Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - anmeldelse

+ 257 nbsp Bonus rubler Mængden af ​​Bonus rubler bestemmes i overensstemmelse med reglerne for M. Bonus. "class =" c-btn c-btn_help notranslate ">?

Mest nyttige anmeldelse

Godbidder

Glat hud leveres.

ulemper

tilbagekaldelse

Bekendtskab med Brown skete for 10 år siden, da jeg blev præsenteret for den første model af Epilator Braun 5180 Silke-Epil Xelle, og det fungerede i mange år. I flere år har jeg været ejer af denne model: Braun 7-561 Ben epilator, bodyface. Jo bedre det er: mere moderne, mere behageligt, du bruger det selv under brusebadet og uden det varer varen 3-4 gange. Det oplader meget hurtigt - omkring 30 minutter og "i kamp" - det er i tilfælde af at det ikke har nok))) Benene er glatte i lang tid, der er et barberhoved, og uden disse ledninger er det nemt at tage med dig. Tak Brown for at gøre os smukkere. Jeg råder alle!

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Tør og våd hårfjerning. Close-Grip kort hårfjerningsteknologi. Flydende hoved: bedre følger kroppens konturer for større komfort og det mest omhyggelige resultat. SoftLift fingre: løfter selv hårene i nærheden af ​​huden og styrer dem i pincet til fjernelse. Massagesystem med høj frekvens: stimulerer huden aktivt til en utrolig blød epilering. Højfrekvensmassagesystemet stimulerer og beroliger huden effektivt under epilering for den mest behagelige følelse.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

anmeldelser

Baggrundsbelysning, 40 pincet, brug i vand, rigelig opladning

Baggrundsbelysning, 40 pincet, brug i vand, rigelig opladning

Kan ikke bruges med ledningen, men det er for vores sikkerhed, så vandet med ledningen ikke klatrer)

Kan ikke bruges med ledningen, men det er for vores sikkerhed, så vandet med ledningen ikke klatrer)

Absolut ikke anderledes end den gamle epilator 7-serie, som tjente mig mere end 5 år, men jeg brød den. Selv dyser.

Absolut ikke anderledes end den gamle epilator 7-serie, som tjente mig mere end 5 år, men jeg brød den. Selv tipsene passer også på den gamle måde) Jeg fandt denne epilator i online-butikken til 5400rub med 8 ekstra brugervenlighed, fordi den er den samme i alle butikker, kun konfigurationerne er forskellige. Og i virkeligheden er hele 7-serien helt den samme, kun forskellig i antallet af dyser. Derfor vælger de mest billige, købte denne) Selv der er en trimmer, jeg er glad

Det er praktisk at holde hånden, trådløs, tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer, lys, kølig kosmetik taske inkluderet

Det er praktisk at holde hånden, trådløs, tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer, lys, kølig kosmetik taske inkluderet

hopper og bryder hår, barbermundstykke fanger huden, ladningen er ikke nok i lang tid.

hopper og bryder hår, barbermundstykke fanger huden, ladningen er ikke nok i lang tid.

I mange år brugte jeg en lille kablet Philips, på et tidspunkt tænkte jeg, at teknologien var længe gået frem, kan du.

I mange år brugte jeg en lille kablet Philips, på et tidspunkt tænkte jeg, at teknologierne længe var gået frem, og det var muligt at opgradere. Jeg læste anmeldelser og stoppede ved denne model. Jeg værdsatte straks højdepunktet, men jeg fik ikke nogen fornemmelser fra processen, og det tog cirka 20 minutter at skinne, selv om det normalt tog mindre end 10. Efter et par dage indså jeg, at processen skulle gentages til den sidste skyld i mig selv. Som følge heraf har vi en flok indgroede hår (jeg har aldrig haft dem! Forresten bruger jeg en skrubbe regelmæssigt) + Jeg skal ofte gentage proceduren. Så besluttede jeg at evaluere barberhovedet (instruktionen blev omhyggeligt undersøgt), og åh, rædsel! Jeg ved ikke hvordan, men noget klæber til huden og efterlader et blodigt skåret! Det er godt, at jeg startede med bikinilinjen, jeg svedte ikke rigtig meget senere, og igen beskyldte mine "skæve hænder". Da dette blev gentaget flere gange, var jeg helt skuffet. ANBEFALER IKKE! Tilbage til den gamle og ikke længere vise sig.

Brugervenlighed, evnen til at vaske.

Brugervenlighed, evnen til at vaske.

Manglende evne til at bruge fra netværket. Meget snart barberede apparatet - bogstaveligt talt efter et par anvendelser. Jeg forventede ikke.

Manglende evne til at bruge fra netværket. Meget snart barberede apparatet - bogstaveligt talt efter et par anvendelser. Jeg forventer ikke fra dette mærke af et sådant ægteskab.

Dette er ikke den første Brown epilator, jeg bruger. Jeg var nødt til at bruge min gamle 17-årige epilator igen til barbering.

Dette er ikke den første Brown epilator, jeg bruger. Jeg var nødt til at bruge min gamle 17-årige epilator, der arbejder på netværket igen til barbering. Men epilatorens funktion er ganske glad.

- Jeg anbefaler udelukkende barberhovedet til lyskeområdet. - Bekvemt ligger i hånden. - Hårfjerningsprocessen er ret hurtig og.

- Jeg anbefaler udelukkende barberhovedet til lyskeområdet. - Bekvemt ligger i hånden. - Hårfjerningsprocessen er ret hurtig, og i sammenligning med de gamle modeller er det ikke så smertefuldt. Vent ikke på et mirakel, helt uden smerte vil det ikke. - lommelygte (vent ikke på effekten som i solen, hvor hvert hår er synligt)

For at bruge behovet for at oplade fungerer netværket ikke. Hvis han satte sig i processen (for eksempel brugte han det før, men han satte sig ikke).

For at bruge behovet for at oplade fungerer netværket ikke. Hvis du satte dig i gang (for eksempel brugte du det før, men han sad ikke) - vent på at lade op og fortsætte. Fuld opladning er nok til 1 times arbejde. For mig personligt er dysen ubrugelig. Ligger tomgang fra købstidspunktet. Måske går det til armhulerne, men der for at epilere - helvede. Så liggende rundt.

Fungerer perfekt. Baggrundslyset hjælper med at se hårene, nogen der ridser dysemassagen (jeg ved ikke, min ridset.

Fungerer perfekt. Baggrundslyset hjælper med at se hårene, nogen der ridser dysemassageren (jeg ved ikke, min skrabe først i begyndelsen), fordi hendes smerte er meget mindre mærkbar, især hvis du bare masserer epilationsstedet. Men afhænger af følsomhedsgrænsen. Barberingshovedet er et mirakel. Armpit kan selvfølgelig ikke barbere på grund af det vanskeligt tilgængelige og meget følsomme område, men duften er meget behagelig at barbere, og håret vokser ikke meget groft og hårdt som efter maskinen. For mig, frelse. En lille dyse til en bikini zone er praktisk på grund af det lille kontaktområde (det hjælper ikke med at dø af smerte), men der, uanset hvordan du ser det gør det altid ondt. Epileringsprocessen er ret hurtig, og i sammenligning med de gamle modeller er det ikke så smertefuldt. Vent ikke på et mirakel, helt uden smerte vil det ikke. Men tærsklen for følsomhed varierer på forskellige dage af cyklen, prøv. Jeg arbejder ikke i vandet, hårene holder sig til mine ben, plus jeg har brug for særlig pleje efter instruktionerne (jeg vil ikke gider). Det begrunder sig helt. Serveres i 5 år. Jeg bruger regelmæssigt. Jeg anbefaler.

Let at bruge

Let at bruge

Meget god epilator. Komfortable lyse lys. Kan bruges i bruseren. Opladning er nok i lang tid. En masse dyser.

Meget god epilator. Komfortable lyse lys. Kan bruges i bruseren. Opladning er nok i lang tid. En masse dyser. Praktisk kosmetik taske inkluderet. Let at rengøre. Barberer vidunderligt. Super!

Jeg kan ikke fremhæve

Jeg kan ikke fremhæve

Ingen indikator viser, hvor meget opladning der er tilbage

Ingen indikator viser, hvor meget opladning der er tilbage

Jeg så ikke en signifikant forskel mellem epilatoren for 2000 og 7000 (det var hvor meget det kostede mig, da jeg købte det) Ikke.

Jeg så ikke en signifikant forskel mellem epilatoren for 2000 og 7000 (det er hvor meget det kostede mig, da jeg købte det). Jeg kan ikke tildele arbejdet i vand til fordelene, da hårene på den våde hud næsten ikke er fanget. Der er ingen ladning indikator, det er en enorm minus, og der er heller ikke noget arbejde fra netværket, selv om det er mere sandsynligt af sikkerhedsmæssige årsager, at de ikke ville bruge det, når de oplades i vand) Fornemmelserne er stadig de samme, og jeg så ikke epileringens renhed.

Alt er fint, det klare sine funktioner, købet er tilfredsstillende

Alt er fint, det klare sine funktioner, købet er tilfredsstillende

Stilfuldt design, flydende hoved, nem at bruge, hurtigt at bruge. stille, økonomisk

Stilfuldt design, flydende hoved, nem at bruge, hurtigt at bruge. stille, økonomisk

Langt drømt om og besluttede nu at gå til butikken. Øjnene lige nu løb, der var mange epilatorer. Men.

Langt drømt om og besluttede nu at gå til butikken. Øjnene lige nu løb, der var mange epilatorer. Men da jeg stoler på det allerede beviste selskab, besluttede Braun at dvæle på det. Det var kun for at bestemme modellen. Og så faldt mine øjne på Braun Silke-epil 7-561, en overkommelig pris, rummelig emballage, hvor låget er opbevaret, bekvemt til transport, epilatoren selv, mange dyser (hver har eget formål), batteriet. Der er en instruktion på russisk, garantikort. Lidt bekendt med epilatoren besluttede jeg mig straks at købe det. Kommer hjem sætte dig selv op, at det var tid at afslutte med voksstrimler og gå til en ny epilator. Den første ting jeg gjorde var at vælge den nødvendige vedhæftning, sætte den og lade epilatoren så den ikke slutter på det mest afgørende tidspunkt! Indikator for ladningsniveau blinker øjeblikkeligt grønt (+), hvilket indikerer at enheden oplader. Jeg var også glad for, at de kan udføres, både tør og våd epilering. Så snart det blev opladet, begyndte intikatoren at brænde konstant i grønt lys. Slået det af, valgte den nødvendige hastighed og fortsatte med epilering af benene fra bunden opad. Og under knæet rettede sit ben. Det viste sig at være meget praktisk at bruge. Han barberer endda svært tilgængelige steder i sekunder! Efter benene fortsatte jeg til epilering i armhulerne og i bikiniområdet, ved at vælge en anden vedhæftning og en anden hastighed. Jeg holdt min hånd i en hævet stilling, så huden blev strakt og kørte enheden i forskellige retninger, da det er her, at det er mere følsomt og kræver særlig opmærksomhed. Der var lidt smerte, men hvad kan du gøre, fordi skønhed kræver ofre! Efter fjernelse af håret fjernet du vedhæftet fil og rengjort det med en børste. Foruden tør epilering testede jeg det vådt og var også glad for det! Efter hårfjerning blev hår og ben ikke glatte! Hår vokser ikke i lang tid, i modsætning til voksfjerning. Siden da er den bedste venepilator Braun Silk-epil 7-561!

Epilator Braun 7-561 WD

Butikker OLDI - gratis

Levering i Moskva og regionen fra 190 en
Den nærmeste leveringsdato: 2018/09/15

 • Afbetaling i 120 dage. Læs mere

Epilator Braun 7-561 WD

 • Afbetaling i 120 dage. Læs mere

beskrivelse

karakteristika

anmeldelser

Spørgsmål svar

oversigt

Foto af "Braun 7-561 WD"

Udført! Tjek din mail, vi sendte dig
Bekræftelsesbrev af abonnement.

Epilator BRAUN 7-561 WD (6/432)

Dette produkt er midlertidigt udsolgt.

 • Type epilator
 • Hastigheder 2
 • Flydende epilering hoved, med mulighed for skylning
 • Strømkilder batteri
 • Baggrundslys +
 • Anvendes med skum +
 • Komplet sæt børste til rengøring
 • Yderligere oplysninger Køleservietter
 • Antal pincet 40
 • Typer af dyser til barbering, massager, spidsbegrænser
 • Mindste hårlængde 0,5 mm
 • Bruttovægt 0,4 kg

Epilator BRAUN 7-561 WD (6/432) tør og våd epilering 2 hastighed 40 tweez hår fra 0,5 mm

Tør og våd hårfjerning. Vand epilation
Epilator Silke-Epil 7 blev designet specielt til epilering i varmt vand. Det slapper af og beroliger huden: Varme forbedrer blodcirkulationen og reducerer smerten, hvilket gør huden mindre følsom. Close-Grip Short Hair Removal Technology

Epilator Braun 7-561 WD

fra 3793 til 9499

Model: 7-561 WD

Producentkode: 81483979

Produkttype: Epilator

beskrivelse

Silk-Pil 7 epilatoren til tør og våd hårfjerning fjerner selv de korteste og tyndeste hår med en længde på mindre end 0,5 mm. Selv hår størrelsen af ​​et sandkorn. 40 Close-Grip Braun pincett med kort hårfjerningsteknologi giver fremragende ydeevne og den mest grundige hårfjerning.

Video Anmeldelser (3)

Oversigt over epilatoren Braun Silke-Epil 7 (7-561)

Min nye epilator Braun Silke-Epil 7

HVORDAN SKAL DU FJERNE HAIR EPILATOREN ♥ MY SECRETS EPILATOR BRAUN SILK EPIL 7

Specifikationer (28)

Priser på Yandex.Market

Viser forslag til prisen på rubler. op til gnidning.

Sammenlign priser (5)

Sådan køber du eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en service til prissammenligning i butikker, en cashback service og hjælp til at vælge varer gennem et udvalg af video anmeldelser, anmeldelser og sammenligning af varer. De fleste af de butikker, der er repræsenteret på webstedet, leverer til Rusland, så det er gavnligt at bruge online-ordren på denne butiks websted (hvis du sender ordrer til din region, kan du finde ud af den valgte butiks websted). For at købe det valgte produkt skal du klikke på "Køb" knappen mod den valgte butik og fortsætte køb på webstedet for denne butik. For at få cashback følg de samme trin, før du registrerer.

Pris fra 3793 rubler til 9499 rubler i 5 butikker

Cashback service Rabat HYD

Køb i nærliggende byer

Tjenester til beboere i Moskva

"Utkonos" - lederen inden for online handel med fødevarer og relaterede produkter.

General Food er en fødevareteknologiselskab, der beskæftiger sig med produktion og levering af sund mad hele dagen (eller ration i 6 dage) i Moskva.

Vi forbereder og bringer dig hjem til en daglig kost af passende ernæring, lagt i kasser til en overkommelig pris.

Køb på kredit

Rentefri periode - op til 100 dage. Kreditkort problem - gratis

Lånebeløbet er op til 300.000 rubler. Rentefri periode - op til 55 dage!

Anmeldelser (97)

Kustova Elena - 25. maj 2015

Jeg har en ny epilator Braun silke epil 7 Wet and Dry epilator. Bare en flok følelser. Lad os begynde med designet, som de siger, øjet glæder sig, smukt, meget behageligt i hånden, ganske let. I et sæt af 6 udskiftelige dyser, en kosmetikpose og en børste. Strømforsyningsenheden, i sammenligning med min gamle epilator Brauns bløde perfektion, er bare en fjer, hvilket er vigtigt, hvis du tager det med dig på en lang tur. Ved den første korte bekendtskab forstod jeg ikke, hvorfor Smartlight-pæren var nødvendig. Og da epilationen begyndte, var her en glæde. Tidligere var du nødt til at kikke, justere pillboxen. belysning, og nu er alt synligt, selv de mindste og tyndeste hår. Han barberer meget godt. Selv "fanger" hår, der kun "spirede". Første gang jeg besluttede mig for epilering af en følsom zone, er det naturligvis sygt, men meget bedre med et specielt tip. Det er dejligt at du kan udføre hårfjerning i bruser, epilatoren virker 40 minutter fra batteriet, denne gang er nok. Generelt anbefaler jeg enhedsklassen.

Fordele:
Praktisk, letvægts, 6 dyser og kosmetik taske inkluderet, Smartlight pære, flydende hoved, kan bruges i brusebad, batteridrift

ulemper:
kan ikke bruges under opladning

Brug periode: mindre end en måned

Seliverstova Olesya - 19. januar 2016

Min ven silke-epil 7-561 er hvid, lavet af god plastik med glas (efter min mening) indsatser, hvor du ikke engang tror på hvad. Pailletter! I lyset skinner og skinner de - det er så feminint! Meget smukt og æstetisk udseende.
I midten af ​​enheden er et joystick kontrolhjul og en lommelygte placeret lidt over det, som begynder at virke, når epilatoren er tændt. Lommelygte er en meget praktisk ting! Før det var det nødvendigt at kontrollere ikke-betalte pladser ved vinduet, nu er denne nødvendighed forsvundet af sig selv.
Epilatoren er ikke tung, den sidder meget komfortabelt i din hånd. Det virker ret højt. Nå, undskyld! Silencers er endnu ikke kommet med dem. Inkluderet med det er selvfølgelig en oplader og 6 dyser. Så mange som 6 tips! En dyse til en fuldstændig tør barbering, til bikini og underarm områder, til hår i ansigtet, for maksimal hudkontakt til hurtig epilering og en dyse trimmer til at skære hår i følsomme områder, også massage ruller. Plus en kosmetikpose til opbevaring.
Hvad kan jeg sige, jeg er glad) Jeg havde allerede en epilator af Brown mærket (forresten stadig arbejder), som allerede er 8 år, så da jeg valgte en ny assistent, valgte jeg ikke meget, jeg kan ikke lide eksperimenter. Jeg råder dig, kære damer, at være opmærksom på denne baby, bare tag et kig, han er det værd!

Fordele:
-Evne til at arbejde uden opladning (meget bekvemt at tage med dig til at hvile)
-Feminint design, ingen vil være ligeglad!
-Kan bruges direkte i vandet!
-Meget god kvalitet trækker, jeg bruger maksimalt to gange - og der er ikke noget hår!

ulemper:
ingen fejl fundet

Brug periode: mindre end en måned

pypsik9 - 9. januar 2016

Længe valgte en passende model af epilatoren, stoppet på denne af flere grunde:
Først og fremmest: fordi, i modsætning til den langt forældede model, jeg tidligere brugte, kan Braun 7561 silkeepil 7 Wet and Dry bruges ikke kun til tør, men også til våd barbering! På badeværelset er det meget mere behageligt at udføre hårfjerning, fordi varmt vand slapper af og beroliger huden: forbedrer blodcirkulationen og reducerer smerten, hvilket gør huden mindre følsom.
For det andet: Denne model er i stand til at fjerne selv det korteste hår på størrelse med et sandkorn! Så benene bliver smukke og glatte længere!
For det tredje: Braun 7561 silke epil 7 Wet and Dry model er udstyret med SmartLight belysningssystemet. Takket være hende vil man ikke gå glip af et meget lyst eller meget fint hår.
For det fjerde: Batterilevetiden er længere end for de fleste epilatorer. Og det er meget vigtigt, når du er på forretningsrejse eller ferie.
Femte: prisen! Købt på aktier for 6000 rubler. Jeg tror, ​​at det for en sådan model er en meget rimelig pris.

Fordele:
Evnen til at bruge til både tør og våd barbering. Fjern selv de korteste hår. Baggrundslys. Batteridrift - hurtig opladning. Pris.

ulemper:
Ikke fundet.

Anvendelsesperiode: flere måneder

Martynova Maria - 2. januar 2016

Jeg har længe ønsket at gå til epilatoren, fordi træt af daglige barbermaskiner. Men jeg læste mange anmeldelser, og for at være ærlig var jeg bange for smerte. Manden præsenterede denne epilator og der var ikke noget valg tilbage - hun begyndte at prøve :) og tak Gud! Jeg er mere end tilfreds med resultatet! Som jeg sagde, fjernede jeg hårfjerning for første gang, men det skete slet ikke! Selv i sarte områder! Forresten er der specielle tip til dem, hvilket er virkelig praktisk. Første gang jeg var naturligt nervøs, var kuglerne våde, men det var dog praktisk at arbejde i enhver retning. Enheden er stor i hånden. Baggrundsbelysningen er også en god tilføjelse! Det skinner direkte på epileringszonen, og selv de letteste og tyndeste hår er synlige. Generelt er piger ikke bange for at skifte til en sådan epilator! Alle de "skræmmende historier" er bestemt ikke om ham :)

Fordele:
Kvaliteten af ​​arbejde, design, belysning, evnen til at bruge i brusebadet.

ulemper:
Har ikke

Brug periode: mindre end en måned

Brovtsyna Ksenia - 7. juni 2015

Tidligere brugte jeg epilator 5-serien, også braun. Denne model har modtaget som gave og meget meget glad! Det renser virkelig meget rent i forhold til min gamle epilator. Også muligheden for epilering i vand, for følsom hud er et fund, et minimum af ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Det er umuligt ikke at notere designet, enheden er meget behagelig i hånden. Generelt er modellen virkelig umagen værd.

Fordele:
Passer godt til hånden
Muligheden for hårfjerning i vand
Fjerner håret hurtigt og rent
Mange dyser
Selvstændigt batteri

ulemper:
En lille batterikapacitet (opladning varer ca. 40 minutter). Dette er ikke lille, men undertiden er denne tid ikke nok, og at bruge epilatoren, når det oplades, anbefales ikke.

Brug periode: mindre end en måned

Shiryaeva Anna - 8. juni 2015

For det første er det muligt at behandle hele kroppen med en enhed, fra hoved til tå. For det andet sparer det plads i en kvindelig kosmetikpose, fordi det er en barbermaskine, en trimmer, en epilator og en lommelygte =), alt sammen i en. For det tredje sparer det penge; det er bedre at lægge en gang på en sådan enhed end at regelmæssigt købe disse enheder separat. Tilstedeværelsen af ​​belysning er generelt et særskilt emne. Personligt har jeg aldrig været i et bad, hvor der ville være nok lys. Jeg vil gå til min bedstefar og tage med mig til badehuset.

Fordele:
Tilstedeværelse af et barberhoved, batteridrift, belysning af epileringszonen, evnen til at bruge i badet, design

ulemper:
produktet oversteg alle forventninger

Brug periode: mindre end en måned

Glukhov Oleg - 10. juni 2015

Før jeg brugte en billigere epilator, blev jeg glædeligt overrasket over, at Browns pris var berettiget af resultatet. Især, lommelygten bragte fornøjelse))) Hvis du skulle skifte eller gå ud i sollyset før, nu er dette problem helt forsvundet. Der er mange dyser, jeg kunne godt lide vedhæftningen til hurtig hårfjerning mest, jeg tilbragte 10-15 minutter ved at epilere mine ben, selv om jeg kunne bruge 30-40 minutter tidligere. En bekvem kosmetisk taske, vejen er bare en uvurderlig ting. Jeg forstår ikke dem, der skriver om lav batterikapacitet, jeg fandt ikke et sådant problem. Generelt, meget tilfreds, jeg vil anbefale til venner

Fordele:
Tilstedeværelsen af ​​et stort antal dyser, hurtig opladning, tilstedeværelse af lys, opladnings- / udladningsindikator

ulemper:
ikke nok polering tips

Brug periode: mindre end en måned

Simakova Svetlana - 22. juni 2015

Smukt design, så glat, med glittre, flot farve. Inkluderet er vedhæftede filer til fjernelse af hår fra forskellige dele af kroppen, hvilket gør epilering ikke så smertefuldt. Ved hjælp af en stor mængde fine pincet giver dig mulighed for at arbejde med de mest tynde og korte hår, og tak til belysningen af ​​det behandlede område, ikke ser nøje efter, alle hårene er synlige. På grund af det flydende hoved er epilationen mere behagelig. På bekostning af batteriet vil enheden arbejde i 40 minutter, og enheden og hånden er en. En af de vigtige funktioner, som jeg absolut elsker, er epilering i varmt vand med brug af skum, vand giver dig mulighed for at reducere smerte ved epilering.

Fordele:
- designet
- baggrundsbelysning
- mikro massage
- flydende hoved
- selvstændigt arbejde
- vådt hårfjerning

ulemper:
ikke opdaget

Brug periode: mindre end en måned

HelenHarper9 - 10. januar 2016

Hele mit liv har jeg brugt barbermaskiner. Herved begyndte huden at skrælle, der optrådte sorte prikker (sår fra hudskader) begyndte indgroede hår at virke.
Min tålmodighed er opbrugt, og jeg købte BRAUN 7-561 Electric Epilator.
Ja, det er ikke en billig fornøjelse. Men hvis du tilføjer alle besøg på skønhedssaloner, ville jeg allerede have erhvervet mindst 4 sådanne epilatorer.
Det er i denne model 41 pincet, der fanger selv de tyndeste hår.
I starten var det meget usædvanligt at epilere. Derfor lyttede jeg til råd fra eksperter og startede fra 1 hastighed. Jeg kan sige en ting: dem der siger, at det gør ondt - lyt ikke til nogen. Vi trækker ud øjenbryn 2 gange om ugen i hele vores liv - og vi græder stadig. Hvad skal man sige om epilatorer? Alle smerter inden for grund. Ikke en eneste pige døde af depilation))
Efter proceduren, en lille rødme. men det er logisk. Det forsvinder om cirka 20-30 minutter (i hvert fald for mig).
Sindssyet tilfredsstillende dyse til bikini og trimmer zoner)))
Det eneste, der ikke er til nytte for mig, er en ansigtspakke. Men ikke alle er så heldige. Der er piger med en lille ned i antenneområdet.
Generelt er købet tilfreds.
Jeg råder alle, der ved, hvordan man tæller familiebudgettet og vurderer deres fritid.

Fordele:
behagelig sag
et stort antal dyser
baggrundsbelysning
erstatter en tur til en skønhedssalon
2 hastigheder af depilation
tilstedeværelsen af ​​trimmeren
41 pincet
helt fjerner selv de mindste hår
på grund af operationen i brusebadreduceret smertefejl
næsten ingen irritation

ulemper:
høj pris

Brug periode: mindre end en måned

Orlova Elena - 7. juni 2015

I de sidste par år har jeg brugt epilatorer til epilering af mine ben, da regelmæssig barbering og cremer forårsager forfærdelig irritation. Derfor er der noget at sammenligne denne model. Epilatoren kunne lide sin ergonomi, den er praktisk i hånden, et flydende hoved, et rummeligt batteri og højkvalitets lyse lys. Meget smart, for hårfjerning af ben under knæ tager ikke mere end 15 minutter. Og den vigtigste opdagelse for mig var, at den også kan bruges som barbermaskine og trimmer. Nu om sommeren er jeg fuldt bevæbnet !!

Fordele:
høj kvalitet samling
antal dyser
kapacitetsbatteri
baggrundsbelysning
et stort antal pincet

ulemper:
fungerer ikke under opladning

Brug periode: mindre end en måned

Kargalova Marina - 26. januar 2016

Jeg vil give min ven den samme epilator på jubilæum! Denne model er pengene værd, fordi kvaliteten er på toppen!

Fordele:
Det er mange plusser: antal dyser på et valg af enhver: der elsker massage - vælg en dyse med massageruller; der er meget følsom overfor smerte - for dig er der en dyse til tættere kontakt med huden - Effektivitet til fashionistas - der er en dyse til følsomme områder (f.eks. bikini zone), til dem der har travlt til en date - der er et almindeligt barberhoved. Derudover har kittet en trimmer, vedhæftning til pletfjerning.
En anden fordel er, at den kan bruges på badeværelset, i brusebadet, og selv når det er belyst - hvilket gør det muligt ikke at forlade et enkelt hår på huden.
Konstant plus - slutresultatet, hvilket er godt: glat hud i lang tid - tre uger sikkert!
Også inkluderet er en bekvem kosmetisk taske, hvor alt passer og det er nemt at tage på vejen og opladning, dvs. Det er ikke nødvendigt at gøre hårfjerning fra netværket, du har lagt epilatoren i 40 minutter, du kan sætte den i din håndtaske og tage med dig, hvad dit hjerte ønsker!

ulemper:
ikke fundet

Anvendelsesperiode: flere måneder

Toropova Ksenia - 18. juni 2015

Nå holder opladning!

Fordele:
Jeg kunne godt lide at den mest forfærdelige og smertefulde procedure for benene var smertefri. I et sæt er der en dyse for følelser. zoner og hun hjalp mig virkelig ud. Jeg brugte epilatoren for første gang, i instruktionerne blev alt beskrevet og beskrevet detaljeret dyserne med deres egenskaber. Og glat massagehoved, går lige langs benets kontur. Når du fjerner hår med baggrundsbelysningen, kan du se om du har savnet noget område, især i vandet. Stødresistent - faldt på flisen og ikke styrtede!

ulemper:
Jeg kunne godt lide alt!

Anvendelsesperiode: flere måneder

Koroleva Svetlana - 21. juni 2015

Jeg kunne virkelig godt lide denne epilator, dyser til ansigt, bikini, barbering hoved, meget praktisk, sammenlignet med min gamle epilator bare dag og nat! Jeg har ikke prøvet at bruge det i vand endnu, men det er meget praktisk foran fjernsynet, som fungerer på et batteri, og du behøver ikke sidde ved stikkontakten! Og lysene er meget gode, du kan se alle hårene. Næsten stille, hvilket også er et plus. Håret rive ikke, slæbebåd forsigtigt, gør næsten ikke ondt. og hvordan jeg kan lide barbermaden, med en trimmer! Kun en enhed, og jeg er smuk og glat fra hoved til tå!

Fordele:
Ergonomisk, mange vedhæftede filer, batterilevetid, baggrundsbelysning

ulemper:
Ikke fundet endnu

Brug periode: mindre end en måned

Bychkova Daria - 11. januar 2016

Meget lang plaget, vælger en passende epilator. Jeg gennemgik alle anmeldelser, gennemgik videoen og, efter lange tøven, stoppede med at vælge det (til gengæld fortalte jeg det ikke!). Forud for dette var heldigvis erfaringen med at bruge epilatoren også Browns firma, men det er meget gammelt, selvom det passer mig i næsten alt. Sandt nok gav han sine yngre konkurrenter lidt på baggrund af hurtige ændringer og forskellige modifikationer af epilatorer fra den moderne generation. Så jeg besluttede at købe denne model og denne særlige virksomhed siden I mange års brug har intet nogensinde fejlet. Nu mere om selve apparatet.
For det første var jeg meget glad for at en trimmer er inkluderet i pakken og et barberhoved - de er meget nødvendige for mig (hun er nu gravid, maven er stor, det er ikke praktisk at bruge en barberkniv + permanente nedskæringer, og du kan helt sikkert gøre alt blindt). For mere bestemte personer er der en særlig dyse til følsomme områder og punktfjernelse, men jeg tør ikke bruge det - jeg har et meget intimt område. Men jeg tror, ​​når maven er væk, vil jeg helt sikkert prøve det og være sikker i brusebadet. Dette er faktisk den anden grund til at vælge denne epilator: Under varmt vand med skum og uden meget mere behagelig og smertefri epilation, er dette et rigtigt fund for mig.
I det tredje lyder det sindssygt tilfreds. Først troede jeg, at dette er en absolut ubrugelig funktion, og der vil ikke være nogen mening herfra. Men i virkeligheden oplevede hun stor lettelse fra det faktum, at du kan se hvert hår og helt sikkert ikke se bort fra indtrengeren)) En massagerulle (men jeg bruger det ærligt ikke) og en rengøringsbørste er også inkluderet i kittet. Generelt er jeg tilfreds med købet, jeg anbefaler!

Fordele:
vådt hårfjerning, lang opladning, lys, stilfuldt design

ulemper:
endnu ikke opdaget

Brug periode: mindre end en måned

Kiseleva Nadezhda - 5. juni 2015

meget bekvem epilator, du kan tage med dig på ferie til landsbyen og ikke kigge efter et stikkontakt)

Fordele:
autonomi
forholdsvis rummeligt batteri
lyse lys
en flok agn
muligheden for vådt hårfjerning (selvom det er forfærdeligt at prøve, men der er en sådan mulighed)
opladnings- / udladningsindikator
passer godt i hånden, glider ikke

ulemper:
under opladning kan ikke bruges
prisen er for høj

Brug periode: mindre end en måned

[email protected] - 5. juni 2015

Så jeg havde en chance for at opleve denne epilator på mig selv, jeg har aldrig brugt det før. Det viser sig, at du kan barbere uden smerte. Denne model har alt, hvad moderne unge har brug for. Der er mange tips, lys og endda uden netværk. ikke en enhed. Og hvordan klarte vi uden det før?

Fordele:
Barbering uden smerte

ulemper:
Pris høj

Brug periode: mindre end en måned

Vinogradova Elena - 22. maj 2015

I lang tid brugte jeg den enkleste og ret gamle model af epilatoren. Så blev hun træt, skiftet til en barbermaskine, brugte ikke epilatoren i omkring et år, ønskede ikke at gå tilbage til den "smertefulde" model. Hvad overraskede mig, den første epilering med Braun 7561 var utroligt nemt! Massage hoved gør sit job. Men det skal bemærkes, at jeg gjorde epilering i henhold til alle reglerne - skrubbe, talkum og så videre. Dysen "effektivitet" fjerner selv de korteste hår. Og bedst af alt skaber begge dyser effekten af ​​et "flydende hoved". Takket være lommelygten er det praktisk at bruge enheden i et dårligt oplyst badeværelse f.eks. Der er også et sæt dyser til forskellige zoner og en razor-trimmer. Generelt er jeg glad for enheden.
Imidlertid forstod jeg ikke ideen og bekvemmeligheden af ​​hårfjerning under vand - alle hårstængerne går i forskellige retninger, og enheden går strammere på grund af vandtrykket. Efter min mening er dette det eneste negative i denne model. Selvom jeg hørte, at mange kan lide det.
Nå, en make-up taske kunne være mere anstændigt lavet, og ikke kun en taske vedhæftet)

Fordele:
Massage dyse, dyse effektivitet, SmartLight

ulemper:
Ikke imponeret over hårfjerning under vand, en taske i stedet for en kosmetisk taske

Brug periode: mindre end en måned

Melnikova Valeriya - 4. juni 2015

Braun silke-epil er en fremragende epilator, for mig er en ægte opdagelse, at epilering kan gøres under brusebadet, der er ingen smerter på våd hud, og huden bliver perfekt glat! Baggrundslyset giver dig mulighed for at lave selv de mindste hår og fjerne dem. En fremragende epilator, og min mand kunne godt lide barberhovedet)) Batteriladningen varer meget lang tid, kittet indeholder også epileringstip i følsomme områder, jeg kunne ikke have forestillet mig, at jeg ville beslutte en epilering i det intime område, men med denne enhed viste det sig sig at være helt ikke skræmmende og næsten ikke smertefuldt.

Fordele:
Epilering på våd hud, lys, kropstæthed

ulemper:
Ikke bemærket

Brug periode: mindre end en måned

Nechayeva Alina - 25. maj 2015

Jeg var meget tilfreds med ham! Huden blev vant til epilering så hurtigt, at jeg bogstaveligt talt efter 1 minut stoppede følelse af smerte. Selv om dette ikke var tilfældet med andre epilatorer, måtte jeg udholde det). Jeg brugte det om aftenen, men der var ingen rødhed om morgenen. Wow!
Jeg vil også bemærke et plus, at det kan bruges både på tør hud og på våd hud. Du kan sikkert tage det med dig i badet og glemme ubehagelige hår.

Fordele:
Let at bruge.
Fjerner komfortabelt hår i bikiniområdet.
Smukt design.

ulemper:
Nej.

Brug periode: mindre end en måned

Yevgeny Eliseev - 3. juni 2015

Braun 7-561 epilator er helt tilfreds, smerten fra den er meget mere tolerant sammenlignet med min gamle model. I lang tid brugte jeg kun værktøjsmaskiner, men nu vil jeg også bruge epilatoren.

Fordele:
Ved første øjekast lignede jeg det faktum, at Braun 7-561 versionen indeholder mange forskellige dyser, jeg tællede seks i alt. Der er massage tips og tips til de mest delikate steder. Du kan bruge epilatoren på badeværelset, hvilket er meget bekvemt og hygiejnisk, og selvom du udfører depilation under varmt vand og ved brug af skum, vil de smertefulde og ubehagelige følelser være næsten umærkelige. Den indbyggede lommelygte er i stand til at belyse de mest "vanskelige" dele af kroppen, hvilket gør barberingen mere præcis og høj kvalitet.

ulemper:
De er næsten ingen, bortset fra at en lille høj pris, vel og en håndtaske kan tilføjes til instrumentet opbevaring kit.

Brug periode: mindre end en måned

Kuznetsova Yuliya - 1. juni 2015

Piger, der endnu ikke har fået en baggrundsbelyst epilator og evnen til at bruge den i brusebadet, vær så venlig! :)

Fordele:
Lys, evnen til at bruge i brusebadet, der giver ekstra komfort! Hurtig genopladning.

ulemper:
Stadig ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

Bitter Anastasia - 24. maj 2015

Jeg fik en vidunderlig epilator, jeg kunne godt lide stormen ved at bruge epilatoren. Jeg fjernede alle hårene, selv de mest ubemærket takket være baggrundsbelysningen. Efter epilering, huden uden irritation, på trods af at huden er meget følsom... Inkluderet er 6 barberhoveder. Trimmer. Massageruller, der meget smerteligt gennemgår epilering. Til følsomme områder. Dyse til pletfjerning. Dyseeffektivitet. Jeg er meget glad for, at jeg har denne enhed Chik! Køb vil ikke fortryde.
Der er ingen fejl.
Antal hastigheder - 2
Antallet af pincet er 40
Belysning. Flydende hoved. Massager og bare en vidunderlig stemning)))))

Fordele:
Kvaliteten af ​​hårfjerning. Massagehovedet men generelt nogle fordele!

ulemper:
de er simpelthen ikke der

Brug periode: mindre end en måned

Dronning Ludmila - 30. maj 2015

Braun silke epil 7 epilator er beregnet til epilering også i vand. Det har massageruller, der masserer huden på benene og derved minimerer smerter, som jeg ikke rigtig følte, da jeg brugte denne epilator. 40 pincet giver dig mulighed for at fjerne hår og endda de korteste fangster, og baggrundsbelysningssystemet er en ekstra bonus designet til højkvalitets hårfjerning. Det flydende hoved følger godt af benets konturer. 2 hastigheder. Vælg den der er mere egnet til dig. Jeg råder dig til at købe denne model. Fremragende værdi for pengene.

Fordele:
Batteridyser

ulemper:
Ikke afsløret

Brug periode: mindre end en måned

Zhidkova Anastasia - 29. maj 2015

Elskede epilatoren, var meget tilfreds. Nem at bruge, føler ikke ubehag eller stærk smerte under epilering. Jeg anbefaler, omend lidt skræmmende for sin pris.

Fordele:
Højkvalitets hårfjerning, evnen til at bruge i vand, et par ekstra vedhæftede filer, batteridrift.

ulemper:
Høj pris

Brug periode: mindre end en måned

Alekseeva Zhanna - 30. maj 2015

Jeg kunne virkelig godt lide designet, da jeg lige så det allerede havde et positivt indtryk, selv om jeg ikke engang var begyndt at bruge den. Endelig er der ingen ledning, der bekymrer mig! Og med baggrundslyset er det svært at savne selv de mindste hår. Det kan bruges i bruseren! Dette er praktisk, især for dem der har meget tør eller følsom hud! Der er mange dyser, det giver komfort! Også inkluderet er et dæksel (det er praktisk at tage epilatoren med dig)! Generelt var jeg tilfreds. Jeg råder: en stor epilator, skynde sig at købe.

Fordele:
2 arbejdshastigheder for blid og effektiv epilering, batteridrift. Epilatoren er baggrundsbelyst! Det kan bruges i bruseren, et stort antal dyser, samt i sæt: rengøringsbørste, pose til opbevaring

ulemper:
ingen fejl

Brug periode: mindre end en måned

Elena Inileeva - 24. maj 2015

Min allerførste epilator var Braun, mindst 15 år gammel, men det virker stadig! Så var der andre firmaers epilatorer, men i sidste ende vendte jeg tilbage til Braun. Nå, et par ord om det. Kvaliteten af ​​hårfjerning, fanger de korteste hår. Baggrundsbelysning, som det viste sig, er meget nødvendigt. Forskellige dyser-især kan noteres med massage ruller! Generelt er jeg glad for det og anbefaler det til alle! Dette er et firma, du kan stole på.

Fordele:
Baggrundsbelysning, design, batterilevetid.

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 29. maj 2015

Før det var der en gammel, enkleste Braun-epilator, så jeg vil sammenligne med den.

Fordele:
Baggrundsbelysning, kompakt, vådt hårfjerning

ulemper:
Det er de ikke

Brug periode: mindre end en måned

Bormotova Julianna - 25. maj 2015

Tidligere brugte jeg en anden virksomheds epilator, oplevelsen af ​​at bruge denne metode til hårfjerning i mere end 7 år. Så snart jeg begyndte at håndtere denne maskine, bemærkede jeg fordelene for mig selv:
- Tilstedeværelsen af ​​lys, for mig er denne ting uerstattelig, fordi jeg ofte kommer på tværs af det faktum, at efter tilsyneladende ideelt drevne ben går du ud på gaden, du bemærker nogle hår, som ikke var synlige under indendørslyset.
- Tilstedeværelsen af ​​forskellige dyser (flydende hoved, massage dyse, dyser til forskellige zoner, barbering dyse osv.)
- batterilevetid, behøver ikke at være tæt på stikkontakten, vil ledningen ikke forveksles konstant. Batteriladningen holder op godt.
- muligheden for epilering i brusebadet, mulighed for at vaske med vand.
- smukt design, to arbejdshastigheder.
MEN jeg fandt minus: det tog mig meget mere tid at fjerne hår end med min gamle epilator. Der er to muligheder: enten er det en mangel eller rettere en lille mængde pincetteskiver, som skal gøres 3-4 gange på ét sted for at fjerne hår; Baggrundsbelysningen gør sit job, og jeg ser bare disse hår, som jeg ikke har bemærket før med den gamle epilator.
I hvert fald, hvis du har travlt et sted, vil barberingsdysen spare, fjerne det meget hurtigere og bedre.

Fordele:
Tilstedeværelsen af ​​lys, massage dyse, flydende hoved, batteri drift, barbering dyse, evnen til at arbejde med vand

ulemper:
Antallet af pincet kunne være mere for at fremskynde arbejdet og antallet af hår fjernet ad gangen

Brug periode: mindre end en måned

Ilyushchenko Alyona - 30. maj 2015

Meget tilfreds med denne epilator, jeg troede, det ville være en sår procedure. Det står også i instruktionerne, at det er bedre at gøre dette om aftenen, så rødmen vil passere om natten, var jeg bange for, at det ville være meget smertefuldt, men som det viste sig, var det næsten ikke ondt, og der var ingen rødme

Fordele:
1) på grund af dyserne gør det slet ikke ondt
2) der er hastighedstilstande
3) Lys hjælper med at finde hvert eneste hår
4) Der er et barberhoved og en dyse til rystning

ulemper:
virker ikke ved genopladning

Brug periode: mindre end en måned

Prokofieva Victoria - 25. maj 2015

Praktisk epilator på batteriet. 6 dyser, herunder en barbermaskine og trimmer. Og han har også en baggrundsbelysning, hvorfra det er meget bekvemt at epilere i et svagt oplyst rum. Det kan også bruges i vand. Men jeg kunne ikke lide det, fordi håret sidder fast i huden. Der er et bekvemt bikini hoved. Inkluderet med rengøringsbørste og omslag. Fjerner kort hår.

Fordele:
Mange dyser, opbevaringspose, batteridrift

ulemper:
Det er ikke praktisk at bruge i vand

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 13. juni 2015

Selve mærket er kendt for mig i lang tid, så det var behageligt overrasket at have forsøgt en mere avanceret epilator.

Fordele:
Meget behagelig. Opladning varer lang tid. Delightful resultat. Hvis der er spørgsmål, er alt nemt at finde i klare instruktioner.

ulemper:
Ikke fundet.

Anvendelsesperiode: flere måneder

Catherine Panchenko - 30. maj 2015

Det har længe drømt om en baggrundsbelyst epilator. Braun opfyldte fuldt ud forventningerne! Virkelig set hvert hår. Ønsket i kombination med en dyse til hurtig hårfjerning. Hun løfter hårene med en særlig kam.
Jeg råder alle, du vil ikke fortryde!

Fordele:
Baggrundsbelysning, mindre støjende (sammenlignet med Braun 3370), kører på batteriet

ulemper:
Jeg kunne ikke lide hvordan shaving attachment fungerer, det er ubelejligt at slukke trimmeren

Brug periode: mindre end en måned

Gorbacheva Irina - 29. maj 2015

Meget tilfreds med denne epilator. Min gamle model tog meget smertefuldt ud hår. Og med denne epilator næsten ingen smerte, takket være massage dysen. Der er lys. Generelt køb denne epilator uden tøven.

Fordele:
Dyser, lys

ulemper:
ingen

Brug periode: mindre end en måned

Polonskaya Maria - 24. maj 2015

I lang tid brugt epilatoren af ​​et andet firma.
Men denne model ramte mig med lethed af hårfjerning (endnu mindre end 5 mm), ikke så smertefuld på grund af massage effekten.
Og baggrundslyset er det! Giver dig mulighed for at se alle hårene.

Fordele:
Baggrundslys.
Massage dyse.
Smerteløs epilering.

Brug periode: mindre end en måned

Anna Kornaushkina - 6. juni 2015

Fordele:
Før det var der aldrig sådan noget, derfor har jeg erhvervet det, jeg begyndte at eksperimentere:
- Du kan endda barbere stive børster (jeg prøvede på min mand skæg))))
- Et stort antal dyser
- Cool lommelygte, meget praktiske højdepunkter
- Især køligt, hvad der kan virke på batteriet

ulemper:
Dyrt (

Brug periode: mindre end en måned

Maltsev Alexander - 10. juni 2015

Modtaget denne enhed som gave. Vidunderlig ting! Velegnet til sin mand bruger han et barberhoved. Med baggrundsbelysning er der ingen problemer med savnede hår. Epilation tager 10 minutter. Meget godt resultat - glatte ben!

Fordele:
Baggrundsbelysning, barberingsmundstykke, ergonomisk krop, autonomt arbejde, epilering af høj kvalitet

ulemper:
prisen

Brug periode: mindre end en måned

Luzgan Ksenia - 6. juni 2015

Jeg er tilfreds med Braun 7561 Silk-epil epilatoren. Glat går over huden, barberer godt, efterlader glat hud. Følelser når epilering, selvfølgelig smertefuldt, men jeg vil tro på, at de med tiden vil forsvinde. Jeg havde en lille irritation, men efter natten gik. Først forstod jeg ikke formålet med baggrundslyset, men i epilationsprocessen følte jeg det var et plus - det hjælper med at se tynde eller ubemærket hår.

Fordele:
Design, baggrundsbelysning.

ulemper:
Ikke i pakken puder til køling af huden (som for eksempel billigere epilators det er). Og prisen er selvfølgelig for høj.

Brug periode: mindre end en måned

Mosal Natalia - 21. maj 2016

Jeg bruger epilatoren i en måned. Jeg kunne straks lide det stilfulde design, den hvide krop med glitter, den er lys og passer godt i min hånd. vil ikke gå ubemærket. Epilatoren har 2 hastigheder, men jeg bruger altid 1 hastighed, for mig er det den bedste mulighed. Når det bruges i brusebadet, er epilering mere behagelig. 40 pincet indfanger de korteste hår, størrelsen af ​​et sandkorn, og det bevægelige hoved gentager helt alle kroppens konturer. Der er også mange ekstra tips i sættet, der er udstyret med massageruller, der gør processen mere behagelig. Og Soft Lift-fingrene løfter hårene i nærheden af ​​huden og styrer dem til pincet.Det virker batteriet, opladningen varer i 40 minutter.Det rengøres meget nemt på grund af det aftagelige vaskbare hoved og den bekvemme børste i sættet. Jeg er tilfreds med resultatet, mine ben forbliver glatte i op til 10 dage! Jeg råder alle til denne model!

Fordele:
Stilfuldt design, komfortabelt, let at rengøre, tør og vådt hårfjerning, bevægeligt hoved, massage ruller, 2 hastigheder, lys, epilationskvalitet, mange ekstra vedhæftede filer

ulemper:
endnu ikke opdaget

Anvendelsesperiode: flere måneder

Bulgakova Ksenia - 7. februar 2016

Epilatoren blev købt for mindre end en måned siden, fordi min tidligere enhed, der allerede er en dinosaur, købt (jeg kan ikke huske nøjagtigt) omkring 15 år siden (og måske endda tidligere), holdt op med at udføre sine direkte opgaver - smerten forblev den samme, men også håret dækslet efter kontakt med enheden forblev det samme - det vil sige alt var fast på plads. Valget faldt på denne enhed efter en kort gennemgang af populære modeller på Yandex.Market. Jeg har haft et par tilfredse anmeldelser, og jeg har uden tøven erhvervet dette mirakel! :) Først og fremmest var jeg tilfreds med designet (efter min gamle phillips syntes dette mig et kunstværk). Nå er kvaliteten af ​​epilation ud over ros: de blev ramt af nedsat smerte, glat hud næsten øjeblikkeligt (ikke nødvendigt at køre 3-4 gange på ét sted), minimal irritation efter proceduren. Også tilfreds med antallet af dyser. Generelt anbefaler jeg at bruge dejlige piger, du vil blive tilfreds! :)

Fordele:
1. Design
2. Praktisk i hånden
3. Kvaliteten af ​​hårfjerning
4. Baggrundsbelysning
5. Autonomi fra netværket

ulemper:
Afslørede ikke

Brug periode: mindre end en måned

Motorina Anna - 27. januar 2016

Jeg bruger epilatoren for første gang, og jeg vil gerne sige, at jeg havde forventet det værste. Jeg var klar til smerte, da de siger, at skønhed kræver ofre. Men ikke denne gang. Alt er helt behageligt. Og vigtigst af alt - et godt og langt resultat. Jeg beklager ikke, at jeg besluttede mig for epilatoren. Åh ja, meget tilfreds med udseendet! Piger vil lide det. Jeg vil ikke rose, prøv og sørg for kvaliteten af ​​Braun!

Fordele:
Udseende, bekvemmelighed, mange vedhæftede filer, evnen til at bruge i vand og uden det

ulemper:
i øjeblikket ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

Retz Vera - 28. maj 2016

Jeg bruger epilatoren i en halvanden måned, og jeg er ikke glad for det. Jeg kommer ikke til at tale om fejl, fordi jeg endnu ikke har fundet dem. Mange fordele, og det vigtigste for mig er evnen til at bruge det i vand. Jeg var tilfreds med hans bevægelige hoved, som bevæger sig frem og tilbage i 15 grader, glider gennem kroppen bedre og gentager alle konturer af kroppen. En lys baggrundsbelysning hjælper meget, du kan overveje mere omhyggeligt og ikke gå glip af de mindste hår.
Der er mange vedhæftede filer i sættet: barbering, til intime områder, til fjernelse af punkter, til epilerende hænder, en dyse-trimmer og et stop. Og så er der en massage effekt, fantastiske følelser, meget behageligt og effektivt beroliger huden.
Batteriet varer i 40 minutter, kun for en epilering. Generelt er jeg tilfreds med resultatet, effekten er fantastisk, lang, håret vokser langsommere og bliver tyndere ved hver efterfølgende epilering. Jeg anbefaler alle piger og kvinder at købe en sådan lille ven

Fordele:
Kvalitet, lys, stort sæt dyser, lys, trimmer, kan bruges i brusebadet, resultatet er fremragende

ulemper:
ingen

Anvendelsesperiode: flere måneder

Nosova Tania - 7. juni 2015

Velegnet til hvert familiemedlem, kan du epilere enhver del af kroppen, eller bare barbere uønskede hår takket være trimmeren!
Muligheden for brug i vand er et glimrende supplement.
Arbejde fra batteriet er generelt 5 plus, bekvem form, lys, smukt design.

Fordele:
trimmer
baggrundsbelysning
Hurtig hårfjerning

ulemper:
Ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

Motorina Anna - 28. januar 2016

Ved første øjekast tiltrak epilatoren design, alle vil sætte pris på en sådan enhed. Nå, efter første brug, værdsatte jeg helt sikkert kvaliteten af ​​barbering, jeg går nu med glatte ben og uden irritation. Og hvor praktisk det er at tage det med dig, fordi der er en speciel sag til dette, og du kan bruge det under næsten alle forhold, og uden opladning varer det lang tid. Jeg råder nu til kendskab til Braun, kontrolleret kvaliteten på mig selv.

Fordele:
Design, arbejde uden batteri, enkelhed og brugskvalitet

ulemper:
Jeg har ikke lagt mærke til i øjeblikket

Brug periode: mindre end en måned

Fedorova Catherine - 12. juli 2016

Jeg ønsker ikke at fornærme skaberne af denne enhed, for mange er enheden velegnet og glad, men jeg var meget skuffet. Anvendes til behandling af ansigtet (antenner), armhulerne og bikiniområdet. Det virker smart og fanger virkelig et større antal hår. Men han passede ikke på benene overhovedet, især i brusebadet, på den anden dag stubber stak ud ligesom efter barbering.
Efter 1,5 års drift er strømmen fordampet, og ladningen varer maksimalt en halv time. Jeg elsker generelt epilatorer, det er allerede 4 i træk, og det er godt, at der er noget at bringe sagen til ende. Måske min model gik bare i orden, men jeg var meget ked af på grund af uberettigede forventninger og positive anmeldelser, der blev læst her.

Fordele:
Lommelygte, hurtig arbejde, trækker mere hår

ulemper:
Tårer af hår, for ben passer ikke overhovedet, batteriet er ophørt med at opbevare en afgift, generelt er der en hat i vandet.

Brug periode: mindre end en måned

Chizh Olya - 13. juli 2016

Valget af selskabet stod ikke, fordi Jeg brugte epilatoren i samme firma i 12 år og arbejdede uden klager (med tiden blev ledningen vridd fra at vride. Min mand sagde, at han kunne reparere, men jeg ønskede allerede noget mere moderne. Og valget faldt på denne model). Efter den første brug af glæde var der ingen grænse. Tidligere måtte du sidde tæt på en stikkontakt, og du optager ikke altid den rigtige belysning i nærheden. Og her og sidde hvor som helst, og højdepunkter! Og vigtigst er der ingen smerte, som om jeg barberede. Jeg gør det altid på dampet, tør hud. Men efter et par dage begyndte hårene at bryde igennem. Som følge heraf blev proceduren gentaget en uge senere. Jeg gjorde følgende gange over et lysplade, hvor det er meget tydeligt synligt at næsten halvdelen af ​​hårene er uden rødder. Det viser sig, at du virkelig barberer. Første gang jeg gjorde ved anden hastighed, den anden i første omgang, skiftede tredje gang hastigheden. Resultatet er en. Det betyder, at epilatoren ikke klare sin hovedfunktion. I den gamle model var dette ikke (hun brugte det om en gang hver 3. uge). For mig er det bedre smertefuldt og sjældent end behageligt og ofte. Jeg vil bede min mand om at reparere den gamle. Det er en skam, så mange penge. Det ville være bedre at have købt den ønskede brødmager.

Fordele:
Praktisk bolig, baggrundsbelysning, autonomi fra netværket

ulemper:
bryder håret under epilation

Anvendelsesperiode: flere måneder

Tehirbekovna Makhabat - 26. juli 2016

Jeg købte aktierne til næsten halv pris. Med min søster så vi efter den bedste løsning. Vi så på Braun 7561 Silke-Epil 7 og her har vi rabat. Hurray. Vi købte det. epilation, der er flere vedhæftede filer. Det fjerner store og små hår godt. I lang tid er der nok opladning, som du især kan lide og en lommelygte for bedre at se en eller anden handling))). Kunne godt lide godt.

Fordele:
Komfort, våd tilstand

ulemper:
ingen

Brug periode: mindre end en måned

Sobinkina Svetlana - 5. august 2016

Langt drømte om ham, men tør ikke at købe. Vennerne fortalte mig, at det var meget smertefuldt at bruge epilatoren, og hårene voksede senere. Før det brugte jeg et almindeligt maskinværktøj og selvfølgelig måtte jeg gøre det hver dag. Min mand gav mig denne epilator. Det første jeg bemærkede for mig selv er, at epilatoren arbejder før batteriet, til opladning, hvilket er platformen.
Du kan gøre hårfjerning lige i badeværelset, han er ikke bange for vand. Under brusebadet for mig er mindre og mindre følsomt, næsten umærkeligt. Epilatorens hoved er bredt, det er meget praktisk, da det fanger en stor overflade, er der to hastigheder, jeg foretrækker den første, det passer mig bedre. På kroppen er der baggrundsbelysning, en meget nyttig ting, forresten kan du se selv de mest upåklagelige hår. Hovedet vibrerer og bevæger sig glat, hvilket sikrer en meget behagelig hårfjerning. Jeg tager med mig til landet og på ferie tager ikke meget plads. Om de sædvanlige maskiner glemte og ikke ønsker at huske!

Fordele:
Let, kompakt, det holder op med at lade i lang tid, du kan tage den på vejen, den er rent epilering, den er næsten smertefri

ulemper:
ingen kosmetiske tasker

Anvendelsesperiode: flere måneder

Alexander Arsentieva - 9. august 2016

Slået det for første gang, det var skræmmende, men det lavede støj (det første plus er ikke meget støj). Efter at have læst instruktionerne og fundet en dyse til smertefri fjernelse af håret (specielle spiked bolde på begge sider af tangen) løb langs armen, blev effekten behageligt overrasket (2. plus til den første kontakt med epilatoren viste det sig, at det var smertefrit med denne vedhæftet fil). Nem tingling og det er det! Jeg var glad! Benene er fuldt epileret, uden nogen form for ubehag! Det eneste, der virkelig skal gøres, er om aftenen eller dagen før du flaunt glatte ben offentligt, da der vil være en rød prik på stedet for hvert hår. Forresten vil jeg tilføje, min hud er meget følsom, og jeg var bange for, at disse punkter ikke ville blive blæst ud om morgenen, men efter et par timer var der ikke spor af dem tilbage!
Så gik bikini-zonen, og her var jeg i behageligt chok! Perfekt glathed! En lille smule hyggelige fornemmelser og alt! Der var ingen røde punkter, en lille rødme i området, som gik endnu hurtigere, en halv time og alt. Nu om armhulen, en lille prikken og et perfekt resultat. Eksperimenterne sluttede ikke der, ladningen var stadig på ansigtet. Uønskede hår på overlæbe fordampet på et øjeblik! Og nu er det tredje plus, for hele denne tid sad epilatoren ikke!
På grund af det faktum, at epilatoren trådløst og stille overfører badning i badeværelset, kan du spare tid godt! Brug den sædvanlige shower gel, hvilken epilator så vidunderligt skum, så glattere på huden bliver processen endnu nemmere!
Mere end en måned er gået, begyndte jeg at bruge epilatoren mindre og mindre som hårene vokser i lang tid, og så snart de ser ud, håndterer mit dyr det med et knæk. Fjerner selv de mindste hår! Jeg ved ikke engang, hvor meget penge, tid og kræfter blev reddet med det! Den perfekte assistent til den moderne kvinde!

Fordele:
Hvis sådanne egenskaber som bekvemmelighed, sikkerhed, smertefrihed er vigtige for dig, eller du simpelthen vælger din første epilator, så er det det du har søgt efter.

ulemper:
Ikke én!

Anvendelsesperiode: flere måneder

stasya1996.96 - 18. juni 2015

For nylig testet denne epilator. Han overskredet alle mine forventninger !! Meget stilfuldt design, det virker ikke støjende, det efterlader næsten ingen smerte. Sindssy tilfreds med at du kan bruge lige i badeværelset uden et netværkskabel. Bright lights - et andet stort plus på dette produkt! Jeg prøvede forskellige modeller af epilatorer, men de kan ikke sammenlignes med dette! Det fjerner selv meget tynde og korte hår meget glat! Jeg anbefaler stærkt alle! Du vil ikke fortryde!

Fordele:
lyst design, et stort antal forskellige vedhæftede filer, evnen til at bruge i vand

ulemper:
ingen fejl

Brug periode: mindre end en måned

Protsko Vasilina - 18. juni 2015

Generelt var jeg tilfreds med denne epilator. Jeg råder dig til at prøve det hele.

Fordele:
Det flydende hoved barberer helt selv på de mest utilgængelige steder. Ved hjælp af baggrundsbelysningen savner du ikke mere end et hår. Det virker næsten uden støjende. Forår ikke smerte. Benene forbliver glatte i flere uger. Jeg kunne godt lide, hvad der virker på batteriet. Der er ingen konstant forvirrende og forstyrrende ledninger.

ulemper:
Det eneste negative og så ubetydelige. Ikke meget tung, men det er perfekt at gå til armen

Brug periode: mindre end en måned

Demina Irina - 26. august 2016

Før Braun 7561 Silke-Epil 7 havde jeg en anden epilator, men det begyndte at bryde hår. Nu er det tid til at købe en ny. Efter et langt udvalg valgte og valgte endelig ikke! vidunderlig ting, selv med det gamle vil jeg ikke sammenligne!
Kan bruges i badeværelset, varmt vand beroliger huden og reducerer smerte.
Fjerner selv de korteste hår, og takket være baggrundsbelysningen undgår selv det mest uhåndterlige hår ikke øjet, huden bliver glattere længere. Batteriet oplades hurtigt. Generelt for mig en solid plus! Jeg bruger det i et halvt år, og jeg kan ikke længere forestille mig, hvordan jeg levede uden det. Tak Braun!

Fordele:
ja alt er godt i det! Selv lysene er der! Hurtig batteriladning! Fjerner selv de mindste hår!

ulemper:
De er nej

Anvendelsesperiode: flere måneder

Antipova Olga - 12. september 2016

Jeg har brugt Braun Silk-epil 7-561 i over et år nu. Dette er min første epilator, og jeg er helt tilfreds med det. Stilfuldt moderne design, stort i hånden, glider ikke. Der er en baggrundsbelysning pære, som er meget praktisk, når epilering, er det muligt at overveje selv små hår. Pincet fanger selv meget korte hår, løfter dem op og fjerner dem helt. Der er nok opladning til mere end én brug. Den gode nyhed er, at efter epilering er der ingen irritation, og huden er glat og silkeagtig i uger.

Fordele:
Stilfuld, funktionel og overkommelig braun epilator

ulemper:
Ikke afsløret

Brug periode: mere end et år

Rudak Alina - 17. september 2016

Jeg råder dig som den første epilator, for efter det vil du bare ikke vende tilbage til normale barbermaskiner. Han har et meget behageligt håndtag, glider ikke. Der er en baggrundsbelysning, der giver dig mulighed for at se selv de korteste hår. Der er mange dyser i sættet, sandsynligvis for alle lejligheder, jeg bruger dem ikke alle endnu, men stadig foran) Barberhovedets hoved barberer bare fint! Meget hurtigt og ingen irritation selv i de mest følsomme områder. Og epilating dyse med massage ruller giver dig mulighed for at gøre hele proceduren næsten smertefri. Epilatoren har 2 hastigheder, du kan vælge det mest bekvemme for dig. Opladning holder lang nok til nogle epilationer, og hvis du kun bruger et dyseshovedhoved, så kan der normalt kun en gang om måneden opkræves. Resultatet er imponerende - op til 2 uger er benene helt glatte

Fordele:
Stilfuld og funktionel epilator

ulemper:
Ikke fundet

Anvendelsesperiode: flere måneder

ama55521 - 2. november 2016

Jeg købte min epilator for et år siden, og fortryder det ikke. Det er meget behageligt i min hånd! Der er en taske til at bære, hvilket ikke er ubetydeligt. Der er en rattle for alle tilfælde, selv for barbering. Ændring. Epilatoren selv er moderat støjende og kan bruges i badeværelset. Derfor kan den ikke bruges under opladning.

Fordele:
Praktisk at holde! Fjerner selv de tyndeste hår på partiet.

ulemper:
Et år senere brød barberingsnetet

Brug periode: mere end et år

Ken2402 - 2. november 2016

Jeg har brugt epilatoren i mange år. Før det var der en gammel model af samme firma. Forskellen er naturligvis tydelig! I den moderne epilator af denne model er alt tænkt ud til den mindste detalje for brugerens bekvemmelighed og komfort: smuk belysning - det er umuligt at savne noget med det, du kan se selv de mindste hår! Muligheden for at bruge i badeværelset og brusebadet så meget som muligt reducerer ubehag, især vigtigt i bikiniområdet. Den ergonomiske form og det stilfulde design er også meget glædeligt for øjet, og det er en fornøjelse at holde i hånden. Epilatoren er ikke støjende og ikke tung. Opladning varer i 30-40 minutter, mens batteriet oplades ikke mere end en time. Hvad angår dyserne, er de ikke så vigtige for mig - i mange års brug, selv med den sædvanlige standarddyse eller uden det, føler jeg mig godt nok til at gå gennem alle zoner, men for begyndere anbefaler jeg at følge tipsene om passende dyser til bestemte zoner! Epilatoren er virkelig cool, du vil ikke fortryde hvad du har købt!

Fordele:
Rengør perfekt selv de tyndeste og korteste hår, der kan bruges i vand, resultatet varer lang tid

ulemper:
Jeg har brugt denne model i 2 år, jeg har ikke fundet nogen fejl

Brug periode: mere end et år

Shlyapnikova Dina - 2. november 2016

En højkvalitets og behagelig epilator, jeg bruger den hovedsageligt til tør epilering (jeg forsøgte at epilere mine ben en gang i vand - men i et trange bad var dette ikke en meget bekvem øvelse). Tilfredshed flydende hoved, en lommelygte, og at batteriopladningen er nok til omkring 2 sessioner af hårfjerning.
Det var en gave fra min mand til min fødselsdag - en smart enhed !! Dette er min første epilator, og jeg er glad for at jeg fik det til ham :)
P. S. Jeg har aldrig brugt de medfølgende køleklude og en rengøringsbørste (jeg foretrækker at skylle under rindende vand).

Fordele:
fanger det store flertal af hår, ligger komfortabelt i din hånd, mange tip, en lys lommelygte, det gør ikke ondt

ulemper:
indgroede hår (men det er snarere en individualitet i kroppen)

Anvendelsesperiode: flere måneder

Catherine Solovyova - 9. november 2016

Praktisk og nem at bruge epilator. Den største fordel, jeg tror, ​​er muligheden for at bruge den med vand (i badeværelset). Proceduren i sig selv vil være mindre smertefuld end at gøre det på et tørt. Det fjerner håret meget omhyggeligt. Det flydende hoved glider forsigtigt over kroppen. Dens krop er perfekt beskyttet mod vand, tysk byggekvalitet, ingen tilbageslag og ingen knirkende. Det er behageligt at holde i hånden, det er opladet fra batteriet, hvilket i sig selv er meget praktisk og praktisk. Der er tilbehør til forskellige typer hår i sættet. arbejder, reducerer ubehagelige fornemmelser. Det er bekvemt at rengøre, bare skyll under en vandstrøm. Dermed har jeg ikke længere problemer med indgroet hår. Jeg er meget tilfreds med mit køb, jeg anbefaler dig. Du er garanteret et perfekt resultat.

Brug periode: mere end et år

Veron Vera - 15. november 2016

Det er meget behageligt at holde i hånden, det glider ikke, glider ikke. Det er ikke svært at holde i hånden, det er nemt at transportere i en almindelig kvinders håndtaske og tage med på en tur. Det kan siges, uundværlig på en lang tur. Der var ingen problemer med at bruge, selv uden at åbne instruktionerne, kan du intuitivt forstå, hvad der er, hvad og hvordan man bruger. Den allerførste gang er det skræmmende at bruge epilatoren, når mekanismen med pincet spinder, men efter at have brugt det forstår du, at sikkerhed er øverste hak. Epilatoren har fantastisk baggrundsbelysning, det hjælper med at opnå perfekt epilering selv i fuld mørke. Epilatoren har 6 vedhæftede filer til en række steder. Et andet plus er batteriets arbejde og hårfjerning under varmt brusebad. Denne funktion hjælper med til at reducere smerteeffekten betydeligt, for alle de smukke damer er det vigtigt. Rengøring af epilatoren er også ret nemt. Du kan rengøre den med en speciel børste, som er inkluderet i kittet. Det opkræver hurtigt, ca. en time. Når det begynder at aflade, blinker indikatoren rødt, og når den oplades blinker den grønt. Når det er opladet, lyser det grønne lys konstant.
Efter epilation er der en lille rødhed, der forsvinder om få minutter. Men min epilator med en gang kan ikke klare at skulle holde dem en anden gang, det ville fjerne de resterende hår.
Og så forsøger jeg at anvende en beskyttende creme. Resultatet er, at huden i lang tid forbliver glat og velplejet. Og straks har du lyst til en ideel, velplejede pige. Og jeg vil flyve.

Fordele:
Batterilevetid, letvægts, smuk, alsidig. Kan ikke udskiftes i en lang rejse. Baggrundslys. Epilering i vand. Langt resultat.

ulemper:
Lidt støjende. Efter et års brug brød en af ​​vedhæftningerne ned. Selvfølgelig brugte jeg praktisk taget ikke det, men disse tips er ret dyre. Det er nødvendigt at udføre epilatoren to gange.

Brug periode: mere end et år

Mandzhieva Anastasia - 10. november 2016

I kampen for en glat og smuk hud forsøgte jeg mange måder at fjerne hår og stoppede ved epilatoren. Da det var tid til at købe en ny epilator, tøvede jeg ikke med at vælge Braun. For det første fordi jeg og mine kære har brugt denne teknik i lang tid, og for det andet ser hver Braun-epilator attraktiv og samtidig sammenfattende. Silk-epil 7-561 sæt passer mig i alle henseender: fra omkostninger til bundling. Værdi for pengene på Braun-enhederne er den bedste! I epilator tilfælde har jeg aldrig været skuffet over 1,5 års brug. Takket være massage dysen, er epilering med det praktisk taget uden smerte, hjælper baggrundsbelysningen med at opdage de mest tilsyneladende uhyggelige fine hår. Enheden er ikke bange for fugt på den, og det er meget cool. Komfortabel, praktisk og effektiv - det handler om denne epilator. Med ham glemmer jeg hårfjerningsproceduren i mindst to uger. Skønhed, og kun!

Fordele:
Design og udstyr, 2 hastigheder, tæthed, fjernelse af lige meget korte hår, ingen irritation, langvarig effekt

ulemper:
Afslørede ikke

Brug periode: mere end et år

Leonova Anna - 16. november 2016

God epilator, men jeg er ikke enig med fabrikantens ord, at du nu ikke vil opleve smerter. Smerten er der, men tolerabel. Et lille liv hack: drik en bedøvelsespille, og kom derefter til business.
Dyser, der er inkluderet for mig, var ubrugelige.
Men tilstedeværelsen af ​​to hastigheder er et stort plus. Det andet arbejde er meget pænere.

Brug periode: mere end et år

Pronina Lilya - 21. november 2016

Epilator Braun Silk-épil 7-561 - dette er andet i mit liv. Derfor er der noget at sammenligne! Let at bruge, behagelig at holde i din hånd, letvægts, næsten tavs. Den største fordel er smertefri plukning af hår, så der er ingen irritation på huden. Ingen grund til at bruge på samme sted flere gange, effekten opnås fra den første. Jeg kunne også lide lysene, såvel som det faktum, at de kan bruges i brusebadet!

Fordele:
effekten vedvarer

ulemper:
fandt ikke

Brug periode: mere end et år

Kritskaya Anastasia - 29. december 2015

Købte selv epilator Braun silk epil 7. Jeg ønskede at dele med dig mine indtryk) Jeg vil fortælle dig fra starten, kan lide design med glitter, så sød, til piger, da dette er meget vigtigt, ikke kun for kvalitet var, men også smuk, sidder komfortabelt i arm, mange dyser, cheholchik))) Jeg startede benene - det virker næsten lydløst, ved hjælp af baggrundsbelysningen kan du se alle hårene - især hvis belysningen er dårlig - hjælper med at opnå perfekt epilering. Jeg har endnu ikke bestemt mig om epilering af den følsomme zone) Den fedeste ting er, at den kan bruges i vand - det varme vand giver dig mulighed for at reducere nogle smerter, når du epilerer! Holder opkrævning i lang tid, du kan tage med dig på ferie) Generelt er jeg sååå glad!)))) Jeg råder alle!

Fordele:
baggrundsbelysning
Mange dyser
Evne til at bruge i vand

ulemper:
Afslørede ikke

Brug periode: mindre end en måned

Gevorkov Stepan - 18. november 2016

Jeg vil gerne dele mine indtryk om brugen af ​​Braun Silk-epil 7-epilatoren. Jeg begynder med designet: Kompakt, stilfuldt, komfortabelt i form, skridsikker i hånden. Inkluderet er flere forskellige vedhæftede filer til forskellige typer barbering (i bikiniområdet, underarms). Der er baggrundsbelysning på epilatoren selv, hvilket er meget bekvemt, som om du ikke vil savne et enkelt hår. Epilatoren er let, arbejder fra netværket og fra batteriet. Nu om den funktionelle: før jeg havde Braun epilator 3-serien det nemmeste. Jeg oplevede forfærdelig smerte og praktisk taget brugte den ikke. Og da de gav mig en ny Braun Silk-epul 7, var jeg først skeptisk over for ham, men efter første gang indså jeg, at det var det, jeg havde brug for. Barbering af benene forårsager ikke alvorlig smerte, det er meget godt, at det kan bruges i vand, så smertegrænsen er fuldstændig minimeret. Og vigtigst af alt er benene glatte i op til to uger, og der er ingen irritation på huden (f.eks. Efter brug af voksstrimler). Jeg er glad for at bruge epilatoren og rådgive alle, der søger en perfekt epilator for at være opmærksom på Braun Silk-epil 7 epilatoren.

Fordele:
Brugervenlighed, letvægts, praktisk. Fungerer godt

ulemper:
så ikke

Anvendelsesperiode: flere måneder

Olga Solodukhina - 10. januar 2016

Epilatoren Braun Silk-épil 7-561 var et efterlengtet køb for mig. Jeg plejede at løse problemet med at fjerne hår fra min krop på den gamle mormors måde. Jeg har lige barbert, men nu kan jeg ikke undvære det, fordi jeg satte pris på, hvor stor det er, når din hud er rigtig glat og velplejet.
Så er Braun Silk-épil 7-561 epilatoren overraskende nem at bruge, den har flere dyser i et sæt (til følsomme områder, til ansigtsepilation, en barbermaskine med trimmer, en dyse med højfrekvensmassagesystem og en dyse til effektiv og hurtig epilering), to epilationshastighed. Tilstedeværelsen af ​​to hastigheder tillader ved høje hastigheder at fjerne lange hår og ved lave hastigheder - for at fjerne korte hår.
Den trimmer inkluderet viste sig også at være meget nyttig for mig, fordi med det, før jeg epilererer, skærer jeg hårene til den ønskede længde.
Min epilator er også udstyret med avancerede smertelindringssystemer og giver mig mulighed for at udføre proceduren selv under hanen.
Måske vil nogen sige, at barbermaskinen er mere komfortabel, men EPILATOREN er mere effektiv, og jeg lavede mit valg til fordel for epilatoren Braun Silk-épil 7-561.

Fordele:
Nem, glider ikke, det er muligt at bruge i vand, der er et lys, 2 hastigheder

ulemper:
fandt ikke

Brug periode: mindre end en måned

Grosheva Irina - 27. november 2016

Jeg købte Braun Silk-epil 7 epilatoren relativt nylig (ca. to måneder siden). Jeg vil begynde beskrivelsen med enhedens emballage: En smuk kasse inde i alt er pakket i en hård karton (epilator, oplader og vedhæftede filer), så du kan ikke være bange for transporten, intet vil blive beskadiget og vil ikke forringes selv fra et uheld.
Om selve apparatet: Jeg kunne godt lide samlingen meget, alle dele passer perfekt, alle elementer bliver fjernet uden nogen fysisk indsats.
Epilatoren kan virke enten fra netværket eller fra batteriet. Da jeg foretrækker "mobilitet" af enheden, spiller batteriet mig en vigtig rolle. I Braun Silke-Epil 7 holder batteriet mig i en måned med intensiv brug (bikini zone, ben, armhuler), selve enheden tager cirka en og en halv time.
Princippet om at bruge enheden er intuitiv, du kan ikke engang dykke i instruktionerne. 6 vedhæftede filer til forskellige zoner er fastgjort til epilatoren.
Om oplevelsen af ​​epilering: Et stort plus er, at enheden kan bruges på badeværelset eller i brusebadet, det er ikke bange for vand og på grund af at hårfjerning sker på våd hud, bliver selve processen næsten smertefri. Enheden har baggrundsbelysning, takket være, at du ser de zoner, du behandler. Under epileringsprocessen føler du svagt prikken, der er ingen smerte eller andre ubehagelige følelser. Efter færdiggørelsen af ​​hårfjerningsproceduren er der en lille rødme på huden, som forsvinder om få minutter. Resultatet er virkelig imponerende - helt glat hud op til to uger.

Fordele:
udførelse, funktionalitet, brugervenlighed, kompaktitet

ulemper:
i øjeblikket er der ingen

Anvendelsesperiode: flere måneder

Sharenda Catherine - 26. november 2016

Dette er den anden epilator. Den første var rowenta. Der er ikke noget at sammenligne. Braun er meget praktisk at bruge. Let og sikkert. Du kan nyde i brusebadet, hvilket er vigtigt for mig. Mange dyser (bikini, armhule, krop). Sammenlignet med den foregående er det næsten lydløst. Lommelygte hjælper med brug. Jeg er meget tilfreds med en sådan gave, og jeg råder alle til at købe det.

Fordele:
Komfortabelt, let, praktisk, sikkert, kan bruges i brusebadet.

ulemper:
Ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

Shabanova Catherine - 3. december 2016

Jeg har købt og kan ikke glæde mig, jeg kan godt lide alt meget, barberer perfekt, fjerner helt hår, men det mest behagelige er, at hårene efter det ikke vokser ind i huden, og der er ingen irritation! Det er meget praktisk at bruge, da det virker fra et batteri og ikke fra et netværk, er der også baggrundsbelysning, hvilket er meget cool, fordi vi ikke har tilstrækkelig belysning på badeværelset. Jeg brugte både tør og våd udtørring, og jeg kunne godt lide det så meget. Der er nogle dyser i sættet, men jeg bruger dem ikke alle.

Fordele:
Perfekt barbering, gør ikke ondt overhovedet

ulemper:
Jeg kan godt lide alt i denne model

Brug periode: mere end et år

Alexander Prozorov - 19. juni 2015

Vidunderlig model, perfekt til dem med følsom hud.

Fordele:
Dette er absolut den bedste epilator model jeg nogensinde har brugt! Takket være massagerullerne og evnen til at bruge epilatoren i vand, passerer en meget, meget smertefuld procedure for mig nu næsten ubemærket! Opladning er nok, virkelig i lang tid - for flere procedurer for sikker (jeg har kun en måned, så jeg kan ikke være mere præcis endnu)

ulemper:
ingen

Brug periode: mindre end en måned

Opalnitskaya Anastasia - 22. juni 2015

Jeg råder stærkt til ham, jeg har brugt en barbermaskine i lang tid, jeg barberet hver anden dag, da jeg fik en epilator, efter at have prøvet det, var jeg virkelig glad for at barbere mine ben med glæde

Fordele:
sidder komfortabelt i din hånd, reducerer smerte, når du barberer i vand, arbejder uden ledning, en dyse med massager, hurtigere blodcirkulation, sidder kompakt i hånden, ikke tung, alt er gjort kvalitativt, nemt at klare

ulemper:
no)))

Brug periode: mindre end en måned

princesinha princesinha - 14. december 2016

Jeg købte Braun 7561 Silk-epil 7 epilatoren omkring 2 år siden, og det virker stadig fint! Det vigtigste for mig var, at glatheden af ​​benene var i lang tid, og i denne denne epilator fuldt ud opfyldte mine forventninger, vokser håret ikke op til 3 uger, men for mig er det en anstændig tid! Med den gamle epilator var jeg tilfældigvis så, at han simpelthen barberede en del af håret, ikke trækker det af roden, mens du forlod huden hårdt! Med Braun Silk-Epil, efter epilering, blev min hud, som nævnt i titlen, virkelig silkeagtig, som atletisk! Derudover har jeg glemt de indgroede hår, der er ikke flere problemer med dette, det er ikke nødvendigt at hente dem ud under huden med forskellige kosmetiske værktøjer! Selvfølgelig blev jeg meget imponeret over muligheden for både tør og våd barbering - epilatoren kan bruges på et sted, der passer dig, og det flydende hoved justerer sig til konturerne i din krop! De kan også epilere følsomme områder som bikiniområdet, underarmene og området over overlæben, som for mig er smertefri takket være udskiftelige tips og arbejdshastigheder! Allerede efter den første epilation forsvandt smerten, og hårene voksede tyndere og blekere hver gang! Selvfølgelig er en væsentlig fordel ved epilatoren dens batterilevetid, og ladningen varer i flere måneder med en gennemsnitlig brugsfrekvens!

Fordele:
Flere driftstilstande, flydende hoved, batteridrift

ulemper:
Ikke fundet

Brug periode: mere end et år

Farmen Farmen - 16. december 2016

Jeg anbefaler, som jeg selv er glad for

Fordele:
nem at bruge, god kvalitet, opfylder sit formål perfekt

ulemper:
så ikke

Brug periode: mindre end en måned

Valentina Sh. - 21. december 2016

Jeg købte epilatoren for to år siden, valgte det i meget lang tid, og som følge heraf gjorde jeg ikke fejl med valget.
Der plejede at være en epilator med en tørbarberingsfunktion, og efter denne model syntes denne model flere gange vellykket for mig mange gange. Og nu er der to år gået, og jeg er sikker på, at selv nu kan jeg ikke finde en mere passende model til en sådan pris.
Først og fremmest bemærker jeg, at pincettene fanger perfekt, hvis alt er gjort korrekt, så er alt håret fanget fra første gang. En dyser med massagepåvirkning sættes på pincetrullen. Dysen, takket være sit specielle design, løfter hårene i kontakt med huden, og det er lettere at få fat i dem med pincet.
Barbering med skum viste sig at være en temmelig smertefri procedure, smerten reduceres betydeligt. Jeg har ingen irritation efter proceduren, med en tør barbering.
Der er en baggrundsbelysning, der virkelig fungerer og belyser hvert hår.
Af fordelene vil jeg bemærke det vandtætte tilfælde, du kan sikkert sænke enheden i et bad med vand, det vil ikke have noget.
Formen på epilatoren er behagelig, den er godt placeret i hånden, selve apparatet glider ikke.
Du skal styre hastigheden gennem kontrolpanelet i form af et roterende hjul. I første omgang reagerede jeg med utilfredshed på denne beslutning, men i løbet af arbejdet indså jeg, at det var ret praktisk at skifte hastigheder.
Jeg kunne godt lide designet, i virkeligheden ser det endnu bedre ud end i billedet.
Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at jeg anbefaler epilatoren til køb, det vil glæde over et år.

Fordele:
Smerteløs hårfjerning, stilfuldt design, lys, et sæt dyser, batteri, byggekvalitet

ulemper:
Fungerer ikke under genopladning

Brug periode: mere end et år

Sharafutdinova Alsou - 21. december 2016

Flydende barberhovedhoved er bare super, gentager alle konturer af kroppen og der er ingen hoppe over håret, også ønsket at du kan vælge hastigheden af ​​hårfjerning. Enheden er nem at bruge og efter brug kan den nemt rengøres))

Fordele:
høj batteriladning, kan du vælge den ønskede hastighed, effektiv fjernelse af håret

ulemper:
ingen

Anvendelsesperiode: flere måneder

elizaveta.torsunova2015 - 16. december 2016

Vidunderlig epilator, jeg har brugt dette mærke af epilatorer i mange år, lige fra det allerførste, selv uden belysning! Men udviklerne arbejdede på denne model og lærte alle nuancer - muligheden for tør og våd udtømning, lys til de reneste ben. Tak fordi du har Braun Silke-Epil 7-561 Epilator

Fordele:
den bedste depilator, der var i mine arme

ulemper:
Ikke fundet

Anvendelsesperiode: flere måneder

lera01.s - 14. december 2016

Og kunne godt lide maskinen! Der er ikke noget hår tilbage, og efter epilering vokser de ikke i lang tid. En række dyser bare klasse. praktisk og sikkert på alle steder :)

Fordele:
du kan nyde i brusebad og aftener :))

ulemper:
søgte i lang tid, men aldrig fundet

Brug periode: mindre end en måned

Adilgereeva Naida - 22. december 2016

Alt er perfekt. Der er intet at klage over.

Fordele:
kvalitet

ulemper:
De er ikke!

Brug periode: mindre end en måned

Konorova Svetlana - 13. december 2016

Jeg kunne virkelig godt lide det, jeg skiftede den gamle Brown til en ny, men kun fordi der er flere vedhæftede filer og kan bruges lige i brusebadet. Jeg tog med mig på en lang ferie, let og kompakt, tog ikke plads i bagagen overhovedet. næsten ingen indgroede hår. og proceduren er blevet mindre smertefuld.

Fordele:
let at skifte dyser, evnen til at bruge i brusebadet

Brug periode: mere end et år

Chuklai Victoria - 7. december 2016

Jeg har købt og kan ikke glæde mig, jeg kan godt lide alt meget, barberer perfekt, fjerner helt hår, men det mest behagelige er, at hårene efter det ikke vokser ind i huden, og der er ingen irritation! Det er meget praktisk at bruge, da det virker fra et batteri og ikke fra et netværk, er der også baggrundsbelysning, hvilket er meget cool, fordi vi ikke har tilstrækkelig belysning på badeværelset. Jeg brugte både tør og våd udtørring, og jeg kunne godt lide det så meget. Der er nogle dyser i sættet, men jeg bruger dem ikke alle.

Fordele:
Alle super

ulemper:
Neto

Brug periode: mindre end en måned

Belousova Natalya - 22. januar 2017

Stor epilator! Gud, jeg plejede at leve uden ham! Efter den anden epilation kastede jeg ud en simpel barbermaskine! Min hud - ikke mere bristling, tørhed og irritation! Højkvalitets epilator, forskellige vedhæftede filer, lys, fjerner forsigtigt alle hårene fra første gang, trimmer, stor batterikapacitet. Nogle fordele. Jeg anbefaler alle! Takket være producenten af ​​epilatorer Braun for at hjælpe os, kvinder, til at være smuk og velplejede!

Fordele:
- Epilation i brusebadet
- Arbejde uden ledning (på batteri)
- baggrundsbelysning

ulemper:
De er simpelthen ikke der

Brug periode: mindre end en måned

Morgaylo Love - 31. januar 2017

Endelig prøvede jeg mit nye køb af epilator Braun Silk-epil 7-561. Valgte meget lang tid. Mangler er endnu ikke opdaget. Men fordelene er mange. Det vigtigste er evnen til at bruge i badet. Den første epilering (på benene) var praktisk talt smertefri. Meget behagelig i hånden. Den indbyggede lommelygte giver mulighed for højkvalitets depilering uden at savne et enkelt hår. Batteridrift giver store fordele. Du behøver ikke at kigge efter en stikkontakt hele tiden. Det næste plus er et stort antal vedhæftede filer. Der er alt nødvendigt. Jeg er meget tilfreds. Jeg råder alle til at gøre mig sådan en gave.

Fordele:
Vandtæt, flydende barberhoved, indbygget lommelygte.

ulemper:
Ikke fundet.

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 5. april 2017

Generelt gælder reglerne

Fordele:
Goddag, jeg vil gerne fortælle dig, herrer og damer, en vidunderlig historie om brugen af ​​Braun 7561 Silk-Epil 7. Enheden er anstændig, det gør alt kvalitativt og godt uden at efterlade et spor. Det er praktisk og praktisk at bruge, let og med mange funktioner, klarer sig fremragende med dine opgaver!

ulemper:
KAPETS SOM SIKKER DETTE ER DAMNY ALLE GØR

Brug periode: mindre end en måned

Anton Vaumva - 5. december 2016

Meget god enhed, under brug har jeg aldrig fortrydt købet! Ideelt epileringshår, efterlader ikke en stærk irritation, giver massageapparatet dig mulighed for at reducere smertefølelse. Lommelygten viser selv de mindste hår. Da epilatoren kan bruges selv når du tager et bad, er smerten reduceret, barberingen er let og let. Epilatoren kører på batteristrøm, der er heller ikke brug for ledninger, batterier, da det oplades fra stikkontakten! Derudover varer batteriet en måned, eller endda to. Generelt er en smart ting for en moderne kvinde!

Fordele:
behagelig, glat epilering, flere hastigheder, lommelygte, mange tip

ulemper:
fandt ikke sådan

Anvendelsesperiode: flere måneder

Anonym - 17. april 2017

Jeg har brugt denne model i mere end et år, næsten to allerede.
Før det brugte jeg to epilatorer: en Panasonic en af ​​de første kloge modeller, og da, da motoren blev dækket af en Panasonic, købte jeg den billigste ledede Philips. dvs. Der er noget at sammenligne.
Ved korrekt brug af tidligere epilatorer har jeg ikke haft sådanne problemer med indgroet hår som med denne epilator.
Selv for hele brugenstidspunktet trængte det ikke ind i baggrundslyset. Det forstyrrer mig, det skinner meget intensivt og afbryder derfor det sædvanlige lys, som lyser fra forskellige vinkler, hvilket giver en bedre synlighed af hår.
Meget, meget dårlige klamrer.

Fordele:
Batteridrift
Hurtig opladning
Kapacitetsbatteri

ulemper:
Dårlige hår klæber
Bryder hår

Brug periode: mere end et år

Natalya Andreeva - 22. april 2017

Jeg bruger et halvt år. Købt efter at have læst laudatory anmeldelser, som jeg beklager meget. Epilatoren er ikke den første, så der er noget at sammenligne.. Nej.

Fordele:
batterilevetid, stilfuldt look, lommelygte. Hurtig opladning.

ulemper:
Tårer og hopper over hår.

Anvendelsesperiode: flere måneder

alinaalekseevna2014 - 14. maj 2017

Den første epilator, jeg købte. Massage dyse lindrer smerte. Først tænkte jeg, at baggrundslyset var unødvendigt, og det var forkert - de tynde hår under en almindelig lampe er næsten usynlige, og baggrundslyset viser endda den letteste "fluff". Mange vedhæftede filer til forskellige områder af hårfjerning. Første gang efter.

Fordele:
Massage dyse, der fremhæver zone for hårfjerning, let at holde. Lang batterilevetid - 40 min. Flere dyser.

ulemper:
fandt ikke

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 12. juli 2017

Alt tilbehør i kittet er lavet af kvalitetsmaterialer. Mange dyser (hver har eget formål), der er også vedlagt detaljerede instruktioner, hvor det klart og tydeligt er skrevet, hvad hver dyse tjener til og hvordan man bruger den. Det er behageligt og bekvemt at holde denne epilator i hånden (plus et smukt design), det er praktisk at bruge, bare for at oplade og let at rengøre.

Fordele:
dyser er forskellige, baggrundsbelysning, resultatet (glat hud) i lang tid

ulemper:
fandt ikke

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 12. oktober 2017

Inden braun brugte jeg epilatorfiliperne, som blev købt for omkring 7 år siden (det brød ikke, jeg besluttede netop, at teknologierne var gået langt foran, og jeg skulle have opdateret enheden). Faktisk, når jeg sammenlignede, følte jeg ikke nogen konkret forskel. Jeg siger straks, at det ikke gør mig skadet for at epilere på benene med en hvilken som helst enhed. Hvad er den magiske effekt, da Brown ikke så. De vigtigste fordele, som jeg købte: lys - det hjælper mig ikke, det samme er der ubemærket hår; batteridrift (kan være praktisk på vejen) - den gamle ledning.

Fordele:
Design, trimmer dyse, barbering dyse

Anvendelsesperiode: flere måneder

Anonym - 15. november 2017

Fordele:
Alt er fint, det klare sine funktioner, købet er tilfredsstillende

ulemper:
ingen

Brug periode: mindre end en måned

Kozlova Ksyusha - 26. februar 2018

Meget god epilator. Komfortable lyse lys. Kan bruges i bruseren. Opkræv nok.

Fordele:
Let at bruge

ulemper:
ingen

Brug periode: mere end et år

Nosova Valeria - 14. januar 2018

Jeg så ikke en signifikant forskel mellem epilatoren for 2000 og 7000 (det var hvor meget det kostede mig, da jeg købte det)
Jeg kan ikke forholde mig til fordelene ved arbejde i vandet, da håret på den våde hud næsten ikke er fanget.
Ingen ladning indikator.

Fordele:
Jeg kan ikke fremhæve

ulemper:
Ingen indikator viser, hvor meget opladning der er tilbage

Brug periode: mere end et år

Natalia Mishchenko - 9. august 2016

stilfuld praktisk ting

Fordele:
nem håndtering, kan bruges overalt, med nogen belysning

ulemper:
fandt ikke

Brug periode: mindre end en måned

Natalia Goncharova - 5. juli 2017

Glade for denne model epilator. Han fjerner næsten smerteligt hår. Jeg har noget at sammenligne med, jeg har 5 års epilator af et andet mærke. "Går" på huden jævnt.

Fordele:
trådløs, kompakt, tilstedeværelse af lys, blødt hårfjerning, tilstedeværelse af dyser til tør barbering, bekvemt udstyr, meget nem at rengøre

ulemper:
flere gange skal du holde på samme sted, så det er helt glat

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 4. april 2018

Fungerer perfekt. Belysning hjælper med at se hårene, nogen der ridser dysemassageren (jeg ved ikke, min ridser var kun i starten), fordi hendes smerte er meget mindre mærkbar, især hvis det er simpelt.

Fordele:
- Jeg anbefaler udelukkende barberhovedet til lyskeområdet.
- Praktisk ligger i hånden.
- Epileringsprocessen er ret hurtig, og i sammenligning med de gamle modeller er det ikke så smertefuldt. Vent ikke på et mirakel, helt uden smerte vil det ikke.
- Lommelygte (vent ikke på effekten som i solen, hvor hvert hår er synligt)

ulemper:
For at bruge behovet for at oplade fungerer netværket ikke. Hvis du satte dig i gang (for eksempel brugte du det før, men han sad ikke) - vent på at lade op og fortsætte.
Fuld opladning er nok til 1 times arbejde.

Brug periode: mere end et år

Anonym - 9. maj 2018

Fordele:
Brugervenlighed, evnen til at vaske.

ulemper:
Manglende evne til at bruge fra netværket. Meget snart barberede apparatet - bogstaveligt talt efter et par anvendelser. Jeg forventer ikke fra dette mærke af et sådant ægteskab.

Brug periode: mere end et år

Kharlamov Alena - 9. juni 2018

I mange år brugte jeg en lille kablet Philips, på et tidspunkt tænkte jeg, at teknologierne længe var gået frem, og det var muligt at opgradere. Jeg læste anmeldelser og stoppede ved denne model. Jeg værdsatte straks højdepunktet, men jeg modtog ingen nye fornemmelser fra processen, og det tog ca. 20 minutter at skælde, selv om det normalt tog mindre end 10. Efter et par dage indså jeg, at processen skulle gentages.

Fordele:
Det er praktisk at holde hånden, trådløs, tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer, lys, kølig kosmetik taske inkluderet

ulemper:
hopper og bryder hår, barbermundstykke fanger huden, ladningen er ikke nok i lang tid.

Brug periode: mere end et år

Lyubov Sashina-Bleschenko - 15. juni 2018

Absolut ikke anderledes end den gamle epilator 7-serie, som tjente mig mere end 5 år, men jeg brød den. Selv dyserne passer ind i den gamle.

Fordele:
Baggrundsbelysning, 40 pincet, brug i vand, rigelig opladning

ulemper:
Kan ikke bruges med ledningen, men det er for vores sikkerhed, så vandet med ledningen ikke klatrer)

Brug periode: mindre end en måned

Anonym - 21. juli 2018

Jeg har brugt epilatorer i omkring 8 år, før der var en gammel Rowenta epilator, som jeg brugte i 6 år. Jeg besluttede at ændre det, fordi han klare sig dårlig med sit direkte ansvar. Vi måtte tilbringe mange gange på ét sted, så det var mere eller mindre rent. Og fortryder ikke det nye køb :)
Formen på epilatoren er behagelig at epilere og armhuler. Jeg gør dette med en konventionel dyse og med høj hastighed, så "smertefriheden" og de mange dyser er ikke vigtige for mig.

Fordele:
trådløs
Fjerner selv små hår
Praktisk trimmer inkluderet
Det er praktisk at epilere armhuler

ulemper:
For 3 brug af fejl ikke fundet

Brug periode: mindre end en måned

lllokony

Retsmidler for irritation efter epilering