Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

Den samme model i en anden version

Apparatens flydende hoved gentager alle konturerne i kroppen, hvorfor epilatoren ikke savner et enkelt hår på vej. Alle disse og andre præstationsindikatorer vil hjælpe dig til altid at være en selvsikker og attraktiv kvinde. For hver dame, denne enhed vil tjene som en fremragende gave. Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet Tør er din sande allierede i en vanskelig kamp mod uønsket hår, samt en trofast følgesvend under alle dine rejser og rejser.

Epilator Braun Silke-epil 5 5-541 Wet tør

Epilatoren Braun 5-541 minimerer ubehag fra proceduren og kan bruges til både våd og tør epilering.
Ideel til begyndere
Braun 5-541 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.
To hastigheder
Braun 5-541 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er forsynet med en anti-glid belægning, der hjælper med at justere kontaktens grad af kontakt med huden.
Omhyggelig pleje
Pakken indeholder flere dyser, hvorved du kan opnå den absolutte glathed i huden: en dyse til maksimal hudkontakt, en dyse til højfrekvent massage, et barberhoved og en trimmer.
Blødhed og effektivitet
MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.
Komfort og sikkerhed
Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-541 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Regler og begrænsninger

Prisen leveres af OZON.ru-partner (Internet Solutions LLC).
Tilgængelige leveringsmuligheder: point udstedende ordrer og kurertilførsel. Præmien omfatter ikke levering til udstedelsessteder eller budforsendelse. Leveringsbonus tager 3-10 arbejdsdage. Opbevaringstid i PVZ er begrænset. Oplysninger om ordren sendes til messenger (messenger), Viber (Viber), der er installeret på din smartphone. Når du modtager den første besked, får du valget af at læse beskeder fra denne butik eller blokere (hvis du ikke vil modtage beskeder gennem det). I tilfælde af blokering eller hvis messenger ikke er installeret, sendes beskeden via SMS til det nummer, der er angivet i ordren.
Efter modtagelsen beder vi dig om at tjekke præsentationen af ​​prisen.

Når du bestiller, bedes du angive det telefonnummer, der er registreret i Den Russiske Føderation. Hvis der er angivet et telefonnummer registreret uden for Den Russiske Føderation, modtager du ikke meddelelse om ordren eller et opkald fra leveringstjenesten. Når du vælger et bestemt leveringssted eller andre leveringsmetoder, kan antallet af indløst miles variere.
Vi gør opmærksom på, at du selvstændigt skal modtage den bestilte pris på det sted og tidspunkt, der er angivet i ordren, ved fremlæggelse af et identitetsdokument. I tilfælde af at du ikke har modtaget prisen eller har nægtet at modtage den, vil miles, der er indløst til denne pris, ikke returneres.
Læs venligst de komplette regler for premium levering.

Epilator Braun Silke epil 5 5-541: Funktioner og egenskaber ved enheden

For at fjerne hår på forskellige dele af kroppen gav kun et godt resultat og leverer et minimum af ubehagelige fornemmelser, skal du bruge en effektiv og funktionel enhed.

Epilator Braun 5 541 er designet specielt til kvinder og udfører sin funktion for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Før du køber epilator Braun Silke epil 5 541, skal du forstå dens egenskaber og egenskaber i applikationen. Derefter vil brugen af ​​enheden være læselig og give det ønskede resultat.

Epilatorens hovedkarakteristika

Ved at vælge en epilator Braun 5 541 modtager hver pige en multifunktionel enhed, der giver dig mulighed for at fjerne selv de korteste hår. Det kan bruges til både tør og våd udtørring, afhængigt af brugerens situation og præferencer. Derudover kan du ringe til andre vigtige egenskaber ved epilatoren:

 • 28 mikro pincet til en jævn effekt;
 • massage system til at stimulere huden og få det maksimale resultat;
 • ergonomisk krop med skridsikker greb for nem håndtering
 • batteri drift, hvilket gør det muligt at gøre depilation på et hvilket som helst passende sted;
 • 2 hastighedsmåder og 4 dyser, herunder en trimmer og et barberingshoved, gør det muligt at bruge enheden til forskellige funktioner.

På grund af sådanne egenskaber er Braun 5 541 epilatoren efterspurgt og populær blandt kvinder, der foretrækker højkvalitetshjempleje for sig selv. Desuden varer effekten af ​​depilation i 3-4 uger. Dette resultat er smerte ved proceduren, og glat og blød hud efter brug af enheden fra firmaet Brown vil bringe glæde af berøring og komfort.

Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

epilator, barbering, batteri, skylning, flydende hoved, brug med skum

Beskrivelse: epilator, barbering, batteri, skylning, flydende hoved, brug med skum

Anmeldelser om Epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 Wet tør

Fordele:
trådløse; "flydende" vedhæftning til hårfjerning; kan vaskes under vand, og ikke kun tør børste;

ulemper:
Der er ingen opbevaringspose i pakken.

Kommentar: Meget tilfreds med købet! Opladet i en time - en halv time, brug hvor det er praktisk - i badeværelset, i rummet, selv i et telt i naturen! Kørsel gennem hovedstederne tager cirka 7 minutter, så batteriet er meget økonomisk, når det bruges i ekstreme temperaturer over bord))) Plus en stor mængde, som du kan vaske! Epilating (rædsel af rædsler) lige på deodoranten (det er ikke altid muligt at gøre alt på én gang: vask det af - proepilirovat - anvend deodorant igen) Jeg forurener pincet med denne meget antiperspirant. Kvalitet.

Fordele:
Evnen til at bruge hvor som helst og til ethvert formål kombinerer Braun 5-541 Silk-Epil epilatoren, barbermaskinen og trimmeren, alt hvad du behøver i en enhed. Det virker fra batteriet, så du kan gøre hårfjerning på steder, hvor der ikke er stikkontakter, det passer til både tør og våd hårfjerning lige i bruser. Det har en massage dyse, der giver maksimal komfort og hjælper med at minimere smerte. Det har 28 pincet, som giver dig mulighed for at fjerne selv de korteste hår usynlige for øjet. Som et resultat bliver benene glatte i lang tid. En meget stor fordel er dens form og design, det passer godt i hånden og glider ikke af. Det er altid behageligt at holde en god og høj kvalitet i dine hænder. Jeg er sikker på, at jeg vil have en Braun 5-541 Silke-Epil i meget lang tid, og jeg vil altid se godt ud og fejlfri. Skønhed vil redde verden, og Braun 5-541 Silke-Epil vil hjælpe med dette!

ulemper:
Jeg har ikke nok lys, i badeværelset er belysningen dæmpet, jeg skal tjekke med min hånd, hvis jeg ikke har savnet hårene. Der er ingen opbevaringspose i kittet, men vi løser denne ulempe, på den allerførste dag købte jeg en stilfuld taske og et serviet til tørring af epilatoren efter rengøring og vask. En anden ulempe er fraværet af en silicone plug i opladerkontakten; under vådt hårfjerning forlader jeg mig ikke, fordi vand kan komme derhen.


Kommentar: Trods nogle mindre fejl fejler Braun 5-541 Silk-Epil opgaven perfekt, resultatet er fejlfrit og benene ser godt ud, ladningen holder godt, jeg har nok til at dække alle zoner på én gang. Epilatoren har 2 hastighedsindstillinger, som gør det muligt for epilering at være ekstra mild eller fremskynde processen med et enkelt tryk på en knap. Braun 5-541 Silke-epil er en moderne og effektiv løsning i kampen mod uønskede hår.

Fordele:
Praktisk, fashionabel, effektiv. Effekten varer i lang tid, mange nødvendige dyser, nem at rengøre og vaske.

ulemper:
fandt ikke

Kommentar: Meget interessant model, straks henledte opmærksomheden på det. Jeg er meget glad for, at jeg har en sådan progressiv epilator, og ikke den sædvanlige! Det kan bruges som en barbermaskine, hvis det er nødvendigt.

epilator Braun 5-541 Silke-epil 5 9,8

Plusser: Jeg skynder mig at dele med dig om epilatoren Braun 5-541 Silke-epil 5. Umiddelbart vil jeg sige, at min pind er en tavle i kampen mod uønsket kropshår. Der er mange dyser i det, trimmer tip var mest ønsket. Ved hjælp af det kan du barbere områder, hvor epilatoren gør ondt for at gøre det!

Ulemper: Blandt manglerne fandt jeg kun det faktum, at der ikke er plads til at opbevare enheden med dyser, der er hverken en håndtaske eller et dæk. Dette er ikke tænkt ud selvfølgelig, men jeg syede min.

Fordele: smertefri fjernelse af hår under vandet, enhedstæthed, selv meget lille opladning af hår varer i 30 minutter, 2 hastigheder, gummieret håndtag, flot design

Ulemper: ikke fundet

Plusser: Jeg vil gerne tale om denne vidunderlige epilator. 1. I denne epilator har 28 pincet mange hår, selv om det kun er branchen. 2. Der er 2 hastigheder, der kan justeres afhængigt af smerten.

Ulemper: Ingen dækning vandtæt til opbevaring på badeværelset.

Fordele: Stilfuldt design, behagelig krop af epilatoren. Ud over epilatoren selv er der et barberhoved, et trimmerhoved, massageruller, et hoved til maksimal hudkontakt, pincett, en oplader og en instruktion i sætet. Den er udstyret med 2 hastighedsindstillinger, der skiftes med en lille.

Ulemper: ikke fundet

Fordele: Tilstedeværelsen af ​​flere dyser (massage, dyse-trimmer), evnen til at bruge i bruseren.

Fordele: - Det er praktisk at holde hånden - dyser, en massage - virker tavs - tørrer ikke huden

Ulemper: Jeg fandt ingen fejl

Fordele: S - Stilfuld I - Inventiv L - Dexterøs K - Smuk E - Energisk P - Praktisk I - Perfekt L - Favorit Silke Epil 5 har 4 dyser, der kan bruges i brusebadet og i badeværelset, opkræves ladningen i 30 minutter.

Ulemper: mangel på belysning

Fordele: udseende, kvalitet af dele, forskellige funktioner, evnen til at bruge i bruseren, tilstrækkelig tid til at bruge enheden uden genopladning.

Ulemper: Ikke fundet.

Plusser: mange fordele! Nå, for det første er der 28 MicroGrip-pincet, der fjerner korte hår, selv størrelsen på et sandkorn, 0,5 mm. For det andet er det et batteri, evnen til at arbejde uden genopladning i op til 30 minutter!

Plusser: Letvægts, behagelig at holde, glider ikke, kan bruges i brusebadet, fungerer på batteriet

Ulemper: knappen til dyseskift og strømknappen er ubelejligt placeret, få spændende pincett

Plusser: Stille Mange tips 2 hastigheder Kan bruges mens du svømmer (ikke bange for vand)

Ulemper: Et smalt epilerende hoved Manglende opbevaringsposer

Plusser: Komfortabelt design To arbejdshastigheder Du kan bruge i bruseren Højkvalitets hårfjerning

Ulemper: Ingen baggrundsbelysning

Fordele: Fremragende alternativ til barbermaskine, da det kan bruges direkte under bruseren. Holder en afgift på ca. 30 minutter, hvilket er nok til at fjerne hår fra alle de rigtige steder. Fjerner selv de mindste hår. Håret vokser meget langsommere, jeg har nok effekt i næsten to uger.

Ulemper: Selvfølgelig er der smerte, især i de første par gange, så synes du tilsyneladende at du bliver vant til det, og der er slet ikke nogen smerte. Prisen selvfølgelig biter også lidt.

Fordele: Epilering i vand Håndtaget glider ikke godt Batteri Praktiske og nyttige tips

Ulemper: Manglende belysning

Plusser: Fjerner selv tynde hår, langsigtet effekt, behageligt håndtag, massage dyse

Ulemper: Manglende dækning

Plusser: Fjerner fine hår fra første gang. Lang batterilevetid Gummi greb Et sæt med alle nødvendige tip

Ulemper: fjerner langt hår langt mere end 1 cm

Fordele: 4 dyser, vandtæt, batteridrift

Ulemper: der er ingen taske, og der er ingen køling mitten (men generelt er det ikke nødvendigt med denne epilator

Fordele: - utrolig praktisk at bruge - autonomt arbejde - kan bruges i brusebadet - lavet i Tyskland - tilstedeværelse af en dyse med en barberoverflade og trimmer - tilstedeværelse af en massage dyse - meget blid og høj kvalitet epilation - tankevækkende design, behageligt og behageligt at holde

Ulemper: ikke fundet

Fordele: Komfortabelt at holde i hånden, batterilevetid, to hastigheder, lys, våd barbering

Plusser: Praktisk, praktisk, god barbering, to hastigheder, sødt design, batteridrevet, evnen til at bruge i bruseren

En anden BLOG

En lille smule af alt.

Hovedmenu

Optag navigation

Braun Silk-epil 5-541 WetDry epilator review og test

Unge mødre skal ofte gøre alt på flugt, og med en lille hjælper - Braun epilator - kan du slappe af og have en skønhedssalon lige i dit badeværelse!

Til dette formål har jeg brugt Braun Silk-épil7 7681 modellen til tør og våd hårfjerning i mere end tre år, og jeg er meget tilfreds. Og nu har Buzzaar, markedsføringsagenturet, givet mig mulighed for at teste det nye produkt - Braun Silk-epil 5-541, og på den "egne hud" af mine smukke ben for at mærke resultatet - uovertruffen glathed!

Dens største fordel (som med Silk-épil7 modeller) er WetDry-funktionen, som giver dig mulighed for at fjerne hår ikke kun på tør hud, men også under et brusebad med din yndlingsgel og endda ligge i et varmt skumbad, hvilket gør epileringsprocessen mere behagelig. Det gummierede skridsikker greb er behageligt og sikkert i vådt forhold (håndtaget er forresten mere komfortabelt med den nye model).

Med de medfølgende 4 dyser: skærehoved, som gør det muligt at bruge apparatet som en almindelig elektrobrtvu, dyse-trimmertilbehøret til intim kontakt med huden, som tilpasser sig perfekt til konturerne af kroppen, og min favorit massage dyse med aktiv svingning teknologien til en blid, smertefri hårfjerning. Dyserne ændres hurtigt og bekvemt.

Resultatet af epilationen er fremragende: 28 MicroGrip-pincet forsigtigt fjerner selv den korteste (en sandkorns størrelse) samt hår ved siden af ​​huden. Benene forbliver glatte i mere end to uger.

 • Den største fordel, som den rent faktisk er beregnet på, er at den fjerner hår hurtigt (jeg vælger altid maksimum fra to hastigheder), rent og uden smerte;
 • Du kan epilere "tør" eller i brusebad / bad med gel;
 • behageligt greb;
 • de mest nødvendige dyser i et sæt;
 • opladning holder op til 30 minutter, jeg har nok til flere procedurer;
 • smukt "girlish" design;
 • acceptabelt pris / ydelsesforhold.
 • ingen lommelygte;
 • ingen kosmetiske tasker til opbevaring af epilatoren og tilbehør;
 • kun en knap til at tænde / slukke og skifte hastigheder.

Disse mangler er uden model Braun Silk-épil7 7681, men alt dette er ikke grundlæggende trivia.

Generelt er Braun Silk-epil 5-541 WetDry en vidunderlig epilator af høj kvalitet. Jeg kunne godt lide det, så jeg anbefaler det til andre!

Braun 5-541 ben krop

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Kort beskrivelse

Ideel til begyndere

Braun 5-541 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.

Braun 5-541 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er udstyret med en anti-slip belægning, der hjælper med at kontrollere kontakten på apparatet med huden nøjagtigt.

Pakken indeholder flere dyser, hvorved du kan opnå den absolutte glathed i huden: en dyse til maksimal hudkontakt, en dyse til højfrekvent massage, et barberhoved og en trimmer.

Blødhed og effektivitet

MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.

Komfort og sikkerhed

Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-541 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Epilator BRAUN Silke-epil 5-541 Wet tør

Foto «Epilator BRAUN Silke-epil 5-541 Wet tør »

For at bestille en bestilling skal du indtaste dit telefonnummer.

En repræsentant for call center vil kontakte dig for at få yderligere oplysninger om ordren.

Online lån

Du kan købe dette produkt på kredit, uden at gå hjem. Lav en anmodning - og inden for 5 minutter træffer banken beslutning om din udlån.

Opbevar kredit

Du kan købe dette produkt på kredit hos Kholodilnik.ru butik, samt bruge online forhåndsgodkendelse af lånet på hjemmesiden.

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Køb på kredit er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Afbetalingsplan

Du kan købe dette produkt i rater i op til 24 måneder uden overbetaling og forskudsbetaling. Du kan lave en afbetalingsplan både online på hjemmesiden og i Kholodilnik.ru butik

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Ved at købe udstyr i rater kan du ikke bruge andre typer rabatter. Køb efter rater er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner i Zelenograd butikker

På stedet kan du vælge epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner efter egenskaber, se detaljerede billeder, læs anmeldelser og sammenlign priser i online-butikker af Zelenograd. Det er nemt at købe epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner til en lav pris (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

trimmer

Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse