Henna øjenbryn biotatuage: Hvor meget holdes, pris, foto før og efter

Naturligt udseende vil altid være i forkant. Henna biotatuage af øjenbryn giver en enestående mulighed for at gøre den nødvendige form og farve af denne utvivlsomt vigtige ansigtsfunktion uden at forårsage mistanke om dens naturlighed.

Hvad er øjenbryn biotatuage

Biotatuazh - er processen med farvning øjenbryn ved hjælp af naturlige farvestof - henna. Denne type farvning har en række ubestridelige fordele: smertefrihed, naturlighed, sikkerhed, holdbarhed. På klientsiden er proceduren ikke meget forskellig fra standardmaleriet af øjenbryn. Faktisk er der nok forskelle, og til fordel for henna: fraværet af kemiske farvestoffer, skadelige urenheder, syntetiske fibre og ammoniak.

Hvis du sammenligner de klassiske tatovering øjenbryn med biotatuazhem, så er der endnu mere grundlæggende forskelle, hvoraf det vigtigste er i handlingsprincippet. I det første tilfælde er en bogstavlig øjenbrynstatuering ment, det vil sige, at farvestofpigmentet trænger dybt ind under huden. Glem de patetiske blågrønne strenge. I dag kan disse kanter være et ægte kunstværk, der vil være vanskeligt at skelne fra originalen.

Men for sådan arbejde og nødt til at lægge sig godt ud, og de andre ulemper og risici forbundet med at anvende en tatovering, har ingen aflyst. I denne henseende er biotatuzh meget venligere, for han kan tilgive dig selv selvstændige hjemmeforsøg, der ikke vil hjemsøge dig for resten af ​​dit liv. Glem ikke om den korrekte form for øjenbryn, som passer til din type person.

Fordele ved henna biotatuage

Alle nedenstående fordele gør øjenbrynens biotatuitet til en utrolig populær procedure:

 • I modsætning til den klassiske tatovering beskadiger hennafarvning ikke huden. Og på trods af det faktum, at det ikke spiser dybt ind i epidermis, varer det opnåede resultat op til 2 uger.
 • Henna er et naturligt farvestof. For at fortynde det behøver du kun vand, og fraværet af kemiske urenheder gør det helt sikkert.
 • Muligheden for at få nogen skygge ved at blande;
 • På grund af den relative skrøbelighed, kan du ikke bekymre dig om den dårligt lavede biatatuazh. For eksempel, hvis henna efter henna farvning med henna viste sig at være utilstrækkeligt mættet, eller tværtimod for mørkt, så kan det let justeres til den ønskede.
 • Ikke kun hårene er malet, men også huden. Denne egenskab hjælper med at give den ønskede form for øjenbrynene uden at miste det naturlige udseende.
 • Lavpris service.
 • Biotatuagen er helt smertefri, fordi henna påføres med en pensel.
 • Efter farvning øjenbrynene med henna bliver hårene mættede med det, bliver tykkere, mindre sprøde, og deres væksthastighed stiger.

Ulemper biotatuazha øjenbryn

Henna biotatuage har også sine ulemper:

 • Kun en erfaren mester kan opnå den ønskede skygge af hår. Det vil kun være muligt at korrigere farven på huden ved egen indsats. På grund af uerfarenhed er det muligt at overdrive henna eller fortynde det forkert, for hvilket hårene kan blive overmættede og vil skille sig ud over baggrunden for det overordnede billede, hvilket vil give dem unaturlige.
 • Sammenlignet med de sædvanlige tatovering øjenbryn, hvor henførte håndtag eller tatoveringsmaskiner, er henna underordnet variabilitet. Hun kan ikke udvise en 3D eller 6D effekt.
 • Henna kan tørre epidermierne ud i slagområdet. For at undgå tæthed kan du anvende en nærende fløde 12 timer før og efter proceduren.

En velfremstillet øjenbryn biotattoo med henna er behagelig for alle kunder, og det opnåede resultat trives i en tilstrækkelig lang tid. Uheldige kun dem, der vil falde samvittighedsfuld specialist eller dem, der er allergiske.

Kontraindikationer

Biotatuazh har kontraindikationer, der bedst ses før man besøger en skønhedssalon, og endnu mere før selvfarvende øjenbryn:

 • Du kan ikke farve dine øjenbryn med henna for allergi. I skønhedssalonen vil du helt sikkert blive testet for tolerance for at undgå negative virkninger.
 • Hvis der er problemer med øjnene (for eksempel konjunktivitis), skal øjenbrynsfarvning udskydes.
 • I løbet af foder- og graviditetsperioden er det bedre at konsultere en specialist, der observerer dig;
 • Hvis der før de øjenbryn blev malet med brugen af ​​kemikalier (ammoniak i maling), er det vigtigt at vente på fuldstændig resorption. Ellers er reaktionen af ​​henna på kunstig farvepigment næsten umuligt at forudsige. Men i noget kan du være sikker - hårene kan godt blive røde eller grønne, eller de kan begynde at falde overhovedet.

Under alle omstændigheder, selvom du laver biotatuage i en skønhedssalon, er du velkommen til at være interesseret i sammensætningen af ​​farvestoffet, fabrikanten, og om udløbsdatoen er gået. Dårlig kvalitet, billige henna kan beskadige huden eller (og) forårsage en allergisk reaktion.

Omkostningerne ved biotatuazha

Prisklassen for skønhedssaloner i forhold til biotatuazha er meget demokratisk. Henna farve øjenbryn i princippet er den mest overkommelige service i sådanne institutioner. I forskellige saloner kan omkostningerne variere betydeligt, op til tusind rubler. Ud over åbenlyse grunde, i form af prestige og beliggenhed, er prisen også påvirket af henna-producenten, køb, brugt hjælpematerialer. Så priserne for øjenbryn biatuction med henna spænder fra 400 rubler til 1.500 rubler.

Øjenbryn pleje efter proceduren

For at resultatet skal bevares og så lang tid som muligt med en mættet skygge, er det vigtigt at pleje hårene efter biotatuage. Nyttige tips om pleje:

 • Farvning fortsætter selv efter proceduren og den øjeblikkelige fjernelse af henna. For at kunne fuldføre denne proces, før du går i seng kan du gå gennem hårene med en bomuldsspand, der tidligere er fugtet med olivenolie.
 • Brug ikke aggressive rensemidler. Virkningen af ​​sulfater gør sit arbejde og letter de henna-farvede hår.
 • Den første uge efter øjenbryn biotatuage bør du ikke besøge saunaer og bade.

I kerne er biotatuage ikke meget forskelligt fra den sædvanlige farve af øjenbryn med henna. Derfor er deres ulemper, fordele, kontraindikationer og pleje næsten identiske.

Hvor længe biotatuage

I regel varer biotattoen af ​​øjenbryn med henna mindst 14 dage, men efter de ovenfor beskrevne anbefalinger kan denne periode være lidt forlænget. For at opnå annonceringsfrister, som nogle snedige organisationer hævder, skal man altid være i et gunstigt miljø, hvilket næsten er umuligt. Så besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder, gør dig klar til konsekvent at besøge en kosmetolog hver 2-3 uger.

Foto før og efter øjenbryn biotatuage

Den største konkurrencefordel ved henna tatovering er det naturlige resultat. For ikke at være ubegrundet, forberedte vi et udvalg af billeder før og efter proceduren med øjenbrynfarvning ved hjælp af biotatuage. De endelige konklusioner er dine!

Du kan tilmelde dig en gratis konsultation med vores kosmetolog (Anastasia Melnik på telefon: + 74957402148), og udfør derefter en henna biotaturering øjenbryn procedure (medlemmer af vores VKontakte gruppe modtager rabat). Faktisk for Moskva og MO. Beliggenhed: Reutov (Novokosino metrostation). Detaljer kan afklares telefonisk eller i en personlig gruppe.

Hvad er øjenbryn biatatuage og hvordan er det gjort?

I dag er der mange måder at give dine øjenbryn den ønskede form, gøre dem visuelt mere ekspressive og tykke. En af de mest tilgængelige og sikre metoder for øjenbrynskorrektion er hennabaseret makeup. Så du kan også vælge det selv, lad os se, hvad der er biotatuage af øjenbryn.

Øjenbryn biotatuage - hvad er det?

Biotatuazh er en type vedvarende farvning af øjenbryn, som udføres med specielle maling baseret på naturlig henna. Til denne procedure anvendes en speciel henna i en brun skygge, som vælges af mesteren under hensyntagen til selve farven på klienten selv.

Under denne procedure påføres maling direkte på huden og ikke til de dybe lag af epidermis (som det sker for eksempel med permanent makeup), som selve proceduren er smertefri, hævelse vises ikke efter det, og resultatet af henna tatovering kan vurderes umiddelbart efter at guiden er færdig.

Øjenbryn farvning med denne type tatovering udføres kun 40-60 minutter (afhængigt af typen af ​​hår, samt den valgte farvefarve), det virker i 4-5 uger med passende pleje.

Vask af maling for tidligt de damer, der efter en sådan procedure vil besøge badet eller bruge aggressive skum og geler for at fjerne makeup. Hvor længe holder malingen i så fald? Som regel beholdes den intense farve i op til 2 uger, hvorefter øjenbrynene skal korrigeres.

Biotatuage udføres både hjemme og i saloner eller på en kosmetologs kontor. Uafhængigt udføre en sådan procedure kan de kvinder, der har mindst lidt erfaring med at farve øjenbryn, da det bliver lettere for dem at jævnt anvende maling og gøre den korrekte øjenbryn form. Dem, der ikke tidligere har anvendt en sådan tatovering og ikke ved hvordan man gør det, skal du kontakte salonen for at få det perfekte resultat af sådan farvning.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Mange eksperter anbefaler deres kunder biotatuazh, der kalder denne procedure den sikreste for sundhed (ved brug af naturlige ingredienser), nem at udføre, og har også en minimal mængde bivirkninger. Det er denne type tatovering, der anbefales til både gravide og ammende mødre, for hvem permanent makeup er kontraindiceret.

Og hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering?

Derudover er dette den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion under huden, og hårene er ikke beskadiget under proceduren, tværtimod er sådanne farvninger som regel kun styrket.

Henna tatovering er også velegnet til kvinder, der ønsker at vokse øjenbryn eller ændre deres form over tid, fordi det er meget nemt at justere. Derudover er denne metode til hårkorrektion det mest overkommelige, det er flere gange billigere end den klassiske tatovering med fjerning.

Desværre har proceduren sine ulemper. Disse omfatter den lave modstand af en sådan tatovering, samt særlige krav til pleje af en sådan tatovering. Så de damer, der har lavet en sådan permanent makeup, er forbudt at svømme i havet lige efter proceduren, såvel som at besøge badet eller saunaen, bør du også undgå at besøge garvningslokalet eller stranden, for det kan med en sådan virkning på malingen ændre farven.

Hvordan udføres biotatuageproceduren trin for trin?

Hvordan er øjenbryn biotatuage gjort?

Efter at have forstået, hvad der er øjenbryn biatatuzh, kan du overveje mere detaljeret og dens fasetimplementering. I kabinen udføres denne procedure som følger:

 • Føreren bestemmer formen på øjenbryn, der er mest gavnlig for en person, viser ham billeder før og efter korrektionen for at tage hensyn til alle hans kunders ønsker.
 • Klientens hud behandles med en alkoholopløsning, hvis ansigtet har kosmetik, vaskes det grundigt inden proceduren. Øjenbrynets ønskede form er skitseret, hvorefter de overskydende hår fjernes med pincet og saks.
 • Herefter fortærer masteren maling i de rigtige proportioner, sætter den forsigtigt på øjenbrynene og opretholder den rigtige tid. Derefter vaskes malingen forsigtigt med bomuldspuder, mens klienten vises resultatet af korrektion ved brug af henna.

Vigtigt: Hvis øjenbrynene fra denne teknologi virker for lyse for dig, skal du ikke have travlt med at blive forstyrret. Efter et par dage vil henna ikke være så lyst, og tonen bliver helt naturlig.

Derefter vil du i salonen helt sikkert blive fortalt, hvordan du skal passe godt på dine øjenbryn, og hvor længe resultatet vil vare på dit ansigt under hensyntagen til din hudtype (som regel for piger med olieholdig hud varer denne tatovering op til tre uger, ikke mere, til kvinder med normal eller tør - op til 4 og endda op til 5 uger). Du skal kun nøje følge alle instruktionerne til pleje af en sådan tatovering og besøge guiden for den næste korrektion rettidigt.

Øjenbryn Tatovering

Mange besøgende på skønhedssaloner ved, hvad øjenbrynens tatovering er, men oftere på specialiserede steder kan du se øjenbryn biotatuage tilbud, billedet af resultaterne ser ikke mindre attraktivt ud. Denne måde at rette øjenbrynens form på, samt give dem en mere mættet farve, har en række signifikante forskelle fra den klassiske tatoveringsprocedure, så populær blandt kvinder i alle aldre.

Fremgangsmåden med biotatuage øjenbryn henna

For det første bruges naturlig henna af en bred vifte af nuancer til biotatuage. For det andet påføres henna på overfladen af ​​epidermis uden penetration og brug af nåle. Og for det tredje vil sessionen afvige lidt fra den sædvanlige hårfarvning, kun et øjenbryn virker her som et arbejdsområde. Men som enhver ikke-invasiv procedure har biotatuazh en række funktioner og kontraindikationer.

Indhold:

Fordele og ulemper ved biotatuazha

Sammenlignet med anvendelsen af ​​en permanent tatovering har henna biotattoo af øjenbryn en række ekstraordinære fordele, som enhver mester vil meddele straks inden arbejdet påbegyndes. De positive punkter omfatter følgende punkter:

 • henna - råvarer med minimal risiko for allergi
 • øjenbryn får det mest naturlige og attraktive udseende;
 • du kan justere brow-farven i processen med henna henna;
 • rig farve til at skjule ar og ar;
 • visuelt reduceret ujævn hårvækst
 • kan holde op til 18 år
 • proceduren er smertefri og varer ikke mere end en time.

Der er meget få negative aspekter af henna øjenbryn browning, og de vedrører utilitaristiske ting, du skal vide, før du går til mesterens kontor:

 • Effektens varighed efter påføring af malingen må ikke overskride 30 dage;
 • Øjenbryn form korrigering er kun mulig, når der anvendes kemiske farvestoffer;
 • biotatuazhe ubrugelig med overdreven tør hud og tendens til at flakke.

Indikationer og kontraindikationer

Nøglen og kun indikationen for biotatuage er utilfredshed med ens eget øjenbryn. Dette kan være overdreven tyndhed af hår, naturlig belysning fra spidserne til rødderne og den ujævne fordeling af hårsækkene. Hertil kommer, at kvinder med allergi over for syntetisk farvestof ofte vender sig til biotatuage.

Hvad angår kontraindikationer af henna øjenbryn tatovering, kan man også sige om universaliteten af ​​teknikken, som er egnet til de fleste skønhedssalon kunder. I sjældne tilfælde er proceduren forbudt at gøre, især hvis følgende årsager er fundet:

 • allergi over for henna eller farvestoffer, der udgør blandingen;
 • hud overfølsomhed;
 • eventuelle inflammatoriske processer, herunder acne i øjenbrynsområdet
 • omfattende pigmentering omkring øjenbrynene, herunder aldersrelaterede ændringer og fregner;
 • eventuelle ridser, forbrændinger og hæmatomer omkring øjnene eller på superciliarybuerne.

Forberedelse af proceduren

Det første du skal gøre før du beslutter dig for at henna en biotatu øjenbryn er at passere en allergisk reaktionstest. Henna forårsager som regel ikke alvorlig irritation, men hvis den eksisterer, manifesterer den sig ikke på den mest upartiske måde - rødmen begynder om øjnene, huden får en ujævn "marmor" nuance, en scab og suppuration kan forekomme, hvis sammensætningen trænger dybt ind i porerne. For at undgå dette, og en test er nødvendig.

Du kan gøre det hjemme ved at købe henna hos nærmeste husstandskemikalieforretning, læs omhyggeligt instruktionerne til avl og brug, og anbring en lille mængde af stoffet på indersiden af ​​armen (helst på underarmen). Reaktionen kan ikke manifestere sig inden for 24-36 timer, men hvis kløe eller brænding er startet i løbet af denne tid, er der de mindste tegn på rødme, så henna skal straks vaskes af.

Hvis der ikke er nogen manifestationer af allergi, er tolerance for henna normalt, og øjenbrynens biotatuage kan udføres hurtigst muligt. Dagen før sessionen anbefales det at opgive brugen af ​​nat og dag cremer, ikke misbruge skygger, cremer og anden makeup. Du bør også afstå fra at bruge alkoholbaserede lotioner, sæber med stærk fugtighedsvirkende virkning og badesalte.

Når du tager vitaminkomplekser og lægemidler, som påvirker tilstanden af ​​huden, bør du i forvejen konsultere din læge om muligheden for biotatuazha øjenbryn.

Hvordan er biotatuazh

Før begyndelsen af ​​sessionen af ​​biotatuage øjenbryn med henna foretager mesteren en primær undersøgelse af hårets tilstand, deres vækstlinjer og ensartethed af løgene. Hvis utilfredshed er forbundet med øjenbrynets form, vil det blive foreslået at foretage en indledende korrektion ved brug af handelsmetoden. Øjenbrynet trækkes ud af ethvert improviseret værktøj, der begynder fra tråde, efterbehandling med specielt metal tilbehør.

Så snart modelleringen slutter, begynder scenen med at forberede øjenbryn til henna biotattoo. Til dette gøres flere lag rig creme på det øvre øjenlåg og øjenbrynene, hvilket ikke tillader maling at sprede og beskytte øjnene, der giver næring til huden, hvis den har en tendens til tørhed.

Mens cremen absorberes bestemmer mesteren sammen med klienten farven på farven for at farve øjenbrynene - om nødvendigt bruges to nuancer, der blandes sammen. Hvis det valgte mærke henna tager tid at forberede, skal du vente ca. 30-40 minutter, før blandingen er klar til påføring.

Før du fortsætter med farvning, påføres en kontur rundt om øjenbryn med en vaskbar kosmetisk blyant. Hvis mesteren har stor erfaring, så gør han uden en blyant og trækker konturerne af øjenbrynene med en speciel tynd børste, der dyppes direkte ind i henna. Til brede øjenbryn bruges en børste til at gøre farvelinjen helt glat.

Øjenbryn konturering

Derefter påføres henna direkte, bogstaveligt inden for få minutter, så øjenbrynene er dækket af en hærdende film, der varer fra 40 minutter til en time. Her vil det være vigtigt at undgå unødvendige efterligninger, hvilket kan forårsage maling pletter og ujævn fordeling af sammensætningen.

Hvis kunden ønsker det, tilsættes yderligere ingredienser til farvestoffet - for eksempel hårvækststimulerende tilsætningsstoffer. Hvert sådant lægemiddel har sine egne individuelle kontraindikationer, så det anbefales på forhånd at konsultere en specialist inden brug.

Så snart tiden er rigtig, vaskes hennaen af. Først vaskes det øverste lag af farvesammensætningen med en tør tampon, hvorefter øjenbrynene vaskes med en fugtig klud, hvorefter sessionen anses for afsluttet.

Hvordan pleje øjenbryn efter proceduren

På trods af alle tilsyneladende lethed, hurtighed og smertefrihed af proceduren er øjenbrynens biotatuage en teknik, der kræver særlig pleje i hele tiden, hvor farvningens virkning varer.

 • I de første 24 timer efter at have forladt kosmetologens kontor, skal øjenbrynene aldrig blive fugtet med vand - uabsorberede pletter af pigment kan lække og komme i øjnene og forårsage alvorlig irritation og forbrændinger i slimhinden.
 • Biotatuaz kræver regelmæssige fugtgivende øjenbryn med olie, fortrinsvis med en nærende og beriget sammensætning. Eksperter anbefaler brug af naturlig eukalyptusolie, mens blandingen omhyggeligt påføres.
 • I hele den tid, farvningseffekten holder, bør man afholde sig fra at bruge skrubber, alkoholholdige lotioner og ethvert middel, der irriterer de øvre lag af epidermis. Det er yderst ønskeligt at vaske sarte skum og flydende sæbe til følsom hud.
 • I løbet af måneden kan du ikke besøge badene, saunaerne, solariumerne og i lang tid at være i direkte sollys. Hvis du tager et bad, bør du undgå høje vandtemperaturer, samt fjerne brugen af ​​salt. Hvis det er muligt, brug solbriller med brede linser.
 • Du kan ikke trimme konturerne af øjenbrynene med en blyant til fuldstændig forsvinden af ​​resultatet.

Fugtgivende øjenbryn med olie

Hvor længe biotatuage

Der er ikke noget præcist svar på spørgsmålet om, hvor meget biotatuzh holder op, fordi resultatet af denne procedure helt afhænger af øjenbrynens vækst. Hvis hårene naturligvis genoprettes bogstaveligt for vores øjne, så vil hennaen påføres ikke længere end 5-10 dage. Hvis øjenbrynene vokser langsomt, så kan du beundre den lyse farve i en måned. Under alle omstændigheder kan den langsigtede effekt ikke kaldes.

Biotatuage Anmeldelser

Sammen med før og efter biotatuage af øjenbryn, er specialiserede steder og fora afsat til kosmetologi fulde af forskellige anmeldelser om proceduren. Hvis du tager de mest almindelige udtalelser, får du følgende konklusioner:

 • For mørk pandefarve fører ikke altid til det ønskede resultat. Virkningen ved første øjekast vil være usynlig overhovedet, eller det vil give hårene et fladt og unaturligt udseende.
 • I nogle tilfælde holder henna på øjenbryn ikke mere end 7-8 dage. Dette skyldes intensiteten af ​​restaureringen af ​​hårpigmentet, og den eneste måde at forlænge resultatet på er at anvende et syntetisk farvestof eller en klassisk tatovering.
 • I nogle tilfælde afstå fra at bruge sæbe vil ikke have 24 timer, men 2-3 dage.

Biotatuage priser

For alle interesserede i, hvor meget øjenbryn biotatu koster, er der gode nyheder - proceduren er relativt billig, og prisvariationen afhænger af skønhedssalens status og mesterens ambitioner. Det gennemsnitlige loft koster 1200 rubler.

Øjenbryn biotatuage: hvad det er og hvor meget det holder

Hvis du vil vide om øjenbrynens biatatuage, hvad det er og hvordan det udføres - vær opmærksom på det fremlagte materiale. Vi vil fortælle dig om alle nuancer af en populær kosmetisk procedure. Du vil være i stand til at danne et komplet billede af hende, samt forstå hvad der er forbundet med den hidtil usete spænding omkring hende.

Hvad er øjenbryn biotatuage?

Biotatuage er et betinget begreb, der ikke har noget at gøre med tatoveringen. Fremgangsmåden kaldes så på grund af den visuelle effekt, den skaber.

Malingen påføres direkte på huden uden at trænge ind i de dybere lag. Ingen skade på epidermis opstår. Faktisk er biotatuazh en simpel farve, men den adskiller sig fra farvenes sædvanlige sammensætning og form.

Til biotatuage øjenbryn anvendes henna-baseret maling. Dette er ikke den sammensætning, der bruges til hårfarvning. Afhængigt af slibemetoden og metoden til tørring af planten kan henna producere helt forskellige nuancer.

På paletten af ​​enhver fabrikant, der producerer produkter til biotatuage, er der som regel mindst fire toner - fra lysebrun til sort. Føreren, der vælger farven, styres af klientens lystype. Den mest naturlige effekt opnås ved at blande flere nuancer.

Hennafarvede øjenbryn ser naturligt ud. Det viser sig en rig tyk tone. Som følge af proceduren er ikke kun hårene pigmenteret, men også huden omkring dem, hvilket giver et mere varigt resultat.

Da henna er et helt naturligt middel, er det ikke skadeligt for huden og håret. Tværtimod, med sin hjælp kan du styrke pærerne og hurtigt vokse tykke, smukke øjenbryn.

Biotatuazh næsten ingen kontraindikationer. Det kan gøres, herunder gravide og ammende mødre. Men som noget naturligt middel kan henna forårsage allergier. Derfor er det i nærvær af visse tendenser anbefalet at foretage en allergitest før proceduren.

For at gøre dette skal du anvende lidt af sammensætningen på indersiden af ​​albuen, vent indtil den tørrer. Fjern og observer reaktionen i løbet af dagen. Hvis der i løbet af denne tid på applikationsstedet ikke er kløe og rødme, kan du sikkert udføre proceduren biotatuazha.

Hvordan er øjenbryn biotatuaza procedure

Masters anbefaler deres kunder at skrælle øjenbryn lige før proceduren, natten før. For at gøre dette kan du bruge en lille mængde af enhver ansigtsskrubbe. Peeling hjælper med at slippe af med døde hudpartikler og forberede det til opfattelsen af ​​pigment.

Når man besøger salonen afgør mesteren klientens lystype. Gør opmærksom på hårets farve både ved rødderne og på spidserne. Ser på den oprindelige farve og tykkelse af øjenbryn, tilstedeværelsen af ​​fluffy hår. Også tager hensyn til typen af ​​hud. Afhængig af en kombination af faktorer vælges en passende farvefarve eller blander flere toner (som regel 2-3).

Føreren renser klientens hud med en kosmetisk lotion eller micellært vand. Fjerner makeuprester og eventuelle urenheder, som er ophobet i løbet af dagen.

Ren hud skal være fedtet. For at gøre dette skal du bruge alkoholens sammensætning. Skiver eller servietter renses omhyggeligt med øjenbrynene langs hele længden.

Det følgende er fremgangsmåden til fremstilling af farvestoffet.

Producenter producerer tre typer af produkter:

 • dem der dampede kogende vand
 • Produkter, der kan fortyndes med koldt vand
 • flydende emulsioner, klar til brug.

Føreren udarbejder værktøjet i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Nogle gange før du påfører malingkontur øjenbryn kontur kosmetiske blyant. Det hele afhænger af en bestemt mesters stil. Nogle sætter farvestoffer uden markering, gentagelse af naturlige former.

Farvning er lavet af en skrå børste. Oftere anvendte produkter baseret på nylon med hårde hår. Dette værktøj er praktisk at justere formen og behandle hvert hår samtidigt.

Farvestoffet påføres i retning fra øjenbrynens kant til næsen. På de steder hvor håret mere farve opnås mere intens. Derfor er områder, hvor hårene er mindre, først trukket.

Malingen påføres i flere lag, normalt i 2-3. Piger med mørk hud og mørkt hår kan have brug for 4-5 applikationer. Jo flere lag, effekten vil være mere udtalt og vedholdende.

Hvert lag er alderen for at afslutte tørringen. Det tager som regel fra 10 til 15 minutter. Efter du kan anvende det næste lag.

Henna manifesteres kun i kontakt med vand. Hvis værktøjet allerede er tørt, vil det ikke give større effekt. Derfor giver det ingen mening at holde malingen i lang tid. Når den tørrer helt, kan den fjernes.

Farvestoffet er fjernet fugtede bomuldspuder, bevægelser i retning af hårvækst. Efter fjernelse af henna øjenbrynene koges omhyggeligt. Som pleje lys anvendes kosmetisk olie. Det fjerner følelsen af ​​tæthed i huden og i nogen tid holder farvestoffet i en aktiv tilstand, så skyggen får intensitet.

Henna øjenbryn biotatuage: fordele og ulemper

Overvej fordele og ulemper ved denne metode til øjenbrynformning kan kun sammenlignes med andre lignende procedurer. Så for eksempel er henna-farvning naturligvis ringere end almindelig tatoveringsmodstand. Malingen påføres kun på overfladen af ​​huden, så det er helt naturligt, at det hurtigt vaskes af.

Men det faktum, at farvestoffet ikke trænger ind i de dybere lag af epidermis, har sine fordele.

Biotatuazha-proceduren kan betragtes som sikrere. Der er næsten ingen risiko for infektion.

Desuden, hvis slutresultatet ikke er behageligt, er det meget nemmere at ordne det. Over tid forsvinder effekten helt.

Sammenlignet med enkel farvning har biotatuage ubestridelige fordele:

 • henna er et sparsomt farvestof, det ødelægger ikke hårene, men tværtimod styrker dem;
 • Naturligt farvestof på overfladen af ​​huden varer meget længere, hvis det sædvanlige farvestof vaskes allerede på den anden dag, kan henna være til stede som pigment i op til 5-7 dage;
 • På grund af farvning af hud og hår samtidig opnås en volumen effekt, som varer længere end ved anvendelse af øjenbryn med kemiske midler.

Naturligt farvestof har en anden struktur. Dette pulver, fortyndet i vand. Derfor ligger det noget anderledes, hvilket kræver visse færdigheder og evner fra mesteren. Derfor er biotatuazha-proceduren dyrere i saloner end simpel farvning. For nogle er denne forskel ikke signifikant, men nogen kan overveje det for manglen på en metode.

Hvor lang tid har biotatuaza effekten

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder. Det hele afhænger af en kombination af faktorer.

Effekt persistens påvirkes af:

 • kvaliteten af ​​det oprindelige produkt
 • type farvestof (det bemærkes, at farverne, der dampes med kogende vand, holder længere);
 • klientens hudtype: ethvert farvestof vaskes hurtigere af olieagtig hud, det holder længere for tørt;
 • Hårets tykkelse: pigmentet vaskes først af huden, så fra håret, jo tykkere øjenbrynene, jo længere bliver effekten mærkbar;
 • mængden af ​​fluffhår: fluffhår er tynde hår omkring hovedhårene, de holder også pigmentet, takket være dem er malingen beholdt på de steder, hvor der ikke er nogen hovedpærer.

I tilstedeværelsen af ​​bortskaffelsesfaktorer kan effekten vare op til 3 uger. Hvis klientens hud er ret olieagtig, og øjenbrynene selv ikke er tyk, kan resultatet af biotatuage falme betydeligt efter 10 dage.

Hvordan gemmer jeg biotatuzh længere?

Hvis det er næsten umuligt at påvirke resultatets maksimale modstand, er det inden for nogen klients magt at ødelægge effekten om få dage. At vandre salonen blev ikke en meningsløs procedure, det skal huskes, at henna er et farvestof, der vaskes af med vand. Jo oftere bliver øjenbrynene fugtede, jo hurtigere kommer effekten ned.

På den første dag er det generelt værd at nægte noget vand, især deparauriseringsprocedurer. Ingen grund til at besøge poolen, saunaen, dampbadet, ikke engang anbefales at gå til gymnastiksalen. Desuden vil ejeren af ​​de nye øjenbryn eksponere sig for lignende procedurer, jo hurtigere vil hun deltage i den nyfundne skønhed.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Biotatuazha-proceduren indebærer ikke nogen kompleks behandling. Her er det vigtigste at handle tvert imod, ingen skade. Brug mindre aggressiv makeup remover og lægge mindre øjenbryn i kontakt med vand.

Før vask natten over anbefales det at anvende en let kosmetisk olie, såsom fersken eller mandel. Det vil dække hud og hår med en tynd film og beskytte farvningen fra virkningerne af makeup remover.

Servicepriser i Rusland

Priserne for biotatuazh på tværs af Rusland varierer betydeligt afhængigt af regionen til regionen. For eksempel i små byer kan servicen opnås for 300-450 rubler. I samme pris kan være mesterens afgang hjemme.

Men i hovedstadsregionen og St. Petersborg vil henna øjenbryn forme i salonen koste 750-800 rubler.

Prisniveauet afhænger også af "star" -institutionen. I højklassesaloner vil topmasters udføre en lignende service for mindst 1000 rubler.

Biotatuazh derhjemme

En lignende effekt kan opnås uden at gå hjem. Der er specialbutikker, der sælger naturlige farvestoffer til øjenbryn. Hvis du har evnen til at anvende makeup, så virker proceduren ikke for tung.

På internettet er der mange video tutorials, hvorfra du kan samle information om, hvordan du laver en biotatuage af øjenbryn. Hvis du ved, hvordan man selvstændigt tilpasser formen og omhyggeligt anvender farvestoffet, så bliver du ikke nødt til at ty til salonservice.

Vælg det rigtige værktøj - en hård flad børste af høj kvalitet. Påfør maling fra kanten af ​​panden til bunden, grundigt sug hårene. Fjern straks overskydende henna fra huden, indtil det har dukket op. Dette kan gøres med en vatpind dyppet i vand.

Fjern tørret maling med våde bomuldspuder. Våd ikke dine øjenbryn i den første dag. Derudover skal du vaske dem med vand så sjældent som muligt, og dit hjem biotatuage vil glæde med dens virkning i lang tid.

Før og efter billeder

Virkningen af ​​biotatuazha meget tydeligt synlig på billedet. Det ses, at øjenbrynerne har opnået en klar korrekt form. Det ser ud til, at de er blevet tykkere. Udseendet får større udtryksevne.

Henna øjenbryn farvning er nu meget populær. Sådan opmærksomhed gives til proceduren af ​​en grund. Det kan betragtes som helt sikkert og miljøvenligt, da det bruger et naturligt farvestof. Han er ikke alene i stand til at give øjenbrynene en charmerende form, men også for at stimulere hårets vækst. Biotatuazh meget velegnet til dem, der søger at vokse tykke smukke øjenbryn.

Øjenbryn biotatuage: funktioner og teknik

For nylig nægter kvinder alle ikke-naturlige, foretrukne naturlighed. Så den sædvanlige tatovering blev erstattet af biotatuazh, som udføres i en helt anden teknik.

Hvad er det?

Biotatuazh er en farvning af øjenbryn ved hjælp af iransk henna. Med sin hjælp kan du ikke kun øge intensiteten af ​​hårfarve, men også helt ændre deres skygge, samt rette formen på øjenbrynene. Generelt er henna-farvning ikke meget forskellig fra den sædvanlige farvemaling, med undtagelse af formkorrektion. Malingen, i modsætning til henna, holder ikke godt på huden.

I det store og hele er det fælles mellem biotatuazhem og klassisk tatovering - navnet.

Også den effekt, der opnås efter farvning med henna, ligner tatoveringen. Teknologier anvendes helt anderledes. Hvis den klassiske tatovering tatovering maling er injiceret under huden, så når biotatuazh hud struktur ikke påvirkes overhovedet, er epidermis ikke skadet.

Biotatuage adskiller sig fra almindelig farve efter farve. Hvis der i det første tilfælde anvendes specialiserede malinger, så i den anden henna-baserede farvestof. Det behøver ikke at være henna i sin reneste form. Ikke desto mindre er naturens naturlige sammensætning bevaret.

Henna er lavet af lustonia busk blade. De tørres og knuses. Laustonia vokser i forskellige østlige lande såvel som i Afrika, i Indien. Det er vigtigt, at mesteren ved, hvor hans henna kommer fra, da prøverne ikke altid viser sig at være af høj kvalitet. De fleste bruger henna af iransk oprindelse, da farvestoffer fra Iran er resistente, ligger fladt og jævnt pletter hele overfladen.

Skygger kan være helt forskellige, lige fra lysebrun til sort. En bestemt farve afhænger af metoden til fremstilling af henna, om hvordan den blev knust og tørret. Man bør huske på, at de mest naturlige toner kan opnås ved at blande farvestoffer af flere nuancer. Masters har som regel kun fire grundlæggende farver.

Hvis proceduren blev udført korrekt, opnås den maksimale naturlige effekt. En læge kan ikke forstå, om dine øjenbryn er farvet eller det er deres naturlige farve. Takket være applikationen ikke kun på hårene, men også på huden, vil resultatet vare i lang tid. Samtidig vaskes henna af huden jævnt, samtidig med at hårene holder farvning i længere tid.

Henna-farvning anvendes dog ikke kun til æstetiske formål, men også til medicinske formål, da det har en gavnlig effekt på hårets vækst. Pærerne bliver stærkere og hårene tykkere og tykkere. Samtidig begynder hårene selv at skinne og blive velplejede.

Så hvis vi taler om forskellene i farvning med henna fra farvning med maling, kan vi skelne mellem følgende:

 • henna farvestof er helt naturligt;
 • efter biotatuage skinner hårene og ser generelt sundere ud;
 • der er ingen risiko for, at betændelse vil opstå, hvilket normalt skyldes almindelig maling;
 • biotatuazha omkostninger er lavere end ved maling med maling.

Det positive er, at du selv kan lave en biotatu øjenbryn hjemme, og effekten bliver ikke værre end efter salonproceduren.

Det samme gælder for korrektionen. Hvis du ønsker at forlænge effekten efter at have besøgt salonen, skal du købe høj kvalitet henna og derefter bare tynde dine øjenbryn som farvestoffet er vasket af.

Du kan ændre formularen umiddelbart efter proceduren, hvis det er nødvendigt. Du kan reducere eller øge farveintensiteten. I tilfælde af den klassiske permanente makeup er denne luksus ikke tilgængelig: korrigeringsproceduren kan udføres i mindst en måned, og der kan ikke opnås væsentlige ændringer. Også efter biotatuage vil der ikke være nogen "skorper", der er sædvanlige efter en permanent procedure. Du kan sole dig straks efter henna farvning dine pande.

Fordele og ulemper

Som enhver kosmetisk procedure har biotatuazh sine fordele og ulemper. Start med en behagelig en. Så fordelene ved øjenbryn biotatuage er som følger:

 • Dette er en helt sikker procedure. Da naturlige farvestoffer anvendes til farvning, er de meget mindre skadelige end kemikalier. Alt dette giver dig mulighed for at male pigernes øjenbryn af enhver alder, undtagen graviditet og ungdomsår. Og i virkeligheden, og i et andet tilfælde, er effekten af ​​proceduren umulig at forudsige, fordi den på grund af den ustabile hormonelle baggrund kan være både meget succesfuld og meget dårlig.
 • Ingen bivirkninger. Efter farvning med henna er der hverken skorper eller rødme, og under proceduren er der ingen smertefulde fornemmelser. I den henseende tager det ikke tid til at komme sig fra biotatuazha. Du kan straks solbade, våd dine øjenbryn med vand eller trække ud.
 • En stor palade af nuancer. Du kan altid vælge nøjagtigt den farve, der er nødvendig. Bemærk venligst, at hvis du har farvet hår, skal pandefarven være en tone mørkere end den største hårfarve for blondiner og to toner lysere til brunetter. Hvis du kun ønsker at uddybe farven lidt, så spørg mesteren om at blande dig henna, så farven passer til din naturlige. På hårene vil det se mørkere ud.
 • Muligheden for øjeblikkelig korrektion. Hvis proceduren blev udført, men resultatet ikke tilfredsstillede dig, kan du straks justere udseendet af øjenbrynene. Dette vedrører ikke kun formen, men også intensiteten af ​​farve og skygge. Hvis du ikke kan lide noget, kan du altid skrubbe malingen fra huden og "trække" øjenbrynene igen.

Hvis du har brug for at justere farven, kan mesteren simpelthen skrubbe øjenbrynene, blande farvestofferne og male igen.

 • Fordelene ved proceduren. Henna betragtes som et fremragende næringsstof ikke kun for hår på hovedet, men også for øjenbryn. Det styrker pærerne og nærer håret, hvilket gør dem skinnende, stigende tykkelse og mætning. Det anbefales at gøre biotatuage selv for dem, hvis øjenbryn er beskadiget (for eksempel hvis du plukker ud dine øjenbryn i lang tid, og så ønskede du at ændre deres form, men hårene vokser ikke nogle steder).
 • Æstetisk appel. Øjenbryn, malet med henna, ser naturligt og volumen ud, som ikke kan opnås med en klassisk permanent tatovering. På grund af at henna vaskes jævnt, har du ikke problemer med skaldede pletter og lyse pletter på øjenbrynene. Det skal dog tages i betragtning, at det naturlige farvestof på håret varer længere end på huden, så det anbefales at foretage en rettelse rettidigt.

Ulemperne ved denne metode er også ganske få:

 • Biotatuazh - en procedure, der varer en betydelig periode, så du skal være klar til at bruge 2-3 timer på det. Bortset fra det faktum, at mesteren har brug for at skabe øjenbrynens arkitektur og forberede dem til farvning, skal malingen selv holdes fra fyrre minutter til en time afhængigt af hvilken intensitet du vil have farven.
 • Effekten af ​​biotatuazh midlertidig og varer ikke meget lang tid, sammenlignet med permanent tatovering. Til beskyttelse af biotatuage må det siges, at henna holdes ikke mindre end almindelig maling og har mange flere nyttige egenskaber.
 • Øjenbryn biotatuzh skylles hurtigere af huden end hår. Dette er især vigtigt for dem, der har asymmetriske øjenbryn og mesteren måtte ændre deres form for at gøre dem ens. Desværre for at forhindre dette øjeblik vil det ikke fungere, og det eneste middel - rettidig korrektion.
 • For at bio-tatoveringen skal vare længere, skal den nøje overvåges. All pleje er dog begrænset til at anvende olie før sengetid. Dette fremmer hårene yderligere og gør dem stærkere. Denne procedure kan forsømmes, hvis det ikke er dit mål at bevare intensiteten af ​​farven, og du tværtimod vil have dine øjenbryn til at falme.
 • For at forhindre udvaskning og hurtigt tab af farve kan du ikke bruge skrubber, rige cremer, gå til bade og saunaer eller udsætte dit ansigt for det åbne solskin. Dette er ikke en obligatorisk anbefaling.

Helt enkelt accelererer hver af disse handlinger udvaskningen og fading af pigmentet.

Kontraindikationer

Som med ethvert naturligt middel er der kontraindikationer for henna. Heldigvis er de få. Biotatuazh - proceduren er mild, og der er ingen særlige begrænsninger for det.

allergi

Hvis du er naturligt tilbøjelig til allergiske reaktioner, især hud, så er der stor sandsynlighed for, at du vil være allergisk overfor henna. Da det påføres ansigtet - et af de mest følsomme områder, skal du først udføre en test for at finde ud af, om du tolererer dette naturlige farvestof godt eller ej.

Prøven skal udføres på armen, tættere på albuen. Det er nødvendigt at påføre henna på indersiden af ​​albuebøjningen på tynd hud med en overflod af vener. Du skal anvende et tykt lag. Derefter skal du vente til henna er helt tør, hvorefter sammensætningen fjernes forsigtigt fra huden. Vær opmærksom på, at du i intet tilfælde skal skrabe tør henna. Det er bedst at bruge en bomuldspude og micellært vand.

Øjenbryn biotatuage: træk, fordele, teknik

Al den retfærdige sexdrøm om smukke, udtryksfulde og voluminøse øjenbryn, men ikke alle beslutter om dyre og ret smertefulde metoder for øjenbrynskorrektion, herunder permanent makeup.

Som et alternativ til den moderne kosmetiske industri, der tilbyder ustabile kosmetiske blyanter og klassisk tatovering, tilbydes biotatuage - øjenbrynsmodellering ved hjælp af naturlig henna.

I denne artikel vil vi tale om, hvad denne teknik er, dens funktioner og fordele.

indhold

Hvad er forskellen mellem biotatu øjenbryn fra farvning?

Øjenbryn bio farvning er forskellig fra farvning:

 • brugen af ​​farvestoffer med en naturlig sammensætning
 • naturlig skygge og skinne af farvede hår;
 • ingen risiko for inflammatoriske reaktioner
 • mere overkommelige serviceomkostninger.

For nylig er tjenesten "biotatuage eyebrows 6d" blevet meget populær. På trods af navnernes lighed er disse procedurer fundamentalt forskellige fra hinanden til udførelse. 6d biotatuage, også kaldet microbladingproceduren i hårteknikken - tegner hår på pandebuerne ved at indføre pigment under huden med en tynd nål, og henna tatovering er farvningen af ​​hår og huden ved hjælp af skyggefjedring.

Fordele og ulemper biotatuazha

Biotatu øjenbryn henna forvandler selv de mest "problematiske" øjenbryn. Efter farvning med henna bliver hvide og farveløse pander lyse, mættede og naturlige glans, de fyldte huller fusionere med resten af ​​områderne, hvilket skaber effekten af ​​skyggefjedring. Som et resultat bliver øjenbrynene visuelt mere voluminøse og tykkere, og den rigtigt valgte farve giver dem en naturlig skygge.

Blandt de ofte stillede spørgsmål om design af øjenbryn med henna: Hvor meget holder resultatet, og hvor lang tid varer en procedure. Ifølge anmeldelser fra kunder, der bruger denne service i Brow-barer, varer effekten af ​​biotatuage op til en og en halv måned. Især på huden holder pigmentet op til 20 dage på hårene - 30-45 dage.

Godbidder

 • sundhedssikkerhed;
 • ingen bivirkninger;
 • vælge den rigtige skygge;
 • farvekorrektion under proceduren;
 • ernæring og befæstelse af hårstrukturen
 • naturlig farve;
 • bulk arkitektur.

ulemper

 • en lang proces med farvning (malingen skal holdes på øjenbrynene i op til en time);
 • midlertidig virkning i forhold til den sædvanlige tatovering;
 • farven på huden over tid bliver mindre mættet (på hårene forbliver det det samme);
 • forsigtig pleje er påkrævet efter farvning (øjenbryn inden sengetid skal behandles ved hjælp af olier);
 • Den negative virkning af kosmetik, vand og damp (besøger saunaen, badet, hyppig vask, ansigtsvasking reducerer pigmentets stabilitet og lyser tonen);
 • proceduren skal ske 2-3 uger før ferien, da eksponering for solen fremskynder misfarvningen.

Henna biotatu øjenbryn er ikke egnet til mennesker, der af en eller anden grund ikke har øjenbryn eller hvis der ikke er noget hår i visse områder af øjenbrynene. I dette tilfælde kan du genskabe øjenbrynene med hårmetoden 6d.

Kontraindikationer

Biotatuazh betragtes som en af ​​de mest gunstige æstetiske kosmetiske procedurer, men det har også sine fordele og ulemper.

Proceduren er kontraindiceret i tilfælde af:

 • individuel intolerance over for komponenterne i henna (dette kan bestemmes ved at lave en foreløbig testfarvning på albuens indvendige skæl);
 • åbne sår, udskæringer eller friske ridser.

Gravide og ammende babyer må gøre tatovering med øjenbryn med henna, hvis moderen ikke har en allergisk reaktion på farvestoffet. Læger advarer imidlertid om, at reaktionen på henna-farvning under graviditet som følge af ændringer i hormonniveauer kan være uforudsigelig (helt forskellig farve, ujævn farvning osv.).

Kan jeg selv udføre proceduren?

Øjenbryn biotatuage med henna er en af ​​de enkleste metoder til øjenbryn farvning, der kan gøres hjemme. I dette tilfælde risikerer du i stedet for det forventede resultat at få for tykke eller for tynde, formløse, ujævnt farvede øjenbryn. I salonen vil mesteren udføre denne procedure på et fagligt niveau.

Ved brug af kosmetik vil han omhyggeligt forberede det område, der skal behandles, fortyndet hennapulver i de rigtige proportioner, således at blandingen ikke smuldrer, når den påføres på pandebuerne eller tværtimod ikke spredes, danner de korrekte konturer af pandebuerne og holder tiden i overensstemmelse med farveteknikken. Kun i dette tilfælde er du garanteret et fremragende resultat.

Måske er du interesseret i spørgsmålet: biotatuazh - gør det ondt eller ej? Vi svarer: hele proceduren er helt smertefri og giver mesteren mulighed for at udføre det både i salonen og hjemme.

Hvordan øjenbryn biotatuage: stadier

Øjenbryn biotatuage omfatter tre hovedfaser: forberedelse, farve, modellering.

Trin I. Fremstilling

Ved hjælp af kosmetik vil mesteren forsigtigt fjerne rester af dekorative kosmetik og gade støv, affedt huden og bruge en blød skrubbe til at rense områderne af pandebuer fra døde celler. Desuden vil han udpege formen og konturerne på pandebuerne, som vil blive brugt til farvning.

Trin II. farve

Specialisten vil anvende den forberedte hennaopløsning til øjenbrynene i henhold til følgende skema: begyndelsen af ​​øjenbryn - midten (bøjningspunkt) - tip Uregelmæssighederne i konturerne fjerner han samtidig en våd klud, der danner den samme form for begge øjenbryn.

Malingen er alderen på ansigtet i 30-40 minutter, hvorefter mesteren forsigtigt fjerner rester af vand i flere trin og tørre øjenbrynene af med en bomuldspinne dyppet i oliven- eller mandelolie.

Trin III. modellering

Specialisten vil rette de malede øjenbryn ved at fjerne overskydende og fremspringende hår med pincet eller kosmetisk gevind.

Henna farvepaletten er repræsenteret af flere farver, fra lyse til mørke toner. For at matche øjenbrynene med dit udseende, bør farven vælges under de naturlige farver i hår og hud.

Blondiner er bedst egnede brune toner med en let rødlig tinge. Hvis du er brun, skal dine øjenbryn være halvt lysere eller mørkere end naturligt. Brændende brunetter bør stoppe valget på paletten fra mørkebrun til farven på ravnens vinge. For kvinder over 40 er det bedre at bruge en palette af lette chokolade nuancer, da mørke øjne visuelt bliver gamle.

Her er nogle billeder før og efter det tydeligt demonstrere resultatet af proceduren.

Denne video viser hvordan man laver øjenbryn biatatuzh i salonen.

Mange er interesserede i spørgsmålet: Hvor meget er proceduren i en almindelig skønhedssalon, og hvor længe? Svaret er: proceduren tager cirka en time, hvorefter du straks kan vende tilbage til din normale tidsplan.

Pas efter proceduren

Biotatuage vil tjene dig længe nok, hvis du tager hånd om plejen af ​​dine øjenbryn.

Grundlæggende regler for pleje:

 • De første 24 timer efter farvning øjenbryn kan ikke fugtes med vand;
 • Det anbefales ikke at bruge skrubber, skræl, tonik i området med buebuer;
 • lotioner, cremer, der fortrinsvis påføres huden, omgå øjenbrynene;
 • tørhed og tæthed i huden er bedre at eliminere med en vatpind dyppet i oliven, mandel eller anden olie;
 • i et solarium skal øjenbrynene være dækket med klistermærker, så henna ikke ændrer skyggen.

Hvor ofte kan du lave biotatuazh

Der er ingen tidsbegrænsning på den gentagne procedure. Biotatuzh udføres som regel en eller to gange om måneden, men hvis du bemærker, at malingen begyndte at blive blek tidligere, kan du sikkert tilmelde dig en specialist.

Det er værd at bemærke, at ud over det æstetiske udseende, vil en regelmæssig procedure styrke hårsækkene, fremskynde væksten af ​​nye og give øjenbrynene et sundt udseende.

Kompatibilitet med andre procedurer

I modsætning til konventionelt farvestof, der kun maler håret, maler henna både hår og hud, hvilket skaber en skyggende virkning med skygger og giver dig samtidig mulighed for at konstruere en klar grafisk pandebue.

Biotatu øjenbryn kan gøres på tatoveringen. På grund af sin egenskab, der skal fastgøres på hudoverfladen, vil henna perfekt male over det gamle falmede mønster og dine øjenbryn vil se attraktivt igen. Du kan kombinere det med proceduren for tatovering af læber og øjenlåg.

Det anbefales ikke at gøre biotatuage på øjenbryn, der tidligere er malet med kemiske farvestoffer, fordi henna har fået en reaktion med de oxiderende farvestofkomponenter, kan henna farve øjenbrynene i marshgrøn, rød farve og hår kan begynde at falde ud.

I dette tilfælde anbefaler eksperter at vente, indtil farvestoffet er helt vasket, og kun derefter udføres biotatuageproceduren.

Biotatuazh er en populær skønhedsprocedure, der giver dig mulighed for nemt og smertefrit at rydde dine øjenbryn, samtidig med at du styrker og helbreder dem. For dem der bryr sig om deres skønhed og sundhed på samme tid, er henna farvning af øjenbryn den gyldne middel mellem daglig konturering med blyant og permanent makeup.

Hvad synes du om denne teknik? Og hvad synes du er bedre: farvning, biotatuazh, permanent farvning eller øjenbryn extensions og hvorfor? Vi sætter pris på dine kommentarer på denne artikel.

Hvis du beslutter at farve dine øjenbryn med henna fra en professionel, skal du blot bruge vores katalog, det indeholder eksperter fra Krivoy Rog, Zaporizhia, Vinnitsa og mange andre byer i Ukraine.

Gennemgang af de bedste bedste elektriske barbermaskiner Braun (2018)

Hvordan slippe af med benhår hjemme: de mest effektive metoder