Hvordan købte jeg mig en elektrisk epilator op til $ 1000

Jeg modtog flere breve og spurgte, hvordan jeg valgte og købte en elektrisk epilator. Lad os starte fra begyndelsen - hvorfor jeg begyndte at gøre mig selv og fandt ikke en god mester.

I slutningen af ​​2000 besøgte jeg 3 elektrolyseprocedurer på en betalt klinik for en kvinde, der arbejdede med traditionel elektrolyse ved hjælp af en sovjetisk skrivemaskine. Jeg havde ikke betændelser og ødemer som sådan, men det var meget lang og meget smertefuldt. Jeg kunne bare ikke holde det og skifte til laser hårfjerning, fordi den allerførste procedure i mit liv tillod mig at gå i flere måneder uden noget hår, men denne gang var effekten meget værre: Jeg gik gennem to måneder til månedlige procedurer, og da tålmodigheden sluttede så jeg, at mit skæg blev dobbelt så tykt.

Derefter ramte jeg i et stykke tid folkemiddlerne, lette mit hår og spredte med tinkturer, indtil jeg havde et overskæg vokser i et par med mit skæg. Ca. så kom jeg tilbage til undersøgelsen af ​​spørgsmålet om apparatmetoder til fjernelse af hår. Kilderne var meget specifikke: elektrolyse hjælper under alle omstændigheder, og på baggrund af traditionel elektrolyse er termolyse og en blanding som myggenbid. Jeg fandt også et russisk-sprogforum hvor fællesskabsmedlemmer delte deres indtryk af elektroepilation, som de gjorde for sig selv. Jeg ville også, men i starten besluttede jeg at kontrollere, hvor effektive og smertefulde denne praktiserende mestere er.

Efter at have ringet flere klinikker, saloner og private mestere, de anmeldelser, som syntes mig lovende, tilmeldte jeg mig en lille virksomhed - hun havde de fleste anmeldelser. Hun arbejdede i lejligheden og fremhævede et af værelserne til arbejde. Det så alt ikke meget hygiejnisk ud. Liggende på sofaen lyttede jeg på hendes snak om, hvordan håret nogle gange stædigt ikke giver, at jeg kan bære smerten osv. Pigen arbejdede som vinden - hun rydde området af tykt hår (resten blev lysere) på bare en time, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sendte tilbage. Desværre undlod jeg at redde min hals fra sved eller vejstøv, jeg fik en infektion i mine sår, alt så forfærdeligt - du kan se i artiklen om komplikationerne ved elektrolyse. Hele denne tid fortsatte jeg med at læse det selvlærte forum.

Så gik halvanden og halvt: sårene begyndte at helbrede, og fra under kyststamme ved siden af ​​tårnene blev der opført nyt hår efter sårene. I den anden procedure arbejdede pigen endnu hurtigere - fjernede alt om 40 minutter, men i slutningen bemærkede jeg blodet på pincetten og var meget bange: det var kaket blod, ikke min. Samme dag lagde jeg en ordre til mit eget apparat og bad om, at blodet på pincetten var resultatet af en sund persons lidelse.

Nu har jeg i flere år lavet elektrolyse og gradvist udvidet området med virkning. Jeg fortryder ikke mit køb, men ringe løsningen ideel er også forkert.

Fordele ved selvelektrolyse:

 • 100% sikker mod infektion. En af de fælles myter hævder, at selve strømmen er en sterilisator. Jeg er bange for at forestille mig, hvor mange mennesker der kunne betale for denne fejl. Gør elektrolyse til dig selv og ingen andre, du kan ikke tænke på den menneskelige faktor.
 • Det er billigere. Elektrolyse af det område, jeg var interesseret i til at først koste 1000 rubler i timen + fare 100 rubler. Den elektriske epilator koster 20.000 rubler. Følgelig betalt enheden for 20 procedurer. I mit tilfælde var det lidt mindre end et år. I dette tilfælde kræver elektrolyse på ansigtet ca. 3 år.
 • Du reducerer risikoen for infektion undervejs. Jeg kunne ikke klare at lukke behandlingsområdet for at forhindre infektionen i at komme ind i åbne sår. Det bremser helbredelsen af ​​huden og øger risikoen for komplikationer.
 • Du kan gøre elektrolyse, når du vil. Jeg nægter ikke procedurer til sommeren, fordi jeg har råd til at behandle mit ansigt om morgenen, bo hjemme til slutningen af ​​dagen. Som følge heraf er betændelsen den næste dag væk, du kan anvende solcreme.
 • Du kan gøre proceduren selv på grund af 1-2 hår. Dette er sandt, når forarbejdningsområdet er næsten halvt væk, og at gå til helvede på dovenskabens horn for dem.
 • Du får et andet erhverv, i det mindste grundlæggende færdigheder til videre undersøgelse.

Ulemper ved selv elektrolyse:

 • Metoden afhænger af færdigheden. Begynd at lære et nyt erhverv for dig selv, gør dig klar for det faktum, at det ikke vil fungere med det samme. Du vil være meget ringere end de etablerede herrer i både hastighed og kvalitet af fjernelse af hår. I sidste ende vil du have brug for mere tid.
 • Gør procedurer med mesteren, du ligger bare ned, udholde og betale. Snoet over dig, spænder dine øjne og forsøger at komme ind i en anden persons follikel. Du betaler ham de modtagne penge for, hvad du allerede er stærk.
 • Du vil kun kunne håndtere steder, der er let tilgængelige. For eksempel kan hagen, halsen og overskæget behandles ved hjælp af et forstørrelsesspejl, men sideburns kan ikke rengøres fuldstændigt. Det samme gælder for den førende arm, armhuler på samme side, skinker, hofter bag, anus, bagsiden af ​​ryggen mv.
 • Gør selv procedurerne, dig selv og disciplin dig selv. Når du er optaget i et stykke tid, går du til proceduren, fordi du har forpligtelser over for mesteren. Til dig selv kan du tilgive udsættelsen af ​​proceduren, du kan være doven til at behandle nogle hår, så dagen når du slippe af med håret, vil flytte væk.

Nedenstående liste præsenterer næsten alle de modeller, der på en eller anden måde har fået øje med. Jeg eliminerede mere end halv en gang: De viste sig for dyrt for de tilgængelige funktioner eller overflødige til mine formål (for eksempel behøver jeg ikke koagulering). Til sidst er der tre muligheder. Priser og parametre er relevante i begyndelsen af ​​2017. Nogle modeller er allerede trukket tilbage fra salg; i dette tilfælde blev jeg styret af prisen på brugte elektriske epilatorer. Næsten alle de viste modeller er placeret som semi-professionelle lavpris elektriske epilatorer.

EPILATOR BLEND EP200

beskrivelse

Tre driftsformer:
- termolyse (højfrekvent strøm)
- elektrolyse (galvanisk strøm)
- BLEND (kombinerer begge nævnte metoder)

Se andre produkter:

BLEND epilatoren er en kosmetisk enhed, der bruges til at fjerne overdreven hårdhed og lukker blodkar ved hjælp af højfrekvent strøm og konstant frekvensstrøm (galvanisk). Takket være brugen af ​​en innovativ metode er epileringsproceduren aseptisk og lidt smertefuld, og under afslutningen af ​​karrene forekommer deres blødning ikke.

Der anvendes tre driftsformer:
- termolyse (højfrekvent strøm)
- elektrolyse (galvanisk strøm)
- BLEND (kombinerer begge nævnte metoder)

- LCD indikatorlampe
- en roterende kontrol til indstilling af alle parametre
- automatisk kontrol af patientens omkreds (omkreds)
- automatisk justerbar procedure tid

- pedal (nummer i katalog 00301)
2. klips til monteringsnåle (katalognummer 00302)
- armbånd - passiv fixering
- tre nåle Uni-Probe (katalognummer 00304)
- skrue til nåle Uni-Probe (00305)
- tip til Uni-Probe nåle

Garanti: 2 år

Strømforsyning 230 V, 50 Hz
Strømforbrug: 30 W
galvanisk strøm max. 2 mA
13,5 MHz / 100 V højfrekvent strøm pr. R total = 1,2 kΩ (kilo)
dimensioner 270x200x68 mm
bruttovægt

Uni-Probe nåle er sterile engangsnåle til hårfjerning. Må ikke indeholde nikkel, så stedet efter fjernelse af håret helbredes meget hurtigt. Hver nål er forsynet med en hætte og en speciel skrue, som gør det muligt at indsætte nålen sikkert i klemmen. Fordelen ved nåle er også deres mærkning af deres tykkelse med forskellige farver. 2 - blå, 3 - hvid, 4 - turkis, 5 - grå, 6 - rød.

Balletnåle (Ballet) sterile engangsnåle for at fjerne hårvækst og lukke blodkar

Online butik af kosmetisk udstyr Biomak (Biomak, www.biomak.pl), Polen - anmeldelse

Hvordan spare på køb af et professionelt apparat til elektrolyse (+ fotos)

Jeg vil ikke længe problemet med overskydende hår i lang tid - alle der har stødt på dette ved, hvad jeg taler om. Den bedste løsning i øjeblikket er efter min mening elektrolyse. Kun det giver den endelige virkning - håret holder op med at vokse helt.

Idéen om at købe en enhed til elektrolyse var bærer i lang tid. Især efter at have besøgt salonen, hvor hver gang det var nødvendigt at forlade sådanne beløb, at tegnebogen pludselig pressede. Desuden at tænke, hvor omhyggeligt mesteren arbejdede, og om tiden ikke var spildt.

Posherstiv internet fandt mange anmeldelser om epilatorer polske firma Biomak (Biomak). Det er mere korrekt at tale - om apparater til en epilering, selvfølgelig. Dette er den enhed, hvorfra ledningen er trukket, i enden af ​​ledningen er der en nål fastspændt, som skal indsættes i folliklen og startes. Hår bør nemt, ubesværet trækkes ud. Hvornår vil vokse nyt - gentag. Og så videre indtil sejr

Priser for enheder "bid": fra 13500 til 28300 rubler fra den officielle repræsentant for producenten i Rusland. Selv om du sammenligner med de samlede omkostninger ved fjernelse af håret i salonen, synes mængden ikke så stor. For ikke at nævne det faktum, at når du ikke længere har brug for enheden, kan du sælge den, der er dem, der ønsker det. Besparelser fra alle sider er opnået!

Men jeg besluttede at gå videre og bestille enheden direkte fra producenten. Fordelen er en sådan mulighed, de arbejder med fysiske personer og sender ordrer, også til Rusland. Prisforskellen viste sig at være betydelig: Enheden, som i Rusland koster 13.500, kan du købe fra producenten til ca. 228 euro, det vil sige lidt mere end 9.000 rubler (Prisen kan variere lidt afhængigt af prisen på købsdagen). Plus, du skal tilføje 30 euro for levering via post til Rusland. Netto gevinst, selv under hensyntagen til levering til mig var omkring 3000 rubler. En betydelig prisforskel, som tilbød mig at købe dette.

Sandt nok vil garantiservice i dette tilfælde ikke blive lavet i Rusland - i så fald er det nødvendigt at sende enheden til Polen og så videre. Jeg håber virkelig, at dette ikke er nødvendigt. Til sammenligning: i Rusland er garantiperioden 12 måneder.

På den polske hjemmeside for Biomak kan du vælge et sprog eller oversætte sidens indhold ved hjælp af en browser. Efter at have registreret og lavet en ordre, sendes en bekræftelse til posten.

Du kan også skrive dine spørgsmål til butiksadressen: sklep (doggy) biomak.pl, jeg blev besvaret af en meget flot pige på russisk. Jeg plagede først hende med spørgsmålet om, hvor meget leveringskosten var, da jeg bad om at ændre ordren, så spurgte jeg hvordan man skulle betale, så lærte jeg fra hende spændingsnummeret på pakken, og hun svarede mig altid venligt.

Om, hvordan jeg forkælet med betaling, skrev jeg her. Tag ikke et eksempel fra mig!

Han konsoliderer kun, at pengene nåede modtageren hurtigt, og min pakke satte straks afsted. Efter nogle 16 dage modtog jeg det på posthuset. Af en eller anden grund troede jeg, at det skulle være hurtigere, men det vigtigste er, at alt kom ned.

Den blev pakket således: I et papkasse ligger et apparat, der er pakket ind i boblet wrap, faktura, garantikort, katalog, instruktion til enheden på russisk, netledning, pedal, armbånd, nåleholder og selve nålen. Hele denne kasse var i en stram plastikpose, foret med boblende wrap indefra. Sikker emballeret, det vil sige.

Og det sidste råd: Når du køber en hårfjerningsmaskine, skal du straks bestille nålene, fordi det vil være problematisk at købe dem separat i små mængder i Rusland. Inkluderet med enheden er tre nåle af forskellig tykkelse, men det er klart ikke nok. Jeg bestilte en masse forskellige Uniprobe, og en anden 10-nål sonde sæt "Ballet" blev fastgjort til ordren - en behagelig overraskelse.

Noget meget tekst kom ud. Jeg håber, at nogen vil have gavn af min erfaring. Hvis du har spørgsmål, skal du svare i kommentarerne.

Jeg vil skrive om oplevelsen af ​​at bruge epilatoren separat, når jeg tester

Sådan gør du elektrolyse derhjemme

Kvinder har hele tiden forsøgt at blive mere attraktive og fejlfri. Et af kriterierne for pleje er manglen på uønsket hår på synlige steder. Moderne kosmetologiske virksomheder forgæves tilbyder den smukke halvdel af menneskeheden mange måder at opnå, hvad de vil have, men ikke alle har nok tid og penge til at besøge salonen ofte. Sådanne piger skal hele tiden fjerne uønskede hår på egen hånd, elektroepilering derhjemme hjælper med at forenkle processen og forbedre resultatet.

Essensen af ​​metoden

Både i den professionelle salon og hjemme er enhedens teknologi uændret. En tynd nålelektrode påføres hårrotten, som opvarmer folliklen og ødelægger den, hvorefter håret nemt kan fjernes. Efter denne procedure vokser håret ikke i gennemsnit 1 - 2 måneder, hvorefter hele processen gentages igen. Systematisk fjernelse af vegetation med denne metode gør det muligt at blokere hårvækst i flere år efter et vist antal procedurer.

Valg af den rigtige elektriske epilator

I modsætning til dyre professionelle enheder er hjemmeepilatorer små og forholdsvis enkle at bruge. For at gennemføre proceduren korrekt er det kun nødvendigt at følge instruktionerne og ikke tage lange kurser. For at gøre det nemmere at vænne sig til den nye teknologi og lære at udføre hårfjerning effektivt, skal du vælge den rigtige enhed. Der er et ret stort udvalg af enheder til hjemmet hårfjerning, deres vigtigste forskelle er i typen og producenten.

Forskelle på typen af ​​fjernelse af hår

Elektrolyse er opdelt i flere typer, i forbindelse hermed produceres forskellige enheder også. Du skal forud bestemme hvilken type eksponering der passer bedst til dig og ud fra dette, vælg den rigtige løsning. Der findes følgende typer elektrolyse:

 1. Elektrolyse. Dette er den ældste metode til elektrolyse, den udføres ved hjælp af en kemisk reaktion. Under påvirkning af en elektrode, der producerer likestrøm, dannes alkali, hvilket ødelægger hårrotten. Fordelen ved metoden er, at det giver dig mulighed for at ødelægge selv rødderne af snoet hår og manglen på lang behandlingstid. Det kan tage op til to minutter at fjerne et hår, så elektrolyse anvendes i små områder. Den mest kendte enhed, der virker i elektrolysemodus, kan kaldes Gezatone DE300.
 2. Termolyse. Denne metode blev opfundet senere ved elektrolyse og betragtes som vanskeligere at mestre, så nybegynderen bliver nødt til at arbejde lidt tid for at gøre hårfjerning så effektiv og smertefri som muligt. En konstant strøm påføres elektroden, som opvarmer og ødelægger hårsækken. Fordelene ved termolyse i den accelererede tid af proceduren og beskyttelse mod forbrændinger, ulempen er, at den kun kan bruges på lige hår, såvel som betydelig smerte. I termolysemodus kan EHF-12-MTUCI, Biomak EP 101 og Gezatone DE300 arbejde.
 3. Blandingsmetode. Elektrolyse ved anvendelse af denne metode involverer hårfjerning ved hjælp af termolyse og elektrolyse på samme tid. Dette giver dig mulighed for at gøre processen hurtigere, mere effektiv og smertefri. Det mest populære apparat ved brug af blandingsmetoden er Biomak Blend EP 200.
 4. Flash metode. Dette er en moderne, forbedret fortolkning af termolyse, men denne enhed har øget strømstyrke, som følge heraf proceduren kan udføres meget hurtigere. Efter impulens udseende dør folliklen næsten øjeblikkeligt. Ulempen ved denne metode er høj kompleksitet; desuden er det nødvendigt at omhyggeligt beregne de korrekte parametre for apparatet, så der ikke opstår komplikationer. De mest kendte enheder er Bumblebee-1000 og Biomak EP 300.

Termolyse og elektrolyse er ret forældede metoder og anvendes sjældent selv i kosmetiske klinikker. Hvis du har mulighed for at købe en Blend eller Flash-epilator, skal du vælge dem. Læringsprocessen vil nok være længere, men resultatet vil glæde dig meget mere.

Du skal også være opmærksom på den form, hvori elektroderne er lavet. De kan være i form af nåle eller wolframfilamenter, der er enheder, der understøtter begge sorter. Resultatet efter dem er det samme, men nåle forlader mere mærkbare mærker på huden end trådene.

Producent forskelle

Elektrolyse derhjemme giver i stigende grad interesse blandt den kvindelige halvdel af befolkningen, så mange producenter har en tendens til at trække tæppet til deres side og frigive en mere sofistikeret maskine. Blandt de mange forskellige eksisterende modeller kan man identificere førende tre:

 1. DepilPlus 13, produceret af det spanske firma Ross sammen med den indenlandske producent Universe of Beauty. Denne enhed betragtes som en af ​​de mest alsidige, da den kan fungere i alle kendte elektrolyseformer, og er også velegnet til enhver form for hår. Den har allerede 123 standardprogrammer forudinstalleret, som er baseret på hud- og hårparametre, og en anden 527 kan tilpasses. Derudover er det udstyret med kontrol af eksponeringstid og giver begynderen mulighed for at vænne sig til teknologien hurtigere. Imidlertid er denne enhed mere som en professionel, mange nægter at købe det på grund af de høje omkostninger, som kan starte fra $ 5.400.
 2. Bumblebee-1000 fra den indenlandske producent Scopula er ret nem at bruge og økonomisk, dens værdi varierer omkring 30.000 rubler fra producenten. Den detaljerede instruktion anvendes på enheden, idet den har studeret, hvilken det er muligt at slippe af med uønsket hår uden komplikationer.
 3. EHHF-20-MTUSI, fremstillet af et hjemmemarked under varemærket EHHFM MEDSI. Denne enhed er designet til elektrolyse ved flash-metode. Den er udstyret med en brugerdefineret timer, der hjælper begyndere under proceduren. Prisen på denne enhed starter fra 30.000 rubler.

Sådan udfører du elektrolyse selv

Elektrolyse derhjemme, som i et professionelt kosmetologikontor, involverer nålens indtrængning i hårets rod, hvilket betyder, at huden bliver brudt. Fornemmelserne er normalt meget smertefulde, så det er nødvendigt at købe et bedøvelsesmiddel på forhånd. Den mest anvendte creme "Emla", du kan også bruge lidokain. Med den valgte anæstesi er det nødvendigt at behandle det område, som du vil epilere en time før proceduren.

Tip: Hvis du selv gør elektrolyse for første gang, er det bedre at øve dig først i et lille uklart område. Det vil tage mindre tid, og hvis bivirkninger vises, vil de ikke være synlige for fremmede.

Efter en time er det nødvendigt at vaske rester af anæstesi med alkohol, dette desinficerer overfladen og tillader ikke bakterier at trænge ind i huden og forårsager infektion. Du skal også tørre nålelektroden med alkohol eller et andet antiseptisk middel, selvom du aldrig har brugt det.

Derefter finder hårfjerningen sted direkte. Nålen indsættes i huden til hårets rod, og der trykkes på en knap på enheden, som sender elektrisk strøm gennem elektroden. Normalt er elektriske epilatorer til hjemmet udstyret med en timer, så når der kommer tid til at fjerne nålen, hører du et bip, eller du vil føle en vibration. Derefter skal du fjerne det døde hår med pincet og gentage processen på det næste hår.

Når du er færdig med proceduren, vil du mærke rødme og hævelse i huden, vær ikke bange for, det er en normal reaktion af huden på processen. Om et par dage vil hun vende tilbage til normal. Gentag proceduren skal være mindst 3 uger og senest 2 måneder efter den forrige. I gennemsnit stopper hårvæksten på det behandlede område i flere år efter 4 til 12 sessioner.

Eksisterende kontraindikationer

Elektrolyse både i kabinen og hjemme er ikke for alle, det har en række begrænsninger, der skal overvejes før proceduren. Det kan ikke udføres i nærværelse af følgende kontraindikationer:

 • graviditet og amning
 • diabetes mellitus
 • åreknuder under benens epilation
 • tatoveringer, muldvarp, åben skader på det behandlede område
 • psykiske lidelser;
 • kardiovaskulære sygdomme;
 • tilgængelighed af elektroniske implantater
 • alder op til 17 år
 • onkologiske sygdomme;
 • dermatologiske sygdomme inden for proceduren;
 • kroppens tendens til at danne keloider
 • menstruationsperioden, hvis epilationen finder sted i bikiniområdet;
 • allergisk over for anæstesiekomponenter eller det metal, hvorfra nålen er fremstillet.

Enheder Biomak - pålideligt udstyr til at skabe et fejlfri udseende

Kosmetiske apparater fremstillet af polsk firma Biomak, produceret siden 1989, er meget populære på markedet for hudplejeprodukter til enkelhed og alsidighed i brug samt tilgængelighed i prisklasse. Alle produkter fra Biomak, der eksporteres til mere end 20 lande i verden, har fremragende kvalitet og pålidelighed.

I vores salon bruges enhederne EP-200 og EP-300 i dette velkendte firma til at fjerne uønsket ansigts- og kropshår til epilering og koagulation.

Hvilke procedurer kan udføres på disse enheder?

De følgende procedurer udføres på apparatet EP-200 og EP-300 Biomak:

- elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet ved en alkalisk kemisk reaktion skabt af virkningen af ​​en negativ likestrøm (galvanisk strøm). Varigheden af ​​elektrolysen afhænger af hårets tykkelse;

- termolyse er ødelæggelsen af ​​en hårfollikel ved hjælp af en termokoaguleringseffekt, der opstår under påvirkning af højfrekvente elektriske impulser (13,5 MHz) med spænding op til 100 Vpp. Tiden og den valgte effekt i den nuværende procedure afhænger af hårets individuelle egenskaber. Højfrekvensen af ​​strømmen i termolyseprocessen bidrager til hurtig koagulation af blod i karrene, hvilket er forebyggelse af blødning;

- blanding er en mindre smertefuld, men mere tidskrævende procedure ved hjælp af galvanisk strøm og højfrekvent strøm, der kombinerer fordelene ved begge ovennævnte metoder. Procesens løbetid bestemmes og styres af processoren.

Hvorfor anbefaler vi vores kunder Biomak-enheder?

Biomaks EP-200 og EP-300 epilatorer fjerner ikke kun overskydende hår, men sikrer også sikkerhed og komfort hos klienten under proceduren. På grund af brugen af ​​højfrekvent strøm er hårfjerning smertefri og indebærer en bakteriedræbende effekt på den behandlede hud.

Brugen af ​​udstyr af denne type bidrager til koagulering - ødelæggelsen af ​​det fartøj, der fodrer hårsækken. Hårsækkene er irreversibelt ødelagt, og din hud vil altid glæde andre med sin perfekte glathed.

Under epileringsprocessen er blodkarrene lukkede, så kunderne bliver spart selv mindre blødning. Fremgangsmåden ved brug af disse enheder kan med sikkerhed anbefales til fjernelse af uønsket hår på de mest følsomme områder af huden - på ansigtet i bikiniområdet.

Biomak ep 200

Premium udstyr! Design og funktionalitet!

Fordelen ved at arbejde med os er en bred vifte af udstyr til skønhedssaloner fra dokumenterede producenter. Du vil være i stand til at købe frisør udstyr af økonomi, business eller premium klasse, der er optimalt egnet til din salon. Leder du efter en brugerdefineret løsning til dit salonudstyr? Salon Market til din tjeneste! Bil vasker, lænestole, spejle, tørretumbler, receptionen og meget mere. Vi accepterer ordrer til frisørens møbler af enhver model, designløsning og farvepalet efter individuelle skitser.

Udstyr til skønhedssaloner, som er et vigtigt element i en kosmetologs effektive og vellykkede arbejde. Sortimentet, som vi tilbyder, er stort nok til at opfylde standardbehovet og endda de mest kræsne skønhedseksperter og ejere af skønhedssaloner. I dette afsnit finder du kosmetologestole, sofaer, vogne og borde til kosmetik og apparater, monoapparater, kosmetologikombiner, multi-kosmetiksystemer, bærbare enheder og tilbehør.

Højkvalitets, funktionelt og stilfuldt udstyr til manikyreskabet og sømtjenestestudioerne i Voronezh tilbydes af Salon Market. Moderne manicure udstyr hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​tjenesterne væsentligt, reducere tiden til at udføre noget arbejde. Vi tilbyder manicure udstyr med høje forbrugeregenskaber, i forskellige priskategorier. I vores katalog er der mere end 100 produkter til manicure: manicure enheder, manicure støvsugere, UV lamper, manicure borde og borde med indbygget UV sterilisator.

Funktionelt, stilfuldt udstyr til pedicureskabet fra firmaet Salon Market. Vi har udstyr til en pedicure fra badet til den multifunktionelle, komfortable stol. Pedicure stole, pedicure SPA komplekser, pedicure maskiner, vogne, bakker.

SPA udstyr til attraktive priser. Møbler til SPA.

Stilfulde og praktiske møbler til udsmykning af hallen eller venterområdet i skønhedssaloner, hoteller, restauranter, sportsforeninger eller SPA center

Udstyr til en massage salon, du kan vælge i dette afsnit. Komfortable og praktiske massageborde og sofaer af forskellige designs, med højde- og vippejusteringer, sofaer til spa-procedurer, foldende massageborde. Salon Market samarbejder med russiske og udenlandske virksomheder i wellnessindustrien og æstetisk medicin, der producerer moderne massageudstyr, som opfylder kravene til holdbarhed og ergonomi.

Møbler og stole til mænds saloner

En sund livsstil, en smuk, tonet, solbrændt krop - hvad kunne være bedre for en moderne person? Solarium er en efterspurgt service for moderne, forretningsmæssige og fashionable mennesker hele året rundt! Takket være solarium er solbadning i dag tilgængelig, uden at have meget fritid, muligheden for at forlade byen om sommeren, for folk der sætter pris på komfort. Sparsomme og behagelige sessioner af kunstig helioterapi øger immunitetens aktivitet, udsættelse for UV-stråler forårsager den aktive syntese af D-vitamin, som styrker muskler, knogler, øger effektiviteten og forbedrer stemningen. Sådan køber du et solarium? Vores professionelle konsulenter hjælper dig med at vælge og bestille alt udstyr, du har brug for til et solarium.

Oversigt over elektroepilator biomak e 200 (biomak ep 200)

Her posterer vi de bedste, interessante, informative, nyttige videoer om, hvordan du opretholder sundhed, fører et sundt liv, spiser, behandles og så videre.

Kan du lide en slags sundhedsvideo? Tilbyd det til os at placere her, og måske vises det snart, tusindvis af brugere vil kunne se det, eller tilføj det selv lidt lavere i kommentarerne ved hjælp af det sociale netværk VKontakte. Alle vil gavne.

Video: Gennemgang af electroepilator biomak er 200 (biomak ep 200) af forfatter Mariya Dolores

1953 | 5 måneder tilbage | 110 - 00

Download billedet (forhåndsvisning) til videoen ved at vælge størrelsen

Videomaterialet "Review of the electroepilator biomak e 200 (biomak ep 200)" blev udgivet af forfatteren "Mariya Dolores" 5 måneder. Siden blev den allerede set 953 gange. Jeg kunne godt lide videoen 10 og kunne ikke lide det. 0 brugere af webstedet Zdorovoe.tv.

Beskrivelse af videoen:

Jeg fortæller om den polske elektroepilato biomak e 200 - hvad det består af, hvordan det virker, hvor meget det koster.

Denne sundhedsvideo kan ikke kun ses online på Zdorovoe.tv, men downloades også helt gratis og uden registrering i populære videoformater: mp4, x-flv, 3gpp og andre. Du skal kun klikke på "Download" knappen øverst på siden og flytte skyderen til højre. Derudover har du mulighed for at se andre informative videoer om sundhed, skønhed, ernæring, sygdomme, medicin, behandling og medicin fra forfatteren "Mariya Dolores", som også kan findes på denne side samt andre lignende uddannelsesmæssige videoer relateret til sundhed, behandling, medicin og ikke kun. Vores videoside har et adaptivt nyt design, der giver dig mulighed for at se materialer på en mobil enhed: tabletter, smartphones, telefoner og andre enheder.

Se også interessante videoer om emnet sundhed:

Glem ikke at tilføje sundhedsrelaterede undervisningsvideoer til dine bogmærker! At kunne vende tilbage til deres visning.

Vigtig information! Hvis skyderen til download af videofilen ikke vises - genindlæs denne side. Når glideren vises, skal du flytte den til højre til slutningen, og du kan downloade wellnessvideoen gratis og uden registrering i ethvert passende format: mp4, webm, 3gpp eller mp3.

Link til videoside:

HTML link til videoside:

HTML-kode for at indsætte video på webstedet:

Kan du lide denne video? Del med dine venner!

Salg af nåle og materialer til elektrolyse

Elektrolysenåle og pincet

Elektrolysenåle - Ballet og WYC

Kære besøgende på vores hjemmeside, vores venner og kolleger - specialister inden for elektroepilation (elektrologer) henleder de velkendte mærker af nåle til elektroepilation Ballet (Frankrig) og WYC (Spanien).

Mange mennesker stoler på kvaliteten af ​​disse nåle i mange år. Uden undtagelse er alle tilfredse med de produkter, der produceres af disse kendte europæiske virksomheder. Nålene af disse fabrikanter er egnede til ethvert apparat og metoder til elektrolyse, såsom termolyse, elektrolyse, blanding og flash.

Hvis du stadig er ny til elektrolyse, for at købe de rigtige nåle, der passer til dig, skal du vide størrelsen af ​​nålens bund, som passer til nålholderen (håndtaget) på din enhed (K eller F).

 • Hvis du bruger elektrolyse som elektrolyse i arbejde, så er Teflon nåle ideel til dig.
 • De gyldne nåle vil altid forblive en win-win-løsning, især hvis din klient er allergisk overfor metaller eller særlig følsom hud.
 • Den mest billige og populære løsning er stålnåle (lavet af rustfrit stål).

I vores salon kan du købe professionelle ballet og WYC elektrolyse nåle på lager.

Styk nåle salg er også muligt til en pris pr stk:

 • stål 100 gnid.
 • guld og teflon 120 gnid.
Professionelle sterile nåle til elektrolyse med guldbelægning "BALLET" (Frankrig) - 3200 rubler.

Tilgængelig: K2, K3, K4, F2, F3, F4, F5

Pakning - 50 nåle.

Afhængig af ordremængde rabat er muligt.

Professionelle sterile nåle til elektrolyse med en belægning af medicinsk stål "BALLET" (Frankrig) - 2700 rubler.

Tilgængelig: K2, K3, K4, K5, F2, F3, F4, F5, F6

Pakning - 50 nåle.

Afhængig af ordremængde rabat er muligt.

Professionelle sterile nåle til elektrolyse belagt med Teflon (isoleret) "BALLET" (Frankrig) - 3200 rubler.

Tilgængelig: K2, K3, K4, K5, F2, F3

Pakning - 50 nåle.

Afhængig af ordremængde rabat er muligt.

Professionelle sterile nåle til elektrolyse med guldcoating "WYC" (Spanien) - 3600 rubler.

Tilgængelig: K2, K3, K4

Pakning - 50 nåle.

Professionelle sterile nåle til elektrolyse af medicinsk stål "WYC" (Spanien) - 3300 rubler.

Tilgængelig: K2, K3, K4, F2, F4

Pakning - 50 nåle.

Tænger til elektrolyse

Også mesterens opmærksomhed, vi tilbyder højkvalitets professionelle pincet til elektrolyse.

Apparat til hårfjerning: typer og funktioner i ansøgningen

I moderne kosmetologi er der mange metoder til fjernelse af hår.

Glat hud - velplejet look!

De mest populære er:

 • laser hårfjerning;
 • Laser hårfjerning;
 • elektrolyse.

For hver metode anvendes specielt udstyr med hvilken uønsket vegetation på kroppen fjernes. Prisen på sådanne enheder afhænger af producenten og om ansøgningens karakteristika.

Typer af enheder

I dag præsenterer markedet for kosmetologisk udstyr en bred vifte af apparater til fjernelse af hår.

Laser Hair Removal Equipment

Metoden til laser hårfjerning er at fjerne overskydende hår ved hjælp af en laser, som ødelægger hårfollikelroten, fjerner håret permanent. Prisen på en sådan laser kan være ret høj, men det vil betale sig ganske hurtigt, da denne procedure er meget populær og efterspurgt.

Epilering kan udføres af forskellige typer lasere:

 1. For første gang blev en rubinlaser brugt til at fjerne uønsket hår. I dag betragtes hastigheden af ​​fjernelse af håret med en sådan enhed som meget lav og fjerner kun mørkt hår.

Smerteløs fjernelse af uønsket vegetation

 1. Enheden til laserfjerning, udstyret med alexandrit laser, har en højere hastighed i proceduren.
 2. En diodelaser har forskellige muligheder, herunder det er muligt at fjerne mørke hår fra solbrændt eller mørkt hud, hvilke andre lasere ikke kan klare.
 3. De mest moderne indretninger til laserfjernelse er udstyret med en neodymlaser, der muliggør hårfjerning med høj hastighed og effektivitet.

Typer af laser enheder

Cynosure Apogee Elite 755/1064

Laser maskine Elite MPX

Diode Laser Hair Removal System (NBW-L121)

Photoepilation udstyr

Photoepilation - hårfjerningsmetode for eksponering for lysenergi på håret, hvor folliklen opvarmer op til 70 grader og er fuldstændig ødelagt. Photoepilation kan udføres på en skønhedssalon eller hjemme med egne hænder.

Først skal du købe en enhed til fotoepilation hjemme, en god mulighed er en bærbar enhed Tria. Denne lille enhed kan endda passe ind i en kvindes håndtaske, den virker både fra elnettet og fra batterier.

Fjernelse af vegetation kan nu gøres til enhver tid.

Instruktioner til udførelse af fotoepilation derhjemme:

 1. Når du har købt enheden, skal du sætte den på opladning.
 2. Efter opladning skal du bestemme typen af ​​hud og længden af ​​strålen.

Tip!
Beauticians anbefaler ikke photoepilation i de mørke områder af epidermis, da det kan forårsage forbrændinger, blærer og ar.

 1. Inden proceduren startes - rengør huden med særlige midler eller naturlige ingredienser: honning, tomatpuré, druesaft.

Tip!
Hvis du bruger et hjemmelavet produkt, er det vigtigt, at det er fri for slibende partikler, ellers kan fotoepilering være smertefuldt, og pulverskræl anvendes bedst efter sessionen.

 1. Vedhæft enheden til det valgte område af huden, og vent på et signal, der meddeler kontakt med huden, det samme signal vil være, når enheden kan fjernes.
 2. Det er nødvendigt at flytte enheden i vandret position, fra højre til venstre, dette giver mulighed for at behandle et stort område på kort tid.
 3. Når fotoepilationslysvarmeproblemer mærkes lidt, især i bikiniområdet.

Det er vigtigt!
Hvis der er smerte i løbet af sessionen, betyder det, at bjælkens længde er forkert valgt, og der er risiko for en forbrænding.
Og tværtimod, hvis der absolut ikke er fornemmelser, betyder det, at hårsækken ikke reagerer på enheden.

Foto af home photoepilator Tria

Elektrolyseudstyr

Elektrolyse er en metode til fjernelse af uønsket vegetation, der er baseret på virkningerne af elektrisk energi.

Elektrolyseproceduren er opdelt i tre typer:

Den mest populære er metoden for elektrolyse, som er baseret på ødelæggelsen af ​​hårpæren ved hjælp af en kemisk reaktion, der opstår under aktionen af ​​strømmen.

Apparatet til termolyse ved fremgangsmåden til termisk eksponering ødelægger hårfollikelen ved høj temperatur. Blend er en metode, der kombinerer elektrolyse med termolyse, og der opstår et termisk og kemisk dobbelt slag på hårsækkene, hvilket sikrer 100% ødelæggelse af overskydende hår.

For selvledende en sådan procedure skal du købe en enhed til elektrolyse derhjemme. Den mest rentable erhvervelse vil være en enhed med en omskifterfunktion, som sikrer effektiv hårfjerning fra enhver hudtype, for eksempel Biomak Blend EP 200-enheden.

Hjemmelektroplator Biomak Blend EP 200

Egenskaber ved elektrolyse:

 1. For at undgå smertefulde fornemmelser er det nødvendigt at bedøve den del af huden, hvor hårene fjernes.
 2. Nålen af ​​den elektriske epilator indsættes direkte i hårsækken.
 3. Sessionen skal afholdes mindst seks gange.
 4. Kontraindikationer er hudsygdomme, åreknuder, diabetes mellitus, hypertension, graviditet, hjerteiskæmi osv.

Voksningsudstyr

I moderne kosmetologi er enheder, der anvendes under forberedelse til voksprocedurer, meget populære. Pakken til sådanne enheder omfatter en kop til voks og paraffin, indbygget ledning til forbindelse til netværket. Næsten alle modeller er udstyret med en temperaturregulator.

Pot Wax - en enhed til opvarmning af voks til fjernelse af hår

konklusion

Før du køber et professionelt hårfjerningsapparat, skal du beslutte dig for indflydelsesmetoden på håret. I den vedhæftede video i denne artikel kan du finde ud af mere detaljerede oplysninger om enheder til fjernelse af hår og deres egenskaber.

Bulletin board at placere annoncer for at købe at sælge biler reservedele yachts både arbejde fast ejendom dyr

Annoncer annonceres gratis på webstedet indtil 01/01/2019.

Enhver kan sende annoncer, forudsat at de er registreret på webstedet. Administration af dette websted er ikke ansvarlig for de annoncerede annoncer. Det kontrollerer ikke dem for rigtigheden af ​​telefonen, e-mailen og identiteten af ​​de angivne registreringsdata til en bestemt person. Administrationen forbeholder sig dog ret til at slette annoncer:
1. Ved afgørelse truffet af Den Russiske Føderations retsinstans
2. Til kravet om RosPotrebNadzor og RosKomNadzor
3. Administrationen fjerner ubetinget annoncer, der er forbudt i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation, nemlig: distribution af stoffer af forskellige typer våben og ammunition, eksplosivstoffer, pornografi, selvmord, annoncer, der fremkalder interetnisk stridigheder, vold, grusom behandling af dyr, meddelelser indeholdende uanstændig tale mv.
4. Slet annonce kan kun registreres og bogføres denne bruger.
5. Administrationen kan gå til dig for et møde og slette den klassificerede annonce. Omkostningerne ved at fjerne annoncen 200 rubler.
Dette skyldes det faktum, at du skal gøre noget arbejde som en site administrator. En masse mennesker placerer annoncer uden at kigge ved hjælp af tvivlsomme tjenester, virksomheder og personer, der besættes ved at promovere hjemmesider og placere annoncer på tavlerne. Også en annonce med dine data kan placeres af misundelige personer, konkurrenter mv. Der har været tilfælde af tab af registreringsdata, der medfører manglende evne til at slette eller justere annoncen.
Hilsen Administration. 2016/01/01 Mr.

Ikke desto mindre samarbejder site administrationen tæt sammen med Indenrigsministeriet og fjerner ikke meddelelserne vedrørende svig, såsom: finansielle pyramider, distribution af kreditkortkloner, udbetaling, køb og salg af eksamensbeviser, dokumenter, pas osv.

Hvis du tror at ved at placere flere annoncer med en tekst, vil du hurtigt sælge et produkt eller en tjeneste, du er dybt forkert. Søgningen indeholder en annonce, som tidligere blev indekseret af søgemaskinen. De resterende annoncer flyver ud af søgningen. Et simpelt tip, teksten til flere annoncer og overskrifterne for en annonce, skal være forskellige og afvige fra hinanden i antallet af ord og skriftlig tekst. Så er alle dine annoncer på søgning. Hvis du konstant sælger tjenester eller produkter, skal du sende en kort besked på opslagstavlen 2000-4000 tegn med et billede og links til dit websted. Så vil du sælge varer hurtigere og mere succesfuldt, og besøgende vil gå til din hjemmeside. Et eksempel på at sende artikler på www.matrixboard.ru, kan du også sende artikler på www.matrixplus.ru i en speciel rubrikator. Hele listen over websteder for placering og betingelser for placering offentliggøres her.

Lidt fejl.

Når du registrerer annoncer med mail.ru.ru, modtager mail ikke et brev. Brug mail på en anden hosting som yandex.

Needle electroepilator Biomak ep-200

Needle electroepilator Biomak ep-200

Til skønhedssalon

Udstyr til erhvervslivet

Jeg købte enheden til arbejde derhjemme. Brugt i lang tid, er epilatoren i perfekt stand, komplet med en kasse og instruktioner på russisk. Jeg vil give 70 nåle til maskinen af ​​forskellig tykkelse gratis og give detaljerede instruktioner om, hvordan man bruger det.

ENHEDEN HJÆLPER VIRKELIGT AT FÅ RID AF HAIR FOR ALDRIG! Verificeret på dig selv og kunder.

Af alle Biomak-linierne har denne epilator det største antal tilstande og er velegnet til hår i alle dele af kroppen.

Enheden giver fjernelse af overskydende hår på de mest følsomme områder i din krop. Ved brug af højfrekvensstrøm fjernes uønsket hår permanent.

Hovedfunktioner: For at forhindre blødning samt forebygge mulige inflammatoriske processer, samtidig med at håret fjernes, udføres kauterisering af karrene. Biomak garanterer hårfjerning i overensstemmelse med alle hygiejnestandarder.

Hovedkarakteristika: Enheden er udstyret med klips til fastgørelse af nåle "Uniprob" og nåle af typen "Ballet"; Næse til nåle; håndtag og pedal, armbandage (elektrode). SAMME FULDBLIKENDE BALLETNØBLER! Den aktuelle leveringstid er indstillelig og varierer fra 0,5 til 3 sekunder.

Hovedparametre: Det er muligt at bruge to typer nåle (af typen "Uni-Sample" og "Ballet" typen); størrelse 220x150x65, enhedens vægt 2,8 kg., strømforbrug 35 W., strømforsyning 230 V / 50 Hz., driftsfrekvens 13,5 MHz.

Baggrund: Denne enhed giver dig mulighed for at udføre tre typer kosmetiske procedurer.

1. Elektrolyse - ved brug af en negativ likestrøm forekommer en alkalisk kemisk reaktion, som ødelægger hårfollikelvævet. Hårfjerningstid afhænger af hårets tykkelse.

2. Termolyse - i dette tilfælde anvendes en højfrekvent strøm og højspænding. Der er en termokoaguleringseffekt, hvilket medfører ødelæggelsen af ​​hårsækken. Afhængig af hårets tykkelse og tidspunktet for proceduren skal du vælge strømstrømstilstanden (høj effekt, medium eller lav). Nuværende strømningstid styres af software. Termolyse er ideel til cauterization af blodkar (højfrekvent strøm øger blodkoagulering).

3. Bland - en procedure, der kombinerer elektro og termolyse. Denne procedure bruger to typer af nuværende galvanisk og højfrekvent strøm. Denne kombination gør proceduren mindre smertefuld, men længere.

Painkillers til bikini hårfjerning

Hvilken shugaring pasta er bedre: TOP 5 produkter