Hvad er bioepilation?

Hidtil er hårfjerning til kvinder og mænd ikke betragtes som en luksus, men det er alligevel allerede normen for dem, der tager sig af sig selv og deres udseende. Selvfølgelig er der også elskere af vegetation på huden, og hver af dem vil beslutte, om man skal fjerne hårfjerningen alene eller ej, men i dag taler vi om bioepilation med dig.

 • 1. Hvad er bioepilation?
 • 2. Bioepilation fordele
 • 3. Kontraindikationer

Bioepilation er hårfjerning med komponenter der er naturligt forekommende. Der er flere måder at fjerne uønsket hår på, herunder voks, sukker (aka shugaring).

Bioepilering med voks og sukker betragtes som sikker for din hud og for hele kroppen. Denne service er stadig meget populær, og den kan bruges i næsten alle skønhedssaloner til enhver tid på året. Højkvalitets bioepilation hos mesteren eller hjemme vil spare dig for uønsket hår overalt på kroppen. Denne metode til hårfjerning passer til mange kvinder, fordi denne procedure betragtes som en af ​​de mest effektive, overkommelige og vigtigst af alt, fjerner vegetationen hurtigt og permanent på din krop. Med den regelmæssige brug af bioepilation sænker hårvæksten, håret bliver blødt, tyndt og let, og med tiden kan det forsvinde helt.

Proceduren er tilgængelig i dag. Prisen afhænger hovedsageligt af størrelsen på det område, hvor håret er fjernet, og selvfølgelig på metoden for bioepilation.

Med bioepilation kan du miste hår på følgende områder:

 • ansigtet;
 • aksillære huler;
 • thorax;
 • tilbage;
 • bikini;
 • hænder;
 • ben;

Talende bioepilation indebærer

 1. Varm voks, som er en fast base (fyrharpiks, vegetabilske olier, gummiadditiver, proceduren udføres på enhver del af kroppen med tykt hår, det er tilrådeligt at stole på en erfaren specialist, fordi du ved selvstændig brug kan få en forbrænding, voks opvarmes til en temperatur på 50-60 grader Denne procedure anses for at være praktisk smertefri, når den påføres på en bestemt del af kroppen, ekspanderer varmt voks porerne, omslutter hvert hår, mens det hurtigt og effektivt fjerner uønsket hår);
 2. Varm voks, som er en blød base (fyrharpiks og blødgøringsmidler, varm voks bruges til fint hår, kan bruges hjemme, forvarmer voks til en temperatur på 40-45 grader, du kan købe den i specialbutikker i patroner, oftest varm voks bruges til arme, ben og ryg, brug ikke voks i følsomme områder af ansigt, armhuler og bikini);
 3. Koldvoks (proceduren udføres oftest selvstændigt hjemme, færdiglavede voksstrimler købes i butikken til forskellige dele af talet, gnid stripen med hænder før brug, så voksen opvarmes lidt, læg den i to stykker, og anvend strimlen til rent, tørt hud hårvækst på den tilsigtede del af kroppen, udglatter det flere gange, og med en skarp bevægelse slipper vi stripen mod hårvæksten, for mindre smertefulde fornemmelser er det nødvendigt at holde huden med hænderne, en strimmel kan bruges brug indtil voks stopper med at fange håret, det tager meget tid og er en ganske smertefuld procedure);
 4. Sukker hårfjerning, også kendt som shugaring (sammensætningen af ​​tyk sukkerpasta anbringes på et tidligere tilberedt område, efter hærdning fjernes det sammen med håret med strimler eller med skarpe knopper med hænder, det påføres på alle dele af kroppen med en spatel, i modsætning til voksning af hårfjerningsproceduren er praktisk taget forårsager ikke smerte)

Bioepilation er en mere smertefuld procedure i forhold til barbering eller fjernelse af hårfjerning. Til bioepilation var umærkelig for dig, anbefaler eksperter at gøre det midt i menstruationscyklusen, fordi huden i denne periode er mindre følsom. Med hårdt hår skal længden være mindst 5-6 mm. Tyndt hår fra 3 til 5 mm er nødvendigt for det materiale, der bruges til at fange hårene.

Efter bioepilation bevarer huden sin glathed fra 2 til 3 uger.

Fordele ved bioepilation:

 • hurtig måde at slippe af med uønsket vegetation, fjerne alt hår;
 • det behandlede hudområde bevarer sin glathed fra 2 til 3 uger;
 • forårsager ikke irritation, kløe eller rødme i huden
 • med hyppig brug bliver håret blødere, tyndere og vokser langsommere;
 • forårsager ikke indfødning af håret;
 • er en overkommelig fjernelse metode.

Kontraindikationer:

 • hudsygdomme;
 • smitsomme sygdomme;
 • sår og betændelser;
 • åreknuder
 • diabetes.

Efter bioepilation anbefaler vi, at du afholder dig fra at besøge solariumet, badebassinerne, svømmebassinerne samt langvarig ophold i den åbne sol for en dag.

Bioepilation: hvad det er, fordele og ulemper

Kvindernes hud i henhold til de nyeste modetrends skal være ren og glat. Korte, gennemsigtige og åbne tøj, som direkte badedrag, tvinger kvinder til at slippe af med overskydende kropshår på forskellige måder. Så under regeringen af ​​den egyptiske dronning Nefertiti fjernede herskeren og de nærmeste damer deres hår med hjælp af en klæbrig sød masse. I dag kaldes denne procedure shugaring og er en type bioepilation. Lad os se, hvad der er bioepilation, hvilke stoffer der bruges til dens gennemførelse, vi definerer fordele og ulemper ved proceduren.

Hvad er bioepilation

At forstå hvad denne procedure er for med det interessante navn "bioepilation" er let.

Dette er en blid metode til hårfjerning, udført ved hjælp af naturlige komponenter - granuleret sukker, voks, harpiks. Bioepilation sessioner giver hurtig fjernelse af uønsket vegetation og perfekt glathed i huden.

Men for gode resultater skal hårets længde være 5 - 6 cm eller mere.

Hvilken midlertidig virkning skal forventes ved bioepilation? Det er umuligt at besvare dette spørgsmål nøjagtigt, da hastigheden af ​​hårvækst er en individuel indikator for kroppens processer. Én ting er klart - det vil ikke være muligt at slippe af med denne metode for evigt, da folliklernes integritet er delvist bevaret. Sukker, harpiks og voks trækker hårene op af rødderne, så de vokser simpelthen ikke i lang tid.

Det minimale resultat af bioepilation sessioner er 2 uger, maksimum er 1 måned. Hvis der i intervaller mellem procedurer ikke anvendes andre måder at håndtere overskydende vegetation på, så vil håret vokse langsomt, og de vil se lysere og tyndere ud.

Bioepilationsproceduren er multifacetteret, så hver af dens versioner har sine egne egenskaber:

 • Varm voks Stoffet er pakket i patroner og krukker. Det opvarmes på et dampbad eller smeltes i en speciel anordning i en vokssmelt. Så snart voksen når en temperatur på 40 °, anbringes den på arme, ben, mave eller ryg. Det er her, at den opvarmede voks fungerer bedst.
 • Varm voks Metoden er ideel til kunder med tykt voksende hår. Det er imidlertid uacceptabelt at anvende i tilfælde, hvor de diagnosticerede abnormiteter i perifer kredsløb. Med varm voks bliver bikini og underarms sædvanligvis bioepileret.
 • Lav temperatur voks. Salonspecialisten opvarmer det kolde stof til en bestemt temperatur og fordeler den derefter på det hårede låg med papirstriber. Håret fastgøres til voksapplikationen og fjernes, når båndet bryder.
 • Kold harpiks. Stoffet er opført blandt miljøvenlige materialer, fordi der ikke er en enkelt skadelig forbindelse i sammensætningen. Harpiksen anvendes som et afskallingsmiddel til fjernelse af hår med det øvre lag af epidermis. Resultatet af proceduren er glat, delikat, silkeagtig hud.

Shugaring ligner bioepilation, men har en specifik funktion. Hvis man ved anvendelse af sukkerpasta anvender arbejdssammensætningen mod hårets vækst, og dannelsen forstyrres af hårets vækst, så sker voksning af hårfjerningsaktioner i modsat retning.

Udførelsesproces

Lav bioepilation let og simpelt, fordi hele proceduren består af tre faser:

 1. Forberedelse. Begivenheden indebærer rensning og behandling af den hårige overflade af kroppen med et antiseptisk og blødgørende middel (skiftevis). Forberedelsen afsluttes ved at drysses det behandlede område med talkumpulver - det vil tørre vævene. Med en stærk følsomhed over for smerte, tilbydes klienter smertelindring med en speciel spray eller fløde.
 2. Den vigtigste proces. Den valgte agent påføres på kroppen ifølge hårlinjen. I en frosset form forstyrres den af ​​en pludselig bevægelse i samme eller modsatte retning.
 3. Afslutningen af ​​arbejdet. Komplet bioepilation med fugtgivende og beroligende hud ved hjælp af kosmetiske cremer og lotioner. For at undgå smitte af åbne porer bliver organet desuden slettet med et desinfektionsmiddel (chlorhexidin og lignende).

Efterfølgende hudpleje efter bioepilation er en daglig rensning og fugtgivende. For at forebygge indfødte hår 2 til 3 dage efter sessionen behandles huden med en skrubbe. I fremtiden anvendes slibekosmetik en gang om ugen.

Hvis bioepilering blev udført ved hjælp af voks, og huden reagerede på sammensætningen med allergier, fjernes håret ikke længere. Det er nødvendigt at konsultere en læge og eliminere tegn på dermatose.

Enhver, der planlægger at fjerne hår gennem bioepilation, anbefaler vi at du gør dig bekendt med listen over kontraindikationer til det:

 • Herpes.
 • Hypertension.
 • Diabetes mellitus.
 • Tromboflebitis.
 • Koronar hjertesygdom.
 • Dermatologisk patologi.
 • Åreknuder.
 • Somatiske afvigelser.
 • Sygdomme af infektiøs oprindelse.
 • Nærhed af skibene i forhold til dermis.
 • Onkologiske tumorer på huden og i kroppen.

fordele

Nu vil vi finde ud af, hvilke fordele bioepilation har, og hvorfor mange kvinder i deres anmeldelser kalder det den bedste kosmetiske procedure.

De vigtigste fordele ved bioepilation:

 1. Alsidighed. Stoffer anvendt til hårfjerning, gør et fremragende arbejde på enhver del af kroppen, herunder det intime område. Hår af enhver struktur, type og farve forsvinder.
 2. Langvarigt resultat. Effekten af ​​glathed vedvarer i 2 til 4 uger.
 3. Høj effekt. Under bioepilation er follikler beskadiget og trukket sammen med håret. De svækkede løg straks atrofi.
 4. Muligheden for at holde hjemme og i store områder af dermis.
 5. Evnen til at slippe af med overskydende hår for evigt. Målet opnås gennem regelmæssige besøg på salonen.

mangler

Bioepilation procedurer har en stor ulempe - smerte. Særligt ubehagelig proces bliver til kvinder med hårdt tykt hår. Smertsyndrom er dog først intenst først. I fremtiden bliver kroppen vant til lidt ubehag og reagerer ikke på det med smerte. Ved hver efterfølgende session gives hårfjerning lettere og lettere, da de påførte sammensætninger tynder dem.

Vi trækker også læsernes opmærksomhed på, at når der bruges for varmt voks, er der risiko for hudforbrænding. Hvis stoffets temperatur ikke er tilstrækkelig, vil vegetationen fjernes ujævnt. For at undgå negative konsekvenser anbefaler vi at gøre bioepilation med professionelle mastere.

Bikini Bioepilation: glathed uden nedskæringer og irritationer

Bioepilyatsiya dyb bikini - den bedste metode til kvinder, der er trætte af den almindelige hårfjerning barbermaskine, dens ubehagelige konsekvenser i form af irritation og hud skader.

At komme af med hår ved brug af blandinger fra naturlige ingredienser kaldes bioepilation. Hvad det er, dens typer, fordele, ulemper, metoder til at gennemføre det er nødvendigt at studere detaljeret, inden de beslutter sig for en procedure.

Typer af bioepilation

Med hensyn til epileringsmiddel er bioepilation opdelt i flere typer:

 1. Voks. Den mest almindelige metode indebærer voksning af hår.
 2. Shugaring. Hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta (karamel) af en vis konsistens. En af de nemmeste og billigste hjemmet måder at slippe af med hår.
 3. Med brug af phyto-harpiks. Den fremstilles i små beholdere. Harpiksen er straks klar til brug, kræver ikke specialværktøj.

Valget af midler til udførelse af bioepilation er individuel for hver kvinde. Det afhænger af hudens type og egenskaber, metoden og typen af ​​epilering.

Beauticians identificere to typer bikini epilation med hensyn til storhed og dybde af det epilerede område:

 • klassisk - indebærer fjernelse af hår gennem trussellinjen;
 • dyb - fuldstændig bortskaffelse af vegetation i skridtet.

Den anden (udvidede) klassifikation deler hårfjerningen af ​​det intime område i:

 • ydre epileringsområde er begrænset til undertøj;
 • dybhår er fjernet fra lårets inderside, pubis;
 • total (golivudskuyu) - vegetationen fjernes på pubis, indersiden af ​​lårene, kønslæberne.

I de fleste saloner, foruden den valgte type hårfjerning, foreslås hårfjerning mellem skinkerne.

Fordele ved Bioepilation

Populariteten og efterspørgslen efter bioepilation forklares af fordelene ved andre måder:

 1. Den naturlige sammensætning af de anvendte midler forårsager sjældent allergier.
 2. Velegnet til hårfjerning uanset farve, struktur og tykkelse.
 3. Resultatet varer i 3-4 uger.
 4. Træk ikke kun den øverste del af håret ud, men også roten.
 5. Forlader ikke udskæringer og forbrændinger.
 6. Det har få kontraindikationer.

Regelmæssig hårfjerning fører til, at hårene bliver tynde, svage, spirer langsomt, og over tid stopper deres vækst.

Ulempen ved bioepilation er smerte i proceduren. Du kan blødgøre ubehaget ved lidt frysning af huden med isterninger eller specielle lægemidler.

Kontraindikationer

På trods af procedurens sikkerhed har bioepilation kontraindikationer. Disse omfatter:

 • utilstrækkelig hårlængde
 • skader på huden
 • udragende mol (med truslen om skade);
 • frisk solbrændt på det epilable område;
 • nylige procedurer, hvorefter huden har brug for hvile og genopretning;
 • tæt placering af vener og blodkar til hudoverfladen;
 • lav smerte tærskel.

Medicinske kontraindikationer til hårfjerning er:

 • dermatologiske sygdomme (svampelæsioner, genital herpes, udslæt af forskellig art, andre);
 • vaskulær sygdom;
 • diabetes mellitus (i tilfælde, hvor sukkerniveauet ikke er tilstrækkeligt justeret med stoffer);
 • smitsomme sygdomme;
 • menstruation;
 • graviditet;
 • høj kropstemperatur.

Derudover skal man tage højde for den personlige intolerance af komponenterne i epileringsmiddelet (voks, honning, harpiksnåle, sukker eller andre), når man vælger en hårfjerningsmetode.

Forberedelse af proceduren

Dato for sessionen skal indstilles på forhånd. Det menes at mere end andre til proceduren for hårfjerning er egnet til 5, 6, 7 dage i menstruationscyklussen. Den hormonelle baggrund af en kvinde i disse dage øger signifikant hendes smertegrænsen.

Til bioepilation i bikiniområdet var let og forårsaget mindre ubehag, du skal ordentligt forberede dig på det. Normalt begynder forberedelsesfasen nogle dage før den foreslåede procedure.

 1. Kontakt en læge om kontraindikationer og valg af epileringsmiddel.
 2. Barber håret i det epilerede område 3-4 dage før sessionen. Hårlængden på hårfjerningstidspunktet skal være 4-7 mm. Kortere hår er svært at gribe og trække ud, og plukning for langt hår giver alvorlig smerte.
 3. Inden sessionen skal du tage et bad eller bruge hygiejnebind.
 4. Affedt huden, gnid den med et hvilket som helst dermatologisk antiseptisk middel og pulver med hypoallergen babypulver. Dette gøres for at sikre, at tjære, sukkerpasta eller voks fanger kun hår uden at beskadige huden.
 5. De områder af huden omkring epilationsstedet kan bedøves med medicin eller afkøles med isterninger indpakket i et serviet.

Gennemførelse af bioepilering af en dyb bikini hjemme, anbefaler eksperter at tage et bad først. Damp og varmt vand vil gøre huden smidig, udvide blodkarrene, åbne porerne. Dette hjælper med at trække hårene ud, reducere kroppens følsomhed.

Bikini Bioepilation Technique

Varm voks

Voks bioepilation begynder med korrekt forberedelse. Indledningsvis har voksen en tæt tekstur. Før sessionen skal den opvarmes for at opnå en flydende, flygtig masse.

Det er vigtigt ikke at overophede voks. Huden i den indinale zone er øm og følsom, og voksets varme kan skade det.

Hårfjerning i det intime område udføres som følger:

 1. På kroppen anvendes opvarmet voks i retning af hårvækst. Du behøver ikke at strække massen til det maksimale hudområde. Laget skal være af medium tykkelse for at fange hårene, men ikke at bryde.
 2. Kanterne på den påførte voks er dannet tætte og afrundede, så det er bekvemt at samle op.
 3. For nemheds skyld, indtil voksen er frosset og hærdet, kan der påføres en klud eller papirstrimmel. Hendes stramt presset til voks, så den fastlagde den.
 4. Vassen er revet af med en hurtig bevægelse mod retningen af ​​hårvækst.

Handlinger gentages i hele bikiniområdet. Ekstra pleje kræver fjernelse af hår i kønslæberne.

Gentagen påføring af varmt voks på samme kropsområde anbefales ikke. Hvis enkelte hår forbliver på kroppen som følge af voksning, skal de fjernes med pincet.

Kold voks

Kold vokset bikini bioepilation udføres ved hjælp af specielle voksstrimler. De er nemme at bruge:

 1. Om nødvendigt skæres strimlerne i tyndere.
 2. Før du bruger voksstrimlerne, brug for lidt varme hænder.
 3. Sæt dem på det ønskede område, udglat din hånd i retning af hårvækst.
 4. En hurtig jerk mod væksten af ​​hårstrimmel rip.

Anvendelsen af ​​strimler med kold voks i bikiniområdet betragtes som en mild måde at slippe af med uønsket vegetation. Det forårsager ikke så alvorlig smerte som andre former for bioepilation.

Ulempen med metoden er, at kold voks voksning af håret er lidt svagere end varmt. For at opnå et godt resultat skal strimlerne derfor anvendes flere gange på samme område.

Sukkerpasta

Sukkerepilation (shugaring) udføres ved hjælp af en særlig sukkermasse, hvilke komponenter, der blødgør og nærer huden, tilsættes.

Færdigsyet kosmetik anvendes mere ofte, men du kan forberede en masse til shugaring selv.

Sukkermasse bringes til kropstemperatur, dette eliminerer forbrændinger, når du bruger det.

Påfør pastaen på de tidligere tilberedte områder med et tyndt lag mod hårvækst. Derefter gnides det ind i huden med fingre for dybere penetration i hårstrukturen.

Når pastaen hærder helt, rykker den ud i retning af hårvækst.

På grund af dets sammensætning har sukkerepilationspasta følgende positive egenskaber:

 • sænk væksten af ​​nye hår;
 • fugtiggør, nærer huden
 • fungere som en peeling.

Sukker hårfjerning bikini kan gøres selv hjemme.

Hudpleje efter proceduren

Irritationer efter bioepilation er sjældne. Men huden i det intime område er ømt og følsomt, efter epilering behøver det særlig pleje.

 1. Efter sessionen, til huden skal behandles af en lægelig antiseptisk (tinktur Miromistina, furatsilina eller chlorhexidin) eller urtetinktur (calendula, kamille).
 2. Hvis irritation opstår, behandles det med antiseptiske salver (bor plus, selcoseril eller panthenol præparater).
 3. Epileret hud skal blødgøres ved efterskæring for følsom hud eller almindelig olivenolie.
 4. I de første dage efter en bikini bioepilation session anbefales det ikke at gå i saunaen, tage et bad, svømme i poolen eller åbne dammen.

For at forhindre indfødning af hår og for at holde resultatet af epilering så længe som muligt, bør huden behandles med specielle blødgøringssprayer eller cremer flere gange om dagen.

Epilering af den intime zone med brug af naturlige produkter er den mest overkommelige måde at slippe af med uønsket vegetation i lang tid.

For at gøre proceduren smertefri og sikker, skal du ordentligt forberede dig, lære nogle af funktionerne i dens gennemførelse, gøre dig bekendt med reglerne om pleje og hygiejne efter en session.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

bioepilyatsiya

Bioepilation koncept

Under bioepilationen forstår proceduren for fjernelse af uønsket hår fra forskellige dele af kroppen med voks, blandet i en særlig mængde med hjælpekomponenter.

Præsten af ​​bioepilation var Queen Nefertiti, der erobrede samtidige med sin skønhed. Hun fjernede hår fra sin krop ved hjælp af en duftende aromatisk blanding, som desværre ikke nåede opskriften til madlavning op til vores tidspunkter. I dag forstås bioepilation (eller som det også kaldes voksning) som hårfjerning med varmt, varmt eller koldt voks.

Effekten af ​​bioepilation afhænger af kroppens individuelle kendetegn i ca. 3-5 uger, da hårpæren ikke lider under denne procedure, kun dens stamme fjernes. Efter denne periode vokser håret tilbage, men nu er det mindre pigmenteret og hårdt. Efter flere procedurer reduceres mængden og densiteten af ​​kropshår betydeligt.

Der er tre typer af bioepilation, afhængigt af temperaturen af ​​sammensætningen, der anvendes:

 • Fast (hot) - foretrukket i nærværelse af tykt hår;
 • Varmt (lav temperatur) - udføres med tyndt hår;
 • Blød (kold) - er beregnet til følsom hud, fjerner sit keratiniserede lag og gør det fløjlsagtigt.

Til kosmetiske formål skal du bruge to typer voks: hårdt og blødt.

 • Basen af ​​fast voks omfatter fyrresin eller råolieprodukter med tilsætning af citron eller vegetabilsk olie. Opvarmet til en temperatur på 38-41 grader Celsius betyder på huden i retning af hårvækst. Takket være gummiindføringer svarer hård voks præcist til hudtekstur. Ifølge anmeldelserne er bioepilering med hård voks mere sandsynligt beregnet til hårfjerning på svært tilgængelige steder (bikini-område, axillære huler);
 • Blød voks består af fyrharpiks blandet med blødgørere. Denne blanding er tilgængelig i specielle dåser eller rullekassetter, opvarmet i en speciel varmelegeme og påført huden mod hårvækst. Den resterende voks efter proceduren fjernes ved at berolige det øverste lag af epidermis med olie.

Bioepilation er en sikker, men temmelig smertefuld procedure. Den mest alvorlige smerte opstår under behandling af ansigtet (næseområdet), underarmene og bikini bioepilation. For kvinder med lavt smerte tærskel, anbefaler eksperter at ordinere en bioepilation session midt i menstruationscyklussen, da det er på disse dage, at smertetærsklen stiger.

Bioepilation procedure

Essensen af ​​bioepilation er som følger: voksen trænger ind i hårsækkenet, dækker den og stiver, hvorefter voksen fjernes med en skarp bevægelse sammen med uønsket hår. For at proceduren skal kunne lykkes, skal hårledsens minimumslængde være 5 mm.

Mens voksen opvarmes i særligt udstyr, behandles patientens hudoverflade med lotion, som fjerner rester af kosmetik og talg, hvilket giver mulighed for en strammere pasform af voks til hårene.

Vassen påføres kroppen med en træspatel eller en patron i retning af hårvækst. Efter at blandingen hærder, fjerner specialisten voksen med en stribe papir ("serviet") sammen med vegetationen ved en skarp bevægelse mod hårvækst.

Efter bioepileringsproceduren behandles huden med beroligende midler, hvilket eliminerer irritation og smerter i det behandlede område.

Ifølge anmeldelser er bioepilation egnet til at fjerne hår fra sådanne dele af kroppen som:

Bikini Bioepilation

Der er også dyb bioepilation eller bikini bioepilation. Under denne procedure betyder fjernelse af hår ikke kun i det indre lår, men også på mere intime steder - i området pubis, labia, anus og perineum. For at minimere smerte i denne meget følsomme zone anbefales det at gøre en dyb biopsilation med en tilstrækkelig længde af hår på mindst 7-10 mm. Det er muligt at reducere smertefulde fornemmelser, hvis specielle anæstetiske geler anvendes under bioepileringsproceduren.

Deep bioepilation (brasiliansk) udføres med sukker voks - den mindst smertefulde af den eksisterende, der ikke forårsager irritation og allergiske reaktioner. Eksperter anbefaler dog ikke at anvende denne procedure for personer med overdrevent følsom hud.

Bioepilation af en bikinizone er en ret kompliceret procedure, hvilket indebærer overholdelse af hygiejniske og hygiejniske standarder, nøjagtighed og fortrolighed, hvis gennemførelse skal overlades til en specialist.

Kontraindikationer

På trods af at bioepilation ifølge anmeldelser er en nem og sikker procedure, har en fysisk procedure til at slippe af med overskydende hår egen kontraindikationer. Disse omfatter:

 • Åreknuder;
 • Sår og inflammatoriske hudreaktioner;
 • Diabetes mellitus;
 • epilepsi;
 • Krænkelse af perifer kredsløb;
 • Godartede neoplasmer på huden (vorter, mol, papillomer);
 • Alvorlige former for hypertensive og iskæmiske sygdomme
 • Individuel intolerance over for de komponenter, der udgør voks.

Har du fundet en fejl i teksten? Vælg den og tryk på Ctrl + Enter.

bioepilyatsiya

Forskellige metoder bruges til at fjerne hår i bikini zonen og i andre dele af kroppen. Den største ulempe ved sidstnævnte er tilstedeværelsen af ​​mange kontraindikationer og en høj risiko for komplikationer. Bioepilation er beregnet til at eliminere de negative virkninger, der opstår efter hårfjerning i bikiniområdet. Denne metode involverer anvendelse på kroppens sammensætninger baseret på naturlige ingredienser.

Bioepilation: hvad er det?

Bioepilation er en af ​​måderne til at fjerne uønsket krops vegetation ved hjælp af de komponenter, der udgør klæbemassen. Under sidstnævnte henvises til sukkermassen (anvendt til shugaring), voks eller harpiks.

Forebyggende virkning fra behandlingen med dette værktøj gør bioepilering næsten ikke skade huden. Derfor anvendes metoden til at fjerne vegetation i armhulerne, bikini og andre områder af kroppen, herunder områder med overfølsomhed. I gennemsnit varer effekten af ​​proceduren i 3-5 uger.

I dette tilfælde afhænger effektiviteten af ​​metoden direkte af personens individuelle karakteristika. Du skal også forstå, at bioepilering af en dyb bikini ikke er i stand til helt at fjerne kroppen af ​​vegetation, da der efter hver fjernelse forbliver et vist antal aktive follikler under huden.

Ved regelmæssig brug af metoden reduceres hastigheden af ​​hårvækst. Derudover lyser vegetationen og bliver blødere.

Typer af bioepilation

Der findes følgende metoder til hårfjerning ved hjælp af sammensætninger baseret på naturlige ingredienser:

 1. Voks. Metoden indebærer at anvende voks til kroppen, som bruges til at fjerne hår.
 2. Shugaring. Som led i denne procedure anvendes sukkerpasta (karamel) på bikiniområdet eller andre områder af kroppen. Shugaring bruges ofte til at fjerne vegetation derhjemme.
 3. Fjernelse med harpiks. Dette stof er miljøvenligt, derfor forårsager det sjældent en allergisk reaktion. Ved hjælp af harpiks fjernes ikke kun hår, men også det øvre lag af epidermis. På grund af dette, efter proceduren bliver huden glat og øm.

Når man vælger en klæbrig masse til bioepilation af en bikini, er det nødvendigt at tage højde for organismens individuelle egenskaber. Før den første procedure anbefales det at lægge en lille mængde sukkermasse, voks eller harpiks på kroppen og følg reaktionen. Hvis rødmen ikke overholdes, kan det valgte stof anvendes.

I tilfælde af dyb bikini behandling er der to typer bioepilation:

 1. Klassisk. Fjernelse udføres langs bukselinjen.
 2. Dyb. Håret fjernes på hele overfladen af ​​perineum.

Uanset hvilken type pasta der involverer dyb bikini bioepilation, er hårfjerning:

 • i anusområdet
 • på lårets inderside
 • kønsbehåring;
 • på kønslæberne.

I betragtning af at det dybe bikiniområde er meget følsomt, anbefales det at udføre bioepilation på dette område af kroppen, når hårlængden når 7-10 mm. Desuden bør anæstetiske geler påføres huden både før og efter proceduren.

Voks bioepilation

Bioepilering med voks udføres under anvendelse af følgende baser:

 1. Varm voks Grundlaget for den klæbrige masse er fyrharpiks, vegetabilske olier og gummi. Denne voks bioepilation bruges til, når det bliver nødvendigt at fjerne tykt hår. Denne procedure anbefales ikke at udføres hjemme, da materialet opvarmes til 60 grader, hvilket i uerfarne hænder kan forårsage forbrænding. Depilation med varm voks fjerner vegetationen i bikiniområdet og armhulerne.
 2. Varm voks Materialet opvarmes til 40 grader. Varm voks bruges til bioepilering af ben, arme, torso. Også denne procedure udføres på tyndt hår. Det anbefales ikke at anvende varmt voks på huden i bikiniområdet.
 3. Kold voks På trods af navnet, under denne procedure forvarmes materialet til kropstemperatur. Før du bruger kold voks, gnid de strimler, som den påføres med hånden. Ansøgninger anvendes på det område af kroppen, hvor hårfjerning er planlagt. Koldvoksning anbefales til behandling af meget følsom hud.

Hårfjerning med voks udføres i flere faser. Desuden er sekvensen ikke afhængig af typen af ​​klæbrige masse. En antiseptisk, blødgørende fløde og talkum anvendes til zonen for fremtidig behandling. Sidstnævnte vil forbedre vedhæftningen af ​​den klæbende masse og hår.

Vassen forvarmes på dampbadet eller i hænderne og påføres derefter på overskæget eller andre dele af kroppen. Det er vigtigt at anvende en masse eller klæbestrimler mod hårvækst. I det første tilfælde er det nødvendigt at sikre, at vokslaget er af medium tykkelse.

Efter påføring af papir eller stofstrimmel over massen, skal den presses og skæres stærkt mod hårvækst. For at reducere intensiteten af ​​smerte anbefales det at stramme huden i det område, hvor proceduren udføres. Hvis behandlingen udføres i meget følsomme områder (bikini, armhuler), anæstesi anvendes på kroppen før proceduren begynder.

Det er forbudt at fjerne hår i samme zone to gange i samme session. Hvis der efter proceduren er vegetation på kroppen, skal den trækkes ud med pincet. Ved slutningen af ​​sessionen skal huden behandles med en beroligende creme, "chlorhexidin" eller anden antiseptisk sammensætning. Disse aktiviteter anbefales at gentages i flere dage, indtil rødmen forsvinder.

Før hver session er det nødvendigt at længden af ​​vegetationen når 5-6 mm. Takket være denne voks vil fange alle hårene. Med længere vegetation øges smerten under bioepilation.

Bivirkninger efter proceduren bliver normalt mærkbare på den tredje dag. På dette tidspunkt forekommer kløe og smerte i behandlingsområdet. Det er også muligt at øge følsomheden af ​​huden, og derfor i de første to uger efter bioepilering anbefales det ikke at solbade og besøge pools eller bade. De fleste af komplikationerne går væk uden ekstern intervention eller stoppes hurtigt af antihistamin og antiinflammatoriske topiske præparater (i form af cremer, salver).

Sukker Bioepilation

Ifølge udførelsesmetoden ligner bioepilering af en bikini med sukkerpasta (shugaring) den tidligere procedure. I begge tilfælde påføres den klæbende masse på kroppen og fjernes sammen med hårene ved hjælp af vævsstrimler. Men i sammenligning med voks hårfjerning giver shugaring en ekstra effekt: huden efter sessionen bliver glattere og mere behagelig at røre ved. Desuden er de komponenter, der udgør sukkerpastaen næret og blødgør dermis, hvilket reducerer risikoen for komplikationer.

Også sukkerbiosepilering udmærker sig positivt på baggrund af vaskning til en relativt lav pris. Især er sukkerpasta til shugaring tilberedt hjemme fra de tilgængelige ingredienser:

 • granuleret sukker (0,5 kg);
 • vand (50 ml);
 • citronsaft (40 ml, anbefales frisk).

Ingredienser skal blandes sammen i en ren beholder og sætte en langsom brand på. Under madlavning skal sukkerpastaen blandes konstant. Masse klar til hårfjerning efter 25 minutter. Blandingen skal have en ravfarvet skygge. Det er vigtigt at sikre, at alt sukker er opløst.

Bioepilering af ansigtet, bikiniområdet og andre områder udføres med en pasta, der bringes til kropstemperatur. Hot masse kan ikke påføres huden, ellers vil der være en forbrænding.

Inden hver procedure startes, skal kroppen være forberedt til fremtidig behandling. Til dette formål anbefales det at undgå solskoldning i to uger. Sidstnævnte øger hudens følsomhed, og efter bioepilering forekommer der derfor pigmentpletter og irritation på kroppen. Umiddelbart før proceduren bør overfladen af ​​dermis rengøres af urenheder og kosmetik. Hvis et dybt bikiniområde bliver bioepileret, behandles huden med en bedøvelsesgel.

Hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta udføres i flere faser. For det første anbringes massen i et tyndt lag mod hårets vækst på et bestemt område og udfladtes, således at bredden svarer til størrelsen på papiret eller stofstrimlen. Derefter anbringes sidstnævnte over sukkerpastaen og presses tæt. I slutningen af ​​båndet med en skarp bevægelse flået ud i retning af hårvækst.

For at reducere intensiteten af ​​den smerte, der opstår under udførelsen af ​​manipulationer, bør du trække huden før rysten. Efter hver session kræver kroppen en vis omhu. Det drejer sig især om tilfælde, hvor shugaring blev udført i en bikini zone.

Hudpleje efter sukkerbiosepilering giver følgende regler:

 1. Påfør skrub i de første par dage på problemområdet. Denne manipulation forhindrer indfødning af hår og andre ubehagelige konsekvenser.
 2. I flere dage efter proceduren behandles huden med en antiseptisk sammensætning eller infusion af medicinske skader, der forhindrer irritation og hæmmer aktiviteten af ​​patogen mikroflora.
 3. Påføres på kroppen "Solcoseryl", "Panthenol" i tilfælde af irritation.
 4. Fukt huden med olivenolie eller efterskærmning. Du kan også bruge de rigtige cremer.
 5. Undlade at besøge saunaer, pools, bade.

Hvis der efter en sukkerbiosepilering af en bikinizone forekommer en vedvarende inflammatorisk proces, ledsaget af intens smerte, kløe og rødme, anbefales det at konsultere en læge. Dette indikerer tiltraedelsen af ​​bakterier, der skal behandles med specialiserede stoffer med lokal eller systemisk virkning.

Resin Bioepilation

Resin bioepilation virker som et alternativ til vaskning, når folk har en individuel intolerance over for gummi eller andre komponenter, der udgør voks. Denne procedure indebærer anvendelse af en naturlig klæbemasse baseret på:

 • fyrretræ;
 • jordnødder;
 • naturlig honning.

Fraværet af kemiske komponenter i sammensætningen af ​​phytoharpiksen gør bioepilation i bikiniområdet praktisk talt sikkert for mennesker. Denne metode er især relevant for fjernelse af whiskers. Ved behandling af dette område opstår spørgsmålet ofte om det er smertefuldt at rive ansigtshår ud. Efter påføring af phyto-harpiksen ekspanderer porerne. Dette reducerer intensiteten af ​​den smerte, der opstår under proceduren.

Samtidig med hårene fjerner phyto-harpiks døde celler i epidermis. Derfor efterhviler huden ikke kun uønsket vegetation efter hver procedure, men bliver også blød. Også efter bioepilation vokser håret mindre ofte i en bikini phyto-resin zone.

Fremgangsmåden udføres på en lignende måde som beskrevet ovenfor. Til bioepilation i bikiniområdet skal du købe en planteharpiks og bomuldsstrimler. Klæbemassen opvarmes inden begyndelsen af ​​sessionen til en acceptabel temperatur, hvorefter den påføres huden med en spatel langs hårets vækst. Stoffet presses mod toppen af ​​harpiksen. Derefter strimmes strippen kraftigt mod hårets vækst.

Efter proceduren udføres de samme hudplejeforanstaltninger som efter en voks- eller sukkerbiosepilering.

Styrker og svagheder

Dyb bikini og andre zoner bioepilation er tilgængelig for de fleste mennesker. Ved hjælp af denne metode kan du fjerne hår på enhver del af kroppen, uanset hvilken type vegetation eller hudfarve. Ved hjælp af bioepilation derhjemme er det muligt at få et hurtigt og mærkbart resultat. Vegetationen i den dybe bikini zone forsvinder umiddelbart efter proceduren. I sjældne tilfælde forbliver enkelthår, som fjernes med pincet.

Virkningen af ​​metoden varer i 2-3 uger. Under hver session trækkes follikler ud sammen med hårene, hvorved mængden af ​​vegetation på huden yderligere falder. Ved at udføre bioepilation kan du behandle hele kroppen på én gang. Det skal huskes, at i samme session er det forbudt at anvende en klæbrig pasta to gange til det samme sted.

Denne metode forårsager sjældent en allergisk reaktion og irritation. Forudsat at hudplejeanbefalinger følges, forbliver indgroede hår ikke efter proceduren.

De fleste af ulemperne ved bioepilation af bikinizonen er ømhed. Særligt stærkt ubehag oplevet af mennesker med hårdt og tykt hår. I dette tilfælde anbefales det at forudse anæstetisk gel eller injicere et smertestillende middel under huden. Over tid falder intensiteten af ​​smertsyndromet på grund af det faktum, at dermis bliver vant til denne effekt, selvom bikiniområdet behandles. Derudover bidrager dette til udtyndingen af ​​hovedbunden efter hver session.

Den anden ulempe ved bioepilering skyldes manglende overholdelse af reglerne for påføring af klæbemasse. Efter proceduren er der nogle gange forbrændinger på kroppen. Ofte observeres lignende effekter i bikiniområdet, hvor huden er særligt følsom. For at forhindre forbrændinger er det nødvendigt at temperaturen af ​​voks eller sukkerpasta ikke overstiger 60 grader.

Kontraindikationer

Et lille antal kontraindikationer til bioepilation i det dybe bikiniområde er identificeret. Proceduren udføres ikke, hvis følgende omstændigheder afsløres:

 • forværring af herpes
 • hypertension;
 • diabetes mellitus
 • hjertesygdom;
 • tromboflebitis;
 • forværring af hudpatologier
 • åreknuder
 • infektiøse og virale sygdomme i den akutte fase af kurset;
 • nærhed af skibe til hudoverfladen;
 • løbet af tumorprocessen
 • tilstedeværelsen af ​​store mol, papillomer og andre formationer i behandlingsområdet.

Det anbefales at gennemgå en lægeundersøgelse inden den første dyb bikini bioepilation procedure. Det er nødvendigt at udelukke forekomsten af ​​ovennævnte kontraindikationer. I tilfælde af manglende overholdelse af disse krav kan fjernelse af vegetation med sukkerpasta eller voks forårsage mange problemer. Især beskadigelse af papillomer i den dybe bikini zone resulterer i rigelig blødning og vedhæftning af bakteriel mikroflora. Og diabetes i kombination med shugaring giver alvorlige komplikationer, der kræver intensiv pleje.

Også før proceduren i bikiniområdet anbefales det at udelukke tilstedeværelsen af ​​individuel intolerance af komponenterne i klæbemassen. For at gøre dette skal du blot lægge en lille smule pasta på din hånd og vente et par minutter. Individuel intolerance indikeres ved kløe og rødme på huden. Disse manipulationer bør udføres i tilfælde, hvor en ny sammensætning anvendes, selvom hver gang håret fjernes ved hjælp af shugaring eller voksning.

Bioepilation er en gammel, men stadig effektiv metode til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode hjælper med at fjerne hår på enhver del af kroppen, herunder bikiniområdet og armhulerne.

Bioepilation: typer, indikationer, kontraindikationer

Bioepilation er en procedure til fjernelse af uønsket hår ved hjælp af en blanding af voks og andre ekstra komponenter i en vis andel. Med en engangsholdeffekt observeres op til 3-5 uger. For at udføre en sådan manipulation bør håret vokse en smule, så voksen kan dække dem.

Ved regelmæssig gentagelse af denne type fjernelse af overskydende vegetation på ansigt og krop reduceres antallet af hår betydeligt, og væksten går også langsommere.

Se også:

Hvordan er proceduren?

Bioepileringsvoks udføres som følger. Fukt huden med en speciel desinficerende lotion, og den bør anvendes i retning af hårvækst. Særlige strimler af papir eller klud anbringes på toppen af ​​voks. Dækker hårene, voksen vokser og en strimmel fjernes ved en skarp bevægelse mod hårets vækst. Ved afslutningen af ​​proceduren fugtes irriteret hud med en særlig beroligende.

Hvis voksning udføres for første gang, så er det meget smertefuldt. Men de næste par gange er smerten sløv. Dette skyldes, at håret med regelmæssig manipulation begynder at tynde og allerede er dårligt vedligeholdt i pærerne.

Typer af bioepilation

Ved den anvendte type voks er proceduren af ​​følgende typer:

 • hot (dyb bioepilation udføres med tykt hår);
 • lav temperatur (med fine hår);
 • kulde.

Fordele ved voksning

Dette er en hardware metode, du kan måske undre: laser eller foto hårfjerning - hvilket er bedre. Og voksing har sine fordele:

 1. Hurtighed af proceduren
 2. Forholdsvis lang effekt
 3. Huden blødgøres med specielle blandinger, der dulmer smerten;
 4. Efter proceduren bliver håret tyndt i enderne.

Bikini bioepilation kan gøres med to forskellige typer voks: hårdt og blødt.

Hård voks indeholder: fyrretræsgummi, gummi tilsætningsstoffer, citronolie.

Blød voks indeholder: fyrretræ og blødgøringsmidler.

Bioepilation hudpleje

Efter hårfjerningsproceduren skal en specialist undersøge klientens hud og løse alle de problemer, der er opstået efter epilering. For at gøre dette skal han gøre følgende:

1. Fjern eventuelle rester af voks;

2. Desinficér overfladen, der er blevet epileret. For at gøre dette gælder for huden rensende antiseptisk lotion;

3. Påfør den kosmetiske, som huden har brug for på huden. Det kan være fugtgivende, blødgøring, forbedrende tone. Det er bedst at bruge til denne lotion med kamille ekstrakt. Effekten af ​​denne lotion er baseret på at bremse væksten af ​​hår, da den indeholder laurylisokinolinbromid. Desuden har kamille lotion en fugtgivende, antiseptisk og blødgørende effekt, beroliger huden efter depilation.

4. Derefter skal du lave en massage. Formålet med denne massage er at skabe en følelse af velvære og kraft.

Efter at have gennemført hele spektret af passende procedurer ved hjælp af specielt designet midler, er det afgørende, at du sørger for at fjerne de mulige uønskede virkninger af epilering.

Kontraindikationer

Bioepilering er forbudt, når:

 • Forskellige hudsygdomme;
 • Diabetes;
 • Blodsygdomme i steder af påvirkning;
 • Smitsomme sygdomme;
 • Herpes.

Hvis du læser mange anmeldelser om, hvordan du fjerner hår på dine ben med sådan depilation, koncentrerer du ubevidst din opmærksomhed på oftere stillede spørgsmål. Dette refererer til problemet med hår indgroet i huden.

Og efter bioepilation med voks ses der i nogle tilfælde negative konsekvenser. Dette er som regel udtryk for ændringer i strukturen af ​​hår, hudirritation og ændringer i retning af hårvækst. Men på trods af dette er voks stadig betragtes som den mest populære metode til fjernelse af hår.

Hvad er bioepilation: fordele og ulemper

Legenden siger, at den egyptiske skønhed Cleopatra fjernede overskydende hår fra kroppen med sukker. I andre myter ser det ud til, at hun gjorde det med voks. Siden disse gamle tider bliver disse metoder til bioepilation undertiden ufortjent glemt, så bliver de igen populære. Hvad er bioepilation og hvorfor er denne procedure såkaldt?

"Bio" betyder liv

Udtrykket "bioepilation" kombinerer to metoder til hårfjerning ved hjælp af naturlige miljøvenlige stoffer.

 1. Voksning eller voksning.
 2. Shugaring.

Hvad er komponenterne i voks- og sukkerpasta til bioepilation og er de naturlige som de siger?

Voksammensætning

Voksens sammensætning til voksing omfatter følgende komponenter:

 1. Titandioxid. En kemisk forbindelse, der giver en cremet struktur. Dette er et lysafskærmningsfilter, der skærer skadelig UV-stråling. Farlig ved indånding i pulverform.
 2. Zinkoxid. Soothes, helbreder og reducerer smerte.
 3. Bivoks. Indeholder mere end 50 kemiske forbindelser. Omfattende anvendt i kosmetologi på grund af tilstedeværelsen af ​​udtalte bakteriedræbende egenskaber. Det bruges til behandling af forbrændinger, sår og betændelser i huden. Det giver hudens elasticitet, nærer og helbreder det.
 4. Komplekser af vegetabilske olier fugter og nærer epidermis.

Voksens sammensætning efterlader ingen grund til tvivl - det er harmløst og miljøvenligt. Og nogle komponenter anvendes i kosmetologi til helbredelse og forbedring af hudens udseende.

Shugaring pasta

Dette er en stærk sukkeropløsning. Du kan tilberede det selv, men for at afklare opskriften skal mindst 10 koge.

For at lave pasta skal du blande 100 gram sukker, saft af en citron og 1 el. en skefuld vand. Den færdige sammensætning bør ikke holde fast i hænderne, idet den er ret hård. Kamel massen af ​​en sådan konsistens tæt ombryder hår, ikke klæber til huden.

Sommetider bruges citronsyre i stedet for citron. Begge disse komponenter virker som en "blødgører" - de giver en plastmasse til den søde masse.

Sukker sirup bioepilation er en simpel og billig måde at fjerne overskydende hår. Og komponenterne i sin sammensætning, helt uskadelige. Så meget, det er almindeligt, selv i fødevareindustrien.

Hvordan voks hår er fjernet

Til voksning anvendes bløde og hårde voks. Hård - til varm depilering, blød - for kold.

Varm voks

Det bruges hyppigere i kosmetologiklinikker og saloner. Dens anvendelse kræver tilstedeværelsen af ​​vokssmelt. Fordele ved varm voksaflejring:

 1. En gavnlig virkning på huden, skrælning af døde celler.
 2. Velegnet til at fjerne vegetation i følsomme områder af bikini, underarms.
 3. Takket være den behagelige hudtemperatur bidrager det til en bedre indtrængning af gavnlige stoffer fra voks til huden. Regenererer og forynder.

Kold voks

Koldvoksning er tilgængelig for alle. Det er bredt repræsenteret i salget i form af stof eller papirstrimler, som straks påføres en vis mængde voks. Brugervenlighed løser dog ikke effektivitetsproblemet.

Kold voks har mindre klæbende egenskaber og værre trækker hår. Fordelene ved denne depileringsmetode er absolut sikkerhed, umuligheden af ​​at blive brændt og skadet.

Hvordan virker voksaflejring?

Med en kold metode til hårfjerning gnides striber med voks med hænder for at varme op til kropstemperatur. Stick strimler til problemområdet. Derefter fjernes de med en skarp bevægelse mod hårvækst. Følsomme zoner (bikinier, armhuler) behandles sjældent med kold voks på grund af alvorlig smerte.

Den varme metode til anvendelse af voks indebærer opvarmning i en voksmølle til 48-50 grader. En lille afkølet masse med en spatel anvendes hurtigt og forsigtigt i retning af hårvækst. Når det afkøles, dannes en film, som skal fjernes mod hårets vækst.

Fjernelse af hår med varm voks er ikke så følsom som kold. Opvarmning af huden med en varm klæbemiddelsammensætning spiller en distraherende rolle og har en svag analgetisk effekt.

Shugaring

For at hårene skal holde sig godt til karamelmassen, skal længden være mindst 4 mm. Sådan hårvækst er ikke altid praktisk, så proceduren anbefales at gøre om foråret, så det er mere bekvemt at gemme dem under tøj.

Plusser af sådan depilation:

 • tilgængelighed af ingredienser
 • lave omkostninger;
 • mulighed for at gøre det selv;
 • lav sandsynlighed for indgroede hår;
 • hypoallergen;
 • shugaring pasta dybt trænger ind i hårets rod.

Derudover understreges det ofte, at det er umuligt at få forbrændinger med denne aflejringsmetode, fordi massen ikke opvarmes til høje temperaturer. Dette er imidlertid den største ulempe ved shugaring. Når du bruger kold sukkerpasta, er proceduren så smertefuld, at kun personer med en høj smertetærskel har råd til sådan fjernelse af hår.

Shugaring teknik svarer til depilation med varm voks. Hovedforskellen er, at håret fjernes strengt i hårets retning. Dette undgår indgroede hår.

Bioepilation: Fordele og ulemper

Bioepilation er en kontroversiel procedure, med både tilhængere og modstandere.

 1. Enkel og billig, men effekten er kort - op til 1 måned.
 2. Kan gøres hjemme, men med udseende af indgroet hår.
 3. Hypoallergen og sikker, men smertefuldt.

En ting forbliver ubestridelig - da både voksning og shugaring er tilgængelig til privat brug, vil populariteten af ​​disse procedurer altid være høj.

Weishi 9306fl med 10 stk. Krom Lange Håndblade Sølvpletterede Dobbeltkant Barnesikring Razors

Schick razors (chic): typer og specifikationer