Skal mænd barbere deres ben

Moderne modetrends dikterer, at kroppen skal forblive så lille hår som muligt. Derfor forsøger kvinder rundt om i verden på forskellige måder at permanent slippe af med uønsket vegetation. Mange repræsentanter for det stærkere køn spekulerer også nogle gange om det er værd at barbere en mands ben eller betragtes det som dårlig form?

Medicinske kontraindikationer til barbering af ben

Hvorfor mænd ikke barberer deres ben, selvfølgelig og uden yderligere forklaring. Men mange mennesker er interesserede i svaret på spørgsmålet om, hvorvidt mænd har brug for at barbere deres ben, og er en sådan procedure skadelig generelt? Talrige kliniske undersøgelser har bekræftet, at veludført depilering og hårfjerning ikke er sundhedsskadelig.

Kan mænd barbere deres ben? I mangel af absolutte kontraindikationer tillader dermatologer enhver form for depilering absolut overalt på kroppen.

Hvad angår barbering, er der ingen effekt på kroppen, så proceduren kan betragtes som helt sikker. Det vigtigste er at udføre fjernelse af vegetation så kompetent som muligt under hensyntagen til alle regler og anbefalinger.

Hjælp! Med særlig omhu bør barbering udføres med åreknuder samt i nærvær af dermatose.

Behovet for at barbere mænds ben

På trods af at depilation anses for langt fra den mest populære procedure for mænd, barberer nogle mænd stadig deres ben. I de fleste tilfælde skyldes dette den type faglige aktivitet, da nogle af dem simpelthen ikke tillader tilstedeværelsen af ​​hår på kroppen. Hvorfor barber mændene deres ben, og hvem gør det ofte?

 • atleter. Professionelle cyklister, tennisspillere og svømmere fjerner ofte vegetation fra huden. Dette skyldes, at hår kan påvirke hastigheden og bevægelsen negativt, da de modstår luften. På trods af at mange mennesker anser en sådan mening for at være dum, er det absolut ikke tilfældet. Talrige forsøg har bekræftet, at en person med glat hud bevæger sig i vandet hurtigere end en svømmer med hårede ben;
 • bodybuildere. Repræsentanterne for dette professionelle barbering er også en nødvendig procedure. I dette tilfælde er det rent æstetisk;
 • strippere. Barbering af benene udføres også for at opnå maksimal æstetik.

Den absolutte indikation for barbering af benene er den kommende operation. Hvis en mand skal gennemgå kirurgi på underbenene, er det simpelthen uacceptabelt at lade hårene stå på benene. Hvis mindst et hår skæres af med en skalpel og falder ind i såret, er der mulighed for infektion og suppuration, som aldrig bør tillades. Også hår opsamler støv- og fedtpartikler, hvilket øger risikoen for kontaminering betydeligt efter antiseptisk behandling.

Sådan barberes manens ben

Hvis det blev besluttet at slippe af med vegetationen, før man påbegynder aktive handlinger, er det påkrævet at finde ud af, hvordan man barberer mænds ben. På trods af at handlingsalgoritmen ikke er forskellig fra behandlingen for kvinder, er det ikke alle, der ved, hvordan man udfører depilation for at minimere risikoen for komplikationer. Dermatologer advarer om, at proceduren skal udarbejdes omhyggeligt, kun i dette tilfælde kan du regne med et positivt resultat.

Forbereder sessionen

Skal jeg barbere håret på en mands ben og hvordan man skal forberede mig på sessionen? Det er en meget almindelig fejl for både mænd og kvinder at ignorere forberedelsesfasen, og det betragtes faktisk som det vigtigste. Hvis du ikke forbereder huden til barbering, øges risikoen for indgroede hår flere gange.

Også i dette tilfælde vil resultatet ikke være så længe de døde celler tilbage på huden vil forstyrre hårfjerning og sætte sig fast mellem knivene. Før du begynder depilation, skal du tage et varmt bad, det vil hjælpe med at åbne porerne og lette barberingsprocessen. Derudover er det vigtigt at skure huden før skrabning. Peeling kan både købes og personligt forberedt.

Ydelse og teknologi

Når skrubben er færdig, kan du fortsætte til selve behandlingen.

 1. Uanset zonen udføres barbering altid på våd hud ved hjælp af særlige fugtgivende geler og skum. Hvis det er muligt, er det bedre at købe et specielt værktøj, da de giver den bedste slip. Sammensætningen skal fordeles jævnt på benene (i en hvilken som helst retning) og lade det stå i 3 minutter.
 2. Derefter tages den nye sikkerheds barbermaskine. Det er meget vigtigt, at barbermaden er af høj kvalitet, udstyret med flere knive og en gelstrimmel. Det anbefales ikke kategorisk at anvende engangsmaskiner, da de i de fleste tilfælde ikke er skarpe nok og ofte forårsager skade. Maskinen fører i retning fra ankel til knæ, mod hårets vækst. Bevægelsen skal være glat og langsom, med lidt pres.
 3. Det er vigtigt at huske at du ikke bør behandle det samme sted flere gange, da dette kan forårsage skade på huden.
 4. Efter at benene er blevet fuldstændig behandlet, kan du fortsætte til området over knæene. Stoffer i dette sted behandles i henhold til samme algoritme for handlinger.

Efter afslutningen af ​​proceduren vaskes rester af gel eller mousse med varmt vand. For at forhindre komplikationer forekommer der en særlig beroligende aftershave lotion på dine fødder.

Hvor skal man være forsigtig

Skal en fyr barbere sine ben og hvordan er det gjort? Eksperter advarer om, at underkropperne, som enhver anden zone, skal barberes meget omhyggeligt. Skarpe og for hurtige bevægelser kan forårsage dybe nedskæringer, så skynd ikke er det værd alligevel. Der kræves stor forsigtighed for at gå gennem knæene og i området under dem, da bladet ikke dækker dette område helt.

efterbehandling

Hvis huden er normal, er der ikke behov for særlig pleje efter depilering. I dette tilfælde er en behandling med en beroligende eller fugtgivende creme tilstrækkelig i de næste 3 dage.

Men hvis en mand har en temmelig følsom epidermis, kan han efter fødning behandles med Bepanten, Panthenol eller enhver anden regenererende salve. Det er nødvendigt at anvende helbredende midler i 3 dage.

De hjælper ikke kun med at genoprette huden hurtigere, men forhindrer også risikoen for rødme. Hvad angår konventionelle fugtighedscreme, vil resultatet af anvendelsen af ​​sådanne midler i dette tilfælde være utilstrækkeligt.

Anbefalinger og feedback

Skærer mændene deres ben? Sociale undersøgelser bekræfter, at denne procedure udføres med højst 5% af repræsentanterne for det stærkere køn, og de udfører også hårfjerning i forbindelse med deres professionelle aktiviteter. De fleste af de adspurgte mener, at mænds glatte ben ser uæstetiske ud, og ødelægger billedet som helhed betydeligt.

Hvis en mand stadig skal fjerne vegetationen fra lemmerne, er det bedre at gøre det ved hjælp af barbering. Hvis du ofte udfører hårfjerning, som påvirker folliklerne, kan det i fremtiden sænke hårvæksten og få dem til at vokse kun i bestemte områder, hvilket er yderst uønsket for mænd.

konklusion

Skal jeg barbere mine ben, skal hver fyr selv bestemme selvstændigt, ud fra individuelle præferencer og behov. Hvad angår den feminine mening, opdeles de unge damer også i 2 lejre. Nogle piger vil gerne se ved siden af ​​hinanden en moderne ung mand, som på alle mulige måder holder øje med sig selv, andre foretrækker "rigtige mænd" og tror, ​​at vegetationen på torso og på benene simpelthen må være.

Har mænd brug for at barbere deres ben?

Har mænd brug for at barbere deres ben?

Nej. En mand skal forblive en mand! Selvfølgelig, hvis vi er overgroet med sådan, at huden under den ikke er synlig, så i det ekstreme tilfælde vil den blive klippet med en skrivemaskine). Og så - det bliver stikkende! Okay kvinden - hun kigger sig mere omhyggeligt og gør alt i tide. En mand skal tjene penge og ikke lede skønheden!

Er det kun at give en mand femininitet))) Du kan også bære nylonstrumpere)))

Måske en dag vil en sådan mode komme (alt forandrer sig, herunder syn på kropspleje), og nu vil en mand med barberede ben se lidt latterligt og slet ikke manligt.

Min mening - en mands hårdhed pryder

Der er mange mænd, der ikke har hår på deres bryst eller arme

Og han er roligt jaloux af dem, der har tykt hår på samme bryst for eksempel.

Så barbering af bøndernes ben er ikke det værd - ikke en mands forretning.

Og folk forstår ikke, om de ser en mand med barberede ben.

Umiddelbart kommer tanker, der er underlige i deres hoved, frem.

Nej, det er ikke nødvendigt. Skønheden hos en mand er slet ikke i hans ben, men i noget andet.

Der er ingen mening i dette, for håret bliver tykkere. Har du brug for dette? Det samme gælder for brystet mv.

Mænd behøver stadig ikke at barbere deres ben. Selvom engang kvinder ikke var nødvendige, men nu er det stadig stærkt anbefalet. Bedre endda barbering og hårfjerning - giver en mere varig effekt, og over tid vokser nye hår værre.

Som du ved, barberer svømmerne dog hele kroppen før en konkurrence for at reducere modstanden, og som det menes, er det ikke kun og ikke så meget i håret, men i fjernelsen af ​​døde hudceller.

Hvis du er en ægte mand, skal du ikke barbere dine ben. Jeg tror, ​​at efter at du har barberet dine ben, vil du være forfærdeligt ikke rart. Hvis du begynder at barbere dine ben, kan ikke helt normale mænd begynde at skade dig. Og om vinteren med barberede ben vil du helt sikkert være kold. Barber ikke.

Absolut ikke. Naturen har belønnet manden med overdreven hårdhed, men i modsætning til kvinden slipper han sig ikke af noget. Det er selvfølgelig kun min mening, og der kan alle gøre som han ønsker, og hvis der er et ønske om at prøve, hvorfor ikke, hvis de ikke kan lide det, vil de hurtigt vokse og alt bliver som normalt, men nogle gange behøver de stadig at barbere aby ikke bliver til en abe.

Hmm. Og hvorfor er der et behov for dette? Jeg tror ikke det værd! Som de siger - "En mand skal være lidt smukkere end en abe." Selvfølgelig er der visse hygiejneregler: at barbere under armhulerne under bæltet. Selvom alles valg allerede er der, barberer mange mænd deres ben, eller fra øget quot; shaggyness, eller de føler sig mere komfortable selv, men hvis de er mere komfortable i dette tilfælde, så tak!)

Efter min mening er nej. En mand bør forblive en mand og bør ikke være så besat af hans udseende. Det forekommer mig, at en mand med barberede ben ser i det mindste mærkeligt ud, så han bør ikke barbere benene.

Nej, mænd bør slet ikke barbere deres ben. De ser godt ud uden det, og hvis du forestiller dig en mand med barberede ben, så vil han heller se for feminin ud. Ja, det er besværligt forretning, ben barbering. Det er godt, at jeg aldrig behøver at beskæftige mig med en sådan ting.

Skal mænd barbere deres ben?

Nej, det er ikke nødvendigt, i hvert fald for de fleste kvinder, hvis en mand er en mand er ikke en model eller atlet (nogle sportsfolk barbere deres ben -plovtsy, cyklister, bodybuildere), mændene barbere deres ben er ikke lige det.

Hvis du barberer dine ben manden, så er det nødvendigt at barbere overalt fordi skaldede fødder vil skille sig ud fra andre behårede kropsdele, og det vil se vulgær og grim. Derfor er det sædvanligt at barbere mænd i de dele af kroppen, der er synlige for det blotte øje. Normalt er det kun et ansigt. Alt andet er barbert på anmodning og på anmodning fra sin kone, elskerinder eller venner.

NEJ! I intet tilfælde, hvis kun en mand ikke fungerer som modemodel. Så kun, og ikke altid, er det nødvendigt at have alt barberet og trimmet. En mand skal være modig, men måske ville han være en perfekt barberet ben, "velplejede" vyschipanymi negle og øjenbryn. Dette er ikke en mand!

En mand skal være en normal mand. Og der er ikke noget galt med, at hans ben ser skræmmende ud, som om han skulle nordpå.

Ingen grund til at bringe til denne skræmmende mand. Han behøver ikke at barbere sine ben. Kun ansigt, pubis og armhuler, og så om nødvendigt.

Efter min mening - nej. For kvinder er det besværligt og dyrt, hvis du fjerner hår saloner, og selv mænd virkelig ikke brug for det. undtagelser er mænd, der virkelig elsker at lægge deres krop i perfekt orden.

Nej, mænd behøver ikke at barbere deres ben. Selvom mange homoseksuelle mænd gør dette, men de adopterer mange kvindelige vaner og ser sig selv ikke værre end den gennemsnitlige pige.

Det er tilladt at barbere ben (som resten af ​​kroppen) til atleter. Bodybuilders barberer hele kroppen før konkurrencen, så musklerne er bedre og mere tydelige for dommerne. Svømmere og løbere rager ofte kroppen til aerodynamik.

Har mænd brug for at barbere deres ben: resultaterne af undersøgelsen

For nylig bemærkede en af ​​redaktørerne for Men's Health en barberet fyr i en gyngestol. Og redaktørerne tænkte: Måske er det her modeen gik? Det er klart, at cyklister og svømmere har brug for dette på grund af deres specificitet: i det første bliver sår og ridser hurtigere, i det sidste forbedrer aerodynamikken. Men vi ønskede at forstå, om den gennemsnitlige fyr burde barbere sig der lige under.

Så vi interviewede vores gruppe på Facebook. Resultaterne ramte os bare. Det viste sig, at selvom de fleste fyre ikke rager deres ben rent, bruger 33% en trimmer til at forkorte håret på deres ben. Og endnu 15% stadig barberer helt. Således gør næsten halvdelen af ​​respondenterne noget med hår på underbenene.

Og hvad synes kvinder om dette? Vi bad kolleger fra Women's Health om at undersøge deres gruppes tilhængere på Facebook. Og her er resultaterne: næsten 30% af kvinderne sagde, at de kan lide, når en mand har kort hår på benene, og 22% elsker, hvis hans hår er barberet rent. Det betyder, at mere end halvdelen af ​​de undersøgte kvinder tror på, at der med noget hår på deres ben skal gøres noget.

Så hvis du ikke har gjort noget med dem hidtil, vil du nok blive overrasket over at du var i flertallet med en meget lille margin. Og hvis du vil eksperimentere, er det her alt du behøver at vide, før du anvender barbermaskinen til de steder, hvor den endnu ikke har været.

Hvorfor gør gutter det?

Sådan fortæller Aaron Marino, en mandlig billedkonsulent fra Atlanta, dette fænomen: "De fleste gutter vil ikke rage deres ben rent, men de skærer og tynder vegetationen på deres ben, så de ikke ser overgroede. Det vil sige, at de i det væsentlige bryr sig om håret på deres ben. Jeg anser mig selv mere æstetisk. Da jeg begyndte at svinge, skar jeg håret fra mine hænder, så muskelaflastningen kunne ses bedre. I en verden af ​​bodybuilding anses ikke et tabu for at slippe af med kropshår. Så jeg fortsatte jobbet og afskåret håret på mine ben. Så jeg kan godt lide, hvordan jeg ser og føler min krop. Jeg har bare ikke brug for hår. "

Hvordan slipper de af håret?

I dag i spa er ikke kun kvinder. Der kan de tilbyde dig hårfjerning ved hjælp af voks, hvilket giver et længere og renere resultat end barbering. Det gør ondt, ja, men det er det værd. Nå, hvis du har en lav smerte tærskel eller en tynd tegnebog, ingen bekymrer dig om at barbere dine ben selv. Køb en god barbering gel, engangs maskine og gå. For at undgå udskæringer skal bladene sidde parallelt med gulvet. Med andre ord, bevæg dig op fra dine ankler til dine hofter. Og hold dine knæ lige, fordi barbermaskiner ikke klare sig godt med buede hårde områder, som f.eks. Et bøjet knæ.

Hvad ser det så godt ud med rene barberede ben?

Nogle dele af din krop vil ikke skinne, hvor meget du ikke barberer dem. For eksempel dine testikler. Men dine ben... Hvis du kan barbere dem uden at skære dig selv, vil din hud skinne. For at øge effekten kan du bruge kropsolier og bruge fugtgivende lotioner.

Hvad med depilatory cremer?

Ifølge dem, der prøvede dem, bør denne mulighed tages i betragtning i den seneste sag. Disse produkter kan arbejde på tyndt hår, og på tykke kan de mislykkes, så dine ben kan ende op med at blive dækket af hår. Nå, tweaks fra disse cremer som sunde. For ikke at nævne det faktum, at mellem ansøgninger skal tage mindst 72 timer, så i tilfælde af et uventet møde kan der være problemer. Generelt er det bedre at barbere.

Og hvis jeg vil have en tatovering på min kæl, er barbering mine ben en god ide?

Ikke godt, men bare fantastisk. Alle de tatoveringsledere vi interviewede sagde, at det altid var mere behageligt for dem at arbejde på et rent lærred.

Barberede ben i mænd: Kvindernes mening om dette

Kvinder. Det var fra det svagere køn, vi spurgte om hans holdning til mænds barberede ben. Og det er hvad de sagde til os.

Yderligere historien fra den første person. Læn dig tilbage.

Mandlige barberede ben er dårlige

Han barberer sit ansigt, armhuler, arme, lyske. Barbere flere ben? Hvad slags tull? For tyve år siden blev den hårede mand opfattet normalt, men i dag har verden helt gled ind i glamourens cesspool. Okay, en kvinde skal være glat og blank, ligesom Maxims dækning, men hvorfor skal en mand?

Du spørger et meget forudsigeligt spørgsmål: hvorfor skal mænd se værre end kvinder? Svar: hår på benene betyder ikke værre. Og generelt er barberede mandben et solidt og sikkert skridt i retning af tredje sal: et gulv hvor alle - mænd og kvinder - ikke kun er på det ene ansigt, men også på de ene ben.

Barberede ben - at lide kvinder? Nonsens: Vi kan lide pumpede og stærke ben, men ikke skrøbelige-skinny blå, barberet til nul og smurt.

Mandlige barberede ben er gode

Det er ret behageligt for en mand at gå tungen gennem de ceremonielle kvinders steder. Kvinder er ikke mindre tilfredse, især hvis det er elsket og ønsket. Åbenbaring af en af ​​vores læsere:

"Min baldeat, når jeg bruger tungen på armhulen, bider du brystvorten, drypsirupen på lårets indre side nær kønsorganerne... Og så licker jeg. Snør ikke, det er en ganske behagelig følelse. Så jeg dråber, og så tager jeg en slik og der er en kapet... Sådanne tykkelser... Når jeg løb et slik over mit bryst og derefter langs den samme indre side af mine lår. Og så tog hun dette slik i munden. Lang spyt hår... "

Ofte er uhåret forbundet med brutalitet, testosteron. Falsk mening, fordi maskulinitet er bestemt af handlinger, og ikke af tilstedeværelse eller fravær af vegetation på mænds ben. Arnold Schwarzenegger, for eksempel. Den største bodybuilder i historien, og hans ben barberet. Og ikke kun ben. Og hvad er han, en mand med mangel på testosteron?

Barberende ben eller ikke barbering er ikke dikteret af mode, men af ​​en følelse af stil, udholdenhed, takt, opførsel, selvværd. For en mand og en mand er to fundamentalt forskellige ting.

"En mand med ulækkert lang hår på hans ben opfattes af mig som et dyr", er en anden åbenbaring af vores læser.

Resultatet

Vanskelig historie, hvorfra det ikke er let at lave en dom. Generelt er et spørgsmål om smag. Uanset om du har barberede ben eller ej, forblive en mand, ikke miste dit ansigt og altid være "i stil." Dette er det vigtigste.

Hvorfor og hvordan man barber mænds ben?

I dag er det blandt piger ikke overraskende at se epilering af forskellige dele af ansigt og krop. Det er en integreret del af det ideelle billede af en velplejede kvinde og er det ubestridte aspekt af skønhedsstandarden. Men blandt mænd er hårfjerning meget mindre almindeligt. Overvejet den traditionelle fjernelse af hår fra ansigtet. Depilation af armhuler, bryster og endda det intime område bliver almindelig blandt kvindelige mænd for kvindelig glæde.

Lidelse fra overdreven vegetation henvender sig til fagfolk i salonen eller klinikken for at slippe af med hårets ryg og skulderområder. Hvad er det, men barberede ben blandt det stærkere køn er yderst sjældne.

Hvis du tænker på, om man skal barbere mænds ben, vil sandsynligvis svaret være nej. I vores tid betragtes menneskehedens hårdhed, herunder deres ben, som en attribut af brutalitet. Men der er dem der stræber efter at gøre benene helt glatte. Det er en fantastisk kendsgerning, men i forskellige lande behandles epilering af kropsdele forskelligt.

Hvorfor har de brug for det?

Der er grunde til at opfordre mænd til at tage maskinen op og fjerne hår fra deres fødder. Blandt disse er:

 • professionelt behov: kunstner, atlet osv.
 • ønsket om pleje og hygiejne
 • Ønsker om at blive mere attraktivt i øjnene af din partner / partner og din egen.

Hvis dette kræves af erhvervet, skal selv de mest modige adlyde. Det antages, at en danser, en svømmer, en cyklist, en kunstner, en stripper, en bodybuilder og andre mænd i samme erhverv skal slippe af med håret på deres ben.

Øget hårhår i benene, ifølge nogle, ser forkert ud, forvrider det velplejede billede.

Moderne mænd, som f.eks. Metrosexuals, barberer for eksempel håret i skønhed, æstetik og billedvedligeholdelse.

Nå, hvordan man ikke nævner repræsentanter for ikke-traditionel seksuel orientering, for hvem hårfjerning betragtes som et uundværligt privilegium og understreger deres tilbøjeligheder. I retfærdighed bemærker vi, at barberede ben ikke altid betyder en mans holdning til homoseksualitet, ligesom ikke alle homoseksuelle barberer deres ben.

Hvordan barberes?

Det ser ud til, at hvem, hvis ikke mænd, så ofte står over for en barbermaskine for at fjerne vegetation fra ansigtet, ved hvordan man korrekt bruger dette værktøj. Men barbering skæg og ben er forskellige. Dem, der har denne procedure for første gang, bør kende sig til nuancerne i implementeringen.

Den optimale længde af hår bør ikke overstige 5 mm. Hvis hårene er længere - skal de forudskæres ved hjælp af trimmeren. Før du starter proceduren, er det bedre at dampe huden, tage et varmt bad og skrubbe. Det er dejligt at hjælpe med at slippe af med døde hudskalaer. Barbering i vand anbefales ikke, hvorved der øges risikoen for skæring. Det er nemt at skade huden og tørre. Sørg derfor for at smøre huden med skum eller gel.

Hovedregelen er et skarpt knivblad, og selv et kniv er bedst. Foretage en barbermaskine med flere blade og aloe-gennemblødt strimmel.

Husk at du skal flytte maskinen i retning af hårvækst. Ja, i modsat retning vil du få tættere barbering, men du vil få ubehagelige konsekvenser i form af rødme, irritation og indgroede hår.

Det er bedre at gå gennem maskinen på samme sted en gang. Gentagen kontakt vil allerede røre på det øverste lag af huden og forårsage skade. Efter depilering er det ønskeligt at fugtige fødderne med fløde eller olie.

Ikke overflødigt vil være den regelmæssige brug af specielle produkter, hvis virkning sigter mod at bremse hårvæksten.

Bivirkninger

I forfølgelsen af ​​glatte fødder må man ikke glemme de ledsagende fænomener: kløe, brænding, irritation, nedskæringer og indgroede hår. Snart vil dine ben begynde at kløe med misundelsesværdige regelmæssigheder - så hårene vil bryde igennem det øverste lag af huden.

En skarp maskine kan medvirke til at undgå nedskæringer, kedelige blade vil helt sikkert forårsage skade. Hvis dette sker, behandle såret for at eliminere risikoen for efterfølgende betændelse og infektion. For ikke at forstyrre væksten skal du regelmæssigt skrubbe dine ben ikke kun før du fjerner hår, men også med hvert bad.

Har mænd brug for at barbere deres ben

fordomme

Billedet af en velplejede mand er omgivet af en masse fordomme. Det kan kaldes metrosexual, mistænkt for seksuel orientering, og endda i handelen i hans krop. Mange repræsentanter for de stærkere køn er flov over at bruge Skin Care: fugter sprukne læbepomade, håndcreme at smøre sprukken, i betragtning af at deres badeværelse hylde bør være en sæbe, barberskum og tandpasta. Manicure, besøger kosmetologer og spa wraps er i stand til at forårsage overtroisk rædsel. Troen på, at en mand kun bør være lidt smukkere end en abe, er stadig ret almindelig.

Hvilke mænd barberer deres ben?

På trods af denne procedure ikke særlig stor popularitet barberer nogle mænd stadig deres ben. Som regel er det gjort af de herre, hvis ben er synlige for mængden på grund af deres erhverv. Det kan være svømmere, strippere, tennisspillere, cyklister, bodybuilders og andre mænd, der hele tiden skal flaunt i shorts eller badetøj.

Så barberer eller ikke barberer?

Ved begyndelsen af ​​varmen begynder flere og flere mænd at undre sig over, om de ikke bør barbere deres ben. Nogle unge mennesker er udstyret med frodige fordybninger, der ligner en anden bukser, og holder perfekt varme, som i varmen ikke er meget flot. Med svømningstunker eller shorts ser sådan vegetation ut attraktivt, og ønsket om at strippe forsvinder knapt. Hvis du er forvirret af det tykke, sorte hår på benene i en sådan grad, at du er flov over at klæde sig af, skal du fjerne dine komplekser. Razor og barbering gel vil hurtigt afhjælpe problemet.

Hvad vil pigerne tænke?

Den smukke halvdel af menneskeheden behandler smidigt barberede benben forskelligt, og meninger kan være helt modsat: nogle kvinder mener, at den unge mand ikke skal bagefalde bag dem med hensyn til at fjerne overskydende vegetation, mens andre ønsker at se en "naturlig" mand ved siden af ​​dem. Ønsker ikke at risikere - spørg din pige, hvordan hun relaterer sig til dette. Øget hårvækst på kroppen afhænger af mængden af ​​testosteron - det hormon, der gør mænd mandige, men hvis du formået at etablere sig som en stærk mand og en dygtig elsker, vil næppe nogen hår på deres fødder ødelægge visningen af ​​jer. Under alle omstændigheder tilhører benene dig, og kun du bestemmer, hvordan de skal se ud.

Tip 2: Skal jeg barbere mine ben

Således opfattes en kvinde med hår på lemmerne i bedste fald som rodet, og oftere som usundt, med forhøjede niveauer af mandlige hormoner, der ikke er i stand til at føde sunde afkom. Med mænd, tværtimod - jo stærkere er hans krop ovolosheno, derfor har han mere testosteron, og derfor er hans styrke og reproduktive evner i højeste højde.

Selvfølgelig er alle ovenfor beskrevne stereotyper og rester af fortiden. Nu trækker ingen konklusioner udelukkende på baggrund af udseende - du kan gå og bestå nogen analyse, der ville være følelser mellem mennesker. Også alt det ovenstående gælder for europæiske og nogle asiatiske nationer. Mange kvinder på det nordlige kontinent anser overværelse af hår på deres ben og arme til at være et tegn på frihed fra fordomme og sejrende feminisme. Så valget forbliver altid for hver specifik kvinde og hver specifik mand.

Hvad mere barberer mænd?

Hvorfor barbere spanske mænd deres ben og epilere deres bryster, mens brasilianere skærer deres hår kort i lysken? Intim vegetation: vokse, trimme eller barbere?

Secrets of male beauty

Tilbage i 1985 købte kun hver fjerde mand i Europa selv varer til barbering og selvpleje (for resten blev det gjort af veninder, hustruer og mødre), og i 1998 gjorde hver anden person det, og i 2004 tegnede sig 69% af mændene (1).

Den mest interessante tendens forbundet med andelen af ​​uafhængige køb var, at mænd begyndte at erhverve og bruge meget mere fugtighedscreme og andre hudplejemidler samt produkter til hårfjerning og forkortelse af kropshår.

Skærer mændene deres ben?

ProcterGamble Research Center har studeret holdninger fra mænd fra forskellige lande til tilstedeværelsen eller fraværet af "intim" vegetation på deres krop (2). Undersøgelsesdeltagere angav, hvilken hårlængde de foretrækker at forlade på deres ben, bryst, lyske og underarms.

Svarene blev kombineret, og derefter blev gennemsnittet for et bestemt land beregnet. Jo større figur, desto længere er den foretrukne hårlængde i hvert af de ovennævnte områder af kroppen. En enhed betyder næsten fuldstændig fravær af vegetation, de fem-tunge tykninger.

Tyskland

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 1/5
 • Bryst - 3/5

Tyske mænd er meget omhyggelige med hår på deres ansigt og krop - det er ikke for ingenting, at det tyske marked for barberingsprodukter er den største i Europa (ca. 22% af alt salg og ca. 130 millioner euro i 2010), der er tredje i verden efter USA og Brasilien (3 ).

Tyskerne foretrækker at forlade deres underkrop og hår på deres ben "som det er" (tilsyneladende forekomsten af ​​koldt klima ved europæiske standarder), skære hår i lænen og brystet. De foretrækker ikke kun at skære armhulerne, men at barbere dem helt.

Spanien

 • Fødder - 1/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 3/5
 • Bryst - 1/5

Spaniens varme klima med sin strandkultur har en betydelig indflydelse på lokalbefolkningen - i modsætning til mændene i andre lande tåler spanierne absolut ikke tilstedeværelsen af ​​vegetation på brystet og håret på deres ben uden at barbere armhulen og bære et skæg.

Produkter til mandlig hårfjerning (for eksempel hårfjerningsstrimler på Veet for Men legs) sælges i hvert supermarked, og med reklameplakater af laserpyntesaloner vil garvede machos med helt hårløse bryster smile over dig i hele Spanien.

Frankrig

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 3/5
 • Bryst - 2/5

Da den største tendens i mandlige skønhed i Frankrig er tre-dages stubben, og Phillips og Braun selskaber sælger trimmere til skægpleje på dette marked, påvirker dette også holdningen til intim vegetation.

De fleste franske folk foretrækker at forlade håret på kroppen "a la naturel", ikke barbering og ikke skæring og specielt ivrig efter at bevare uberørt hår i lysken og på benene. Bemærk, at selv franske piger ikke altid barberer armhulerne.

Brasilien

 • Fødder - 4/5
 • Groin område - 1/5
 • Armhuler - 1/5
 • Bryst - 1/5

Den ekstremt varme brasilianske sommer gør at du tager et brusebad mindst to gange om dagen, og brug af deodoranter og antiperspiranter er faktisk obligatorisk. Det er derfor, at det lokale marked for mænds personlige plejeprodukter nærmer sig amerikansk størrelse. (3).

Den brasilianske mand er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​et massivt skæg og massive muskler, der accentueres af manglen på vegetation. Og siden afslappet, ikke-bindende sex er en næsten dagligdags kendsgerning, er skærehår i ljummen almindelig.

Rusland

 • Fødder - 5/5
 • Groin område - 3/5
 • Armhuler - 2/5
 • Bryst - 2/5

På trods af at russiske mænd er konservative med hensyn til selvpleje, er vores marked for barbering en af ​​de største i Europa. Interessante, men selv banale deodoranter bruger samtidig kun 5-7% af mændene i Rusland.

Barberben i Rusland er tilsyneladende et hårdt tabu - undtagelser er kun tilladt for professionelle svømmere og balletdansere. Trimming af hår i lysken følger reglen "bare sådan at ingen mærker", men at trimme armhulerne bliver mere og mere populær.

Holdningen til vegetationen på mænds krop fra forskellige lande er fundamentalt anderledes: hvis spanierne foretrækker skæg og barberede ben, mens brasilianer foretrækker shaggy ben og barberede bryster, så ryger og franskmænd normalt slet ikke noget.

 1. Mænds grooming industry showcase
 2. Body grooming og hårfjerning for mænd rundt om i verden, kilde
 3. Glødende vækst for europæisk humørpleje marked, kilde

Barberede ben i mænd: Kvindernes mening om dette

Kvinder. Det var fra det svagere køn, vi spurgte om hans holdning til mænds barberede ben. Og det er hvad de sagde til os.

Yderligere historien fra den første person. Læn dig tilbage.

Mandlige barberede ben er dårlige

Han barberer sit ansigt, armhuler, arme, lyske. Barbere flere ben? Hvad slags tull? For tyve år siden blev den hårede mand opfattet normalt, men i dag har verden helt gled ind i glamourens cesspool. Okay, en kvinde skal være glat og blank, ligesom Maxims dækning, men hvorfor skal en mand?

Du spørger et meget forudsigeligt spørgsmål: hvorfor skal mænd se værre end kvinder? Svar: hår på benene betyder ikke værre. Og generelt er barberede mandben et solidt og sikkert skridt i retning af tredje sal: et gulv hvor alle - mænd og kvinder - ikke kun er på det ene ansigt, men også på de ene ben.

Barberede ben - at lide kvinder? Nonsens: Vi kan lide pumpede og stærke ben, men ikke skrøbelige-skinny blå, barberet til nul og smurt.

Mandlige barberede ben er gode

Det er ret behageligt for en mand at gå tungen gennem de ceremonielle kvinders steder. Kvinder er ikke mindre tilfredse, især hvis det er elsket og ønsket. Åbenbaring af en af ​​vores læsere:

"Min baldeat, når jeg bruger tungen på armhulen, bidder brystvorten, dryppende sirup på indersiden af ​​låret nær kønsorganerne. Og så slikke. Snør ikke, det er en ganske behagelig følelse. Så dripper, og så forpligter jeg mig til at slikke og der kapeter. Sådanne tykkelser. En gang løb hun en lollipop over hendes bryst og derefter langs den samme indre side af lårene. Og så tog hun dette slik i munden. Lang spyt hår. "

Ofte er uhåret forbundet med brutalitet, testosteron. Falsk mening, fordi maskulinitet er bestemt af handlinger, og ikke af tilstedeværelse eller fravær af vegetation på mænds ben. Arnold Schwarzenegger, for eksempel. Den største bodybuilder i historien, og hans ben barberet. Og ikke kun ben. Og hvad er han, en mand med mangel på testosteron?

Barberende ben eller ikke barbering er ikke dikteret af mode, men af ​​en følelse af stil, udholdenhed, takt, opførsel, selvværd. For en mand og en mand er to fundamentalt forskellige ting.

"En mand med ulækkert lang hår på hans ben opfattes af mig som et dyr", er en anden åbenbaring af vores læser.

Resultatet

Vanskelig historie, hvorfra det ikke er let at lave en dom. Generelt er et spørgsmål om smag. Uanset om du har barberede ben eller ej, forblive en mand, ikke miste dit ansigt og altid være "i stil." Dette er det vigtigste.

Har mænd brug for at barbere deres ben?

Hvad angår armhulerne og hovedet, er det klart, at du skal passe på, barbere. Men hvad skal man gøre med benene? Ligesom hår der, men ikke så meget som på hovedet, men helt normalt. Spørgsmålet er, hvordan relaterer samfundet til dette?

På erfaring vil jeg sige det på meget forskellige måder. Nogle mennesker er jaloux, andre siger, at det er modbydeligt, andre at det er brutalt. Forstå ikke hvad du skal gøre. Shave? Skinneben?

Hvordan relaterer samfundet (dig) til dette? (gælder både mænd og kvinder)

Fortæl venner

Kommentarer

Kommentarer til dette indlæg er deaktiveret.

© 2018 Landsbyen. Nyheder fra Moskva, Skt. Petersborg. Mennesker, steder, begivenheder. Brug af The Village materialer er kun tilladt med forudgående samtykke fra indehavere af ophavsret. Alle rettigheder til billeder og tekster i sektionen Nyheder tilhører deres respektive forfattere.
Vejrudsigt fra OpenWeatherMap

Vi bruger cookies til at indsamle statistikker og gøre indhold mere interessant. Cookies bruges også til at vise mere relevante annoncer. Du kan læse mere om cookies og ændre dine browserindstillinger.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Depilation creme Veet.