Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

Kvindelige epilatorer er praktiske og nemme at bruge, de giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår derhjemme. Effektiviteten af ​​processen og tilfredsheden med resultatet afhænger af valget af en elektrisk enhed, fordi hver enhed har sine egne egenskaber og funktionalitet.

Epilator Braun Silk-épil 5 511 er en bekvem enhed, der har mange fordele i forhold til andre enheder, er efterspurgt blandt kunder og giver glat hud.

Før du køber en bestemt model af epilatoren, skal du kende dens funktioner og specifikationer. Derudover skal du læse anmeldelser af brugere, der allerede bruger epilatoren, fordi mange funktioner i praksis kan afvige fra den teoretiske beskrivelse. Dette vil medvirke til at træffe det rigtige valg, og i fremtiden - korrekt bruge enheden.

Beskrivelser og fordele ved brug af Braun epilator

Den trådløse epilator har en dyse og to hastighedsmåder, som gør det muligt at justere det, så det passer til dine behov afhængigt af det hudområde, der behandles. Systemet med 28 pincet forsyner forsigtigt men hurtigt alt, selv tynde hår, der efterlader en glat og blød hud. Derudover er Braun Silk-épil 5 511 epilatoren egnet til både tør og våd udtømning. Brugen af ​​en elektrisk enhed har flere vigtige fordele:

 • hår er trukket ud sammen med en rod, der efterlader en ideel glat og silkeagtig overflade af huden;
 • Effekten af ​​depilation varer 3-4 uger;
 • efter brug af Braun Silk-épil-apparatet forbliver der ingen irritation eller en allergisk reaktion, og en lille rødme forsvinder inden for få timer;
 • hver gang hårene bliver tyndere og vokser mindre ofte, hvilket er særlig vigtigt for piger med mørk og hård vegetation på deres kroppe.

Nogle brugere foretrækker at købe epilatorer med et stort antal dyser og tilstande, men ofte bruges kun en eller to af de mest egnede dem senere. Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 har et bekvemt hårfjerningssystem og en vedhæftning, men dens komfort og funktionalitet erstatter mange andre.

Sådan vælger du en god epilator

For at udføre hjemmet fjernelse procedurer, skal du købe en god enhed. For at gøre dette er det vigtigt at forstå hvilke egenskaber epilatoren skal have, og hvor meget du kan betale for enheden. Når du køber, skal du være opmærksom på sådanne faktorer:

 • hvilke dele af kroppen vil blive depilated og dermed hvor mange vedhæftede stoffer og hvilke arter der er behov for
 • hvor praktisk håndtag og krop af epilatoren, ergonomi af enheden;
 • hvorvidt våd udtørring er påkrævet, eller du kan komme forbi med kun tørt;
 • Hvor lang tid holder batteriet, og er det muligt at arbejde fra netværket?

Braun Silk-épil 5 511 epilatoren opfylder de fleste krav til en sådan enhed, da den effektivt og sikkert fjerner overskydende vegetation. Samtidig kan den bruges i brusebadet eller sidde på sofaen uden at tilføje vand og kosmetik. Komfort, komfort og pålidelighed er de vigtigste funktioner i enheden.

Sådan bruges epilatoren

Design og funktionalitet i Braun Silk-épil 5 511 epilatoren gør det nemt at forstå og bruge. At forstå betingelserne for brug er ikke svært. Hårfjerningsproceduren med en epilator består af flere trin:

 1. Huden, hvorfra overfladen af ​​vegetationen skal fjernes, skal være ren og tør. Få dage før kan du bruge en skrubbe til at exfoliere døde hudceller og forhindre indgroet hår.
 2. Før proceduren kan du bruge en anæstetisk creme, især hvis du har til hensigt at fjerne håret i området af øm og følsom hud.
 3. Når du begynder depilering for første gang, er det værd at prøve epilatorens arbejde på et lille område af benets eller armens hud, justere en behagelig hastighed og kontrollere hudens reaktion. Først da kan du gå videre til den fulde procedure.
 4. Braun Silk-épil 5 511 epilatoren fjerner alle hår fra første gang, så det er ofte ikke nødvendigt at gentage huden over huden. Hele processen med depilation vil ikke tage meget tid.
 5. Efter proceduren skal huden behandles med lotion eller creme med en beroligende effekt. Apparatet selv skal rengøres fra fjernet hår, skylles under rindende vand og bruge en speciel børste til at rengøre.

Brug af epilatoren Braun Silk-épil 5 511 er ikke særlig vanskelig, og efter flere gange ved hjælp af depilationen vil det være let, velkendt og hurtigt.

Efter at have købt det en gang, vil hver pige i flere år kunne gøre hjemmet for at fjerne uønsket hår til enhver tid, der passer dig.

Anmeldelser om brug af epilatoren Braun Silk-épil

Jeg købte Braun Silk-épil 5 511 for mig selv for seks måneder siden, og i løbet af denne tid gjorde jeg nogle depilationprocedurer. Jeg kan godt lide dens bekvemmelighed og funktionalitet. Og selvom der ved køb ikke var et stort antal vedhæftede filer, som andre modeller, har jeg nok af de tilgængelige tilstande. Nogle gange faldt følsomheden og ømheden på huden, håret vokser langsommere og mindre. Derfor er jeg glad for mit valg.

Epilatoren Braun Silk-épil 5 511 blev præsenteret for mig af en ung mand, og siden da er jeg stoppet med at gå til kosmetologer. Hjemmeproceduren er blevet enkel og behagelig takket være enhedens bekvemmelighed. Jeg bruger et minimum af tid på at passe mig selv og få et resultat, som jeg kan lide. Ingen irritationer og allergiske reaktioner, huden er blød og blød.

Jeg købte Braun Silk-épil epilatoren på råd fra en ven, men var ikke særlig tilfreds med dette valg. Det kan kun bruges til afføring af arme og ben, da en vedhæftning ikke tillader at behandle bikini eller ansigtsområdet. Jeg vil gerne have mere funktionalitet og funktioner, selvom hårets ben fjernes hurtigt og perfekt.

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

epilator, batteri, skylning, lys, flydende hoved, brug med skum

Beskrivelse: epilator, batteri, skylning, lys, flydende hoved, brug med skum

Anmeldelser om Epilator Braun 5-511 Silke-Epil 5 Wet tør

Fordele:
- behagelig at holde i din hånd - sødt design - flot farve - lys og ikke for støjende - kan bruges i vand - fjerner lige korte hår

ulemper:
- ingen baggrundsbelysning - fjerner ikke alle hår på en gang - ikke nok hårfjerning i en måned (maks. 2 uger)

Kommentar: Denne epilator (en gave fra hendes mand) er den første i mit liv. Jeg har intet at sammenligne med, kun med en barbermaskine))), så jeg skriver fordele og ulemper i forhold til en almindelig barbermaskine. De første følelser efter hudkontakt var ikke særlig behagelige, men efter et par minutter blev jeg vant til det, og senere begyndte jeg endda at mærke en lille prikken, det var behageligt i min hånd, det var let, jeg kunne ikke bruge bikini i armhulerne, tilsyneladende var der for følsom hud, det var og det gjorde ondt og på det stykke, som jeg prøvede på, irritation.

Fordele:
- kan bruges på badeværelset - komfortabelt i hånden, godt design - ikke meget støjende - godt batteri, en session for alle zoner er mere end nok

ulemper:
- bryder stadig nogle gange hår, men ikke så meget, så vokser det, du skal følge

Kommentar: Jeg ved ikke, hvordan det kan være smertefuldt i bikiniområdet! Ingen vand-skum-bruser reddede mig, bar næppe det. Gemt tanken "godt, men det er klart længere end maskinen" :) Generelt er irritationen næsten en dag, men så er effekten ikke dårlig holdt (bikini, ben gør ikke ondt og næsten uden irritation). Hvornår fjernede håret næste gang, tog hun fordel af Emlas frysning på råd fra sin tante på apoteket. Denne frelse, ingen smerte overhovedet, har dog stadig nogle hår slået af. Jeg kan ikke sige.

Braun Silke-Epil 5-511

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

New Braun Silk-épil 5 med Wet teknologi tør
Ekstra mild tør og fugtig fjernelse af håret for glat hud op til 4 uger.

Endnu bedre produkter

Epilator Braun Silk-épil 9-561

Photoepilator Braun Silke-ekspert 3 IPL BD 3001

Photoepilator Silke-ekspert 3 IPL BD 3003 med Gillette Venus snap barbermaskine

Braun Silke-Epil 5-511

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Beskrivelse af vurderinger

Var denne anmeldelse til hjælp?

© 2018 Procter Gamble. Alle rettigheder forbeholdes. Brug og adgang til oplysninger på dette websted er underlagt de vilkår og betingelser, der er fastsat i vores juridiske aftale.

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 WetDry og Oral-B Vitality CrossAction tandbørste

Epilatoren Braun 5-511 Silk-Epil 5 WetDry og Oral-B Vitality CrossAction tandbørsten er en kompakt og praktisk enhed, der gør det nemt at tage sig af kroppen. På grund af tilstedeværelsen af ​​28 pincet giver den den bedste fangst af hår med en længde på ikke mere end 0,5 mm. Epilatoren er i stand til i én bevægelse at fjerne alt overskydende hår, der ikke er i stand til at fange nogen voks eller barbermaskine. Da enheden er trådløs, vil du være i stand til at udføre hårfjerning på ethvert sted, der er bekvemt for dig, herunder også badeværelset. Varmt vand lindrer og slapper af i huden, lindrer ubehag under proceduren. Enheden tilpasser sig let til kroppens konturer, hvilket gør hårfjerningsprocessen endnu mere behagelig og præcis.

For perfekt fjernelse af overskydende hår

 • På grund af den innovative teknologi af Micro Grip-pincet, fjerner epilatoren hår fra roden for maksimal glathed, hvilket varer op til 4 uger.
 • Systemet med højfrekvent massage leveres af aktiv pulserende vibration. Dette sikrer en blødere epilering.
 • Epilatorens krop er lavet ved hjælp af WetDry-teknologi, som det kan bruges på i badeværelset eller i brusebadet.
 • Pakken indeholder en speciel dyse til nybegyndere, som barberer og depilates med en blid bevægelse. Giver dig mulighed for gradvist at blive vant til hårfjerning.
 • Dysen til tættere kontakt med huden giver et behageligt og behageligt greb af små hår. Lette tilpasning til alle dele af kroppen.

Denne model af epilatoren er lavet i tilfælde af plastik af høj kvalitet. Den vandtætte taske er nem at rengøre under rindende vand og kan bruges direkte under vandprocedurer. To hastigheder giver dig mulighed for at tilpasse driften af ​​enheden til din hudtype. For problemfri drift svarer et holdbart batteri, hvilket varer 1 time i 30 minutter. Den gummierede belægning af kroppen forhindrer epilatoren i at glide i hænderne.

Epilatoren Braun 5-511 Silke-Epil 5 WetDry er en kompakt enhed, der gør selvplejeprocedurer endnu mere behagelige og effektive.

Pakken indeholder også en Braun Oral-B Vitality CrossAction tandbørste. Dette er en brugervenlig børste, der giver dig professionel mundtlig pleje med 2D-teknologi. Denne teknologi giver dig mulighed for at fjerne op til 100% af plaque mere end simple tandbørster. Den elektriske børste er i stand til at udføre op til 7600 frem og tilbage bevægelser pr. Minut, hvilket giver mulighed for en mere grundig indflydelse på plaque, effektivt ødelægge og fjerne det.

Rabatter og kampagner

Spar penge og tid på shopping!

Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

beskrivelse

epilator, batteri, skylning

10 anmeldelser på Braun 5-511 Silk-epil 5 Wet tør

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Anonym -

Der er 2 driftsformer, sparsomme og hurtige, og der er også en funktion til brug i vand. Pakken indeholder: epilator (2 driftsformer), en dyse til bedre kontakt med huden, en strømforsyningsenhed og en rengøringsbørste.

Epilatoren fjerner selv de mindste hår og du behøver ikke vokse 5-7 cm på dine ben. I mit tilfælde er glatheden blevet bevaret i 3 uger, og for mig er dette en meget god indikator. Batteriet varer i 30 - 50 minutter. Med hensyn til smerten, så er jeg ikke bange for smerte. Efter voksstrimlerne er jeg ikke bange for noget)) Jeg vil gerne bruge Braun Silk-Epil 5-511 under vand, når huden er dampet. hår fjernes kvalitativt og smertefrit, ingen røde prikker på huden efter epilering!

Sammenfattende: Den bedste epilator for mig, trådløs, kompakt, praktisk, nem at bruge. Du kan nyde lige i brusebadet. Drømmen om enhver kvinde!

Epilator af Braun 5-511 Silke-epil 5 Legsbody

Serie: Silk-`epil 5
Epilering af hænder og fødder
Epilation bikini område
Ledelse: 2 hastigheder
Skylning af dysen under vand
Brug i bruseren
Antal pincet: 28
Mindste hårlængde: 0,5 mm
Antal dyser: 1
Dyse til epilerende arme og ben
Indikator for batteriopladning
Indikation for batteriudladning
Batteriets levetid: op til 30 minutter
Batteriladetid: op til 60 minutter
Opladning 220 V
Komplet sæt: Børste til rengøring

Udseendet af produktet, dets emballage og udstyr kan ændres af producenten uden varsel.

Braun Silk-épil 5 5-511 manual

Til højre finder du din Braun Silk-épil 5 5-511 manual. Denne service er helt gratis. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit produkt - Braun Silk-épil 5 5-511 - kontakt os venligst nederst på siden. Til højre finder du din Braun Silk-épil 5 5-511 manual. Denne instruktion er helt gratis. Hvis du har spørgsmål vedrørende din Braun Silk-épil 5 5-511, bedes du kontakte os nederst på siden.

Har du et spørgsmål om Braun Silk-épil 5 5-511?

Hvis du har spørgsmål om brugen af ​​Braun Silk-épil 5 5-511, tøv ikke med at spørge. Beskriv dit problem i detaljer, så andre brugere kan give dig svaret.

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet&Tørre og tandbørste Oral-B Vitality CrossAction

Anbefalet

Omkostningerne ved forsendelse af ordrer til udstedelsesstedet for partnerfirmaet, når der afsættes en ordre.

Adresse: 24 Walnut Blvd, Metro Krasnogvardeyskaya, Boxberry

Åbningstider: Mandag-fre: 12.00-20.30

Adresse: Altufevskoe motorvej, 80. Metro Altufevo.. IML

Åbningstider: Mandag-søn: 10:00 - 20:30

Adresse: Vernadsky Prospect, 39, of. 107. Metro Prospekt Vernadskogo. Boxberry

Åbningstider: Mandag-fre: 10.00-19.00

Omkostningerne ved forsendelsesgoder bestemmes i høj grad af det russiske postes takster. Når du bekræfter ordren hos operatørerne i online-butikken, bliver du informeret om det fulde beløb, som du skal betale for levering af pakken til dit regionale posthus under hensyntagen til alle komponenterne.

Beregningen af ​​omkostningerne ved levering af det russiske post sker i henhold til de etablerede postrenter. Leveringsomkostningerne påvirkes af afstanden og typen af ​​levering, forsikringsgebyrer, der beregnes afhængigt af forsendelsens art og den generelle karakter af varer fra den pågældende afsender, omkostningerne ved pakning og afsenderens overhead.

Braun 5-511 ben krop

Instruktioner og filer

For at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet. Hvis svaret er korrekt, vises en knap i stedet for billedet for at modtage filen.

Hvis der er en knap "View" i feltet med filen, betyder det at du kan se vejledningen online uden at skulle downloade den til din computer.

Hvis materialet på din side ikke er komplet, eller du har brug for yderligere oplysninger om denne enhed, f.eks. En driver, yderligere filer som firmware eller firmware, kan du stille et spørgsmål til moderatorer og medlemmer af vores samfund, som vil forsøge at reagere hurtigt på dit spørgsmål.

Du kan også se instruktioner på din Android-enhed.

Kort beskrivelse

Ideel til begyndere

Braun 5-511 er specielt designet til at minimere ubehag og irritation, der kan opstå under epilation, og er derfor ideel til begyndere. Brug af epilatoren i varmt vand forbedrer hudens mikrocirkulation, lindrer irritation og gør proceduren så behagelig som mulig.

Braun 5-511 giver to arbejdshastigheder: højere - for mere intensiv og hurtig procedure, mindre høj - for langsom og delikat. Epilatoren er udstyret med en anti-slip belægning, der hjælper med at kontrollere kontakten på apparatet med huden nøjagtigt.

Blødhed og effektivitet

MicroGrips brede og lange pincet fjerner lige korte hår, mens stablingen af ​​pinceterne på en forskudt måde sikrer maksimal effektivitet af proceduren.

Komfort og sikkerhed

Timeladning af epilatoren er nok til 30 minutters kontinuerlig drift. Braun 5-511 er helt vandtæt, så den kan bruges på badeværelset og i bruseren.

Mand ansigt sugaring: sukker rensning

Helbredende salve til slimhinder