Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).

For mere end tre årtier siden optrådte de første Braun-epilatorer. I løbet af denne tid forbedret produktionsteknologi og øgede krav til hårfjerningsmaskiner. Så hvad tilbyder Braun til den moderne kunde?

Funktioner af udvalgte modeller

Linjen af ​​epilatorer BraunSilk Epil er præget af garanteret tysk kvalitet. Det flydende instrumenthoved med pincet giver glat hud i flere uger. Fabrikanten forbedrer konstant sine produkter og tilføjer epilatorer flere funktioner til hurtig og behagelig hårfjerning. Køle-, massage- eller blæserfunktioner er designet til at reducere smerte. Teknologi Close Grip og MicroGrip løfter hår, så du kan fjerne selv den korteste.

Fordele og ulemper

Fordelene ved braun epilatorer omfatter følgende:

 • Apparater godkendt af hudlæger.
 • På grund af de begrænsende vedhæftede filer er de velegnede til både fødder og sarte områder.
 • Børster til rengøring af epilatoren inkluderet.
 • Lang strømledning og / eller genopladeligt batteri.
 • Ergonomisk design, der gentager kroppens naturlige kurver.
 • Effekten af ​​epilering i flere uger.
 • Uanset om maskinen er færdig med et låg eller en kosmetikpose.
 • Let at bruge og vedligeholde.
 • Nogle modeller suppleres med apparater til fjernelse af hår og / eller ansigtsafskrækning.

Ulemper ved Braun-epilatorer:

 • Ikke det laveste lydniveau.
 • De høje omkostninger ved individuelle modeller.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For ikke at tabe penge, når du køber en Braun-epilator, bør du overveje følgende punkter:

 • Antallet af pincet påvirker procedurens tid.
 • Valget af hastigheder. Du kan vælge det bedste til forskellige hårstruktur og forskellige zoner.
 • Strøm system. Er der et batteri, eller enheden virker kun på netværket.
 • Hvad er der til rådighed for at lindre smerter.
 • Er det muligt at bruge en maskine til våd fjernelse af hår?
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset.
 • Er der flere tips og funktioner.

Braun 1370 Silke-epil


Epilatoren Braun SE 1370 vil nemt og enkelt fjerne overskydende hår (selv vokse sammen) fra enhver del af din krop. Denne model er udstyret med en bekvem dyse, som gør det muligt at fjerne håret, hvilket er optimalt til så delikate områder som bikini og armhuler. Tyve keramik-dækkede pincet vil forsigtigt fjerne hår, der starter fra selve roten, og giver perfekt hudglathed i op til flere uger. Single-speed mode vil bidrage til en vellykket betjening af enheden til både begyndere og kvinder, der allerede har erfaring med epilering. Enheden er meget nem at bruge og vil kunne opretholde huden af ​​fløjlsagtig silke-epil 1 i lang tid - dette er den grundlæggende model af Silk-Epil epilatorlinjen. Det fjerner nemt hår på roden, efterlader huden glat og silkeagtig i flere uger, ikke dage: derfor elsker kvinder det.

Epilatoren Braun 1370 er et af de mest enkle og billige tilbud fra dette firma, som er universelt. Du kan ikke finde specielle forskellige funktioner i denne enhed, da der kun er en højhastighedstilstand, og kun en dyse er inkluderet i pakken. Samtidig håndterer modellen fuldstændigt det oprindelige ansvar. Designet er ganske behageligt og er udstyret med et specielt flydende hoved, som omhyggeligt gentager hver kvindes kurve uanset den valgte zone og trænger ind på vanskelige steder uden særlige vanskeligheder. Braun 1370-modellen er drevet af det elektriske netværk, så tilstedeværelsen af ​​et 220 V-udløb er en indledende nødvendighed.

fordele:

 • Teknologi 20 pincett.
 • Dyse til følsomme kropsområder.
 • Anbefalet af hudlæger som en mild måde at fjerne hår i lang tid.
 • Teknologi 20 pincet: Fjerner forsigtigt hår fra roden, hvilket giver en langvarig effekt.
 • Pensel til rengøring.
 • Compact.
 • Inkluderet er kun det mest nødvendige.
 • Demonteres og rengøres let.
 • I hånden er det behageligt.
 • Nem.
 • Lang strømledning.

ulemper:

 • 1 hastighed.
 • Arbejde fra netforsyningen.
 • Støjende.
 • Springer hår og plucks ganske smertefuldt.
 • Hårspredning i R 0,5m
 • Der er ingen mulighed for at skylle hovedet.
 • Kun en dyse.
 • Ingen baggrundsbelysning.
 • Svært at opnå perfekt glathed.

Et eksempel på at arbejde med denne epilator fra brugeren:

Braun 7979 Silke-epil 7 SkinSpa


Fjernelse af uønsket hår er ikke altid en behagelig proces. Men ved brug af epilatoren Brown 7979 Silk-Epil 7 SkinSpa gør denne procedure så enkel og praktisk som muligt. Enheden giver dig mulighed for at udføre hårfjerning så hurtigt og enkelt, at brugeren ikke oplever ubehag.

Denne epilator er designet til at udføre tør og våd hårfjerning. Dens krop er fuldstændig forseglet, hvilket betyder at enheden kan bruges på badeværelset og under brusebadet og på tør hud. En masse omsorgsfuldt "fingre" fanger selv de tyndeste hår og leder dem til pincettene, der er i stand til at fjerne hår 0,5 millimeter lange, selvom det passer godt til huden. Resultatet opnået som et resultat af proceduren opbevares i flere uger.

Producenten tog sig af tilstedeværelsen af ​​en speciel dyse til peeling. Brug af en børste, som ved hjælp af massagebevægelser renser huden på døde hudceller, hvilket giver en jævn og strålende virkning, hvilket giver en effekt, der ikke er ringere end professionel afskalning.

Epilatoren kan fungere med to hastigheder. Når du tænder den første hastighed udføres mild blid hårfjerning til begyndere. Brug af enheden med en anden hastighed kan du udføre proceduren for hårfjerning meget hurtigere og mere effektivt. Du kan udføre epilering ved brug af skum, med jævne mellemrum at vaske epileringshovedet.

For at opdage uklare hår er enheden udstyret med baggrundsbelysning. Det er meget mere praktisk og behageligt at bruge enheden gør flere vedhæftede filer: til tørt hårfjerning; til peeling til behandling af intime områder bikini område stop; Trimmer.

Enheden er drevet fra batteriet, og til opladning er der en oplader og en 12 volt adapter. Før enheden er fuldt opladet, tager det 60 minutter, og autonomt arbejde i kontinuerlig drift er muligt i 40 minutter, hvilket er helt nok til alle nødvendige kosmetiske procedurer.

Epilator Braun Silke-epil 7

Braun Silk Epil 7 er en linje af kvinders trådløse epilatorer fra en velrenommeret producent, der længe har etableret sig på den positive side og konsekvent frigiver højkvalitetsudstyr til personlig pleje.

Til dato omfatter denne serie følgende modeller:

 1. WetDry kan udføre både tør og våd fjernelse af håret, mens enheden ikke kræver en dyseændring. Mange vælger denne mulighed på grund af muligheden for proceduren i vandet, hvilket reducerer smerten.
 2. Young Beauty er designet til hårfjerning i nærværelse af korte hår. Denne enhed gør huden så glat som muligt. Når du genbruger denne model, vil den faktisk ikke føle smerte.
 3. SkinSpa er en multifunktionel enhed, der muliggør epilering eller dyb peeling, afhængigt af hvilken type dyse der vælges.
 4. Dual har mulighed for samtidig at udføre både barbering og hårfjerning, hvilket som følge heraf øger hudens glathed betydeligt. Derudover er det udstyret med at udføre procedurer i vand.

beskrivelse

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 er moderne udstyr til at sikre hudens glathed, hver model er unik og udstyret med individuelle funktioner. I deres produktion anvendes den mest avancerede udvikling på dette område.

Nedenfor er nogle af de funktioner, der er fælles for alle modeller i denne serie:

 1. Under den første epilering er en følelse af ubehag og brænding mulig, hvilket er en normal reaktion. Under efterfølgende procedurer vil smerten falde, da huden gradvist tilpasser sig denne effekt.
 2. Alle de negative konsekvenser af den implementerede procedure skal passere i den nærmeste fremtid. Hvis efter en halvanden dag irritationen stadig vedvarer og forårsager ubehag, anbefales det at rådføre sig med en læge.
 3. Før hver procedure skal epileringshovedet rengøres og desinficeres, hvilket vil reducere risikoen for bakterier i huden i gang med at glide epilatoren.

Hvordan får du smukt hår fra en vaskeklud på hovedet?
- Hårvækst over hele overfladen af ​​hovedet på kun 1 måned;
- Den organiske sammensætning er fuldstændig hypoallergenisk;
- Ansøg 1 gang om dagen
- Mere end 1 MILLION tilfredse købere af mænd og kvinder over hele verden!
Læs hele historien.

Særlige egenskaber

Brugen af ​​de nyeste teknologier, der er tilladt at udstyre epilator Braun Silk Epil 7 med en række unikke funktioner, de fleste af dem er diskuteret nedenfor:

 1. Ansøgning om forskellige modeller af teknologi Close-Grip, Micro-Grip og andre. De består i samtidig brug af snesevis af høj kvalitet pincet på en gang, hvilket gør det muligt at fjerne selv de tyndere og mest ubehagelige hår under roden, hvilket sikrer maksimal glathed i den behandlede del af kroppen.
 2. Alle modeller er udstyret med et specielt massagesystem, hvilket øger ømheden i huden og stimulerer blodcirkulationen, hvilket minimerer smerten.
 3. Dyser med barberhoveder tillader i fuld overensstemmelse at kopiere alle konturerne i det dyrkede område, som gør det muligt for dem at trænge ind selv de mest vanskelige steder.
 4. Kroppen er helt vandtæt, så hvis epilatoren slippes i et bad med vand, sker der intet.
 5. Hver model har specifikke vedhæftninger designet til at udføre forskellige funktioner.

Komplet sæt

Følgende udstyr er inkluderet i grundpakken ved køb:

 1. Den valgte model af epilatoren.
 2. Yderligere vedhæftninger eller hoveder til peeling, barbering, massage eller andre funktioner afhængigt af den valgte model.
 3. Børste designet til at passe på epilatoren.
 4. Et kabel designet til at oplade enheden fra en stikkontakt.
 5. Specialservietter til fjernelse af hår.
 6. Detaljerede instruktioner, som giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med evnen til en bestemt model, driftsregler og andre funktioner i enheden.

karakteristika

Alle de vigtigste tekniske egenskaber for alle modeller i denne serie er anført nedenfor:

 1. Strømforsyning leveres fra det indbyggede batteri, kablet er kun nødvendigt under opladning.
 2. Der er baggrundsbelysning.
 3. Strøm er 7 watt.
 4. Varigheden af ​​kontinuerlig drift kan være 40 minutter.
 5. Evnen til at skifte mellem to forskellige hastigheder efter brugerens skøn.
 6. Mængden af ​​enhedens resterende opladning kan altid kontrolleres på den tilsvarende indikator på dens tilfælde.
 7. Vand i indretningen forhindres på grund af det vandtætte hus.

Instruktioner til brug

Ved brug af epilatorserien anbefales Braun Silk Epil 7 at bruge følgende instruktioner:

 1. Sørg for, at alle arbejdsartikler er rene, inden du arbejder.
 2. Den valgte vedhæftning sættes på epilatoren.
 3. Epilatoren er designet til brug i brusebadet med brug af kosmetik og hygiejneprodukter, så gel- eller barberskummet skal først påføres den behandlede del af kroppen, hvilket vil forenkle processen.
 4. Det er nødvendigt at sørge for, at enhedens hoved glider godt og nøjagtigt gentager alle kroppens bøjninger, så det er ikke nødvendigt at gentage flere gange på et sted.
 5. Bevægelse langs benene udføres fra bunden til toppen, når bearbejdning af området under knæet skal benet strækkes for at øge effektiviteten af ​​proceduren.
 6. Under behandlingen af ​​områder i nærheden af ​​leddene kræves der større forsigtighed for at eliminere risikoen for nedskæringer.
 7. Skummet bør periodisk fjernes fra den anvendte dyse, ellers vil det ikke være muligt at opnå den maksimale glatningsværdi.
 8. Til behandling af områder af kroppen med armhulerne såvel som i bikiniområdet er det nødvendigt at bruge specielle dyser, der muliggør epilering på de mest følsomme steder.
 9. Efter afslutning af proceduren skal epilatoren skylles grundigt med rent vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Ved brug af epilatorer i Braun Silk Epil 7 serien er det nødvendigt at observere en række foranstaltninger, der bidrager til at øge sikkerhedsniveauet under driften af ​​enheden, som alle er anført nedenfor:

 1. Alle kosmetiske eller hygiejneprodukter, der ikke er beregnet til at lette proceduren, herunder deodoranter, skal fjernes fra de behandlede områder af kroppen. Overtrædelse af denne regel kan føre til irritation.
 2. Epilatoren er genstand for personlig hygiejne, derfor kan den kun bruges af ejeren. Overførsel og udnyttelse af andre mennesker er en grov overtrædelse af hygiejne normer, som kan føre til infektion med farlige sygdomme.
 3. Det er forbudt at åbne enhedshuset, samt at tage ud af lavspændingsforsyningen og andre interne elementer, ellers kan der opstå elektrisk stød.
 4. Det er strengt forbudt at betjene epilatoren uden hoved eller vedhæftning.
 5. Epilatoren kan kun bruges af børn under voksen tilsyn.
 6. Epilatoren, mens den er i on-tilstand, bør ikke være i kontakt med hovedbunden, da dette kan føre til brud og skade.
 7. Hvis dyserne for glathed blev droppet eller beskadiget, er deres efterfølgende anvendelse udelukket.

Du kan købe epilatorer af Braun Silk Epil 7-serien i specialbutikker eller ordre via internettet, vareomkostningerne afhænger direkte af købsmetoden, samt en bestemt sælgers prispolitik.

Omtrentlige priser for forskellige modeller er som følger:

 1. Braun Silke Epil 7 WetDry koster omkring 7000-7300 rubler.
 2. Braun Silke Epil 7 Young Beauty koster omkring 7.500 rubler.
 3. Braun Silke Epil 7 SkinSpa koster omkring 9000-10000 rubler.
 4. Braun Silke Epil 7 Dual koster omkring 6000-7000 rubler.

Fordele og ulemper

Alle epilatorer Braun Silke Epil 7 nyder uændret popularitet på grund af det store antal positive aspekter, det har.

Hvis vi sammenligner dette modelområde med analoger, har det følgende fordele:

 1. Muligheden for proceduren på flere måder.
 2. Høj grad af pålidelighed, som det fremgår af en lang garanti.
 3. Evnen til at vælge den hastighed, der vil accelerere processen med tilpasning af huden til virkningerne på den.
 4. Langvarig bevarelse af det opnåede resultat, gentages proceduren kun efter 3-4 uger.
 5. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal kosttilskud designet til at reducere smerte.

Hvis vi taler om de negative aspekter af sådanne enheder, så kan vi udpege for høj en pris, som ikke alle er villige til at betale.

anmeldelser

Svetlana: "Braun Silk Epil 7 SkinSpa er min anden epilator, jeg brugte den forrige i seks år. Selvfølgelig er fremskridt gået langt i den tid, en ny enhed er hurtigere, mere bekvem, mindre støj fra den, opladning er hurtigere.

Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af ​​dyser designet til peeling. Efter at have købt en lille enhed fik jeg sådan en multifunktionel assistent. "

Anna: "Braun Silke Epil 7 Young Beauty er min første epilator, jeg prøvede det i første omgang på en lille del af min hånd uden servietter og yderligere midler, det var meget smertefuldt. Epilerende ben var meget bange, men underlagt alle reglerne er det ikke så smertefuldt. Næsten to uger er gået siden da, men håret er ikke vokset, hvilket er meget behageligt. "

Ksenia: "Jeg formåede at bruge allerede mange epilatorer, men jeg kunne ikke finde den mest passende mulighed for mig selv, før jeg mødte Braun Silk Epil 7 SkinSpa. Dyserne blev valgt bare perfekt, bare dem der passer mig, og evnen til at udføre samme enhed med en dyb skræl var en meget flot tilføjelse. "

Brown epilator review Silke-epil

En af de dyreste og smertefri epilatorer i verden betragtes som vandforsyningsvirksomheder fra det tyske firma Braun fra Silke-Epil 9-serien: De giver ikke kun fjernelse af hår fra tør eller våd hud, men tillader også at anvende apparater under vandprocedurer. Kvinder, der har fjernet uønsket hår med denne enhed lige i badet, hævder, at smerten er reduceret med 80% sammenlignet med en tør hårfjerningsmetode.

Nogle mennesker føler slet ikke smerte, når de fjerner hår fra benets hud og depilation med armhuler og i bikiniområdet, ifølge vurderinger er smertefuldt, men det er muligt (med tør depilering forsøger epilatoren ikke engang at fjerne hår med en epilator).

funktion

Da enhederne i Silk-Epil 9-serien giver mulighed for vandepilation, arbejder de alle fra et batteri, hvis opladningstid ifølge instruktionerne er fyrre minutter (ifølge anmeldelser bliver denne gang reduceret til en halv time i vand, nogle gange sidder batteriet tidligere). Den tid, der kræves for at oplade batteriet, er ca. en time, er det ikke muligt at fjerne hårfjerning fra netværket.

Indretningerne i den niende serie blev designet til at forbedre den tidligere serie af vandepilater, Silk-Epil 7 (for eksempel sådanne modeller som 7921, 7951, 7181). Men med fjernelse af vegetation på benene klare mere effektivt, fordi de har en forbedret hovedvedhæftning (den er fyrre procent bredere end i tidligere enheder). Som næsten alle Braun-depilatorer arbejder enheder i den niende serie med to hastigheder: den nederste er designet til at fjerne hår fra følsomme områder af kroppen og den høje - for hurtigere depilation.

Fjern uønsket hår fra Braun epilatorer med pincet.

I alle enheder i den niende serie er der tilvejebragt fyrre forskudte pincet, som er hjulpet af de specielle "SoftLift fingers", som kan løfte selv hårene, der sidder fast mod det fra fugtig hud. Det gør det lettere for dem at arbejde med det flydende hoved, hvis vinkel er femten grader, hvilket giver hende muligheden for at gentage alle konturer af kroppen og komme til vanskelige steder.

Alle epilatorer i serien giver et højfrekvent massagesystem designet til at reducere smerte (i disse modeller viste det sig ikke for første gang, og er allerede til stede i modeller af den tidligere femte serie, for eksempel 5280, 5329). Der er også en dyse til bedre kontakt med huden, som under hårfjerning holder den og tillader ikke at følge håret, reducerer smerte og fremskynder fjernelse af håret. Ifølge vurderinger er en sådan dyse særlig nyttig under armhulenes fjernelse og i det dybe bikiniområde, hvor smerten føles særligt stærk.

En anden fordel ved Braun-epilatoren er tilstedeværelsen af ​​et baggrundslys, der belyser huden og giver dig mulighed for at se de savnede hår. Det er især nyttigt, hvis du bruger enheden, mens du tager et bad eller et brusebad, når mange hår bliver næppe synlige. Belysning optrådte i Brown Epilators meget tidligere, begyndende fra den tredje serie (den findes ikke i tidlige modeller, for eksempel i Silk-Epil Eversoft-epilatorer), modtog mange positive anmeldelser, og derefter er den til stede i alle efterfølgende udviklinger.

Afhaling og afskalning

Epilatorer af den niende serie er opdelt i to grupper. Den første er Silk-Epil 9 SkinSpa-enheder og er i øjeblikket repræsenteret af to enheder, 9-969 og 9-961. Disse enheder tillader ikke kun at fjerne uønsket hår, men også for at gøre huden skrælle. Hertil kommer en tyk børste med 10.000 setae (de er placeret på to niveauer og repræsenterer tre typer setae af forskellig længde: dette gør det muligt at skifte intensive og bløde bevægelser).

Afskalning sker ved hjælp af Sonic-teknologien, hvor der forekommer ca. 3000 mikrovibrationer pr. Minut. Dette gør det muligt at fjerne døde hudpartikler fire gange mere effektivt end man kan gøre med manuel afskalning.

Epilator Silke-epil 9-969 giver en dyse til rengøring af ansigtet, som ifølge producenten renser huden seks gange mere effektivt end ved anvendelse af en gel. Denne nyskabelse i Braun-modeller viste sig ikke for første gang: børsten var allerede inkluderet i pakken til model 5329, der derefter optrådte i den næste serie, i Silke-Epil 7-929. Vedhæftet fil fik forskellige anmeldelser: man kunne lide det som en ekstra massager, andre modsatte sig det, idet det hævdes, at det kun irriterer huden og forårsager ubehag.

I begge enheder i den niende serie SkinSpa er der en dyse til fjernelse af uønsket hår fra et ansigt. Silke-epil 9-961 epilatoren omfatter en barber til tør barbering og en trimmer til trimning af hår i følsomme områder eller på benene, hvis deres længde overstiger den maksimale længde, som fabrikanten anbefaler - fem millimeter.

Det er en af ​​de første modeller til epilering i vand (alle modeller fra den foregående femte serie, der starter med grundlæggende enheder 5280, 5329, giver kun tør epilering). Selvom silke-epil 7921 dysen til hudafskalning er fraværende, er Sonic exfoliation systemet allerede tilvejebragt, og der er også en børste til eksfolierende døde hudceller.

Et af de mest komplette sæt i den syvende serie er silke-epil 7951-epilatoren. I modsætning til 7921 er ansigtsbørsten ikke beregnet til den, men den er den eneste enhed i serien, der indeholder 5 dyser (dette er den største forskel mellem 7951 og andre modeller) :

 • dyse til peeling;
 • barbering hoved;
 • trimmer hoved;
 • at fjerne uønsket ansigtshår;
 • til blide zoner (underarm og bikini område).

Det eneste der ikke er i epilatoren 7951 Silke-epil Xpressive, er tilstedeværelsen af ​​et stativ til genopladning. Det skal bemærkes, at mange ikke bemærkede hans fravær og ikke talte for hans behov for rekruttering.

Enheder til hurtig depilering

Indretningerne fra den næste gruppe er designet til at fjerne uønsket hår så hurtigt som muligt, og der er ingen vedhæftning til at skrælle i dem. I alt er denne serie af syv enheder, som hver især har sine egne egenskaber. To modeller, 9558 og 9538, sørger for en epilator til ansigtet med ti pincet, hvor designet giver dem mulighed for at samle op og fjerne meget tynde hår over overlæben, på panden, hagen og giver dig mulighed for at justere øjenbrynsmønsteret.

Den grundlæggende model af silke-epil-serien er 9-521 (undtagen vedhæftet fil for tæt kontakt med huden, som er i alle epilatorer af serien, andre er ikke fastsat i den). Epilatoren 9-561 har den mest komplette pakke. Hovedforskellen mellem modellerne består netop af antallet og formålet med udskiftelige dyser, som enhedens kapaciteter afhænger af:

 • børste for at rense ansigtet: 9-549;
 • barbering hoved: 9-558, 9-541, 9-561;
 • trimmer: 9-558, 9-541, 9-561;
 • til ansigt: 9-561;
 • stå for opladning af epilatoren: 9-549, 9-561, 9-549.

Modeller af denne serie er en fortsættelse af det tidligere modelområde, nemlig Silk-epil 7-epilatorer til tør og våd udtørring. Hvis man ser på basismodellen 7181 Silk-epil Xpressive, hvor du, udover dysen, ikke er forsynet med en anden til den nærmeste kontakt med huden, kan du se, at det er en af ​​de første Braun-apparater til vandepilation.

Hoveddysen i 7181 Silk-Epil Xpressive-anordningen har samme dimensioner som den femte serie afbrændere, håret fjernes ved hjælp af fyrre pincet, det har forbedrede "fingre", som kan løfte klæbende våde hår fra huden. En sådan udvikling i 7181 Silk-Epil Xpressive var meget mere succesfuld end systemet i lignende enheder fra konkurrerende virksomheder og forårsagede en masse positiv feedback fra kvinder.

Selv om epilatorer fra den niende serie anses for mindre smertefulde, vurderes de af anmeldelserne, at kvinder, der allerede har købt enheden fra den syvende serie, er tilfredse med det og ikke ser behovet for at ændre det til en mere avanceret model. Især siden epilatorer af både den syvende og niende serie er ikke billige.

Omkostningerne til Silk-Epil 7 Xpressive-enheder afhænger af modellerne fra $ 85 til $ 150, omkostningerne ved den nyeste generation af depilatorier - fra $ 150 til $ 200. Ifølge mange kvinder koster enheden disse penge. Dette hævdes især af dem, der havde mulighed for at sammenligne vandforankringsmidler med de enkleste epilatorer Brown, Silk-Epil Eversoft, hvis depilation er smertefuld nok, selv når man fjerner uønsket hår fra benene.

Instruktioner til brug af epilatoren Braun Silke Epil

Ved brug af epilatoren kan Braun Silke Epil gøre det muligt for dig at slippe af med uønsket vegetation i lang tid. Producenten sikrer, at den høje kvalitet af proceduren udføres, opdateres løbende og bringer noget nyt til linjen i sine epilatorer.

Artiklen vil diskutere de vigtigste typer af producerede enheder, deres forskelle, fordele og ulemper, egenskaber ved ansøgningen.

Beskrivelse af enheder fra Braun

Det tyske firma Braun tilbyder mange typer af epilatorer. Her er et par fra den præsenterede linje:

Braun Silke-Epil 1370. Giver dig mulighed for at slippe af med overskydende hår fra alle dele af kroppen, der efterlader huden glat og fløjlsagtig i lang tid. Den begrænsende dyse, der er inkluderet i modellen, hjælper med at fjerne vegetation selv på delikate hudområder som bikiniområdet. Tyve keramik-dækkede knive bidrager til blid hårfjerning. Enheden fungerer kun i one-speed mode. Denne model er grundlæggende i en lineal og adskiller sig ikke i en særlig række funktioner.

7979 Silke-epil 7 SkinSpa. Den præsenterede model eliminerer uønskede hår ikke kun hurtigt og nemt, men også praktisk talt smertefrit. Det kan anvendes både på tør hud og under brusebadet. Apparatet er helt stramt og passerer ikke vand. Du kan fjerne selv de mindste hår, 0,5 mm lange, tæt på huden. Epilatoren arbejder ved to hastigheder. For det intime område er der en speciel dyse og begrænser. Kittet indeholder også en dyse-trimmer og en dyse til peeling. Enheden fungerer på et batteri til genopladning, som følger med en oplader. Varigheden af ​​hans arbejde med batterier er ca. 40 minutter, hvilket er nok til at udføre alle de nødvendige kosmetiske procedurer.

9-538 Silke-epil 9. Epilatoren er designet til at fjerne selv de mindste hår, mindst 0,5 mm i længden. Enheden fungerer fra akkumulatoren, enheden til opladning går ind i et sæt. Varigheden af ​​sit arbejde på batteriet er 40 minutter. Hovedet på enheden er 40% mere, hvilket giver dig mulighed for at fange store hudområder, hvilket reducerer den tid, der kræves for proceduren. Exfoliating børste hjælper med effektivt at fjerne døde hudceller, forbedre dets udseende.

9-549 Silke-epil 9. Tillader dig at holde din hud glat i længst mulig tid på grund af fjernelse af hår endnu mindre end 0,5 millimeter. Hovedet på enheden er bredere med 40%, bidrager til at fange et bredere område. Enheden giver også mulighed for peeling. Epilatoren arbejder også med batteristrøm, hvilket giver mulighed for at udføre proceduren på både tør og våd hud.

5180 Silke-epil Xelle. Bidrager til den mest blide epilering. Massage ruller stimulerer huden under proceduren, og en særlig handske afkøles før og beroliger efter. Stimulering af huden gennem et dobbeltmassagesystem reducerer smerte. Tilstedeværelsen af ​​lys hjælper med at slippe af med selv de mest upåklagelige hår.

Basismodellen 1370 er mest velegnet til kvinder, der ikke har brug for supportfunktioner, og som ønsker at spare. Den mest omfattende funktionalitet er præsenteret i model 9-549 Silke-epil 9. Personer med overfølsomhed opfordres til at foretrække modellen 5180, udstyret med et dobbeltmassagesystem og en kølehandske.

Ved valg af den mest passende epilator vil Brown Silk Epil hjælpe anmeldelser af kvinder ved hjælp af en bestemt model.

Og så om hvad man skal gøre, hvis man efter shugaring i bikiniområdet havde pustler.

Fordele og ulemper i sammenligning med analoger fra andre virksomheder

Braun produkter har flere fordele sammenlignet med jævnaldrende fra andre virksomheder. Disse omfatter:

 • alle modeller er godkendt af hudlæger;
 • På grund af de restriktive dyser, der er inkluderet i kittet, er deres anvendelse velegnet både til ben og til bikiniområdet.
 • enhederne er udstyret med en lang strømledning eller genopladelige batterier
 • designet er tænkt ud for muligheden for en mere behagelig epilering, gentager kroppens naturlige kurver;
 • effekten af ​​den udførte procedure opretholdes i lang tid;
 • de fleste maskiner er udstyret med et specielt tilfælde eller en kosmetisk taske;
 • alle modeller er nemme at bruge;
 • Mange modeller har yderligere vedhæftede filer.

De største ulemper er den relativt høje pris for nogle modeller og ikke nok lavt lydniveau.

Funktioner i ansøgningen om epilering af benene og bikiniområdet

Før proceduren er det vigtigt først at gøre dig fortrolig med, hvordan du bruger epilatoren korrekt. Undersøgelsen af ​​alle nuancer giver dig mulighed for at udføre hårfjerning af højeste kvalitet og undgå negative virkninger.

Når du fjerner hårfjerning, skal du følge sekvensen af ​​følgende trin:

 1. Kontroller, om alle genstande er rene, og sæt dysen på. Sørg for, at hovedet fungerer godt og glider glat over overfladen af ​​huden.
 2. Nogle modeller er designet til brug i vand ved hjælp af geler og andre kosmetik. Deres brug letter processen med hårfjerning, reducerer smerten.
 3. Når du fjerner hår, skal bevægelserne udføres fra bunden - dette vil muliggøre bedre indfangning af alle hårene og derved øge kvaliteten af ​​den udførte hårfjerning.
 4. Når du bruger ekstra midler, skal du regelmæssigt fjerne skummet og rense dysen.
 5. Når du fjerner hårfjerning i det intime område, skal du bruge en speciel dyse, der er inkluderet i sættet.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du rengøre enheden grundigt.

Ved brug af modellen med en kølemundstykke skal den påføres før og efter proceduren, hvilket vil medvirke til at reducere smerte, reducere irritation.

anmeldelser

Anmeldelser af epilatorer Brown mest positive. I hvilke kvinder skriver, hvem har forsøgt handlingen af ​​produktlinjen af ​​denne producent på sig selv:

Marina: "Jeg bruger den enkleste model af epilatoren Brown Silk Epil 1370. Den er meget velegnet til mig og ganske enkel at bruge. Epilatoren klare sig godt med sin hovedopgave - benene forbliver glatte i mindst 2 uger.

Fremgangsmåden for at slippe af med uønsket vegetation forårsager ikke irritation. Efter langvarig brug er smerte under epilering næsten ikke følt.

Jeg anser det ikke for nødvendigt at overpay for yderligere funktioner. Den eneste ulempe er problemet med hårindvækst, hvilket sandsynligvis er karakteristisk for de fleste typer epilering. "

Irina: "Siden jeg er meget bange for smerte, besluttede jeg at prøve Brown epilator epilator 5180. Jeg blev tiltrukket af tilstedeværelsen i modellen af ​​massage dyser og en kølehandske i sættet, hvilket hjælper med at reducere ubehag. Under proceduren føles smerten selvfølgelig, men det er ikke så uudholdeligt som ved brug af andre epilatorer. Generelt er enheden tilfreds. "

Hvad synes du? Forlad din feedback i kommentarerne under artiklen.

konklusion

Epilatorer Braun Silke-epil er repræsenteret af en lang række forskellige enheder, der er forskellige i funktion og inkluderet i kitens dyser. Takket være denne rækkevidde kan du individuelt vælge den mest passende model.

Ved hjælp af disse epilatorer kan du opnå en varig virkning fra den udførte procedure - i mindst flere uger vil huden forblive glat og silkeagtig.

Braun 3170 Silke-epil 3 i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

i 44 onlinebutikker

i 33 onlinebutikker

i 4 onlinebutikker

Prisen på Braun 3170 Silke-Epil 3 i butikker i Zelenograd

På stedet kan du vælge braun 3170 silke-epil 3 efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i online-butikkerne på Zelenograd. Det er nemt at købe braun 3170 silke-epil 3 (inklusiv på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Epilator Braun Silke-Epil 9. Gennemgang og min erfaring. Del 1

21 kommentarer til "Braun Silk-Epil Epilator 9. Gennemgang og min erfaring. Del 1"

Jeg havde også en mærkelig med en ledning og så fjernede han dem smertefuldt, at hun var bange for at tage en)))) Tak for din tilbagemelding, Alina, dine billeder er noget! Nu lige, tænk, tænk.
Forresten vokser mit hår og med maskinen ind i..

ikke land, men forfærdeligt ☺☺☺

Jeg ville ikke have besluttet mig for en epilator, hvis jeg ikke selv havde set, hvilken virkning medarbejderen havde på arbejde)) Men hun har brugt håret i lang tid, og som følge heraf viste det sig, at det tyndeste stål blev og gjorde proceduren en gang om måneden. Jeg drømmer kun om dette)))

åh, jeg ville ikke tør at gøre det)) Jeg sletter med en shugaring og jeg kender ikke bekymringer)

Lys, jeg studerer shugaring bare fordi jeg søger den perfekte mulighed for mig selv))

Jeg har aldrig forsøgt at bruge epilatoren. Jeg er frygtelig bange for smerte ((Men denne epilator ser meget fortroligt, en ny generation, og måske vil jeg vove at møde ham. Alinchik, tak for den detaljerede anmeldelse, er meget interessant!

Dette er mit andet forsøg, indtil jeg besluttede at kunne lide det eller ej. Hvis smerten ikke længere er der, bør du tinker med kvaliteten af ​​hårfjerning)

Det kan ikke være i 7-10 dage. Så bryder epilatoren håret ud, hvis det trækkes ud, så i det mindste i 2 uger var nok. Ja, og derfor er håret blevet tykkere.
Jeg brugte epilatoren i flere år, på den tid havde jeg den nyeste model Brown. Som jeg husker, skælver jeg. Passeret på voks og meget glad!
Alina, måske har du ikke nok erfaring endnu. Jeg har ikke haft nogen problemer i de første 1,5 år efter epilatoren, der er endda blå mærker..

Sash, du undskyld mig, hvilken oplevelse har du her, jeg har ingen anelse))) Så jeg skrev, at det går i stykker, og det er en enorm minus, men i dette tilfælde vokser de på en dag. Jeg ville ikke være så kategorisk, de vokser tilbage fra mig på bare 7-10 dage, selv min mand bemærkede, at jeg ofte var i kontakt med denne gadget. Mit hår vokser meget hurtigt, det er umuligt at bruge en barberkniv overhovedet ((Også i søgning efter et alternativ, mens man studerer shugaring.

Erfaring med at bruge epilatoren) Genlæse anmeldelsen, forstod ikke dette øjeblik.
Bare læs så meget feedback, på en eller anden måde mærkelig. Men jeg forstår, at vi alle er forskellige)
Shugaring vil også virkelig prøve, ingen hænder vil nå

Alina, fortalte alt i detaljer.

Tak for en sådan detaljeret post! Jeg vil bare købe en epilator, men har endnu ikke besluttet fabrikanten og modellen.

Glad for at være til hjælp) Brown har lige mange forskellige nye produkter)

med modellen kan bestemmes BRAUN, men lettere og billigere. Hvor mange har ikke forbedret det - de vigtigste ulemper er ikke gået væk: smerter, indgroede hår, afbryder hår såvel som tidligere modeller. Alt dette som det var, forbliver. Og udfyld ikke det modsatte. Brækkede hår vokser straks. Derfor skal du i 2 uger eller en måned glemme epilatoren og ikke tænke. Og en masse ekstra tips bliver mindre og mindre over tid. I princippet er en epilator en nødvendig ting - og hvem taler om umulig smerte, det er sandt, det vil altid gøre ondt, men det gør ondt især kun de første tider, og i princippet er det helt tolerabelt. For ked af dig selv. Det problem, som jeg gerne vil slippe af med, er indgroede hår, men hvordan? Dette er endnu ikke blevet opfundet, det ser ud til.

Epilator Braun 3270 Silke-epil 3

Tilgængelig:> 5 stk.


 • Vi opkræver ON-bonusser: 80 p. For dine køb får du ON-bonusser, som du kan betale for de næste indkøb.
  1 ON-bonus = 1 rubel, mere.
  tæt

  levering

  Levering i Moskva (inden for Moskva Ringvej)

  Levering inden for Moskva Ringvej udføres af vores egen kurertjeneste hver dag fra kl. 10.00 til 22.00

  Levering uden for Moskva (op til 40 km)

  Levering uden for Moskva Ringvejen (op til 40 km) sker ved egen kurertjeneste hver dag fra kl. 10.00 til 22.00

  Pickup

  Epilator Braun 3270 Silke-epil 3

  Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3 er en god mulighed for nem fjernelse af håret. 20 pincet fjerner håret ved roden og efterlader huden glat. Mens Smartlight-systemet ikke hjælper med at gå glip af et enkelt hår.

  • Type: epilator
  • Antal hastigheder: 2
  • Strøm: lysnettet
  • Antal pincet: 20
  • baggrundsbelysning
  • Anvendes med skum: nej
  • Dyser: barbering, massager, trimmer dyse

  karakteristika

  • Type epilator
  • Antal hastigheder / tilstande 2
  • Antal pincett 20
  • Vekselstrøm
  • Der er baggrundsbelysning
  • Antal dyser 3

  Produktets tekniske egenskaber kan afvige fra dem, der er angivet på hjemmesiden, angive produktets tekniske egenskaber på købstidspunktet og betalingen. Alle oplysninger på stedet om varerne er kun til reference og er ikke et offentligt tilbud i overensstemmelse med stk. 2 i artikel 437 i den russiske lovbogslov. Vi opfordrer dig til at kontrollere tilgængeligheden af ​​de ønskede funktioner og specifikationer ved køb.

  Braun 3270 Silk-Epil 3 Epilator har en officiel BRAUN-garanti på 2 år.

  Alle produkter, der sælges af online-butikken, er helt nye og har en garantiperiode i fabrikanternes servicecentre eller i servicecentret ONLINE TREYD.RU. Købere, der køber digitale fotos og videoer, periferiudstyr, kommunikatorer eller andet udstyr i vores butik, modtager sammen med varerne kasserens kvittering og et garantikort med forsegling i vores butik. Gå til garantisektionen

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 311279

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Kendt mærke, fremragende kvalitet, holdbarhed i brug - der var en epilator af samme mærke før denne enhed, den har været brugt i mere end 10 år (den virker stadig, men den ønskede at blive opdateret), der er baggrundsbelysning, en flot udseende og komfortabel at holde

  Ulemper: Der er ingen fejl, jeg er sikker på at denne epilator vil tjene mig i mere end et år.

  Kommentar: I begyndelsen kunne jeg ikke meget lide baggrundslysfunktionen, lyset kommer i øjnene, men du kan justere ved at dække det overskydende lys med din finger, og som det viste sig, er det endnu mere bekvemt med det, og ikke et enkelt hår bliver let igennem.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 288497

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: - rimelig pris,
  - Inkluderet er epilatoren selv, en massage dyse, en barbering dyse og pincet,
  - lyse lys
  - to driftsformer
  - Komfortabelt i hånden.

  Ulemper: Ikke nok poser til enheden.

  Kommentar: Epilatoren er nem at bruge. Fjerner næsten alle hår, selv korte. Huden efter epilering er glat, ikke-irriteret. Effekten varer lang tid. Den indbyggede lommelygte og pincet hjælper meget.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 294387

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Det er bekvemt at holde i hånden, fremragende montage, 20 pincet, der er baggrundsbelysning, en lang ledning, 3 dyser i sæt + pincet for at fjerne det resterende fine hår, let at rengøre med en speciel børste i sættet.

  Kommentar: Langt valgte og var ikke forkert. Lad første gang være svært (ikke meget flot), men næste gang du ikke føler noget. Baggrundsbelysningen hjælper meget, det eneste der komplicerer er de tynde hår - du skal passere overfladen med dem flere gange. Generelt var købet meget tilfreds.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 476010

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Plusser: Pålidelig og høj kvalitet, komfortabel i hånden, ret lang tråd. Som alle browns er ansvarlige for kvalitet. Kvinder er glade og mænd er rolige.

  Ulemper: Støjende, men konen er vant til. Og katten blev brugt. Derfor, hvis du har et lille barn, så send din kone til næste værelse eller lejlighed.

  Kommentar: Kone er tilfreds, og det er det vigtigste. Fantastisk til en gave den 8. marts, fødselsdag eller februar fjortende. Glem ikke et beroligende middel efter brug.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 468828

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Plusser: Praktisk at bruge, er der brug for en lommelygte, en børste er absolut nødvendig, strømforsynet, ergonomisk, taktil plast, lang ledning

  Kommentar: Processen med at bruge er praktisk talt smertefri, men den er lang (hopper hår) og ikke for støjende, jeg kan godt lide lommelygten meget.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 459858

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Der er en barbering dyse - en meget handy ting, når hårene er længere end nødvendigt for hårfjerning.
  Strøm fra netværket - ingen grund til at genere med opladning af batteriet. Der er en stikkontakt - epilatoren er klar til arbejde.
  Børste til rengøringsmundstykker inkluderet.

  Ulemper: lommelygte, efter min mening er dårligt udtænkt: når barberhalsene skinner direkte ind i øjnene. Det ville være muligt at tænde lommelygten med en separat knap, og ikke automatisk med epilatoren.

  Kommentar: Dette er min anden epilator fra Braun. Den første tjener 10 år. Jeg håber på det samme serviceliv for det nye. Kun den boks, hvor den sælges, er frustrerende - det er ubelejligt at opbevare epilatoren i den. Men dette gælder ikke for epilatorens arbejdskvaliteter, jeg vil simpelthen opfinde en anden lagerplads.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 450887

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Kendt mærke, lille størrelse, den rigtige belysning, loyal pris, kvalitet af arbejdet uden klager, holder afgiften i lang tid, smuk

  Ulemper: Ikke opdaget

  Kommentar: Det blev købt til sammenligning med repræsentanten for den 7. serie (fra 7m, alt er fint, blev givet til de mere trængende). I god, den største forskel i muligheden for at bruge under vand. Ellers blev der ikke fundet nogen forskelle: det fjerner forsigtigt og effektivt (hvis du bliver vant til det), virkelig nødvendige vedhæftede filer, og baggrundsbelysningen hjælper meget.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 428829

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Komfortabelt arrangement i hånden. Et stort antal dyser, for eksempel massage, dulling smerte, og også barbermaskine. Der er en baggrundsbelysning, der hjælper med at fjerne hår med epilering. Lang strømledning.

  Kommentar: Kompakt og praktisk assistent, der klarer opgaven - hårfjerning. Hårene vises i en og en halv til to uger. Efter proceduren bliver de tynde, næppe mærkbare, vokser nogle gange i huden.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 367997

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: 1. Smukt udseende.
  2. Høj kvalitet.
  3. brugervenlighed
  4. Tilgængelighed af baggrundsbelysning
  5. Trimmer inkluderet.
  6. forholdsvis lav pris

  Ulemper: De er endnu ikke fundet i selve enheden, men jeg vil gerne have en kasse, så det var bekvemt at gemme enheden i den (helst en plastikpose eller pung).

  Kommentar: Før jeg havde en epilator fra en anden producent. Først ønskede jeg at købe den samme, men så besluttede jeg at prøve noget nyt og valgte en model, der fokuserede på populariteten og anmeldelserne på hjemmesiden. Og ikke ked af det.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 408990

  Emne: Produktanmeldelse Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Den mest bekvemme og rentable løsning. God værdi for pengene. Praktisk lille størrelse, strømlinet komfortabel form. Dyser er de mest nødvendige-ikke mere. Baggrundsbelysningen er virkelig meget praktisk, først var jeg skeptisk over for hende, men det viste sig, med hendes hår kan du se bedre. Antallet af knive er optimalt for ethvert område, selv om jeg nu er vant til det og vil med et stort antal - så processen går hurtigere. På 2 ben bruger jeg en time fuldt ud. Jeg bruger det en gang om ugen, og jeg er glad for det. Graden af ​​vækst afhænger af de enkelte karakteristika, selv om jeg har bemærket, at hvis hårene er lange, bryder de lettere, trækker ikke ud og vokser dermed hurtigere.

  Ulemper: Ingen håndtasker til opbevaring. Og støj er i det hele, ikke kigge efter SUPER SILENT!

  Kommentar: Jeg ledte efter Braun, med produktionen i Tyskland, fordi det er sikkert for fabrikanten. Min mor har brugt en lignende model siden 2004 - ingen problemer eller sammenbrud.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 310739

  Tema: En stor epilator for rimelige penge.

  Fordele: Kone kunne lide epilatoren - siger at processen er mindre smertefuld i forhold til den ødelagte Rovent. Jeg bemærkede, at den nye epilator er meget mere støjsvage. Også min kone kunne lide den indbyggede diode lommelygte, og jeg - to års garanti. Fremragende god kvalitet model til en rimelig pris. Processen med at købe i online-handel er som sædvanlig enkel og behagelig.

  Ulemper: Ikke fundet.

  Kommentar: En dag bestilte min kone pludselig en langvarig epilator fra Rowenta, købt for fem år siden. fordi med pengene nu er det ikke særlig godt (krise, dog), jeg blev instrueret til at finde en god erstatning for ikke mange penge. Et af kravene er en komplet trimmer og to driftsformer. Jeg læste lidt anmeldelser, sammenlignet priserne og afgjort på Brown 3270. Prisen i online handel var en af ​​de laveste plus bonuserne kom i tide :)

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 263463

  Emne: Feedback på Braun 3270 Silke-Epil 3 epilator

  Fordele: - to praktiske udskiftelige dyser - en epilator og en trimmer;
  - tilgængelighed af yderligere tip til trimmer og epilator;
  - lang tråd;
  - belysning;
  - behagelig og ergonomisk form
  - tilstedeværelsen af ​​to hastigheder;
  - praktisk (omend en stor en til at begynde med) pincett inkluderet.

  Kommentar: Enhver selvrespektende kvinde har brug for en epilator, som er uden tvivl. Jeg er tilhænger af Braun-epilatorerne, min første epilator var en af ​​de første "Silkapilov", der optrådte på markedet, og jeg ønskede ikke at ændre det. Jeg er meget tilfreds med købet og rådgiver ham til alle!

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 237643

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Højkvalitets montering. Behageligt at berøre kroppen, to hastigheder, indbygget lommelygte, god ergonomi, letvægt, tre dyser i sættet. Generelt forlod en behagelig følelse.

  Kommentar: Epilatoren er nem at bruge, godt lavet. Praktisk ligger i hånden og glider ikke, lys i vægt. Strøm fra netværket, og det passer mig, da der ikke er behov for at opkræve før proceduren. Købt som gave.

  Kopier "title =" Kopier link til anmeldelse "> 229691

  Emne: Feedback om Epilator Braun 3270 Silke-Epil 3

  Fordele: Komplet udvalg af funktioner til en rimelig pris. Høj design og fremragende ergonomi. Fremragende pålidelighed og holdbarhed. Bevist mærke.

  Kommentar: Min kone var den samme meget lang tid (plus / minus modifikation af modellen). Og da hun endelig slog stikket i strømforsyningen, sagde hun, at det ikke giver mening at bruge den reparerede adapter, da det er bedre at købe en ny epilator med det samme. Og da hun kunne lide den førstnævnte meget, havde hun brug for det samme.

  Skriv en anmeldelse - få ON-bonusser!

  At hjælpe andre kunder med at træffe beslutning om valg af varer er nu rentabelt! Fortæl os om det produkt, du har købt hos os, og få ON-bonusser til det! *
  Skriv anmeldelser om hvert produkt købt i online butik TRADE.RU. På grund af dette vil andre købere kunne lære om kvaliteten, fordele og mulige ulemper ved det produkt, de skal købe. Og for din feedback får du en velfortjent belønning til din bonuskonto.

  * Detaljeret information om reglerne for udstationering af anmeldelser af produkter, se afsnittet ON-bonusser til anmeldelser af produkter

  Denne produktvideoomtale accepteres ikke længere.

  For mere information om reglerne for udgivelse af videoanmeldelser af produkter, se afsnittet ON-bonusser til videoanmeldelser af varer.

  At hjælpe andre kunder med at træffe beslutning om valg af varer er nu rentabelt! Fortæl os om det produkt, du har købt hos os, og få ON-bonusser til det! *

  Skriv din interessante anmeldelse af de varer, du købte i ONLINE TRADE.RU, og vi vil opkræve 150-1000 ON-bonusser til din bonuskonto efter din anmeldelse er offentliggjort på vores hjemmeside. På grund af dette vil andre købere kunne lære om kvaliteten, fordele og mulige ulemper ved det produkt, de skal købe. Og for dine anmeldelser får du en velfortjent belønning til din bonuskonto.

  * For detaljerede oplysninger om reglerne for offentliggørelse af anmeldelser af produkter, se afsnittet ON-bonusser for anmeldelser af produkter.

  Her kan du se billederne af Braun 3270 Silk-epil 3-epilatoren taget af vores kunder efter køb.

 • Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd

  Allergier til barbermaskiner hos kvinder og mænd: fotos, årsager, behandling