Braun Series 5 5040s Electric Shaver

Goddag, kære forumbrugere og gæster på denne portal. Alle mænd før eller senere på et tidspunkt kommer til den konklusion, at ansigtshåret stadig skal begynde barbering. Fra dette tidspunkt har en af ​​os, der har forsøgt en traditionel barbering med en traditionel barberkniv, ikke længere lyst til at prøve noget nyt, bare eksperimenterer med et udvalg af hjælpemidler, såsom geler og skum og barbermaskinen selv på grund af deres relative billighed. Men de af os, der foretrækker en behagelig og hurtig barbering uden irritation, vælger kvalitet elektriske barbermaskiner fra pålidelige producenter. I denne anmeldelse vil vi diskutere en af ​​disse barbermaskiner. Og så er det på tide at kende de korte karakteristika ved Braun Series 5 5040s barbermaskin

 • Net barberkniv med flydende hoved til våd og tør barbering
 • Evnen til at rette barberhovedet for en mere præcis barbering
 • Muligheden for at bruge i badet og vaske knivene under rindende vand
 • Indbygget trimmer
 • Autonomt arbejde indtil 45 minutter og funktion af hurtig opladning

Komplet sæt og udseende

Braun 5040 er ikke rig på ekstra tilbehør, men kittet har alt hvad du behøver for en barbermaskine. Braun 5040s pakken indeholder følgende elementer:

 • sort rejsetaske
 • beskyttelseshætte til barberhoved
 • rengøringsbørste
 • flasker med speciel olie
 • lysnettet oplader
 • brugsanvisning, det er også et garantikort

Vær ikke bange for at åbne betjeningsvejledningen! Selv om der er 80 sider på russisk, er der kun fire og et halvt sider + et par sider med billeder =) Jeg vil gerne bemærke, at barbermaskinen og dens komponenter ikke passer helt tæt ind i pakken og simpelthen hænge ud, fordi producenten ikke sørgede for yderligere skumindsatser eller andre beskyttelsesmaterialer. I den forbindelse anbefaler jeg at være sikker på at åbne emballagen i butikken og kontrollere indholdet af indholdet. Bemærk, at barbermaskinen ikke tænder straks fra kassen, batteriet er helt afladet fra fabrikken.

I fremtiden vil jeg sige, at en barbermaskine har en meget god batterilevetid, så det er perfekt til at rejse på forretningsrejse, og en slidstærk plastikpose, der følger med sættet, hjælper med at holde barbermaden fra ridser og støv.

Braun 5040s boliger i området dækket af en gummibelagt plasthåndtag med rillet overflade, som forhindrer glidning fra hænderne på en barbermaskine. På grund af dette er det meget selvtillid i hånden, selv under brug i brusebadet.

Raketøjet er meget behageligt i hånden. Alle større kontroller er tæt på tommelfingeren. På den ene side er der en tænd / sluk-knap, en knap til låsning af barberhovedet og LED-indikatorerne for at arbejde og lade shaveren skjule under den glatte plastik.

Der er en trimmer på bagsiden.

For at bruge det skal du trykke på knappen og skubbe den mod barberingsenheden.

Så barbermaskinen er i hånden. Alle kontroller er let tilgængelige, og du kan interagere med dem blindt.

Barberingsenheden består af to flydende hoveder og en trimmer placeret mellem dem for at gribe og fjerne langt og hårdt hår.

Jeg så et interessant øjeblik i en detaljeret undersøgelse af barbernettet. Nogle celler har en ikke-standardform og er asymmetriske, så vidt jeg forstår, det var gjort med det formål, så hår med forskellige diametre og længder lettere kan passere gennem nettet og forsigtigt barberes, mens barbermaskinen arbejder.

Generelle visuelle og taktile fornemmelser forblev meget, meget positive! Jeg finder det særligt vellykket at bruge gummierede materialer på steder af greb og på overfladen af ​​trimmeren. Ud over dette inkluderer fordelene af designet sin komplette symmetri, så Braun Series 5 5040s razor vil være lige så bekvem at bruge til både venstrehånd og højrehånd. Men der er ulemper. Ikke helt vellykket, efter min mening var brugen af ​​blank plastik, som efter flere anvendelser var dækket af små ridser.

Egenskaber og konstruktion

Ifølge producenten har barbermaskinen en vandtæt sag og er i stand til at dykke til en dybde på 5 meter uden at påvirke strukturens interne detaljer.

Hvis vi ser nærmere på Braun Series 5 5040s razor, kan vi uddele følgende elementer:

1 kassette med barberingsnet og kutter
blok (folie) Cutter)
2 kassette låseknap
3 MultiHeadLock Switch
4 tænd / sluk-knap
5 shaver display
6 lang hår trimmer
7 Kontakter til tilslutning af barbermaskinen til
enhed rengøring og genopladning
(CleanCharge)
8a Trim knap til lang
hår
8b barbermaskin model nummer
9 strømafbryderstik

Er vigtigt. Selv om barbermaskinen har kontakter til at arbejde med CleanCharge docking station, for eksempel den ældre model af den femte serie Braun 5090cc, fungerer den ikke fuldt ud med den på grund af inkompatibiliteten af ​​firmwaren.

test

Selv med held har jeg ikke tykt ansigtshår, men for fuldt ud at sætte pris på hovedegenskaberne i Braun Series 5 5040'erne inviterede jeg min ven med et tykt skæg, der var egnet til testning, som han omhyggeligt voksede på grund af dette forsøg = )

Foto før testen

Til at begynde med er romersk navnet på vores helt, ved hjælp af en trimmer for nemt at fjerne lange hår på halvdelen af ​​hans ansigt, hvilket klart viser, hvor længe børsterne forbliver efter trimmerens arbejde. Langt hår fjernes nemt og hurtigt, uden at det er nødvendigt flere gange at trimme med trimmeren på samme sted.

Jeg må sige, at efter min trimmer er min ven allerede blevet som en anden person.

Og endelig er det vigtigste er arbejdet med barberhøvler i aktion. Igen, for klarhedens skyld, var den første halvdel af ansigtet barberet. Barberingen blev udført for at tørre.

Endvidere gik skum eller rettere barberingsgel til handling. Ifølge emnet, med skum, er barberingsprocessen på nogle måder mere behagelig og nemmere, da det bidrager til lettere glidning over huden. Og det afkøler også barberingsenheden i netværket, da sidstnævnte opvarmer skæreværket betydeligt under drift.

Da Braun Series 5 5040'ers krop er helt vandtæt, i færd med barbering, kan knivene vaskes uden frygt i varmt rindende vand.

Nå, faktisk kan det endelige resultat af testen ses på billedet nedenfor. Ifølge respondenten efterlod Braun Series 5 5040s razor et meget positivt indtryk både under processen og efter barberingen. Der var ingen irritation eller tørhed, og hudens glathed er næsten identisk som ved brug af en konventionel barbermaskine. Medmindre i nakkeområdet var der næppe mærkbar følelse af ikke helt barberet hår, da nakken selv er blødere end ansigtet, så for at rage det mere forsigtigt ud, skal du lægge mere pres på huden. Men dette er ikke et stort plus. I dette tilfælde minimeres sandsynligheden for, at hårene på nakken kan vokse, som det nogle gange sker efter brug af en konventionel barbermaskine.

Jeg undskylder, om dette billede er modbydeligt for nogen, men jeg beslutter mig stadig for at sende det. Pludselig buede nogen interessant. Fra dette billede kan du forstå, hvordan barbermaskinen barberer hårene forsigtigt.

Service og pleje

Braun Series 5 5040s shaver er meget nem at vedligeholde og rengøre, selv uden den særlige CleanCharge station. Der er to nemme måder til at rense barbermaskinen efter barbering:

1. Tænd shaveren (inden du afbryder strømmen) og skyll barberhovedets hoved med varmt vand. For de bedste resultater kan du bruge flydende sæbe, der ikke indeholder slibemiddel. Vask skummet af og lad barberen stå i nogle få sekunder.

2. Sluk for barbermaskinen. Fjern barberingskassetten og tryk på den på en plan overflade for at fjerne eventuelt snavs. Rengør indersiden af ​​det flydende hoved ved at bruge en børste. Brug ikke børsten til at rense barberpatronen for at undgå skade på sidstnævnte!

Hvis du bruger den første metode oftere, og du hellere foretrækker vådberbering, anbefales det, at du anvender let maskineolie, der leveres til toppen af ​​barberbåndet (barbernettet og skæreenheden) en gang om ugen. Også ikke at glemme trimmeren. Han må også periodisk smøres, så han forbliver skarp i længere tid.

Fabrikanten anbefaler udskiftning af barberingsenheden hver 18 måned. For at søge efter det, skal du bruge etiketten 52B eller 52S. Forskellen er kun i farve (sort eller sølv). På tidspunktet for denne gennemgang tilbyder producentens hjemmeside at købe en barberkassette i sølv med en 52S-mærkning, men angiver desværre ikke prisen. Efter lidt online søgning fandt jeg et andet websted til Braun, der tilbyder at købe ovennævnte barberingsenhed til 3,299 rubler.

Det mest interessante er, at CSN også sælger forbrugsstoffer til barbermaskiner. Her fandt jeg en barberingsenhed af interesse for 2600 * rubler. Og TechnoPoint-webstedet giver det endnu billigere, her koster det 2.150 rubler. *


* Priserne er angivet for Vladivostok på tidspunktet for skrivningen af ​​denne anmeldelse.

Autonom drift og indikation

Barbermaskinen oplades ved hjælp af netopladeren, der følger med den. Den proprietære forbindelse til tilslutningen er som vandtæt som helhed, men producenten er stadig forbudt at vådse barbermaskinen under opladning.

Braun Series 5 5040s elektriske barbermaskin er udstyret med et højkapacitets Li-Ion genopladeligt batteri uden hukommelseseffekt. Dette betyder, at dets kapacitet ikke vil falde over tid på grund af en lang opladningstid eller opladning ikke indtil slutningen af ​​det døde batteri. Forresten oplades den fra bunden på bare 60 minutter. Det er, hvor meget jeg har debiteret den første ladning af barbermaden efter udpakning for første gang. En fuld opladning af en barbermaskine, ifølge producenten, varer mindst 45 minutters kontinuerligt arbejde. I det virkelige liv, hvis du barberer hver 3-4 dage i 10 minutter, varer den fulde ladning næsten en måned. Hurtigladningsfunktionen giver dig mulighed for at barbere i ca. ti minutter efter en fem minutters forbindelse af barbermaskinen til netværket.

For nemheds skyld er følgende betjeningsindikation angivet i shaveren:
1. Det grønne batterisymbol er konstant på - barbermaskinen er i gang.
2. Det grønne batterisymbol blinker hurtigt og blinker - barbermaskinen oplades
3. Det grønne batteri symbol lyser i nogle få sekunder - barbermaskinen er fuldt opladet
4. Det røde batterisymbol er konstant tændt - barbermaskinen er afladet, og et lydsignal angiver også dette. Jeg bemærker, at efter opladningen af ​​denne indikation er batteriladningen i de fleste tilfælde tilstrækkelig til at afslutte barberingen.
5. Det røde låsesymbol blinker kort eller lyser permanent - barbermaskinen er låst fra at blive slukket ved et uheld. For at aktivere låsemodus, samt at fjerne den, skal du holde tænd / sluk-knappen i nogle få sekunder.

Bemærk: Uanset hvordan jeg prøver, fungerer barbermaskinen ikke, når strømforsyningen er tilsluttet, selvom fabrikanten hævder det modsatte. Alvorligt, uanset hvordan jeg trykker på tænd / sluk-knappen, reagerede razeren slet ikke. Måske virker det fra netværket i nogle modeller af den femte serie, men ikke i denne.

+ Mulighed for våd barbering og brug i bruseren på grund af beskyttelse mod fugt
+ Barberingskvalitet og glathed, der kan sammenlignes med barbermaskiner
+ Lang batterilevetid og hurtig opladningsfunktion
+ Indbygget trimmer til forsigtig barbering af whiskers og sideburns
+ Nem og bekvem rengøring under rindende vand
+ Højkvalitets montering og produktion i Tyskland

- Fungerer ikke, når opladeren er tilsluttet
- Glatte plastindsatser hurtigt dækket med små ridser

Razors Braun Series 5

Braun Series 5 barbermaskiner er designet med den nyeste avancerede barberingsteknologi og hjælper dig med et glat ansigt uden et antydning af irritation eller nedskæringer. Vælg selv en barbermaskine i denne serie til din smag - og du kan være sikker på, at din barbering vil være sikker og effektiv.

Nogle af modellerne i Braun Series 5 barbermaskiner leveres også med et særligt rent rengørings- og genopladningssystem. Renew ™, som i høj grad vil lette processen med at bruge en barberkniv. Bare et klik på knappen - og systemet vil rense, tørre og genoplade din barbermaskine.

Beskrivelse af barbermaskinen Braun 5050cc Serie 5

Tekniske specifikationer

Braun 5050cc Series 5 Electric Shaver Anmeldelser

værdighed

 • Passer perfekt til hovedopgaven - den barberer rent og hurtigt.
 • Rengøringssystemet er yderst nyttigt for dem, der ikke ønsker at bruge tid på barberhygiejne.
 • Det ser stilfuldt ud, det er behageligt at holde i hænderne, hvor det er nødvendigt, gummeret.
 • Lyden af ​​medium volumen. Trimmeren er normal. Trim er helt muligt.

mangler

 • De relativt høje omkostninger ved forbrugsstoffer til rengøringssystemet.

kommentar
Efter lang brug af maskinen reagerede huden normalt på denne brune. Hun barberet rent nok, der var ikke noget ubehag i barberingsprocessen eller efterfølgende.
cruzfriendly, 2012-12-17 Bedømmelse 5

værdighed

 • - Passer perfekt med sin opgave - den barberer rent og uden irritation. fordi den første barbermaskine var bange for, at uden at vide, hvordan man barberer, ville jeg trække noget ud - intet som det - hun tilgive alle fejlene!
 • - Stilfuld i udseende.
 • - Du kan skylle under rindende vand.
 • - Rengøringsstation inkluderet. efter det er barbermanden ren og smurt (jeg bruger den en gang om ugen i weekenderne).
 • - Afgiften holder meget godt! Jeg købte det, fuldt opladet det og stadig (en måned) virker på en afgift (jeg barberer hver anden dag). Lades kun en gang om ugen i tre minutter, mens du renser dockestationen. Derefter slog han det af og ventede dumt for væsken at flyde.

mangler

 • Netledningen i selve barbermaskinen og i dockingstationen er monteret på et ærligt ord. men siden det skal opkræves ekstremt sjældent, så er det ikke kritisk (hvis jeg vil løsne senere, tror jeg, at jeg kan omslutte ledningen med et bånd til at passe mere tæt - det er kedeligt, at du i 5000p skal opfinde en sådan kollektiv gård).
 • En rejse sag, der kommer i et sæt blødt materiale - Jeg vil gerne have det i en solid formfaktor briller sag.

kommentar
- Dette er min første elektriske barbermaskin. Langt valgte mellem 3-5-7 Brown-serier. Som et resultat stoppede jeg den 5. som et gennemsnit for pris og funktionalitet. Han barberer meget tæt på at barbere en maskine - det eneste der efter maden voksede jeg personligt skæg om to dage og her om dagen. men barbering er meget bekvemt og behageligt - ingen irritation, det flydende hoved hjælper virkelig på steder som hage, overskæg og kindben.

værdighed

 • Rene barberinger - ikke værre end en maskine, irriterer ikke huden, håndteres nemt med multi-dag børster.

mangler

 • kun egnet til tørt barbering, hvis huden selv er lidt fugtig eller varm fra varmen og sveden, så vil ingen være behagelig barbering, hvis huden er tør, er alt perfekt

kommentar
Modellen ligner 5070, måske kun producenten kender forskellen mellem dem, men hvis han ikke ved det, ville jeg ikke blive overrasket. Overpay for model 5090 (flere rengøringsformer i et glas, 5050 og 5070 har en tilstand, ladningsindikator viser ladningsgraderinger, 5050 og 5070 viser simpelthen opladet eller afladet batteri, dyrere rejsetaske, 5050 og 5070 har bare en lommetyve på snoren) Det giver ingen mening, da de med hensyn til barbering er de samme. Jeg barberer hver dag efter jeg har barberet med en tør børste (medfølger) og lægger den i et glas, så jeg ikke ruller på badeværelset, jeg starter rengøringsprogrammet en gang om ugen og oplader den, det er mere end nok til ugentlig brug, hvis jeg kører rengøringsprogrammet hver gang efter barbering (som anbefalet af fabrikanten), så vil du gå i stykker på patronerne - en gang om ugen er mere end nok
Anonim, 2014-08-30 Rating 5

værdighed

 • ingen irritation efter barbering

mangler

 • Lidt støjende
 • elektrisk ledning flyver ud af stikkontakten

kommentar
Barber hele sit liv med en maskine (20 år) og så endelig besluttet at prøve den elektriske barbermaskin.
Jeg har hørt mange anmeldelser, der barberer hårdt, eller at der er en lang tvivl om hudirritation.
Efter at have studeret spørgsmålet indså jeg, at irritation primært er fra roterende barbermaskiner.
på dette valgt for nettet.
Mens jeg ikke fortryder. Ja, selvfølgelig barberer han lidt værre end maskinen, og det er forståeligt hvorfor, men i det hele taget rent nok.
Ifølge resultaterne tilfreds.
mtreskunova, 2012-12-08 Bedømmelse 4

værdighed

 • Batteri mv Se andre anmeldelser.

mangler

 • Manglende hardcover (fås i model 5090ss)

kommentar
Min første barbermaskine var Agidel siden 1981, derefter Mikma (jeg kan stadig huske fra den positive side), så Panasonic. Siden 2008 brugte jeg Braun 3-serien uden batteri (jeg ændrede gitteret tre gange, og kvaliteten af ​​gitterne faldt gennem årene). 5. serie købt for en måned siden. Ærligt vil jeg fortælle forskellene i den 5. serie fra den 3., i kvaliteten af ​​barbering ikke bemærket. Generelt, mens den nye barbermaskin barberer godt. Med en fremragende kvalitet til at barbere på hagen, kinderne og kindbenene, er det svært for mig at barbere den hurtige tønde og delvist halsen til enden. Det er nødvendigt at trimme maskinen. Nå, faktisk kan hudirritation fra 5. serie være mindre. Rengøringsstationen er ikke speciel for mig og er nødvendig, for før jeg rengør og vasker barbermaden med den gamle vane. På trods af Li-on-batteriet anbefaler jeg dig at oplade barbermaskinen ligesom rengøring af stationen en gang hver tiende dag eller brug afladningsindikatoren (du bør naturligvis rengøre oftere uden at rense stationen). Batteriet varer længere. Efter rengøring af barbermaskinen i stationen tager jeg af økonomiens skyld ud og lukker patronen med rengøringsvæske. Hvad angår ledningen - i 3. serie er ledningen den samme. Der var ingen problemer med hans tab i de første seks år. Trimmer i 3. serie er bedre. Razor glad.
Ilya Sergeev, 2014-12-20 Bedømmelse 5

værdighed

 • Byg kvalitet. Behageligt at se og føle. Selvrensende system. Barber godt

mangler

kommentar
Først lidt om dig selv, hvad ville være den forståelse, at vi barberer =). Alder omkring 30, slaviske rødder. Ansigtshår er ikke tykt, men hvad er hårdt. Jeg holdt ikke en god moderne elektrisk barbermaskine i mine hænder, men hvad der skete, jeg fik det fra min far, og selv min bedstefar, besøgte jeg for interessens skyld. Han henvendte sig til udvælgelsen af ​​barbermaskinen ansvarligt, træt af den konstante irritation fra maskinen + i ansigtet er der mol, der regelmæssigt skærer dem, især ved udskiftning af bladet på maskinen. Med hensyn til priskvalitet og anmeldelser stoppede jeg ved dette tilfælde + det var interessant at se, hvordan wonder-wash fungerer.
For at teste barbermaskinen barberede ikke specifikt i 5 dage (tabt på forretningsrejse, hvor du kan =)) og så 3 gange.

Braun 5190cc Series 5 Electric Shaver Review - Et nyt niveau af barbering

Helt ærligt, jeg har altid set lidt af barberingsprocessen i princippet og de akustiske versioner af mine yndlingssange i musik. Jeg er for elektricitet. Hvis du virkelig udsætter dit ansigt til denne procedure, skal du ikke ridse dig selv med en maskine og stole på teknologi. Naturligvis, selvfølgelig, men hvis du også foretrækker elektriske barbermaskiner, så er denne anmeldelse til dig. Braun Virksomheden har for nylig indført en ny model 5190cc Serie 5. Når hænder fik en pressemeddelelse, at der ikke er så lang beskrivelse enhed sammen med udseendet imponeret, og hvorfor det blev besluttet at prøve det.

Udseende og kvalitet af materialer

Faktisk er jeg af den opfattelse, at barbermaskinen ikke er det produkt, der skal vælges i udseende. Det er meget vigtigere end egenskaberne og dets evner, og ikke hvordan det ser ud på disken i butikken eller på husets hylde. Men han var fristet til at teste og kontrollere sig selv på grund af billedet. Det ser meget godt ud, moderne, manligt og noget at skjule, solidt dyrt. Så det blev troet, at det var moderne og dyrt - en god kombination.

Nu er alt ved at udvikle sig. Og de nye modeller løser virkelig, selv hvor det ser ud til at intet nyt kan opfindes. For eksempel favoritmodellen af ​​en sports rygsæk. Imidlertid er 2017-modellen pludselig mere komfortabel og endda funktionel end den, der blev købt i 2012 og stadig ligner en ny. Men i barberingen skal det mærkes tydeligere.

Og i tilfælde af prisen virker øjeblikket i de fleste tilfælde, at en dyr enhed giver en mere behagelig oplevelse end en billig.

I tilfælde af Braun 5190cc Serie 5 arbejdede det. Men om indtryk fra brug vil vi fortælle lidt videre.

Her vil jeg tilføje et andet ordsprog "brutalt". Du tager denne maskine i hånden og føles straks som en mand. Og alt vokser, hvor det er nødvendigt, og enheden er passende til at passe på vegetationen.

Selv et barberfoto viser et gummeret håndtag og pæne huller mellem elementerne, der tyder på fugtighedsbeskyttelse af den elektriske barbermaskin. Hvis du kigger på specifikationerne, så er det virkelig her, der kan modstå en nedsænkning på op til 5 meter. Og hvis fabrikanten tænker på disse tilsyneladende ikke de vigtigste nuancer, for at holde el-barberingen var mere behagelig og ikke sparer på materialer, glider plasten billigere, måske gav de andre øjeblikke også til køberen at være tilfreds.

Blåsten af ​​lyseblå tilføje noget interessant design.

Bladene skinner med skarphed og antyder, at alt bliver skåret til nul.

Nedenfor, under tænd / sluk-knappen, indikatorlampen for batteriladning. Den aktiveres kun under opladning eller under brug.

Komplet sæt

Åbning af kassen finder du direkte den elektriske barbermaskin Braun 5190cc Serie 5, opladeren, CleanCharge genopladnings- og rengøringsenheden, rengøringspatronen med den specialiserede væske indeni, beskyttelsesdækslet og rengøringsbørsten.

Alle blanke steder er pænt plastered med film, som vi elsker at rive off :)

Positionering og unikke funktioner

Braun rapporterer, at han skabte 5190cc Series 5 razor til dem, der ønsker at få den bedst mulige barbering, fordi der er mange komplekse algoritmer, som bogstaveligt vil hjælpe dig med at barbere for at opnå det bedste resultat. Er den fulde kunstige intelligens og synkronisering med skyen, og smartphone er ikke nok endnu.

Braun 5190cc serien har en række sensorer, der gør det muligt for enheden at forstå, hvornår der skal accelereres, hvilket øger intensiteten af ​​barberingen, normalt i tilfælde af tættere børster eller lidt langsommere. Motoren justerer automatisk strømmen.

Systemet med barbering er net, velkendt for dem, der bruger elektriske barbermaskiner. 5190cc Serie 5 kan bruges til både våd og tør barbering.

Producenten tilbyder kun at bruge barbermaskinen fra batteriet. Når den er fuldt opladet, skal den fungere i ca. 50 minutter. Du kan oplade begge dele i opladeren og ved at sætte opladeren i selve shaveren. Forresten er der en hurtig opladningsteknologi om 5 minutter.

Til transport leveres låsemodus. Hvis du holder tænd / sluk-knappen inde i 3 sekunder, bliver barbermaskinen låst og vil ikke tænde ved et uheld i posen under transport. Låsning er ens.

Indtryk af brug

Der er mange indtryk. Og den første ekstremt entusiastiske. Øjnene er ikke bedraget på grund af gummiegenskab og form, formændene formåede at opnå et sikkert greb. Uheldigvis falder ikke. Men det vigtigste er selvfølgelig barberingsprocessen.

Forresten, inden starten, anbefaler vi at du gør dig bekendt med vejledningen. Da 5190cc Serie 5 er en ret kompliceret elektronisk enhed, er der risiko for at ødelægge den, hvis den anvendes ukorrekt.

Jeg har prøvet forskellige elektriske barbermaskiner fra forskellige leverandører. Braun stødte først op. Når du først rørte ved din kind, syntes det, at fornemmelserne lignede den måde, du lige ville have pakket en ny jern på, sætte den på din skjorte og skubbet den. Han glider simpelthen på sin skjorte og strygebrætter frem uden at møde modstand. Den tre-dages stubbe blev afskåret som om den ikke var der. Der er ingen modstand mod bevægelse, ingen bevægelse over huden, Braun glider virkelig. Kun den karakteristiske skarpe lyd indikerer, at den faktisk er vokset over et par dage, og hårene er nu afskåret.

Bogstaveligt tiere to sekunder, og ansigtet er rent. Så et par flere bevægelser for at bringe resultatet til det ideelle, igen forsigtigt at gå gennem vanskelige steder.

Rakethovedet på suspensionen, som gør det muligt at bevæge sig langs to akser. Om nødvendigt kan det rettes. Der er 5 bestemmelser til dette.

Efter barbering fjernes netværket let ved at trykke på fastgørelsesknapperne på siden for at ryste "støvet" ud.

Jeg kunne godt lide det meget, at 5190cc Series 5 aldrig rører, da det til tider sker med elektriske barbermaskiner. Jeg vil tro på, at dette vil fortsætte i fremtiden, hvis det passer ordentligt til hende.

Separat er det værd at bemærke manglen på irritation efter barbering. Nogle gange sker det med andre barbermaskiner, denne gang uden disse ubehagelige følelser og øjeblikke.

Kort sagt, Braun 5190cc Series 5 gjorde alt, hvad jeg har prøvet før. Dette er dog ikke overraskende. Sådanne positive følelser fik mig til at se på Yandex.Market. Det er en anstændig maskine, og derfor har jeg modtaget noget kendt og allerede testet for disse penge, ville jeg blive fornærmet af producenten. Men i dette tilfælde begrunder sin pris. Hvis du har råd til en sådan enhed, vil du sandsynligvis blive tilfreds.

Pressemeddelelsen er ikke bedraget, teknologien giver virkelig et nyt niveau af barbering. Samtidig henledte han opmærksomheden på, at 5190cc Series 5 virker stille nok på trods af den anstændige vibration, der producerer en kraftig motor.

Bemærket, at sagen er snoet på skruer-asterisk. Uden passende skruetrækker til demontering fungerer ikke.

Kort om trimmeren

Model 5190cc Series 5 har en indbygget trimmer, som er nyttig for dem, der barberer sjældent. Vil hjælpe til at klare langt hår. Fabrikanten rapporterer, at det med sin hjælp er let at passe på et skæg, men her er jeg i tvivl. Minimalt korrekt og trim et sted, ja. Men for en ordentlig pleje af et ægte skæg er der i det mindste ikke nok lokkemad. For et tykt skæg ser han lidt svagt ud eller noget. Men Braun 5190cc Series 5 er først og fremmest en elektrisk barbermaskin, så vi vil ikke kvæle på dette problem.

Det er værd at bemærke, at trimmeren er ret delikat her. Ridser ikke selv på de mest følsomme steder eller når der trykkes.

Et plus var også en lås fra utilsigtet åbning. På den er der en knap, der har fastspændt hvilken, der fremføres.

Nødt til at passe på

Smarte algoritmer og mekanismer er naturligvis et plus når det kommer til barbers komfort. Men de vil ikke lade dig slappe af når det kommer til at pleje enheden. Det skal forstås, at hvis du altid vil barbere så ren, hurtig og endog behagelig, som i den første optagelse, skal du se og pleje Braun 5190cc Series 5. Den komplette dockingstation hjælper med dette. den har en indikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at foretage en automatisk rengøring.

Under rengøring af apparatet opstår både desinfektion og vedligeholdelse samtidigt. Rengøringspatronen indeholder en speciel væske, som smører gadgets skæremekanisme og holder sine egenskaber. Efter rengøring kan hovednetet tørres af med en fugtig klud for at fjerne motorolierester.

Fra tid til anden skal du også købe en ny rengøringspatron, da den gamle ender og simpelthen "udåndes" over tid, selvom du ikke bruger den, men når du har pakket den ud.

resultater

Braun 5190cc Serie 5 kunne lide. Han håndterer sine opgaver med 5 point ud af 5. Og han ser sød ud. Det er rart at acceptere en gave, at det ikke er pinligt for nogen. Hvis du kort indsamler alle fordele og ulemper ved den model, vi kunne identificere under testprocessen, får du følgende forhold.

 • Barberer forsigtigt og forsigtigt, rent og hurtigt
 • Lang batterilevetid
 • Fremragende konstruktion, behageligt til berøringsmaterialerne giver et godt greb
 • Tør eller våd barbering - enhver kan
 • Fugtbeskyttelse
 • Sød udseende
 • Høj nok pris
 • Delikat, men svag trimmer, ikke for et seriøst skæg
 • Det anbefales at læse instruktionerne før brug.

Mere om dette emne var:

Hvis du er interesseret i nyhederne i IT-verdenen så meget som os, skal du abonnere på vores telegramkanal. Der vises alle materialer så hurtigt som muligt.

Eller måske foretrækker du Vkontakte eller Twitter? Vi er endda i Yandex. Dzen.

Sammenligning af elektriske barbermaskiner Braun 5190cc Serie 5 og Braun 5147s Serie 5 (2018)

Elektriske barbermaskiner er meget populære hos moderne mænd. Den verdensberømte leder inden for fremstilling af husholdningsapparater og højkvalitets elektriske barbermaskiner er det tyske firma Braun. Frisørindretninger af ovennævnte mærke kombinerer styrke, høj kvalitet, holdbarhed og pålidelighed.

Tekniske specifikationer

Separat fokusere på de vigtigste vigtige egenskaber ved revisionsmodellerne for elektriske barbermaskiner. Tabellen viser de tekniske parametre og udstyr for nye produkter fra det velkendte Braun brand:

Elektriske barbermaskiner er også udstyret med en beskyttende hætte, som du ikke kan være bange for ved et uheld at skære dig selv på barberhovedene eller beskadige dem.

Funktioner to nye produkter - elektriske enheder Braun 5190cc Series 5 og Braun 5147s Series 5

På grund af den unikke kombination af motorkraft og præcision af skæreelementerne opnår serien 5 elektriske barbermaskiner med den højeste ydeevne under barberingen. På grund af brugen af ​​den nyeste teknologi FlexMotionTec i fremstillingen af ​​instrumenter kan undersøgelsesmodeller klippe børsterne så tæt som muligt på de mest utilgængelige områder. Denne funktion i design af elektriske barbermaskiner giver en ren og høj kvalitet barbering med mindre pres på ansigt og nakke.

Høj klippehastighed opnås takket være motoren med øget effekt med 20%. Specialudviklet teknologi AutoSense giver en ændring i barberknivens intensitet, afhængigt af stivhed og tæthed af børsterne.

Oversigt modeller af elektriske barbermaskiner er udstyret med et kraftigt batteri, som kan fungere kontinuerligt i 50 minutter. Denne gang er nok til barbering. Og hvis den elektriske barbermaskine er opladet i det mest uophørlige øjeblik, kommer hurtig opladningsfunktionen til din hjælp. På 5 minutter kan du genoplade batteriet på enheden for at barbere en gang.

Derudover er Braun 5190cc Series 5 udstyret med det innovative CleanCharge-system, som sikrer renheden af ​​barbermaskinen. Rengøring af skæreelementerne, opladning af batteriet, smøring af knivene startes med en knap.

Mere detaljeret betragter vi hver enkelt anmeldelse af nye produkter.

Braun 5190cc Serie 5 Elektrisk barbermaskin

Modellen af ​​elektriske barbermaskine, der blev præsenteret for din opmærksomhed, er den seneste udvikling af lederen i produktionen af ​​husholdningsapparater - firmaet Braun. Takket være moderne systemer, funktioner og tilstande giver Braun 5190cc Series 5 dig en ren, glat og behagelig barbering.

Evne til automatisk at tilpasse enheden

Braun 5190cc Series 5 barbermaskinen har en unik Auto Sensing Motorteknologi, som det scanner 800 gange per minut og justerer automatisk til stivhed, tykkelse og længde af vegetationen barberet på ansigt og hals. Baseret på scanningsresultaterne udfører systemet visse beregninger afhængigt af, hvilken regulering af barberingsenhedens intensitet.

Alle disse handlinger er nødvendige for at skære stubben så effektivt, præcist og komfortabelt i en bevægelse af barberhovedene. Ovennævnte teknologi i modellen Braun 5190cc Serie 5 virker automatisk, uden at der kræves intervention og justering af ejeren.

Det unikke CleanCharge-system - en garanti for renlighed og desinfektion til barbering

Efter afslutning af barberingsproceduren anbefaler eksperter at installere Braun 5190cc Series 5-enheden på en speciel CleanCharge-base, som du køber hos et elapparat. Det renser og desinficerer enheden, smører sine barberhoveder og er også en enhed til opladning af et elektrisk barberbatteri.

På grund af tilstedeværelsen af ​​en speciel væske i CleanCharge rensesystemet er rengøring, smøring og desinfektion af enhedens elementer tilvejebragt. Det intelligente system kan automatisk vælge det nødvendige program alene, så din enhed vil altid være i perfekt stand.

WetDry-teknologien giver ekstra bekvemmelighed, mens du bruger barbermaskinen

En anden nyeste udvikling ved Braun er Wet teknologi. Tør, som giver dig mulighed for at barbere på badeværelset eller i bruseren. Undersøgelsesmodellen har en fuldt forseglet vandtæt sag og tåler derfor nedsænkning til en dybde på 5 meter.

Våd teknologi Dry giver dig mulighed for nemt at vaske og rengøre den elektriske barbermaskine under rindende vand efter en barbering.

Braun 5147s serie 5 barberingsenhed

Braun 5147s Serie 5 elektriske razor er med rette meget populær blandt brugerne, fordi producenten brugte højkvalitets råvarer sammen med innovative teknologier i sin fremstilling. Det stærke plastikhus på enheden beskytter mekanismen mekanisk mod slag og mekaniske skader.

System Auto Sensing Motor - nøglen til ren barbering

Fremstillet til din opmærksomhed er barbermaskine udstyret med innovativ teknologi Auto Sensing Motor, der gør proceduren for at fjerne ansigtshår på det mest bekvemme og behagelige. Dette system justerer automatisk til tykkelsen og stivheden af ​​håret på ansigt og hals.

Med hjælp af teknologi giver Auto Sensing Motor en stigning eller reduktion af strømafbryderen i tilfælde hvor det er nødvendigt.

Med denne funktion vil enheden servicere dig i lang tid.

Indtrækbar trimmer

I den elektriske barbermaskinens gennemgangsmodel er der, ud over de vigtigste skæreblokke og elementer, også en pålidelig og effektiv trimmer. Med denne enhed kan du passe på dit skæg og overskæg, trim sideburns og trimme den færdige frisure. Den indtrækbare trimmer fjerner de mindste hår med præcision selv på vanskelige steder.

3-niveau batteriladningsindikator

På kroppen af ​​enheden Braun 5147s Serie 5 er der en ekstra ladning på tre niveauer. Dette element er meget nyttigt, når du planlægger at tage en elektrisk barbermaskine på vejen og vil være sikker på, at der i det rigtige øjeblik vil være nok opladning til barberingsproceduren.

Derudover kan du forstå, om det er umagen værd at pre-opladere batteriet, inden du begynder at barbere, inden du bruger enheden på indikatoren.

Ekstra bonus - praktisk opbevaringspose og beskyttelseshætte

Braun 5147s serien 5 leveres med et praktisk tilfælde lavet af slidstærkt stof, hvor du kan opbevare en elektrisk barbermaskine. Dette tilbehør er især nyttigt, når du tager på tur eller forretningsrejse og ønsker at tage en elektrisk barbermaskine med dig.

Den specielle beskyttelsesdæksel, som enheden er udstyret med, beskytter effektivt skæreelementerne mod skader som følge af indløb af fremmedlegemer under transport eller opbevaring.

Fordele og ulemper ved revisionsmodellerne Braun 5190cc Series 5 og Braun 5147s Serie 5

Braun helt nye elektriske barbermaskiner har et stort antal ubestridelige fordele:

 • Ved hjælp af enheder kan du barbere ikke kun med brug af speciel kosmetik, men også tør;
 • enhederne er udstyret med et kapacitetsbatteri, der kan fungere nonstop i 50 minutter;
 • For fuldt opladning af batteriet skal du bruge 1 time og for hurtig - ikke mere end 5 minutter;
 • barbermaskiner er udstyret med en vandtæt sag, som også er lavet af holdbar og høj kvalitet polymer;
 • bevægelig barberingsenhed giver renere og glattere børster fjernelse;
 • Flydende barberhoveder glider over huden, hvilket gør det glat
 • enheder har en LED indikator, der viser batteriopladningsniveauet, dets fulde opladning og udladning;
 • indtrækbar trimmer plejer omsorg for skæg, overskæg og sideburns;
 • takket være Wet systemet Tør, du kan hurtigt rense og skylle barbermaskinen under rindende vand.

At dømme efter tilbagemeldinger fra forbrugere er den eneste ulempe ved de elektriske barbermaskiner, deres relativt høje pris. Men en virkelig høj kvalitet ting kan ikke være billig.

fund

Survey barberingsudstyr er lyse repræsentanter for Braun 5-seriens elektriske apparat. Ved sammenligning af de to razors tekniske egenskaber ser vi, at Braun 5190cc Series 5 og Braun 5147 Series 5 har næsten samme funktioner, elementer og systemer.

Den største forskel er det unikke system CleanCharge, som er udstyret med en model Braun 5190cc Serie 5. Sammen med enheden Braun 5147 Series 5 får du en speciel taske til opbevaring og transport.

En kraftig kombination af effektivitet og præcision af barbering - de karakteristiske træk ved gennemgangsmodeller.

Serie 5

Razors Braun Series 5

Denne serie af barberingsudstyr kombinerer høj produktivitet, komfortabel drift og upåklagelige resultater. Du drømmer om glat barberet hud uden irritation - pas på modellerne præsenteret i denne kategori. De vil hjælpe med at klare en regelmæssig barberingsprocedure meget hurtigere og bedre. Som følge heraf vil din hud altid se velplejede og friske. Braun 5-serien er det bedste valg for alle, der ikke ønsker at bruge for meget tidskørsel.

karakteristika

 • Udstyret med FlexMotionTec-teknologi: Apparatets skæreelementer følger helt konturerne i dit ansigt, og det flydende barberhoved roterer 40 ° og tilpasser sig hurtigt til ansigtets kurver og kontakter huden maksimalt.
 • Hver gang garanterer CrossHair-knivene en perfekt tæt barbering, da de er i stand til at gribe og skære selv frække hår, der vokser i forskellige retninger.
 • Shaveren har en patenteret UltraActiveLift trimmer, der øjeblikkeligt fanger hår på vanskelige steder, som hagen og halsen. Det løfter effektivt og straks skærer hår tæt på huden og efterlader glat hud bagved.
 • Den kraftfulde PowerDrive-motor giver fremragende barberingshastighed og høj produktivitet selv for ret tykke børster.
 • 100% vandtæt taske giver dig mulighed for at skylle enheden uden frygt efter proceduren.
 • Udstyret med et kraftigt lithium-ion batteri uden "hukommelseseffekt".
 • Serie 5 har et unikt system til rengøring og genopladning af ren. Opladning, som har 4 funktioner: det renser enheden med et specielt alkoholbaseret rengøringsvæske, oplader det, smører og vælger det ønskede rengøringsprogram efter at have trykket på en enkelt knap.
 • Trimmer til præcis hårfjerning hjælper dig med design og rydning af whiskers og overskæg.
 • Model 5040s du kan anvende ikke kun på tørt, men også til en fugtig forfriskende barbering i brusebadet ved hjælp af skum eller gel.
 • Nogle modeller kan også indeholde et specielt rejsetaske - et kompakt etui, der beskytter og opbevarer din barbermaskine. Du kan købe en sådan model og tage den med dig på ture.

Brugen af ​​en sådan barbermaskine er meget komfortabel og praktisk, du kan verificere dette personligt. Hvis du har brug for en effektiv og forsigtig barbering, vil de enheder, der udvikles af det tyske mærke, være meget velkomne for dig. Batteriindikatoren vil fortælle dig, hvornår du skal tilslutte barbermaskinen til netværket. Din barbermaskine tager 1 time til fuld opladning. Dette er nok for en session i sit trådløse arbejde i 45 minutter. Hvis du har brug for at barbere hurtigt, og du ikke kan vente en hel time - lad det bare oplades i 5 minutter, det er nok for en session. MultiHeadLock-systemet hjælper med at reparere barberhovedet i en behagelig position for dig, så du nemt kan håndtere vanskelige steder, som f.eks. Nakke eller under næsen. Du kan købe forskellige modeller af barbermaskiner i denne serie i vores onlinebutik, især da deres pris behageligt vil overraske dig.

Sukkerpasta shugaring opskrifter derhjemme

Hvordan vælger man handsker til shugaring?