Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Epilator Silke-Epil 5 Wet Tørret kan bruges i bad eller brusebad til ekstra komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for kvinder, der fjerner hårfjerning for første gang. 28 pincet fjerner selv de korteste hår, som er uden for kraften til glat hud op til 4 uger. Varmt vand hjælper med at berolige og slappe af huden, hvilket gør det muligt at gøre epilering mere behagelig.

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

Skrive en anmeldelse kræver
registrering på stedet

Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

 • peger på køb af dette produkt i andre butikker
 • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
 • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
 • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 WetDry og Oral-B Vitality CrossAction tandbørste

Epilatoren Braun 5-511 Silk-Epil 5 WetDry og Oral-B Vitality CrossAction tandbørsten er en kompakt og praktisk enhed, der gør det nemt at tage sig af kroppen. På grund af tilstedeværelsen af ​​28 pincet giver den den bedste fangst af hår med en længde på ikke mere end 0,5 mm. Epilatoren er i stand til i én bevægelse at fjerne alt overskydende hår, der ikke er i stand til at fange nogen voks eller barbermaskine. Da enheden er trådløs, vil du være i stand til at udføre hårfjerning på ethvert sted, der er bekvemt for dig, herunder også badeværelset. Varmt vand lindrer og slapper af i huden, lindrer ubehag under proceduren. Enheden tilpasser sig let til kroppens konturer, hvilket gør hårfjerningsprocessen endnu mere behagelig og præcis.

For perfekt fjernelse af overskydende hår

 • På grund af den innovative teknologi af Micro Grip-pincet, fjerner epilatoren hår fra roden for maksimal glathed, hvilket varer op til 4 uger.
 • Systemet med højfrekvent massage leveres af aktiv pulserende vibration. Dette sikrer en blødere epilering.
 • Epilatorens krop er lavet ved hjælp af WetDry-teknologi, som det kan bruges på i badeværelset eller i brusebadet.
 • Pakken indeholder en speciel dyse til nybegyndere, som barberer og depilates med en blid bevægelse. Giver dig mulighed for gradvist at blive vant til hårfjerning.
 • Dysen til tættere kontakt med huden giver et behageligt og behageligt greb af små hår. Lette tilpasning til alle dele af kroppen.

Denne model af epilatoren er lavet i tilfælde af plastik af høj kvalitet. Den vandtætte taske er nem at rengøre under rindende vand og kan bruges direkte under vandprocedurer. To hastigheder giver dig mulighed for at tilpasse driften af ​​enheden til din hudtype. For problemfri drift svarer et holdbart batteri, hvilket varer 1 time i 30 minutter. Den gummierede belægning af kroppen forhindrer epilatoren i at glide i hænderne.

Epilatoren Braun 5-511 Silke-Epil 5 WetDry er en kompakt enhed, der gør selvplejeprocedurer endnu mere behagelige og effektive.

Pakken indeholder også en Braun Oral-B Vitality CrossAction tandbørste. Dette er en brugervenlig børste, der giver dig professionel mundtlig pleje med 2D-teknologi. Denne teknologi giver dig mulighed for at fjerne op til 100% af plaque mere end simple tandbørster. Den elektriske børste er i stand til at udføre op til 7600 frem og tilbage bevægelser pr. Minut, hvilket giver mulighed for en mere grundig indflydelse på plaque, effektivt ødelægge og fjerne det.

Epilator Braun Silk-épil 5 5-511: Funktioner af enheden, betjening og valg af enheden

Kvindelige epilatorer er praktiske og nemme at bruge, de giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår derhjemme. Effektiviteten af ​​processen og tilfredsheden med resultatet afhænger af valget af en elektrisk enhed, fordi hver enhed har sine egne egenskaber og funktionalitet.

Epilator Braun Silk-épil 5 511 er en bekvem enhed, der har mange fordele i forhold til andre enheder, er efterspurgt blandt kunder og giver glat hud.

Før du køber en bestemt model af epilatoren, skal du kende dens funktioner og specifikationer. Derudover skal du læse anmeldelser af brugere, der allerede bruger epilatoren, fordi mange funktioner i praksis kan afvige fra den teoretiske beskrivelse. Dette vil medvirke til at træffe det rigtige valg, og i fremtiden - korrekt bruge enheden.

Beskrivelser og fordele ved brug af Braun epilator

Den trådløse epilator har en dyse og to hastighedsmåder, som gør det muligt at justere det, så det passer til dine behov afhængigt af det hudområde, der behandles. Systemet med 28 pincet forsyner forsigtigt men hurtigt alt, selv tynde hår, der efterlader en glat og blød hud. Derudover er Braun Silk-épil 5 511 epilatoren egnet til både tør og våd udtømning. Brugen af ​​en elektrisk enhed har flere vigtige fordele:

 • hår er trukket ud sammen med en rod, der efterlader en ideel glat og silkeagtig overflade af huden;
 • Effekten af ​​depilation varer 3-4 uger;
 • efter brug af Braun Silk-épil-apparatet forbliver der ingen irritation eller en allergisk reaktion, og en lille rødme forsvinder inden for få timer;
 • hver gang hårene bliver tyndere og vokser mindre ofte, hvilket er særlig vigtigt for piger med mørk og hård vegetation på deres kroppe.

Nogle brugere foretrækker at købe epilatorer med et stort antal dyser og tilstande, men ofte bruges kun en eller to af de mest egnede dem senere. Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 har et bekvemt hårfjerningssystem og en vedhæftning, men dens komfort og funktionalitet erstatter mange andre.

Sådan vælger du en god epilator

For at udføre hjemmet fjernelse procedurer, skal du købe en god enhed. For at gøre dette er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber epilatoren skal have, og hvor meget du kan betale for enheden. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne faktorer:

 • hvilke dele af kroppen vil blive depilated og dermed hvor mange vedhæftede stoffer og hvilke arter der er behov for
 • hvor praktisk håndtag og krop af epilatoren, ergonomi af enheden;
 • hvorvidt våd udtørring er påkrævet, eller du kan komme forbi med kun tørt;
 • Hvor lang tid holder batteriet, og er det muligt at arbejde fra netværket?

Braun Silk-épil 5 511 epilatoren opfylder de fleste krav til en sådan enhed, da den effektivt og sikkert fjerner overskydende vegetation. Samtidig kan den bruges i brusebadet eller sidde på sofaen uden at tilføje vand og kosmetik. Komfort, komfort og pålidelighed er de vigtigste funktioner i enheden.

Sådan bruges epilatoren

Design og funktionalitet i Braun Silk-épil 5 511 epilatoren gør det nemt at forstå og bruge. At forstå betingelserne for brug er ikke svært. Hårfjerningsproceduren med en epilator består af flere trin:

 1. Huden, hvorfra overfladen af ​​vegetationen skal fjernes, skal være ren og tør. Få dage før kan du bruge en skrubbe til at exfoliere døde hudceller og forhindre indgroet hår.
 2. Før proceduren kan du bruge en anæstetisk creme, især hvis du har til hensigt at fjerne håret i området af øm og følsom hud.
 3. Når du begynder depilering for første gang, er det værd at prøve epilatorens arbejde på et lille område af benets eller armens hud, justere en behagelig hastighed og kontrollere hudens reaktion. Først da kan du gå videre til den fulde procedure.
 4. Braun Silk-épil 5 511 epilatoren fjerner alle hår fra første gang, så det er ofte ikke nødvendigt at gentage huden over huden. Hele processen med depilation vil ikke tage meget tid.
 5. Efter proceduren skal huden behandles med lotion eller creme med en beroligende effekt. Apparatet selv skal rengøres fra fjernet hår, skylles under rindende vand og bruge en speciel børste til at rengøre.

Brug af epilatoren Braun Silk-épil 5 511 er ikke særlig vanskelig, og efter flere gange ved hjælp af depilationen vil det være let, velkendt og hurtigt.

Efter at have købt det en gang, vil hver pige i flere år kunne gøre hjemmet for at fjerne uønsket hår til enhver tid, der passer dig.

Anmeldelser om brug af epilatoren Braun Silk-épil

Jeg købte Braun Silk-épil 5 511 for mig selv for seks måneder siden, og i løbet af denne tid gjorde jeg nogle depilationprocedurer. Jeg kan godt lide dens bekvemmelighed og funktionalitet. Og selvom der ved køb ikke var et stort antal vedhæftede filer, som andre modeller, har jeg nok af de tilgængelige tilstande. Nogle gange faldt følsomheden og ømheden på huden, håret vokser langsommere og mindre. Derfor er jeg glad for mit valg.

Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 blev præsenteret for mig af en ung mand, og siden da er jeg stoppet med at gå til kosmetologer. Hjemmeproceduren er blevet enkel og behagelig takket være enhedens bekvemmelighed. Jeg bruger et minimum af tid på at passe mig selv og få et resultat, som jeg kan lide. Ingen irritationer og allergiske reaktioner, huden er blød og blød.

Jeg købte Braun Silk-épil epilatoren på råd fra en ven, men var ikke særlig tilfreds med dette valg. Det kan kun bruges til afføring af arme og ben, da en vedhæftning ikke tillader at behandle bikini eller ansigtsområdet. Jeg vil gerne have mere funktionalitet og funktioner, selvom hårets ben fjernes hurtigt og perfekt.

Braun 5-511 ben krop

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Kort beskrivelse

Ideel til begyndere

Braun 5-511 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.

Braun 5-511 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er udstyret med en anti-slip belægning, der hjælper med at kontrollere kontakten på apparatet med huden nøjagtigt.

Blødhed og effektivitet

MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.

Komfort og sikkerhed

Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-511 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Epilator BRAUN Silke-epil 5-511 Wet tør

Foto «Epilator BRAUN Silke-epil 5-511 Wet tør »

For at bestille en bestilling skal du indtaste dit telefonnummer.

En repræsentant for call center vil kontakte dig for at få yderligere oplysninger om ordren.

Online lån

Du kan købe dette produkt på kredit, uden at gå hjem. Lav en anmodning - og inden for 5 minutter træffer banken beslutning om din udlån.

Opbevar kredit

Du kan købe dette produkt på kredit hos Kholodilnik.ru butik, samt bruge online forhåndsgodkendelse af lånet på hjemmesiden.

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Køb på kredit er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Afbetalingsplan

Du kan købe dette produkt i rater i op til 24 måneder uden overbetaling og forskudsbetaling. Du kan lave en afbetalingsplan både online på hjemmesiden og i Kholodilnik.ru butik

Log ind eller registrer dig

Vi er opmærksomme på!
Ved at købe udstyr i rater kan du ikke bruge andre typer rabatter. Køb efter rater er ikke tilgængelig for juridiske enheder.

Rabatter og kampagner

Spar penge og tid på shopping!

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

beskrivelse

epilator, batteri, skylning

10 anmeldelser på Braun 5-511 Silk-epil 5 Wet tør

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Der er 2 driftsformer, sparsomme og hurtige, og der er også en funktion til brug i vand. Pakken indeholder: epilator (2 driftsformer), en dyse til bedre kontakt med huden, en strømforsyningsenhed og en rengøringsbørste.

Epilatoren fjerner selv de mindste hår og du behøver ikke vokse 5-7 cm på dine ben. I mit tilfælde er glatheden blevet bevaret i 3 uger, og for mig er dette en meget god indikator. Batteriet varer i 30 - 50 minutter. Med hensyn til smerten, så er jeg ikke bange for smerte. Efter voksstrimlerne er jeg ikke bange for noget)) Jeg vil gerne bruge Braun Silk-Epil 5-511 under vand, når huden er dampet. hår fjernes kvalitativt og smertefrit, ingen røde prikker på huden efter epilering!

Sammenfattende: Den bedste epilator for mig, trådløs, kompakt, praktisk, nem at bruge. Du kan nyde lige i brusebadet. Drømmen om enhver kvinde!

Epilator Braun 5-511 hvid / blå

Butikker OLDI - gratis

Problemer - gratis
Den nærmeste leveringsdato: 09/08/2018

Levering i Moskva og regionen fra 190 en
Den nærmeste leveringsdato: i morgen

 • Afbetaling i 120 dage. Læs mere

Epilator Braun 5-511 hvid / blå

 • Afbetaling i 120 dage. Læs mere

beskrivelse

karakteristika

anmeldelser

Spørgsmål svar

oversigt

Foto "Braun 5-511 hvid / blå"

Udført! Tjek din mail, vi sendte dig
Bekræftelsesbrev af abonnement.

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

epilator, batteri, skylning, lys, flydende hoved, brug med skum

Beskrivelse: epilator, batteri, skylning, lys, flydende hoved, brug med skum

Anmeldelser om Epilator Braun 5-511 Silke-Epil 5 Wet tør

Fordele:
pris, praktisk, kan bruges under vand

ulemper:
ingen opbevaringskasse

Kommentar: Epilering af ben med Braun Silke-epil 5-511 går af! Selvom den første, selv i anden hastighed, fjerner den endnu meget små hår! Efter et par uger begynder nye hår at skære igennem, de er ikke længere så grove som efter barberingen med en maskine, og epilatoren gør dem ikke så meget som første gang! Tag epilatoren i brusebadet dristigt! Da det er trådløst og kan bruges under vandet !! Dette er det største plus på epilatoren! Da benene er dampet i vand, er barbering ikke så smertefuldt! Hvis.

Braun Silke-Epil 5-511

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

New Braun Silk-épil 5 med Wet teknologi tør
Ekstra mild tør og fugtig fjernelse af håret for glat hud op til 4 uger.

Endnu bedre produkter

Epilator Braun Silk-épil 9-561

Photoepilator Braun Silke-ekspert 3 IPL BD 3001

Photoepilator Silke-ekspert 3 IPL BD 3003 med Gillette Venus snap barbermaskine

Braun Silke-Epil 5-511

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Beskrivelse af vurderinger

Var denne anmeldelse til hjælp?

© 2018 Procter Gamble. Alle rettigheder forbeholdes. Brug og adgang til oplysninger på dette websted er underlagt de vilkår og betingelser, der er fastsat i vores juridiske aftale.

COSMOPOLITAN

Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder