Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - anmeldelse

+ 257 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Godbidder

Glat hud leveres.

ulemper

tilbagekaldelse

Bekendtskab med Brown skete for 10 år siden, da jeg blev præsenteret for den første model af Epilator Braun 5180 Silke-Epil Xelle, og det fungerede i mange år. I flere år har jeg været ejer af denne model: Braun 7-561 Ben epilator, bodyface. Jo bedre det er: mere moderne, mere behageligt, du bruger det selv under brusebadet og uden det varer varen 3-4 gange. Det oplader meget hurtigt - omkring 30 minutter og "i kamp" - det er i tilfælde af at det ikke har nok))) Benene er glatte i lang tid, der er et barberhoved, og uden disse ledninger er det nemt at tage med dig. Tak Brown for at gøre os smukkere. Jeg råder alle!

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Tør og våd hårfjerning. Close-Grip kort hårfjerningsteknologi. Flydende hoved: bedre følger kroppens konturer for større komfort og det mest omhyggelige resultat. SoftLift fingre: løfter selv hårene i nærheden af ​​huden og styrer dem i pincet til fjernelse. Massagesystem med høj frekvens: stimulerer huden aktivt til en utrolig blød epilering. Højfrekvensmassagesystemet stimulerer og beroliger huden effektivt under epilering for den mest behagelige følelse.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Epilator Braun 7-561 Ben, bodyface

Underret om prisreduktion

 • 7 690 gnid. - 13.08.2018
 • 7 190 gnid. - 07/14/2018
 • 8 390 gnid. - 14.06.2018
 • 8 190 gnid. - 05/15/2018
 • 9 490 gnid. - 04/15/2018
 • 8 690 gnid. - 03/16/2018
Begyndende fra: 03/03/2018
 • Højeste pris: 9 490 gnid. - 04/15/2018
 • Laveste pris: 7 190 gnid. - 07/14/2018

Karakteristika: Epilator Braun 7-561 Ben, bodyface

Epilator Braun 7-561 Ben, bodyface

Bosch ProSalon Power Styler PHA9760 hårtørrer

Kaffekværn Smil CG 1170

Dette er min fjerde epilator i træk - den højeste kvalitet! Mand fremlagt den 8. marts og var ikke forvekslet med en gave! Jeg kunne godt lide meget, næsten tavs, fjerner hurtigt og effektivt hår, der er baggrundsbelysning. Kun med denne epilator besluttede jeg på armhule epilation og bikini område. Det eneste er, at jeg ikke har nok afgift, men det opkræves hurtigt. Jeg er meget glad for min nye gave.

Epilator præsenterede mand den 8. marts! Meget tilfreds med købet. Stilfuldt design, der er baggrundsbelysning, takket være, at alle hårene er synlige og meget små også). Komfortabelt, behageligt i hånden, trådløs, du kan bruge det i brusebadet, batteriet varer i lang tid, mange vedhæftede filer (der er en massagehæftning på grund af hvilken epilering er næsten smertefri). Let at rengøre takket være en særlig rengøringsbørste. Inkluderet er en speciel kosmetikpose og pakket fint. Jeg anbefaler)

Epilatoren blev præsenteret for min mand og var ikke forvekslet med en gave! Det virker hurtigt og samtidig med høj kvalitet, næsten smertefrit. Kun med denne epilator besluttede jeg på armhule epilation og bikini område med en dyse til følsomme steder. Jeg har ikke nok opladning, men det opkræves hurtigt. Generelt kan jeg virkelig godt lide ham.

Jeg købte for at erstatte den gamle kablede epilator, fordi flere gange var der en ledningsbrud. Derfor var valget fra trådløst. De rådede denne, mange tak til sælgerne. Min hud er følsom, men vedhæftet fil løser problemet, og brugen i bruseren reducerer smerte. Takket være baggrundslyset kan du se alle de savnede hår)) Afgiften med en forsyning er nok for en gang. Jeg råder alle!

Min første epilator, lang tid at vælge. Køber glad. Fjerner selv små hår. Praktisk ligger i hånden. Epilation var smertefuldt for første gang, især i underarmene. Så blev det mere eller mindre tolereret. Nu føler man næsten ikke.

Hustruen er tilfreds med gaven. Bemærker høj kvalitet hårfjerning, et stort antal pincet og at proceduren er blevet hurtigere. Til følsom hud, minimal irritation. Glæder sig over tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset, hvorfor hårfjerningen bliver mere kvalitativ (synlige manglende sektioner). Hurtig genopladning, nok til hele proceduren. På grund af dysen med massage ruller er epilering mindre smertefuldt.

Købte epilator Braun 7-561 ben, bodyface og var tilfreds med en sådan handel. Det er dejligt, at jeg ved min allerførste epilering kan styre, hvor hurtigt proceduren udføres og hvilke dele af kroppen der skal gribes, samtidig med at der arrangeres korte pauser til hvile. Jeg har også prøvet epilatorens funktionalitet i vandet - en solid fem! Særlig tak til ikke kun producenten af ​​denne model, men også til det hjælpsomme personale på MVideo.

Epilatoren blev præsenteret af manden og var ikke forkert!) Epilatoren blev stilfuldt pakket! Dyser til alt findes i sættet, der var også en bekvem rejsetaske i kassen. Ergonomisk design, brugervenlighed, meget flot i hånden. Kvaliteten af ​​hårfjerning er fremragende! Før jeg brugte epilatoren i 5-serien, er der en forskel)) Epilatoren kan bruges i brusebadet, hvilket reducerer smerten betydeligt! Jeg har nok batteriladning! Generelt er jeg meget glad!)

Denne epilator er blevet købt som en gave, længe har lidt, vælge mellem modeller 5, 7 og 9 Series, 5-serie (som våd og tør), tiltrukket af den enkelhed og samtidig, gode resultater. I første omgang på udkig efter en signifikant forskel mellem 5 og 9-serien (jeg tror, ​​det er muligt, og 5, hvorfor betale mere), nemlig nogle teknologier i form af de mest hårfjerning, ikke inklusive lommelygte, flydende hoved, og det er steget med 40 procent af bredden af ​​personlige princip, Som en normal bruger fandt man måske måske ikke længden af ​​pinceterne lidt længere, hvilket reducerer procentdelen af ​​savnede hår, og det er den samme Mirco-Grip-teknologi. Men den nye 9-serie tiltrak stadig mere, sandsynligvis med sin nyhed. Allerede jeg ønskede at købe, men flov over den høje pris, og jeg besluttede at søge noget andet, forblev 7-serie i det væsentlige svarer til 9, kun hovedet bredde som for 5, og er interesseret i andre pincet teknologi Close-Grip, nemlig blød lift teknologi svampekonstruktionen af ​​miniatyr-kammuslinger, "ladles", der ligger mellem pinceterne, som løfter og retter hårene direkte ind i pincetten. Kammuslinger overholder helt hårene i nærheden af ​​huden. Jeg tror, ​​det var afgørende for valget af 7-serien, fordi der er noget, en ny, selv om det ikke er klart, hvorfor i 9-serien ikke gennemføres, og teknologien er ikke nævnt på kassen, ikke synes at ville tildele den. Måske er dette et slags eksperiment, men anmeldelserne er positive, så valget var ikke længe i kommer. Jeg tror, ​​at det er mere nyttigt for dem, hvis hår vokser langs huden. Selvom disse bløde løftefingre på en eller anden måde skal løsne håret, og håret bliver mere intensivt. Første indtryk er positivt, en lommelygte er en god ting)

Var købt som gave. Enheden oversteg alle forventninger: stor funktionalitet, højkvalitets montering, flot design, nem betjening og vedligeholdelse. Med hensyn til pris og kvalitet - et glimrende valg. Jeg råder.

Min første epilator! Først var der barbermaskiner... der var et ønske om at flytte til et "nyt" niveau. Det tog lang tid at vælge og sammenligne forskellige producenter! Braun selskab vist sig perfekt (en gave til mænd - Braun barbermaskine er meget praktisk og uden at irritere huden, til den samme - "Dette er en tysk"), så valget er naturligvis faldt på hende! Udvalget af modeller af epilatorer af dette firma er omfattende - både hvad angår funktionalitet og konfiguration, og selvfølgelig pris. Dette sæt Braun 7-561 består af epilatoren selv, et sæt dyser til alle lejligheder, samt en praktisk rejsetaske til alt tilbehør. Hvad angår selve apparatets funktion... vil jeg ikke længere bruge barbermaskiner !! Et fælles sprog med epilatoren fundet efter ca. 10 minutter takket være et behageligt greb (design og ergonomi gør deres job); massage ruller på dysen blødgør hårfjerningen (første gang er bestemt usædvanlig, måske endda smertefuldt, men det var klar, men med hver efterfølgende tid er smerten mindre og mindre); de første procedurer kan udføres under vand, hvis fordel er den vandtætte konstruktion; Baggrundslyset gør også sit job - du kan se med det, hvilket område der er behandlet, og hvilket der endnu ikke er. Batteriet varer hele proceduren, det tager cirka en time at oplade, men at bruge en enhed, der opkræver, dvs. fra ledningen er det umuligt (det kan ikke være så godt). Generelt, i alt fra epilatoren glad! Med hensyn til smerten.. den første procedure er den til stede, men !! Resultatet er imponerende, varer fra to uger (og det er kun efter den første brugs måned). Skønhed (stadig) kræver offer. P. S. besluttede at prøve epilatoren, ikke spare, prisen er helt i overensstemmelse med kvaliteten. Så HENSTILLING!

Gav min kone en fødselsdagsgave. En god enhed, stilfuld, smuk emballage, en dejlig håndtaske, mange vedhæftede filer, barber et skæg godt =)

Epilatoren blev præsenteret af manden den 8. marts. Først og fremmest kunne jeg godt lide det stilfulde design. En række dyser giver dig mulighed for nemt og smertefrit at fjerne hår i forskellige områder. Meget bekvemt, der kan bruges i vand. Jeg er glad for gaven! Jeg anbefaler!

Jeg købte min kone som en gave til 8. marts Braun 7-561 Ben epilator, bodyface. Aldrig så glad! Hustruen er tilfreds. Fremragende funktionalitet til en god pris. Kompakt, sød enhed. Ikke støjende. Særlig tak til BRAUN for en praktisk boks og håndtaske.

Jeg er forelsket i denne epilator. Alt er perfekt i det. Jeg købte også den, da der var en stor rabat på Mvideo-hjemmesiden. Epilatoren ligger komfortabelt i hånden, der er egnet til epilering af mange dele af kroppen, det gør sit arbejde hurtigt og tolerant (ben gør slet ikke ondt). Som en gave vil blive opfattet med et bang - ligger i en smuk tin boks. Jeg anbefaler stærkt!

Blev forelsket i enheden på et øjeblik! Stort design, masser af tips. Jeg havde brug for en epilator mere til armhulen og bikiniområdet end for benene. Derfor var de smertefulde fornemmelser i disse områder en overraskelse (som de fleste piger skriver om benene, hvis epilering er virkelig smertefri). Brugsperioden er en måned, i hvilken periode hun har depileret tre gange - for tredje gang er det mindre smertefuldt, vokser hårene også mindre og mindre langsomt. Det eneste, men! Dette er hvad, når du forsøger at holde enheden hurtigere, ikke alle hårene fjernes af roden, nogle er barbert væk. Når jeg valgte, tvivlede jeg i lang tid om det var værd at betale for vandmodstand - absolut det værd! Og for batteriet også)

Før denne model brugte jeg Braun-epilatoren i 15 år, hvilket angiver kvaliteten og holdbarheden af ​​dette mærke. I den nye model var jeg tilfreds med design, sortimentet af tilbehør og tilbehør, højdepunktet i epileringszonen. Epilation i badeværelset er mindre smertefuldt, men hårene holder sig til kroppen og fjernes ikke første gang.

Jeg købte mig en gave til DR og fortryder det ikke, kvaliteten er super, designen er super, det virker hurtigt og tydeligt, især jeg anbefaler det til unge mumier, der har så lidt tid til sig selv.

Jeg købte denne model i marts for et lager. Det sidder godt i hånden, håret fjerner perfekt. Jeg var glad for, at epilatoren blev lavet i Tyskland, ikke Kina. Lidt støjende, men det er ikke kritisk. Generelt tilfreds med købet, og jeg råder alle sammen.

Bruges normalt voks til hårfjerning, herunder på ansigtet. Jeg blev glædeligt overrasket da jeg begyndte at bruge Braun 7-serien epilatoren. Enheden er udstyret med 6 dyser, som giver dig mulighed for at kæmpe selv med korte hår, som ikke altid tager voks, og selvfølgelig er det en uundværlig fordel at de kan bruges i bruseren og bruges som barbermaskine. Det virker også på et batteri og leveres med en bekvem kosmetikpose, der giver dig mulighed for at tage det med dig til hvile.

Jeg købte denne epilator som en gave den 12. marts. Langt tvivlet, fordi anmeldelserne var modstridende, men alt viste sig mere end fint. Jeg vil gerne bemærke, at håret ikke bryder ud, nemlig trukket ud. Hvis dit hår går i stykker, så arbejder du sikkert med epilatoren. Før denne model havde jeg allerede mange års erfaring med en anden Braun-epilator (nemlig Braun Silc Epil soft perfection), så forskellen er indlysende. Antallet af pincet reducerer i høj grad epileringstiden og forbedrer epileringskvaliteten. Sårhed er næsten fraværende. Baggrundsbelysning og dyser, alt var nyttigt for mig. Jeg var utroligt tilfreds med mit køb. Jeg håber at han vil tjene mig i mange år.

Jeg brugte ikke epilatoren før, jeg var bange for, at det altid var meget smertefuldt at barbere med en maskine, men på grund af dette voksede håret meget hurtigt og besluttede at få en epilator, fordi jeg hørte om mærket Braun. LegsBodyF model 7-561 blev rådgivet, og fra første gang var jeg tilfreds, selvfølgelig var den første brug ikke meget smertefuld, da jeg er ejer af følsom hud, men det var ikke værd at mit hår begyndte at vokse så hurtigt som det plejede at være, og med hver effekt var effekten var ikke så smertefuldt. Enheden er udstyret med 6 dyser, der gør det muligt at kæmpe selv med korte hår, og Cloce Grip-teknologien - 40 pincet sikrer, at håret bliver fanget selv med en kornstørrelse på 0,5 mm. Det er også et stort plus, at der er en baggrundsbelysning, der belyser de tyndere hår til den mest grundige fjernelse og kan bruges i bad eller brusebad, hvilket giver ekstra komfort og maksimal blid fjernelse. Også inkluderet er en bekvem kosmetisk taske, på grund af de konstante rejser er det meget bekvemt at altid bære rundt med dig. Generelt var jeg meget glad og fortryder ikke, at jeg havde erhvervet en epilator, nemlig Braun 7-561 LegsBodyF, "Jeg er sikker på, at det vil tjene mig til at hjælpe i lang tid. Jeg anbefaler alle piger og kvinder at få denne epilator til hjælp.

Jeg er meget tilfreds med køb af Braun 7-561 Ben, body... epilator. Udviklerne af denne epilator tog sig af dets funktionalitet og brugervenlighed. Epilatoren har 5 dyser til at slippe af med uønsket hår på steder, hvor det er nødvendigt. Tilstedeværelsen af ​​baggrundsbelysning er meget lettere arbejde. Fordelen er også dens batterilevetid, i modsætning til de gamle modeller, der arbejder på netværket. Epilatoren Braun 7-561 fjerner nemt selv de mindste hår. Det er meget bekvemt at have en taske, der giver dig mulighed for at tage det med dig, uanset hvor du går. Og ved at bruge det i brusebadet fjerner håret det endnu mere behageligt. Tilstedeværelsen af ​​to hastigheder giver dig mulighed for at vælge den mest optimale til forskellige zoner af hårfjerning. Nydt med designet. Jeg anbefaler denne model til alle, dette er et godt køb både til dig selv og som gave.

Jeg var meget tilfreds med købet af denne epilator. Vi var tilfredse med brugervenligheden, kvaliteten af ​​epilationen selv, selv de mindste hår er fjernet, der er nok vedhæftede filer til at slippe af med alt uønsket hår på alle problemområder. Det er meget bekvemt, at der er baggrundsbelysning, det er meget nemt arbejde. Udviklerne tog sig af bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​brugen af ​​Braun 7-561 epilatoren. Det er godt, at han har to hastigheder, jeg bruger den anden, det er hurtigere, hvilket passer mig bedre. Jeg kan meget gerne lide, at epilatoren er batteridrevet, dvs. ledningen forstyrrer ikke, som det gjorde med min gamle epilator. Der er også en praktisk håndtaske, der giver dig mulighed for at tage epilatoren med dig, uanset hvor du er. Jeg kunne godt lide, at de kan bruges i brusebadet. Jeg håber, at Braun 7-561 epilatoren vil tjene mig i lang tid og vil fortsætte med at behage. Jeg anbefaler til alle piger og kvinder at købe denne model, du vil ikke fejle efter eget valg og blive tilfreds.

Stor epilator. Ligesom tip med massageapparater holder opladningen godt. Baggrundslyset er lyst nok, det er et stort plus. Håret trækker, bryder ikke af. Godt i hånden. Du kan ikke bruge under genopladning (fra netværket), men det er ikke kritisk, hvis du ikke glemmer at oplade. Tilfreds med køb på 100%.

Brugte epilatorer Brown, begyndende med den allerførste. Den sidste Silke Epil Comfort tjente trofast i næsten 10 år. For mig er den vigtigste plus Silke Epil 7 - muligheden for hårfjerning under vand. Ellers svarer det til min tidligere enhed (antallet af vedhæftede filer, kvaliteten af ​​fjernelse af håret, belysningen). Det virker meget godt, men håret trækkes ud af roden - det gør ondt, uanset hvor coolt - under vand eller ej. Selvom du bliver vant til det hurtigt.

Epilator i hånden sidder godt. Der er en baggrundsbelysning, der belyser de tyndere hår til den mest grundige fjernelse, og ved at bruge det i et bad eller en brusebad giver ekstra komfort og den blødeste fjernelse af håret. Jeg var tilfreds med købet, så jeg anbefaler alle at købe dette produkt.

Jeg ville gerne købe en epilator i lang tid, men jeg var bange for, at jeg ikke kunne tolerere proceduren, fordi Jeg har en høj smerte tærskel. Og alligevel besluttet... Mit valg faldt på epilator Braun 7-561 ben, bodyface. Han tiltrak mig med antallet af dyser og en pink taske.) Inkluderet. Besluttet og fortryder aldrig! Fremgangsmåden er ret tolerant, benene er absolut ikke smertefulde. Det er behageligt at bruge enheden, og endnu mere behagelige glatte ben! Håret trækker fremragende, der er baggrundsbelysning. Bruges selv i et mørkt rum, er alt klart, hvert hår! Jeg beklager, at jeg ikke har erhvervet dette mirakel af teknologi før. Epilatoren er meget smuk, ligger bekvemt i hånden, midtdelen hældes. Dyser alle nødvendige, især ønsket barbering! Det er også et stort plus-brug i brusebadet, hvilket minimerer smerte, og der er ingen ledninger! Epilator er en fornøjelse! En pink håndtaske, hvor du kan hænge epilatoren på badeværelset eller tage med på ture og en smuk jernboks, hvor enheden er pakket fuldstændigt erobret))). Tak Braun for sådan en sød i mit skab!

Meget tilfreds med køb af epilator Braun 7-561 ben, bodyface. Det er netop det, jeg ledte efter, en bekvem 40 pincet, næsten smertefri procedure. Et godt supplement til lommelygten, uventet vellykket plus, du kan se selv de mindste hår. Massage dysen gør epilering behagelig. Epilatoren er flydende, hvilket gør det nemt at få nogle utilgængelige steder. Design værdig. Let at rengøre. Købt omkring en måned siden. Jeg prøvede forskellige dyser, resultatet glæder mig)

Jeg fik epilatoren som gave. Jeg kunne virkelig godt lide ham. For det første fjerner det hår næsten smertefrit, for det andet er det praktisk talt tydeligt. Meget praktisk det trådløse. Men der er stadig ulemper, det virker ikke på genopladning og mangler hans arbejdstid, 40 minutter er stadig ikke nok. Men det opkræves hurtigt. Epilation kvalitet og du kan gøre hårfjerning overalt.

Det er fantastisk, at det virker fra et batteri, og du kan ikke lide på jagt efter et mere bekvemt sted nær stikkontakten. Det er godt, at der er et lys, selv med dæmpet belysning i badeværelset er alt synligt. En god ting - en massage dyse, med det virkelig mindre ubehag. Evnen til at udføre proceduren under brusebad til tider har forenklet processen, for mig personligt er den mere effektiv og behagelig. Jeg vil også bemærke byggekvaliteten og behageligt til de berøringsmaterialer, hvorfra epilatoren er lavet. Hovedkriteriet for udvælgelse var den tekniske bløde elevator, disse er små "fingre", som løfter hårene for effektiv epilering. Jeg tror, ​​at proceduren for hårfjerning i nogle tilfælde bliver hurtigere.

Det er meget sejt, at det virker på et batteri, og du lider ikke på jagt efter et mere bekvemt sted nær en stikkontakt. Det er godt, at der er et lys, selv med dæmpet belysning i badeværelset er alt synligt. En god ting - en massage dyse, med det virkelig mindre ubehag. Evnen til at udføre proceduren under brusebad til tider har forenklet processen, for mig personligt er den mere effektiv og behagelig. Jeg vil også bemærke byggekvaliteten og behageligt til de berøringsmaterialer, hvorfra epilatoren er lavet. Hovedkriteriet for udvælgelse var den tekniske bløde elevator, disse er små "fingre", som løfter hårene for effektiv epilering. Jeg tror, ​​at proceduren for hårfjerning i nogle tilfælde bliver hurtigere.

Månedens ekspert: Sommeren kommer snart! Alle os piger vil trække deres shorts og kjole fra skabene. Vi har forberedt vores tal for den varme sæson hele vinteren, tiden er kommet for det sidste tryk på vejen til perfekt epilation! Dette er et individuelt og delikat stof, som vi giver rådgivning er umuligt. Alle vælger selv den mest hensigtsmæssige måde at håndtere hårdt hår på. Min første epilator blev præsenteret for min mor for 10 år siden. Han gav mig sin gamle Brown, der bragte hende i midten af ​​90'erne. Jeg var så glad! Han gav ikke en fejl han har der var ingen ekstra vedhæftede filer, han dundrede som et damplokomotiv. Han tjente mig i flere år, indtil hunden skar min ledning). Jeg gik til videoen på jagt efter en ny epilator. Og så var der kærlighed ved første øjekast... 40 pincet, lys, epilationmassage, epilering Under vand, 2 hastigheder, design! Det er meget bekvemt at holde det i din hånd. 2 hastigheder til forskellige hårtyper! Og selvfølgelig så mange som 6 dyser... Jeg er glad som en elefant !!

Jeg købte Braun 7-561 som en gave til min kone senest den 8. marts i bytte for epilatoren af ​​samme firma, der stadig arbejder i 2003, som allerede var træt, baseret på vurderinger og tekniske egenskaber. Sammenlignet med den gamle epilator er det kun en del fordele: bedre epilering, mindre smertefulde fornemmelser (2 hastigheder, 40 pincet!), Meget behagelig lys LED-baggrundsbelysning, bekvemt i hånden, batterikapaciteten varer i 1 time, oplader hurtigt - i 1 time Hvad er vigtigt - den vigtigste flydende dyse er fremstillet i Tyskland, komplet med en håndtaske til opbevaring af epilatoren og dyserne. Effekten af ​​applikationen er fremragende - huden er renere, irritationen er minimal, og du kan bruge det i brusebadet, men konen har ikke prøvet det endnu. Fornøjeligt tilfreds med prisen tog jeg aktierne. Med hensyn til priskvalitet, funktionalitet, anser jeg det for en af ​​de bedste epilatorer.

Dette er min første epilator. Når jeg valgte en enhed, ønskede jeg at den skulle bruges ikke kun til benene. Men i praksis viste det sig, at det kun er egnet til at fjerne hår fra benene. For en bikini zone er det bare et mareridt, og jeg vil bare ikke risikere et ansigt. Som følge heraf bruger jeg kun to dyser - resten er ikke nyttige. Kort hår opfanger ikke - et bedre resultat ved brug af epilerende creme. Enheden er ergonomisk, tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset, blev glædeligt overrasket over, at batteriet har lader en lading i lang tid. Jeg konkluderer for mig selv, at det var muligt at købe en epilator billigere.

Indtil denne tid var der ingen epilator, men den 8. marts fremlagde ægtefællen dette mirakel. Enheden er god, jeg troede, at proceduren ville være smertefuld, men takket være dysen med massageruller er alt muligt, det er meget bekvemt at bruge i brusebadet og i badeværelset.

At have købt en epilator har aldrig fortrydet det. Det virker perfekt, takket være vedhæftede filer med massagesystemet, er epileringsproceduren næsten smertefri. Fjerner selv små hår. Et andet plus er, at du kan epilere ikke kun benene, men også alle dele af kroppen, hvor der er hår. Klare alt.

Model epilator Braun 7-561 Legs, bodyface tiltrukket sig opmærksomhed fra godt bundtet, det er et stort antal værktøjer og bæretaske medfølger, selv om det ikke er meget bekvemt for mig, men det faktum, at det er uden tvivl en god ting. Formen på enheden er praktisk, den ligger godt i hånden, der er en baggrundsbelysning, som efter min mening er meget lys. Designet er koncist, intet overflødigt. Et stort antal pincet, men de er plastik, selv om der var jern på den tidligere epilator, tilsyneladende derfor ikke alle hårene tager det første gang. Generelt er enheden god. Separat, jeg ønskede at nævne butikken for muligheden for at bestille via internettet for at komme til at betale og afhente, meget praktisk.

Meget flotte ting. Baglyst, sandheden er meget praktisk. Jeg er tilfreds med købet helt.

Epilator Braun 7-561 Ben, bodyface klarer sig godt med sin opgave - slippe af med uønsket hår. I gården af ​​det 21. århundrede og mænd kan også tage sig af sig selv for at kunne lide vores elskede kvinder! Jeg vil bemærke den vigtigste egenskab ved valg af en epilator - jeg ville virkelig have det så smertefrit som muligt. Og jeg føler virkelig næsten ingenting. Hår greb godt, kort, som "ikke tager" der er en dyser razor "trim." Designet er den mest koncise - hvid og grå. Jeg har nok afgift for 2-3 epilationer. Jeg anbefaler denne model til både kvinder og mænd.

Jeg havde en Braun epilator, jeg købte den i 2003, og det viser sig at det er omkring 14 år gammelt, det virker fint, men det er håbløst forældet. Jeg blev glædeligt chokeret et gennembrud på dette område, så jeg ikke kan lide, og hvordan det fanger hår, ved den måde, skakbrætmønstret for indfangning de forlod i teknologi, det er derfor jeg valgte ham for 14 år siden, ikke så smertefulde kampe som andre mærker, der understøtter jeg var dengang en konsulent, takket være hende) jeg prøvede alle de tips, som hovedet barbering, er der to måder, barbering og trimning selv, når der er meget lidt hår længde, meget praktisk, når du kan ikke kun epilator at epilere, men også at barbere. Det sparer tid og sted. Og det kan også bruges i brusebad og vaskes med vand, det er bare super. Tidligere var jeg nødt til at gøre alt mit "arbejde" til sjælen. Opbevaringsposen er meget praktisk, jeg forstår ikke, hvorfor de klager over det, jeg hængte det i badeværelset og satte opladningen i det øverste rum, vedhæftede filer i anden og epilatoren og bogen i den tredje nederste. Generelt er der mange fordele, og du vil bestemt ikke fortryde dit køb. Og hvis du stadig giver det til dig, vil det være tredobbelt godt)

Dette er min første epilator, så måske for min mening vil det være subjektivt. Denne epilator blev anbefalet til mig af en salgsassistent i butikken. Det ligner en meget flot enhed, den ligger komfortabelt i hånden og glider ikke, baggrundsbelysningen hjælper meget med proceduren. Nu med hensyn til epilationen selv. Jeg forsøgte at holde tørre først, men det var ret smertefuldt (måske på grund af det faktum, at jeg ikke havde gjort epilering før), så jeg besluttede at fortsætte i brusebadet med skum. Det viste sig at være betydeligt smertefrit. En god bonus til enheden var også en kosmetikpose, der leveres med en metalkasse til opbevaring af epilator og vedhæftede filer.

I meget lang tid studerede jeg Braun-epilatorer, fordi Jeg stoler på dette mærke. Jeg valgte Braun 7-561 Ben epilator. bodyfaсe, fordi der var mange positive anmeldelser af produktet og en meget attraktiv pris. Jeg brugte epilatoren straks på købsdagen, batteriet var fuldt opladet, hvilket var meget tilfredsstillende. Der var 5 dyser i kassen - til bikiniområdet, til armhulerne, til ansigtet og 2 hoveder (barbering og epilering), en rengøringsbørste og en oplader. Jeg var meget glad for at pakken havde en stilfuld metal opbevaringsboks og rejse kosmetik taske. Jeg prøvede alle dyserne, proceduren var smertefri, selv om der var en frygt for første gangs brug. Epilatoren er meget behagelig i hånden, slet ikke tung, meget behagelig belysning, næsten ingen støj. Meget tilfreds med købet. Jeg rådgiver denne særlige model af epilator. Ordren blev udstedt via M.Videos hjemmeside og efter 1 time ventede produktet på mig i serviceområdet. Tak Braun for kvalitetsprodukter og M.Video for fremragende service.

Meget flot Epilator Braun 7-561 ben, bodyface, praktisk, batteriet varer i lang tid. Takket være et specielt udvalgt sæt af vedhæftede filer - smerten under epilering reduceres til næsten 0, selv er det korteste og tyndeste hår fanget. Meget køligt at bruge i vand. Let og behagelig i hånden. Anbefal 100%.

Meget tilfreds med den overtagne epilator, den har alt hvad du behøver. Fastgørelse til barbering trimmer at afkorte håret til den ønskede længde for epilirovaniya vedhæftede zone massage (for mig det er bedre end dysens køling), barberet hår hurtigt og nemt på grund af tilstedeværelsen af ​​40 plader, og ladningen er nok til at gøre hårfjerning ønskede område. Denne epilator vil være en meget god hjælper til dig ved at fjerne irriterende hår (underarm, bikini og ansigtszoner).

Braun anses for at være førende blandt producenter af sådanne enheder, så da jeg konfronterede spørgsmålet om hvilken epilator at købe, tænkte jeg ikke på mærket (jeg havde tidligere købt en hårtørrer og braun fra Braun). Efter den første ansøgning vil du indse, at du har valgt valget korrekt! Først har Braun Silke epil 7 40 pincet, de fanger flere hår på en gang, og derfor er epileringsprocessen hurtig og mindre smertefri. For det andet er der en vibrerende massage i det, og det slapper af i huden pludselig. Du kan forbedre denne handling ved at lave en massage alene for at zonen skal blive epileret. (for mig er massage mere effektiv end blæser eller køler, fordi epilatoren skal køles konstant). I det tredje er hovedet aftageligt og let at rengøre, og opladning er nok til at gøre hårfjerning af hele det ønskede område. Alligevel er det værd at bemærke et stort antal dyser (under armene, bikini, ansigt) og tilstedeværelsen af ​​barberhovedet med trimmertilbehøret, som du nemt kan forkorte irriterende hår til den ønskede længde og proepilirovat endnu bedre! Jeg anbefaler stærkt denne epilator, det vil helt sikkert blive din hovedassistent ved at løbe unødvendigt hår på enhver piges krop og vil vare meget lang tid!

Jeg kunne godt lide epilatoren meget, tænkte jeg længe og besluttede mig for at købe denne mirakel enhed. Jeg læste mange anmeldelser og mit valg faldt på Brown 7-561. Praktisk, praktisk, funktionel. Sindssyg glad med resultatet af hårfjerning. Første gang benene skulle få lidt ondt, og bikiniområdet var meget smertefuldt. Anden gang benene er helt smertefri og bikini er allerede acceptabel. Jeg anbefaler denne epilator, hvis du altid vil have en perfekt glat hud.

Jeg købte Epilator Braun Silk • epil 7, og fortryder det ikke! I starten planlagde jeg at købe en billigere model, Braun 5-serien, men efter at have set og sammenlignet disse to modeller, lavede jeg et valg til fordel for 7. Fordi denne epilator har flere pincet, så mange som 40 stykker! Der er også en baggrundsbelysning, hvor du kan se hårene, der skal fjernes. Der er 4 dyser og 1 barberhoved med en dyse-trimmer. I alt går 6 dyser. Jeg kunne virkelig godt lide dysen med en massage effekt! Epilatoren passer komfortabelt i din hånd, et smukt design med gnistre, praktisk tænding og skiftehastighed på begge sider. Fuld opladning var nok til at håndtere alle områder: ben, hænder, armhuler og bikini område. Jeg var også tilfreds med den rejse kosmetiske taske, som er inkluderet, og den smukke metalkasse, hvor epilatoren selv ligger. Generelt er købet tilfreds, jeg anbefaler det til alle!

Ved valg af en epilator rådede sælgeren Braun. Jeg er glad for at jeg lyttede til hendes råd. For mig personligt er denne epilator en udsmykning, fordi meget følsomme for smerte og i lang tid kunne ikke beslutte at bruge det. Men hun købte den, prøvede det og var meget tilfreds med resultatet. Ikke overhovedet undskyld for pengene brugt på denne epilator. Et stort plus - du kan gøre hårfjerning i brusebadet (smerter i vandet minimeres). Baggrundsbelysningen er super, den virker under hele enhedens drift, i dårlig lys er alt synligt. Det hjælper også til at reducere ubehag i en massage dyse, dets arbejde distraherer fra pincet. med hende. Ja, og generelt, designet, emballagen er glædeligt for øjet. Praktisk at gemme eller tage med på ture.

Braun Silke-epil 7-561

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Endnu bedre produkter

Epilator Braun Silk-épil 9 9/970 SensoSmart i rosenguld

Epilator Braun Silk-épil 3170

Braun BT 5010 Beard Trimmer

Braun Silke-epil 7-561

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Beskrivelse af vurderinger

Var denne anmeldelse til hjælp?

© 2018 Procter Gamble. Alle rettigheder forbeholdes. Brug og adgang til oplysninger på dette websted er underlagt de vilkår og betingelser, der er fastsat i vores juridiske aftale.

Braun 7-561 Ben, krop ansigt

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner i Zelenograd butikker

På stedet kan du vælge epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner efter egenskaber, se detaljerede billeder, læs anmeldelser og sammenlign priser i online-butikker af Zelenograd. Det er nemt at købe epilatorer og kvinders elektriske barbermaskiner til en lav pris (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Epilator Braun 7-561 Ben, krop ansigt

Pris for Phys. personer:

Levering: Moskva fra 190

tættere på. forstæder fra 190

Omkostninger til jur. personer angiver.

anmeldelser

dyser er forskellige, baggrundsbelysning, resultatet (glat hud) i lang tid

Alt tilbehør i kittet er lavet af kvalitetsmaterialer. Mange dyser (hver har eget formål), der er også vedlagt detaljerede instruktioner, hvor det klart og tydeligt er skrevet, hvad hver dyse tjener til og hvordan man bruger den. Det er behageligt og bekvemt at holde denne epilator i hånden (plus et smukt design), det er praktisk at bruge, bare for at oplade og let at rengøre. Læs mere på Yandex.Market.

God dag! Min søster gav mig denne epilator.
Udseendet er meget tilfredsstillende. Nice plastik, lavet meget høj kvalitet.
Eventuelle dyser, hætter. Jeg kan ikke dele indtryk af dette mirakel af teknologi - Braun 7-561 epilatoren er så kompakt, letvægts, komfortabel i form og glider ikke i din hånd.
Jeg kunne godt lide, at det virker både fra elnettet og fra batteriet, hvilket tillader trådløs brug på badeværelset. Det er meget bekvemt at tage med dig på rejser og rejser. Det oplader hurtigt nok i en time og holder derefter afgiften i lang tid, hvilket gør det muligt at arbejde autonomt. Selv hans store værdighed er han tavs.
Nu et par ord om konfigurationen af ​​epilatoren:
1) dyse. Læs mere på Yandex.Market.

Jeg ved ikke, om min anmeldelse vil være nyttig for nogen, men hvad nu hvis en kvindes mening om en ældre generation er nødvendig? Jeg plejede at bruge voks til at fjerne uønsket vegetation, måtte lægge op med meget stærk smerte, men hvad skal jeg gøre? Skønhed kræver offer! Men for nylig sagde barnebarn, at det var tid til at begynde at bruge noget mere moderne, fordi fremskridt ikke står stille, og jeg besluttede at prøve epilator Braun Silk-epil 7-561. Alt er nyt og usædvanligt for mig, så hvis min mening ikke falder sammen med noget, der generelt accepteres, må du ikke dømme strengt.
Jeg henvendte mig meget ansvarligt til spørgsmålet om valg og studerede forskellige producenter og modeller i lang tid - jeg vil have det til at være en kvalitetstjeneste med lang levetid. Barnebarnet rådede til at være opmærksom på det kendte mærke Braun, hun har selv brugt epilatoren i dette firma i 7 år, og hun kan lide det meget, hun siger at det ikke gør ondt overhovedet - det er hvad der bestod mig!
Så hvad kan jeg sige om denne epilator. Læs mere på Yandex.Market.

Min drøm blev til virkelighed, og jeg købte Braun SE7-561 epilatoren. Jeg har brugt det i 2 uger allerede, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig.
Jeg indså endelig, at hudirritation efter epilatoren ikke handler om denne model. Denne model kan bruges i meget lang tid og uden problemer for huden.
Derudover kan du bruge epilatoren på badeværelset, hvilket er vigtigt, og ikke bruge ekstra tid på at bringe din hud. Læs mere på Yandex.Market.

Jeg købte en epilator. Umiddelbart besluttet at prøve de mest delikate steder. En af de funktioner, hvorfor jeg købte denne model er, at den kan bruges i brusebadet. Jeg kan sige, at det ikke var smertefuldt. Er normalt Kvaliteten af ​​hårfjerning var meget tilfreds. Baggrundsbelysningen er også meget nyttig. Pakken indeholdt mange dyser. Læs mere på Yandex.Market.

Epilator BRAUN 7-561 WD (6/432)

Dette produkt er midlertidigt udsolgt.

 • Type epilator
 • Hastigheder 2
 • Flydende epilering hoved, med mulighed for skylning
 • Strømkilder batteri
 • Baggrundslys +
 • Anvendes med skum +
 • Komplet sæt børste til rengøring
 • Yderligere oplysninger Køleservietter
 • Antal pincet 40
 • Typer af dyser til barbering, massager, spidsbegrænser
 • Mindste hårlængde 0,5 mm
 • Bruttovægt 0,4 kg

Epilator BRAUN 7-561 WD (6/432) tør og våd epilering 2 hastighed 40 tweez hår fra 0,5 mm

Tør og våd hårfjerning. Vand epilation
Epilator Silke-Epil 7 blev designet specielt til epilering i varmt vand. Det slapper af og beroliger huden: Varme forbedrer blodcirkulationen og reducerer smerten, hvilket gør huden mindre følsom. Close-Grip Short Hair Removal Technology

Piger er piger: shugaring i kritiske dage.

Spray Lidocaine: instruktioner, anmeldelser, analoger