Henna øjenbryn biotatuage - anmeldelse

Øjenbryn tatovering med naturlig henna kan udføres hjemme, underlagt instruktioner og regler for farvning. Dagen før proceduren skal du lave en peeling, en test for fraværet af allergier. Det bør nøje overveje farven og den ønskede form biotatuazha, der forårsager konturen af ​​en konventionel kosmetisk blyant.

Henna biotatuage af hår er en blid og effektiv type permanent øjenbryn makeup. Teknologien har sine fordele og ulemper, og kan også udføres uafhængigt derhjemme. Lav en midlertidig tatovering derhjemme er let, du skal bare lære alle regler for anvendelse af sammensætningen, for at teste for fraværet af en allergisk reaktion. For første gang anbefales det at tage en ven eller en ven som assistent, så det er mere hensigtsmæssigt at anvende løsningen og male en glat omrids.

Fordele ved fremgangsmåden

I modsætning til permanent permanent makeup har midlertidig henna tatovering mange fordele med et minimum af kontraindikationer. Den vigtigste forskel i teknologien er, at malingen påføres ikke med nåle, men med en speciel børste. På grund af dette ser konturen ud med det samme, er der ikke behov for en punkteringsbehandling. Metoden forårsager ikke rødme, betændelse i huden, er smertefri, ingen ubehagelige fornemmelser.

Fordele ved den naturlige teknik:

 • ingen smerter, hævelse, rødme ved påføring af maling
 • brugen af ​​naturlige farvestoffer, fraværet af kemikalier, ammoniak, hydrogenperoxid;
 • evnen til at udføre proceduren hjemme uden at have faglig viden og færdigheder
 • Øjenbrynens naturlige udseende umiddelbart efter farvning, manglen på en klar grænse mellem konturen og hele overfladen;
 • opretholdelse af en ensartet skygge på ca. 3-4 uger med passende pleje
 • evnen til at fjerne irriterende farve uden at bruge en dyr laser
 • biotatuazh giver dig mulighed for at maskere små ar, delvis eller fuldstændigt mangel på hår;
 • hudens integritet forbliver, da nåle ikke bruges hjemme
 • Hvis du udfører øjenbryn biotatuage derhjemme, behøver du ikke bruge penge på en mesters tjenester, kigge efter tid til at besøge salonen.

Midlertidig tatovering kan gøres selv under graviditet, amning. Fremgangsmåden er helt sikker, ikke skader moderens og fremtidens barns sundhed.

Egenskaber ved farvning

Henna biotatuage af øjenbryn er indikeret, når hårene er meget tynde, sparsomme, næsten usynlige på huden. Hvis de er for lyse eller farveløse, anbefales det at gøre farvning for at give en klar, jævn konturlinie. Teknikken bruges også, hvis kanterne er ujævne, asymmetriske, der er skaldede pletter, små ar. Metoden er kontraindiceret, når der er acne, dermatitis og acne på panden eller ansigtet.

Du kan endda male piger med henna hjemme selv for piger under 18 år, fordi det ikke indeholder skadelige kemiske farvestoffer. Tværtimod styrker den naturlige sammensætning hårene, gør dem tykkere og sundere. Teknologien anbefales også til kvinder, der har mistet hår på deres pande efter kemoterapi og tager antitumormedicin.

At lave en midlertidig henna tatovering derhjemme, skal du købe et specielt pulver i en kosmetisk butik. Ordinært hårfarvning virker ikke, det er også bedre ikke at bruge en blanding til mehendi.

Købte rør indeholder normalt i deres sammensætning Lawsonia, amla pulver, Bringaraja græs. Alle disse komponenter er af vegetabilsk oprindelse, giver dig mulighed for at få forskellige nuancer og varig farve, når de påføres hår.

Vi anbefaler at læse:

Nødvendige værktøjer

For at udføre øjenbryn biotatuage i henhold til alle regler, er det nødvendigt at udarbejde de nødvendige værktøjer på forhånd. Forud for dette bør den tilsigtede kontur tegnes med en sort kosmetisk blyant, vælg den passende form, ønsket bøjning og tykkelse. Føreren i kabinen udfører en skitse om et par minutter, men hjemme kan du ikke skynde dig overalt, handle bevidst og langsomt.

For proceduren skal du forberede:

 • Pincet til fjernelse af hår, ud af konturlinjen.
 • Et rør af færdig henna eller pulver. Indisk betragtes som bedre end tyrkisk eller iransk, det giver mere resistente nuancer.
 • Plast- eller glasbeholder og en ske til omrøring.
 • Special børste til ensartet farvning.
 • Bomuldspindler for at fjerne overskydende opløsning fra huden.
 • Olieholdig ansigtscreme.
 • Engangshandsker.
 • Gamle tøj, der ikke har noget imod forsmag på grund af uagtsomhed.

Også hjemme kræver et spejl, en bordlampe. Jo mere præcist tatoveringen vil blive anvendt, desto smukkere øjenbrynene vil se efter afslutningen af ​​proceduren.

Forberedelse af opløsningen og maleri

For at forberede en blanding til farvning derhjemme er det nødvendigt at hælde pulveret forsigtigt, fortynd det med varmt vand til en opslæmningstilstand. Den færdige blanding kræver ikke tilsætning af andre komponenter, posen med almindelig henna skal tilsættes med basma. Forholdet vælges under hensyntagen til øjenbrynens naturlige farve, den ønskede farve. Biotatuzh vil passe på afslutningen af ​​proceduren for 1 tone lighter, det bør overvejes, når du vælger en skygge.

Nogle piger gør huse med malet kaffe, idet man vælger farven efter typen af ​​ansigt. Når skylning af kaffe får en lysegrå farve, der varer ca. 2 uger.

Forberedelse til farvning:

 1. Dagen før proceduren er det nødvendigt at udføre peeling med et købt produkt eller en maske, der er tilberedt hjemme. Dette gør det muligt for malingen at trænge ind under hudens øverste lag, det er bedre at rette.
 2. Du bør også teste for allergier. Til dette gøres en lille blanding efter øret og venter i 2-3 timer. Hvis der ikke er rødme, kan du lave en tatovering derhjemme uden frygt.
 3. For at gøre makeup ser pænt ud, anvend en rig creme til panden på panden. Dette vil let vaske bort dråber eller udtværinger, fjern overskydende maling med en bomuldspindel.
 4. Området omkring øjenbrynene affedtet med alkohol, så træk omridset med en blød kosmetisk blyant. En klar linje vil bidrage til at gøre biotatuzh lige, pænt og smukt.
 5. Børste maling grænsen, male over hele overfladen af ​​huden og håret med henna. Jo strammere blandingen ligger på huden, desto mere jævnt vil malingen blive fordelt. Første haler er farvede på begge sider, så i midten, begyndelsen af ​​hårvæksten. Dette skal gøres på samme tid på hver kantsten, ellers vil malingen falde i et ujævnt lag, der vises.
 6. Hvis du ikke behøver for stærk tatovering, hold løsningen i 10-15 minutter. Efter behov vaskes blandingen efter 30-40 minutter. Denne biotatuzh vil være lys, mørk.

For at forbedre effekten derhjemme, lukkede malede kant med striper af cellofan. Så malen varer længere, vil holde intensiteten omkring 4-5 uger.

Før skylning skal du tørre resterets rester af med en bomuldsstynde fugtet med vegetabilsk eller olivenolie. Gnid hårene stærkt og skyll ikke med vand i lang tid, det er nok at vaske pulveret, blæk dit ansigt med et håndklæde.

Pas efter farvning

For at bevare biotatu øjenbryn bevaret i lang tid, er det nødvendigt at følge en række enkle regler. Farvehastighed afhænger af kvaliteten af ​​de anvendte farvestoffer og tidspunktet for eksponering af opløsningen. Efter vask af rester af blandingen er det nødvendigt at følge nedenstående anbefalinger til pleje af permanent makeup:

 • Våd ikke tatoveringen i de første 2-3 dage, smør det med cremer, skrubber;
 • Det er forbudt hjemme for at få dampbad til ansigtet, for at besøge poolen, saunaen, badet i de første par dage;
 • anbefales ikke at solbade, besøge solarium uden brug af beskyttende creme;
 • du kan ikke gnide hårene, røre dem med dine fingre, anvende dekorative kosmetik.

Når du følger disse enkle regler for pleje, vil lyse kanter glæde sin ejer med en smuk omrids på omkring 4-5 uger. Efter fading skal du foretage en korrektion, anvende løsningen igen.

Biotatu øjenbryn henna hjemme trin for trin

Nyskabelsen af ​​den kosmetiske industri er øjenbrynens biatatuage - en procedure til modellering og korrigering af øjenbrynernes form og farvning i enhver ønsket farve.

Dette er en stor erstatning for standard tatoveringen. Sådanne procedurer adskiller sig i eksponering af henna til huden, mens de næsten ikke har kontraindikationer og får kvinder under graviditet og amning.

For at lære at vaske maling fra øjenbryn og hud, kan du lære af vores artikel.

Generelle oplysninger

Det er henna - et miljøvenligt produkt og er et fremragende terapeutisk værktøj. Biotatuazh, som en midlertidig pande farve, kom til os fra Indien og Nordafrika i lang tid.

Farveskemaet, som er tilgængeligt for kvinder fra mode, er ret bredt: fra lysebrune nuancer til mørk og helt sort.

Det er værd at bemærke, at farvning i kabinen, i sammenligning med hjemmet, varer lidt længere.

Men når du får en bestemt færdighed, kan du lave biotatuazh på et fagligt niveau.

Forskel fra almindeligt maleri

Generelt svarer biotatuzh til farvning med henna, men adskiller sig i en signifikant faktor - farvningstiden.

Hvor længe farvningseffekten varer, afhænger i høj grad af, hvor længe du står henna på overfladen.

Desuden giver farvning øjenbryn med henna ikke mulighed for at justere formen på øjenbrynene. Mens biotatuazh er en fantastisk måde at gøre øjenbrynene mere kontur og attraktive, der harmonerer med ansigtets form.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Valget af arbejdsmateriale

Hvordan laver øjenbryn biotatuage, hvilken opskrift? Som det blev sagt tidligere, er det helt muligt at lave biotuage med henna hjemme, men hvis du laver denne farvning for første gang, så i sammenligning med salonversionen kan du få en lidt lavere kvalitet.

Henna biotatuazh gælder imidlertid ikke for de salonsessioner, der ikke er muligt at gentage hjemme.

Følgende er detaljerede instruktioner, som du kan gentage og lave dig smukke øjenbryn.

Skal jeg tage en assistent? Det er helt muligt i starten er det lettere at lave biotatuzh sammen, men du kan gøre biotatuazh kvalitativt og uafhængigt.

Som en optimal og præcis mulighed kan du komme til salonen hvor der er en butik og købe henna der, der bruges til biotatuage.

Trin for trin

Hele proceduren kan opdeles i flere faser: Anvendelse af maling, fastsættelse af resultatet, fjernelse af henna fra huden, derefter fra hårene.

Øjenbryn farvning hjemme, struktureret proces. For at det skal kunne ske uden problemer, bør der udføres lette forberedende procedurer:

 • Brug beskyttende gummihandsker - for at undgå at plette hudens hænder;
 • Når du udfører processen med biotatuazha, skal du dække tøj med et særligt forklæde;
 • indsamle alle nødvendige ingredienser på arbejdspladsen og placere assistenter på hånden: børster, tørre og våde klud, spejl, bomuldsstynder, malingsbeholder, håndklæder;
 • ifølge instruktionerne skal henna i forvejen opløses i forsuret vand - det skal være infunderet i et stykke tid;
 • For at undgå farvning af de vigtigste hudområder omkring øjenbrynene, er det nødvendigt at behandle dette område med olieholdig serum- eller ansigtscreme;
 • overskydende hår, før proceduren, rene kosmetiske pincet eller anden velkendt måde.

På brugen af ​​ricinusolie for at passe på øjenbryn, læs her.

Efter det forberedende arbejde kan du sikkert gå videre til den mest kosmetiske procedure. For det første bestemmer vi formen af ​​egnede og ønskede øjenbryn, og kun så fortsæt til den påtænkte proces.

Så vi vil i stadier overveje biotatuzh-processen derhjemme:

 1. Den første fase. På ansigtet tegner du den rigtige og ønskede form for øjenbrynene. På samme tid observere glatte og symmetriske linjer. Herefter vurderer du skitsen og tilstrækkeligheden af ​​den færdige tegning af konturerne på begge øjenbryn.
 2. Det andet stadium. Hvis konturen møder stilistiske løsninger, har en klar og perfekt andel, kan du anvende en forberedt henna blanding. Fordel blandet masse jævnt og konsekvent på begge bøjninger. Det er bedre, ved hjælp af en kosmetisk børste, at starte fra spidsen af ​​en og derefter den anden øjenbryn. Næste skiftevis beskæftiger sig med centrene og slutteligt lægger allerede grundigt maling på øjenbrynens hoveder.

Kvinder med blondt hår er bedre til at farve deres øjenbryn i lyse farver, rødhårede og brunhårede kvinder - brun og nuancer af sort og mørk chokolade - egnet til brunetter.

Er det muligt at plette øjenbryn under graviditet? Find ud af svaret lige nu.

Nyttige anbefalinger

Efter en grundig hjem øjenbryn farvning procedure, er det nødvendigt at følge nogle pleje retningslinjer for at farven bliver saftig og mættet i lang tid:

 • efter biotatuage er det forbudt at udføre kemisk eller hardware peeling af ansigtet;

Med den kvalitative overholdelse af ovenstående tips kan du konsolidere resultaterne af øjenbryn henna-maleri betydeligt. I løbet af måneden vil smukke øjenbryn blive opbevaret, og det vil ikke være nødvendigt at gentage denne procedure ofte og ofte. Og at ignorere disse regler kan føre til hurtig misfarvning, udvaskning af henna og en betydelig reduktion i tiden for dens handling.

Hvor meget holder op?

Indeholder en sådan tatovering fra tre til fem uger. Graden og varigheden af ​​farvning er helt afhængig af hudens egenskaber og pleje.

Med rigtig farvning og pleje vil smukke øjenbryn tiltrække andres interesse i lang tid. Det er også muligt at tynde øjenbryn om et par uger for at kunne returnere den oprindelige rige farve.

Hvis du følger de tidligere nævnte tips og bruger yderligere farvning, kan du nyde de fantastiske øjenbryn i lang tid.

Næsten hver kvinde kan lave en henna biotatuage. Selvfølgelig bør du først finde ud af om du er allergisk over for henna.

Hvis der er betændelser på huden under øjenbrynene eller der er ar, så vil biotatuage sandsynligvis blive forladt.

Opskrifterne til effektive vækstmasker til øjenbryn findes på vores hjemmeside.

Resumé af

Home biotatu øjenbryn henna erstatter hverdag smertefulde tegning glatte linjer med kosmetiske blyanter eller kontur makeup (tatovering).

Kosmetiske procedure vil spare meget dyrebar tid, når du opretter en stilfuld make-up til enhver kvinde i mode, såvel som positivt påvirker hårene selv.

Hertil kommer, at henna giver dig mulighed for at udføre forskellige farveforsøg med øjenbryn, som med utilfredsstillende farvning, kan resultatet hurtigt misfarves, og proceduren kan gentages under hensyntagen til nye modetrends.

Næsten hver kvinde derhjemme kan udføre en session. Tidsomkostningerne er forholdsvis små, og de økonomiske omkostninger består kun i erhvervelsen af ​​specielle hennaer, som som du forstår, er det nødvendigt med en meget lille mængde for at farve øjenbrynene.

Derfor er det ret rimeligt at bruge denne teknik for at spare meget tid og gøre dit eget look mere harmonisk og attraktivt.

Henna øjenbryn biotattoo - master klasse i denne video:

Henna biotattoo øjenbryn derhjemme (39 billeder) - alt hvad du behøver at vide om proceduren

I modsætning til de klassiske salon korrektion metoder, biotatuzz øjenbryn derhjemme er en simpel farve af deres henna. Det indebærer ikke en krænkelse af hudens integritet, forårsager ikke allergiske og inflammatoriske processer, så det kan gøres uafhængigt. Sådan gøres det korrekt, vil vi fortælle i denne artikel.

Henna øjenbryn farvning

Fordele ved fremgangsmåden

Ud over fordelene ved enhver kosmetisk procedure er der nogle ulemper. Hvis vi snakker om tatovering øjenbryn med henna derhjemme, så har han kun en væsentlig ulempe: ustabiliteten af ​​resultatet. Effekten varer i 2-3 uger, hvorefter farvestoffet vaskes jævnt ud af huden og håret, og efter en måned kræves følgende farvning.

Til sammenligning: Tatovering af øjenbrynene ved hårmetoden hos en bevist mester i salonen vil afhjælpe behovet for korrektion i mindst seks måneder eller mere. Men det er en temmelig smertefuld og dyr procedure.

Fordelene ved den beskrevne metode er mange:

 • Henna er et naturligt vegetabilsk farvestof, ufarligt for hudens sundhed og tilstand. Tilfælde af øjenbryn henna allergi er yderst sjældne.
 • Udover farvning har den også helbredende egenskaber, styrke og helbredende hår.
 • Fremgangsmåden i sig selv kræver ikke piercing huden og indførelsen af ​​farvestoffet i epidermislaget, derfor ledsages det ikke af smertefulde fornemmelser og komplikationer i form af irritation og betændelse.
 • Prisen på grøntsagspulver eller færdigfarvet farvestof fra henna sammenlignet med prisen på professionel tatovering er simpelthen ikke værd at være opmærksom på.
 • Og selv ustabiliteten af ​​resultatet af farvning kan betragtes som en dyd, da det giver dig mulighed for ofte at eksperimentere med øjenbrynens form og farve.

Henna øjenbryn farvning teknologi

Før vi fortæller, hvordan vi gør en tatovering af øjenbryn derhjemme, vil vi give nogle vigtige tips om valg af henna. I butikker og apoteker kan findes og færdige produkter, og knuste råmaterialer, hvorfra malingen fremstilles uafhængigt.

Klar pasta har forskellige nuancer

Du bør vide, at indiske henna giver røde nuancer, og hvis de absolut ikke passer dig, er det bedre at erhverve en mørkere iransk henna.

Du kan justere farven ved at tilføje til farvestoffet andre naturlige ingredienser:

 • basmu;
 • malet kaffe;
 • stærk sort te osv.

Rådet. Før du laver tatovering øjenbryn hjemme, eksperimentere med farve. Brunetter passer til mørkebrune og sorte nuancer, til brunehårede kvinder - chokolade og til blondiner - grå. Farve øjenbryn og hår bør ikke være radikalt anderledes.

Resultatet af øjenbryn henna farvning

Sådan laver du pasta

Klargør farvestoffet i forvejen, mindst en dag før proceduren, så han kan infuse. På pakken er der en madlavningsinstruktion, du kan handle i henhold til disse anbefalinger. Men hvis du vil have effekten længere, anbefaler vi at du bruger følgende opskrift:

Ingredienser til fremstilling af farvestofpasta

Forberedelse til farvning

Umiddelbart, før du laver tatovering øjenbryn i hjemmet, skal du forberede dem til proceduren. nemlig:

 • at udføre overfladisk skrælning af ansigtet ved hjælp af skrubber;
 • bestemme formen og træk de ekstra hår
 • affedt farvningsområdet med alkohol eller specielle præparater, og smør området rundt med en tyk fløde for ikke at plette huden ved et uheld.

Rådet. Det er bedst at markere den ønskede form med en hvid blyant for at sikre, at øjenbrynene er symmetriske og ikke at gå ud over grænsen, når man maler.

En anden måde er at lave stencils på forhånd.

Det er fortsat at forberede en børste, bomuldsstynder og servietter, små strimler af cellofan, brug handsker - og du kan begynde at male øjenbrynene med dine egne hænder.

udførelse

Det er på tide at fortælle, hvordan man laver henna biotatu øjenbryn hjemme efter reglerne. Sidde foran spejlet, så ingen skygge falder over dit ansigt.

Det er bedst at udføre proceduren i dagslys:

 • bland pastaen godt
 • dypp en børste i det og begynd at "trække" øjenbrynene. For at gøre dem af samme form, skifte skiftevis: Først farve tippet af et øjenbryn, så den anden. Fjern straks overskydende vand fugtet med en bomuldsstynge. Mal derefter over de centrale dele, og efter dem - øjenbrynens hoveder;
 • Sørg for, at pastalaget til venstre og til højre er af samme tykkelse (jo tykkere det er, jo rigere farven bliver);
 • For at gøre øjenbrynens tatovering hjemme ser vedvarende, luk de malede områder med cellofanestrimler - maling fungerer bedre i varme;
 • hold pastaen i ca. en time, og fjern den derefter med et serviet eller en bomuldsstynde dyppet i koldt vand;
 • børste farvede øjenbryn med kosmetisk olie for at forhindre tør hud.

Billeder før, under og efter farvning

Resultatet vil være omtrent det samme som det sker, hvis du gør en tatovering af øjenbrynene ved hjælp af skyggemetoden, da ikke kun hårene er farvede, men også huden under dem. Men effekten varer kun i en måned.

Hvis vi mener, at proceduren tager lidt tid og koster næsten ingenting, så er det godt, for næste gang kan du rette op på den uheldige farve eller form, som ikke er så let at gøre efter permanent makeup.

Sådan plejer du malede øjenbryn

Ingen særlig pleje efter farvning er påkrævet.

Men hvis du vil have farven til at blive mættet længere, anbefaler vi at du følger disse regler:

 1. I de første dage efter proceduren skal du ikke besøge badet, saunaen og solariumet. Forsøg at forhindre direkte sollys i at nå øjenbrynene, og når du vasker, må du ikke bruge sæbe og andre rengøringsmidler og ikke gnide huden.
 2. I løbet af de første 4-5 dage skal du ikke skrælle, brug ikke cremer, lotioner og andre kosmetik i øjenbrynsområdet.
 3. Smør hårene med varm klud, mandel, linfrø eller olivenolie, efter en time at fjerne det med en serviet.

Påfør olien med en tynd børste.

Og omvendt: Hvis du ikke kunne lide resultatet af farvning, skal peeling, sæbe, tonik og fede cremer hjælpe dig med at slippe af med biotatuage hurtigere for at rette op på det.

konklusion

Nu ved du, hvordan du laver øjenbrynens biatatuktion hjemme, og du kan redde dig selv fra daglig og give dem det ønskede udseende ved farvning med mascara eller skygger. Hvis noget forbliver uklart, se videoen i denne artikel og still spørgsmål i kommentarerne - vi hjælper gerne!

BIOTATUAGE HENNA TIL ØJBRUGER I HJEMMEVILKÅR: ANVENDELSE AF HJEMMERNE AF UDTRYKKELIG VISNING!

Ikke kun lange tykke øjenvipper giver kvinden en særlig udtryksevne og charme. Halvdelen af ​​succesen med den perfekte makeup er velplejede, smukke, dekorerede øjenbryn, der understreger øjnene og æstetisk rammer dem. Kernen i den fashionable og populære service af master browere - "Udseendearkitekturen" - ud over at passe øjenbryn under ovalen i ansigtet og øjets form er proceduren for biotatuage med henna. Enhver moderne pige, der ved, hvordan man skal tage sig af sig selv dagligt og som besidder de minimale færdigheder i hverdagen, kan i det mindste udstyre sine øjenbryn og hjemme. På trods af den tilsyneladende kompleksitet er denne procedure (hvis du vælger lægemidler af høj kvalitet og følger vejledningen til deres brug) enkel, effektiv og ikke for dyr. I dag vil vi afsløre for dig alle de finesser af hjemme biotatuage og lære dig at gøre det selv.

Henna biotatuage: fordele og ulemper ved proceduren i sammenligning med andre brow design teknikker

Naturligt i udseende, optimal i tykkelse, æstetisk og harmonisk indrettede øjenbryn er ikke for ingenting, at piger er telefonkortet. Alle vil have dem, men naturen har givet nogle få sådanne gaver. I forfølgelsen af ​​pigernes drømme prøver forskellige metoder og procedurer som et aktivt indgreb og med en rent kosmetisk effekt. Proceduren for biotatuage af øjenbryn med henna anses for at være sikkert og endnu mere nyttigt for helbredet. Blandt skønhedens fans derhjemme bliver hun hvert år mere og mere populært. Og grundene til dette er de mange fordele og fordele, som det slet ikke er nødvendigt at gå til en skønhedssalon. Hvad er de

De positive aspekter ved farvning og formning af øjenbrynene med henna er:

Absolut smertefrihed og sundhedssikkerhed. I modsætning til permanent makeup trænger henna ikke dybt ind i epidemien, forårsager ikke smerte, rødme eller ødem. Produktet er helt naturligt, såvel som hjælpemidler til farvning. Derfor er der i mangel af hennaallergi ingen hindringer for passage af biotatuage;

Et moderne arsenal af farvestoffer tilbyder henna, som kun tænder øjenbrynene hår, såvel som produkter, der også farver huden. Ved hjælp af den første kan du give dine øjenbryn en skinne af naturligt hår, farvemætning og glat flow fra øjenbrynens hoved til halen. Dette er en fantastisk løsning for piger, der endnu ikke har fået en hånd i selvjusterende formen af ​​øjenbryn og ikke ønsker tilfældige pletter under farvningen. Den anden variant af henna forudsætter det maksimale resultat: udfylder hullerne, giver øjenbrynene den korrekte længde og bøjning, evnen til permanent at kaste daglig tegning af den ønskede længde og form;

For hver type henna er der en jævn grad af farve fra mørkt til lys, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige kombination af nuancer til din hårfarve og naturlige øjenbryn. Hemmeligheder af "batch" af den ønskede skygge er ikke så komplicerede, at de ikke reproducerer dem hjemme;

Budgetprocedure. Et komplet sæt af produkter og tilbehør (som forresten varer meget, meget lang tid) vil ikke medføre væsentlig skade på budgettet. Desuden bidrager proceduren til forbedring, vækst og styrkelse af øjenbrynene, så male hælene med henna du "dræber to fugle med en sten" ved kun at bruge ét sæt præparater. Derudover betaler du ikke for mesterens tjenester og tjener ikke tid til at besøge salonen, hvilket igen sparer både tid og nerver.

Intet behov for lang og dyr uddannelse. I modsætning til farvning med maling og permanent makeup med brug af specielle enheder med nåle er det nok at huske eller skrive ned proportionerne af henna nuancer, der bruges, og se træningsvideoen fra producenten;

Den mest enkle og behagelige omsorg for det opnåede resultat. Du behøver ikke at helbrede punkteringer, anvende smertelindringspræparater. Glat kontur uden skarpe grænser mellem øjenbryn og den tilstødende hud, når den farves med henna, opnås straks uden at formindske malingen i tykkelsen af ​​epidermis;

Holdbarhed af resultatet og let at ændre billedet. Hvis du lægger henna korrekt og følger alle anbefalinger under proceduren, vil en ensartet skygge tage dig op til 3-4 uger. Når tiden kommer til at ændre billedet, behøver du ikke en dyr laser, men kun en blød peeling og genfarvning;

Evnen til at gøre proceduren til enhver tid uden at være knyttet til cyklussen eller andre forhold. Hne er ligeglad, hvis du forventer en baby eller ammer ham. Resultatet vil være ideelt under alle omstændigheder, da stofferne ikke trænger ind i blodbanen og ikke skader kroppen. Hormonale dråber mindsker ikke holdbarheden af ​​resultatet.

I retfærdighed er det værd at bemærke ulemperne ved denne procedure. Heldigvis er der en hel del af dem:

Henna har en tørrende virkning på huden, så biotatuzh med sin hjælp indebærer regelmæssig brug af en forankringsvirkning af olie (afhængigt af hudtype - fra flere dage til en uge). På samme tid undgår du peeling og ikke-æstetiske øjenbryn;

Behovet for at passe godt på huden og øjenbrynens hår, så effekten af ​​farvning forbliver så lang som muligt. Selv om alle anbefalingerne følges, skal proceduren gentages næsten hver måned, mens permanent makeup vil give mindst et halvårligt resultat;

Hvis du også optager farven på huden og hennaen, skal du stadig kontakte salonen for at rette fejlene sammen med en professionel brynmester.

Behovet for grundigt at forberede blandingen. Hvis du gør det for flydende, risikerer du at udsmide både ansigtets og tøjets hud ved påføring. Når du maler i hjemmet, vil du blive reddet af et særligt forklæde for at beskytte tøjet, samt at anvende fedtet creme på ansigtet for at undgå farvning med tilfældige dråber af henna;

Begrænsning af hyppigheden af ​​vask. Jo oftere dine øjenbryn er i kontakt med vand, den hurtigere henna vaskes ud. Dette er især ubelejligt for piger med olieagtig hud. Imidlertid kan rensematterier eller micellært vand, der kan bruges hele dagen med bomuldspuder, komme til undsætning.

Hvis ovenstående ikke stopper dig, skal du sørge for, at du bliver anbefalet biotatuazh og fortsæt med proceduren.

Hvem er vist henna biotatuzhu øjenbryn og er der nogen begrænsninger på proceduren?

For hvem den naturlige hennafarvningsprocedure kan være enkel, sikker og effektiv, og hvilke æstetiske problemer kan den løse?

Mange skønheder, der endnu ikke er fyldt 18 år, når hormonerne stadig er aktive involveret i vækst og visuelle ændringer i vores udseende, vil stadig se smukke og velplejede. Henna, som ikke indeholder skadelige kemiske farvestoffer, vil være et glimrende alternativ til den "stikkende" intervention.

Alder er heller ikke en hindring i ønsket om at se præsentabel og spektakulær. Henna vil komme til undsætning her uden at forårsage bivirkninger og uden at kræve lægemiddelstøtte. Hvis du er i spidsen for livet og ønsker at skjule de æstetiske mangler, der forstyrrer dig, så er det værd at ty til biotatuage, hvis:

Dit hår er for let (farveløst) eller lidt pigmenteret af naturen;

Du kan ikke prale af den optimale tykkelse af hele øjenbrynens længde, eller du skal skjule skjulte pletter fra ukorrekt korrektion med pincet;

Med hensyn til vækst er dine øjenbryn asymmetriske, ujævn, eller der er meget fremtrædende mikro-ar på denne zone, der forhindrer hårvækst;

En biotatuage vil også være en glimrende mulighed for blødt, uden grafisk skarphed, tegning øjenbryn til kvinder, der har mistet øjenbrynshår efter at have taget stoffer til at bekæmpe tumorer eller har gennemgået kemoterapi.

Og hvem bør ikke bruge denne metode? Ifølge master browers passer ikke biotatuage dig i tilfælde, hvor:

Du har oplevet en individuel allergisk reaktion på henna. Før farvning med stoffer af et andet mærke er det nødvendigt at udføre en allergotest 24 timer før den foreslåede procedure. Og hvis det også er negativt - brug kun kosmetiske midler til at løse dine æstetiske problemer. Disse indbefatter blyanter og øjenbrynskygger, som tillader brug af tynde afskårne børster for at give øjenbrynene en elegant kurve og form, mætte dem med farve og skjule de manglende hår;

Du har dermatitis, acne og andre manifestationer af acne på dit ansigt, pande og øjenbryn. I dette tilfælde skal du først helbrede de eksisterende sygdomme og kun derefter engagere sig i at forbedre dit udseende.

I tilfælde af at ingen af ​​de nævnte grunde vedrører dig, er du velkommen til at begynde et forberedende forberedelse til farvning ved at købe de nødvendige forberedelser til forberedende pleje til din hudtype.

Hvordan forbereder man henna biatuageproceduren og vælger den nødvendige nuance?

Kompetent forberedelse til maleri er nøglen til holdbarheden af ​​resultatet. Før du forbereder en blanding af henna og læg den på dine øjenbryn, skal du udføre følgende procedurer:

Dagen før farvningsprocessen øjenbryn med en blød peeling, der passer til din hudtype. Peeling partikler vil fjerne døde celler og tillade henna at trænge dybere ind i huden. Peeling anbefales til præparater, der ikke kun tynder hårene, men også epidermierne. At arbejde med henna, farvning kun hår, dette trin kan springes over. For ikke at overdrive det, skal du skrælle med en vatpind i bløde cirkulære bevægelser og vask af med en fugtig bomuldsstynge;

På dagen for farvning skal du rengøre øjenbrynene med forsigtigt skum eller gel. Betyder skinnende hud, vil åbne hårets hår og derved forbedre absorptionen af ​​henna.

Umiddelbart inden henna påføres, skal øjenbrynene og den tilstødende hud tørres af med en bomuldsstuds med et antiseptisk middel for at forhindre skadelige bakterier i at komme ind i epidermis sammen med farvestoffet.

Her kommer vi til hovedpunktet - hvordan man vælger den rigtige skygge af henna for at understrege fordelene ved dit ansigt og undgå fejl ved maleri? Det vigtigste at huske er, at øjenbryn ikke bør være et element af dissonans. For piger med en varm hudfarve, vælg brun henna, og for damer med kold hudfarve er henna i grå skala (eller skilt sort) velegnet. Din barneseng som denne:

Mørkt hår og bleg hud: Brune nuancer af henna;

Mørkt hår og mørk hud - vi tager henna med rig sort eller mørk brun farve;

Rødhårede piger passer henna fra gylden (lysebrun) til rød (terracotta) skygge. Hennafarven skal være lysere eller mørkere end håret, ellers vil øjenbrynene på ansigtet ikke skille sig ud;

Blonde damer har brug for lysebrun henna. Ideelt set bør farven være 2-3 toner mørkere end skyggen af ​​håret. Til blondiner med varm (hvede) hårfarve er henna lysebrun, anvendt i 2 lag, egnet. Eller en blanding af lysebrun og brun, anbragt i 2-3 lag;

Askhårede blondiner viser grå kanter.

Når du vælger nuancer, skal du bruge brugbare livshacker, hvis blandt dine elskede hennaes farver ikke havde den rigtige subtone. Ved at tilføje basma eller kaffe til henna, mørkner du farven, hvilket fører til en rig brun-sort gamut. Brug kakao - få en blød og varm kastanje. Og ved hjælp af safran eller kamille som følge heraf får du kolde gule og varme gule nuancer.

Besluttet med formlen og proportionerne? Begynd at lave øjenbryn til skønhed!

Henna øjenbryn biotatuage hjemme: trin for trin procedure

Til proceduren skal du bruge følgende tilbehør og materialer:

Den ønskede skygge af henna;

En børste til påføring af blandingen til øjenbrynene med en kort stiv bunke og en tynd skrå børste til at trække øjenbryns hale;

Olie til fastgørelse af henna efter farvning;

Bomuldspuder eller en ren øjenbryn børste til vask (skrabe) henna fra øjenbryn og hud efter farvning;

Pincetter til korrektion af uønskede hår og øjenbryn stencils (hvis du selv har svært ved at bestemme den æstetisk korrekte form);

Engangshandsker for at beskytte huden mod farvning.

Trin for trin, der udfører biotatuazha, involverer følgende trin:

Ret formen med pincet og fjern uønskede hår ud af konturlinjen. Næste - skitsere øjenbryns kontur med en speciel pasta. Du kan bruge den passende form for stencil;

Opløs henna i en separat beholder (et glas målekop eller en plastskål til avlsmasker). For at gøre dette blandes 2 knivspidser af henna og 3-5 dråber micellært vand. Blandingen skal være konsistensen af ​​cremefløde - ikke for tynd at spredes over huden, men ikke for tyk. Tyk blanding kan ikke trænge ind i øjenbrynets hår, farvestof og øvre hår og nedre, og - om nødvendigt - male huden.

Børste henna, begyndende med tipsene (haler) på øjenbrynene. Dernæst maling over øjenbryns krop og endelig - hovedet. Det er på hovedet, at henna kan påføres tykkere, hvilket skaber tykkelse og farvemætning. Anvend selve blandingen, fordel den strengt i retning af hårvækst. Påfør henna så tæt som muligt, hvorved det fordeles jævnt og bedre male og hud. Overskud, ved et uheld fanget uden for konturen, rengøres straks med en tør bomuldspinne;

For det bedste resultat skal blandingen påføres i 2-3 lag, hver tørring grundigt. Henna, ikke farve huden, efterlade på håret i 25-30 minutter og farve i 8-15 minutter. Til hjemfarvning anbefales kanten at dække med strimler af cellofan, hvilket skaber en lys drivhuseffekt og også bidrager til større effektivitet af proceduren;

Det er bedre at fjerne tørret henna ved hjælp af en øjenbryn børste, men du kan også fjerne den med en fugtig bomuldsstuds (i det første tilfælde vil skyggen forblive lysere og mere mættet). Derefter med en bomuldspinne anbringes en oliefiksering. 1-2 dråber på hver øjenbryn er nok. Masters anbefaler også at gentage anvendelsen af ​​olie på øjenbrynene dagligt i 3 til 7 dage for at forhindre peeling og bedre rette resultatet af biotatuazha.

Efter at have gjort alle de nødvendige manipulationer, finder du dine drømmes kanter - naturligt, tykt og elegant! Hvis du følger anbefalingerne om pleje, vil du være i stand til at beundre dit opdaterede look i op til 3-4 uger (afhængigt af den anvendte henna type og antallet af anvendte lag). Yderligere korrektion er påkrævet - det vil sige omfarvning.

Anbefalinger til pleje af øjenbryn efter biotatuazha, der ikke kan gøres efter biotatuazha øjenbryn?

Hvordan håndterer den nyopkøbte skønhed? Capricious henna kræver omhyggelig vedligeholdelse. Komplekset af foranstaltninger til at opretholde virkningen af ​​biotatuazha ud over at anvende olie efter farvning omfatter følgende anbefalinger:

 • Våg ikke øjenbrynene de første 2-3 dage efter henna henna;

Må ikke solbade eller gå til en solarium uden først at anvende en beskyttende creme;

De første par dage ikke at gå til saunaen, badet, swimmingpoolen og ikke at lave dampbad til ansigtet;

Gnid ikke farvet hår eller kam dem med fingrene, og anvend heller ikke dekorative kosmetik på dine øjenbryn;

Sæt ikke øjenbrynene på scrubs og rensemidler (ansigtsrensning). Vask dit ansigt uden at berøre dine øjenbryn;

Udfør ikke hardware eller kemisk peeling af ansigtet, da præparaterne der anvendes i det kan ødelægge biotatuazh;

Tør ikke huden omkring øjenbrynene med alkoholholdige stoffer og anvend ikke fedtede lotioner og cremer;

For at få øjenbrynene til at blive velplejede og pæne, fjern daglig overskydende hår og forsigtigt børste dem med en tør og ren børste.

Disse enkle tips og regler hjælper med at forstærke resultaterne af biotatuage og hjælpe dig med at nyde den daglige overvejelse af øjenbryn, som er attraktive og harmoniserende med ansigts form og form. Hjemfarvning og salon vil gå glat og gradvist fuldstændigt umærkeligt uden blødning gennem umalet hud eller skarp fading. Så snart du ser øjenbrynene i næsten den oprindelige tilstand, kan henna-farvning let gentages.

Hjemmelavet øjenbryn biotattoo med henna: video værksted og foto af resultatet i sammenligning

Vi har lavet nogle få fotobilleder for effekten af ​​biotatuage ved hjælp af naturlig henna. Vi håber, at denne artikel vil være nyttig for dig og lære dig selv at pleje dig selv og øge din skønhed.

Vi råder dig også til at se på masterklassen om korrektion og design af øjenbryn, hvilket vil bede dig tydeligt om, hvordan du udfører denne eller den del af biotatuage-proceduren:

Henna biotatuage øjenbryn

Ikke så længe siden begyndte skønhedssaloner at tilbyde den nyeste service - henna biotattoo af øjenbryn. Denne procedure blev populær i Nordafrika, og kom så til os og lignede straks mange piger. Efterhånden ser udadgående øjenbryn natur ud, men udseendet bliver mere ekspressivt. Dette er ikke den eneste fordel ved denne service. Men der er ulemper. De skal også tages i betragtning.

Biotatu henna øjenbryn kan gøres som en specialist-kosmetolog, og hjemme. Det hele afhænger af din dygtighed. Og for at holde effekten så længe som muligt, skal farvede øjenbryn være ordentligt pleje.

Funktioner af proceduren

Den mest positive ting ved denne service er, at den er helt allergisk og naturlig. Alle naturlige ingredienser beskadiger ikke dine øjenbryn og hud, og effekten ser meget naturligt ud. For farve øjenbryn er ikke brugt den sædvanlige røde henna, og speciel til denne procedure. Det er opdelt i flere grundlæggende nuancer, du kan vælge, ud fra farven på dit hår og i overensstemmelse med dit udseende.

For at opnå et kvalitetsresultat såvel som at blive bevaret i mindst 3-4 uger, skal du korrekt blande, anvende og modstå henna på kanterne. Ofte 40-60 minutter er nok for hårene at plette. Efter proceduren anbefales det at smøre øjenbrynene med fed ricinusolie eller fløde, da huden på disse steder er lidt tørret.

Fordele ved regelmæssig tatovering

 • Det vigtigste plus er harmløshed. Malingen omfatter kun naturlige ingredienser, der ikke skader dit helbred og ikke forårsager en allergisk reaktion. Derfor kan henna biotatuage gøres både til fremtidige og ægte moms ved amning.
 • Henna farve ikke bare hårene, det styrker dem og tykkere. Således bliver øjenbrynene tykkere og mere ekspressive.
 • Biotatuazh meget billigere end konventionel øjenbryn tatovering. Ja, effekten holder naturligvis mindre i tide. Men så får du mulighed for hver måned at ændre formen på øjenbrynene, for at justere noget, ændre eksternt. Desuden er biotatuazh meget velegnet til dem, der er ved at vokse hår i området med brovok.

Ulemper ved proceduren

Men disse "ulemper" er rent individuelle og afhænger af pigernes præferencer.

 • Malingen begynder at vaske væk fra øjenbrynene efter 2-3 uger. Hvem har brug for en mere stabil farvning, kan ty til den klassiske tatovering med tilstopning maling under epidermis.
 • Til maling vaskede ikke i den første uge, du skal passe på kanterne på en særlig måde. Og det betyder, at du bliver nødt til at begrænse dig til at besøge saunaer og bade, det er umuligt for dampen at falde på øjenbrynene - det fører til fjernelse af henna pigment. Også biotatuzh vaskes hurtigt fra saltvand, så når man svømmer i havet, er denne procedure bedre ikke at gøre - malen kommer ned i en uge.
 • Nogle gange kan piger ikke lide at vente længe - processen med maleri varer i 60 minutter, og du kan gøre øjenbryn om 10 minutter med almindelig maling.
 • For at kunne anvende henna på kanten, skal du øve mere end én gang. Et hennafarvestof har en smuldrende konsistens, hvilket gør dets anvendelse vanskelig end at anvende maling.

Salon eller hjemme behandlinger?

Og på grund af sin struktur er henna meget vanskeligt at påføre på øjenbrynene. Derfor kræver denne procedure nogle færdigheder. For det første skal pulveret selv være fortyndet, og kun salongmestere kan gøre det. For det andet skal malingen selv lægges meget omhyggeligt på øjenbrynene for at give øjenbrynene en delikat form. Derfor, hvis du ikke garanterer dine færdigheder, er det bedre at kontakte salonen.

Men hvis du har erfaring med at arbejde med øjenbryn, deres korrektion og maleri, så kan du sikkert eksperimentere. Men det færdige resultat afhænger kun af dig.

I salonen inkluderer henna øjenbrynfarvningsprocedure:

 1. Korrektion af øjenbrynslinjen, fjernelse af overskydende hår.
 2. Konturering med henna.
 3. Øjenbryn form korrektion under proceduren.
 4. Forklaring af særlig pleje for farvede øjenbryn.

Biotatuage care

Farven på hår og hud vil vare længere, hvis du sørger for den korrekte pleje af øjenbrynene. I første omgang skal fedtet forurenes med overfladen af ​​øjenbryn og rengøres huden med en skrubbe, så du ikke forstyrrer døde celler.

Efter proceduren må du ikke anvende aggressive kosmetik på dine øjenbryn for at bevare farven på biotatuage. Du må ikke gnide øjenbrynet med en skrubbe eller ansigtsvask. For at styrke resultatet af en simpel procedure, anvende ofte øjenbryn med ricinus eller burdock olie, dette vil give dem en naturlig glans.

Det er umuligt at blive i saunaen eller badet i lang tid, hvorefter henna pigmentet fjernes. I et stykke tid, mens du nyder biotatuazhy, skal du glemme den dybe skrælning af ansigtets hud.

Sådan laver du biotatuazh hjemme

For at udføre biotatuage-proceduren derhjemme skal du:

 • Pulveriseret henna
 • Ikke-metalliske retter
 • Træpind
 • Øjenbryn børste
 • Frisk citronsaft
 • Castor olie

Først skal du teste for en allergisk reaktion på din albue, og derefter anvende henna på dine øjenbryn!

 1. Bland hennapulver med smør og citronsaft i en beholder. Det skulle gøre tyk grød. Lad det stå i et par timer.
 2. Skyd huden omkring øjenbrynene med salicylalkohol og skrubbe.
 3. Børst øjenbrynpusten forsigtigt for at fordele hennaen til den ønskede form for øjenbryn.
 4. Fjern overskydende fra huden med en vatpind.
 5. Efter 40-60 minutter skal du tørre henna forsigtigt med en vatpind fugtet med vand (farvningstiden varierer afhængigt af den ønskede farveintensitet).
 6. I løbet af dagen efter proceduren kan du ikke vaske, våde øjenbryn, ellers vil malingen ikke have tid til at gribe til enden og vaske af.

En biotatuage derhjemme er et godt alternativ mellem at besøge en salon til en permanent makeup service og dagligt farvning af øjenbrynene med en blyant. Mange piger fandt i denne procedure en mellemplads. Biatuazh giver dig mulighed for at reducere brugen af ​​daglig makeup, hvilket gør det naturligt.

Gillette Shaving Blades: En oversigt over alle typer

Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt