Er det til skade for shugaring for første gang eller ikke at være bange?

Brugen af ​​sukkerpasta for at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen, er i nyere tid at finde flere og flere fans. Nogen udfører sessioner uafhængigt, andre vælger saloner. Men der er et spørgsmål - er det smertefuldt at gøre en shugaring for første gang, og hvordan man gør proceduren mere behagelig.

Lidt om proceduren

Du brugte ikke sukkerpasta til at fjerne vegetation på din krop og besluttede at prøve den søde teknik. Den første ting, der kommer til at tænke før proceduren, shugaring det gør ondt eller ej. For at besvare spørgsmålet er du nødt til at forstå kernen i proceduren.

Bortskaffelse af vegetation på forskellige dele af kroppen ved hjælp af sukkerpasta sker i flere faser:

 • For at shugaren skal kunne lykkes, er det nødvendigt at forberede det hudområde, der er valgt til behandling. Et par dage før sessionen kan du forkæle din hud med peeling, og straks før proceduren skal huden dampes ud. Enhver form for depilering udføres på tør hud. Efter et bad eller en brusebad, når porerne er åbne, lad huden tørre og derefter behandle den med talkumpulver;
 • Huden er klar til shugaring, og det er tid til at forberede sukkerpasta, hvis kosmetisk manipulation udføres hjemme. Du kan købe en færdig, sød masse, men mange piger foretrækker at forberede sammensætningen alene. Sukkeraflejring udføres i saloner, hvor der også anvendes færdige hårfjerningspræparater;
 • Den næste fase kan kaldes det vigtigste, og samtidig finde ud af om det er smertefuldt at gøre shugaring. Anvendelsen af ​​sukkerpasta udføres i modsat retning til hårets vækst, og midler til hårvækst fjernes;
 • Når sukkermassens rester bliver fjernet sammen med hårene, behandles huden med en antiseptisk sammensætning, så påføres et næringsstof.

Vi slipper af smerte, når vi behandler det intime område

Ikke hver pige beslutter at depilere det intime område med sukker i salonen. Mange foretrækker selv at udføre kosmetiske procedurer, men de bekymrer sig stadig om, hvorvidt det er smertefuldt at lave en shugaring dyb bikini.

Huden på intime steder er særlig følsom og modtagelig for forskellige kosmetiske aktiviteter, herunder shugaring. På trods af at de fleste anmeldelser af shugaring såret bliver sukkermetoder mere populære.

Du kan slippe af med vegetationen selv ved hjælp af sukkermassen hjemme, men for første gang er det ønskeligt at overdrage den delikate hud på intime steder til mesteren.

Hvor smertefuldt er shugaring gjort første gang? Hvis du har en lav smerte tærskel, vil masteren foreslå anæstesi før proceduren. Der er flere tricks for at minimere smerte under proceduren:

 1. Forsøg at tilmelde dig en eftermiddag vegetation fjernelse session. Den bedste tid er intervallet mellem 13 og 15 timer. Masters hævder, at smerten under kosmetiske manipulationer på nuværende tidspunkt er sløv
 2. Glem ikke at du har brug for at forberede huden til depilation, ikke at tænke på shugaring, om det gør ondt. Forskræl på det valgte område af huden, skræl, og før proceduren, damp ud huden, så hårene fjernes uden problemer;
 3. For at reducere smerten i løbet af sessionen, udfør kun depilation på tør hud;
 4. hvis det er for svært at tolerere selv minimal smerte, og hvis du synes, at det er smertefuldt at shugaring i bikiniområdet, føler du dig forkert, så tag en bedøvelse i 30 minutter før hårfjerning. Du kan bruge en speciel creme, som indeholder anæstetiske komponenter. Forresten er anæstetiske cremer ret lang tid.

Hvis du beslutter dig for at slippe af vegetationen på de intime steder, ikke torturere dig selv spekulerer shugaring dyb bikini ondt eller ej, men snarere godt rustet til protsedure6

 • hovedregelen for enhver form for depilation siger, at det er umuligt at anvende fede kosmetiske produkter på huden på procedurens dag;
 • smerte under fjernelse af vegetation, er direkte afhængig af hårets længde. Jo længere håret er i intime steder, desto hårdere bliver det shugaring. Når sukkerpasta anvendes, skal den optimale hårlængde være ca. 4 mm. Langere vegetation er kun velkommen i den første session.

Lyt til de anbefalede anbefalinger, og tænk ikke på, om shugaring af en dyb bikini gør ondt.

Tips mestere

For at reducere smerte, skal du, når du bruger sukker, klistre dig selv, mens du fjerner hår i bikiniområdet, lyt til følgende tips:

 • Hvis du ikke har brugt frisklavet pasta, skal du først opvarme værktøjet, før du påfører huden. Du kan gøre dette i et vandbad eller i mikrobølgeovnen;
 • Prøv at finde en behagelig kropsstilling for depilation, så de intime steder er tilgængelige. Når du udfører dyb depilation bikini, er det praktisk at sætte din fod på stolen;
 • intime steder betragtes som de mest modtagelige for forskellige mekaniske procedurer, så forsøg at håndtere det valgte kropsområde gradvist. Sætte pasta på små områder, så smerten vil blive reduceret til et minimum;
 • Prøv at strække huden, mens du fjerner pastaen med hår. Og derefter fastgør palmen til det behandlede område i et stykke tid, og smerten vil falde.

Hvad angår anmeldelser, gør det ondt for at gøre en shugaring af en dyb bikini, så udtaler de piger, der brugte sukkerpasta, forskellige meninger. Piger, der regelmæssigt bruger sukkereteknikken, er blevet vant til fornemmelserne under proceduren. De er tilfredse med de langsigtede resultater og sikkerheden ved teknikken. De sammenligner deres følelser efter en barbermaskine og første gang shugaring, og foretager et valg til fordel for en sød teknik.

Andre damer taler om sukkerudslip med en rystelse. Han huskede kun processen med at fjerne midler fra det behandlede område med hår. Fornemmelserne er naturligvis ikke behagelige, men resultatet er værd at være lidt lidelse. Ren og glødende hud i det behandlede område opretholdes i tre uger, i modsætning til barberhud.

Den tredje kategori af piger er enig i, at proceduren er smertefuld, men du kan lide. De tiltrækkes af varigheden af ​​resultatet og de naturlige komponenter, der udgør sukkermassen.

At give præference for en sukkerteknik eller at vælge noget andet afhænger af præferencer og evnen til at udholde smerte. Det vigtigste er at forberede korrekt proceduren og tage sig af huden efter depilation, så smerten bliver mindre synlig.

Shugaring i kabinen - anmeldelse

Skræmmende og smertefuldt, men det værd. Dette skræmmende dyr er en shugaring bikini.

For dem der ikke kender, og lige så et ukendt ord. Shugaring - sukker depilation. Det betyder, at mesteren mod hårets vækst sætter på det ønskede område en særlig sukkerpasta (varm), det omhyggeligt omslutter hårene, og så slår alle disse hår ud i retning af vækst.

Efter håret blev større, og de blev hårdere, besluttede jeg at det var tid at afslutte med en barbermaskine. Så lærte jeg om shugaring, jeg begyndte at læse alle anmeldelser meget nervøst, jeg blev skræmt mere og mere, tænkte jeg: "Har jeg brug for dette?". Nå, forsøget er ikke tortur (selvom det i dette tilfælde er tortur).

I tilbagekaldelsen vil der være tips før proceduren, min historie, tips efter proceduren og 0 billeder (ja, bikini er stadig for intim)

Jeg var heldig - jeg fandt en mester hjemme i nærheden, med passende priser (dyb bikini 900, for Moskva er det meget lidt). Fordi efter priserne i salonerne ønskede jeg at tage fat i hjertet og tilstå den evige kærlighed til barbermanden.

Tips før du går til mesteren:

 1. Vokse hår Ved den første procedure skal du have en længde på 8-10 mm, så kan du komme med 5 mm. Hans hår er stærkt, sidder dybt og kommer ikke ud derfra, så de har brug for at få fat i et stærkere hold.
 2. I løbet af dagen skal du stoppe med at bruge cremer, olier osv.
 3. Føreren fortalte mig, at det er umuligt at screene BIKINI ZONE! Overalt skriver de for at bruge skrubbe dagen før proceduren og derefter 3 dage efter, men det skal ikke gøres. Huden i bikiniområdet er for følsomt, en allergisk reaktion og en brændende fornemmelse kan forekomme på skrubbe.
 4. Det er naturligvis bedre at vaske før proceduren, men mesteren vil så sandsynligvis stadig tørre dig med et antibakterielt middel.

Betingelserne var gode - i et separat rum var der en sofa, der var engangs sengetøj, mesteren arbejdede i handsker og en kjole. Også en bonus beroligende musik på baggrunden og Wi-Fi.

Første gang var frygtelig skræmmende at gå, var jeg bange for ikke at lide smerten, så jeg aftalte anæstesi mod et ekstra gebyr. De lavede hendes Lidocaine - de smurt det og forlod det under en time i filmen. Derefter fjernede mesteren restene af fløden, gned den og pulveriserede med talkumpulver. Tilsyneladende fungerede Lidocaine ikke rigtig godt, fordi det var ret smertefuldt. Ren shugaring tog omkring 45 minutter, fordi Der var meget hår (det tog 20-25 minutter for 2 behandlinger). Jeg satte op med det, selvom jeg nogle gange ønskede at kaste direkte. I slutningen talc igen. Efter proceduren blev der omkring 10 minutter brændende, så gik det forbi.

De første par dage var jeg bange for min hud - det var så glat, at det allerede var skræmmende))))))

Tips efter shugaring dyb bikini:

 1. Vask ikke eller blød bikini i cirka en halv dag, så du kan tage et brusebad under varmt vand. For eksempel gjorde jeg om aftenen klokken 5-6, og om morgenen gik jeg for at vaske.
 2. Brug ikke skrubber.
 3. Den følgende procedure udføres i 4-5 uger. Hvis mere end 6 uger passerer, så håret vil være styrket af denne gang, og det vil være smertefuldt.

Indtryk efter 2 dybe bikini shugaring behandlinger:

 • hår er blevet til tider mindre
 • glat hud i ca. 2 uger
 • behøver ikke at barbere om få dage og udholde irritation
 • ingen indgroede hår
 • ingen stubbe
 • hår bliver blødere og tyndere

Generelt, hvis du finder en mester hjemme eller en bekendt, er shugaring ikke sådan en dyr fornøjelse. Selvfølgelig kan du købe / lave pastaen selv, men jeg ved ikke, hvordan man skal være masochist for at forårsage sådan smerte på mig selv (ingen er fornærmet, det er bare, at sandheden ikke passer i mit hoved).

TILFØLGELSE TIL REVISION:

I modsætning til alle reglerne blev det mere smertefuldt for mig med hver procedure, så efter 4 gange tog jeg en pause (som den nye mester sagde - forgæves). Det viste sig at op til 6 gange stærk nok smerte er normalt, fordi huden stadig bliver brugt, og der vises stærkt hår stadig (der er mange follikler og hår vokser ujævnt).

Derudover er der indvækst på grund af, at nye hår er tyndere og ikke kan bryde igennem til overfladen.
Jeg løser dette problem med enkle pincet.

Shugaring: Skader det eller ej?

De fleste kvinder, der vælger metoden til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen, er overbeviste om, at shugaring er smertefuldt. Men moderne skønhedsstandarder accepterer ikke tilstedeværelsen af ​​hår i nogen del af kroppen, undtagen hovedet. Epilationen af ​​bikini, axillær, hænder, skind og lår, områder over læberne er populær. Det vil også være nyttigt at lære om, hvordan shugaring udføres med citronsyre.

Typer af hårfjerning, fordele og ulemper

Til dato er der flere muligheder for hårfjerning, forskellig fra hinanden både i effektivitet og omkostninger:

 1. Laser hårfjerning. Dyre, men effektiv procedure for at slippe af med uønsket krops vegetation ved at ødelægge follikel med laserstråling. Et par sessioner giver dig mulighed for at nyde glat hud i temmelig lang tid, og efter procedurerne er håret, hvis det vokser op, meget tyndt og let. Men hvordan er håndskæringen færdig, og om det er muligt at udføre en sådan procedure med egne hænder, er det angivet her.

Dette er hvordan laser hårfjerning er færdig.

 • Brug af en epilator eller tråd. Tilgængelig på alle måder en måde at slippe af med kropshår. Det er muligt at lave epilering på samme måde som hjemme, metoden har ingen specifikke kontraindikationer. Men risikoen for hudirritation og dannelsen af ​​indgroede hår er ekstremt høj. Men hvad er den mest effektive opskrift på hjemmelavet shugaring pasta vil hjælpe med at forstå disse oplysninger.

  Epilation med epilator

 • Fotoepilationen er sammenlignelig med laser både til kostpris og effektivitet. Tillader dig at slippe af med hår på kroppen ved at konvertere lysenergien til en flash. Flere procedurer er nødvendige for en synlig effekt.
 • Voks er blevet brugt til dette formål siden oldtiden. Produktet er fordelt i det hårede område, og efter at have nået en vis konsistens fjernes med et særligt papirklistermærke med en skarp bevægelse. Det er også en overkommelig metode til hårfjerning, men som fjernelse af en hårfjerningsenhed eller en tråd er fyldt med irritation og indgroede hår. Voksemetoden kan også efterlade en forbrænding på huden, for at man skal kunne fordele massebrønden gennem hele kroppen, skal den først smeltes korrekt på ilden.

  Voksende epilering

 • Shugaring (fra engelsk. Sukker) er en af ​​de mest overkommelige og sikre metoder til fjernelse af uønsket vegetation. Processen er anvendelsen af ​​en særlig viskøs pasta til epilering på overfladen af ​​huden og dens skarpe fjernelse efter størkning. Der er ingen allergi til den søde pasta, der vil heller ikke være indgroet hår under huden, og der vil ikke være nogen betændte områder. De fleste af det retfærdige køn er i alvorlig tvivl om, hvad de skal vælge. Shugaring eller voks?

  Fordele ved sukkermasse epilering

  Sikker på, at ikke alle har råd til dyre laser- eller fotoepilation. På trods af dens høje effektivitet kan en sådan procedure ikke kaldes tilgængelig for en bred vifte af forbrugere. Derfor har mange damer, der ikke har mulighed for at give et rundt beløb til en glat krop, forsøge at vælge mellem billigere muligheder. Ud over dets tilgængelighed har shugaring mange fordele:

  1. Procedurens sikkerhed. Det er kendt, at en voksmasse på særligt følsom og følsom hud kan forlade forbrændinger. Shugaring pasta opvarmes til en temperatur på 40ºС og kan ikke brænde selv den mest delikate hud. Efter epilering med sukkerpasta vil huden ikke gøre ondt og bliver ikke rød. Men hvordan er proceduren med shugaring en dyb bikini og hvor smertefri denne procedure er, vil disse oplysninger hjælpe med til at forstå.
  2. Efter den "søde" epilering er der ikke indgroede hår, fordi pastaen anbringes i henhold til hårvæksten, har den effekten af ​​peeling, og det øvre lag af epidermis fra denne masse bliver ikke groft. Dette er en væsentlig fordel ved valg af shugaring eller voks.
  3. Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for en sådan procedure. Shugaring er lavet med tæt adskilte skibe, med åreknuder og såkaldte edderkopper. Men er der nogen kontraindikationer for brasiliansk bugini?
  4. Før udførelsen af ​​denne procedure er det hyppigste spørgsmålet om, om det er smertefuldt at gøre shugaring. De fleste kvinder kan trække vejret i relief. "Sød" hårfjerning er den mindst smertefulde måde blandt lignende epileringsprocedurer. Der er ingen tvivl om, at voksstrimler og en husstandspilator vil efterlade meget mere ubehagelige indtryk end en shugaring session.
  5. Sukkerpasta bryr sig om huden, yderligere fugter og nærer det. På alle stadier af proceduren udført i salonen modtager huden yderligere ernæring med kosmetik, hvilket forhindrer udseendet af irritation. Men er det muligt at gøre shugaring under graviditet, det er angivet her.
  6. Den nemme brug og lidt viden om sammensætningen af ​​pastaen giver dig mulighed for at udføre proceduren derhjemme, hvilket betydeligt sparer på skønhedssalernes ydelser.
  7. Resultatet af hårfjerning med sukkerpasta er ret godt. Glathed i huden kan opnås i 3 uger, hvorefter håret vokser tilbage, men tyndere og lettere. Og med konstante sessioner er der en chance for, at håret vil stoppe med at vokse overhovedet.

  Men hvad der kan være kontraindikationer til proceduren shugaring, kan du læse her.

  På videoen, fordelene ved sukker masse hårfjerning:

  Men hvordan man kan udføre proceduren for shugaring et ansigt og om det er muligt at holde det med egne hænder, vil disse oplysninger hjælpe med til at forstå.

  Smerter under proceduren

  Proceduren, der især udføres for første gang, indebærer nogle ubehagelige fornemmelser. Ofte afhænger graden af ​​ubehag af den individuelle smertegrænse, evnen hos den person, der udfører epilationen, og følsomheden af ​​det epilerede område. Det er svært at sige, hvad følelser efter en shugaring vil forblive hos denne eller den pågældende kvinde. Nogle kvinder bringer en fornøjelse til proceduren, især en gentagen, andre siger, at de har oplevet smerte. Men vil det gøre ondt, når du udfører et shugaring bikiniområde derhjemme?

  Men allerede i løbet af den anden session påpeger de fleste skønheder, at det var mere smertefuldt under den første procedure. Dette skyldes, at hårene bliver tyndere og efterlader mindre smertefulde end de første. Det er også muligt ubehag, når du fjerner hår i det følsomme område af bikini, hvilket er forståeligt.

  Men disse oplysninger vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du shugar i armhulerne til dig selv og hvad medicin skal bruges.

  På video, smerter ved udførelse af hårfjerning:

  Den "søde" hårfjerning betragtes som en af ​​de mest optimale metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation. Shugaring er harmløs, helt naturlig, har et minimum af kontraindikationer og er også ret overkommelig. Effekten efter sådan hårfjerning varer i gennemsnit 3-4 uger.

  Gør det ondt for shugaring for første gang

  Når kvinder beslutter sig for en kosmetisk procedure shugaring, er hun mest bekymret over, om det er smertefuldt for første gang at gøre hårfjerning.

  Shugaring er en af ​​de ældste metoder til depilation kendt for mand i mindst flere tusinde år. Allerede i det gamle Egypten, skønheder, der ønskede at slippe af med uønsket hår på intime steder, brugte tykt karamel til kosmetiske procedurer. I løbet af denne tid er problemet med alvorlig smerte blevet løst.

  Lad os fortælle, hvad smerten under sukkerepilationen afhænger af, og hvad er måderne til at reducere det, da der ikke er nogen måde at lægge smerten overhovedet på.

  Gennemførelse af proceduren for første gang

  Eksperter anbefaler at depilere bikiniområdet for første gang med en mester, der har specialiseret sig i denne form for kosmetisk kirurgi. En ekspert vil bidrage til at gøre alt korrekt, reducere smertefulde fornemmelser ved hjælp af specialværktøjer.

  Hvis forlegenhed eller omstændigheder ikke tillader adgang til en specialist, skal en kvinde, der har besluttet at udføre en sådan operation, følge en række grundlæggende regler.

  Den første regel - for den begivenhed, du skal forberede på forhånd moralsk. Hvis hele tiden at tro at det gør ondt, vil hjernen tune ind i det negative, og den mindste nervøse irritation bliver til en skræmmende tortur. Det er bedre at behandle proceduren som noget almindeligt, som f.eks. Børster i tænder eller skære negle. Det anbefales at behandle bikiniområdet i perioden med den mindste fysiske aktivitet, idet man har hvilet på forhånd og slapper af.

  Den anden regel - huden skal være forberedt på proceduren. For ikke at gøre ondt med at gøre shugaring, skal huden først dampes ordentligt. Varme fra varmt vand vil udvide porerne, hvilket vil lette fjernelsen af ​​hårsækkene.

  Det er vigtigt at huske: Før du bruger den færdige pasta, skal huden tørres ordentligt. Og anvend ikke fede masker, brug cremer og olier. Men peeling er meget velkommen, fordi det vil hjælpe med at udføre operationen for første gang med minimal smertefulde fornemmelser.

  Den tredje regel er at holde anæstetiske ved hånden. Disse kan være specielle kosmetik, for eksempel cremer. Til depilation i en intim bikini anbefaler eksperter lidokain. Denne spray påføres i et tykt lag til det hudområde, der er beregnet til operationen. Fra oven er det dækket af folie og efterladt i 2-3 timer. Derefter mister huden sin følsomhed, og hårfjerning er ikke så smertefuldt. Eller endda uden ubehag.

  Vi overvinder smertegrænsen

  Gør det shugaring en dyb bikini? Det hele afhænger af den personlige følsomhed overfor smerte.

  Eksperter identificerer 4 typer af bærbarhed:

  • lav tærskel med et lille interval
  • lav tærskel med høj afstand
  • høj tærskel med et lille interval
  • høj tærskel med høj afstand.

  I det første tilfælde kan selv den mindste smerte forårsage besvimelse. I sidstnævnte lider personen roligt selv alvorlige fysiske skader.

  Ifølge psykologer er spørgsmålet smerteligt eller ej - ren psykologi. Det er meget vigtigt at positivt indstille sig til den kommende operation. For at øge smertens tærskel kan være på andre måder. For eksempel føre en aktiv livsstil. Eller træne kroppen liggende på et tæppe med nåle (Kuznetsov applikator, Lyapko applikator). Disse klasser vil lære dig at ignorere smerten og endda ignorere den.

  Nyttige tips

  Specialister-skønhedseksperter, som regelmæssigt laver shugaring i bikiniområdet, anbefaler ikke kun at forberede på forhånd til den kommende operation. Der er mange små hemmeligheder, der gør proceduren mere behagelig og vellykket.

  • Når du laver shugaring, skal du overveje, at graden af ​​ubehagelige fornemmelser afhænger af hårets længde. Jo mere de er, jo sværere er det at fjerne dem. Det anbefales ikke at hårlængden overstiger 4 mm. For procedurer, der udføres for første gang, kan denne indikator være op til 6 mm.
  • Det er nødvendigt at gøre proceduren i et behageligt miljø. Det bør arrangeres på en sådan måde, at det var bekvemt for en kvinde at anvende pastaen selv på de mest vanskelige steder. For eksempel, brug en stol eller afføring, som er praktisk at sætte din fod.
  • For at gøre proceduren mindre smertefuld, skal du behandle små områder. For at gøre dette skal du tage små stykker pasta, der dækker depilationsområdet i etaper. Samtidig vil det være muligt at grundigt rense de intime steder fra vegetationen.
  • Karamel påføres huden mod hårets vækst. Og fjernet i modsat retning, væksten af ​​hår.
  • For at gøre processen så komfortabel som muligt, bør pastaen ikke være for hård, men temmelig tyk. Dette vil forbedre grebseffekten. For at opnå den ønskede konsistens anbefales det at opvarme blandingen, inden proceduren startes. For at gøre dette skal du bruge et vandbad, som giver dig mulighed for at opnå den ønskede temperatur og densitet.

  Fordelene ved shugaring

  I bikini-zonen har shugaring vist sig at være en af ​​de mest effektive depilatorer. Dette opnås på grund af materialets høje elasticitet og dets fikseringsegenskaber. Tykkede karameller strammer fast til hårene og fjerner dem selv på svært tilgængelige steder.

  Ud over effektiviteten har shugaring andre attraktive kvaliteter. På denne måde:

  Klar-til-spis karamelblanding har en temperatur på ca. 36-37 ° C, hvilket eliminerer forbrændinger. Sukker forårsager ikke irritation på huden, og du kan købe det hos enhver købmand.

  Desuden giver denne form for depilation yderligere hudpleje. Karamel fjerner godt døde hudskalaer, der fremmer foryngelse. Mulig smerte kompenseres af positive resultater. Men det viser sig, at du kan gøre proceduren og ikke så smertefuld som det ser ud ved første øjekast. Hvordan kan du reducere ubehag?

  Hudpleje regler

  Efter proceduren kan ikke:

  • gå til saunaen
  • brug deodoranter
  • besøge solarium;
  • gøre sport.

  Desuden bør du forlade trange syntetiske.

  Lotioner og cremer bidrager til hurtig genopretning af huden. Steder, der er blevet rengjort, bør fugtes regelmæssigt. Og på den anden dag kan du lave en let mekanisk peeling.

  Ved at overholde disse anbefalinger vil kvinder være i stand til at gøre shugaring ikke for smertefuld og endda en behagelig procedure.

  Shugaring: ondt eller ej

  Alle kvinder og piger vil have en glat og silkeagtig hud. Men nogle gange vil mange af dem ikke længere bringe deres kroppe til perfektion, da hårfjerning næsten altid er forbundet med smertefulde fornemmelser. En ny type depilation, shugaring, er imidlertid for nylig blevet vist. Proceduren er ikke så smertefuld som voksning, men har sine egne egenskaber.

  Hvad er shugaring

  Shugaring er fjernelse af hår fra overfladen af ​​kroppen ved hjælp af sukkerpasta, som er en tykk klæbrig masse. Karamel fordeles over huden i modsat retning af hårvækst. Samtidig skal sukkerpastaen være varm (38 ° C).

  Unødvendige hår holder sig til klæbrig masse. Derefter løsner karamellen skarpt fra hudoverfladen ved hårets vækst.

  Sukkerpasta fjerner hår med rødder

  Efter proceduren bliver huden glat, og siden hårrødderne er fjernet, vil nye hår kun vises i 1-2 uger. Men de vil vokse tynde, svage og næsten usynlige for øjet. Derfor skal følgende procedure kun udføres i 3-4 uger.

  Et interessant faktum. Denne metode til depilation blev meget anvendt i det gamle Egypten. Men honning med helbredende urter blev brugt som en klæbrig masse.

  Shugaring pasta kan laves hjemme

  Vælge mellem voks og sukker depilation

  Ved første øjekast adskiller shugaring praktisk talt ikke fra voksning, med hvilken moderne kvinder mødtes meget tidligere. Derfor har mange den overbevisning om, at sukkerpasta hårfjerning er så smertefuldt som voksning.

  Den grundlæggende forskel mellem de to procedurer fra hinanden:

  • Når voks voks påføres huden på væksten af ​​hår, og kommer ud mod deres vækst. Når shugaring sker sker alt det modsatte: pastaen påføres hårets vækst og kommer væk fra deres vækst. På tidspunktet for at trække hår ud, er smertefulde fornemmelser derfor praktisk taget fraværende, i modsætning til voksdannelse.
  • Efter påføring af varm voks på huden opstår der stærk adhæsion på hudoverfladen, og i løbet af en pludselig rykke kan kroppen opleve smerte (afhængigt af zonen og niveauet af smertegrænsen). Når sukkeraflejring karamel svagt limes til huden, så adskillelsen af ​​massen er næsten smertefri;
  • En anden vigtig forskel mellem shugaring og voksning er, at når der anvendes sukkeraflejring, anvendes en vandholdig klæbrøs masse, og i fugtigheden med karamel bliver fugtet og blødgjort. Følgelig lindres udtrækningen af ​​hårene, og smerten er svag. Voks besidder ikke sådanne egenskaber.

  Forskellige anvendelsesretninger og adskillelse af voks og sukkerpasta påvirker smertefuldheden af ​​proceduren.

  Forberedelse af huden til proceduren

  Der er visse områder på overfladen af ​​kroppen, hvor selv med sukker depilationssmerter mærkes: ansigtet, indersiden af ​​armen og låret, huden under knæene, armhulerne og bikiniområdet. På disse områder er huden tynd og overfølsom, da nerveenderne ligger tæt på hudens overflade.

  I den intime zone bliver situationen "forværret" af det faktum, at hårene vokser stive, tætte og med krøllet struktur. Derfor holdes hårene fast i hudlagene, hvilket gør det vanskeligt at fjerne dem.

  Nogle områder af kroppen er mest tilbøjelige til smerte.

  Alle disse funktioner og føre til udseende af smertefulde fornemmelser på tidspunktet for at trække hår sammen med roden. For at reducere smerte skal huden være ordentligt forberedt til shugaring.

  1. 7-10 dage før sukkeraflejring anbefaler eksperter at bruge en fugtighedscreme på det behandlede område af huden, hvilket gør det blødt. På grund af dette vil hårfjerning ikke ledsages af alvorlig smerte.
  2. Dagen før shugaring hud bør omhyggeligt behandles med en skrubbe. Dens partikler exfolierer døde hudceller fra det øverste lag og gør det lidt tyndere. På grund af dette vil hårsækkene være lettere at forlade huden, og den smertefulde proces vil falde.
  3. Før depilation rådes skønhedseksperter til at tage et varmt brusebad. Dampet hud bliver blødere, og porerne åbner, hvilket gør hårene lettere at trække ud.
  4. På ren, tør hud er det afgørende at anvende talk mod hårvækst. For det første vil talkum reducere adhæsivens koefficient og den søde masse. Og for det andet vil hårene stige og holde sig til sukkerpasta mere tæt, hvilket vil gøre deres trækker mere effektivt og mindre smertefuldt.
  5. Allerede i løbet af proceduren, umiddelbart før påføringen af ​​sukkerpastaen, kan huden afkøles, så følsomheden er lidt reduceret. For at gøre dette skal du sætte et par isterninger i en tæt plastpose (eller hæld vand ind i det og fryse det, hvilket giver det en form, som er praktisk til videre anvendelse). Kulden påføres i 5-10 sekunder til overfladen af ​​huden, og derefter karmel anvendes til depilering.

  Is kan påføres huden og umiddelbart efter adskillelsen af ​​pastaen.

  Et af stadierne for at forberede huden til shugaring - påføring af talkumpulver

  Hårlængde

  Ifølge eksperter vil shugaring være så behagelig og effektiv som muligt med en hårlængde på 5 mm. Korte hår er dårligt fanget af sukkerpasta, så når de adskilles, flyttes de simpelthen og forbliver på plads. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen af ​​huden. Med lange hår vil limning med karamel være stærk, men at trække sådant hår ledsages af skarpe smerter.

  Værdien af ​​"kvinders" dage

  Blandt kontraindikationerne til udførelse af sukkeraflejring bemærker eksperter menstruationsperioden. På dette tidspunkt øges følsomheden af ​​huden flere gange, og processen med at trække hår ud ledsages af stærke smertefulde fornemmelser. Shugaring kan udføres umiddelbart efter menstruationsperioden.

  Brug af smertestillende midler

  Hvis en kvinde har en lav smerte tærskel eller depilation udføres på særlig følsom hud (for eksempel i den dybe bikini zone), så ofte ingen tricks til at reducere de smertefulde fornemmelser hjælpe. I dette tilfælde anvendes smertestillende medicin.

  Medicinsk indtagelse

  For at gøre shugaring procedure så behageligt som muligt, tager nogle kvinder smertestillende tabletter. Disse omfatter:

  Normalt er medicin taget 30-60 minutter før proceduren. Men vi bør ikke glemme, at narkotika handler ikke lokalt, men på hele kroppen. Plus, de kan have bivirkninger. Derfor skal du konsultere en læge om muligheden for deres optagelse og sikkerhedsniveauet for kroppen inden du bruger smertestillende piller.

  Lokale anæstetika

  Et godt alternativ til tabletter er brugen af ​​cremer, geler eller sprayer for at reducere følsomheden af ​​huden. De fleste af disse stoffer indeholder det aktive stof lidokain, som blokerer signalerne for nerveender sendt til hjernen.

  Blandt de almindeligt anvendte lidokainbaserede smertestillende midler er:

  • Emla creme,
  • Acriol Pro,
  • Light Dep,
  • DeepNumb værktøj
  • spray lidocaine og andre.

  Emla creme indeholder lidokain og prilocain

  Når du bruger disse anæstetika, skal du huske at det aktive stof trænger ind i hudlaget ret langsomt. Derfor skal midlerne anvendes på forhånd.

  Efter påføring af Emla creme på huden, er der en let rødme.

  For eksempel påføres Emla creme på ren hud med et tykt lag 30-60 minutter før proceduren. I dette tilfælde skal applikationsstedet være dækket af en særlig okklusiv dressing eller bare en madfilm. Efter afslutningen af ​​den fastsatte tid skal bandagen fjernes, og rester af fløden fjernes med en tør klud, og så kan du begynde at shugaring.

  Varigheden af ​​effekten af ​​anæstesi creme Emla er 2-2,5 timer. En sådan varighed af "frysning" sikres takket være sin anden bedøvelse, prilain.

  Emla kan bruges til depilation af et dybt bikiniområde, da stoffet ofte bruges i gynækologisk praksis til smertefulde procedurer og til udførelse af lokale operationer.

  Sådan plejer du din hud efter shugaring

  For at følgende shugaring-sessioner skal være så behagelige som muligt, er det vigtigt at sikre kompetent hudpleje efter hårfjerning:

  1. Umiddelbart efter depilering skal huden være beroliget med et fugtighedsbevarende middel. Dette bør gøres regelmæssigt.
  2. 24 timer efter shugaring skal huden behandles med en sammensætning mod indgroet hår. Sådanne midler blødgør og skræl øverste lag, derfor trækker hår ud, vil være mindre smertefuldt. Det anbefales at bruge lotioner, geler eller sprayer mod hår, der vokser 2-3 gange om ugen. Blandt de populære værktøjer er:
   • Saona Kosmetik Hair Lotion
   • ARAVIA Professional 2 i 1 Body Spray Lotion,
   • Velvet gel-pilling fra hårintroduktion "Absolut resultat II trin" og andre.
  3. To gange om ugen anbefales det at skrubbe huden. Dette skal også gøres for at fjerne stratum corneum.

  anmeldelser

  SHUGARING er syg? De mennesker, der har gjort hårfjerning med en dyb bikini voks, siger, at mindre sukkerpasta... men så meget som at sammenligne snit og slid. Det gør alligevel ondt. Selvom jeg næsten ikke følte armhulerne, som om jeg havde bidt en myg, er den individuel, men der... håret er svært, der er mange af dem, hårets rødder (follikler) er dybe - det er noget andet "fornøjelse". Især siden jeg ikke fjernede håret der. Og efter en barbermaskine eller endda et hårklipp er de hårde. Når shugaring dykker bikini meget ondt! Jeg blev specielt såret af plexus - bunden af ​​"trekanten". Tips til at reducere smerte? Træk vejret. Bedre udånder på dette tidspunkt, lad mesteren fortælle dig, hvornår han vil rive off. Guiden anvender ikke Emla-type salve til shugaring. Og hvis du ikke tidligere har bedøvet en tand med et lidokainholdigt lægemiddel, vil jeg ikke råde dig til at gøre dette for første gang på en shugaring - der er alvorlige allergier for det!

  Palmero

  http://irecommend.ru/content/rozhali-bolno-dazhe-v-etom-sluchae-shugaring-glubokoe-bikini-i-podmyshki-ne-pokazhetsya-vam

  Jeg gik næsten næsten spontant til sukker depilation. Dette er virkelig tortur! Mange anmeldelser skriver, at dette er en smertefri procedure. Hvordan kan det ikke skade, når du får dit hår trukket ud? Nu om det behagelige. Skin efter shugaring virkelig glat. Meget glad for, at der ikke er nogen irritation. Forresten var min pubis efter at have rystet mit hår følelsesløs, og denne følelse var vedvarende for en dag. Som mesteren sagde - dette er et smertefuldt chok. Ja, så længe chok. På den tredje dag efter shugaring kan jeg sige, at effekten passer mig perfekt. Jeg ved ikke, om jeg vil beslutte mig for denne procedure endnu, men jeg kan virkelig lide følelsen uden hår. Men jeg kan kun sige en ting til min del - det gør virkelig ondt. Hvis du ikke kan bære smerten, er det bedre at bruge en barberkniv eller lade det hele være "a la naturel".

  YaMamaSveta

  http://otzovik.com/review_2556826.html

  Da jeg fik at vide, at der ville være en shugaring nu, var jeg bange (fordi det var en dårlig oplevelse), men jeg blev overbevist om at prøve det på armhulen og derefter beslutte. Efter at have skændt mig selv, blev hun enig. Armhulen føles ikke. Alt blev brudt og overlejret så dygtigt, at dette websted ikke lagde mærke til. Derefter rengøres med pincet. Dyb bikini. Dette område blev behandlet for mig med en speciel gel, antibakteriel, blødgøring og med en køleeffekt. Ansøgningen var ikke smertefuld. Den sidste og første gang jeg lavede en dyb bikini var for seks måneder siden, så der var ingen beredskab til proceduren. Bare husk at du kan tolerere (tidligere lavet voks). Føles som: det gør ondt kun på pubis, men du kan tolerere det. Alt er gjort meget hurtigt. Master advarede på forhånd, hvor de mest følsomme områder og brød kun på min udånding. Det var igen i går, efter 6,5 uger. Op til tre uger - var den perfekte glathed (undtagen armhulerne). I går gentog jeg alle procedurer, men brugte Emla creme. Min konklusion: Hvordan epilere, hvordan man epilere 100% afhænger af hvem der gør. Jeg ønsker dig også at finde din skønhedsekspert, som vil gøre alt så smertefrit som muligt og overholde alle hygiejne- og sterilitetsreglerne, og så prisen er behagelig.

  cryslink

  http://irecommend.ru/content/ne-bolno-i-ochen-bolno-o-tom-kak-mastera-veryat-v-chto-govoryat-kak-naiti-svoego-mastera-i-k

  Shugaring er den mest smertefri procedure blandt de kendte typer af depilation. Men i nogle dele af kroppen er smerten stadig manifesteret. I disse tilfælde er det nødvendigt at følge alle anbefalinger særligt omhyggeligt for at reducere smerten samt at anvende bedøvelsesmidler.

  Gør det ondt for at gøre shugaring bikini

  Hver af os drømmer om, at håret kun vokser på hovedet. Især hvis det er sommer udenfor, og dette er et bikini-område, behøver vi ikke hår på så delikate steder! For at realisere denne drøm vil hjælpe en af ​​de ældste kosmetiske procedurer, som har det kendte navn "shugaring".

  Generelt ved vi, at denne type hårfjerning udføres med sukkerpasta, som uden tvivl kan du gøre selv. Men for at forberede sin opgave er det ikke let. Da pastaen skal have en vis tæthed og konsistens, så hårfjerning i et så delikat område som en bikini passerer så smertefrit som muligt, ville det være bedre at købe pastaen i online kosmetikbutikken til shugaring http://gloria-sweet.ru/, fordi den er lavet af fagfolk som allerede har taget imod dine behov

  Jeg vil og prick

  Mange kvinder, der endelig besluttede at tilmelde sig for første gang i salonen til proceduren, eller tænkt sig at gøre det hjemme, er plaget af spørgsmålet - er det smertefuldt at shugaring bikini? Og efter at have læst anmeldelser på kvinders fora forstår vi, at meninger er kategorisk opdelt. Nogen siger, at det kun er meget smertefuldt for første gang, og nogen hævder at det gør ondt hver gang. Lad os først forstå, hvad selve proceduren er.

  Som du kan se, ifølge beskrivelsen er shugaring mindre smertefuld end nogen anden epileringsmetode. Og denne metode er sikker, og forårsager ikke allergier, da alle komponenter er naturlige. På grund af den specielle teknikker til shugaring, som består i det faktum, at pastaen anvendes mod hårets vækst og nedbrydes med en skarp bevægelse, oplever du minimal smerte. Takket være denne særlige teknik vokser håret ikke længe nok, og når det vokser op, er det ikke en grov børste, der er kendt for os, men bløde, tynde hår.

  Det kan konkluderes, at hvis proceduren består i kraftigt at trække hår ud, så vil det helt sikkert blive skadet for at gøre shugaring i bikiniområdet. Betyder det, at du kan nægte dig selv en sikker og effektiv kosmetisk procedure? Selvfølgelig ikke. Fordi nu får du nogle tips om, hvordan du reducerer smerte til et minimum, og brug shugaring uden at bekymre dig om noget.

  Tips til bedøvelse af bikiniområdet under shugaring

  Utvivlsomt er huden i bikiniområdet meget delikat, og smerten har stadig et sted at være. Men hvis du følger nogle enkle regler, vil smerten næsten forsvinde.

  Hvis du beslutter dig for selv at udføre proceduren, er her nogle vigtige tips til maksimalt bedøvelse af bikiniområdet under shugaring:

  • huden skal være ren og tør;
  • hår bør ikke være længere end 4 mm
  • dagen før shugaring skal du skrubbe din hud;
  • en halv time før hårfjerning, tag en smertestillende middel;
  • På dagen for proceduren gælder ikke hudens creme og produkter med fedtindhold
  • før du bruger pastaen, brug talkum;
  • For en bikini område, brug en tættere pasta;
  • anvende pastaen strengt mod væksten af ​​hår, rivende vækst;
  • Efter at have brudt pastaen, anbring en finger på hårfjerningsstedet i nogle få sekunder.

  Det er meget vigtigt, at huden er ren og tør, ellers vil hårfjerning være svært, hvis huden vil indeholde rester af enhver creme, fugt eller talgkirtler, sukkerpasta kan bare ikke klamre sig på hårene. Dette ville medføre smerte og rive hårene ud, snarere end at trække dem ud fra roden.

  Hvorfor skal hår være en vis længde? Hvis hårene er længere end sættet, er det bedre at skære dem med saks eller bruge en trimmer, som med for lange hår vil pastaen forvirre dem i klumper, som følge heraf vil håret blive fjernet i strimler, og det er meget smertefuldt. Desuden kan du efter en så ubehagelig procedure få alvorlig hudirritation.

  Hvorfor bruge en skrubbe? Hvis du bruger en skrubbe i nogen tid før epilering, kan du ikke undre dig - er det et shugaring bikiniområde? Fordi det fjerner døde hudpartikler, stiger hårene næsten på slutningen, hvorfor det er lettere at få fat i dem, det vil også være lettere at trække dem ud.

  En anden sikker måde at slippe af med smerte er selvfølgelig en halv time før shugaring at tage en smertepille. Så du vil være mindre udsat for smerte.

  Det er værd at være opmærksom på teknikken til at anvende og forstyrre pastaen. Blandingen påføres strengt mod vækst, nedbrydes ved vækst og intet andet, eller smerten kan ikke undgås.

  Hvis du beslutter dig for at gå til salon shugaring, skal du være opmærksom på de første fem tips fra listen. Det anbefales også at gå til en procedure ved frokosttid, da det er bevist, at en person på nuværende tidspunkt er mindst sårbar for smerte. Som det skulle være forberedt, vil du være mere sikker på at vælge til fordel for shugaring.

  Stol på mestre - det er ikke så smertefuldt

  Hvorfor er det værd at kontakte specialister? Håndværkere i salonerne udfører denne procedure hver dag på et stort antal kunder. Deres hænder er allerede uddannet til at gøre alt hurtigt og smertefrit, fordi en vigtig del af en vellykket procedure er bevægelsens hastighed.

  Gør det ondt for at gøre en dyb bikini shugaring? Absolut smerten vil være, men kun i de første sessioner. Alt er forklaret ved, at hårene selv regelmæssigt er hårdt og tykt, og efter et par procedurer bliver de bløde, tynde og mindre mærkbare. Stol på en kompetent specialist, du vil reducere sandsynligheden for, at du bliver skadet. Derudover kan du i salonerne gøre anæstesi i huden, hvilket gør proceduren usynlig for dig.

  Shugaring vil hjælpe dig med at være uimodståelig og vise dig i al sin herlighed med sommeren, solen og stranden!

  Gør det ondt for shugaring?

  Sukker hårfjerning eller shugaring er en af ​​de mest almindelige metoder til hårfjerning. Flere og flere kvinder foretrækker denne særlige metode til at kontrollere uønsket vegetation. Men nogle af det retfærdige sex er bange for at shugaring, fordi de ikke ved, om det gør ondt eller ej. Lad os se, hvor smertefulde proceduren er, og om det kan gøres mere behageligt.

  Hvordan shugaring?

  Sukker hårfjerning er ikke en moderne opfindelse. Den har en gammel historie, for flere tusinde år siden røg de egyptiske dronninger sig af kropshår ved hjælp af en særlig sød, lunken blanding.

  I dag er denne procedure tilgængelig for enhver kvinde. Den store fordel ved shugaring er, at det kan gøres både i skønhedssalonen og hjemme. Du kan købe sukkerblandingen i en kosmetisk butik eller lave din egen fra enkle, overkommelige produkter.

  Shugaring procedure er meget enkel. En lille mængde af den opvarmede sukkerpasta anbringes på den forberedte hud, den fordeles således, at den klæber godt til hovedbunden. Derefter reves en skarp bevægelse af pastaen fra huden sammen med håret. På samme måde håndterer alle de krævede områder.

  Sukker hårfjerning er universel: det kan gøres på alle dele af kroppen - på ben, arme, underarms, i bikiniområdet og endda på ansigtet. Effekten vedvarer i lang tid - op til 3-4 uger.

  Gør det ondt for shugaring?

  Allerede ved beskrivelsen af ​​proceduren kan det forstås, at det ikke er smertefrit. Selvom det udføres af mesteren i overensstemmelse med alle forhold, er det stadig ubehageligt at trække hår op af rødderne.

  Graden af ​​smerte afhænger stort set af smertegrænsen. Alle mennesker har det anderledes. Nogle er godt tolereret selv alvorlige smerter, mens andre kan miste bevidstheden fra en lille smertefuld virkning. Niveauet af smerteperspektiv er en medfødt faktor.

  Udover den individuelle smertetærskel afhænger smertefuldheden af ​​proceduren af ​​nogle andre faktorer. For eksempel i løbet af menstruationen føler kvinder mere smerte, så i denne periode bør du ikke fjerne hår. Under sygdom eller endda mild lidelse, føles smerte mere akut.

  Tager visse medicin også påvirker modtagelighed. Temperaturen i rummet, hvor proceduren udføres, er også vigtig.

  Smerten afhænger af den del af kroppen, hvor håret er fjernet. Der er mere følsomme og mindre følsomme områder. Den mindste smerte mærkes, når man epilerer benene og armene. Armhuler - et mere følsomt sted. Men bikiniområdet, især den dybe bikini, er meget smertefuldt at håndtere.

  Hvad er mere smertefuldt - voks hårfjerning eller sukker?

  Voksning (voksning) blev populært meget tidligere end shugaring. Mange kvinder har længe gjort det og helt tilfredse med resultatet. Voksende fans er ofte interesserede i, hvor smertefulde fornemmelser er forskellige, når du fjerner hår med voks og sukker, og er shugarnish virkelig mindre smertefuldt end voks?

  Fjernelse af hår med sukkermasse forårsager faktisk mindre ubehag. Dette skyldes det faktum, at:

  • Under voksning påføres voks på huden over hårvækst og fjernes i modsat retning. Sukkerpasta sætter i retning mod vækst og bryder på vækst. I dette tilfælde kommer hårene lettere ud af pærerne, og smerten mærkes ikke så meget.
  • Voks er et mere tæt materiale, så det klæber meget tæt på overfladen, når det påføres det på huden. Sukkerpasta er mere plastik og er ikke så meget limet til huden. Rive det ud er ikke så smertefuldt som voks.
  • Sukker masse fugtiger huden, hvilket også reducerer smertenes intensitet. Derudover opløses pastaen let i vand. Hvis et stykke karamel sidder fast i dit hår, er det meget nemt at fjerne det, bare våd det med vand. Fjern voksen på denne måde virker ikke, du skal rive den fra huden.

  Hvordan reducerer smerten ved shugaring?

  At shugaring uden smerte, skal du overholde en række betingelser.

  • Hårlængden skal være fra 4 til 6 mm. Kortere hår vil ikke kunne klare sig med pastaen, og længere bliver det sværere at trække ud. Må ikke sukker hårfjerning, hvis du for nylig brugte en barbermaskine. Lad dit hår vokse tilbage til den ønskede længde, og fortsæt derefter med proceduren.
  • Påfør ikke en masse pasta på én gang. Det er bedre at behandle huden i trin, i små sektioner.
  • Påfør og fjern pastaen korrekt. Husk: pålæg sukkerblandingen skal være imod hårvækst og pluk - til vækst.
  • Sukkerblanding skal opvarmes, men ikke for varmt, for ikke at blive brændt. Før du anvender det på det behandlede område, skal du kontrollere temperaturen på håndleddet. For ikke at overophede blandingen er det bedre at bruge et vandbad til opvarmning.
  • Tætheden af ​​pastaen betyder også noget. For en behagelig procedure, tag medium tæthed karamel - ikke meget tyk og ikke meget flydende. Denne tekstur er velegnet til de fleste områder af kroppen.
  • For en og en halv time før den planlagte epilering begynder man daglig at smøre huden med creme. Det vil gøre det blødere, og hårene vil rive ud uden smerte.
  • Dagen før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe. Dette vil medvirke til at exfoliere døde partikler med det resultat, at det øverste lag af huden bliver lidt tyndere og hårene bliver lettere at fjerne fra pærerne.
  • Før shugaring kan huden dampes i varmt vand. Porerne vil udvide, og håret bliver lettere at fjerne.
  • Før proceduren er det nødvendigt at sprøjte huden med babypulver, således at sukkerpastaen ikke holder for meget på huden.
  • Umiddelbart inden påføring af pastaen, kan huden afkøles. For at gøre dette skal du vedlægge en pose isbunker til det område, der skal behandles, og hold det i ti minutter. Når du føler dig følelsesløs, skal du straks fortsætte med proceduren. Efter fjernelse af den søde masse kan is også påføres huden for at berolige det.

  Anæstesi med Shugaring

  De fleste kvinder hjælper ovenstående anbefalinger. Der er dog særligt følsomme damer, der oplever meget stærkt ubehag under sukkerepilation. De områder, hvor håret er fjernet, er også vigtigt. Armhuler og bikini område er de mest smertefulde steder.

  For at gøre en smertefri shugaring kan du bruge specialbedøvelse. De er tilgængelige i form af geler, cremer, spray og påføres huden før epilering. Sammensætningen af ​​sådanne stoffer indbefatter ofte bedøvelsesmedicinsk lidokain, som "fryser" og reducerer følsomheden og hjælper med at reducere smerte. De mest populære værktøjer er:

  Lokale bedøvelser virker ikke meget hurtigt, så de skal anvendes på forhånd. For eksempel anvendes Emla creme 30-60 minutter før epilationens begyndelse, og den analgetiske virkning varer i mere end 2 timer.

  Hvis der ikke er nogen specielle cremer og sprayer ved hånden, kan du tage den sædvanlige smertelindring - Analgin, Ibuprofen, Paracetamol osv. Du skal også tage en pille 30-60 minutter før proceduren starter.

  Selvfølgelig er denne metode ikke nyttig, fordi stoffet har en virkning på hele kroppen. Det er bedre ikke at misbruge sådanne stoffer, men at købe en lokalbedøvelse.

  Shugaring er den mindst smertefulde metode til hårfjerning i forhold til mange andre metoder. Første gang at fjerne hår med sukkerpasta er ret smertefuldt, men hvis du udfører denne procedure med jævne mellemrum, vil kroppen blive vant, og smertereaktionerne bliver sløve.

 • Feedback om hårfjerning gjort hjemme med en epilator

  Måder at behandle acne efter epilering