Anmeldelser o Braun 5329 Silke-epil 5

Fordele: Mulighed for at vaske under vand, kølehandske, medfølgende batterier.

Ulemper: For støjende.

Kommentar: Regular epilator.

Plusser: Praktisk i hånden, glider ikke, der er baggrundsbelysning for bedre hårfjerning. Tilstedeværelsen af ​​børster til ansigtet.

Ulemper: Ingen udskiftelige dyser

Kommentar: Meget god epilator. Håret bryder ikke, barberes meget glat, næsten smertefrit (det vigtigste er at følge instruktionerne, og så vil du ikke føle en dråbe smerte), fordi Pakken indeholder en kølemiddel, er sikker at bruge, nem at rengøre (kittet har også en børste til rengøring af epilatoren). Meget tilfreds med dette sæt!

Plusser: Ideel til begyndere.

Ulemper: Der blev ikke fundet fejl, denne epilator er perfekt til mig

Kommentar: Jeg blev forelsket i Braun 5329 Silke-Epil 5. Den er lavet af højkvalitets glidende plastik, virkningen varer i 2 uger, brugen af ​​en meget behagelig imponeret heliumkølepude, efter at brugen ikke har fundet håret i stykker.

Plusser: Belysning er virkelig en nødvendig ting, selv i dagslys. Børsten til ansigtet glatter virkelig huden.

Ulemper: Nå, da jeg brugte shugaring-tjenesten, er kølegelen ubrugelig for mig.

Kommentar: I konfigurationen er der alt hvad du behøver, jeg troede, at farven var overflødig, men nej, jeg anbefaler alle, selv om dagen er de små hår ikke synlige, men med baggrundsbelysning er alt glat. Jeg overbetalte ikke for vedhæftede filer, da jeg bruger en vedhæftning i alle dele af kroppen. Jeg plejede at gå igennem en shugaring procedure, jeg gav 4000 om måneden. Nu tilbragte jeg engang tusind og kontrollerede glatheden af ​​huden selv. En ansigtsbørste i sættet er et mirakel, huden er rigtig justeret.

Fordele: Praktisk i hånden, massage ruller, lys, to hastigheder, kølehandske, ansigtsbørste inkluderet

Ulemper: fungerer kun fra stikkontakten

Kommentar: For nylig blev jeg præsenteret for en Braun Silke-Epil 5-epilator. Jeg reagerede først med utilfredshed på det, men besluttede alligevel at tjekke, og om et mirakel, selv de mindste hår, der ikke kunne vokse, hjalp mesteren til at fungere godt;, meget desværre. lidt støjende. For dem der er meget bange for smerte, er der en kølehandske. Så vær sikker på, denne epilator er en god ting! En god bonus kommer med en børste til ansigtet, det er fugtbestandigt, du kan bruge det i bruser!

Fordele: En stor børste til ansigtet i et sæt af mindste smerter, når du bruger med en kølemiddel

Ulemper: ubelejligt hjul til off / switching hastigheder lommelygte erstatter ikke dagslys, hår passerer glathed mindre end en måned

Kommentar: Brugt den som den første epilator, glatheden vil blive opretholdt i længere tid end ved brug af en barbermaskine. Jeg er glad for det

Fordele: Massage dysen reducerer virkelig smerten. Kølemitten hjalp i en epilering af en aksillær zone. Rengøringen er meget blød og exfolierer rigtig godt.

Ulemper: Hopper håret, men ikke dødeligt. Modsvares af mtv? at der næsten ikke er nogen smerteoplevelser.

Kommentar: Generelt, en meget anstændig epilator, jeg er mere end glad. Baggrundslyset hjælper med at se de resterende hår. Den bekvemme form - godt ligger i en hånd.

Plusser: Mest lignede ansigtsbørste

Ulemper: Det er synd at ikke trådløst

Kommentar: Jeg købte en epilator omkring en måned siden. Denne super epilator gør et fremragende arbejde med sit arbejde, fjerner alle hår, herunder den mindste og tyndeste, og er nem at rengøre, og ansigtsbørsten er en fornøjelse! Fjerner alle de sorte prikker i almindelighed alt. Generelt, meget tilfreds med købet!)

Fordele: Høj effektivitet Ikke høj Nem Praktisk belysning Kølearm Derudover massager

Ulemper: Det ville ikke skade et par ekstra vedhæftede filer. Arbejd kun på netværket

Kommentar: Denne model har jeg om en måned, måske lidt mere. Generelt efterlader kun positive følelser. Smertefulde fornemmelser forsvinder næsten efter første brug, og efter afkøling af mitten er de slet ikke. Det er nok at gå dem en gang, og huden er glat. Det er nok for mig at bruge det mere end en gang om ugen. Det virker ikke højt. Selvfølgelig vil jeg gerne kunne arbejde ikke fra netværket, men det ville nok have givet ham vægt. Tænd / sluk-knappen er også praktisk, selv om det ikke ser ud ved dette ved første øjekast. Under epilation vil du ikke ved et uheld trykke på det. Jeg anbefaler denne epilator til dine venner!

Fordele: pris smertefri hårfjerning massage hoved køling mitten

Ulemper: Fungerer fra stikkontakten

Kommentar: Epilatoren fortjener en god evaluering, 40 pincet gør et fremragende arbejde med opgaven, kølehandsken køler det epilerede område og hårfjerning er helt smertefrit. Jeg anbefaler

Fordele: Flydende hoved med massage ruller og lys, børste til vask og afkøling mitten i sætet, design, taske til opbevaring

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Epilationer er meget ergonomiske og behagelige at holde i din hånd. Det er meget nemt og ret smertefrit at bruge (kun en barbermaskine er nemmere). Træk ud selv meget små hår. En baggrundsbelysning letter epilering på vanskelige steder. Meget tilfreds med udstyret. Børste til vask meget forsigtigt exfoliates huden uden at beskadige det. Kølehandsken viste mig at være et fund for mig (jeg brugte det ikke før). Selv om det måske ikke er meget hurtigt at afkøle huden først, og derefter at epilere. Men her vælger valget mellem hastighed og ubehagelige fornemmelser sig selv. Købet er meget tilfredsstillende

Fordele: Høj hastighed Smertefulde fornemmelser minimal god belysning Flydende hoved Godt design

Ulemper: Ikke opdaget

Kommentar: Det generelle indtryk er vidunderligt. Jeg har en epilator af den gamle generation, han er mere end 10 år gammel, hvor smerten under epilation var palpabel. Ved brug af denne epilator følte jeg næsten ikke smerte, den var punkteret og overfladisk. Jeg kunne godt lide, hvor godt lyset skinner, alle hårene kan ses. Generelt er jeg glad for det.

Fordele: Flydende hoved, baggrundslys, langvarig glathed

Ulemper: Ikke første gang det viser sig at opnå det perfekte resultat.

Kommentar: En god model, komfortabel i hånden, gør næsten ikke ondt. 2 hastigheder er et stort plus, samt massage ruller. Jeg kunne ikke lide ansigtsbørsten, det er ikke en succesfuld model, det ser ud til at det ridser ansigtet, det er en skam, at der ikke er automatisk slukning efter et minuts brug og pauser efter 20 sekunders brug

Fordele: Let at bruge, kompakt og nemt! Flydende vedhæftning letter epilering. Praktisk belysning

Ulemper: Lille håndtaske. Jeg følte ikke fordelene ved en børste til ansigtet. Ingen vedhæftede filer til andre hårfjerningsområder.

Kommentar: Epilater fra 3. gang, men der er ingen indgroede hår! ben glatte 2 uger var. Det er ikke særlig bekvemt at gemme, men det er en lille smule i forhold til selve enheden!

Fordele: Praktisk, lys, flydende hoved, massage ruller + elegant børste til ansigtet!

Ulemper: Ikke fundet.

Kommentar: Wonderful epilator! Fremgangsmåden med hårfjerning med ham var hurtig og smertefri. 3 uger er gået siden den sidste epilation, og mine ben er stadig glatte! Epilatoren fanger selv de mindste hår. Ingroede hår efter det er det ikke! Irritationen er praktisk taget fraværende. Massage rullerne forhindrer smerter, og baggrundslyset giver dig mulighed for at se og "fange" selv de mindste og fineste hår. Epilator er meget bekvemt. Inkluderet med det er en børste til ansigtet - nu en uundværlig ting for mig. Nu kan du rense dit ansigt lige hjemme. Huden efter det er så blød og blid, som efter salon rengøring! Jeg er meget glad og rådgive alle!

Plusser: Flydende hoved, lys, kølehandske, to hastigheder, ansigtsbørste

Ulemper: Ingen dyse til det følsomme område, fungerer kun fra netværket

Kommentar: Generelt kunne jeg godt lide epilatoren. Han håndterer sin opgave med et bang! Fjerner de korteste hår, og baggrundsbelysningen forbedrer hårfjerningens kvalitet og fremhæver hele hårfjerningsområdet. De smertefulde fornemmelser passerer med hver efterfølgende epilering, og den medfølgende kølehandske vil gøre epileringsprocessen mindre smertefuld. Kunne lide enheden til rengøring af ansigtet. Renser huden perfekt, det bliver glat og blidt.

Fordele: Det er praktisk at holde i hånden, massageelementer, to arbejdshastigheder, en lang ledning, fremhævning af epileringsområdet, flot design, og der er også en enhed til afkøling og en anden massage elektro-ansigts skrub

Ulemper: En tynd pose (hvor du skal opbevare epilatoren)

Kommentar: Jeg fik denne epilator. Jeg prøvede det - jeg kunne godt lide det meget: behagelig, smuk. På grund af hovedets design, slipper epilatoren huden. Du kan også forkøle stedet for epilering med en speciel mitten, der kommer i sættet. Det viser sig også godt. Fjerner selv meget små hår. Baggrundslyset giver dig mulighed for at se resultatet godt. En børste til rensning af huden giver en super effekt!

Plusser: pris, belysning, design, teknologi 40 pincet

Ulemper: Fungerer kun fra netværket

Kommentar: Jeg er imponeret over udstyret - epilator, bonusbørste til rengøring af ansigtet, kølemiddlen. Kvalitetsepilation lykkelig, fjerner selv de korteste hår. Fremhævning er simpelthen en uerstattelig mulighed, hvilket letter processen med fjernelse af hår. Smertefulde fornemmelser er naturligvis til stede, selv en kølehandske hjælper ikke altid. Meget tilfreds med købet!

Fordele: 1. Kompakt størrelse 2. Du kan skylle under rindende vand 3. Kølemitte, der kan opbevares i fryseren 4. Dyse til hurtig hårfjerning 5. Flydende hoved 6. Baggrundsbelysning 7. Ansigtsbørste medfølger.

Ulemper: Der er ikke nok razor tips, ja, kun arbejde fra netværket. Men det er snarere ikke fejl, og udstyret til denne model.

Kommentar: Klare sig perfekt med sin opgave.

Plusser: Fremragende fjerner hår af forskellig længde.

Ulemper: Denne model virker ikke på batterier.

Kommentar: Generelt set kunne jeg godt lide denne epilator, fjerner helt selv de mindste hår, og baggrundsbelysningen hjælper med det. Den fremragende form gør det ikke muligt at glide i din hånd. Inkluderet er en kølehandske og en enhed til dyb rensning af ansigtet, det er simpelthen uforligneligt. Sådan en følelse af at hun besøgte skønhedssalonen.

Plusser: Super epilator

Kommentar: En meget god baggrundsbelyst epilator. Fjerner håret, selv de korteste. Epilationen er helt smertefri takket være kølemelten. Sættet indeholder også en elektrisk enhed til rengøring og eksfoliering af ansigtet. Efter brugen er huden blevet øm og opdateret. Braun epilator model.

Fordele: 1. Flydende hoved 2. En ansigtsbørste er bare min kærlighed. 3. Baggrundsbelysning 4. Forlader ikke selv små hår 5. Meget lys

Ulemper: Ikke særlig bekvem cirkulær skifte, epilatoren slås først af, og derefter tændes en anden hastighed

Kommentar: Elskede det! Denne epilator erstattede også min uundgåelige gamle, fra Brown (en af ​​de første modeller, gul, firkantet). Det tager cirka 30 minutter at fjerne håret helt fra begge ben (jeg er meget håret))))), med den gamle epilator det tog omkring en time), håret går ikke, det tager endda dem, der synes at være umulige at samle op. Et stort plus er baggrundslyset. For begyndere anbefaler jeg stærkt en kølehandske, det var ikke nyttigt for mig, fordi Jeg har allerede brugt epilatoren i 10 år, og jeg føler mig ikke smerte. Epilere selv en bikini zone. Børsten er magisk, ansigtet er glat efter det, huden er bare en fersken)))

Plusser: Passer godt i din hånd. Hurtig og ret smertefri epilering. Børste til ansigtet.

Ulemper: Fungerer kun fra netværket

Kommentar: Braun 5329 Silk-Epil 5-epilatoren erstatter min gamle Brown 3-serie. Himmel og jord, selvfølgelig, både hvad angår funktionalitet og design. Den nye vejer mindre, epilerer hurtigere, mindre støjende. Kølemiddlen fryser virkelig det ønskede område dybt og permanent, hvilket er nødvendigt på nogle steder. Selv manden bruger bonuspenslen til at rense ansigtet.

Plusser: Fjerner de mindste hår, smertefrit, der er baggrundsbelysning.

Ulemper: Kører på strømnettet uden batteri

Kommentar: Generelt er sættet meget cool! Og meget nyttigt for enhver pige! Glatheden af ​​dine ben er garanteret, så jeg råder dig!

Fordele: baggrundsbelysning, lav pris

Ulemper: hår forbliver meget smertefuldt

Kommentar: købt denne epilator for nylig. Den lave pris er meget attraktiv, fordi Braun produkter ikke kan være dårlige. MEN DETTE ER ET INSTRUMENT AF TORTUR. Epilation er meget, meget smertefuldt, på trods af den kølegel, der følger med den. Utvivlsomt, da han var en nyhed, var han ikke lige. Men det er bedre at betale et par tusind og købe en mere blid model.

Fordele: To arbejdshastigheder, massageruller, en fremragende bonus i form af en børste til ansigtet, fjernelse af korte hår

Ulemper: Kun arbejde fra netværket

Kommentar: Jeg købte denne model af epilatoren for at erstatte min gamle epilator. Jeg ønskede noget nyt, plus sammen med epilatoren var der en børste til at rense ansigtet, som nu er meget populært. Inkluderet er en kølehandske, hvor en pose gel er indsat (det er bedst at holde det i fryseren, så det altid er klar), mitten vil forberede huden før og slappe af efter epilering. Det vigtigste, jeg havde brug for, var for epilatoren at fjerne de korteste hår, min gamle klare ikke denne opgave, og det var nødvendigt at dyrke hår op til flere millimeter, som man selv forstår, er svært om sommeren. Braun 5-329 klare fjernelse af korte hår. Hvis nogen klager over, at ikke alle hår er fjernet, vokser vores hår ikke jævnt og altid, når proepiliruesh, efter et par dage vokser den "anden" række, så det er nok efter hårfjerningen, at det er længe nok, indtil der kommer nye hår. Generelt en ganske anstændig model, men de kunne gøre arbejdet fra batteriet, ikke kun fra netværket

Plusser: Bredt flydende hoved, baggrundsbelysning

Mangler: Fanger ikke alle hår

Kommentar: Jeg vil gerne starte med, at jeg altid bruger Braun-epilatorer, da jeg foretrækker dem til andre mærker. Silk-épil 5-epilatoren kom ikke til mig uventet uventet)) Og jeg er taknemmelig for denne Buzzaar / Nå, nu om selve modellen: Modellen er meget behagelig, bredt flydende hoved, fremragende baggrundsbelysning, 2 driftsformer. Og en lille gave, en børste til ansigtet. Jeg prøvede Silk-épil 5-epilatoren og var ganske tilfreds, men jeg kan ikke sige at det fjerner alle hårene, det er det ikke. Efter hårfjerning forbliver nogle hår stadig. Men det viste mig ikke at være fra denne epilator. Dette er en lille fejl) Generelt var epilationen vellykket, og benene blev glatte)

Fordele: En god epilator, et meget moderne design, belysning, som er meget bekvemt, når det bruges i brusebad og i værelser med dårlig belysning. Kølehandsken hjælper med at undgå smerter og berolige huden. En peeling børste er simpelthen fantastisk. Det renser perfekt ansigtet, renser porerne, exfolierer og giver huden blødhed.

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: En stor epilator for at holde dine ben glatte i enhver situation.

Fordele: Letvægts, kompakt, nem at bruge, flydende hoved, lommelygte

Ulemper: ikke opdaget

Kommentar: Jeg har brugt Braun epilatoren i omkring 15 år, så i forhold til min gamle mand syntes denne model som paradis. Lettet og bekvemt fjerner hår, selv det korteste flydende hoved giver dig mulighed for at fjerne hår fra vanskelige steder (knæ, armhule). Hvis nogen har en høj smertetærskel, så er der en kølegel i sættet, som giver dig mulighed for at anæve lidt på overfladen af ​​huden, men efter 3-5 applikationer er det ikke længere nødvendigt med en kølehandske. Lommelygte !! Lommelygten vandt mig over, det er meget bekvemt, når der er et punktlys. Braun 5329 Silke-epil 5 introducerede mig i et komplet sæt med en rensebørste til ansigtet, som generelt tillod mig at spare plads i kufferten på ture siden Denne børste har erstattet mange hudplejemidler, det fjerner perfekt makeup og renser porer.

Plusser: Fanger korte hår, behageligt i hånden, lyse lys

Ulemper: Hastighedskontakt i en cirkel (jeg kan ikke slukke med den ene hånd)

Kommentar: For det første er det meget bekvemt at holde epilatoren i hånden, og for det andet fjerner det flydende hoved håret begge på benene (knæ er et evigt problem, men copes) og i armhulen. For det tredje tager det korte hår, jeg er også glad for baggrundslyset. Epilation gør ikke ondt, så jeg kan ikke se punktet ved at anvende en køling gel. Generelt, 5. Jeg anbefaler!

Fordele: 1. Jeg kunne godt lide pakkebundtet: Der er en fremragende ansigtsbørste i sættet, der forsigtigt skrælmer huden 2. Epilatoren fjerner smertefrit hår. 3. To måder at betjene. 4. Praktisk flydende hoved 5. Kølehandske forbereder koden til epilation 6. Fjerner små hår

Ulemper: 1. Træk ikke alle hårene ud med en rod 2. Manglende ergonomisk håndtag 3. Arbejd kun fra netværket

Kommentar: Efter min mening er den mest rentable epilatormodel fra Braun-linjen med hensyn til pris / kvalitetsforhold. Perfekt til personer med lav følsomhedstærskel)

Plusser: Der er to tilstande. Meget kraftfuld, fjerner hurtigt uønskede hår. Behagelig massagerulle. Og den vigtigste plus lommelygte med ham er ikke at gå glip af mere end et hår.

Ulemper: Jeg fandt ikke.

Kommentar: Det er faktisk ikke min første braun epileator. Den gamle var god, men fra dette generelt glad!

Fordele: Flydende hoved, lys, kølemidd.

Ulemper: de er ikke.

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide denne model af epilatoren. Meget godt barberer alle hårene, der er en børste, så alt er godt rengjort fra det flydende hoved. Processen er helt smertefri (med dette hjælper kølearmen). Også inkluderet er en børste til rengøring af ansigtet, det er bare lyksalighed! meget godt renser ansigtets hud, hvilket gør det glat og silkeagtig. Børsten selv virker næsten lydløst. Prøv det, du vil ikke fortryde! Tilsvarende priskvalitetsforholdet.

Fordele: Epilatoren selv forlod også meget positive følelser, jeg ved ikke, hvad det er forbundet med, men epilering med denne epilator er mindre smertefuld end med andre epilatorer. Epilatoren er godt monteret. Bygningskvaliteten er helt unik. Det virker hurtigt nok, der er to hastigheder. Det er nemt og bekvemt at bruge, fjerner godt selv små hår. Det virker kun fra det elektriske netværk, men for mig er det ligegyldigt. Inkluderet med epilatoren er en taske, en børste til rengøring af epilatoren, en gelplade til afkøling af huden og en mitten til den. Generelt har jeg altid troet, at at slippe af med uønsket hår med en epilator, er ikke min, men Braun ændrede mig. I modellen af ​​epilatoren, der kom til mig, var der en massage børste til at rengøre og exfoliere ansigtets hud. Disse børster er meget populære nu. Hun var meget tilfreds. Jeg bruger den med gel til vask. Børsten virker fra to batterier. Dysen er let afmonteret og vaskes, bløde børster, der er meget behagelige at røre på huden, er en meget god ting.

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Jeg kunne virkelig godt lide denne model.

Plusser: Epilator. Den mest bekvemme kølepose. 2. Hurtigt trækker ud 3. Resultatet varer lang tid Børste til rengøring af ansigtet, jeg blev forelsket i hende.

Ulemper: 1. Buzzes højt 2. Ikke alt hår trækker.

Kommentar: Jeg starter langt fra, jeg har en frygtelig smertegrænse. Jeg forsøgte at fjerne hår med voks, men forlod straks denne metode. Epilation var meget sjælden. Men efter at have set dette sæt og en lovende kølepude besluttede jeg at give epilering en ny chance! Jeg kunne godt lide setet. I kærlighed med en børste. Meget behagelig og så forsigtigt exfoliates. Efter proceduren er huden blød, øm. Praktisk ligger i hånden. Bare at skabe skønhed! Meget tilfreds med batterierne i sættet! Tak fordi du tænker på kunder! Jeg bruger det hele tiden, fordi effekten er fantastisk og forbliver i lang tid. Vi kom sammen med epilatoren, men vi skal ikke bruge det flere gange før vi trækker det ud. Derfor, 4. Hvad glad næsten ikke gjorde ondt, læg puden på de første par gange, efter at den allerede er brugt uden den.

Fordele: Køleformet, bekvem kosmetikpose til opbevaring, unikke SoftLift-fingre, det er muligt at vaske under rindende vand og fjerne håret i badeværelset

Ulemper: En lille forvirret børste til at rense ansigtet. For blød og ikke egnet til meget høj hudrensning, så behagelig overbærenhed

Kommentar: Epilatoren er meget god, fjerner håret næsten smertefrit, en interessant ide med lys, men jeg vil gerne slukke det nogle gange, undertiden interfererede lyset kun

Plusser: Epilering uden smerte, køle dyse, flot design, lommelygte

Ulemper: Kort ledning, brug af netværket

Kommentar: En fremragende model, der passer til begyndere, da massagehovedene helt lindre smerter, er det praktisk at bruge denne enhed, minimale lydniveau (sammenlignet med andre enheder, jeg havde). Den eneste ledning er lidt kort for mit sædvanlige anvendelsessted (bogstaveligt 10 cm mere!). Efter brug skylles huden ikke af! Jeg har brugt epilatorer i mere end 5 år, så kølehandsken var ikke engang nyttig for mig :) Børsten kompletterer mit rensningsritual perfekt, den bløde villus skummer perfekt til rensemidlerne :))

Plusser: Lys, kan vaskes, en flot bonus børste til ansigtet

Ulemper: ubelejlig drejekontakt

Kommentar: Generelt er epilatoren glad, klarer opgaven perfekt, greb korte og tynde hår, hvilket kan ses takket være den indbyggede baggrundsbelysning. Ben og derefter øjne! Kølemidt reducerer irritation. Af ulemperne er det ikke særlig bekvemt at tænde, i stedet for en knap, en jog dial, som du stadig skal tilpasse til. Nå, det ville være rart at køre på batteriet. Jeg vidste ikke, hvor meget det rensede ansigtsbørsten, men for en afslappende aftenmassage er det bare en gave!

Fordele: Enkel, praktisk, komplet med epilator-ansigtsbørste

Ulemper: Ingen yderligere vedhæftede filer

Kommentar: Hvis du er på udkig efter en nem at bruge, billig epilator, så er BRAUN 5-329 til dig! Inkluderet med epilatoren er en kølepose med gel, med processen er det mindre smertefuldt (især jeg anbefaler at bruge det for første gang). I epilatoren er 2 driftsformer: Normal og effektiv, der er baggrundsbelysning. Opladning fra batteriet, det virker i lang tid efter opladning. For mig er ansigtsbørsten blevet en behagelig og meget nødvendig bonus, jeg har længe ønsket noget sådant. Lette bevægelser renser huden rent og rystes. Generelt er kittet bare fantastisk, og prisen er lav. Jeg anbefaler.

Fordele: 1. Flydende hoved 2. Baggrundsbelysning 3. To hastigheder 4. Opbevaringspose 5. Detaljerede instruktioner 6. Massage børste til ansigt 7. Kølehandske 8. Batterisæt til børste 9. Det er muligt at skylle epilatoren i vand 10 Let og bekvemt

Ulemper: Manglen på en særlig dyse til følsomme steder, jeg ville ikke risikere barbering af armhulerne og bikini.

Kommentar: Meget behagelig model. Tidligere brugt af Philips - det var og benene forblev røde i lang tid. Med denne model er fornemmelserne mindre smertefulde, hjælper kølehandsken. Også kunne lide lysene. Jeg vil være særlig opmærksom på ansigtsbørsten - efter at have ansat ansigtet som en baby. God model, men jeg har endnu ikke besluttet at barbere armhulerne)))

Plusser: Komfortabel, letvægts, glamourøs, eliminerer håret helt på kroppen

Ulemper: Som sådan er de ikke, men jeg vil gerne have flere tip

Kommentar: Braun Silk-Epil 5 sæt med en ansigtsbørste enhed er min drøm! Epilatoren Braun Silke-Epil 5 er meget stilfuld, i en smuk hvid og pink version, meget lys og meget stille! Jeg kunne også godt lide at det kan bruges i brusebadet, for mig er det et meget stort plus! Massage luffer med gel, jeg afkøler huden før epilering, og jeg føler næsten ikke ubehag. Nu ved jeg helt sikkert, at epilering slet ikke er smertefuldt (tro mig, det er meget smertefuldt at trække øjenbryn med pincet!))) Men med en så bred vedhæftning kunne jeg kun gøre epilering på mine ben, der var ikke længere et sæt vedhæftede filer.. Og så tilfreds med bonuspenslen til ansigtet, læste jeg en masse artikler og anmeldelser om denne skønheds gadget, og her har jeg det! Jeg bruger det om aftenen - jeg vasker af sminken, påfør gelen til ansigtet, skum det. Behagelig spa behandling lige i dit hjem! Huden efter denne børste er ren, delikat, velplejet! Jeg råder alle piger!

Fordele: 1. Ligger bekvemt i hånden både i venstre og højre 2. Belysning tændes automatisk, når epilatoren er i drift 3. 2 hastigheder 4. Kølehandske 5. Flydende hoved 6. Case 7. Instruktioner på russisk 8. Rensning ansigtsbørste (bonus) 9. Våd og tør rengøring

Ulemper: 1. De røde prikker forbliver efter epilering, men den næste dag passerer de

Kommentar: Epilatoren selv er meget komfortabel i hånden, der arbejder fra stikkontakten. Ved udførelsen af ​​en epilering brugte jeg en kølehandske (efter at have afkølet det i køleskabet i 2 timer). Vejledningen anbefaler først at afkøle et lille område, først efter at epilere det valgte område. Når du tænder på epilatoren, tænder lyset automatisk, ikke selv en spotlight, men det belyser det usynlige hår med et godt øje! Jeg følte ikke nogen smertefulde fornemmelser under proceduren, selv om jeg også havde en mitten efter epilering, blev alle de ubehagelige fornemmelser fjernet som en hånd. Efter epilation opdagede hun udseendet af røde pletter, men hendes hud var glat (ikke i humperne). Punkterne den næste dag gik. Fremragende model, fjerner både synlige og usynlige tynde hår.

Fordele: Epilatoren fungerer glat, sammenlignet med min gamle Braun (som allerede er 5 år), fjerner håret smertefrit, da mine ben er vant til epilering, denne smerte er meget minimal, det gør mig også glad for at det gør alt hurtigt, det er et stort plus og tidsparende. Fjerner selv de mindste og upåklagelige hår. Baggrundsbelysningen er en vidunderlig ting, du kan se alle hårene. Smukt design, behagelig form, god byggekvalitet, meget behagelig at holde i hånden. Generelt er jeg meget, meget tilfreds med epilatoren. Der er også en børste til rengøring af ansigtet, jeg kunne virkelig godt lide denne enhed, børsten er meget delikat, jeg prøvede det med en ansigtsskrubbe og virkelig renser og bekymrer mig. Det er bekvemt at holde i hånden, to rotationshastigheder, helt mobile, batteridrevne, nemme at tage med dig på turen. Indtil videre har kun ét plus, glædelig og epilatoren og enheden til rengøring af ansigtet.

Ulemper: endnu ikke opdaget

Kommentar: Vær opmærksom, udfører alt pænt og smertefrit, smukt design. Jeg råder.

Fordele: Kompakt, nem at bruge, valget af hastigheden på epilatoren, en børste til ansigtet i sættet.

Ulemper: Kølepuden har næsten ingen virkning.

Kommentar: Det er meget nemt at bruge, bekvemt og komfortabelt i hånden, fjerner alle hår ved hjælp af baggrundslyset, de er helt synlige.

Plusser: Hurtigt og smertefrit fjerner selv de mindste hår. Kølegel og rukovichka-meget nem at bruge. Etui til transport af epilatoren. Børsten exfolierer huden perfekt.

Ulemper: Endnu ikke fundet

Kommentar: Perfekt epilator. Fjerner selv de tyndeste og korteste hår. Uden smerte og irritation. Meget behagelig i hånden. Jeg anbefaler! Og mikrobørsten i sættet exfolierer huden perfekt og fjerner hurtigt sminke.

Fordele: 1. Lige ligger i hånden. 2. Der er en baggrundsbelysning, der giver dig mulighed for at se de mindste hår. 3. Fjerner godt håret, mens det ikke skader huden. 4. Der er en massage dyse. 5. Der er en bonus i form af en børste til ansigtet.

Ulemper: Jeg fandt ikke nogen mangler.

Kommentar: Jeg er tilfreds med denne model af epilatoren i første omgang med sin bekvemmelighed, det er ikke meget stort, men ikke lille, det er meget bekvemt at holde en temmelig lang ledning i min hånd, hvilket giver bekvemmelighed til det sted, hvor proceduren udføres. Han er ikke meget støjende. Ved epilering med denne epilator er der ingen alvorlig smerte i forhold til den model jeg tidligere brugte. Fjerner alle hår fra roden og vigtigst beskadiger ikke huden. Med hensyn til børster til ansigtet er jeg glad for det, fordi jeg har ønsket det i lang tid, bruger jeg det i kombination med en skrubbe, det renser huden meget godt, mens du stadig har ansigtsmassage. Jeg er tilfreds med denne model, jeg vil fortsætte med at bruge den og, hvis det er muligt, vil jeg anbefale til mine veninder.

Fordele: - Udseende. - Det er muligt at skylle under vand - Fjerner selv korte hår - Brækker ikke hår, men trækker ud med en pære - Tilstedeværelse af kølemiddels, lys og børster til ansigt

Ulemper: ikke fundet

Kommentar: Jeg købte denne epilator fra Braun for at erstatte mit gamle mærke, besluttede at ændre det til en nyere model, og den gamle epilator har arbejdet i mere end 4 år og formentlig allerede forældet og vil fortsætte til dacha)))) For mig er en af de vigtigste kriterier for at vælge en enhed var evnen til at rense under rindende vand, i den gamle var der ingen sådan funktion, og jeg kedede mig manuelt og konstant rensede og tørrede det, og vask for mig viste sig at være meget nemmere og mere kvalitativt opnået. Ifølge sin hovedopgave, nemlig hårfjerning, klarte han at klare sig med 5 +, trækker håret godt ud og hovedtræk med pæren og ikke bryder dem af, og resultatet vil derfor vare i lang tid! Selvfølgelig er smerten tilstedeværende, men ubetydelig, og med en kølehandske er det endnu nemmere at tolerere alt :-) Efter proceduren er hudirritation ubetydelig og varer ikke længe, ​​og du kan ikke bruge nogen efterberøringsbalsamme. Jeg kunne godt lide epilatoren, og jeg er glad for at jeg valgte denne model :-)

Fordele: Let at bruge

Kommentar: behagelig. Lys. Podstroin på armen) generelt ønsket

Epilator Silke epil 5 (model 5280) fra Braun

tilbagekaldelse

Hej piger! Endelig ville jeg afmelde mig om min "nye ven Brown". :)

14. juni min drøm i år blev sandt, som jeg bragte hjem i en sådan interessant taske. :)

I posen var der en sådan boks.

På boksen er malet alle epilatorens hovedkarakteristika:

Og her er sin klasse. Betjeningsvejledning:

Mitten og taske med kølegel:

Opbevaringspose:

Pensel til rengøring:

Barberingshoved med trimmer under det - barberingshoved (som jeg ikke har brug for;)):

Epilatoren selv med hovedet er allerede påtegnet af det epilerende hoved og vedhæftet med massageruller:

Sådan fjernes dysen og hovedet:

Det ser ud som hele pakken af ​​kassen og under alt hvad du behøver (børsten, strømforsyningen, epilatoren selv og dyserne foldes i en opbevaringspose - vi ser straks, at det er rummeligt og alt bliver meget kompakt:

Her vil jeg vise beskrivelsen af ​​epilatoren fra butikken, så listen over dens funktioner er tydeligt synlig :)

Og her, pigerne, fandt det meget nyttigt at medbringe nogle af omkostningerne i brugervejledningen. De vil være særligt nyttige for dem, der endnu ikke har brugt epilatoren, men planlægger at:

Og nu, hvordan brugte jeg denne vidunderlige ting for første gang og videre :) For det første tog jeg stadig en bomuldsstynde fugtet med chlorhexidin og gnider det epilerende hoved og dysen med massageruller - du ved det aldrig. Alle grundigt tørrede. Mens jeg svømmer før sengetid tager jeg en kropsskrubbe og går ned i mine ben. Jeg er overbevist om, at mine ben ikke blev olieige, jeg tørre godt af med et håndklæde. Et stort håndklæde blev lagt på hendes seng, hun sad på det og strækkede ud i benene og ud fra tæerne udførte hun epilering op til hofterne, det vil sige benene helt på begge sider. Kølemidlet er en interessant ting: ikke en panacea, men psykologisk hjælp. Ved den første epilering havde jeg kun hende kold på et ben. :) Min gel taske gemmes altid i fryseren. Jeg bruger det lidt, den sidste gang jeg slet ikke brugte det, men det er godt, at det eksisterer, det vil komme til nytte i livet. Jeg startede (og jeg råder dig generelt til at starte) ved hjælp af epilatoren fra den første hastighed, og så - den anden er selvfølgelig epilateret hurtigt, og jeg bruger den. Jeg har altid hudirritation: for første gang var det meget stærk, så faldt det hver gang, og nu er det helt minimalt - det går væk natten over.

Her forresten, en fungerende epilator :)

Umiddelbart efter epilationen påfører jeg en særlig creme på de "berørte" områder efter det, lad det bløde og gå i seng. Næste morgen er der allerede anstændige ben klar :) Personligt plejer jeg altid at være på fredage, før weekenden. Det er en gang om ugen. Jeg kan ikke gøre mindre, desværre :( Mine oprindelige egenskaber er: hudens hud er hvidt, tyndt med et blikk af vener og edderkopper, håret er sort, hårdt, tilbøjelig til at vokse. Generelt er rækken :) Raketoren forværrede situationen, Varm voks, som jeg plejede at tilbringe halvandet år før jeg købte en epilator, er heller ikke mindre bedre: det vigtigste vrøvl er at hele tiden vokse håret for at rive det ud, så det er meget mere smertefuldt for mig end en epilator, og også - afhængighed af mesterens tid og konstant frigivelse af penge. Derudover er der ingen silkeglathed i huden. Indvækst til pustler eksisterer, resultatet er maksimalt en og en halv uge og epilering kun en gang hver 3-4 uger. Horror!

Hvad jeg fik med epilatoren:

 1. Evnen til at udføre hårfjerning hver uge og ikke vokse hår til galskab.
 2. Evnen til at udføre hårfjerning på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten og i dette øjemed må ikke forlade huset, ikke afhænge af nogen og på noget, et koma af elektricitet :)
 3. Brug hårfjerning så meget tid som du har brug for, ikke haste og gøre hendes elskede "samvittighedsfuldt".
 4. Til min store glæde vokser håret efter epilatoren næsten ikke, end jeg altid var, naturligvis skræmt af herrene! Og hvis 1 - 2 vokser ind, så uden betændelser, sår, kan de let trækkes ud med øjenbrynpincetter.
 5. Håret syntes at have tynet lidt, og selv på syvende dag er de ikke synlige udefra - kun fra siden kan man se, at de kan trækkes igen. :)

Hvad jeg specielt synes om min epilator:

 1. Flot feminint design, meget behagelig krop, som passer perfekt i din hånd og glider ikke ud af det.
 2. Meget nem håndtering af enheden: Det er elementært at samle og demontere det, det er meget bekvemt at gemme det og endda tage det et eller andet sted med dig.
 3. At epilatoren er forbundet. Ja, du tager ikke fejl! Jeg ville bare være kablet, fordi det betragtes som mere holdbart, og vigtigst, det giver dig mulighed for at starte fjernelse af hårfjerning til enhver tid og udføre det så meget som du har brug for! For eksempel: min første hårfjerning varede en time og 10 minutter, og tager normalt 45-55 minutter. Epilatoren på batteriet kan kun arbejde 30-40 minutter. Og ville det være fornuftigt for mig i en sådan enhed? :) Ledningen er lang, greb den med hovedet!
 4. Epilator kan vaskes. Snarere er dets dyser og hoveder. Det eneste jeg ikke ser pointet er at placere epilatoren under vandstrømmen. Hvorfor. Det gør jeg: Tag stikket ud af netværket, fjern dysen og epileringshovedet, og her adskilles de af det varme rindende vand med flydende sæbe med en pensel. Så lægger jeg alle de vaskede emner på stoffet, de tørrer ud om natten, om morgenen samler jeg epilatoren og sætter den i dækslet. Alt er klar til den næste epilering!
 1. Denne enhed hjælper mig perfekt til at løse problemer med vegetation på mine ben og derfor i pleje af mig selv som helhed. :) Han gør det kvalitativt - hår perfekt taget, ikke bryde af. Og en anden bonus: Sammen med håret udfører han en smuk peeling - hudens ben bliver meget glat og behagelig. :)
 2. En meget interessant ting til alle piger - ER DET HURT? Ja, det kan jeg helt sikkert sige at for en ikke-masochistisk fornemmelse er det stadig med lidt smerte. Men! Varm voks, hvor der er en fornemmelse af, at din hud bliver flået som papir, er ikke her! Smerten er lidt som en stun gun eller noget. :) Og! Mens du kører epilatoren langs et afsnit flere gange, tilpasser nerveenderne så meget, at det slet ikke gør ondt! Jo kortere hår, jo mindre smerte. Jo højere det epilerede område, jo mere smertefuldt, men ikke til vanvid, selvfølgelig. Simpelthen er de nedre ben ikke så smertefulde som de øvre. Kalvens indre overflade er også følsom. Ved afslutningen af ​​menstruationscyklussen har mange piger en lavere smertegrænse, det vil sige, det bliver lidt mere smertefuldt. Men tro mig, DETTE ER TOLERABELT! Og resultatet er det værd! Jeg personligt epilator hårfjerning gjort meget mindre smertefuldt end før!
 3. Tilstedeværelsen af ​​massage ruller. Vidunderlige ting! Stor hjælp til at lindre smerter! Jeg masserer dem meget pænt, og jeg råder dig til at koncentrere din opmærksomhed netop på disse fornemmelser og ikke på de smertefulde. Det er lettere på denne måde!
 4. Ingen unødvendige vedhæftede filer til mig og andre lotioner. Jeg prøvede engang bare en barbermundstykke på armhulerne. Jeg forstod det ikke og brugte det ikke. Men generelt ville jeg ikke bruge det. Resten i at vælge alt i gang!
 5. Pris. Her vil jeg vise alt med eksempler. Epilator koster 4290 rubler. Hot voks af ben koster helt på min mester 800 rubler. Hvis du fjerner hårfjerning hver 4. uge, viser det sig 9600 om året, og jeg har stadig en shugaring dyb bikini 800 rubler! Derefter betalte jeg 19 200 for året. Nogen sådan, men jeg mener ikke, at de er pennier, og generelt kan de ekstra 9.600 være knyttet et sted, for eksempel at købe dine yndlings kvindelige ting. :) Så sådanne udgifter, forudsat at du skal konstant vokse hår og så videre. Som jeg skrev ovenfor. Så græder jeg en gang, og hver uge gør jeg mig hårfjerning uden noget offer fra min side, og i teorien vil enheden tjene i flere år. I min situation betaler epilatoren sig selv meget hurtigt og mange gange!

Hvorfor bruger jeg ikke epilatoren:

 1. Til armhulsområdet kommer jeg altid rundt med en mandlig razor med et flydende hoved 2-3 gange om ugen. Jeg vokser meget hurtigt på disse steder, det giver ingen mening at trække håret der - det er lettere at barbere. Og så er det allerede blevet sagt at armhule epilation er risikabelt.
 2. Til bikini zone. Jeg har lavet en dyb bikini med mestre i over seks år. Først var der en varm voks, så varmt, og nu har jeg lavet shugaring i omkring to år. Hår er endnu mere problematisk end på benene, men shugaring passer mig perfekt. Epilator og vil være mere smertefuldt og anbefales ikke på grund af mulig inflammation forårsaget af hudtraumatisering og skræmmende. Derfor tog jeg ved et uheld en finger på min hånd en gang og en anden - bag mit knæ, og det viste sig at være meget smertefuldt, men uden skade. Det er svært at forestille sig, hvad der vil ske, hvis du tager fat i noget i en sådan ømzone - det er forfærdeligt! Selvfølgelig, selvfølgelig, efter eget valg. Jeg fortsætter med at tro, at mesteren vil gøre alt meget sikrere, fordi at spare på sundhed er upassende. Intet, 9600 om året og 800 rubler om måneden - jeg vil ikke være fattig, have det ønskede resultat og sikkerhed. Nogle gange gør jeg en shugaring en gang hver tredje uge, hvilket er endnu bedre. Generelt købte jeg epilatoren til benene. :)

Nu vil jeg vise dig resultaterne af epilatoren, som jeg skød, da jeg først brugte den:

Sådan ser det ud i super makro-tilstand. :)

Kvinders påstande om epilatoren, som personligt dybt vrede mig. :)

 1. "Han buzzes, for det tager jeg afsted." Piger, vil du have epilatoren til at rive ud dit hår i breakneck-hastighed med dine pincet og endda lydløst? Det er umuligt - hans "motor" skal også arbejde på en eller anden måde. Og så: er han summende som en traktor? Og alligevel: vil du høre musik eller få et resultat?
 2. "Det gør ondt." Ja, jeg er enig i, at punktet er meget individuelt, men (!) I kvinders liv er der altid mange smerter (periodiske, generiske osv.). Vi er så arrangeret. Smerten ved epilation sammenlignet med disse alvorlige smerter er bullshit! Og jeg vil straks tage en kopi af Lia Akhedzhakova fra adorefilmen "Office Romance", som jeg elsker øjenbryn: "Nå, du er en kvinde, gnider Erpit". Det er rigtigt! Resultatet er bestemt værd lidt tålmodighed, især da du aldrig skærer dig selv, f.eks. En barberkniv - epilatoren er meget sikrere end den. Skønhed kan godt kræve fornuftige ofre. Og så beslutter du.
 3. Sammenligning med trimmer osv. Du kan ikke sammenligne trimning af hår og fjerne dem fra roden. Hvis du vil have rigtig glat hud og et ret holdbart resultat, så er epilatoren for dig!

Flere vigtige punkter:

 1. Jeg har ikke og har aldrig haft et forhold til Braun. Jeg valgte det, fordi det er kendt, det har længe været på markedet, og deres epilatorer anses for at være blandt de bedste.
 2. Jeg er ikke sælger af noget. Og jeg agiterer dig ikke mod epileringens herrer, jeg forsøger ikke at forlade dem uden arbejde. :) Desuden fortsætter jeg regelmæssigt med at besøge en sådan mester.

Mine tips til dig om epilatoren, som du kan bruge, hvis du vil :)

 1. Følg alle sikkerhedsforanstaltninger ved brug af epilatoren, som afspejlet i instruktionerne. Før du køber, skal du sørge for dig selv eller med hjælp fra læger, at det ikke er kontraindiceret for dig.
 2. Glem ikke at bruge hård kropscrub (salt, sukker, kaffe) før epilering og generelt et par gange om ugen for ikke at lade dit hår vokse og gøre det bedre at "krybe ud" før epilering.
 3. Brug epilatoren forsigtigt, for ikke at klemme huden og forsøge ikke at miste den ud af dine hænder, så han ved et uheld ikke knuser det og griber enhver form for tråd, tråd eller hår.
 4. Tænk på kablede epilatorer, især hvis du skal købe den til benene (en stor del af kroppen, der kræver meget epilator tid). Det er min model, der allerede er taget ud af produktionen, men du kan finde den et andet sted, hvis det interesserede dig.
 5. Før du køber den nyeste dyreste model, tænk på hvilken af ​​de vedhæftede filer der tilbydes den, du vil bruge, og om dette køb berettiger prisen.
 6. Jeg tror, ​​at du skal tage en epilator med mindst 40 pincet, hvilket er meget mere effektivt end 20. Logisk. :)
 7. Kølende mitten, og især massageruller - funktioner der virkelig letter din epilering. Uden ruller ville jeg ikke personligt have taget epilatoren.
 8. Lad være med at være doven for at rengøre og vaske epilatoren umiddelbart efter epilering, indtil mikroorganismer begynder at formere sig i skrællede hudpartikler og fjernet hår, og selv da vil du altid have epilatoren klar! Jeg skrev ovenfor, at jeg råder dig til at vaske dyserne og hovederne separat, og ikke at erstatte epilatoren selv under vandstrømmen.
 9. Det er godt at gøre epilering efter badning før sengetid - huden er dampet og afslappet. Umiddelbart efter - nødvendigvis betyder efter epilering, så hudirritation vil passere natten over. I løbet af dagen anbefaler jeg det slet ikke. Især at udsætte en frisk epileret hud under den åbne sol!

Nå, nu vil jeg vise dig resultatet fra epilatoren som helhed, da mine ben nu normalt ligner :)

Det forekommer mig personligt, at resultatet er mere end godt. Og dette er i mine problemområder. Hvem har mindre aggressivt hår og færre i antal - for dem bliver det endnu mere udtalt: Benene er glattere, håret vil vokse langsommere. Jeg er personligt tilfreds med denne epilator, som tre elefanter! :) Til de piger, der stadig tvivler på at købe det, anbefaler jeg med venlig hilsen at du beslutter - 80 procent, at du vil være tilfreds med købet! Og endnu engang takker jeg alle pigerne fra vores yndlingssite, som hjalp mig med at beslutte mig for et så vigtigt valg for mig! Siden 15. juni (for den første epilering), glæder jeg mig simpelthen. :)

Epilator Braun Silke-Epil 5. Del 2. Sammenligning af epilatorer.

25 kommentarer til "Epilator Braun Silk-epil 5. Del 2. Sammenligning af epilatorer."

Jeg er stadig ikke tur til at købe en epilator, i det mindste nogle (jeg er bange)))

Ja, det gør ondt i begyndelsen (selv om jeg læste næsten ingen sådanne fornemmelser for nogle)

En interessant post-sammenligning. Jeg indrømmer, indtil jeg besluttede mig for en epilator))

Men jeg er bestemt ikke klar til at vende tilbage til barbermaden))

Det gør ondt meget, ikke? Jeg fortsætter med at gå rundt om cirklerne omkring epilatorerne, og posten var meget nyttig for mig, det var vigtigt at lære mere om dem. Men jeg er bange for dem. Jeg ved, at det først vil være svært, jeg har meget følsom hud. Tak for gennemgangen, gem den, og jeg vil slippe ind nogle gange. At minde mig om, at i verden er der noget andet end barbermaskiner))

Det gør ondt, ja, men med tiden begynder huden at blive brugt. Jeg blev stadig generet af indgroede hår, der var betændelser, men det er vigtigt at vælge den rigtige pleje. Jeg vil ikke rigtig gå tilbage til barbermaskinen, nu har jeg bestilt shugaring til mig selv - jeg prøver))

Epilator Braun 5329 Silke-epil 5

Generelle egenskaber

Avancerede valgmuligheder

Braun 5329 Silkeepil 5 anmeldelser

Erfaring med brug, personlig mening og evaluering.

Fordele:
hurtig, smertefri, perfekt glat barbering, brugervenlighed, flot udseende, udstyr, bevist mærke.

ulemper:
endnu ikke registreret.

kommentere:
Problemet med overskydende hår til en vis grad gælder for alle kvinder. De irriterer mig forfærdeligt, så epilatoren er et must-have element i mit hus. Vælg Braun, fordi dette mærke allerede har tjent min tillid til andre teknologiske elementer. Hovedvedhæftning: 40 pincet er forskudt, hvilket fremskynder hårfjerningsprocessen. Massage dysen blev samlet alene, du kan ikke klare det, men du kan erstatte den med en anden, hvis du har en (der er et sæt dyser i den næste epilatorserie). På trods af min kritiske holdning til massageren må jeg indrømme, at han virkelig reducerer ubehag i epilationsprocessen. Hoved flydende, hvilket er meget bekvemt, når epilering armhuler, knæ! Hovedrengøring er ret nemt. I forbindelse med hårfjerning under dysen ophobes de fleste af hårene - bekvemt - et renere sted, hvor du fjerner håret. Leveres med en børste (billedet ovenfor), hvilket fremskynder rengøringsprocessen. Desuden kan du vaske det under vand - det vil ikke ruste - fantastisk! Producenten skjuler ikke det faktum, at epilatoren er mere effektiv på kort hår og giver dig mulighed for at forkorte langt hår med en dyse-trimmer. Det er bare at barbere dem til den ønskede længde af epilatoren. Jeg brugte det kun én gang. Epilatoren selv har en ergonomisk form. Meget flot og komfortabelt i hånden. Glat og smukt. Det stilfulde design har imidlertid påvirket brugervenlighed: knappen har et rundt udseende. dvs. Du skal dreje hjulet til højre eller venstre, når du vælger en hastighed (der er to). Epilation er meget hurtig og smertefri! Det er nok at gå et eller to gange ét sted, og der er ikke noget hår tilbage. Dette er den vigtigste funktion for mig.

Fordele:
vidunderlig epilator. Jeg bruger det i 3 år, fejler ikke.

ulemper:
Jeg vil gerne bruge dette i vand, men denne model understøtter ikke dette.

kommentere:
Jeg vil rådgive kærester.

Fordele:
Nå epiliruet, fanger virkelig små hår, meget bekvem belysning, anstændig arbejdshastighed.

ulemper:
Der er ingen fejl, ikke forvent perfekt glat hud, det er stadig en mekanisk hårfjerning, men resultatet er fremragende! Små hårfangster, men der er sådan, at ingen epilator bare ikke krog. Nogle gange er det tweaked, men det er også ret logisk, huden skal være glat, ikke foldet, knæene skal være ubøjlede, armene skal være rettet (når epilering armhulerne) og så er alt fint.

kommentere:
Dette er min anden epilator. Den første var også Brown, han brugte sandsynligvis det i mere end 10 år, men han kunne ikke lide hastigheden, selvom enheden arbejdede for ære. Jeg ledte efter udskiftning af det samme mærke, jeg havde brug for den maksimale hastighed. Jeg kan ikke se punktet om at købe en epilator med en sky af vedhæftede filer, jeg tog den ene, fordi den har 40 pincet, det var et afgørende plus. Håber berettiget, epiliruet hurtigere, baggrundslyset er meget nyttigt at klare hårene ud. Han fjerner håret meget mindre smertefuldt, det glædeligt overrasket. Jeg er meget tilfreds. Jeg forstår ikke anmeldelserne om, hvad der fjernes ikke første gang - det er normalt)) De vokser alle på forskellige tidspunkter. Epilering er meget ren. For at gøre det perfekt, piger, skal du vokse dit hår så meget som muligt, som med andre måder at slippe af med uønsket hår på, eller gå til de metoder, der ødelægger hårsækkene og ikke bare fjerne håret). Så at Pts gør sit arbejde godt med regelmæssig brug proceduren tager ikke meget tid. Dysen til en behagelig ansigtsmassage, jeg ønsker ikke at massere mere. Det er svært at bedømme effektiviteten, huden er allerede helt ren. Jeg vil prøve igen. Mens jeg plejer at bruge masker, scrubs og massage svamp, plus anvende olie og massage huden, indtil den absorberes.

Braun epilator anmeldelser

Køb ikke. Du kan alligevel ikke bruge det. Smerten er helbredt.

Værdighed er ikke fundet. På grund af de smertefulde fornemmelser kunne ikke håndtere eller 1 cm.

kun en hastighed. Smerten er helbredt. Humming som en bor bil. Kræver revision.

Jeg har ledt efter en lang epilator for de egenskaber, jeg har brug for! Mange steder perekapala og besluttede at blive på denne epilator! En vigtig faktor i købet var baggrundslyset og batteriet! Som det viste sig, er baggrundslyset nej. Selv om alle websteder skriver, at der er. For hvem det ikke er vigtigt at have baggrundslys, råder jeg dig til at tage. Generelt rådgiver jeg mig ikke! Med sådanne egenskaber kan epilatoren findes billigere! "Data-stat-add = '<"action":"read-more">'> Læs fuld

Inkluderer taske, børste og to dyser. En til barbering, den anden med massage ruller!

En vigtig faktor i købet var baggrundslyset og batteriet! Som det viste sig, er baggrundslyset nej. Selv om alle websteder skriver, at der er.

Meget tilfreds med arbejdet i denne epilator! Bemærkelsesværdig byggekvalitet, upåklagelig barberingskvalitet. Først tvivlede hun på købet lidt, hun var bange for, at der ville være smertefulde fornemmelser under brug, men alle tvivl forsvandt ved første brug. Det gjorde slet ikke ondt, jeg havde ikke engang forventet det! Du kan. Lad epilatoren ikke være den billigste, men det koster hver rubel af dens værdi. Jeg er virkelig tilfreds med købet, jeg anbefaler det til alle! "Data-stat-add = '<"action":"read-more">'> Læs fuld

Kvalitet af arbejde, langsigtet resultat, evnen til at bruge i brusebad, lys, design, mange dyser

Denne enhed er værd at skrive om det! Fremragende kvalitet på hårfjerning i alle områder. At have baggrundsbelysning forenkler virkelig processen. 2 arbejdshastigheder er meget nyttige for begyndere. Enheden kan bruges i vand, fordi det kan arbejde fra batteriet (forresten er der endda en ladningsindikator!). Læs fuld

Baggrundsbelysning, ekstra vedhæftede filer, muligheden for vådt hårfjerning, et flydende hoved, evnen til at arbejde med batteristrøm, et barberhoved

Epilatoren "døde" om et halvt år. Batteriet er dødt, og dette mirakel arbejdede kun 10 minutter, da det var fuldt opladet. Jeg råder ikke nogen til nogensinde at købe en trådløs epilator.

Mange dyser, der er en massage dyse med næsten ingen smerte. Epilatoren kan bruges både på tør og ved hjælp af forskellige midler. Fjerner godt hår. Der er lys og 2 hastigheder.

Fra begyndelsen gjorde hun fremragende hårfjerning, men efter 2-3 måneder begyndte hun ikke at trække sig ud, men for at skære eller rive hår, måske er dette et problem for alle epilatorer, men for hurtigt begyndte han at forkæle alt. Lige så hurtigt sidder batteriet. Uanset om jeg gør en lang hårfjerning. men jeg har ikke nok tid alle sammen. Læs fuld

Min Brown er allerede 7 år gammel, jeg vil kun sige en ting, super. arrangerer i alt, hvis du skal købe en anden epilator, så vil det kun være denne model. Jeg fortryder ikke de brugte penge, det er det værd

en masse dyser. kølehandske, lys

kan bruges både i vand og på tør hud, arbejder fra et batteri, genoplader hurtigt, har et flydende hoved, ekstra tips, baggrundsbelysning, fjerner meget korte hår

Fordele: pris, rip ud af høj kvalitet glat læder i op til en måned, et firma der inspirerer tillid.

Pålidelighed, komfort, hårfjerning, tips

Jeg har endnu ikke opdaget

Jeg købte det i juni 2007 og kun i år begyndte han at få fat i håret dårligt, tilsyneladende blev kanterne af pincett slettet

fremragende resultat i 2 uger

hår er tilstoppet i et gear og dårligt rengjort

Jeg har brugt epilatoren i mere end 10 år! Jeg kan godt lide det meget, jeg forsøgte at bruge andre, men jeg kom stadig altid tilbage til dette. Jeg skriver om det i detaljer her: http://otzovik.com/review_462368.html

meget pålidelig og komfortabel

Engang fandt jeg denne epilator med min søster. Først var jeg glad: endelig vil jeg slippe af med grimme hår på mine ben og i bikini zone! Det var ikke der. Jeg bar min bikini zone med tårer for første og sidste gang. Og hans ben bliver rød som en tomat, og selv bruddet er simpelt. Læs fuld

Komfortabelt at holde, ganske lang ledning.

Højt, rive hår. Hår begynder igen at vokse frygteligt. Meget smertefuldt. Og selvfølgelig irritation.

Når jeg som mange andre piger blev træt af at skære mine ben næsten hver dag, og jeg tænkte på at købe en epilator. Jeg valgte den grundlæggende model af Braun-epilatoren: det var ikke for dyrt (hvilket er vigtigt for mig, studerende), og anmeldelserne er ikke dårlige for det meste.

+ glat hud i uger 2 nøjagtigt
+ brugervenlighed
+ let

Hvis jeg havde læst anmeldelser før, ville jeg helt sikkert have nægtet købet. Du kan vænne sig til smerten, men til håret, der er vokset ind i huden og til det faktum, at tangen kun brækker en del af håret og ikke trækker det ud - ALDRIG. Jeg håbede at i 4 måneder vil alt være fint, og det vil være nødvendigt at epilere en gang i reklame. Læs fuld

Kvinden købte mig selv.

God hårfjerning i bikini
har et barberhoved
kølehandske
prisen
håndværk
bekvem form
BRAND
der er en lille sag

lidt smerte mærkes, handsken hjælper ikke helt.
virker højt
Følelse som en bkd for at slå dig lidt op

Bryder hår, irritation, støj, arbejde fra netværket.

Jeg synes, det er den bedste epilator. Intet ekstra. Resten af ​​klokker og fløjter er ikke nødvendige, da det vil skade første gang for nogen, og resten afhænger af hudens egenskaber. Jeg har brugt det i 5 år nu, det lykkedes aldrig. Meget pålidelig maskine. Epiliruser dem helt, første gang det var smertefuldt. Læs fuld

Det virker kun fra netværket, nogle gange er det ikke meget behageligt at sidde ved stikkontakten.

Som sagt rustning i filmen "That Munchhausen": "War - dette er. Krig!". Så her er epilering dette. længsel. Og tristhed. Jeg læste endda, at piger tager en flaske vin i den ene hånd og en epilator i den anden. Selvfølgelig kan du gå til en salon, hvor de bruger alle slags voks, ja.

Massage dyse
Evne til at arbejde under vandet
batteri
baggrundsbelysning

Ikke altid ren epilering
Shumnovata
Stor størrelse

Hårfjerningsudstyr

Sådan tørres voks af glasset?