Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - anmeldelse

+ 257 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Godbidder

Glat hud leveres.

ulemper

tilbagekaldelse

Bekendtskab med Brown skete for 10 år siden, da jeg blev præsenteret for den første model af Epilator Braun 5180 Silke-Epil Xelle, og det fungerede i mange år. I flere år har jeg været ejer af denne model: Braun 7-561 Ben epilator, bodyface. Jo bedre det er: mere moderne, mere behageligt, du bruger det selv under brusebadet og uden det varer varen 3-4 gange. Det oplader meget hurtigt - omkring 30 minutter og "i kamp" - det er i tilfælde af at det ikke har nok))) Benene er glatte i lang tid, der er et barberhoved, og uden disse ledninger er det nemt at tage med dig. Tak Brown for at gøre os smukkere. Jeg råder alle!

Braun Silke-Epil 7 SkinSpa 7-561 Wet And Dry

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Epilator BRAUN Silke-epil 7 WetDry 7-561 med trimmer

  • Producent: Braun
  • Model: Silke-epil 7 WetDry 7-561 med trimmer
  • Garanti: 2 år

Den kompakte epilator Braun 7-561 Ben, bodyface med fem dyser i sættet giver dig mulighed for at styre barberingen fuldt ud, hvilket gør det nemt og behageligt.

Nøglefunktioner

Særlige egenskaber

Tekniske specifikationer

Generelle egenskaber

dyser

Anmeldelser fra Yandex.Market

Specifikationer (specifikation) af produktet, udseendet og omfanget af leveringen kan ændres uden varsel. Tjek venligst oplysningerne på fabrikantens officielle hjemmeside.

Oplysningerne er kun til reference og er ikke et offentligt tilbud, der er fastlagt i bestemmelserne i artikel 437 i Den Russiske Føderations civile lov.

Hurtig bestilling

Tak, din ordre er accepteret.

Vi kontakter dig straks.
at bekræfte ordren.

Fandt denne vare billigere?

Din anmodning vil blive gennemgået inden for kort tid. Tak.

FAST LEVERING

Levering af varer udføres i Moskva og Moskva-regionen. Omkostningerne ved 400r. inden for Moskva ringvej (+ 30 rubler / km uden for Moskvus ringvej). Leveringstid 1-2 dage.

KVALITETSGARANTI

Alle produkter er certificeret til brug på Den Russiske Føderations område og har en officiel fabrikants garanti.

SIKKER BETALING

Betaling accepteres kontant ved modtagelse af varerne. Vores operatør vil kontakte dig efter bestilling og bekræfte leveringen.

Braun Silke-epil 7-561

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Endnu bedre produkter

Epilator Braun Silk-épil 9-561

Photoepilator Braun Silke-ekspert 3 IPL BD 3001

Photoepilator Silke-ekspert 3 IPL BD 3003 med Gillette Venus snap barbermaskine

Braun Silke-epil 7-561

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Beskrivelse af vurderinger

Var denne anmeldelse til hjælp?

© 2018 Procter Gamble. Alle rettigheder forbeholdes. Brug og adgang til oplysninger på dette websted er underlagt de vilkår og betingelser, der er fastsat i vores juridiske aftale.

Braun silke epil 7 561

barbering - irritation og stub om nogle få timer, indgroet hår og tør hud - virkningen varer 2 dage

Epilator cremer - ujævn hårfjerning, irritation, inflammation og suppuration af hårsække - effekten varer i 2 uger

depilation med voks eller shugaring (på intime steder) - smerte, der kan sammenlignes med inkvisitionens tortur - huden forbliver glat i 3 uger

Epilator Braun Silk epil 7 vil give dig 6 uger absolut glathed efter den første ansøgning!

Ved hver efterfølgende brug af epilator Braun Silk epil 7 øges dette interval

Og en dag vil uønsket hår forsvinde for evigt! Braun Silke - Epil 7 gør håret tyndt og gennemsigtigt og bremser væksten flere gange!

Epilator Braun Silke-epil 7 - 561

Fanger 4 gange kortere hår end voks

Du behøver ikke længere vente, indtil håret på kroppen vokser, indtil det kan fjernes med voks. Braun Close-Grip fjerner selv de korteste hår, størrelsen af ​​et sandkorn (0,5 mm). Ikke flere afbrydelser og intet problem.

Glat hud op til 4 uger

Ikke mere stubbe vokser tilbage om et par timer. Epilatoren fjerner hår fra roden, og det tager flere uger at dyrke dem. Nyd glat hud i op til 4 uger med en epilator Brown 7-561 Silk-Epil 7.

Tilpasser hver kontur af kroppen.

Braun Silk-Epil 7 epilatorens flydende barberhoved gentager alle konturerne i kroppen, hvilket giver bedre hudkontakt og en blødere barberingsproces.

Braun 7-561 er bedre af mange grunde.

1. Close-Grip-teknologi
40 specialpincetter fjerne selv de korteste hår 0,5 mm lange, hvilket bekræfter fremragende ydeevne.

2. Massagesystem med høj frekvens
masserer huden og sikrer komforten af ​​hårfjerning.

3. Vælg din hastighed
To hastighedsformer giver tilpasning til hudtype.

4. Våd og tør hårfjerning
Komfortabel brug i bad eller brusebad, enkel rengøring under rindende vand.

Se alt

Praktisk smertefri procedure med regelmæssig brug.

Ved hver epileringssession reduceres det ubehag, du kan opleve for første gang, betydeligt. Derfor giver Braun Silk-Epil 7-epilatoren en næsten smertefri procedure med regelmæssig brug.

Våd og tør hårfjerning

Komfortabel brug i bad eller brusebad, enkel rengøring under rindende vand.

Batterierne varer længe

1 timers opladning er nok til 40 minutters brug.

Epilering, barbering, haircut - Skift kun dysen.

Shaver hoved + trimmer hoved

Drej din epilator ind i en fuld elektrisk barberkniv eller skær hår på alle dele af kroppen.

Dyse til punktfjernelse

når nøjagtigheden er særlig vigtig, for eksempel i bikini eller underarm området.

Effektivitetstip

giver maksimal hudkontakt til hurtigere epilering.

Face pack

Ideel til fjernelse af uønsket ansigtshår.

Udfyld din pleje med en ansigtsbørste.

Brauns specielle ansigtsbørste * fjerner makeup og renser porerne - resultatet er 6 gange bedre end håndrensning. Desuden exfolierer mikrovibrationer huden og renser huden perfekt. 100% vandtæt til komfortabel brug under badet.

* Inkluderet i pakken af ​​individuelle modeller af Braun Silk-Epil 7 WetDry epilatorer.

Oversigt over epilatoren Braun Silke-epil 7-537

Glatte ben - drømmen om hver pige. For at opnå en langvarig glathedvirkning går de retfærdige sexrepræsentanter for forskellige procedurer. De mest populære metoder til at håndtere væksten af ​​uønskede hår på kroppen er forskellige former for hårfjerning og depilation.

Mange mennesker forvirrer disse begreber og ser ikke meget forskel på dem. Men alt det samme er epilering en kunstig hårfjerning (fra Fr. Epiler - "hårfjerning") ved at ødelægge hårsækkene på en eller anden måde eller fjerne hår fra roden. Denne procedure omfatter hårfjerning med pincet, en særlig elektrisk epilator, shugaring (sukkerepilation), voksning, fotoepilation osv. Og depilation er fjernelsen af ​​den synlige del af håret uden en rod - for eksempel en barberkniv eller en speciel creme.
I dag vil vi tale om den mest effektive måde at bekæmpe uønsket hårvækst i hjemmebrug med en epilator på.
Den anerkendte verdensekspert på området anses for at være verdens største producent af produkter til krops- og hårpleje, Broun. Broun epilatorer udvikles ved hjælp af moderne teknologier og forbedres løbende.
Den tyske producent tilbyder udstyr til fjernelse af uønsket hår i forskellige serier: Silke-epil, Face Epilators, Stylers til Silk-Epil Bikini-området og Silk-Expert Photoepilators.
Sortimentet af Broun Silk-Epil produkter består af 5 kategorier af flere modeller af epilatorer i serie 9, 7, 5, 3 og 1. De er forskellige på mange måder. Lad os tale om fordelene og ulemperne ved epilatoren Braun Silk-Epil-serien 7.
Vi begynder gennemgangen. Hvis nogen troede, at min indtræden var meget lang, ville det efter min mening være nyttigt for dem, der lige er begyndt at lære bekendtgørelsen af ​​hårfjerning og lignende pleje af pleje. Helt ærligt er jeg en af ​​dem.

Pakning og emballering

Komplet sæt

Alt var pænt pakket. Etui, rengøringsbørste og ekstra dyse blev pakket i en separat pose. Stof taske-kosmetik taske lavet af tykt syntetisk stof passer perfekt til epilatoren, dyserne og andet tilbehør.

Tekniske specifikationer

epilator

dyser

En dyse til effektiv og hurtig hårfjerning sikrer tættere hudkontakt på enheden. Faktisk er det en standard vedhæftning, der skjuler og beskytter hovedets kontaktdele og efterlader kun pinceterne til det fulde arbejdsområde. Det anbefales ikke at bruge denne dyse ved første brug for at reducere de ubehagelige følelser fra proceduren.

Begge dyser er forsynet med en glat drejning, hvilket sikrer, at epileringshovedet forsigtigt og jævnt kommer i kontakt med huden i næsten alle vinkler.

"Braun Silke-Epil 7 7-561 WetDry Epilator"

Epilatoren Braun 7-561 WD til tør og våd hårfjerning fjerner selv de korteste og tynde hår med en længde på mindre end 0, 5 mm. Selv hår størrelsen af ​​et sandkorn! 40 Close-Grip Braun korte hårfjerningstænger giver fremragende præstation og den mest grundige fjernelse af håret. Da enheden er drevet af et batteri, kan den bruges både til tør epilering og til brug i badeværelset eller i bruseren til den mest blide epilering. Epilatoren Braun 7-561 WD til tør og våd hårfjerning har et bevægeligt hoved, der bevæger sig frem og tilbage op til 15 grader. Det betyder, at det bedre kan følge kroppens konturer, hvilket giver større komfort og yderste omhu. Desuden er den optimale position ved brug af garanteret. SoftLift fingrene løfter effektivt hårene i nærheden af ​​huden og hjælper dem med at guide dem til pincet til fjernelse. Belysningssystemet SmartLight hjælper med at forenkle hårfjerningsprocessen og ikke engang savne.

Produktanmeldelser:

Braun

I. Biografisk navn Karl Ferdinand 1850-1918 Tysk fysiker II. biografisk navn Wernher von 1912-1977 Amerikansk (tysk født) ingeniør

Se også i andre ordbøger:

Braun - er et almindeligt ord for farven brun. Navnet er det 22. mest almindelige familienavn i Tyskland. Mange tyske emigranter til USA (se Brown (efternavn)). På tysk,...... Wikipedia

Braun - GmbH Årets grund... Wikipedia

braun - [brau̮n] <Adj.>: a) von der Farbe feuchter Erde: braunes Haar haben; Das kleid ist braun. Syn.: ↑ bräunlich. Zus.: Dunkelbraun, Hellbraun, Nussbraun, Rotbraun. b) von der Sonne gebräunt: im Urlaub ganz braun werden; Braun gebrannt kam sie...... Universal-Lexikon

Braun - Braun, er, ste, nicht, wie ofte er jeg i Leben, Bräuner, Bräunste, adj. et adv. Nahme Einer Dunkeln Farbe Ist, Diets Aus der Vermischung von Schwarz und Roth Entstehet. Ein braunes Pferd; im gemeinen Leben ein Brauner. Braune...... Grammatisk-kritisches Wörterbuch der Hochdeutschen Mundart

BRAUN (M. B.) - BRAUN MATHIAS BERNARD (1684 1738) Mathias Bernard Braun er en af ​​Brokoff, og du kan ikke tro at du er en af ​​de førende tiere i XVIIIe sesong. Tyrolien d'origine, der er en af ​​de bedste... Encyclopédie Universelle

Braun - Saltar en navegación, búsqueda El nombre Braun, der er karakteriseret ved: Personer Carl Fryrich

Braun - Braun, Karl Ferdinand Braun, Wernher von Braun, Tubo de * * * (som brugt i udtryk) Braun, Eva Braun, Wernher von Sanford Braun... Enciclopedia Universal

Braun - Adj std. (9. Jh., Wormbrun 8. Jh.), Mhd. brūn, ahd. brūn, as. Brún Stammwort. Aus g. * brūna Adj. Braun, Auch in Organ. brúnn, ae. brūn, afr. Brun; dieses aus ig. (eur.) * bhrūno braun, auch i gr. phrỹn m., phrýnē f. Kröte, Frosch (wenn nach... Etymologisches Wörterbuch der deutschen sprache

Braun - Braun, Brauner / Bräuner, Braunst / Bräunst; Adj; 1 von der Farbe, die Schokolade und Erde Haben: Braune Augen Haben || K: dunkelbraun, kakaobraun, rotbraun, schwarzbraun 2 af relativ dunkler Hautfarbe (viil mand lang i Sonne-krigen) ↔ blass... Langenscheidt Großwörterbuch Deutsch als Fremdsprache

Braun FK - (E 154) er en gelblich braunes Gemisch von sechs skifter azofarbstoffer. Es darf ausschließlich für die Färbung von geräucherten Häringen eingesetzt werden, wie is traditioneel in Groot-Brittannië geschied. I Tierversuchen Wurden...... Deutsch Wikipedia

Braun [2] - Braun, 1) Heinrich, bayr. Schulreformator, geb. 17. März 1732 i Trostberg (Oberbayern), gest. 8. november 1792 i München, Besuchte Schule und Universität zu Salzburg und Trat 1750 i Benediktinerkloster Tegernsee, der er hvem i Kloster Rott,...... Meyers Großes Konversations-Lexikon

Ideelle mandlige øjenbryn: hvad de er og hvordan man laver dem

10 bedste barbermaskiner