikiniområdet
 • anmeldelser

Barbering er den mest populære måde at slippe af med uønsket hår i lyskeområdet. Men for at proceduren skal lykkes, er det vigtigt at gøre alt korrekt.

Hvad kræves?

At barbere intime zoner var vellykket, en kvinde har brug for at forberede alt nødvendigt på forhånd:

 • barbering barbermaskine;
 • barberskum eller gel;
 • fløde efter barbering;
 • hudplejeprodukter (creme, pulver og lignende);
Frisør til bikiniområdet skal være adskilt
 • pincet;
 • et spejl;
 • saks.

Der skal lægges særlig vægt på det vigtigste værktøj - en barbermaskine. Til barbering i "bikini" -området anbefaler vi uden undtagelse at have et separat værktøj.

De fleste piger og kvinder foretrækker at offentliggøre maskiner. Imidlertid er de primært designet til at fjerne uønsket hår fra benene.

Til intim pleje er det bedre at vælge en mænds barbermaskine.

Og selvfølgelig skal bladet være skarpt, ideelt nyt.

Separat vil jeg sige om valget af plejeprodukter til det delikate område. For at undgå irritation skal de vælges omhyggeligt. Hvis det er muligt, bør du foretrække dem, der ikke indeholder dufte og smag.

Derudover skal du opgive din yndlingssæbe. Det tørrer huden og kan forstyrre PH-niveauet i bikinizonen. Alle disse anbefalinger gælder også for hudplejeprodukter efter barbering.

Barbering forberedelse

Ud over valg af midler er det meget vigtigt at forberede lysken korrekt til den kommende barbering. Du kan selvfølgelig gøre alt uden forberedelse, så at sige, i hast. Men så er der en risiko for at få irritation og rødme i bikiniområdet som en ubehagelig gave. Det er næppe det resultat, at de fleste kvinder og piger regner med.

Først og fremmest fjern alt for lange hår. Dette kan gøres med skarpe saks. Du skal arbejde omhyggeligt for ikke at skade dig selv.

For bikiniområdet er det praktisk at bruge sikker søm saks

Selvfølgelig kan en barbermaskine håndtere tyk vegetation. Men så skal du gøre flere bevægelser, hvilket bidrager til udseendet af irritation på huden. Desuden bliver barbermaskinen i dette tilfælde kedelig hurtigere, og bladet skal ændres ofte.

Dernæst bør kvinder, inden de barberer intime områder, tage et bad for at fjerne urenheder og dampe ud følsom hud. Dette vil lette yderligere barbering. "Tør" hårfjerning er meget smertefuld og traumatisk. Her er det værd at tage et eksempel fra mænd, der vil fjerne vegetation fra et ansigt, kun have det godt dampet.

Den mest effektive barbering

Når huden er forberedt og alt, hvad du har brug for i butikken, kan du begynde at barbere de intime områder. For at forhindre en kvinde i at få irritation på huden som et supplement, skal du følge nogle få enkle regler.

Så hvad er rækkefølgen af ​​korrekt fjernelse af uønsket hår?

 1. Den mest almindelige fejl er barbering mod hårvækst. På et så fint sted bør dette ske i modsat retning. I dette tilfælde er jo færre bevægelserne jo bedre.
 2. Under barberingen anbefaler eksperter at bruge et spejl for at undgå skade. Det behøver ikke at være stort, fuldvæg. Du kan tage en lille, der vil være let at holde i din hånd. Over tid kan du lære at udføre en delikat procedure at røre ved.
 3. De, der planlægger at lave en "dyb bikini", bør huske på, at uønskede hår ikke kun er foran, men også bagud i skovlsporet.

Det er ikke nødvendigt at fjerne alle hår.

Du kan efterlade et lille hår. Det vigtigste, som det så passende ud.

Derefter skal du afslutte proceduren korrekt og tage sig af huden.

 • Efter barberingen tør forsigtigt bikiniområdet med et håndklæde. Bare gnid ikke. Det er bedre at forsigtigt blive vådt, let at berøre huden, så der ikke er irritation.
Indpakket i et blødt terryhåndklæde, kan du gå et stykke tid for at lade din hud trække vejret.
 • Påfør en balsam eller efterskæringsfløde på tør hud, så labiaområdet undgås. Det er vigtigt ikke at forstyrre PH-balancen. Dette kan føre til udseendet af uslettet skvælst, kløe i dette område og andre mindre problemer.
 • Undgå om muligt straks undertøj. Lad den irriterede hud trække vejret og grøden blæse. Det er bedst at forlade i denne tilstand hele natten. Hvis dette ikke er muligt, skal mindst 15-20 minutter være uden trusser.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Den bedste forebyggelse er selvfølgelig korrekt forberedelse af huden til barbering og efterfølgende pleje. Men selvom alle anbefalinger følges, kan huden stadig være irriteret. Hvad andet kunne være årsagen?

For det første at barbere intime områder, bør en kvinde kun tage en skarp barbermaskine. Et kedeligt blad vil ikke kun forårsage irritation af huden. Dette kan forårsage nedskæringer, der er yderst uønskede på et så fint sted.

For det andet skal du være meget forsigtig med valget af barberings- og plejeprodukter. Før du bruger dem til deres tilsigtede formål, bør du prøve på andre områder af kroppen. Nye produkter kan forårsage allergier, hvilket kan være endnu mere udtalt på sart hud.

Glat og sund hud på bikiniområdet er en indikator for en velafprøvet barberingsprocedure.

For det tredje kan talcumpulver ikke anvendes til hudpleje i området "bikini". Det klumper porerne, hvilket kan føre til rødme og acne. At bringe delikat hud efter det i orden er ikke let.

Vær opmærksom! Efter selv den mest forsigtige barbering kan forblive fine hår. De er lettere at fjerne med pincet. Det er ikke så smertefuldt som det ser ud til. Men huden vil ikke blive for irriteret.

Nyttige tips

På den ene side er barbering intime områder af en kvinde nødvendigt fra et hygiejnisk synspunkt. På den anden side - denne procedure er ret traumatisk.

For at undgå nedskæringer bør du arbejde med en barbermaskine meget omhyggeligt. Derfor er den bedste tid til at fjerne uønsket hår i "bikini" om aftenen, når der ikke er plads til at skynde sig. Hvis der dog er opstået problemer, skal skærebehandlingen straks behandles med hydrogenperoxid.

Første gang, selv med den mest omhyggelige tilgang til proceduren, kan der forekomme irritation på huden. Faktum er, at hun ikke er vant til det endnu.

For at lindre irritation og reducere kløe, bør du bruge en speciel balsam eller efterskæringsfløde. Du kan også bruge baby creme til blæseudslæt med salicylsyre. Det vil have en beroligende og helbredende virkning på huden.

Specialister anbefaler, at kvinder barberer intime områder ikke mere end en gang hver 2-3 dage.

Huden har tid til at komme sig i løbet af denne periode, og irritationen fra proceduren vil være minimal.

Jeg vil gerne bemærke, at barbermaskinen skal holdes tør og adskilt fra andre plejeprodukter. Og selvfølgelig bør du ikke bruge en andens. Tværtimod taler vi om intim hygiejne. Når du bruger de samme plejeprodukter, kan du ved et uheld blive inficeret med forskellige smitsomme sygdomme.

Home scrub for bikini område

Hvis du har indgroede hår efter barbering, kan du fjerne dem med en skrubbe. Der er specielle til pleje af delikat hud i "bikini" zonen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du erstatte hjemmet. For ham blandes malet kaffe, honning og olivenolie, så massen lignede en mos. Påfør forsigtigt på huden og skyll med varmt vand.

Hvordan kan du ellers fjerne hår i bikiniområdet, bortset fra barbering

Selvfølgelig er barbering den mest populære metode til at slippe af med uønsket hår. Men i de senere år har der været mange andre måder. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Første ting først.

Alle metoder til hårfjerning fra kroppen er opdelt i 2 brede kategorier: epilering og depilation. I det første tilfælde taler vi om en fuldstændig bortskaffelse af hår med pæren. I den anden - kun fra dens synlige del.

De mest berømte metoder til fjernelse af hår omfatter:

 • photoepilation,
 • laser hårfjerning
 • shugaring,
 • voksning,
 • hårfjerning epilator.

Og også nogle andre. I de fleste tilfælde udføres epilering i skønhedssaloner.

En af de dyreste procedurer er laser- og fotoepilation. Princippet om deres drift er ens. I et tilfælde fjernes håret under påvirkning af en laser, i det andet lys.

Annoncen lover, at vegetationen fra kroppen efter disse procedurer forsvinder for evigt. Faktisk er alt individuelt. Desuden kan forkert eller for lang eksponering forårsage irritation og forbrænding på eksponeringsstedet.

Mere overkommelig voksning og shugaring.

I det første tilfælde anbringes varm voks på det ønskede område, og derefter fjernes ved hjælp af strimler af specielt stof sammen med uønsket vegetation. Det er værd at bemærke, at proceduren er ret smertefuld. Efter det opstår irritation ofte, især efter de første procedurer. Derfor er det nødvendigt at lagre på en beroligende creme.

Shugaring er en mere delikat procedure, hvor sukkerpasta anvendes i stedet for voks. Nyligt brugt ikke mindre ofte end barbering intime områder.

En kvinde, i tillæg til barbermaden, derhjemme, kan vi anbefale en epilator. Det fjerner håret delikat uden risiko for skæring. I dette tilfælde kræves proceduren mindre hyppigt end barbering. Over tid, ikke mere end en gang hver 3-4 uger.

Til hjemmepilation var vellykket, er det bedre at bruge en speciel dyse. Efter proceduren skal du sørge for at behandle lyskeområdet med en blødgørende creme.

Shugaring bikini område

Metoderne til depilation udover at barbere omfatter fjernelse af en speciel creme. Under påvirkning af kemikalier kan håret nemt fjernes med en skraber.

Sandt nok er deres indflydelse meget individuel. Nogle kvinder hævder, at denne metode til depilering for dem ikke er effektiv. Derudover kan ingen forudsige, hvordan cremen vil påvirke det intime område. Fra irritation og forekomsten af ​​allergier er ingen immune.

At fjerne eller ikke fjerne hår i "bikini" -zonen er en privat affære for hver kvinde. Man må dog ikke glemme, at begge ekstremer er lige så dårlige - og tæt vegetation og fuldstændig fravær.

Derfor er nyligt intime hårklippninger og endda hårfarvning i lyskeområdet blevet populære, hvilket utvivlsomt tilføjer piger og ekstraordinære seksualiteter hos enhver pige.

Hvordan barberes et bikiniområde uden irritation? Se video tips:

Lær, hvordan du korrekt gør aflejring af den intime zone fra følgende video:

Nogle enkle regler for en perfekt barbering. Lær af den nyttige video:

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Moderne piger fjerner ofte overskydende hår gennem hele kroppen, herunder bikiniområdet. At barbere det intime område korrekt uden irritation med en barberkniv ved blot at kende de grundlæggende anbefalinger.

 • 1. Fordele og ulemper ved proceduren
 • 2. Valg af barbermaskine til det intime område
 • 3. Barber korrekt, intim zone
 • 3.1. Effektiv barbering uden irritation
 • 4. Forebyggelse af rødme og hudirritation
 • 5. Yderligere Intimate Shaving Tips
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Andre måder at depilere et intimt sted på.
 • 8. Ofte stillede spørgsmål
 • 8.1. Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?
 • 8.2. Hvilken barbergel er bedre?
 • 8.3. Hvor ofte skal du barbere en intim zone?
 • 8.4. Allergi efter barbering i bikiniområdet?
 • 8.5. Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Fordele og ulemper ved proceduren

Argumenterer om fordelene og ulemperne ved barberhvirvel kan være uendelige. Proponenter af proceduren lægger vægt på æstetik og hygge af et intimt sted samt manglen på jord til udvikling af bakterier, der forårsager en ubehagelig lugt.

Modstandere af klassiske barberingsskæringer, indgroet hår og andre irritationer. Men alle problemer kan undgås, hvis du følger anbefalingerne og sikkerhedsretningslinjerne.

At vælge en barbermaskine til det intime område

Til intim udsmidning er kun en barberkniv egnet, den er designet til at følge kroppens konturer, hvilket betyder, at den er i bedre kontakt med huden og fjerner hårene kvalitativt.

Velkendt firma Wit producerer sikre maskiner, der er velegnede selv for delikat hud i lyskeområdet. De indeholder 3 knive og en ekstra pude med gel, så der er ikke behov for at holde et sted flere gange, hvilket øger risikoen for skæring eller irritation.

Barbering med en skarp barberkniv, blunt knive tillader ikke at opnå en perfekt glat hud og vil føre til indgroede hår.

Shave korrekt intim zone

Der er mange artikler og instruktioner om barbering af et bikiniområde uden irritation. De begynder alle med henstillingen til at dampe huden. Dette kan gøres med et varmt bad eller brusebad. Proceduren reducerer ikke kun smerter under depilation, men forhindrer også udseende af ubehagelige betændelser i bikiniområdet.

Nogle kvinder er begrænset til kludservietter gennemblødt i urteafkok. Du kan bruge skrubberen til at fjerne døde hudpartikler og reducere sandsynligheden for hårindvækst. Det tager ikke mere end 10 minutter at forberede huden i den intime zone til drift af en barberkniv.

For at kunne servere barbermaskinen til bikini og andre zoner så længe som muligt, bør du omhyggeligt trimme hårene med en saks eller en speciel trimmer.

Effektiv barbering uden irritation

For at fjerne uønsket vegetation i bikini-zonen skal du epilere pubis og labia. Til at begynde med påføres en særlig gel eller hypoallergen sæbe på enhver del af huden. De sikrer perfekt kontakt mellem knivene og huden, hvilket reducerer risikoen for betændelse.

Før du barberer intime steder, skal du forsigtigt strække huden i behandlingsområdet, da en blød og afslappet overflade let kan blive skadet. Vent ikke på et anstændigt resultat, ignorere denne handling.

Processen med fjernelse af vegetation begynder med skindhår, ledes en barberkniv i retning af deres vækst. Ingen grund til at køre et sted mange gange i dette tilfælde øger sandsynligheden for nedskæringer. Skader skal straks behandles med hydrogenperoxid.

Shaving hårvækst forhindrer deres indvækst, men for et glat barberet bikini område skal du handle i den modsatte retning. For piger med for følsom hud er det bedre at flytte barbermaskinen fra venstre mod højre.

Det kan være svært at kontrollere, om hårene har været på kønslæberne. Dette kan gøres med et spejl og et tryk.

Ved slutningen af ​​epilationen vaskes lænken grundigt og fjerner hår og hjælpemidler. Barberet hud bør tørres og smøres med beroligende midler eller cremer efter depilation.

Glem ikke at rense det under rindende vand, og tør derefter barbermaskinen, før det opbevares på hylden.

Handle omhyggeligt og følg enkle regler, så irritation efter barbering i bikini-zonen truer dig ikke.

Forebyggelse af rødme og hudirritation

Som regel opstår irritation i det intime barberingsområde på grund af 4 grundlæggende grunde.

 1. For hyppig barbering.
 2. Depilation på tør hud.
 3. Afvisning af at bruge specialværktøjer.
 4. Overfølsomhed.

Derfor bør du opgive den daglige barbering, og under proceduren må du ikke køre maskinen over den tørre hud og regelmæssigt vådde den.

Brug kvalitetsprodukter designet specielt til intime steder. Vær opmærksom på deres sammensætning, der bør ikke være menthol, alkohol og duftstoffer. Selvfølgelig skal barberbladene være skarpe.

Behandling med kamilleafkogning hjælper med at lindre irritation og berolige følsom hud. Det vigtigste er ikke at være allergisk overfor blomsten selv.

Mere intime barberingstips

Et par vigtige anbefalinger til pigerne om den rigtige barberhule.

 1. Start ikke barbering umiddelbart efter at være vågnet, for i løbet af natten opsamler kroppen væske, og personen svulmer op lidt om morgenen.
 2. Det er nødvendigt at tildele en separat maskine, eller i det mindste et udskifteligt blad til bikinizonen.
 3. Disposable barbermaskiner er for enkle og giver ikke tilstrækkelig beskyttelse mod irritation.
 4. Hvis der forekommer små prikker med rød farve på huden, er de smurt ud med blæseudslætskrem.
 5. Intime haircuts anses for moderigtige, så hvis der ikke er noget ønske om helt at fjerne hår, kan du efterlade en pæn trekant.
 6. Hver dag kan du ikke barbere, huden skal hvile og genoprette.
 7. For nemheds skyld kan du bruge et lille spejl.
 8. Ønsket om at ridse det betændte område bør undertrykkes, enhver mekanisk bevægelse vil kun forværre situationen.
 9. I mellemtiden skal du holde den intime barberkniv adskilt fra andre personlige plejeprodukter.
 10. For meget kløe kan indikere infektion, så det er bedst at se en læge.

Kontraindikationer

Klassisk barbering har den mindste liste over kontraindikationer blandt alle metoder til fjernelse af overskydende vegetation, nemlig:

 • nedsættelse af hudens integritet, da barbermaden kan inficere såret og forværre situationen;
 • dårlig blodkoagulation, fordi ethvert snit kunne få alvorlige konsekvenser.

Det er værd at bemærke, at graviditet er en kontraindikation for mange depilationsprodukter, men i denne stilling kan selv kvinder, der venter på en baby, sikkert bruge en barbermaskine.

Andre metoder til depilation af intime steder

Klassisk barbering er ikke den eneste måde at fjerne uønsket hår i bikiniområdet. Kosmetologi rum tilbyder forskellige hardware metoder til depilation ved hjælp af en laser eller en særlig enhed. I butikker solgt epilator eller fløde. Endelig kan du købe eller lave din egen shugaring pasta.

Den egnede metode vælges ud fra personlige karakteristika, finansielle muligheder, smertetærskel og kontraindikationer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan barberes et bikiniområde for første gang?

I løbet af puberteten begynder skindhår at vokse aktivt og blive grovere, for ikke at ødelægge barbermaden, anbefales det at forsigtigt forkorte dem. Det er ikke nødvendigt at skynde sig for hurtigt at barbere bikiniområdet, fordi det ikke er let at få ondt i mangel af erfaring. Glem ikke om den forberedende fase, som omfatter damping af huden. Og depilationen selv for den første og efterfølgende tid passerer i henhold til samme ordning.

Før skælning lysken til en kvinde, er det vigtigt at tage en behagelig position, der giver adgang til alle steder, et spejl kan bruges til at forenkle depilation.

Hvilken barbergel er bedre?

Til salg er der specielle kvinders barberingsprodukter, for eksempel geler og skum Vit. De adskiller sig fra de manlige versioner af det reducerede indhold af dufte og behagelig aroma.

Guld af høj kvalitet vil sikre en god barbering glide selv på hårdt hår.

Hvor ofte skal du barbere en intim zone?

For at undgå irritation efter barbering skal du ikke barbere hver dag, selvom inden for 24 timer den første børste vises - huden skal komme sig. Desuden skal folliklerne vokse lidt tilbage, så knivene ikke klæder huden.

Allergi efter barbering i bikiniområdet?

Pubisk irritation efter barbering og andre allergiske reaktioner kan forekomme i to tilfælde.

 1. På grund af ukorrekt barbering er der ofte dannet røde pimples på huden, der er kløende. Deres antal kan kun reduceres ved depilation i henhold til alle regler og brugen af ​​beroligende lotioner.
 2. Nogle kvinder er allergiske over for barberingsprodukter, så før du anvender gelen eller skummet på det intime område, skal du kontrollere reaktionen på en anden del af kroppen.

Efter barbering kløe intimt sted, hvor meget og hvordan man undgår det?

Normalt begynder huden at kløe, hvis der er meget indgroet hår på det på grund af stumpe kanter eller presser maskinen for hårdt.

Separat vil jeg gerne påpege to yderligere årsager til kløe i forbindelse med forkert hudpleje efter proceduren: ubehag er muligt ved brug af alkoholholdige lotioner og med for aktivt gnidning af det behandlede område med en vaskeklud.

Sådan barberes det intime område: tips til piger

Ingen måde at fjerne overskydende hår i det intime område kan ikke sammenlignes med den sædvanlige barbermaskine. Hardware teknikker er ikke tilgængelige for alle, og voksning og shugaring er meget smertefulde procedurer. Derfor mister spørgsmålet om, hvordan man rent barberer den intime zone af en pige, ikke sin relevans. Irritationer og nedskæringer er ubehagelige konsekvenser, der kan undgås ved at følge enkle regler.

Barbering: Fordele og ulemper

Der er ikke noget konkret svar på spørgsmålet om, hvorvidt piger skal barbere den intime zone. Det hele afhænger af personlig præference. Men de fleste kvinder og mænd taler for at fjerne overskydende hår i bikiniområdet. For det første er det æstetisk. Velplejede bikini-områder ser attraktive ud i det modsatte køn. For det andet er fjernelsen af ​​rigelig vegetation retfærdiggjort med hensyn til hygiejne. For det tredje er moderne skønhedskrav således, at glat hud på benene, i det intime område og underarmene er en af ​​de velkendte kvinders hovedegenskaber.

Anvendelsen af ​​voksstrimler eller sukkerpasta, selv om det giver dig mulighed for at slippe af med vegetationen i lang tid, men er ikke egnet til kvinder med lavt smertegrænse. Apparat hårfjerning har en stor liste over kontraindikationer, og omkostningerne ved sessionen er meget høje. Af disse grunde foretrækker mange damer at barbere håret i det intime område. Effekten af ​​denne procedure er kortvarig, men proffene opvejer ofte ulemperne.

 1. Pubic barbering kan gøres hjemme alene.
 2. Smertefulde fornemmelser er helt fraværende.
 3. Ingen særlige økonomiske omkostninger.
 4. Håret vokser ikke ind, som det ofte er tilfældet med depilation med voks eller sukkerpasta.

Barbering hår i intime steder derhjemme er let og bekvemt. Problemer i form af sår og irritation opstår undtagen for uerfarenhed. Enkle anbefalinger hjælper med at udføre proceduren hurtigt og med minimal ubehag.

Hemmeligheder for en vellykket procedure

Så, hvordan man barberer en piges lyske med en maskine, så processen går så glat som muligt?

 1. Den første ting at gøre er at få en god barbermaskine. Det er bedre at barbere bikiniområdet med en maskine, hvor der er en beskyttende gelstrimmel, flere blade, et skridsikkert greb og et flydende hoved - vigtige detaljer, der gør processen meget nemmere. Du kan ikke bruge en andens maskine! Razor refererer til personlig pleje produkter.
 2. Særlige geler og depilationsskum giver dig mulighed for at barbere det intime område uden irritation. De blødgør hårene og beskytter huden mod udskæringer, hvilket giver blød glid af bladene. For det intime område er velegnet geltekstur.
 3. Hvis du barberer dit pubic hår med en maskine med stumme knive, vil du næppe kunne klare sig uden irritation. Derfor bør du ændre kassetten i tide og ikke bruge en engangs barberkniv mere end 3 gange.

Før du begynder at fjerne håret, skal du forberede huden.

 1. Varmt brusebad hjælper med at blødgøre grove hår. Barbering under køligt vand er forkert - irritation vises.
 2. En skrubbe eller hård vaskeklud hjælper med at fjerne døde hudceller i epidermis. Dette vil skære håret så tæt som muligt på huden.
 3. For lange hår bør forkortes med neglesaks. Den optimale længde til barbering på intime steder - 5-7 mm. Du skal handle meget omhyggeligt for at undgå skade!

Før barberingen skal der påføres en særlig blød gel eller skum.

For at barbere det intime område uden irritation skal du overholde følgende anbefalinger:

 • håret fjernes i 2 retninger: først i højden og derefter mod;
 • de mindre bevægelser af barbermaskine - jo mindre chancer for at lære en stærk hudirritation;
 • fra tid til anden skal maskinen vaskes i vand;
 • Maskinbevægelser skal være glatte, barberer ikke;
 • ingen grund til at trykke barbermaskinen, dette fører til nedskæringer;
 • Efter proceduren skal huden arbejdes antiseptisk. Hydrogenperoxid, chlorhexidin eller miramistin vil gøre;
 • Efter hver barbering skal maskinen vaskes grundigt og tørres;
 • depilerede områder bør smøres med en beroligende creme. Den panthenol, der indgår i produktet, vil fremskynde helingen af ​​mikro-udskæringer og nedskæringer.

Efter barbering er irritation et almindeligt problem. Især ofte rødme, kløe og hævelse opstår efter den første afpudsningsprocedure, når huden ikke er vant til sådanne virkninger. Derfor bør nybegyndere ikke skynde sig, efterfulgt af barbering skindhud, efterhånden vil huden genoprette hurtigere. Hvor ofte skal man barbere et bikiniområde? Som hårgenvækst, ideelt - 2 gange om ugen.

Et par tip til at undgå tegn på irritation på huden:

 • Våd ikke de depilerede områder i flere timer efter proceduren;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Brug ikke cremer og lotioner med stærk kemisk duft;
 • Brug ikke alkoholholdig efterskrabning.

At vide, hvordan man barberer bikiniområdet korrekt, giver depilering ingen særlige problemer, det er ikke for ingenting, at denne metode til at slippe af med overskydende vegetation i det intime område er meget populært blandt kvinder. Nøjagtighed - den vigtigste betingelse for at opnå en god, om end kort, resultat.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Skal jeg barbere mit hår i det intime område og hvordan man gør det uden irritation: vigtige nuancer af proceduren

For "kærlighedens livmoder" omsorgsfuldt plejet for mange århundreder siden, da en ren krop er en indikator for sjælens og tankernes renhed. Nu er der mange måder at fjerne uønsket hår i det intime område, den enkleste og mest tilgængelige for dem er barbering. Korrekt procedure vil gøre huden glat og beskytte mod irritation.

Den nemmeste og billigste måde at fjerne hår på intime steder er at barbere. Selv om kvinder i forskellige generationer stadig er uenige om, hvorvidt de skal forlade bikiniområdet i sin oprindelige form.

Kan jeg barbere mit hår i det intime område?

Den kendsgerning, at intim barbering stadig er farlig, begyndte ikke at tale med franske læger. Forklaringen er enkel. Med den rette og regelmæssige hygiejne af kønsorganerne er hår den første barriere mod forskellige patogener. Hvis du gør depilation - denne beskyttelse vil forsvinde.

Derudover fører mekanisk hårfjerning til mange mikrokasser.
Det viser sig, at huden ikke blot er ubeskyttet, men også traumatiseret, og disse er de ideelle betingelser for udvikling af patogene mikroorganismer. Af den måde manifesterer den humane papillomavirus sig netop på grund af de skadede dele af epidermis.

Men mange piger betaler ikke nogen opmærksomhed på dette forbud. De mærker ikke nogen problemer med kvinders sundhed efter at have barberet håret i det intime område og handler derfor i overensstemmelse med princippet "at det ikke umiddelbart manifesterer sig - det er muligt."
Derudover er intime haircuts stadig mere populære, hvilket gør det muligt for os at løse både et medicinsk og æstetisk problem i et fald.

Hvorfor har vi brug for hår i det intime område?

Hår i det intime område er nødvendigt for at udføre en beskyttende og seksuel funktion.
De aksillære og inguinale områder indeholder store svedkirtler, der udskiller feromoner. Takket være håret forøges fordampningsfladen af ​​disse feromoner, og et medlem af det modsatte køn føler intuitivt den rigtige partner.

Interessant nok er kvinders følsomhed over for lugt påvirket af menstruationscyklusfasen: med ægløsning er den højeste.

Men selv sådanne videnskabelige forklaringer kan ikke overbevise flertallet af moderne piger og kvinder for at miste følelsen af ​​renhed og komfort i bikiniområdet. Der er flere måder at fjerne uønsket vegetation på. Den mest tilgængelige og forståelige af dem er den sædvanlige barbering.

 • Den korrekte og smertefri metode til epilering af bikinizonen derhjemme i vores artikel.
 • Hvad er en shugaring læst her

Hvad er nødvendigt for barberingsproceduren?

Således at den hygiejniske procedure ikke bringer smertefulde fornemmelser og ikke efterlader ubehagelige konsekvenser i form af irritation, er det først og fremmest nødvendigt at vælge den rigtige maskine og midler til og efter barbering.

Hvordan vælger man en barbermaskine?

Når du vælger en maskine, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • genbrugelighed
  Engangsapparater betragtes som mere hygiejniske, billige, men bliver hurtigt kedelige. På genanvendelige barbermaskiner udskiftes kassetter efter behov.
 • Skærens antal og skarphed
  Jo mere af dem, og jo skarpere er de, desto bedre razor barberer.
 • Yderligere funktioner
  Den mest populære af dem er tilstedeværelsen af ​​en kam, der løfter hår under proceduren og gelpadser, der fugter huden samtidig med barberingen.
 • bekvemmelighed
  Håndtaget bør ikke glide ud af det våde, og endda sæbehænder. Det er ønskeligt, at der forsynes med et flydende hoved - for at lette depilering på vanskelige steder.
 • mark
  Denne vare er den sidste, da det ikke er værd at blinke med det. Vælg en maskine baseret på dens enhed og funktionalitet. Måske er den mest bekvemme personlige hygiejneartikel af et kendte mærke det mest hensigtsmæssige for dig.

Engangsapparater

Når man bruger engangsmaskiner til udsmykning af intime områder, bør man huske på enkle anbefalinger:

 • Maskinen skal være ny
  Hvis han allerede har været vant til at barbere benene, skal han ikke fjerne håret fra bikiniområdet - enheden bliver kedelig hurtigt og kan forårsage irritation.
 • Køb ikke meget billige lavkvalitetsmaskiner.
  De fjerner håret dårligt, og udskæringer og slid forbliver på huden efter barbering.

Populære god kvalitet engangs barbermaskiner er tilgængelige under varemærkerne Gillette, Venus og BIC.

I supermarkeder er der specielle maskiner til barbering af intime områder.
Sådanne indretninger har et optimalt sæt funktioner til behandling af følsom, delikat hud - en mindre størrelse, en speciel gelstrimmel med antibakterielle komponenter og en lille gitter på bladet, der beskytter mod irritation og giver længere virkning fra udtørring.

Foruden konventionelle barbermaskiner bruger kvinder elektriske barbermaskiner og trimmere.

Elektriske barbermaskiner

Komplet med moderne kvinders elektriske barbermaskiner er et sæt dyser af forskellig bredde og formål. Med deres hjælp kan du helt barbere håret, skære det til en vis længde eller fjerne den sammen med follikelet.

Den elektriske barbermaskin har meget skarpe knive beskyttet af et specielt mesh. Takket være dette er det næsten umuligt at beskadige huden under depilering. Gelstrimler blødgør håret og fugter huden under proceduren, og det flydende hoved gør det nemt at håndtere vanskelige steder at nå.

De mest populære mærker er Braun, Panasonic og Remington.
Ulempen ved sådanne anordninger er den høje pris og følelsen af ​​mildt ubehag efter den første procedure.

trimmere

Hvis din hud er meget følsom for enhver mekanisk effekt, skal du være opmærksom på trimmere. Disse enheder skærer omhyggeligt hårene helt eller til ønsket længde og må ikke beskadige huden. Ofte bruges til at skabe intime frisurer.

De mest kendte højkvalitetsmærker er Phillips, Veet og Panasonic.
Før du køber en enhed, skal du læse anmeldelserne til den. Billige enheder kan tage fat på huden sammen med hårene, og det er både smertefuldt og traumatisk.

Forbereder det intime område til barbering

Sådan undgår du irritation og indgroede hår

Irritation efter barbering intime steder er ledsaget af alvorlig kløe, brændende og udseendet af acne. Det fremgår som et resultat af en ukorrekt valgt enhed og midler til depilering eller som følge af behandlingen af ​​uoptrækket hud.

 • Huden skal dampes
  For at gøre dette skal du tage et varmt bad eller en brusebad. Hvis du mærker indgroede hår, skal du bruge en kropsskrubbe - det vil rense epithelets stratum, og proceduren bliver meget nemmere og mere smertefri.
 • Hvis håret er langt
  Så til en begyndelse bør de forkortes med almindelig saks.

Barbering produkter

Blandt midler til og efter barbering intime områder er der cremer, skum og geler.

Cremerne er forskellige i den lave pris, samtidig med at de udfører hovedfunktionen - blødgøring og fugtning af huden.

Skum er lidt dyrere end fløde, men meget billigere end gel. Hovedstoffet i et godt skum bør være hydreret naturlig olie (oliven, majs eller mandel). Yderligere komponenter - kamille, aloe eller calendula ekstrakter, naturlige smagsstoffer.

Pass af mineralmassen i basen - dette er et produkt af raffinering, som efterlader en mikroskopisk film på huden.
Som et resultat forstyrres processen med luftudveksling og irritation opstår.

Gelen er jævnt fordelt på huden og, i modsætning til skum, er økonomisk at bruge. Værktøjet giver en blød knivskarphed, resultatet er en fejlfri, glat overflade af huden.

Gelsammensætningen er næsten den samme som for skummet. Derfor er kravene til det samme.

Der er ikke noget generelt svar på spørgsmålet om hvilket middel der er bedre. Dette er et individuelt valg af hver, og sund sund hud uden irritation bliver den bedste indikator for en passende mulighed.

 • Før starten af ​​sukker hårfjerning, undersøge fordele og ulemper ved shugaring.
 • Laser qool epilation, en ny teknik til glat hud, dets fordele og ulemper her.

Korrekt barbering intime områder derhjemme

Korrekt fjernelse af den delikate kvindesone hjemme med en barberkniv involverer følgende trin:

 • Fugt den tidligere forberedte hud med varmt vand.
 • Påfør barberingshjælpen jævnt på den.
 • Vent 1-1,5 minutter for de aktive ingredienser til at virke og blødgøre hårene.
 • Fugt barbermaskinen med vand.
 • Behandl huden forsigtigt i retning af hårvækst. Dette vil undgå irritation og indgroede hår.

Aftershave pleje

 • Ved afslutningen af ​​proceduren skylles huden og maskinen med varmt vand.
 • Blot bikiniområdet med et blødt håndklæde og anvend efter barbering.

Inden for 20-30 minutter efter proceduren anbefales det ikke at bære undertøj. I løbet af denne tid vil huden helt roen ned, og problemet med irritation med den maksimale sandsynlighed vil ikke forstyrre dig.

Efter barbering produkter

Med deres hjælp kan du forhindre eller lindre irritation efter barbering, shugaring eller anden metode til fjernelse af uønsket vegetation.

 • Cream "Triderm"
  Værktøjet er ikke billigt, men det håndterer rødme, kløe og indgroede hår. Den anvendes straks efter depilering eller påføres irriterede områder, hvis der er nogen. Indeholder hormoner, derfor er kontraindiceret hos gravide kvinder. Før brug skal du kontakte en hudlæge eller en kosmetolog.
 • Creme eller skum "Panthenol"
  Det har ingen kontraindikationer.
 • Creme "Boro Plus"
  Billig og effektiv. Velegnet til smøring af intime områder efter barbering og til behandling af anden irriteret hud. Den består udelukkende af naturlige ingredienser, har ingen kontraindikationer.
 • Enhver baby creme
  Blødgør, beroliger, forårsager ikke allergier.

Nogle gange opstår irritation på huden og andre sarte problemer på grund af en overset vigtig faktor.

Hvis du følger ovennævnte anbefalinger, vil hjemmetablering af det intime område ikke forårsage ubehag, men bliver en normal daglig hygiejneprocedure.

Intim barbering: video

I de videoer, der er udarbejdet af os, kan du se hemmelighederne for den rigtige barbering i bikinizonen.

Sådan barberes et intimt område

Moderne piger har en tendens til at forsøge at slippe af med uønsket kropshår. Overdreven vegetation ser ikke kun æstetisk glædeligt ud, men giver også unødvendigt ubehag og ubehag. Især når det kommer til den intime zone. I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation. Men ikke alle kvinder har råd til hardware metoder, og voksning og shugaring er ret smertefulde procedurer. Derfor forbliver den mest populære metode barbering. Denne metode kræver imidlertid korrekt udførelse for at undgå nedskæringer, irritationer og indvækst af hår.

Er det værd at barbere intime zone

Naturlig skønhed i form af hår i bikini-zonen har længe været en ting fra fortiden. I dagens verden er det en af ​​forudsætningerne for selvpleje at slippe af med uønsket vegetation. Hertil kommer, at denne kendsgerning indebærer overholdelsen af ​​hygiejnereglerne, som er grundlaget for kvinders sundhed. Hertil kommer, glatbarberet pubis ser attraktivt ud i det mandlige køn. Derfor foretrækker de fleste kvinder at fjerne overskydende hår på huden under underlivet helt eller efterlade et lille område uhåret, men med trimmet hår, der skaber en såkaldt intim haircut.

Hvornår skal du starte?

Puberty hos piger opstår omkring 8-10 år gammel, men i denne alder begynder skindhår at vokse. Men i dette stadium frembringer de som regel ikke alvorlig ulejlighed. For det første vokser hårene blødt, tyndt og i en lille mængde. For det andet er de ikke mærkbare for nogen, fordi der stadig ikke er tale om en partner i hans personlige liv. Og for det tredje er huden i dette område stadig meget tynd og blød, mere modtagelig for irritationer og nedskæringer. Derfor er det stadig værd at flytte den intime zone barbering til ungdomsårene.

Ved starten af ​​menstruationsdage bliver skindhuden tættere og mere robust, idet bladet ikke længere er så farligt. Derfor anbefaler gynækologer at begynde barbering i det intime område på 13-17 år, i løbet af menstruationsperioden.

Alligevel træffes en sådan beslutning af hver pige individuelt, baseret på personlige moralske overvejelser. Sommetider gør omstændighederne det nødvendigt at bruge en barbermaskine tidligere, for eksempel når en pige gymnast skal konkurrere i en badedragt, og overskydende vegetation ser ikke æstetisk glædeligt ud. Generelt er der ingen strenge regler for den passende alder til barbering.

Vigtigt: Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at når du har gjort dette en gang, skal du være klar til den efterfølgende regelmæssige barbering, fordi efter bladet begynder håret at vokse hurtigere, bliver tykkere og grovere, hvilket giver mere ubehag.

Sådan barberer du intime steder maskine

Den enkleste, smertefri og overkommelige måde at barbere på er brugen af ​​maskinen. Denne opfattelse har sine ulemper såvel som enhver kosmetisk procedure, for eksempel hyppig udskiftning af kassetter til maskinen, som ikke er billige, og også en kort effekt - hår begynder at vokse efter 3-4 dage. Men det er bedre at starte med ham.

Først skal du forberede alt, hvad du har brug for til denne procedure:

 • barbering barbermaskine Det skal være nyt og personligt din. For følsom hud under navlen er det bedre at vælge en barbermaskine med flere blade, en gelstrimmel og et flydende hoved. Disse dele gør processen meget lettere;
 • specielt gel- eller barberskum. Disse værktøjer blødgør hårene og giver også glat glidning af bladet over huden og derved beskytter det mod dannelse af nedskæringer og irritationer;
 • et spejl Nødvendigt at gennemgå vanskelige at nå frem til steder;
 • neglesaks. Behov for at skære for lange hår;
 • et glas kogende vand. Det er nyttigt til skylning af barbermaskiner.

Vigtigt: I mangel af et særligt barberingsmiddel kan du bruge flydende babysæbe - det tørrer ikke huden og indeholder ikke giftige stoffer.

Så hvis alt hvad du behøver er klar, gå til brusebadet eller tag et bad. Varmt vand vil blødgøre for grove hår, og en hård vaskeklud eller skrubbe hjælper med at fjerne det øverste lag af epidermis med døde celler, så håret er barberet så tæt som muligt på roden.

For at undgå nedskæringer og irritationer samt efterfølgende hårindvækst skal du følge nogle anbefalinger:

 • håret fjernes i to retninger: først i vækst (for at undgå indvækst), så mod vækst (for at gøre huden mere glat);
 • huden skal strækkes under barberingen, så hjælp dig selv med din fri hånd;
 • bevægelser skal være bløde og glatte uden stærkt tryk for at undgå nedskæringer (og de heler lang og smertefuldt). Hvis et sår dannes, skylles straks med hydrogenperoxid;
 • Skyl maskinen regelmæssigt i kogende vand, så håret ikke sidder fast mellem knivene;
 • Efter proceduren skylles perinen med varmt vand og smør den behandlede hud med en beroligende creme.

Maskinens bevægelser skal være bløde, konsistente, først i hårvækst og derefter imod det og ikke "frem og tilbage"

Video: Sådan barberes det intime område

Funktioner ved første brug af maskinen

Shaving intime zone for første gang kan være en rigtig vigtig begivenhed i livet af en ung pige. Nye fornemmelser på grund af manglende hår kan give ubehag. For at undgå dette, prøv at skære dit hår kort med en lille sakse om et par dage, så du vil gradvist vænne sig til de nye fornemmelser.

Vigtigt: Saks skal være skarp, så hårene let kan afskæres såvel som med afrundede ender for at undgå hudskade på grund af uforsigtig bevægelse.

På grund af manglende erfaring kan en barberkniv virke ubelejligt, så du bør ikke vælge en engangsværktøj for første gang, der har et fast hoved. Specielt designet til det raske nærområde gør processen så behagelig og sikker som mulig.

Et flydende barberhoved vil gøre processen behagelig og sikker.

Før første brug skal du teste barberingsmidlet for mulige allergiske reaktioner, fordi huden i underunderlivet er særligt følsom. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af produktet på armlenes indvendige bøjning og vent en halv time. Hvis der ikke er rødme, kløe, irritation, så passer det dig.

Hvor ofte skal man udføre proceduren

Hvor ofte kan du barbere det intime område? Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål. For hver kvinde er hyppigheden af ​​barbering rent individuelt. Hår vokser overhovedet ved forskellige hastigheder, huden kan også variere i niveauet af følsomhed over for brugen af ​​maskinen og barberingsprodukterne. Derfor vil du selv over tid kunne bestemme antallet af dage mellem procedurer.

Du bør dog ikke plage bikiniområdet med en daglig barbering, fordi huden vil reagere med irritation, røde pletter og kløe. Det vil være mere korrekt at vælge det øjeblik, hvor de regrownes hår begynder at stikke, hvilket skaber ubehag.

Smukt bikini design

Ikke altid kvinder foretrækker fuldt barberet pubis. Intime haircuts er meget populære i dag. For at gøre dette er håret ikke helt fjernet fra det intime område og forsigtigt trimmet med saks til den ønskede længde. Det kan også være en partner eller en mands valg, hvis mening er værd at lytte til i denne sag.

Den komplekse form for intim frisyre kan udføres ved hjælp af en stencil

At gøre en smuk "frisure" på et følsomt sted er ikke så svært, især hvis valget faldt i en simpel form - et rektangel eller en trekant. For at gøre dette skal du bare barbere håret rundt om den påtænkte form. Hvis den ønskede form har en mere kompleks form, kan en stencil bruges. Du kan købe færdige stencils, og du kan gøre dem selv ved at bruge tykt pap. Efter påføring af stencilen til huden, cirkuler den med en kosmetisk blyant og kom til arbejde.

Vigtigt: Det er svært at fjerne en kompleks form med en konventionel barbermaskine, og korrigér derfor med pincet ved at trække overskydende hår ud.

Normal haircut kan omdanne indretningen. Til dette formål anvendes rhinestones, perler, pailletter. Dekorationer påføres med en speciel lim, der ikke forårsager irritation.

Smykker påføres huden med et specielt klæbemiddel, der ikke forårsager irritation.

Hudpleje efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren kan du tage et varmt brusebad og blødt forsigtigt huden med et håndklæde. Anvend derefter en særlig efterskærmning, der beroliger og nærer den behandlede hud. Brug ikke de første 10-15 minutter - lad dermis hvile og drikke ilt.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter barbering, prøv at overholde følgende anbefalinger:

 • Våd ikke de behandlede områder i flere timer efter proceduren;
 • Brug ikke alkoholbaserede aftershave lotioner;
 • iført løs bomuld undertøj;
 • Undgå voldelig sex med mundtlig pleje lige efter barberingen.

Barber før fødslen og under graviditeten

Barbering af en lyske i en gravid kvinde er lidt sværere, og nogle gange bliver det umuligt at gøre det selv på grund af en udbulende mave. I dette tilfælde kan du søge hjælp fra en specialist. Men du kan selv gøre det ved at bruge et spejl.

Der bør lægges særlig vægt på sterilitet under proceduren, for i en så afgørende periode er du ikke alene ansvarlig for dit helbred, men også for helbredet af den baby du bærer. Rengør alle værktøjer med et antiseptisk stof før brug, samt huden før og efter barberingen.

For at gøre det lettere at barbere det intime område under graviditeten, brug et spejl

I dag kræver ikke alle klinikker en glat barbering inden fødslen, men det anbefales fortsat at udføre denne procedure. Ren hud har brug for en læge til at kontrollere forandringen i perineumets farve under fødslen. Det er også et obligatorisk trin før en kejsersnit.

Oversigt over værktøjer og værktøjer

I dag er butikshylder fyldt med en overflod af barberingsprodukter. Derfor er det ikke svært at vælge en egnet maskine eller hudplejeprodukt. Det vigtigste er at tage højde for de enkelte karakteristika og tykkelsen af ​​tegnebogen. Nedenfor er nogle af de mest populære barbermaskiner og hudplejemidler under barberingen.

Gør hårfjerning zone bikini hjemme

Sådan barberes et bikiniområde uden irritation

Der er forskellige metoder til fjernelse af uønsket hår i bikiniområdet:

 • shugaring;
 • voksstrimler;
 • laser depilation;
 • hårfjerningsudstyr: trimmer eller epilator;
 • barberingskladder.

Den sidste mulighed er den billigste og nemmeste. Derfor vil det nu være om ham. For proceduren skal du:

 • barbering barbermaskine;
 • depilatory cream i bikini området;
 • bruser gel;
 • aftershave lotion;
 • saks;
 • terry håndklæde.

Barbering bikini område uden irritation bør være i 3 faser:

 1. Dampning. På fugtet og dampet hud er aflejringsprocessen smertefri og uden irritation. Du kan dampe ud i huden, enten under et varmt bad eller ved varme kompresser gennemblødt i urteopløsninger. For at forberede huden er der nok 10-15 minutter.
 2. Barbering. Hårfjerning i det intime område kan ske enten med engangs barbermaskiner eller med specielle enheder: trimmere eller epilatorer. En særlig gel- eller barberkrem bør påføres huden og kun derefter fortsætte med aflejringsprocessen. Hvis huden er følsom overfor enhver kosmetik, så kan du bruge den gamle måde: Brug olivenolie, som ikke indeholder kemiske tilsætningsstoffer.
 3. Hudbehandling Efter depilering oplever huden en stress, som kan forårsage irritation, rødme og indgroet hår. For at forhindre dette sker bikiniområdet efter barbering med talcumpulver eller urtepresser.

Du kan bruge specielle geler efter barbering, hvis huden ikke er tilbøjelig til allergi. Anvendelse af en fugtighedscreme efter barbering forhindrer irritation og indvækst af hår.

Du kan barbere den intime zone på forskellige måder: ved helt at fjerne alt hår eller forlade det oprindelige mønster på kroppen.

Nem at gennemføre dette vil hjælpe specielle stencils, som er i form af et hjerte, asterisk eller kys. For hårdt og uroligt hår kan du lave et intimt hårklipp i form af en lodret strimmel.

Sådanne tips hjælper med at smukt og korrekt barbere et bikiniområde:

 • hvis i det intime område langt hår, så før depilation de skal skæres til 5-6 mm;
 • barbering skal være bløde og blide bevægelser - uden at trykke, da huden i bikiniområdet er meget let at skade;
 • Ændring af knivblader oftere: mindre irritation vil forekomme på huden;
 • Efter aflejring skal du vaske barberhøjen og tørre den.

Ingroede hår i bikini område

Efter hårfjerning kan der forekomme et uønsket fænomen som indgroet hår på huden.

Hvad der ikke er sket dette ubehagelige fænomen, det skal huskes:

 1. Før depilering er det vigtigt ikke kun at dampe ud huden, men også for at exfoliere døde hudceller. Dette skal gøres ikke kun på tærsklen til proceduren, men regelmæssigt en gang om ugen. Ved hjælp af en kropscrub bør huden befries fra døde hudceller.
 2. Maskinen skal rettes i løbet af hårvækst og ikke mod.
 3. Aldrig barbere på tør hud: Sørg for at bruge en fugtighedscreme til barbering - skum, gel, creme eller babysæbe.
 4. Efter proceduren skal huden først desinficeres, og derefter smøres med enhver fed fløde.

Hvad hvis det indgroede hår i bikiniområdet er blevet en bump?

Men hvis pigen allerede har stor erfaring med hjemmevandring, kan du handle i henhold til denne ordning:

 • damp bikiniområdet
 • tag en tynd nål og gør den ren i alkohol
 • forsigtigt afhente de indgroede hår med en nålespids;
 • Tør såret af med alkohol eller et andet antiseptisk middel.

Det skal bemærkes, at dette problem opstår efter barbering med knive. Hvis du fjerner uønsket hår ved andre alternative metoder: voks eller laser, så indgroet hår vil ikke.

Sådan fjerner du irritation i bikiniområdet

Desværre kan hudirritationer forekomme, selvom du følger alle de ovenfor beskrevne regler. Hvis huden er følsom, skal der i stedet for skum anvendes olivenolie. Og du bør behandle barberet hud ved hjælp af urter, da de er harmløse og ikke forårsager allergier. Urteinfusioner har antibakterielle egenskaber, der ikke er ringere end dyre kosmetik.

For at gøre dette skal du tage 1 tsk tørrede urter: kamille, pebermynte, celandine, salvie og 1 kop vand. Kog alt dette i 5 minutter, så afkøles og spændes op med bouillon.

Fugt en blød klud i denne varme væske og efter depilering sættes på huden. Efter 10-15 minutter, blæk bikini området med et serviet eller terry håndklæde, og drys derefter talcum pulver.

Du kan bruge det sædvanlige babypulver eller almindelig talkum med antibakterielle egenskaber. Matkvalitet stivelse fra kartofler eller majs er perfekt som et pulver.

Aloesaft er meget godt for huden. Det har ikke kun en stærk antibakteriel egenskab, men forårsager ikke kløe og rødme.

For at undgå irritationer i bikinizonen skal du overholde disse regler:

 • efter depilation bør du ikke straks tage på undertøj - huden skal "trække vejret";
 • De første dage efter barberingen må man ikke bære stramme bukser;
 • Brug ikke kosmetik af ukendte mærker;
 • Når du fjerner det intime område, skal du aldrig bruge en barberkniv med roterende knive;
 • Aldrig barbere en pubis, hvis det har nogen hudsygdomme;
 • Skyl kuttet straks med varmt vand og desinficere.

Epilering af kroppens mest følsomme område bør udføres meget omhyggeligt ved hjælp af kvalitetsværktøjer og værktøjer.

Depilation værktøjer - trimmer eller epilator

Trimmeren til bikiniområdet er en hårklipper med mange vedhæftede filer. Hans udnævnelse - at skære hår og ikke barbere skaldet skaldet.

Dens vigtigste egenskaber er:

 • Forlad huden glat, uden nedskæringer og irritationer;
 • et stort udvalg af dyser, der giver dig mulighed for at barbere huden selv i de mest utilgængelige steder og lave en række intime frisurer
 • Enheden arbejder på batterier, som gør det muligt at bruge dem på ture.

En epilator til et bikiniområde er en elektrisk enhed, der helt fjerner huden fra håret sammen med pærerne.

Men på trods af en sådan fristende egenskab, hvordan man fjerner bikiniområdet hår for evigt, har epilatoren en række negative egenskaber:

 • efter depilation er der nedskæringer og irritationer på huden;
 • som regel er der kun 1 vedhæftet fil inkluderet;
 • Der er meget få trådløse epilatorer til rådighed;
 • må ikke anvendes under vask i brusebadet: da apparatet ikke kan komme i kontakt med vand;
 • barbering håret for evigt, pigen er berøvet muligheden for at udføre forskellige frisurer i bikini zone.

Hvilken trimmer er bedre til et bikiniområde? Før du køber dette produkt, bør du lære en række af disse regler:

 1. Køb enheden skal kun være bevist velkendte mærker. For dette er det nyttigt at læse anmeldelser om produktet på internettet eller konsultere erfarne brugere.
 2. Kittet skal indeholde disse 3 hovedvedhæftninger. Den første er et barberhoved; den anden - giver formen af ​​hår. Og den tredje - en dyse kam, som gør det muligt at justere håret i længderetningen.
 3. Ud over de grundlæggende dyser skal pakken indeholde sådanne tilbehør: en rengøringsbørste, et tilfælde til enheden, applikationer til intime frisurer.
 4. Du skal sørge for, at enheden i denne model giver dig mulighed for at håndtere bikiniområdet under bruseren. Da billige modeller ikke kan komme i kontakt med vand.

Andre moderne hårfjerningsmetoder

Der er mange andre moderne metoder til depilation, som permanent lindrer en kvinde fra problemet med overskydende hår. Sådanne radikale procedurer er som regel smertefulde og koster mange penge. Men for kvindens skønhed er kvinder klar til noget!

Uønsket hårfjerning med voks

Hårvoksning er en af ​​de mest populære salonprocedurer. For bikiniområdet bruger man sædvanligvis voksstrimler, som er engangsbrug og genbrug.

Du kan også lave din egen vokspasta og klippe strimlerne fra det gamle bløde ark separat.

Der er to hovedopskrifter til vokspasta.

Opskrift nummer 1

Tag 50 g paraffinvoks, 100 g bivoks og 200 g kolofonium. Smelt alt dette på et dampbad og bland grundigt til en homogen masse. Så cool og brug som angivet.

Opskrift nummer 2

Tag 130 g hvid voks og 300 g palmvoks. Smelt alt i et dampbad og rør. Når den færdige pasta er kølig, tilsæt 1 tsk glycerin og et par dråber af enhver æterisk olie. At anvende den forberedte vægt på et legeme ifølge instruktionen.

Depilation voks gør dette:

 1. Tag et varmt bad. Om nødvendigt behandler huden med lidokain-spray.
 2. Sug huden og drys med talkumpulver.
 3. Smør huden med den tilberedte blanding og sæt skærebånd på toppen. Eller vedhæft færdige bånd til bikini.
 4. Med en skarp bevægelse for at forstyrre den første strimmel på den ene side.
 5. Gør det samme på andre steder.
 6. Når alt hår er fjernet, skal huden rengøres af voksrester med vegetabilske olier.
 7. Efter proceduren spred det intime område med Panthenol - beroligende creme.
 8. Efter 3 dage, lav en skrælning for at forhindre indgroet hår.

Shugaring bikini område

Shugaring er hårfjerning ved hjælp af en særlig sukkerpasta, der påføres det intime område. Forskellen i denne procedure er, at sammensætningen påføres mod vækst af hår og fjernes ved vækst. Denne procedure er mindre smertefuld end voksaflejring og forårsager mindre irritation på huden.

Hår, fjernet ved hjælp af shugaring, vokser tilbage i 2-3 uger. Denne pasta indeholder ingen kemikalier og er derfor ikke skadelig for kroppen.

For at forberede din egen pasta har du brug for følgende ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • citronskræl - 0,5 tsk
 • vand - 2 spsk. skeen.

Bland alle ingredienserne og sæt en langsom brand på. Når efter 5 minutter begynder blandingen at koge, skal den omrøres. Sukker skal ændre sin farve - bliver rav. Efter 15 minutter er sammensætningen til depilering klar. Det skal overføres fra panden til en plastikpose og lov at afkøles.

For at slippe af med håret i bikini-zonen ved hjælp af shugaring følger denne teknologi:

 1. Dagen før proceduren og rens huden med en skrubbe.
 2. En time før depilation til at dampe kroppen.
 3. Behandl bikiniområdet med en lotion mod hårvækst og drys huden med talkumpulver.
 4. Klargør kogt pasta og anvend på bikiniområdet mod hårvækst. Det er nødvendigt at gnide blandingen grundigt. Behandle et lille område.
 5. Efter 15-20 sekunder opfanger du kanten af ​​blandingen og skærer den kraftigt i retning af hårvækst.
 6. Det samme skal ske med resten af ​​bikiniområdet.

Denne procedure er ret smertefuld, så du kan bruge smertestillende midler eller bare vedhæfte isterninger. For at mindske smerten bør huden være lidt spændt. Håret skal ikke være kortere end 5 mm.

Hudpleje efter depilation:

 1. Efter hårfjerning skal du tage et varmt brusebad og sprede en rig fløde på bikiniområdet.
 2. Efter et par dage skal huden i bikiniområdet skrælles af med en skrubbe, så at indgroede hår ikke vises. Gentag dette bør være 1-2 gange om ugen.
 3. Behandle din hud hver dag med antibakteriel lotion og fugtighedscreme.

Shugaring er kontraindiceret, når:

 • graviditet og amning
 • Tilstedeværelsen af ​​sår, ridser og irritationer på huden;
 • åreknuder
 • diabetes mellitus.

Laser Hair Removal Bikini Area

Alle ovennævnte metoder til hårfjerning ledsages af ubehagelige symptomer: irritation, kløe, smerte, indgroet hår.

Men der er en moderne metode, der giver dig mulighed for at fjerne hår i bikinizonen uden alle problemer. Dette er en laser hårfjerning. Denne procedure er ikke billig, men dens resultater er fantastiske: huden er glat, delikat og uden irritation.

Essensen af ​​proceduren er, at laserstråling, som sendes til huden, ødelægger hårsækkene. Laserstrålen reagerer på hårpigmentering. Det vil sige, laserstrålen kan ødelægge kun modne løg, hvor der er melanin - et naturligt pigment. Der er omkring 20% ​​af sådant hår med modne follikler hos mennesker.

Så for en procedure at slippe af med alt håret er umuligt. For altid at fjerne spiring af hår i bikiniområdet, tager det fra 8 til 12 måneder. Det er så lang tid det tager at helt ændre spiring af nyt hår. Knuste follikler kan ikke længere spire i kroppen. Og de nye, i pærerne, som vil fremstå melanin, vil blive ødelagt.

Det skal bemærkes, at laserhud i lyshårede unge kvinder ikke giver mening, da laserstrålen reagerer på pigmentering.

Laserstråling forårsager ingen skade på kroppen. Den eneste ulempe ved laser depilation er rødmen af ​​huden, som forsvinder efter et par timer. Efter laser eksponering skal huden behandles med en fugtighedscreme og er ikke i den åbne sol.

Laser depilation er kontraindiceret under graviditet og under menstruation. I disse perioder er alle følelser særligt akutte for en kvinde, og yderligere manipulationer med delikat hud vil føje stress til en kvinde.

Depilation af en bikini zone derhjemme er mulig på mange måder. Det vigtigste: gør alt efter instruktionerne og sørg for huden efter depilation.

Sukkerpasta shugaring opskrifter derhjemme

Opskrifter masker med kakao til behandling og farve af hår