Henna biotattoo øjenbryn derhjemme (39 billeder) - alt hvad du behøver at vide om proceduren

I modsætning til de klassiske salon korrektion metoder, biotatuzz øjenbryn derhjemme er en simpel farve af deres henna. Det indebærer ikke en krænkelse af hudens integritet, forårsager ikke allergiske og inflammatoriske processer, så det kan gøres uafhængigt. Sådan gøres det korrekt, vil vi fortælle i denne artikel.

Henna øjenbryn farvning

Fordele ved fremgangsmåden

Ud over fordelene ved enhver kosmetisk procedure er der nogle ulemper. Hvis vi snakker om tatovering øjenbryn med henna derhjemme, så har han kun en væsentlig ulempe: ustabiliteten af ​​resultatet. Effekten varer i 2-3 uger, hvorefter farvestoffet vaskes jævnt ud af huden og håret, og efter en måned kræves følgende farvning.

Til sammenligning: Tatovering af øjenbrynene ved hårmetoden hos en bevist mester i salonen vil afhjælpe behovet for korrektion i mindst seks måneder eller mere. Men det er en temmelig smertefuld og dyr procedure.

Fordelene ved den beskrevne metode er mange:

 • Henna er et naturligt vegetabilsk farvestof, ufarligt for hudens sundhed og tilstand. Tilfælde af øjenbryn henna allergi er yderst sjældne.
 • Udover farvning har den også helbredende egenskaber, styrke og helbredende hår.
 • Fremgangsmåden i sig selv kræver ikke piercing huden og indførelsen af ​​farvestoffet i epidermislaget, derfor ledsages det ikke af smertefulde fornemmelser og komplikationer i form af irritation og betændelse.
 • Prisen på grøntsagspulver eller færdigfarvet farvestof fra henna sammenlignet med prisen på professionel tatovering er simpelthen ikke værd at være opmærksom på.
 • Og selv ustabiliteten af ​​resultatet af farvning kan betragtes som en dyd, da det giver dig mulighed for ofte at eksperimentere med øjenbrynens form og farve.

Henna øjenbryn farvning teknologi

Før vi fortæller, hvordan vi gør en tatovering af øjenbryn derhjemme, vil vi give nogle vigtige tips om valg af henna. I butikker og apoteker kan findes og færdige produkter, og knuste råmaterialer, hvorfra malingen fremstilles uafhængigt.

Klar pasta har forskellige nuancer

Du bør vide, at indiske henna giver røde nuancer, og hvis de absolut ikke passer dig, er det bedre at erhverve en mørkere iransk henna.

Du kan justere farven ved at tilføje til farvestoffet andre naturlige ingredienser:

 • basmu;
 • malet kaffe;
 • stærk sort te osv.

Rådet. Før du laver tatovering øjenbryn hjemme, eksperimentere med farve. Brunetter passer til mørkebrune og sorte nuancer, til brunehårede kvinder - chokolade og til blondiner - grå. Farve øjenbryn og hår bør ikke være radikalt anderledes.

Resultatet af øjenbryn henna farvning

Sådan laver du pasta

Klargør farvestoffet i forvejen, mindst en dag før proceduren, så han kan infuse. På pakken er der en madlavningsinstruktion, du kan handle i henhold til disse anbefalinger. Men hvis du vil have effekten længere, anbefaler vi at du bruger følgende opskrift:

Ingredienser til fremstilling af farvestofpasta

Forberedelse til farvning

Umiddelbart, før du laver tatovering øjenbryn i hjemmet, skal du forberede dem til proceduren. nemlig:

 • at udføre overfladisk skrælning af ansigtet ved hjælp af skrubber;
 • bestemme formen og træk de ekstra hår
 • affedt farvningsområdet med alkohol eller specielle præparater, og smør området rundt med en tyk fløde for ikke at plette huden ved et uheld.

Rådet. Det er bedst at markere den ønskede form med en hvid blyant for at sikre, at øjenbrynene er symmetriske og ikke at gå ud over grænsen, når man maler.

En anden måde er at lave stencils på forhånd.

Det er fortsat at forberede en børste, bomuldsstynder og servietter, små strimler af cellofan, brug handsker - og du kan begynde at male øjenbrynene med dine egne hænder.

udførelse

Det er på tide at fortælle, hvordan man laver henna biotatu øjenbryn hjemme efter reglerne. Sidde foran spejlet, så ingen skygge falder over dit ansigt.

Det er bedst at udføre proceduren i dagslys:

 • bland pastaen godt
 • dypp en børste i det og begynd at "trække" øjenbrynene. For at gøre dem af samme form, skifte skiftevis: Først farve tippet af et øjenbryn, så den anden. Fjern straks overskydende vand fugtet med en bomuldsstynge. Mal derefter over de centrale dele, og efter dem - øjenbrynens hoveder;
 • Sørg for, at pastalaget til venstre og til højre er af samme tykkelse (jo tykkere det er, jo rigere farven bliver);
 • For at gøre øjenbrynens tatovering hjemme ser vedvarende, luk de malede områder med cellofanestrimler - maling fungerer bedre i varme;
 • hold pastaen i ca. en time, og fjern den derefter med et serviet eller en bomuldsstynde dyppet i koldt vand;
 • børste farvede øjenbryn med kosmetisk olie for at forhindre tør hud.

Billeder før, under og efter farvning

Resultatet vil være omtrent det samme som det sker, hvis du gør en tatovering af øjenbrynene ved hjælp af skyggemetoden, da ikke kun hårene er farvede, men også huden under dem. Men effekten varer kun i en måned.

Hvis vi mener, at proceduren tager lidt tid og koster næsten ingenting, så er det godt, for næste gang kan du rette op på den uheldige farve eller form, som ikke er så let at gøre efter permanent makeup.

Sådan plejer du malede øjenbryn

Ingen særlig pleje efter farvning er påkrævet.

Men hvis du vil have farven til at blive mættet længere, anbefaler vi at du følger disse regler:

 1. I de første dage efter proceduren skal du ikke besøge badet, saunaen og solariumet. Forsøg at forhindre direkte sollys i at nå øjenbrynene, og når du vasker, må du ikke bruge sæbe og andre rengøringsmidler og ikke gnide huden.
 2. I løbet af de første 4-5 dage skal du ikke skrælle, brug ikke cremer, lotioner og andre kosmetik i øjenbrynsområdet.
 3. Smør hårene med varm klud, mandel, linfrø eller olivenolie, efter en time at fjerne det med en serviet.

Påfør olien med en tynd børste.

Og omvendt: Hvis du ikke kunne lide resultatet af farvning, skal peeling, sæbe, tonik og fede cremer hjælpe dig med at slippe af med biotatuage hurtigere for at rette op på det.

konklusion

Nu ved du, hvordan du laver øjenbrynens biatatuktion hjemme, og du kan redde dig selv fra daglig og give dem det ønskede udseende ved farvning med mascara eller skygger. Hvis noget forbliver uklart, se videoen i denne artikel og still spørgsmål i kommentarerne - vi hjælper gerne!

Henna øjenbryn farvning (biotatuazh)

Ordet "tatovering" skræmmer dig, men skal du spilde din tid til at male øjenbrynene med maling eller give dem en smuk form og farve hver dag? Derefter være opmærksom på biotatuazh ved hjælp af iransk henna.

Hovedprocessen er at give øjenbryn formen og den rige farve for at gøre udseendet og ansigtet som helhed mere ekspressivt. Biotatuazh - absolut smerteligt og næsten harmløst alternativ til permanent tatovering.

indhold

Hvorfor netop henna? Dette er et miljøvenligt materiale, der ikke indeholder aktive stoffer, og har derfor næsten ingen virkning på hud og hår.

Du skal ikke bekymre dig om det faktum, at øjenbrynene som følge af farvning vil have en rødlig tone: Henna-paletten er enorm. Det kan være aske gråt, lysebrunt, kastanjebrunt, brun, trækul sort eller enhver anden farve, der mest naturligt passer til din ydre farvetype.

ydeevne teknik

Forberedelse til proceduren er meget enkel: Du skal gøre en let peeling eller ansigtsskrubbe for at exfoliere død hud og lade mønsteret ligge fladt. Så skal øjenbrynene affedre.

Men hvis du skal gøre denne procedure med en specialist i salonen, behøver du ikke forberede dig selv - mesteren vil gøre det bedre ved brug af specialværktøjer.

Biotatu udført ved hjælp af følgende teknologi:

 1. Guiden modellerer og skaber den perfekte øjenbryn linje for proportionerne af dit ansigt;
 2. Henna anvender mønstret tydeligt langs øjenbrynets kontur til huden;
 3. Korrigerer linjer og tegning, hvis det er nødvendigt
 4. Gennemfører konsultation om pleje af malede øjenbryn.

Persistens biotatuazha

Normalt holder biotatuzh cirka 3-5 uger. Det hele afhænger af din hud evne til at forny og delikatessen af ​​daglig pleje.

 • Hvis du ofte bruger aggressive scrubs og peelings, involveres i et varmt bad og et bad, så skal du dele med smukke øjenbryn kort efter henna farvning og i den nærmeste fremtid gå tilbage til en korrektion;
 • Hvis du behandler kanterne fint og forsigtigt, vil du kunne nyde deres smukke udseende i op til 5 uger;
 • Lige vigtigt for stabiliteten af ​​permanent makeup med henna er stedet hvor du gjorde det. Specialist i salonen ved hjælp af forskellige professionelle tricks og know-how vil skabe en mere holdbar kontur tegning og øjenbryn former.

Pas efter proceduren

 1. Dag efter påføring biotatuazha ikke drenge dine øjenbryn, så farven er fast og endda "satte sig" på huden.
 2. Prøv ikke at bruge skrubber og skræl i øjenbrynene - de fjerner det øverste lag af maling.
 3. Brug ikke ansigtscreme i området med biotatuazha. Du kan forsigtigt passe på dit ansigt i dette område med mandel eller sesamolie i minimale mængder.
 4. Du bør ikke besøge saunaen og solariumet, da den varme og damp eksponeringen også bidrager til hurtig fjernelse af henna pigment.

Kontraindikationer

Hvis du er tilbøjelig til allergiske udslæt, skal du kontrollere henna-reaktionen før proceduren. Hvis henna efter en sådan test ikke giver dig en allergisk reaktion, kan du sikkert gå videre til farvning.

Det er også vigtigt at forstå, at en allergisk reaktion måske ikke vises umiddelbart, men efter et stykke tid i form af et lille rødt udslæt på øjenbrynens hud. Vær opmærksom og kontakt en bevist mester makeup artist.

Hvad angår resten, hvis du har sund hud uden udslæt, koger og sår, så kan du sikkert udføre biotattoo med henna. Til forskel fra andre malinger påvirker henna ikke hormonerne, og proceduren forårsager ikke stress og smerte.

Farvning og korrektion af øjenbryn med henna derhjemme

Du kan købe færdiglavet sammensætning til tegning henna i et rør i butikken af ​​professionelle værktøjer til skønhedssaloner.

 • Før du udfører proceduren for hjemfarvning og henna korrektion af øjenbryn, skal du forberede huden ved hjælp af peeling eller krat, der allerede er kendt for os;
 • Grad huden i applikationsområdet. Du kan bruge et specielt værktøj, egnet chrolhexidin eller almindelig alkoholbaseret tonic;
 • Opret den nødvendige formular, træk alt unødvendigt ud og cirkuler det krævede område med en konturpenne med en kontrastfarve (du kan bruge hvid - du kan tydeligt se det, og du vil ikke forlade konturen);
 • Opløs henna med en lille mængde varmt vand, du kan tilføje nogle usma olie. Det hjælper med at styrke øjenbrynens hår;
 • Påfør henna på begge øjenbryn på samme tid: Mal først halen med den ene og den anden. Fyld derefter midten af ​​begge og kun i slutningen - den bredeste del af øjenbryn nær næsen;
 • Hold henna på øjenbryn i 20 til 40 minutter. Hun har en ret lang proces med at "afsløre" og fastsætte farven, så jo længere du holder den, jo mørkere og rigere bliver farven ud.
 • Den tørrede pasta fjernes med en særlig øjenbrynbørste eller med en våd bomuldspude, indtil pastaen er helt fjernet fra øjenbrynene.
 • Sikre øjenbryn med gel eller øjenbryn voks.

Sådan fjerner du biotatuazh

Baseret på begrænsningerne i pleje af biotatuazh er det klart, at med aktiv brug af skrubber, cremer, besøg på badet og saunaen biotatuzh lang vil ikke vare.

Hvis du af en eller anden grund ikke kunne lide mesterens arbejde, så straks efter proceduren kan du vaske det af ved hjælp af drueolie eller olivenolie.

Næste morgen, mest sandsynligt, vil du vågne op uden det mindste antydning af farvede øjenbryn. Hvis du med succes har bestået en biotatuage i en uge, og så pludselig besluttede at han ikke kunne lide dig, er proceduren for at slippe af med ham: gå til saunaen.

Efter at huden er nok til at dampe ud, skal du lave en delikat ansigtsskrælning, herunder øjenbrynene. Efter badet, brug den sædvanlige fugtighedscreme til ansigtet.

Hvis det efter det første besøg i saunaen og afskalningen ikke er muligt at fjerne henna helt efter et par dage, gentag proceduren, og der vil ikke være noget spor af hennafarvning.

Hvis du har søgt efter en naturlig metode til at gøre øjenbrynene perfekt smukke og velplejede uden daglige danser med en kosmetikpose ved spejlet eller en langsigtet tatovering, så er biotatuage og henna-korrektion for øjenbryn bare en gave til dig.

Fordele og teknologi af biotatuazha

Er din øjenbryn form langt fra perfekt? Er du træt af at bruge tid på daglig sminke? Henna biotatuage øjenbryn - dette er den procedure, der vil gøre dig smuk og velplejet med næsten ingen indsats!

Hvad er det?

Biotatuazh - hvad er det? Dette er en af ​​de typer af vedvarende farvning af øjenbryn med specielle farvestoffer skabt på basis af naturlig henna. I modsætning til permanent makeup, hvor pigmentet trænger ind i de epidermis dybe lag, anvendes maling i biotatuage kun på huden. På grund af dette er proceduren helt sikker og smertefri. Og resultatet af arbejdet kan vurderes med det samme.

Afhængig af typen af ​​hår og den valgte skygge tager en session 40-60 minutter. Hvor meget effekt er nok? Med passende pleje varer biotatuage omkring 4-5 uger. Hvis du begynder at besøge badet aktivt og fortsætter med at vaske med aggressivt skum / gel, bliver perioden halveret, hvorefter øjenbrynene skal justeres.

Henna øjenbryn farvning teknik udføres ved hjælp af to forskellige metoder:

 • Skyggefjedring - giver en grundig fjerning af maling (som når man maler med skygger eller blyant).
 • Hår til hår - består i at anvende fine streger af forskellig længde, efterligner effekten af ​​naturlige øjenbryn, giver dem det ønskede volumen, tykkelse og bredde.

Tip! At lave øjenbryn med henna er ikke kun tilgængelig i salonen, men også hjemme. Erfaring er imidlertid nødvendig her! Hvis du aldrig har farvet dine øjenbryn selv med almindelig maling, er det bedre at kontakte salonen. Hertil kommer, at sammensætningen af ​​henna har en granulær konsistens, hvilket i høj grad komplicerer dets anvendelse.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Øjenbryn biotatuage har både fordele og ulemper. Overvej alle mulighederne.

 • Sikkerhed sikret ved brug af naturlige materialer og fravær af punkteringer. Dette er den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion. Af denne grund kan det udføres under graviditet og under amning;
 • Varige resultater. Hvor lang tid holder henna på øjenbrynene? Som du allerede har forstået, forbliver farven lys og mættet meget længere end med andre farvestoffer;
 • Acceptabel pris er en anden vigtig faktor;
 • Evnen til at ændre formen af ​​asymmetriske eller for smalle buer. Du kan trygt eksperimentere med hvert besøg til mesteren, fordi sporene i det sidste maleri vil være helt usynlige;
 • Rigtig udseende. På grund af den klart spores kontur, vil de voksende hår ikke være tydelige. Dette giver dig mulighed for at ændre formen på øjenbrynene (tykkelse og bredde);
 • Tillader dig at skjule fejl - ar, ar, skaldede pletter mv.
 • Positive effekt. Henna beskadiger ikke kun øjenbryns fine hår, men gør dem også stærkere.
 • Spar tid. Maleri vil spare dig for det daglige behov for at bruge en skygge og en blyant;
 • Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du vaske det af med et af hjemmet - citronsyre, citronsaft, hydrogenperoxid eller vaskesæbe. I ekstreme tilfælde kan du vente et stykke tid, indtil pigmentet går væk i sig selv, eller du kan bare bryde omsorgsreglerne;
 • Hypoallergenic - urtekomponent forårsager sjældent rødme og udslæt. For igen at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du foretage en foreløbig test. For at gøre dette anbringes en lille mængde af sammensætningen på bøjningen af ​​albuen eller på indersiden af ​​håndleddet og vent i 15 minutter. Hvis der i denne periode ikke var nogen problemer i den behandlede zone, fortsæt du sikkert
 • Bred farvepalet. I modsætning til folkelig tro er henna ikke kun rød, men også brun. Alle paletter af lyse og mørke toner er tilgængelige for dig.
 • Behovet for pleje - rigtigt og konstant. Hvis dette ikke er gjort, vil pigmentet afvaskes hurtigere;
 • Forbuddet mod adgang til sauna, bad, pool og hav. Ignorerer denne betingelse, du smider bare penge væk.
 • Varighed af maleri. Hvis almindelig maling holdes i 15 minutter, så med biotatuage tager det mindst en time. Det er svært for mange at sidde!

At kende alle fordele og ulemper ved denne procedure, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg! Du kan også hjælpe disse billeder før og efter.

Tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og farve dine øjenbryn med henna selv:

Materialer der er nødvendige til farvning

Hvad har du brug for til biotatuazha? For proceduren skal du bruge følgende materialer:

 • Certificeret henna pulver;
 • Ikke-metallisk kapacitet i hvid farve - det giver dig mulighed for bedre at navigere i at opnå den ønskede skygge;
 • Træpind;
 • Pensel til anvendelse;
 • krat;
 • Cellofan stykker;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Hvid kosmetisk blyant;
 • Varmt vand
 • Salicylalkohol eller et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel;
 • Olie - kosmetisk (ricinus, mandel, fersken, sesam) eller grøntsag (olivenolie, solsikke).

Hvordan ser proceduren ud?

Hvordan har biotatuzh øjenbryn? Hvis du vil udføre det hjemme, skal du følge disse instruktioner:

 • Rens huden med en skrubbe - den åbner porerne og fjerner snavs fra dem. Henna vil vare længere, og det vil ligge jævnt.
 • Fjern sminke med crema, gel eller fløde.
 • Tør øjenbrynsområdet med enhver alkoholkrem eller desinfektionsmiddel - de beskytter huden.
 • Vælg formen på de øjenbryn, der passer dig, og træk den med en hvid kosmetisk blyant.
 • Alle overskydende hår skal fjernes med pincet.
 • Vælg den ønskede farve og forbered sammensætningen. For at gøre dette blandes hennapulver med en lille mængde vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være tyk nok - ikke strømme over ansigtet og forblive på øjenbrynene.
 • Brug en tynd børste på henna på øjenbrynene uden at gå ud over "skitsen", der er skitseret med en blyant. Hjælp dig med en vatpind eller en ren vatpind. Husk, linjerne skal være klare, og formen på øjenbrynene - det samme.
 • Dæk de malede områder med stykker af cellofan.
 • Vent til den rigtige tid. For en rig mørk farve vil det tage cirka en time, for en lysere nuance - op til 40 minutter.
 • Fjern de resterende henna med en svamp gennemblødt i varmt vand. Dette bør gøres langs linjen for hårvækst.
 • Hvis du vil have en rig mørk farve, tilbringer korrektionen af ​​øjenbryn med henna - påfør et andet lag maling og vent yderligere 10 minutter.
 • For at konsolidere effekten smør øjenbrynene med enhver olie.

Det er vigtigt! Bio permanente øjenbryn kan ikke udføres med individuel intolerance over bestanddelene i sammensætningen og forekomsten af ​​revner eller nedskæringer på huden. Indtræden af ​​henna i et åbent sår kan forårsage ubehag. I dette tilfælde skal proceduren udskydes, indtil epidermis er helt helet.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Når du udfører øjenbryn biotatuage med henna, er det meget vigtigt at vælge den rigtige farvefarve. Det skal matche hårets tone. Enig, sorte øjenbryn i kombination med lys krøller vil se latterligt ud. Og de lyse snor af buer vil bestemt ikke udsmykke en brunette eller en brunhåret kvinde. For ikke at forveksle med valget, brug vores tips:

 • Kastanje - henna + basma (3: 1);
 • Chokolade - henna (1 tsk) + infusion af valnødblade;
 • Sort - henna + basma (1: 1);
 • Mahogany nuance - henna + kakao (3 tsk.) + Varmt vand;
 • Kastanje med en rød undertone - henna + kaffe (1: 1).

Lysebrune eller brune-røde øjenbryn anbefales til ejere af et retfærdigt hår. Brownies kan vælge mellem nuancer lidt lysere eller lidt mørkere end den naturlige farve af trådene. Det er ikke nødvendigt at male øjenbrynene i tone - de vil simpelthen fusionere med håret og gå tabt i ansigtet. Hvad angår brunetter passer hele paletten fra mørkebrun til sort perfekt til dem.

Det er vigtigt! Hvis det ser ud til dig, at øjenbrynene viste sig for at være for lyse, skal du ikke skynde dig for panik - om 2-3 dage vil hennaens farve blive lidt kedelig og blive mere naturlig.

Hvordan forlænges effekten?

Hvor længe varer henna? Det afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​det udførte arbejde, sammensætningens varighed og den egentlige pleje, men også om hudtype. For eksempel varer pigmentet på tør hud op til 4-5 uger, mens den er på fedtet hud - kun op til 2,5. For at udvide disse vilkår skal du udføre henna øjenbryn farve fra gode mestere. Selvfølgelig kan du prøve at gentage det selv, men alle subtiliteter og nuancer af denne procedure er kun kendt for brovist. Den anden vigtige betingelse er brugen af ​​professionel henna. Til farve har du brug for et særligt brunt pulver. Henna for hår passer ikke - det giver en rød farve. Og den sidste - så farvningen var stabil, forbered øjenbrynsområdet. For at gøre dette skal du på dagen for maleriet rense huden med en skrubbe (butik eller hjemme).

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha?

For at sikre øjenbrynens ordentlig pleje skal du høre råd fra eksperter:

 • Umiddelbart efter proceduren (24 timer) må du ikke vågte dine øjenbryn med vand;
 • Under vask med aggressive tonikere skal geler, lotioner og skrubber være forsigtige med, at de ikke falder på det malede område;
 • Flere gange om ugen anbringes en nærende maske voks, linolie og vaselin, taget i lige store mængder. Hvor længe skal du holde hende? 10 minutter er nok;
 • Afvise brugen af ​​øjenbryn kosmetik;
 • Om morgenen og inden du går i seng, smør hårene med enhver olie, du kan bruge - solsikke, oliven, ricinus osv. Det er mere bekvemt at påføre det med en tynd børste eller børste fra slagtekroppen;
 • Men fra fedtfløde og sminkefjerner skal du give op - de beskadiger pigmentet.

At vide, hvordan man plejer øjenbryn efter hennafarvning, vil du være i stand til at opretholde lysstyrken af ​​pigmentet i lang tid.
Nu ved du, hvordan du laver et biotatu øjenbryn, og du kan selv prøve denne vidunderlige teknik.

Se også: Sådan laver du øjenbryn biatatuktion korrekt med henna (video)

Øjenbryn biotatuage: hvad det er og hvor meget det holder

Hvis du vil vide om øjenbrynens biatatuage, hvad det er og hvordan det udføres - vær opmærksom på det fremlagte materiale. Vi vil fortælle dig om alle nuancer af en populær kosmetisk procedure. Du vil være i stand til at danne et komplet billede af hende, samt forstå hvad der er forbundet med den hidtil usete spænding omkring hende.

Hvad er øjenbryn biotatuage?

Biotatuage er et betinget begreb, der ikke har noget at gøre med tatoveringen. Fremgangsmåden kaldes så på grund af den visuelle effekt, den skaber.

Malingen påføres direkte på huden uden at trænge ind i de dybere lag. Ingen skade på epidermis opstår. Faktisk er biotatuazh en simpel farve, men den adskiller sig fra farvenes sædvanlige sammensætning og form.

Til biotatuage øjenbryn anvendes henna-baseret maling. Dette er ikke den sammensætning, der bruges til hårfarvning. Afhængigt af slibemetoden og metoden til tørring af planten kan henna producere helt forskellige nuancer.

På paletten af ​​enhver fabrikant, der producerer produkter til biotatuage, er der som regel mindst fire toner - fra lysebrun til sort. Føreren, der vælger farven, styres af klientens lystype. Den mest naturlige effekt opnås ved at blande flere nuancer.

Hennafarvede øjenbryn ser naturligt ud. Det viser sig en rig tyk tone. Som følge af proceduren er ikke kun hårene pigmenteret, men også huden omkring dem, hvilket giver et mere varigt resultat.

Da henna er et helt naturligt middel, er det ikke skadeligt for huden og håret. Tværtimod, med sin hjælp kan du styrke pærerne og hurtigt vokse tykke, smukke øjenbryn.

Biotatuazh næsten ingen kontraindikationer. Det kan gøres, herunder gravide og ammende mødre. Men som noget naturligt middel kan henna forårsage allergier. Derfor er det i nærvær af visse tendenser anbefalet at foretage en allergitest før proceduren.

For at gøre dette skal du anvende lidt af sammensætningen på indersiden af ​​albuen, vent indtil den tørrer. Fjern og observer reaktionen i løbet af dagen. Hvis der i løbet af denne tid på applikationsstedet ikke er kløe og rødme, kan du sikkert udføre proceduren biotatuazha.

Hvordan er øjenbryn biotatuaza procedure

Masters anbefaler deres kunder at skrælle øjenbryn lige før proceduren, natten før. For at gøre dette kan du bruge en lille mængde af enhver ansigtsskrubbe. Peeling hjælper med at slippe af med døde hudpartikler og forberede det til opfattelsen af ​​pigment.

Når man besøger salonen afgør mesteren klientens lystype. Gør opmærksom på hårets farve både ved rødderne og på spidserne. Ser på den oprindelige farve og tykkelse af øjenbryn, tilstedeværelsen af ​​fluffy hår. Også tager hensyn til typen af ​​hud. Afhængig af en kombination af faktorer vælges en passende farvefarve eller blander flere toner (som regel 2-3).

Føreren renser klientens hud med en kosmetisk lotion eller micellært vand. Fjerner makeuprester og eventuelle urenheder, som er ophobet i løbet af dagen.

Ren hud skal være fedtet. For at gøre dette skal du bruge alkoholens sammensætning. Skiver eller servietter renses omhyggeligt med øjenbrynene langs hele længden.

Det følgende er fremgangsmåden til fremstilling af farvestoffet.

Producenter producerer tre typer af produkter:

 • dem der dampede kogende vand
 • Produkter, der kan fortyndes med koldt vand
 • flydende emulsioner, klar til brug.

Føreren udarbejder værktøjet i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Nogle gange før du påfører malingkontur øjenbryn kontur kosmetiske blyant. Det hele afhænger af en bestemt mesters stil. Nogle sætter farvestoffer uden markering, gentagelse af naturlige former.

Farvning er lavet af en skrå børste. Oftere anvendte produkter baseret på nylon med hårde hår. Dette værktøj er praktisk at justere formen og behandle hvert hår samtidigt.

Farvestoffet påføres i retning fra øjenbrynens kant til næsen. På de steder hvor håret mere farve opnås mere intens. Derfor er områder, hvor hårene er mindre, først trukket.

Malingen påføres i flere lag, normalt i 2-3. Piger med mørk hud og mørkt hår kan have brug for 4-5 applikationer. Jo flere lag, effekten vil være mere udtalt og vedholdende.

Hvert lag er alderen for at afslutte tørringen. Det tager som regel fra 10 til 15 minutter. Efter du kan anvende det næste lag.

Henna manifesteres kun i kontakt med vand. Hvis værktøjet allerede er tørt, vil det ikke give større effekt. Derfor giver det ingen mening at holde malingen i lang tid. Når den tørrer helt, kan den fjernes.

Farvestoffet er fjernet fugtede bomuldspuder, bevægelser i retning af hårvækst. Efter fjernelse af henna øjenbrynene koges omhyggeligt. Som pleje lys anvendes kosmetisk olie. Det fjerner følelsen af ​​tæthed i huden og i nogen tid holder farvestoffet i en aktiv tilstand, så skyggen får intensitet.

Henna øjenbryn biotatuage: fordele og ulemper

Overvej fordele og ulemper ved denne metode til øjenbrynformning kan kun sammenlignes med andre lignende procedurer. Så for eksempel er henna-farvning naturligvis ringere end almindelig tatoveringsmodstand. Malingen påføres kun på overfladen af ​​huden, så det er helt naturligt, at det hurtigt vaskes af.

Men det faktum, at farvestoffet ikke trænger ind i de dybere lag af epidermis, har sine fordele.

Biotatuazha-proceduren kan betragtes som sikrere. Der er næsten ingen risiko for infektion.

Desuden, hvis slutresultatet ikke er behageligt, er det meget nemmere at ordne det. Over tid forsvinder effekten helt.

Sammenlignet med enkel farvning har biotatuage ubestridelige fordele:

 • henna er et sparsomt farvestof, det ødelægger ikke hårene, men tværtimod styrker dem;
 • Naturligt farvestof på overfladen af ​​huden varer meget længere, hvis det sædvanlige farvestof vaskes allerede på den anden dag, kan henna være til stede som pigment i op til 5-7 dage;
 • På grund af farvning af hud og hår samtidig opnås en volumen effekt, som varer længere end ved anvendelse af øjenbryn med kemiske midler.

Naturligt farvestof har en anden struktur. Dette pulver, fortyndet i vand. Derfor ligger det noget anderledes, hvilket kræver visse færdigheder og evner fra mesteren. Derfor er biotatuazha-proceduren dyrere i saloner end simpel farvning. For nogle er denne forskel ikke signifikant, men nogen kan overveje det for manglen på en metode.

Hvor lang tid har biotatuaza effekten

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder. Det hele afhænger af en kombination af faktorer.

Effekt persistens påvirkes af:

 • kvaliteten af ​​det oprindelige produkt
 • type farvestof (det bemærkes, at farverne, der dampes med kogende vand, holder længere);
 • klientens hudtype: ethvert farvestof vaskes hurtigere af olieagtig hud, det holder længere for tørt;
 • Hårets tykkelse: pigmentet vaskes først af huden, så fra håret, jo tykkere øjenbrynene, jo længere bliver effekten mærkbar;
 • mængden af ​​fluffhår: fluffhår er tynde hår omkring hovedhårene, de holder også pigmentet, takket være dem er malingen beholdt på de steder, hvor der ikke er nogen hovedpærer.

I tilstedeværelsen af ​​bortskaffelsesfaktorer kan effekten vare op til 3 uger. Hvis klientens hud er ret olieagtig, og øjenbrynene selv ikke er tyk, kan resultatet af biotatuage falme betydeligt efter 10 dage.

Hvordan gemmer jeg biotatuzh længere?

Hvis det er næsten umuligt at påvirke resultatets maksimale modstand, er det inden for nogen klients magt at ødelægge effekten om få dage. At vandre salonen blev ikke en meningsløs procedure, det skal huskes, at henna er et farvestof, der vaskes af med vand. Jo oftere bliver øjenbrynene fugtede, jo hurtigere kommer effekten ned.

På den første dag er det generelt værd at nægte noget vand, især deparauriseringsprocedurer. Ingen grund til at besøge poolen, saunaen, dampbadet, ikke engang anbefales at gå til gymnastiksalen. Desuden vil ejeren af ​​de nye øjenbryn eksponere sig for lignende procedurer, jo hurtigere vil hun deltage i den nyfundne skønhed.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Biotatuazha-proceduren indebærer ikke nogen kompleks behandling. Her er det vigtigste at handle tvert imod, ingen skade. Brug mindre aggressiv makeup remover og lægge mindre øjenbryn i kontakt med vand.

Før vask natten over anbefales det at anvende en let kosmetisk olie, såsom fersken eller mandel. Det vil dække hud og hår med en tynd film og beskytte farvningen fra virkningerne af makeup remover.

Servicepriser i Rusland

Priserne for biotatuazh på tværs af Rusland varierer betydeligt afhængigt af regionen til regionen. For eksempel i små byer kan servicen opnås for 300-450 rubler. I samme pris kan være mesterens afgang hjemme.

Men i hovedstadsregionen og St. Petersborg vil henna øjenbryn forme i salonen koste 750-800 rubler.

Prisniveauet afhænger også af "star" -institutionen. I højklassesaloner vil topmasters udføre en lignende service for mindst 1000 rubler.

Biotatuazh derhjemme

En lignende effekt kan opnås uden at gå hjem. Der er specialbutikker, der sælger naturlige farvestoffer til øjenbryn. Hvis du har evnen til at anvende makeup, så virker proceduren ikke for tung.

På internettet er der mange video tutorials, hvorfra du kan samle information om, hvordan du laver en biotatuage af øjenbryn. Hvis du ved, hvordan man selvstændigt tilpasser formen og omhyggeligt anvender farvestoffet, så bliver du ikke nødt til at ty til salonservice.

Vælg det rigtige værktøj - en hård flad børste af høj kvalitet. Påfør maling fra kanten af ​​panden til bunden, grundigt sug hårene. Fjern straks overskydende henna fra huden, indtil det har dukket op. Dette kan gøres med en vatpind dyppet i vand.

Fjern tørret maling med våde bomuldspuder. Våd ikke dine øjenbryn i den første dag. Derudover skal du vaske dem med vand så sjældent som muligt, og dit hjem biotatuage vil glæde med dens virkning i lang tid.

Før og efter billeder

Virkningen af ​​biotatuazha meget tydeligt synlig på billedet. Det ses, at øjenbrynerne har opnået en klar korrekt form. Det ser ud til, at de er blevet tykkere. Udseendet får større udtryksevne.

Henna øjenbryn farvning er nu meget populær. Sådan opmærksomhed gives til proceduren af ​​en grund. Det kan betragtes som helt sikkert og miljøvenligt, da det bruger et naturligt farvestof. Han er ikke alene i stand til at give øjenbrynene en charmerende form, men også for at stimulere hårets vækst. Biotatuazh meget velegnet til dem, der søger at vokse tykke smukke øjenbryn.

Henna biotatuage øjenbryn

Resumé af artiklen

Store tykke naturlige øjenbryn i tendens i mange årstider og vil ikke opgive deres positioner. Derfor har de piger, som naturen ikke har skænket med smukke øjenbryn, brugt til forskellige tricks: øjenbrynfarve, opbygning, tatovering. Ofte er ingen af ​​disse metoder egnede, noget for kortlivet, noget smertefuldt. Ikke så længe siden havde vi en ny procedure til modellering af øjenbryn: biotatuning øjenbryn med henna, som allerede har formået at erobre mange kvinders hjerter. Hvorfor? Find ud af artiklen.

Hvad er henna øjenbryn biotattoo?

På trods af sit navn har øjenbrynens bio-tatovering lidt til fælles med permanent øjenbryn makeup eller klassisk tatovering. Ingen overtrædelse af huden, i løbet af proceduren forekommer biotatuazha ikke.

Proceduren selv biotatuage øjenbryn med henna er farven på øjenbryn og hud med specielle henna, mens modellering øjenbrynernes form og farve. Henna til biotatuage øjenbryn er lavet specielt med en blanding af andre urte ingredienser, så farven når farve øjenbryn ikke er rød, men varierer fra lysebrun til sort.

Henna biotatuage af øjenbryn har forskellige variationer: kun hår kan farves, hud og hår kan også farves, og der er også en biotatuage ved hårmetoden, hvor mesteren bruger forskellige nuancer og sådanne farveteknikker, som gør øjenbrynene så naturlige og naturlige som muligt.

Henna biotatu øjenbryn

Henna biotatuage procedure for øjenbryn har en række væsentlige fordele, der adskiller det gunstigt fra andre tjenester til øjenbryn modellering tilbydes til os.

For det første er den store fordel sokkernes løbetid. Besvarelsen af ​​spørgsmålet: "Hvor meget holder en biotatu-øjenbryn med henna", kan jeg med tillid sige, at 3 uger er den mindste tid, som dine øjenbryn varer, underkastes korrekt pleje og udvælgelse af høj kvalitet henna. Nogle roligt bærer øjenbryn i 5-6 uger, især da biotatuage i fremtiden er underlagt korrektion. Biotatuzh vinder i sammenligning med den sædvanlige øjenbryn maling, som holdes i maksimalt 2 uger.

Den anden fordel ved øjenbryn biotatuage er dets absolutte sikkerhed og smertefrihed. Henna øjenbryn består af komponenter af vegetabilsk oprindelse, det kan bruges af absolut alle, forudsat at der ikke er allergi. Selv kvinder i position eller ammende mødre kan ty til biotatu øjenbryn med henna. Plus, i modsætning til den klassiske tatovering, biotatuazh smertefri. Overtrædelser af huden er ikke, og det kan derfor gøres hjemme.

Den eneste kontraindikation af henna øjenbryn biotatuage er friske sår og ar i øjenbrynområdet og allergiske reaktioner.

Også, hvis du vokser og genopretter dine egne øjenbryn efter mislykkede korrektioner, passer henna øjenbryn biotatuage perfekt til dig. Som du ved har henna en positiv effekt på hårvækst og styrker dem, hvilket vil hjælpe dig med at vokse dine øjenbryn hurtigere.

Henu biotatuage øjenbryn pris

I salonerne varierer priserne for service af biotatu øjenbryn med henna i gennemsnit i området 600-2000 rubler. Hvorfor foretrækker det at lave en bio-tatovering i kabinen? Følgende faktorer påvirker dette: mesteren vil kunne hente den ønskede farve af henna til dig og hjælpe dig med at finde den perfekte øjenbrynform, plus der er teknikker der bruger henna i forskellige nuancer, og øjenbrynene er meget naturlige. Disse teknikere er dygtige i deres egne færdigheder, og det er ret svært at gentage dem selv.

Hvis du ikke er klar til at bruge det beløb en gang om måneden på dine øjenbryn, og er sikker på at du kan klare dig selv, så kan du købe henna til øjenbryn, som koster omkring 100-500 rubler per pakke og handling. Henna emballagen varer lang tid, da det tager lidt på øjenbryn af materialet, er kostprisen for biotatuage ret lav.

Henna biotatuage øjenbryn derhjemme

Så hvordan kan man gøre henna øjenbryn biopati uafhængigt? Det er ikke så svært, du skal bare beslutte om form og farve på øjenbryn.

Øjenbrynens farve skal afvige fra hårfarven med 1 tone, det er ikke værd at gøre øjenbrynene meget mørke, hvis håret er blondt og omvendt. Det er nødvendigt at købe speciel henna, under ingen omstændigheder bruge den, der er beregnet til hårfarvning. Forfølg ikke billighed, det afhænger af kvaliteten af ​​henna, hvor længe din øjenbryn biotatuage vil vare.

Du skal også have en glasskål til blanding af henna, handsker, bomuldspindler og en tynd børste.

I starten er det nødvendigt at brygge henna, tilsæt en lille mængde vand til pulveret, så massen ikke er flydende, og det er bekvemt at anvende det. Konsistensen er nødvendig for at opnå pastaens tilstand, så at blandingen senere ikke strømmer.

Det område, hvor henna skal påføres, skal skrabes for at rense urenhederne og åbne porerne for bedre vedhæftning med henna og derefter affedtning.

Anvend derefter henna på øjenbryn som følger. Øjenbryn visuelt opdelt i tre dele: halen, midten og bunden. Vi begynder at tegne fra en øjenbryns hale og gå til den anden, så den midterste første af et øjenbryn, så den anden og til sidst tegner vi øjenbrynens bund. Det er i denne rækkefølge vil kunne opnå den bedste symmetri i øjenbrynene.

Hvis du, når du anvender det, fejler et eller andet sted, så er det ikke noget forfærdeligt - aftør blandingen med en tør bomuldspinne og fortsæt. Henna holdes på øjenbrynene i en halv time til en time, jo længere du holder, jo mørkere bliver den endelige farve.

Efter tid skal henna vaskes af med varmt vand og øjenbryn smurt med ricinusolie.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Resultatet biotatuazha glædede dig længere, du bør overholde følgende regler:

 • Dag ikke at vågte øjenbrynene;
 • Tre dage går ikke til solarium, swimmingpool, sauna;
 • Brug ikke skrubber og forskellige "håndvaske" i øjenbrynene;
 • Brug ikke fedtfløde på øjenbrynene.

Da henna har evnen til at tørre hud og hår, er det fornuftigt at smøre øjenbrynene efter biotatuage med vegetabilsk naturlig olie. Jeg anbefaler ricinusolie eller usmaolie, hvilket forbedrer øjenbrynens tilstand.

Så snart dine øjenbryn begynder at gå, kan du foretage en korrektion og opdatere farven.

Henna øjenbryn biotattoo før og efter foto

Øjenbryn genstand for modellering ved hjælp af henna biotatuage ser naturligt ud, som du selv kan se på billedet. Biotatuazh lindre dig af den daglige sminke af øjenbryn, og du vil se meget naturlig ud.

Stadierne af biotatuage øjenbryn henna hjemme, nyttige tips

Smukke velplejede øjenbryn forvandler udseendet af en kvinde til det bedre. Sjældent passer øjenbrynens form, farve og tykkelse til deres ejer. Du skal trække hår og tint øjenbryn med en blyant. Det er helt muligt at slippe af med denne daglige procedure, i dag tilbyder skønhedssaloner mange forskellige måder. Men du kan gøre øjenbryn biotattoo med henna derhjemme, hvilket vil være meget billigere end en mester, og mere effektiv end den daglige brug af en blyant.

Forskel fra den sædvanlige tatovering og farvning

Biotatuazh betragtes som en nyhed blandt kosmetiske procedurer. Han kom for at ændre den sædvanlige tatovering, men adskiller sig fra det ved fravær af kontraindikationer. Under biotatuage-proceduren anvendes kun naturlige komponenter, så det kan gøres selv under graviditet og amning.

Hvis vi taler om forskellene i proceduren fra den sædvanlige farve af øjenbryn med resistent maling, kan du her også se fordelene. Effekten af ​​biotatuazha varer meget længere, så du behøver ikke bruge maling hver anden uge. Regelmæssig farve involverer ikke øjenbryn, og biotatuazh giver dig mulighed for at ændre konturerne af øjenbrynene, gøre dem mere ekspressive og lyse.

Er det muligt at lave biotatuage selv?

Henna biotatuage er en af ​​de procedurer, der kan udføres hjemme. Hvis nogle tjenester kun kan leveres i salonen på grund af professionelt udstyr og kompleksitet, så er det helt muligt at lave biotatuage selv. Det er helt klart, at kvaliteten og effekten med den første oplevelse vil være noget lavere. Ja, og derefter være forberedt på det faktum, at efter hjem brug af henna biotatuzh holder ikke så længe som efter salonen. Men det er ret mærkbare besparelser i monetære termer.

Måske i starten er det bedre at arbejde med en assistent, der vil hjælpe dig med at gøre biotatuzh mere kvalitativt. Derefter vil du være i stand til at klare sig selv efter at have fået nogle erfaringer.

Et meget vigtigt punkt er valget af materiale, som du vil gøre med proceduren. Kun iransk og ingen anden henna er egnet til biotatuage. Det er bedst at købe det i en specialiseret professionel butik. Som en mulighed - du kan købe iransk henna i skønhedssalonen, hvor de udfører biotatuazh procedure. I dag er der ingen problemer med køb af iransk henna, da det er et populært og efterspurgt produkt.

Konventionelt kan hele processen med trinvise instruktioner opdeles i flere faser: forberedelse, farvning, konsolidering, fjernelse af overskydende maling fra hud og hår.

uddannelse

Henna er et vedholdende farvestof, der kan farve ikke kun håret, men også huden på hænderne, neglene. Derfor er brug af beskyttelseshandsker obligatorisk under biotatuage. Det er bedre at dække tøjet med et håndklæde eller beskyttelsesforklæde, så partikler af farvestoffet ikke falder på det.

Udstyr arbejdspladsen på forhånd, nemlig - forberede alt, hvad der er nødvendigt for proceduren, og læg det på bordet. Du skal bruge en beholder til at blande maling, børster til dens anvendelse, bomuldspuder, servietter - tør og våd, håndklæder, et spejl. Vand til opdræt henna bør være surt, så det skal være forberedt på forhånd og lov til at infuse.

Før du udfører biotatuazh, skal du rette øjenbrynens form og fjerne uønskede hår med pincet eller pincet. Områderne omkring øjenbrynene skal smøres med en fed fløde, så de ikke vender sig med øjenbrynene.

Form definition

Når alt er klar til biotatuazu, kan du gå videre til proceduren. Det første skridt er at bestemme øjenbrynernes form. Tag en kosmetisk blyant og tegne linjer på ansigtet, som du senere vil anvende maling på. Overhold proportionerne og sørg for at kontrollere, at øjenbrynene er lige og lige. Dette er et meget vigtigt stadium, da du lige nu bestemmer dit fremtidige udseende i et par uger.

Mal ansøgning

Forbered blandingen til påføring på øjenbrynene, klart efter instruktionerne, opskriften til avl er tilgængelig i hver pakke med iransk henna. En klar algoritme af handlinger og streng overholdelse af proportioner vil give dig mulighed for at opnå det mest effektive resultat. Derefter skal den forberedte masse påføres med en børste til påføring på øjenbrynene. Hold dig til de linjer du tegnede i det foregående trin. Hvis maling er faldet på huden eller har gået ud over de afgrænsede grænser, skal du fjerne den med servietter eller en bomuldsstynge.

Masters begynder at anvende farvesammensætningen med øjenbrynens tips. Behandle toppen af ​​det ene øjenbryn først, og flyt derefter til et andet. Også skiftevis anvende henna på kernerne, og så på resten af ​​øjenbrynene. Den alternative applikation giver dig mulighed for bedre at male over øjenbrynene, udbrede malingen jævnt.

Når du distribuerer maling over øjenbrynene, skal du anvende det i et tykt lag, så du undgår tomme steder og huller. Jo mere henna lag, jo lysere og rigere bliver dine øjenbryn efter biotatuage. Hvis du ønsker at forlade øjenbrynens bund mere naturligt - læg maling til spidserne mindre tæt.

På panden skal blandingen opbevares i en time. Jo længere tid du forlader sammensætningen på hårene, jo mere intensivt sniger de sig. Men glem ikke at med dette er malet og hud.

Fjernelse af forbindelsen

Efter tidspunktet for biotatuazh skal malingen fjernes fra øjenbrynene. Fjern cellofan, under den finder du den tørrede maling. Damp en bomuldsstynge med varmt vand og fjern omhyggeligt farvestoffet fra hver øjenbryn. I stedet for en bomuldsstynge kan du bruge våde klud.

I intet tilfælde kan du fjerne den tørrede maling fra øjenbrynene. Du kan nemt fjerne det sammen med hår og hudpartikler. Under alle omstændigheder er irritation sikret dig efter det. Du kan heller ikke bruge sæbe og kosmetiske produkter til vask. Alkoholbaserede lotioner eller indeholder mindst en smule alkohol er særligt aggressive.

Nyttige tips

Ifølge beskrivelsen er proceduren for biotatuage øjenbryn med henna hjemme ikke vanskelig. Men efter mødet opstår der spørgsmål og problemer, der kan håndteres af ekspertrådgivning.

 • Ejere af blondt hår bør farve deres pande lysebrune, brunetter har råd til sorte og chokolade nuancer, røde og brune kvinder er bedre at vælge en mellemliggende brun farve.
 • Før du udfører proceduren, skal du kontrollere, om du er allergisk over for henna. Ellers vil du få en stærk irritation.

Efter biotatuazha er nødt til at overholde nogle regler for pleje af øjenbryn. Med biotatuage farver henna ikke kun hårene, men trænger også ind i porerne. Det er derfor umiddelbart efter proceduren, at du ikke skal besøge en skønhedsekspert for at gøre en peeling. I starten har henna ikke tid til at trænge dybt ind i huden, så at slibe ansigtet og fjerne det øverste lag af epidermis kan ødelægge resultatet af biotatuage.

Specielt forsigtigt skal du overvåge tilstanden af ​​øjenbryn de første tre dage efter biotatuzh. Gå ikke i solarium, bad og sauna, tag ikke et bad med salt. Selv kun kloriseret vand fra vand kan påvirke resultatet negativt.

Når du vasker med en ansigtsgel, lotion, skrubber, skum eller andre kosmetiske midler, skal du omhyggeligt undgå området omkring øjenbrynene. Rengøringssammensætninger, der er beregnet til at vaske ansigtets hud, påvirker modstanden biotatuazha negativt.

Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for biotatuage. Du bør dog i forvejen vide om allergiske reaktioner eller individuel intolerance over for iransk henna. Det er også uønsket at udføre proceduren i nærvær af ar på øjenbrynene, da biotatuaz kun vælger dem. Men dette spørgsmål kan diskuteres med kosmetologen, som vil tilbyde løsninger på problemet. Hvis øjenbrynene har betændelse, irritation, rødme, bumser, skal biotatuageproceduren udskydes.

Hvis du følger alle disse regler, kan du inden for en måned glemme dine øjenbryn. Biotatuzh vil holde i lang tid, øjenbrynene vil se velplejede og smukke. Hvis tips og anbefalinger ignoreres, forsvinder effekten af ​​biotatuazha meget hurtigt.

Biotatu øjenbryn henna hjemme trin for trin

Nyskabelsen af ​​den kosmetiske industri er øjenbrynens biatatuage - en procedure til modellering og korrigering af øjenbrynernes form og farvning i enhver ønsket farve.

Dette er en stor erstatning for standard tatoveringen. Sådanne procedurer adskiller sig i eksponering af henna til huden, mens de næsten ikke har kontraindikationer og får kvinder under graviditet og amning.

For at lære at vaske maling fra øjenbryn og hud, kan du lære af vores artikel.

Generelle oplysninger

Det er henna - et miljøvenligt produkt og er et fremragende terapeutisk værktøj. Biotatuazh, som en midlertidig pande farve, kom til os fra Indien og Nordafrika i lang tid.

Farveskemaet, som er tilgængeligt for kvinder fra mode, er ret bredt: fra lysebrune nuancer til mørk og helt sort.

Det er værd at bemærke, at farvning i kabinen, i sammenligning med hjemmet, varer lidt længere.

Men når du får en bestemt færdighed, kan du lave biotatuazh på et fagligt niveau.

Forskel fra almindeligt maleri

Generelt svarer biotatuzh til farvning med henna, men adskiller sig i en signifikant faktor - farvningstiden.

Hvor længe farvningseffekten varer, afhænger i høj grad af, hvor længe du står henna på overfladen.

Desuden giver farvning øjenbryn med henna ikke mulighed for at justere formen på øjenbrynene. Mens biotatuazh er en fantastisk måde at gøre øjenbrynene mere kontur og attraktive, der harmonerer med ansigtets form.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Valget af arbejdsmateriale

Hvordan laver øjenbryn biotatuage, hvilken opskrift? Som det blev sagt tidligere, er det helt muligt at lave biotuage med henna hjemme, men hvis du laver denne farvning for første gang, så i sammenligning med salonversionen kan du få en lidt lavere kvalitet.

Henna biotatuazh gælder imidlertid ikke for de salonsessioner, der ikke er muligt at gentage hjemme.

Følgende er detaljerede instruktioner, som du kan gentage og lave dig smukke øjenbryn.

Skal jeg tage en assistent? Det er helt muligt i starten er det lettere at lave biotatuzh sammen, men du kan gøre biotatuazh kvalitativt og uafhængigt.

Som en optimal og præcis mulighed kan du komme til salonen hvor der er en butik og købe henna der, der bruges til biotatuage.

Trin for trin

Hele proceduren kan opdeles i flere faser: Anvendelse af maling, fastsættelse af resultatet, fjernelse af henna fra huden, derefter fra hårene.

Øjenbryn farvning hjemme, struktureret proces. For at det skal kunne ske uden problemer, bør der udføres lette forberedende procedurer:

 • Brug beskyttende gummihandsker - for at undgå at plette hudens hænder;
 • Når du udfører processen med biotatuazha, skal du dække tøj med et særligt forklæde;
 • indsamle alle nødvendige ingredienser på arbejdspladsen og placere assistenter på hånden: børster, tørre og våde klud, spejl, bomuldsstynder, malingsbeholder, håndklæder;
 • ifølge instruktionerne skal henna i forvejen opløses i forsuret vand - det skal være infunderet i et stykke tid;
 • For at undgå farvning af de vigtigste hudområder omkring øjenbrynene, er det nødvendigt at behandle dette område med olieholdig serum- eller ansigtscreme;
 • overskydende hår, før proceduren, rene kosmetiske pincet eller anden velkendt måde.

På brugen af ​​ricinusolie for at passe på øjenbryn, læs her.

Efter det forberedende arbejde kan du sikkert gå videre til den mest kosmetiske procedure. For det første bestemmer vi formen af ​​egnede og ønskede øjenbryn, og kun så fortsæt til den påtænkte proces.

Så vi vil i stadier overveje biotatuzh-processen derhjemme:

 1. Den første fase. På ansigtet tegner du den rigtige og ønskede form for øjenbrynene. På samme tid observere glatte og symmetriske linjer. Herefter vurderer du skitsen og tilstrækkeligheden af ​​den færdige tegning af konturerne på begge øjenbryn.
 2. Det andet stadium. Hvis konturen møder stilistiske løsninger, har en klar og perfekt andel, kan du anvende en forberedt henna blanding. Fordel blandet masse jævnt og konsekvent på begge bøjninger. Det er bedre, ved hjælp af en kosmetisk børste, at starte fra spidsen af ​​en og derefter den anden øjenbryn. Næste skiftevis beskæftiger sig med centrene og slutteligt lægger allerede grundigt maling på øjenbrynens hoveder.

Kvinder med blondt hår er bedre til at farve deres øjenbryn i lyse farver, rødhårede og brunhårede kvinder - brun og nuancer af sort og mørk chokolade - egnet til brunetter.

Er det muligt at plette øjenbryn under graviditet? Find ud af svaret lige nu.

Nyttige anbefalinger

Efter en grundig hjem øjenbryn farvning procedure, er det nødvendigt at følge nogle pleje retningslinjer for at farven bliver saftig og mættet i lang tid:

 • efter biotatuage er det forbudt at udføre kemisk eller hardware peeling af ansigtet;

Med den kvalitative overholdelse af ovenstående tips kan du konsolidere resultaterne af øjenbryn henna-maleri betydeligt. I løbet af måneden vil smukke øjenbryn blive opbevaret, og det vil ikke være nødvendigt at gentage denne procedure ofte og ofte. Og at ignorere disse regler kan føre til hurtig misfarvning, udvaskning af henna og en betydelig reduktion i tiden for dens handling.

Hvor meget holder op?

Indeholder en sådan tatovering fra tre til fem uger. Graden og varigheden af ​​farvning er helt afhængig af hudens egenskaber og pleje.

Med rigtig farvning og pleje vil smukke øjenbryn tiltrække andres interesse i lang tid. Det er også muligt at tynde øjenbryn om et par uger for at kunne returnere den oprindelige rige farve.

Hvis du følger de tidligere nævnte tips og bruger yderligere farvning, kan du nyde de fantastiske øjenbryn i lang tid.

Næsten hver kvinde kan lave en henna biotatuage. Selvfølgelig bør du først finde ud af om du er allergisk over for henna.

Hvis der er betændelser på huden under øjenbrynene eller der er ar, så vil biotatuage sandsynligvis blive forladt.

Opskrifterne til effektive vækstmasker til øjenbryn findes på vores hjemmeside.

Resumé af

Home biotatu øjenbryn henna erstatter hverdag smertefulde tegning glatte linjer med kosmetiske blyanter eller kontur makeup (tatovering).

Kosmetiske procedure vil spare meget dyrebar tid, når du opretter en stilfuld make-up til enhver kvinde i mode, såvel som positivt påvirker hårene selv.

Hertil kommer, at henna giver dig mulighed for at udføre forskellige farveforsøg med øjenbryn, som med utilfredsstillende farvning, kan resultatet hurtigt misfarves, og proceduren kan gentages under hensyntagen til nye modetrends.

Næsten hver kvinde derhjemme kan udføre en session. Tidsomkostningerne er forholdsvis små, og de økonomiske omkostninger består kun i erhvervelsen af ​​specielle hennaer, som som du forstår, er det nødvendigt med en meget lille mængde for at farve øjenbrynene.

Derfor er det ret rimeligt at bruge denne teknik for at spare meget tid og gøre dit eget look mere harmonisk og attraktivt.

Henna øjenbryn biotattoo - master klasse i denne video:

Hvordan vælger man handsker til shugaring?

Midler, der stimulerer regenerering af Bayer Bepanten salve - gennemgang