Skal jeg barbere æg?

Af indlysende årsager vil denne artikel kun være af interesse for mænd. I dag tænker mange fyre om, hvorvidt de skal barbere æg. I denne artikel vil jeg gerne give nogle argumenter "for" og "imod". Måske, efter at have læst denne artikel, vil du endelig beslutte, om det er værd at tage et så afgørende skridt.

Lad os starte med minuserne. Hvorfor ikke barbere der? For det første, hvis du gør det en gang, bliver du nødt til at gøre det hele tiden. Hvis håret vil vokse lidt tilbage, så vil en påmindelse om den gentagne procedure være ubehagelig prikken. For det andet, hvis du barberer æggene en gang, og så omdanner dig til at gøre det i fremtiden, bliver håret mere stift og tykt. En anden ulempe kan betragtes som, at ikke alle stadig forstår i dag, at en mands barberede æg er normal. Nogle smalle mindede fyre mener, at en mand bare bør barbere sit ansigt. Og dem, der barberer deres æg, er homoseksuelle. Skal jeg sige, at dette er langt fra sagen? "Hvor kan andre mænd se mine æg?" En nysgerrig læser vil spørge. Faktisk er der mange uforudsigelige situationer i vores liv. For eksempel i garderoben eller på en nudiststrand. I almindelighed bør du generelt ikke bryde sig om, hvad andre synes om dig. Derudover i dag, ægger rager meget, meget mange, du vil ikke være den første og ikke den eneste. Således går vi jævnt videre til æggeskæringen.

Lad os sige med det samme, der er mange flere fordele. Lad os begynde med det faktum, at barberede æg ser smukkere og æstetisk glædeligt ud end hårede. Hertil kommer, at hvis du har oralsex med din kæreste, vil hun være meget mere behagelig at gøre det, hvis du ikke har noget hår der. Og generelt tror jeg, at enhver pige kan lide barberede mænd mere end hårde, som primitive mennesker. Tross alt er barberede æg mere hygiejniske end uhårede. Især i varmen. Du og jeg bor i det 21. århundrede. Tiderne ændres, og med dem ændrer folk.

Hvis du, takket være vores artikel, alligevel har besluttet spørgsmålet om, hvorvidt det er nødvendigt at barbere æggene positivt, så anbefaler vi at læse en anden artikel fra vores hjemmeside, hvor vi vil tale om "Sådan barberes æg?".

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?

I dag forsøger et stigende antal mænd at være opmærksomme på deres intime hygiejne. Tiderne med hårede pubber er sunket i glemsel. Selv om alle de samme fyre var gammel skole. Hvis de tror, ​​at dette gør dem mere modige eller mere brutale, så er de dybt forvekslet. Tegnet på en ægte mand er ikke hårede æg, men fysisk udvikling, praktisk og opfindsomhed. Den moderne menneskes styrke, i vores tid, er for det meste ikke engang i fysisk udvikling, men i den intellektuelle. Tiderne hvor mænd gik til hjorte med en økse er langt borte, i dag skal du tænke med dit hoved for at brødføde din familie. Men vores artikel handler ikke om, hvordan tjeneren skal være en mand, men hans kønsorganer, og mere specifikt om æg. Om end ikke stål, men ligner dem i det uden vegetation.

Mænd begynder i stigende grad at undre sig over, om det er nødvendigt at barbere æg, og hvorfor undrer man sig om det? Nedenfor vil vi svare på alle spørgsmål vedrørende barberæg, om fordelene ved, hvad der stopper gutterne at vælge at barbere deres skrotum og vigtigst af alt, hvordan man barberer æg.

Hvorfor er mænd bange eller ikke villige til at barbere deres æg?

En del af svaret på dette spørgsmål er skrevet ovenfor. De fleste af de normale fyre tror, ​​at dette er en aktivitet for homoseksuelle eller den kvindelige halvdelers privilegium. De tror, ​​at vegetationen gør dem til mænd. Men er det? Filmen viser de store vise mænd af lange skæg, som kender alt i verden og alle vender sig til dem for rådgivning. I det virkelige liv er alt lidt anderledes, hvis du vokser et skæg, så bliver du ikke sur over dette. Men din persons dumhed i andres øjne vil helt sikkert stige. Det samme gælder for æg. Hårede æg vil ikke gøre dig til en mand, hvis du ikke er en af ​​de ovennævnte ting. Mænd er ikke født, de bliver.

Skal jeg barbere æg og hvad er fordelene?

I modsætning til katte, barberer mænd ikke deres æg. Nå, måske er der dem, der barberede deres æg, fordi det var kedeligt. Men massen forfølger visse mål. Lad os starte i orden. Ikke mange kvinder som peniser stikker ud af den tykke, tætte vegetation i deres lyskilder. Ønsket om at blæse en fyr med en håret pik og uskadede æg reduceres betydeligt. Få mennesker vil gerne konstant spytte og trække fast hår ud af tænderne fra tænderne. Nogle af det modsatte køn er så slemme, at de måske endda nægter at give dig noget. Og faktisk hvad er det for dig så medlem, hvis det ikke er en mulighed at bruge det efter aftale. Det er nødvendigt at indføre nye retningslinjer for personlig hygiejne og begynde at barbere æg. Lyt til mænds meninger, og diskutere dette problem med dem er ikke det værd, du vil ikke gå i seng med dem. Hvis ja, så undskyld...

Ud over det faktum, at barberede æg ser, i hvert fald for kvinder, mere attraktivt, er der også andre punkter, hvorpå prosharennye fyrene barber æg, det er hygiejne. Bakterier linger på håret, tilføj her den øgede fugtighed og temperatur i dette område, og udviklingen af ​​enhver nastiness sikres. Selvfølgelig betyder det ikke, at hvis du ikke barberer æg, vil de falde - nej, de vil bare svede og stinke. Og nogle gange har håret tendens til at krølle og give ubehagelig smerte. Velkendt?

Måder at fjerne hår på æg

Hvis du alligevel besluttede at deltage i briterne i britoæggen, så velkommen og nu vil vi fortælle dig om det arsenal, som du kan fjerne hår fra din Faberge. Der er mange måder, og foruden barbering er der en række andre.

De vigtigste metoder til fjernelse af vegetation på æg:

 • Barbering er nok den mest almindelige og billig måde.
 • Depilation creme er en mindre almindelig, men samtidig ret hurtig og bekvem måde, selvom den har sine egne egenskaber og nuancer, er det måske ikke egnet for alle.
 • Epilation - sjældent anvendelig i tilfælde med intime områder, da det er for smertefuldt og forårsager irritation og betændelse i huden i mange
 • Vokslignende hårfjerning denne metode er smertefuld, så ikke mange mennesker ty til det. Men hvis du er en masochist, kan du prøve, under vi snakker om ham også
 • Laser hårfjerning - en eksotisk metode. Det udføres normalt i specialiserede klinikker, og prisen bider. På det vil vi sandsynligvis ikke dvæle

Hvordan barberes æg?

Mange mænd foretrækker denne metode til at fjerne hår fra æg. Hvor meget? Ja, alt er simpelt, ikke shoppe på jakt efter specialværktøj, og for at barbere æg er det nok at have det samme tilbehør som for ansigtet. Desuden, hvis du er genert, så vil ingen mistanke om, hvad du har til hensigt at gøre.

Vi deler processen i flere faser:

 • Vask din scrotum godt. Det er tilrådeligt at tage et bad, så håret bliver blødere.
 • Spred derefter æggene med barbergel og vent et stykke tid. Brug ikke geler og skum med forfriskende virkning, huden i disse områder er meget øm, og du kan få en kosmetisk forbrænding. Æg vil brænde en tid
 • Tag en ny barbermaskine. Undlad at gøre brug af engangsmaskiner, de er traumatiske. Shave meget omhyggeligt ved let at røre huden, for ikke at skære dig selv. Stret din hud lidt for at barbere dit hår bedre og igen reducere risikoen for skade.
 • Når det er gjort, vask din husstand igen og påfør gel efter barbering. Brug ikke lotioner på alkohol, som tørrer huden, og endnu mere cologne. Ellers vil æggene bare brænde! Og derudover vil irritation fremstå

Æg Depilation

Disse procedurer udføres ved hjælp af specielle cremer. Hvis de tidligere var beregnet til benene, så er der i dag også intime zoner. Fordelene er brugervenlighed og det faktum, at håret ikke begynder at vokse hurtigt, og det er blødt.

Men der er nogle funktioner i disse fonde, de kan forårsage en allergisk reaktion, derfor er ikke alle egnede. Kontroller for reaktion før brug. For at gøre dette skal du anvende en lille smule creme på din hånd og vente, hvis der ikke er rødme og tweaks, så kan du bruge.

Epilation af æg

Her kommer til hjælp af en særlig enhed, der plukker håret sammen med roden. Det er rigtigt værd at bemærke, at proceduren er yderst smertefuld, men belønningen for lidelsen vil være, at håret ikke vises igen i de næste 2-3 uger. Ud over den helvede smerte indbefatter ulemperne den kendsgerning, at der er stor sandsynlighed for irritation. Men med hver efterfølgende brug af smerte mindre og mindre.

Hårfjerning fra voksæg

Ingen siger, at denne metode vil være mere human og smertefri tidligere. Clenching hans tænder skal stadig. Punktet er, at voksen påføres huden, så det hærder og skal fjernes med en hurtig bevægelse. Det sælges i form af pasta og er allerede færdige strimler. Ved afslutningen af ​​proceduren får du helt glatte æg.

Som du kan se hårfjerning fra pungen i dag er det helt relevant. I dag betaler de fleste af verdens mandlige befolkning opmærksomhed på dette spørgsmål. Barberet skrot er meget mere fordelagtigt både fra hygiejne og æstetikens side, såvel som brugervenlighed. For kvinder, der er interesserede i, om alle fyre barberer deres æg, er svaret - ikke alle, men mange.

I luften om poop og vi ønsker dig held og lykke i kampen mod vegetation på pungen og lav lidt blod. Erobre kvinders hjerter med det nye udseende af dine kønsorganer.

Sådan barber du æg en mand

Mange af de stærkere sex undrer sig om at barbere deres eget skridt. Dette er selvfølgelig en forretning for alle, der er altid en masse mennesker, der er til fordel for og mod barbering af den intime zone. Nogle mænd gør det ikke på grund af fordomme, idet de frygter at miste deres maskulinitet, men dette er en dybtgående vildfarelse.

Skal en mand barbere sine testikler?

Mange barberer deres lysken for at behage deres elskede kvinder. Den smukke halvdel foretrækker at følge den intime zone og bruger meget personlig tid til denne pikante forretning. Nogle piger følger kun bikiniområdet af hygiejniske grunde og anbefaler det samme til deres kærester. Forresten, ifølge de fleste eksperter er barbering af et intimt område for mænd meget lettere end den samme procedure for kvinder.

Mange mænd tænker på, om man skal barbere æg, fordi denne del af kroppen er sværere at barbere. Samtidig er der flere store ulemper og fordele ved barbering af den inguinale zone, som bør overvejes, inden man endelig vælger for eller imod.

Argumenter for

De vigtigste fordele ved intim barbering hos mænd omfatter:

 1. Huden på dette sted er ret øm og derfor grove hår er næsten fuldstændig fraværende. Når den intime zone er barberet glat, tiltrækker den også kvinder af det modsatte køn.
 2. Når en mand kigger på det indinale område og barberer det regelmæssigt, møder han aldrig problemet med ubehagelige lugt på grund af ophobning af sved og snavs mellem hårene i inguinalområdet.

Det skal bemærkes, at hele processen med barbering ikke tager meget tid, og derfor vil en teenager selv klare det.

Argumenter "imod"

Ulemperne ved at barbere den inguinale zone omfatter følgende fakta:

 1. Efter lidt tid vises små hår i lyskeområdet, hvilket kan medføre ubehag for manden. Derfor er det nødvendigt at skifte det intime område rettidigt og så omhyggeligt som muligt. Ellers kan der forekomme alvorlig irritation.
 2. Ved barbering i lyskeområdet er der altid risiko for at håret vokser ind i huden. Derfor skal du kun bruge højkvalitetsmaskiner til barbering og følge alle regler for barbering. Ellers kan rødmen forekomme på stedet for indgroede hår, hvilket kan forårsage kløe.
 3. For hyppig barbering kan forårsage irritation af huden.

Efter at have afvejet alle fordele og ulemper, kan alle mennesker selvstændigt vurdere alle fordelene ved en sådan hygiejnisk procedure. Men ikke alle mennesker ved, hvordan man barberer æg og lyske korrekt.

Barberingsproces

Sådan barberes håret på æggene - mange mænd spørger dette spørgsmål. For at udføre en sådan hygiejnisk procedure skal du følge disse tips:

 1. Sørg for at barbere lysken, du skal bruge alle de enheder, der er designet til følsom hud. Disse omfatter geler og skum, der bruges til barbering. Du bør ikke bruge almindelig sæbe, da den tørrer huden, som er fuldstændig utilgængelig på et intimt sted.
 2. Maskinen er bedst at bruge en, der ikke har et blad, men flere. Som regel jo mere jo bedre.
 3. For at gøre hårene blødere godt, skal de fugtes med varmt vand. Ideelt er den bedste barbering bedst praktiseret umiddelbart efter et bad eller bad i brusebadet, når hud og hår er dampet. Så barberer hårene hurtigt og nemt.
 4. Når huden i det intime område er befugtet og dampet, er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på det.
 5. Barber alt håret skal være strengt i retning af deres vækst, ellers efter proceduren kan du ikke undvære den forfærdelige irritation og kløe.
 6. Efter afslutning af barberingsproceduren er det nødvendigt at vaske skummet grundigt af og blotte skridtet med et blødt håndklæde. Gnid aldrig et rent barberet sted. Derefter bør en fugtighedscreme for følsom hud forsigtigt påføres det barberede område.

Det skal også bemærkes, at før du begynder at barbere, skal du trimme alle lange hår. Faktum er, at lange hår er svære at barbere af, de vil hele tiden blive hamret ind i bladet. Til dette er det muligt at bruge både almindelig saks og en speciel klipper.

Hele processen med barbering skal udføres meget omhyggeligt og forsøger ikke at beskadige huden på et intimt sted. Overdrive det ikke ved barbering - du kan ikke trykke hårdt på maskinen, ellers kan du beskadige huden og forårsage infektion.

Hvis det imidlertid ikke var muligt at undgå udskæringer, skal alle beskadigede områder omhyggeligt behandles med hydrogenperoxid.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan barberes testiklerne og hvad er bedst egnet til at barbere mænds intime zone?

 1. For det første er det vigtigt at bruge kun et kvalitetsblad. Det er bedre ikke at eksperimentere med engangsmaskiner. Den bedste mulighed er at bruge maskinen til genbrug. Men her er alle deres egen herre.
 2. En vigtig rolle spilles af barberingsprodukter - det er også vigtigt at bruge skum af høj kvalitet eller geler. Det er bedre at give præference til midler med ekstra fugt.
 3. I nærværelse af allergiske reaktioner er brugen af ​​kosmetik med duftstoffer, additiver og farvestoffer uacceptabel.

Med hensyn til hygiejne er forskellen mellem barbering af mænd og kvinder kønsorganer næsten ikke-eksisterende. Undtagelsen er, at risikoen for en utilsigtet nedskæring hos mænd er meget højere end for det retfærdige køn.

Der er flere måder at barbere æg på. Så, hvordan man barberer testiklerne:

 • Start barbering direkte under medlemmet.
 • Når du har barbert forsiden af ​​testiklerne, kan du flytte til bagsiden og siden.
 • Løft testiklerne til maven for at maksimere stramme huden, så langsomt og forsigtigt trim dem fra bunden.

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?

I dag forsøger et stigende antal mænd at være opmærksomme på deres intime hygiejne. Tiderne med hårede pubber er sunket i glemsel. Selv om alle de samme fyre var gammel skole. Hvis de tror, ​​at dette gør dem mere modige eller mere brutale, så er de dybt forvekslet. Tegnet på en ægte mand er ikke hårede æg, men fysisk udvikling, praktisk og opfindsomhed. Den moderne menneskes styrke, i vores tid, er for det meste ikke engang i fysisk udvikling, men i den intellektuelle. Tiderne hvor mænd gik til hjorte med en økse er langt borte, i dag skal du tænke med dit hoved for at brødføde din familie. Men vores artikel handler ikke om, hvordan tjeneren skal være en mand, men hans kønsorganer, og mere specifikt om æg. Om end ikke stål, men ligner dem i det uden vegetation.

Mænd begynder i stigende grad at undre sig over, om det er nødvendigt at barbere æg, og hvorfor undrer man sig om det? Nedenfor vil vi svare på alle spørgsmål vedrørende barberæg, om fordelene ved, hvad der stopper gutterne at vælge at barbere deres skrotum og vigtigst af alt, hvordan man barberer æg.

Hvorfor er mænd bange eller ikke villige til at barbere deres æg?

En del af svaret på dette spørgsmål er skrevet ovenfor. De fleste af de normale fyre tror, ​​at dette er en aktivitet for homoseksuelle eller den kvindelige halvdelers privilegium. De tror, ​​at vegetationen gør dem til mænd. Men er det? Filmen viser de store vise mænd af lange skæg, som kender alt i verden og alle vender sig til dem for rådgivning. I det virkelige liv er alt lidt anderledes, hvis du vokser et skæg, så bliver du ikke sur over dette. Men din persons dumhed i andres øjne vil helt sikkert stige. Det samme gælder for æg. Hårede æg vil ikke gøre dig til en mand, hvis du ikke er en af ​​de ovennævnte ting. Mænd er ikke født, de bliver.

Skal jeg barbere æg og hvad er fordelene?

I modsætning til katte, barberer mænd ikke deres æg. Nå, måske er der dem, der barberede deres æg, fordi det var kedeligt. Men massen forfølger visse mål. Lad os starte i orden. Ikke mange kvinder som peniser stikker ud af den tykke, tætte vegetation i deres lyskilder. Ønsket om at blæse en fyr med en håret pik og uskadede æg reduceres betydeligt. Få mennesker vil gerne konstant spytte og trække fast hår ud af tænderne fra tænderne. Nogle af det modsatte køn er så slemme, at de måske endda nægter at give dig noget. Og faktisk hvad er det for dig så medlem, hvis det ikke er en mulighed at bruge det efter aftale. Det er nødvendigt at indføre nye retningslinjer for personlig hygiejne og begynde at barbere æg. Lyt til mænds meninger, og diskutere dette problem med dem er ikke det værd, du vil ikke gå i seng med dem. Hvis ja, så undskyld...

Ud over det faktum, at barberede æg ser, i hvert fald for kvinder, mere attraktivt, er der også andre punkter, hvorpå prosharennye fyrene barber æg, det er hygiejne. Bakterier linger på håret, tilføj her den øgede fugtighed og temperatur i dette område, og udviklingen af ​​enhver nastiness sikres. Selvfølgelig betyder det ikke, at hvis du ikke barberer æg, vil de falde - nej, de vil bare svede og stinke. Og nogle gange har håret tendens til at krølle og give ubehagelig smerte. Velkendt?

Måder at fjerne hår på æg

Hvis du alligevel besluttede at deltage i briterne i britoæggen, så velkommen og nu vil vi fortælle dig om det arsenal, som du kan fjerne hår fra din Faberge. Der er mange måder, og foruden barbering er der en række andre.

De vigtigste metoder til fjernelse af vegetation på æg:

 • Barbering er nok den mest almindelige og billig måde.
 • Depilation creme er en mindre almindelig, men samtidig ret hurtig og bekvem måde, selvom den har sine egne egenskaber og nuancer, er det måske ikke egnet for alle.
 • Epilation - sjældent anvendelig i tilfælde med intime områder, da det er for smertefuldt og forårsager irritation og betændelse i huden i mange
 • Vokslignende hårfjerning denne metode er smertefuld, så ikke mange mennesker ty til det. Men hvis du er en masochist, kan du prøve, under vi snakker om ham også
 • Laser hårfjerning - en eksotisk metode. Det udføres normalt i specialiserede klinikker, og prisen bider. På det vil vi sandsynligvis ikke dvæle

Hvordan barberes æg?

Mange mænd foretrækker denne metode til at fjerne hår fra æg. Hvor meget? Ja, alt er simpelt, ikke shoppe på jakt efter specialværktøj, og for at barbere æg er det nok at have det samme tilbehør som for ansigtet. Desuden, hvis du er genert, så vil ingen mistanke om, hvad du har til hensigt at gøre.

Vi deler processen i flere faser:

 • Vask din scrotum godt. Det er tilrådeligt at tage et bad, så håret bliver blødere.
 • Spred derefter æggene med barbergel og vent et stykke tid. Brug ikke geler og skum med forfriskende virkning, huden i disse områder er meget øm, og du kan få en kosmetisk forbrænding. Æg vil brænde en tid
 • Tag en ny barbermaskine. Undlad at gøre brug af engangsmaskiner, de er traumatiske. Shave meget omhyggeligt ved let at røre huden, for ikke at skære dig selv. Stret din hud lidt for at barbere dit hår bedre og igen reducere risikoen for skade.
 • Når det er gjort, vask din husstand igen og påfør gel efter barbering. Brug ikke lotioner på alkohol, som tørrer huden, og endnu mere cologne. Ellers vil æggene bare brænde! Og derudover vil irritation fremstå

Æg Depilation

Disse procedurer udføres ved hjælp af specielle cremer. Hvis de tidligere var beregnet til benene, så er der i dag også intime zoner. Fordelene er brugervenlighed og det faktum, at håret ikke begynder at vokse hurtigt, og det er blødt.

Men der er nogle funktioner i disse fonde, de kan forårsage en allergisk reaktion, derfor er ikke alle egnede. Kontroller for reaktion før brug. For at gøre dette skal du anvende en lille smule creme på din hånd og vente, hvis der ikke er rødme og tweaks, så kan du bruge.

Epilation af æg

Her kommer til hjælp af en særlig enhed, der plukker håret sammen med roden. Det er rigtigt værd at bemærke, at proceduren er yderst smertefuld, men belønningen for lidelsen vil være, at håret ikke vises igen i de næste 2-3 uger. Ud over den helvede smerte indbefatter ulemperne den kendsgerning, at der er stor sandsynlighed for irritation. Men med hver efterfølgende brug af smerte mindre og mindre.

Hårfjerning fra voksæg

Ingen siger, at denne metode vil være mere human og smertefri tidligere. Clenching hans tænder skal stadig. Punktet er, at voksen påføres huden, så det hærder og skal fjernes med en hurtig bevægelse. Det sælges i form af pasta og er allerede færdige strimler. Ved afslutningen af ​​proceduren får du helt glatte æg.

Som du kan se hårfjerning fra pungen i dag er det helt relevant. I dag betaler de fleste af verdens mandlige befolkning opmærksomhed på dette spørgsmål. Barberet skrot er meget mere fordelagtigt både fra hygiejne og æstetikens side, såvel som brugervenlighed. For kvinder, der er interesserede i, om alle fyre barberer deres æg, er svaret - ikke alle, men mange.

I luften om poop og vi ønsker dig held og lykke i kampen mod vegetation på pungen og lav lidt blod. Erobre kvinders hjerter med det nye udseende af dine kønsorganer.

Sådan barberes hår på æg

Hvordan man barberer en mand æg, lyske og et medlem uden nedskæringer?

Intim hygiejne hos mænd er ikke kun en konstant vask af penis og pungen. Faktisk bør de mannlige kønsorganer være glatte, uden hår. Så kvinder kan nu trække vejret med lindring, for ikke alene skal de gennemgå proceduren med depilation med en barberkniv, men også deres trofaste. Af den måde er mange mænd, der har barberet pungen, overrasket over størrelsen af ​​deres "værdighed", som bliver visuelt større. Før du begynder proceduren for barbering af lysken, er det nødvendigt at forstå - huden i det intime område er ret øm, og på testiklerne er også forskrækket. Derfor er vores mesterklasse - "hvordan man barberer lysken korrekt", nyttigt for enhver moden mand, der tilføjer bonusser i øjnene til intime veninder.

Skal jeg barbere mit hår i lysken

Gør selvfølgelig ingen kan. Men først vil det give æstetisk tilfredshed. For det andet vil det lindre lugt og sved i den varme sæson. For det tredje kan du forbinde din seksuelle partner med processen, og have en god tid i slutningen. For at slippe af med hår på kønsorganerne, kan det virke svært at have vane. Det er nødvendigt at gøre uden nedskæringer, hvilket vil forårsage smerter i fremtiden, og kan også provokere betændelse. Vi bliver nødt til at forberede et par værktøjer, ikke bare en barbermaskine.

Det er tilrådeligt at holde op med et barberingshjælp, men det skal være uden mentol, dulke følsomheden og også være helt hypoallergen (området er meget følsomt).

Vi vil beskrive procesalgoritmen yderligere, og nu vil vi advare:

Se også: Hvordan vores grådige apotekere gemte en billig analog af Viagra

 • Da den mandlige seksuelle organ er ekstern, bør du ikke bruge en depilatory creme, der blev stille lånt af en ven.
 1. For det første vil det tage lang tid at forklare;
 2. For det andet kan en katastrofal allergisk reaktion forekomme;
 3. For det tredje er det umuligt, at en sådan creme kommer på hovedet, og hvis proceduren er færdig første gang, kan der ikke undgås noget akavet. Hvorfor har du brug for ekstra forbrændinger og ture til urologen.
 • Det anbefales at vælge den mest komfortable stilling i kroppen under barberingen. Der er flere win-win muligheder åbnet af pionererne i denne "execution":
 1. Ligge i seng (hvis det er muligt at ændre sengetøjet straks);
 2. Siddende på et bidet eller toilet (flere akrobatiske etudes skal læres på forhånd);
 3. Placeret i badeværelset med behageligt varmt vand (en god mulighed for at inspicere "scene" og til skylning af barbermaden under processen);
 4. Stående i brusebadet (den måde, der var branded old-timers, som den mest ubehagelige og traumatiske).

Du kan skrabe lysklædet ordentligt på en time, så prøv at sikre, at ingen forstyrres under proceduren, eller at der gives en omhyggelig pleje.

Sådan barber du lysken

Vi fortsætter trin for trin instruktioner for at minimere skaden og indsnævrede sår. Hvad skal man gøre først?

 • For første gang, med en stor længde af indininal hår, er det værd at forkorte deres længde med en trimmer eller hårklipper. Du kan skære det, hvis dysen til maskinen er fra 0 til 1. Brug ikke en elektrisk barbermaskine under forberedelsesfasen - det kan skære huden, og dette er et smertefuldt ubehageligt syndrom i de næste tre til fire dage;
 • Når det lange hår er fjernet, kan du fortsætte til hovedoperationen.

Så begynder den anden etape, som varer 45 minutter. Derfor gør dig komfortabel.

 • Påfør en gennemsigtig anti-bakteriel creme for at undgå infektion;
 • Kontrollér, at maskinen er ny og helst med tre blade. Dette vil hjælpe med at klare hurtigere
 • Tryk ikke på barbermaden, og bar barberingen med kun lysslag. Husk, at et snit i lysken vil vokse og regenerere længere end på kinden;
 • Sørg for at stramme huden lokalt, ellers vil det rynket område spille en grusom vittighed;
 • Det er nødvendigt at barbere mod hårvækst, så overfladen bliver glattere;
 • Vi råder dig til ikke at skade selve medlemmet for at undgå smerte og muligheden for lammelse;
 • Start bevægelsen i området over medlemmet og skubbe hånden ned. Bladet bevæger sig fra bunden af ​​penis op til navlen;
 • Derefter er det nødvendigt at skubbe penis i hver retning, og holde den, barbere sidestederne (det vil sige pungen på venstre og højre side);
 • Næste barber hårene fra penis ned og holder skrotumet med stor omhu hele tiden, trækker huden;
 • Efter hver bevægelse på huden skylles razeren bedre.

Sådan barberes hår på æg

Hver gang du har brug for at barbere æg, skal du forstå, at hygiejnen er ret og æstetisk. Fordi det ikke er muligt at tænke op flere grunde til barbering. Kvinder falder i to kategorier:

 • Først tørst efter "retfærdighed" på alle områder, så de vil have manden til at føle alle glæden ved barbering i sin egen hud;
 • Sidstnævnte hævder, at efter et par dage, når mands hår begynder at vokse, er fornemmelserne ikke meget behagelige. Derfor er de enige om den sædvanlige, intime hårklipps trimmer, som er meget populær hos mænd. Når alt kommer til alt, så er der intet stikkende i ugen.

Testiklerne er et meget følsomt organ. Derfor, hvis barbermanden er dum (for eksempel har hun allerede været barberet), så irritation kan ikke undgås, og dette er en separat blok af information, som vil blive diskuteret.

Virkningerne af barbering i lyskeområdet

Hvis køberorganet efter barberingsprocessen forbliver trygt og sikkert, betyder det ikke, at vanskelighederne er blevet overvundet. Der er nogle få virkninger, der er sikre, men kan forårsage irritation selv til de hårde vindere af grå hverdag.

 1. For det første på den anden dag kan acne forekomme i lysken i det barberede område. Dette er en forsinket virkning af hudirritation gennem bladet. Hvad kan der gøres om dette? Hvis acne er gået, så vil det ikke være overflødigt:
 • Vedhæft klippet aloe blad langs. Kødet vil reducere kløe og lindre betændelse;
 • Vedhæft et håndklæde fugtet med afkogning af kamille (denne måde for æstetik, eller for dem, der er hjulpet af "kæmper" ven for at klare irritation);
 • Du kan smøre bumser med jod eller peroxid. Alle manipulationer skal være nøjagtige og præcise, ikke skade din hud endnu mere.
 1. For det andet, da jeg barberede hele området fuldstændigt, så på den anden dag vil du føle at det klør, og denne effekt vil vare enten indtil næste procedure eller indtil håret vokser tilbage i sin oprindelige form;
 2. For det tredje kan genitalorganet blive agiteret oftere (med uanvendt og konstant friktion på undertøj). Du skal være klar eller i det mindste have løse bukser.

En mands lyske må ikke være barberet, men det er bedre at være det bedste i alt, herunder i reglerne og metoderne til personlig intim hygiejne. Forskellen vil ikke kun mærkes af dig, men også af dine partnere, men om du er klar til at ofre en time i to dage - bliver du nødt til at svare dig selv.

Ny naturlig VIAGRA til sten EREKTSI hver mand i Rusland!

Sådan barberes æg - tips og tricks

Anbefalinger og tips til at barbere æg er enkle, men vigtige En af hovedbetingelserne er at bruge kun en kvalitets barbermaskine, helst med 3-4 blade. Brug ikke engangsmaskiner, der er meget kedelige og ikke egnet til barbering endnu enklere steder. Raket bør ikke være meget skarpt. Det er bedre at bruge en lille stump for ikke at skade huden på testiklerne. I tilfælde af barbering af æg er det bedre, at hovedet på maskinen ikke var flydende, men var klart fastgjort. Hvis dette værktøj er svært at finde, skal du forsøge at tilpasse sig dit eget. Det er ligegyldigt.

Hvordan barberes æg, hvis du er bange for at bruge en barbermaskine?

Ved barbering af testikler vokser håret hurtigere og bliver mere stift.

Hvor ofte skal jeg barbere æg?

Hvis du kan lide dine testikler til at være hårløse, så accepter det faktum, at du ikke kan bære tætsiddende undertøj. Hvis du ikke har nogen irritation, så er dette råd ikke til dig.

Sådan barber du æg tips og tricks til mænd

Tiderne ændres, og gårsdagens standarder bliver uacceptable for den nye tid. Tidligere var overgroede kvindelige puber almindelige, men nu forårsager det forvirring og endda afsky. Men om mænd skal tage sig af deres intime hygiejne, regelmæssigt trimme og barbere deres kønsorganer - stadig er spørgsmålet kontroversielt.

Der er en mening - at en mand kun bør være lidt smukkere end en abe, hvilket giver flertallet af det stærkere køn en stor undskyldning for at slippe af med problemerne med at passe på hans krop. Men de vigtigste fordele ved mænd er trods alt ikke hårdhed og brutalitet, men sind, styrke, loyalitet, ærlighed. Så hvorfor ikke passe på alle dele af din krop, herunder de intime områder?

Barbering fordele

Mange mænd er interesserede i, om de skal barbere æg. Det er trods alt et konstant problem. Når du vælger denne delikate zone, skal du konstant overvåge den. Også mange af de stærkere sex tror fejlagtigt, at den barberede lyske ser feminin og vulgær ud.

Men samtidig har perineal barbering sine ubestridelige fordele:

 • Ofte er mænd forstyrret af kløe i krøllet hårs lyske, men efter opskæring forsvinder disse fornemmelser. Det er især nyttigt at gøre sådanne procedurer om sommeren, så huden ikke lider af for høj temperatur og fugtighed.
 • Uden hår ser æg æstetisk glædeligt ud, det er umiddelbart indlysende, at en mand tager sig af sig selv, dette er meget værdsat af de fleste piger.
 • Barberet lyske er sexet, bare se på pornofilmer i de senere år for at se dette, fordi de fleste aktører i øjeblikket barberer ikke kun æg. Hvis det ikke var attraktivt, gjorde de det ikke rigtigt?
 • På baggrund af en glat lyskne ser pikken mere end et par centimeter ud, og beskeden æg ser smukt ud. Men mange mænd og mænd er komplekse på grund af deres størrelse, så hvorfor ikke drage fordel af en så enkel måde og nemt slippe af med problemet?
 • Hår har evnen til at fange lugt, og barberede æg kan holde dine kønsorganer rene.
 • Når vaginal sex barberet lyske gnider på klitoris, mere spændende en kvinde.
 • Glatte æg - et bestemt plus til oralsex, fordi ikke alle kvinder går ind for at slikke den hårige pungen og spidte konstant fra håret i munden.
 • Hår på menneskekroppen er en atavism, et tegn tilbage fra langfristede forfædre, men moderne mænd behøver dem ikke.

midler

Overvej derefter de mest almindelige og populære måder:

Razor - den mest overkommelige og nemme måde at slippe af med overskydende hår, herunder intime områder. De fleste kvinder barberer pubis, så repræsentanterne for det stærkere køn vælger ofte også denne mulighed. Det er billigt, hurtigt og smertefrit, men har også mange ulemper.

For det første kan huden straks tørre op, med dette kan du kæmpe efter barbering af balm og fugtighedscreme.

For det andet, den næste dag begynder de skårne hår at virke aktivt på overfladen, vokse ind i huden, kløe, siden lider af alvorlig irritation.

For det tredje er glathed af huden opretholdt den mest en dag eller to, og derefter nødt til at gentage proceduren, men det tager en masse tid, nogle gange mænd for doven til at barbere deres ansigt hver dag, og her og lyske.

For det fjerde er lindring af æg vanskelig, ideelt er det ikke let at skære et plot, der er fare for at savne et stykke eller værre - skære dig selv. Ikke desto mindre, de fleste mænd, der slippe af med overskydende vegetation i lysken, nemlig barber æg og perineum.

Depilatory cream - nu er der cremer designet specifikt til at fjerne hår fra kønsorganerne. Deres fordel er smertefri og nem procedure - nok til at sætte på lysken tyndt lag creme med hjælp af en stok, vente i 10-15 minutter, skyl - og al huden glat og fin, som et barn. Ulempen er deres relative høje omkostninger og kort effekt - håret fjernes fra rødderne, så omtrent det samme som efter barberingen vokser. Men der er praktisk taget ingen irritation, og nye hår er blødere, tynde, må ikke prikke. Denne metode bruges også ofte af mænd.

Epilator - effektiv, men smertefuld måde. En speciel anordning trækker hår ud af roden, hvorved du kan glemme overflødig vegetation i 2-3 uger, og selv voksen hår bliver sparsomt, tyndt og skrøbeligt, hvilket letter efterfølgende procedurer. Men den første tilgang er meget smertefuld, og få mænd er villige til at gøre sådanne ofre, selv om kvinder finder denne metode meget bekvemt.

Voks - ligner den tidligere metode. En væske voks påføres huden, en stofstrimmel limes på toppen, og efter hærdning trækkes båndet sammen med de vedhæftede hår ud af kroppen. På grund af smerten er nogle mænd enige om at prøve metoden, men belønningen vil være helt glat hud i flere uger.

Laser hårfjerning er en dyr og sjælden måde for den "avancerede" praktisk taget ikke anvendt til kønsorganernes hygiejne.

Barbering kønsorganerne er en god måde at passe på din krop, fordi en penis uden hår ikke kun ser smuk ud, men hjælper også med at opretholde renhed i lysken.

Desuden er glat hud i perineum som kvinder, og det er vigtigt for det normale sexliv. Selvfølgelig bør spørgsmålet om at "barbere eller ej" afgås af alle for sig selv, men det vil helt sikkert ikke reducere menneskeheden og attraktiviteten hos en mand.

Forfatteren: Polyakova Rita

Hvordan man barberer æg til mænd og er det nødvendigt?

I dag forsøger et stigende antal mænd at være opmærksomme på deres intime hygiejne. Tiderne med hårede pubber er sunket i glemsel. Selv om alle de samme fyre var gammel skole. Hvis de tror, ​​at dette gør dem mere modige eller mere brutale, så er de dybt forvekslet. Tegnet på en ægte mand er ikke hårede æg, men fysisk udvikling, praktisk og opfindsomhed. Den moderne menneskes styrke, i vores tid, er for det meste ikke engang i fysisk udvikling, men i den intellektuelle. Tiderne hvor mænd gik til hjorte med en økse er langt borte, i dag skal du tænke med dit hoved for at brødføde din familie. Men vores artikel handler ikke om, hvordan tjeneren skal være en mand, men hans kønsorganer, og mere specifikt om æg. Om end ikke stål, men ligner dem i det uden vegetation.

Mænd begynder i stigende grad at undre sig over, om det er nødvendigt at barbere æg, og hvorfor undrer man sig om det? Nedenfor vil vi svare på alle spørgsmål vedrørende barberæg, om fordelene ved, hvad der stopper gutterne at vælge at barbere deres skrotum og vigtigst af alt, hvordan man barberer æg.

Hvorfor er mænd bange eller ikke villige til at barbere deres æg?

En del af svaret på dette spørgsmål er skrevet ovenfor. De fleste af de normale fyre tror, ​​at dette er en aktivitet for homoseksuelle eller den kvindelige halvdelers privilegium. De tror, ​​at vegetationen gør dem til mænd. Men er det? Filmen viser de store vise mænd af lange skæg, som kender alt i verden og alle vender sig til dem for rådgivning. I det virkelige liv er alt lidt anderledes, hvis du vokser et skæg, så bliver du ikke sur over dette. Men din persons dumhed i andres øjne vil helt sikkert stige. Det samme gælder for æg. Hårede æg vil ikke gøre dig til en mand, hvis du ikke er en af ​​de ovennævnte ting. Mænd er ikke født, de bliver.

Skal jeg barbere æg og hvad er fordelene?

I modsætning til katte, barberer mænd ikke deres æg. Nå, måske er der dem, der barberede deres æg, fordi det var kedeligt. Men massen forfølger visse mål. Lad os starte i orden. Ikke mange kvinder som peniser stikker ud af den tykke, tætte vegetation i deres lyskilder. Ønsket om at blæse en fyr med en håret pik og uskadede æg reduceres betydeligt. Få mennesker vil gerne konstant spytte og trække fast hår ud af tænderne fra tænderne. Nogle af det modsatte køn er så slemme, at de måske endda nægter at give dig noget. Og faktisk hvad er det for dig så medlem, hvis det ikke er en mulighed at bruge det efter aftale. Det er nødvendigt at indføre nye retningslinjer for personlig hygiejne og begynde at barbere æg. Lyt til mænds meninger, og diskutere dette problem med dem er ikke det værd, du vil ikke gå i seng med dem. Hvis ja, så undskyld...

Ud over det faktum, at barberede æg ser, i hvert fald for kvinder, mere attraktivt, er der også andre punkter, hvorpå prosharennye fyrene barber æg, det er hygiejne. Bakterier linger på håret, tilføj her den øgede fugtighed og temperatur i dette område, og udviklingen af ​​enhver nastiness sikres. Selvfølgelig betyder det ikke, at hvis du ikke barberer æg, vil de falde - nej, de vil bare svede og stinke. Og nogle gange har håret tendens til at krølle og give ubehagelig smerte. Velkendt?

Måder at fjerne hår på æg

Hvis du alligevel besluttede at deltage i briterne i britoæggen, så velkommen og nu vil vi fortælle dig om det arsenal, som du kan fjerne hår fra din Faberge. Der er mange måder, og foruden barbering er der en række andre.

De vigtigste metoder til fjernelse af vegetation på æg:

 • Barbering er nok den mest almindelige og billig måde.
 • Depilation creme er en mindre almindelig, men samtidig ret hurtig og bekvem måde, selvom den har sine egne egenskaber og nuancer, er det måske ikke egnet for alle.
 • Epilation - sjældent anvendelig i tilfælde med intime områder, da det er for smertefuldt og forårsager irritation og betændelse i huden i mange
 • Vokslignende hårfjerning denne metode er smertefuld, så ikke mange mennesker ty til det. Men hvis du er en masochist, kan du prøve, under vi snakker om ham også
 • Laser hårfjerning - en eksotisk metode. Det udføres normalt i specialiserede klinikker, og prisen bider. På det vil vi sandsynligvis ikke dvæle

Hvordan barberes æg?

Mange mænd foretrækker denne metode til at fjerne hår fra æg. Hvor meget? Ja, alt er simpelt, ikke shoppe på jakt efter specialværktøj, og for at barbere æg er det nok at have det samme tilbehør som for ansigtet. Desuden, hvis du er genert, så vil ingen mistanke om, hvad du har til hensigt at gøre.

Vi deler processen i flere faser:

 • Vask din scrotum godt. Det er tilrådeligt at tage et bad, så håret bliver blødere.
 • Spred derefter æggene med barbergel og vent et stykke tid. Brug ikke geler og skum med forfriskende virkning, huden i disse områder er meget øm, og du kan få en kosmetisk forbrænding. Æg vil brænde en tid
 • Tag en ny barbermaskine. Undlad at gøre brug af engangsmaskiner, de er traumatiske. Shave meget omhyggeligt ved let at røre huden, for ikke at skære dig selv. Stret din hud lidt for at barbere dit hår bedre og igen reducere risikoen for skade.
 • Når det er gjort, vask din husstand igen og påfør gel efter barbering. Brug ikke lotioner på alkohol, som tørrer huden, og endnu mere cologne. Ellers vil æggene bare brænde! Og derudover vil irritation fremstå

Æg Depilation

Disse procedurer udføres ved hjælp af specielle cremer. Hvis de tidligere var beregnet til benene, så er der i dag også intime zoner. Fordelene er brugervenlighed og det faktum, at håret ikke begynder at vokse hurtigt, og det er blødt.

Men der er nogle funktioner i disse fonde, de kan forårsage en allergisk reaktion, derfor er ikke alle egnede. Kontroller for reaktion før brug. For at gøre dette skal du anvende en lille smule creme på din hånd og vente, hvis der ikke er rødme og tweaks, så kan du bruge.

Epilation af æg

Her kommer til hjælp af en særlig enhed, der plukker håret sammen med roden. Det er rigtigt værd at bemærke, at proceduren er yderst smertefuld, men belønningen for lidelsen vil være, at håret ikke vises igen i de næste 2-3 uger. Ud over den helvede smerte indbefatter ulemperne den kendsgerning, at der er stor sandsynlighed for irritation. Men med hver efterfølgende brug af smerte mindre og mindre.

Hårfjerning fra voksæg

Ingen siger, at denne metode vil være mere human og smertefri tidligere. Clenching hans tænder skal stadig. Punktet er, at voksen påføres huden, så det hærder og skal fjernes med en hurtig bevægelse. Det sælges i form af pasta og er allerede færdige strimler. Ved afslutningen af ​​proceduren får du helt glatte æg.

Som du kan se hårfjerning fra pungen i dag er det helt relevant. I dag betaler de fleste af verdens mandlige befolkning opmærksomhed på dette spørgsmål. Barberet skrot er meget mere fordelagtigt både fra hygiejne og æstetikens side, såvel som brugervenlighed. For kvinder, der er interesserede i, om alle fyre barberer deres æg, er svaret - ikke alle, men mange.

I luften om poop og vi ønsker dig held og lykke i kampen mod vegetation på pungen og lav lidt blod. Erobre kvinders hjerter med det nye udseende af dine kønsorganer.

Skal en mand barbere sin lyske og testikler? Åbenbaringer fra fora

Mænd og kvinder har forskellige meninger om dette. GR indsamlede de mest interessante svar fra foraene og holdt stavemåden og tegnsætning af forfatterne.

"Hvis der ikke er noget hår i lysken, synes kønsorganet visuelt større."

"Kom nu, tag et kæledyr med din hatchet."

"Kun homoseksuelle barberer."

"Nej, jeg har brug for hår, jeg skal fylde stedet i shorts med noget."

"Selvfølgelig barberer du. Du tager plæneklipperen... "

"I dag hjælper ekstra hår med at holde varmen i de alvorlige urale frost, og om sommeren er det absolut nødvendigt at slippe af med håret".

"Hvis der anbefales rådgivning her, så er dette rrrraz - og et halvfabrikat er klar til stegte æg. "

"Og min anden kone slog mig til det. Cool, lige nu, barber altid. Og de sveder mindre og pigerne i tænderne sætter sig aldrig fast. "

"Jeg hørte, at efter det begynder håret at vokse hurtigt igen, og så bliver det en buske overhovedet, hvis du holder op med at barbere."

"Jeg skærer håret på æggene med en razor streamer. Skræk, hvis hånden ryster, så streamer streamerne ind i æggene indtil blodet. "

"Hvilken anden depilatory cream? Vil ichku falde væk fra dette? "

"Håret på æggene er det samme som et skæg, hvis du ikke følger det, bliver der så meget ophobning. "

"Pubisk hår spiller en vigtig rolle i termoreguleringen af ​​det omkringliggende rum omkring kønsorganerne. De skaber et beskyttende lag mellem kroppen og undertøjet, der består af luft og hår, der beskytter mod temperaturændringer, og som følge af en forøgelse af fordampningsrummet fjerner man overskydende varme og øger svampens fordampningshastighed ved kopiering. I kønsorganernes omgivelser er der mange små lymfeknuder, som også har brug for beskyttelse mod virkningerne af kulde, som håret er designet til at beskytte. Pubisk hår er også involveret i beskyttelsen af ​​huden under samleje, ligesom samarbejdsprocessen producerer partnere i kønsområdet en for stor mængde forskellige syrer og salte udskilt i sved og urin. "

"Der er en ulempe med en kort hårklippning, pigerne kan lide det, men mændene ser skævt på fagot."

"Så det er smukt med mig. For seks måneder siden trimmet jeg det med en trimmer. "

"Gør ikke! så vil du blive ridset som en spøgelseskrot omkring hvert hjørne! "

"Og jeg ville ikke, skræmmende, gør stadig noget galt. "

"Oral sex indebærer flere nuancer og glathed, og da praktisk talt alle praktiserer det), så trækker man konklusioner fra en mand. "

"Der er kvinder, der hårdhed spænder. Så det afhænger af damerne. "

"Barber ikke noget og rør ikke zhopen-identiteten, jeg elsker det, når det er bustet, krøller er vævet langs pølsen))))".

"Det er bedre at væve en pigtail."

"Kløe og kløe senere. ))))))))) Lutshe kort smuk haircut. )))))))) "

Sådan barber du æg i hjemmet til en mand

VIGTIGT! For at gemme en artikel til dine bogmærker, tryk på: CTRL + D

Spørg DOCTOR et spørgsmål og modtag et GRATIS SVAR, du kan udfylde en speciel formular på vores hjemmeside, via dette link >>>

Hvordan barberer man æg og lyske uden irritation og nedskæringer: instruktioner

I feriesæsonen er der altid spørgsmålet om at fjerne uønsket hår i lyskeområdet for både mænd og kvinder. For mange rejser spørgsmålet om, hvordan man barberer lyske, i bedste fald en gang om året, når han skal besøge stranden eller tilmeldte sig poolen. Kvinden til dette problem er ret simpelt, og snag er kun hvad man skal fjerne dem. Mænd tvinger på den anden side om det er nødvendigt at fjerne hår overhovedet, bortset fra skæg. Nogle mænd anser det for en forringelse for at barbere deres ben, for ikke at nævne lyskeområdet. Ikke desto mindre vil du helt sikkert føle dig ubehagelig på stranden med en tyk "skov". Nogle mænd er ikke involveret i fjernelse af overskydende hår på grund af mislykket oplevelse, og spøgende forsøger at fjerne dem før og som regel er forkert.

I denne artikel vil vi i detaljer analysere hvordan man barberer lysken hos repræsentanterne for det stærkere køn med det mindste tab af tid og nerver.

Fjernes håret i lysken?

Forskere udførte endda undersøgelser om dette spørgsmål og fandt følgende statistikker: for mænd er det karakteristisk og helt naturligt at dyrke vegetation i næse, i ørerne, i lyskeområdet og så videre, hvor de faktisk ikke burde være. Mænd er mere skeptiske over dette spørgsmål end kvinder.

De unge, der ønsker at øge deres chancer for at have sex, skal behandle hårfjerning i lysken som en given. Hvis du mener, at dette kun gælder for et bestemt æstetisk udseende, så tænk på hygiejne.

Hårfjerningsmetoder

Den nemmeste måde at fjerne hår i lyske er at barbere en almindelig maskine. Hvis du spørger om en løsning på dette problem, kan du endda finde en video på internettet, hvor alle trin i denne procedure beskrives detaljeret, så det viser sig at være mindre traumatisk. Så beskriver vi i denne artikel alle stadier af hårfjerning, som normalt beskrives i videoen.

 • Før du begynder at barbere dit hår, skal du først forkorte dem til en længde på omkring en halv centimeter. Det er nødvendigt at gøre det, at håret er mindre tilstoppet barbermaskinen, og det forsinkede ikke processen. En trimmer bruges til at forkorte håret, men almindelige saks er også egnede;
 • Samtidig skal man huske på, at håret på pungen kun anbefales at afkorte med en saks, da den elektriske trimmer kan skære delikat hud. Elektriske barbermaskiner og trimmere kan efterlade mikrobeslag, som efter proceduren kan føre til ubehag. Derfor tænk flere gange, hvad der er vigtigt for dig - hastigheden eller kvaliteten af ​​proceduren;
 • Baseret på erfaring anbefaler mange mænd proceduren for at udføre liggende på ryggen.

Nyttige tips

En anden hårfjerningstip:

Piger ved nok, men vi gentager det specifikt for mænd: Det anbefales ikke at bruge kemikalier til hårfjerning.

Disse omfatter cremer og geler, hvorefter håret selv falder ud. Det anbefales ikke at gøre dette, da huden i lyskeområdet er meget tynd og følsom, og cremen kan fremkalde en allergisk reaktion. Hvis du stadig er bange for at anvende et sår med en barberkniv eller trimmer, kan du prøve at påføre cremen på de enkelte indinale områder, vent et stykke tid og se om reaktionen kommer frem. Hvis din hud ikke har reageret på komponenterne i depilatory cremen, kan du anvende den på lyskeområdet, men pas på og brug en lille mængde. Prøv kun at anvende på de områder, hvor hår vokser.

 • Der skal lægges særlig vægt på den position, hvor du vil fjerne håret, da denne procedure er ret lang, og du bør ikke skynde dig i denne sag;
 • At barbere lyske er ideel bad med varmt vand. Varmt vand forbereder forsigtigt huden til barbering, og den udsatte position er bedst egnet til barbering af lyskeområdet. En anden fordel ved at udføre denne procedure i vand er, at du kan skylle barbermaskine uden særlige tricks;
 • Som et alternativ badeværelse kan du overveje toilettet. Når du sidder på toilettet, kan du også umuligt slippe af med uønsket hår i lyskeområdet ved at indsætte papir eller papirkasser under skridtet. Dette foruden komfort reducerer også tiden til rengøring efter proceduren;
 • For nogle kan det være en bekvem løsning og bare barberer badeværelset, mens du står. Nem adgang til vand gør det stadig, at badeværelset foretrækker andre eksisterende alternativer.

Anbefalinger til lyske barberingsprocedure

Hvordan fjerner du hår i lyskeområdet? Så da vi er kommet til den konklusion, at barbering med en almindelig barbermaskine er den sikreste og mest effektive måde at fjerne hår på, så er barberskum den mest egnede måde til barbermaskine. Dette værktøj, vi tror, ​​kan findes i enhver mand, da de barberer skæget hver dag eller hver anden dag. Det skal dog bemærkes, at skummet bør være for følsom hud og uden tilsætning af menthol og forskellige giftige additiver, da de kan fremkalde en hudreaktion over for disse komponenter.

Tja, hvis du vælger et barberingsprodukt mærket "antibakteriel virkning" - sådanne værktøjer forhindrer indtryk af forskellige bakterier i mikrokuttet under barberingen.

Teknik for barbering af hår

Så lad os se på selve teknikken til barbering af huden i lyskeområdet:

 • Det er bedre at bruge en ny barbermaskine med tre eller fire blade, som er ret godt fjernet efter hinanden, række efter hårrækker;
 • For at fjerne muligheden for mikroskæringer bør huden i barberingsområdet altid strækkes. Du bør ikke trykke på barbermaden med indsats, bevægelsen skal være glat svæveflyvning;
 • Det er nødvendigt at barbere æggene over penis, på siderne generelt, hele lyskeområdet og efterlader intet unødvendigt hår;
 • For maksimal glathed anbefales det at barbere håret ikke kun i højden, men også mod hårvækst. Når du har lavet alt, hvad du har planlagt, vask skummet væk med vaskemiddel. Det er ønskeligt, at det ikke indeholder aggressive komponenter;
 • Husk at huske at gøre den våde rengøring efter dig selv.

I første omgang kan der opstå ubehag i form af irritation efter hudens barbering, eller hud og testikler kan kløe. For at minimere disse fornemmelser anbefales det at anvende en antiseptisk creme og efter et par dage at lave en eksfolierende procedure. For at minimere friktionen af ​​det barberede område kan babypulver også anvendes. Det er nødvendigt at afstå fra at have sex umiddelbart efter hårfjerning i lyskeområdet.

Skal jeg barbere lykken hos en mand og hvordan man gør det rigtigt?

Er det det værd, og hvordan man barberer en lyske til en mand, vil ingen sige helt sikkert. En sådan beslutning er i de fleste tilfælde lavet af en mand uafhængigt. Kun i nogle situationer, såsom kirurgi i lyskeområdet, er barbering obligatorisk. Inden der træffes beslutning om proceduren for depilering, skal det forstås, at hårets natur i det intime område er "opfundet" af en grund. Hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige bakterier og infektioner, samt opretholder mikroklimaet i kønsområdet. Derudover er der en teori om, at skindhår bevarer lugten af ​​feromoner, hvilket gør mændene attraktive til det modsatte køn.

Barbering er ikke den eneste måde at fjerne hår på. Der er flere muligheder for at slippe af med uønsket vegetation:

 1. 1. Depilation voks. Proceduren kan udføres både uafhængigt og i kabinen. Hårfjerning ved hjælp af voks udføres på flere måder. Voks kan være varmt eller koldt. Derudover kan specielle stofstrimler anvendes. Denne metode er ikke egnet til alle, da hårfjerning ledsages af smerte.
 2. 2. Hårfjerning ved hjælp af specielle cremer. Der er forskellige cremer, hvorefter hårstangen er ødelagt og bliver sprød. Håret fjernes uden alvorlige konsekvenser. Ulempen ved denne fremgangsmåde kan være en allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene, som er en del af den depilatoriske creme. Det skal tages i betragtning, at skrotets hud er følsomt nok, og derfor anbefales det ikke at anvende skræmmende creme i dette område.
 3. 3. Epilator. En særlig mekanisme, der fjerner hår ved at trække dem ud. På epilatorens arbejdsflade er plader, der arbejder på princippet om pincet. Fjernelsesproceduren er effektiv, mindre traumatisk for huden, men smertefuld.
 4. 4. Elektrolyse eller termolyse. Hårfjerning sker i salonen. Hvert hår påvirkes af vekselstrøm, hvilket har en ødelæggende effekt på follikelet. Elektrolyse er smertefuldt, og det er derfor oftest udført ved hjælp af et bedøvelsesmiddel af lokal handling. Resultatet af proceduren, ud over manglen på hår, kan udgøre forbrændinger og ar. Elektrolyse kan også udføres ved hjælp af galvanisk strøm. Det har en lidt anden effekt på hårsækkenet og de omgivende væv. Fjernelsesproceduren giver næsten ingen ubehag, men det tager cirka 2 minutter at fjerne 1 hår.
 5. 5. Laser og fotoepilation. Begge metoder er ret effektive og udføres ved hjælp af lysstråler eller bølger. Lysteknikker anses for at være blandt de bedste, da der ud over smerte ikke forekommer hudtrauma i løbet af fjernelsesprocessen.

På trods af et så stort udvalg af hårfjerningsmetoder foretrækker de fleste mænd den klassiske metode til barbering.

For at depilering af det intime område skal passere uden nedskæringer og irritation, skal du gøre alt rigtigt og ikke skynd dig.

Før den første barbering skal en mand bruge en trimmer (hårklipperen). Hår trimmet med en maskine for at sikre maksimal komfort og derved forenkle barberingsprocessen. Hvis dette ikke er gjort, vil langt hår hurtigt blæse barbermaskinen.

Hvis trimmeren ikke er slået ud, kan håret forkortes med saks.

Barberingsklinger skal bruges under barberingen. Sandsynligheden for at skade dig selv med en kedelig barbermaskine er meget højere end den akutte. Desuden kan udvælgelsen af ​​barbermaskiner ikke behandles med foragt. Det moderne marked tilbyder en bred vifte af barberingstilbehør af forskellige kvaliteter. Det optimale valg for en mand ville være en barbermaskine med udskiftelige kassetter til mindst 2 blade og et fugtighedsbånd.

Fjernelsesproceduren anbefales at blive udført i en siddestilling i badeværelset, selv om den optimale (mest komfortable) holdning er liggende stilling. Stående under brusebadet for at barbere dit hår bliver ubehageligt. Alt hvad du behøver for proceduren, skal være ved hånden: et barberingsprodukt (creme, gel eller skum), en børste, en skyllemiddelflaske, et håndklæde og en aftershave creme.

Før du begynder barbering, anbefales det at tage et bad.

Kroppen skal være ren. Dette vil reducere risikoen for infektion i såret i tilfælde af en skæring.

Barberhvirvel hos mænd tager ca. 20 minutter eller mere, især hvis det er første gang. Derfor, hvis en mand er økologisk i tide, bør han udsætte den indinale hårfjerningsprocedure til senere.

Når barberskum anvendes på det behandlede område, kan du gå videre til de mest basale. Lys, korte slag anvendes til barbering, og huden er lidt spændt. Du kan ikke trykke på barbermaskinen. Ellers kan du skade huden. Maskinens bevægelsesretning skal være på væksten af ​​håret - dette forhindrer indvækst. Efter hver skæring af hårstrimlen vaskes bladet.

Hver mand bestemmer for sig selv hvilken del er bedre at begynde at arbejde, men det anbefales fra zonen over penis. Fortsæt derefter med at barbere håret, som er placeret på siderne og derefter på pungen.

Når barberingen skal skrotes være forsigtig. For ikke at beskadige huden skal den strækkes i forskellige retninger. For at lette hårfjerningsprocessen på pungen anbefaler nogle mænd at bruge en isterning. På grund af forkølelsen vil huden stramme og barberingen bliver lettere. Nogle mænd bemærker, at med en oprejst penis er forarbejdningsprocessen forenklet.

Når al vegetation er fjernet, er det nødvendigt at behandle det intime område godt, så infektion ikke opstår. Alle barberede steder vaskes med rent vand, og så brug sæbe, helst baby. Ren og barberet hud skal tørres. Det er umuligt at gnide og stærkt trykke med et håndklæde - vand i det intime område gennemblødes. Den endelige fase af barbering er anvendelsen af ​​fugtgivende antiseptisk creme.

Glat barbert pubis og testikler vil ikke vare længe. Desuden bliver håret hårdere efter barberingen. Gentagen barberingsprocedure skal udføres regelmæssigt ca. en gang hver 2-3 dage. På baggrund af ovenstående skal en mand selv bestemme, om han skal fjerne hår i et intimt område og i givet fald beslutte sig for afsmudsning.

Hvis alt blev gjort korrekt, bør der ikke forekomme irritation på huden i det intime område efter barbering. Men der kan være andre grunde, der kan forårsage uønskede reaktioner efter barbering. Dette kan være syntetisk undertøj, overdreven svedning, en allergisk reaktion på cremer, geler eller skum anvendt i processen.

En mand skal være ansvarlig for barberingsproceduren. Ud over det faktum, at de anvendte knive skal være skarpe og rene, må de heller ikke vise rust. Sådanne barberingstilbehør er ikke egnet til brug og betragtes som farlige, da der i tilfælde af krænkelse af hudens infektion kan forekomme blod.

Og lidt om hemmelighederne.

Har du nogensinde lidt problemer på grund af PROSTATITIS? At dømme efter, at du læser denne artikel - sejren var ikke på din side. Og selvfølgelig ved du førstehånds hvad det er:

 • Øget irritabilitet
 • Forstyrret vandladning
 • Oprettelsesproblemer

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at udholde problemer? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektiv behandling? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe dette! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre et link til råds urologens råd: "Hvordan slippe af med prostatitis uden hjælp fra læger, hjemme?" Læs artiklen...

Alle oplysninger på webstedet er kun til orienteringsformål. Før du anvender nogen anbefalinger, skal du sørge for at konsultere din læge.

Fuld eller delvis kopiering af oplysninger fra webstedet uden at angive et aktivt link til det er forbudt.

Sådan fjerner du og fjerner mørke pletter mellem benene

Øjenbrynskorrigeringsmetode tråd