Elektrisk barbermaskin til kvinder Braun SilkEpil FG 1100

+ 50 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Godbidder

(+) Små størrelse, letvægts (+) Flere dyser, (+) Klistermærker inkluderet, (+) Rider ikke håret ud, ridser ikke huden (+) Uden ledninger

ulemper

tilbagekaldelse

Vi bruger en razor-trimmer med sin kone. Meget multifunktionel ting. Jeg fjerner overskydende hår fra min næse og skærer mine øjenbryn, og min kone retter øjenbryn, fjerner håret i armhulerne og i bikiniområdet. Ligner en pen, meget praktisk at håndtere. Afskærer pænt og fuldstændigt ikke traumatisk. Haircut på stencils af hans kone bliver cool, meget smuk, pænt - jeg er meget glad. Det virker fra et mizinchikovoy batteri, nok i 6-8 måneder afhængigt af hyppigheden af ​​brugen. Den har arbejdet i mere end et år regelmæssigt og muntert, bladene er ikke blevet kedelige. Jeg anbefaler.

Braun SilkFinish FG 1100 bikini trimmer - anmeldelser

Negative anmeldelser

Plusser: Søde klistermærker medfølger.

Ulemper: Absolut ikke egnet til brug som beregnet.

Trimmeren til Braun SilkFinish FG 1100 bikini-området opfyldte ikke mine forventninger.

Inkluderet er klistermærker til at skabe intime hårklipp, til dette formål købte jeg faktisk denne enhed. I praksis forsøgte jeg at bruge det en gang og besluttede for mig selv, at trimmeren ikke kan klare denne opgave.

Fordele: 1. Du kan justere øjenbrynene

Ulemper: Mange er beskrevet i tilbagekaldelsen. Ikke værd at pengene definitivt. Nogle gange skal du "tweak" for at få det til at fungere.

Købt denne trimmer udelukkende ved en tilfældighed til hardwareforretningen. Hvorfor det tiltrak emballage. så smuk med store løfter om glat hud og en perfekt barbering. Emballagen var forseglet, og der var ingen mulighed for at se på enheden i aktion. Da jeg kom hjem, fandt jeg kun en trimmer i pakken og et par fyldstoffer, der blev anbragt i en taske. Nå, besluttede straks at prøve det ud. Det skal siges, at jeg købte det for at justere øjenbrynene, tk tortureret med disse pincet. Hvad kan jeg sige. Det er synd, at jeg ikke læste anmeldelserne før de købte. Det barberer hårene som om under rygsøjlen, hvilket efterlader "caps", hvilket er meget grimt. De resterende dyser var generelt unødvendige. Ja. med hjælp af en kan du let fjerne længden på den intime del, men jeg kan gøre det roligt og med en saks. Jeg valgte ikke stencils. Intet skete to gange, da hun ønskede at lave mønstre. Åh godt. Jeg bruger det nu kun til at justere mine øjenbryn, godt, alt og fortsæt med at bruge pincet. Dette er det rette middel i denne sag.

 • kompakt
 • praktisk opbevaringspose
 • Ikke egnet til bikini område
 • løs fixering
 • strukturelle skrøbelighed

Efter at have læst mange anmeldelser var jeg opmærksom på denne særlige trimmer, grunden til dette var de yderst positive anmeldelser, jeg så, dens kompakte størrelse og overkommelige pris. Indledende indtryk var yderst positive, den kompakte størrelse og evnen til at bruge den til en "våd barbering" blev en ekstraordinær fordel for mig. Jeg var tilfreds med posen, hvor det er bekvemt at opbevare alle de forlod dele.

Og nu om de mangler, der er blevet synlige under driften.

Den første og vigtigste minus er naturligvis ikke en glat barbering af bikiniområdet, når barbermassen forlader "logs", hvorefter alt er kløende og ubehagelige følelser opstår. Selvom trimmeren er helt egnet til at barbere benene, da hårene på benene er blødere, og han klarer at klare dem.

Det andet minus, jeg ville bemærke vedhæftet af skærehovedet, over tid begynder det at dingle og for at tænde enheden selv skal du fjerne det flere gange og udskifte dysen.

Jeg bruger ikke en punktvedhæftning på grund af det faktum, at jeg tror, ​​at øjenbrynerne skal plukkes ud, fordi du ikke kan barbere dem perfekt, medmindre alt er i roden.

Det mest ubrugelige, jeg har købt! Beklager for pengene for dette traumatøj (

Jeg havde en brun epilator med en barberkniv - en cool ting, men i det sidste har et barberhoved (sommetider trækker hår) begyndt at arbejde dårligt der, jeg besluttede at købe en bikini trimmer. Langt valgte, læse anmeldelser, stoppet ved denne model.

Med en dyse (kammusling) - nivellering er alt ok. Men for en ren barbering klæber huden til blodet! Bare farligt og meget skræmmende! (Jeg er meget bange for smerte, jo dybere bikini!).

Generelt er det nødvendigt at søge efter noget andet nu (((græder for vrede)

Efter flere anvendelser begyndte at klamre sig på huden til blodet!

Problem 1 i 1, som den første kommentator. Kun med en dyse, der river håret.

Jeg vil lede efter en anden trimmer, undskyld de kasserede penge

Neutrale anmeldelser

Pige i mamma

Oprindeligt var jeg på udkig efter en anden trimer, en helt anden fabrikant og mærke, men til sidst købte jeg denne (på grund af manglen på den første til salg) og ikke lidt ked af det)

For det første er det troværdigt, at firmaet der producerer denne trimer har specialiseret sig i produktion af maskiner, og selskabet er tysk, ikke Kina.

For det andet er der et ret stort udvalg af funktionelle dyser (selv en børste til rengøring af dem), intet overflødigt. I sætet er der et dække til den tyndeste dyse, takket være, at jeg ikke er bange for det.

Pakken indeholder en praktisk lille taske til opbevaring af trimeren, så ingen vedhæftning går tabt, og alt kan opbevares på ét sted!

For det tredje er det ret praktisk at bruge det, jeg har ingen klager) Enheden udfører alle de deklarerede funktioner perfekt!

Det eneste er ikke at vente på det absolutte glathed, men visuelt ser alt godt ud, hvilket vil være særligt vigtigt i sommersæsonen!

Der er ikke en enkelt rød prik, som om fra en barbermaskine, ikke en eneste lige irriterende irritation (det forekommer mig, at sådan en ting ikke kan forårsage irritation i princippet)

Blandt manglerne kan jeg bemærke, at det er ret støjende, og hvis jeg bruger det i øjeblikket, så kender hele huset det!

En standard dyse forårsager undertiden den mindste smerte (som er meget let at udholde, selvfølgelig, og det kan i princippet undgås, men du skal tilpasse dig selv)

Ændring af vedhæftede filer (fjern, sæt på) skal være meget omhyggeligt og forsigtigt, fordi mekanismen er meget tynd og skrøbelig indeni, som jeg bemærkede. Jeg besluttede ikke engang om at ændre dysen, fordi jeg var bange for at bryde denne plastik.

Jeg tror prisen er acceptabel. En værdig erstatning for enhver smertefuld shugaring, barbermaskiner, som hele tiden mangler hår osv.

Da min mand og jeg åbnede pakken og så klistermærker i sæt til design af bikini-zonen, begyndte vi at grine vildt)))) vi behøver dem slet ikke godt, vi havde ikke noget problem at tage og smide dem væk))) i det mindste lo de hjerteligt) ærligt, billederne er vilde. Læber, krone, stjerne, hjerte. Horror.

 • overkommelig pris
 • forårsager ikke hudproblemer
 • Størrelsen er den mest til bikini
 • kortvarig
 • strukturelle skrøbelighed

For et par år siden så jeg en trimmer fra Braun tilfældigt i en butik (jeg kan ikke huske prisen, jeg tror lidt mindre end 1000 rubler). Jeg vil foretage en reservation, at hårfjerning altid sker med voks, barbermaskiner, epilatorer osv. Jeg bruger det ikke, så jeg købte det til et ekstremt tilfælde for at rette op på problemerne mellem procedurerne. Som følge heraf brugte jeg enheden kun til en bikini til at trimme "striberne" eller hvis der var lang tid mellem procedurer (for at minimere den smertefulde effekt på grund af hårets længde).

Pakken indeholder flere vedhæftede filer (bekvemt gemt i en speciel mærketaske), som jeg straks prøvede, men jeg indrømmer at jeg kun brugte en.

 1. Dyse til pletfjerning. Nå. Jeg forstår ikke, hvorfor hun er.
 2. Bikini hoved. Først var hun bange for at bruge den, men hun tog en chance og indså at det var sikkert :) hvad var brugen af ​​det? Hvis du bliver inviteret til poolen i dag, så ville en nødsituation være en god mulighed - alt ser anstændigt ud, der er ingen irritation. Men i virkeligheden, hvis du gør alt helt, så er det på en eller anden måde ikke det. Et hårklipp af en slags, ikke så glat som en barbermaskine kunne klare (hvis vi sammenligner i kategorier, ikke hårfjerning, men "trimning").
 3. To kamme (5 mm og 8 mm). Her brugte jeg også dem, mere præcist det med hvilket det er kortere, viser sig. Og denne funktion var en vigtig for mig, da det altid er til stede for at gøre enheden ryddelig.

Til sidst, en vidunderlig ting til et bestemt "problem", men ikke som en erstatning for forskellige metoder til fjernelse af hår. Plus: kompakt og praktisk. Den største ulempe: I et par år har jeg bare slået ned, uden grund: (Ændring af nogle få batterier, men intet hjulpet, hvilket er en skam. Som et resultat ville jeg købe en lignende ting igen uden ekstra tips til mig.

Barberer rent og smertefrit.

Ustabil kontakt med batteriet, men det er overtageligt.

God trimmer. Det kan bruges til intim barbering. For bikinizonen følte jeg mig personligt mere komfortabel med en simpel barbermaskine med skum. Det er også godt at barbere under og over øjenbrynene (ved hjælp af den mindste razvochka). Jeg lykkedes ikke personligt ved at bruge yderligere plastik vedhæftede stoffer for at justere længden af ​​hårene tilbage, trak smerteligt, fandt ikke nogen mening. Måske ikke tilpasset. Når du har udskiftet batteriet med en ny trimmer, fungerer det ikke længere med beskyttelsesdækslet, du skal fjerne det. Så virker det. Det vil sige, kontakten er allerede lidt defekt. Pakken indeholder en praktisk taske til opbevaring af trimmer med add. dele, samt en stencil til kunstnerisk barbering af en bikini, i form af sommerfugle og hjerter, meget sød.

Denne trimmer har et mønster at mislykkes og begynder at klamre sig til huden, ikke til blodet, men det gør ondt (((

den første tjente næsten 2 år, den anden købte omkring et halvt år. prisen er vokset næsten 2 gange, så jeg vil læse om andre. Jeg bruger til en næse! ))

Positive anmeldelser

Plusser: Kompakt, pålidelig og praktisk

Ulemper: Det er synd, at der ikke er mulighed for at genoplade fra elnettet

Så vidt jeg ved, er der flere typer Braun SilkFinish FG 1100 serie trimmere. Jeg har personligt en FG 1100 Violet (lilla-grå udseende) med to dyser: en lille en - til udformning af øjenbryn og en punkt redigering, en stor dyse trimmer. Pakken indeholder også en dysebegrænser, en rengøringsbørste, et dæksel til en lille dyse. Alt dette er pakket i en hvid stofpose med bånd. Trimmeren drives af et enkelt AAA batteri (1.5V). Anvendelsesmåde - kun tør barbering.

Jeg har haft denne trimmer i flere år nu, og jeg elsker det meget, især fordi det ikke forårsager hudirritation, som de fleste af barbermaskinerne (men det er min egen funktion).

Generelt, pålidelig, praktisk, kompakt. Batteriet bruger moderat. Opsummeret kun én gang af ukendte årsager. Der var tilfælde, hvor dysen fra vibrationerne fløj pludselig, men for det forsøger jeg som regel at følge med i barberingen.

Den store dyse trimmer bemærkelsesværdigt er egnet til område af bikini, barbering af ben, armhuler. Små øjenbryn regerede godt, hvis du er for doven til at trække ud, kan den være velegnet til at fjerne hår på overlæben og lille hår, der er vanskeligt at nå i armhulerne.

Fordele: kvalitativt og hurtigt fjerne unødvendige hår, lette og små.

Ulemper: ingen ekstra knive (dyser)

Dette er en fantastisk og sød lille ting, der virkelig sparer og gør det meget hurtigt. Og vigtigst af alt, uden smerte.

Særligt ikke at tro på et godt resultat, jeg købte denne trimmer for nogle latterlige penge, jeg vil ikke helt sikkert sige noget om 1t. s.

 • kompakt
 • forårsager ikke hudproblemer
 • forårsager ikke hudirritation
 • Størrelsen er den mest til bikini

Hele mit liv brugte jeg en regelmæssig barbering til at barbere et bikiniområde. Derfor bekendt med den konstante irritation. Og åh, et mirakel, de gav mig en Braun FG 1100 SilkFinish trimmer. Og jeg indså, hvor smuk verden er))) Maskinen er nu i fjerntiden!

Styler er fantastisk, praktisk at bruge. Meget miniature, derfor raser det rent og pænt. Barberer hår perfekt selv, håret trækker ikke. Der er ingen fornemmelser under proceduren. Med denne styler i sættet er der støbt klistermærker, kan du oprette et kreativt design, alt viser sig meget flot og pænt. Først troede jeg det ikke ville fungere, men takket være pinhullens dyse er det rigtigt. Der er vedhæftede filer til korte hår og for dem der elsker lidt længere. Drives af batterier.

Sættet leveres med en praktisk håndtaske til opbevaring af små genstande. Og det vigtigste er nu ingen irritation! Ikke en gang slap mig ikke ned.

Jeg anbefaler det til alle mine veninder og jeg råder dig også!

Jeg købte denne lille ting for nogle år siden, jeg siger lige nu, at det stadig virker.

korrekt er den første positive kvalitet :)

Denne trimmer virker på et batteri - dets anden positive kvalitet er autonomi :)

Kompakt fit i enhver kosmetik taske er den tredje :)

Nem at bruge :)

I sættet til trimmeren er der vedhæftede filer, så det bliver muligt at lave alle slags intime frisurer. Og de kan også laves i det intime område

absolut glat hud, hvis du ikke bruger nogen dyser. Alt dette gøres smertefrit

Barberer håret perfekt, trækker ikke

Ikke meget pålidelig, nogle gange barberingshovedet

Jeg har to trimmere til Braun SilkFinish FG 1100 bikini-området til bikiniområdet. Jeg købte den første selv for nogle år siden og bar det altid med mig i min taske, bare i tilfælde, men jeg mistede alle dyser fra den.

Inkluderet var en taske til opbevaring, som er meget uheldige strenge og endda binder dem til to knuder, du kan ikke engang tvivle på, at alt snart bliver ubundet, og du bliver nødt til at se over hele posen. Senere brød han langs sømmen og apparaterne flyttede til min makeup taske.

Det andet sæt blev præsenteret for mig til min fødselsdag, jeg besluttede at bruge to trimmere på en gang, for ikke at ændre dyserne, som jeg synes er ret spinkede. Nogle gange flytter noget væk, og du skal finde en stilling, hvor de fungerer, så du ikke vil tage dem af igen - der er plast inde i bjerget.

Dyser to. Den ene er tynd, til at skære små områder, bruger jeg sjældent det, hvis jeg har brug for at let trimme enkelte hår (til højre for trimmeren). Den anden er til barbering af større områder.

Til hende i sættet var dyser, der regulerer længden af ​​klippet hår. Hvor meget hver af de nederste millimeter - jeg kan ikke sige sikkert, da det ikke er skrevet på bunden. Ca. en halv og en halv centimeter.

De klæder sig og tager afsted meget let.

Dette mirakel virker på AAA-batterier. Griper hende i lang tid. Selvom jeg ikke bruger enheden meget ofte. Jeg bruger ofte cremer eller epilatorer, men ved dacha hjælper Braun SilkFinish trimmer mig meget godt. Du kan altid fjerne dem uventet, og som altid på det forkerte tidspunkt dukkede hår op på benene. Håret trimmeren trækker ikke, selv om det ikke altid barberer første gang. Generelt, en god enhed, meget lettere liv.

Jeg har hørt mange gode anmeldelser om trimmer til øjenbryn og endelig fik jeg mig! Meget praktisk at bruge! At give øjenbryn med pincet er smertefuldt, så nu vil trimmeren altid komme til undsætning! Men der er en ting, men du skal være meget forsigtig med det, ellers kan du forblive uden øjenbryn! Uden dygtighed er det bedre ikke at nærme trimmeren. Det virker fra et "lille" batteri (AAA). Trimmeren er også god, fordi den kan bruges til at fjerne hår, der vokser fra en muldvarp (med en razor, pincet eller pincet, kan du ikke røre dem). For folk der er bange for den mindste smerte, hjælper en trimmer meget!

Købt denne trimmer for at bringe skønhed. Pakken indeholder en taske, flere dyser, stenciler, børste. Indtrykene er meget positive. Der er 2 tips, hvor du kan klippe hårene under 5 mm, under 8 mm. Og pinhead er bare en opfindelse. Barber altid tørt. Der er ingen ledninger, stikkontakter. I lang tid viser det sig - du har brug for dygtighed, men en meget flot og smuk haircut.

Denne ting kaldte en trimmer, jeg modtog en fødselsdagsgave. Ved første øjekast kan det virke underligt, hvordan en sådan lille ting kan hjælpe i så sart, som barbering. Men som det viste sig, kan det! Og med klare fordele i forhold til en almindelig barbermaskine.

For det første fungerer trimmeren fint og kun på et batteri. For det andet er det kompakt og passer i enhver kosmetisk taske. For det tredje er dets brug smertefri, og vigtigst af alt, efter det er der ingen tegn på irritation på huden.

Generelt er trimmeren absolut nødvendig for hver pige for altid at have glat hud i det intime område.

Braun FG 1100 SilkFinish i Moskva

i 37 onlinebutikker

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

i 1 online butik

Prisen på braun fg 1100 silkefinish i Moskva butikker

På stedet kan du vælge braun fg 1100 silkefinish efter egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Moskva online-butikker. Køb braun fg 1100 silkefinish billig (inklusiv på kredit) er nemt! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Moskva.

Anmeldelser af Trimmer Braun FG 1100

 • Braun FG 1100 trimmer 1 499

Desuden:

ACS garanti: 24 måneder.

Mest populære anmeldelse

 • Værdighed jeg bruger omkring et år. Meget nem at håndtere og kompakt (hele tiden bærer jeg i håndtasken).
 • Ulemper Meget skrøbeligt materiale, hvorfra kroppen er lavet. Efter seks måneders brug, når du skiftede dyser, begyndte plastikstykker fra kroppen på fastgørelsesstedet at bryde ned og falde af. Nu er denne grund blevet ubrugelig.

Alle anmeldelser 127

 • Fordel nr
 • Ulemper En vedvarende ulempe
 • Kommentar Efter at have læst mange anmeldelser om denne trimmer, besluttede jeg at købe det selv, selvfølgelig positivt! Generelt ubrugelige ting! Fragilt materiale, okay, to dyser blev skrevet om det, det er ikke klart, hvorfor de overhovedet behøver at trimme håret, trimmeren ville bruge til zonen bikini, barberer ikke helt, hårflasker, det gør ondt, selv til blodet! Ikke tilfreds med købet, jeg råder ikke nogen.
 • Fordele kompakte
 • Ulemper fra et sådant selskab og prisen forventes mere, ikke så varmt. efterlader en "pindsvin", barberer ikke glat og trækker hår. Jeg ville have kendt - jeg ville have købt veet til 1000 p.
 • Kommentar anbefaler ikke at købe, du kan finde billigere præcis denne kvalitet.

Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

Du kan annullere gaven inden slutningen af ​​dagen.

 • Dignity Dimensions
 • Ulemper Den største ulempe - knivskarphed var nok til ikke mere end 5 anvendelser. Hårene klamrer sig, ikke skære, men bryde ud. Ægte trimmer. Jeg forventer ikke denne kvalitet fra Braun.
 • Kommentarer Jeg anbefaler ikke at købe, medmindre du skal dubbe deres øjenbryn, for alt andet er ikke en passende ting!

Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

Braun FG 1100

Freak-rank

Fordele / ulemper

Ekspertanmeldelser

Husholdningsapparater

Braun FG 1100 SilkFinish trimmer til hårfjerning i prikket mode og frisørsave i online-butikken. Beslutningen om at købe tog ikke straks. Enheden synes at være billig, men jeg ville ikke kaste penge væk. På billedet ser det ud til at være ret miniature og kortlivet, men firmaet Braun er en fremragende producent af alle typer teknologi, og det er det, det købte. Læs mere

Brugeranmeldelser

Yandex

Købt i 2012. Og her, med uregelmæssig brug, var enheden i næsten tre år. Jeg føler, at dette ikke er nok, moderne enheder bør vare længere. Jeg leder efter en anden udskiftningsmodel. Læs mere

 • 1. Brugervenlighed. ; 2. Barbering uden hudirritation.
 • 1. Livstid. ; 2. Bygg kvalitet. ; Efter et stykke tid, men snarere hurtigt, fejler den primære vedhæftning (årsagen er ikke klar), så begynder den at virke op og vedhæfte spidsen til punktfjernelse. Nu selv rengøring, batteri udskiftning hjælper ikke, enheden bare buzzes.

Cool enhed

Jeg kan godt lide den praktiske ting, jeg anbefaler! Jeg bruger kun en lille dyse til at trimme hendes øjenbryn, og at hun renser næsens hår perfekt! ☺️ Den anden dyse var ikke nyttigt for mig personligt, men jeg er meget glad, men det kan jeg ikke, som det er skrevet ovenfor, jeg også bærer det overalt med en kompakt ting i kosmetologen stedet! Læs mere

Kvinders Braun FG 1100 Bikini Styler trimmer

Erhvervet Braun FG 1100 Bikini Styler. Jeg vil gerne sige, at denne maskine er bare en god ting. Til bikini zone størrelse lige højre. Og prisen er lav, du kan skzat. Jeg bruger kun hoveddysen til bikiniområdet. Hvis du ikke bærer propper, så er det ved hjælp af et blåt blad, så i bikiniområdet barberer det godt nok, der er ingen børste tilbage. Det forårsager ikke irritation, i modsætning til barbermaskiner, selvom det berører huden. Jeg anbefaler ikke at bruge det overalt, bortset fra i delikate steder. Læs mere

 • Pris, kompakt størrelse, håndtaske
 • Ikke egnet til hårdt hår

Braun FG 1100 SilkFinish

Ulemper: Jeg var ked af det, det er allerede klart, at jeg i denne form ikke behøver det. Faktum er, at vedhæftningerne ikke fanger håret fra roden, og derfor er hårklippet længere. Det vil sige til dysen 5 mm - det er næsten 1 cm. Jeg kan ikke forestille mig, hvem der vil gå med 1 cm. Hvis du bare bruger en trimmer uden en dyse - under nul - så er det kun, hvis du skal skære figuren. Og jeg havde lige en lang. Læs mere

 • Jeg var ked af det, det er allerede klart, at jeg i denne form ikke behøver det. Faktum er, at vedhæftningerne ikke fanger håret fra roden, og derfor er hårklippet længere. Det vil sige til dysen 5 mm - det er næsten 1 cm. Jeg kan ikke forestille mig, hvem der vil gå med 1 cm. Hvis du bare bruger en trimmer uden en dyse - under nul - så er det kun, hvis du skal skære figuren. Og jeg havde lige en lang. Hvis alt er skåret til nul, er det meget nemmere med en almindelig barberkniv: fordi med en normal barbermaskine.

Præsenteret 4 år siden (købt på Savelovsky marked). De første to år nydt hver anden dag. Nu bruger jeg sjældnere, men i denne tid var der ingen problemer, det brød ikke. Kun påskriften er lidt slidt. Meget praktisk at tage med dig. Læs mere

Trimmeren til en bikini zone af Braun SilkFinish FG 1100

Pleje af din krop er altid god. For den kvindelige halvdel er denne besættelse nødvendig for ikke bare at se godt ud, men også at føle sig selvsikker. Der lægges særlig vægt på kvinders hudtilstand. I kampen mod uønsket vegetation ved hjælp af forskellige metoder og enheder. En af disse er Braun SilkFinish trimmeren. På grund af dets egenskaber er det populært. Hvad er dens fordel? Hvordan man bruger og hvordan man plejer enheden, så den varer lang tid?

Funktioner af enheden

Omsorg for et bikiniområde kræver en særlig tilgang. Faktisk i denne del af kroppen er huden følsom nok, og en traditionel barbermaskine kan forårsage yderligere irritation. Hertil kommer, at barberhovedets størrelse ikke altid er passende i størrelse. På hårdt tilgængelige steder lider kvaliteten af ​​hårfjerning ofte. Andre metoder til depilering (cremer, epilatorer) kan ikke være egnede og forårsage allergiske reaktioner eller smerter. I dette tilfælde skal du bruge en braun bikini trimmer er bedst.

På grund af tilstedeværelsen af ​​batterier kan enheden bruges uden ubehagelige ledninger. At passe dig selv behøver ikke at kigge efter magt.

Du kan arbejde med enheden på et hvilket som helst passende sted. Et batteri varer i 1,5 timers kontinuerlig drift. Hvis du køber batterier, elimineres problemet med udskiftning af batterier automatisk.

Det er bedre at købe en trimmer, der kører på et batteri med en ladningsindikator - det gør det nemmere at styre processen.

Enheden har flere dyser i konfigurationen:

 • Trimmer.
 • Dysebegrænser.
 • Combs til korrektion af hårlængde 5 og 8 mm.
 • Runde hoved for at pege på enkelte hår.

Derudover er der en speciel taske, hvor du kan opbevare selve apparatet og dets tilbehør. Ved hjælp af en speciel rengøringsbørste rengøres arbejdsfladen fra små villi. Derudover kan vand bruges til at pleje enheden.

Trimmer kvinden har plastikhuset og en bekvem form. Enheden er lille - 150 gram, så den er meget manøvrerbar og giver dig mulighed for at arbejde selv på steder, der er svært tilgængelige. Ved hjælp af en speciel dyse er der mulighed for en "våd" barbering til særlig følsom hud.

Hvordan man bruger?

Som det fremgår af anmeldelser af kvinder, der har prøvet trimmeren Brown, overstiger resultatet af brugen alle forventninger. Brug af en lille dyse og et afrundet hoved til at fjerne selv et enkelt hår er ikke noget problem. For at opnå maksimale resultater skal du overholde følgende regler for brug:

 • Før proceduren er det ønskeligt at forberede hår og hud. For at gøre dette kan du tage et brusebad og anvende en let skrubbe, som fjerner de hornede epidermier og eventuelt indgroet hår.
 • Derefter skal du installere den ønskede dyse på bikini trimmeren. Der er en længde på 5 og 8 mm. For elskere af meget korte hårklipp er der mulighed for at bruge enheden uden vedhæftede filer. I så fald forbliver en meget kort længde.
 • Apparatets bevægelser skal rettes mod hårets vækst. Dette giver mulighed for at fange og løfte al vegetation, selv tæt på huden. I fremtiden forsvinder problemerne med indgroet hår.
 • Efter at have skabt det ønskede hårklipp, skal du installere en afrundet punktvedhæftning og fjerne enkelte hår. Dyserne fjernes ved at dreje til siden (pil på enheden).
 • Efter proceduren anvendes en beroligende creme for at undgå irritation.

Ved hjælp af Braun SilkFinish FG 1100 er det nemt at skabe de mest stilfulde og usædvanlige hårklipp i det intime område. Den T-formede dyse trimmer vil bidrage til at skabe præcise linjer til specielle muligheder.

Hvordan forlænges livet?

For at anordningen til bikini zone skal tjene i lang tid og uden fejl, er det nødvendigt at tage sig af det ordentligt:

 • Under drift og opbygning af et hårklipp skal du bruge en børste, og efter færdiggørelse er det nødvendigt at skylle det under rindende vand.

Det skal bemærkes, at Brown trimmeren ikke kun kan bruges til intim hygiejne, men også øjenbrynformning. Til de kvinder, der ikke knuser håret, men hent det op - det er den bedste løsning.

Brun trimmer til bikini: egenskaber, fordele og anvendelsesmuligheder

For at tage vare på dig selv hjemme var let og tog ikke meget tid, er det vigtigt at vælge de rigtige værktøjer og kosmetik. Da bikini depilation er en procedure med egne egenskaber og vanskeligheder, skal en hårfjerningsanordning være specielt designet og fremstillet til det.

Braun SilkFinish FG 1100 trimmeren har etableret sig som ideel til den delikate zone, derfor er det efterspurgt og populært hos kvindelige kunder.

Før du beslutter dig for at købe en epilator til en bikini zone, skal du kende dens funktioner og egenskaber samt forstå, hvordan du bedst kan bruge enheden. Så købet vil være nyttigt, og effekten af ​​procedurerne i lang tid at behage kvinden.

Beskrivelse og egenskaber ved enheden

I dag er markedet for små husholdningsapparater fulde af epilatorer af forskellige virksomheder, størrelser, formål og konfigurationer. Den brune trimmer adskiller sig imidlertid fra de fleste apparater, idet den er beregnet til følsom og delikat hud i bikiniområdet. Den er lavet i form af et afrundet håndtag, som passer komfortabelt i din hånd og giver dig mulighed for at nå dybe bikiniområder.

Braun SilkFinish FG 1100 trimmeren har dyser til at skære og fjerne hår i pakken, fordi fjernelse fra roden kun er mulig, hvis hårene har en vis længde. Denne tilstedeværelse af dyser giver dig også mulighed for at lave forskellige frisurer, for eksempel en gennemsnitlig bikini eller den brasilianske version. Pakken indeholder følgende elementer:

 • Hårfjerningsmundstykke med rod (2,5 cm bred);
 • punkt vedhæftning til behandling af små hudområder, herunder på ansigtet (bredde 6 mm);
 • dyser, jakobsmuslinger, der gør det muligt at trimme hårets længde til 3-5 mm.

Alle dyser er nemme at vaske under rindende vand og kræver ikke særlig pleje. Trimmeren er drevet af konventionelle AAA-batterier.

Et vigtigt træk ved den brune trimmer er, at depilationen kan gøres på både tør og våd hud, da det vil være mere bekvemt og behageligt for kvinden selv.

Sådan vælger du en god epilator

For at købe en højkvalitets apparat og nyde fordelene i lang tid, bør du kontakte enhver hardware- og elektronikforretning. Braun SilkFinish FG 1100 trimmer er meget populær hos kunderne, så det bliver nemt at finde det. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne nuancer:

 • Kontroller det komplette sæt af enheden, så alle dyserne, dækslet og dækslet er tilgængelige;
 • at teste trimmerens arbejde og forsøge forskellige tilstande;
 • se al dokumentation og husk at tage checken.

Kompetente salgsassistenter udfører alle disse handlinger uafhængigt i nærhed af køber og uden påmindelse. Men så du ikke behøver at fortryde købet og ikke returnere det inden for garantiperioden, er det bedre at straks sørge for, at udstyret er færdigt og fungerer.

Funktioner ved brug af trimmeren til bikini

Epilatoren Braun FG 1100 har en række fordele i brug i sammenligning med lignende modeller af andre firmaer. Blandt de vigtigste fordele er:

 • vandtæt sag, som gør det muligt at udføre proceduren i badeværelset eller under brusebadet;
 • Kvaliteten af ​​hårfjerning, der kun kræver en enkelt behandling af et enkelt hudområde
 • batteridrift, hvilket eliminerer behovet for at kigge efter en strømkilde;
 • universalitet - evnen til at bruge til bikini zonen, samt at fjerne hår fra ansigtet (antenner, øjenbryn);
 • brugervenlighed og den minimale mængde tid, der kræves for proceduren.

Med så mange fordele gør Braun FG 1100 trimmeren en nyttig og populær enhed, der er efterspurgt blandt piger, der foretrækker at tage sig af sig selv hjemme. Desuden betaler omkostningerne ved enheden efter nogle få måneder, hvor der er en besparelse på salonaffald.

Trimmeren kan ikke bruges til at fjerne hår fra hænder og fødder, da det hurtigt bliver værdiløst fra en sådan udnyttelse. Kun tynde hår på følsom hud kan fjernes med denne maskine.

Brugeranmeldelser af Trimmer Braun FG 1100

Catherine, 26 år gammel

I lang tid fjernede jeg mit hår i bikiniområdet i skønhedssalonen og havde ikke andre personlige plejeindstillinger. Indtil en ven rådede mig til at købe Braun trimmer specielt til intim depilation. Jeg købte enheden og fortryder ikke købet. På en hvilken som helst dag jeg har brug for, fjerner jeg hurtigt og effektivt de ekstra hår og jeg er tilfreds med resultatet. Epilatoren er behagelig, letvægts, har flere tips til forskellige lejligheder. Selvom jeg kun bruger to. Jeg har brugt det i et halvt år, der var ingen problemer.

Jeg købte min første Braun FG 1100 for et par år siden, men jeg rejste ofte dyserne, og det gik hurtigt i orden. Broken mount til vedhæftede filer. Men det var en så bekvem enhed, at jeg købte den samme. Jeg bruger kun en bred bikini top, men denne funktion er nok for mig. Resten - den perfekte epilator, stille, komfortabel, kompakt. Hvis pludselig denne også bryder, vil jeg købe den samme, især da det er billigt i forhold til andre modeller.

Instruktioner: Kvinde trimmer Braun FG 1100 SilkFinish

Beklager, produktet er i øjeblikket udsolgt.

Yderligere oplysninger i kategorien Epilator:

Fabrikanten forbeholder sig ret til at foretage ændringer i produktets design, design og udstyr: Kvinder trimmer Braun FG 1100 SilkFinish. Tjek venligst produktoplysninger med oplysninger på producentens officielle hjemmeside.

Faktisk i afsnittet "Epilatorer i Krasnoyarsk"

Vi ved alle meget godt, hvor smuk, delikat, glat hud er værdsat i vores tid. For at opretholde det i en tilstand, der ville opfylde moderne standarder for skønhed og æstetik, er det nødvendigt med jævne mellemrum at udføre procedurer for ernæring, hudforyngelse og epilering. Ingen moderne ung pige vil ikke tillade sig at være skødesløs i et sådant spørgsmål. Og her kommer et sådant apparat som en epilator til undsætning. Der er selvfølgelig andre metoder til hårfjerning, men de betragtes allerede forældede, uproduktive og i nogle tilfælde endda skade følsomme, delikate hud. Takket være epilatoren, der opfylder niveauet for moderne teknologi, kan du altid tage sig af dig selv og samtidig holde din hud blød, glat og sund.
Krasnoyarsk online butik "Laukar" tilbyder højkvalitets epilatorer til lave priser. Brug onlinebutikken "Laukar", og du vil lære, hvor nemt, hurtigt og vigtigst billigt du kan købe husholdningsapparater og elektronik.

Trimmeren til en bikini zone af Braun SilkFinish FG 1100

Pleje af din krop er altid god. For den kvindelige halvdel er denne besættelse nødvendig for ikke bare at se godt ud, men også at føle sig selvsikker. Der lægges særlig vægt på kvinders hudtilstand. I kampen mod uønsket vegetation ved hjælp af forskellige metoder og enheder. En af disse er Braun SilkFinish trimmeren. På grund af dets egenskaber er det populært. Hvad er dens fordel? Hvordan man bruger og hvordan man plejer enheden, så den varer lang tid?

Funktioner af enheden

Omsorg for et bikiniområde kræver en særlig tilgang. Faktisk i denne del af kroppen er huden følsom nok, og en traditionel barbermaskine kan forårsage yderligere irritation. Hertil kommer, at barberhovedets størrelse ikke altid er passende i størrelse. På hårdt tilgængelige steder lider kvaliteten af ​​hårfjerning ofte. Andre metoder til depilering (cremer, epilatorer) kan ikke være egnede og forårsage allergiske reaktioner eller smerter. I dette tilfælde skal du bruge en braun bikini trimmer er bedst.

På grund af tilstedeværelsen af ​​batterier kan enheden bruges uden ubehagelige ledninger. At passe dig selv behøver ikke at kigge efter magt.

Du kan arbejde med enheden på et hvilket som helst passende sted. Et batteri varer i 1,5 timers kontinuerlig drift. Hvis du køber batterier, elimineres problemet med udskiftning af batterier automatisk.

Det er bedre at købe en trimmer, der kører på et batteri med en ladningsindikator - det gør det nemmere at styre processen.

Enheden har flere dyser i konfigurationen:

 • Trimmer.
 • Dysebegrænser.
 • Combs til korrektion af hårlængde 5 og 8 mm.
 • Runde hoved for at pege på enkelte hår.

Derudover er der en speciel taske, hvor du kan opbevare selve apparatet og dets tilbehør. Ved hjælp af en speciel rengøringsbørste rengøres arbejdsfladen fra små villi. Derudover kan vand bruges til at pleje enheden.

Trimmer kvinden har plastikhuset og en bekvem form. Enheden er lille - 150 gram, så den er meget manøvrerbar og giver dig mulighed for at arbejde selv på steder, der er svært tilgængelige. Ved hjælp af en speciel dyse er der mulighed for en "våd" barbering til særlig følsom hud.

Hvordan man bruger?

Som det fremgår af anmeldelser af kvinder, der har prøvet trimmeren Brown, overstiger resultatet af brugen alle forventninger. Brug af en lille dyse og et afrundet hoved til at fjerne selv et enkelt hår er ikke noget problem. For at opnå maksimale resultater skal du overholde følgende regler for brug:

 • Før proceduren er det ønskeligt at forberede hår og hud. For at gøre dette kan du tage et brusebad og anvende en let skrubbe, som fjerner de hornede epidermier og eventuelt indgroet hår.
 • Derefter skal du installere den ønskede dyse på bikini trimmeren. Der er en længde på 5 og 8 mm. For elskere af meget korte hårklipp er der mulighed for at bruge enheden uden vedhæftede filer. I så fald forbliver en meget kort længde.
 • Apparatets bevægelser skal rettes mod hårets vækst. Dette giver mulighed for at fange og løfte al vegetation, selv tæt på huden. I fremtiden forsvinder problemerne med indgroet hår.
 • Efter at have skabt det ønskede hårklipp, skal du installere en afrundet punktvedhæftning og fjerne enkelte hår. Dyserne fjernes ved at dreje til siden (pil på enheden).
 • Efter proceduren anvendes en beroligende creme for at undgå irritation.

Ved hjælp af Braun SilkFinish FG 1100 er det nemt at skabe de mest stilfulde og usædvanlige hårklipp i det intime område. Den T-formede dyse trimmer vil bidrage til at skabe præcise linjer til specielle muligheder.

Hvordan forlænges livet?

For at anordningen til bikini zone skal tjene i lang tid og uden fejl, er det nødvendigt at tage sig af det ordentligt:

 • Under drift og opbygning af et hårklipp skal du bruge en børste, og efter færdiggørelse er det nødvendigt at skylle det under rindende vand.

Det skal bemærkes, at Brown trimmeren ikke kun kan bruges til intim hygiejne, men også øjenbrynformning. Til de kvinder, der ikke knuser håret, men hent det op - det er den bedste løsning.

Braun FG 1100 SilkFinish - køb til den bedste pris

Priserne i online butikker:

Styler til bikiniområdet fjerner omhyggeligt håret takket være et ultra-præcist hoved, der garanterer en hurtig snit og pæn form. Takket være de to kamme kan du perfekt trimme hårene i samme længde. Styler kan også bruges til at modellere øjenbrynene.

kvindelige trimmer; forme øjenbryn, styling i bikiniområdet; hastigheder 1; vaskbart hoved; ingen baggrundsbelysning brug af skum - er; batteristrøm (batterilevetid 120 min). Dyser: til barbering, til punktfjernelse, dyse-trimmer, dysebegrænser. Komplet sæt: børste til rengøring, beskyttelsesdæksel, etui.

Type: kvindelige trimmer; Udnævnelse: Formning af øjenbryn, styling i bikiniområdet; Antal hastigheder: 1; Epilerende hoved: med mulighed for vask; Anvendes med anvendelse af skum: is; Fødevarer: fra akkumulatoren; Batteri: Batterilevetid 120 minutter; Baggrundsbelysning: nej; Dyser: til barbering, til punktfjernelse, dyse-trimmer, dysebegrænser; Inkluderet: rengøringsbørste, beskyttelsesdæksel, taske; Yderligere oplysninger: Drevet af AAA batteri (1.5V) - 1 stk, 2 dyser til podr

Type: elektrisk barbermaskin til kvinder; Serie: Silke-epil; Formål: Trimning af bikiniområdet Antal hastigheder: 1; Strømforsyning: 1 x AAA (LR 03), lysnettet; Rengøringsbørste: der er; Antal dyser: 4; Inkluderet: rengøringsbørste, beskyttelsesdæksel; Yderligere oplysninger: Dry Shave; Removable Trimmer;

Acne og irritation efter barbering - effektive behandlinger

6 bedste voksstrimler til depilation