Braun Series 7 7865cc Electric Shaver Review

Siden ungdommen er absolut alle mænd konfronteret med behovet for at fjerne overskydende ansigtshår. Hvert år bliver hårene mere og mere, deres pigmentering er rigere, tykkelsen stiger. Bearbejdningsprocessen bliver en daglig test for huden og tager meget tid.

Der er mange måder at slippe af med unødvendigt hår, men det mest almindelige i øjeblikket er at bruge en barbermaskine. Elektriske barbermaskiner bruger betydeligt færre mænd, fordi Det antages, at disse anordninger ikke kan gøre huden så glat som klassiske skarpe knive. Pris spiller også en vigtig rolle. Få mennesker er villige til at give et betydeligt beløb til en avanceret model af en elektrisk gadget, muligheden for at afprøve hvilke i aktion vil først fremkomme efter køb. De fleste søger altid den hurtigste måde at barbere med minimal hudirritation og minimal omkostninger. Næsten ingen tænker på, hvor mange penge der bruges på skum, cremer og lotioner. Men hvis man ser på det, viser det sig ofte, at det er mere rentabelt at købe en dyrere og avanceret ting, fordi i sidste ende kan det være mindst ikke dyrere, og resultatet af dets anvendelse bliver bedre.
For at hjælpe folk med et valg, sendes mange anmeldelser af teknologi hver dag online. Denne artikel er et af disse materialer og vil blive afsat til en ret interessant model af den syvende serie elektriske barbermaskin fra Braun - 7865cc.

Tekniske specifikationer

Barbersystem: netto;
Barberingsmetode: tør / våd;
Strøm system: batteri;
Batterilevetid: op til 50 minutter;

Braun's Sonic-teknologi, 2 Opti-Foil ™ barberingsmasker, ActiveLift trimmer, SkinGuard hudbeskyttelsesteknologi, 8D flydende barbermaskinerystem (MacroMotion + MicroMotion), CleanCharge rengørings- og genopladningsstation, Precision HeadLock, informationsdisplay, fuld vandtæt.

Leveringspakke, udseende

Heroinen til anmeldelsen er til salg i en sort papkasse, hvis kanter er detaljerede oplysninger om produktet. Her kan du se et billede af barbermaskinen i fuld størrelse og design af barberingsenheden, læs om de vigtigste fordele ved modellen og find ud af oplysninger om producenten.

Særlig kvalitetsemballage er ikke anderledes. Sammen med båndet, som sikrede låget af låget fra fabrikken, fjernede man det øverste lag af karton med udskrivning. Indvendigt er der ingen puderamme. Følgelig overføres alle eksterne påvirkninger perfekt til det indre indhold under transport. Men dette forhindrede ikke enheden i at nå mig sikkert og sikkert.

Pakken indeholder:

1. Elektrisk barbermaskin Braun Series 7 7865cc;
2. Rengør og genoplad stationen&Charge;
3. Rengøring patron;
4. Børste til rengøring af skæreenheden;
5. Netværksadapter;
6. Rejsesag;
7. Instruktion.

Udseende af barbermaden fortjener ros. Det føles tydeligt omhyggeligt arbejde af designere. Sagen viste sig ikke bare smuk, men også ergonomisk. I hånden ligger Braun 7865cc som en handske, hvilket i vid udstrækning er lettere ved et gummieret overlag på bagsiden af ​​det.

På forsiden af ​​producenten anbragte strømknappen og barberingsstyrken. I fremtiden vil jeg sige, at jeg ikke har bemærket meget af en forskel mellem de fem tilgængelige tilstande. Under dem er der en nulstillingsknap, som bruges til at nulstille slidmåleren på barbernettet.

Lige over kontrolknapperne er en ribbet plade, ved at glide den, kan du medbringe den indbyggede trimmer i arbejdsstilling. Som du kan se på billedet, er produktionslandet Tyskland.

I bunden kan du se et rundt display, der viser batteriets opladning og signaliserer behovet for at udskifte kassetten med barbermask og skærenhed.

På bagsiden er der ud over et par metalkontakter til genopladning fra basestationen og et stik til tilslutning af en netværksadapter intet interessant.
På en af ​​siderne af barberhovedets hoved er en holder, der gør det muligt at klare det i den ønskede position for at gøre det lettere at håndtere vanskelige steder.

På den modsatte er en knap mærket frigivelse, hvor du kan fjerne kassetten med gitteret og skærenheden til rengøring eller udskiftning.

Den forreste del af basestationen er lavet af blank plastik, hvor støv, fingeraftryk og ridser konstant akkumuleres. En stor rund knap i midten er ansvarlig for at starte barberrensningsprocessen, og indikatorerne på højre side viser den aktuelle forureningsgrad af skærenheden.

Til venstre er der en knap til åbning af rensekassettrummet og tre indikatorer, der kan bruges til at bedømme væskens tilstand indeni.

Inde i basestationen er der to fjederbelastede metalkontakter, der er ansvarlige for at styre barbermaskinen.

Strømforsyning leveres ved at tilslutte en netværksadapter til et specialt stik.

For stabiliteten af ​​basestationen er der ansvar for tre gummifødder. Det blev udgivet i Ungarn.

Rengøringspatronen er lukket med en speciel stop, som skal fjernes forsigtigt, inden den installeres. Mærket angiver væskens kemiske sammensætning og fremstillingsland. I vores tilfælde er dette Irland.

Braun Series 7 7865cc Electric Shaver Testing Generelle indtryk

Før du bruger barbermaskinen for første gang, skal den opkræves, som Batteriet er helt afladet fra fabrikken. Dette kan gøres på to måder.
Den første er at forbinde shaveren til lysnettet ved hjælp af den medfølgende adapter.

Det andet er at installere barbermaskinen i den medfølgende basestation. Det tager cirka en time, før batteriet når sin fulde kapacitet. Du kan oplade det til enhver tid, fordi For Li-ion-batterier er dette helt ukritisk.
Der er en vigtig nuance: Du kan ikke bruge en barberkniv fra netværket, det vil simpelthen ikke tænde. Tilsyneladende er dette gjort af sikkerhedsårsager til brugeren. Hvis nogen har haft tid til at blive forstyrret, så skynder jeg mig til at behage, for en engangs barbering er en fem minutters genopladning af batteriet nok.
Fabrikanten leverede Braun Series 7 7865cc med et flydende barberhoved, der kan bevæge sig i otte retninger (det kan roteres 40 grader) for at maksimalt gentage alle konturer i ansigtet. Dette bør forbedre hårfjerning i problemområder.

Visuelt vurder effektiviteten af ​​barbering ved hjælp af modellen 7865cc kan findes på video og billeder nedenfor. For at komplicere opgaven med en barbermaskine blev en mand med stive tykke børster udvalgt specielt. Hårets gennemsnitlige længde er omkring en og en halv millimeter, hvilket er det hyppigste scenario ved brug af sådanne slags apparater (daglig fjernelse af overskydende hår).

Hele processen tog et halvt minut. Indtryk var kun positive. Man kan kun mærke en lille vibration på huden. Hvis masken ikke smøres, kan der mærkes en let varme. Brystet afskæres i en eller to passager, hvilket reducerer hudirritationen betydeligt. Således er det meget ofte muligt ikke at bruge cremer og balm efter barbering overhovedet - der er simpelthen ikke noget særligt behov for dem.
Før det havde jeg en Braun-barberkniv af den første serie i brug - forskellen er simpelthen himlen og jorden. Processen accelereres mange gange, og resultatet er betydeligt bedre. Med langt hår klipper de første serier slet ikke, men for syvende ser det ud til, at børsternes størrelse (inden for grund) ikke spiller nogen rolle overhovedet. Barberingstiden er kun lidt forøget.
Mange mænd bruger roterende barbermaskiner (på grund af deres billighed og alsidighed), men de river ofte langt hår og kan irritere huden, som herredenen af ​​anmeldelsen aldrig har været lagt mærke til.
Indehavere af let og tyndt hår kan hurtigt opnå det perfekte resultat, når du bruger Braun Series 7 7865cc. Dem, som naturen har belønnet med tæt sortt hår, vil også få et meget godt resultat, men det vil ikke være helt analogt med det, der kan opnås med en barbermaskine. Der vil være en lille blueness af ansigtet. Alligevel barberer knivene de kraftige børster, der er væsentligt renere end masken. Men mindre irritation af huden, når du bruger en elektrisk barbermaskine gør det til en mere alsidig løsning. Hvis umiddelbart efter brug af maskinen for at gå ud i kulde eller vind - dette er en anden test for ansigtet.
Braun Series 7 7865cc giver mulighed for en våd barbering (som efter min mening kun er et almindeligt markedsføringsbevægelse, der er ingen særlig betydning). I dette tilfælde er der kun lidt forskellige følelser, men resultatet er det samme. Det er dog værd at huske, at barbermaskinen efter hver barbering skal skylles grundigt, tørres og smøres med en lille smule letmotorolie. Med en tør barbering er rengøring endnu nemmere. En kassette med et net og en skæreenhed fjernes med et lille tryk på bordet, hårstykker rystes ud, andre urenheder bliver børstet af. Men gitteret kan ikke røre ved det, ellers bliver skærekanten sløv. Olie påføres efter behov.

Den enkleste måde at rengøre og smøre en barberkniv på er at bruge en komplet basestation. Alt vi skal gøre er at trykke på en knap og vent lidt, ved udgangen får vi en fuldt opladet enhed, der ligner en ny. Graden af ​​forurening af en barbermaskine bestemmes af tidsintervallet mellem rengøringssessioner. Der er ingen smarte sensorer overalt. Der er ikke noget tørringssystem i vores model, men der er ikke noget presserende behov for det. Alkohol inddampes i minutter.

Rengøringsprocessen er som følger: Rengøringsvæsken pumpes i reservoiret med et barberhoved, barbermaskinen tændes i nogle få sekunder, og testen drænes tilbage i patronen. Alt dette gentages flere gange.
Ved daglig brug af basestationen varer hele patronen i ca. en måned. Det er ret dyrt at købe nye (ca. 1500 rubler til 2 stk.), Og producenten skræmmer os med indskriften om behovet for at bruge kun originale forbrugsstoffer.
Hvis man ser på sammensætningen af ​​desinfektionsopløsningen, består den af ​​isopropylalkohol, smagsstof og smøremiddel. Folk har længe og med succes erstattet indholdet af den brugte patron med ethylalkohol, blandet med en lille smule barberingsolie (til lugt) og et par dråber motorolie. Ifølge vurderinger fungerer alt uden problemer. Så der er altid et alternativ.
Det er nødvendigt at sige et par ord om den indbyggede trimmer. Det er meget skarpt og barberer noget hår ad gangen, så det bliver meget nemt at trimme sideburns. Det eneste, der ikke er bekendt i starten, er dens afvigelse fra barberkroppen med 90 grader.
I to ugers typisk brug af barbermaskinen kunne batteriet ikke aflades, hvilket i høj grad forklarer manglen på et rum til netværksadapteren i rejsesagen. På forretningsrejse eller på ferie bliver det ikke nødvendigt at tage noget ekstra. Dette er et stort plus. Forresten er selve dækningen helt forsvarlig, dets ansigter er ret tætte, og selv på venstre side er der endda et net til ventilation. Der er ikke behov for yderligere beskyttelse af barberingsnet.

konklusion

Hvis vi sætter spørgsmålstegn ved omkostningerne, er Braun Series 7 7865cc elektrisk barbermaskin en fremragende moderne teknologisk enhed, som ideelt set håndterer sine opgaver så meget som muligt med denne type enhed. Ja, det barberer lidt værre end maskinen, ja, følelsen af ​​ujævnhed vil fremstå lidt tidligere. Men graden af ​​fjernelse af vegetation fra ansigtet kombineret med næsten fuldstændig mangel på hudirritation (afhængigt af dens type), gør 7865cc-modellen til en velkommen gadget til enhver mand.
Af de små ulemper er det muligt at bemærke det let ridsede plastikmærke ved basestationen, og indikatoren for batteriladningsniveauet, der ikke er bedst udført (procentvis på 760cc-7-modellen ser mere informativ ud).

Gitter elektrisk barbermaskine Braun Series 7 760cc-4

Indholdsfortegnelse

I dag kommer vi til kendskab til Braun-barbermaskinen, der tilhører serien 7-serien. Dette er den ældste serie - det vil sige, at alle de seneste udviklinger hos denne producent inden for barbermaskiner er koncentreret her. I betragtning af at vi allerede har udforsket Serie 1 og Serie 3 (og de viste sig at være ganske gode), var den vigtigste intrigue af dagens test spørgsmålet: Kan Braun overraske os igen? Og hvad?

karakteristika

Komplet sæt

Braun elsker sort - og i pakken også. Påskrifter (overvejende engelsk) og billeder på alle sider af kassen fortæller os traditionelt om, hvad et vidunderligt produkt vi købte og hvilken afgrund af de nyeste teknologier er koncentreret i den. I betragtning af prisen - tror vi, hvorfor ikke?

Pakken indeholder:

 • ordentlig elektrisk barbermaskine;
 • dockingstation med rengørings- og genopladningsfunktion
 • patron med vaske desinfektionsvæske til docking stationen;
 • Strømforsyning til tilslutning til barbermaskin eller dockingstation;
 • vandretaske;
 • rengøringsbørste;
 • garantikort;
 • instruktioner.

Rejsedækslet indeholder kun barbermaskinen, der er ikke mere plads til noget. Tilsyneladende antages det, at en fuld opladning er nok til hele turen, så der er ingen grund til at tage en oplader med dig. Ser fremad: det ser ud til, at det i de fleste tilfælde vil være det.

instruktion

Instruktionen er flersproget, russisk er tilgængelig. Generelt skal tekstenes kvalitet anerkendes som god: maksimum i tilfælde (og i det mindste "tør ikke din kat i vores mikrobølgeovn"), er alt sagt kort og forståeligt. Der er endda anbefalinger om, hvordan man maksimerer effektiviteten af ​​barberingen. Læs denne vejledning er det værd - for eksempel kan du næppe gætte, for hvilken "Nulstil" -tasten er angivet på din barbermaskine. :)

ledelse

Der er 6 knapper på shaveren:

 • on / off;
 • 2 knapper "+" og "-" for at vælge intensiteten af ​​barbering (3 trin)
 • hovedblokering (det ophører med at være "flydende")
 • løsner knive fra hovedet (til skylning)
 • Nulstil

Graden af ​​barberingsgrad Braun deler sig i "følsomme", "normale" og "intense". I teorien skal "følsom" forårsage mindre irritation af huden hos dem, der er tilbøjelige til det eller ved barbering på særligt ømme steder. Imidlertid skriver virksomheden selv, at den anbefaler en intensiv tilstand til hurtig og fuldstændig barbering. Vi føler forskellen mellem dem, ærligt, mislykkedes.

Nulstil-knappen tjener til at "nulstille" barbermaskinen efter udskiftning af knivblokken (som anbefales at laves en gang om 18 måneder, og hvis du pludselig glemmer det, bliver du påmindet af en speciel indikator).

udnyttelse

uddannelse

Anbefalinger om, hvordan du forbereder enheden til at bruge selve barbermaskinen, vedrører slet ikke - i dette afsnit af manualen bliver vi fortalt, hvordan du forbereder docking stationen til drift: Åbn sikkerhedsstik på patronen med rengøringsvæske, installer den i dockingstationen og tilslut den til netværket ved hjælp af den medfølgende adapter. Vi besluttede logisk, at det også ville være nyttigt at lade laderen stå helt op.

Ladningsindikatoren tændes under opladning, og mens barbermaskinen kører og viser batteriladningsprocenten. Praktisk. Desuden ændrer indikatoren farve fra et roligt grønt til et alarmerende rødt, når opladningen bliver mindre end 20%.

Anvendelse af

Strømforsyningen kan tilsluttes ikke kun til dockingstationen, men også direkte til barbermaskinen, og i denne tilstand kan du bruge den - så selvom ladningen er "nul", vil det ikke skade dig at barbere. Op til 100% barbermaskiner opladninger om cirka en time. Arbejdets varighed, når den er fuldt opladet ifølge instruktionerne, er 50 minutter.

Den indbyggede trimmer er skjult så snedig, at vi i første omgang besluttede at det ikke var der. Det vises, når den ribbeflade ved siden af ​​tænd / sluk-knappen skiftes mod barberhovedet.

Trimmeren er ret simpel, bortset fra at skærefladen af ​​den ikke er traditionelt lige, men lidt buet.

Dockingstationen er designet til at opbevare, genoplade og rense barbermaskinen.

Inde i dockingstationen er der installeret en patron med en desinfektionsopløsning, der er beregnet til vask og smøring af barberhovedet. En patron er inkluderet i et sæt levering af barbermaskine, det er nødvendigt at købe ekstra. Mindste sæt - 2 patroner, på tidspunktet for denne skrivning, kunne købes for mængden af ​​omkring en og en halv tusind rubler. Det drejer sig om lige så meget som en anden kendt barbermaskinefabrikant, Philips, ønsker et par patroner til sine dockestationer.

I teorien kan du simpelthen installere barbermaskinen til docking stationen regelmæssigt - det er hele plejen. Dockingsstationen selv informerer dig om behovet for at udskifte rensevæskepatronen med lysdioder på venstre side, som lyder op mod de tilsvarende ikoner. Det øverste ikon betyder, at der er "mere end 30 rengøringer" til venstre (som indirekte tillader os at bedømme patronressource), den midterste - "omkring 7 rengøringer", bunden - det er på tide at skifte patronen.

Ikonerne til højre lyser, når shaveren er installeret i dockingstationen og informerer dig om graden af ​​forurening og dermed behovet for mere eller mindre intensiv rengøring. Betydningen af ​​dem er i princippet klar og uden forklaring, men for forsikring siger vi, at den øverste betyder "razor clean".

Vi, som voksne drenge, tror ikke længere på julemanden, og vi tror ikke på specielle sensorer inde i barberhovedet, der også overvåger den virkelige grad af forurening. Derfor rangerede de logisk, at alt blev arrangeret meget enklere: det er mest sandsynligt, at barbermaskinen simpelthen tæller, hvor længe den har fungeret siden den sidste rengøring i dockestationen, og på den baggrund rapporterer sidstnævnte til graden af ​​dens forurening.

Vores antagelser var helt berettigede: at have brugt en barbermaskine i en uge uden at installere den i dockestationen, koblede vi manuelt enheden med knive og vaskede den grundigt og hovedet under rindende vand. Installer barbermaskinen. og vi er med glæde informeret om, at det er meget, meget beskidt - den mest intensive rengøring er presserende! ;)

En ting er god: den lokale "kunstige intelligens" er ikke uddannet til at være mesterlig, så uanset hvor formidabel anbefalingerne er, indtil du klikker på den store runde knap, vil renseprocessen ikke starte. Så er muligheden for at blive styret af vores egen sund fornuft, stadig tilbage til os.

Rengøringsprocessen ser ganske almindelig ud: en rengøringsvæske pumpes ind i "badet", hvor barberhovedet sænkes, hvorefter barbermaskinen tændes i et stykke tid, hvorefter væsken pumpes ud af badet tilbage til patronen. Afhængig af intensitetsniveauet for rengøring kan denne proces efter en ret lang pause gentages - og ikke en gang.

Instruktionen advarer om, at rengøringsprocessen aldrig skal afbrydes (det er uklart, hvad der skal gøres, hvis elektriciteten pludseligt skæres af), og også at knivene kan opvarmes i slutningen af ​​den, da de tørres i slutningen. Vi advares også, at en lille patina kan forblive på knivene, hvilket er normalt - det er bare rester af smøremiddel, der er nødvendige for, at barberhovedet fungerer bedre.

Selvfølgelig kontrollerede vi kvaliteten af ​​rengøringen. Kort sagt, vi tror hurtigt, at det er ret nok, så du ikke har nogen problemer med barbering. Men hvis effekten af ​​at fjerne knivenheden og grundigt vasker den og hovedet under hanen er taget som 100%, giver dockingsstationen ikke mere end 70%.

test

barbering

Baseret på et rimeligt kompromis mellem kvalitet og varighed af testen, kommer vi til følgende procedure:

 • Den primære testpakke udføres af en person, der vokser med 1 dages, 2 dages og 4 dages børster efter en "eksemplarisk" barbering med en maskine;
 • Efter dette indtryk tjekker den første tester en anden ekspert på sin 2-dages stubbe;
 • Herefter giver en af ​​testerne med et skæg sin afgørelse om funktionaliteten af ​​trimmervedlægget.

4 dag børster

Barbering tog 4 minutter 35 sekunder. og det var meget imponerende. Tilnærmelsesvis ser det ud til, at denne barbermaskine ikke bryr sig, hvor længe børsterne vokser. Fra det første pass forbliver sparsomme lange hår, og efter den anden eller tredje bliver deres antal reduceret til nul - og så kan du sikkert "sand overfladen" og opnå perfekt barbering. Tilsyneladende er det værd at takke den patenterede kniv-trimmer, der ligger mellem de to masker.

Der er dog en lille flue i salven: lange hår trimmet med en trimmer, ingenlunde forbliver alle inden i barberhovedet - en væsentlig del er simpelthen "nedbredt". Således bør du ikke barbere en lang stub med denne barbermaskine i en skjorte - hele trøjen bliver dækket med hårklippede produkter.

Vi vurderer kvaliteten af ​​barbering så tæt på idealen - hvor meget er det muligt for en elektrisk barbermaskin.

2 dages børstehår

Barbering tog 2 minutter 25 sekunder. Resultatet er fremragende, selv på steder, der traditionelt er vanskelige for en elektrisk barbermaskin, for eksempel på nakken.

1 dag børster

Barbering tog 2 minutter 10 sekunder. Resultatet ligner det forrige.

Anden ekspert, 2-dages børstehår

Barbering tog 2 minutter lige. Der er ikke rapporteret om klager over hudirritation (såvel som fra den første ekspert).

trimmer

Måske den mest "almindelige" del af dette generelt imponerede os barbermaskine. Normal indbygget trimmer. Hertil kommer, ganske snæver i forhold til samme 3. serie, hvilket ikke er et plus. Tilsyneladende, her blev funktionaliteten ofret for "prettiness" - indtil du trykker på den nødvendige knap, er det generelt ikke klart, at det er der.

Gratis kommentarer

Antallet af barberingssessioner efter en fuld opladning er stor: barbermaskinen nærmede sig den nedre kritiske grænse på 20% først efter 12 barbersessioner, og det lykkedes os aldrig at aflade det helt, fordi det var tid til at teste dockingsstationen, hvor hun selvfølgelig straks opladet.

I sin hånd er apparatet godt, og den relativt store vægt kompenseres af det faktum, at han barberer meget hurtigt - du har ikke tid til at lægge mærke til vægten.

fund

Alligevel formåede Braun at overraske os igen. Vores vigtigste klager over serien 3 var at de lange børster var åbenbart ikke hendes stærke punkt. Og her - Serie 7 760cc-4 eliminerede fuldstændigt denne mangel: lange børster, kort - det passede næsten ikke om. Selvfølgelig øges varigheden af ​​barberingen, men ikke så kritisk, og vigtigst af alt - det påvirker slet ikke kvaliteten.

Kvaliteten af ​​indtrykene umiddelbart efter barberingen virker sammenlignelig med maskinen - overalt smidigt, ingen "artefakter", ikke værre end barberede områder. Men selvfølgelig er der ingen mirakler i verden: tross alt ser "følelsen af ​​ujævnhed" sig tidligere end med en maskinbarbering. Men selvfølgelig, på vejen til idealen, har Braun Series 7 760cc-4 taget et imponerende skridt fremad. Vi har ikke testet serien 5, men hvis vi sammenligner "syv" med "troikaen", så er der ingen spørgsmål fra serien "for hvad betalte jeg den slags penge?": Serien 7 er bare en renere og hurtigere barbering, det er hele forskellen.

Hvad angår dockestationen, er det ret tilstrækkeligt at klare alle de opgaver, der er tildelt det. Selvom vi selvfølgelig taler om vores eksperters subjektive mening, så er det selvfølgelig mere "overbærenhed". Denne barbermaskine er nem at rengøre, det er sjældent nødvendigt at oplade det, så en speciel enhed designet til dette formål ligner et tilbehør til det meget dovne.

Braun Series 7 790cc-4 Elektrisk barbermaskin

+ 374 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Min første Brown-Activator razor tjente trofast i mere end 8 år, købte et nyt sæt knive - gav det til min far. Tog en ny 7 790cc - glad, alt er super! Sandt på den 12. dag stoppede rengøringsstanden (rengøringsvæsken løber ikke gennem barbermaskinen), gik til butikken - ændret uden problemer, nu fungerer alt fint.

Tak!

Kommentaren vil blive offentliggjort.
efter moderering

Elektrisk barbermaskin Brown 7-serie

Razor Braun instruktion gratis download

Razor serie 7 fra Braun

Elektrisk barbermaskin Brown 7-serie. Anmeldelser *

fordele:

 • pris, kvalitet;
 • lydløs elektrisk barbermaskine;
 • har 3 hastighedsindstillinger;
 • smukt design, høj kvalitet plast;
 • ingen hudirritation, barberer jævnt;
 • behagelig at holde;
 • holder opladning godt og der er opladning indikation;
 • barberer meget rent, glat og blødt;
 • let at rengøre og vaske
 • Den har en bekvem trimmer og fixer til barbering utilgængelige steder;
 • du kan justere hastigheden;
 • 2 års garanti.

ulemper:

 • Der er ingen stationær indehaver;
 • lille tilfælde.

* Anmeldelser er baseret på 720s-4-serien 7 fra 103 anmeldelser på Yandex.Market.

kompatibilitet

Shaver Brown instruktionsmanual er velegnet til følgende modeller:

790, 720, 730, 9565, 9566, 9585, 9591, 9595, 9781, 9782, 9785, 9791, 9795, 720s-3, 720s-4, 720s-5, 720s-6, 720s-7, 730s-3, 730s-4, 735cc-4, 735s-3, 740s-6, 740s-7, 750cc, 750cc-3, 750cc-4, 750cc-5, 750cc-6, 750cc-7, 760cc, 760cc-3, 760cc- 4, 760cc-5, 760cc-6, 760cc-7, 765cc, 765cc-3, 765cc-4, 765cc-5, 765cc-6, 765cc-7, 790cc-3, 790cc-4, 790cc-5, 790cc- 6, 790cc-7, 795cc-3, 797cc-7, 799cc-6, 799cc-7, Boss, Limited Edition 2010, Limited Edition 2011, Limited Edition 2012, Porsche

Braun shaver instruktion. Hvordan henter man manualen?

Download Braun instruktioner nemt, øverst på siden foran dig er et bord med følgende formular:

Højreklik på PDF-billedet, se derefter på listen Gem som, og gem derefter instruktionen til braun-barbermaskinen på din pc, for eksempel:

Og det sidste trin, vælg den mappe, hvor du vil gemme Brown-instruktionen, for eksempel på skrivebordet:

Vi håber, at du har formået at finde Braun Electric Shaver manualen, downloade den og bruge den med succes. Vi ønsker dig en god brug af dit udstyr.

Braun 720s-4 Series 7 Electric Shaver Review

Tekniske specifikationer

Braun 720s-4 Series 7 Electric Shaver Anmeldelser

værdighed

 • 1. Det er mere behageligt, hurtigere og med bedre kvalitet barberer i forhold til min tidligere Panasonic razor.
 • 2. Hush fungerer i sammenligning med samme Panasonic.
 • 3. Tilstedeværelse af barberingsmåder (fra mere aggressiv til svag), som er meget velegnet til nakkebarkning mv. områder hvor du altid skal bruge mere tid og derfor er der risiko for irritation.
 • 4. Det lyder måske højt, men hidtil har denne barberkniv vendt mig glæden ved barbering, som med den tidligere barberkniv for nylig har været en nødvendighed snarere end et ønske.

mangler

 • Jeg bruger ugen - indtil jeg fandt den. Det eneste - lidt dunkel system opladningen sensor (læseundervisning - noget er uklart) og lidt irriterende tilstedeværelse af røret med olie, som bør være smyzyvat klinger en gang om ugen (som pr instruktioner) - netop på Panasonic sådanne klokker og fløjter, og der var intet liv syntes nemmere :)

kommentar
Jeg gentager igen, at jeg brugte en Panasonic barbermaskine i omkring 5 år, de kunne stadig ikke nå for at ændre blades, og da de nåede det for et år siden, indså jeg, at der ikke var nogen reserve til min gamle model i butikker, så jeg indså, at jeg havde brug for skifte barbermaskine Logisk ønskede jeg at forblive på samme mærke og har allerede set på ES-LA63. Jeg læste anmeldelser - der var ingen 100% tillid. Jeg gik shoppingnetværkere til at tale med sælgerne - de alle sammen begyndte at rådgive Braun 7-serien. Hovedargumentet er, at hovedet på Panasonic har et meget massivt hoved og 4 knive påvirker ikke kvaliteten af ​​barberingen, men det er meget sandsynligt, at det bliver irriteret. Jeg troede og besluttede at konservatisme er god, men nogle gange er det nødvendigt at ty til forandring - jeg besluttede at købe Braun. fordi Jeg behøver ikke en rengørings maskine - jeg stoppede ved den enkleste model af serien. Første indtryk ovenfor.
Anonim, 2011-08-07 Bedømmelse 5

værdighed

 • Praktisk, kvalitativt lavet, god barbering, tilstedeværelsen af ​​det bevægelige hovedlås i en vis vinkel, evnen til at arbejde både fra batteriet og fra netværket.
 • Overholdt med tre-dages børstehår og ikke træk et enkelt hår!

mangler

 • Lidt mere støjende end den roterende Philips, men der er objektive grunde til dette (jeg vil beskrive dem i en kommentar). Ren barbering når ikke niveauet for en almindelig barberkniv, selv om dette ikke kan betragtes som en ulempe, da enhver e-mail kan nå dette niveau. razor a priori kan ikke tænke på selve bladet. Maskinen bevæger sig direkte på overfladen af ​​huden og ved el. razors mellem skæreknive og læder er også tykkelsen af ​​masken og jo tyndere masken, jo mere er barberingen, men tykkelsen af ​​masken kan ikke være lig med nul.

kommentar
Af de ovenfor anførte mangler grunde tilføje den, der skrev, at barbering af e / barbermaskine renere end eller lig med maskinen sandsynligvis betyder reklame tror ikke det, bare du nødt til at beslutte, til hvilket formål og til hvilke situationer har brug for e-mail / barbermaskine, hvis du har en konstant mulighed roligt barberer hjemme og du vil have en meget tæt barbering - vælg en god maskine.
Jeg købte E / barbermaskine, fordi jeg nogle gange på arbejde tilbringe et par dage i træk, børster sort, hård og vokser meget hurtigt og sprede alle mulige geler, skum, barbering pensler og maskiner til at barbere, intet sted og ingen tid, så jeg har en god e-mail / barbermaskine - den bedste løsning.
Hvorfor denne model?
1. Gitter. Ifølge talrige anmeldelser og råd fra venner er masken tyndere end rotorgrillet og rager derfor renere. Med hensyn til mere støj sammenlignet med rotoren - denne ulempe opvejes af et stort plus, som støjen skyldes den vibrerende pulsering af skærehovedet, som tillader shaveren ikke klæber til huden og mere jævnt bevæger sig langs dens overflade, hvorved muligheden for irritation, mens mere og bidrager til en hurtigere indtrængning af hår i hullerne i nettet, hvilket reducerer barberingen.
2. Serie 7. Mere avanceret end 5 serier, og jeg fik til prisen for 5 serier.
3. 720. Afviger kun fra de andre i denne serie i et komplet sæt. Jeg har brug for mobilitet og et stativ til rengøring og opladning. Jeg har intet (skyllet godt under rindende vand og opladning med en ledning, opladning i 1 time - du bruger det i en uge), og selv i hjemmet passer denne stativ ikke overalt, og prisen stiger meget.
Konklusion: Raket er godt, fuldt ud opfylder mine behov og krav til kvalitet.
Tip: Dem, der vil spare, er det bedre at købe i en online butik. Efter at have søgt på internettet med forskellige modeller, gik jeg til en almindelig butik, som de siger, at røre ved det - for at snuse det for endelig at vælge, priserne er der med 1-2 tusinde mere end i de fleste onlinebutikker.
Reborn095, 2011-05-07 Vurdering 4

værdighed

 • Høj kvalitet, tysk samling. Tre barberingsformer, intense, normale og blide, barberer rigtig godt, hurtig batteriladning, netværksdrift.

mangler

 • En sag ville være bedre gjort under huden end under stoffet.

kommentar
Indkøb generet efter at bryde Braun6525 barbermaskine der otpahal 12 år, først besluttede at se på Phil roterende selv prøvet en vens for en barbering, men indså det ikke var mit, stå i timevis og massere ansigtet, gitteret barberer meget bedre valgte 720 om Braun, dette er virkeligt, uden alternativer, det bedste af elektriske barbermaskiner, godt, når sammenlignet med en konventionel maskine, maskinen barberer kursus for bedre, men også irritation på hans ansigt, også er ikke svag, alle individuelt, hver svoe.Da, for særligt følsomme, liste komplekta720S-4: barbermaskine netværk ledning, flaske olie til rengøring af net, fu LNR, manual med garantibevis.
Anonim, 2012-08-24 Rating 5

værdighed

 • Før denne barbermaskine barberede han den første serie af braun og væve. Generelt barberer denne barbermaskine værre end maskinen, men meget bedre end den første serie. Shaver hoved beskriver perfekt bøjningerne. For en god barbering med en sådan barbermaskine, skal du godt kende stubbenes vækstretning, ellers vil du ikke barbere noget. Efter barbering med denne barbermaskine (både tør og våd) er mærkbart mindre end fra maskinen, behøver jeg ikke en efter barbering gel. Bygningskvaliteten er i højden, intet tilbageslag, ingen løs. Jeg bestilte razor fra ebay, 5.900 rubler kom ud.

mangler

 • Som sådan nej, forventningerne er berettigede.

kommentar

værdighed

 • - Barbermaden passer komfortabelt i din hånd;
 • - Flydende hoved;
 • - Let at betjene;
 • - Let at rengøre;
 • - Hurtig opladning, kat. Griper i en uge
 • - Der er ingen irritation, den gamle er forsvundet, fordi kun hårene er afskåret, ikke huden (som i maskinen);
 • - Der er områder hvor barbering til tider bedre end maskinen.
 • - Ingen geler, lotioner osv. (Væsentligt for dem, der ofte rejser);
 • - Intet behov for et badeværelse - barbering, hvor der er et spejl.

mangler

 • Er det prisen. Men hvis du beregner prisen på geler, lotioner, patroner til maskinen i 4 år - bare prisen på en barbermaskine.
 • Det er umuligt at barbere alt ud helt glat (maskinen barberet bedre på mine templer), men jeg indrømmer, at kvaliteten passer mig, fordi fortjener mere.

kommentar
Det blev ganske få razdra. og udskæringer fra maskinen + kontakt med vand, især om vinteren - min hud tørrer. Jeg købte i begyndelsen af ​​februar 2012, jeg læste anmeldelserne i lang tid. Jeg blev flov over for nogle af de negative anmeldelser på kvaliteten af ​​barbering. Efter en kollega beskrev Braun 5-serien positivt, som han brugte i ca. 5 år (han har netop ændret sit net), besluttede han at prøve. Så: Efter 2-3 gange forstår jeg stadig hvordan og i hvilken retning jeg bør køre en barbermaskine mere præcist Du bør glemme, hvordan du barberer med en maskine, fordi tilgangen her skulle være helt anderledes på grund af forskellen i barberingsprincippet som sådan. Det er bedre at virkelig trække huden ud (som i instruktionerne) og forsigtigt trykke barberkniven mod vækst, så hårene kommer bedre ind i nettet og barberer så glat, at det er helt sammenligneligt med maskinen (jeg var endda overrasket). På nogle steder kan en barbermaskine og en barbermaskine nu barbere endnu bedre end en maskine! Og vær ikke bange for at trykke til ansigtet, bider ikke, jeg har et ar på min hage og det påvirker ikke barberingen overhovedet :-). Forresten er det mere effektivt at køre en barbermaskine i forskellige retninger og ikke altid imod ulden, så det barberer ret jævnt. Efter vask eller vask anbefaler jeg ikke, det er bedre at gøre det - barbermaskinen glider og barberer bedre. Generelt forsøger du at eksperimentere. Det tog mig 3 dage at vænne sig til at bruge ikke mere end 10 minutter på barbering. Ja, og nogle skriver om kløe på huden - i starten var der en lille fornemmelse, nu er den ikke der - jeg barberede og gik om min virksomhed (i det mindste om morgenen, i det mindste om eftermiddagen). Dem, der skriver den barbering, er dårlig - folk der ikke har tålmodighed, fordi du bare skal vænne sig til barbermaden.
Resultat: Jeg vil ikke længere barbere med maskinen. Huden efter Brown er glat (konen værdsætter) og er rigtig glat. Børsterne vil vokse lidt hurtigere, men ikke belastning, fordi. Det er nemt at rense det, det er nemt at rense det, det er nok til at blæse det og puste resten af. Jeg råder dig til at købe en ballon med luft, så vil rengøring tage et sekund. Vi ser stadig ikke vasken, og jeg behøver ikke et glas.
Passeret år: Absolut, mere bekvemt end maskinen!
zick1, 2013-03-24 Bedømmelse 5

værdighed

 • 1) Høj kvalitet (ren) barbering.
 • 2) Fremragende barberingshastighed.
 • 3) Minimal (næsten ikke følt) hudirritation efter barbering.
 • 4) Batteriet genoplades hurtigt.
 • 5) Rengøring af hovedet med vand eller pensel (til rådighed).
 • 5) Barbering kan ske både fra elnettet og fra batteriet.
 • 7) Hovedet flyder i 4 retninger (dette er et meget stort plus når du barberer halsen).
 • 8) trimmeren barberer godt og skærer ikke huden.
 • 9) Perfekt i hånden.
 • 10) hårdt tilfælde.

mangler

 • I det store og hele er de ikke.
 • Nå undtagen:
 • dyre udskiftningskassetter

Razors Braun Series 7

Razors Braun Series 7

Alle Brown 7 barbermaskiner er fremstillet ved hjælp af state-of-the-art teknologi og giver perfekt glat hud efter barbering, uden de mindste nedskæringer og tegn på irritation. De har den unikke evne til at "læse" ansigtet og tilpasse deres magt til børsternes tæthed. Ved hjælp af personaliseringsknapper kan du vælge den mest passende barberingstilstand for dig fra 5 mulige muligheder - fra forsigtig til turbo.

Braun-razerne i 7 serier drives af kraftfulde Li-Ion-batterier, der giver op til 50 minutters barbering og fuldt opladet om en time (men til engangsbrug er det nok at oplade batteriet i 5 minutter, det har ingen hukommelseseffekt).

Modellerne i denne serie er velegnede til tør og våd barbering, selv i brusebadet. Desuden giver Brown Series 7-barbermaskinen mulighed for nedsænkning i vand til en dybde på 5 m, så du kan vaske det sikkert under rindende vand.

Men det er bedre at bruge CleanCharge specialrensnings- og genopladningsstation til dette formål. Det giver barbermaskinen en upåklagelig renlighed, maksimal fjernelse af bakterier, nødvendig smøring og genopladning.

Andre fordele ved Braun Series 7 Razors

Blandt grundene til at købe en Braun 7-serie elektrisk barbermaskine er følgende:

 • effektiv og behagelig barbering til enhver form for hud og forskellige tætheder af børster
 • opnå et perfekt resultat i et pas
 • perfekt hudkontakt;
 • muligheden for at låse barberhovedet under passage af vanskelige zoner;
 • trimmer til trimning af sideburns;
 • brug af Sonic's intellektuelle teknologi - det giver kontrol af brystets tæthed (160 gange pr. minut) og tilpasning af barbermaskinen til den, på tykkere områder øges apparatets kraft øjeblikkeligt;
 • høj ydeevne - 30.000 skærebevægelser pr. minut
 • let hårfjerning med en nøjagtighed på 0,05 mm, selv vokser i forskellige retninger og støder op til huden;
 • Razor hovedrotation i 8 retninger - for nem håndtering af store og små ansigtsbøjninger.

Prisen på Braun Series 7 barbermaskinen starter fra omkring 19 tusind rubler og afhænger af de tekniske specifikationer og model konfiguration.

Net- og skæreenhed Braun Series 7 70S

Den moderne barbermaskin har nået et helt nyt niveau. For at anordningen skal opfylde sit hovedformål kvalitativt, kræver det regelmæssig vedligeholdelse, såsom rengøring og smøring af knivene samt periodisk udskiftning af net og skæreenhed. Udskiftning anbefales en gang om året og et halvt. I løbet af denne periode raser en gennemsnitlig barberkniv op til seks millioner hår, der udgør hele fodboldbanen. Det er ikke underligt at have gennemført så arbejdskrævende arbejde, at indikatoren for effektivitet og komfort af barbering falder. Det er nok at udskifte forbrugsstoffer, da shaveren igen vil begynde at vise fremragende resultater. Braun Series 7 70S er en maske og skæreenhed.

Det revolutionerende mesh design giver en jævn hud i lang tid. Kernen i proprietær teknologi er fire huller i forskellige former, som er placeret i fem forskellige retninger. Således er brugeren, uanset hårets retning, garanteret en tæt barbering for færre passerer.

Braun 790cc Series 7

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

karakteristika

Generelt: Knivskarv - Net, Dry Shave - Ja

Barbersystem: Antal barberhoveder - 3

Braun Electric Shavers

Den elektriske barbermaskin er en bekvem og sikker enhed til hver morgen barberingsprocedure. Det overvældende flertal af mænd bruger dem med glæde på grund af deres maksimale brugervenlighed og selv de mange fordele ved disse enheder. Og Braun barbermaskiner anses for at være blandt de mest eftertragtede.

Styrkenes og svaghederne i barberkniven Brown

Næsten alle modeller af barbermaskiner af dette mærke har meget store fordele, men der er også et lille antal fejl, hvoraf sidstnævnte er meget betingede.

 • brugsikkerhed (der er ingen direkte kontakt med knive med hud);
 • pålidelighed, kvalitet og holdbarhed (de vigtigste garantier for mærket Braun)
 • en række yderligere funktioner;
 • glat barbering;
 • komfort at bruge;
 • Mange modeller er batteridrevet, hvilket er praktisk på vejen eller i mangel af elektricitet.
 • dyre enheder (men engangspris, kun ved køb);
 • i længere tid kræver enheden rengøring og smøring (men processen er ikke så besværlig og tager ikke meget tid);
 • barbering ikke glat maskine (men helt sikkert);
 • Generelle instruktioner er knyttet til nogle modeller af samme serie uden at angive forskelle (men hele forskellen bliver klar under brug).

Det faktum, at hver minus kan blive afvist igen, beviser og forklarer den brede popularitet af disse barbermaskiner blandt forbrugerne.

Populære Braun shaver modeller

Enhver Braun elektrisk barbermaskin, det være sig en tidligt forenklet model eller en forbedret sidste, vil helt sikkert venligst sin ejer med ægte kvalitet og brugervenlighed. Fra alle de tilgængelige forskellige modeller vil jeg fremhæve følgende:

 1. BraunSeries 3 3050cc. Denne barbermaskin er udstyret med 3 uafhængige skæreelementer, der flyder og vender uafhængigt af hinanden, hvilket gør det muligt for dem at perfekt kopiere ansigtsfriheden og garanterer en meget højkvalitets barbering. Bladene kan let skære selv en tre-dages stub, glat fjerne hår af enhver længde og hårdhed. Braun Series 3 razor har også funktionen til selvrensende med en speciel desinfektionsvæske, der dræber alle bakterier, hvilket er uforligneligt hygiejnisk end den enkle vask af enheden med vand. Der er en indbygget trimmer (endnu mere praktisk end serien 5), lys til højkvalitets undersøgelse af de behandlede områder. Pakken indeholder en speciel rengøringspatron. Minus: lidt "prikken" når du barberer.
 2. BraunSeries 5 5040s. Af sin kvalitet minder denne model på mange måder om den syvende serie af razors mærke Brown. Copes med flere dage voksede børster, i færd med at barbere ingen prikkende fornemmelser (som i den tredje serie). Af hele serien 5 er kun denne model vandtæt og muliggør våde barbering og rengøring under vand. Irriterer ikke huden, der er en trimmer. Ulemper: Hastigheden af ​​driften er lidt lavere end den syvende serie, og trimmeren er lidt værre end i serie 3. Netværket virker ikke (kun fra batteriet), dvs. du skal vente på opladningen. Lidt tungt. Rengøringspatron ikke inkluderet.
 3. BraunSeries 5 5090cc. En anden god brun barbermaskine i 5-serien, skåret jævnligt kort og dårligt barberet hår. Hovederne er mobile, hvilket sikrer maksimal, men samtidig fuldstændig sikker kontakt med huden. Arbejd nemt at nå områder. Ulemper: Udskiftbar rengøringspatron er dyr, kroppen er plastik (du kan let ridse den).
 4. BraunSeries 7 7865cc-7. Denne barberhugger læser "ansigtsfriheden" (hovedene bevæger sig i 8 retninger, præcis gentager konturerne), beregner graden af ​​passende arbejdskraft afhængigt af håret (deres tykkelse, længde og stivhed) med fem barberingsmåder at vælge imellem (den femte er den hurtigste ). Gentagen placering på samme sted er ikke påkrævet her: huden forbliver glat fra første gang. Der er en trimmer, der strækker sig fra bagsiden af ​​hovedet. Desuden bestemmer modellen uafhængigt rengøringsprogrammet med en særlig sammensætning af alle mikrober (men hvis det ønskes, kan apparatet udsættes for normal rengøring under vand). Barbermaskinen er egnet til tør og våd barbering, batterilevetid 50 minutter. Pakken indeholder: børste, rengøring (station og patron), dæksel. Minus: Enheden er meget dyr, koster omkring 28.000 rubler, hvilket nok er lidt for meget, selv for en barbermaskine på dette niveau.
 5. BraunSeries 7760cc-7. Lidt anderledes end den foregående model i graden af ​​perfektion. Men der er en funktion at blokere hovedets bevægelighed under behandlingen af ​​hagen og overskægsområdet. Denne syv indeholder i det komplette sæt et tilfælde, en børste, en patron.

Enhver af de ovennævnte anordninger er klar til at gøre morgenskæringsproceduren så behagelig som mulig, men kun hvis shaveren i hvert tilfælde vælges med en kompetent individuel tilgang.

Hvordan man vælger

Valget af sådanne dyre apparater som elektriske barbermaskiner er en alvorlig sag, og det vil være meget skuffende, hvis en erhvervelse, der har travlt, viser sig at være helt uhensigtsmæssig. Det truer ubehag under hver barbering, og pengene vil ende med at blive kastet til vinden.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger:

Antallet af hoveder og deres mobilitet. Her er alt ekstremt simpelt: jo flere hoveder (som regel er der op til 3 i barbermaskiner) - barberingen er renere, og jo mere mobil de er - jo lettere er det at barbere hår, også på vanskelige steder.

Yderligere funktioner. Den vigtigste valgfri elektriske barbermaskin er en trimmer. Mange mænd bærer et overskæg, et skæg, og de har brug for omhyggelig pleje. Det er takket være trimmeren, at du kan simulere formen af ​​vegetationen på ansigtet, juster længden. Derfor er det i de fleste tilfælde ønskeligt, at barbermaden har denne funktion. Med hensyn til de resterende yderligere "klokker og fløjter" (selvrensende og påmindelse om det, lys, opladningsindikator, automatisk fugtning, justering til netspænding osv.) Skal alle selv klart bestemme, hvor meget alt dette behøves.

Strøm. De barbermaskiner, der arbejder på batteriet, kommer lidt dyrere ud for pengene, men hvor mange gange er det mere bekvemt! Med en sådan enhed er det ligegyldigt, om der er en stikkontakt i nærheden, eller hvis elmen er afskåret. Du kan barbere og lægge dit ansigt i rækkefølge med sådanne enheder under alle forhold. Men: Det er vigtigt at se på varigheden af ​​genopladning og autonom driftstid.

Tør / våd barbering. Nu indrømmer mange brune barbermaskiner muligheden for barbering og så og så. Men hvis enheden kun har 1 type barbering, er det nødvendigt at fortsætte med hudens egen følsomhed. Hvis dækningen er særligt blid - vådskæring er bedre, hvis huden er tolerant over for alt - noget.

Sådan bruges

Morgenbarbering med elektriske barbermaskiner er en velkendt og velkendt proces for mange, men de, der lige er begyndt at barberer overhovedet eller går til disse enheder efter andre metoder til ansigtshårfjernelse (f.eks. Ved afvisning af maskiner) gør det ikke ondt at kende de generelle regler for barbering med disse enheder ( og det afhænger ikke af hvilket mærke af barbermaskine).
Det er nødvendigt at starte processen med forberedelse:

 1. Vask dit ansigt med varmt vand og damp godt (så det bliver meget lettere at barbere);
 2. tør (det er nødvendigt for ensartet fordeling af lotion, skum eller gel over ansigtet).

Nu kan du begynde at barbere sig selv. Det vil være enten tørt eller vådt, og hver metode har sine egne regler:

 • Til tør barbering: Efter vask med varmt vand og dampning af huden, skal ansigtet behandles med barbersalion. Derefter skal huden tørre igen.
 • For våd: Påfør dit barberingsprodukt (skum, gel osv.) På dit ansigt efter klargøring af huden.

Generelle regler for barbering ved en hvilken som helst metode

Her er det vigtigt at observere den korrekte række handlinger og forsigtighed:

 1. start barbering fra kinderne med glatte bevægelser fra top til bund (mod hagen);
 2. Behandle halsen fra bunden opad;
 3. videre - selve hagenes linje
 4. området over overlæben kommer sidst, så det hårdeste overskægshår kan blødgøres endnu mere omhyggeligt under barberingen af ​​de foregående afsnit
 5. Efter proceduren skal du skylle dit ansigt og kontrollere, om alle tomterne er barberet kvalitativt (hvis der mangler et "ø" sted - for at afslutte)
 6. i tilfælde af utilsigtet hudlæsioner behandle såret med en hæmostat;
 7. Påfør et barberingsprodukt på ansigtet (med en creme skal du vente, så det tykke stof ikke tæpper porerne).

Da Braun udsender nettet barbermaskiner, skal bevægelserne være lige, ikke cirkulære, som ved arbejde med roterende barbermaskiner. Det er vigtigt at:

 • ikke skubbe enheden på huden;
 • ikke at skynde sig og ikke gøre pludselige bevægelser;
 • hold ikke mod hårvækst (tilladt på diagonalen);
 • Overvåg opladningen, så barbermaskinen ikke slukker under drift (i øjeblikket er rykk og ømhed uundgåelig).

Barberingsproceduren skal altid være færdig ved at rense barbermaskinen, så den holder længere.

Sådan renser du barbermaskinen

Vedligeholdelse af en elektrisk barbermaskine er ikke svært:

 1. Afbryd strømledningen (hvis enheden er tilsluttet);
 2. fjern hovedet (hvis det kan fjernes) og vask det eller enheden helt under vand;
 3. lad det tørre godt og sætte på plads.

Hvis enheden er udstyret med en selvrensende funktion, skal du bare tænde for denne mulighed, og shaveren vil gøre alt af sig selv.

anmeldelser

Artur Kiselev, 32 år gammel. Jeg har generelt tillid til firmaet Braun. Dette er både kvalitet og bekvemmelighed og pålidelighed påvist ved tiden. Jeg har mange apparater af dette mærke i mit hus, og for mig personligt - en elektrisk barbermaskin. Og alt dette har arbejdet i flere år uden en enkelt reparation. Jeg hævder ikke, at der også er andre firmaer, men jeg stoler på Brown som helhed.

Konstantin Mikhalchenko, 40 år gammel. Min bekendtskab med Brown begyndte for 7 år siden, da min kone blev præsenteret med en hårtørrer af dette mærke. Indtil nu fungerer det selv uden hints om eventuelle fejl. Derefter var der stadig en kaffemaskine, en støvsuger og en kødkværn, og nu fik jeg en barbermaskine til mig selv. Hvad kan jeg sige: Et godt design af udstyret, alle funktioner er efter min mening relevante og efterspurgte, er pengene fuldt berettiget. Et ord: de gør det virkelig for folk, der værdsætter kvalitet og bekvemmelighed!

Hårfjerning på ansigtet

5 naturlige opskrifter af kefir masker til hår præcisering