Razor barbering teknologi

Mange mesterbjørner glædede sig, da barbering med en lige barberkniv blev forbudt i midten af ​​80'erne, efter at landet lærte om aids.

I nogle frisører fortsatte de med at bruge dette værktøj selv efter forbuddet (som de er nu!), Men da de ved et uheld fandt ud af det, arrangerede de det.

Langsom barbering "ængstelse" er blevet en status service for rigtige mænd med store tegnebøger.

Processen med barbering, forberedende arbejde

Proceduren består af flere sekventielle operationer og omfatter: forberedende arbejde, barbering og afsluttende arbejde.

Forberedende arbejde

Disse omfatter:

 • vaske hænder
 • dækker kunden med en serviet,
 • gør sæbe suds (normalt brugt barbering creme),
 • Redigerer barbermaskiner

Vigtigt at vide

Før du begynder barbering, er frisøren forpligtet til at være opmærksom på den besøgendes hudtilstand. Hvis en besøgende har en hudsygdom, skal du omhyggeligt undersøge læsionsstedet og omgående straks sende klienten til lægen.

Omhyggelig undersøgelse af huden er nødvendig af en anden grund. Udseende af hver person har sine egne egenskaber. Så mange mennesker har uregelmæssigheder på deres ansigt og hoved, både af naturlig oprindelse (på grund af fremspringende knogler, mol osv.) Og erhvervet (ar, ar, etc.).

For at undgå at skære huden i barberingsprocessen, med de største udvækst (farligste ved barbering) er det derfor nødvendigt at fjerne sæbefoder efter sæbe.

Barbering med en lige barbermaskine

Fremgangsmåden ved barbering trin for trin

 • Påfør sæbefoder (eller barberkrem) til ansigt og hoved.
 1. Barberkrem påføres ansigtet med cirkulære bevægelser af børsten i retning med uret i følgende rækkefølge: Hageområdet behandles først, så behandles højre side af ansigtet til templet.
 2. Når du flytter hånden fra templet tilbage til hagen, er det nødvendigt at behandle den submandibulære hule.
 3. Derefter påføres cremen på venstre side af ansigtet på samme måde som på højre side af ansigtet.
 4. På overskæget påføres cremen sidst. På samme tid skal du sikre, at cremen ikke kommer på læber eller næse. Denne del af arbejdet udføres ved enden af ​​børsten og kun den ene side af den.
 • Barber første gang (i retning af hårvækst).
 1. Begynd fra linjen af ​​hårkant ved templet på højre side. For at gøre dette skal du bruge barberhovedets hoved til at fjerne sæbeskum fra kantlinjen og derefter fortsætte med barbering.

  Tre trin, hvordan man holder en lige barbermaskine

  Barbering af ansigtet for anden gang skal også startes fra højre side af ansigtet, retningen fra nakken op til templets kantlinie og til midten af ​​hagen.

  Barbering af venstre side af ansigtet såvel som højre bør startes fra nakken op til templets kantlinie og til midten af ​​hagen. På stedet fra halsen til midten af ​​hagen fastholdes knivskarven ved den anden metode og op til linjen af ​​templets kant - ved den første metode.

  • De øvrige områder af ansigtet behandles en anden gang i samme retning og i samme rækkefølge som når de blev behandlet første gang.
  • Efter barbering skal du fjerne rester af cremen fra de behandlede områder af huden. For at gøre dette skal du normalt bruge en steril klud fugtet med varmt vand eller vask den behandlede hud med vand.
  • Afsluttende barberingsarbejde omfatter fjernelse af sæbeskum fra det behandlede område af hovedet eller ansigtet og fjernelse af klud. De resterende operationer (ved anvendelse af en varm kompress, forfriskende med cologne osv.) Udføres kun på anmodning fra den besøgende.

  Sådan barberes en straight barbering - video med en master klasse:

  Razor Care, redigering

  Redning af en barbermaskine på et bælte er lavet i samme bevægelser som slibning på et hjul. Den væsentlige forskel ligger i det faktum, at barbermassen er fremskredet langs bæltet ikke med en skærekant, som når man sliber på akslen, men med en pickaxe.

  • Antallet af gensidige bevægelser på en bælte varierer i gennemsnit fra 10 til 20.
  • For at fjerne et stort udslæt fra barbermadsstykket, skal du først bruge et lærredsbælte og derefter endelig regere det på et læderrem.

  Redigering af en lige barberkniv på et bælte

  Efter redning af barberkniven på bæltet skal du kontrollere graden af ​​skarphed. Under et mikroskop har stinget af en velstyret barbermaskine mange små, næsten identiske og regelmæssige formproteser og fordybninger (indhak). Sidstnævnte er så små, at det er umuligt at undersøge dem med det blotte øje.

  Afhængig af arbejdstøjs form er skarpe skarpe med en dyb og lavt radiusindlæg.

  • Jo dybere sporet, den tyndere skærekant og omvendt, har barbermaskinen med en lille radiusplade en tykkere skærekant.
  • En barberkniv med en tynd skærekant er nemmere at redigere og kræver mindre skarphed, og en barberkniv med tykkere skærekant er meget vanskelig at redigere, og det kræver et hyppigere punkt.

  Redigering af en lige barberkniv på et bælte - video:

  Efter gentagelse af barbermaskinen på et hvilket som helst (presenning eller læder) bælte er overfladen dækket af metalstøv og andre forurenende stoffer og skal rengøres.

  Hvis der er mastiks på bæltet, er det skrabet af, og bæltet vaskes med sæbevand, tørres og tørres.

  Barbering af en lige barber: procedurens regler og teknik

  Indtil for nylig var det kun muligt at se, hvordan man barberer med en lige barberkniv, men nu og i hverdagen nytter flere og flere mænd det. Brug af et farligt blad er ikke kun fjernelse af overskydende ansigtshår. Denne kunst med en smag af adrenalin, dygtighed, som skal skæres.

  Hvad er en barbermaskine

  En farlig eller bladet barbermaskine er et værktøj med en åben kniv. Barbering med en lige barbermaskine, ofte forårsaget nedskæringer, da dette er en procedure, der kræver et koldt hoved og en stabil hånd.

  Der er forskellige blade af barbermaskine. De er tunge, fra et enkelt metalstykke og tændt - tomt og halvt tomt. En simpel barbermaskine består af et håndtag og en arbejdsdel. Sidstnævnte har igen et hoved, en ryg med en dobbelt base, et blad, en eral (hale) og en hæl.

  Bladet af en barbermaskine kan være rund, rektangulær, halvcirkelformet, skrå, "fransk" eller serrated. Det rektangulære hoved er det mest almindelige, fordi dets skarpe hjørner giver dig mulighed for at barbere hår på de mest utilgængelige steder, men samtidig er det den farligste type enhed. At skære en barbermaskine kræver tid og dygtighed.

  Afstanden mellem ryggen og spidsen måles i ottendedele af en tomme. Smalle barbermaskiner med en 4/8 kniv bruges til at rette skæg og barbering på vanskelige steder. Den mest populære størrelse er 5/8, men der er også fans af brede knive 7/8 eller 8/8 inches.

  En anden vigtig egenskab ved bladbladet barberkniv er blad geometrien. Det kan være kileformet, biconcave eller blandet.

  Bladet kan være lavet af stål af forskellige typer:

  1. Damaskus - den mest holdbare, pålidelige og dyre. Det er næsten et evigt værktøj, men det er svært at male.
  2. Carbon. Bladet af dette materiale kan skærpes til en skalpel. Samtidig er kulstofstål hurtigt ætsende.
  3. Rustfri. At skære disse knive er ikke let, men de er ikke bange for korrosion og varer længe nok.

  Håndtaget er lavet af træ, knogle, horn, stål og plast. Der er dyre antikke modeller med et håndtag lavet af elfenben.

  fordele

  De vigtigste fordele ved shaveren er:

  1. Irriterer ikke følsom hud. Nogle kosmetologer hævder, at barbering på denne måde er den sikreste og endda gavnlige for huden. Dette skyldes teknikkerne til at skære hår.
  2. Giver renere barbering. Et godt skærpet værktøj i dygtige hænder skærer håret mere forsigtigt ud end dets sikre modstykker.
  3. Blade kan skærpes af dig selv.
  4. Alsidighed.
  5. Besparelser på grund af holdbarhed.

  mangler

  Den største ulempe ved barbermøllen ligger i sit navn. Et ubeskyttet blad i uerfarne hænder kan forårsage alvorlige nedskæringer, og en dårligt skærpet kan forårsage hudirritation og barbering af dårlig kvalitet. Barbermaden tilgive ikke fussiness, hast og uforsigtighed.

  En anden ulempe er vanskeligheden ved at erhverve et godt værktøj og dets høje omkostninger. Samtidig vil en kvalitetsskraber vare i mange år.

  Forberedelse til proceduren og hvad du har brug for

  Professionel barber inden begyndelsen af ​​barberingen sætte på et vådt varmt håndklæde. Dette gøres for at gøre huden og håret blødere. Håndklædet holdes på ansigtet i ca. 4 minutter. For at blødgøre børsterne skal du bruge specielle balsam og olier, der skal vaskes, inden du bruger barberskum.

  I hjemmet, inden du håndterer, skal du vaske i varmt vand og sæbe. Jo varmere vandet, desto bedre.

  Barbering har brug for kapacitet til skummende creme og barberbørster. Børsten kan vælges fra badger, svin eller syntetiske børster. Børstens størrelse skal være tilstrækkelig til at anvende cremen bekvemt, mens den ikke er for stor. Jo større det er, jo højere er bekostning af midlerne og jo mere sandsynligt er det at blive snavset eller komme ind i din næse eller mund.

  Først skal du fylde beholderen med varmt vand og læg en lille børste i den. Derefter bliver det blødt og vil kvalitativt udføre sine funktioner - at skumme og jævnt anvende cremen på børsterne. Efter dampning tilsættes fløde eller sæbe til beholderen og skummes med en børste. Resultatet skal være et tæt og resistent skum. Det resulterende produkt skal omhyggeligt påføres ansigtet med lette cirkulære bevægelser i et tykt lag.

  Barberingsregler og teknik

  Der er et par enkle regler for, hvordan man barberer med en lige barberkniv:

  1. Det er vigtigt at holde roen under proceduren.
  2. Bladet skal være godt skærpet. Dette påvirker både kvaliteten af ​​barberingen og dens sikkerhed. Jo skarpe bladet, desto mindre snitene.
  3. I barberingsprocessen skal du trække huden ned ved hjælp af dine hænder. Dette vil i høj grad lette fjernelsen af ​​børster ved at øge synsvinklen og beskytte mod nedskæringer.
  4. Først fjern håret i retning af vækst, og derefter - mod. 3 metoder er nødvendige for optimale resultater. Mellem dem er det nødvendigt at dække ansigtet med skum igen.
  5. Hver tilgang begynder med korte streger og slutter med lange. Det er nødvendigt at stramme huden med en barberfri hånd inden hver håndbevægelse.
  6. Hold ikke spidsen sidelæns eller parallelt med huden.
  7. Du behøver ikke lægge ekstra arbejde under barberingen.

  Sådan holder du en barbermaskine

  Du kan holde barbermaden på forskellige måder:

  1. Tommelfingeren er placeret på bagsiden af ​​bagsiden, lillefingeren - på spidsen, så hælen (sting) er placeret mellem lillefingeren og ringfingeren. Resten af ​​fingrene holdes på earlen ovenfra.
  2. Lillefingeren er placeret på hakens hak, den store er på den flade del af earlen på indersiden og resten på ydersiden. Stinget i dette tilfælde ser op.
  3. Mellem- og indeksfingrene er anbragt på indersiden af ​​indgangen, ringfingeren på indersiden af ​​skaftet, holder den og lillefingeren på halen. Med din tommelfinger støtter vi pickaxen ved krydset af skaftet med nettet. Stinget i dette tilfælde ser også op, og håndtaget passer godt til håndleddet.
  4. Børsten bør bevæge sig ofte, let, rytmisk. Hvis du lægger pres på bladet eller sætter hele hånden ind i arbejdet, kan du skære dig selv eller trække hår ud.

  Korrekt hudspænding

  Teknikken til barbering med en lige barberhøvel omfatter også stramning af huden korrekt under proceduren. Dette skal ske i modsat retning af barbermaden.

  Huden strækkes med indekset eller langfingeren, som placeres 2-3 cm under bladet. Først efter at barbermaskinen bevæger sig.

  Bladvinkel

  Værktøjet skal bevæge hovedet fremad med en hældning på 30-40 °. Dette sikrer let glidning og effektiv fjernelse af håret. Hvis vinklen er skarpere, glider barberen over børsterne uden at skære. Hvis mere, øge sandsynligheden for nedskæringer. For at opnå den nødvendige hældning af bladet, påføres den på huden fladt, og derefter gradvist hæve, opnå den ønskede vinkel.

  Forløbet af proceduren

  Barbering med en lige barber starter fra templinjen og sætter kniven på sin kant, mod kinden. Derefter styr håndtaget til underkæben. I midten af ​​kinden drejer instrumentet i retning af ørepinden og bevæger sig til kæben.

  Vi barberer en hals fra et hjørne af en nedre kæbe nedad. Især forsigtig med at være i øret, hvor der ofte er uregelmæssigheder og folder i huden. For at undgå nedskæringer bevæger vi lobe til siden med tommelfingeren af ​​frihånden, trækker huden og dækker øret med en hånd som en begrænser.

  Nu skal du tage barbermaskine på tredje vej. Placer værktøjet i midten af ​​kinden og sig på hovedet under kindbenet. Barbering er nødvendig i retning af læberne, der passerer buen på underkæben og området på overskæget. Ved at fjerne stubben i mundens hjørne sænkes instrumentets tå, indtil den falder sammen med mundens linje. Derefter barberer buskene - håret i nederste læbe.

  Da der er et anatomisk hulrum på dette sted, er det nødvendigt at løfte huden med tungen indefra. At hjælpe dig med at efterligne muskler og tunger kan lette barberingsprocessen. Når du barberer under underlæben, skal du være særlig forsigtig med ikke at skære et lille fremspring under det.

  Det næste skridt er barbering et overskæg. I denne zone vokser håret fra top til bund. Det er værd at hjælpe dig med ansigtsmusklerne, strække og udglatte huden. Derudover kan du løfte næsespidsen med din frihånd.

  Vi tager barbermaden i hænderne på en måde, fjern håret med korte og klare slag. Sidens dele af whiskers er barberet fra højre til venstre med knivens tå i retning af midten af ​​overlæben og holder barberkniven på en tredje måde.

  Fjern håret fra hagen til midten af ​​kæben og hold værktøjet på 1 eller 2 måder. Her strækker vi huden lidt anderledes - i 2 sider med to fingre i frihånden. Vi sætter en på hagen, den anden på kæben og placerer barbermaden mellem dem. Håret fjernet, lidt omkring hjørnet af kæben.

  Det sidste stadium er nakkebearbejdning. Her er et farligt sted Adam. For at forhindre udskæringer udtrækkes huden lidt til den ene side. Det er mere bekvemt at holde barbermaden på to måder.

  Gentagen hårfjerning udføres i modsat retning. Processen starter denne gang fra bunden af ​​nakken og slutter ved templerne. Den højre side af ansigtet er mere bekvemt at barbere på 3 måder, og til venstre - vælg den mulighed, der mindst dækker visningen.

  Vi bevæger os nedefra og går glat igennem vinklen på kæben til kinden. Fra kinden flytter vi til hagen og fjerner den nederste del af overskæget og håret i mundens hjørner, når det bevæger sig. Til sidst barberer hagen og overlæben. Hvis et tredje sæt er påkrævet, udføres barbering mod hårvækst.

  Barbering af hovedet med en lige barber starter fra forsiden og siderne. Tilgangen er den samme som for ansigtet. Først barber håret i retning af vækst og derefter mod det. Til behandling af bagsiden af ​​hovedet ved hjælp af et manuel eller skrivebordsspejl.

  Barbering dette område er svært på grund af occipital folds af huden og krølning af kraniet. Hvis du ikke har tillid til dig selv, er det bedre at afslutte barberingen med en sikker maskine.

  Aftershave pleje

  Efter barbering skal du vaske rester af skum med køligt vand for at lukke porerne på huden. Da der arbejdes med en åben kniv, forekommer der en eksfoliering (det øverste lag af epidermis fjernes), aggressive hudplejeprodukter, herunder alkoholholdige, kan føre til irritation og afskalning.

  Alkohol er acceptabelt at klare nedskæringer og ridser. Efter vask kan du påføre et håndklæde på dit ansigt, der er fugtet med varmt vand eller afkog af urter (kamille, kalendula osv.) Med tilsætning af æteriske olier.

  Razor slibning

  Der er et stort sæt anbefalinger til, hvordan man kan skærpe en lige barberkniv korrekt.

  Skarphed udføres i flere faser ved hjælp af sten af ​​forskellig slidstyrke - røvet. Regel med et bælte. For første gang kan GOI-pasta bruges til skarphedskorrektion.

  Før du begynder at skærpe, er det nødvendigt at evaluere og om nødvendigt rette bladets geometri. Det påvirker valget af slibesten og skæringsmetode.

  For at bestemme geometrien placeres barbermaskinen på en flad overflade og ses hvor mange huller mellem kniv og overflade. Kanten og kanten på begge sider skal passe tæt på planet. Hvis der findes huller, skal de først fjernes med en sten med et stort slibemiddel.

  Frisøren, der skærpes ved hjørnerne, skærens skarphedsvinkel er 16 °. Processen foregår på tre måder: ved hjælp af sten, sandpapir og bælte.

  sten

  Vandsten er fugtet med vand før arbejde, og olie - med olie.

  Ved skarphed placeres barbermaskinen på stenen med hele flyet og fremføres - på kornet og derefter tilbage. For ikke at bøje kanten, kan man ikke trykke på klinge i gang på bladet. Med den ene hånd skal du holde barberkniven ved håndtaget, og med den anden presse kniven mod stenen. Drej værktøjet kun gennem valget.

  Sten til slibning af barbermaskiner i forskellige faser vil kræve anderledes. I første omgang anvendes der en 1000 grit sten, hvorpå arbejdskanten er dannet. Skæringen går, indtil den strækker sig ind i en retlinie og stopper "dans" på spejlet. Efter dannelsen af ​​den korrekte geometri er bladet med den skarpe kants hæl placeret på kanten af ​​stenen og strakt til næsen og eliminerer burrs.

  Så på sten 2-3 og 6-10 tusind gryn under kontrol af et forstørrelsesglas glatte risikoen fra en ru sten ud.

  Bæltet

  At skarpe en lige barberkniv for første gang slutter med en redigering på skoremmen. Brug derefter læder, bælter skal være lidt bredere end bladet, så redigeringen er ensartet og dobbeltsidet. Den ene side er lavet af læder, den anden er lavet af stof. Til 15 indlæg på stofbasis er der 50 ledninger på huden. For nemheds skyld er bæltspændingen.

  Ved skarphed holdes barberkniven med skinnet med den ene hånd og presses til bæltet med det andet. Bladet er placeret fladt og trækker tungen fremad. Redigering ledsages af en tydelig lyd.

  Bæltets overflade skal være ren og glat, den defekte belægning skal rengøres og poleres. Før brugen gnides bæltet med hånd for at opvarme og fjerne støvpartikler.

  Efter redigering skal shaveren kontrolleres for kvaliteten af ​​skæringen For at gøre dette skal du lave 5-10 lysposteringer med en barberkniv på skoremmen med en stødpasta fremad og derefter skære håret på vægten i en afstand af 10 mm fra fingeren. Hvis håret ikke er skåret, skal du først skarpe først.

  Tips

  De farligste områder til barbering med en lige barberkniv er overlæben, øreområdet og adams kroge på grund af de folder og bump forårsaget af den anatomiske struktur. Her skal du være særlig forsigtig med at undgå nedskæringer. Det anbefales at strække huden forsigtigt med dine hænder.

  Vær ikke genert og hjælp dig selv med tungen, ansigtsmusklerne i ansigtet, der strækker huden yderligere. Derefter bliver de farlige områder mere tilgængelige, og synligheden vil stige.

  For at bevare barbermaskinen skal den vaskes grundigt og tørres. Derudover kan du smøre metalet med olie for at beskytte mod korrosion.

  razor.rf - alt om barbering - t-formede maskiner og lige barbermaskiner

  Rette barbermaskiner, t-formede maskiner, barbersæt - alt om barbering

  Barberer hovedet med en lige barberkniv

  • Hjem
  • Barberingsteknik
  • Barberer hovedet med en lige barberkniv

  Barberer hovedet med en lige barberkniv

  Barberer hovedet med en lige barberkniv - Tips til begyndere

  1) Lær først at barbere dit ansigt med en lige barberkniv.
  Jeg anbefaler til alle, der ønsker at barbere hovedet med en lige barberkniv først og fremmest for at lære at barbere sit ansigt med en lige barberkniv. Årsagen er ganske enkel: Du vil lære at holde barbermaden i dine hænder komfortabelt.
  Barbering af hovedet kan være akavet i starten. At holde en lige barberkniv kan være akavet med det samme. Dette kan medføre mange ridser og nedskæringer.
  Hvis du barberer dit ansigt med en rak barberkniv 7-10 gange, så vil du være meget mere rolig når det kommer til barbering af hovedet.
  Gør mig ikke forkert, at barberer dit hoved er helt anderledes end at barbere dit ansigt. Vinklerne er meget forskellige. Men praksis med at barbere ansigtet vil lette overgangen til hovedet.

  2) Start med en skarp lige barberkniv.
  Når du køber en ikke-kvalitets barbermaskine, får du en god barbering i dette tilfælde?! Sikker på ikke!
  Du skal være sikker på, at den barbermaskine, du har købt, skærpes af en person, der ved at skærpe farlige barbermaskiner. Derfor er det værd at købe kvalitetsskrabere fra kendte producenter.
  Vær overbevist om, at din barbermaskine er skarp. Så hvis du ikke kan barbere godt, så vil du vide, at årsagen er i din teknik, og ikke i barbermaskinen.
  Et alternativ til dette er at bruge DOVO-shavetten. Udskiftelige knive er nødvendige for dem, så alt du skal gøre er at sætte et nyt blad og alt er klar til barbering. Problemer kan forårsage knive, som regel er de meget skarpe. Jeg tror, ​​at du vil skære Shavett hurtigere end med en lige barbermaskine, så pas på.

  Dovo Shavette - shavett med udskiftelige barberblad

  3) Start fra forsiden og siderne.
  Forsiden og siden af ​​hovedet er de nemmeste områder at lære at barbere sig. Start med disse områder, og hvis du har det godt til at barbere disse områder, fortsæt med at barbere bagsiden af ​​dit hoved.

  4) Brug et håndspejl til at barbere bagsiden af ​​hovedet.
  Bagsiden af ​​hovedet kan være yderst svært at barbere, da der er bøjninger. Det tager et par minutter at justere vinklen, hvor du holder barbermaskinen i huden. For at se, hvad du laver, anbefaler jeg altid at bruge et håndspejl først. Dette vil hjælpe dig med at minimere antallet af ridser og nedskæringer, du kan få.
  Lidt problematisk, når man ser i spejlet i et andet spejl. Det vil nok tage lidt tid at koordinere bevægelsen af ​​armene og bevæge sig som du ønsker. Med tiden og øvelsen bliver det en vane.

  5) Hvis du ikke er komfortabel - stop.
  At barbere hovedet med en lige barberkniv er en kompliceret proces. Du behersker det ikke på én gang. Hvis der er et område, du ikke kan barbere med en lige barberkniv, er der ikke noget skammeligt ved at bruge en barbermaskine med en patron til at afslutte jobbet.
  Det samme kan siges, hvis du er ked af det, fordi du har skåret meget. Du skal bare afslutte jobbet med en barbermaskine med en patron og prøve en anden gang.
  Hvis du er ubehagelig barberer et bestemt område, så tving dig ikke til at barbere det. Bare barber de dele, der passer til dig. Over tid vil du blive bedre og bedre, og det vil være nemt at barbere områder, som du engang troede, du ikke kunne barbere med en lige barberkniv.

  6) Start med en lille vinkel.
  Hvis du begynder at barbere i en lille vinkel, er det mindre sandsynligt, at du vil skære dig selv. Der er en chance for, at du ikke vil få fat i nok og ikke skære dit hår, men i dette tilfælde skal du gradvist øge vinklen, indtil razeren skærer den af.
  Hvis du begynder for cool, er det mere sandsynligt, at du vil blive skåret.
  Jeg håber du finder disse tips til hjælp.

  Hvis du har nogen personlige anbefalinger, kan du dele dem nedenfor i kommentarerne. Hvis du har spørgsmål, send dem og jeg vil forsøge at svare.

  Sådan barberes lige barberkniv

  Artiklens indhold:

  Mænd barberer med forskellige intervaller. Det er nok for nogen at barbere vegetationen en gang hver 5-7 dage, andre er tvunget til at tage sig af ansigtet to gange om dagen. Jo stivere børsterne, desto mere omhyggeligt skal de barberes. Ejere af sådan vegetation er ikke egnede til konventionel maskine og elektrisk barbermaskine. De er næsten umulige at barbere rent, og børster vises ret hurtigt. De ridser huden og kan fremkalde betændelse. Den eneste rigtige beslutning for sådanne mennesker er en barbermaskine.

  Hvis du har en perfekt skærpet, højkvalitets barberkniv eller simpelthen "farlig", og du har mestret teknikken til barbering, så kan du slippe af med børsterne i lang tid. "Fare" betyder næsten ikke irritation og efterlader ikke nedskæringer. Selvfølgelig skal du bruge den rigtige teknik til barbering med en lige barbermaskine og øve meget.

  Barbering "ængstelse" er en ret kompliceret, men samtidig intuitiv procedure. For at lære at håndtere et sådant værktøj skal du øve dig meget. Og det er bedre at straks lære den rigtige teknik for at undgå fejl og hurtigt erhverve de nødvendige færdigheder.

  Vi ønsker at dele viden om, hvordan man barberer en lige barbermaskine. Alle nedenstående oplysninger er en personlig erfaring akkumuleret gennem årene. Samt materialer fra specialiserede blade og bøger.

  Hvad er de vigtigste principper for ren barbering?

  Den skarpere barbermanden, desto mindre er børsterne

  Bladets skarphed er en grundlæggende betingelse for den rette teknik til barbering med en lige barberkniv. En dårligt skærpet kniv skærer børsten ud dårligt. De skal arbejde med større indsats eller i mere spids vinkel. Alt dette fører kun til irritation på huden, risikoen for skade og ubehag. Men garanterer ikke renheden af ​​barbering.

  Du skal barbere dig, så bladet glider over ansigtet. "Fare" skal være i en bestemt vinkel og skal flyttes i den rigtige retning.

  Grundlæggende metoder til at holde en barbermaskine

  For dem, der ønsker at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, lær først, hvordan man holder den fast. Der er tre grundlæggende måder at holde et værktøj i hånden på (fig. 1):

  Metode en. Lillefingeren ligger ved haket på skaftet, tommelfingeren er i bunden af ​​nakken og hviler mod hælen. De resterende fingre er på værktøjets ovre.

  Den anden vej. Lillefingeren er på halehakket, tommelfingeren er på den flade del af earlen fra indersiden, de andre fingre er omvendt udefra. Denne teknik er næsten identisk med den første, forskellene i retning af "frygt". På den måde ser stikket op.

  Den tredje vej. En barberkniv stikker op. Mellem- og indeksfingrene - på indersiden af ​​earlen holder ringfingeren indersiden af ​​skaftet, pigenfingeren - på halehakket. Stor holder kanten, hvor skaftet forbinder til bladet. Håndter "frygt" bør passe tæt på håndleddet.

  Den sidste, tredje modtagelse, hvordan man barberer en lige barberkniv, betragtes som ikke-standard, den findes ikke i specialiseret litteratur til frisører og er opfundet af erfaring. Men det bruges. Det er nyttigt i de tilfælde, hvor de to første metoder ikke kan anvendes (f.eks. Når hænderne lukker anmeldelsen), mens "faren" skal bevæge sig "gennem håret". For dem der planlægger at barbere sig selv, skal denne teknik undersøges.

  Når man arbejder med en hvilken som helst metode til barbering, skal man huske den generelle regel: "frygt" skal fjerne håret let, det behøver ikke at presse hårdt.

  Hårvinkel

  Sandsynligvis ved alle, at håret på huden ikke vokser nøjagtigt op, men under en vis hældning. Denne vinkel er omtrent det samme for individuelle hår, der vokser på samme område af huden. Dette er et andet vigtigt punkt, der er værd at huske, når man arbejder med "ængstelse".

  Sådan strækker du huden

  Teknikken til barbering med en lige barberhane sørger for den obligatoriske strækning af ansigtshuden. Hendes trækker i den anden retning fra barbermaskinens retning. Husk at trække huden står i nærheden af ​​bladet, inden der kommer en ny værktøjsbevægelse. Huden er strakt med en finger. Det skal ligge inden for 2-3 centimeter fra instrumentet. Det er bedst at bruge pegefingeren eller langfingeren i venstre hånd, hvis barberingen højrehåndet, eller højre hånd - hvis venstre hånd.

  Det er klart, at man skal bruge begge hænder for at arbejde med "forsigtighed": den ene holder værktøjet og den anden er involveret i at strække huden. Uden dette vil en glat barbering ikke fungere. Hvordan man kan strække og hvordan man barberer en lige barberkniv kan ses på vores video.

  Fremgangsmåde: Stret område af huden, læg kniven, afskær vegetationen, værktøjet tages væk fra ansigtet. Derefter strækkes en ny sektion, "fare" sættes i og håret afskæres igen.

  Der skal lægges særlig vægt på de områder, der ikke har naturlig spænding. For eksempel - kinder. Der skal være særlig god strækning, ellers er der risiko for skade.

  Hældningen og retningen af ​​"frygt"

  Værktøjet bevæger altid hovedet fremad. Du skal sørge for, at han skærer håret i en vinkel. Det giver en effektiv og smertefri barbering. Hældningen af ​​bladet til overfladen af ​​ansigtet skal være fra 30 til 40 ° og ikke mindre.

  Det er nemt at forstå, hvordan man barberer en lige barberkniv korrekt: Du skal arbejde med et instrument ofte og let uden pres, en børste deltager i bevægelse, rytmisk og let manipulation. Dette er nøglen til en glat og ren barbering. Det er umuligt med indsatsen for at lægge pres på "vagtsomhed" eller "inkludere" hele hånden i arbejdet. Dette vil kun føre til rive af vegetation og som følge heraf irritation og smerte.

  Grundlæggende om barberingsteknik

  Forberedende fase

  For det første vaskes fordøjet med en barberingsbørste, så begynder barberingsprocessen. For bedre at forstå, hvordan man barberer med en lige barberkniv, kan du se videoen på denne side.

  Begynd at barbere fra templet. For nybegyndere er det svært at straks placere barbermaden i den rigtige vinkel, så det er først bedre at lægge bladet fladt og så lidt hæve bagsiden af ​​"fare" med 30-40 °. Yderligere er det nødvendigt at flytte værktøjet i retning af barbering. Dette gøres let, uden tryk på huden. Hvis bladet er skarpt, vil det skære håret uden problemer.

  Normalt barbere i to sæt. Først går de forbi bladet i retning af hårvækst (ved vækst), og derefter omvendt (mod vækst). I det første tilfælde er det muligt at slippe af med størstedelen af ​​vegetationen, men små hårspidser forbliver på huden. For at slippe af med dem er en barbermaskine en anden gang. Før det bliver ansigtet vasket eller fugtet med varmt vand. Efter re-barbering bliver huden helt glat.

  Sådan barberes højre side af ansigtet i højden

  Barbering med en lige barberkniv, som vist i videoen, starter fra templinjen, og bladet falder ned til kinden (figur 2, I-1). Værktøjet holdes på den første måde. Før du starter, er det lidt værd at fjerne skummet fra templet (for at sætte bladet nøjagtigt langs dets kant). I templet udføres hudspænding og hårskæring samtidigt. Lette manipulationshænder gør deres første par centimeter nede. Dernæst flytter "frygt" til underkæben. Hårskæring skal være ledsaget af stramning af huden. Fingeren skal være 1-2 centimeter fra "frygt".

  I midten af ​​kinden vender bladet lidt i retning af kløften, og "frygt" bevæger sig til kæben (fig. 2, 1-2). Det sker, at hårene i hjørnet af kæben vokser i forskellige retninger, i dette tilfælde er det nødvendigt at placere bladet, så det barberer i højden.

  Efter at have nået kæbens bøjning drejes instrumentet og fortsætter med at bevæge sig ned til nakken. På dette sted er det især værd at afskære vegetationen nær øret. Ofte er der en udbulning eller små folder af hud, der er let nok til at ramme med en kniv og skære. Hvordan barberes med en lige barberkniv for at undgå skade? Med din tommelfinger bevæger du dit øre lidt til siden, hvis der ikke er folder, så skal du stadig lukke det lidt med hånden, når du arbejder tæt ved øret.

  Tag derefter værktøjet på tredje vej. "Hazard" er placeret i midten af ​​kinden, så enden af ​​den er under kindbenet. Så barberer, leder til læber. Samtidig passerer den maksillære bulge og fanger en lille del af ansigtet i whiskersområdet (figur 2, III-3). Nærmer sig hjørnet af munden, bør sokken af ​​"frygt" sænkes lidt lavere, så det til sidst falder sammen med mundens linje. Derefter passerer bladet i området med de såkaldte jerks (hår der vokser i nederste læbe). De er ikke altid i stand til at barbere fra første gang, da de er i et lille hulrum. I dette tilfælde vil et simpelt trick hjælpe: Du skal rejse dette sted lidt med din tunge. Der er en bulge, der let skal barberes af. Hvordan man gør det mens du barberer med en rak barbering, vises i videoen. I processen skal du altid hjælpe dig med ansigts og tunge muskler. Dette gør barbering meget nemmere og sparer fra skade.

  Den tredje metode er at skære vegetationen til midten af ​​hagen, indtil spidsen af ​​farerne og næsen er i en linje (det er bedre at tage barbermanden lidt længere end denne linje). På dette område af ansigtet skal være særlig forsigtig: hagen er svært at barbere, så du skal behage "frygten" korrekt.

  Derefter tages instrumentet ved hjælp af metode nr. 2 eller nr. 3, og håret skæres fra hagen til læben (fig. 2, II - III - 4). Her er det nødvendigt at være yderst forsigtig og stoppe "frygt" i tide. Ellers vil kniven ramme underlæben, som har et lille fremspring. På ansigtet er der flere områder, der er tilbøjelige til skade: Adam, øre og læber. På disse steder bør du barbere med særlig opmærksomhed.

  Det næste skridt er barbering et overskæg. Dette er et vanskeligt område: her vokser håret fra top til bund og i henhold til reglerne for barbering skal bladet falde fra næse til overlæbe. Men det er svært at gøre, fordi hudområdet er for lille. Og der er også en høj sandsynlighed for at røre læben og efterlade et snit. Sådan barberes en lige barberkniv i dette tilfælde? Meget simpelt. En person, der barberer sig, kan hjælpe sig lidt med sine ansigtsmuskler og gøre huden om nødvendigt lidt bredere og glattere. Eller træk din hånd over næsespidsen, i så fald vil huden også strække sig og blive lige.

  I overskægsområdet holdes frygt "den første vej". Håret afskæres af lys og korte manipulationer af instrumentet (figur 2, 1-5).

  Sidens del af whiskers er barberet fra højre til venstre (figur 2, III - 6). Kun barberstokken er involveret i arbejdet. Værktøjet holdes på tredje vej. Blad fører til midten af ​​overskæget, hvis du barberer højere, kan du skade overlæben.

  Derefter skæres vegetationen fra hagen til midten af ​​kæben (figur 2, 1-7). "Fare" holdes på den første måde. Her strækkes huden lidt anderledes end normalt: denne gang er huden strækket i to retninger. Dette er nemt at gøre med to fingre. Den ene er på hagen, og den anden er på kæben, "frygt" er mellem dem. Det skal tages i betragtning, at huden i dette tilfælde bliver mindre elastisk, hvilket betyder, at risikoen for skade vil stige. Derfor skal du på dette stadium nemt arbejde med værktøjet uden at angribe og observere vinklen på at trimme håret. Passerer dette område, bør du fjerne håret lidt lavere end kæbenbenet.

  Det sidste skridt i barberingen af ​​denne del af ansigtet er halsen (figur 2, I - 8: 10). Her er det værd at være særlig opmærksom på huden i området med Adams æble, hvor udskæringer ofte forekommer. For at undgå dem anvendes følgende trick: huden fra Adams æble er trukket lidt til den ene side og er allerede barbering der. Værktøjet holdes på anden måde.

  Barbering "på håret" bør du overvåge kvaliteten af ​​arbejdet. Ansigtet skal være rent, uden "buskene" af hår og uberberede områder.

  Sådan barberes venstre side af ansigtet i højden

  Værktøjet er taget på den første måde. Sok "frygt" er indstillet således, at hænderne ikke forstyrrer gennemgangen. Barbering med en lige barberkniv (dette kan ses i videoen) starter fra templet (figur 3, 1 - 1). Først barberer du 20-30 mm fra grænselinjen. Det er vigtigt, at snitlinjerne på begge sider er på samme niveau. For dette er det bekvemt at navigere langs den traditionelle linje af øjet. Bladet skal ligge på templet omtrent parallelt med denne vejledning. Fra templet falder "frygt" ned til kinden.

  Så skal du barbere fra midten af ​​kinden ned til hagen (figur 3, II - 2). "Worry" sæt lidt under kindbenet, så skærekantene skaber en betinget linje fra øje til ørefløj. Langs barbermaskinens sti er håret barberet i buskernes område og den nederste del af venstre barb. "Worry" bør holdes på anden måde. Hvis bladet ikke kan dække hele den soppede overflade på en gang, så gentag proceduren, efter den første passage med en barbermaskine, ved at fange de soaped områder.

  I løbet af denne fase af barbering er halvdelen af ​​whiskers barberet. Men nogle gange er det ikke nok, og du skal hjælpe dig selv ved at hæve næsespidsen og fjerne vegetationen (figur 3, 1-3). I dette tilfælde anvendes den første metode til at holde barbermaskinen.

  Baseret på den korrekte teknik til barbering med en lige barberkniv, i det næste trin nås det resterende hår i overskæget. Dette gøres fra venstre mod højre med små razor fremskridt. Vegetationen skæres sidelæns i retning af dens vækst. "Fare" holdes på anden måde (figur 3, II - 4).

  Derefter placeres bladet i nærheden af ​​kløften, og vegetationen fjernes fra hagen (figur 3, II-5). Huden strækkes diagonalt - opad og mod øret. Hvis ansigtet er tyndt og derefter barberer under kæben, trækkes huden kun op.

  Hvis det for første gang ikke er muligt at fjerne håret over hele bredden af ​​stedet, så skal proceduren gentages igen, men går allerede gennem de steder, hvor sæbe "øer" forblev.

  Arbejder med højre side af ansigtet, er det muligt at barbere området næsten fra toppen af ​​hagen til læben. Men hvis der stadig er hår der, så er det nu tid til at fjerne dem. "Worry" er taget ved hjælp af metode nr. 2 eller nr. 3, og vegetationen fjernes (figur 3, II - III - 6).

  Derefter skal du gå for at barbere din hals. Først skal du passere bladet fra hagen til Adams æble og omgå det på venstre side. Det er umuligt at barbere Adams æble, som det er nævnt ovenfor, truer det med nedskæringer. Trækker huden til siden og først fjern håret. Så er resten af ​​nakken barbert. I en tilgang bør en smal vegetationsstrimmel være barberet (fig. 3, I - 8: 10), barbermaskinen skal placeres i den nederste del af kæben og føre til enden af ​​hårlinjen. "Fare" holdes på den første måde.

  Sommetider vokser håret helt nederst i nakken i modsat retning - fra bunden opad. Sådan barberes med en lige barberkniv her: Du skal ændre værktøjets retning, samtidig med at du skal tage den med den anden metode.

  Sådan barberes højre side af ansigtet mod vækst

  Re-barbering er nødvendig for at barbere af rester af hår, der blev tilbage efter den første fase af proceduren. Og også for at gøre huden perfekt glat og renskåret.

  Før du barberer igen, skal du skumme dit ansigt igen. For folk, hvis børster ikke er for hårde, kan du blot fugte dit ansigt med varmt vand. Men sådan en procedure skal gøres nødvendigvis.

  Når man barberer razor, som følger af videoen, bevæger "frygt" sig mod vækst af vegetation. Bristle fjernelse starter fra nakken og slutter nær templerne. Arbejde på højre side af ansigtet sker kun på en tredje måde. Under barberingen af ​​børsterne strækker huden også i retning modsat barbermaskinen (figur 4).

  Så skal du først gå gennem barberhals højre side af nakken (den ene under øret) fra bunden op, så skal du jævnt gå til kinden. For folk med et tyndt ansigt vil det bedste sted at gå være et sted nær øret omkring hjørnet af underkæben. Dem, der har et fuldt ansigt, kan du gå overalt.

  Efter at have arbejdet på en kind, stiger barbermaskinen til et tempel. Så igen fra kinden "frygt" bevæger sig til hagen. Samtidig fjernes børsterne i den nederste del af højre overskæg og i hjørnet af munden.

  Afslutningsvis bør proceduren barbere børsterne på nakken. Som i begyndelsen skal værktøjet bevæge sig opad, fra karret til selve hagen.

  Sådan barberes venstre side af ansigtet mod vækst

  Denne del af ansigtet er også rewashed eller fugtet med varmt vand. Den venstre side barberer kun på anden måde.

  Sekvensen for at passere "forsigtighed" svarer til barbering på højre side (figur 5). For det første fra nakken føres bladet opad, nær lakken, der afrunder kæbens hjørne og går mod templet. Længere fra midten af ​​kinden er en barbermaskine til hagen. Derefter er den venstre overskæg skåret af, vegetationen rundt om hjørnet af munden og toppen af ​​hagen. Afslutningsvis passerer barbermanden halsen fra bunden op til kæbenbenet.

  Hvis de to dele af ansigtet er barbert, forbliver det endelige tryk - fjerner håret over og under læberne. I området med whiskers bevæger "frygt" "langs håret", det vil sige fra oven - nedad. Under læbe - barberinger bunden op. Under proceduren holdes knivskarvet på anden måde.

  Hvis der efter skrabning stadig er "øer" af hår, så vaskes de igen og skæres af mod hårets vækst.

  Fra artiklen beskrevet ovenfor blev det klart, hvordan man barberer med en lige barbermaskine. For at gøre det rigtigt, for at få en glat, renskåret hud og ikke blive såret, skal du huske de grundlæggende regler:

  • lær de grundlæggende måder at holde et værktøj i din hånd på;
  • Fjern kun håret i en vis vinkel;
  • Bladet skal altid være så skarpt som muligt;
  • Først skal du gå gennem værktøjet i retning af hårvækst og derefter i modsat retning.

  Barberer hovedet med en lige barberkniv

  Begynd med langsomme, glatte bevægelser og barbering i retning af hårvækst. Barbering mod hårvækst kan føre til indvækst af hår eller udslæt. Hold kniven i en vinkel på ca. 30 grader. Ved en skarpere hældningsvinkel risikerer du at skære dig selv. Når mere kedeligt - du barberer ikke af stubben. Bevægelsen skal være lys, uden pres. Lad barbermaskinen selv gøre sit arbejde. At klikke på barbermaskinen fører kun til nedskæringer.

  Barberer højre side af ansigtet

  Start på højre side af ansigtet. Kaste din venstre hånd over hovedet og træk din hud op med fingrene, hvilket giver en glat barberingsoverflade. Barber fra top til bund, indtil du barberer halvdelen af ​​din højre kind. Sænk din venstre hånd endnu lavere, indtil dine fingre er midt i din kind. Træk huden op igen. Hold barberingen fra top til bund, indtil hele højre side af ansigtet er barberet.

  Barberer højre side af ansigtet under kinden

  Barber den højre kind nedenunder. Bøj hovedet tilbage og til venstre med fingrene i din venstre hånd, træk huden under kæben. Barber fra top til bund, hvis børsterne vokser i denne retning.

  Barber den venstre side af ansigtet

  Mange højrehåndtere ændrer deres hånd, når de barberer venstre side af deres ansigt. Hvis du ikke er sikker på din venstre hånd, skal du fortsætte med at barbere din højre hånd.

  Placer fingrene på din venstre hånd på ansigtet lige over øret. Træk huden op tæt. Den højre hånd med en barbermaskine (tåben af ​​barbermassen ser op) bør ikke begrænse synligheden. Barber fra toppen ned. Sænk fingrene i din venstre hånd ned, når du flytter barbermaden til bunden af ​​din kind og hage. Fortsæt med at stramme huden.

  Barberer venstre side af ansigtet under kinden

  Bøj dit hoved tilbage og til højre med din venstre hånd, træk huden ned og barber som du vokser hår.

  Barber over overlæben

  Træk overlæben ned så langt som muligt for at stramme huden. Barber fra toppen ned.

  Træk bundlægen op så langt som muligt. Huden under læben og på hagen vil strække sig, og det bliver lettere at barbere.

  Barber under hagen

  Tilt hovedet tilbage og løft din hage. Brug fingrene til at trække huden ned. Vær særlig forsigtig, når du barberer dette sted. Huden nær halsen er meget mere følsom og mere tilbøjelig til at skære ned.

  Hvis du vil have din hud til at være glat, som et barn, skal du lave flere gange med en barberkniv over og mod hårvækst. For nybegyndere i denne virksomhed anbefaler vi, at du blot går ad ansigtet igen fra top til bund. Barbering på tværs af og mod hårvækst øger sandsynligheden for nedskæringer.

  Når du har fået nogle erfaringer med en barbermaskine, så prøv at tilføje passerer over og mod hårvækst. Bevægelse på tværs af hårvækst er, når du barberer i en retning vinkelret på den, hvor brystene vokser. Hvis din stubbe på din kind vokser fra top til bund, vil du barbere på dette sted fra højre til venstre eller venstre til højre. Barbering mod hårvækst (du tror ikke) betyder barbering mod den retning, hvor dine børstehår vokser. Dette er i det væsentlige modsat af top-down barbering.

  Hvis du beslutter at gøre flere passerer, er sekvensen som følger:

  - Barbering i retning af hårvækst.

  - Barbering over hårvækst.

  - Barber mod hårvækst.

  - Skyl ansigtet før hver pas og genpåfør skummet.

  Skyl dit ansigt med koldt vand. Brug mænds aftershave lotion. Lotionen hjælper med at reducere irritation af huden, mens den bliver mere sund. Du kan anvende en lille mængde talkum på ansigtet.

  Handling på ridser og klip

  Nedskæringer og ridser forekommer af flere grunde, såsom:

  - brug stump razors

  - barberingens forkerte greb

  - barberskære for konkav

  - barberer i stor fart

  - barbering mod hårvækst

  Når du først barberer en lige barberkniv, vil du sikkert skære dig selv. Men dette bør ikke afholde dig. Nedskæringer forekommer selv i den bedste barber. Bare fortsæt, og snart får du alt rigtigt.

  Hvis klippet er mindre, kan du blot trykke det med fingeren. Hvis det ikke hjælper, skal du anvende en lille antiseptisk creme. Hvis du skærer jugularvenen, så... det er meget dårligt. Bedre ikke gøre det

  Razor barbering teknologi

  Mange mesterbjørner glædede sig, da barbering med en lige barberkniv blev forbudt i midten af ​​80'erne, efter at landet lærte om aids.

  I nogle frisører fortsatte de med at bruge dette værktøj selv efter forbuddet (som de er nu!), Men da de ved et uheld fandt ud af det, arrangerede de det.

  Langsom barbering "ængstelse" er blevet en status service for rigtige mænd med store tegnebøger.

  Processen med barbering, forberedende arbejde

  Proceduren består af flere sekventielle operationer og omfatter: forberedende arbejde, barbering og afsluttende arbejde.

  Forberedende arbejde

  Disse omfatter:

  • vaske hænder
  • dækker kunden med en serviet,
  • gør sæbe suds (normalt brugt barbering creme),
  • Redigerer barbermaskiner

  Vigtigt at vide

  Før du begynder barbering, er frisøren forpligtet til at være opmærksom på den besøgendes hudtilstand. Hvis en besøgende har en hudsygdom, skal du omhyggeligt undersøge læsionsstedet og omgående straks sende klienten til lægen.

  Omhyggelig undersøgelse af huden er nødvendig af en anden grund. Udseende af hver person har sine egne egenskaber. Så mange mennesker har uregelmæssigheder på deres ansigt og hoved, både af naturlig oprindelse (på grund af fremspringende knogler, mol osv.) Og erhvervet (ar, ar, etc.).

  For at undgå at skære huden i barberingsprocessen, med de største udvækst (farligste ved barbering) er det derfor nødvendigt at fjerne sæbefoder efter sæbe.

  Barbering med en lige barbermaskine

  Fremgangsmåden ved barbering trin for trin

  • Påfør sæbefoder (eller barberkrem) til ansigt og hoved.
  1. Barberkrem påføres ansigtet med cirkulære bevægelser af børsten i retning med uret i følgende rækkefølge: Hageområdet behandles først, så behandles højre side af ansigtet til templet.
  2. Når du flytter hånden fra templet tilbage til hagen, er det nødvendigt at behandle den submandibulære hule.
  3. Derefter påføres cremen på venstre side af ansigtet på samme måde som på højre side af ansigtet.
  4. På overskæget påføres cremen sidst. På samme tid skal du sikre, at cremen ikke kommer på læber eller næse. Denne del af arbejdet udføres ved enden af ​​børsten og kun den ene side af den.
  • Barber første gang (i retning af hårvækst).
  1. Begynd fra linjen af ​​hårkant ved templet på højre side. For at gøre dette skal du bruge barberhovedets hoved til at fjerne sæbeskum fra kantlinjen og derefter fortsætte med barbering.

   Tre trin, hvordan man holder en lige barbermaskine

   Barbering af ansigtet for anden gang skal også startes fra højre side af ansigtet, retningen fra nakken op til templets kantlinie og til midten af ​​hagen.

   Barbering af venstre side af ansigtet såvel som højre bør startes fra nakken op til templets kantlinie og til midten af ​​hagen. På stedet fra halsen til midten af ​​hagen fastholdes knivskarven ved den anden metode og op til linjen af ​​templets kant - ved den første metode.

   • De øvrige områder af ansigtet behandles en anden gang i samme retning og i samme rækkefølge som når de blev behandlet første gang.
   • Efter barbering skal du fjerne rester af cremen fra de behandlede områder af huden. For at gøre dette skal du normalt bruge en steril klud fugtet med varmt vand eller vask den behandlede hud med vand.
   • Afsluttende barberingsarbejde omfatter fjernelse af sæbeskum fra det behandlede område af hovedet eller ansigtet og fjernelse af klud. De resterende operationer (ved anvendelse af en varm kompress, forfriskende med cologne osv.) Udføres kun på anmodning fra den besøgende.

   Sådan barberes en straight barbering - video med en master klasse:

   Razor Care, redigering

   Redning af en barbermaskine på et bælte er lavet i samme bevægelser som slibning på et hjul. Den væsentlige forskel ligger i det faktum, at barbermassen er fremskredet langs bæltet ikke med en skærekant, som når man sliber på akslen, men med en pickaxe.

   • Antallet af gensidige bevægelser på en bælte varierer i gennemsnit fra 10 til 20.
   • For at fjerne et stort udslæt fra barbermadsstykket, skal du først bruge et lærredsbælte og derefter endelig regere det på et læderrem.

   Redigering af en lige barberkniv på et bælte

   Efter redning af barberkniven på bæltet skal du kontrollere graden af ​​skarphed. Under et mikroskop har stinget af en velstyret barbermaskine mange små, næsten identiske og regelmæssige formproteser og fordybninger (indhak). Sidstnævnte er så små, at det er umuligt at undersøge dem med det blotte øje.

   Afhængig af arbejdstøjs form er skarpe skarpe med en dyb og lavt radiusindlæg.

   • Jo dybere sporet, den tyndere skærekant og omvendt, har barbermaskinen med en lille radiusplade en tykkere skærekant.
   • En barberkniv med en tynd skærekant er nemmere at redigere og kræver mindre skarphed, og en barberkniv med tykkere skærekant er meget vanskelig at redigere, og det kræver et hyppigere punkt.

   Redigering af en lige barberkniv på et bælte - video:

   Efter gentagelse af barbermaskinen på et hvilket som helst (presenning eller læder) bælte er overfladen dækket af metalstøv og andre forurenende stoffer og skal rengøres.

   Hvis der er mastiks på bæltet, er det skrabet af, og bæltet vaskes med sæbevand, tørres og tørres.

Hydrogenperoxid (perhydrol) 38% -10l (12kg)

Lynhår med hydrogenperoxid