Skal en mand barbere sin lyske og testikler? Åbenbaringer fra fora

Mænd og kvinder har forskellige meninger om dette. GR indsamlede de mest interessante svar fra foraene og holdt stavemåden og tegnsætning af forfatterne.

"Hvis der ikke er noget hår i lysken, synes kønsorganet visuelt større."

"Kom nu, tag et kæledyr med din hatchet."

"Kun homoseksuelle barberer."

"Nej, jeg har brug for hår, jeg skal fylde stedet i shorts med noget."

"Selvfølgelig barberer du. Du tager plæneklipperen... "

"I dag hjælper ekstra hår med at holde varmen i de alvorlige urale frost, og om sommeren er det absolut nødvendigt at slippe af med håret".

"Hvis der anbefales rådgivning her, så er dette rrrraz - og et halvfabrikat er klar til stegte æg. "

"Og min anden kone slog mig til det. Cool, lige nu, barber altid. Og de sveder mindre og pigerne i tænderne sætter sig aldrig fast. "

"Jeg hørte, at efter det begynder håret at vokse hurtigt igen, og så bliver det en buske overhovedet, hvis du holder op med at barbere."

"Jeg skærer håret på æggene med en razor streamer. Skræk, hvis hånden ryster, så streamer streamerne ind i æggene indtil blodet. "

"Hvilken anden depilatory cream? Vil ichku falde væk fra dette? "

"Håret på æggene er det samme som et skæg, hvis du ikke følger det, bliver der så meget ophobning. "

"Pubisk hår spiller en vigtig rolle i termoreguleringen af ​​det omkringliggende rum omkring kønsorganerne. De skaber et beskyttende lag mellem kroppen og undertøjet, der består af luft og hår, der beskytter mod temperaturændringer, og som følge af en forøgelse af fordampningsrummet fjerner man overskydende varme og øger svampens fordampningshastighed ved kopiering. I kønsorganernes omgivelser er der mange små lymfeknuder, som også har brug for beskyttelse mod virkningerne af kulde, som håret er designet til at beskytte. Pubisk hår er også involveret i beskyttelsen af ​​huden under samleje, ligesom samarbejdsprocessen producerer partnere i kønsområdet en for stor mængde forskellige syrer og salte udskilt i sved og urin. "

"Der er en ulempe med en kort hårklippning, pigerne kan lide det, men mændene ser skævt på fagot."

"Så det er smukt med mig. For seks måneder siden trimmet jeg det med en trimmer. "

"Gør ikke! så vil du blive ridset som en spøgelseskrot omkring hvert hjørne! "

"Og jeg ville ikke, skræmmende, gør stadig noget galt. "

"Oral sex indebærer flere nuancer og glathed, og da praktisk talt alle praktiserer det), så trækker man konklusioner fra en mand. "

"Der er kvinder, der hårdhed spænder. Så det afhænger af damerne. "

"Barber ikke noget og rør ikke zhopen-identiteten, jeg elsker det, når det er bustet, krøller er vævet langs pølsen))))".

"Det er bedre at væve en pigtail."

"Kløe og kløe senere. ))))))))) Lutshe kort smuk haircut. )))))))) "

Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Fordele og ulemper

Fordele ved barbering:

 • Barbering lysken hjælper med at slippe af med den ubehagelige lugt i varmt vejr.
 • Sex organer vil se større ud.
 • Med oralsex vil barberede kønsorganer ikke forårsage ubehag for din partner.
 • Der er mindre chance for at få urinvejsinfektioner, da bakterierne kan gemme sig, bare på hårene.

Ulemper ved barbering:

 • Du skal vide præcis, hvordan du korrekt udfører denne procedure og ikke skære dig selv.
 • Håret vokser hurtigt tilbage og begynder at prikke, hvilket forårsager irritation og kløe i lyskeområdet, hvilket forårsager meget ubehag. I varmt vejr kan dette bidrage til udviklingen af ​​pustler inden for irritation.
 • De små regrownes hår kan vokse ind i huden, som et resultat af hvilken en subkutan abscess kan udvikle sig, som kun kan helbredes under operationen. En abscess er meget smertefuld og kan påvirke gangen. Det har udseende af en oppustet bold, som er smertefuld at røre ved, og der er mærkbar rødme og hævelse på skadestedet.

Skal jeg barbere lysken

Hår i lyskeområdet leveres af naturen som beskyttelse mod infektion i urinrøret. Men frodig genital vegetation kræver ærbødig pleje. Det er nødvendigt at observere hyppige hygiejneprocedurer. Hvis dette ikke sker i håret, starter bakterierne, som vil flytte glat fra håret til urinrøret, og infektionen vil begynde at udvikle sig. Faktisk for svampe og bakterier vil et sådant miljø være meget velegnet til levesteder og reproduktion.

Manden selv skal beslutte, hvad man skal gøre med håret i bikinizonen. Selvom ofte i denne sag spiller en vigtig rolleudtalelse for kvinden. Kvinden betragter barbering fra sit synspunkt. Nogle mennesker tror, ​​at det er bedre at barbere, fordi når du har sex, vil håret ikke forstyrre og forårsage ubehag. Andre, tværtimod, tror at håret farvestoffer manden, giver ham maskulinitet.

Hvis en mand alligevel besluttede at barbere bikiniområdet, så skulle han kende et par punkter:

 1. Barbering bør ikke vælges meget skarpt, da dette kan medføre kønsgødning af kønsorganerne.
 2. Hvis håret er meget langt, skal du først klippe det med en saks. Sax skal bruges, ikke meget lille, for ikke at røre ved noget med dem. Også til dette formål, perfekt maskine.
 3. Barbermaskinen skal vaskes efter hver bevægelse.
 4. Til barbering kan du bruge både specielle geler, cremer og skum samt regelmæssig hygiejnisk sæbe.
 5. For at fjerne hår, kan du bruge specielle depilatory cremer. De kan købes hos enhver husstands kemikaliebutik. Disse cremer blødgør håret i en vis periode, så håret nemt kan fjernes med en spatel.
 6. Hvis du ikke kan barbere dig godt, er der specielle saloner til dette, hvor de leverer denne service.
 7. Hvis du er irriteret med hyppig barbering, kan du bruge laser depilation, som vil hjælpe med at slippe af med hårvækst i mindst en måned.

Ud fra et medicinsk synspunkt er måske den bedste mulighed ufuldstændig barbering af håret, men kun en delvis trimning. Dette vil hjælpe med at give kønsorganerne et pænt udseende. Det eliminerer også risikoen for indfødning af håret under huden, med mulig udvikling af en abscess, irritation og kløe. Reducer antallet af avlssvampe og bakterier. Rid af ubehagelig lugt i varmt vejr. Trimming er ikke nødvendig for at udføre så ofte som en tæt barbering.

Under alle omstændigheder, hvordan man skal håndtere håret i lyskeområdet for at bestemme manden selv.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Et godt varmt emne for mænd er barbering på intime steder. Og som det viste sig, er spørgsmålet om barbering af mænds kønsorganer ikke kun interessant for fyre, men også for piger.

De fleste mennesker er bekymrede over den rigtige teknik barbering i intime steder, sikkerhedsprocedurer, samt mere end et filosofisk spørgsmål: bør en rigtig mand at barbere lysken, ikke, om manden barberet skridtet mindre brutal og modig, men også interesseret i kvindernes udtalelser om dette emne.

I dag vil vi snakke om, hvordan man skal barbere lysken mænd, om det skal gøres og finde ud af, hvordan man skal forholde sig til denne pige.

Må mænd barbere lysken

For at besvare spørgsmålet om, om mænd barberer deres lyske, lad os lave en kort udflugt til historien.

Proceduren for hårfjerning fra skam mænd er forankret i vores samfunds fødsel. Fremgangsmåden blev udført på forskellige måder, herunder brugen af ​​de første razorer af silicium og dræn og senere af metaller.

For eksempel i de gamle egypter besluttede folk fra højere kredse at fjerne hår fra hele kroppen, også fra intime steder. For at gøre dette brugte egypterne razorer lavet af bronze og ædle metaller og udførte også depilationen ved hjælp af voks, harpiks og andre midler, eller træk blot håret på uønskede steder.

Også i det antikke Grækenland og det gamle Rom til at have hår på kroppen blev betragtet forbeholdt de lavere klasser, adelen foretrak at slippe af vegetationen ved hjælp af barbermaskiner lavet af kobber eller bronze, eller ved hjælp af en speciel pincet, og håret i den intime zone anses for at være bærere af sygdomme, så selv slette deres foretrukne med hjælp fra en tjener, for ikke at røre ved hans hænder.

I det gamle Indien gjorde det også højere grad af samfundet det nødvendigt at omhyggeligt overvåge hygiejnen og fjerne håret på kroppen og på ansigtet.

I islam, for både mænd og kvinder, er hårfjerning på intime steder obligatorisk for at opretholde hygiejne og sundhed.

Som du kan se, var det en helt naturlig ting fra tidernes uendelige at barbere en pub for mænd, så vi tror, ​​at du ikke har nogen spørgsmål om, hvorvidt en mand skal barbere sin lyske. Normalt og mere end vil mændene i det gamle Egypten, Grækenland, Rom og andre gamle civilisationer bekræfte.

Hvor mange mænd barberer lyske

På webstedet for Mean's Heals magazine blev der foretaget en undersøgelse i fællesskab med Cosmo.rus hjemmeside om emnet hårfjerning hos mænd og deres holdninger hos mænd og kvinder. Resultaterne af undersøgelsen var meget interessante.

68% af mændne bliver på en eller anden måde fri for vegetationen på deres krop. Faktisk er 7 ud af 10 mænd regelmæssigt forkortet eller helt barberet af håret på intime steder. Jeg tror nu, at du ikke bør være bange for misbilligelse af mænd.

Skal en mand barbere sin lyske - kvinders mening:

Og kvindernes mening om dette spørgsmål er endnu mere radikalt: 66% mener, at en mand bør barbere pubis fuldstændigt, 25% er overbeviste om, at han i det mindste regelmæssigt skal forkorte. Så 91% af kvinderne overvejer 9 ud af 10 potentielle partnere, vil kun være glade, hvis du har barberet der. Og måske vil kun en ud af ti ikke godkende. Nå, er det værd at lytte, du har 9 mere, du kan lide uden hår.

Hvorfor barberer mænd den intime zone

Med spørgsmålet om, hvorvidt mænd barberer en intim zone, synes vi at have regnet ud. Men samtidig bekymrer folk sig om hvorfor mænd barberer pubis, dette spørgsmål bliver ofte stillet på internettet. Lad os håndtere dette. Årsagerne her er de mest naturlige:

1. Hygiejne - vi alle sveder, også på intime steder. Hår i lugen absorberer sved og lugt, hvilket ikke er meget godt med hensyn til hygiejne. Selvfølgelig har ingen aflyst det daglige brusebad, men hvis du ønsker at opretholde personlig hygiejne bedre, kan du passe på at fjerne overskydende hår.

2. Convenience er personlig - en person er simpelthen hæmmet af overflod af pubic hår og det er mere praktisk for ham enten helt uden dem eller med hår af minimal længde.

3. Convenience partner - som vi har lært, er de fleste piger velkommen, hvis en mand bekymrer sig om sig selv og barberer på de rigtige steder. Tænk over det, pigen vil glæde sig over at snuble over den uigennemtrængelige jungle, uberørt af en barbermaskine, hvor Tarzan skjuler et eller andet sted dybt i fordybningerne? Vi tror, ​​hvordan din holdning til kvindelig ujævnhed er absolut negativ, og derfor er pigernes meninger om mænd på dette spørgsmål ret ens.

4. Størrelse - den fjerde grund svarer ret fuldt ud spørgsmålet om hvorfor mænd barberer deres lyske. Som de siger i et ordsprog: jo kortere busken, jo mere træet virker. Og det er sandt, den rigelige vegetation i lysken stjæler visuelt ekstra centimeter af din værdighed, og der kan ikke være ekstra centimeter her. Derfor kæmper ubarmhjertigt med hår på intime steder, du kan ikke miste denne kamp!

Kan mænd barbere lysken

Vi undersøgte samfundets holdning til at barbere intime steder blandt mænd i tilstrækkelig detaljer og syntes ikke at finde et enkelt argument imod; tværtimod fandt vi endda ud af, at de fleste mænd følger håret der, og de fleste kvinder støtter kun det. Derfor er svaret på spørgsmålet "Er det muligt for mænd at barbere håret i den intime zone?" Vil være utvetydig - det er muligt. Men om en mand har brug for at barbere sin lyske og om det er nødvendigt at gøre det, er det selvfølgelig ikke nødvendigt, og det er op til dig at beslutte, i dette bør du kun stole på personlige præferencer.

Samtidig er det værd at rejse spørgsmålet om sikkerhed: er det skadeligt for mænd at barbere den intime zone? Vi svarer - nej, hvis du følger de grundlæggende regler.

Først skal du overholde hygiejne:

- Ideelt set altid bruge en separat ren barbermaskine til at barbere din lyske. Hvis du har en maskine til ansigtet, til armhulerne og til intime steder, så mindst før og efter hver barbering, skal du skylle maskinen med enhver antiseptisk

- Aldrig barbere sig i uhygiejniske forhold. Vi håber, at du næppe vil have ideen til at barbere din lyske mens du vandrer i en skov med en strøm, men du ved det aldrig. Hvis dette pludselig skete, så husk vi vores råd - tag en barbering til en mere gunstig situation, indtil du kommer hjem, hvor der er brusebad, varmt rindende vand og alle de nødvendige redskaber til barbering.

For det andet skal du være forsigtig med ikke at skynde dig:

- Ved barbering af kønsorganerne kan du ved et uheld blive skadet. På disse steder er huden ret øm, og den mindste forkerte bevægelse kan føre til et snit. Hvis dette sker, skal du ikke bekymre dig, vask såret med varmt vand og sæbe, og behand det med alkohol eller hydrogenperoxid.

Hvor ofte skal jeg barbere det intime område?

Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt - barbere lysken efter behov. Men stadig anbefales ikke at gøre det hver dag. Som vi har sagt, er huden på kønsorganerne meget følsom, og for hyppig barbering kan påvirke epidermierne negativt. Når du går langs huden med knive, har det brug for lidt tid til at komme sig, ellers kan der forekomme irritation, der spilder over i betændelse.

Skal jeg barbere lyske teen

På internettet kan du også ofte imødekomme spørgsmålet "Er det muligt at barbere lysken i 14 år?" (Samt 15, 16, 17, 18 er ikke spurgt, tilsyneladende i denne alder kan de enten bestemme sig selv eller stille spørgsmål uden henvisning til alder). Her forbliver alt efter den unge mands skøn: Der er et ønske - lad ham barbere, intet ønske - ikke nødvendigt. Det vigtigste er at huske om vores sikkerhedsråd. Hvordan man barberer lyske fyr overveje nedenfor

Sådan barberer du intim zone

Overvej enkle regler, som vil hjælpe mænd med at barbere deres lyske korrekt, selvom dette er din første gang:

Shave lysken i badeværelset

- Barbering lysken er bedre at gøre i brusebadet. Varmt vand vil fordampe og blødgøre huden, forhindre håret i at blive sammenflettet og klamrer sig til barberbladene, hvilket forhindrer, at det enkelte hår trækkes ud under barberingen. Også håret i lysken er hårdere og krøllede; der bliver blødgjort med vand og blødgør det lettere.

Barbermanden

- Vi synes, du er så forsigtig nok, men bare i tilfælde af, lad os sige højt: tænk ikke engang på at barbere din lyske med en lige barberkniv! Og om den T-formede maskine glemmer det også, og de kan også let klippes.

Brug den sædvanlige moderne sikre barbermaskin.

Se nærmere på vores sektion med klassiske sikkerhedsskrabere, vi kan bare anbefale Bolin Webb R1-maskine under Gillette Mach 3 Gillette-vedhæftningerne. For en tæt barbering er det tilrådeligt at bruge en separat dyse, der skal opbevares under sterile forhold, inden hver brug behandler knivene med ethvert antiseptisk middel, der vil ved hånden. Hvis skindhår er længere end 0,5 cm, skal det først afkortes med en trimmer inden barberingen.

trimmer

Trim trimmeren også med et antiseptisk stof før brug. Forsøg ikke at trimme dit hår på intime steder med en trimmer, så du kan skære din hud. Gå gennem håret så kort som muligt, afslut resten med en barberkniv. Forsøg heller ikke at trimme håret på pungen med en trimmer - huden på den er meget tynd og i folderne, som trimmerens knive let kan røre ved. Lad alt arbejde for barbermaden.

Er det muligt at barbere lysken med en elektrisk barberkniv

Som vi har sagt, er huden i lyskeområdet bemærkelsesværdig for sin særlige ømhed, så vi anbefaler bestemt ikke dig at barbere pungen med en elektrisk barberkniv. Uanset om du skal barbere den elektriske barberkniv - bestem dig selv, men i det mindste håret bør der allerede være forkortet så meget som muligt. Derudover skal det bemærkes, at elektriske barberknive er designet specielt til ansigtet og for hårets opbygning på ansigtet. Hvis vi vejer alle fordele og ulemper, for barbering af lysken, er barbermaskinen stadig mere optimal.

Hvilke værktøjer til brug for barbering

Sæbe eller barbergel

Brug ikke almindelig sæbe til barbering intim zone. Sæbe til hænder sart hud og giver ikke tilstrækkelig glide til maskinen. Brug gel- eller barberkrem, de fugter huden bedre, for øvrigt i vores afsnit "Kosmetik til barbering" er der et godt valg af cremer. Sørg bare for at dit produkt ikke indeholder alkohol eller menthol, ellers vil du føle en brændende fornemmelse i slutningen af ​​proceduren.

Kan jeg ikke bruge midlerne

Kan jeg barbere min lyske uden skum? Vi anbefaler bestemt ikke dig at gøre dette. Uden barberingsværktøjer kan maskinens klinge på grund af utilstrækkelig glidning skade skaden, hvilket i det mindste vil medføre alvorlig irritation eller nedskæringer. Barbering uden skum vil også få håret til at blive trukket sammen med en pære, som kan resultere i indgroet hår. Barbering uden skum vil helt sikkert føre til irritation, hårindbrudte udskæringer.

Barberingsteknik

Sådan barberer du en nær zone med en barberkniv, trinvise instruktioner

1. Gå gennem pubic håret med en trimmer og forkort det så meget som muligt. Rør ikke på pungen med en trimmer.

Barbering intime steder for mænd er et ret spicy emne og, som det viste sig, meget relevant for mange. I offentligheden blokerer kontroversen meget ofte, om en mand burde gøre det overhovedet. På samme tid i en mere anonym indstilling - i søgemaskinerne bliver brugerne oftest bedt om, hvordan man gør det korrekt.

Forhåbentlig har vi hjulpet dig med at finde ud af, hvor mange mænd rent faktisk barberer deres hår i det intime område og hvordan kvinder føler sig om dette, om det er værd at barbere deres lyske og vigtigst af alt, hvordan man gør det rigtigt. Nu kan du lave dine konklusioner og ikke kun styres af rygter og falske meninger.

Sådan barber du en lyske til en mand - praktiske råd

Mangel på hår i det intime område er en populær løsning i dag, hvilket har sine fordele og ulemper. Hvis for kvinder intimt hårklipp er mere normen, så for mænd - en ny udfordring. Sådan barber du en lyske til en mand for at opnå det bedste resultat, og samtidig forhindre skader, der i betragtning af områdets specificitet kan være ret farlige.

Hvorfor barbere et lyske til en mand - hvorfor er det rentabelt?

I starten skal du overveje fordelene ved denne begivenhed. Og der er mange af dem. Dette er ikke overraskende, fordi ingen ville have taget til barberingsprocessen af ​​et sådant bud og vigtig zone for hver mand.

Hvorfor er det nødvendigt at slippe af med hår i lysken?

Som regel er der ikke et presserende behov for denne procedure. Det forekommer kun, hvis det er nødvendigt at fjerne alt hår i lysken hos mænd, inden der træffes medicinske eller kirurgiske foranstaltninger. I dette tilfælde bliver det en vigtig proces, da håret kan komplicere adgangen til det ønskede organ, samt forværre effektiviteten af ​​behandlingen.

I alle andre tilfælde indebærer denne procedure indlysende æstetiske og hygiejniske fordele.

Barberhvirvel hos mænd bidrager til, at pubicområdet bliver rent. Den secernerede sekretion vaskes let af, bakterierne har simpelthen ikke tid til at begynde at formere sig. Det er naturligvis kun muligt under forudsætning af, at manden nøje overholder reglerne og kravene til personlig hygiejne.

Og nu om manglerne

Før du tænker på, hvordan man barberer håret i lysken på en mand, skal du finde ud af, hvad ulemperne kan være fra denne begivenhed. I retfærdighed skal det bemærkes, at de er få:

 • hudirritation er et ret almindeligt problem, hvilket er særligt relevant for de fyre, der barberer pubis for første gang. Irritation af delikat hud i dette område kan forekomme på baggrund af ukorrekt håndtering af en barbermaskine eller brugen af ​​uegnede midler - en creme, en blanding til depilation mv. Bange for irritation er ikke værd, selv om det er ubehageligt. Det er vigtigt at gøre det så hurtigt som muligt for at fjerne det. For at gøre dette skal du bruge specielle reduktionsmidler og sedativer. Prøv at tage et brusebad så ofte som muligt, fordi patogene mikroorganismer kan trænge ind i mindre hudlæsioner;
 • nedskæringer er et andet problem, der står over for så mange af dem, der overvejer spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand. Nedskæringer skyldes hovedsageligt den uforsigtige håndtering af en barbermaskine, en saks, en trimmer, en klipper og andre værktøjer, som du kan fjerne overskydende hår. Hvis klippet er ubetydeligt, skal du lægge et stykke toiletpapir eller et serviet til det (avisen er ikke nødvendig, da trykfarve er et potentielt toksin til kroppen). Efter et stykke tid vil blodet stoppe med at gå, smerten vil stoppe. Hvis udskæringen er dyb og blodet går hårdt, skal du kontakte lægen. I de mest alvorlige tilfælde vil du endda nødt til at sy. Så vær yderst forsigtig;
 • kløe - denne mangel kan ikke undgås. Dette skyldes det faktum, at håret vokser meget hurtigt her, og inden for et par dage vil der blive buste. Og hun, som vi ved, kan blive prikket. På denne baggrund, og kløe, og ganske stærk. Men dette er et helt ufarligt fænomen, som vil passere sig selv. Det vigtigste er ikke at kæme et kløende sted for hårdt, så et sår ikke dannes.

Denne procedure, som vi ser, har fordele og ulemper. Derfor, om man skal barbere lysken hos en mand og hvorfor, bør repræsentanten for det stærkere køn selv bestemme sig og vejer alle fordele og ulemper.

Sådan barber du en lyske til en mand for første gang

Der er flere grundlæggende måder, hvorpå dette problem kan løses. Du kan helt barbere hele håret eller forkorte det. I det andet tilfælde handler det ikke om barbering, men om det mest almindelige hårklipp, hvor der ikke er noget svært. For eksempel kan du bruge saks. Processens kerne er meget enkel - tag et bund hår i den ene hånd, og den anden, hvor der er en saks, skal du omhyggeligt afskære den.

Du kan også lave en slags kort hårklipp. Til dette har du brug for den rigtige maskine. Dette er forresten et glimrende svar på spørgsmålet om, hvordan man barberer en lyske til en mand uden irritation. I stedet for standard skrivemaskinen kan du bruge en trimmer. Det er strengt forbudt at barbere lysken med en elektrisk barbermaskin, især testiklerne. Huden her er meget tynd og delikat, og knivene tæt på masken i en sådan barbermaskine kan alvorligt skade den, hvilket ville medføre meget alvorlig smerte.

Lad os nu se nærmere på hvordan man barberer håret i lysken ved hjælp af det enkleste og mest pålidelige værktøj - en barbermaskine. For at gøre dette skal du udarbejde et passende sæt værktøjer:

 • direkte maskine Det skal være skarpt. Det anbefales stærkt at bruge en ny barbermaskine. Vælg konventionelle maskiner, i stedet for en række avancerede designs - med flere blade, et flydende hoved osv. I tilfælde af lysken er der ikke brug for noget, og du vil ødelægge vedhæftet fil;
 • gel, skum eller barberkrem. Her er der også nogle anbefalinger. Det er tilrådeligt at bruge produkter, der er hygiejniske produkter til følsom og følsom hud. På samme tid undgår stoffer med stærke smag i sammensætningen, især mentol. Dette kan forårsage irritation af huden. Sammensætningen skal være gennemsigtig - på grund af dette kan du se, hvor og hvad du lige barberer. Dette er en meget vigtig fordel, især når man arbejder med et sådant følsomt område;
 • håndklæde - efter afslutningen af ​​proceduren skal du slippe af med overskydende fugt i pungen og penis for at minimere risikoen for at udvikle en bakteriel infektion. Det er vigtigt at huske, at gnidning med et håndklæde ikke behøver noget - en stærk mekanisk handling kan øge irritationen. Det vil være nok bare at vedhæfte et håndklæde til det barberede område, og tryk det lidt. Håndklædet skal være personligt og nyt. Efter proceduren er det ønskeligt at vaske det.

Vælg en behagelig pose til barbering

Det er også vigtigt at vælge den rigtige og komfortable position til barbering. Hvis du er i en ubehagelig stilling, kan det forårsage overarbejde af arme eller ben. Som følge heraf rykker de på det mest ubelejlige øjeblik, som et resultat af hvilket du får et snit i det intime område.

Du kan bruge badet - sidde i det, åbent varmt vand (indflydelsen af ​​høj temperatur hjælper med at blødgøre barberingsområdet, gøre processen hurtigere) og begynde at lave din egen virksomhed. Du kan også sidde på kanten af ​​toilettet. Klippet hår falder straks ind i det og sparer dig for behovet for yderligere rengøring. Du kan bare stå i brusebadet - der er mange muligheder. Det vigtigste er, at der på et så afgørende tidspunkt ingen burde forstyrre dig.

Barberingsproces

Hver mand ved, at der er mange folder i lyskeområdet. Huden her kan ikke prale af smarthed. Derfor er den vigtigste hemmelighed for succes konstant strakt hud. Du bliver nødt til at trække huden på en sådan måde, at du kan barbere håret til stede her. Ellers garanteres udskæringerne, da huden med folderne bevæger sig sammen med barberbladet, hvilket skaber en ujævn overflade.

Mange tror (ikke kun mænd, men også kvinder), at det er bedre at barbere dit hår mod deres højde. På den ene side er denne erklæring sand, da denne metode giver dig mulighed for at få den nærmeste barbering muligt. På den anden side skaber den en overdreven belastning på hovedbunden, fremkalder udbruddet af indgroet hår og kløber razeren meget hurtigere.

Skærer en mand lyske på den måde? Ikke ønskeligt. I starten skal du altid barbere i retning af hårvækst. Når du slipper af hår, kan du prøve at barbere så glat som muligt. Men hvad er meningen? Dette er ikke en stubbe i ansigtet, så der er ingen særlige krav til glathed af barbering, og det kan ikke være.

I starten skal du barbere bunden af ​​penis - på toppen, siderne og bunden. Næste barberer den øvre del af pungen, og dette er det sværeste, da der er mange folder. Derefter bevæger de sig til undersiden af ​​testiklerne og påvirker også en del af perineum. Sluttrinnet er grundig vask af barberet hår og udfører nødvendige hygiejneprocedurer.

Skal jeg barbere lykken hos en mand, og hvorfor skal du selv bestemme

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Skal en mand passe på et intimt område?

I stigende grad tænker mænd om, hvorvidt de bør barbere håret i bikiniområdet. Bikini-zonen, herunder ryddet op, er oftest barberet af den kvindelige halvdel af planeten, for en mand er dette mindre naturligt. I dette tilfælde adskiller udtalelsen om tilstedeværelsen af ​​hår i lænden hos en mand og kvinder sig. Nogen mener, at en ren, velplejet bikinizone er mere behageligt, og nogen mener, at hår er et tegn på maskulinitet, og du bør ikke miste det. Har jeg brug for at barbere lykken hos en mand. det er op til ham.

Barbering eller forlade

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvorvidt man skal barbere håret i lysken, og hvorfor det er værd at lave, bestemt af en bestemt mand. Men hvis du ikke havde nogen sådan erfaring før, og der ikke er noget at sammenligne med, så kan du prøve nye fornemmelser. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt, så resultatet er godt.

Taler om alle fordele og ulemper, er det værd at bemærke, at mange piger understreger, at en partner kan få mere opmærksomhed på deres intime zone, hvis vegetationen er pænt trimmet eller fjernet overhovedet. Mest understreger, at penis uden en cirkel i form af tæt vegetation ser mere ud, hvilket utvivlsomt giver den stærke halvdel af menneskets tillid til sig selv og deres seksuelle evner.

Selvfølgelig er det blandt pigers meninger det værd at fremhæve og strengt negativt. Nogle af repræsentanterne for det retfærdige køn en mand opfattes som en brutal mand, som skal have en naturlig hårlinie, der er fremragende i ham. Glem ikke at tilstedeværelsen af ​​hår i ljummen hjælper din feromoner til at sprede mere aktivt.

En yderligere ulempe, hvem hviler dem, der ikke er indstillet på en velplejet bikini zone til en mand. er skørhedens skrøbelighed. Den voksende mangelfulde vegetation vil medføre problemer for begge parter. Samtidig er ikke alle mennesker klar til at overvåge sit bikiniområde løbende. Derfor sker der oftest barbering fra sag til sag.

Glem ikke, at holdningen til lysken uden hår kan variere afhængigt af en bestemt persons kulturelle værdier. For nogle nationaliteter er vedtagelsen af ​​et sådant emne til diskussion fuldstændig uacceptabelt. Den bedste løsning ville være at tale om dette emne med din partner og træffe en fælles beslutning.

Barber til højre

Hvis du beslutter at barbere bikiniområdet, skal du gøre det rigtigt. Så du vil undgå ubehagelige konsekvenser som irritation og indgroede hår. Vær ikke bange for, at der er en række regler, det betyder ikke, at du har brug for kvalifikationen af ​​mesterens intime hårklipp til at klare maskinen og hårene på din egen krop.

Hovedregelen, især hvis du gør det for første gang, er manglen på hast. Det er tilrådeligt, at du har mindst en times fritid. Efter flere gange kan du allerede udfylde din hånd, og lyskalberingen udføres meget hurtigere.

Det første skridt er at skære håret i lysken til optimal længde - ikke mere end en halv centimeter. Det er muligt at udføre en frisure eller trimmeren eller manicure saks. Med den anden mulighed skal du være forsigtig, fordi sandsynligheden for skade er højere. Men dette trin er nødvendigt, fordi ellers kniven på barbermaskinen bliver stump meget hurtigt, plus det bliver konstant tilstoppet med hår.

Hvis du har tid nok, anbefales det først at tage et brusebad for at dampe ud i huden. Dette vil opnå den bedste effekt. Før du barberer, brug en speciel gel til dette. Det er bedre at vælge muligheder for følsom hud. Komponenterne i disse produkter hjælper med at blødgøre håret, hvilket påvirker enkelheden ved dens fjernelse.

For at barbere lysken skal du kun bruge nye skarpe razorer. Når du bruger gamle knive, er du garanteret at tjene irritation. Efter hver bevægelse glem ikke at skylle barbermaskinen. Hårfjerning mellem knivene giver dig mulighed for hurtigt og præcist at udføre proceduren.

Før du barberer, skal du ikke glemme at lave et "kort" af din hudaflastning. Brug lette bevægelser for at fjerne lyskehår. Huden med behovet for at stramme. Dette gør barbering nemmere og sparer dig for nedskæringer.

Efter afslutningen af ​​barberingen er det nødvendigt at vaske lysken grundigt for at fjerne resterende skum og hår. Efter proceduren tørres huden forsigtigt tørt med et frottéhåndklæde, og på toppen af ​​det er dækket med en særlig efterskæringsgel. Dette beskytter dig mod irritation og giver din hud mulighed for at komme sig hurtigere.

Professionel sag

Glem ikke, at bikini-zonen ikke behøver behandles uafhængigt. Moderne skønhedssaloner tilbyder lignende procedurer ikke kun for kvinden, men også for den mandlige del af befolkningen. For en vis mængde er mesteren i stand til at lave forskellige intime hårklipp. Til dette har du brug for:

 • Vælg den rigtige salon. Du kan læse anmeldelser om forskellige steder i din by og vælge den mest egnede mulighed for dig selv ved at lave en aftale.
 • Nogle eksperter anbefaler, inden de skal have sex for at beskytte sig mod mulige pinlige situationer.
 • Før man går på salonen, skal man tage et bad. Hygiejnen er ikke blevet annulleret.
 • Ved ankomsten til salonen er det nok at slappe af og betro din krop til mesteren.

Glem ikke, at der foruden barbering er masser af andre muligheder for at udstede et bikiniområde. Mange saloner tilbyder for mænd voksning. Med denne depilation kan du i lang tid få glat hud. Derudover har hver metode sine ulemper. Voksning er en ganske smertefuld procedure.

Hvorfor så gør det, kan du spørge. Faktum er, at efter det kan du ikke tvivle på din "renhed" i flere uger. Efter sådanne hårfjerning bliver vegetationen ofte blødere, og det bliver lettere at fjerne.

Glem ikke at hårfjerning i bikinizonen for mænd kan dikteres ikke kun af hans ønske eller partner. En række medicinske interventioner, herunder operationer, kræver noget træning, især ljummen skal være berøvet hår. Hvis en sådan procedure ikke er obligatorisk, skal du bygge på dine følelser og overbevisninger ved at vælge den rigtige løsning.

Skal jeg barbere lysken hos en mand eller ej: fordele og ulemper

For få årtier siden var en mands hår over hele kroppen et tegn på maskulinitet. Hvem ville have troet, at efter lidt tid ville barbering af forskellige dele af kroppen komme i mode? Og hvad er mest overraskende, er moderne mænds hår fjernet overalt - på brystet, benene, armhulerne og lysken. Er dette normalt, og hvorfor er det overhovedet nødvendigt?

Skal jeg barbere lykken hos en mand: Hvorfor og hvorfor?

De fleste af repræsentanterne for det stærkere køn mener, at kun kvinder bør gøre dette. Men tendenser er ved at ændre sig, og hvis du vil være velplejede, bliver du nødt til at slippe af med vegetationen på nogle steder.

Af en eller anden grund tror mange mennesker, at kun jordbæraktører barberer dette område. Det er ikke sådan, flere og flere mænd har travlt med at slippe af med vegetationen og ikke fortryde det overhovedet. Barberet lyske - et tegn på pleje, hygiejne. Men i hvert fald er det op til dig at barbere dig eller ikke at barbere dig.

Hvis du for øjeblikket ikke kan tage dette skridt og fjerne alt hår helt, anbefaler vi at du stopper valget på et hårklipp. Du kan lære om typer af haircuts til din ven og hvordan man laver dem fra vores artikel.

Hvis du stadig vil gøre det, være forberedt på det faktum, at du bliver nødt til at barbere regelmæssigt, da brystet vil dukke op på dette sted om et par dage, hvilket vil prikke. Barbering kan bruges som en konventionel maskine og elektrisk barbermaskin.

Så hvorfor skulle en mand barbere sin lyske? Først og fremmest - han skylder ingenting for nogen, ligesom en kvinde. Hvis du kan lide at gå med buske i bukser - det er dit rette og kun du kan løse dette problem. Ikke desto mindre har barbering af lyskeområdet flere væsentlige fordele:

 • Hygiejne. Snavs, sved og hudpartikler akkumuleres i håret. Derudover, da denne del af kroppen er skjult af tøj, sveder den meget mere, og håret skaber også en drivhuseffekt. Som et resultat - en ubehagelig lugt, udseendet af et udslæt.
 • Personligt liv. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at gøre dette i 1-2 traditionelle poser, behøver du ikke at bekymre sig om at skære hår under dit undertøj. Men hvis du kan lide at eksperimentere, skal du fjerne vegetationen - det vil give din partner en masse sjov, og du vil se, hvor glad hun vil være.
 • Visuelt mere. Desuden vil din ven med barberet hår virke meget større, og du vil helt sikkert have en effekt på din kvinde.

Men der er en minus, men det er kun en - nogle kvinder opfatter ikke mænd uden hår i dette område, da de mener, at de er tegn på en ægte mand. Som et resultat - ingen hår, ingen nærhed.

Du vil være interesseret i vores publikation. Hvorfor dyrker mænd hår på deres bryster?

Og selvfølgelig skal du henvende dig til proceduren ansvarligt - i intet tilfælde have travlt! Få en kvalitetsmaskine eller elektrisk barbermaskine og langsomt fjerne hår, du kan gøre det foran spejlet, for ikke at gå glip af håret.

Før du beslutter dig for dette vigtige skridt og fraråder dig vegetation i lysken, vejer du alle minus og fordele. I første omgang vil du ikke føle sig for behagelig, men efter et par dage vil du vænne sig til det og begynde at lægge mærke til alle fordelene ved et hårklipp. Spørg også din kæreste, hvis hun vil være imod det. Måske elsker hun ægte mænd - håret og ildelugtende.

Mænds online magasin Mensweekly.ru

Skal jeg barbere lyst på en mand: for og imod

Hår i lugen fremkommer fra begyndelsen af ​​puberteten. Så det er lagt ned, at naturen ikke giver noget ekstra, herunder hårlinjen i lyskeområdet, som bærer visse funktioner. Barber det eller barber ikke # 8212; dette er et rent individuelt anliggende, og kun personen selv har ret til at afgøre dette spørgsmål.

Hvorfor ville en mand barbere sin lyske?

Hver mand vælger selv, om han skal barbere sig i lysken eller ej. Men stadig for hårfjerning i lysken er der nogle grunde. Nedenfor i denne artikel vil vi nøje overveje fordele og ulemper ved at slippe af med hår i det intime område.

Personlig hygiejne

Det er kendt, at hår har en beskyttende funktion, som udføres på grund af forsinkelsen af ​​skadelige mikroorganismer. Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Huden i lysken har et stort antal talgkirtler, som udskiller en naturlig hemmelighed. Dette stof indeholder i sig selv en lille procentdel af patogen mikroflora;
 • Til alle de ovennævnte er små dråber urin tilsat, som ikke skelnes af sterilitet;
 • På grund af det forholdsvis lukkede rum i undertøjet skabes en drivhuseffekt, hvilket er det gunstigste miljø for udviklingen af ​​bakterier;
 • Resultatet er en kilde til ubehagelige lugte og mulige hududslæt, der vil være irriterende.

Således kan vi konkludere, at det med en lav lyske er lettere at opretholde renheden af ​​huden og kønsorganerne. Derudover har det intime område uden tyk vegetation ingen ubehagelig lugt.

Personligt liv

På siden af ​​det intime liv er der flere ubestridelige argumenter, der har tendens til at barbere lykkenes valg i positiv retning. Det er værd at huske at samleje er for to, og du skal passe ikke kun på dig selv, men også på din partner.

Hvordan til altid at bringe en pige til orgasme?

Det er ingen hemmelighed, at næsten 50% af kvinderne ikke oplever orgasme under sex, og det er meget svært for både mandlig værdighed og forhold til det modsatte køn. Der er kun få måder som altid at bringe din partner til orgasme. Her er de mest effektive:

 1. Styrke din styrke. Det giver dig mulighed for at udvide samleje fra flere minutter til mindst en time, øger kvinders følsomhed for at kærtegne og giver hende mulighed for at opleve utroligt kraftfulde og langvarige orgasmer.
 2. Undersøgelsen og anvendelsen af ​​nye stillinger. Uforudsigelighed i sengen spænder altid kvinder.
 3. Glem også om andre følsomme punkter på den kvindelige krop. Og den første er dot-g.

Du kan lære resten af ​​hemmelighederne til uforglemmeligt sex på siderne på vores portal.

Overvej hvad er fordelene ved at barbere lysken ud fra det personlige livs synspunkt:

 1. De fleste af repræsentanterne for det modsatte køn foretrækkes nu af mænd, der overvåger deres intime område. Ifølge undersøgelsen er kun 10% af den opfattelse, at håret skal forblive intakt.
 2. Anden halvdel vil være meget mere behageligt at udføre oralsex med en barberet lyske. Hårene i tænderne vil ikke sidde fast, hvilket i sig selv ikke er behageligt for begge parter, og der vil heller ikke være nogen ubehagelig lugt.
 3. Med barberet lyske synes længden af ​​penis normalt længere. Hårdækslet stiger over huden med et gennemsnit på to til tre centimeter, og dets fjernelse vil visuelt øge manndommen med de samme figurer. Den visuelle effekt af penis spiller en rolle i seksuelt liv for både mænd og kvinder. For ikke at nævne det faktum, at genetisk set i mænd er princippet lagt til at føle sig mere selvsikker i en stor husstand.
 4. Visuel fornøjelse under samleje vil være meget højere.

Andre tilfælde

Ud over at færdiggøre hårfjerning i lyskeområdet, kan en mand gøre et valg til fordel for et intimt hårklipp. Håret i lysken bliver bare pænt trimmet. Denne mulighed vil være mindre traumatisk og vil ikke forårsage ubehag for en mand, i modsætning til et glat barberet hudområde, hvor hårene vil vokse igen snart. Derfor foretrækker mange mænd denne mulighed. Trim håret selv er ikke svært, og se ud som dette hårklipp vil også være pæne og æstetiske.

Hvorfor er det værd at forlade lyske lysken alene

Det skal bemærkes, at der er argumenter, der understøtter barbering af lysken hos mænd. Efter at have tænkt over dem vil en mand være i stand til at afgøre og vælge. Men før du træffer en beslutning, skal du afveje årsagerne til, at du ikke anbefaler hårfjerning i det intime område. Nedenfor i artiklen betragter vi dem mere detaljeret:

Inghinal hår er en slags barriere for patogen mikroflora, bakterier forsinkes, og deres yderligere spredning til kønsorganerne er ikke tilladt.

 1. Bevidsthed for kvinder. Under mange kvindelige repræsentanters underbevidsthed opfattes det, at en ægte mand er dækket fra hoved til tå med hår. Dette er en slags bekræftelse af mandlig magt, da det mest mandlige hormon er ansvarlig for hårvækst # 8212; testosteron.
 1. Personlig komfort. Efter barbering forbliver der en følelse af irritation af lysken, normalt på den anden dag efter barberingen, når håret begynder at vokse. Og alt på grund af hudens ømhed. Sandt nok vil denne effekt falde ved hver gentagen barbering, huden begynder at tilpasse sig og efterfølgende vil der ikke opstå ubehag.
 1. Vægtøgning. Denne artikel forbliver kontroversiel, men amerikanske forskere har i løbet af undersøgelsen fundet, at folk, der gennemgår hyppig fjernelse på alle interessante steder, er tilbøjelige til at få overskydende vægt. Dette kan forklares ved, at barberingen selv er # 8212; Denne irritation, og som reaktion på irritation, forekommer hormonproduktion, som kan påvirke den generelle metabolisme.
 1. Tab af feromoner. Det menes at disse stoffer ophobes på håret i det intime område.

  Det er bevist, at feromoner er ansvarlige for at tiltrække det modsatte køn henholdsvis, når barbering vil miste en vis procentdel af tiltrækningskraft for kvinder.

  Selv om feromoner er til stede i alle dyr, menes det, at mennesket mistede dem under udviklingen. Men følgende oplevelse blev gjort: nogle ting blev behandlet af mandlige androgener. Mænd valgte normalt rene genstande, mens kvinder selektivt valgte forarbejdede ting. Den samme person fra de to foreslåede T-shirts lugter kun den, der blev båret af det modsatte individ.

  Således for at barbere eller ikke at barbere lysken forbliver et rent individuelt spørgsmål om hver person. Der er fordele og ulemper i begge løsninger. Fra et biologisk synspunkt er det mest fordelagtigt ikke at barbere på den æstetiske side # 8212; barbering vil medføre flere fordele. Og det er muligt at behandle dette problem med et kompromis, for eksempel at gøre ikke en fuld barbering, men kun delvis, eller foretrække et intimt hårklipp.

  ØNSKER din partner til at blive udmattet fra PLEASURE og EXCITING i højeste øjne af dig. Det er simpelt! Brug problemfri nyhed..

  Skal en mand barbere sin lyske?

  Skal en mand barbere sin lyske?

  Det hele afhænger af hans personlige præferencer. Generelt med hensyn til glat hud i lyskeområdet er det meget behageligt, behageligt og mere æstetisk. Plus, piger kan ikke lide krøller på de steder, der har sig selv, de mænd. Nogle vil sige, at en bonde skal være der som en bonde. Men parallelt er tanken på ren og glat hud. Ingen af ​​sig selv skylder noget for nogen. Og det drejer sig ikke kun om mænd. Noget af vanen kan ikke være uden hår i lysken. Ulemper begynder på det tidspunkt, hvor der opstår en lille børstehår. På dette tidspunkt, alle med uvant at begynde at mærke kløen, men ikke stor. Det er overflødigt, når det gælder intima, at barbere sig. For en kvinde, som for en mand, tilføjer en skaldet lyske effekt. Desuden ser det lange æstetiske hår ikke meget æstetisk glædeligt, når de findes på gulvet i toilettet eller i badeværelset selv.

  Dette intime øjeblik må en mand identificere med sin kæreste, så begge var tilfredse.

  Det forekommer mig, at du stadig ikke skal barbere jævnt, men du kan klippe den med en saks eller en maskine - og det ser neiner ud og hygiejnen er lettere at vedligeholde.

  Selv om en mand ønsker det, kan han barbere enhver, der kan fordømme ham undtagen mænd i fabrikkens bad? :)

  For at slippe af med vegetationen i lysken på en mand eller ej er hans egen virksomhed, har han kun ret til at beslutte.

  Hvis vi snakker ud fra et æstetisk synspunkt, vil jeg gerne have mænd til at holde øje med sig selv i lyskeområdet (det samme, jeg tænker på armhulen og ansigtshår).

  Der er situationer, når du barberer håret i lyskeområdet - kan ikke lide en mand, så kan du ikke barbere håret, men skær det forsigtigt med en sakse.

  Skal ikke. Dette er hans forretning)) Han vil - han barberer, vil ikke - han barberer ikke. Jeg kan ikke lide ren barberet lyske. Alligevel er han en mand, ikke en dreng.

  Hvem kan lide barberede mænd fra mændene, de barberer, som ikke kan lide, de gør det ikke. Men jeg synes. at det her er mere på en måde. Og ofte skubber kvinder deres mænd hen imod dette. Pass sikkert denne hobby snart.

  Her efter mandens skøn og hans lidenskab. For mig, ikke fundamentalt, barberer en mand lysken eller ej. Det vigtigste er, at han opretholder hygiejne på et intimt sted. Og hår er den anden ting. Jeg tror, ​​at en mand ikke behøver at barbere sin lyske.

  Jeg tror, ​​at dette er forretningen for enhver mand - at barbere eller ikke at barbere. Hvis han føler sig utilpas af det faktum, at han f.eks. Skræber sin lyske, skal han ikke barbere sig. Hermed vil hans kone eller kæreste ikke elske mindre.

  Meget sart spørgsmål

  Hvis en mands hår kommer i vejen - så hvorfor ikke?

  Selvom mænd i de fleste tilfælde er stolte af deres hårdhed

  Og barber ikke lysken. Medmindre en elskede kone spørger

  Men generelt er det valg af enhver mand - at barbere eller ikke at barbere.

  Jeg tror, ​​at jeg ikke behøver at barbere, men hvis han vil have det eller en pige eller mor, så er det i princippet muligt.

  Men seriøst tror jeg, det er bedre ikke at, som de bliver grovere, måske kan irritation også gå.

  Min unge mand er barbering. Han siger at det er så hygiejnisk og mere behageligt, især i varmen, er der mindre sved. Han fortalte mig, at Bedouinerne i Steppes altid barberet deres hår i lysken. Og at han ikke holder sig til mode, er hans største bekvemmelighed hans egen. Så lad mændene selv bestemme, hvordan de foretrækker det.

  Selvfølgelig bør det ellers ikke accepteres på betjeningsbordet, hvis abdominal kirurgi skal være (den mest almindelige, sandsynligvis, blindtarmbetændelse såvel som inguinal brok osv.). En gammel mand må selvfølgelig ikke barbere sig, men fange buzz at han vil blive udført af en sygeplejerske. Tidligere barberede svømmere for at reducere kroppens modstand i vandet. Nu bruger de specielt udstyr - overalls. Der er sandsynligvis ingen andre alvorlige grunde til at barbere en manns lyske.

  På hvilke steder skal en mand have hår, og på hvilke steder er det bedre ikke at

  Vi fandt en kvinde i redaktionen og krævede at afklare dette kontroversielle punkt en gang for alle.

  De fleste af materialerne på vores hjemmeside er anonyme. Men ikke denne. Med dette materiale ønskede ingen at kommunikere selv under overskriften hemmeligholdelse. Så jeg vil være den til at anbefale barbering eller ikke barbering til dig, læseren, forskellige reserverede steder i din krop. På det simple grundlag, at jeg er kvinde. Og derfor har jeg i erfaringens arsenal mange timers samtaler med mine hoppy veninder og jeg er kompetent til at tale om, hvor vegetationen på den mandlige krop er relevant, og hvor fu-fu-fu er.

  Umiddelbart foretage en reservation, chefen mødte mine anbefalinger nervøst. "Landets vigtigste mænds magasin kan ikke råde læseren til at barbere w ** y!" - chefredaktøren råbte og løb ud af redaktionen. De leder efter ham. Jeg forudsiger også kommentarer fra mænd, som "Nå, du giver, en ægte mand skal være håret!". Fra kvinder: "Intet af den slags, en ægte mand skal være håret!" Fra din mor: "Og for det skyldte du færdig historieafdelingen, Masha?" Og alligevel ville jeg vove mig. Så lad os komme i gang.

  Steder hvor hår ikke bør være overhovedet

  Buttocks, og ryggen strømmer jævnt ind i dem

  Ikke en enkelt kærlighedsaffære indeholder sådanne linjer: "Før du skynder dig ind i dammen for at redde Adele, slog Julio for at ikke blive våd, sin T-shirt på sig selv. Adele følte, at benene svækkede, selv om hun var i vandet - håret på Julio's ryg så så silkeagtig og uretfærdigt ud. Så der er ingen sådanne linjer overalt. Og der er en bestemt grund til dette - håret på mandens ryg såvel som på mands balder er slet ikke sexet. Jeg udtrykker mig selv mere dristigt - intet. Håret bageste kofanger er ikke forbundet med piger med maskulinitet. Snarere med forsømmelse og lidt med programmer om den vilde natur - og i aseksuel forstand. Heldigvis er sådanne manifestationer af genetiske bounty ikke almindelige. Men du skal håndtere dem nådesløst og på den mest afgørende måde.

  Hårete ryg og balder er måske den eneste rigtige grund til en mand at besøge en nativity scene med det dæmoniske navn "Skønhedssalon". Regelmæssig barbering, der er øget shaggy i fjerntliggende provinser, kan ikke besejres. For det første vil du selv ikke nå. For det tredje, at spørge reglerne i Genève-konventionen om intersexrelationer for at forbyde din kæreste. For det femte (ja, jeg har en dårlig score), selvom du på en eller anden måde klarer at barbere dit hår, vil de vokse tilbage, og de bliver hurtigere, hårdere og stærkere. Desværre er dette hårets reaktion på barbermaskinen. Så held og lykke i kabinen. Lad dig være nødt til at gå der under nattedækket, vige væk fra skyggerne og slappe af, når du råber: "Vova, hvad er du?"

  Steder hvor hår skal være kort beskåret

  Armhule og lænder

  Jeg formoder, at du allerede har værdsat fordelene ved de beskårne underarms uden min skrivning. Det er hygiejnisk, det er behageligt, det lugter ikke. Ja, og deodoranten vil være taknemmelig for sin ejer - der kan lide at hacke til at arbejde gennem den uigennemtrængelige jungle. Og nu vil jeg være forsigtig, da jeg træder på det reserverede område. Når alt kommer til alt kommer vi tættere på, uden overdrivelse, det vigtigste. Mere præcist til sit miljø. Så uden undtagelse er mine venner enige om, at kortskåret hår i lyskeområdet er fint. Desværre anser mænd ikke alle mine venner på samme måde. Venner sørgeligt sørger. Du vil ikke forstyrre mine venner? (Ja, det er en trussel. En af mine venner kan trods alt være i din seng).

  "Men hvorfor?" Du spørger indigneret. Jeg vil stille dig et andet spørgsmål: Ville du blive overrasket, hvis du kom til Louvre, fandt du ud af, at statuen af ​​Venus de Milo er lavet over brystet ved stilladser? Selvfølgelig ved du, at Venus er inde, og du har en god ide om, hvordan det ser ud. Og alligevel stødende. Jeg ville endnu engang beundre denne skønhed. Helt. I fuld vækst. Desuden er oralt sex ikke blevet annulleret endnu heller (selvom Roskomnadzor, tror jeg, tænker på dette). Jo mindre sceneri med oralsex, jo mere praktisk.

  Steder hvor håret kan frolic for sjov

  Ben, arme, bryst, mave

  Og her giver vi dig en tom check, kære læser! Vokse hår - jeg vil ikke have det! Syng, fejr triumf af hårdhed! Jeg vil sige mere: pigerne er mere forstyrrede af den fuldstændige mangel på hår på ovennævnte steder. På en eller anden måde er det unødigt androgynt. Ikke så langt vi kravlede væk fra dyrene for at nyde de hårløse mænd. Vi kan lide tilstedeværelsen af ​​noget vildt og vildt i dig.

Hvorfor vokse mavedør under graviditeten

Lightening sort farvet hår - er det muligt?