Hvordan købte jeg mig en elektrisk epilator op til $ 1000

Jeg modtog flere breve og spurgte, hvordan jeg valgte og købte en elektrisk epilator. Lad os starte fra begyndelsen - hvorfor jeg begyndte at gøre mig selv og fandt ikke en god mester.

I slutningen af ​​2000 besøgte jeg 3 elektrolyseprocedurer på en betalt klinik for en kvinde, der arbejdede med traditionel elektrolyse ved hjælp af en sovjetisk skrivemaskine. Jeg havde ikke betændelser og ødemer som sådan, men det var meget lang og meget smertefuldt. Jeg kunne bare ikke holde det og skifte til laser hårfjerning, fordi den allerførste procedure i mit liv tillod mig at gå i flere måneder uden noget hår, men denne gang var effekten meget værre: Jeg gik gennem to måneder til månedlige procedurer, og da tålmodigheden sluttede så jeg, at mit skæg blev dobbelt så tykt.

Derefter ramte jeg i et stykke tid folkemiddlerne, lette mit hår og spredte med tinkturer, indtil jeg havde et overskæg vokser i et par med mit skæg. Ca. så kom jeg tilbage til undersøgelsen af ​​spørgsmålet om apparatmetoder til fjernelse af hår. Kilderne var meget specifikke: elektrolyse hjælper under alle omstændigheder, og på baggrund af traditionel elektrolyse er termolyse og en blanding som myggenbid. Jeg fandt også et russisk-sprogforum hvor fællesskabsmedlemmer delte deres indtryk af elektroepilation, som de gjorde for sig selv. Jeg ville også, men i starten besluttede jeg at kontrollere, hvor effektive og smertefulde denne praktiserende mestere er.

Efter at have ringet flere klinikker, saloner og private mestere, de anmeldelser, som syntes mig lovende, tilmeldte jeg mig en lille virksomhed - hun havde de fleste anmeldelser. Hun arbejdede i lejligheden og fremhævede et af værelserne til arbejde. Det så alt ikke meget hygiejnisk ud. Liggende på sofaen lyttede jeg på hendes snak om, hvordan håret nogle gange stædigt ikke giver, at jeg kan bære smerten osv. Pigen arbejdede som vinden - hun rydde området af tykt hår (resten blev lysere) på bare en time, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sendte tilbage. Desværre undlod jeg at redde min hals fra sved eller vejstøv, jeg fik en infektion i mine sår, alt så forfærdeligt - du kan se i artiklen om komplikationerne ved elektrolyse. Hele denne tid fortsatte jeg med at læse det selvlærte forum.

Så gik halvanden og halvt: sårene begyndte at helbrede, og fra under kyststamme ved siden af ​​tårnene blev der opført nyt hår efter sårene. I den anden procedure arbejdede pigen endnu hurtigere - fjernede alt om 40 minutter, men i slutningen bemærkede jeg blodet på pincetten og var meget bange: det var kaket blod, ikke min. Samme dag lagde jeg en ordre til mit eget apparat og bad om, at blodet på pincetten var resultatet af en sund persons lidelse.

Nu har jeg i flere år lavet elektrolyse og gradvist udvidet området med virkning. Jeg fortryder ikke mit køb, men ringe løsningen ideel er også forkert.

Fordele ved selvelektrolyse:

 • 100% sikker mod infektion. En af de fælles myter hævder, at selve strømmen er en sterilisator. Jeg er bange for at forestille mig, hvor mange mennesker der kunne betale for denne fejl. Gør elektrolyse til dig selv og ingen andre, du kan ikke tænke på den menneskelige faktor.
 • Det er billigere. Elektrolyse af det område, jeg var interesseret i til at først koste 1000 rubler i timen + fare 100 rubler. Den elektriske epilator koster 20.000 rubler. Følgelig betalt enheden for 20 procedurer. I mit tilfælde var det lidt mindre end et år. I dette tilfælde kræver elektrolyse på ansigtet ca. 3 år.
 • Du reducerer risikoen for infektion undervejs. Jeg kunne ikke klare at lukke behandlingsområdet for at forhindre infektionen i at komme ind i åbne sår. Det bremser helbredelsen af ​​huden og øger risikoen for komplikationer.
 • Du kan gøre elektrolyse, når du vil. Jeg nægter ikke procedurer til sommeren, fordi jeg har råd til at behandle mit ansigt om morgenen, bo hjemme til slutningen af ​​dagen. Som følge heraf er betændelsen den næste dag væk, du kan anvende solcreme.
 • Du kan gøre proceduren selv på grund af 1-2 hår. Dette er sandt, når forarbejdningsområdet er næsten halvt væk, og at gå til helvede på dovenskabens horn for dem.
 • Du får et andet erhverv, i det mindste grundlæggende færdigheder til videre undersøgelse.

Ulemper ved selv elektrolyse:

 • Metoden afhænger af færdigheden. Begynd at lære et nyt erhverv for dig selv, gør dig klar for det faktum, at det ikke vil fungere med det samme. Du vil være meget ringere end de etablerede herrer i både hastighed og kvalitet af fjernelse af hår. I sidste ende vil du have brug for mere tid.
 • Gør procedurer med mesteren, du ligger bare ned, udholde og betale. Snoet over dig, spænder dine øjne og forsøger at komme ind i en anden persons follikel. Du betaler ham de modtagne penge for, hvad du allerede er stærk.
 • Du vil kun kunne håndtere steder, der er let tilgængelige. For eksempel kan hagen, halsen og overskæget behandles ved hjælp af et forstørrelsesspejl, men sideburns kan ikke rengøres fuldstændigt. Det samme gælder for den førende arm, armhuler på samme side, skinker, hofter bag, anus, bagsiden af ​​ryggen mv.
 • Gør selv procedurerne, dig selv og disciplin dig selv. Når du er optaget i et stykke tid, går du til proceduren, fordi du har forpligtelser over for mesteren. Til dig selv kan du tilgive udsættelsen af ​​proceduren, du kan være doven til at behandle nogle hår, så dagen når du slippe af med håret, vil flytte væk.

Nedenstående liste præsenterer næsten alle de modeller, der på en eller anden måde har fået øje med. Jeg eliminerede mere end halv en gang: De viste sig for dyrt for de tilgængelige funktioner eller overflødige til mine formål (for eksempel behøver jeg ikke koagulering). Til sidst er der tre muligheder. Priser og parametre er relevante i begyndelsen af ​​2017. Nogle modeller er allerede trukket tilbage fra salg; i dette tilfælde blev jeg styret af prisen på brugte elektriske epilatorer. Næsten alle de viste modeller er placeret som semi-professionelle lavpris elektriske epilatorer.

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

Bestseller - EP300 Epilator Coagulator

beskrivelse

- depilation power 15 W
- Arbejdsfrekvens: 0,88 MHz og 1,66 MHz

Se andre produkter:

Se alle epilatorer ->

En kosmetisk indretning til fjernelse af overskydende hår og lukning af blodkar samt koagulering ved anvendelse af højfrekvent strøm. Takket være den anvendte metode er epileringsproceduren aseptisk og lidt smertefuld, og under lukningen af ​​karrene opstår der ikke blødning.

Garanti: 2 år

Strømforsyning 230 V, 50 Hz
depilation power 15 W
Arbejdsfrekvensen er 0,88 MHz og 1,66 MHz
dimensioner 270x200x68 mm
bruttovægt

1. pedal (nummer i katalog 00301)
2. Klips til monteringsnåle (katalognummer 00302) eller andre elektroder
3. Nåle UNI-PROBE (UNI-PROUB) - 3 stk. (Katalognummer 00304) - sterile nåle, klasse I. disponibel til brug i skønhedssaloner til hårfjerning. Kombination af en nål med en hætte.
Tykkelse: 2 - blå 3 - hvid 4 - turkis 5 - grå 6 - rød,
4. En vice for UNI-PROBE nåle (UNI-PROUB) (Nummer i katalog 00305)
5. Armbandage - Passiv fiksering

Købet af en EMED-koagulationselektrode (EMED) omfatter blandt andet:

- koagulationselektrode - lige,
- hjørne bold 1,7 mm og 3 mm,
- lige nål 0,2 mm og 0,5 mm,
- vinkelnåle 30o 1,7 mm og 45o,
- hængsler 3 mm, 5 mm, 8 mm,
lige kniv 25 mm lang

Electroepilator Biomak Needle epilator-koagulator Biomak EP 300 - review

Affordable Electroepilator Biomak EP 300, kan bruges hjemme, permanent hårfjerning

Da jeg valgte og besluttede at købe, havde jeg ikke nok detaljeret feedback, så jeg besluttede at rette op på situationen.

Gennemgangen af ​​elektrolyseproceduren vil være senere, jeg vil tilføje et link her, jeg siger bare, at dette er virkelig den eneste og effektive måde at slippe af med håret for evigt, og nu skal jeg fortælle dig om enheden.

Bestilt fra webstedet europrofcosmetic.ru Det viste sig lidt dyrere end det officielle websted, men mindre besvær.

Princippet om elektrolyse - en nål indsættes i hver hårfollikel, hvorigennem elektrisk strøm dræber hårsækkenet, håret vokser ikke fra denne follikel, men vokser fra nabostanker i nogen tid, så for fuldstændig afgivelse skal du bruge omkring et år med månedlig epilering, hår hver gang mindre og mindre og de er alle tyndere. Epilator Biomak EP 300 arbejder med FLASH-metoden, det tager mindre end et sekund pr. Hår. Dette er den hurtigste metode til behandling af hastighed. Dette er især vigtigt, hvis et stort område er planlagt med et stort antal hår, såsom ben.

Inkluderet er epilatoren selv, en ledning til tilslutning til strømforsyningen, et armbånd med en neutral elektrode, en pedal til lukning af kredsløbet og et nålehåndtag, tre nåle af Uniprob i forskellige størrelser, samt et klip for balletnål, instruktioner og dokumenter - garantikort, certifikat matchning mv.

Hvordan kan epilatoren ses i titelbilledet, men frontpanelet er tættere.

Fra venstre til højre i rækkefølge - Strømknappen, stikket til tilslutning af nålehåndtaget, skærmen, hvor du kan vælge tilstand, styrke og varighed af strømmen, stikket til tilslutning af forbindingen, styreenheden til valg af funktioner. Enheden er lille og let, lavet omhyggeligt bag to stik til netværket og pedalen. Indstillingerne er elementære, det er nemt at finde ud af, der er instruktioner til gennemgang på internettet.

Pedalen ser sådan ud, jeg lægger den på gulvet og trykker den med min fod, enheden har en automatisk tilstand, hvor pedalen ikke er nødvendig, strømmen strømmer selv med udvalgte intervaller.

Et bandage med en neutral elektrode, under det har du brug for enten en ledende gel eller en våd bomuldsstuds, nogle fugter kun elektroden selv ved kontakt med huden. Elektroden kan monteres på armen eller benet, du kan endda sidde på den, hoveddelen er at have hudkontakt med en våd metalplade.

Et nålehåndtag ser ud som dette, på baggrund af en finger kan du se tykkelsen af ​​en nål - dette synes at være den tredje i tykkelse blandt nålerne til firmaet Uniprob, det er tykkere og tyndere, men jeg kan godt lide disse mest og er mindre i størrelse. Disse nåle er meget tyndere end de tyndere syninger, om diameteren af ​​et hår. De bøjer let, jeg bøjer i bunden for nemheds skyld, det ses på billedet. Ikke en enkelt nål er brudt endnu, de betragtes som engangsbrug, men hvis den bruges til sig selv, kan den bruges flere gange, desinficere før og efter arbejde. Det er en fornøjelse at arbejde med en nytrykt nål, så det bliver ubelejligt for konstant tilfældig bøjningsretting, i dette tilfælde foretrækker jeg at skifte det til en ny. For eksempel, for skinnerne, for første pas skiftede jeg to nåle, men håret der var meget og meget hårdt.

Epilatoren kan arbejde med lyd - giver udslag efter hver udladning af strømmen - og uden at det ser ud til at være stille, men da jeg normalt sidder om aftenen og aftenerne, slog jeg lyden af, selv om det er mere bekvemt for mig.

Tids- og strømindstillingerne giver dig mulighed for at vælge de rigtige parametre for hver zone. Smerten er absolut acceptabel for mig, de fleste ben er normalt normale, anklerne er mere smertefulde. En klassisk bikini og armhuler er syge, men du kan udholde det selv uden bedøvelse. Indførelsen af ​​selve nålen, hvis du kommer ind i follikelen, mærkes ikke, selvom det kan være smertefuldt og tættere på anklerne og indføre nålen. Et øjeblikkeligt slag ligner fornemmelser, når et insekt stikker, nogle gange stærkere, nogle gange svagere.

Jeg på ingen måde agiterer nogen til at købe enheden og gøre elektrolyse selv, al information til dem, der allerede har besluttet og søger anmeldelser af rigtige mennesker, eller hvem laver dette og planlægger at ændre enheden. Du skal forstå, at dette er en medicinsk procedure, og du kan gøre det selv selv fuldt ud klar over alle risici og præsentere processen. Og selv dem, der forstår alt dette, vil jeg advare dig om at peke en nål til dig selv igen og igen og lade den nuværende udledning gennem det kræve mindst viljestyrke og jernnerves.

Jeg er meget tilfreds med købet, ja det tager meget tid, især i starten, nogle gange smertefuldt og udgør normalt ubehageligt, men det giver et rigtigt resultat, der sparer penge og tid i forhold til at rejse til mesteren.

EP300 Electroepilator Needle Biomak

Uni-probe nåle 10 stk. at vælge imellem.

EP300 epilator (termolyse) er en enhed designet til at fjerne overskydende hår og lukke blodkar samt koagulering ved brug af højfrekvent strøm. Når du bruger denne metode, fortsætter proceduren smertefrit og aseptisk, og under lukning af blodkar når ikke blødningen.

udstyr

 • pedalen
 • klips til monteringsnåle eller anden elektrode
 • UNI-PROBE nåle 3 stk. - Sterile engangsnåle i Cl. I. Til brug i skønhedssaloner til fjernelse af hår. Kombination af en nål med en hætte. Tykkelse: 2-blå 3-hvid 4-turkis 5-grå 6-rød
 • nål til nåle UNI-PROBE
 • armbånd

Tekniske data:

 • Strømforsyning: 230 V, 50 Hz
 • Strømforbrug: 40 W
 • Driftsfrekvens: 0,88 MHz og 1,66 MHz
 • Dimensioner: 270x200x68 mm
 • Vægt: 2,7 kg

Checkout på vores hjemmeside er let. Du skal blot tilføje de valgte varer til vognen, så gå til siden Cart, kontrollere rigtigheden af ​​de bestilte varer og klik på knappen "Checkout" eller "Quick order".

Funktionen "Hurtig ordre" tillader køberen ikke at gennemgå hele ordreproceduren alene. Du udfylder formularen, og på kort tid vil butikschefen ringe tilbage. Han vil afklare alle betingelserne for ordren, besvare spørgsmål vedrørende produktets kvalitet, dens funktioner. Og fortæl dig også om betalingsmuligheder og levering.

Ifølge resultaterne af opkaldet har brugeren enten fået afklaringen, placeringen ordren alene, færdiggør den med de nødvendige elementer eller accepterer designet i den form, den er i øjeblikket. Modtager en bekræftelse via mail eller mobiltelefon og venter på levering.

Vælg i listen din region og lokalitet. Hvis du ikke fandt din løsning på listen, skal du vælge værdien "Anden placering" og indtaste navnet på din afvikling i kolonnen "By". Indtast det korrekte indeks.

Afhængigt af bopælsstedet vil du blive tilbudt leveringsmuligheder. Vælg enhver bekvem måde.

Vælg den bedste betalingsmetode.

Indtast dine detaljer: navn, fragtadresse, telefonnummer. I feltet "Kommentarer til ordren" indtastes oplysninger, som kan være nyttige for kureren, for eksempel: indgangene i huset betragtes fra højre til venstre.

Kontroller, at de indtastede oplysninger er korrekte: Ordreelementer, Lokalisering, Kundedata. Klik på knappen "Checkout".

Vores service husker data om brugeren, oplysninger om ordren, og næste gang vil du tilbyde at gentage dataene fra den foregående ordre for at indtaste. Hvis forholdene ikke passer dig, skal du vælge andre muligheder.

Du kan vælge mellem fire betalingsindstillinger:

Electroepilator Biomak EP-300 - Electroepilator Biomak ep-300

værdighed

mangler

detaljer

Efter flere elektrolyseprocedurer i salonen, efterladt uden penge efter at have modtaget en løn, efter at have studeret mange internet sider, besluttede jeg at købe denne epilator.

Jeg studerede kun to aftener, men resultatet oversteg alle mine forventninger.
Nu gør jeg hårfjerning til mig selv og mine venner.
Det var sandt, at epilatoren måtte vente længe, ​​men sporet blev sporet, og i lang tid var det at gå rundt om Rusland))) Lange tråde giver dig mulighed for at vælge en behagelig krop, den aktuelle styrke og eksponeringstiden justeres.

Det største plus er, at når du gør dig selv, er det ikke så smertefuldt som i kabinen, og du vil gøre dig selv en god kvalitet! Resultatet er synligt efter første brug!

Komfortabelt lille håndtag og pedal)
Meget nem at bruge.

At købe for mig var meget rentabelt, ingen grund til at køre og tilbringe tid på salonen. Man må kun finde et frit minut eller ti minutter og gøre det hjemme.

Biomak ep 300

1 dag - 6.000 rubler

2 dage - 9500 rubler

Tekniske data for biomak e300:

 • strømforsyning 220 V 50 Hz
 • strømforbrug 40 VA
 • maksimal udgangseffekt 15 W
 • aktiv erstatning. 400 ohm patient kredsløb modstand
 • driftsfrekvens 1760 kHz
 • vægt 1,6 kg - størrelse 200x150x65
 • Electroepilator pris: Angiv via telefon;

Elektroepilator EP300 (nr. Cat. 10305) ved hjælp af højfrekvent strøm vil hjælpe dig med at slippe af med overskydende hår, som det bruges til at lukke blodkarrene og koaguleringen.

Denne metode giver dig mulighed for at udføre proceduren, ikke kun helt sikker, men også smertefri. Lukning af blodkar er enkel, og der er ingen blødning under proceduren.

På epileringskurser kan du lære at fjerne hår med en epilator EP300.

Enheder Biomak - pålideligt udstyr til at skabe et fejlfri udseende

Kosmetiske apparater fremstillet af polsk firma Biomak, produceret siden 1989, er meget populære på markedet for hudplejeprodukter til enkelhed og alsidighed i brug samt tilgængelighed i prisklasse. Alle produkter fra Biomak, der eksporteres til mere end 20 lande i verden, har fremragende kvalitet og pålidelighed.

I vores salon bruges enhederne EP-200 og EP-300 i dette velkendte firma til at fjerne uønsket ansigts- og kropshår til epilering og koagulation.

Hvilke procedurer kan udføres på disse enheder?

De følgende procedurer udføres på apparatet EP-200 og EP-300 Biomak:

- elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet ved en alkalisk kemisk reaktion skabt af virkningen af ​​en negativ likestrøm (galvanisk strøm). Varigheden af ​​elektrolysen afhænger af hårets tykkelse;

- termolyse er ødelæggelsen af ​​en hårfollikel ved hjælp af en termokoaguleringseffekt, der opstår under påvirkning af højfrekvente elektriske impulser (13,5 MHz) med spænding op til 100 Vpp. Tiden og den valgte effekt i den nuværende procedure afhænger af hårets individuelle egenskaber. Højfrekvensen af ​​strømmen i termolyseprocessen bidrager til hurtig koagulation af blod i karrene, hvilket er forebyggelse af blødning;

- blanding er en mindre smertefuld, men mere tidskrævende procedure ved hjælp af galvanisk strøm og højfrekvent strøm, der kombinerer fordelene ved begge ovennævnte metoder. Procesens løbetid bestemmes og styres af processoren.

Hvorfor anbefaler vi vores kunder Biomak-enheder?

Biomaks EP-200 og EP-300 epilatorer fjerner ikke kun overskydende hår, men sikrer også sikkerhed og komfort hos klienten under proceduren. På grund af brugen af ​​højfrekvent strøm er hårfjerning smertefri og indebærer en bakteriedræbende effekt på den behandlede hud.

Brugen af ​​udstyr af denne type bidrager til koagulering - ødelæggelsen af ​​det fartøj, der fodrer hårsækken. Hårsækkene er irreversibelt ødelagt, og din hud vil altid glæde andre med sin perfekte glathed.

Under epileringsprocessen er blodkarrene lukkede, så kunderne bliver spart selv mindre blødning. Fremgangsmåden ved brug af disse enheder kan med sikkerhed anbefales til fjernelse af uønsket hår på de mest følsomme områder af huden - på ansigtet i bikiniområdet.

Kosmetisk udstyr Biomak

Online shop "Maykos" tilbyder at købe kosmetologiprodukter til skønhedssaloner.
Vi arbejder direkte med producenterne. Alle produkter er forsynet med certifikater.
Vi inviterer til samarbejdsledere af medicinske centre, skønhedssaloner, individuelle iværksættere.

Vores firma har længe leveret udstyr og forbrugsstoffer til frisører, skønhedssaloner og andre virksomheder, der arbejder inden for skønhed og sundhed.

Kvaliteten af ​​samarbejdet med vores firma fremgår af talrige positive kundeanmeldelser.

Vi inviterer dig til at købe kosmetologiprodukter, møbler og andet tilbehør, der vil forbedre kvaliteten af ​​skønhedstjenesterne og tiltrække nye besøgende.

Epilator EP-300

Apparater til fjernelse af hår og koagulering

Apparater til hårfjerning og koagulering - en af ​​de mest berømte og populære typer hardware kosmetologi i enhver salon eller klinik. Ved brug af apparater til elektrolyse og koagulation er det muligt at løse problemet med uønsket vegetation på kroppen og ansigtet med succes. Elektrolysemetoden er egnet til epilering af et bikiniområde, epilering af intime steder (intim depilation).
Princippet om elektrolyse er som følger: En tynd nål indsættes i hårsækkenet, så kommer en højfrekvent strømimpuls ind i den, pæren bliver ødelagt, og håret går tabt. Også ved hjælp af disse enheder er det muligt at fjerne de udvidede kapillærer.
Biomak EP-200 og Biomak EP-300 kosmetologiske indretninger til elektrohårfjernelse og koagulering er.
Du kan købe enheder til elektrolyse og koagulering af Biomak EP-200 og Biomak EP-300 i vores salgskontorer.
Alle kosmetologiske enheder Biomak (Biomak, Polen) er forsynet med garantiservice i 12 måneder.

EP300 epilatoren er en enhed designet til at fjerne overskydende hår og lukning af blodkar samt koagulering ved hjælp af højfrekvent strøm. Når du bruger denne metode, fortsætter proceduren smertefrit og aseptisk, og under lukning af blodkar når ikke blødningen.

 • pedalen
 • klips til monteringsnåle eller anden elektrode
 • UNI-PROBE nåle 3 stk. - Sterile engangsnåle i Cl. I. Til brug i skønhedssaloner til fjernelse af hår. Kombination af en nål med en hætte. Tykkelse: 2-blå 3-hvid 4-turkis 5-grå 6-rød
 • nål til nåle UNI-PROBE
 • armbånd
 • Strømforsyning: 230 V, 50 Hz
 • Strømforbrug: 40 W
 • Driftsfrekvens: 0,88 MHz og 1,66 MHz
 • Dimensioner: 270x200x68 mm
 • Vægt: 2,7 kg

Peroxide Brightening

Hovedmenu