Barbering af hovedet: fordelene og skaden

Fremgangsmåden til fjernelse af overskydende vegetation i hele kroppen i de seneste år er blevet ganske populær hos både mænd og kvinder. Årsagerne til denne situation ligger på den moderne måde og billeder, som samfundet bringer tv eller glatte magasiner.

Er hårfjerning på forskellige dele af kroppen sikker? Eller har denne procedure negative sider? Artiklen vil overveje fordelene og skaderne ved barbering af hovedet skaldet, fjernelse af ansigtsbørster og hår i bikiniområdet.

Hoved barbering

At møde en barberet skaldet mand på nuværende tidspunkt er ikke så sjælden. Og kvinder viser nogle gange chokerende og barberer håret på hovedet. For kvinder kan denne slags haircut være en måde at udtrykke sig selv på, eller bruges til at tiltrække den mand, du kan lide.

Det er muligt at fremhæve de vigtigste fordele som følge af, at folk foretrækker denne frisure. Fordelene ved hoved barbering kan være som følger:

 • Praktisk og praktisk - sådan hårklipp kræver ikke særlig pleje
 • genopretning - huden ånder og er ikke saltet, især om sommeren;
 • Muligheden for at spare - der er ikke behov for at købe hårplejeprodukter;
 • universalitet - frisyren passer til mennesker i forskellige aldersgrupper og til enhver stil af tøj;
 • at slippe af med komplekser - mænd skader ofte deres hoveder for at skjule tegn på skaldethed.

Spørgsmålet om fordelene og skaderne ved at barbere hovedet er ofte et spørgsmål om debat. Ikke altid sådan en kardinal ændring af frisure kan være sikkert. For eksempel, hvis en person har sygdomme af neurologisk karakter, er der en stor chance for at forværre de eksisterende problemer efter barbering af hovedet skaldet.

Der er en række ulempe, som en person kan stå over for, når de beslutter at barbere skaldet:

 • den offentlige mening - mennesker knytter ofte et lignende billede med deltagelse i kriminelle verden;
 • problemer med personlige dokumenter - kardinale ændringer i udseende i lang tid, for at undgå problemer kræver en ændring af fotos;
 • fratage lederen af ​​beskyttelse mod kold-hypotermi fører til udvikling af forskellige sygdomme. Der er heller ingen naturlig beskyttelse af hovedbunden fra overophedning.

Vær opmærksom på, at et sådant hårklipp kan gøres hjemme, men det anbefales at kontakte en professionel, der ved, hvordan man korrekt og præcist udfører det. Uden de nødvendige færdigheder er det nemt at anvende udskæringer, som kan blive betændt, og indførelsen af ​​gel eller skum til disse områder vil forværre situationen væsentligt. For at forhindre forekomst af infektion, er det vigtigt at desinficere den valgte enhed, før proceduren startes.

Fjernelse af ansigtsbørste

Fordelene ved barbering af ansigt er ubestridelig, uanset kendetegnene ved hver menneskes krop. Fremgangsmåden er opdelt i tør og våd. I det første tilfælde bruges en elektrisk barbermaskin - en måde hurtigere og sikrere end at bruge et blad.

Til gengæld opfriskner den våde metode huden bedre, bekæmper forekomsten af ​​acne.

Udførelse af denne procedure dagligt vil hjælpe med at forhindre forekomst af rynker. Det er vigtigt at følge hovedreglen - barberingen udføres på hårets vækst. Det anbefales ikke at forsinke huden.

For at undgå negative virkninger på ansigtets hud skal en mand tage en ansvarlig tilgang til valget af en højkvalitets apparat til barbering, og under hensyntagen til kroppens egenskaber skal man vælge de midler, der anvendes før og efter proceduren.

Eksperter anbefaler køb af produkter med lavt alkoholindhold og uden aromatiske tilsætningsstoffer. Efter proceduren skal du fugtbehandle ansigtet med en creme - dette vil lindre irritation af huden, og i tilfælde af udskæringer vil det fremskynde helingen.

Barbering bikini område

Kvinder har en tendens til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen og glemmer farerne ved at barbere bikiniområdet. Læger fremhæve nogle af de negative virkninger, at hårfjerning i det intime område kan forårsage:

 • forekomsten af ​​mikroskader fører til forekomsten af ​​patogene mikroorganismer. Med et svagt immunsystem er det sandsynligt at udvikle forskellige infektionssygdomme, herunder papillomavirus. Hårfjerning med en barbermaskine i bikiniområdet kan føre til udvikling af kønsvorter
 • Udseendet af irritation, der ledsages af hævelse, acne, kløe og smerte. Re-barbering øger ofte irritationsområdet;
 • forekomsten af ​​indgroet hår, som ledsages af udviklingen af ​​den inflammatoriske proces og forårsager stor ulejlighed;

Glem ikke - hyppig barbering af pubis fører til, at håret begynder at vokse med større hastighed over tid og bliver meget tykkere.

Efter at have foretaget den endelige beslutning om at barbere, skal du følge nogle regler, der kan forhindre forekomsten af ​​uønskede konsekvenser.

Før du fortsætter med proceduren, er det vigtigt at forberede huden - for dampning vil reducere smerten i processen væsentligt. Det bør være korrekt udvalgt enhed til barbering - det anbefales ikke at bruge det samme blad til forskellige dele af kroppen.

Det er strengt forbudt at bruge en andens maskine - hvis det er skåret, kan irritation opstå, og den inflammatoriske proces kan begynde som følge af infektion.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

5 tips til at barbere dit hoved

Hvis du også besluttede at endelig barbere dit hoved og komme ind i alle slags vurderinger af kvinders hjerter, så er denne artikel til dig. Det er ikke værd at tænke og frygte for længe, ​​men alt skal inddrages klogt. Derfor er det bedre at skabe et nyt billede, der ikke er hjemme alene, men stadig vende sig til mesterne i dit håndværk. For eksempel vil en erfaren barber guide dig præcist på den "sande vej", siger om det er værd at gøre det, eller det kan være bedre at vente et par år. Og hvis du beslutter dig, barber du dig hurtigt og uden skade.

Så hvad skal gøres for ikke at fortryde at barbere hovedet og ikke blive fornærmet af Bruce Willis efter.

1. Beslut om hovedtype

Det lyder latterligt, men før du løber en barbering, skal du forstå præcis, om denne mulighed passer dig til et hårklipp. Desværre eller heldigvis har hver mand ikke en perfekt formet kranium, så hvis du har et lidt spidset eller ældet hoved, så glem det skinnende skaldede hoved. Mest af alt er håret "skaldet" ejere af et rundt hoved. Kan ikke beslutte? Det eneste råd er at gå til en god frisør. Selvfølgelig er der en anden vej ud - læg en gummihætte til poolen og se om dette billede passer dig, men du må indrømme, at disse hætter ikke passer til nogen.

2. Pas på dit helbred

For ikke at skade dig selv skal du omhyggeligt nærme sig valg af barbermaskine. Den elektriske barbermaskin er bedst, den er blød og vil ikke kunne skade hovedbunden. Men hun vil ikke være i stand til at barbere alt ud, derfor vil du eller mesteren ende som en almindelig barberkniv. At han vil give den ønskede glathed af hovedet.

3. gør dig klar

Før du barberer, skal du tage et varmt brusebad, så bliver dit hår blødere og mere smidige. Derefter tørre dem godt. Hvis dit hår er oprindeligt langt, skal du klippe det.

Efter et brusebad skal du sprede dit hoved med et barberingsmiddel og begynde at skære.

4. barberer!

Her er reglerne enkle: I et godt oplyst rum foran et spejl fører en barbermaskine fra panden til hovedets bagside. Så du skal gå over hovedet. De resterende sektioner skal færdiggøres med en barberkniv separat: bag ørerne, templer, bagsiden af ​​hovedet. Når hovedet er perfekt skaldet - skyll det i vand og påfør efterbearbejdning for at undgå irritation.

5. Glem ikke om pleje.

Barbering skaldethed er let nok, og det ser ud til, at dette hårklipp ikke kræver nogen pleje, men det er det ikke. Tender hovedbunden har brug for ekstra beskyttelse. Før du går ud, skal du sørge for at bruge cremer med SPF. Solcreme vil redde dit hoved fra forbrændinger. Fugtighedsbevarende er også et must på listen, brug fugtighedscreme, lotioner og geler. Aloe vera gel, som fugt og beskytter hovedbunden, virker meget godt.

Efter disse regler vil dit glatte og velplejede hoved ikke bare glæde dig, men også de omkring dig. Hvis man forlader huset, er det fuldt bevæbnet, pludselig vil nogen tage dig til Vin Diesel og bede om en autograf.

Hvidløg

Hvidløg - ærlig om sundhed

Hjem »Barbering: Farlig for mænd

Barbering af et hoved: Faren er for mænd

For nylig er det barberede hoved i mænd blevet meget fashionabelt. Berømte skuespillere, sangere, sportsfolk kan nemt slippe af med keder af hårhår. Denne frisyre har utvivlsomt mange fordele: det kræver ikke så omhyggelig pleje, og hovedbunden sveder mindre. Og håret, hvis det ønskes, og du kan vokse tilbage. Men er det virkelig?

Vil der ikke vende tilbage?

Barbering af hovedet er en mere farlig procedure end det kan forekomme ved første øjekast. Faktum er, at i trichologers opfattelse i barberingsprocessen kan du nemt beskadige hårpærerne. Derfor, hvis du efter barbering igen vælger at vokse hår, kan deres antal og tilstand ikke være det samme som før. I den forbindelse anbefaler lægerne ikke at barbere sig selv, men at overlade denne virksomhed til en professionel. Ellers kan vejen tilbage ikke være.

Med hensyn til den konventionelle visdom, som efter barbershår vokser bedre, sikrer forskerne, at dette bare er en myte. Hårfarven, deres tykkelse, antallet og andre tegn er trods alt lagt på genniveauet, og det er selvfølgelig umuligt at ændre genet ved barbering.

Hudskader

Ud over hårfollikelen kan barbering af hovedet også beskadige huden. Og det er ikke så harmløst som det ser ud til. Hvis elementære hygiejnestandarder ikke følges, kan enhver infektion komme ind i blodet gennem mindre sår. Ikke underligt mange læger sammenligner barbering hovedet med en kirurgisk operation og advarer mænd mod sådanne amatørpræstationer.

Men selvom barberingen var vellykket, behøver der ikke mere pleje for det skaldede sted end for håret. Ifølge skønhedseksperter tørrer hyppig barbering altid den delikate hovedbund, så den skal fugtes med specielle midler. Ellers begynder huden på hovedet at skrælle, som du ser, ikke ser meget æstetisk glædeligt ud.

Solen er din fjende!

Hvis du beslutter dig for at barbere dit hoved, gør dig klar til at du skal bære en hat. Tværtimod er tilstedeværelsen af ​​hår på hovedet ikke et indfald af naturen, men et nødvendigt element, som beskytter huden mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling. Og din barske kraniet vil simpelthen tiltrække solens stråler.

Forskere har længe fastslået, at solskoldning er en af ​​de hyppigste faktorer, der forårsager hudkræft. Siden 90% af tilfælde af melanom i verden på grund af udsættelse for UV-stråling. Derfor har Verdenssundhedsorganisationen inkluderet denne type stråling på listen over kræftfremkaldende stoffer.

Og også kulden...

Fratage dig hår, fratage dig selv og beskyttelse mod hypotermi. Derfor skal du bære en hat om vinteren, om efteråret og om foråret. Trichologer siger, at det er koldt, der er årsagen til hårsækkernes underernæring. Det er selvfølgelig ligegyldigt, om dit hoved er barberet. Og hvis du beslutter dig for at gå tilbage til dit hår, hvad så?

Hertil kommer, at hypotermi hovedet medfører mange lidelser. Dette er hovedpine, bihulebetændelse og otitis media, bihulebetændelse og tonsillitis og høretab og neurale nerves næse. Så ikke underligt de siger: "Mål syv gange - skære en!"

Hvorfor barber mændene deres hoved?

Næsten halvdelen af ​​mænd over 25 år bor i Moskva bærer korte hårklipp. Blandt dem, der er 35 år gamle, er disse 60%. Omkring en fjerdedel af de undersøgte har en kort hårklipp kaldet et barberet hoved. Med buddhistiske munke er hinduer og rekrutter klare - de skal. Og hvad findes der i en kortfattet frisyre resten? Vi samlede flere mandlige historier.

Næsten halvdelen af ​​mænd over 25 år bor i Moskva bærer korte hårklipp. Blandt dem, der er 35 år gamle, er disse 60%. Omkring en fjerdedel af de undersøgte har en kort hårklipp kaldet et barberet hoved. Med buddhistiske munke er hinduer og rekrutter klare - de skal. Og hvad findes der i en kortfattet frisyre resten? Vi samlede flere mandlige historier.

Fra uberørt kærlighed til praktisk

Egor, 36 år gammel:
- Jeg havde flere tilgange til det barberede hoved. Det første skete, da jeg var i den tiende klasse på Fysik og Teknologi. Vi rekrutterede børn fra hele landet, og vi boede i en kostskole. Jeg blev forelsket i pigen Sveta fra næste værelse, men hun ville ikke være venner, og jeg barberede med sorg. Anden gang jeg barberede mit hoved "for sjov." I Fysiske og Tekniske Instituttets tredje år arbejdede vi sammen med klassekammerater som administratorer på et universitet på vores institut, vi gik i dragter og med bånd. Og på en eller anden måde i slutningen af ​​skoleåret havde nogen den "strålende" ide at fremstå med barberede kranier på slutmødet. Næste gang jeg barberede før Halloween partiet. Jeg blev lavet af en skræmmende græskar, og jeg besluttede at det ville se mere harmonisk ud med en blød kranium.

Barberet hoved er meget bekvemt. Du behøver ikke at bade om frisyren, bekymre sig om, om den bevares under hætten. Jeg forsøger at bruge lidt tid på alle slags husholdningsmagasiner, og en nul haircut for mig er, hvad jeg har brug for. Vask, tør, kam - behøver ikke noget. Jeg kan ikke engang huske, da jeg sidst købte shampoo. Jeg besluttede at jeg havde fundet min egen stil, og nu laver jeg laser hårfjerning for at slippe af med håret på mit hoved helt.

Protest tegn

Boris, 34 år gammel:
- Jeg barberede på universitetet, kurset på den tredje. Ungdommelig maksimalisme, det var et tegn på protest mod alt tomt og meningsløst i vores verden. Ironien er, at min handling i sig selv har meget lille betydning. Og rationalitet i denne verden tilføjede ikke. Barber med egen hånd, afskær alt hår med en almindelig barbermaskine. Nogen troede det var på grund af pigen, nogen - at tvisten. Men nej. På det tidspunkt var jeg glad i underjordisk biograf, gik til en klub opkaldt efter Jerry Rubin. Der var mange mærkelige personligheder og direkte informanter. Jeg kan ikke huske nøjagtigt, men det ser ud til, at jeg barberet det samme før jeg fandt dette sted. Det vil sige, hans "rituelle handling" åbnet vejen til verden af ​​underjordisk biograf. Dette er ret sjovt.

Hvorfor nogle mænd baldes tidligere end vi gerne vil læse artiklen "Brilliant heads. Årsager og behandling af tidlig skaldethed.

Økonomisk og smuk

Alexander, 23 år gammel:
- Jeg barberer mit hoved af flere grunde. Først: det er mere bekvemt at gå ind for sport, det andet: det er billigt og hurtigt - jeg skar mit hår med min maskine. Den tredje grund er æstetisk. Det ser ud til mig, at jeg med en barskalle ser mere attraktiv ud. Jeg plejede at have meget blondt hår, så begyndte de at mørke, men jeg vil ikke gå med mørkt hår. Jo jo desto mindre er hovedet, jo bredere vises skuldrene. Og uden hår ser hovedet mindre ud. Jeg ville også slippe af med vanen at trække mit hår, da jeg var bekymret.

komfortabelt

Maxim, 36 år gammel:
- Første gang jeg barberede på forretningsrejse. To uger i Bishkek, halvtreds grader af varme - og jeg er træt. Hele tiden ville jeg holde hovedet under vandet. Ny "Frisure" forventede uventet, og barbering siden da. Nå, rejser, og jeg rejser til vilde steder, praktisk. Der er ingen shampoo. Det er lettere at barbere dit hoved og vokse et skæg.

Hovedårsagen til, at ingen har fortalt os om, er den begyndende alopeci. Det antages, at efter barberingen begynder håret at vokse tykkere og måske endda fremstå krøller. Men det er alle eventyr. Hvis processen allerede er begyndt, vil razeren ikke stoppe den.

Leder du efter en mand frisør?

Hvis du vovede på en kardinal ændring af billedet og af en eller anden grund besluttede at gøre det selv, husk et par liv hacks.

 • Tag et varmt brusebad. Det åbner porerne og blødgør håret, så processen bliver lettere og mere smertefri.
 • Brug saks til at forkorte håret til det mindste mulige. Lange krøller barberer elementær smerte.
 • Påfør en barberkrem, der letter processen med at glide en barbermaskine. Og giv ham tid til at handle - vent et øjeblik eller to.
 • Brug en flerbladet barberkniv for ikke at ridse det samme område i hovedet mange gange - dette kan forårsage irritation. Eller lagre med et specielt værktøj til barbering af dit hoved.
 • Ved afslutningen af ​​processen skyl håret rester og fløde varmt (ikke varmt!) Vand, klappe sit skaldede hoved (ikke gnide!) Med et håndklæde og anvende en beroligende fugtighedscreme og aftershave.

Hvad du behøver at vide, hvis du beslutter dig for at barbere nøgne. Der er kontraindikationer!

Hver mand mindst en gang i sit liv er forpligtet til at barbere hovedet "til nul". Så hvorfor afbryde det til i morgen, hvis du kan prøve det i dag, hvis du selvfølgelig ikke gjorde det i går?

Barberet hoved - er for det første modigt. For det andet, organisk. For det tredje, stilfuldt. For det fjerde er det nyttigt for hovedbunden og for fremtiden hårhår, som derefter bliver kun tykkere. Og endelig for det femte forenkler det livet og sparer penge, som du kan bruge på "My Little Fairy" shampoo, eller hvad du sædvanligvis vasker der. (Vi siger ikke, at det bedste skridt i retning af at løse problemet med skaldethed, der er begyndt at fremstå, er at gå videre og tage kontrol over situationen.)

Men før du drømmer om de fantastiske udsigter i dit hoved, vejer fordele og ulemper. Vi har allerede mindet dig om "for", nu vil vi gå videre til mulige indvendinger.

I dag er hovedpine, heldigvis, ikke længere et tegn på, at du er forbundet med kriminelle kredse (dette er mere sandsynligt, at du er angivet ved at du arbejder på borgmesterkontoret). Men med alt dette, hvis du arbejder i en konservativ organisation, kan dit minimalistiske valg af frisyre forårsage slående udseende.

Din hovedform

Før du beslutter dig for at barbere "godt", skal du stadig kontakte en frisør. Enhver professionel barber kan fortælle dig på forhånd præcis, hvordan du vil se uden hår. Nogle gange er formlen af ​​kraniet helt uegnet til at vise det til fremmede. Du kan dog tage en chance. Og så vil du måske blive bedt om at spille en psykopatisk skurk i en film.

For at begynde at barbere dit hoved hver dag (eller sige en gang hver tredje dag) er kun besværlig for første gang. Ja, det vil tilføje et par ekstra minutter til dit daglige ophold på badeværelset, men så bliver det dit sædvanlige ritual, at du holder op med at bemærke. Men hvis du ikke føler dig selvsikker på, at du helt og holdent kan overholde den nye stil - er det ikke noget, der er noget af det her.

Rakning hovedet derhjemme: de grundlæggende regler og funktioner

Shaving hovedet er blevet en fashionabel frisør tendens. Ønsker du en kardinal ændring af billedet uden særlige omkostninger? Træt af hårtab og besøger skønhedssaloner? Artiklen vil fortælle om alle de intricacies af selvstændig barbering.

Jo bedre at barbere dit hår skaldet: elektrisk barbermaskine, maskine eller maskine

Valget af tekniske midler afhænger af hovedets form og hudens tilstand. For en afrundet form med et glat overtræk gør det lige med at rage hovedet med en lige barberkniv. Mennesker med følsom hud er vanskeligere, fordi irritation kan forekomme.

 1. Elektrisk barbermaskin Når man arbejder med en elektrisk barbermaskine, forbliver korte hår, som næsten er umærkelige. Med det kan du arbejde uden at se i spejlet. Velegnet til ejere af konvekse mol og store ar: En arbejdende barbermaskine vil ikke røre dem.
 2. Maskinen. Overholder opgaven om et par minutter. Kantknive skader næsten ikke huden. Maskinen er svært at fjerne blødt hår: det vil efterlade et skaldet plaster.
 3. Maskinværktøj En barberkniv med et flydende hoved vil hjælpe med at undgå nedskæringer. Du kan købe en speciel maskine til hovedet. Takket være hjulene savner han ikke et enkelt hudområde.

For at forstå, hvilken metode til hårfjerning der passer bedst, bør du prøve alle tre enheder. Maskiner og maskiner virker på hver sin måde. For at barbere fornuft, skal du vælge din egen tilgang.

Sådan barberer man og kvinde hovedet, så der ikke er nogen nedskæringer

Før proceduren skal du udføre forberedende arbejde. Den kvindelige halvdel bliver nødt til at forkorte frisørens saks. Du kan slippe af med overskydende hår med en maskine uden dyse. Derefter forbliver en dækning på 1 mm høj på hovedet.

Slip af hår derhjemme er ikke svært. Det er nødvendigt at dampe huden godt for at fjerne hårrester uden udskæringer. Det er bedst at tage et varmt brusebad eller kaste et varmt håndklæde over hovedet. Til arbejde er der præference for barbering i stedet for skum. Dens tekstur tillader ikke at styre maskinens bevægelse; Desuden blødgør skum ikke håret godt.

Skal jeg barbere mit hoved uden dampning? Begyndere vil have en masse ulejlighed. Der er mange muligheder, hvor man kan begynde at flytte. En perfekt glat overflade kan opnås ved at kende retningen af ​​hårvækst i hvert område af hovedet. Den teknik, hvormed sandsynligheden for irritation minimeres ser sådan ud:

 1. Glatte bevægelser for at flytte maskinen fra panden til halsen. Efter hver passage vaskes barbermaskinen i varmt vand. Det forreste hår fjernes mod væksten og på bagsiden af ​​hovedet - efter højde. Hvis du straks barberer det nuchale hår mod vækst, vil dette føre til alvorlig hudirritation. Huden holdes i hånden, kontrollerer den for glathed. Rester af hår dobryvayut små bevægelser.
 2. Påfør en frisk del af barbergel på bagsiden af ​​hovedet og fjern håret mod vækst. Maskinens klinge bevæger sig fra halsen til bagsiden af ​​hovedet lodret opad. Barbermaskinen presses hårdere ved behandling af subokipipitalhulen.
 3. Træk øret og styr maskinen fra bunden opad, udfør korte bevægelser. Arbejder på samme måde med templerne. På dette stadium skal du være forsigtig med ikke at beskadige øret og ikke barbere en del af øjenbryn.

Denne teknik er velegnet til begyndere. Over tid erhverver elskere af skaldede toppe deres egen metode til barbering. Huden vil være lysere end resten af ​​kroppen. Kort solbadning ud af tonen.

Efter at håret er fjernet fra hovedet, vaskes rester af gelen af ​​og efterskæring påføres. Til følsom kvindeskind egnet mælk til kroppen. Det er uønsket at bruge alkoholholdige stoffer: de forårsager kløe og skalering. Alvorlig irritation antyder det forkerte valg af kosmetik. Mange hjælpes ved skylning med koldt vand umiddelbart efter barberingen. Velprøvet creme "Panthenol." Rødme og acne, som ikke forsvinder i lang tid, tyder på, at det er bedre at arbejde med en skrivemaskine.

Korrekt pleje af skaldethed

Den tynde hovedbund er følsom for vind og tør luft. Hver dag behandles det med en fugtgivende lotion. Før du forlader huset i den varme årstid, gnides solcreme i hovedet for at undgå forbrændinger.

Bredt hovedbeklædning beskytter mod ultraviolet stråling. Forsømmelse af hatte og hatte om vinteren vil føre til frostskader af hovedet. I svære frost er tørre hudolier egnede til pleje.

Hos mænd er huden mere tilbøjelig til at skinne end kvinder. Alkoholbaserede tonics kommer til undsætning. De anvendes to gange om dagen, morgen og aften. Tonisk sammensætning tørrer dermis. Du kan tørre din skaldede plet med matting klud hele dagen.

Hvor meget hår vil vokse efter barbering

Væksthastigheden for hår til hver person er rent individuelt. Processen er påvirket af alder, årstid og sundhedstilstand. Ikke den sidste rolle spilles af arvelighed. I gennemsnit vokser håret 1,5 mm om måneden.

Barbering tilskrives sundhedsegenskaber. Det antages, at håret, der genforynges, bliver stærkere og tykkere. Faktisk er hårets struktur og væksthastigheden ikke afhængig af hårets længde.

Hvor ofte gentager proceduren? Hvis en person ønsker at leve permanent på en brutal måde, skal han bore sin skaldethed hver dag. Håret på bagsiden af ​​hovedet vokser hurtigst. Til berøring vises børsterne på den anden dag efter en grundig barbering af hovedet. For at opretholde glatheden bliver det nødvendigt at drive maskinen hver dag. Barbering en gang om ugen vil forårsage smerte og akne.

Fordele og ulemper ved proceduren

Mænd og kvinder kommer til ideen om at barbere hovedet af forskellige grunde. Hårfjerning har sine egne fordele og skader. Fordelene ved kosmetiske procedurer omfatter:

 1. Spar tid og penge. Der er ikke behov for tørring, styling af hår og regelmæssige besøg på skønhedssalonen.
 2. Ingen skæl. Daglig vask og gnide lotion eliminerer skrælning af hudflager.
 3. Bortskaffelse af fejl. Barbering af hår med hovedet er den nemmeste måde at slippe af med skaldede pletter og gråt hår.
 4. Cool i varmen. Tykt hår forhindrer luftcirkulationen, hvorfor hovedet opvarmer og sveder.

Glat hud har sine ulemper, som ikke kan nævnes:

 1. Bald spot fryser ved lav temperatur. I almindelige mennesker opvarmer hovedbunden den tynde hovedbund. Barbering mand skal bære en hat om efteråret.
 2. Man kan se fejlene i kraniet. Hår skjuler fremspring, buler, muld og ar.
 3. Sveden i varme. For at undgå overophedning skal du tørre dit skaldede hoved med et lommetørklæde og bære hatte med fri pasform. Baseball caps og hætter beskytter ikke det barberede hoved fra solen.
 4. Coarsening af huden. For at få hovedet til at blive velplejet, er det nødvendigt at regelmæssigt lave en massage for at forbedre blodcirkulationen.

På trods af den tidskrævende proces og behovet for at passe på et skaldet hoved i fremtiden, vises nye fans ved frisyringen til nul hvert år. Det originale billede vælges ikke kun af mænd, men også af det retfærdige køn. At barbere dit hoved godt fjerner stereotyper og frygt. En person får et nyt indtryk af at ændre billedet. Hver dag fra spejlet vil et trygt og modigt ansigt se på ham.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Barberet mænds hoved

Dette er konklusionen af ​​lærer af informationsadministration Albert Mannes fra Wharton School of Business ved University of Pennsylvania. Før dette udførte forskeren en række eksperimenter.

Forskeren bemærker, at mænd, der mister hår, har en tendens til at have lavt selvværd, men de kan hæve det og forbedre deres image ved at barbere hovedet. A. Mannes konkluderede, at folks vurdering af lederskabskvaliteten hos en anden person faktisk kan baseres på sådanne træk og egenskaber, der slet ikke er relateret til dominans i samfundet.

Og en af ​​disse funktioner er et barberet hoved. I et af hans eksperimenter viste A. Mannes emnerne billeder af flere mænd i samme alder og i samme tøj. Nogle af disse mænd var med barberede hoveder. Deltagerne i eksperimentet var at vurdere, hvor stærke, indflydelsesrige og autoritative mennesker i billederne synes at være dem. Som følge heraf blev barberede mænd bedst vurderet med hensyn til disse kvaliteter.

I det andet forsøg præsenterede A. Mannes fotografier af fire mænd i to versioner til retssagen: på den ene havde de hår og på den anden han "barberet" disse mennesker ved hjælp af digital billedbehandling. Igen syntes barberede mænd mere modige og dominerende for forskere. Til overraskelse af A. Mannes syntes den barberede tvilling også at være mere højere og stærkere end originalen.

I det tredje forsøg gav forskeren simpelthen emnerne med verbale beskrivelser af flere mænd, der angav deres forskellige egenskaber, herunder omtale af deres hårstilstand: om alt er i orden, eller om det er en skaldet person eller en mand med et barberet hoved. Og igen blev barberede mænd vurderet af observatører som den mest dominerende og indflydelsesrige.

Men folk med en sådan frisure synes at være mindre attraktive og ældre end ejerne af frodigt hår. Men i hvert fald bliver de bedømt højere end skaldede mænd, der ikke barberer deres hoved: de omkring dem nægter næsten alle dyder.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

For nylig er det barberede hoved i mænd blevet meget fashionabelt. Berømte skuespillere, sangere, sportsfolk kan nemt slippe af med keder af hårhår. Denne frisyre har utvivlsomt mange fordele: det kræver ikke så omhyggelig pleje, og hovedbunden sveder mindre. Og håret, hvis det ønskes, og du kan vokse tilbage. Men er det virkelig?

Vil der ikke vende tilbage? Barbering af hovedet er en mere farlig procedure end det kan forekomme ved første øjekast. Det viser sig, at i trichologers opfattelse i barberingsprocessen kan du nemt beskadige hårpærerne. Derfor, hvis du efter barbering igen vælger at vokse hår, kan deres antal og tilstand ikke være det samme som før. I den forbindelse anbefaler lægerne ikke at barbere sig selv, men at overlade denne virksomhed til en professionel. Ellers kan vejen tilbage ikke være.

Med hensyn til den konventionelle erklæring om, at efter barbershår vokser bedre, forsikrer eksperter, at dette bare er en myte. Hårfarven, deres tykkelse, antallet og andre tegn er trods alt lagt på genniveauet, og det er selvfølgelig umuligt at ændre genet ved barbering.

Skader på huden. Med undtagelse af hårsækken kan barbering i hovedbunden også beskadige huden. Og det er ikke så harmløst som det ser ud til. Hvis elementære hygiejnestandarder ikke følges, kan enhver infektion komme ind i blodet gennem mindre sår. Ikke underligt mange læger sammenligner barbering hovedet med en kirurgisk operation og advarer mænd mod sådanne amatørpræstationer.

Men selvom barberingen var vellykket, behøver der ikke mere pleje for det skaldede sted end for håret. Ifølge skønhedseksperter tørrer hyppig barbering altid den delikate hovedbund, så den skal fugtes med specielle midler. Ellers begynder huden på hovedet at skrælle, som du ser, ikke ser meget æstetisk glædeligt ud.

Solen er din fjende! Hvis du beslutter dig for at barbere dit hoved, gør dig klar til det, du har brug for at bære en hat på. Tværtimod er tilstedeværelsen af ​​hår på hovedet ikke et indfald af naturen, men et nødvendigt element, som beskytter huden mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling. Og din barske kraniet vil simpelthen tiltrække solens stråler.

Videnskabelige eksperter har længe fastslået, at solskoldning er en af ​​de hyppigste faktorer, der forårsager hudkræft. Siden 90% af tilfælde af melanom i verden på grund af udsættelse for UV-stråling. Derfor har Verdenssundhedsorganisationen inkluderet denne type stråling på listen over kræftfremkaldende stoffer.

Og også kulden... Fratage dig hår, fratage dig selv og beskyttelse mod hypotermi. Derfor skal du bære en hat om vinteren, om efteråret og om foråret. Trichologer siger, at det er koldt, der er årsagen til hårsækkernes underernæring. Det er selvfølgelig ligegyldigt, om dit hoved er barberet. Og hvis du beslutter dig for at gå tilbage til dit hår, hvad så?

Bortset fra det medfører overkøling af hovedet mange lidelser. Dette er hovedpine, bihulebetændelse og otitis media, bihulebetændelse og tonsillitis og høretab og neurale nerves næse. Så ikke underligt de siger: "Mål syv gange - skære en!"

Hvad du behøver at vide, hvis du beslutter dig for at barbere nøgne. Der er kontraindikationer!

Hver mand mindst en gang i sit liv er forpligtet til at barbere hovedet "til nul". Så hvorfor afbryde det til i morgen, hvis du kan prøve det i dag, hvis du selvfølgelig ikke gjorde det i går?

Barberet hoved - er for det første modigt. For det andet, organisk. For det tredje, stilfuldt. For det fjerde er det nyttigt for hovedbunden og for fremtiden hårhår, som derefter bliver kun tykkere. Og endelig for det femte forenkler det livet og sparer penge, som du kan bruge på "My Little Fairy" shampoo, eller hvad du sædvanligvis vasker der. (Vi siger ikke, at det bedste skridt i retning af at løse problemet med skaldethed, der er begyndt at fremstå, er at gå videre og tage kontrol over situationen.)

Men før du drømmer om de fantastiske udsigter i dit hoved, vejer fordele og ulemper. Vi har allerede mindet dig om "for", nu vil vi gå videre til mulige indvendinger.

I dag er hovedpine, heldigvis, ikke længere et tegn på, at du er forbundet med kriminelle kredse (dette er mere sandsynligt, at du er angivet ved at du arbejder på borgmesterkontoret). Men med alt dette, hvis du arbejder i en konservativ organisation, kan dit minimalistiske valg af frisyre forårsage slående udseende.

Din hovedform

Før du beslutter dig for at barbere "godt", skal du stadig kontakte en frisør. Enhver professionel barber kan fortælle dig på forhånd præcis, hvordan du vil se uden hår. Nogle gange er formlen af ​​kraniet helt uegnet til at vise det til fremmede. Du kan dog tage en chance. Og så vil du måske blive bedt om at spille en psykopatisk skurk i en film.

For at begynde at barbere dit hoved hver dag (eller sige en gang hver tredje dag) er kun besværlig for første gang. Ja, det vil tilføje et par ekstra minutter til dit daglige ophold på badeværelset, men så bliver det dit sædvanlige ritual, at du holder op med at bemærke. Men hvis du ikke føler dig selvsikker på, at du helt og holdent kan overholde den nye stil - er det ikke noget, der er noget af det her.

Hvordan ser en mand bedre ud med et skaldet plaster på hovedet eller barberet?

Åh, jeg synes, det er bedre at være helt skaldet end med en skaldet plet. Så han ser mere brutal eller noget ud. Forestil dig, om Bondarchuk havde hår, og i toppen var et lille skaldet plaster. Hvordan ville det se ud? Jeg synes helt skaldet, han går meget mere end med et skaldet hoved i hans hår.

Min mands mand, skaldethed, optrådte i en tidlig alder, og han begyndte at barbere sit skaldede hoved. Jeg tænkte ikke engang på det, jeg troede, at han bare barberede, fordi han kan lide det. Men efter så jeg ham, da hans hår ikke voksede meget, og et stort skaldet plet var synligt. Ærligt, han er bedst barbert helt skaldet end med hans skaldede hoved.

Hvordan lette håret med hydrogenperoxid?

Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme