Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?

Nogle kvinder tror, ​​at det er umuligt at barbere bikiniområdet, mens andre foretrækker glat hud på intime steder og ikke tager hensyn til fordomme. Så du kan eller ikke kan barbere dit hår i bikiniområdet? Lad os finde ud af det.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår
 • 2. Skal jeg barbere mit hår i det intime område?
 • 3. Myter og fakta om barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål
 • 4.1. Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?
 • 4.2. Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?
 • 4.3. Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?
 • 4.4. Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

Hvad er hår

Pubic hår, ikke bare vokse i første omgang, de angiver begyndelsen af ​​puberteten og er et sekundært seksuelt tegn. Eksperter siger, at pubic hår påvirker en persons seksuelle præferencer. Derudover udfører vegetation i lysken tre vigtige funktioner.

 1. Tilvejebringelse af termoregulering af kønsorganerne ved forskellige omgivelsestemperaturer.
 2. Beskyttelse mod indtrængen af ​​mikroflora ødelægger infektioner i kroppen.
 3. Udviklingen af ​​særlige feromoner, der øger seksuel tiltrækningskraft.

Skal jeg barbere håret i det intime område?

Indtil nu er der ingen konkret svar på dette spørgsmål, erfarne kosmetologer og læger udtrykker forskellige synspunkter. Men den endelige beslutning om at barbere pubis, tager hver pige sig selv.

Proponenter for depilation af den intime zone argumenterer deres beslutning i første omgang med et pænt udseende, for eksempel om sommeren kan du sikkert bære badedragt uden frygt for vegetation stikker ud i alle retninger.

Det skal huskes, at forskellige bakterier akkumuleres i håret, hvilket resulterer i en ubehagelig lugt, især i den varme periode.

Den nuværende mode lader også mærke til depilering af intime steder - tynde gennemsigtige stoffer kan tiltrække unødvendig opmærksomhed fra andre til håret i lysken.

Endelig betragter nogle piger sig mere attraktivt seksuelt uden hår, men her er det vigtigt at kende partnerens præferencer og hans holdning til dette følsomme problem.

Barbering af et bikiniområde har nogle ubehagelige konsekvenser:

 1. Udviklingen af ​​en smitsom sygdom - kønsvorter, er den oftest tilbøjelig til klassisk barbering.
 2. Irritation af huden (hævelse, bumser og kløe) ødelægger udseendet og giver en masse ulejlighed. Og gentagen depilation styrker kun alle ovenstående.
 3. Kedelige knivblader producerer indgroet hår.
 4. Glat hud efter barbering varer kun 2-3 dage.

Barbering Myter og Fakta

Der er myter om barberingen af ​​den intime zone, som regel går pigerne til den ældre generation, men deres svar er ofte baseret på fordomme.

 1. Ældre fortæller piger, at du bør begynde at barbere hår i lænder og armhuler så sent som muligt. De tror, ​​at efter den første hårfjerning vil vokse tilbage for hurtigt. Det har imidlertid længe været bevist, at væksten i håret og deres fjernelse ikke er relateret til hinanden.
 2. En anden populær misforståelse er, at efter håret bliver skind hår tyk og hård. Faktisk er dette på grund af alder, jo ældre personen er, jo tykkere negle og hår bliver, det sker naturligt, uafhængigt af barbermaden.
 3. Mange kvinder nægter at barbere sig og tror på den falske påstand om, at mange indgroede hår forbliver på huden efter at have arbejdet en barbermaskine. Denne situation er kun mulig, hvis proceduren udføres forkert, og der bruges dårlige knive. Dem, der omhyggeligt overvåger sig selv og følger alle reglerne, lider ikke af sådanne problemer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår begyndte du at barbere bikiniområdet?

Hver nation har sine egne ideer om tilstedeværelsen af ​​hår i bikiniområdet. For eksempel i øst og i Indien blev skønhedsstandarden betragtet som en fuldstændig glat krop, herunder lyskeområdet. Også intime haircut gjorde de gamle egyptere og romerne.

Slaviske og nordlige kvinder i lang tid fastslog ikke behovet for at barbere lysken, de betragtede skørhår ukrænkelige og passede dem. De hjalp trods alt med at holde kroppen varm og lade ikke de vigtige organer blive kolde.

Et særligt boom af epilering på forskellige måder kom i sekstitallet af det tyvende århundrede.

Skal jeg barberes i det intime område inden fødslen?

Under graviditeten må kvinder ofte nægte at fjerne hår på et intimt sted. Fordi klassisk barbering bliver ubelejligt, og andre metoder til depilering er forbudt i en interessant position.

På mange moderskabssygehuse skal kvinder i arbejdskraft være barberet før arbejdet begynder, hvis de ikke kan gøre det alene, så kommer en jordemoder til undsætning. Derfor er barbering obligatorisk af flere grunde.

 • under fødslen overvåger lægerne nøje barnets tilstand, og hår kan forstyrre det;
 • tæt vegetation er et glimrende miljø for udviklingen af ​​bakterier, der kan skade en nyfødt;
 • Ofte er det nødvendigt at stikke op efter arbejdets afslutning, og håret hæmmer kvaliteten af ​​arbejdet;
 • Efter fødslen gives en kvinde blod til at blive absorberet i folliklerne og forårsage irritation og en ubehagelig lugt.

Derfor er depilation før fødslen nyttig og nødvendig.

Skal jeg barbere det intime område, når du går til gynækologen?

Mange piger, især til gynækologen for første gang, tvivler på behovet for hårfjerning, før de går til lægen. Nogle eksperter interfererer ikke med rillerne i lysken, og andre beder om en bestilling der.

Det er meget vigtigere at overholde hygiejnereglerne: Skridtet skal vasket godt, og undertøjet skal være rent. Skam ikke over for glatte puber, nu er det ikke overraskende nogen. Hvis jeg, før undersøgelsen, stadig ønskede at fjerne overskydende vegetation, så ville det være bedre at barbere låret en dag før den fastsatte dato, så den primære irritation ville passere.

Skal jeg barbere på intime steder før en dato?

Sådan et personligt spørgsmål bør løses inden for parret, nogen får tæt vegetation, og nogen forårsager fjendtlighed.

Det er absolut ikke nødvendigt at epilere bikiniområdet umiddelbart før mødet. Det er sandsynligt, at følsom hud vil reagere på barbermaden med irritation, hvilket vil ødelægge hele det romantiske humør. Til pubic område så attraktivt, barbere overskydende vegetation på forhånd og i overensstemmelse med alle regler.

Hvorfor bar nogle piger intim zone, mens andre ikke anser det for nødvendigt?

Det er ikke kun skønhed, men også personlig hygiejne, og min opfattelse er, at ikke kun piger skal tage sig af sig selv på denne måde. Hvor rart det er, når intet forhindrer nogen fra noget :)

Hvis en gift kvindes ægtefælle er mere som det intime områdes naturlige udseende, vil hun ikke fjerne hendes hår fra hende. Selv om hun selv kan lide nøgen pubis mere. Hvorfor prøve at bruge tid og opleve smerter, hvis det stadig ikke er værdsat. Selv om hun bryr sig om sin mand og hustru, og hendes stubbe er vokset der, så kan han simpelthen ikke lide det, kone vil føle sin utilfredshed, og hun vil begynde at føle sig akavet.

Ugifte piger, der ønsker at tiltrække deres kæreste på en sådan måde, barberer ofte skindhår, og det anses for at være moderigtigt i det seneste.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Sådan barberes et intimt sted

Ifølge statistikker foretrækker 7 ud af 10 kvinder at løse problemet med uønsket hår i bikiniområdet med en barberkniv. Laser hårfjerning er effektiv, men dyrt, epilatoren hjemme er ikke for svag af hjertet, voks er stadig tortur, og især i bikini området. Hvordan det barberer intime placerer almindelig maskine! Hurtigt og smidigt, altid ved hånden og vigtigst af alt - med egne hænder. Tværtimod er langt fra hver af os på grund af beskedenhed eller konservative synspunkter klar til at overdrage "arbejde" i et følsomt område til udenforstående, selvom specielt uddannede mennesker. Ved du hvordan man barberer et intimt sted? Når alt kommer til alt, giver denne procedure ofte en masse ubehag, herunder hudirritation og nedskæringer. I denne artikel vil vi tale om denne ukomplicerede, som det kan synes ved første øjekast sagen.

Spørgsmål til læseren:

Men uanset hvordan piger virker, når de løser dette problem, er det nødvendigt at huske hygiejnereglerne. Det er altid lettere at passe på det barberede intime område. Mikroberne akkumuleres på hårene, hvilket ofte forårsager en ubehagelig lugt. Derfor er mænd som deres barberede puber så glade for mænd.

Under inkvisitionens tider blev kvinder barbert med vold, da søgningen efter "djævelske tegn" også blev gennemført i den intime zone. Og kun i det 17. århundrede, under regeringen af ​​Louis XIV blev barbering af bikiniområdet et element af seksualitet. Faktum er, at solkongen virkelig kunne lide de unge piger, hvis skindhår endnu ikke var vokset. Så dommerne i retten gik med et rent barberet legeme for at blive yngre i sengen og opfylde alle de krav, der var forbundet med skønheden i den tid.

Desværre var det 20. århundrede så tvetydigt for menneskehedens historie, at det påvirkede endda et så känseligt emne som forekomsten af ​​overskydende vegetation i den intime zone. I Amerika og Europa frembragte en hel generation af hippier naturlige "shaggy" over deres kroppe, men efter få år blev antallet af tilhængere mindre og mindre hårede. I vores land blev modviljen til at barbere håret under bæltet betragtet som et tegn på kyskhed! Mange kvinder tror ikke engang på, at armhulen, bikiniområdet og benene kan barberes.

Hvordan barberer armhule piger razor?

Barbering
armhule er den mest almindelige og nemme måde at slippe af med
vegetation i armhulerne. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt barberer armhulerne af piger med en barbermaskine.

Jeg anbefaler ikke barbering imod hårvækst - så du vil provokere udskæringer, hudirritation og hårindvækst!

Tag en skarp barber og barbering på hårvæksten - så meget sikrere.

Barbering udgør

For den intime zone er posen vigtig, fordi det kun afhænger af, hvad og hvor du kan barbere.

Det er disse mangler, der giver alvorlige tøven og spørgsmål. Skal jeg barbere et bikiniområde, hvis jeg skal udholde så meget ulejlighed? Hvis skridtets æstetiske udseende overlader sig til en barberkniv så længe, ​​er der også vægtige argumenter til forsvar for denne metode. Dette er en mulighed for at ændre din intime hårklipp, billighed og tilgængelighed til enhver tid så ofte som du vil. Især da tjenester fra en højtbetalt specialist ikke er nødvendige til barbering.

For at minimere de ubehagelige konsekvenser af barbering af et bikiniområde, skal du følge enkle regler. Barbering gøres meget lettere, hvis huden på perineum er fugtet korrekt eller endda let dampet med varmt vand. Hårene er blødgjort, og huden mættet med fugt bliver mere elastisk, hvilket reducerer chancen for ridser og nedskæringer. Det er nødvendigt at anvende barberskum på bikiniområdet, for dette kan du købe et specielt værktøj eller bruge en analog fra mænds udseende.

Han er nok en meget ung, han ønsker at se gudinden i dig. Sjæler selv om natten og barberer alt?

For mig er dette ikke et offer, men kun selvkærlighed og omsorg for dit elskede legeme. For mig er dette hele normen absolut altid, uden forskel, i ægteskab eller ej.
* Jeg gør fuld voks epilering af en bikini hver 3-4 uger, jeg rive ikke noget ud selv, der er kosmetologer til dette

plus om selvkærlighed. Og i så fald barberer du bikini og armhuler på en dag, der ikke er i bastarden

Og jo mere (og længere) du barberer, håret bliver mere og vokser stærkere. Ikke nafig-isly for ren vegetation, så bare ikke razor!

Den sædvanlige procedure kan ændres til glæde, hvis du bruger det omhyggeligt og ikke har travlt. Irritation er det mest ubehagelige øjeblik i proceduren for pleje af bikiniområdet, hvilket ikke udelukkes, selv når proceduren udføres i salonforhold. Naturlige midler, såsom olivenolie og urtete, er fuldstændig harmløse og ikke-allergifremkaldende. Olie blødgør håret og nærer omgivende hud, hvilket gør det blødt og glat, hvilket ikke gør det muligt at blive kære fra barberingsprocessen, som skal udføres ganske ofte, især i den varme sæson. Kamille, salvie og andre urter har en bakteriedræbende og antiinflammatorisk virkning. Urteinfusioner har ingen værre bakteriedræbende virkning end cologne, men i modsætning til det forårsager ikke brænding og ubehag. Meget god effekt på huden påført frisk juice fra aloe blad. Aloesaft har ikke kun en antiinflammatorisk virkning, men helbreder også mikrotraumas på huden, som måske ikke kan ses med det enkle øje, men kan forårsage irritation, kløe og andre ubehagelige fornemmelser.

Forskellige moderne metoder til hårfjerning (foto, laser, elektrolyse) er dyre og har en række kontraindikationer. Fjernelse af hår med voks og mekanisk er en meget smertefuld procedure, især for følsomme områder af bikiniområdet. For kvinder, hvis hud er meget følsom, anbefales det at bruge en depilatory cream.

Aftershave pleje

Reaktionen af ​​huden kan være anderledes (afhængigt af typen). I tilfælde af irritation i den intime zone kan du bruge babypulver. Derudover er der specielle cremer og balsam til hudpleje efter barbering.

Hvorfor barberer piger deres intime zone

Og virkelig, hvorfor kvinder barberer en intim zone. Dette er ikke så praktisk, ubehageligt og endog usikkert, og faktisk gør de det her, lad os prøve at finde ud af det.

Hver kvinde har sin egen grund til dette, men den generelle tendens fremstår som sådan.

Hovedårsagen er selvfølgelig sommer, strand, bikini. Det vil være behageligt for hvem at se på pigen, den kvinde, der har i bikiniområdet, undskyld mig, håret ser ud af håret, det er opadgående uanstændighed!

Selvfølgelig barberer de også den intime zone af hygiejniske grunde, især i den varme sæson.

Men barbering en intim zone er langt fra bare på grund af hygiejne eller at gå til stranden.

Nogle kvinder tror, ​​at det barberede, intime område er mere attraktivt for det modsatte køn end uhærvet. De tror, ​​at denne måde følsomheden øges, de vil vise alle detaljer i det intime område. Tilsyneladende ved kvinder i denne situation, hvad de gør, de ved bedre. Måske argumenterer de som mænd, der barberer deres hoveder for at synes mere interessante for piger og kvinder.

Det er umuligt ikke at tage højde for moderne mode, de har ikke båret gennemsigtige kjoler, trusser, som de kalder sig selv osv. Derfor var der ikke noget sådant som at skjule den intime zone fra nysgerrige øjne. Og på nuværende tidspunkt, fuld razkreplennosti i tøj og undertøj - blatant bikini og flirty thong, så du er nødt til at barbere den intime zone.

Valget er dit, men det kan argumenteres for, at det er usikkert, at nogle læger tror på, at det er usikkert at barbere håret i det intime område. Barbering fører til hudirritation, nedskæringer kan føre til infektion, vira, en hudsygdom, der kaldes en smitsom lille, der kan udvikle sig, barbering årsager, endnu mere, hurtig vækst af hår.

Men hvis du følger de grundlæggende regler, kan du undgå problemer. Før proceduren skal du tage et varmt bad, vælge den rigtige barberskrabber, brug skum eller barberingsgel (du kan bruge mænd). For mere information kan du finde nok information. At fjerne hår fra det intime område er ikke så smertefuldt, du kan bruge andre metoder til hårfjerning, det er ikke nødvendigt at barbere dem, der er mange måder, valget er dit!

Så hvorfor kvinder barberer intim zone. Det ser ud til at være lidt sorteret ud.

Relaterede nyheder

Bikini område. Barberer eller ikke barberer?

Spørgsmålet om overskydende vegetation på en kvindes krop har altid været og forbliver uopsættelig. Glat krop, blødt og silkeagtig har altid været betragtet som skønhedens standard. Men er det nødvendigt at barbere bikiniområdet? Der er en opfattelse af, at dette ikke er nødvendigt. Vi vil søge efter et svar i kun to kilder:

 • mænds mening (af indlysende grunde)
 • Lægernes mening (af sikkerhedsmæssige grunde og sundhedsmæssige fordele).

Nå, nu direkte til det punkt, især da der er helt modsatte udsagn, taler både for og imod fjernelse af hår på intime steder.

Kan eller kan ikke

Udtalelser af læger er opdelt. Nogle mener, at fjernelse af skindhår er begrundet i hygiejne:

 • en vis mængde snavs, bakterier og patogene mikroorganismer opsamles på håret på intime steder hver dag;
 • lettere at holde rene barberede kønsorganer;
 • I kritiske dage minimeres risikoen for reproduktion af putrefaktive bakterier, især i den varme sæson.

En særlig holdning blandt fødselslæger og gynækologer til denne ret personlige sag. Kvinder før fødslen rådes til at udføre depilationen "der" nødvendigvis. Alt igen, af hygiejne intime steder, der bliver traumatiseret under fødslen.

En anden del af lægen mener, at det er nødvendigt at forlade alt, som udtænkt af moderen. Og af en eller anden grund:

 • Under hårfjerning vil øm hud i det intime område på en eller anden måde blive beskadiget. Gennem mikroskader og små sår / nedskæringer kan mikrobiel flora komme ind og forårsage irritation i bedste fald;
 • termoreguleringen af ​​kønsorganerne, som håret tjener som en slags "luftpude", er forstyrret;
 • hår i den inguine zone beskytter kønsorganerne fra mikrober ind i og bevarer mikrofloraen på et intimt sted.

Baseret på den seneste forskning fra franske læger blev det konkluderet, at en kvindelig krop uden hår er udsat for større risici end med naturlig hårvækst. Metaboliske og hormonelle processer forstyrres især, overgangsalderen opstår tidligere, og i de fleste tilfælde er det patologisk. Det er svært at sige, om dette er den ultimative sandhed. Men versionen er allerede blevet udtrykt og modtaget en vis resonans.

Meningerne var også opdelt:

 • nogle overvejer den rene barberede og glatte krop til at være skønhedens standard på alle steder. Bikiniområdet får særlig opmærksomhed. Igen kan dette være den fuldstændige mangel på hår eller seksuel intim haircut;
 • andre er kategorisk mod en så radikal beslutning. De er af den opfattelse, at det er nødvendigt at omhyggeligt skære vegetationen, men ikke helt fjerne den.

Der er også et ret medicinsk argument til støtte for den stærkere sexs anden position - feromoner samles på håret i perineum. Disse er stoffer, der "sender seksuelle signaler" til medlemmer af det modsatte køn.

Så for at barbere eller ikke at barbere er op til en kvinde at bestemme, baseret på hendes egne følelser og ønsket om at være attraktiv for hendes mand. Heldigvis er der nok argumenter både til fordel for "ja" og til fordel for "nej".

I hvilken alder at begynde

Mange unge damer er interesserede i, om det er nødvendigt at barbere pigernes intime zone og fra hvor mange år kan du starte denne procedure. Her er alt igen individuelt. Alle advarsler forbliver de samme som positive. Men hvor meget - på 12, 13, 16 år, afhænger puberteten hos en teenagepige.

Frakken på intime steder indikerer begyndelsen af ​​puberteten. Bløde og sparsomme hår fremstår i piger omkring et år før menstruationens begyndelse. I denne alder er det uhensigtsmæssigt at fjerne dem på nogen måde.

For det første fordi du kan skade huden og bære infektionen på grund af manglende erfaring. Og for det andet ved hjælp af sådanne manipulationer, vil pigen kun accelerere væksten af ​​hårdt mørkt hår. Det er bedre at vente, indtil det er virkelig nødvendigt af hensyn til hygiejne og æstetik.

Og endnu et krydret spørgsmål - er det nødvendigt at gøre dette, før du tager en gynækolog? Læger hævder, at det sidste, de lægger mærke til under en vaginal undersøgelse, er en kvindes intime haircut. De er interesserede i patientens helbred og klager, der kom til udnævnelsen, og ikke hendes udseende på et pikant sted.

Men hvis du stadig beslutter at fjerne vegetationen, skal du ikke gøre det lige før du går til lægen. Og af en eller anden grund:

 • Ifølge hudens tilstand i perineum kan gynækologen konkludere, at der er visse problemer;
 • med en ukorrekt udført procedure kan skader forblive på huden, der vil tjene som "porte" til infektionen, især - til hospitalet. Selv om patienten er garanteret fuldstændig sterilitet, er brugen af ​​engangsinstrumenter, men den menneskelige faktor ikke blevet aflyst.
 • stresset før undersøgelsen (hvad man kan sige, men et besøg hos gynækologen er ikke det mest behagelige tidsfordriv, især hvis det er en nødsituation) kan fremkalde irritationer.

Så igen er det op til hver dame at afgøre, hvorfor rakning af et bikiniområde, hvis der er sådanne risici. Og lægen er faktisk ikke ligeglad, hvis du har vegetation der eller ej.

Sikker Procedureregler

Hver dame skal huske at fjerne hår permanent hjemme er usandsynligt at lykkes. Metoder til hårfjerning af hardware er kun tilgængelige i skønhedssaloner, de koster meget, og effekten varer efter den første session omkring 3-4 uger. Naturligvis, med de efterfølgende procedurer, vil vegetationen falde og til sidst forsvinder helt. Men det er langt, dyrt og ikke altid behageligt.

Depilering derhjemme er et godt alternativ til salonprocedurer. Er det muligt at fjerne hår ved hjælp af hjemme metoder for evigt? Næppe. Men trods alt vil du være i stand til at sætte dig selv i orden, når du selv ønsker det. Metoder til dette er mere end nok. Det kan være voks og sukker depilations, en mekanisk fjernelse metode, en husstand epilator og barbering er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Alle muligheder, bortset fra barbering, er forbundet med smerte og ganske signifikant. Og på et intimt sted er huden meget følsom og sårbar. Effekten af ​​dem vil vare lidt længere, men ubehag er meget mere signifikant.

Så lad os finde ud af, hvordan du barberer den intime zone korrekt.

Hver kvinde bestemmer sig for sig selv - at barbere eller ikke at barbere bikiniområdet. Og husk - en selvsikker kvinde er altid smuk og ønskelig. Og en intim haircut kan inspirere endnu mere tillid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede lækket til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre historien om vores abonnent Alina Borodina. hvor hun fortæller i detaljer, hvordan man permanent kan slippe af med problemet med overdreven vegetation på 1 dag! Læs mere

Dette er interessant:

Barbering håret på benene: Hvornår er det tid til at starte? Trimmer til fjernelse af hår: Valg af valg Et par tip om, hvordan man barberer uden irritation

Skal jeg barbere pigernes lyske?

Skal jeg barbere det intime område af en kvinde for kun at beslutte hende og hendes partner. Fjernet hår fra kroppen siden oldtiden. Nogle folk dannede endda visse traditioner i denne sag. For eksempel for muslimer er et legeme uden hår et tegn på renhed. Denne procedure er meget vigtig for dem.

I Kaukasus briller brudenes intime zone helt før bryllupsaften. Men blandt slaverne var en sådan zone som lysken altid betragtet som ukrænkelig, pigerne tog endda deres hår som noget magisk. Nogle eksperter mener, at dette ikke skal gøres, så hvorfor piger ikke kan barbere håret i lysken?

Arbejdsordre

At fjerne hår fra kroppen nu er der forskellige måder. Denne epilator, og cremer og laserprocedurer for at fjerne håret en gang for alle. Men de fleste piger foretrækker at barbere håret i deres lyske. I sammenligning med andre depilatoriske metoder har barbering en betydelig fordel. Du behøver ikke at have dyrt udstyr eller har alvorlige færdigheder.

Men den største ulempe er, at efter et par dage begynder nye hår at vokse i lysken, derfor skal du barbere dette område permanent. Et andet problem med barbering er irritation. som kan forekomme i ljummen. For at undgå dette skal du vide, hvordan du kan og hvordan du ikke kan barbere dit hår i dette følsomme område.

Det første og et af hovedpunkterne er valget af maskinen. Du kan bruge både engangsmodeller og udskiftelige patroner til en barbermaskine. I dette tilfælde bør hans mænds maskine ikke bruges. For det første fra hygiejnisk synspunkt. Du kan blive smittet med andre bakterier. For det andet er håret barberet i det intime område med specielt designede maskinmodeller.

For at forbedre resultatet er barbering af håret i ljummen det værd at bruge et specielt gel- eller barberskum. Her kan du låne værktøjet fra en elsket. Barbering gel giver dig mulighed for at blødgøre håret, hvilket gør barberingen blødere.

Hvorfor kan du ikke bruge almindelig sæbe, spørger du. Faktum er, at han har for udtalt tørreffekt, hvilket kun øger sandsynligheden for irritation. Hvis barberingen ikke er til stede, kan du bruge en brusegel eller en shampoo i nødstilfælde.

Før proceduren er nødvendig for at tage et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud, åbne porerne, hårene fra dem bliver lettere at fjerne. Hvis hårene er for lange, og proceduren er ny for dig, er det bedst at trimme dem i en lille længde med saks.

For at starte proceduren skal du anvende gelen på det intime område og vente et par minutter. Hvorfor? I løbet af denne tid vil han have tid til at blødgøre hårene. For at arbejde skal du tage en stabil position, for ikke at glide ved et uheld i dusjen. Barbering bør udføres under hensyntagen til retningen af ​​hårvækst.

Hvis du matcher det, vil antallet af voksende hår være betydeligt mindre. I denne travlt, mens arbejdet ikke er det værd, har det travlt, der er stor sandsynlighed for at blive såret. Efter hver brug af barbermaskinen skal den skylles under vand for at fjerne hår og barbering.

Efter proceduren vaskes med rent vand. Så du kan kontrollere, om der er overskydende hår tilbage i området, samt fjern barberingshjælpen. Tør med et håndklæde skal være omhyggeligt. Knuse eller gnide huden er ikke værd, det kan forårsage irritation. Efter fuldstændig tørring af huden skal der påføres en særlig efterskæringscreme. Det giver dig mulighed for at blødgøre huden, nære det og fremskynde helingsprocessen. Stop med at bruge alkoholbaserede lotioner.

I butikker med kosmetik kan du desuden købe et middel til at bremse hårvæksten. Det bør anvendes til det barberede område to gange om dagen. Selvfølgelig bør du ikke forvente en fantastisk effekt, men der vil stadig være en vækstafmatning (hvis du køber et kvalitetsprodukt).

Hvad giver en barbering

Hvorfor er det værd eller ikke at barbere dit hår i det intime område? Mange eksperter siger, at noget hår per dag er en utrolig kilde til ophobning af snavs og bakterier. Derfor kan du med en konventionel barbering beskytte dig selv ud fra et hygiejnisk synspunkt. Selvfølgelig bør du ikke gøre en fuldstændig barbering af alle hår, kun hvis du ikke vil.

Men en række eksperter bemærker, at naturen ikke bare har givet os hår på dette område. Især med deres hjælp:

 • der skabes en luftpude, som tjener til at beskytte kønsorganerne fra kulde og giver termoregulering på dette område i sommersæsonen;
 • Tilstedeværelsen af ​​hår giver dig mulighed for at opretholde et bestemt mikroklima inde i vagina, hvilket ikke tillader udvikling af patogen mikroflora;
 • intime hår er en "tilbageholdenhed" af lugten af ​​feromoner, som er ansvarlige for vores tiltrækningskraft til det modsatte køn.

Og det er kun en række årsager til, at læger anbefaler at stoppe barberingen af ​​lysken, i det mindste fuldstændigt. Kun du kan vælge den perfekte mulighed for dig selv. Det vigtigste er at handle klart i henhold til instruktionerne, og så kan problemer undgås.

Hvorfor bar nogle piger intim zone, mens andre ikke anser det for nødvendigt?

Det er ikke kun skønhed, men også personlig hygiejne, og min opfattelse er, at ikke kun piger skal tage sig af sig selv på denne måde. Hvor rart det er, når intet forhindrer nogen fra noget :)

Hvis en gift kvindes ægtefælle er mere som det intime områdes naturlige udseende, vil hun ikke fjerne hendes hår fra hende. Selv om hun selv kan lide nøgen pubis mere. Hvorfor prøve at bruge tid og opleve smerter, hvis det stadig ikke er værdsat. Selv om hun bryr sig om sin mand og hustru, og hendes stubbe er vokset der, så kan han simpelthen ikke lide det, kone vil føle sin utilfredshed, og hun vil begynde at føle sig akavet.

Ugifte piger, der ønsker at tiltrække deres kæreste på en sådan måde, barberer ofte skindhår, og det anses for at være moderigtigt i det seneste.

Barber eller ikke barbere det intime område af en kvinde

Hvorvidt at fjerne hår i bikiniområdet er et spørgsmål, at hver kvinde er blevet spurgt mindst en gang i sit liv. Barbering i dette område i dag udføres ikke kun for æstetiske formål, men også hygiejnisk. Læger støtter dog ikke altid dette, hvorfor spørgsmålet opstår: at barbere eller ikke at barbere den intime zone til en kvinde?

Barberer eller ikke barberer?

Uanset om det er nødvendigt at barbere en intim zone hos piger - denne beslutning er lavet særskilt individuelt. Der er kvinder, der foretrækker glat hud i denne zone, mens andre er modsatte af naturlige belægninger.

De vigtigste fordele ved hårfjerning i bikiniområdet er:

 • æstetisk. Som regel, mænd og kvinder som velplejede, barberede bikini område;
 • der er ingen ubehagelig lugt, der med uhåret skamhår akkumuleres i hovedbunden;
 • mangel på vegetation giver dig mulighed for at føle dig mere komfortabel, når du besøger stranden eller poolen.

Argumenter på den anden side, hvorfor det er umuligt at barbere den intime zone, fremskrevet af læger, er følgende:

 • hår på intime steder skaber luftrum, der forhindrer overkøling i koldt vejr og overophedning i varmt vejr;
 • vegetation bidrager også til oprettelsen af ​​mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • hår forhindrer indtrængen af ​​forskellige patogene mikroorganismer;
 • Feromoner, der produceres, bevares i skindhårene og derved øger tiltrækningskraften for det modsatte køn.

Tvivler om, hvorvidt det er muligt at barbere hår i det intime område, er også forbundet med myternes eksistens. De vigtigste fordomme er:

 1. Den mest almindelige myte er, at håret efter barbering begynder at vokse hurtigere og i større mængder. Det har imidlertid længe været bevist, at barbering på ingen måde påvirker væksten af ​​nye hår.
 2. En anden fordomme er forbundet med antagelsen om en fortykkelse af hårene efter barbering, men det er heller ikke på nogen måde indbyrdes forbundet. Tykkelse af hår og negle kan forekomme i alderen og er en naturlig proces.
 3. Der er også en version om udseendet af indgroede hår efter barbering. Dette kan kun ske, hvis proceduren udføres ukorrekt, bladene er kedelige, og anbefalingerne for efterfølgende hudpleje følges ikke.

I nogle tilfælde er barbering intimt område obligatorisk, fx inden fødslen. Fjernelse af vegetation i dette tilfælde tillader:

 • forenkle opgave læger i overvågning af fødselsprocessen og træffe hastende foranstaltninger for eventuelle afvigelser
 • forhindre sandsynligheden for brud, og hvis de ser ud, lette processen med suturering;
 • lette gennemførelsen af ​​nedskæringer om nødvendigt i dem
 • reducer den tid, der er nødvendig for nødsektorens kejsersnit
 • forenkle observationsprocessen i postpartumperioden.

Hvad sker der, hvis du ikke barberer bikiniområdet? På baggrund af ovenstående kan du svare på, at der ikke er noget farligt i barbering eller tværtimod forlader vegetationen, så beslutningen i dette tilfælde forbliver altid hos kvinden.

Hjælp! Læger har lov til at fjerne pubic hairs, og i regionen af ​​labia anbefales det at trimme dem lidt.

Grundlæggende regler for barbering

Når du barberer intimt område, skal du følge visse regler, der giver dig mulighed for at udføre proceduren med den højeste kvalitet, samtidig med at du undgår bivirkninger.

Hvad kan jeg fjerne hår og hvordan man gør det?

Til dato er der mange metoder til hårfjerning i det intime område. Alle er opdelt i epilering og depilation. Ved epilering fjernes hår fra roden, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​hårsækkenet, og videre til nedsættelsen af ​​væksten af ​​nye hår, deres udtynding. Depilation refererer til fjernelse af kun den ydre synlige del af håret uden at påvirke hårsækken. Følgende metoder skelnes:

 1. Laser hårfjerning. Fremgangsmåden er ret effektiv, men det er meget dyrt.
 2. Epilering. Det udføres som laser hårfjerning, metoden er heller ikke billig.
 3. Voks. Hårfjerningsprocessen med voks er ret smertefuld.
 4. Shugaring. Fremgangsmåden ved anvendelse af sukkerpasta udføres på en måde svarende til voksning.
 5. Mekanisk. Hair pulling er lavet med en speciel enhed - en epilator. Det er også meget smertefuldt, med høj sandsynlighed for indfødning af hår.
 6. Depilatory cremer. Tillad dig hurtigt og effektivt at fjerne uønskede hår. Deres ulempe er en aggressiv sammensætning, der kan forårsage irritation og allergiske reaktioner, så valget af cremer til det intime område bør næres med al pleje.
 7. Trimmere. Hurtigt og effektivt fjerne hår i en mindste længde, giver dig mulighed for at skabe intime frisurer. Efter deres brug er der ingen bivirkninger. Effekten fortsætter i meget kort tid.
 8. Razor. Det er den mest populære måde at slippe af med uønsket vegetation i det intime område. Men når du bruger der er sandsynligheden for irritation, hudtrauma, indvækst af hår. Effekten efter barbering forbliver meget kort periode.

Advarsel! Når du barberer et intimt område, er det først og fremmest vigtigt at vælge den rigtige maskine. Det skal være behageligt, at knivene skal være skarpe.

Ved udførelse af barberingsproceduren anbefales det at overholde følgende regler:

 • tage et bad eller et bad, så huden bliver dampet
 • barberskum eller gel bør anvendes i processen
 • hvis håret er langt, anbefales det at skære det lidt før depilation;
 • barbering hår bør være strengt i retning af deres vækst, ellers er der en høj sandsynlighed for irritation og indgroede hår;
 • Det er vigtigt at sikre, at barbermaskinen altid er skarp og at skifte bånd i tide. Procedurens kvalitet afhænger af det.

Disse anbefalinger giver dig mulighed for kvalitativt at fjerne uønsket vegetation fra den delikate zone uden at forårsage irritation og risikoen for indfødning af håret.

Valget af midler og hvad skal ikke være i sammensætningen

Når du udfører barbering, som tidligere nævnt, anbefales det at bruge skum og geler. På hylderne i butikker finder du specielle produkter til kvinder, eller du kan bruge en almindelig hud eller gel beregnet til barbering.

Når man køber sådanne værktøjer til det intime område, er det vigtigt at omhyggeligt studere sammensætningen. De bør ikke indeholde menthol, alkohol og glycerin.

Hudpleje i bikini efter barbering

Efter barbering af hårene har huden brug for særlig pleje - dette er en vigtig betingelse for at opnå resultater af høj kvalitet.

Umiddelbart efter proceduren anbefales det ikke at have en traumatisk virkning på de behandlede områder. Hvis hårfjerning blev udført om natten, anbefales det at sove nøgent. I fremtiden er det bedre at foretrække kun linned fra naturlige stoffer, der ligger frit.

Efter proceduren anbefales det at stoppe med at bade i salt eller kloriseret vand. Til intim hygiejne bør der anvendes en speciel gel eller sæbe.

konklusion

Skal jeg barbere intime steder - du bør selv bestemme dig selv. Ifølge eksperter udfører håret en beskyttende funktion, så når de bliver barberet, bliver det intime område mere sårbart. På den anden side hjælper barbering med at eliminere ubehagelige lugte, gør udseendet mere æstetisk, øger pigens selvtillid til sig selv, når man besøger poolen, stranden. På grund af alle de positive og negative sider beslutter pigen selv for sig selv at shave sit bikiniområde eller ej.

Bikini område. Barberer eller ikke barberer?

Spørgsmålet om overskydende vegetation på en kvindes krop har altid været og forbliver uopsættelig. Glat krop, blødt og silkeagtig har altid været betragtet som skønhedens standard. Men er det nødvendigt at barbere bikiniområdet? Der er en opfattelse af, at dette ikke er nødvendigt. Vi vil søge efter et svar i kun to kilder:

 • mænds mening (af indlysende grunde)
 • Lægernes mening (af sikkerhedsmæssige grunde og sundhedsmæssige fordele).

Nå, nu direkte til det punkt, især da der er helt modsatte udsagn, taler både for og imod fjernelse af hår på intime steder.

Kan eller kan ikke

Udtalelser af læger er opdelt. Nogle mener, at fjernelse af skindhår er begrundet i hygiejne:

 • en vis mængde snavs, bakterier og patogene mikroorganismer opsamles på håret på intime steder hver dag;
 • lettere at holde rene barberede kønsorganer;
 • I kritiske dage minimeres risikoen for reproduktion af putrefaktive bakterier, især i den varme sæson.

En særlig holdning blandt fødselslæger og gynækologer til denne ret personlige sag. Kvinder før fødslen rådes til at udføre depilationen "der" nødvendigvis. Alt igen, af hygiejne intime steder, der bliver traumatiseret under fødslen.

En anden del af lægen mener, at det er nødvendigt at forlade alt, som udtænkt af moderen. Og af en eller anden grund:

 • Under hårfjerning vil øm hud i det intime område på en eller anden måde blive beskadiget. Gennem mikroskader og små sår / nedskæringer kan mikrobiel flora komme ind og forårsage irritation i bedste fald;
 • termoreguleringen af ​​kønsorganerne, som håret tjener som en slags "luftpude", er forstyrret;
 • hår i den inguine zone beskytter kønsorganerne fra mikrober ind i og bevarer mikrofloraen på et intimt sted.

Baseret på den seneste forskning fra franske læger blev det konkluderet, at en kvindelig krop uden hår er udsat for større risici end med naturlig hårvækst. Metaboliske og hormonelle processer forstyrres især, overgangsalderen opstår tidligere, og i de fleste tilfælde er det patologisk. Det er svært at sige, om dette er den ultimative sandhed. Men versionen er allerede blevet udtrykt og modtaget en vis resonans.

Meningerne var også opdelt:

 • nogle overvejer den rene barberede og glatte krop til at være skønhedens standard på alle steder. Bikiniområdet får særlig opmærksomhed. Igen kan dette være den fuldstændige mangel på hår eller seksuel intim haircut;
 • andre er kategorisk mod en så radikal beslutning. De er af den opfattelse, at det er nødvendigt at omhyggeligt skære vegetationen, men ikke helt fjerne den.

Der er også et ret medicinsk argument til støtte for den stærkere sexs anden position - feromoner samles på håret i perineum. Disse er stoffer, der "sender seksuelle signaler" til medlemmer af det modsatte køn.

Så for at barbere eller ikke at barbere er op til en kvinde at bestemme, baseret på hendes egne følelser og ønsket om at være attraktiv for hendes mand. Heldigvis er der nok argumenter både til fordel for "ja" og til fordel for "nej".

I hvilken alder at begynde

Mange unge damer er interesserede i, om det er nødvendigt at barbere pigernes intime zone og fra hvor mange år kan du starte denne procedure. Her er alt igen individuelt. Alle advarsler forbliver de samme som positive. Men hvor meget - på 12, 13, 16 år, afhænger puberteten hos en teenagepige.

Frakken på intime steder indikerer begyndelsen af ​​puberteten. Bløde og sparsomme hår fremstår i piger omkring et år før menstruationens begyndelse. I denne alder er det uhensigtsmæssigt at fjerne dem på nogen måde.

For det første fordi du kan skade huden og bære infektionen på grund af manglende erfaring. Og for det andet ved hjælp af sådanne manipulationer, vil pigen kun accelerere væksten af ​​hårdt mørkt hår. Det er bedre at vente, indtil det er virkelig nødvendigt af hensyn til hygiejne og æstetik.

Og endnu et krydret spørgsmål - er det nødvendigt at gøre dette, før du tager en gynækolog? Læger hævder, at det sidste, de lægger mærke til under en vaginal undersøgelse, er en kvindes intime haircut. De er interesserede i patientens helbred og klager, der kom til udnævnelsen, og ikke hendes udseende på et pikant sted.

Men hvis du stadig beslutter at fjerne vegetationen, skal du ikke gøre det lige før du går til lægen. Og af en eller anden grund:

 • Ifølge hudens tilstand i perineum kan gynækologen konkludere, at der er visse problemer;
 • med en ukorrekt udført procedure kan skader forblive på huden, der vil tjene som "porte" til infektionen, især - til hospitalet. Selv om patienten er garanteret fuldstændig sterilitet, er brugen af ​​engangsinstrumenter, men den menneskelige faktor ikke blevet aflyst.
 • stresset før undersøgelsen (hvad man kan sige, men et besøg hos gynækologen er ikke det mest behagelige tidsfordriv, især hvis det er en nødsituation) kan fremkalde irritationer.

Så igen er det op til hver dame at afgøre, hvorfor rakning af et bikiniområde, hvis der er sådanne risici. Og lægen er faktisk ikke ligeglad, hvis du har vegetation der eller ej.

Sikker Procedureregler

Hver dame skal huske at fjerne hår permanent hjemme er usandsynligt at lykkes. Metoder til hårfjerning af hardware er kun tilgængelige i skønhedssaloner, de koster meget, og effekten varer efter den første session omkring 3-4 uger. Naturligvis, med de efterfølgende procedurer, vil vegetationen falde og til sidst forsvinder helt. Men det er langt, dyrt og ikke altid behageligt.

Depilering derhjemme er et godt alternativ til salonprocedurer. Er det muligt at fjerne hår ved hjælp af hjemme metoder for evigt? Næppe. Men trods alt vil du være i stand til at sætte dig selv i orden, når du selv ønsker det. Metoder til dette er mere end nok. Det kan være voks og sukker depilations, en mekanisk fjernelse metode, en husstand epilator og barbering er den nemmeste og mest overkommelige måde.

Alle muligheder, bortset fra barbering, er forbundet med smerte og ganske signifikant. Og på et intimt sted er huden meget følsom og sårbar. Effekten af ​​dem vil vare lidt længere, men ubehag er meget mere signifikant.

Så lad os finde ud af, hvordan du barberer den intime zone korrekt.

 1. Før proceduren skal du sørge for at tage et varmt bad eller en brusebad. Der er ingen mulighed for at fugte huden i barbersonen med varmt vand. Dette vil give mulighed for at blødgøre håret, forberede huden.
 2. Brug ingen sæbe og barberingsgel eller skum. Sæbe tørrer huden og bidrager til udseendet af irritation efter proceduren.
 3. Barbermaden skal være skarp, altid kvindelig. Hvorfor ikke barbere en mand? Fordi maskinens struktur er absolut ikke i overensstemmelse med de nødvendige parametre for damerne.
 4. Barbering for kun at udføre på hårets vækst. Lad det være lidt længere, men mindre traumatisk. Bevægelsen skal være glat uden pres. Skyl maskinen under rindende vand efter hver glide for at fjerne hår.
 5. Det er på tide at vælge aftenen, så huden kan roe ned uden at kontakte linned og tøj.
 6. Efter proceduren skylles skridtet med køligt vand og tørres forsigtigt (eller rettere tørt) med et blødt håndklæde uden tryk.
 7. Brug specialværktøjer til kvindelig barbering. Efter proceduren er det vigtigt at behandle huden med hydrogenperoxid til desinfektion, derefter med lotion og derefter med en fugtgivende eller beroligende creme.

Hver kvinde bestemmer sig for sig selv - at barbere eller ikke at barbere bikiniområdet. Og husk - en selvsikker kvinde er altid smuk og ønskelig. Og en intim haircut kan inspirere endnu mere tillid.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

FORTSAT. Shugaring for begyndere: teknikker, teknikker, nuancer

Bedøvelse salver: omfang, sammensætning, lokale midler