Funktioner og regler biotatuazha øjenbryn henna derhjemme

Øjenbryn tatovering med naturlig henna kan udføres hjemme, underlagt instruktioner og regler for farvning. Dagen før proceduren skal du lave en peeling, en test for fraværet af allergier. Det bør nøje overveje farven og den ønskede form biotatuazha, der forårsager konturen af ​​en konventionel kosmetisk blyant.

Henna biotatuage af hår er en blid og effektiv type permanent øjenbryn makeup. Teknologien har sine fordele og ulemper, og kan også udføres uafhængigt derhjemme. Lav en midlertidig tatovering derhjemme er let, du skal bare lære alle regler for anvendelse af sammensætningen, for at teste for fraværet af en allergisk reaktion. For første gang anbefales det at tage en ven eller en ven som assistent, så det er mere hensigtsmæssigt at anvende løsningen og male en glat omrids.

Fordele ved fremgangsmåden

I modsætning til permanent permanent makeup har midlertidig henna tatovering mange fordele med et minimum af kontraindikationer. Den vigtigste forskel i teknologien er, at malingen påføres ikke med nåle, men med en speciel børste. På grund af dette ser konturen ud med det samme, er der ikke behov for en punkteringsbehandling. Metoden forårsager ikke rødme, betændelse i huden, er smertefri, ingen ubehagelige fornemmelser.

Fordele ved den naturlige teknik:

 • ingen smerter, hævelse, rødme ved påføring af maling
 • brugen af ​​naturlige farvestoffer, fraværet af kemikalier, ammoniak, hydrogenperoxid;
 • evnen til at udføre proceduren hjemme uden at have faglig viden og færdigheder
 • Øjenbrynens naturlige udseende umiddelbart efter farvning, manglen på en klar grænse mellem konturen og hele overfladen;
 • opretholdelse af en ensartet skygge på ca. 3-4 uger med passende pleje
 • evnen til at fjerne irriterende farve uden at bruge en dyr laser
 • biotatuazh giver dig mulighed for at maskere små ar, delvis eller fuldstændigt mangel på hår;
 • hudens integritet forbliver, da nåle ikke bruges hjemme
 • Hvis du udfører øjenbryn biotatuage derhjemme, behøver du ikke bruge penge på en mesters tjenester, kigge efter tid til at besøge salonen.

Midlertidig tatovering kan gøres selv under graviditet, amning. Fremgangsmåden er helt sikker, ikke skader moderens og fremtidens barns sundhed.

Egenskaber ved farvning

Henna biotatuage af øjenbryn er indikeret, når hårene er meget tynde, sparsomme, næsten usynlige på huden. Hvis de er for lyse eller farveløse, anbefales det at gøre farvning for at give en klar, jævn konturlinie. Teknikken bruges også, hvis kanterne er ujævne, asymmetriske, der er skaldede pletter, små ar. Metoden er kontraindiceret, når der er acne, dermatitis og acne på panden eller ansigtet.

Du kan endda male piger med henna hjemme selv for piger under 18 år, fordi det ikke indeholder skadelige kemiske farvestoffer. Tværtimod styrker den naturlige sammensætning hårene, gør dem tykkere og sundere. Teknologien anbefales også til kvinder, der har mistet hår på deres pande efter kemoterapi og tager antitumormedicin.

At lave en midlertidig henna tatovering derhjemme, skal du købe et specielt pulver i en kosmetisk butik. Ordinært hårfarvning virker ikke, det er også bedre ikke at bruge en blanding til mehendi.

Købte rør indeholder normalt i deres sammensætning Lawsonia, amla pulver, Bringaraja græs. Alle disse komponenter er af vegetabilsk oprindelse, giver dig mulighed for at få forskellige nuancer og varig farve, når de påføres hår.

Vi anbefaler at læse:

Nødvendige værktøjer

For at udføre øjenbryn biotatuage i henhold til alle regler, er det nødvendigt at udarbejde de nødvendige værktøjer på forhånd. Forud for dette bør den tilsigtede kontur tegnes med en sort kosmetisk blyant, vælg den passende form, ønsket bøjning og tykkelse. Føreren i kabinen udfører en skitse om et par minutter, men hjemme kan du ikke skynde dig overalt, handle bevidst og langsomt.

For proceduren skal du forberede:

 • Pincet til fjernelse af hår, ud af konturlinjen.
 • Et rør af færdig henna eller pulver. Indisk betragtes som bedre end tyrkisk eller iransk, det giver mere resistente nuancer.
 • Plast- eller glasbeholder og en ske til omrøring.
 • Special børste til ensartet farvning.
 • Bomuldspindler for at fjerne overskydende opløsning fra huden.
 • Olieholdig ansigtscreme.
 • Engangshandsker.
 • Gamle tøj, der ikke har noget imod forsmag på grund af uagtsomhed.

Også hjemme kræver et spejl, en bordlampe. Jo mere præcist tatoveringen vil blive anvendt, desto smukkere øjenbrynene vil se efter afslutningen af ​​proceduren.

Forberedelse af opløsningen og maleri

For at forberede en blanding til farvning derhjemme er det nødvendigt at hælde pulveret forsigtigt, fortynd det med varmt vand til en opslæmningstilstand. Den færdige blanding kræver ikke tilsætning af andre komponenter, posen med almindelig henna skal tilsættes med basma. Forholdet vælges under hensyntagen til øjenbrynens naturlige farve, den ønskede farve. Biotatuzh vil passe på afslutningen af ​​proceduren for 1 tone lighter, det bør overvejes, når du vælger en skygge.

Nogle piger gør huse med malet kaffe, idet man vælger farven efter typen af ​​ansigt. Når skylning af kaffe får en lysegrå farve, der varer ca. 2 uger.

Forberedelse til farvning:

 1. Dagen før proceduren er det nødvendigt at udføre peeling med et købt produkt eller en maske, der er tilberedt hjemme. Dette gør det muligt for malingen at trænge ind under hudens øverste lag, det er bedre at rette.
 2. Du bør også teste for allergier. Til dette gøres en lille blanding efter øret og venter i 2-3 timer. Hvis der ikke er rødme, kan du lave en tatovering derhjemme uden frygt.
 3. For at gøre makeup ser pænt ud, anvend en rig creme til panden på panden. Dette vil let vaske bort dråber eller udtværinger, fjern overskydende maling med en bomuldspindel.
 4. Området omkring øjenbrynene affedtet med alkohol, så træk omridset med en blød kosmetisk blyant. En klar linje vil bidrage til at gøre biotatuzh lige, pænt og smukt.
 5. Børste maling grænsen, male over hele overfladen af ​​huden og håret med henna. Jo strammere blandingen ligger på huden, desto mere jævnt vil malingen blive fordelt. Første haler er farvede på begge sider, så i midten, begyndelsen af ​​hårvæksten. Dette skal gøres på samme tid på hver kantsten, ellers vil malingen falde i et ujævnt lag, der vises.
 6. Hvis du ikke behøver for stærk tatovering, hold løsningen i 10-15 minutter. Efter behov vaskes blandingen efter 30-40 minutter. Denne biotatuzh vil være lys, mørk.

For at forbedre effekten derhjemme, lukkede malede kant med striper af cellofan. Så malen varer længere, vil holde intensiteten omkring 4-5 uger.

Før skylning skal du tørre resterets rester af med en bomuldsstynde fugtet med vegetabilsk eller olivenolie. Gnid hårene stærkt og skyll ikke med vand i lang tid, det er nok at vaske pulveret, blæk dit ansigt med et håndklæde.

Pas efter farvning

For at bevare biotatu øjenbryn bevaret i lang tid, er det nødvendigt at følge en række enkle regler. Farvehastighed afhænger af kvaliteten af ​​de anvendte farvestoffer og tidspunktet for eksponering af opløsningen. Efter vask af rester af blandingen er det nødvendigt at følge nedenstående anbefalinger til pleje af permanent makeup:

 • Våd ikke tatoveringen i de første 2-3 dage, smør det med cremer, skrubber;
 • Det er forbudt hjemme for at få dampbad til ansigtet, for at besøge poolen, saunaen, badet i de første par dage;
 • anbefales ikke at solbade, besøge solarium uden brug af beskyttende creme;
 • du kan ikke gnide hårene, røre dem med dine fingre, anvende dekorative kosmetik.

Når du følger disse enkle regler for pleje, vil lyse kanter glæde sin ejer med en smuk omrids på omkring 4-5 uger. Efter fading skal du foretage en korrektion, anvende løsningen igen.

Biotatu øjenbryn henna hjemme trin for trin

Nyskabelsen af ​​den kosmetiske industri er øjenbrynens biatatuage - en procedure til modellering og korrigering af øjenbrynernes form og farvning i enhver ønsket farve.

Dette er en stor erstatning for standard tatoveringen. Sådanne procedurer adskiller sig i eksponering af henna til huden, mens de næsten ikke har kontraindikationer og får kvinder under graviditet og amning.

For at lære at vaske maling fra øjenbryn og hud, kan du lære af vores artikel.

Generelle oplysninger

Det er henna - et miljøvenligt produkt og er et fremragende terapeutisk værktøj. Biotatuazh, som en midlertidig pande farve, kom til os fra Indien og Nordafrika i lang tid.

Farveskemaet, som er tilgængeligt for kvinder fra mode, er ret bredt: fra lysebrune nuancer til mørk og helt sort.

Det er værd at bemærke, at farvning i kabinen, i sammenligning med hjemmet, varer lidt længere.

Men når du får en bestemt færdighed, kan du lave biotatuazh på et fagligt niveau.

Forskel fra almindeligt maleri

Generelt svarer biotatuzh til farvning med henna, men adskiller sig i en signifikant faktor - farvningstiden.

Hvor længe farvningseffekten varer, afhænger i høj grad af, hvor længe du står henna på overfladen.

Desuden giver farvning øjenbryn med henna ikke mulighed for at justere formen på øjenbrynene. Mens biotatuazh er en fantastisk måde at gøre øjenbrynene mere kontur og attraktive, der harmonerer med ansigtets form.

Vigtige redaktionelle råd

Hvis du vil forbedre tilstanden af ​​din hud, skal du være særlig opmærksom på de cremer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af cremer af berømte mærker er stoffer, der forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, som alle problemer på etiketterne betegnes som methylparaben, propylparaben, ethylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ virkning på huden, og kan også forårsage hormonelle ubalancer. Men det værste er, at disse ting kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, akkumuleres i organerne og kan forårsage kræft. Vi råder dig til at opgive brugen af ​​midler, der indeholder disse stoffer. For nylig analyserede eksperter fra vores redaktionspersonale naturlige cremer, hvor førstepladsen blev taget af produkterne fra firmaet Mulsan Cosmetic, en førende inden for produktion af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Valget af arbejdsmateriale

Hvordan laver øjenbryn biotatuage, hvilken opskrift? Som det blev sagt tidligere, er det helt muligt at lave biotuage med henna hjemme, men hvis du laver denne farvning for første gang, så i sammenligning med salonversionen kan du få en lidt lavere kvalitet.

Henna biotatuazh gælder imidlertid ikke for de salonsessioner, der ikke er muligt at gentage hjemme.

Følgende er detaljerede instruktioner, som du kan gentage og lave dig smukke øjenbryn.

Skal jeg tage en assistent? Det er helt muligt i starten er det lettere at lave biotatuzh sammen, men du kan gøre biotatuazh kvalitativt og uafhængigt.

Som en optimal og præcis mulighed kan du komme til salonen hvor der er en butik og købe henna der, der bruges til biotatuage.

Trin for trin

Hele proceduren kan opdeles i flere faser: Anvendelse af maling, fastsættelse af resultatet, fjernelse af henna fra huden, derefter fra hårene.

Øjenbryn farvning hjemme, struktureret proces. For at det skal kunne ske uden problemer, bør der udføres lette forberedende procedurer:

 • Brug beskyttende gummihandsker - for at undgå at plette hudens hænder;
 • Når du udfører processen med biotatuazha, skal du dække tøj med et særligt forklæde;
 • indsamle alle nødvendige ingredienser på arbejdspladsen og placere assistenter på hånden: børster, tørre og våde klud, spejl, bomuldsstynder, malingsbeholder, håndklæder;
 • ifølge instruktionerne skal henna i forvejen opløses i forsuret vand - det skal være infunderet i et stykke tid;
 • For at undgå farvning af de vigtigste hudområder omkring øjenbrynene, er det nødvendigt at behandle dette område med olieholdig serum- eller ansigtscreme;
 • overskydende hår, før proceduren, rene kosmetiske pincet eller anden velkendt måde.

På brugen af ​​ricinusolie for at passe på øjenbryn, læs her.

Efter det forberedende arbejde kan du sikkert gå videre til den mest kosmetiske procedure. For det første bestemmer vi formen af ​​egnede og ønskede øjenbryn, og kun så fortsæt til den påtænkte proces.

Så vi vil i stadier overveje biotatuzh-processen derhjemme:

 1. Den første fase. På ansigtet tegner du den rigtige og ønskede form for øjenbrynene. På samme tid observere glatte og symmetriske linjer. Herefter vurderer du skitsen og tilstrækkeligheden af ​​den færdige tegning af konturerne på begge øjenbryn.
 2. Det andet stadium. Hvis konturen møder stilistiske løsninger, har en klar og perfekt andel, kan du anvende en forberedt henna blanding. Fordel blandet masse jævnt og konsekvent på begge bøjninger. Det er bedre, ved hjælp af en kosmetisk børste, at starte fra spidsen af ​​en og derefter den anden øjenbryn. Næste skiftevis beskæftiger sig med centrene og slutteligt lægger allerede grundigt maling på øjenbrynens hoveder.

Kvinder med blondt hår er bedre til at farve deres øjenbryn i lyse farver, rødhårede og brunhårede kvinder - brun og nuancer af sort og mørk chokolade - egnet til brunetter.

Er det muligt at plette øjenbryn under graviditet? Find ud af svaret lige nu.

Nyttige anbefalinger

Efter en grundig hjem øjenbryn farvning procedure, er det nødvendigt at følge nogle pleje retningslinjer for at farven bliver saftig og mættet i lang tid:

 • efter biotatuage er det forbudt at udføre kemisk eller hardware peeling af ansigtet;

Med den kvalitative overholdelse af ovenstående tips kan du konsolidere resultaterne af øjenbryn henna-maleri betydeligt. I løbet af måneden vil smukke øjenbryn blive opbevaret, og det vil ikke være nødvendigt at gentage denne procedure ofte og ofte. Og at ignorere disse regler kan føre til hurtig misfarvning, udvaskning af henna og en betydelig reduktion i tiden for dens handling.

Hvor meget holder op?

Indeholder en sådan tatovering fra tre til fem uger. Graden og varigheden af ​​farvning er helt afhængig af hudens egenskaber og pleje.

Med rigtig farvning og pleje vil smukke øjenbryn tiltrække andres interesse i lang tid. Det er også muligt at tynde øjenbryn om et par uger for at kunne returnere den oprindelige rige farve.

Hvis du følger de tidligere nævnte tips og bruger yderligere farvning, kan du nyde de fantastiske øjenbryn i lang tid.

Næsten hver kvinde kan lave en henna biotatuage. Selvfølgelig bør du først finde ud af om du er allergisk over for henna.

Hvis der er betændelser på huden under øjenbrynene eller der er ar, så vil biotatuage sandsynligvis blive forladt.

Opskrifterne til effektive vækstmasker til øjenbryn findes på vores hjemmeside.

Resumé af

Home biotatu øjenbryn henna erstatter hverdag smertefulde tegning glatte linjer med kosmetiske blyanter eller kontur makeup (tatovering).

Kosmetiske procedure vil spare meget dyrebar tid, når du opretter en stilfuld make-up til enhver kvinde i mode, såvel som positivt påvirker hårene selv.

Hertil kommer, at henna giver dig mulighed for at udføre forskellige farveforsøg med øjenbryn, som med utilfredsstillende farvning, kan resultatet hurtigt misfarves, og proceduren kan gentages under hensyntagen til nye modetrends.

Næsten hver kvinde derhjemme kan udføre en session. Tidsomkostningerne er forholdsvis små, og de økonomiske omkostninger består kun i erhvervelsen af ​​specielle hennaer, som som du forstår, er det nødvendigt med en meget lille mængde for at farve øjenbrynene.

Derfor er det ret rimeligt at bruge denne teknik for at spare meget tid og gøre dit eget look mere harmonisk og attraktivt.

Henna øjenbryn biotattoo - master klasse i denne video:

Henna biotatuage øjenbryn

Ikke så længe siden begyndte skønhedssaloner at tilbyde den nyeste service - henna biotattoo af øjenbryn. Denne procedure blev populær i Nordafrika, og kom så til os og lignede straks mange piger. Efterhånden ser udadgående øjenbryn natur ud, men udseendet bliver mere ekspressivt. Dette er ikke den eneste fordel ved denne service. Men der er ulemper. De skal også tages i betragtning.

Biotatu henna øjenbryn kan gøres som en specialist-kosmetolog, og hjemme. Det hele afhænger af din dygtighed. Og for at holde effekten så længe som muligt, skal farvede øjenbryn være ordentligt pleje.

Funktioner af proceduren

Den mest positive ting ved denne service er, at den er helt allergisk og naturlig. Alle naturlige ingredienser beskadiger ikke dine øjenbryn og hud, og effekten ser meget naturligt ud. For farve øjenbryn er ikke brugt den sædvanlige røde henna, og speciel til denne procedure. Det er opdelt i flere grundlæggende nuancer, du kan vælge, ud fra farven på dit hår og i overensstemmelse med dit udseende.

For at opnå et kvalitetsresultat såvel som at blive bevaret i mindst 3-4 uger, skal du korrekt blande, anvende og modstå henna på kanterne. Ofte 40-60 minutter er nok for hårene at plette. Efter proceduren anbefales det at smøre øjenbrynene med fed ricinusolie eller fløde, da huden på disse steder er lidt tørret.

Fordele ved regelmæssig tatovering

 • Det vigtigste plus er harmløshed. Malingen omfatter kun naturlige ingredienser, der ikke skader dit helbred og ikke forårsager en allergisk reaktion. Derfor kan henna biotatuage gøres både til fremtidige og ægte moms ved amning.
 • Henna farve ikke bare hårene, det styrker dem og tykkere. Således bliver øjenbrynene tykkere og mere ekspressive.
 • Biotatuazh meget billigere end konventionel øjenbryn tatovering. Ja, effekten holder naturligvis mindre i tide. Men så får du mulighed for hver måned at ændre formen på øjenbrynene, for at justere noget, ændre eksternt. Desuden er biotatuazh meget velegnet til dem, der er ved at vokse hår i området med brovok.

Ulemper ved proceduren

Men disse "ulemper" er rent individuelle og afhænger af pigernes præferencer.

 • Malingen begynder at vaske væk fra øjenbrynene efter 2-3 uger. Hvem har brug for en mere stabil farvning, kan ty til den klassiske tatovering med tilstopning maling under epidermis.
 • Til maling vaskede ikke i den første uge, du skal passe på kanterne på en særlig måde. Og det betyder, at du bliver nødt til at begrænse dig til at besøge saunaer og bade, det er umuligt for dampen at falde på øjenbrynene - det fører til fjernelse af henna pigment. Også biotatuzh vaskes hurtigt fra saltvand, så når man svømmer i havet, er denne procedure bedre ikke at gøre - malen kommer ned i en uge.
 • Nogle gange kan piger ikke lide at vente længe - processen med maleri varer i 60 minutter, og du kan gøre øjenbryn om 10 minutter med almindelig maling.
 • For at kunne anvende henna på kanten, skal du øve mere end én gang. Et hennafarvestof har en smuldrende konsistens, hvilket gør dets anvendelse vanskelig end at anvende maling.

Salon eller hjemme behandlinger?

Og på grund af sin struktur er henna meget vanskeligt at påføre på øjenbrynene. Derfor kræver denne procedure nogle færdigheder. For det første skal pulveret selv være fortyndet, og kun salongmestere kan gøre det. For det andet skal malingen selv lægges meget omhyggeligt på øjenbrynene for at give øjenbrynene en delikat form. Derfor, hvis du ikke garanterer dine færdigheder, er det bedre at kontakte salonen.

Men hvis du har erfaring med at arbejde med øjenbryn, deres korrektion og maleri, så kan du sikkert eksperimentere. Men det færdige resultat afhænger kun af dig.

I salonen inkluderer henna øjenbrynfarvningsprocedure:

 1. Korrektion af øjenbrynslinjen, fjernelse af overskydende hår.
 2. Konturering med henna.
 3. Øjenbryn form korrektion under proceduren.
 4. Forklaring af særlig pleje for farvede øjenbryn.

Biotatuage care

Farven på hår og hud vil vare længere, hvis du sørger for den korrekte pleje af øjenbrynene. I første omgang skal fedtet forurenes med overfladen af ​​øjenbryn og rengøres huden med en skrubbe, så du ikke forstyrrer døde celler.

Efter proceduren må du ikke anvende aggressive kosmetik på dine øjenbryn for at bevare farven på biotatuage. Du må ikke gnide øjenbrynet med en skrubbe eller ansigtsvask. For at styrke resultatet af en simpel procedure, anvende ofte øjenbryn med ricinus eller burdock olie, dette vil give dem en naturlig glans.

Det er umuligt at blive i saunaen eller badet i lang tid, hvorefter henna pigmentet fjernes. I et stykke tid, mens du nyder biotatuazhy, skal du glemme den dybe skrælning af ansigtets hud.

Sådan laver du biotatuazh hjemme

For at udføre biotatuage-proceduren derhjemme skal du:

 • Pulveriseret henna
 • Ikke-metalliske retter
 • Træpind
 • Øjenbryn børste
 • Frisk citronsaft
 • Castor olie

Først skal du teste for en allergisk reaktion på din albue, og derefter anvende henna på dine øjenbryn!

 1. Bland hennapulver med smør og citronsaft i en beholder. Det skulle gøre tyk grød. Lad det stå i et par timer.
 2. Skyd huden omkring øjenbrynene med salicylalkohol og skrubbe.
 3. Børst øjenbrynpusten forsigtigt for at fordele hennaen til den ønskede form for øjenbryn.
 4. Fjern overskydende fra huden med en vatpind.
 5. Efter 40-60 minutter skal du tørre henna forsigtigt med en vatpind fugtet med vand (farvningstiden varierer afhængigt af den ønskede farveintensitet).
 6. I løbet af dagen efter proceduren kan du ikke vaske, våde øjenbryn, ellers vil malingen ikke have tid til at gribe til enden og vaske af.

En biotatuage derhjemme er et godt alternativ mellem at besøge en salon til en permanent makeup service og dagligt farvning af øjenbrynene med en blyant. Mange piger fandt i denne procedure en mellemplads. Biatuazh giver dig mulighed for at reducere brugen af ​​daglig makeup, hvilket gør det naturligt.

Henna øjenbryn biotatuage - anmeldelse

Øjenbryn biotatuage - hvordan man laver derhjemme? Detaljerede instruktioner!

BIOTATUAGE EYEBROWS proceduren er blevet meget populær i det seneste.


• Henna er absolut harmløs, mere end det. Konstant brug af henna for øjenbryn påvirker gunstigt øjenbrynens tilstand. De bliver tykkere, stærkere. Hårene skinner og. Der er en stigning i nye hår på disse steder langs vækstlinjen, hvor de tidligere blev forkert plukket!

• Henna giver den samme trendy pandefarveffekt. Effekt fra øjenbrynskygger.

• Med henna kan du ændre formen på øjenbrynene. Meget ofte, i mange saloner, kaldes dette ARGITEKTUR AF ØJBRUG. Du kan rette eller udvide øjenbryn. Tilføj en fed fraktur eller gør øjenbryn mere strukturel!
Henna farvning, mere holdbar end kemisk farvning! Farvestoffet varer 5-7 dage på huden, og på øjenbrynens hår er 30-45 dage.

Og jeg vil gerne notere særskilt, henna-farvning har en lille kumulativ effekt. Jo længere du bruger denne farvningsmetode, jo mere naturligt pigment ophobes i hårstrukturen. Og jo mere vedholdende bliver resultatet.

Hvordan udføres denne procedure?

• Det er nødvendigt at forberede øjenbrynene og hudområdet under øjenbrynene til farvning. Udfør pilling, helst en dag før farvning. Skrub øjenbrynsområdet for at eksfoliere de øvre keratinøse hudpartikler.


• Først affedt, og juster derefter øjenbrynene. Fjern overskydende hår.


• Vi blander sammensætningen af ​​deres henna til farvning. Advarsel: Brug ikke metalgenstande! Kun plast, glas eller træ. En knivhinde henna fortyndes med en dråbe vand. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er med en pipette.


• Rør henna til en ensartet konsistens, som tyk creme. Henna er klar til anvendelse, så snart alle korn af henna er opløst. Og hun kaster ikke længere under omrøring.


• Påfør henna på øjenbrynene med en tynd skrå børste. Vi ansøger i henhold til ordningen (1 + 2 + 3) eller (2 + 3 + 1). Det første skema giver en klarere start af kanten. Og den anden ordning gør øjenbryn mindre udtalt ved bunden.


• Desuden opretholder sammensætningen den tid, vi har brug for, det er som regel individuel. Men ikke mindre end 20-30 minutter. Og glem ikke, at henna arbejder, mens det er vådt. Så snart det tørrer, er det nødvendigt at fugte det. Så hun fortsatte med at farve. Nogle gange, især om sommeren, tørres sammensætningen meget hurtigt.


• Fjern sminken fra øjenbrynene. Vi bruger en børste til at fjerne henna fra hud og hår. Vask ikke henna vand! Så snart sammensætningen allerede er tørret i kontakt med vand. Straks farvning af alt omkring! Husk det, og fjern den tørrede sammensætning med penselbørstning.


• Efter fjernelse skal der påføres en dråbe olie på øjenbrynene. Bedre kokos.

Anbefalinger til pleje af øjenbryn efter BIOTATUAGE.

• Våd ikke dagen!
• Skrub ikke, anvend cremer, brug ikke mycelvand på øjenbrynområdet.
• Det anbefales at vaske øjenbryn med kakosolie før vask, hvilket kan forlænge farvemodstanden.

• Kan ikke lide henna sæbe og brusegel, shampoo.

Du må ikke forveksle henna-farvning eller BIOTATUAGE med permanent øjenbryn tatovering!

Jeg kan ikke lide ordet BIOTATUAGE. Det er mange misvisende ord!

Henna som et naturligt pigment trænger ind i porerne og vaskes gradvist ud derfra. Henna på huden varer typisk 5-7 dage.

Men på håret henna varer ca. 30-45 dage.

RS Fra personlig erfaring bemærker jeg. For eksempel har jeg fedtet hud og henna på huden under øjenbrynene i ca. 5 dage. Hvis jeg ikke bruger olie til beskyttelse. Hvis du først anvender olien og kun vasker den, varer effekten af ​​farvning af huden ca. 10 dage.

I dette tilfælde gør jeg opmærksom på, at der ikke er behov for at anvende olier! Lidt køre ind. Tross alt bliver denne olie ikke slettet, og så forbliver den på øjenbrynens vækstlinje. Derfor må du ikke overdrive det!

Henna biotattoo øjenbryn derhjemme (39 billeder) - alt hvad du behøver at vide om proceduren

I modsætning til de klassiske salon korrektion metoder, biotatuzz øjenbryn derhjemme er en simpel farve af deres henna. Det indebærer ikke en krænkelse af hudens integritet, forårsager ikke allergiske og inflammatoriske processer, så det kan gøres uafhængigt. Sådan gøres det korrekt, vil vi fortælle i denne artikel.

Henna øjenbryn farvning

Fordele ved fremgangsmåden

Ud over fordelene ved enhver kosmetisk procedure er der nogle ulemper. Hvis vi snakker om tatovering øjenbryn med henna derhjemme, så har han kun en væsentlig ulempe: ustabiliteten af ​​resultatet. Effekten varer i 2-3 uger, hvorefter farvestoffet vaskes jævnt ud af huden og håret, og efter en måned kræves følgende farvning.

Til sammenligning: Tatovering af øjenbrynene ved hårmetoden hos en bevist mester i salonen vil afhjælpe behovet for korrektion i mindst seks måneder eller mere. Men det er en temmelig smertefuld og dyr procedure.

Fordelene ved den beskrevne metode er mange:

 • Henna er et naturligt vegetabilsk farvestof, ufarligt for hudens sundhed og tilstand. Tilfælde af øjenbryn henna allergi er yderst sjældne.
 • Udover farvning har den også helbredende egenskaber, styrke og helbredende hår.
 • Fremgangsmåden i sig selv kræver ikke piercing huden og indførelsen af ​​farvestoffet i epidermislaget, derfor ledsages det ikke af smertefulde fornemmelser og komplikationer i form af irritation og betændelse.
 • Prisen på grøntsagspulver eller færdigfarvet farvestof fra henna sammenlignet med prisen på professionel tatovering er simpelthen ikke værd at være opmærksom på.
 • Og selv ustabiliteten af ​​resultatet af farvning kan betragtes som en dyd, da det giver dig mulighed for ofte at eksperimentere med øjenbrynens form og farve.

Henna øjenbryn farvning teknologi

Før vi fortæller, hvordan vi gør en tatovering af øjenbryn derhjemme, vil vi give nogle vigtige tips om valg af henna. I butikker og apoteker kan findes og færdige produkter, og knuste råmaterialer, hvorfra malingen fremstilles uafhængigt.

Klar pasta har forskellige nuancer

Du bør vide, at indiske henna giver røde nuancer, og hvis de absolut ikke passer dig, er det bedre at erhverve en mørkere iransk henna.

Du kan justere farven ved at tilføje til farvestoffet andre naturlige ingredienser:

 • basmu;
 • malet kaffe;
 • stærk sort te osv.

Rådet. Før du laver tatovering øjenbryn hjemme, eksperimentere med farve. Brunetter passer til mørkebrune og sorte nuancer, til brunehårede kvinder - chokolade og til blondiner - grå. Farve øjenbryn og hår bør ikke være radikalt anderledes.

Resultatet af øjenbryn henna farvning

Sådan laver du pasta

Klargør farvestoffet i forvejen, mindst en dag før proceduren, så han kan infuse. På pakken er der en madlavningsinstruktion, du kan handle i henhold til disse anbefalinger. Men hvis du vil have effekten længere, anbefaler vi at du bruger følgende opskrift:

Ingredienser til fremstilling af farvestofpasta

Forberedelse til farvning

Umiddelbart, før du laver tatovering øjenbryn i hjemmet, skal du forberede dem til proceduren. nemlig:

 • at udføre overfladisk skrælning af ansigtet ved hjælp af skrubber;
 • bestemme formen og træk de ekstra hår
 • affedt farvningsområdet med alkohol eller specielle præparater, og smør området rundt med en tyk fløde for ikke at plette huden ved et uheld.

Rådet. Det er bedst at markere den ønskede form med en hvid blyant for at sikre, at øjenbrynene er symmetriske og ikke at gå ud over grænsen, når man maler.

En anden måde er at lave stencils på forhånd.

Det er fortsat at forberede en børste, bomuldsstynder og servietter, små strimler af cellofan, brug handsker - og du kan begynde at male øjenbrynene med dine egne hænder.

udførelse

Det er på tide at fortælle, hvordan man laver henna biotatu øjenbryn hjemme efter reglerne. Sidde foran spejlet, så ingen skygge falder over dit ansigt.

Det er bedst at udføre proceduren i dagslys:

 • bland pastaen godt
 • dypp en børste i det og begynd at "trække" øjenbrynene. For at gøre dem af samme form, skifte skiftevis: Først farve tippet af et øjenbryn, så den anden. Fjern straks overskydende vand fugtet med en bomuldsstynge. Mal derefter over de centrale dele, og efter dem - øjenbrynens hoveder;
 • Sørg for, at pastalaget til venstre og til højre er af samme tykkelse (jo tykkere det er, jo rigere farven bliver);
 • For at gøre øjenbrynens tatovering hjemme ser vedvarende, luk de malede områder med cellofanestrimler - maling fungerer bedre i varme;
 • hold pastaen i ca. en time, og fjern den derefter med et serviet eller en bomuldsstynde dyppet i koldt vand;
 • børste farvede øjenbryn med kosmetisk olie for at forhindre tør hud.

Billeder før, under og efter farvning

Resultatet vil være omtrent det samme som det sker, hvis du gør en tatovering af øjenbrynene ved hjælp af skyggemetoden, da ikke kun hårene er farvede, men også huden under dem. Men effekten varer kun i en måned.

Hvis vi mener, at proceduren tager lidt tid og koster næsten ingenting, så er det godt, for næste gang kan du rette op på den uheldige farve eller form, som ikke er så let at gøre efter permanent makeup.

Sådan plejer du malede øjenbryn

Ingen særlig pleje efter farvning er påkrævet.

Men hvis du vil have farven til at blive mættet længere, anbefaler vi at du følger disse regler:

 1. I de første dage efter proceduren skal du ikke besøge badet, saunaen og solariumet. Forsøg at forhindre direkte sollys i at nå øjenbrynene, og når du vasker, må du ikke bruge sæbe og andre rengøringsmidler og ikke gnide huden.
 2. I løbet af de første 4-5 dage skal du ikke skrælle, brug ikke cremer, lotioner og andre kosmetik i øjenbrynsområdet.
 3. Smør hårene med varm klud, mandel, linfrø eller olivenolie, efter en time at fjerne det med en serviet.

Påfør olien med en tynd børste.

Og omvendt: Hvis du ikke kunne lide resultatet af farvning, skal peeling, sæbe, tonik og fede cremer hjælpe dig med at slippe af med biotatuage hurtigere for at rette op på det.

konklusion

Nu ved du, hvordan du laver øjenbrynens biatatuktion hjemme, og du kan redde dig selv fra daglig og give dem det ønskede udseende ved farvning med mascara eller skygger. Hvis noget forbliver uklart, se videoen i denne artikel og still spørgsmål i kommentarerne - vi hjælper gerne!

Stadier biotatuazha

Øjenbryn - det her lægger vægt på ansigtets skønhed. Over tid var mode for dem foranderlig. En gang var det moderigtigt at trække dem ud i en tynd tråd. Nu i mode, tykke, men velplejede øjenbryn.

Hvordan gjorde mode på øjenbrynene

Desværre kan hver pige ikke prale med frodige og sunde øjenbryn. Men fortvivl ikke. For at gøre kanten smuk og henna vil hjælpe med at give dem den ønskede form.

Biotatuazh er en salontjeneste med det formål at forbedre, farve og perfektionere øjenbryn med hennaholdige farvestoffer. Biotatuazh er designet til at gøre dine øjenbryn til et ægte kunstværk.

Resultatet efter salonproceduren

Henna er et pulver fra blade af en tørret plante kaldet Lawsonia. Henna's farve- og helbredelsesevne har gjort hende populær blandt kvinder: hendes øjenbryn er farvet, styrket og helbredt.

Øjenbrynspleje bliver stadig mere populær, derfor saloner hvor biotatuage bliver mere og mere dog med visse færdigheder og med alle nødvendige værktøjer og tilbehør til at gøre biotatuage muligt hjemme. Hvordan laver man biotatuazh?

uddannelse

 • Det første trin er skrælning øjenbryn og skind omkring dem. Du kan udføre peeling med en blød ansigtsskrub med en speciel børste.
 • Så skal øjenbrynene behandles med et affedtningsmiddel.
 • Og den sidste fase af forberedelsen er at fjerne overskydende hår og give øjenbrynene den rigtige form - øjenbrynskorrektion.

Efter forberedelsesfasen farves øjenbrynene med specielle hennaholdige biopigmenter.

Malerier

 • For ikke at udilsigtet plette huden omkring øjenbryn, påføres der en tyk creme omkring omkredsen.
 • Forsigtigt, med en børste skal du trække øjenbrynets kontur. Hvis det er svært at tegne en form smukt, kan du bruge specielle stencils til tegning.
 • Hvis blæk kommer på et uønsket hudområde, skal det straks vaskes af med en bomuldsstuds.
 • Når du udfører biotatuazha, bliver først tipsene fra begge øjenbryn udarbejdet, så den centrale del og endelig hovederne.
 • Hvor meget tid maling til biotatuage skal være på øjenbrynene er et rent individuelt spørgsmål. Det afhænger af øjenbrynens naturlige farve og det ønskede farveresultat. Det spænder normalt fra 20 til 40 minutter.
 • Processen med afvaskning af henna forekommer som regel i to faser. Fjern først malingen fra bunden af ​​øjenbryn. De resterende dele efterlades under påvirkning af farvesammensætningen i nogle få minutter. Derefter fjernes blandingen fuldstændigt med en fugtig bomuldsstynge.

Her kan sådanne enkle manipulationer give dig mulighed for at udføre øjenbryn, der biotatuerer dig selv hjemme.

For at forlænge effekten af ​​biotatuage så længe som muligt, bør der følges adskillige regler: blød ikke øjenbryn i 24 timer efter proceduren, smør huden og håret om natten med vegetabilsk olie, brug ikke aggressiv kosmetik og undgå damp eksponering.

Hvad er øjenbryn biatatuage, hvordan går proceduren i gang, og hvor er det bedre at gøre

For at have velplejede øjenbryn er det ikke nødvendigt at forkæle overfladen af ​​huden, samt at krænke hårets kvalitet. Øjenbrynsbiatuat giver mulighed for at opnå effekten af ​​tæthed, og giver dem også den form, du ønsker. Hvis nogen hører dette koncept, mener det, at dette er en tatoveringsteknik. Dette er dog ikke tilfældet.

Øjenbryn biotatuage: hvad er det?

Biotatuazh har intet at gøre med en tatovering, det er kun et koncept, der beskriver farven på øjenbrynene. Biotatuazh - er henna hårfarvning, uden at skade deres struktur, såvel som uden at skade huden.

Du kan farve dine øjenbryn med henna hjemme eller i salonen efter eget valg. Det er ikke svært at gøre dette, da henna-sammensætningen sælges færdiglavet i en kosmetisk butik.

Øjenbryn biotatu på billedet ser naturligt ud. Når det anvendes korrekt, skaber det indtryk af hårfarvning ved hjælp af makeupprodukter eller det naturlige hårvolumen. Biotatu øjenbryn derhjemme giver dig mulighed for at spare tid for daglig sminke.

Hvordan er biotatuazh

Vælg en salon og en mester, der vil udføre proceduren let. For at gøre dette skal du fokusere på billeder af tidligere værker og anmeldelser, kommentarer fra tidligere klienter. Hvis det er muligt, spørg råd fra venner og bekendtskaber.

Men i biotatuage er det svært at begå en fejl med en kosmetolog, da servicen gøres let, kan den gøres selvstændigt. I modsætning til tatoveringen reduceres risikoen for et dårligt resultat på grund af masterens manglende erfaring.

Vær opmærksom på valget af en kosmetolog kan kun være første gang, han har valgt dig den rigtige form, for dette har du brug for erfaring. Efterfølgende, hvis du har brug for farvning, skal du kontakte enhver mester.

På den første session er der en diskussion af tjenesten. Master, om nødvendigt, vælger formularen, stilen til makeup-klienten. Også farve er valgt. I skønhedssaloner opdrætter eksperter henna selv, så rækken er stor; i hjemmet, når man køber en færdig masse, er farverne begrænset til 5 nuancer.

Når specialisten lytter til kundens ønsker, fortæller han anbefalinger og råd, proceduren begynder:

 1. Stage arkitektur stilistik. Sminkeren trækker på klientens hud en mock-up, der skal godkendes af ham. Hvis nogen ikke kan lide det, foretages der redaktioner. Som følge heraf bør udkastet godkendes af begge parter.
 2. Kosmetologen udfører korrektionen af ​​formularen i henhold til det valgte layout. Det kan udføres ved forskellige teknikker: kosmetisk tråd, pincet, voks. Fjernelse af overskydende hår tager op til 30 minutter afhængigt af skønhedsekspertens metode og erfaring.
 3. For det første, hvis der er makeup på ansigtet, vasker mesteren det hele med en bomuldsstynde dyppet i kød. Make-up produkter fjernes ikke kun fra øjenbrynene, men også fra øjenlågene, i nærværelse af tonale midler - fra området omkring de superciliebuer.
 4. Føreren behandler huden med et antiseptisk middel for at fjerne overskydende fedt fra det, hvilket letter proceduren. Anæstesi anvendes ikke, da biotatuaz i modsætning til tatovering er en smertefri service.
 5. Sminkeren forbereder henna og spreder den i den rigtige skygge, valgt sammen med klienten. Før de farves, testes de normalt for en allergisk reaktion, hvis pigen er tilbøjelig til allergi.
 6. Farvningen begynder: Føreren bruger massen til øjenbrynene til en klient i 10 minutter og venter derefter til tiden, afhængigt af typen af ​​maling, vasker væk hennaen.
 7. Ved afslutningen af ​​proceduren gennemfører specialisten en samtale med pigen, for at forklare omsorgen for resultatet såvel som andre vigtige aspekter, giver et notat - en plejeinstruktion.

Dette slutter proceduren i almindelighed sammen med samtaler i starten og i slutningen varer tjenesten op til en og en halv time, hvilket er hurtigt i forhold til en tatovering.

Henna korrektion: fordele og ulemper

Biotatuazh, da alle procedurer i kosmetologi har positive og negative sider, som er udarbejdet på grundlag af kundeanmeldelser, samt kommentarer fra kosmetologer. Denne teknik er en af ​​dem, der har flere plusser end minusser.

Den positive side præsenterer følgende argumenter:

 1. Smertefri. Inden service udføres, kræves ikke bedøvelse og bedøvelse salve, da mesteren kun anvender henna med en børste, og hun kommer gradvist ind i de øverste lag af epidermis. Smerter kan være forårsaget af skader på huden i biotatuazhaområdet, men dette kan ske ved enhver procedure.
 2. Arbejdet foregår kun med de øverste lag af epidermis, så farvestoffet ikke ødelægger hudens tilstand, beskadiger det ikke. Denne genstand er afledt af den forrige, da huden ikke er skadet, fordi mesteren ikke introducerer henna ind i den, men inficerer den ovenfra. Håret forbliver i god stand, henna spilder dem ikke, men tværtimod stimulerer væksten.
 3. Ikke kun hår er farvede, men også huden, så resultatet er en visuel effekt af volumen. Naturlighed lider heller ikke, for hvis du kommer tættere på hårene, kan du se hele deres naturlige struktur.
 4. Der er ingen risiko for infektion i humant blod ved at udsætte huden for ikke-sterile enheder. I permanent sminke er evnen til at afhente infektionen høj, da der ikke er tillid til mesterens god tro på at bruge certificeret, sterilt udstyr.
 5. Prisen på biotatuage er lav - den største fordel ved biotatuage: Hvis du laver farvning i skønhedssalonen med hænderne på en mester, koster servicen 500 rubler. Hjemmet falder prisen 10 gange, fordi henna er billig, og du skal købe materialer en gang for at bruge dem i flere år.

Ulemperne ved biotatuazha er en vigtig del, fordi meninger om proceduren er opdelt i to sider:

 1. Modstand. Resultatet varer op til en måned, så pigen bliver nødt til hele tiden at bruge penge på tjenesten i skønhedssalonen eller gøre det hjemme. Hvis du udelukkende udfører tjenesten i salonen, vil den høje pris på en tatovering i forhold til biotatuage betale sig i seks måneder.
 2. Der er kun en teknik: færdig maleri. I andre tjenester af øjenbrynfarvning er der mange teknikker, som du kan opnå forskellige effekter.
 3. Pleje efter henna har funktioner, som gentages hver gang. Hvis du regelmæssigt laver en tatovering, så har du en uge pr. Måned nogle begrænsninger, hvis manglende overholdelse påvirker holdbarheden og kvaliteten af ​​resultatet.

Beslutning om, hvorvidt proceduren er god, skal du sammenligne fordele og ulemper. For nogle overlapper en streng minus de eksisterende fordele, andre mener, at alle tjenester har deres ulemper, og biotatuaz er ingen undtagelse.

Hvor længe varer effekten?

Flere faktorer påvirker virkningen af ​​effekten:

 1. Kvaliteten af ​​henna. Hvis der anvendes billig henna, trænger den langsomt ind i de øverste lag af huden, hurtigt vasker af, resultatet varer ikke længe.
 2. Hudtype I enhver farve af øjenbryn er tendensen observeret: farven kommer ud af fedtet hud hurtigere end fra tør eller normal.
 3. Hårets tæthed. Den første fase af farvestoffet vaskes af huden, på hårene forbliver det længere. Jo flere hår du har, jo længere vil den volumetriske virkning af naturlige øjenbryn blive visuelt bevaret.

Normalt med gennemsnitlige parametre gemmes resultatet i 20 dage. Med ukorrekt behandling reduceres tiden til to uger, ellers øges den til en måned.

Kvaliteten af ​​biotatuage påvirker også modstanden. Hvis du holder farven på hårene for lidt, bliver resultatet det samme.

Hvordan man holder effekten af ​​biotatuazha længere

Det første aspekt, der skal observeres, er at give den korrekte pleje til øjenbryn, som beskrives senere. Følg reglerne for farvning, hvis du biotatuazh home-breeding masse og anvende det i overensstemmelse med instruktionerne.

Hvis du laver en service i salonen, skal du nøje overveje sit valg, læse anmeldelser, billeder af tidligere værker. Stop ikke ved en skønhedssalon, hvis du ikke er helt tilfreds med resultatet.

Pas efter biotatuazha

Der er en liste over regler, der skal følges, hvis du vil bevare modstanden biotatuazha:

 1. Brug ikke makeupprodukter, da dette forværrer farvestoffets reaktion, reducerer dets kontakt med huden.
 2. Når du vasker dit ansigt, skal du være forsigtig med dette område. Hvis du ikke vasker dine øjenbryn med vand, vil effekten vare længere.
 3. Ved sminkefjernelse med mycelisk vand eller lotion skal du gå rundt om øjenbrynene for ikke at forstyrre hennaens sammensætning, for ikke at slette det.
 4. Begræns øjenbryn efter biatuazha fra pludselige temperaturændringer: Begræns besøg på badet, saunaen. Før du går ud i solen, kan du forsigtigt smøre dine øjenbryn med solcreme, at strålerne ikke brændte effekten.

Pas på, når du rører ved dine øjenbryn, da ekstra røre sletter farvestoffet. Før du går i brusebad eller bad, smør øjenbrynene med enhver olie (kosmetisk eller grøntsag) for at begrænse kontakt med vand, samt udvaskning af farve med damp.

pris

Normalt koster biotatuage i salonen fra fem hundrede rubler, for i løbet af sessionen udfører mesteren farvning, vælger den øjenbrynform, der passer til pigen. Hvis vi taler om farvning derhjemme, falder prisen til tre hundrede rubler.

Hvis du køber redskaber og maling til at male huset, vil det koste omkring halvtreds rubler, da henna er den billigste slags maling.

Husfarve

Hvis du vil spare tid, penge til tjenesten i salonen, kan du male øjenbrynene hjemme. Biotatuazh - enkel teknik, hvor det vigtigste - at finde den rigtige stil.

For at gøre arkitekturen og korrektionen af ​​øjenbrynene, gå til et besøg i kosmetologien og derefter selvstændigt opretholde en udvalgt formular. I skønhedssalonen finder du samtidig den rigtige skygge.

For at male øjenbryn skal du vende med en pensel og anvende farvestof fra næsebroen til templet, mens halen skal være mørkere end bunden af ​​øjenbryn. Bemærk ventetiden for hver side separat, så farven er symmetrisk.

Hvis farvestoffet falder uden for hårene, skal du rengøre det med en bomuldsstuds dyppet i vand for at forhindre, at det tørrer ud.

Før og efter billeder

På billedet kan du se forskellen før og efter biotatuazha. Du kan se de mangler, som tjenesterne gemmer, de dyder, hun lægger vægt på. Hvis du lærer at gøre biotatuage selv, vil resultatet ikke afvige fra pandefarveringen i salonen.

fund

Biotatuazh - den mest smertefri og harmløse farve øjenbryn i lang tid. For at få dine øjenbryn til at se velplejede, vil bio-tatovering bidrage til at opnå denne effekt.

Det vil være nyttigt for dig!

Piger, der ønsker at give deres øjenbryn et pænt udseende, tænker sjældent på de mulige konsekvenser, hvorfor...

Mange piger vil have microblading, men ikke alle kan mikroblæsende øjenbryn på grund af kontraindikationer. Forlader...

Øjenbryn mikroblading giver piger mulighed for at forbedre deres øjenbryn: gøre dem tykkere, ændre form, position og...

I øjeblikket er kravene til skønhed meget høje. Ifølge stylister, makeup artister, den sikreste...

For at holde øjenbrynene i en velplejet form, skal du hele tiden gennemgå kosmetiske procedurer eller bruge dekorative daglige...

Stadierne af biotatuage øjenbryn henna hjemme, nyttige tips

Smukke velplejede øjenbryn forvandler udseendet af en kvinde til det bedre. Sjældent passer øjenbrynens form, farve og tykkelse til deres ejer. Du skal trække hår og tint øjenbryn med en blyant. Det er helt muligt at slippe af med denne daglige procedure, i dag tilbyder skønhedssaloner mange forskellige måder. Men du kan gøre øjenbryn biotattoo med henna derhjemme, hvilket vil være meget billigere end en mester, og mere effektiv end den daglige brug af en blyant.

Forskel fra den sædvanlige tatovering og farvning

Biotatuazh betragtes som en nyhed blandt kosmetiske procedurer. Han kom for at ændre den sædvanlige tatovering, men adskiller sig fra det ved fravær af kontraindikationer. Under biotatuage-proceduren anvendes kun naturlige komponenter, så det kan gøres selv under graviditet og amning.

Hvis vi taler om forskellene i proceduren fra den sædvanlige farve af øjenbryn med resistent maling, kan du her også se fordelene. Effekten af ​​biotatuazha varer meget længere, så du behøver ikke bruge maling hver anden uge. Regelmæssig farve involverer ikke øjenbryn, og biotatuazh giver dig mulighed for at ændre konturerne af øjenbrynene, gøre dem mere ekspressive og lyse.

Er det muligt at lave biotatuage selv?

Henna biotatuage er en af ​​de procedurer, der kan udføres hjemme. Hvis nogle tjenester kun kan leveres i salonen på grund af professionelt udstyr og kompleksitet, så er det helt muligt at lave biotatuage selv. Det er helt klart, at kvaliteten og effekten med den første oplevelse vil være noget lavere. Ja, og derefter være forberedt på det faktum, at efter hjem brug af henna biotatuzh holder ikke så længe som efter salonen. Men det er ret mærkbare besparelser i monetære termer.

Måske i starten er det bedre at arbejde med en assistent, der vil hjælpe dig med at gøre biotatuzh mere kvalitativt. Derefter vil du være i stand til at klare sig selv efter at have fået nogle erfaringer.

Et meget vigtigt punkt er valget af materiale, som du vil gøre med proceduren. Kun iransk og ingen anden henna er egnet til biotatuage. Det er bedst at købe det i en specialiseret professionel butik. Som en mulighed - du kan købe iransk henna i skønhedssalonen, hvor de udfører biotatuazh procedure. I dag er der ingen problemer med køb af iransk henna, da det er et populært og efterspurgt produkt.

Konventionelt kan hele processen med trinvise instruktioner opdeles i flere faser: forberedelse, farvning, konsolidering, fjernelse af overskydende maling fra hud og hår.

uddannelse

Henna er et vedholdende farvestof, der kan farve ikke kun håret, men også huden på hænderne, neglene. Derfor er brug af beskyttelseshandsker obligatorisk under biotatuage. Det er bedre at dække tøjet med et håndklæde eller beskyttelsesforklæde, så partikler af farvestoffet ikke falder på det.

Udstyr arbejdspladsen på forhånd, nemlig - forberede alt, hvad der er nødvendigt for proceduren, og læg det på bordet. Du skal bruge en beholder til at blande maling, børster til dens anvendelse, bomuldspuder, servietter - tør og våd, håndklæder, et spejl. Vand til opdræt henna bør være surt, så det skal være forberedt på forhånd og lov til at infuse.

Før du udfører biotatuazh, skal du rette øjenbrynens form og fjerne uønskede hår med pincet eller pincet. Områderne omkring øjenbrynene skal smøres med en fed fløde, så de ikke vender sig med øjenbrynene.

Form definition

Når alt er klar til biotatuazu, kan du gå videre til proceduren. Det første skridt er at bestemme øjenbrynernes form. Tag en kosmetisk blyant og tegne linjer på ansigtet, som du senere vil anvende maling på. Overhold proportionerne og sørg for at kontrollere, at øjenbrynene er lige og lige. Dette er et meget vigtigt stadium, da du lige nu bestemmer dit fremtidige udseende i et par uger.

Mal ansøgning

Forbered blandingen til påføring på øjenbrynene, klart efter instruktionerne, opskriften til avl er tilgængelig i hver pakke med iransk henna. En klar algoritme af handlinger og streng overholdelse af proportioner vil give dig mulighed for at opnå det mest effektive resultat. Derefter skal den forberedte masse påføres med en børste til påføring på øjenbrynene. Hold dig til de linjer du tegnede i det foregående trin. Hvis maling er faldet på huden eller har gået ud over de afgrænsede grænser, skal du fjerne den med servietter eller en bomuldsstynge.

Masters begynder at anvende farvesammensætningen med øjenbrynens tips. Behandle toppen af ​​det ene øjenbryn først, og flyt derefter til et andet. Også skiftevis anvende henna på kernerne, og så på resten af ​​øjenbrynene. Den alternative applikation giver dig mulighed for bedre at male over øjenbrynene, udbrede malingen jævnt.

Når du distribuerer maling over øjenbrynene, skal du anvende det i et tykt lag, så du undgår tomme steder og huller. Jo mere henna lag, jo lysere og rigere bliver dine øjenbryn efter biotatuage. Hvis du ønsker at forlade øjenbrynens bund mere naturligt - læg maling til spidserne mindre tæt.

På panden skal blandingen opbevares i en time. Jo længere tid du forlader sammensætningen på hårene, jo mere intensivt sniger de sig. Men glem ikke at med dette er malet og hud.

Fjernelse af forbindelsen

Efter tidspunktet for biotatuazh skal malingen fjernes fra øjenbrynene. Fjern cellofan, under den finder du den tørrede maling. Damp en bomuldsstynge med varmt vand og fjern omhyggeligt farvestoffet fra hver øjenbryn. I stedet for en bomuldsstynge kan du bruge våde klud.

I intet tilfælde kan du fjerne den tørrede maling fra øjenbrynene. Du kan nemt fjerne det sammen med hår og hudpartikler. Under alle omstændigheder er irritation sikret dig efter det. Du kan heller ikke bruge sæbe og kosmetiske produkter til vask. Alkoholbaserede lotioner eller indeholder mindst en smule alkohol er særligt aggressive.

Nyttige tips

Ifølge beskrivelsen er proceduren for biotatuage øjenbryn med henna hjemme ikke vanskelig. Men efter mødet opstår der spørgsmål og problemer, der kan håndteres af ekspertrådgivning.

 • Ejere af blondt hår bør farve deres pande lysebrune, brunetter har råd til sorte og chokolade nuancer, røde og brune kvinder er bedre at vælge en mellemliggende brun farve.
 • Før du udfører proceduren, skal du kontrollere, om du er allergisk over for henna. Ellers vil du få en stærk irritation.

Efter biotatuazha er nødt til at overholde nogle regler for pleje af øjenbryn. Med biotatuage farver henna ikke kun hårene, men trænger også ind i porerne. Det er derfor umiddelbart efter proceduren, at du ikke skal besøge en skønhedsekspert for at gøre en peeling. I starten har henna ikke tid til at trænge dybt ind i huden, så at slibe ansigtet og fjerne det øverste lag af epidermis kan ødelægge resultatet af biotatuage.

Specielt forsigtigt skal du overvåge tilstanden af ​​øjenbryn de første tre dage efter biotatuzh. Gå ikke i solarium, bad og sauna, tag ikke et bad med salt. Selv kun kloriseret vand fra vand kan påvirke resultatet negativt.

Når du vasker med en ansigtsgel, lotion, skrubber, skum eller andre kosmetiske midler, skal du omhyggeligt undgå området omkring øjenbrynene. Rengøringssammensætninger, der er beregnet til at vaske ansigtets hud, påvirker modstanden biotatuazha negativt.

Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for biotatuage. Du bør dog i forvejen vide om allergiske reaktioner eller individuel intolerance over for iransk henna. Det er også uønsket at udføre proceduren i nærvær af ar på øjenbrynene, da biotatuaz kun vælger dem. Men dette spørgsmål kan diskuteres med kosmetologen, som vil tilbyde løsninger på problemet. Hvis øjenbrynene har betændelse, irritation, rødme, bumser, skal biotatuageproceduren udskydes.

Hvis du følger alle disse regler, kan du inden for en måned glemme dine øjenbryn. Biotatuzh vil holde i lang tid, øjenbrynene vil se velplejede og smukke. Hvis tips og anbefalinger ignoreres, forsvinder effekten af ​​biotatuazha meget hurtigt.

Hvad er karakteristisk for Elos hårfjerning, hvad det er, og hvordan denne metode kombinerer fordelene ved andre former for hårfjerning

Philips Laser Epilator - et innovativt system til hurtig hårfjerning