Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner

+ 60 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Fantastisk væske! Rakemaskinen er altid som ny! Lugt stadig noget nyt opfundet, citron fodret op.

Tak!

Kommentaren vil blive offentliggjort.
efter moderering

Om produktet

karakteristika

Når du køber dette produkt, får du det

Lavet en ordre inden kl 20.00? Lever i morgen

Fundet billigere? Reducer prisen!

Installer, konfigurer, vis, træne. Tilføj tjenester

Kan du ikke lide købet? Udveksle uden problemer.

Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner

Du kan købe Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner i M.Video butikker til en overkommelig pris. Braun CCR 2 elektrisk barbermaskinerens renere: beskrivelse, foto, specifikationer, kundeanmeldelser, brugsanvisning og tilbehør.

Udskiftelig patron Braun CCR 4 Rengør forny

Dette produkt er endnu ikke bedømt.

Lignende produkter

Udskiftelig patron Braun CCR 2

Udskiftelig patron Panasonic WES035K5.

Udskiftelig patron Philips JC302 / 50

Udskiftelig patron Philips JC305 / 50

Beskrivelse Udskiftbar patron Braun CCR 4 Clean forny

Udskiftelig patron BRAUN CCR 4 Rengør Renew er designet til rengøring af systemer i barberingskomplekser BRAUN. Pakken indeholder 4 flytbare selvrensende systemkassetter. Brug af disse patroner giver dig mulighed for effektivt at fjerne de resterende hår og snavs fra apparatets barberingsdele.
BRAUN CCR 4 Rengøringssæt Fornyelse indeholder et rengøringsvæske, der desuden har en smøreeffekt. Også indeholdt i væskens sammensætning er alkoholbaserede stoffer, der desinficerer overfladen og fjerner bakterier. Dette giver dig mulighed for at øge barberhovedets levetid.

 • Vurder den generelle kvalitet af beskrivelsen.
 • Vurder kvaliteten af ​​produktbilleder
 • Vurder fuldstændigheden, kvaliteten og tilgængeligheden for at forstå de oplysninger, der er angivet i egenskaberne
 • Hvad mangler i varebeskrivelsen

Nøglefunktioner

Har du fundet en fejl i beskrivelsen?

Vælg teksten med fejlen, og tryk på Ctrl + Enter eller skriv til os.

Braun CCR4 Rengøringsbeholder Selvrensende patron forny

fra 2450 til 2799

Model: CCR4 Clean forny

Producentkode: 81387128

Produkttype: Shaver Tilbehør

beskrivelse

Video Anmeldelser (3)

Braun Clean og Recharged selvrensende system

Sådan ændres Braun Clean Forny patroner CCR2 og CCR3

Tilbehør Philips Jet Clean HQ200 / 50 - barberingsrørvæske

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (2)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Patron Braun CCR4 Rengør forny

sted
pengeløs
Visa / MasterCard

 • beskrivelse
 • karakteristika
 • anmeldelser

beskrivelse

Patron Braun CCR4 Rengør Fornyelse vil hjælpe med at gøre barberingsproceduren perfekt. Hvis du er heldig at have en barbermaskine, der tilhører en af ​​disse serier: Serie 7, Serie 5, Serie 3, brug model 7690.7664, 7515, 5895, 5790, 5897, du skal bruge en sådan patron. Hvad er det for? Alle ovennævnte barbermaskiner er udstyret med et genopladnings- og rengøringssystem. Forny - en moderne enhed til pleje af en barbermaskine. Hvilket godt er dette system? Det oplader, renser, smører den elektriske barbermaskin. Og alt dette - uden din deltagelse. Den særlige formel i løsningen fjerner hår - du får et fremragende rengøringsresultat.

Køb Braun CCR4 Clean Forny - køb et tilbehør til dette system. Udskiftelige patroner er nødvendige, så det kan fungere. Glem ikke at skifte patroner til tiden. Patroner er bekvemme og kompakte, de kan opbevares på badeværelset. Deres vigtigste træk er alkoholiske væsker i sammensætningen, som følge af, at rensning dræber 99% af mikrober. Hvornår skal jeg udskifte patronen? Hvis niveauindikatoren er konstant rød, er den resterende væske i patronen tilstrækkelig i ca. 5 cyklusser. Blinker indikatorlampen rødt? Patronen skal udskiftes. Vi tilbyder et sæt 4 patroner, hvilket er nok i lang tid. Pris CCR4 Rengør Fornyelse er acceptabelt.

Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner: Funktioner og brugsfunktioner

Vask og rengøring af barbermaskinen giver dig mulighed for at opretholde effektiviteten, samt at forlænge enhedens levetid. Derfor er det fra den første købsdag vigtigt at forstå, hvordan enheden skal betjenes i fremtiden. Dette skal gøres regelmæssigt og korrekt, så barbermaskinen vil tjene i mange år og fungere ordentligt.

Virksomheden Braun for sin barberkniv CCR 2 producerer og producerer en speciel væske til selvrensende enhed. Den sælges i form af en patron med en speciel løsning, så du kan rense alle dele af den elektriske enhed korrekt og effektivt og holde dem i funktionsdygtig stand. For at købe en Braun CCR 2 elektrisk barbermaskinerens renere, er det vigtigt at forstå funktionerne i dets valg og brug.

Væskeegenskaber og fordele

Braun CCR 2 shaverpatronen er fremstillet i Irland og er en lille beholder, der indeholder en løsning indeni. Sammensætningen af ​​væsken på fabrikantens anmodning omfatter et hygiejnisk stof med tilsætning af alkohol samt smøremidler og aromatiske stoffer. Det effektivt rengør og pålideligt beskytter alle dele af den elektriske enhed.

Anvendelsen af ​​en sådan væske til vask og rengøring af et elektrisk apparat har flere vigtige fordele:

 • Alkoholindholdet i opløsningen renser effektivt og nemt net, blade og andre dele af håret eller rester af kosmetik;
 • væske har smøringsegenskab, hvilket forhindrer fejl i dele og dele af enheden;
 • kan bruges efter hver barbering i stedet for rengøring med almindeligt vand og kan anvendes hver 3-4 gange som et profylaktisk middel;
 • En patron er nok til 30 rengøringsprocedurer, der er, kan du købe og bruge en til to måneder, afhængigt af antallet af gange, for anvendelse af en barbermaskine.

På trods af prisen på patronen med væske til rengøring, vil den regelmæssige brug spare dele og elementer på enheden, og disse besparelser er meget vigtigere end omkostningerne ved løsningen. Baseret på dette antal fordele, foretrækker mange mænd at anvende en kompetent og korrekt måde at rense deres barbermaskine på.

Hvordan man vælger og bruger en renere

Køb en patron med en væske til en elektrisk barbermaskin Brown på to måder: i butikkerne af husholdningskemikalier og kosmetik, eller via internettet. For ikke at få en falsk, men for at få præcis høj kvalitet og god væske, skal du forstå, at det ikke er billigt overhovedet. Og hvis nogen tilbyder at sælge patronen Clean Forny for "pennies", det er bedre ikke at gemme på denne måde.

At vide præcis barbermærket og navnet på væsken, kan du bestille det gennem online butikker og få det leveret til dit hjem. Det er vigtigt at finde et pålideligt websted, der sælger mærkevarer, og der er en lav chance for at få en falsk. Patronens nominelle volumen skal være 170 ml. Når du køber det er også vigtigt at stifte bekendtskab med sammensætningen af ​​rensevæske, fordi der ud over den alkohol, den indeholder aroma, kan du vælge den, der vil være mest underholdende.

For at rense barbermaskinen skal en udskiftelig patron indsættes i en speciel stativ, hvor den normalt oplades. Braun CCR 2 har en speciel selvrensende tilstand, der skal tændes, når den er installeret på rensevæskepatronen. Efter proceduren tørrer enheden ud og vil være klar til brug igen.

Når væsken i patronen bliver tilstoppet og stopper at udføre sine funktioner, kan den drænes og en ny opløsning tilsættes til beholderen. Selvom det er nemmere og hurtigere at købe en anden patron.

Brugen af ​​en særlig væske til rengøring af en elektrisk barbermaskine er således let og bekvemt, og hjælper også med at bevare dets funktionalitet og ydeevne i mange år.

Desuden gør brugen af ​​en særlig løsning i patronen det muligt at glemme de smertefulde procedurer og forsøg på at rengøre enheden, alting sker nemt og uden for meget besvær. Derfor vælger mange mænd denne mulighed og bekymrer sig ikke om deres rakbladets tilstand.

Damir.rf

Braun til rengøring af barbermaskiner bruger Clean-systemet Oplad eller Rengør Forny. For hver serie af barbermaskiner står for rengøring din barbermaskine. Braun shaverpatroner er de samme: CleanRenew Refills CCR2.

En CCR-patron varer ca. 30 barberingscykler.
Når en speciel indikatorlampe lyser på CleanCharge eller CleanRenew-enheden, skal du passe på at købe en ny patron.
Prisen på to patroner til Braun barbermaskine: 400 - 600 gnid. (6 - $ 10 for en).

Braun fastslår, at væsken består af et hygiejnisk stof med tilsætning af alkohol, aromatiske og smørende stoffer. For CR-patroner er holdbarhed ikke fastslået, da de indeholder for det meste alkohol.
Sandt er rensevæsken mindst 90% alkohol. Alkohol bruges til at skylle barbermaskets tarm (knive og masker), så metaldelene ikke ruster, og rengøringsvæsken forsvinder hurtigt fra barbermaden. De resterende 10% af rengøringsvæsken falder på duften med lidt lugt.

Rengøringsvæske i braun razorpatroner. 12 påfyldninger til Braun CCR3 CCR2.

 • Skyl patronen med vand under vandhanen, tag den beskidte væske ud.
 • Hæld en dosis (170 ml) speciel væske ind i braunpatronen.

Pris $ 34-36 pr. Flaske, beregnet 12 genfyldninger. dvs. $ 3 for 1 refill patron til en barbermaskine. Med andre ord, allerede to til tre gange billigere. Men det vigtigste, måske i den anden: det er lettere at holde en sådan flaske hjemme, væsken der er nok til 1 års rensning.

Der er en endnu mere økonomisk mulighed.
Køb alkohol (95% antiseptisk opløsning) og fyld dem med en patron til en barbermaskine.
Prisen på alkohol danner omkostningerne ved tankning. Afhængigt af beholderens volumen er prisen 30-40 rubler. (1,0 - 1,3 $) på en braun patron.

Jeg tror, ​​det vil ikke være svært at finde alkohol.
Der er flasker på 100 ml, og du kan købe en dåse af alkohol til 5 liter.

Skolepige faldt fra husets 22. etage på den første skoledag

I Zelenograd undersøge omstændighederne ved døden af ​​en 13-årig elev af skolen №852.

En teenagers krop blev fundet mandag den 3. september under vinduerne i bygning 1113, der ligger på Boldov Creek Street. Som en kilde i retshåndhævende myndigheder fortalte Infoportal, faldt den studerende fra den fælles balkon på 22. etage. Dette skete kl. 15:45. Fra hans skader døde han på stedet.

Zelenograd-afdelingen i undersøgelsesudvalget indledte en straffesag i henhold til artikel 110 i Den Russiske Føderations straffelov (opmuntring til selvmord). Dette er en standardprocedure for sådanne tilfælde, som er nødvendig for at foretage en grundig undersøgelse og fastslå årsagerne til døden hos en mindreårig.

De sociale netværk diskuterer den version, at på tidspunktet for tragedien var drengen med en ven. Han hævdes klatrede på balkonen, men blev ved et uheld slået løs. Officielt er denne version endnu ikke blevet bekræftet.

Vi tilføjer, at 3. september var den første skoledag efter sommerferien. Om morgenen blev højtidelige herskere afholdt i skolerne. Hvorvidt drengen var til stede i klasseværelset på denne dag, er ikke rapporteret. Som det blev kendt for Infoportalu, efter den tragedie, der fandt sted, blev der anmodet om en forklarende note fra klasselæreren.

Braun CCR4 Shaverpatron med rengøringsvæske

Tekniske specifikationer

Kære kunder!

Fabrikanten forbeholder sig ret til at ændre produktets egenskaber, dets udseende og fuldstændighed uden forudgående varsel.

Du kan købe dette produkt i vores butik ved selvforsendelse, samt med levering i Moskva og Rusland.

Hvis varen ikke er tilgængelig, er prisen omtrentlig og kan ændres ved modtagelse af varerne på lageret.

Braun CoolTec CT4s elektriske barbermaskin

Indholdsfortegnelse

Virksomheden Braun har tilsyneladende besluttet, at markedet for elektriske barbermaskiner er blevet for kedeligt - alle de grundlæggende principper har længe været kendt, ingen gennembrudsteknologier er længe blevet opdaget, det er stadig at grille enheden i småblade. Det er nødvendigt "noget sådan" - uventet, forfriskende. Det var muligvis det epithet "forfriskende", der førte Braun-udviklerne til en interessant løsning: Indsæt Peltier-elementet i barberhovedet. Virkningen af ​​overraskelse viste sig at være bemærkelsesværdig, men hvor meget mere nyttigt er det endelige produkt - det er det, vi udforsker nu.

karakteristika

Komplet sæt

Anvendelsen af ​​isa metafor i forbindelse med den største forskel på denne barbermaskine fra de mere traditionelle var let forudsigelig. Tilføj Brauns kærlighed til pakkenes sorte farve - og her er en beskrivelse af designet af Braun CoolTec-boksen.

Pakken indeholder:

 • ordentlig elektrisk barbermaskine;
 • simpel dockingstation med genopladningsfunktion;
 • Strømadapter til docking;
 • vandretaske;
 • rengøringsbørste;
 • smøremiddel med olie til smøring af hovedet;
 • garantikort;
 • instruktioner.

Rejsesagen indeholder kun en barbermaskine, der er ikke mere plads til noget. Denne beslutning i dette særlige tilfælde kan ikke kaldes logisk. For det første fordi det er usandsynligt, at jeg tager noget med mig undtagen for en barbermaskine: Peltier-elementet virker ikke på luften, der er spildt i luften, men alle på samme elektricitet, hvilket reducerede antallet af barberingssessioner betydeligt uden genopladning. Og for det andet, fordi det er nødvendigt at tage med dig ikke kun strømforsyningen, men også docking stationen - Braun CT4s kan simpelthen ikke oplade uden det.

instruktion

Ulejligheden på grund af at manualen er beregnet til 7 modeller og 14 sprog på én gang, var i stand til at minimere Braun. Undervisningen er korrekt oversat til russisk, kort, informativ og afslører fuldt ud enhedens fulde potentiale. Men nogle råd syntes os, lad os sige, mærkeligt. Rådgivningen er f.eks. Ikke at bruge gelen ved våd barbering. Det er klart, at gelen kan vaske smøremidlet fra hovedet hurtigere end rent vand, men fra brugerens synsvinkel ser det ud til, at det ville være mere hensigtsmæssigt at smøre rådene oftere.

ledelse

Der er 2 knapper på barbermaskinen: en til at tænde / slukke / låse / låse op barbermaskinen, den anden til at tænde / slukke for CoolTec-teknologien (det samme Peltier-element). For at låse / låse op skal du holde tasten nede i mere end 3 sekunder.

Der er en anden mekanisk knap på bagsiden, det giver dig mulighed for at skubbe trimmeren.

udnyttelse

uddannelse

Anbefalinger til forberedelse til første brug reduceres til en indikation af, at det ville være rart at lade barbermaden. Som vi skrev ovenfor, kan barbermaskinen kun oplades, når den er installeret i docking stationen. Dette er naturligvis ubelejligt, når du rejser, fordi du skal bære med dig, ikke blot barbermaskinen og opladeren, men også dockingstationen.

Årsagerne til denne beslutning Braun os er ikke helt klar, vi kan kun antage, at manglen på en stik til tilslutning af opladeren i barberhætten er forbundet med kravene til stramhed - denne model giver trods alt mulighed for "våd" barbering. På den anden side forstyrrer Panasonic- og Philips-barbermaskinerne ikke denne våde barbermaskine.

Indikationen af ​​graden af ​​opladning er ret primitiv: mens opladningen er i gang blinker tænd / sluk-knappen grønt, når opladningen er færdig, slukker den, og når opladningen bliver lav, lyser den rødt. Således kan du helt klart fange kun 2 stater: barbermaskinen er fuldt opladet eller skal opkræves.

Anvendelse af

Shaverhovedet er fastgjort stift, kun knive er "flydende". Desuden har denne model ikke alt, men kun gitteret: Den indsnævrede trimmerkniv kombineret med Peltier køleelement pad er fast. Det skyldes tilsyneladende, at det svingende element i Peltier viste sig at være teknisk udfordrende - det er ikke en kniv for dig, en temmelig massiv ting.

Og det er kun toppen af ​​det.

Trimmeren ligner meget Braun Series 3, der anvendes i barbermaskiner: såvel som der, for at bruge den, skal barberkniven ikke holdes vinkelret på hovedets overflade, men parallelt. Generelt kan roderne i CoolTec CT4s ses tydeligt: ​​Dette er en lidt omarbejdet serie 3, kun i et lufttæt tilfælde og udstyret med et hudkølende element.

Det anbefales at rense barberhovedet ved at afbryde det fra barberkroppen og vaske begge åbne hulrum under rindende vand.

Det anbefales også at smøre knivene regelmæssigt, dryppe på hver fedtdråbe og hver 18. måned for at erstatte barberhovedet med en ny. Det er klart, at den sidste anbefaling er baseret på en bestemt "gennemsnitlig" frekvens ved at bruge en barbermaskine, og i virkeligheden kan timingen være anderledes.

test

barbering

Baseret på et rimeligt kompromis mellem kvalitet og varighed af testen, kommer vi til følgende procedure:

 • Den primære testpakke udføres af en person, der vokser med 1 dages, 2 dages og 4 dages stub efter en "model" barbering med en maskine;
 • Efter dette indtryk tjekker den første tester en anden ekspert på sin 2-dages stubbe;
 • Herefter giver en af ​​testerne med et skæg sin afgørelse om funktionaliteten af ​​trimmervedlægget.

4 dag børster

Barbering tog 5 minutter 54 sekunder og medførte ikke noget uventet med undtagelse af køleeffekten - ellers er CoolTec CT4s typisk for serie 3 med alle sine fordele og ulemper. Men et uventet øjeblik kom alligevel frem. Vi havde et helt entydigt indtryk af, at fastheden af ​​en trimmer-type kniv mærkeligt gavn af denne model: problemerne med at "fælde" stædigt ikke ønsker at barbere (eller i det mindste forkorte) lange hår blev markant mindre.

Men selvfølgelig er vores første bekendtskab med CoolTec-teknologien værd at analysere. Kort sagt: det virker virkelig. Vi behøvede ikke at overtale os, at "noget som køling ser ud til at mærke" - nej, køleeffekten er så tydeligt udtrykt, at det er helt urealistisk at ikke se det. En anden ting er, at hvis du (såvel som forfatteren af ​​dette materiale) ikke lider af øget irritabilitet i huden, så fra kategorien "cool!" Denne teknologi flyder jævnt ind i kategorien "cool". Nå, det er sejt. Men Braun Series 3 er ikke længere en meget "aggressiv" barberkniv, så der er stadig ingen hudirritation - som med CoolTec-teknologien og uden den.

Og hvad der ellers var tydeligt mærkbart i slutningen af ​​barberingssessionen (vi husker det længe) er, at køleeffekten over tid bliver lavere og lavere. Og det er klart hvorfor: Der er ingen mirakler i verden, og hvis fra den ene ende af Peltier-elementet koldt er født, så er det fra det andet varmt. Braun forsikrer os om, at der er en slags "varmeakkumulator" i kroppen, som forsøger at holde varmen under barberingen, "frigiver" den kun i slutningen - men tilsyneladende er kapaciteten på denne akkumulator ikke ubegrænset.

2 dages børstehår

Barbering tog 2 minutter 32 sekunder. Som i serien 3, skulle det meste af tiden blive brugt på nakken. Vi bemærkede imidlertid igen, at resultatet generelt var bedre. Har trimmerknivens immobilitet spillet sin rolle igen? Der var ikke noget fald i køleeffekten - tilsyneladende, for at den kunne dukke op, skal du barbere længere.

1 dag børster

Barbering tog 2 minutter 8 sekunder. Barbering var let og behageligt.

Wet Shave

Vi forsøgte både med barbering og kun med vand. Jeg kunne ikke lide det meget med vand: barberhovedet "stikker" til våd hud og glider ujævnt, rykker - endnu værre end tørt. Det er meget behageligt at barbere med gelen, og kvaliteten af ​​barberingen bliver subjektivt højere end "tør". Men tiden er ikke signifikant reduceret.

Anden ekspert, 2-dages børstehår

Barbering tog 2 minutter og 28 sekunder. Den positive effekt af køleeffekten blev vurderet i større grad end den første ekspert.

trimmer

Rigtig standard indbygget trimmer, som enhver anden.

Gratis kommentarer

Vi fortsætter med at teste varigheden af ​​arbejdet fra en ladning i tomgang, dvs. uden barbering. Da der arbejdes i et par minutter, er det tydeligvis ikke en almindelig situation for en elektrisk barbermaskine, og det kan medføre en nedbrydning, det blev besluttet at tænde barbermaden i 5 minutter, hvorefter vi skulle lade det hvile et stykke tid.

Nyligt opladede Braun CoolTec CT4'er med afkøleteknologi tændt modstå 6 iterationer på 5 minutter hver. Derefter slukkede barbermanden sig for afkøling - dette er en normal situation, det beskrives i manualen: Dette sker, når ladningsniveauet bliver mindre end et bestemt beløb. Efter afbrydelse af CoolTec passerede barbermaskinen 3 yderligere iterationer på 5 minutter og slukket i 3. minut af den fjerde iteration.

I sin hånd er enheden god, men vægten mærkes straks. Alligevel er 280 gram ganske meget.

fund

Vi ville ikke sige, at testningen af ​​Braun CoolTec CT4'erne gav os en følelse af hidtil uset glæde (men for eksempel testen af ​​serien 7 forårsagede os). CoolTec teknologi virker virkelig, det er utvivlsomt, uanset hvor svært vi forsøger at trænge ind i dens fordele, kan vi stadig ikke sige noget andet end "dette er en ganske sjov følelse". Selv om det i retfærdighed skal bemærkes, at ingen af ​​eksperterne involveret i testene lider af øget irritabilitet i huden, så vi indrømmer muligheden for, at teknologien simpelthen ikke fandt sit publikum.

På den anden side er CoolTec CT4s ligesom Braun Series 3 generelt en god, anstændig enhed. Sandt nok er han meget tungere end hans "progenitress" - vi mistanke om, at behovet for at fodre Peltier-elementet gjorde det nødvendigt at installere et mere kraftfuldt batteri, og mere magt betyder uundgåeligt mere vægt. Vi er også lidt forvirret af behovet for at bruge en dockingstation til opladning.

Braun ccr 4

Festlige skole linjer blev afholdt i Zelenograd skoler - i år begyndte skoleåret 3. september, siden 1. september faldt i weekenden. Samme dag blev erklæret dagen for mindet om tragedien i Beslan og Solidaritetsdagen i kampen mod terrorisme. Nogle skoler mødte børn uden særlige fester, mens andre gik som sædvanlige: byggestuderende, direktørernes taler, første graders digte og de første skoleopkald.

I skolen 852 (11 mikrodistrict) blev linjen dedikeret til årsdagen for tragedien i Beslan, og de opfordrede alle til at lade hvide bolde komme ind i himlen til minde om de døde. Det har været 14 år siden terrorister greb en skole i Nordossetien og tog 1128 mennesker i gidsler - hovedsagelig kvinder og børn - 331 mennesker døde som følge af terrorangrebene.

I skole 2045 fandt en højtidelig opstilling for førstegradere sted i en sprængt samlingslokale, hvor forældrene ikke passede, og børn begyndte at svage. "Takket være administrationen til den" fantastisk "organiserede ferie for vores børn!" En af forældrene skrev til Zelenograd.ru og talte om denne situation. Forældre forbinder det med placeringen på festivalens festivaler "Flower Jam", som finder sted på dagen for valg af borgmesteren i Moskva om en uge.

Elever i skole 1557 (grundskole og gymnasium, der ikke tæller førstegangere - studerende i bygning 509) gjorde slet ingen hersker. Børnene blev simpelthen samlet på skoleværftet, som også var beskæftiget med telte, og de blev taget til deres kontorer, og forældrene blev bedt om at blive bagved hegnet.

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet