Hvad er bedst for depilation - voks eller shugaring?

Hvis voksning længe har været kendt for mange mennesker i Rusland, så kom shugaring senere. Og nu, sælgere af tjenester og produkter til sukkerfjerning roser vejen for at fjerne hår med sukkerpasta som den sikreste, smertefri og vidunderlige.

Som følge af dette fremskridt med shugaring på markedet har mange mennesker ikke helt den rigtige ide om sukkerepilation, og forventningerne til proceduren er ofte for høje. Derfor de hyppige skuffelser og et stort antal myter om sukkerfjerning, som går på internettet.

Legends and Myths

  • Uønsket hår fjernes med sukkerpasta på hårets vækst, fordi håret fjernes i anaphase, hvilket gør det muligt at gøre proceduren mindre hyppigt end voksning af hårfjerning.

Lad os straks se, hvilken anafase (anagen fase) er - det er den periode, hvor et hår vokser aktivt. Hvis du gør proceduren for første gang, vil alle hår, hvis hår er placeret over overfladen af ​​huden, blive fjernet fra hårsækkene, uanset om de trækkes ud i henhold til eller mod hårvæksten. Efter en række procedurer er hårvæksten synkroniseret, for håret bliver oftest fjernet i anafase, men det vil ikke igen være den eksklusive fortjeneste af voks eller sukkerpasta.

  • Fjernelse af uønsket hår ved shugaring er helt sikkert, forårsager ikke allergier, som i sammensætningen af ​​sukkerpasta kun naturlige ingredienser.

Faktisk kan pastaens sammensætning omfatte vand, sukker og citronsaft. Det forekommer ikke noget kemisk, men allergier til citrus er ikke så sjælden.

Foto: madlavning sukkerpasta

Vand, glucose og fructose kan være en del af pastaen. Så ja, det er den sikreste kombination af ingredienser. Fabrikanten kan tilføje til sammensætningen af ​​dufte, farvestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler. Den sikreste løsning er æteriske olier. Men på nogen af ​​disse komponenter kan der være en negativ hudreaktion i form af allergi eller dermatitis.

Derfor er det ikke nødvendigt at tale med diskrimination om alle sukkerpastaer, at de er helt sikre. Det er nødvendigt at se på sammensætningen af ​​hvert enkelt produkt.

  • Shugaring procedure er absolut smertefri.

Hvad er mere smertefuldt, shugaring eller voks? Nå, det afhænger af hvad du skal sammenligne. Nogle nyfødte moms sammenligner alle sammen med smerter i fødslen. Så ja, det gør slet ikke skade.

Foto: shugaring procedure

Hvis du sammenligner shugaring med voksning, hårfjerning med en epilator eller pincet, kan forskellen være. Og forskellen kan være håndgribelig. Men mange faktorer påvirker smerten under proceduren, fordi brugen af ​​voks eller karamel ofte ikke er den afgørende faktor.

Video: Depilation

Smerter under proceduren afhænger af:

  • fra individets initial følsomhed overfor smerte;
  • fra menstruationscyklens fase hos kvinder: Der er dage, hvor det ikke er smertefuldt, men der er de dage, hvor du skal samle viljen i en knytnæve og bruge Emla til at overleve proceduren.
  • fra daglige cyklusser eller biorhythmer: om aftenen er smerten meget mere tolereret end om morgenen mv.
  • fra det humør, som du kom til proceduren, stresset led under dagen eller tværtimod behagelige øjeblikke: følelsesmæssig udmattelse kan øge smerten ved hårfjerningsprocessen;
  • fra forventningerne og holdningen til proceduren: de gik og troede, at det ville være smertefuldt, meget smertefuldt, men i virkeligheden godt føltes det, men ikke så meget;
  • fra brug af alkohol, brug af lægemidler indeholdende smertestillende midler, beroligende midler, antidepressiva mv.
  • fra ledsagende procedurer, som du har udført før epilering (dampning, skrubning);
  • på temperaturen af ​​de midler, hvormed hårfjerningen udføres: opvarmet voks eller karamel giver mulighed for proceduren med mindre smerte
  • fra færdigheden hos den person, der udfører proceduren...

Som du kan se, er sukkerpastaens og voksens rolle i tolerance for smerte under hårfjerning minimal.

Foto: Sukkerpasta

  • Sukkerpasta omslutter hvert hår, trænger dybt ind i hårsækkenet, så håret ikke brydes af under shugaring.

Sukkerpasta er faktisk for tæt til at trænge ind i hårsækken dybere end voks. Hårbrud under hårfjerning afhænger både af hårets skaftes stivhed og om rigtigheden af ​​mesterens manipulation.

Derfor, hvis du vælger din mester, for hvem du har lavet proceduren i lang tid, og er tilfreds med resultatet, bør du ikke ændre det bare fordi nogen har bedre reklame.

  • Shugaring er en glimrende måde at slippe af med hårvækst.

Hårinvækst er enten et resultat af egenskaberne hos en persons hud og hår eller en konsekvens af en forkert epileringsteknik, hvor håret bryder af ved hårfollikelens mund under hudniveauet.

Hvis håret vokser ind efter barberingen, hvis håret vokser ind efter voksning, hvis enkelthår vokser i sig selv (nogle gange sker det). Hvis håret vokser i jævn efter regelmæssig brug af skrubbe og fugtighedscreme, vil shugaring ikke løse dit problem.

Dette skyldes, at sukkerpasta ikke kan ændre vores fysiologi. I dette tilfælde vil det løse problemet med enhver metode til permanent hårfjerning, såsom epilering med en diodelaser eller enzymepilation.

Hvis du først har bemærket indgroet hår efter bioepileringsprocedurer, er der to mulige årsager:

  • proceduren blev udført forkert teknisk;
  • Fremgangsmåden blev udført korrekt, men hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst blev mindre på grund af skaderne i hårsækkenet.

Fordi her den bedste taktik vil være observation og søge efter "hans" mester.

Hvilke typer pasta til shugaring er? Hvordan vælges og forberedes pastaen før denne procedure? Du finder svar på disse spørgsmål i artiklen - hvordan man vælger en pasta til shugaring.

Vil du lære om teknikken til at udføre en dyb bikini shugaring procedure? Se videoen ved at klikke på dette link.

  • Der er ingen risiko for forbrændinger under proceduren.

Faktisk opvarmes sukkerpastaen kun til en temperatur på 37-40 ° C, fordi det eneste, der kan mærkes, når det påføres kroppen er behagelig varme. Dette er, hvis vi taler om salonproceduren, hvor præparaterne opvarmes i specielle anordninger, der kan opretholde den ønskede temperatur i lang tid.

Foto: før og efter brug i armhulen

I hjemmet kan der være ubehagelige overraskelser. For eksempel er en metode til opvarmning af karamel i mikrobølgeen fyldt med forbrændinger. Mikrobølgeovnenes egenart er, at den centrale del af det opvarmede produkt opvarmer stærkere end ydersiden.

Derfor, når du opvarmer straks en stor krukke sukkerpasta, kan dens øverste lag kun være lidt varme, og inden i kan det være meget varmt. For at forhindre forbrændinger i sådanne tilfælde er det bedre at samle pastaen fra beholderen med en metalspatel eller ske og kontrollere temperaturen på hver del på håndfladen.

Hold styr på og til pastaen, som opvarmes i et vandbad. Hvis du fjerner pastaen fra vandbadet før proceduren, er der ingen risiko. Og hvis du holder pastaen i varmt vand hele tiden, mens du fjerner hår fra kroppen, kan pastaen overophedes på samme måde. Derfor kræves testen af ​​hver portion pasta til temperatur.

  • Der er en speciel shugaring pasta, der kan bruges til at fjerne hår, selv for mennesker med diabetes.

Sådan pasta er faktisk. En anden ting er, at diabetes i sig selv ikke er en kontraindikation for sukkerepilation eller for voks. Dens anvendelse på huden forårsager ikke en stigning i blodsukkerniveauet.

Derefter er sukker og voks og andre manipulationer, undtagen dem, der er vitale, kontraindiceret.

Sukkerpasta er et fremragende forebyggende værktøj til udvikling af inflammatoriske processer på huden efter shugaring procedure.

Faktisk er koncentreret sukker sirup et fremragende konserveringsmiddel. På samme måde som voks eller fyrresin, som er en del af forberedelserne til voksning.

Derfor har den ingen særlige fordele. Og vask det af huden grundigt, da en svag sukkeropløsning derimod er et glimrende medium til vækst af bakterier.

  • Shugaring mindre traumatisk for huden, efter sukker hårfjerning er der ingen irritation og rødme.

Sukker pasta klæber og fixerer håret, men også klæber til huden og fjerner delvist de øverste døde lag af epidermis. Jo flere gange du holder en sukkerkage til din hud, jo flere lag du tager ud. Og hårstangen kan ikke fjernes uden at skade folliklen.

Hvis håret sidder dybt i huden, så kan det være, at bloddug når blodet kommer ud af munden af ​​beskadigede hårsække. Voks fungerer også.

Derfor er det hensigtsmæssigt at skumpe huden med talkumpulver for at reducere vedhæftningen af ​​hårfjerningspræparatet til huden og fjerne håret på et sted ikke mere end 2-3 gange.

Video: Sådan gør du shugaring

  • Sukkerpasta på grund af dets naturlige sammensætning bekymrer sig om huden.

Det gør bestemt ikke skade. Men i hvert fald slutter proceduren med shugaring med anvendelse af en særlig lotion efter epilering på huden, som har en beroligende, antiinflammatorisk og fugtgivende virkning.

Du bør ikke vælge mellem voks eller shugaring. Det er bedre at bestemme selv hvad du forventer af proceduren. Hvis du kan lide duften af ​​voks og fyrresin, så skal du vokse, hvis du kan lide duften af ​​karamel, så shugaring.

Foto: voksaflejring

Hvis du hader at vaske voks væk fra huden efter epilering, vil shugaring gøre det endelige hårfjerningstrin nemmere og nemmere. Hvis du vil have glatte ben uden uønsket vegetation, skal du finde din mester og lade ham vælge den bedste metode til hårfjerning.

Hvad er metoderne til smertelindring under epilering? Hvad er bedre: fløde, spray eller lokalbedøvelse? Alt om dette i artiklen - smertelindring under epilering.

Mange spørger - hvad er mere smertefuldt end shugaring eller voks? Find ud af det fra anmeldelser af almindelige mennesker her.

Er det muligt at udføre kvantepilation under graviditeten, og kan det skade et barn? Læs artiklen ved at klikke på dette link.

Bioepilation - skønheden i din hud

Hvad er bioepilation? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med voks. Bioepilation er en subtype af depilation (på grund af det faktum, at kun et hår er fjernet i processen, og folliklen forbliver intakt), mens hårvæksten ikke stopper. Denne procedure er sikker, har mindst kontraindikationer og bivirkninger på grund af voksets naturlige sammensætning.

Bioepilation Typer

Til denne procedure anvendes flere typer voks, hvis forskel består i sammensætningen, konsistensen og temperaturen, der er nødvendig for hårfjerning.

Kold voks - Disse er klar til brug strimler eller masse i en dåse, der ikke kræver opvarmning. Denne procedure er let og bruges ofte hjemme. Kold hårfjerningsmetode fjerner hår fra alle dele af kroppen.

Varm voks Fås i kassetter eller dåser. Før brug skal den dampes eller vokses, den optimale vokstemperatur er 40 ° C. Værktøjet bruges til depilering af store hudområder.

Varm voks opvarmet til en temperatur på 60 ° C. Anvendelsen af ​​den varme sammensætning bidrager til åbningen af ​​porerne, let hårudvinding og følgelig mindre smertefulde fornemmelser. Ofte bruges til depilation i følsomme områder. Voksproducenternes plasticitet omfatter tilsætningsstoffer, som letter fjernelse af hår på vanskelige steder.

Sukkerpasta bruges til shugaring. Det indeholder ikke alle slags kemiske indeslutninger og er helt hypoallergen. Massen er blødgjort i hænderne for at varme op til kropstemperaturen, og gøre den plastisk til brugervenlighed. Shugaring, i modsætning til voks, er kontraindiceret kun i to tilfælde: diabetes og enhver hudsygdom.

Procedure mekanisme

Voks indeholder kun urte ingredienser, der har en antiseptisk virkning, og dermed eliminerer irritation af dermis. Varigheden af ​​effekten af ​​proceduren er i gennemsnit fra 2 til 6 uger, men denne indikator er meget individuel. Nyvoksende hår bliver tyndere og skør, intervallet mellem behandlingerne øges, da mindre intens vækst ses, reduceres smerten.

Bioepilation eller shugaring - hvilket er bedre?

Princippet i begge procedurer er næsten det samme, effekten og dens varighed også. Men der er stadig forskel: sukkermassen er mere i kontakt med håret, mens den er tættere på hinanden, og under bioepilering påføres voksen direkte på huden. I nogle mennesker kan voksen forårsage allergiske reaktioner, i dette tilfælde vil sukkerpasta være at foretrække. På hvilken procedure at stoppe er en rent individuel beslutning, er det bedst at lave begge og selv bestemme valget.

Forberedelse af proceduren

Uanset hvilken metode der vælges, er forberedelsen til proceduren den samme. Disse forberedende aktiviteter vil lindre bivirkninger og lindre smerten lidt:

  • Før bioepilering skal du rengøre huden med en særlig tonic eller lotion. Dette vil fremskynde og lette fjernelsen af ​​uønsket hår, samt forhindre indtryk af bakterier i porerne;
  • at fjerne hår med lethed, anbefales det at tage et bad eller dampe ud huden på stedet for fjernelse;
  • Hvis du forpiller med en skrubbe eller en hård vaskeklud, vil depileringsprocessen være mindre smertefuld og hurtigere, da den slugtede epidermis vil blive fjernet;
  • til afhugning er den optimale længde af hår 5 mm. For kort vil ikke fange voksen, og meget lang vil give smertefulde fornemmelser;
  • Proceduren udføres fortrinsvis midt i menstruationscyklussen, da kvinder i denne periode ikke er så følsomme for smerte. Til anæstesi behandles hudoverfladen med en spray eller lidokainbaseret creme;

Procedureregler

For at kunne udføre hårfjerning med voks eller sukkerpasta skal du overholde de grundlæggende regler:

  1. Tør huden med et antiseptisk affedtningsmiddel, og anvend derefter talkum.
  2. Anvendelse betyder: voks af alle typer anvendes på samme måde - med en spatel på ren, tør hud over hårvæksten.
  3. Fjernelse af midler udføres kun mod hårvækst. For at efterlade varm voks (50-60 C) og varm voks (38-40 C) til tiden for hærdning, så tag kanten op og frys den frosne masse fra huden. Påfør en særlig papirstrimmel til kold voks og fjern den kraftigt. Voksstrimme lidt opvarmet i hænderne, hold hurtigt fast i huden og fjern derefter hårvæksten.
  4. Efter bioepilation skal du fjerne voksresterne med et specielt middel, behandle huden med en fugtgivende og irriterende virkning lotion.

Bioepilation hudpleje

Det er nødvendigt at omhyggeligt tage sig af det hudområde, hvor depilationen blev udført for at undgå udseende af ubehagelige fornemmelser:

  1. Huden efter en voks bioepilation har brug for daglig fugtgivende og rensning.
  2. For at forhindre hårets indvækst, 2-3 dage efter depilation, skal du gøre en skrælning og i fremtiden holde den en gang om ugen.
  3. I tilfælde af allergiske manifestationer skal du kassere den anvendte voks og afhente en anden eller forsøge shugaring.

Kontraindikationer

Afstå fra bioepilation bør i flere tilfælde omfatte:

  • menstruationsperioden - på grund af stigningen i smertegrænsen, med det resultat at proceduren vil medføre stærke smerter;
  • sår, slid og ridser på huden. I dette tilfælde er det udover ubærelig smerte muligt for patogene bakterier at komme ind gennem beskadiget hud;
  • diabetes. En komplikation af sygdommen er en let skade og hård helbredelse af huden, og bioepilation er en mekanisk proces, som kan forårsage udseendet af mindre skader på huden;
  • åreknuder. Epilering anbefales ikke i områder med synlige skader på venerne;
  • Fødselsmærker og andre godartede neoplasmer på procedurstedet;
  • forskellige former for dermatologiske sygdomme;
  • alvorlige lidelser i det kardiovaskulære system
  • smitsomme sygdomme;
  • herpetiske udbrud i det akutte stadium
  • graviditet er en relativ kontraindikation og afhænger af kvindens følsomhed i denne periode. Det er værd at nægte bioepilation i bikiniområdet;

Voks bioepilation er en generelt overkommelig og effektiv metode til fjernelse af uønsket hår. Den eneste ulempe er smerten i proceduren. Mennesker med følsom og følsom hud må muligvis vælge en mere mild måde til depilation eller epilering.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

De bedste alternativer til shugaring - epilator, razor eller laser hårfjerning

Kvinders ønske om at se smukke ud, tvinger dem til at fjerne hår gennem hele kroppen. Hvis der først var brugt barbermaskiner til dette, hvoraf resultatet blev holdt kun få dage, tilbyder kosmetologer mange måder at fjerne hår på.

  • 1. Fordelene ved shugaring over andre typer hårfjerning
  • 2. Epilator eller shugaring
  • 3. Shugaring eller laser hårfjerning
  • 4. Razor eller shugaring
  • 5. Shugaring eller photoepilation
  • 6. Bioepilation eller shugaring
  • 7. Shugaring eller phyto harpiks
  • 8. Shugaring eller depilatory cream

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

På udkig efter de bedste midler til hårfjerning prøver kvinder forskellige procedurer. Selvfølgelig ønsker alle at finde en smertefri og effektiv løsning, så der er flere og flere tilhængere af shugaring. Men denne type depilation er ikke egnet for alle, så vi besluttede at finde ud af, om der findes alternativer bedre end shugaring.

  • Under forbehold af alle instruktioner forbliver det ikke indgroet hår.
  • Manglen på allergiske reaktioner forbundet med pastaens naturlige sammensætning, som kun omfatter vand, citronsaft og sukker.
  • Selv begyndere har ikke brug for meget tid til at fjerne uønsket vegetation.
  • Sukkerpasta fanger selv fine hår, som en barbermaskine ikke kan klare.
  • Glat hud efter shugaring holder i næsten en måned.
  • Karamel kan nemt laves hjemme, mens prisen på produktet vil være ret lavt.

Epilator eller shugaring

Ved beslutning mellem epilator eller shugaring skal du være opmærksom på detaljerne, fordi resultatet af dem er næsten det samme.

Hvis du ikke har tid nok, rejser du ofte, du vil udføre proceduren uden forberedelse, så det er bedre at vælge en epilator i stedet for at skifte. Men fra brugen forbliver irritation ofte på huden, og depilationen selv er ret smertefuld. Brug speciel køle- og smertestillende salve, indtil din hud er vant til det. Til langvarig brug er det bedre at bruge flere penge på en høj kvalitet og dyr model, der er udstyret med en speciel dyse, der afkøler huden.

Hvis du har meget fritid, elsker naturlige ingredienser og er klar til at lave mad sukker klistre dig selv, så er det bedre at vælge shugaring. Derudover behøver du ikke bruge penge på dyre enheder, og prisen på karamel er meget lav. Iagttagelse af alle instruktioner og proportioner kan du nemt lære at fjerne uønsket hår uden smerte og i lang tid.

Shugaring eller laser hårfjerning

At laser hårfjerning er nødvendig for at forberede på forhånd - for at stoppe solbadning, begrænse barbering. Og efter det skal du overholde anbefalingerne, herunder brugen af ​​solcreme, et forbud mod at besøge poolen, solariumet, badet i en vis periode. Efter et forløb af procedurer opnås der imidlertid et stabilt resultat i lang tid.

Shugaring kræver ikke særlig træning. Det er værd at bemærke det øjeblikkelige resultat, mens efter at laseren virker, falder hårene et par dage senere. Caramel blanding giver en ekstra effekt af peeling, det har ingen specielle kontraindikationer, og du kan fjerne hår i hjemmet. Samtidig er omkostningerne ved depilering meget lavere.

Derfor skal du vælge mellem shugaring og laser hårfjerning, du skal være klar til gentagne gange at besøge kosmetologikontoret og mange restriktioner før, efter og mellem procedurer, i andet tilfælde er der flere af dem.

Razor eller shugaring

Brug en barberkniv under alle forhold. Med det bliver ekstra hår hurtigt fjernet uden at føle ubehag. Desværre forbliver resultatet kun et par dage. Under proceduren er der sandsynlighed for nedskæringer og irritation, sidstnævnte er ofte forbundet med indgroede hår, som barbermaskinen ikke kan fjerne. Efter at have holdt det barberede område med din hånd mod hårets vækst, kan du føle hårene, selvom de er synligt umærkelige.

Proceduren for shugaring tager ikke mere end en time, uanset om det udføres uafhængigt eller på et kosmetologikontor. Ubehagelige følelser opstår kun for første gang, med hver efterfølgende procedure bliver smerten mere tolerant. Den største fordel ved shugaring er, at efter proceduren bliver huden fuldstændig glat uden stikkende fornemmelse, og effekten varer i flere uger. Af de mulige konsekvenser af epileringens egentlige adfærd med en sukkerblanding er det kun værd at bemærke, at der kun er en lille rødme, der passerer efter et par timer.

Således vælger man mellem en razor eller en shugaring, er det bedre at give præference for sidstnævnte metode.

Shugaring eller photoepilation

Umiddelbart skal det bemærkes, at i modsætning til shugaring kan fotoepilation ikke gøres hjemme, proceduren udføres med specielt udstyr i skønhedssaloner og er ret dyrt.

Effekten af ​​fotoepilation varer i næsten et halvt år, mens nye hår efter shugaring vokser om et par uger. Proceduren selv i det første tilfælde tager kun 20 minutter, og i det andet - ca. 40 minutter. Begge metoder kan anvendes på alle dele af kroppen med minimal smerte, især hvis service udføres af en erfaren specialist.

Shugaring fjerner ethvert hår uanset hudfarve, mens photoepilation med forsigtighed udføres på mørk hud. Desuden er enheden ikke i stand til at fange for lyse og grå hår.

Ved valg mellem shugaring og fotoepilation skal der tages hensyn til omkostningerne ved procedurerne. Normalt i saloner hårfjerning med sukker pasta er to gange billigere.

Uanset metoden er det bedre at først rådføre sig med en specialist og bestemme tilstanden og typen af ​​hud.

Bioepilation eller shugaring

Metoden til hårfjerning selv er identisk i begge, kun voksen erstattes med en særlig sukkerblanding. Sammenligning af disse stoffer efter bestemte kriterier vil hjælpe kvinder med at vælge den rigtige løsning.

  1. Kvaliteten af ​​proceduren. Klæbrig karamelmasse bedre omslutter hårene og derved minimere antallet af brudte eller resterende hår. Voks er imidlertid at foretrække for at fjerne kortpistolen.
  2. Ubehag. Karamel klæber ikke til overfladen af ​​huden, så smerten er ikke så stærk som med en klassisk bioepilation. Ifølge statistikker er de fleste kvinder bedre tolereret shugaring.
  3. Omkostningerne ved proceduren. Først og fremmest afgøre, hvor du planlægger at gennemføre proceduren. Nogle gange laver hjemmelavet pasta billigere end at købe voks, fordi den indeholder enkle og overkommelige ingredienser.
  4. Nytten. Shugaring fjerner ikke kun uønsket vegetation, men også eksfolierer huden. Det øvre døde lag af epidermis vil blive fjernet sammen med sukkerpastaen. Da sammensætningen af ​​hjemmelavet pasta kun omfatter naturlige ingredienser, er sandsynligheden for allergiske reaktioner minimal.

Shugaring eller phyto harpiks

Phyto harpiks betragtes som en forbedret sukkerblanding. I den til de sædvanlige produkter tilsættes honning og urter. Terpentinen giver mild pleje og fremskynder hudens helingsproces, og valnødolie nedsætter hårvæksten.

Imidlertid er phyto-harpiksen og shugaring hårfjerningsteknikken i sig selv forskellig. I det første tilfælde påføres blandingen og fjerner hårvæksten. Ved sukkerepilation er anvendelsen af ​​karamel også mod vækst, men fjernelsen er det modsatte. Derfor er sandsynligheden for indgroede hår, med shugaring nedenfor.

Før du erstatter standard sukkerblandingen med phyto-harpiks, skal du være opmærksom på, at allergifremkaldende komponenter som honning og urter tilsættes til sidstnævnte. Derfor skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer før proceduren.

Shugaring eller depilatory cream

Tidligere blev kun barbering brugt til at fjerne overskydende vegetation, men nu har kemisk hårfjerning med udbredte cremer bredt spredt sig. Kvinder er primært bekymret for procedurens sikkerhed. Syreindholdet i produktet er markant forøget, så det er vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne og undgå kontakt med stoffet med de mest følsomme hudområder.

Resultatet varer kun få dage, da cremen ikke virker på hårsækkene, mens antallet af indgroede hår og sorte pletter kan være ret stort. Masselagring kræver særlige forhold, ellers reduceres dens effektivitet.

Selvfølgelig har en depilatory creme sine fordele. For eksempel manglende smerte og brugervenlighed. Moderne værktøjer kan bruges lige i brusebadet ved blot at vaske dem væk med rindende vand.

Shugaring vil dog stadig være den bedste mulighed for dem, der er bange for kemiske forbrændinger og vil have et varigt resultat. Som nævnt tidligere er sukkerpasta helt hypoallergen, men depilationskrem kan forårsage en stærk reaktion. Derfor skal du først kontrollere det på et lille hudområde.

Shugaring kan kaldes det gyldne middel mellem alle varianter. Effekten af ​​det er ikke så længe som af en laser, men i modsætning til en barbermaskine, vil der komme spikefulde hår efter nogle få uger.

Denne metode er velegnet til ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner. Den smerte, som mange kvinder er så bange for, bliver mindre med hver procedure. Og husk også at laser- og fotohårfjerning ikke er egnet til mørke mennesker og blondt hår.

Bioepilation eller shugaring

Bioepilation eller shugaring, hvilket er bedre? Lad os prøve at finde ud af i vores nutidens artikel.

Bioepilation voks

Under denne procedure fjernes uønskede hår med et lille stykke harpiks. Især ofte er denne metode til hårfjerning brugt til bikiniområdet. Til proceduren anvendes varm eller varm voks oftest, hvilket glatter huden og letter lettere fjernelse af håret. Kompositionens maksimale temperatur kan nå op til 42 grader. Varm voks påføres ved hjælp af en kassettrulle og fjernes med papir eller kludstrimler; varm voks påføres med en spatel og fjernes manuelt. Også bioepilation er i stand til at fjerne huden af ​​døde partikler, så efter proceduren bliver den glat og silkeagtig. For maksimal effekt bør hårets længde være fra 2 til 5 mm. For dem, der har en lav følsomhedsgrænse, anbefales det at tage smertestillende midler, før man starter proceduren.

Shugaring

Bioepilation shugaring er gjort ved hjælp af sukker. Fjernelse af uønsket hår udføres ved hjælp af varm (37 grader) sukkerpasta, som ikke er i stand til at forårsage allergier. Hvor smertefuldt hårfjerningsproceduren vil være, afhænger direkte af den individuelle smertetærskel, samt mesterens erfaring og færdigheder. For at udføre denne procedure skal hårets længde være mindst 2 mm, ellers kan de simpelthen ikke fjernes. Hårene bør også ikke være længere end 5 mm. Hvis ja, så kan hårfjerningsproceduren være yderst smertefuld. Ifølge mange herrer begynder shugaring hår efter bioepilation kun at vokse efter en halvanden måned. Faktisk er dette langt fra sagen, og de første uønskede hår kan ses efter 3 uger.

Epilator eller shugaring?

For nylig er proceduren for shugaring af hidtil uset popularitet blandt kvinder i alle aldre, og alle fordi det har flere meget vigtige fordele i forhold til andre former for hårfjerning.

I denne artikel vil vi diskutere fordele og ulemper ved forskellige hårfjerningsteknikker.

Fordele ved sukker hårfjerning

  • Cheapness. Vand, sukker og citronsyre er blandt de produkter, der findes i hvert køkken. Ja, og de koster kun pennies.
  • Allergivenlig. Sammensætningen af ​​shugaring omfatter naturlige ingredienser, der tolereres godt af menneskekroppen.
  • Shugaring er også egnet til følsom hud, der er tilbøjelig til hyppig irritation.
  • Manglende alvorlige smerter. Sukkercaramel påføres et lille område af kroppen, og derfor er smerten under epilering reduceret til et minimum.
  • Du har mulighed for at lave mad til shugaring i dit hjem.
  • Knapt varme og meget bløde sukkerballer udelukker enhver mulighed for hudskade.
  • Efter hårfjerning ved shugaring vokser hårene meget tynde og svage. Der er ikke tale om problemet med indgroede hår og betændelser overhovedet!
  • Sukker hårfjerning passer til enhver form for hud og hår af enhver tykkelse og hårdhed.
  • Praktisk set ikke kontraindiceret.
  • Hårfjerning med sukkeropløsning passer til enhver del af kroppen - hænder, ansigt, ben og endda en dyb bikini.
  • Shugaringa har en lille peeling effekt (fjerner det hornede lag af epidermis), så huden bliver øm, blød, ung og sund.
  • Effekten af ​​sukkerfjerning varer så meget som 20-25 dage, hvor du kan nyde en helt glat hud.

Desværre er ingen kosmetisk procedure fuldstændig uden fejl. Shugaring er ingen undtagelse.

Ulemper ved shugaring:

  • Behovet for at vokse hår i en vis længde - 3-5 mm. Men mod meget korte hår (1-2 mm) er sukkerpasta simpelthen magtløs!
  • Tidskrævende Til forberedelsen af ​​blandingen, som, i tankerne, må ikke vise sig ved første forsøg, tager det cirka en time. Plus tid til at udføre selve proceduren, som er helt afhængig af din oplevelse. Hvis alt kommer ud første gang, vil du bruge to til tre timer. Hvis ikke, endnu mere.
  • Sukkerpasta skal knead i lang tid, strække og rulle ind i bolde... med dine egne fingre. Sådan "opladning" er ret kedeligt.
  • Shugaring passer ikke kategorisk til piger, der lider af allergi citron eller honning - de vigtigste komponenter i karamel.

Epilator eller shugaring? Kampen fortsætter!

Fordelene ved epilatoren

Indtil for nylig var hårfjerning med en epilator meget almindelig. Nogle kvinder er så glade for disse små biler, at de ikke ønsker at bytte dem til andre muligheder. Hvad er årsagen til en sådan hengivenhed?

  • Epilatoren er kompakt, du kan bære den med dig på enhver forretningsrejse eller tur.
  • Proceduren er ret hurtig og kræver ikke en kompleks forberedende proces og yderligere materielle investeringer.
  • Epilatoren skærer håret ned til hårsækken selv.
  • Resultatet gemmes i en måned.
  • Epilator kan bruges hjemme.
  • Efter epilationen ved hjælp af en vibrerende maskine er det slet ikke nødvendigt at tage et bad.
  • Epilatoren er meget enkel i drift og pleje.

Her, måske alle fordele ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation.

Ulemper ved epilatoren:

  • Alvorlige smerter under proceduren. Du kan vænne dig til det kun med tiden. Newbies venter på et rigtigt chok!
  • Efter epilatoren, ret ofte voksne hår, der leverer mange bekymringer.
  • Epilator kan ikke fjerne ansigts- og bikinihår.
  • Ved brug af vibrerende maskiner øges risikoen for ravmatisering af huden. Dette kan føre til, at flere hår vokser fra en pære på en gang.
  • Som følge af denne epilering på huden kan der forekomme klumper, rødme og skrælning.

Som du kan se, har shugaring et stort antal fordele, hvilket ikke er tilfældet med skrivemaskine-epilatorer. Tænk over det! Måske bør du genoverveje dine synspunkter om moderne kosmetologi?

Hvad er mere smertefuldt - voks eller shugaring til et bikini område?

Uønsket vegetation i bikiniområdet rengøres ved forskellige metoder. Razor, depilatory cremer giver kortvarig effekt op til 7 dage, depilation - op til 3 uger. Sukker og voks depilation i toppen af ​​popularitet. Voks eller shugaring, hvilket er bedre? Vi vil fortælle om metoder i detaljer.

Kontraindikationer

Depilation masters anbefaler ikke at fjerne vegetation med voks eller karamel i intime områder med:

  • krænkelse af hudens integritet (slid, ridser, udskæringer);
  • feber, forværring af kronisk sygdom
  • sygdomme i reproduktive system, der ledsages af sekretioner, rødme, hævelse af huden og slimhinderne;
  • patologier af blodcirkulationen i bækkenorganerne eller reproduktionssystemet
  • mol, papillomer, vorter i manipulationens område;
  • svampe eller virale læsioner af dermis;
  • menstruation;
  • af graviditeten.

I alle andre tilfælde bør kvinder prøve sukker- eller voksmetoden.

Fremgangsmåden til fjernelse af hår på intime steder refererer normalt til en ret smertefuld og ikke særlig behagelig

Lindre smerte

Shugaring eller voks er en ubehagelig kosmetisk procedure. Især i bikiniområdet. Anbefalinger fra herrer vil bidrage til at minimere smertefornemmelser:

  • kvinder er bedre i et godt humør til en session. I en stressende periode på arbejdspladsen eller i dit personlige liv er det bedre at nægte shugaring eller voksning af den intime zone;
  • dermatologer anbefaler at revidere kosten. Milk-vegetabilsk kost reducerer følsomheden af ​​huden og slimhinden i den intime zone. For at gøre dette, udelukker kaffe, alkoholholdige drikkevarer fra den daglige menu, introducere mineralvand med en alkalisk reaktion;
  • Den bedste tid til shugaring eller voksning er om eftermiddagen og de første to uger efter din periode. På grund af udsving i hormonniveauer i denne periode er det lettere at udholde smerte og ubehag fra kampen mod uønsket vegetation;
  • tag et varmt bad eller bad før du går til skønhedseksperten. Huden vil dampe ud;
  • Når mesteren anvender voks eller karamel til overfladen, tag en dyb indånding og hold vejret som du rykker. Dette øger membranets aktivitet, fjerner følsomheden i et stykke tid;
  • 40 minutter før sessionen, tag en pille med bedøvelsesmiddel. Masters of shugaring og waxing rådes til at anvende et smertestillende middel til huden og slimhinden. Dæk med klæbende film, lad i 30 minutter. Efter det skal du fjerne rester af det farmakologiske lægemiddel.

Hvordan vokser?

Hvis du kom til voksning, så foretrak du voksmetoden. Overvej hvordan manipulationen finder sted. Depilation masters udfører proceduren i henhold til følgende algoritme:

  • rengør arbejdsområdet mod støv og sved ved brug af neutrale pH-geler;
Når du anvender voks på din hud, kommer den ud sammen med stykker af hud, som den stikker på.
  • anvende antiseptisk i form af en spray eller lotion;
  • varme voks i voks. Til manipulation skal produktet anvendes i granulat, patroner eller dåser. Hvilken type at vælge, bestemmer kun forankringsmesteren;
  • behandle arbejdsområdet med talkum eller kosmetisk pulver for bedre vedhæftning af massen
  • efter opvarmning med en spatel, påfør massen på huden i løbet af hårvæksten. Stik papiret eller stoffet i form af strimler. Forlad i 2 sekunder;
  • træk over den frie kant og pludselig rive i retning mod vækst;
  • gentag det samme indtil fuldstændig fjernelse af uønsket vegetation;
  • i sidste ende behandles overfladen med en antiseptisk, fugtighedscreme eller lotion.

Fordele og ulemper

Voksning har mange fordele. Kosmetologer og kunder Bemærk:

  • hastighed. Et par trygge bevægelser og uønsket vegetation forbliver ikke et spor. Hvis en professionel arbejder, varer hele kosmetikproceduren 15 minutter for første gang. I de næste sessioner vil procedurens varighed blive endnu kortere;
  • effektivitet. Voksmasse fjerner hår af enhver farve og densitet. Laser depilation er effektiv på mørk og hård vegetation. Ejere af lystypen vælger andre metoder til bekæmpelse af kropshår;
  • sikkerhed. Hvis en kvinde har metalstrukturer i sine knogler, et implantat eller andre fremmedlegemer, så er en laser hårfjerningssession kontraindiceret. Voksning har ingen sådanne kontraindikationer;
  • lav pris. Masse, klud og papir, spatler koster en krone. Efter at have set et par lektioner på internettet, vil du være i stand til selv at gennemføre proceduren.

Som enhver skønhedssession har voksning fejl.

Vigtigt er den manglende virkning af indgroet hår i en shugaring

Ulemperne ved voksning omfatter:

  • behovet for en minimumslængde. For at fange et hår har du brug for 5 mm. Hvis uønsket vegetation er kortere, vil massen ikke fjerne stammen og pæren. Derfor bliver kvinder nødt til at gå i et stykke tid med voksende hår;
  • Med en høj vokstemperatur er det muligt at forbrænde eller beskadige huden. Derfor kvalifikation af master og høj kvalitet udstyr, et værktøj til en kosmetisk session;
  • Anvend ikke voks på huden for åreknuder, trombose og andre vaskulære patologier;
  • mere tilbøjelige til at vokse til en stang end med andre former for depilation.

Ulemper og fordele ved shugaring

Nogle mestere til spørgsmålet: Hvad er bedre, svar at sukkermanipulation. Hun er kendt siden oldtidens Egypten og Grækenland. Fordelene ved sukker hårfjerning eksperter omfatter:

  • hastighed. Massen påføres straks på huden eller slimhinderne (med dyb bikini). Ingen grund til at ligge i 20 minutter som med laser hårfjerning. Alt er hurtigt og behageligt;
  • alsidighed. Karamel fjerner uønsket vegetation af enhver længde, densitet. Derfor vil ejerne af skøn hud og svarte skønheder få et positivt resultat af en kosmetisk session med karamel;
  • mangel på udskæringer, slid og forbrændinger på huden og slimhinden efter kosmetisk manipulation. I modsætning til voks opvarmes karamel ikke i en speciel enhed, den drives ved en temperatur på 60 grader. I denne tilstand er det umuligt at skade huden;
  • miljøvenlighed. Karamel er lavet af naturlige materialer, indeholder ikke dufte, farvestoffer og konserveringsmidler. Derfor er risikoen for allergi minimal.
Sukker er et af de stærkeste konserveringsmidler i sin sammensætning.

Det er bedre at nægte shugaring på:

  • overfølsomhed af dermis. Hvis huden i den intime zone og slimhinden reagerer aggressivt på enhver kosmetisk procedure, er det bedre at ikke anvende karamel;
  • shugaring for den fremtidige mor er ikke den bedste måde at bekæmpe hårvækst i den intime zone. Pludselige bevægelser af rivesukkerpasta sammen med hår og follikler i følsomme individer fremkalder en sammentrækning af livmoderen, truslen om for tidlig fødsel. Derfor er en gravid kvinde bedre at vælge en trimmer eller en barbermaskine;
  • Citrusallergi er en vigtig kontraindikation for shugaring. Hvis derma reagerer lyst på citronsaft, som ofte indgår i pastaen, skal du vælge midlerne uden denne komponent eller med sikre analoger.

Shugaring teknologi

Teknologien ved sukkeraflejringsproceduren er enkel:

  • rengør arbejdsfladen med antiseptisk. Alkohol- og alkoholopløsninger er ikke egnede;
  • behandlet med talkum eller babypulver;
  • Forbered karamel. Hvilket er bedre: tag en hård og arbejdsmæssig teknik eller anvend væske, slippe af med uønsket vegetation ved hjælp af papir eller en spatel? Det hele afhænger af stedet, hudens individuelle egenskaber. Hvis du vil medbringe skønhed og renhed i de intime områder, så brug en øget tæthed af karamel. En lille kage knæder hænder. Massen er klar, når den har en pearly skygge, den er varm og klæber godt;
  • Fordel karamel mod væksten af ​​follikler;
  • trækker over den frie kant af tortillas. For at forhindre ubehag strækker de huden med deres hænder og rives af massen i løbet af hårvæksten. Hvad er mere smertefuldt: rive hår og fjerne follikler mod vækst som ved voksning eller undervejs? I anmeldelserne siger kvinder, at shugaring er lettere at bære;
  • Gentag manipulationen 2-3 gange for at løse problemet fuldstændigt, kombinere forskellige typer sukkerpastaer for at rense dermis;
  • Efter kosmetisk session genanvendes antiseptisk, i slutningen anbefales en fugtighedscreme eller kropsmælk.

Derma pleje efter depilation

Efter at løse problemet: voks eller shugaring, og passerer proceduren, er det nødvendigt at passe godt på huden i det intime område:

  • nægte at besøge saunaen, badet og solariumet. Høj temperatur, ultraviolet og høj fugtighed stimulerer aktiviteten af ​​talgkød og svedkirtler. Så øger chancerne for pustler, acne og andre ubehagelige konsekvenser af sessionen;
  • De første 2 dage foretrækker naturligt linned med fri pasform. Kassér syntetisk blonder eller et stramt, forførende stykke. Vælg en model af bomuld, linned, silke. Under det naturlige materiale trækker huden vejret, vandbalancen og udskillelsen af ​​talgkirtlerne bliver hurtigt genoprettet;
  • Vælg et mildt rengøringsmiddel med en neutral pH for brusebadet. Aggressive geler og lotioner med smagsstoffer, farvestoffer og emulgeringsmidler forårsager irritation, udslæt og rødme. I perioden med genopretning af epitelet forlader du badet og poolen. Vandmiljøet fremkalder betændelse og indvækst af hår;
  • fjerner regelmæssigt de keratinøse epithelceller. Hvis de døde partikler ophobes, så kommer porerne tæt, stænger vokser ind, pustler og andre ubehagelige fænomener vises. For det intime område anbefaler dermatologer brugen af ​​sparsomme stoffer med en gennemsnitlig størrelse af slibende partikler eller malet kaffe;
  • Hvis du ønsker at forlænge effekten af ​​glat hud, skal du anvende specielle vækstblokkere dagligt. Cremer, geler og lotioner indeholder kemikalier og planteekstrakter, der virker på follikelet. Med regelmæssig anvendelse øges hårsækkenet "i søvn", og intervallet mellem voks- eller sukkerfjerning øges hver gang. Masters anbefaler, at lotion eller creme er af samme serie som massen for at bekæmpe uønsket vegetation i det intime område.

Shugaring eller voksning er bedre

Det er ikke let at være kvinde. Du skal altid vælge - stram kjole eller løs, læbestift eller lipglans, blid klippe eller lange krøller, shugaring eller voks. Selvfølgelig vil vi ikke hjælpe dig med alle dilemmaerne, men vi vil lette valget mellem sukker og voks. Så, shugaring eller voksning, hvilket er bedre?

Wax depilation

Voksning eller voksning er indtil for nylig den mest populære måde at fjerne uønsket hår på. De kunne ikke tilbyde noget bedre end ham. Essensen af ​​metoden - opvarmet voks påføres huden eller voksstrimlerne. Masseproblemer hår og fjerner sin kerne.

Voksammensætning er:

Hot er egnet til hårdt og tykt hår. Det varmer huden, så håret bliver bedre fjernet, det sker mindre smertefuldt. Man bør huske på, at varm voks er let at brænde - så følg grundigt sammensætningens temperatur.

Varm voks voks er også kontraindiceret for åreknuder og edderkopper.

På grund af en lokal stigning i temperaturen øges blodtryk, hvilket kan forværre problemerne med fartøjerne. Hvis du bestemmer dig for en bedre måde at gøre hårfjerning med varicose voks eller sukker - valget er klart til fordel for shugaring. Epilering med varm voks udføres hovedsageligt i salonerne - det kræver professionelle færdigheder. Det er bedre at nægte at bruge varm voks derhjemme.

Varm sammensætning kan anvendes hjemme. Det sælges normalt i specielle kassetter, og det er meget bekvemt at anvende. Dens arbejdstemperatur overstiger ikke 45 grader. Det kan dog ikke klare hårdt hår, da det ikke damper huden.

Kold sammensætning - dette er alle kendte voksstrimler. De sælges i næsten enhver kosmetisk butik og er billige. En sådan strimmel opvarmes i hænderne, så påføres kroppen og brækker brat. Til hjemmebrug er sådanne strimler gode, men vær forberedt på, at depilationen ikke vil være effektiv. Selvfølgelig vil du fjerne en del vegetation, men du får ikke absolut glathed.
Hvis du gør voks depilation, så sørg for at anvende sammensætningen korrekt - dette er gjort for hårvækst. Strukturen mod vækst er brudt.

Shugaring (sukker depilation)

Shugaring fortrænger gradvist voksaflejring fra skønhedssaloner. Og det er ikke overraskende! Det er nemt at udføre shugaring uafhængigt, og det har få kontraindikationer.

Under shugaring fjernes håret med sukkerpasta. Det er blødt, tæt og mediumtæthed. (Hvad er massefylde og hvordan man vælger pasta) De to første valgmuligheder er for professionelle (i det mindste for erfarne personer), hvis du kun tager de første skridt i shugaring, skal du tage mellempasta bedre - du kan fjerne hår i nogen zoner med det, du kan arbejde som i manuel teknik, og at bruge bandage strimler er det, i modsætning til pastaer af andre konsistenser, ikke så vildt med hensyn til brugsbetingelser og kropstemperatur.

Alt du behøver for shugaring er lidt tid, en passende holdning, såvel som pasta, talkum og antiseptisk. Pastaen skal forvarmes (ifølge producentens anbefalinger, kræver hver pasta ikke opvarmning, og nogle arter kan kun opvarmes i deres hænder - de opvarmes fra kroppen).

Huden skal desinficeres og talk anvendes på den - for bedre vedhæftning. Derefter indsættes pasta - det gøres mod hårvækst! Tårer pastaen i modsat retning. Det er i modsætning til voksaflejring, det modsatte er sandt.

Foto: Shugaring eller voksaflejring

Og alligevel voksning eller sukker voksning, hvilket er bedre?

Shugaring er meget lettere at gøre på egen hånd (Sådan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme). Sukkermasse i modsætning til voksen fryser ikke på kroppen, og det er lettere at fjerne. Må ikke opbevares og frosses? Du bliver nødt til at arbejde hårdt for at tage det af. Du må muligvis endda afskære det.

Sukkermasse er helt naturlig i modsætning til vokssammensætningen, hvor producenter ofte tilføjer kemi.

Kemiske komponenter i sammensætningen kan forårsage allergier. Forresten er shugaring pasta let at forberede af dig selv - dens kostpris er billig, i modsætning til voks, som kun kan købes i professionelle butikker, og det er ikke billigt.

Shugaring er meget lettere at varme op - dette kan gøres både i mikrobølgeovnen og i vandbadet. Voks kan i princippet også opvarmes på sådanne måder, men det er bedre at gøre det i en særlig voksmølle for at styre temperaturen.

Shugaring voks - valgfrit tilbehør. Dette er allerede en gourmet, så at sige.
Når voksende hår bryder af og ikke trækkes ud. Og det kan bryde både udenfor og inden i huden. Når shugaring ikke forekommer, da sukkermassen er meget plastik og samtidig fastgør håret hårdt.

Foto: Shugaring Voskoplav

Voksning er kontraindiceret under graviditeten - for meget kemi er i sammensætningen. Shugaring under graviditet er tilladt (under visse betingelser og efter tilladelse fra en læge).

Forskelle i forberedelsen

Med hensyn til forberedelsen til proceduren og pleje efter den, er det i den forbindelse umuligt at fastslå, at shugaring eller voksning er bedre. Pleje i begge tilfælde vil være omtrent det samme.
Det antages, at shugaring er mindre smertefuldt end voksaflejring. (Shugaring for første gang) Alt er individuel og afhænger af smertetærsklen for en bestemt person. Men i løbet af denne procedure, og den anden flot vil du ikke være helt nøjagtig, bør dette mentalt forberede (eller bedre endnu tage en smertestillende eller betjene salver, anæstetika).

Det antages, at når voksen hår vokser mindre. Igen, nogen som heldige. Håret vokser ofte ikke på grund af depileringsmetoden, men på grund af forkert pleje, så det er bedre at lytte til anbefalingerne og ikke at ignorere de enkle regler.
Ud fra resultatet af resultatet er det umuligt at sige, at voksning eller shugaring er bedre. Begge metoder eliminerer effektivt unødvendig vegetation. De første hår efter procedurerne vises omtrent på samme tid - i to eller tre uger, hos de heldige og i fire. Men shugaring er nemmere, hvis du beslutter dig for at gøre det selv og vil koste dig mindre. I salonen er omkostningerne ved begge procedurer omtrent det samme - i gennemsnit 700-1000 rubler afhængigt af zonen.

konklusion

Hvis du vil vælge selv, skal du styre dine egne følelser, men også overveje udtalelser fra dem, der allerede har besluttet. Læs i anmeldelserne mere detaljeret, hvem kunne lide hvad - shugaring og voks depilation. Det bedste for dig kan kun løses på baggrund af min egen erfaring.

Og til sidst, præsenterer vi videomaterialet om sammenligningen af ​​voksning og shugaring, det vil fjerne alle dine spørgsmål vedrørende dette dilemma. Opmærksomhed på skærmen!

Hvad er "nippel halo lightening" -proceduren?

Sådan fjerner du vokslys fra enhver overflade og materiale