Hvad er øjenbryn biatatuage og hvordan er det gjort?

I dag er der mange måder at give dine øjenbryn den ønskede form, gøre dem visuelt mere ekspressive og tykke. En af de mest tilgængelige og sikre metoder for øjenbrynskorrektion er hennabaseret makeup. Så du kan også vælge det selv, lad os se, hvad der er biotatuage af øjenbryn.

Øjenbryn biotatuage - hvad er det?

Biotatuazh er en type vedvarende farvning af øjenbryn, som udføres med specielle maling baseret på naturlig henna. Til denne procedure anvendes en speciel henna i en brun skygge, som vælges af mesteren under hensyntagen til selve farven på klienten selv.

Under denne procedure påføres maling direkte på huden og ikke til de dybe lag af epidermis (som det sker for eksempel med permanent makeup), som selve proceduren er smertefri, hævelse vises ikke efter det, og resultatet af henna tatovering kan vurderes umiddelbart efter at guiden er færdig.

Øjenbryn farvning med denne type tatovering udføres kun 40-60 minutter (afhængigt af typen af ​​hår, samt den valgte farvefarve), det virker i 4-5 uger med passende pleje.

Vask af maling for tidligt de damer, der efter en sådan procedure vil besøge badet eller bruge aggressive skum og geler for at fjerne makeup. Hvor længe holder malingen i så fald? Som regel beholdes den intense farve i op til 2 uger, hvorefter øjenbrynene skal korrigeres.

Biotatuage udføres både hjemme og i saloner eller på en kosmetologs kontor. Uafhængigt udføre en sådan procedure kan de kvinder, der har mindst lidt erfaring med at farve øjenbryn, da det bliver lettere for dem at jævnt anvende maling og gøre den korrekte øjenbryn form. Dem, der ikke tidligere har anvendt en sådan tatovering og ikke ved hvordan man gør det, skal du kontakte salonen for at få det perfekte resultat af sådan farvning.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Mange eksperter anbefaler deres kunder biotatuazh, der kalder denne procedure den sikreste for sundhed (ved brug af naturlige ingredienser), nem at udføre, og har også en minimal mængde bivirkninger. Det er denne type tatovering, der anbefales til både gravide og ammende mødre, for hvem permanent makeup er kontraindiceret.

Og hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering?

Derudover er dette den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion under huden, og hårene er ikke beskadiget under proceduren, tværtimod er sådanne farvninger som regel kun styrket.

Henna tatovering er også velegnet til kvinder, der ønsker at vokse øjenbryn eller ændre deres form over tid, fordi det er meget nemt at justere. Derudover er denne metode til hårkorrektion det mest overkommelige, det er flere gange billigere end den klassiske tatovering med fjerning.

Desværre har proceduren sine ulemper. Disse omfatter den lave modstand af en sådan tatovering, samt særlige krav til pleje af en sådan tatovering. Så de damer, der har lavet en sådan permanent makeup, er forbudt at svømme i havet lige efter proceduren, såvel som at besøge badet eller saunaen, bør du også undgå at besøge garvningslokalet eller stranden, for det kan med en sådan virkning på malingen ændre farven.

Hvordan udføres biotatuageproceduren trin for trin?

Hvordan er øjenbryn biotatuage gjort?

Efter at have forstået, hvad der er øjenbryn biatatuzh, kan du overveje mere detaljeret og dens fasetimplementering. I kabinen udføres denne procedure som følger:

 • Føreren bestemmer formen på øjenbryn, der er mest gavnlig for en person, viser ham billeder før og efter korrektionen for at tage hensyn til alle hans kunders ønsker.
 • Klientens hud behandles med en alkoholopløsning, hvis ansigtet har kosmetik, vaskes det grundigt inden proceduren. Øjenbrynets ønskede form er skitseret, hvorefter de overskydende hår fjernes med pincet og saks.
 • Herefter fortærer masteren maling i de rigtige proportioner, sætter den forsigtigt på øjenbrynene og opretholder den rigtige tid. Derefter vaskes malingen forsigtigt med bomuldspuder, mens klienten vises resultatet af korrektion ved brug af henna.

Vigtigt: Hvis øjenbrynene fra denne teknologi virker for lyse for dig, skal du ikke have travlt med at blive forstyrret. Efter et par dage vil henna ikke være så lyst, og tonen bliver helt naturlig.

Derefter vil du i salonen helt sikkert blive fortalt, hvordan du skal passe godt på dine øjenbryn, og hvor længe resultatet vil vare på dit ansigt under hensyntagen til din hudtype (som regel for piger med olieholdig hud varer denne tatovering op til tre uger, ikke mere, til kvinder med normal eller tør - op til 4 og endda op til 5 uger). Du skal kun nøje følge alle instruktionerne til pleje af en sådan tatovering og besøge guiden for den næste korrektion rettidigt.

Hvad er og hvordan man gør biotatuzh øjenbryn. Resultater og anmeldelser

Fashion på hvordan man ser øjenbrynene på pigen, varierede på forskellige tidspunkter. Enten blev de omgjort til en tynd "tråd", så blev understreget øjenbryn eller formen af ​​et "hus" populært anvendt.

En ting er sikkert - en smuk linje med øjenbryn understreger charmen af ​​et kvindelig ansigt og giver udseendet en særlig udtryksevne.

Hvis en kvinde med en pandeform er naturligt heldig, så er det godt. Men mange damer skal bruge specielle blyanter og andre kosmetik. Der er også metoder til at give øjenbrynerne den ønskede form og farve i længere tid - ingen grund til at bekymre sig hver morgen, hvis du formåede at trække øjenbrynslinjen godt, behøver du ikke bekymre dig om hvordan blyantlinjen ikke ville smøre...

Bio-tatovering kommer til redning med henna, som giver den ønskede farve til øjenbryn og varer i cirka en måned. Da det er helt smertefrit og skaber en næsten uadskillelig fra det naturlige udseende af hennafarvede øjenbryn, stopper mange piger på denne version. Hvad er øjenbryn biatatuage, som det er gjort korrekt, og vil blive diskuteret i denne artikel.

Hvorfor piger foretrækker biatuazh

Der er mange grunde til, at mange piger stopper med at biotere deres øjenbryn med henna. Først og fremmest er det bare praktisk - du behøver ikke at lineere dine øjenbryn om morgenen, især når du vågner op. Og udseendet af hennafarvede øjenbryn er meget smukkere, mere elegant og mere naturligt end øjenbryn med en linje tegnet af en kosmetisk blyant.

Det er let at forstå, hvad et bekvemt værktøj til at opretholde din egen skønhed, som øjenbrynens biotatuage, bliver stadig mere populær. Men hvorfor gør de det, og ikke bare en permanent makeup?

Svaret er enkelt - den sædvanlige tatovering ser uhøflig ud, og den kan ikke længere ændres. En uegnet eller irriterende farve ændres ikke længere, ændres ikke, og når øjenbrynens form udføres af mesteren. Henna biotatuage af øjenbryn har ikke disse mangler - det varer fra 2 uger til en måned, så du kan altid ændre linjen på øjenbrynene og skyggen af ​​maling.

Hvad er fordelene ved en sådan tatovering

Henna - et stof af naturlig oprindelse, som modekvinne har brugt i Indien, og i Egypten og i Afrika i mange århundreder. Da hun ikke forårsager den mindste skade på huden, kan hun sikkert bruge enhver kvinde, selv under graviditeten.

Fordelene ved biotatuaza over et simpelt ansigt tatovering til kosmetiske formål er indlysende - hvis du ikke kan lide noget i form eller farve på dine øjenbryn, kan du altid ændre det, og det ser ikke så groft ud.

Hun holder i lang tid, og farven kan vælges efter ønske. Det passer trods alt til en brunhåret kvinde ikke på ansigtet af en pige med blondt hår. Det er normalt, at henna kun kan være af en farve, men det er langt fra sagen - det er muligt at eksperimentere med forskellige nuancer.

Nu er mode den mest naturlige farve og form for øjenbrynene, og det er brugen af ​​henna, der kan skabe et sådant billede. Du kan kontakte mesteren i skønhedssalonen, og du kan udforske alle nuancer og gøre bi-tatovering med henna derhjemme.

Det vil vare i lang tid, det er nemt at få de nødvendige materialer, en lille træning - og øjenbrynene, der er malet med henna, vil se godt ud! Det vil ikke være nødvendigt hver dag, når de vågner om morgenen for at lide med blyant for øjenbryn, og udseendet bliver mere udtryksfuldt.

Henna allergi forekommer næsten aldrig, de stoffer, som henna indeholder, styrker håret, og omkostningerne ved sådan biotatuage er flere størrelsesordener lavere end den klassiske salon øjenbryn tatovering.

Henna laver ikke kun hår, men styrker også hårsækkene

Og de bliver selv blødere og ligger mere glatte. Øjenbrynene, der er malet, ser så tættere ud, deres naturlige skygge er understreget.

Er det muligt at lave biotatu henna hjemme

Nu i flertallet af saloner er der tatovering foretaget af erfarne håndværkere. Men at vide, hvad er biotatuzh øjenbryn, som det gør, kan du selv male øjenbrynene med henna hjemme. Hvis du ikke er helt sikker på at du kan gøre det, skal du kontakte den erfarne mester en gang og se, hvordan han gør denne procedure.

Henna øjenbryn farvning

Så i hjemmet vil det være ret nemt at mestre kunsten med selvbiotatuage øjenbryn. Derudover vil du se, hvordan de sædvanlige farver er ringere end henna, og hjemme biatatuazh bliver almindeligt for dig.

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha

Der er en række enkle regler for pleje af øjenbryn efter biotatuazha. Så to dage efter proceduren bør øjenbrynene ikke udsættes for fugt, og senere bør eksponeringen for damp også undgås.

Det anbefales ikke at bruge skræl eller skrubber, men eukalyptus eller mandelolie kan bruges til at passe hennafarvede øjenbryn.

Der er også en maske, der hjælper med at bevare farven og blødheden af ​​håret i farvede øjenbryn - linolie, naturlig voks og petroleumgel (alt i samme mængde, ca. 5 gram).

Hvilket resultat kan forventes

Øjenbryn biotatuage varer fra 15 til 35 dage (det afhænger af hudtype og farvekvalitet). Øjenbryn efter det vil se tykkere og smukt skinne, og formen og farven vil være præcis som du havde tænkt dem.

For at få det bedste resultat kan du først øve på øjenbrynslinjen, for eksempel på en dummy - så kan du lære at præcis gøre den ønskede form.

Farven på øjenbryn efter farvning afhænger af de ingredienser, du har tilføjet til den købte henna.

Kontraindikationer og mulige konsekvenser

Der er praktisk taget ingen kontraindikationer for brug af henna til kosmetiske formål, bortset fra forekomsten af ​​hudsygdomme - i nogle tilfælde kan de forværres. Hvad angår resten, kan alle kvinder, selv meget unge kvinder, gøre en sådan biotatuktion af øjenbryn.

Det kan bruges i situationer som amning og graviditet - der vil ikke være nogen uventede konsekvenser. Men hvis en kvinde lider af konjunktivitis, bør øjenbrynens biotatuage kasseres, indtil hun slippe af med denne sygdom.

En test af henna reaktion kan altid udføres af en stylist.

Der er tilfælde, hvor en dame har en individuel intolerance over for henna (selvom dette er det mest naturlige middel), så det vil ikke være overflødigt at kontrollere hendes hud før den første farve - hvordan hun vil reagere på denne farve.

For at gøre dette skal du anvende et lille fortyndet stof på albuebukken, og efter en time skylles. Hvis alt er i orden, kan du begynde at farve øjenbryn.

Hvad henna er bedre at vælge

Hvad er henna, som normalt gøres biotatuzh øjenbryn? Hvordan gør de deres øjenbryn ser velplejede og smukke? En kvinde der beslutter sig for at prøve biotatuazh vil trods alt have et spørgsmål om kvalitetsmaling - i det mindste for ikke at komme til at møde et uventet resultat senere.

Henna er et naturligt råmateriale, der i århundreder er blevet brugt af kvinder fra forskellige lande og kulturer. Indiske og iranske henna er til salg. Det sælges som et pulver, er helt sikkert og koster lidt. Ud over at give farve, henna også gavner hud og hår.

Men ikke nogen henna er egnet til biotatuaza - den, der bruges til almindelige tatoveringer, er for aggressiv og kan skade huden. Derfor er du nødt til at vælge kun henna, som ikke indeholder syntetiske tilsætningsstoffer (nogle gange samvittighedsfuldt firmaer bruger dem).

En interessant kendsgerning! Henna er fremstillet af den indiske plante lusonia. Ud over at give hårfarve har den en stærk, fugtgivende, regenererende, antimikrobiell og aktiverende hårvækstaktion.

Det er muligt at købe henna til farve øjenbryn og i specialiserede butikker af indiske varer, og simpelthen i butikker, der sælger kosmetik. Men i intet tilfælde bør det erhverves fra tilfældige mennesker for ikke at blive ejer af en falsk.

Øjenbryn af rød farve - klassisk resultat af henna farve

Naturlig henna kan give hår eller øjenbryn en anden tone af kobber og rødt. I ren form kan det farve øjenbryn i en eller anden skygge afhængigt af hvilken farve håret oprindeligt var - selvom det altid er røde toner, hvis råmaterialet ikke er specifikt blandet med tilsætningsstoffer.

Men moderne producenter har skabt produktlinjer, hvor det er ret nemt at vælge de ønskede nuancer. På en liste over præcis hvilket firma at stoppe med at købe, vil en liste over de mest kendte mærker hjælpe.

Den mest populære nu blandt kvinder er følgende typer øjenbryn henna:

 • В henna henna - indisk henna, som kommer i forskellige nuancer. Det kan holde på øjenbrynens hår op til en og en halv måned og er et af de mest almindelige midler til farvning.
 • VIVA henna er meget billig og giver øjenbrynens hår varme, naturlige nuancer. Denne klasse af henna af rød farve skaber ikke, i modsætning til den populære tro på, at farven af ​​henna på alle måder vil gøre håret rødt.
 • Godefroy - amerikanske henna kapsler, som ofte bruges af professionelle mestere i salonerne. Men der er også linjen i dette firma for hjemfarvning.
Henna Godefroy kapsler
 • Nila er en henna lavet i Spanien specielt til øjenbryn, som ikke irriterer huden, og farven på de farvede hår er meget blød og behagelig.
 • Nivali lavet i USA er ikke billig, men oxidatorer og aktivatorer er helt fraværende i det, og anmeldelser om det er normalt meget gode.

Ved hjælp af en række tilsætningsstoffer eller kombinere henna med basma kan du opnå meget interessante nuancer.

Og for at gøre farven på henna egnet, kan du tilføje nogle ingredienser:

 1. Kakaopulver, taget i lige proportioner med henna, og fyldt med varmt vand, vil give øjenbrynene et antydning af mahogni.
 2. Hvis du vil have en kastanjetone, så giver dette Basma, blandet med henna 3: 1. En interessant kastanjetint på de malede øjenbryn vil tilsætte en blanding af henna med kogte 4 tsk kaffepulver.
 3. Til chokoladetoner koges en spiseskefuld finhakket valnødsblade i et halvt glas vand, hvorefter henna tilsættes til bouillon, indtil blandingen er tyk nok.
 4. Og brunetter kan gøre sig til sorte øjenbryn, idet de har malet dem efter henna også med basma.

Hvordan man vælger farve

Efter at have lært detaljeret, hvad er biotatuzh øjenbryn, som det er gjort hjemme, vil en kvinde helt sikkert have et spørgsmål - hvilken farve der skal vælges til farvning.

Brunetter er kun egnet til farvning i sort, og brunehårede kvinder og kvinder med lysere hår kan få universel rådgivning - Henna farve til farvning (eller blandingen til farvning af øjenbryn med henna) bør være lidt lysere end hårfargen.

Øjenbrynens farve bør vælges efter hårfarven, øjenbrynene skal være mørkere.

Hvis du ikke vil vende øjenbrynene i rødt, så er der som sagt vi mange forskellige nuancer, der kan opnås uafhængigt. Kastanje, mahogni, brandy, kaffe, chokolade - du kan selv bestemme hvilken skygge der passer til dit ansigt og hårfarve.

Hvis du er i tvivl, spørg mesterens professionelle. Du kan eksperimentere, fordi malingen fra de malede øjenbryn kommer snart nok, og der er mulighed for at prøve en ny farvefarve.

Hvilke værktøjer og værktøjer er nødvendige

For uafhængigt at lave en smuk fashionabel øjenbryn biotattoo, skal du i forvejen forberede alle nødvendige værktøjer og værktøjer.

Før du skal farve, skal du være på bordet:

 1. Henna af dit valgte firma
 2. Yderligere midler til at give de ønskede nuancer (hvis ønsket)
 3. Citron skåret i halvdelen
 4. Ikke for stærk alkoholopløsning
 5. Kosmetisk blyant
 6. Fat creme
 7. Skål eller andet skib - keramik, plast eller plexiglas
 8. børste
 9. folie
 10. Servietter (du vil tørre overskydende maling med dem)
 11. Gummihandsker
Værktøj og flydende henna til farvning af øjenbryn

Når du har forberedt på forhånd alt, hvad der er nødvendigt under maleriet, kan du begynde processen med biotatuering selv.

Trin-for-trin instruktion: Sådan laver du øjenbryn biatatuju derhjemme

Har en detaljeret forståelse for, hvad der er øjenbryn biatatuage, lad os se hvordan man gør det rigtigt hjemme, ikke i en skønhedssalon, og stadig få en fantastisk effekt. Når alt kommer til alt kan dine hænder opnå det samme resultat som en mester professionel hænder!

Så til det punkt.

 • Trin 1. Lav et skrælnende øjenbrynområde, så malingen lå mere glat. Når en lille irritation efter peeling forsvinder, affedtes med alkoholopløsning.
 • Trin 2. Opløs hennaen i kogende vand i henhold til vejledningen, og tilføj lidt citronsaft til vandet (det hjælper maling længere). Hvis du har til hensigt at lave nogen nuancer, så lav den ønskede blanding.
 • Trin 3. Tegn øjenbrynens konturer med en kosmetisk blyant for at være sikker på, hvor farvestoffet skal påføres. Børste rettet tegnet linje.
 • Trin 4. Påfør blækblandingen fra øjenbrynens haler mod midten og nå den del, der ligger nær næsebroen. Begge øjenbryn er malet samtidigt. Jo tykkere henna lag, jo mere mættet farven på de farvede øjenbryn.

Så at huden omkring øjenbrynene ikke er farvet, kan du bruge en rig creme til at behandle den.

Eller bare tid til at tørre dråber af maling med et serviet.

 • Trin 5. Første gang du behøver at holde malingen på øjenbrynene, er der ca. 40-50 minutter. I fremtiden vil det være muligt at bestemme den tid der kræves for dette i overensstemmelse med sine egne individuelle karakteristika. Men nogle eksperter mener, at når du først forsøger at lave biotatuage, skal malingen holdes så lang tid - du kan tilføje farve til dine ønskede øjenbryn senere.
 • Trin 6. Dæk det malede område med folie og læg dig ned i sofaen - på dette tidspunkt kan du se en film eller læse.
 • Trin 7. Fjern den tørrede maling fra øjenbrynene med enten mandel eller eucalyptusolie. Hvis dine øjenbryn viste sig for lyse, kan du ordne det med citronsaft eller kefir. Fjern uønskede hår.
Efter at have farvet øjenbrynene er det nødvendigt at lade malingen sive ind og slappe af for dig selv

Så beskriver denne artikel i detaljer, hvad øjenbrynens biotatuage er, som det er gjort hjemme. Du kan se, at det er ret nemt at give dig et trendy og smukt look til dine øjenbryn. Ved hjælp af ovenstående anbefalinger kan enhver kvinde klare dette.

Evne vil komme med erfaring - så bliver biotatuazh til dig en enkel og velkendt ting, og hver morgen sover du ikke længere behøver at tegne den ønskede øjenbryn linje!

Henna øjenbryn farvning hjemme: hvor skal man starte. Find ud af videoen:

Farve og design øjenbryn. Se video tips fra en berømt makeup artist:

Videoinstruktioner til farvning af øjenbryn med henna:

Fordele og teknologi af biotatuazha

Er din øjenbryn form langt fra perfekt? Er du træt af at bruge tid på daglig sminke? Henna biotatuage øjenbryn - dette er den procedure, der vil gøre dig smuk og velplejet med næsten ingen indsats!

Hvad er det?

Biotatuazh - hvad er det? Dette er en af ​​de typer af vedvarende farvning af øjenbryn med specielle farvestoffer skabt på basis af naturlig henna. I modsætning til permanent makeup, hvor pigmentet trænger ind i de epidermis dybe lag, anvendes maling i biotatuage kun på huden. På grund af dette er proceduren helt sikker og smertefri. Og resultatet af arbejdet kan vurderes med det samme.

Afhængig af typen af ​​hår og den valgte skygge tager en session 40-60 minutter. Hvor meget effekt er nok? Med passende pleje varer biotatuage omkring 4-5 uger. Hvis du begynder at besøge badet aktivt og fortsætter med at vaske med aggressivt skum / gel, bliver perioden halveret, hvorefter øjenbrynene skal justeres.

Henna øjenbryn farvning teknik udføres ved hjælp af to forskellige metoder:

 • Skyggefjedring - giver en grundig fjerning af maling (som når man maler med skygger eller blyant).
 • Hår til hår - består i at anvende fine streger af forskellig længde, efterligner effekten af ​​naturlige øjenbryn, giver dem det ønskede volumen, tykkelse og bredde.

Tip! At lave øjenbryn med henna er ikke kun tilgængelig i salonen, men også hjemme. Erfaring er imidlertid nødvendig her! Hvis du aldrig har farvet dine øjenbryn selv med almindelig maling, er det bedre at kontakte salonen. Hertil kommer, at sammensætningen af ​​henna har en granulær konsistens, hvilket i høj grad komplicerer dets anvendelse.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Øjenbryn biotatuage har både fordele og ulemper. Overvej alle mulighederne.

 • Sikkerhed sikret ved brug af naturlige materialer og fravær af punkteringer. Dette er den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion. Af denne grund kan det udføres under graviditet og under amning;
 • Varige resultater. Hvor lang tid holder henna på øjenbrynene? Som du allerede har forstået, forbliver farven lys og mættet meget længere end med andre farvestoffer;
 • Acceptabel pris er en anden vigtig faktor;
 • Evnen til at ændre formen af ​​asymmetriske eller for smalle buer. Du kan trygt eksperimentere med hvert besøg til mesteren, fordi sporene i det sidste maleri vil være helt usynlige;
 • Rigtig udseende. På grund af den klart spores kontur, vil de voksende hår ikke være tydelige. Dette giver dig mulighed for at ændre formen på øjenbrynene (tykkelse og bredde);
 • Tillader dig at skjule fejl - ar, ar, skaldede pletter mv.
 • Positive effekt. Henna beskadiger ikke kun øjenbryns fine hår, men gør dem også stærkere.
 • Spar tid. Maleri vil spare dig for det daglige behov for at bruge en skygge og en blyant;
 • Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du vaske det af med et af hjemmet - citronsyre, citronsaft, hydrogenperoxid eller vaskesæbe. I ekstreme tilfælde kan du vente et stykke tid, indtil pigmentet går væk i sig selv, eller du kan bare bryde omsorgsreglerne;
 • Hypoallergenic - urtekomponent forårsager sjældent rødme og udslæt. For igen at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du foretage en foreløbig test. For at gøre dette anbringes en lille mængde af sammensætningen på bøjningen af ​​albuen eller på indersiden af ​​håndleddet og vent i 15 minutter. Hvis der i denne periode ikke var nogen problemer i den behandlede zone, fortsæt du sikkert
 • Bred farvepalet. I modsætning til folkelig tro er henna ikke kun rød, men også brun. Alle paletter af lyse og mørke toner er tilgængelige for dig.
 • Behovet for pleje - rigtigt og konstant. Hvis dette ikke er gjort, vil pigmentet afvaskes hurtigere;
 • Forbuddet mod adgang til sauna, bad, pool og hav. Ignorerer denne betingelse, du smider bare penge væk.
 • Varighed af maleri. Hvis almindelig maling holdes i 15 minutter, så med biotatuage tager det mindst en time. Det er svært for mange at sidde!

At kende alle fordele og ulemper ved denne procedure, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg! Du kan også hjælpe disse billeder før og efter.

Tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og farve dine øjenbryn med henna selv:

Materialer der er nødvendige til farvning

Hvad har du brug for til biotatuazha? For proceduren skal du bruge følgende materialer:

 • Certificeret henna pulver;
 • Ikke-metallisk kapacitet i hvid farve - det giver dig mulighed for bedre at navigere i at opnå den ønskede skygge;
 • Træpind;
 • Pensel til anvendelse;
 • krat;
 • Cellofan stykker;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Hvid kosmetisk blyant;
 • Varmt vand
 • Salicylalkohol eller et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel;
 • Olie - kosmetisk (ricinus, mandel, fersken, sesam) eller grøntsag (olivenolie, solsikke).

Hvordan ser proceduren ud?

Hvordan har biotatuzh øjenbryn? Hvis du vil udføre det hjemme, skal du følge disse instruktioner:

 • Rens huden med en skrubbe - den åbner porerne og fjerner snavs fra dem. Henna vil vare længere, og det vil ligge jævnt.
 • Fjern sminke med crema, gel eller fløde.
 • Tør øjenbrynsområdet med enhver alkoholkrem eller desinfektionsmiddel - de beskytter huden.
 • Vælg formen på de øjenbryn, der passer dig, og træk den med en hvid kosmetisk blyant.
 • Alle overskydende hår skal fjernes med pincet.
 • Vælg den ønskede farve og forbered sammensætningen. For at gøre dette blandes hennapulver med en lille mængde vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være tyk nok - ikke strømme over ansigtet og forblive på øjenbrynene.
 • Brug en tynd børste på henna på øjenbrynene uden at gå ud over "skitsen", der er skitseret med en blyant. Hjælp dig med en vatpind eller en ren vatpind. Husk, linjerne skal være klare, og formen på øjenbrynene - det samme.
 • Dæk de malede områder med stykker af cellofan.
 • Vent til den rigtige tid. For en rig mørk farve vil det tage cirka en time, for en lysere nuance - op til 40 minutter.
 • Fjern de resterende henna med en svamp gennemblødt i varmt vand. Dette bør gøres langs linjen for hårvækst.
 • Hvis du vil have en rig mørk farve, tilbringer korrektionen af ​​øjenbryn med henna - påfør et andet lag maling og vent yderligere 10 minutter.
 • For at konsolidere effekten smør øjenbrynene med enhver olie.

Det er vigtigt! Bio permanente øjenbryn kan ikke udføres med individuel intolerance over bestanddelene i sammensætningen og forekomsten af ​​revner eller nedskæringer på huden. Indtræden af ​​henna i et åbent sår kan forårsage ubehag. I dette tilfælde skal proceduren udskydes, indtil epidermis er helt helet.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Når du udfører øjenbryn biotatuage med henna, er det meget vigtigt at vælge den rigtige farvefarve. Det skal matche hårets tone. Enig, sorte øjenbryn i kombination med lys krøller vil se latterligt ud. Og de lyse snor af buer vil bestemt ikke udsmykke en brunette eller en brunhåret kvinde. For ikke at forveksle med valget, brug vores tips:

 • Kastanje - henna + basma (3: 1);
 • Chokolade - henna (1 tsk) + infusion af valnødblade;
 • Sort - henna + basma (1: 1);
 • Mahogany nuance - henna + kakao (3 tsk.) + Varmt vand;
 • Kastanje med en rød undertone - henna + kaffe (1: 1).

Lysebrune eller brune-røde øjenbryn anbefales til ejere af et retfærdigt hår. Brownies kan vælge mellem nuancer lidt lysere eller lidt mørkere end den naturlige farve af trådene. Det er ikke nødvendigt at male øjenbrynene i tone - de vil simpelthen fusionere med håret og gå tabt i ansigtet. Hvad angår brunetter passer hele paletten fra mørkebrun til sort perfekt til dem.

Det er vigtigt! Hvis det ser ud til dig, at øjenbrynene viste sig for at være for lyse, skal du ikke skynde dig for panik - om 2-3 dage vil hennaens farve blive lidt kedelig og blive mere naturlig.

Hvordan forlænges effekten?

Hvor længe varer henna? Det afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​det udførte arbejde, sammensætningens varighed og den egentlige pleje, men også om hudtype. For eksempel varer pigmentet på tør hud op til 4-5 uger, mens den er på fedtet hud - kun op til 2,5. For at udvide disse vilkår skal du udføre henna øjenbryn farve fra gode mestere. Selvfølgelig kan du prøve at gentage det selv, men alle subtiliteter og nuancer af denne procedure er kun kendt for brovist. Den anden vigtige betingelse er brugen af ​​professionel henna. Til farve har du brug for et særligt brunt pulver. Henna for hår passer ikke - det giver en rød farve. Og den sidste - så farvningen var stabil, forbered øjenbrynsområdet. For at gøre dette skal du på dagen for maleriet rense huden med en skrubbe (butik eller hjemme).

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha?

For at sikre øjenbrynens ordentlig pleje skal du høre råd fra eksperter:

 • Umiddelbart efter proceduren (24 timer) må du ikke vågte dine øjenbryn med vand;
 • Under vask med aggressive tonikere skal geler, lotioner og skrubber være forsigtige med, at de ikke falder på det malede område;
 • Flere gange om ugen anbringes en nærende maske voks, linolie og vaselin, taget i lige store mængder. Hvor længe skal du holde hende? 10 minutter er nok;
 • Afvise brugen af ​​øjenbryn kosmetik;
 • Om morgenen og inden du går i seng, smør hårene med enhver olie, du kan bruge - solsikke, oliven, ricinus osv. Det er mere bekvemt at påføre det med en tynd børste eller børste fra slagtekroppen;
 • Men fra fedtfløde og sminkefjerner skal du give op - de beskadiger pigmentet.

At vide, hvordan man plejer øjenbryn efter hennafarvning, vil du være i stand til at opretholde lysstyrken af ​​pigmentet i lang tid.
Nu ved du, hvordan du laver et biotatu øjenbryn, og du kan selv prøve denne vidunderlige teknik.

Se også: Sådan laver du øjenbryn biatatuktion korrekt med henna (video)

Øjenbryn biotatuage: træk, fordele, teknik

Al den retfærdige sexdrøm om smukke, udtryksfulde og voluminøse øjenbryn, men ikke alle beslutter om dyre og ret smertefulde metoder for øjenbrynskorrektion, herunder permanent makeup.

Som et alternativ til den moderne kosmetiske industri, der tilbyder ustabile kosmetiske blyanter og klassisk tatovering, tilbydes biotatuage - øjenbrynsmodellering ved hjælp af naturlig henna.

I denne artikel vil vi tale om, hvad denne teknik er, dens funktioner og fordele.

indhold

Hvad er forskellen mellem biotatu øjenbryn fra farvning?

Øjenbryn bio farvning er forskellig fra farvning:

 • brugen af ​​farvestoffer med en naturlig sammensætning
 • naturlig skygge og skinne af farvede hår;
 • ingen risiko for inflammatoriske reaktioner
 • mere overkommelige serviceomkostninger.

For nylig er tjenesten "biotatuage eyebrows 6d" blevet meget populær. På trods af navnernes lighed er disse procedurer fundamentalt forskellige fra hinanden til udførelse. 6d biotatuage, også kaldet microbladingproceduren i hårteknikken - tegner hår på pandebuerne ved at indføre pigment under huden med en tynd nål, og henna tatovering er farvningen af ​​hår og huden ved hjælp af skyggefjedring.

Fordele og ulemper biotatuazha

Biotatu øjenbryn henna forvandler selv de mest "problematiske" øjenbryn. Efter farvning med henna bliver hvide og farveløse pander lyse, mættede og naturlige glans, de fyldte huller fusionere med resten af ​​områderne, hvilket skaber effekten af ​​skyggefjedring. Som et resultat bliver øjenbrynene visuelt mere voluminøse og tykkere, og den rigtigt valgte farve giver dem en naturlig skygge.

Blandt de ofte stillede spørgsmål om design af øjenbryn med henna: Hvor meget holder resultatet, og hvor lang tid varer en procedure. Ifølge anmeldelser fra kunder, der bruger denne service i Brow-barer, varer effekten af ​​biotatuage op til en og en halv måned. Især på huden holder pigmentet op til 20 dage på hårene - 30-45 dage.

Godbidder

 • sundhedssikkerhed;
 • ingen bivirkninger;
 • vælge den rigtige skygge;
 • farvekorrektion under proceduren;
 • ernæring og befæstelse af hårstrukturen
 • naturlig farve;
 • bulk arkitektur.

ulemper

 • en lang proces med farvning (malingen skal holdes på øjenbrynene i op til en time);
 • midlertidig virkning i forhold til den sædvanlige tatovering;
 • farven på huden over tid bliver mindre mættet (på hårene forbliver det det samme);
 • forsigtig pleje er påkrævet efter farvning (øjenbryn inden sengetid skal behandles ved hjælp af olier);
 • Den negative virkning af kosmetik, vand og damp (besøger saunaen, badet, hyppig vask, ansigtsvasking reducerer pigmentets stabilitet og lyser tonen);
 • proceduren skal ske 2-3 uger før ferien, da eksponering for solen fremskynder misfarvningen.

Henna biotatu øjenbryn er ikke egnet til mennesker, der af en eller anden grund ikke har øjenbryn eller hvis der ikke er noget hår i visse områder af øjenbrynene. I dette tilfælde kan du genskabe øjenbrynene med hårmetoden 6d.

Kontraindikationer

Biotatuazh betragtes som en af ​​de mest gunstige æstetiske kosmetiske procedurer, men det har også sine fordele og ulemper.

Proceduren er kontraindiceret i tilfælde af:

 • individuel intolerance over for komponenterne i henna (dette kan bestemmes ved at lave en foreløbig testfarvning på albuens indvendige skæl);
 • åbne sår, udskæringer eller friske ridser.

Gravide og ammende babyer må gøre tatovering med øjenbryn med henna, hvis moderen ikke har en allergisk reaktion på farvestoffet. Læger advarer imidlertid om, at reaktionen på henna-farvning under graviditet som følge af ændringer i hormonniveauer kan være uforudsigelig (helt forskellig farve, ujævn farvning osv.).

Kan jeg selv udføre proceduren?

Øjenbryn biotatuage med henna er en af ​​de enkleste metoder til øjenbryn farvning, der kan gøres hjemme. I dette tilfælde risikerer du i stedet for det forventede resultat at få for tykke eller for tynde, formløse, ujævnt farvede øjenbryn. I salonen vil mesteren udføre denne procedure på et fagligt niveau.

Ved brug af kosmetik vil han omhyggeligt forberede det område, der skal behandles, fortyndet hennapulver i de rigtige proportioner, således at blandingen ikke smuldrer, når den påføres på pandebuerne eller tværtimod ikke spredes, danner de korrekte konturer af pandebuerne og holder tiden i overensstemmelse med farveteknikken. Kun i dette tilfælde er du garanteret et fremragende resultat.

Måske er du interesseret i spørgsmålet: biotatuazh - gør det ondt eller ej? Vi svarer: hele proceduren er helt smertefri og giver mesteren mulighed for at udføre det både i salonen og hjemme.

Hvordan øjenbryn biotatuage: stadier

Øjenbryn biotatuage omfatter tre hovedfaser: forberedelse, farve, modellering.

Trin I. Fremstilling

Ved hjælp af kosmetik vil mesteren forsigtigt fjerne rester af dekorative kosmetik og gade støv, affedt huden og bruge en blød skrubbe til at rense områderne af pandebuer fra døde celler. Desuden vil han udpege formen og konturerne på pandebuerne, som vil blive brugt til farvning.

Trin II. farve

Specialisten vil anvende den forberedte hennaopløsning til øjenbrynene i henhold til følgende skema: begyndelsen af ​​øjenbryn - midten (bøjningspunkt) - tip Uregelmæssighederne i konturerne fjerner han samtidig en våd klud, der danner den samme form for begge øjenbryn.

Malingen er alderen på ansigtet i 30-40 minutter, hvorefter mesteren forsigtigt fjerner rester af vand i flere trin og tørre øjenbrynene af med en bomuldspinne dyppet i oliven- eller mandelolie.

Trin III. modellering

Specialisten vil rette de malede øjenbryn ved at fjerne overskydende og fremspringende hår med pincet eller kosmetisk gevind.

Henna farvepaletten er repræsenteret af flere farver, fra lyse til mørke toner. For at matche øjenbrynene med dit udseende, bør farven vælges under de naturlige farver i hår og hud.

Blondiner er bedst egnede brune toner med en let rødlig tinge. Hvis du er brun, skal dine øjenbryn være halvt lysere eller mørkere end naturligt. Brændende brunetter bør stoppe valget på paletten fra mørkebrun til farven på ravnens vinge. For kvinder over 40 er det bedre at bruge en palette af lette chokolade nuancer, da mørke øjne visuelt bliver gamle.

Her er nogle billeder før og efter det tydeligt demonstrere resultatet af proceduren.

Denne video viser hvordan man laver øjenbryn biatatuzh i salonen.

Mange er interesserede i spørgsmålet: Hvor meget er proceduren i en almindelig skønhedssalon, og hvor længe? Svaret er: proceduren tager cirka en time, hvorefter du straks kan vende tilbage til din normale tidsplan.

Pas efter proceduren

Biotatuage vil tjene dig længe nok, hvis du tager hånd om plejen af ​​dine øjenbryn.

Grundlæggende regler for pleje:

 • De første 24 timer efter farvning øjenbryn kan ikke fugtes med vand;
 • Det anbefales ikke at bruge skrubber, skræl, tonik i området med buebuer;
 • lotioner, cremer, der fortrinsvis påføres huden, omgå øjenbrynene;
 • tørhed og tæthed i huden er bedre at eliminere med en vatpind dyppet i oliven, mandel eller anden olie;
 • i et solarium skal øjenbrynene være dækket med klistermærker, så henna ikke ændrer skyggen.

Hvor ofte kan du lave biotatuazh

Der er ingen tidsbegrænsning på den gentagne procedure. Biotatuzh udføres som regel en eller to gange om måneden, men hvis du bemærker, at malingen begyndte at blive blek tidligere, kan du sikkert tilmelde dig en specialist.

Det er værd at bemærke, at ud over det æstetiske udseende, vil en regelmæssig procedure styrke hårsækkene, fremskynde væksten af ​​nye og give øjenbrynene et sundt udseende.

Kompatibilitet med andre procedurer

I modsætning til konventionelt farvestof, der kun maler håret, maler henna både hår og hud, hvilket skaber en skyggende virkning med skygger og giver dig samtidig mulighed for at konstruere en klar grafisk pandebue.

Biotatu øjenbryn kan gøres på tatoveringen. På grund af sin egenskab, der skal fastgøres på hudoverfladen, vil henna perfekt male over det gamle falmede mønster og dine øjenbryn vil se attraktivt igen. Du kan kombinere det med proceduren for tatovering af læber og øjenlåg.

Det anbefales ikke at gøre biotatuage på øjenbryn, der tidligere er malet med kemiske farvestoffer, fordi henna har fået en reaktion med de oxiderende farvestofkomponenter, kan henna farve øjenbrynene i marshgrøn, rød farve og hår kan begynde at falde ud.

I dette tilfælde anbefaler eksperter at vente, indtil farvestoffet er helt vasket, og kun derefter udføres biotatuageproceduren.

Biotatuazh er en populær skønhedsprocedure, der giver dig mulighed for nemt og smertefrit at rydde dine øjenbryn, samtidig med at du styrker og helbreder dem. For dem der bryr sig om deres skønhed og sundhed på samme tid, er henna farvning af øjenbryn den gyldne middel mellem daglig konturering med blyant og permanent makeup.

Hvad synes du om denne teknik? Og hvad synes du er bedre: farvning, biotatuazh, permanent farvning eller øjenbryn extensions og hvorfor? Vi sætter pris på dine kommentarer på denne artikel.

Hvis du beslutter at farve dine øjenbryn med henna fra en professionel, skal du blot bruge vores katalog, det indeholder eksperter fra Krivoy Rog, Zaporizhia, Vinnitsa og mange andre byer i Ukraine.

Øjenbryn biotatuage: hvad det er og hvor meget det holder

Hvis du vil vide om øjenbrynens biatatuage, hvad det er og hvordan det udføres - vær opmærksom på det fremlagte materiale. Vi vil fortælle dig om alle nuancer af en populær kosmetisk procedure. Du vil være i stand til at danne et komplet billede af hende, samt forstå hvad der er forbundet med den hidtil usete spænding omkring hende.

Hvad er øjenbryn biotatuage?

Biotatuage er et betinget begreb, der ikke har noget at gøre med tatoveringen. Fremgangsmåden kaldes så på grund af den visuelle effekt, den skaber.

Malingen påføres direkte på huden uden at trænge ind i de dybere lag. Ingen skade på epidermis opstår. Faktisk er biotatuazh en simpel farve, men den adskiller sig fra farvenes sædvanlige sammensætning og form.

Til biotatuage øjenbryn anvendes henna-baseret maling. Dette er ikke den sammensætning, der bruges til hårfarvning. Afhængigt af slibemetoden og metoden til tørring af planten kan henna producere helt forskellige nuancer.

På paletten af ​​enhver fabrikant, der producerer produkter til biotatuage, er der som regel mindst fire toner - fra lysebrun til sort. Føreren, der vælger farven, styres af klientens lystype. Den mest naturlige effekt opnås ved at blande flere nuancer.

Hennafarvede øjenbryn ser naturligt ud. Det viser sig en rig tyk tone. Som følge af proceduren er ikke kun hårene pigmenteret, men også huden omkring dem, hvilket giver et mere varigt resultat.

Da henna er et helt naturligt middel, er det ikke skadeligt for huden og håret. Tværtimod, med sin hjælp kan du styrke pærerne og hurtigt vokse tykke, smukke øjenbryn.

Biotatuazh næsten ingen kontraindikationer. Det kan gøres, herunder gravide og ammende mødre. Men som noget naturligt middel kan henna forårsage allergier. Derfor er det i nærvær af visse tendenser anbefalet at foretage en allergitest før proceduren.

For at gøre dette skal du anvende lidt af sammensætningen på indersiden af ​​albuen, vent indtil den tørrer. Fjern og observer reaktionen i løbet af dagen. Hvis der i løbet af denne tid på applikationsstedet ikke er kløe og rødme, kan du sikkert udføre proceduren biotatuazha.

Hvordan er øjenbryn biotatuaza procedure

Masters anbefaler deres kunder at skrælle øjenbryn lige før proceduren, natten før. For at gøre dette kan du bruge en lille mængde af enhver ansigtsskrubbe. Peeling hjælper med at slippe af med døde hudpartikler og forberede det til opfattelsen af ​​pigment.

Når man besøger salonen afgør mesteren klientens lystype. Gør opmærksom på hårets farve både ved rødderne og på spidserne. Ser på den oprindelige farve og tykkelse af øjenbryn, tilstedeværelsen af ​​fluffy hår. Også tager hensyn til typen af ​​hud. Afhængig af en kombination af faktorer vælges en passende farvefarve eller blander flere toner (som regel 2-3).

Føreren renser klientens hud med en kosmetisk lotion eller micellært vand. Fjerner makeuprester og eventuelle urenheder, som er ophobet i løbet af dagen.

Ren hud skal være fedtet. For at gøre dette skal du bruge alkoholens sammensætning. Skiver eller servietter renses omhyggeligt med øjenbrynene langs hele længden.

Det følgende er fremgangsmåden til fremstilling af farvestoffet.

Producenter producerer tre typer af produkter:

 • dem der dampede kogende vand
 • Produkter, der kan fortyndes med koldt vand
 • flydende emulsioner, klar til brug.

Føreren udarbejder værktøjet i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Nogle gange før du påfører malingkontur øjenbryn kontur kosmetiske blyant. Det hele afhænger af en bestemt mesters stil. Nogle sætter farvestoffer uden markering, gentagelse af naturlige former.

Farvning er lavet af en skrå børste. Oftere anvendte produkter baseret på nylon med hårde hår. Dette værktøj er praktisk at justere formen og behandle hvert hår samtidigt.

Farvestoffet påføres i retning fra øjenbrynens kant til næsen. På de steder hvor håret mere farve opnås mere intens. Derfor er områder, hvor hårene er mindre, først trukket.

Malingen påføres i flere lag, normalt i 2-3. Piger med mørk hud og mørkt hår kan have brug for 4-5 applikationer. Jo flere lag, effekten vil være mere udtalt og vedholdende.

Hvert lag er alderen for at afslutte tørringen. Det tager som regel fra 10 til 15 minutter. Efter du kan anvende det næste lag.

Henna manifesteres kun i kontakt med vand. Hvis værktøjet allerede er tørt, vil det ikke give større effekt. Derfor giver det ingen mening at holde malingen i lang tid. Når den tørrer helt, kan den fjernes.

Farvestoffet er fjernet fugtede bomuldspuder, bevægelser i retning af hårvækst. Efter fjernelse af henna øjenbrynene koges omhyggeligt. Som pleje lys anvendes kosmetisk olie. Det fjerner følelsen af ​​tæthed i huden og i nogen tid holder farvestoffet i en aktiv tilstand, så skyggen får intensitet.

Henna øjenbryn biotatuage: fordele og ulemper

Overvej fordele og ulemper ved denne metode til øjenbrynformning kan kun sammenlignes med andre lignende procedurer. Så for eksempel er henna-farvning naturligvis ringere end almindelig tatoveringsmodstand. Malingen påføres kun på overfladen af ​​huden, så det er helt naturligt, at det hurtigt vaskes af.

Men det faktum, at farvestoffet ikke trænger ind i de dybere lag af epidermis, har sine fordele.

Biotatuazha-proceduren kan betragtes som sikrere. Der er næsten ingen risiko for infektion.

Desuden, hvis slutresultatet ikke er behageligt, er det meget nemmere at ordne det. Over tid forsvinder effekten helt.

Sammenlignet med enkel farvning har biotatuage ubestridelige fordele:

 • henna er et sparsomt farvestof, det ødelægger ikke hårene, men tværtimod styrker dem;
 • Naturligt farvestof på overfladen af ​​huden varer meget længere, hvis det sædvanlige farvestof vaskes allerede på den anden dag, kan henna være til stede som pigment i op til 5-7 dage;
 • På grund af farvning af hud og hår samtidig opnås en volumen effekt, som varer længere end ved anvendelse af øjenbryn med kemiske midler.

Naturligt farvestof har en anden struktur. Dette pulver, fortyndet i vand. Derfor ligger det noget anderledes, hvilket kræver visse færdigheder og evner fra mesteren. Derfor er biotatuazha-proceduren dyrere i saloner end simpel farvning. For nogle er denne forskel ikke signifikant, men nogen kan overveje det for manglen på en metode.

Hvor lang tid har biotatuaza effekten

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder. Det hele afhænger af en kombination af faktorer.

Effekt persistens påvirkes af:

 • kvaliteten af ​​det oprindelige produkt
 • type farvestof (det bemærkes, at farverne, der dampes med kogende vand, holder længere);
 • klientens hudtype: ethvert farvestof vaskes hurtigere af olieagtig hud, det holder længere for tørt;
 • Hårets tykkelse: pigmentet vaskes først af huden, så fra håret, jo tykkere øjenbrynene, jo længere bliver effekten mærkbar;
 • mængden af ​​fluffhår: fluffhår er tynde hår omkring hovedhårene, de holder også pigmentet, takket være dem er malingen beholdt på de steder, hvor der ikke er nogen hovedpærer.

I tilstedeværelsen af ​​bortskaffelsesfaktorer kan effekten vare op til 3 uger. Hvis klientens hud er ret olieagtig, og øjenbrynene selv ikke er tyk, kan resultatet af biotatuage falme betydeligt efter 10 dage.

Hvordan gemmer jeg biotatuzh længere?

Hvis det er næsten umuligt at påvirke resultatets maksimale modstand, er det inden for nogen klients magt at ødelægge effekten om få dage. At vandre salonen blev ikke en meningsløs procedure, det skal huskes, at henna er et farvestof, der vaskes af med vand. Jo oftere bliver øjenbrynene fugtede, jo hurtigere kommer effekten ned.

På den første dag er det generelt værd at nægte noget vand, især deparauriseringsprocedurer. Ingen grund til at besøge poolen, saunaen, dampbadet, ikke engang anbefales at gå til gymnastiksalen. Desuden vil ejeren af ​​de nye øjenbryn eksponere sig for lignende procedurer, jo hurtigere vil hun deltage i den nyfundne skønhed.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Biotatuazha-proceduren indebærer ikke nogen kompleks behandling. Her er det vigtigste at handle tvert imod, ingen skade. Brug mindre aggressiv makeup remover og lægge mindre øjenbryn i kontakt med vand.

Før vask natten over anbefales det at anvende en let kosmetisk olie, såsom fersken eller mandel. Det vil dække hud og hår med en tynd film og beskytte farvningen fra virkningerne af makeup remover.

Servicepriser i Rusland

Priserne for biotatuazh på tværs af Rusland varierer betydeligt afhængigt af regionen til regionen. For eksempel i små byer kan servicen opnås for 300-450 rubler. I samme pris kan være mesterens afgang hjemme.

Men i hovedstadsregionen og St. Petersborg vil henna øjenbryn forme i salonen koste 750-800 rubler.

Prisniveauet afhænger også af "star" -institutionen. I højklassesaloner vil topmasters udføre en lignende service for mindst 1000 rubler.

Biotatuazh derhjemme

En lignende effekt kan opnås uden at gå hjem. Der er specialbutikker, der sælger naturlige farvestoffer til øjenbryn. Hvis du har evnen til at anvende makeup, så virker proceduren ikke for tung.

På internettet er der mange video tutorials, hvorfra du kan samle information om, hvordan du laver en biotatuage af øjenbryn. Hvis du ved, hvordan man selvstændigt tilpasser formen og omhyggeligt anvender farvestoffet, så bliver du ikke nødt til at ty til salonservice.

Vælg det rigtige værktøj - en hård flad børste af høj kvalitet. Påfør maling fra kanten af ​​panden til bunden, grundigt sug hårene. Fjern straks overskydende henna fra huden, indtil det har dukket op. Dette kan gøres med en vatpind dyppet i vand.

Fjern tørret maling med våde bomuldspuder. Våd ikke dine øjenbryn i den første dag. Derudover skal du vaske dem med vand så sjældent som muligt, og dit hjem biotatuage vil glæde med dens virkning i lang tid.

Før og efter billeder

Virkningen af ​​biotatuazha meget tydeligt synlig på billedet. Det ses, at øjenbrynerne har opnået en klar korrekt form. Det ser ud til, at de er blevet tykkere. Udseendet får større udtryksevne.

Henna øjenbryn farvning er nu meget populær. Sådan opmærksomhed gives til proceduren af ​​en grund. Det kan betragtes som helt sikkert og miljøvenligt, da det bruger et naturligt farvestof. Han er ikke alene i stand til at give øjenbrynene en charmerende form, men også for at stimulere hårets vækst. Biotatuazh meget velegnet til dem, der søger at vokse tykke smukke øjenbryn.

Sjove billeder om shugaring (17 billeder)

Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder